Logitech H540

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 72692 Produkto kodas: 981-000480
Sandėlyje yra 38 vnt.
Garantija: 2 metų
51,09 €
Pristatymo parinktys Daugiau apie pristatymą
  • Atsiimkite Omniva terminale 1,99 €: 29.04.2024
  • Atsiimkite DPD terminale 1,99 €: 29.04.2024
  • Pristatymas Lietuvoje (DPD kurjerių paštas) 3,99 €: 29.04.2024
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Mikrofonas: Yra
  • Prijungimas: USB
  • Spalva: Juoda
  • Spalva: Mėlyna
  • Tipas: On-Ear
Visi parametrai
Aktyvus triukšmo slopinimas (ANC) : Nėra
Apšvietimas : Nėra
Apšvietimo spalva : Nėra
Dažnių diapazonas min, Hz : 20
Jautrumas, dB : 115
Jungties tipas : Laidinis
Kanalų skaičius : Stereo
Maksimalus dažnių diapazonas, Hz : 20000
Mikrofonas : Yra
Mikrofono tipas : Nustatyta
Prijungimas USB

Ausinių prijungimas prie kompiuterio. Dažniausiai naudojamas prijungimo būdas yra laidinis prijungimas ilgalaikiam ir stabiliam darbui.

Jei norite laisvės be laidų, pasirinkite wireless, ar bluetooth ausines, bet tada teks keisti baterijas arba reguliariai įkrauti akumuliatorių. Kad prijungtumėte ausine prie kompiuterio, būtina kompiuterio garso kortelė. Prieš įsigydami bluetooth ausines, įsitikinkite, kad Jūsų kompiuteryje yra bluetooth imtuvas. Jei tokio nėra, klauskite mūsų vadybininkų, ar imtuvas įeina į Jūsų pasirinktų ausinių modelio komplektą.

Spalva : Juoda, Mėlyna
Svoris, g : 120
Tipas On-Ear
Ausinių naudojimo tipas. Jei norite ausines naudoti pokalbiams Skype, ICQ, ar kituose komunikacijų tinkluose, rekomenduojame įsigyti ausines su mikrofonu.
Varža, Ω : 20
Išsamesnė specifikacija
"NoiseCancellation" - Ne
1 kategorija - Daugialypė terpė
2 kategorija - Ausinės ir ausinės
Akumuliatorius - -
Aprašymas - "Logitech" USB ausinės H540 Įsijunkite aukštos kokybės garsą kompiuterio skambučiams, muzikai ir dar daugiau. Paprasta kaip "plug-and-play" USB jungtis "plug-and-play", todėl beveik akimirksniu galėsite mėgautis aiškiu skaitmeniniu stereofoniniu garsu ir tikroviškesniais skambučiais. Įsiklausykite į detales Lazeriu suderinti garsiakalbiai ir integruotas ekvalaizeris sumažina iškraipymus, todėl galėsite įsiklausyti į muzikos, filmų ir skambučių esmę. Tai preciziškas garsas, kuris parodo skirtumą tarp tiesiog girdėjimo ir tikro noro klausytis. Krištolo skaidrumo pokalbiai Įkvėpkite naujos gyvybės pokalbiams. Reguliuojamas mikrofonas sumažina foninius triukšmus, todėl jūsų draugai, šeimos nariai ir verslo partneriai gali girdėti daugiau to, ko jie nori - jūsų krištolo skaidrumo balsą. Kontroliuokite garsą Naudokite ant ausies esančius valdiklius, kad galėtumėte paprastai reguliuoti garsumą ir akimirksniu išjungti mikrofono garsą. Be to, niekada daugiau nekalbėsite išjungę garsą, nes lengvai matoma nutildymo indikatoriaus lemputė. Viskas dėl patogumo Minkštas odinis paminkštinimas yra patogus ausims, ypač kai valandų valandas klausotės muzikos ar kalbate. Nerimaujate dėl tinkamumo? Nebūkite. Galvos juostos paminkštinimas užtikrina, kad ausinės patogiai prisitaikytų prie jūsų galvos kontūrų. Puikiai groja Veikia su įprastomis skambinimo programomis, įskaitant "Skype", "Google Hangouts", "Yahoo!Messenger" ir kitas skambinimo paslaugas.
Aprašymas - Laidinis / belaidis ryšys: Su laidu, Tipas: Ausinės, Kategorija: Standartinė, Laido ilgis: 1,8 m, Mikrofonas: Nuimamas, Valdymas: Taip, Jungtis: USB, Impedansas: 32 Om, Jautrumas: 90 dB (ausinės) / -40 dB +/- 2 dB (mikrofonas), Dažnių diapazonas: 20-20000 Hz (ausinės) / 100-10000 Hz (mikrofonas), Triukšmo slopinimas: Nėra, Garantija: 2 metai
Aprašymas - Prisijunkite prie aukštos kokybės garso, kad galėtumėte skambinti kompiuteriu, klausytis muzikos ir dar daugiau. - Turtingas stereofoninis garsas Lazeriu suderinti garsiakalbiai ir įmontuotas ekvalaizeris užtikrina puikią, neprilygstamą garso kokybę ir sodrius žemus dažnius, kad galėtumėte maksimaliai mėgautis klausymu. - Ant ausies esantys valdikliai Mėgaukitės garsumo ir žemų dažnių lygio valdymu, taip pat galimybe akimirksniu nutildyti mikrofoną - visa tai pasiekiama pirštais. - Patogus dizainas Minkšta oda paminkštinta galvos juosta ir ausų kaušeliai leidžia patogiai kalbėti arba klausytis valandų valandas.
ARTIKEL1 - USB AUSINĖS H540
ARTIKEL2 - BLACK USB
Aukštis - -
Ausinės - ausinių dažnis - 20 - 20000 Hz
Ausinės - ausinių jautrumas - 115 dB
Ausinės - ausinių jungtis - Supraaural
Ausinės - impedansas - 20 Ω
Ausinės > Ausinės - Supraaural
Ausinės > Vairuotojo blokas - 31 mm lazeriu sureguliuoti garso tvarkyklės cm
Ausinės Technologijos - Dinaminis
Belaidis ryšys - Ne
Belaidis suderinamumas - Ne
Budėjimo laikas - -
Dažnis - -
Dizainas - Ant ausies
Dizainas > Ausinių tipas - Binauralinis
Dizainas > Dėvėjimo stilius - Ausinės
Dizainas > Garsumo valdymas - Skaitmeninis
Dėžutės aukštis (mm) - 231 mm
Dėžutės ilgis (mm) - 322 mm
Dėžutės plotis (mm) - 190
Dėžutės svoris Brutto (kg) - 1.6 kg
EAN - 5099206038868
ean - 50992060388615
EANCode - 5099206038868
EAN kodas - 5099206038868
Eans - 5099206038868
Formos faktorius - Supra-aural (ant ausies)
gamintojas - Logitech
Gamintojas - Logitech
Gamintojas - Logitech
GAMINTOJO DUOMENŲ LAPAS - http://www.logitech.com/en-gb/webcam-communications/internet-headsets-phones/USB-Headset-H540
Gamintojo kodas - 981-000480
Gamintojo produkto pavadinimas - H540
Gamintojo produktų grupė - Ausinės
Garantija - 2 metai
Garantija - 24
garantija - 24
Garantija - 24 mėnesiai
Garantija Grąžinami produktai - Taip
GarantijaInformacija - 2 metai
Garantijos patvirtinimo kriterijai - Serijos numeris
Garantijos terminas (mėn.) - 24 mėnesiai
garantijos_tipas - išorinis
Garsiakalbio skersmuo - -
Garso išvesties režimas - Stereo
Garso sistemos tipas - Ausinės
Garsumo valdymas - Taip
GRUPPE1 - Daugialypė terpė ir žaidimai
GRUPPE2 - Kompiuterių ausinės
GTIN - 5099206038868
Gylis - -
Hoehe - 0.08
HSTNUMBER - 981-000480
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_2017_1.png
Išorinė spalva - Juoda
Jautrumas - -
Jungtys - 1 x USB 2.0
Kabelio ilgis - 1.8 m
Kategorija - Ausinės ir ausinės
Kategorija - Kompiuterių priedai :: Periferiniai įrenginiai :: Kompiuterių ausinės
Kategorija - Root/Elektronika/Audio aparatūra/Savaitgaliai
Kategorijos kodas - HST
Kitos funkcijos - Vartotojo vadovas - Taip
Kitos funkcijos > Spalva - Juoda
Kitos funkcijos > Specialiosios funkcijos - Turtingas stereofoninis garsasLazerinio derinimo garsiakalbiai ir integruotas ekvalaizeris užtikrina puikią, neprilygstamą garso kokybę ir sodrius žemus dažnius, kad galėtumėte maksimaliai mėgautis klausymo patirtimi.Žiūrėti vaizdo įrašą Ausinėse esantys valdikliaiMėgaukitės garsumo ir žemų dažnių lygio valdymu, taip pat galimybe akimirksniu nutildyti mikrofoną - visa tai galite pasiekti pirštais. Patogus dizainasMinkšta oda paminkštinta galvos juosta ir ausų kaušeliai leidžia patogiai kalbėti arba klausytis valandų valandas.
Kitos savybės - Pakuotės turinys - USB kompiuterio ausinės Vartotojo dokumentacija 2 metų gamintojo garantija
Kodas - 981-000480
LargeDescHTML - Prisijunkite prie aukštos kokybės garso, kad galėtumėte skambinti kompiuteriu, klausytis muzikos ir dar daugiau.- USB ausinės H540 Stereofoniškai, per kelias sekundes.- USB jungtis- Lazeriu suderinti garsiakalbiai ir įmontuotas ekvalaizeris- Lankstus, besisukantis, triukšmą slopinantis mikrofono stovas- Ant ausies esantys valdikliai ir nutildymo indikatoriaus lemputė- Minkštas dirbtinės odos paminkštinimas ant ausų kaušelių ir paminkštintas galvos lankelis Logitech® USB ausinės H540. Prisijunkite prie aukštos kokybės garso, kad galėtumėte skambinti kompiuteriu, klausytis muzikos ir dar daugiau. Tiesiog įkiškite USB kištuką ir akimirksniu mėgaukitės aiškiu skaitmeniniu stereofoniniu garsu ir krištolo skaidrumo skambučiais. Lazeriu sureguliuoti garsiakalbiai ir įmontuotas ekvalaizeris - tai preciziškas garsas, kuris leis jums išgirsti viską, ko klausotės. O su lanksčiu, besisukančiu, triukšmą mažinančiu strėlės mikrofonu galėsite mėgautis krištolo skaidrumo pokalbiais. Tai reiškia, kad jūsų šeima ir draugai galės girdėti jūsų balsą gryniausia forma - be blaškančio foninio triukšmo. Be to, intuityvūs ant ausies esantys valdikliai suteikia galimybę reguliuoti garsumą ir lengvai įjungti arba išjungti mikrofono nutildymo mygtuką.Turtingas stereofoninis garsasLazerinio derinimo garsiakalbiai ir įmontuotas ekvalaizeris užtikrina puikią, neprilygstamą garso kokybę ir sodrius žemus dažnius, kad galėtumėte maksimaliai padidinti klausymosi patirtį.Ant ausies esantys valdikliaiMėgaukitės garsumo ir žemų dažnių lygio reguliavimu, taip pat galimybe akimirksniu nutildyti mikrofoną - visa tai galite pasiekti pirštais.Patogus dizainasMinkšta oda paminkštinta galvos juosta ir ausų kaušeliai leidžia patogiai kalbėti arba klausytis valandų valandas. Šiame puslapyje pateikta informacija yra gamintojo arba prekės ženklo nuosavybė. Norėdami sužinoti daugiau, apsilankykite adresu: http://www.logitech.com.
LED - -
Logistikos duomenys - Pagrindinės (išorinės) dėžės aukštis - 231 mm
Logistikos duomenys - Pagrindinės (išorinės) dėžės bendrasis svoris - 1.6 kg
Logistikos duomenys - Pagrindinės (išorinės) dėžės ilgis - 322 mm
Logistikos duomenys - Pagrindinės (išorinės) dėžės plotis - 190 mm
Logistikos duomenys - Suderintos sistemos (HS) kodas - 85183000
LongDesc - Aukštos kokybės, aukštos kokybės ausinės, kurios atgaivina kompiuterio skambučius ir muziką.
LongDesc - Lazeriu sureguliuoti garsiakalbiai ir įmontuotas ekvalaizeris užtikrina precizišką garsą. Dešinėje pusėje esantis mikrofonas sumažina nepageidaujamą foninį triukšmą, kad pokalbiai būtų aiškūs. Jį galima patogiai išdėstyti, kad būtų geriau fiksuojamas balsas, o nenaudojant - paslėpti galvos juostoje. USB "plug-and-play" jungtis leidžia akimirksniu mėgautis muzika, filmais ir skambučiais sodriu skaitmeniniu stereofoniniu garsu. Ant ausies esantys valdikliai ir nutildymo indikatoriaus lemputė leidžia lengvai pastebėti, kada mikrofonas išjungtas. Itin patogios ir reguliuojamos konstrukcijos minkšta, paminkštinta oda aptraukta galvos juosta ir ausų kaušeliai, todėl ausinės gerai jaučiasi net po kelių valandų nešiojimo.
LongProductName - H540 USB kompiuterio ausinės
LongSummaryDescription - "Logitech H540" USB kompiuterio ausinės. Produkto tipas: Ausinės. Ryšio technologija: Laidinė technologija. Rekomenduojama naudoti: Tinkamas naudoti: biuras / skambučių centras. Ausinių dažnis: 20-20000 Hz. Kabelio ilgis: 1,8 m. Svoris: 120 g. Gaminio spalva: juoda.
MANUFACTURER - LOGITECH
matmenų aukštis - 225 mm
matmenų gylis - 75 mm
matmenų plotis - 180 mm
matmuo svoris - 465 g
Mikrofonas - Taip
Mikrofonas - mikrofono dažnis - 100 - 16000 Hz
Mikrofonas - mikrofono jautrumas - -42 dB
Mikrofonas - Mikrofono tipas - Boom
Mikrofonas > Mikrofono jautrumas - -42dBV/Pa +/- 3 dB
Mikrofono formos faktorius - Įmontuota
Mikrofono technologija - Dinaminis
Mikrofono tipas - Ne
Montavimo tipas - Galvos juosta
MPN - 981-000480
Naudokite - Asmeninis bendravimas
Nuoroda - http://www.logitech.com/en-roeu/product/usb-headset-h540
Paketo turinys -
  • USB ausinės
  • Vartotojo dokumentacija

  • Pakuotėje esantys vienetai - 1
    Pakuotės aukštis (mm) - 215 mm
    Pakuotės duomenys - Pakuotės aukštis - 215 mm
    Pakuotės duomenys - Pakuotės gylis - 180 mm
    Pakuotės duomenys - Pakuotės plotis - 78 mm
    Pakuotės duomenys - Pakuotės svoris - 312 g
    Pakuotės dėžutėje - 4
    Pakuotės funkcijos > Paletės kiekis - 484 vnt.
    Pakuotės funkcijos > WEE klasifikacija - CL109:5:2017-04-01
    Pakuotės ilgis (mm) - 180 mm
    Pakuotės matmenys - -
    Pakuotės plotis (mm) - 78 mm
    Pakuotės svoris - 0.450 kg
    Pakuotės svoris Brutto (kg) - 0.312 kg
    Pakuotės svoris Netto (kg) - 0.25 kg
    Pakuotės turinys - kiekis - 1
    Pakuotės ypatybės > Bendrasis aukštis (mm) - 180 mm
    Pakuotės ypatybės > Bendrasis gylis (mm) - 78 mm
    Pakuotės ypatybės > Bendrasis plotis (mm) - 245 mm
    Pakuotės ypatybės > Bendrasis svoris - 0.17 kg
    Pakuotės ypatybės > Bendrojo aukščio pagrindinė dėžė - 235.00 mm
    Pakuotės ypatybės > Bendrojo gylio pagrindinė dėžė - 320.00 mm
    Pakuotės ypatybės > Bendrojo pločio pagrindinė dėžė - 190.00 mm
    Pakuotės ypatybės > EEĮ atliekų mokestis - Taip
    Pakuotės ypatybės > Grynasis svoris - 0.12 kg
    Pakuotės ypatybės > Grynasis svoris pagrindinė dėžė - 1.44 kg
    Pakuotės ypatybės > Pakuotės kiekis - 4 vnt.
    Pakuotės ypatybės > Plastikas (ne PET) - 5 g
    Pakuotės ypatybės > Popierius ir kartonas - 45 g
    Pakuotės ypatybės > Taros svorio pagrindinė dėžutė - 0.78 kg
    Pakuotės ypatybės > Taros svoris (kg) - 0.05 kg
    Pakuotės ypatybės > Tūrio (m3) - 0.0034398 m³
    Pakuotės ypatybės > Įdėtas akumuliatorius - Ne
    Paraiška - Gaming
    Paraiška - Internetas
    Paraiška - Muzika
    Pardavėjas - LOGITECH
    Pardavėjo interneto svetainė - www.logitech.com/en-roeu/product/usb-headset-h540
    Pavadinimas - "Logitech" ausinės H540 USB Type-A Black
    Pavadinimas - "Logitech H540
    Pavadinimas - "Logitech H540" USB kompiuterio ausinės
    Pavadinimas - "Logitech H540" USB stereofoninės ausinės
    pavadinimas - H540 stereofoninės USB ausinės 981-000480 Juodos spalvos
    Pilnas aprašymas Linija - Galvos juosta|1xUSB 2.0|Garsumo valdymas|Svoris 0,13 kg
    Platus - 0.18
    Plotis - -
    Praleidžiamoji juosta - 20 Hz to 20 kHz
    Prekės kodas - 981-000480
    Prekės kortelėKortelė - https://content.it4profit.com/itshop/itemcard_cs.jsp?ITEM=140923065538479739&THEME=asbis&LANG=lv
    Prekės ženklas - Logitech
    Prekės ženklo dalies kodas - 981-000480
    Pridedami priedai - USB ausinės Vartotojo dokumentai
    Prievadai ir sąsajos - Ryšių technologija - Laidinis
    Prievadai ir sąsajos - USB jungtis - A tipo USB
    Prievadai ir sąsajos - USB jungtis - Taip
    Prievadai ir sąsajos > Įrenginio jungiamumas - Laidinis
    Prievadai ir sąsajos > Įrenginio sąsaja - USB
    Pristatymo dėžės kiekis - 1
    ProdDesc - LOGITECH H540 USB ausinės juodos spalvos
    ProduktasPaveikslas - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/981-000480-v2-01.jpg
    Produkto aprašymas - LOGITECH H540 laidinės ausinės - BLACK - USB
    Produkto kategorija - Garso
    Produkto nuotrauka4 - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/981-000480-v2-04.jpg
    Produkto pavadinimas - H540 USB kompiuterio ausinės
    Produkto paveikslėlis2 - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/981-000480-v2-02.jpg
    Produkto paveikslėlis3 - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/981-000480-v2-03.jpg
    Produkto tipas - Daugialypė terpė - Ausinės
    Ryšio technologija - Laidinis
    Ryšys - USB
    Savybės > Produkto tipas - Ausinės
    ShortSummaryDescription - "Logitech H540" USB kompiuterio ausinės, laidinės, biurui / skambučių centrui, 20-20000 Hz, 120 g, ausinės, juodos spalvos
    Sistemos reikalavimai -
  • "Windows®" arba "Mac OS"
  • USB prievadas

  • Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Mac" operacinės sistemos - Taip
    Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Windows" operacinės sistemos - Taip
    Sistemos reikalavimai > Palaikomos "Mac" operacinės sistemos - Taip
    Sistemos reikalavimai > Palaikomos "Windows" operacinės sistemos - Taip
    Siuntimo dėžės aukštis Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 7.5 cm
    Siuntimo dėžės gylis Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 22.5 cm
    Siuntimo dėžės plotis Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 18 cm
    Siuntimo dėžės svoris Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 0.36 kg
    Skolinimas - 0.21
    Spalva -
    Starling - Y
    Stck_Kart - 4
    Stck_Pal - 84
    Svoris - -
    Svoris - 0.33
    Svoris - 0.36
    Svoris - 130 g
    Svoris ir matmenys - Aukštis - 180 mm
    Svoris ir matmenys - Gylis - 78 mm
    Svoris ir matmenys - Plotis - 215 mm
    Svoris ir matmenys - Svoris - 120 g
    Techninė informacija > Garantija - 24 mėnesiai
    Techninė informacija > Jungties tipas - A tipo USB
    Techninė informacija > Kitos funkcijos - Valdikliai ant dešinės ausies kaušelio. Triukšmą slopinantis mikrofonas.
    Technologijos - -
    Tipas - Ausinės
    Trumpas aprašymas -
    Tvirtinimo rūšis - Galvos juosta
    URL - https://www.logitech.com/
    USB - 1 (USB 2.0 (A tipo))
    USB 2.0 įvesties ir išvesties jungtys - 1
    UserControls - -
    Vaizdas - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/141002160017769025.jpg
    Veikimas - Ausinių tipas - Binauralinis
    Veikimas - Dėvėjimo stilius - Galvos juosta
    Veikimas - Garsumo valdymas - Skaitmeninis
    Veikimas - Kabelio ilgis - 1.8 m
    Veikimas - Kabelio spalva - Juoda
    Veikimas - Produkto spalva - Juoda
    Veikimas - Produkto tipas - Ausinės
    Veikimas - Rekomenduojamas naudojimas - Biuras / skambučių centras
    Veikimas > Tikslas - PC/Gaming
    Veikimo diapazonas - -
    Veikimo laikas - -
    vendpn - 981-000480
    Vieneto bendrasis svoris - 0.36 kg
    Vieneto blogas tūris - 0,003038 kubinio metro
    Vieneto dėžės aukštis - 0.075
    Vieneto dėžės ilgis - 0.225
    Vieneto dėžės plotis - 0.18
    Vieneto grynasis svoris - 0.13 kg
    Įkrovimo laikas - -
    NoiseCancellation - No
    Category 1 - Multimedia
    Category 2 - Kopfhörer & Headsets
    Battery - -
    Description - Logitech USB Headset H540
    Plug into high-performance audio for PC calls, music and more.
      As simple as plug-and-play
    With the plug-and-play USB connection, youll experience crisp, digital stereo and more true-to-life calls almost instantaneously.   Listen to the details
    Laser-tuned drivers and a built-in equalizer minimize distortion, so you can get to the heart of all your music, movies and calling. Its the kind of precision audio that exemplifies the difference between merely hearing and truly wanting to listen.   Experience crystal-clear chatting
    Breathe new life into your chatting. The adjustable microphone reduces background noises, so your friends, family and business associates can hear more of what they wantyour crystal clear voice.   Take control of the sound
    Use the on-ear controls for simple volume adjusting and instant mic muting. Plus, youll never talk with the mute on again, thanks to the easy-to-see mute indicator light.   Its all about comfort
    Soft leatherette padding is easy on your earsespecially when youre listening to music or chatting for hours. Worried about the fit? Dont be. The padding on the headband ensures a fit that molds comfortably to the contours of your head.   Plays nice
    Works with common calling applications including Skype, Google Hangouts, Yahoo!Messenger, and other calling services.
    Desc - Vadu/Bezvadu: Vadu, Tips: Uz ausīm, Kategorija: Standarta, Vada garums: 1.8 m, Mikrofons: Nenoņemams, Vadība: Ir, Savienojums: USB, Pretestība: 32 Ohm, Jutīgums: 90 dB (austiņām) / -40 dB +/- 2 dB (mikrofonam), Frekvenču diapazons: 20-20000 Hz (austiņām) / 100-10000 Hz (mikrofonam), Trokšņu slāpēšana: Nav, Garantija: 2 gadi
    Description - Plug into high-performance audio for PC calls, music and more. - Rich Stereo Sound Laser-tuned drivers and a built-in EQ deliver superior, unrivaled audio quality and rich bass—so you can maximize your listening experience. - On-Ear Controls Enjoy volume and bass level control, as well as the ability to instantly mute the mic—all at your fingertips - Comfortable Design Soft leatherette padded headband and earcups allow you to talk or listen in comfort, for hours on end.
    ARTIKEL1 - USB HEADSET H540
    ARTIKEL2 - BLACK USB
    Height - -
    Headphones - Headphone frequency - 20 - 20000 Hz
    Headphones - Headphone sensitivity - 115 dB
    Headphones - Ear coupling - Supraaural
    Headphones - Impedance - 20 Ω
    Headphones > Ear coupling - Supraaural
    Headphones > Driver unit - 31mm laser-tuned audio drivers cm
    Headphones Technology - Dynamic
    Wireless communication - No
    WirelessCompatibility - No
    StandbyTime - -
    Frequency - -
    Design - On-ear
    Design > Headset type - Binaural
    Design > Wearing style - On-Ear
    Design > Volume control - Digital
    Box Height (mm) - 231 mm
    Box Length (mm) - 322 mm
    Box Width (mm) - 190
    Box Weight Brutto (kg) - 1.6 kg
    EAN - 5099206038868
    ean - 50992060388615
    EANCode - 5099206038868
    EAN Code - 5099206038868
    Eans - 5099206038868
    Form Factor - Supra-aural (on-ear)
    producer - Logitech
    Producer - Logitech
    Manufacturer - Logitech
    MANUFDATASHEET - http://www.logitech.com/en-gb/webcam-communications/internet-headsets-phones/USB-Headset-H540
    ProducerCode - 981-000480
    Producer product name - H540
    Producer product family - Headset
    Warranty - 2 years
    Warranty - 24
    guarantee - 24
    Warranty - 24 months
    Warranty Products Returnable - Yes
    WarrantyInfo - 2 years
    Warranty validation Criteria - Serial Number
    Warranty Term (month) - 24 mēneši
    guarantee_type - external
    SpeakerDiameter - -
    Audio Output Mode - Stereo
    Audio System Type - Headset
    Volume control - Yes
    GRUPPE1 - Multimedia & Games
    GRUPPE2 - Computer Headsets
    GTIN - 5099206038868
    Depth - -
    Hoehe - 0.08
    HSTNUMMER - 981-000480
    ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_2017_1.png
    External Color - Melna
    Sensitivity - -
    Connectors - 1 x USB 2.0
    Cable length - 1.8 m
    Category - Headphones & Headsets
    Category - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Austiņas datoriem
    Category - Root/Electronics/Audio equipment/Headset
    Category Code - HST
    Other features - User guide - Yes
    Other features > Colour - Black
    Other features > Special features - Rich Stereo SoundLaser-tuned drivers and a built-in EQ deliver superior, unrivaled audio quality and rich bass—so you can maximize your listening experience.Watch the video On-Ear ControlsEnjoy volume and bass level control, as well as the ability to instantly mute the mic—all at your fingertips. Comfortable DesignSoft leatherette padded headband and earcups allow you to talk or listen in comfort, for hours on end.
    Other features - Packaging content - USB computer headset
    User documentation
    2-year manufacturer’s guarantee
    Code - 981-000480
    LargeDescHTML - Plug into high-performance audio for PC calls, music and more.USB Headset H540 In stereo, in seconds.• USB connection • Laser-tuned drivers and built-in equaliser• Flexible, rotating, noise-canceling microphone boom • On-ear controls and mute-indicator light• Soft faux-leather padding on ear cups and padded headband Logitech® USB Headset H540. Plug into high-performance audio for PC calls, music and more. Simply insert the USB plug and instantaneously experience crisp, digital stereo and crystal-clear calls. With laser-tuned drivers and a built-in equaliser, this is precision sound that gets you to the heart of everything you listen to. And with the flexible, rotating, noise-reducing boom microphone, you’ll enjoy crystal-clear chatting. Which means that your family and friends will be able to hear your voice in its purest form—without distracting background noise. Plus, intuitive on-ear controls give you the ability to adjust the volume and easily toggle the microphone’s mute button on and off.Rich Stereo SoundLaser-tuned drivers and a built-in EQ deliver superior, unrivaled audio quality and rich bass—so you can maximize your listening experience.On-Ear ControlsEnjoy volume and bass level control, as well as the ability to instantly mute the mic—all at your fingertips.Comfortable DesignSoft leatherette padded headband and earcups allow you to talk or listen in comfort, for hours on end. The information provided on this page is a property of the manufacturer or the brand.
    To find out more, please visit: http://www.logitech.com
    LED - -
    Logistics data - Master (outer) case height - 231 mm
    Logistics data - Master (outer) case gross weight - 1.6 kg
    Logistics data - Master (outer) case length - 322 mm
    Logistics data - Master (outer) case width - 190 mm
    Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85183000
    LongDesc - A high-quality, high-performance headset that brings your PC calls and music to life.
    LongDesc - Laser-tuned drivers and built-in equalizer for precision audio. Right-sided mic minimizes unwanted background noise for clear conversations. It can conveniently positioned for better voice capture and be tucked inside the headband when you're not using it. USB plug-and-play connectivity lets you instantly enjoy music, movies, and calls in rich, digital stereo sound. On-ear controls and mute indicator light make it easy to see when the mic is muted. Ultra-comfortable and adjustable design features soft, padded leatherette headband and ear cups, making it feel good even after hours of wearing.
    LongProductName - H540 USB Computer Headset
    LongSummaryDescription - Logitech H540 USB Computer Headset. Product type: Headset. Connectivity technology: Wired. Recommended usage: Office/Call center. Headphone frequency: 20 - 20000 Hz. Cable length: 1.8 m. Weight: 120 g. Product colour: Black
    HERSTELLER - LOGITECH
    dimension height - 225 mm
    dimension depth - 75 mm
    dimension width - 180 mm
    dimension weight - 465 g
    Microphone - Yes
    Microphone - Microphone frequency - 100 - 16000 Hz
    Microphone - Microphone sensitivity - -42 dB
    Microphone - Microphone type - Boom
    Microphone > Microphone sensitivity - -42dBV/Pa +/- 3 dB
    Microphone Form Factor - Iebūvēts
    Microphone Technology - Dynamic
    MicrophoneType - No
    Mount Type - Head-band
    MPN - 981-000480
    Use - Personal communication
    Link - http://www.logitech.com/en-roeu/product/usb-headset-h540
    PackageContents -
  • USB Headset
  • User documentation

  • Pieces in pack - 1
    Pack Height (mm) - 215 mm
    Packaging data - Package height - 215 mm
    Packaging data - Package depth - 180 mm
    Packaging data - Package width - 78 mm
    Packaging data - Package weight - 312 g
    Packs in Box - 4
    Package features > Palette Qty - 484 pc(s)
    Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
    Pack Length (mm) - 180 mm
    PackageDimensions - -
    Pack Width (mm) - 78 mm
    PackageWeight - 0.450 kg
    Pack Weight Brutto (kg) - 0.312 kg
    Pack Weight Netto (kg) - 0.25 kg
    Packaging content - Quantity - 1
    Package features > Gross height (mm) - 180 mm
    Package features > Gross depth (mm) - 78 mm
    Package features > Gross width (mm) - 245 mm
    Package features > Gross weight - 0.17 kg
    Package features > Gross height master carton - 235.00 mm
    Package features > Gross depth master carton - 320.00 mm
    Package features > Gross width master carton - 190.00 mm
    Package features > WEEE tax - Yes
    Package features > Net weight - 0.12 kg
    Package features > Net weight master carton - 1.44 kg
    Package features > Packing quantity - 4 pc(s)
    Package features > Plastic (No PET) - 5 g
    Package features > Paper/Pasteboard - 45 g
    Package features > Tare weight master carton - 0.78 kg
    Package features > Tare weight (kg) - 0.05 kg
    Package features > Volume (m3) - 0.0034398 m³
    Package features > Embeeded battery - No
    Application - Gaming
    Application - Internet
    Application - Music
    Vendor - LOGITECH
    Vendor Homepage - www.logitech.com/en-roeu/product/usb-headset-h540
    Name - Logitech Headset H540 USB Type-A Black
    Name - Logitech H540
    Title - Logitech H540 USB Computer Headset
    Name - Logitech H540 USB Stereo Headset
    name - H540 Stereo USB Headset 981-000480 Black
    Full Description Line - Head-Band|1xUSB 2.0|Volume control|Weight 0.13 kg
    Breite - 0.18
    Width - -
    Pass band - 20 Hz to 20 kHz
    ProductCode - 981-000480
    ProductCard - https://content.it4profit.com/itshop/itemcard_cs.jsp?ITEM=140923065538479739&THEME=asbis&LANG=lv
    Brand - Logitech
    BrandPartCode - 981-000480
    Accessories included - USB headset User documentation
    Ports & interfaces - Connectivity technology - Wired
    Ports & interfaces - USB connector - USB Type-A
    Ports & interfaces - USB connectivity - Yes
    Ports & interfaces > Device connectivity - Wired
    Ports & interfaces > Device interface - USB
    Shipping box quantity - 1
    ProdDesc - LOGITECH H540 USB Headset black
    ProductPicture - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/981-000480-v2-01.jpg
    ProductDescription - LOGITECH H540 Corded Headset - BLACK - USB
    ProductCategory - Audio
    ProductPicture4 - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/981-000480-v2-04.jpg
    ProductName - H540 USB Computer Headset
    ProductPicture2 - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/981-000480-v2-02.jpg
    ProductPicture3 - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/981-000480-v2-03.jpg
    ProductType - Multimedia - Headset
    Connectivity Technology - Wired
    Connectivity - USB
    Features > Product type - Headset
    ShortSummaryDescription - Logitech H540 USB Computer Headset, Wired, Office/Call center, 20 - 20000 Hz, 120 g, Headset, Black
    SystemRequirements -
  • Windows® or Mac OS
  • USB port

  • System requirements - Mac operating systems supported - Yes
    System requirements - Windows operating systems supported - Yes
    System requirements > Mac operating systems supported - Yes
    System requirements > Windows operating systems supported - Yes
    Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 7.5 cm
    Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 22.5 cm
    Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 18 cm
    Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 0.36 kg
    Laenge - 0.21
    Color -
    Storno - Y
    Stck_Kart - 4
    Stck_Pal - 84
    Weight - -
    Gewicht - 0.33
    Weight - 0.36
    Weight - 130 g
    Weight & dimensions - Height - 180 mm
    Weight & dimensions - Depth - 78 mm
    Weight & dimensions - Width - 215 mm
    Weight & dimensions - Weight - 120 g
    Technical details > Warranty - 24 month(s)
    Technical details > Connector type - USB Type-A
    Technical details > Other features - On-ear controls located on the right ear cup. Noise canceling microphone.
    Technology - -
    Type - Headphones
    ShortDescription -
    Fixing kind - Head-Band
    URL - https://www.logitech.com/
    USB - 1 (USB 2.0 (type A))
    USB 2.0 Input/Output connectors - 1
    UserControls - -
    Image - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/141002160017769025.jpg
    Performance - Headset type - Binaural
    Performance - Wearing style - Head-band
    Performance - Volume control - Digital
    Performance - Cable length - 1.8 m
    Performance - Cable colour - Black
    Performance - Product colour - Black
    Performance - Product type - Headset
    Performance - Recommended usage - Office/Call center
    Performance > Purpose - PC/Gaming
    OperatingRange - -
    OperatingTime - -
    vendpn - 981-000480
    Unit Gross Weight - 0.36 kg
    Unit Brutto Volume - 0.003038 cubm
    Unit Box Height - 0.075
    Unit Box Length - 0.225
    Unit Box Width - 0.18
    Unit Net Weight - 0.13 kg
    RechargeTime - -
    51,09 €
    Logitech H540
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visos kategorijos