Razer Hammerhead for iOS

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 152652 Produkto kodas: RZ04-02090100-R3G1
Sandėlyje yra 1 vnt.
Garantija: 2 metų (Garantija verslo subjektams 1 metai)
121,42 €
Pristatymo parinktys Daugiau apie pristatymą
  • Atsiimkite Omniva terminale 1,99 €: 09.04.2024
  • Atsiimkite DPD terminale 1,99 €: 09.04.2024
  • Pristatymas Lietuvoje (DPD kurjerių paštas) 3,99 €: 09.04.2024
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Mikrofonas: Yra
  • Prijungimas: Lightning
  • Prijungimas: USB
  • Spalva: Juoda
  • Spalva: Žalia
  • Tipas: In-Ear
Visi parametrai
Aktyvus triukšmo slopinimas (ANC) : Yra
Apšvietimas : Nėra
Apšvietimo spalva : Nėra
Dažnių diapazonas min, Hz : 20
Jautrumas, dB : 102
Jungties tipas : Laidinis
Kanalų skaičius : Stereo
Maksimalus dažnių diapazonas, Hz : 20000
Mikrofonas : Yra
Mikrofono tipas : Į Vada
Prijungimas Lightning, USB

Ausinių prijungimas prie kompiuterio. Dažniausiai naudojamas prijungimo būdas yra laidinis prijungimas ilgalaikiam ir stabiliam darbui.

Jei norite laisvės be laidų, pasirinkite wireless, ar bluetooth ausines, bet tada teks keisti baterijas arba reguliariai įkrauti akumuliatorių. Kad prijungtumėte ausine prie kompiuterio, būtina kompiuterio garso kortelė. Prieš įsigydami bluetooth ausines, įsitikinkite, kad Jūsų kompiuteryje yra bluetooth imtuvas. Jei tokio nėra, klauskite mūsų vadybininkų, ar imtuvas įeina į Jūsų pasirinktų ausinių modelio komplektą.

Spalva : Juoda, Žalia
Svoris, g : 28
Tipas In-Ear
Ausinių naudojimo tipas. Jei norite ausines naudoti pokalbiams Skype, ICQ, ar kituose komunikacijų tinkluose, rekomenduojame įsigyti ausines su mikrofonu.
Varža, Ω : 32
Išsamesnė specifikacija
Ausinės - dažnių juostos filtras - 20 – 20 000 Hz
Ausinės - Elementai - 10 mm su neodimio magnetais
Ausinės - Garsas - Stereo
Ausinės - jautrumas - 102 dB ±3 dB
Ausinės - kliūtis - 32 Ω
Ausinės - Įvesties galia - 10 mW
Bendra - Spalva - Juoda
Bendra - Spalva - Žalioji
Bendra - Spalvos - Juoda
Bendra - Spalvos - Juoda / sidabrinė
Bendra - Spalvos - Turi
Bendra - Spalvos - Žalioji
Bendra - Spalvos - Žalioji
Bendra - Spalvos - Žalioji
Bendra - Svoris (g) - 28
Bendra - Svoris (g) - 28
Bendra - Svoris (g) - 28
Bendra - Įranga - Ausinės
Bendra - Įranga - S, M ir L silikoninės pagalvėlės
Bendrosios nuostatos - paketą sudaro - Ausinės
Bendrosios nuostatos - paketą sudaro - S, M ir L silikoninės ausų pagalvėlės
Bendrosios nuostatos - Pakuotės turinys - Ausinės
Bendrosios nuostatos - Pakuotės turinys - S, M, L silikoninės ausų pagalvėlės
Bendrosios nuostatos - rinkinio turinys - Ausinės
Bendrosios nuostatos - rinkinio turinys - S, M ir L dydžio silikoninės pagalvėlės
brūkšninis kodas - 8886419371151
category_en - Garso
category_et - Garso
category_lv - Garso
category_ru - Garso
description_en - "Razer Hammerhead" "iOS" skirta "Razer Hammerhead" dėl itin didelių 10 mm dinaminių garsiakalbių ir specialiai pritaikyto skaitmeninio-analoginio (DAC) keitiklio užtikrina gryną garso ištikimybę. Tai suteikia gilesnius žemus tonus ir puikų akustinį aiškumą, nesvarbu, ar tai muzika, ar žaidimai, ar visa kita. Pasinerkite į garsą su triukšmą izoliuojančiais dviejų flanšų ausų antgaliais ir visiškai kontroliuokite garsą naudodami integruotą nuotolinio valdymo pultą. Šios ausinės su aliuminio korpusu ir plokščiais laidais išties sukurtos taip, kad būtų tvirtos keliaujant. Apšvietimo jungtis grynam skaitmeniniam garsui "Razer", kurdama apdovanojimus pelniusias ausines, sukūrė pagal užsakymą suderintą DAC keitiklį, kuris naudoja "Apple Lightning" jungties skaitmeninę išvestį. Rezultatas - garsas tiesiai iš šaltinio, be jokio apdorojimo, būdingo standartinėms 3,5 mm ausinėms, kad garsas būtų gryniausias ir tiksliausias, kad ir kur keliautumėte. Didesni garsiakalbiai. Didesnis garsas. "Razer Hammerhead" ausinės "iOS" turi 10 mm garsiakalbius ir optimizuotas vidines akustines kameras, kad atkurtų visą jūsų muziką, žaidimų garsą ir kitus dalykus, pasižyminčius puikiu akustiniu aiškumu ir giliais, neiškraipytais žemaisiais dažniais. Pagerinkite savo valdymą Nusitaikykite į žemus žemus dažnius arba aiškų, ryškų garsą lengvai naudodami "Hammerhead iOS" programėlę. Galite pasirinkti iš anksto paruoštus ekvalaizerius arba pritaikyti vieną iš jų nuo nulio pagal savo skonį. Programėlėje taip pat galite valdyti ausinių apšvietimą - įjungti, išjungti ar kvėpuoti. Programinė įranga ir būsimi programėlių atnaujinimai taip pat pateikiami per šią vieną papildomą programėlę.
description_et - "Razer Hammerhead iOS" ausinės užtikrina aukščiausią garso kokybę dėl didelių 10 mm dinaminių elementų ir specialiai suderinto skaitmeninio-analoginio keitiklio (DAC). Tai užtikrina gilesnius žemų dažnių tonus ir aukščiausią akustinį aiškumą muzikoje, žaidimuose ir visame kame. Dėl triukšmą slopinančių silikoninių ausų antgalių visada galėsite pasinerti į garso pasaulį, o per laidą įvestame valdymo skydelyje bus lengva viską valdyti. Šios ausinės su aliuminio korpusu ir plokščiais laidais yra pagamintos taip, kad tarnautų ilgai. Grynas skaitmeninis garsas dėl "Lightning" jungties "Razer" ilgametė patirtis gaminant aukščiausios klasės ausines leido sukurti specialiai pritaikytą skaitmeninį-analoginį keitiklį (DAC), kuris gali pasinaudoti visomis "Apple Lightning" jungties skaitmeninės išvesties funkcijomis. Rezultatas - aiškus ir tikslus garsas, kuris klausytoją pasiekia tiesiai iš originalaus šaltinio ir visiškai be tarpinio apdorojimo, būdingo 3,5 mm jungčiai. Didesni elementai. Didesnis garsas. Mėgaukitės aukščiausios kokybės garsu, aiškumu ir žemais dažniais dėl didelių 10 mm dinaminių elementų. Šiuose elementuose naudojami aukštos kokybės neodimio magnetai, užtikrinantys garsų, aiškų, neiškraipytą garsą ir žemus dažnius. Be to, dėl gerai optimizuotos vidinės garso kameros garso kokybė pakyla į naują lygį. Visiškai kontroliuokite garsą Klausykitės garso aiškumo ir žemų dažnių, naudodamiesi "Hammerhead iOS" programėle. Galite rinktis iš daugelio iš anksto nustatytų ekvalaizerių arba viską pritaikyti patys. Programėlėje taip pat galite valdyti ausinių apšvietimo efektus.
description_lv - Galingi bosai "Razer Hammerhead iOS" ausinės dėl itin didelių 10 mm dinaminių garsiakalbių ir specialaus skaitmeninio-analoginio keitiklio (DAC) užtikrina aiškų ir tikslų garsą. Tai suteikia gilesnius žemus tonus ir išskirtinį akustinį aiškumą muzikai, žaidimams ir kt. Pasinerkite į garsą su triukšmą izoliuojančiais ausų antgaliais su dviem sklendėmis ir visiškai kontroliuokite garsą naudodami įmontuotą valdymo skydelį. Šios ausinės su aliuminio korpusu ir plokščiais laidais yra pagamintos taip, kad būtų tikrai patvarios keliaujant. "Lightning" jungtis - grynas skaitmeninis garsas "Razer" darbas su apdovanojimus pelniusiomis ausinėmis davė vaisių - sukurtas specialus DAC, kuris naudoja "Apple" "Lightning" jungties skaitmeninę išvestį. Todėl garsas perduodamas tiesiai iš šaltinio be papildomo apdorojimo, kitaip nei standartinėse 3,5 mm ausinėse, ir atkuriamas gryniausias ir tiksliausias garsas. Didesni garsiakalbiai. Didesnis garsas "Razer Hammerhead iOS" turi 10 mm garsiakalbius ir pažangias vidines akustines kameras, kad atkurtų visą jūsų muzikos, žaidimų ir kitą garsą su išskirtiniu akustiniu aiškumu ir giliais, neiškraipytais bosais. Išplėskite valdymą Lengvai suderinkite žemus žemus arba aiškius, ryškius aukštus dažnius naudodami "Hammerhead" "iOS" programėlę. Galite rinktis iš iš anksto paruoštų ekvalaizerio nustatymų arba jį visiškai suderinti pagal savo pageidavimus. Be to, programėlėje galite valdyti ausinių apšvietimą - ar norite, kad jis būtų įjungtas, išjungtas, ar pulsuotų. Programinė įranga ir būsimi programėlių atnaujinimai taip pat teikiami per šią vieną universalią programėlę.
description_ru -
description_short_en - Aukštos kokybės 10 mm elementai su NdFeB magnetais Aukščiausios kokybės garsas dėl DAC keitiklio Integruotas mikrofonas ir nuotolinio valdymo pultas Tvirtas aliuminio korpusas ir plokščias kabelis Suderinamas su "Lightning" jungtimi
description_short_et - Aukštos kokybės 10 mm NdFeB elementai su magnetu Aukščiausios kokybės garsas dėl DAC garso keitiklio Integruotas mikrofonas su išmaniojo telefono nuotolinio valdymo pulteliu Patvarus aliuminio korpusas ir plokščias laidas Suderinamas su "Apple Lightning" suderinamais įrenginiais.
description_short_lv - Aukštos kokybės 10 mm elementai su NdFeB magnetais Puiki garso kokybė dėl DAC keitiklio Įmontuotas mikrofonas ir valdymas Patvarus aliumininis korpusas ir plokščias kabelis Suderinamas su "Lightning" jungtimi
description_short_ru -
Dizainas - ausinių dizainas - Vidinis
Dizainas - ausinių dizainas - Į ausis
Dizainas - ausinių dizainas - Į ausis
Dizainas - ausinių dizainas - Į ausis
Dizainas - ausinių tipas - Ausinės su mikrofonu
Dizainas - ausinių tipas - Ausinės su mikrofonu
Dizainas - ausinių tipas - Ausinės su mikrofonu
Dizainas - ausinių tipas - Ausinės su mikrofonu
Dizainas - ausinių tipas - Laidinės ausinės
Dizainas - ausinių tipas - Laidinės ausinės
Dizainas - ausinių tipas - Laidinės ausinės
Dizainas - ausinių tipas - Laidinės ausinės
feature_group_en - Ausinės
feature_group_et - Ausinės
feature_group_lv - Ausinės
feature_group_ru - Ausinės
gamintojo_kodas - RZ04-02090100-R3G1
Garsiakalbiai - Dažninis atsakas - 20 – 20 000 Hz
Garsiakalbiai - Dažnių diapazonas - 20 – 20 000 Hz
Garsiakalbiai - Dažnių diapazonas - 20 – 20 000 Hz
Garsiakalbiai - Elementai - 10 mm neodimio magnetai
Garsiakalbiai - Garsas - Stereo
Garsiakalbiai - Garsas - Stereo
Garsiakalbiai - Garsas - Stereo
Garsiakalbiai - jautrumas - 102 dB ±3 dB
Garsiakalbiai - jautrumas - 102 dB ±3 dB
Garsiakalbiai - jautrumas - 102 dB ±3 dB
Garsiakalbiai - pasipriešinimas - 32 Ω
Garsiakalbiai - Vairuotojai - 10 mm neodimio magnetai
Garsiakalbiai - Vairuotojai - 10 mm neodimio magnetai
Garsiakalbiai - varža - 32 Ω
Garsiakalbiai - Įvesties galia - 10 mW
Garsiakalbiai - Įvesties galia - 10 mW
Garsiakalbiai - Įvesties galia - 10 mW
gylis - 12
Iš viso - Svoris (g) - 28
Jungiamumas - Connectivity - "Apple Lightning
Jungiamumas - Kabelio ilgis - 130 cm
Jungiamumas - Kabelio ilgis - 130 cm
Jungtis - Connection - "Apple Lightning
Jungtis - Kabelio ilgis - 130 cm
Jungtis - Kabelio ilgis - 130 cm
Jungtis - suderinamos operacinės sistemos - "Apple iOS
Jungtis - Tinkamos operacinės sistemos - "Apple iOS
Jungtis - Valdymo mygtukai - Garso garsumo reguliavimas
Jungtis - Valdymo mygtukai - Garsumo reguliavimas
Jungtis - Valdymo mygtukai - Išmaniojo prietaiso valdymas
Jungtis - Valdymo mygtukai - Išmaniojo prietaiso valdymas
Mikrofonas - Dažnių diapazonas - 100 - 10 000 Гц
Mikrofonas - dažnių diapazonas - 100 – 10 000 Hz
Mikrofonas - Dažnių diapazonas - 100 – 10 000 Hz
Mikrofonas - dažnių juostos filtras - 100 – 10 000 Hz
Mikrofonas - jautrumas - 42 dB ±3 dB
Mikrofonas - jautrumas - 42 dB ±3 dB
Mikrofonas - jautrumas - 42 dB ±3 dB
Mikrofonas - jautrumas - 42 dB ±3 dB
Mikrofonas - Mikrofono kryptingumas - Vienakryptis
Mikrofonas - Mikrofono kryptis - Išsklaidyta
Mikrofonas - mikrofono kryptis - Visakryptis
Mikrofonas - Mikrofono kryptis - Visakryptis
Mikrofonas - Mikrofono tipas - Kaablisisenės mikrofonas
Mikrofonas - Mikrofono tipas - Kabelio mikrofonas
Mikrofonas - Mikrofono tipas - Kabelyje įmontuotas mikrofonas
Mikrofonas - Mikrofono tipas - Įmontuotas kabelis
Mikrofonas - signalo ir triukšmo santykis - > 58 dB
Mikrofonas - signalo ir triukšmo santykis - > 58 dB
Mikrofonas - signalo ir triukšmo santykis - > 58 dB
Mikrofonas - signalo ir triukšmo santykis - > 58 dB
name_et - "Razer Hammerhead" ausinės + mikrofonas "iOS
pavadinimas_pl - "Razer" ausinės "Hammerhead iOS
pavadinimas_ru - "Razer" ausinės + "Hammerhead iOS" mikrofonas
prekės ženklas - Razer
Ryšiai - jungtis - "Apple Lightning
Ryšiai - Tinkamos operacinės sistemos - "Apple iOS
Ryšiai - Tinkamos operacinės sistemos - "Apple iOS
Ryšiai - Valdymo mygtukai - Garso garsumui reguliuoti
Ryšiai - Valdymo mygtukai - Garsumo reguliavimas
Ryšiai - Valdymo mygtukai - Išmaniojo įrenginio valdymui
Ryšiai - Valdymo mygtukai - Išmaniųjų įrenginių valdymui
Ryšys - "Apple Lightning
Stulpeliai - Pasipriešinimas - 32 Ω
vardas_lv - "Razer" ausinės ir mikrofonas "Hammerhead iOS
Kõrvaklapid - Sagedusdiapasoon - 20 – 20 000 Hz
Kõrvaklapid - Elemendid - 10 mm neodüümium magnetitega
Kõrvaklapid - Heli - Stereo
Kõrvaklapid - Tundlikkus - 102 dB ±3 dB
Kõrvaklapid - Takistus - 32 Ω
Kõrvaklapid - Sisendvõimsus - 10 mW
General - Color - Black
General - Color - Green
Общее - Цвет - Черный
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Üldine - Värvus - Must
Üldine - Värvus - Roheline
Общее - Цвет - Зелёный
Vispārīgi - Krāsa - Zaļa
General - Weight (g) - 28
Üldine - Kaal (g) - 28
Vispārīgi - Svars (g) - 28
Общее - Комплектация - Наушники
Общее - Комплектация - S, M и L силиконовые подушечки
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - S, M un L silikona ausu spilventiņi
General - Package contents - Headphones
General - Package contents - S,M,L silicone earpads
Üldine - Komplekti sisu - Kõrvaklapid
Üldine - Komplekti sisu - S, M ja L mõõdus silikoonpadjad
barcode - 8886419371151
category_en - Audio
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_ru - Аудио
description_en - Hammering in the bass
The Razer Hammerhead for iOS delivers pure audio fidelity thanks to extra-large 10 mm dynamic drivers and a custom-tuned digital-to-analog (DAC) converter. It gives you deeper bass tones and superior acoustic clarity, whether for music, games, or everything in between. Stay fully immersed in the sound with noise-isolating bi-flange ear-tips and be in total control with the in-line remote. With an aluminum body and flat cables, these in-ears are truly made for toughness on the go. Lighting connector for pure digital audio
Razer’s work on award-winning headsets has led to developing a custom-tuned DAC converter that leverages the digital output of the Apple Lightning connector. The result is audio straight from the source without any processing found in standard 3.5 mm headphones, to produce the purest and most accurate sound wherever you go. Bigger drivers. Bigger sound.
The Razer Hammerhead for iOS is outfitted with 10 mm drivers and optimized inner acoustic chambers to reproduce all your music, game audio and more with superior acoustic clarity and deep distortion-free bass tones. Amp up your control
Tune to a low bass or clear, crisp sound easily with the Hammerhead iOS App. You can select pre-defined EQs or customize one from scratch to suit your liking. The app also allows you to control the earbuds lighting, whether you want it on, off, or breathe. Firmware and future app updates are also delivered through this one-stop companion app.
description_et - Lammutavad bassihelid
Razer Hammerhead iOS kõrvaklapid toovad Sinuni ülima helikvaliteedi tänu suurtele 10 mm dünaamilistele elementidele ja spetsiaalselt seadistatud digitaal-analoog helikonverterile (DAC). Seega on tagatud sügavamad bassihelid ning ülim akustilise heli selgus nii muusika, mängude kui ka kõige muu puhul. Tänu mürasummutavatele silikoonist kõrvaotsakutele oled alati täielikult helidemaailma sukeldunud ning kaablisisene juhtpult võimaldab kõike hõlpsalt juhtida. Alumiiniumist korpus ning lamedad kaablid tagavad nende kõrvaklappide tõelise vastupidavuse. Puhas digitaalne heli tänu Lightning ühendusele
Razeri pikaaegne kogemus tipptasemel kõrvaklappide tootmisel on viinud selleni, et valmis on saadud spetsiaalselt häälestatud digitaal-analoog helikonverter (DAC), mis suudab ära kasutada kõiki Apple Lightning ühenduse digitaalse väljundi omadusi. Tulemuseks on selge ja täpne heli, mis jõuab kuulajani otse algsest allikast ning mis on täielikult ilma 3,5 mm ühendusele omase vahetöötluseta. Suuremad elemendid. Suurem heli.
Naudi tipptasemel helikvaliteeti, selgust ning bassi tänu suurtele 10 mm dünaamilistele elementidele. Need elemendid kasutavad kvaliteetseid neodüümiummagneteid ning tagavad valju ja selge moonutuste vaba heli ja bassi. Lisaks, hästi optimeeritud sisemine helikamber tõstab helikvaliteedi uuele tasemele. Kontrolli täielikult oma heli
Häälesta heli selgust ja bassi mugavalt tänu Hammerhead iOS rakendusele. Valida saab eelseadistatud ekvalaisereid ning võimalik on ka täiesti ise kõike seadistada. Rakendusega on võimalik lisaks kontrollida ka kõrvaklappide valgustusefekte.
description_lv - Jaudīgi basi Austiņas Razer Hammerhead iOS nodrošina tīru un precīzu skaņu, pateicoties īpaši lieliem 10 mm dinamiskiem skaļruņiem un pielāgotam ciparu–analogajam pārveidotājam (DAC). Tas dod dziļākus basu toņus un izcilu akustisko skaidrību mūzikai, spēlēm un daudz kam citam. Pilnībā iegremdējiet sevi skanējumā ar troksni izolējošiem ausu uzgaļiem ar diviem atlokiem un saglabājiet pilnu kontroli ar iebūvētās vadības pults palīdzību. Pateicoties alumīnija korpusam un plakaniem kabeļiem, šīs ausīs ievietojamās austiņas ir radītas īstai izturībai kustībā. Lightning savienojums tīrai digitālai skaņai Razer darbs pie godalgotajām austiņām ir nesis augļus pielāgota DAC pārveidotāja izskatā, kas izmanto Apple Lightning savienojuma digitālo izvadi. Rezultātā skaņa tiek pārraidīta tieši no avota bez papildu apstrādes pretēji standarta 3,5 mm austiņām, lai atveidotu vistīrāko un precīzāko skaņu jebkurā vietā. Lielāki skaļruņi. Lielāka skaņa Razer Hammerhead iOS ir aprīkotas ar 10 mm skaļruņiem un uzlabotām iekšējām akustiskajām kamerām, lai atveidotu visu jūsu mūziku, spēļu skaņu un daudz ko citu ar izcilu akustisko skaidrību un dziļiem basiem bez kropļojuma. Paplašiniet savas vadības iespējas Ērti noskaņojiet uz zemu basu vai skaidru, dzidru augsto frekvenci, izmantojot lietotni Hammerhead iOS. Varat izvēlēties no iepriekš definētiem ekvalaizera (EQ) iestatījumiem vai noregulēt to pilnīgi no jauna atbilstoši savām vēlmēm. Turklāt lietotne ļauj jums kontrolēt austiņu apgaismojumu — vai vēlaties to ieslēgtu, izslēgtu vai pulsējošu. Aparātprogrammatūras un turpmākie lietotnes atjauninājumi arī tiek nodrošināti ar šīs vienas universālās lietotnes palīdzību.
description_ru -
description_short_en - High quality 10 mm elements with NdFeB magnets Superior sound quality thanks to DAC converter Integrated microphone & remote control Tough aluminum case & flat cable Compatible with Lightning connector
description_short_et - Kvaliteetsed NdFeB magnetiga 10 mm elemendid Esmaklassilise helikvaliteet tänu DAC helikonverterile Integreeritud mikrofon koos nutiseadme juhtpuldiga Vastupidav alumiiniumist korpus ja lame kaabel Sobib Apple Lightning ühendusega seadmetega
description_short_lv - Augstas kvalitātes 10 mm elementi ar NdFeB magnētiem Izcila skaņas kvalitāte, pateicoties DAC pārveidotājam Iebūvēts mikrofons un vadības pults Izturīgs alumīnija korpuss un plakans kabelis Saderīgas ar Lightning savienojumu
description_short_ru -
Disain - Kõrvaklappide disain - Kõrvasisesed
Design - Headphone design - In-ear
Дизайн - Дизайн наушников - В уши
Dizains - Austiņu dizains - Ausīs liekamas (In-ear)
Design - Headphone type - Headphones with microphone
Disain - Kõrvaklappide tüüp - Kõrvaklapid koos mikrofoniga
Дизайн - Тип наушников - Наушники с микрофоном
Dizains - Austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Design - Headphone type - Wired headphones
Disain - Kõrvaklappide tüüp - Juhtmega kõrvaklapid
Дизайн - Тип наушников - Проводные наушники
Dizains - Austiņu tips - Vadu austiņas
feature_group_en - Headphones
feature_group_et - Kõrvaklapid
feature_group_lv - Austiņas
feature_group_ru - Наушники
manufacturer_code - RZ04-02090100-R3G1
Speakers - Frequency response - 20 – 20 000 Hz
Колонки - Диапазон частот - 20 – 20 000 Hz
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Колонки - Элементы - 10 мм неодимовые магниты
Speakers - Sound - Stereo
Колонки - Звук - Стерео
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Speakers - Sensitivity - 102 dB ±3 dB
Колонки - Чувствительность - 102 дБ ±3 дБ
Skaļruņi - Jutīgums - 102 dB ±3 dB
Skaļruņi - Pretestība - 32 Ω
Speakers - Drivers - 10 mm neodymium magnets
Skaļruņi - Draiveri - 10 mm neodīma magnēti
Speakers - Impendance - 32 Ω
Speakers - Input power - 10 mW
Колонки - Входная мощность - 10 мВт
Skaļruņi - Ieejas jauda - 10 mW
depth - 12
Общее - Вес (г) - 28
Savienojamība - Savienojums - Apple Lightning
Connectivity - Cable length - 130 cm
Savienojamība - Kabeļa garums - 130 cm
Ühendus - Ühendus - Apple Lightning
Ühendus - Juhtme pikkus - 130 cm
Соединение - Длина кабеля - 130 см
Соединение - Совместимые оп-системы - Apple iOS
Ühendus - Sobivad operatsioonisüsteemid - Apple iOS
Соединение - Кнопки управления - Для регуляции громкости звука
Ühendus - Juhtnupud - Helitugevuse reguleerimiseks
Ühendus - Juhtnupud - Nutiseadme juhtimiseks
Соединение - Кнопки управления - Для управления смарт-устройством
Микрофон - Диапазон частот - 100 – 10 000 Гц
Microphone - Frequency response - 100 – 10 000 Hz
Mikrofons - Frekvenču diapazons - 100 – 10 000 Hz
Mikrofon - Sagedusdiapasoon - 100 – 10 000 Hz
Microphone - Sensitivity - 42 dB ±3 dB
Mikrofon - Tundlikkus - 42 dB ±3 dB
Микрофон - Чувствительность - 42 dB ±3 dB
Mikrofons - Jutība - 42 dB ±3 dB
Mikrofon - Mikrofoni suunalisus - Ühesuunaline
Mikrofons - Mikrofona virziens - Izkliedēts
Microphone - Micrphone direction - Omnidirectional
Микрофон - Направление микрофона - Всенаправленный
Mikrofon - Mikrofoni tüüp - Kaablisisene mikrofon
Microphone - Microphone type - In-cable microphone
Mikrofons - Mikrofona tips - Kabelī iebūvēts mikrofons
Микрофон - Тип микрофона - Встроенный в кабель
Microphone - Signal to noise ratio - > 58 dB
Mikrofon - Signaali/müra suhe - > 58 dB
Микрофон - Отношение сигнал/шум - > 58 дБ
Mikrofons - Signāla un trokšņa attiecība - > 58 dB
name_et - Razer kõrvaklapid + mikrofon Hammerhead iOS
name_en - Razer headset Hammerhead iOS
name_ru - Razer наушники + микрофон Hammerhead iOS
brand - Razer
Connectivity - Connector - Apple Lightning
Connectivity - Suitable operating systems - Apple iOS
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Apple iOS
Savienojamība - Vadības pogas - Skaņas skaļuma regulēšanai
Connectivity - Control buttons - For volume control
Savienojamība - Vadības pogas - Viedierīces vadībai
Connectivity - Control buttons - For smart device control
Соединение - Соединение - Apple Lightning
Колонки - Сопротивление - 32 Ω
name_lv - Razer austiņas + mikrofons Hammerhead iOS
121,42 €
Razer Hammerhead for iOS
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos