Razer Kraken for Console, Black/Blue

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 302591 Produkto kodas: RZ04-02830500-R3M1
Sandėlyje yra 7 vnt.
Garantija: 2 metų
91,15 €
Pristatymo parinktys Daugiau apie pristatymą
  • Atsiimkite Omniva terminale 1,99 €: 07.05.2024
  • Atsiimkite DPD terminale 1,99 €: 07.05.2024
  • Pristatymas Lietuvoje (DPD kurjerių paštas) 3,99 €: 07.05.2024
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Mikrofonas: Yra
  • Prijungimas: 3.5mm
  • Spalva: Juoda
  • Spalva: Mėlyna
  • Tipas: Over-Ear
Visi parametrai
Aktyvus triukšmo slopinimas (ANC) : Yra
Apšvietimas : Nėra
Apšvietimo spalva : Nėra
Dažnių diapazonas min, Hz : 12
Jautrumas, dB : 109
Jungties tipas : Laidinis
Kanalų skaičius : Stereo
Maksimalus dažnių diapazonas, Hz : 28000
Mikrofonas : Yra
Mikrofono tipas : Nustatyta
Prijungimas 3.5mm

Ausinių prijungimas prie kompiuterio. Dažniausiai naudojamas prijungimo būdas yra laidinis prijungimas ilgalaikiam ir stabiliam darbui.

Jei norite laisvės be laidų, pasirinkite wireless, ar bluetooth ausines, bet tada teks keisti baterijas arba reguliariai įkrauti akumuliatorių. Kad prijungtumėte ausine prie kompiuterio, būtina kompiuterio garso kortelė. Prieš įsigydami bluetooth ausines, įsitikinkite, kad Jūsų kompiuteryje yra bluetooth imtuvas. Jei tokio nėra, klauskite mūsų vadybininkų, ar imtuvas įeina į Jūsų pasirinktų ausinių modelio komplektą.

Spalva : Juoda, Mėlyna
Svoris, g : 322
Tipas Over-Ear
Ausinių naudojimo tipas. Jei norite ausines naudoti pokalbiams Skype, ICQ, ar kituose komunikacijų tinkluose, rekomenduojame įsigyti ausines su mikrofonu.
Varža, Ω : 32
Išsamesnė specifikacija
Aprašymas - Laidinis / belaidis ryšys: Laidinis, Tipas: Ausinės, Laido ilgis: 1,3 m, Kategorija: Kompiuteriniai žaidimai, Mikrofonas: Sulankstomas, Valdymo skydelis: Nežinomas, Jungtis: 3,5 mm, Impedancija: 32 Om, Jautrumas: 109 db, Dažnių diapazonas: 12-28000 Hz, Triukšmo izoliacija: Pasyvi, Garantija: 2 metai
Ausinės - ausinių dažnis - 12 - 28000 Hz
Ausinės - ausinių jautrumas - 109 dB
Ausinės - dažnių juostos filtras - 12 – 28 000 Hz
Ausinės - Elementai - 50 mm su neodimio magnetais
Ausinės - Garsas - Stereo
Ausinės - impedansas - 32 Ω
Ausinės - jautrumas - 109 dB
Ausinės - kliūtis - 32 Ω
Ausinės - Magneto tipo - Neodimio
Ausinės - Padų skersmuo - 50 mm
Ausinės - Pagalvėlės medžiaga - Sintetinės siūlės
Ausinės - Pagalvėlės medžiaga - Tekstilė
Ausinės - Vairuotojo blokas - 5 cm
Ausinės - Įvesties galia - 30 mW
Bendra - Spalva - Juoda
Bendra - Spalva - Mėlyna
Bendra - Spalvos - Juoda
Bendra - Spalvos - Juoda / sidabrinė
Bendra - Spalvos - Mėlyna
Bendra - Spalvos - Mėlyna
Bendra - Spalvos - Turi
Bendra - Spalvos - Zila
Bendra - Svoris (g) - 322
Bendra - Svoris (g) - 322
Bendra - Svoris (g) - 322
Bendra - Įranga - Ausinės
Bendrosios nuostatos - paketą sudaro - Ausinės
Bendrosios nuostatos - Pakuotės turinys - Ausinės
Bendrosios nuostatos - rinkinio turinys - Ausinės
brūkšninis kodas - 8886419371984
category_en - Garso
category_et - Garso
category_lv - Garso
category_ru - Garso
description_en - Konsoliniai žaidimai dar niekada neskambėjo taip gerai Paėmėme savo ikoniškiausias žaidimų ausines ir sukūrėme konsoliniams žaidimams skirtą versiją - susipažinkite su "Razer Kraken for Console". Nesvarbu, ar dalyvaujate intensyviame turnyre, ar ilsitės namie, šios ausinės užtikrina aukščiausią garso kokybę ir ilgalaikį komfortą, kad visą dieną galėtumėte žaisti geriausiai. Aiškus ir galingas garsas Mėgaukitės puikiu garso aiškumu ir giliu, smarkiu bosu, užtikrinančiu platų garsų diapazoną. Žaidžiant su "Razer Kraken" girdėsite kiekvieną garso detalę - nuo subtilių žingsnių, sklindančių iš paskos, iki kulminacinių sprogimų, kurie jus priblokš. Storesnis galvos juostos paminkštinimas Patobulinome galvos juostos paminkštinimą ir padarėme jį dar storesnį, kad jis labiau sumažintų spaudimą galvai ir užtikrintų ilgalaikį komfortą. Dėl boksito aliuminio rėmo "Razer Kraken" ausinės yra lengvos, lanksčios ir itin patvarios. Patogiai žaiskite valandų valandas Siekdami pakelti komfortą į aukštesnį lygį, pridėjome vėsinančias geliu pripildytas ausų pagalvėles, kad sumažintume karščio kaupimąsi. Minkšto audinio ir odos derinys suteikia pliušo pojūtį ir garso izoliaciją, todėl galėsite mėgautis ilgais žaidimų maratonais. Patobulintas kardioidinis mikrofonas "Razer Kraken" mikrofonas naudoja kardioidinį suėmimo modelį, kad jūsų balsas būtų užfiksuotas aiškiai, be nereikalingo foninio triukšmo. Jis atmeta triukšmą, sklindantį šalia ir už mikrofono, todėl komandos draugai visada jus girdės garsiai ir aiškiai.
description_et - Legendinės žaidimų ausinės tapo dar geresnės "Razer Kraken Console" - tai nauja klasikinių "Kraken" ausinių, skirtų žaidimų konsolėms, versija. "Kraken Console" ausinės užtikrina aukščiausios kokybės garsą, nesvarbu, ar rungtyniaujate intensyvaus žaidimo sesijos metu, ar tiesiog klausotės mėgstamos muzikos namuose. Dėl didžiausio lengvumo ir patogumo visą dieną galite pasinerti į žaidimų pasaulį su mėgstamomis ausinėmis. Žvelgiate į naują "Razer Kraken" konsolę. Aiškus ir galingas garsas Mėgaukitės garso pasauliu, kuriame skamba itin aiškus garsas ir galingi gilūs bosai. Naudodami "Razer Kraken" ausines girdėsite net menkiausias detales - nuo tylių žingsnių šliaužiant iš paskos iki svaiginančių sprogimų. Storesnis galvos juostos paminkštinimas Taip pat buvo patobulinta "Kraken" ausinių galvos juosta, dabar su dar storesniu paminkštinimu, kad dar labiau sumažėtų stresas, patiriamas per ilgas žaidimų sesijas. "Kraken" aliuminio lydinio rėmas yra lengvas, lankstus ir patvarus. Dar daugiau komforto suteikia vėsinančios gelinės ausų pagalvėlės, kurios sumažina karščio kaupimąsi per ilgas ir intensyvias žaidimų sesijas. Minkšto audinio ir dirbtinės odos derinys užtikrina komfortą ir triukšmo izoliaciją, kad galėtumėte mėgautis valandų valandas trunkančiais žaidimais. Pažangus kardioidinis mikrofonas "Razer Kraken" ausinės turi kardioidinį mikrofoną, kuris aiškiai fiksuoja garsą tik priešais mikrofoną, atmesdamas foninį triukšmą ir foninį aidą, sklindantį iš už jo ir iš šono. Taip užtikrinama, kad komandos draugai visada jus aiškiai girdėtų.
description_lv - Konsoliniai žaidimai dar niekada neskambėjo taip gerai Paėmėme savo kultines kompiuterinių žaidimų ausines ir sukūrėme konsoliniams žaidimams skirtą versiją - susipažinkite su "Razer Kraken Console". Nesvarbu, ar dalyvaujate intensyviame turnyre, ar ilsitės namuose ant sofos, šios ausinės užtikrina aukščiausios kokybės garsą ir ilgalaikį komfortą, kad galėtumėte mėgautis geriausiu dienos žaidimu. Aiškus ir galingas garsas Mėgaukitės puikiu aiškumu ir giliais, galingais žemais dažniais, užtikrinančiais plačią garso sceną. Žaisdami su "Razer Kraken" girdėsite kiekvieną detalę - nuo vos girdimo žingsnių už jūsų garso iki įspūdingų sprogimų. Storesnis galvos juostos paminkštinimas Galvos juosta buvo patobulinta ir net tapo storesnė, kad sumažėtų spaudimas galvai ir būtų užtikrintas ilgalaikis dėvėjimo komfortas. "Razer Kraken" aliuminio korpuso dėžutės formos ausinės yra lengvos, lanksčios ir itin patvarios. Patogiai grojate valandų valandas Kad patogumas būtų dar aukštesnio lygio, ausinės turi aušinamuoju geliu užpildytas ausų pagalvėles, kurios sumažina karščio kaupimąsi. Minkštas audinys ir dirbtinė oda suteikia malonų pojūtį ir garso izoliaciją, todėl galite mėgautis ilgomis žaidimų sesijomis. Pažangus kardioidinis mikrofonas "Razer Kraken" mikrofonas naudoja kardioidinį suėmimo modelį, kuris aiškiai fiksuoja jūsų balsą be jokio nepageidaujamo foninio triukšmo. Jis slopina garsą, sklindantį iš šonų ir už mikrofono, todėl komandos draugai visada aiškiai girdės, ką sakote.
description_ru -
description_short_en - Optimizuotas svoris ilgesniam dėvėjimui Aukštos kokybės 50 mm neodimio magnetų garsiakalbiai Vėsinančios geliu išteptos pagalvėlės ir storesnis galvos juostos paminkštinimas Lankstus ir visiškai ištraukiamas kardioidinis mikrofonas 3,5 mm garso lizdas tinka daugumai įrenginių.
description_short_et - Patogus dizainas, kad galėtumėte nešioti valandų valandas Aukštos kokybės 50 mm garsiakalbiai su neodimio magnetais Vėsinantys gelio ausų pagalvėlės ir paminkštinta galvos juosta Lankstus ir visiškai paslėptas kardioidinis mikrofonas 3,5 mm kištukas leidžia naudoti su daugeliu įrenginių.
description_short_lv - Optimizuotas svoris ilgalaikiam dėvėjimo komfortui Aukštos kokybės 50 mm neodimio magnetų garsiakalbiai Vėsinantys geliu užpildyti ausų pagalvėlės ir storesnis galvos juostos paminkštinimas Lankstus ir visiškai ištraukiamas kardioidinis mikrofonas 3,5 mm garso lizdas - tinka daugumai įrenginių
description_short_ru - Patogus dizainas, kad galėtumėte naudoti valandų valandas Kokybiški 50 mm neodimio magnetų garsiakalbiai Ausų pagalvėlės su aušinimo geliu ir paminkštinta ausies pagalvėle Lankstus ir visiškai paslėptas kardioidinis mikrofonas 3,5 mm kištukas tinka daugumai įrenginių
dimensionalWeight - 1214
Dizainas - ausinių dizainas - Aplink ausis
Dizainas - ausinių dizainas - Per ausis
Dizainas - ausinių dizainas - Per ausis
Dizainas - ausinių dizainas - Viršutinė pusė
Dizainas - ausinių tipas - Ausinės su mikrofonu
Dizainas - ausinių tipas - Ausinės su mikrofonu
Dizainas - ausinių tipas - Ausinės su mikrofonu
Dizainas - ausinių tipas - Ausinės su mikrofonu
Dizainas - ausinių tipas - Laidinės ausinės
Dizainas - ausinių tipas - Laidinės ausinės
Dizainas - ausinių tipas - Laidinės ausinės
Dizainas - ausinių tipas - Laidinės ausinės
dydisX - 240
EAN - 8886419371984
Eans - 8886419371984
feature_group_en - Ausinės
feature_group_et - Ausinės
feature_group_lv - Ausinės
feature_group_ru - Ausinės
Gamintojas - Razer
Gamintojo kodas - RZ04-02830500-R3M1
gamintojo_kodas - RZ04-02830500-R3M1
garantijaType - G
Garsiakalbiai - ausies pamušalo skersmuo - 50 mm
Garsiakalbiai - Ausinių kaušelių skersmuo - 50 mm
Garsiakalbiai - Ausinių pagalvėlės medžiaga - Dirbtinė oda
Garsiakalbiai - Ausinių pagalvėlės medžiaga - Tekstilė
Garsiakalbiai - Ausų kaušelių medžiaga - Dirbtinė oda
Garsiakalbiai - Ausų kaušelių medžiaga - Tekstilė
Garsiakalbiai - Ausų pagalvėlių skersmenys - 50 mm
Garsiakalbiai - Dažninis atsakas - 12 – 28 000 Hz
Garsiakalbiai - Dažnių diapazonas - 12 – 28 000 Hz
Garsiakalbiai - Dažnių diapazonas - 12 – 28 000 Hz
Garsiakalbiai - Elementai - 50 mm neodimio magnetai
Garsiakalbiai - Garsas - Stereo
Garsiakalbiai - Garsas - Stereo
Garsiakalbiai - Garsas - Stereo
Garsiakalbiai - jautrumas - 109 dB
Garsiakalbiai - jautrumas - 109 dB
Garsiakalbiai - jautrumas - 109 dB
Garsiakalbiai - pasipriešinimas - 32 Ω
Garsiakalbiai - Vairuotojai - 50 mm neodimio magnetai
Garsiakalbiai - Vairuotojai - 50 mm neodimio magnetai
Garsiakalbiai - varža - 32 Ω
Garsiakalbiai - Įvesties galia - 30 mW
Garsiakalbiai - Įvesties galia - 30 mW
Garsiakalbiai - Įvesties galia - 30 mW
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_59936_1.jpg
Iš viso - Svoris (g) - 322
Jungiamumas - Connectivity - 3,5 mm paauksuotas kištukas
Jungiamumas - Kabelio ilgis - 130 cm
Jungiamumas - Kabelio ilgis - 130 cm
Jungtis - Connection - 3,5 mm paauksuotas kištukas
Jungtis - Kabelio ilgis - 130 cm
Jungtis - Kabelio ilgis - 130 cm
Jungtis - Suderinami įrenginiai - "Nintendo Switch
Jungtis - Suderinami įrenginiai - "Sony PlayStation 4
Jungtis - Suderinami įrenginiai - "Xbox One
Jungtis - Suderinami įrenginiai - KOMPIUTERIS
Jungtis - Suderinami įrenginiai - Įrenginiai su 3,5 mm garso išvestimi
Jungtis - Suderinami įrenginiai - Įrenginiai su 3,5 mm jungtine garso įvesties ir išvesties jungtimi
Jungtis - Tinkami įrenginiai - "Nintendo Switch
Jungtis - Tinkami įrenginiai - "Sony PlayStation 4
Jungtis - Tinkami įrenginiai - "Xbox One
Jungtis - Tinkami įrenginiai - 3,5 mm garso išvesties įrenginiai
Jungtis - Tinkami įrenginiai - 3,5 mm kombinuotieji garso išvesties ir įvesties įrenginiai
Jungtis - Tinkami įrenginiai - KOMPIUTERIS
Jungtis - Valdymo mygtukai - Garso garsumo reguliavimas
Jungtis - Valdymo mygtukai - Garsumo reguliavimas
Jungtis - Valdymo mygtukai - Mikrofono įjungimas ir išjungimas
Jungtis - Valdymo mygtukai - Mikrofono įjungimas ir išjungimas
Kategorija - Kompiuterių priedai :: Periferiniai įrenginiai :: Kompiuterių ausinės
Kategorija - Šaknis / Telefonai | Smartwatche / GSM priedai / Ausinės
Kodas - RZ04-02830500-R3M1
LargeDescHTML -
Logistikos duomenys - Suderintos sistemos (HS) kodas - 8518300090
Mikrofonas - Dažnių diapazonas - 100 - 10 000 Гц
Mikrofonas - dažnių diapazonas - 100 – 10 000 Hz
Mikrofonas - Dažnių diapazonas - 100 – 10 000 Hz
Mikrofonas - dažnių juostos filtras - 100 – 10 000 Hz
Mikrofonas - jautrumas - -45 dB ±3 dB
Mikrofonas - jautrumas - -45 dB ±3 dB
Mikrofonas - jautrumas - -45 dB ±3 dB
Mikrofonas - jautrumas - -45 dB ±3 dB
Mikrofonas - mikrofono dažnis - 100 - 10000 Hz
Mikrofonas - mikrofono išjungimas - Taip
Mikrofonas - mikrofono jautrumas - -45 dB
Mikrofonas - Mikrofono kryptingumas - Vienakryptis
Mikrofonas - Mikrofono kryptis - Išsklaidyta
Mikrofonas - mikrofono kryptis - Visakryptis
Mikrofonas - Mikrofono kryptis - Visakryptis
Mikrofonas - Mikrofono tipas - Boom
Mikrofonas - Mikrofono tipas - Boom mikrofonas
Mikrofonas - Mikrofono tipas - Dedamas mikrofonas
Mikrofonas - Mikrofono tipas - Lankstus
Mikrofonas - Mikrofono tipas - Mikrofonas ant lanksčios kojelės
Mikrofonas - Mikrofono tipas - Paslėptas mikrofonas
Mikrofonas - Mikrofono tipas - Paslėptas mikrofonas su lanksčia koja
Mikrofonas - Mikrofono tipas - Peidetav mikrofonas
Mikrofonas - Mikrofono tipas - Varrega mikrofonas
Mikrofonas - Mikrofono triukšmo slopinimas - Taip
Mikrofonas - signalo ir triukšmo santykis - > 60 dB
Mikrofonas - signalo ir triukšmo santykis - > 60 dB
Mikrofonas - signalo ir triukšmo santykis - > 60 dB
Mikrofonas - signalo ir triukšmo santykis - > 60 dB
name_et - "Razer Kraken Console" ausinės su mikrofonu, juodos/mėlynos spalvos
Pakuotės duomenys - Pakuotės aukštis - 120 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės gylis - 240 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės svoris - 830 g
Pakuotės turinys - Ausų pagalvėlės medžiaga - Odinė oda
Pavadinimas - "Razer Kraken" konsolė
Pavadinimas - "Razer Kraken Blue
pavadinimas_pl - "Razer" ausinės "Kraken Console", juodos/mėlynos spalvos
pavadinimas_ru - "Razer Kraken Console" ausinės su mikrofonu, juodos/mėlynos spalvos
prekės ženklas - Razer
Prievadai ir sąsajos - "Bluetooth - Ne
Prievadai ir sąsajos - 3,5 mm jungtis - Taip
Prievadai ir sąsajos - Ryšių technologija - Laidinis
Prievadai ir sąsajos - USB jungtis - Ne
producerCode - RZ04-02830500-R3M1
productName - "Razer Kraken" konsolėms skirtos laidinės žaidimų ausinės su ausinėmis, juodos, mėlynos spalvos
productSize - Normalus
Ryšiai - jungtis - 3,5 mm paauksuotas kištukas
Ryšiai - tinkami įrenginiai - "Nintendo Switch
Ryšiai - tinkami įrenginiai - "Nintendo Switch
Ryšiai - tinkami įrenginiai - "Sony PlayStation 4
Ryšiai - tinkami įrenginiai - "Sony PlayStation 4
Ryšiai - tinkami įrenginiai - "Xbox One
Ryšiai - tinkami įrenginiai - "Xbox One
Ryšiai - tinkami įrenginiai - KOMPIUTERIS
Ryšiai - tinkami įrenginiai - KOMPIUTERIS
Ryšiai - tinkami įrenginiai - Įrenginiai su 3,5 mm garso išvestimi
Ryšiai - tinkami įrenginiai - Įrenginiai su 3,5 mm garso išvestimi
Ryšiai - tinkami įrenginiai - Įrenginiai su 3,5 mm kombinuota garso išvestimi / įvestimi
Ryšiai - tinkami įrenginiai - Įrenginiai su 3,5 mm kombinuotu garso įėjimu ir išėjimu
Ryšiai - Valdymo mygtukai - Garso garsumui reguliuoti
Ryšiai - Valdymo mygtukai - Garsumo reguliavimas
Ryšiai - Valdymo mygtukai - Mikrofono įjungimas / išjungimas
Ryšiai - Valdymo mygtukai - Mikrofono įjungimas ir išjungimas
Ryšys - 3,5 mm paauksuota jungtis
sizeY - 220
sizeZ - 115
Stulpeliai - Pado medžiaga - Dirbtinė oda
Stulpeliai - Pado medžiaga - Tekstilė
Stulpeliai - Pasipriešinimas - 32 Ω
svoris - 795
Svoris ir matmenys - Svoris - 408 g
Trumpas aprašymas -
vardas_lv - "Razer" ausinės ir mikrofonas "Kraken Console", juodos/mėlynos spalvos
Veikimas - "Plug and Play - Taip
Veikimas - Ausinių tipas - Binauralinis
Veikimas - Dėvėjimo stilius - Galvos juosta
Veikimas - foninis apšvietimas - Ne
Veikimas - Garsumo valdymas - Rotacinis
Veikimas - Kabelio ilgis - 1.3 m
Veikimas - Kabelio spalva - Juoda
Veikimas - Nuimamas kabelis - Ne
Veikimas - Produkto spalva - Juoda
Veikimas - Produkto spalva - Mėlyna
Veikimas - Produkto tipas - Ausinės
Veikimas - Rekomenduojamas naudojimas - Gaming
Veikimas - Suderinami produktai - PC, "Mac", "Xbox One", PS4, "Nintendo Switch
warrantyLength - 24
Desc - Vadu/Bezvadu: Vadu, Tips: Uz ausīm, Vada garums: 1.3 m, Kategorija: Datorspēlēm, Mikrofons: Izvelkams, Vadības pults: Nav zināms, Pieslēgums: 3.5mm, Pretestība: 32 Ohm, Jūtīgums: 109 db, Frekvenču diapazons: 12 - 28000 Hz, Izolācija no trokšņa: Pasīva, Garantija: 2 gadi
Headphones - Headphone frequency - 12 - 28000 Hz
Headphones - Headphone sensitivity - 109 dB
Kõrvaklapid - Sagedusdiapasoon - 12 – 28 000 Hz
Kõrvaklapid - Elemendid - 50 mm neodüümium magnetitega
Kõrvaklapid - Heli - Stereo
Headphones - Impedance - 32 Ω
Kõrvaklapid - Tundlikkus - 109 dB
Kõrvaklapid - Takistus - 32 Ω
Headphones - Magnet type - Neodymium
Kõrvaklapid - Patjade diameeter - 50 mm
Kõrvaklapid - Patjade materjal - Kunstnahk
Kõrvaklapid - Patjade materjal - Tekstiil
Headphones - Driver unit - 5 cm
Kõrvaklapid - Sisendvõimsus - 30 mW
General - Color - Black
General - Color - Blue
Общее - Цвет - Черный
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Üldine - Värvus - Sinine
Общее - Цвет - Синий
Üldine - Värvus - Must
Vispārīgi - Krāsa - Zila
General - Weight (g) - 322
Üldine - Kaal (g) - 322
Vispārīgi - Svars (g) - 322
Общее - Комплектация - Наушники
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
General - Package contents - Headphones
Üldine - Komplekti sisu - Kõrvaklapid
barcode - 8886419371984
category_en - Audio
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_ru - Аудио
description_en - Console gaming never sounded this good
We’ve taken our most iconic gaming headset and created an edition that’s geared towards console gaming – meet the Razer Kraken for Console. Whether you’re competing in an intense tournament or lounging at home, this is a headset dedicated to superior sound quality and long-lasting comfort so you can play at your best all day. Clear & powerful sound
Enjoy superior sound clarity and deep, punchy bass for a wide soundscape. From subtle footsteps sneaking up behind you to climatic explosions that blow you away, every sound detail is heard when you’re gaming with the Razer Kraken. Thicker headband padding
We’ve improved the headband padding and made it even thicker so it relieves more pressure on your head for long-lasting comfort. The Bauxite aluminum frame of the Razer Kraken makes it lightweight, flexible, and extremely durable. Play comfortably for hours
In order to take comfort to the next level, we’ve added cooling gel-infused ear cushions to reduce heat build-up. The soft cloth and leatherette combination provides a plush feel and sound isolation that lets you enjoy long gaming marathons. Improved cardioid microphone
The Razer Kraken’s microphone utilizes a cardioid pickup pattern so that your voice is captured with clarity without any unnecessary background noise. It rejects noise from beside and behind the mic, so your teammates will always hear you loud and clear.
description_et - Legendaarne mängurite peakomplekt nüüd veelgi parem
Razer Kraken Console on uudne mängukonsoolidega kasutamiseks suunatud versioon vanast klassikalisest Kraken peakomplektist. Tipptasemel heli on Kraken Console kõrvaklappide puhul tagatud nii intensiivse mängukeerise keskel võisteldes kui ka lihtsalt kodus oma lemmikmuusikat kuulates. Ülim kergus ja mugavus võimaldab Sul oma lemmikpeakomplektiga kas või terve päev järjest mängumaailma sukelduda. Teie ees on uus Razer Kraken Console. Selge ja võimas heli
Naudi helidemaailma, mis toob Sinuni tipptasemel heli selguse ja võimsalt sügava bassi. Razer Kraken peakomplektiga kuuled ära ka kõige väiksemad detailid – nii vaiksed sammud Sinu selja taga hiilimas kui ka peadpööritavad plahvatused. Paksema polsterdusega peapael
Täiustatud on ka Kraken kõrvaklappide peapaela, mis on nüüd varustatud veelgi paksema polsterdusega, et veelgi enam leevendada pikkade mängusessioonide jooksul kogunevat pinget. Seejuures aga on Kraken kõrvaklappide alumiiniumimaagist valmistatud raam ülimalt kerge, paindlik ja vastupidav. Tundidepikkune mugavus
Veelgi rohkem mugavust pakuvad ka jahutava geeliga kõrvapadjad, mis vähendavad kuumuse kogunemist pikkade ja pingeliste mängusessioonide ajal. Pehme riide ja kunstnaha koosulus pakub mugavust ning mürasummutust, et saaksid nautida tundidepikkuseid mängusessioone. Täiustatud kardioid mikrofon
Razer Kraken kõrvaklapid on varustatud kardioid mikrofoniga, mis püüab selgelt kinni just mikrofoni ees oleva heli, hüljates kõrvalt ja tagant kostuvad taustahelid ja -müra. Seega on tagatud, et Sinu tiimikaaslased kuulevad Sind alati valjult ja selgelt.
description_lv - Konsoļu spēles vēl nekad nav skanējušas tik labi Mēs esam izmantojuši mūsu ikoniskās datorspēļu austiņas un radījuši versiju, kas paredzēta konsoļu spēlēm, — iepazīstieties ar Razer Kraken Console. Neatkarīgi no tā, vai sacenšaties intensīvā turnīrā vai laiskojaties mājās uz dīvāna, šīs austiņas garantē pirmšķirīgu skaņas kvalitāti un ilgstošu komfortu, lai jūs varētu izbaudīt savu labāko spēli dienas garumā. Skaidra un jaudīga skaņa Izbaudiet izcili skaidru skaņu un dziļu, jaudīgu basu, iegūstot plašu skanējumu. Sākot no tikko dzirdamas soļu skaņas jums aiz muguras līdz iespaidīgiem sprādzieniem, katra detaļa ir dzirdama, kad spēlējat ar Razer Kraken. Biezāks galvas stīpas polsterējums
Galvas stīpai ir uzlabots polsterējums un pat padarīts tas biezāks, lai samazinātu spiedienu uz galvu, nodrošinot ilgstošu valkāšanas komfortu. Razer Kraken boksītu alumīnija korpuss padara austiņas vieglas, elastīgas un ārkārtīgi izturīgas. Ērti spēlējiet stundām ilgi
Lai paceltu komfortu nākamā līmenī, austiņām ir pievienoti atvēsinoši ar gēlu pildīti ausu spilventiņi, kas mazina karstuma uzkrāšanos. Mīkstais audums kombinācijā ar mākslīgo ādu nodrošina patīkamu sajūtu un skaņas izolāciju, ļaujot izbaudīt garas spēļu sesijas. Uzlabots kardioīdais mikrofons
Razer Kraken mikrofons izmanto kardioīdo uztveres diagrammu, kas tver jūsu balsi skaidri bez jebkāda nevēlama fona trokšņa. Tā atceļ skaņas uztveršanu no mikrofona sāniem un aiz mikrofona, tāpēc jūsu komandas biedri vienmēr skaļi un skaidri dzirdēs jūsu sacīto.
description_ru -
description_short_en - Optimized weight for extended wear High quality 50 mm neodymium magnet drivers Cooling gel-infused cushions & thicker headband padding Flexible & fully retractable cardioid microphone 3,5 mm audio jack suits most devices
description_short_et - Mugav disain tundidepikkuseks kandmiseks Kvaliteetsed neodüümiummagnetitega 50 mm kõlarid Jahutava geeliga kõrvapadjad ja polsterdusega peapael Paindlik ja täielikult peidetav kardioidmikrofon 3,5 mm pistik võimaldab enamike seadmetega kasutamist
description_short_lv - Optimizēts svars ilgstošam valkāšanas komfortam Augstas kvalitātes 50 mm neodīma magnētu draiveri Atvēsinoši ar gēlu pildīti ausu spilventiņi un biezāks galvas stīpas polsterējums Elastīgs un pilnībā iebīdāms kardoīdais mikrofons 3,5 mm audio spraudnis — piemērots vairumam ierīču
description_short_ru - Удобный дизайн для многочасового использования Качественные колонки 50 мм с неодимовым магнитом Ушные подушечки с охлаждающим гелем и душка с обивкой Гибкий и полностью скрываемый кардиоидный микрфоон Штепсель 3,5 мм подходит для большинства устройств
dimensionalWeight - 1214
Дизайн - Дизайн наушников - Вокруг ушей
Design - Headphone design - Over-ear
Dizains - Austiņu dizains - Pāri ausīm (Over-ear)
Disain - Kõrvaklappide disain - Kõrvapealsed
Design - Headphone type - Headphones with microphone
Disain - Kõrvaklappide tüüp - Kõrvaklapid koos mikrofoniga
Дизайн - Тип наушников - Наушники с микрофоном
Dizains - Austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Design - Headphone type - Wired headphones
Disain - Kõrvaklappide tüüp - Juhtmega kõrvaklapid
Дизайн - Тип наушников - Проводные наушники
Dizains - Austiņu tips - Vadu austiņas
sizeX - 240
EAN - 8886419371984
Eans - 8886419371984
feature_group_en - Headphones
feature_group_et - Kõrvaklapid
feature_group_lv - Austiņas
feature_group_ru - Наушники
Producer - Razer
ProducerCode - RZ04-02830500-R3M1
manufacturer_code - RZ04-02830500-R3M1
warrantyType - G
Skaļruņi - Auss uzlikas diametrs - 50 mm
Speakers - Ear cup diameter - 50 mm
Skaļruņi - Austiņu spilventiņu materiāls - Mākslīgā āda
Skaļruņi - Austiņu spilventiņu materiāls - Tekstils
Speakers - Ear cup material - Faux leather
Speakers - Ear cup material - Textile
Колонки - Диаметр амбушюр - 50 мм
Speakers - Frequency response - 12 – 28 000 Hz
Колонки - Диапазон частот - 12 – 28 000 Hz
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 12 – 28 000 Hz
Колонки - Элементы - 50 мм неодимовые магниты
Speakers - Sound - Stereo
Колонки - Звук - Стерео
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Speakers - Sensitivity - 109 dB
Колонки - Чувствительность - 109 дБ
Skaļruņi - Jutīgums - 109 dB
Skaļruņi - Pretestība - 32 Ω
Speakers - Drivers - 50mm neodymium magnets
Skaļruņi - Draiveri - 50mm neodīma magnēti
Speakers - Impendance - 32 Ω
Speakers - Input power - 30 mW
Колонки - Входная мощность - 30 мВт
Skaļruņi - Ieejas jauda - 30 mW
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_59936_1.jpg
Общее - Вес (г) - 322
Savienojamība - Savienojums - 3,5 mm apzeltīts spraudnis
Connectivity - Cable length - 130 cm
Savienojamība - Kabeļa garums - 130 cm
Ühendus - Ühendus - 3,5 mm kullatud pistik
Ühendus - Juhtme pikkus - 130 cm
Соединение - Длина кабеля - 130 см
Соединение - Совместимые устройства - Nintendo Switch
Соединение - Совместимые устройства - Sony PlayStation 4
Соединение - Совместимые устройства - Xbox One
Соединение - Совместимые устройства - PC
Соединение - Совместимые устройства - Устройства с аудио выходом 3,5 мм
Соединение - Совместимые устройства - Устройства с комбинированным аудио входом/выходом 3,5 мм
Ühendus - Sobivad seadmed - Nintendo Switch
Ühendus - Sobivad seadmed - Sony PlayStation 4
Ühendus - Sobivad seadmed - Xbox One
Ühendus - Sobivad seadmed - 3,5 mm heliväljundiga seadmed
Ühendus - Sobivad seadmed - 3,5 mm kombineeritud heli väljundiga/sisendiga seadmed
Ühendus - Sobivad seadmed - PC
Соединение - Кнопки управления - Для регуляции громкости звука
Ühendus - Juhtnupud - Helitugevuse reguleerimiseks
Ühendus - Juhtnupud - Mikrofoni sisse/välja lülitamiseks
Соединение - Кнопки управления - Включение/выключение микрофона
Category - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Austiņas datoriem
Category - Root/Phones | Smartwatche/GSM accessories/Headset
Code - RZ04-02830500-R3M1
LargeDescHTML -
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 8518300090
Микрофон - Диапазон частот - 100 – 10 000 Гц
Microphone - Frequency response - 100 – 10 000 Hz
Mikrofons - Frekvenču diapazons - 100 – 10 000 Hz
Mikrofon - Sagedusdiapasoon - 100 – 10 000 Hz
Microphone - Sensitivity - -45 dB ±3 dB
Mikrofon - Tundlikkus - -45 dB ±3 dB
Микрофон - Чувствительность - -45 dB ±3 dB
Mikrofons - Jutība - -45 dB ±3 dB
Microphone - Microphone frequency - 100 - 10000 Hz
Microphone - Microphone mute - Yes
Microphone - Microphone sensitivity - -45 dB
Mikrofon - Mikrofoni suunalisus - Ühesuunaline
Mikrofons - Mikrofona virziens - Izkliedēts
Microphone - Micrphone direction - Omnidirectional
Микрофон - Направление микрофона - Всенаправленный
Microphone - Microphone type - Boom
Microphone - Microphone type - Boom microphone
Microphone - Microphone type - Stowable microphone
Микрофон - Тип микрофона - Гибкий
Mikrofons - Mikrofona tips - Mikrofons uz lokanas kājiņas
Микрофон - Тип микрофона - Скрытый микрофон
Mikrofons - Mikrofona tips - Paslēpjams mikrofons ar elastīgu kājiņu
Mikrofon - Mikrofoni tüüp - Peidetav mikrofon
Mikrofon - Mikrofoni tüüp - Varrega mikrofon
Microphone - Microphone noise-canceling - Yes
Microphone - Signal to noise ratio - > 60 dB
Mikrofon - Signaali/müra suhe - > 60 dB
Микрофон - Отношение сигнал/шум - > 60 dB
Mikrofons - Signāla un trokšņa attiecība - > 60 dB
name_et - Razer kõrvaklapid + mikrofon Kraken Console, must/sinine
Packaging data - Package height - 120 mm
Packaging data - Package depth - 240 mm
Packaging data - Package weight - 830 g
Packaging content - Ear pad material - Leatherette
Name - Razer Kraken Console
Name - Razer Kraken Blue
name_en - Razer headset Kraken Console, black/blue
name_ru - Razer наушники + микрофон Kraken Console, черный/синий
brand - Razer
Ports & interfaces - Bluetooth - No
Ports & interfaces - 3.5 mm connector - Yes
Ports & interfaces - Connectivity technology - Wired
Ports & interfaces - USB connectivity - No
producerCode - RZ04-02830500-R3M1
productName - Razer Kraken for Console Headset Wired Head-band Gaming Black, Blue
productSize - Normal
Connectivity - Connector - 3.5 mm gold-plated plug
Connectivity - Suitable devices - Nintendo Switch
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Nintendo Switch
Connectivity - Suitable devices - Sony PlayStation 4
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Sony PlayStation 4
Connectivity - Suitable devices - Xbox One
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Xbox One
Connectivity - Suitable devices - PC
Savienojamība - Piemērotas ierīces - PC
Connectivity - Suitable devices - Devices with 3.5 mm audio output
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Ierīces ar 3,5 mm audio izeju
Connectivity - Suitable devices - Devices with 3.5 mm combined audio output/input
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Ierīces ar 3,5 mm kombinētu audio izeju/ieeju
Savienojamība - Vadības pogas - Skaņas skaļuma regulēšanai
Connectivity - Control buttons - For volume control
Connectivity - Control buttons - Microphone on/mute
Savienojamība - Vadības pogas - Mikrofona ieslēgšanai/izslēgšanai
Соединение - Соединение - 3,5 мм позолоченный коннектор
sizeY - 220
sizeZ - 115
Колонки - Материал подушечек - Искусственная кожа
Колонки - Материал подушечек - Textile
Колонки - Сопротивление - 32 Ω
weight - 795
Weight & dimensions - Weight - 408 g
ShortDescription -
name_lv - Razer austiņas + mikrofons Kraken Console, melnas/zilas
Performance - Plug and Play - Yes
Performance - Headset type - Binaural
Performance - Wearing style - Head-band
Performance - Backlight - No
Performance - Volume control - Rotary
Performance - Cable length - 1.3 m
Performance - Cable colour - Black
Performance - Detachable cable - No
Performance - Product colour - Black
Performance - Product colour - Blue
Performance - Product type - Headset
Performance - Recommended usage - Gaming
Performance - Compatible products - PC, Mac, Xbox One, PS4, Nintendo Switch
warrantyLength - 24
91,15 €
Razer Kraken for Console, Black/Blue
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos