MSI GeForce RTX 4080, 16GB GDDR6X, GAMING X TRIO (DLSS 3)

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 916632 Produkto kodas: GeForce RTX 4080 16GB GAMING X TRIO
Galima užsisakyti 1 vnt. Prieinamumas: 14 dienų po užsakymo patvirtinimo
Garantija: 3 metų
1 478,96 €
Pristatymo parinktys Daugiau apie pristatymą
  • Atsiimkite Omniva terminale 1,99 €: 16.04.2024
  • Atsiimkite DPD terminale 1,99 €: 16.04.2024
  • Pristatymas Lietuvoje (DPD kurjerių paštas) 3,99 €: 16.04.2024
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • GPU modelis: GeForce RTX 4080
  • Variklio greitis (GPU speed): 2595 MHz
  • Elektros lizdai: 1x 16-pin
  • Operatyvinė atmintis: 16 GB
  • Atminties technologija: GDDR6X
  • Gesinimas: High-End Cooler
Aprašymas
Siūlome įsigyti vaizdo plokštę MSI GeForce RTX 4080 su 16 GB GDDR6X RAM.

Nuo 2022 m. lapkričio mėn. prieinama NVIDIA GeForce RTX 4080 vaizdo plokštė užtikrina puikų našumą naujausiuose kompiuteriniuose žaidimuose 1440p ir 4K raiška. RTX 4080 taip pat idealiai tinka VR (virtualios realybės) žaidimams dėl greito Ada architektūros branduolio ir 16 GB GDDR6X grafinės atminties.

MSI GeForce RTX 4080 grafikos procesorius veikia 2595 MHz daž niu ir veikia vidutiniškai 20 proc. greičiau nei galingiausias ankstesnės kartos modelis RTX 3090 Ti.

GeForce RTX 4080 4K UHD performance

Revoliucinės Ada Lovelace architektūros vaizdo plokštė pasirodo taip pat puikiai produktyvumo programose. Atliekant Blender atvaizdavimą, RTX 4080 našumas, palyginti su RTX 3090 Ti, padidėja 40 %. Panašus pagerėjimas pastebimas ir naudojant V-Ray, OctaneRender ir Redshift.

GeForce RTX 4080 Blender performance

Jei ieškote vaizdo plokštės aukšto lygio kompiuterinių žaidimų kūrimui, sudėtingoje Unreal Engine aplinkoje, palyginti su galingesnėmis RTX 30" serijos vaizdo plokštėmis, FPS padidės bent 25 %.

GeForce RTX 4080 Unreal Engine performance

Ši MSI GeForce RTX 4080 vaizdo plokštė yra 337mm ilgio , todėl prieš pirkdami įsitikinkite, kad tokiai vaizdo plokštei pakaks vietos korpuse. Kad RTX 4080 išnaudotų visas RTX 4080 galimybes, rekomenduojame ją montuoti į sistemą su Intel 13 kartos ar naujesniu Core i7/i9 procesoriumi arba AMD Ryzen 7000 serijos ar naujesniu Ryzen 7/9 procesoriumi. Jums taip pat reikės gero maitinimo šaltinio su 750 W ar daugiau.

Pagrindinė informacija
GPU patarimai GeForce
GPU, arba vaizdo plokštės variklis. Šis parametras nusako ar vaizdo kortelė yra AMD Radeon ar FirePro, NVIDIA GeForce ar Quadro modelio vaizdo kortelė.
GPU serija : MSI Gaming
GPU modelis GeForce RTX 4080

Tai pagrindinis grafinės kortelės pajėgumo rodiklis, kuris nurodo koks yra šios kortelės modelis. Vieno modelio kortelės turi labai panašų pajėgumą, ir žymiai skiriasi nuo kito modelio kortelių.

Pagrindinis skirtumas – tai gamintojo technologijos. NVidia gamina GeForce serijos korteles, o AMD gamina Radeon serijos korteles. Abi šios serijos turi esminių skirtumų, GeForce kortelės turi geresnes (stabilias) tvarkykles, kurios pagerina šių kortelių suderinamumą su žaidimais, o operacinė sistema sumažina vaizdo defektus (artefaktus) ir „perkaitimo“ atvejus iki minimumo. Radeon kortelės įprastai yra lėtesnės ir sunaudoja mažiau energijos (yra per daug technologiškos) , todėl su tvarkyklėmis ir žaidimų palaikymu gali būti problemų.

Radeon arba GeForce serijų pasirinkimas yra skonio reikalas, kaip ir AMD ar Intel procesoriaus pasirinkimas, ir nėra 100% racionalaus pagrindimo, todėl, rekomenduojame savo pasirinkimo kriterijuose vadovautis tais žaidimais, kuriuos norėsite žaisti artimiausiu metu ar paieškokite YouTube (grafinės kortelės modelis + žaidimo pavadinimas) kokį vaizdo klipą, kuris tiksliai parodys ar atitinkama kortelė tinka atitinkamam žaidimui. Rezultatas bus akivaizdus ir paprastai labai artimas tam, kurį gausite įsigiję konkretaus ar panašaus modelio kortelę.

Kad palengvintume savo pirkėjam pasirinkimą, TopPC.lt, prie tų grafinių kortelių (Modelių) kurios yra geriausias pasirinkimas visų naujausių žaidimų žaidimui geriausioje kokybėje ue gerą kainą, uždėjo žalią varnelę – „rekomenduojame“.

Variklio greitis (GPU speed) 2595 MHz
GPU speed, arba grafinio variklio greitis (MHz) nurodo, kokiu takto dažniu veikia svarbiausias vaizdo kortelės komponentas – vaizdo procesorius. Kuo didesnis variklio greitis, tuo pajėgesnė vaizdo kortelė. Papildomai vaizdo kortelės pajėgumą nusako atminties apimtis, tipas, bitais ir variklio modelis, todėl, įsigyjant vaizdo kortelę su galingu varikliu, įsitikinkite kitų komponentų galios atitikimu.
Ventiliatorių skaičius : 3
Ilgis (mm) : 337
Stream procesoriai / CUDA branduoliai : 9728
PCI-E versija : 4.0 x16
Energijos suvartojimas (TDP) : 320 W
Min. maitinimo blokas (PSU) galia : 750 W
Elektros lizdai : 1x 16-pin
Atsitiktinės prieigos atmintis (RAM)
Operatyvinė atmintis 16 GB

Vaizdo kortelės operatyvinės atminties apimtis yra svarbus parametras, jeigu pageidaujate žaisti aukštos skiriamosios gebos žaidimus, arba dirbate naudojant aukštos skiriamosios gebos monitorių. Didesnė atminties apimtis reiškia geresnį pajėgumą ir didesnę skiriamosios gebos paramą.

Šiuo metu pageidaujama vaizdo atminties apimtis FullHD (1080p) skiriamosios gebos monitoriaus yra 2GB, savo ruožtu, 4K, arba UHD displėjams rekomenduojamos vaizdo kortelės su bent 4GB grafine atmintimi.

Atminties technologija GDDR6X
Vaizdo kortelės atminties tipas nusako grafinę atmintį ir greitį. Šiuo metu nuperkamos riboto biudžeto vaizdo kortelės komplektuojamos su DDR3 tipo atmintimi, savo ruožtu, galingiausiose kortelėse naudojama GDDR5 atmintis. 2015 metais pasirodžius AMD Radeon R9 Fury ir Nano produktų linijai, aktyviai naudojama taip pat inovacinė HBM (High Bandwidth Memory) atmintis.
Atminties dažnis (effective) : 22400 MHz
Bitai 256 bit
Duomenų buferis yra kietame diske įrengta sparčioji atmintis, kuri leidžia diskui vienodu greičiu gauti duomenis, nepriklausomai nuo to, kaip šiuo metu apkrauta fizinė disko atmintis. Jei dirbate su dideliu skaičiumi rinkmenų (dokumentai, fotografijos ir t.t.) rekomenduojame įsigyti kietąjį diską su 8Mb, ar didesniu duomenų buferiu.
Funkcionalumas
Gesinimas High-End Cooler
Prieinami du aušinimo būdai, radiatorius ir ventiliatorius. Radiatorius aušina be judančių dalių (ventiliatoriaus), todėl vaizdo kortelė nekelia triukšmo. Aušinimas ventiliatoriumi yra efektyvesnis, bet vaizdo kortelė kels nežymų triukšmą kompiuterio darbo metu.
Apšvietimas : RGB
NVIDIA SLI (NVLink) parama : Nėra
VR (Virtual Reality) Ready : Yra
Žemo profilio (Low Profile) parama : Ne
Uostai ir įranga
Prijungimo vieta HDMI 1

HDMI - tai skaitmeninis vaizdo ir garso perdavimo standartas, kuriuo HDMI kabeliu prie kompiuterio galima prijungti HDMI palaikantį televizorių, monitorių arba projektorių.

Prijungimo vieta DisplayPort 3

DisplayPort skaitmeninis (digital) junginys aukštos kokybės vaizdo ir garso transliacijai vienu laidu. Skirtingai negu HDMI, šis junginys leidžia prijungti kompiuteriui kelis išorinius monitorius panaudojant vieną jungtį.

Pajungimas DVI-D : 0
Pajungimas DV-I : 0
Prijungimo vieta D-Sub 0

D-SUB yra klasikinis (analogiškas) monitorių, projektorių ir kitų išorinių vaizdo įrenginių prijungimo kištukas. Šis standartas palaipsniui nyksta iš rinkos, užleisdamas vietą daug aukštesnės kokybės HDMI arba DisplayPort (digitallajiem) kištukams.

Didžiausias ekranų skaičius : 4
PC Game Pass ir 3 mėnesių GeForce NOW Priority bendradarbiaujant su NVIDIA
Išsamesnė specifikacija
Atmintis - atminties magistralė - 256 bit
Atmintis - Atminties pralaidumas (maks.) - 22.4 GB/s
Atmintis - diskrečioji vaizdo plokštės atmintis - 16 GB
Atmintis - vaizdo plokštės atminties tipas - GDDR6X
Atmintis > Atminties taktinis greitis - 22400 MHz
Atmintis > Diskrečiojo grafikos adapterio atmintis - 16 GB
Atmintis > Grafinio adapterio atminties tipas - GDDR6X
Dizainas - Apšvietimas - Taip
Dizainas - Apšvietimo spalva - Keli
Dizainas - Aušinimo technologija - MSI TORX VENTILIATORIUS 5.0
Dizainas - Aušinimo tipas - Aktyvus
Dizainas - formos veiksnys - Viso aukščio / viso ilgio (FH/FL)
Dizainas - Produkto spalva - Pilka
Dizainas - Ventiliatorių skaičius - 3 ventiliatoriai
EAN - 4711377027229
EAN_kodas - 4711377027229
Gamintojas - MSI
Gamintojo kodas - V511-005R
Gamintojo produkto pavadinimas - "GeForce RTX 4080 16GB GAMING X TRIO
Garantija - 36
Garantija - 36 mėnesiai
GarantijaInformacija -
GTIN - 4711377027229
Kategorija - Vaizdo plokštės
Kategorija_1 - Vaizdo plokštės
Kategorija_2 - Vaizdo plokštės PCIe - "Nvidia
Kodas - "GeForce RTX 4080 16GB GAMING X TRIO
LongDesc - Žaidimas stiliumiŽaiskite stilingai! GAMING patobulintas TRI FROZR 3, kad išlaikytų intensyvų našumą žaidžiant ir kuriant turinį.Didelės spartos stilius dera su didelio našumo galimybėmis žaidėjams, kurie nori eiti iki galo.Naujieji srautiniai daugiaprocesoriaiDaugiau kaip 2 kartus didesnis našumas ir energijos vartojimo efektyvumasKetvirtos kartos "Tensor" branduoliaiDaugiau kaip 2 kartus didesnis dirbtinio intelekto našumasTrečios kartos RT branduoliaiDaugiau kaip 2 kartus didesnis spindulių sekimo našumasSMI įsivaizdavo, kad GAMING serija bus mėgstamiausias vaizdo plokščių sprendimas visų rūšių žaidėjams, įskaitant nuotykių ieškotojus, esporto varžybų dalyvius, gyvų transliacijų transliuotojus ir kt. GAMING atspindi ir žaidėjų dvasią, ir intensyvų kortelių našumą, nes jų stilizuota išorė tarp drąsių linijų ir briaunų sprogsta spalvotomis švieselėmis.TRI FROZR 3 TERMINIS DIZAINASIšlikite vėsūs ir tylūs. MSI TRI FROZR 3 terminis dizainas pagerina šilumos išsklaidymą visame vaizdo plokštės plote.TORX FAN 5.0TORX FAN 5.0 - tai ventiliatoriaus dizaino patobulinimų kulminacija, siekiant padidinti oro slėgį ir srautą į radiatorių. Žiedų lankai jungia tris ventiliatoriaus menčių komplektus, kurie kartu pasvirę 22 laipsnių kampu, kad net ir esant mažesniam sukimosi greičiui būtų palaikomas aukšto slėgio oro srautas. Dėl to oro srautas padidėja +23 %, palyginti su ašiniu ventiliatoriumi.TORX FAN 5.0Ventiliatoriaus gaubtas šiek tiek išsikiša už bendro korpuso ribų, kad pailgėtų vėjo praėjimas ir oro srautas stabilizuotųsi bei sklandžiau judėtų per ventiliatorius. Po gaubtu esančios išgaubtos įpjovos padeda sumažinti recirkuliaciją, taip dar labiau pagerindamos oro srauto stabilumą ir sumažindamos tam tikrą triukšmą.KOPERINIO BAZO PLOKŠTĖŠilumos srautas iš GPU ir atminties modulių iš karto sugaunamas tvirta nikeliu dengta vario bazine plokšte ir greitai perduodamas į šilumos vamzdelių masyvą. Šis šilumos perdavimo sistemų išplėtimas itin efektyviais mechanizmais pagerina bendrą efektyvumą.Šerdies aušinimasŠerdies vamzdeliai yra preciziškai pagaminti taip, kad maksimaliai išnaudotų turimą erdvę. Kvadratinė šilumos vamzdelių dalis visiškai liečia GPU pagrindo plokštę ir paskirsto šilumą per visą radiatoriaus ilgį.Airflow Control pagerina oro srauto dinamiką dėl "Wave Curved 2.0", atnaujintų deflektorių ir "Air Antegrade" briaunų dizaino, kad būtų optimizuotas aušinimo ir tylesnės akustikos balansas.AIR ANTEGRADE FINBriaunos su V formos išpjova išdėstytos ties oro srauto praėjimu, kad pagerintų srauto efektyvumą. Optimizavus pasvirimo kampą ir padidinus bangos išpjovą, oro pasipriešinimas formuojamas link centro, todėl šiltas oras išstumiamas greičiau, tarsi antgalis.Didelio efektyvumo karboniliniai induktoriai (HCI)Mūsų duslintuvo dalių gamybos ir medžiagų patobulinimai baigėsi didelio efektyvumo karboniliniais induktoriais (angl.) Dėl vientiso liejimo ši konstrukcija veikia su mažesniu droselio triukšmu ir geresniu elektriniu filtravimu.DrMosDrMOS maitinimo pakopos sprendimai užtikrina didelį efektyvumą, mažus galios nuostolius ir patobulintą įtampos valdymą.Pakeiskite dėmesį, kai reikiaDviguba BIOS suteikia galimybę pasirinkti, ar pirmenybę teikti visiškam našumui GAMING režimu, ar mažam triukšmui SILENT režimu.Efektyvus šiluminis paminkštinimasGausybė molio pagrindo šiluminių trinkelių užtikrina papildomą plokštės komponentų šilumos išsklaidymą.Sustiprintos apsaugos priemonėsPapildomi saugikliai, įmontuoti į specialiai pritaikytą spausdintinę plokštę, suteikia papildomų apsaugos priemonių nuo elektrinių pažeidimų.VIRŠUTINĖ APGYVENDINIMASLieta nuo lenkimo apsauganti plokštė sutvirtina visą plokštę, o šiluminės pagalvėlės leidžia aušinimui pasiekti po ja esančius svarbiausius komponentus.JŪSŲ PAGRINDINĖ KORTELĖPrie kompiuterio korpuso galima pritvirtinti pridedamą atraminį laikiklį, kad vaizdo plokštė būtų papildomai sutvirtinta.VISO TIKSLO SUSIJUNGIMASIšskirtinė MSI "MSI Center" programinė įranga padeda maksimaliai išnaudoti MSI gaminių galimybes. Stebėkite, koreguokite ir optimizuokite realiuoju laiku vos keliais spustelėjimais..
LongProductName - NVIDIA GeForce RTX 4080, 16 GB GDDR6X, 256 bitų, PCI Express 4.0, 1 x HDMI (2.1a), 3 x DP (1.4a), CUDA, "DirectX 12 Ultimate", "OpenGL 4.6", 850 W
LongSummaryDescription - MSI GAMING GeForce RTX 4080 16GB X TRIO. Grafikos procesorių šeima: NVIDIA, Grafinis procesorius: GeForce RTX 4080. Diskrečioji vaizdo plokštės atmintis: 16 GB, Vaizdo plokštės atminties tipas: GDDR6X, atminties magistralė: 256 bitų. Didžiausia skiriamoji geba: 7680 x 4320 taškų. DirectX versija: 12 Ultimate, OpenGL versija: 4.6. Sąsajos tipas: PCI Express 4.0. Aušinimo tipas: Ventiliatorių skaičius: 3 ventiliatoriai, Apšvietimo spalva: Apšvietimas: Multi
Maitinimas - Energijos suvartojimas (tipinis) - 320 W
Maitinimas - minimalus sistemos maitinimo šaltinis - 750 W
Maitinimas - papildomos maitinimo jungtys - 1x 16 kontaktų
Našumas - "AMD FreeSync - Ne
Našumas - "DirectX" versija - 12 Galutinis
Našumas - "OpenGL" versija - 4.6
Našumas - HDCP - Taip
Našumas - NVIDIA G-SYNC - Taip
Nuoroda - https://www.msi.com/Graphics-Card/GeForce-RTX-4080-16GB-GAMING-X-TRIO
Pakuotės duomenys - Pakuotės svoris - 2.82 kg
Pakuotės duomenys - Pakuotės tipas - Dėžutė
Pakuotės funkcijos > Paletės kiekis - 738 vnt.
Pakuotės ypatybės > Bendrasis aukštis (mm) - 60.00 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis gylis (mm) - 260.00 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis plotis (mm) - 150.00 mm
Pakuotės ypatybės > EEĮ atliekų mokestis - Ne
Pakuotės ypatybės > Pakuotės kiekis - 1,00 vnt.
Pakuotės ypatybės > Plastikas (ne PET) - 100.00 g
Pakuotės ypatybės > Popierius ir kartonas - 400.00 g
Pakuotės ypatybės > Taros svoris (kg) - 0.50 kg
Pakuotės ypatybės > Tūrio (m3) - 0.00 m³
Pakuotės ypatybės > Įdėtas akumuliatorius - Ne
Pavadinimas - MSI "GeForce RTX 4080 GAMING X TRIO" - 16 GB - 3x DisplayPort, 1x HDMI 2.1
Pavadinimas - MSI GAMING GeForce RTX 4080 16GB X TRIO NVIDIA GDDR6X
Pavadinimas - MSI | GeForce RTX 4080 16GB GAMING X TRIO | NVIDIA | 16 GB | GeForce RTX 4080 | GDDR6X | DVI-D prievadų kiekis | HDMI prievadų kiekis 1 | PCI Express Gen 4 | Atminties taktinis dažnis 22400 MHz | Procesoriaus dažnis MHz
PDF - https://www.blobs.lt/products/0/8/6/1/8/3/7122d1a155b59c79954e6e9043f08a0b/original.pdf
Prekės ženklas - MSI
Prekės ženklo dalies kodas - GEFORCE RTX 4080 16GB GAMING X TRIO
Prievadai ir sąsajos - "DisplayPort" versija - 1.4a
Prievadai ir sąsajos - DisplayPorts kiekis - 3
Prievadai ir sąsajos - HDMI prievadų kiekis - 1
Prievadai ir sąsajos - HDMI versija - 2.1a
Prievadai ir sąsajos - Tipinė sąsaja - PCI Express 4.0
Prievadai ir sąsajos > DisplayPorts kiekis - 3
Prievadai ir sąsajos > HDMI prievadų kiekis - 1
Prievadai ir sąsajos > Sąsajos tipas - "PCI Express Gen 4
Procesorius - CUDA - Taip
Procesorius - CUDA branduoliai - 9728
Procesorius - Didžiausias ekranų skaičius vienai vaizdo plokštei - 4
Procesorius - Didžiausia skiriamoji geba - 7680 x 4320 taškų
Procesorius - grafikos procesorių šeima - NVIDIA
Procesorius - Grafinis procesorius - "GeForce RTX 4080
Procesorius - lygiagretaus apdorojimo technologijos palaikymas - Nepalaikoma
Procesorius - procesoriaus padidintas taktinis greitis - 2595 MHz
Procesorius > Grafinis procesorius - "GeForce RTX 4080
Procesorius > Grafinių procesorių šeima - NVIDIA
Produkto pavadinimas - "GeForce RTX 4080 16GB GAMING X TRIO
ShortSummaryDescription - MSI GAMING GeForce RTX 4080 16GB X TRIO, "GeForce RTX 4080", 16 GB, GDDR6X, 256 bitų, 7680 x 4320 taškų, PCI Express 4.0
Svoris - 2,82
Svoris ir matmenys - Aukštis - 140 mm
Svoris ir matmenys - Gylis - 337 mm
Svoris ir matmenys - Plotis - 67 mm
Svoris ir matmenys - Svoris - 1.88 kg
Techniniai duomenys > Bendrasis svoris - 1.30 kg
Techninė informacija > Gamintojas - MSI
Techninė informacija > Grynasis svoris - 0.80 kg
URL - https://www.msi.com/Graphics-Card/GeForce-RTX-4080-16GB-GAMING-X-TRIO
Veikimas - Dviejų nuorodų DVI - Ne
Veikimas - HDCP versija - 2.3
Veikimas - Integruotas TV imtuvas - Ne
Memory - Memory bus - 256 bit
Memory - Memory bandwidth (max) - 22.4 GB/s
Memory - Discrete graphics card memory - 16 GB
Memory - Graphics card memory type - GDDR6X
Memory > Memory clock speed - 22400 MHz
Memory > Discrete graphics adapter memory - 16 GB
Memory > Graphics adapter memory type - GDDR6X
Design - Illumination - Yes
Design - Illumination colour - Multi
Design - Cooling technology - MSI TORX FAN 5.0
Design - Cooling type - Active
Design - Form factor - Full-Height/Full-Length (FH/FL)
Design - Product colour - Grey
Design - Number of fans - 3 fan(s)
EAN - 4711377027229
EAN_code - 4711377027229
Manufacturer - MSI
Manufacturer_code - V511-005R
Producer product name - GeForce RTX 4080 16GB GAMING X TRIO
Warranty - 36
Warranty - 36 month(s)
WarrantyInfo -
GTIN - 4711377027229
Category - Graphics Cards
Category_1 - Graphics Cards
Category_2 - Graphics Cards PCIe - Nvidia
Code - GeForce RTX 4080 16GB GAMING X TRIO
LongDesc - GAMING IN STYLEPlay with style! GAMING is upgraded with TRI FROZR 3 to sustain intense performance during gaming and content creation.A high-speed style matches high-performance capabilities for gamers who want to go all out.New Streaming MultiprocessorsUp to 2x performance and power efficiencyFourth-Gen Tensor CoresUp to 2x AI performanceThird-Gen RT CoresUp to 2x ray tracing performanceSTRENGTH AND ARTISTRYMSI envisioned the GAMING series as the favored graphic cards solution for all sorts of gamers, including adventure seekers, esport competitors, livestream broadcasters, and more. GAMING reflects both the spirit of gamers and the intense performance within the cards with a styled exterior that erupts with colorful lights between bold lines and edges.TRI FROZR 3 THERMAL DESIGNStay cool and quiet. MSI’s TRI FROZR 3 thermal design enhances heat dissipation all around the graphics card.TORX FAN 5.0TORX FAN 5.0 is a culmination of fan design improvements to increase the air pressure and flow into the heatsink. Ring arcs link three sets of fan blades that tilt 22 degrees together to maintain high-pressure airflow even at slower rotational speeds. The resulting increased airflow is +23% compared to an axial fan.TORX FAN 5.0A fan cowl extends a bit beyond the general enclosure to lengthen the wind’s passageway, allowing airflow to stabilize and move smoother through the fans. Bulging notches under the cowl help to reduce recirculation, thus further improving airflow stability and reducing some noise.COPPER BASEPLATEFACING THE HEAT HEAD-ONHeat from the GPU and memory modules is immediately captured by a solid nickel-plated copper baseplate and then rapidly transferred to an array of heat pipes. This widening of the thermal transfer systems with highly efficient mechanisms improves overall efficiency.KEEPING THE CORE COOLCore Pipes are precision-crafted to make maximum use of the available space. A squared section of heat pipes fully touch the GPU baseplate and spread the heat along the full length of the heatsink.Airflow Control improves airflow dynamics through the Wave Curved 2.0, updated deflectors, and Air Antegrade fin design for optimizing the balance between cooling and quieter acoustics.AIR ANTEGRADE FINFins with a V-shaped cutout are located at the airflow passthrough to improve flow efficiency. Optimizing the inclination angle and increasing the wave notch shapes the air resistance towards the center, pushing out warm air faster like a nozzle.High-Efficiency Carbonyl Inductors (HCI)Manufacturing and material improvements to our choke parts have culminated as High-Efficiency Carbonyl Inductors (HCI.) One-piece molding allows this design to operate with less choke noise and better electrical filtering.DrMosDrMOS power stage solutions provide great efficiency with low power loss and enhanced voltage controls.Change Focus When NeededDual BIOS gives you the choice to prioritize full performance in GAMING mode or low noise in SILENT mode.Effective Thermal PaddingAn abundance of clay-based thermal pads provide additional heat dissipation for board components.Hardened DefensesAdditional fuses built into the custom PCB provide additional safeguards against electrical damage.RELENTLESS DEFENSEA die-cast anti-bending plate reinforces the whole card while thermal pads allow cooling to reach critical component underneath.YOUR SUPPORT CHARACTERA bundled support bracket can be attached to your PC case for additional graphics card reinforcement.BRINGING IT ALL TOGETHERMSI's exclusive MSI Center software helps you get the most out of your MSI products. Monitor, tweak, and optimize in real-time with just a few clicks.
LongProductName - NVIDIA GeForce RTX 4080, 16GB GDDR6X, 256 bit, PCI Express 4.0, 1 x HDMI (2.1a), 3 x DP (1.4a), CUDA, DirectX 1‎2 Ultimate, OpenGL 4.6, 850W
LongSummaryDescription - MSI GAMING GeForce RTX 4080 16GB X TRIO. Graphics processor family: NVIDIA, Graphics processor: GeForce RTX 4080. Discrete graphics card memory: 16 GB, Graphics card memory type: GDDR6X, Memory bus: 256 bit. Maximum resolution: 7680 x 4320 pixels. DirectX version: 1‎2 Ultimate, OpenGL version: 4.6. Interface type: PCI Express 4.0. Cooling type: Active, Number of fans: 3 fan(s), Illumination colour: Multi
Power - Power consumption (typical) - 320 W
Power - Minimum system power supply - 750 W
Power - Supplementary power connectors - 1x 16-pin
Performance - AMD FreeSync - No
Performance - DirectX version - 1‎2 Ultimate
Performance - OpenGL version - 4.6
Performance - HDCP - Yes
Performance - NVIDIA G-SYNC - Yes
Link - https://www.msi.com/Graphics-Card/GeForce-RTX-4080-16GB-GAMING-X-TRIO
Packaging data - Package weight - 2.82 kg
Packaging data - Package type - Box
Package features > Palette Qty - 738 pc(s)
Package features > Gross height (mm) - 60.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 260.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 150.00 mm
Package features > WEEE tax - No
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > Plastic (No PET) - 100.00 g
Package features > Paper/Pasteboard - 400.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.50 kg
Package features > Volume (m3) - 0.00 m³
Package features > Embeeded battery - No
Name - MSI GeForce RTX 4080 GAMING X TRIO - 16GB - 3x DisplayPort, 1x HDMI 2.1
Title - MSI GAMING GeForce RTX 4080 16GB X TRIO NVIDIA GDDR6X
Name - MSI | GeForce RTX 4080 16GB GAMING X TRIO | NVIDIA | 16 GB | GeForce RTX 4080 | GDDR6X | DVI-D ports quantity | HDMI ports quantity 1 | PCI Express Gen 4 | Memory clock speed 22400 MHz | Processor frequency MHz
PDF - https://www.blobs.lt/products/0/8/6/1/8/3/7122d1a155b59c79954e6e9043f08a0b/original.pdf
Brand - MSI
BrandPartCode - GEFORCE RTX 4080 16GB GAMING X TRIO
Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.4a
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 3
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 1
Ports & interfaces - HDMI version - 2.1a
Ports & interfaces - Interface type - PCI Express 4.0
Ports & interfaces > DisplayPorts quantity - 3
Ports & interfaces > HDMI ports quantity - 1
Ports & interfaces > Interface type - PCI Express Gen 4
Processor - CUDA - Yes
Processor - CUDA cores - 9728
Processor - Maximum displays per videocard - 4
Processor - Maximum resolution - 7680 x 4320 pixels
Processor - Graphics processor family - NVIDIA
Processor - Graphics processor - GeForce RTX 4080
Processor - Parallel processing technology support - Not supported
Processor - Processor boost clock speed - 2595 MHz
Processor > Graphics processor - GeForce RTX 4080
Processor > Graphics processor family - NVIDIA
ProductName - GeForce RTX 4080 16GB GAMING X TRIO
ShortSummaryDescription - MSI GAMING GeForce RTX 4080 16GB X TRIO, GeForce RTX 4080, 16 GB, GDDR6X, 256 bit, 7680 x 4320 pixels, PCI Express 4.0
Weight - 2,82
Weight & dimensions - Height - 140 mm
Weight & dimensions - Depth - 337 mm
Weight & dimensions - Width - 67 mm
Weight & dimensions - Weight - 1.88 kg
Technical details > Gross weight - 1.30 kg
Technical details > Producer - MSI
Technical details > Net weight - 0.80 kg
URL - https://www.msi.com/Graphics-Card/GeForce-RTX-4080-16GB-GAMING-X-TRIO
Performance - Dual Link DVI - No
Performance - HDCP version - 2.3
Performance - TV tuner integrated - No
1 478,96 €
MSI GeForce RTX 4080, 16GB GDDR6X, GAMING X TRIO (DLSS 3)
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos