Forever Lightning MD818ZM/A USB data and charging cable 1m White ( Analog)

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 564752 Produkto kodas: T_0012102
Šiuo metu prekių nėra Užsakymai dėl šio gaminio pristatymo nepriimami. Neturime informacijos apie tai, kada šis produktas bus prieinamas. Šiuo metu mūsų tiekėjai nepateikia informacijos apie galimą gaminio pristatymo laiką ir galimą kainą, kai jis vėl bus parduodamas.

TopPC.lt svetainėje pateikiama tik informacinio pobūdžio informacija apie šį gaminį, kad klientai galėtų jį pamatyti ir palyginti su dabar parduodamais gaminiais.

Garantija: 2 metų (Garantija verslo subjektams 1 metai)
Panašūs produktai
Išsamesnė specifikacija
category_en - Kabeliai ir adapteriai > Apple (Visi)
category_lv - Kabeliai ir adapteriai > Apple (Visi tipai)
category_ru - Kabeliai ir adapteriai > Apple (Visi tipai)
description_en - USB kabelis "Forever" yra priedas, kuriuo galima greitai perduoti duomenis ir saugiai įkrauti išmaniuosius telefonus ir kitus "Apple" įrenginius su "Lightning" tipo jungtimi, pavyzdžiui, "iPhone 5/6", naujos kartos "iPad" ir "iPod". Naudokite jį telefonui ar planšetiniam kompiuteriui prijungti prie nešiojamojo kompiuterio, kompiuterio ar kito įrenginio su USB jungtimi. Kabelis pagamintas iš lankstaus, patvaraus silikono, o plokščia konstrukcija neleidžia susipainioti. Galimos kelios įelektrintos spalvos.
description_lv - "Forever USB" kabelis yra priedas, kuriuo galima greitai perduoti duomenis ir saugiai įkrauti išmaniuosius telefonus ir kitus "Apple" įrenginius su "Lightning" jungtimis, pvz., "iPhone 5/6", naujos kartos "iPad" ir "iPod". Naudokite jį telefonui ar planšetiniam kompiuteriui prijungti prie nešiojamojo kompiuterio, kompiuterio ar kito įrenginio su USB jungtimi. Kabelis pagamintas iš lankstaus, patvaraus silikono, o suplota konstrukcija neleidžia susipainioti. Galima įsigyti kelių įelektrinančių spalvų.
description_ru - "Forever USB" kabelis - tai priedas, kuriuo galima greitai perkelti duomenis ir saugiai įkrauti išmaniuosius telefonus ir kitus "Apple" įrenginius su "Lightning" jungtimi, pavyzdžiui, "iPhone 5/6", "iPad" ir naujos kartos "iPod". Naudokite jį telefonui ar planšetiniam kompiuteriui prijungti prie nešiojamojo kompiuterio, kompiuterio ar kito įrenginio su USB jungtimi. Kabelis pagamintas iš lankstaus ir patvaraus silikono, o plokščia konstrukcija neleidžia susipainioti. Galima įsigyti kelių įelektrinančių spalvų.
EAN - 5900495323767
Gamintojas - Amžinai
gross_weight - 0.017 kg
Modelis - T_0012102
svoris - 0.011 kg
title_en - "Forever Lightning" USB duomenų perdavimo ir įkrovimo kabelis 1 m
title_lv - "Forever Lightning" USB duomenų ir įkrovimo kabelis 1 m
title_ru - "Forever Lightning" USB duomenų perdavimo ir įkrovimo kabelis 1 m
category_en - Cables and adapters > Apple (All)
category_lv - Kabeļi un adapteri > Apple (Visa veida)
category_ru - Kabeļi un adapteri > Apple (Visa veida)
description_en - USB cable Forever is an accessory enabling fast data transfer and safe charging of smartphones and other Apple devices with connector type Lightning, for example iPhone 5/6, new generation iPads and iPods. Use it to connect your phone or tablet to your laptop, PC or other device with a USB port. The cable is made of flexible, durable silicone, and the flattened construction prevents tangling. Available in several electrifying colors.
description_lv - USB kabelis Forever ir aksesuārs, kas nodrošina ātru datu pārsūtīšanu un drošu viedtālruņu un citu Apple ierīču ar savienotāja veidu Lightning uzlādi, piemēram, iPhone 5/6, jaunās paaudzes iPad un iPod. Izmantojiet to, lai savienotu tālruni vai planšetdatoru ar klēpjdatoru, datoru vai citu ierīci ar USB portu. Kabelis ir izgatavots no elastīga, izturīga silikona, un saplacinātā konstrukcija neļauj sapīties. Pieejams vairākās elektrizējošās krāsās.
description_ru - USB-кабель Forever — это аксессуар, позволяющий быстро передавать данные и безопасно заряжать смартфоны и другие устройства Apple с разъемом типа Lightning, например, iPhone 5/6, iPad и iPod нового поколения. Используйте его для подключения телефона или планшета к ноутбуку, ПК или другому устройству с портом USB. Кабель изготовлен из гибкого и прочного силикона, а плоская конструкция предотвращает спутывание. Доступен в нескольких электризующих цветах.
EAN - 5900495323767
Producer - Forever
gross_weight - 0.017 kg
Model - T_0012102
weight - 0.011 kg
title_en - Forever Lightning USB data and charging cable 1m
title_lv - Forever Lightning USB Datu un uzlādes Kabelis 1m
title_ru - Forever Lightning данных USB и зарядный кабель 1м
10,63 €
Forever Lightning MD818ZM/A USB data and charging cable 1m White ( Analog)
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos