Samsung Galaxy Buds 2, Graphite

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 750599 Produkto kodas: SM-R177NZKAEUD
Sandėlyje yra 4 vnt.
Garantija: 2 metų (Garantija verslo subjektams 1 metai)
111,74 €
Pristatymo parinktys Daugiau apie pristatymą
  • Atsiimkite Omniva terminale 1,99 €: 09.04.2024
  • Atsiimkite DPD terminale 1,99 €: 09.04.2024
  • Pristatymas Lietuvoje (DPD kurjerių paštas) 3,99 €: 09.04.2024
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Mikrofonas: Yra
  • Prijungimas: Bluetooth
  • Spalva: 12" Rankinė
  • Spalva: Juoda
  • Tipas: In-Ear
Visi parametrai
Aktyvus triukšmo slopinimas (ANC) : Yra
Apšvietimas : Nėra
Apšvietimo spalva : Nėra
Dažnių diapazonas min, Hz : N/A
Jautrumas, dB : N/A
Jungties tipas : "True Wireless
Kanalų skaičius : Stereo
Maksimalus dažnių diapazonas, Hz : N/A
Mikrofonas : Yra
Mikrofono tipas : Nustatyta
Prijungimas Bluetooth

Ausinių prijungimas prie kompiuterio. Dažniausiai naudojamas prijungimo būdas yra laidinis prijungimas ilgalaikiam ir stabiliam darbui.

Jei norite laisvės be laidų, pasirinkite wireless, ar bluetooth ausines, bet tada teks keisti baterijas arba reguliariai įkrauti akumuliatorių. Kad prijungtumėte ausine prie kompiuterio, būtina kompiuterio garso kortelė. Prieš įsigydami bluetooth ausines, įsitikinkite, kad Jūsų kompiuteryje yra bluetooth imtuvas. Jei tokio nėra, klauskite mūsų vadybininkų, ar imtuvas įeina į Jūsų pasirinktų ausinių modelio komplektą.

Spalva : 12" Rankinė, Juoda
Svoris, g : 40
Tipas In-Ear
Ausinių naudojimo tipas. Jei norite ausines naudoti pokalbiams Skype, ICQ, ar kituose komunikacijų tinkluose, rekomenduojame įsigyti ausines su mikrofonu.
Varža, Ω : N/A
Išsamesnė specifikacija
1 kategorija - Planšetiniai kompiuteriai ir išmanieji telefonai
2 kategorija - Išmaniųjų telefonų priedai
Akumuliatorius - Akumuliatoriaus tipas - Įmontuotas akumuliatorius
Akumuliatorius - Belaidis įkrovimas - Taip
Akumuliatorius - greitas įkrovimas - Taip
Akumuliatorius - greitas įkrovimo laikas - 5 min
Akumuliatorius - nepertraukiamo garso atkūrimo laikas - 7.5 h
Akumuliatorius - nepertraukiamo garso atkūrimo laikas (ANC išjungtas) - 29 h
Akumuliatorius - nepertraukiamo garso atkūrimo laikas (ANC įjungtas) - 20 h
Akumuliatorius - nepertraukiamo garso atkūrimo laikas (ANC įjungtas) - 29 h
Akumuliatorius - nepertraukiamo garso atkūrimo laikas (įkrovimo dėklas / ANC išjungtas) - 20 h
Akumuliatorius - pokalbio laikas - 3.5 h
Akumuliatorius - pokalbio laikas (ANC išjungtas) - 14 h
Akumuliatorius - pokalbio laikas (ANC įjungtas) - 13 h
Akumuliatorius - veikia su akumuliatoriumi - Taip
Ausinės - ausinių jungtis - Intraaurinis
Ausinės - Intraauralinio tipo ausinės - Ausinės
Baterija - dešinės ausinės baterijos talpa - 61 mAh
Baterija - kairės ausinės baterijos talpa - 61 mAh
Bendra - Atsparumas orams - IPX2
Bendra - Spalva - Juoda
Bendra - Spalvos - Juoda
Bendra - Spalvos - Juoda / sidabrinė
Bendra - Spalvos - Turi
Bendra - Įranga - Ausinės
Bendra - Įranga - Ausų pagalvėlės
Bendra - Įranga - Naudotojo vadovas
Bendra - Įranga - Įkrovimo dėžutė
Bendra - Įranga - Įkrovimo laidas
Bendrieji duomenys - Orų sandarinimas - IPX2
Bendrosios nuostatos - Apsauga nuo aplinkos poveikio - IPX2
Bendrosios nuostatos - Atsparumas oro sąlygoms - IPX2
Bendrosios nuostatos - paketą sudaro - Ausinės
Bendrosios nuostatos - paketą sudaro - Ausų pagalvėlės
Bendrosios nuostatos - paketą sudaro - Naudotojo vadovas
Bendrosios nuostatos - paketą sudaro - Įkrovimo dėklas
Bendrosios nuostatos - paketą sudaro - Įkrovimo laidas
Bendrosios nuostatos - Pakuotės turinys - Ausinės
Bendrosios nuostatos - Pakuotės turinys - Ausų pagalvėlės
Bendrosios nuostatos - Pakuotės turinys - Naudotojo vadovas
Bendrosios nuostatos - Pakuotės turinys - Įkrovimo dėklas
Bendrosios nuostatos - Pakuotės turinys - Įkrovimo laidas
Bendrosios nuostatos - rinkinio turinys - Ausinės
Bendrosios nuostatos - rinkinio turinys - Ausinės
Bendrosios nuostatos - rinkinio turinys - Naudotojo vadovas
Bendrosios nuostatos - rinkinio turinys - Įkrovimo dėžutė
Bendrosios nuostatos - rinkinio turinys - Įkrovimo laidas
brūkšninis kodas - 8806092507210
brūkšninis kodas - 8806092507227
brūkšninis kodas - 8806092507234
brūkšninis kodas - 8806092507494
brūkšninis kodas - 8806092507500
brūkšninis kodas - 8806092510678
category_en - Garso
category_et - Garso
category_lv - Garso
category_ru - Garso
description_en - Pasinerkite į savo pasaulį Pasinerkite į tai, ką mėgstate. "Galaxy Buds2" atveria naują garso pasaulį su gerai subalansuotu garsu, lengvu patogiu pritaikymu, aktyviu triukšmo slopinimu ir sklandžiu sujungimu su "Galaxy" telefonu ir laikrodžiu. Intuityvus valdymas ir galingas garsas neleidžia pasinerti į treniruotes, žaidimus ar skambant ritmams. Jūsų pasaulis toks, koks jis turi būti girdimas "Galaxy Buds2" užtikrina aukščiausios kokybės garsą, kad jaustumėtės tarsi scenoje su mėgstama grupe. Klausykitės taip, tarsi būtumėte ten. Aiškiai girdėkite, užtikrintai kalbėkite Su trimis mikrofonais, išlenkta konstrukcija, mažinančia vėjo keliamą triukšmą, ir mašininiu mokymusi pagrįstu sprendimu, filtruojančiu nepageidaujamą garsą, "Galaxy Buds2" sukurtos taip, kad kiekvieną žodį ištartumėte aiškiai ir aiškiai, nesvarbu, ar kalbate su draugu, ar vadovaujate svarbiam konferenciniam pokalbiui. Pasirinkite garsą, kurį norite girdėti Du mikrofonai fiksuoja garsus, kuriuos norite girdėti, o aktyvusis triukšmo slopinimas blokuoja nepageidaujamus garsus. Programėlėje "Galaxy Wearable" galite pasirinkti vieną iš trijų aplinkos triukšmo lygių, kad galėtumėte kontroliuoti aplinkos garsą. Klausykitės grojaraščių nepraleisdami pranešimo oro uoste. Arba sumažinkite foninį triukšmą, kad galėtumėte visiškai pasinerti į mėgstamą muziką, žaidimus, garso knygas ir podkastus. Lengviausios kada nors pagamintos ausinės "Galaxy Buds2" pasižymi patogiausiu ir lengviausiu pritaikymu. Gali būti, kad grojaraščio pabaigą pasieksite anksčiau, nei prisiminsite, kad apskritai jas dėvite, net ir užsiimdami sunkiausia veikla. Trijų dydžių minkšti, lankstūs silikoniniai antgaliai, todėl galėsite rasti idealiai tinkančius, kad galėtumėte mėgautis geriausiais ANC pojūčiais. Tiesiog suraskite savo dydį naudodamiesi "Galaxy Wearable" programėlės meniu "Earbud fit test". Raskite tobulą toną Klasikinis grafito, nepriekaištingas baltas, drąsus alyvuogių ir stilingas levandų atspalvis. Kiekvienos ausinės yra madingo dizaino ir suderinto dėklo, kad atitiktų jūsų unikalų skonį. Dėl plačiai suderinamos lopšio konstrukcijos dėkle ausinės bus saugios, įkrautos ir paruoštos naudoti. Nesvarbu, kur bebūtumėte, ar žiūrite mėgstamas laidas, ar pildote grojaraščius, ar mėgaujatės gamta, "Galaxy Buds2" užtikrins ryšį ir patogų naudojimą valandų valandas, nesustojant krauti. Pasimėgaukite meile muzikai su ilgai veikiančiu akumuliatoriumi, kuris yra tinkamas darbui - kad muzika nesustotų, kol jūs to nepadarysite. Perjunginėkite nepraleisdami ritmo Su automatinio perjungimo funkcija "Galaxy Buds2" nustato, kokio ryšio jums reikia, ir akimirksniu perjungia garsą į tą "Galaxy" įrenginį. Nuo filmo žiūrėjimo "Galaxy" planšetiniame kompiuteryje iki muzikos grojimo "Galaxy Watch 4" - viskas be rankų. "Galaxy Watch 4" taip pat palaiko funkciją "Quick Buds Control", padedančią įjungti arba išjungti ANC ir patikrinti akumuliatoriaus veikimo trukmę tiesiai nuo riešo.
description_et - Pasinerkite į savo pasaulį "Galaxy Buds2" atveria naują garso patirčių pasaulį su gerai subalansuotu garsu, neprilygstamai patogiu pritaikymu, ANC ir sklandžiu telefono bei laikrodžio sujungimu. Lengvesnis valdymas ir geresnis grįžtamasis ryšys jus pagauna - nesvarbu, ar treniruojatės, ar žaidžiate, ar klausotės muzikos. Jūsų pasaulis toks, koks jis turi būti girdimas Mėgaukitės galingais, giliais bosais ir aiškiais aukštaisiais garsais su dvipusiais dinaminiais garsiakalbiais. "Galaxy Buds2" užtikrina gerai subalansuotą garso kokybę, kuri praturtina kiekvieną jūsų garso kelionės akimirką. Klausykitės taip, tarsi būtumėte ten. Trys mikrofonai ir integruotas garso įrašymo įrenginys padeda aiškiau skambinti, o mašininiu mokymusi pagrįstas sprendimas filtruoja nepageidaujamus garsus, kad galėtumėte geriau dalytis savo pasauliu su šeima ir draugais. Dėl žemo profilio konstrukcijos sumažėja vėjo skleidžiamas garsas, o skambučiai lauke skamba aiškiai. Aktyvus triukšmo slopinimas Du mikrofonai aptinka aplinkos triukšmą, o aktyvus triukšmo slopinimas blokuoja nepageidaujamą garsą. Triukšmo lygį galima sumažinti iki 98 %, todėl muzika, žaidimai, garsinės knygos ir mėgstamos laidos bus visiškai įtraukiančios. Garso pritaikymas "Galaxy Buds2" pritaiko kiekvieną garsą pagal jūsų skonį. Naudodami šešis ekvalaizerio nustatymus, rasite tinkamą, įtraukiantį garsą. Patogiai prigludusios "Galaxy Buds2" ausinės yra lengvos ir leidžia klausytis muzikos arti ausų, net ir gyvenant įtempčiausią gyvenimo būdą. Trijų dydžių minkšti lankstūs silikoniniai antgaliai, todėl rasite tinkamą dydį geriausiam ANC veikimui užtikrinti. Programėlė "Galaxy Wearable" padės rasti tinkamą dydį, o jos meniu rasite "Ausinių pritaikymo testą". Aštuonios atskiros "Galaxy Buds2" sferos išdėstytos apskritimu. Keturių spalvų variantai Raskite tobulą atspalvį iš klasikinio grafito, nepriekaištingos baltos, raminančios alyvuogių žalios ir stilingos levandų violetinės. Visos ausinės yra modernaus dizaino, o jų spalvotas korpusas atitinka jūsų unikalų skonį. Dėžutės dizainas, suderinamas su plačiuoju tinklu, užtikrina, kad jūsų ausinės būtų sveikos, įkrautos ir lengvai nešiojamos. Akumuliatoriaus veikimo trukmė Su "Galaxy Buds2", kad ir kur eitumėte, nesvarbu, ar žiūrite mėgstamas laidas, naršote grojaraštyje, ar mėgaujatės gamtoje, visą dieną galėsite patogiai palaikyti ryšį. Ilgai veikiantis akumuliatorius leidžia žaisti iki 5 valandų, o visiškai įkrautas įkrovimo lopšys - dar 15 valandų. Sklandus sinchronizavimas Naudojant automatinį perjungimą, "Galaxy" įrenginius keisti kaip niekada paprasta. Automatinė sinchronizacija leidžia iš "Galaxy" planšetinio kompiuterio persikelti tiesiai į išmanųjį laikrodį "Galaxy Watch 4" be rankų. Be to, "Galaxy Watch 4" taip pat palaiko "Quick Buds Control 8", kuri padeda įjungti ir išjungti ANC tiesiai nuo riešo.
description_lv -
description_ru -
description_short_en - Belaidės ausinės į ausis Subalansuotas garsas ir aktyvus triukšmo slopinimas Lengva konstrukcija tvirtai ir patogiai laikosi ausyse Suderinama su "Android" ir "iOS" įrenginiais Baterija veikia iki 5 val., įkrovimo dėžutė - dar 15 val.
description_short_et - Belaidės ausinės į ausis Subalansuotas garsas ir aktyvus triukšmo slopinimas Lengvas dizainas puikiai ir patogiai priglunda prie ausies Suderinamos su "Android" ir "iOS" įrenginiais Baterija veikia iki 5 valandų, įkrovimo dėžutė prideda 15 valandų daugiau
description_short_lv -
description_short_ru - Belaidės ausinės į ausis Subalansuotas garsas, aktyvus triukšmo slopinimas ir greitas įkrovimas Suderinamos su "Android" ir "iOS" įrenginiais Baterija veikia iki 5 valandų, o įkrovimo dėklas - dar 15 valandų Lengva konstrukcija saugiai ir patogiai priglunda prie ausies.
Dizainas - ausinių dizainas - Vidinis
Dizainas - ausinių dizainas - Į ausis
Dizainas - ausinių dizainas - Į ausis
Dizainas - ausinių dizainas - Į ausis
Dizainas - ausinių tipas - Ausinės su mikrofonu
Dizainas - ausinių tipas - Ausinės su mikrofonu
Dizainas - ausinių tipas - Ausinės su mikrofonu
Dizainas - ausinių tipas - Ausinės su mikrofonu
Dizainas - ausinių tipas - Belaidės ausinės
Dizainas - ausinių tipas - Belaidės ausinės
Dizainas - ausinių tipas - Belaidės ausinės
Dizainas - ausinių tipas - Belaidės ausinės
Dizainas - ausinių tipas - Triukšmą izoliuojančios ausinės
Dizainas - ausinių tipas - Triukšmą izoliuojančios ausinės
Dizainas - ausinių tipas - Triukšmą slopinančios ausinės
Dizainas - ausinių tipas - Triukšmą sugeriančios ausinės
EAN - 8806092507227
EAN - 8806092607200
Eans - 8806092507227
Eans - 8806094413021
Energijos šaltinis - Energijos šaltinis - Įkraunama baterija
feature_group_en - Ausinės
feature_group_et - Ausinės
feature_group_lv - Ausinės
feature_group_ru - Ausinės
Gamintojas - "Samsung"
Gamintojas - SAMSUNG
Gamintojo kodas - SM-R177NZKAEUE
Gamintojo kodas - SM-R177NZTAEUE
gamintojo_kodas - SM-R177NZKAEUD
GarantijaInformacija -
GTIN - 8806092507227
GTIN - 8806092507234
GTIN - 8806092507494
GTIN - 8806092507500
GTIN - 8806092510678
GTIN - 8806092607200
GTIN - 8806094413021
Jungiamumas - Connectivity - "Bluetooth"
Jungiamumas - Connectivity - USB-C
Jungtis - Connection - "Bluetooth"
Jungtis - Connection - USB-C
Jungtis - Suderinami įrenginiai - "Android" įrenginiai
Jungtis - Suderinami įrenginiai - "iOS" įrenginiai
Jungtis - suderinamos operacinės sistemos - "Android"
Jungtis - suderinamos operacinės sistemos - "Apple iOS
Jungtis - Tinkami įrenginiai - "Android" įrenginiai
Jungtis - Tinkami įrenginiai - "iOS" įrenginiai
Jungtis - Tinkamos operacinės sistemos - "Android"
Jungtis - Tinkamos operacinės sistemos - "Apple iOS
Kategorija - Ausinės ir ausinės
Kategorija - Šaknis / Priedai | Išnaudojimas / GSM priedai / Ausinės
Kodas - SM-R177NZKAEUE
Logistikos duomenys - Suderintos sistemos (HS) kodas - 85183000
LongDesc - Panirkite į savo pasaulįPanirkite į tai, kas jums patinka. Galaxy Buds2 atveria naują garso patirties pasaulį su gerai subalansuotu garsu, neprilygstamu patogiu prigludimu, ANC ir sklandžiu sujungimu su telefonu bei laikrodžiu. Paprastesnis valdymas ir geresnis grįžtamasis ryšys leis jums pasinerti į treniruotes, žaidimus ar skambant ritmams.Jūsų pasaulis toks, kokįjis turi girdėtiMėgaukitės galingais, giliais bosais ir aiškiais aukštaisiais dažniais perdvipusius dinaminius garsiakalbius. Galaxy Buds2 suteikia gerai subalansuotą garso kokybę, kuri praturtina kiekvieną jūsų garso kelionės akimirką. Klausykitės taip, tarsi būtumėte ten.KRISTALIAI TIKRI SKAMBINIMAIAtstumkite triukšmąiš pokalbioTrys mikrofonai ir įmontuotas balso priėmimo įrenginys padeda atlikti aiškesnius skambučius, o mašininiu mokymusi pagrįstas sprendimas filtruoja nepageidaujamą garsą, kad galėtumėte geriau dalytis savo pasauliu su šeima ir draugais. Mažai išsikišusi konstrukcija sumažina vėjo trikdžius, kad skambučiai lauke būtų aiškūs. Aktyvus triukšmo slopinimasPasirinkite garsą, kurį norite girdėtiDu mikrofonai aptinka aplinkos triukšmą, o aktyvus triukšmo slopinimas blokuoja nepageidaujamą garsą. Fono triukšmą galima sumažinti iki 98 %, kad galėtumėte visiškai pasinerti į muziką, žaidimus, garso knygas ir mėgstamas podkastas.Garso pritaikymasGarsas pritaikytas pagal jūsų skonįSu "Galaxy Buds2" kiekviena garso patirtis bus pritaikyta pagal jūsų skonį. Galite rinktis iš šešių skirtingų ekvalaizerio nustatymų, todėl rasite savo tobulą, gyvybingą garsą, kuris neleis jums pasinerti.DIZAINASAtrodo taip pat gerai, kaip ir skambaPATOGUS DĖVĖJIMASLengviausios kada nors sukurtos ausinės"Galaxy Buds2" yra lengvos (po 5 g) ir puikiai prilaiko muziką ausyse net ir aktyviausio gyvenimo būdo žmonėms. Turėdami trijų dydžių minkštus, lanksčius silikoninius antgalius, galite rasti individualų pritaikymą ir gauti geriausią įmanomą ANC patirtį. Raskite savo tinkamumą naudodami "Galaxy Wearable" programėlės meniu "Ausinių bandymas".Pasirinkite ausų antgalių dydį, kad būtų visiškai patoguKETURIŲ SPALVŲ GALIMYBĖSSurasti tobulą tonąKlasikinis grafitinis. Nepriekaištinga balta. Raminanti alyvuogių spalva. Stilinga levandų spalva. Kiekvienas ausų krapštukas yra madingo dizaino ir su derančiais dėklais, kad atitiktų jūsų unikalų skonį. Dėl plačiai suderinamos lopšio konstrukcijos dėkle ausinės bus saugios, įkrautos ir lengvai nešiojamos. BATERIJADaugybė grojimo laiko, kad ir kur eitumėteNesvarbu, ar žiūrite mėgstamas laidas, ar perklausote grojaraštį, ar mėgaujatės gamta, "Galaxy Buds2" užtikrins ryšį ir komfortą visą dieną. Ilgai veikiantis akumuliatorius užtikrina iki 5 valandų grojimo laiko, o visiškai įkrautas dėklas - dar 15 valandų.GLAUSUS SYNCHRONIZAVIMASPersijungti nepraleidžiant ritmo Dėl automatinio perjungimo pereiti iš vieno "Galaxy" įrenginio į kitą yra lengviau nei bet kada anksčiau. Pereikite nuo filmo žiūrėjimo planšetiniame kompiuteryje prie muzikos grojimo "Galaxy Watch4" - ir visa tai atlikite laisvomis rankomis. Galaxy Watch4 taip pat palaiko funkciją Quick Buds Control , padedančią įjungti ar išjungti ANC arba patikrinti akumuliatoriaus veikimo laiką tiesiai nuo riešo.
LongDesc - Pasinerkite į savo pasaulįPasinerkite į tai, kas jums patinka. "Galaxy Buds2" atveria naują garso patirties pasaulį su gerai subalansuotu garsu, neprilygstamai patogiu prigludimu, ANC ir sklandžiu sujungimu su telefonu bei laikrodžiu. Paprastesnis valdymas ir geresnis grįžtamasis ryšys leis jums pasinerti į treniruotes, žaidimus ar skambant ritmams.Jūsų pasaulis toks, koks turi būti girdimasDžiaukitės galingais, giliais bosais ir aiškiais aukštaisiais dažniais per dvipusius dinaminius garsiakalbius. "Galaxy Buds2" užtikrina gerai subalansuotą garso kokybę, praturtinančią kiekvieną jūsų garso kelionės akimirką. Klausykitės taip, tarsi būtumėte ten pat.Atstumkite triukšmą nuo pokalbioTrys mikrofonai ir įmontuotas balso priėmimo įrenginys padeda atlikti aiškesnius skambučius, o mašininiu mokymusi pagrįstas sprendimas filtruoja nepageidaujamą garsą, kad galėtumėte geriau dalytis savo pasauliu su šeima ir draugais. Mažai išsikišusi konstrukcija sumažina vėjo trikdžius, kad skambučiai lauke būtų aiškūs.Pasirinkite, kokį garsą norite girdėtiDu mikrofonai aptinka aplinkos triukšmą, o aktyvusis triukšmo slopinimas blokuoja nepageidaujamą garsą. Fono triukšmą galima sumažinti iki 98 %, kad galėtumėte visiškai pasinerti į muziką, žaidimus, garso knygas ir mėgstamas podkastas.Garsas pritaikytas pagal jūsų skonįSu "Galaxy Buds2" ausinėmis kiekvienas garsas bus pritaikytas pagal jūsų skonį. Galite rinktis iš šešių skirtingų ekvalaizerio nustatymų, todėl atrasite savo tobulą, ryškų garsą, kuris neleis jums pasinerti.Lengviausios kada nors sukurtos ausinės"Galaxy Buds2" yra lengvos (po 5 g) ir puikiai prilaiko muziką ausyse, kad galėtumėte mėgautis net aktyviausiu gyvenimo būdu. Turėdami trijų dydžių minkštus, lanksčius silikoninius antgalius, galite rasti individualų pritaikymą ir gauti geriausią įmanomą ANC patirtį. Raskite savo tinkamumą naudodami "Galaxy Wearable" programėlės meniu "Earbud fit test"Susiraskite tobulą tonąKlasikinis grafitinis. Nepriekaištinga balta spalva. Raminantis alyvuogių spalvos. Stilinga levandų spalva. Kiekvienos ausinės yra madingo dizaino ir derančių dėklų, kad atitiktų jūsų unikalų skonį. Dėl plačiai suderinamos lopšio konstrukcijos dėklo ausinės bus saugios, įkrautos ir lengvai nešiojamos.Daugybė laiko groti, kad ir kur eitumėteNesvarbu, ar žiūrite mėgstamas laidas, ar perkraunate grojaraštį, ar mėgaujatės gamta, "Galaxy Buds2" užtikrins ryšį ir patogų naudojimąsi visą dieną. Ilgai veikiantis akumuliatorius užtikrina iki 5 valandų grojimo laiko, o su visiškai įkrautu dėklu - dar 15 valandų.Persijungimas nepraleidžiant ritmoDėl automatinio perjungimo persijungti iš vieno "Galaxy" įrenginio į kitą yra lengviau nei bet kada anksčiau. Pereikite nuo filmo žiūrėjimo planšetiniame kompiuteryje prie muzikos grojimo "Galaxy Watch4" - ir visa tai atlikite laisvomis rankomis. Be to, "Galaxy Watch4" palaiko funkciją "Quick Buds Control", padedančią įjungti ar išjungti ANC arba patikrinti baterijos veikimo trukmę tiesiai nuo riešo.Garsas, pritaikytas jūsų skoniuiSu "Galaxy Buds2" kiekviena garso patirtis pritaikyta jūsų skoniui. Galite rinktis iš šešių skirtingų ekvalaizerio nustatymų, todėl rasite savo tobulą, gyvybingą garsą, kuris neleis jums pasinerti.Garsai, pritaikyti jūsų skoniuiKiekvieną garso patirtį su "Galaxy Buds2" pritaikysite savo skoniui. Galite rinktis iš šešių skirtingų ekvalaizerio nustatymų, todėl rasite savo tobulą, gyvybingą garsą, kuris neleis jums pasinerti.Surasti tobulą tonąKlasikinis grafitas. Nepriekaištinga balta spalva. Raminantis alyvuogių. Stilinga levandų spalva. Kiekvienos ausinės yra madingo dizaino ir su derančiais dėklais, kad atitiktų jūsų unikalų skonį. Dėl plačiai suderinamos lopšio konstrukcijos dėkle ausinės bus saugios, įkrautos ir lengvai nešiojamos.Surasti tobulą tonąKlasikinis grafitas. Nepriekaištinga balta spalva. Raminanti alyvuogių spalva. Stilinga levandų spalva. Kiekvienos ausinės yra madingo dizaino ir derančių dėklų, kad atitiktų jūsų unikalų skonį. Dėl plačiai suderinamos lopšio konstrukcijos dėkle ausinės bus saugios, įkrautos ir lengvai nešiojamos.Surasti tobulą tonąKlasikinis grafitas. Nepriekaištinga balta spalva. Raminantis alyvuogių spalvos. Stilinga levandų spalva. Kiekvienos ausinės yra madingo dizaino ir derančių dėklų, kad atitiktų jūsų unikalų skonį. Dėl plačiai suderinamos lopšio konstrukcijos dėkle ausinės bus saugios, įkrautos ir lengvai nešiojamos.
LongProductName - "Bluetooth v. 5.2", 61 mAh, 472 mAh, C tipo USB
LongProductName - "Galaxy Buds2
LongSummaryDescription - "Samsung Galaxy Buds2". Produkto tipas: Ausinės. Ryšio technologija: Belaidis ryšys, "Bluetooth". Rekomenduojama naudoti: Produkto spalva: juoda.
LongSummaryDescription - "Samsung Galaxy Buds2". Produkto tipas: Ausinės. Ryšio technologija: Belaidis ryšys, "Bluetooth". Rekomenduojama naudoti: Produkto spalva: Spalva: grafitinė
Maitinimo šaltinis - Akumuliatoriaus talpa - 61 mAh
Maitinimo šaltinis - Akumuliatoriaus talpa - 61 mAh
Maitinimo šaltinis - Akumuliatoriaus talpa - 61 mAh
Maitinimo šaltinis - Akumuliatoriaus talpa - 61 mAh
Maitinimo šaltinis - Akumuliatoriaus talpa - 472 mAh
Maitinimo šaltinis - Akumuliatoriaus talpa - 472 mAh
Maitinimo šaltinis - Akumuliatoriaus talpa - 472 mAh
Maitinimo šaltinis - Akumuliatoriaus talpa - 472 mAh
Maitinimo šaltinis - Akumuliatoriaus veikimo laikas - 5 valandos
Maitinimo šaltinis - Akumuliatoriaus veikimo laikas - 5 valandos
Maitinimo šaltinis - Akumuliatoriaus veikimo laikas - 5 valandos
Maitinimo šaltinis - Akumuliatoriaus veikimo laikas - 15 valandų (įkrovimo dėklas)
Maitinimo šaltinis - Akumuliatoriaus veikimo laikas - 15 valandų (įkrovimo dėžutė)
Maitinimo šaltinis - Akumuliatoriaus veikimo laikas - 15 valandų (įkrovimo dėžutė)
Maitinimo šaltinis - Darbo laikas - 5 akimirkos
Maitinimo šaltinis - Darbo laikas - 15 valandų (įkrovimo dėklas)
Maitinimo šaltinis - Maitinimas - Įkraunama baterija
Maitinimo šaltinis - Maitinimo šaltinis - Laimės ir laimės akys
Maitinimo šaltinis - Maitinimo šaltinis - Įkraunama baterija
Mikrofonas - Mikrofono tipas - Integruotas mikrofonas
Mikrofonas - Mikrofono tipas - Integruotas mikrofonas
Mikrofonas - Mikrofono tipas - Įmontuota
Mikrofonas - Mikrofono tipas - Įmontuotas
Mikrofonas - Mikrofono tipas - Įmontuotas
Mikrofonas - mikrofonų skaičius - 3
Mikrofonas - triukšmo slopinimo jungiklis - Taip
MPN - SM-R177NZKAEUE
name_et - "Samsung" belaidės ausinės "Galaxy Buds2", grafito spalvos
Pakuotės duomenys - Pakuotės aukštis - 44.8 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės gylis - 95.4 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės plotis - 86.3 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės svoris - 142.5 g
Pakuotės funkcijos > Paletės kiekis - 7143,00 vnt.
Pakuotės turinys - greitasis pradžios vadovas - Taip
Pakuotės turinys - kiekis - 1
Pakuotės turinys - Komplekte esantys priedai - 3 dydžių silikoniniai ausų antgaliai
Pakuotės turinys - Įkrovimo dėklo jungties tipas - C tipo USB
Pakuotės turinys - Įtraukti kabeliai - C tipo USB
Pakuotės turinys - įkrovimo dėklas - Taip
Pakuotės turinys - įkrovimo dėklo talpa - 472 mAh
Pakuotės turinys - įkrovimo dėklo tipas - Laidinis ir belaidis ryšys
Pakuotės ypatybės > Bendrasis aukštis (mm) - 29.00 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis gylis (mm) - 50.00 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis plotis (mm) - 50.00 mm
Pakuotės ypatybės > EEĮ atliekų mokestis - Ne
Pakuotės ypatybės > Pakuotės kiekis - 1,00 vnt.
Pakuotės ypatybės > Taros svoris (kg) - 0.09 kg
Pakuotės ypatybės > Tūrio (m3) - 0.00 m³
Pakuotės ypatybės > Įdėtas akumuliatorius - Ne
Pavadinimas - "Samsung Galaxy Buds 2 Titanium
Pavadinimas - "Samsung Galaxy Buds2" ausinės belaidės ausinės skambučiams / muzikai USB Type-C "Bluetooth", juodos spalvos
Pavadinimas - "Samsung Galaxy Buds2" ausinės belaidės ausinės skambučiams / muzikai USB Type-C "Bluetooth" grafinis
Pavadinimas - "Samsung Galaxy Buds2" grafito spalvos
Pavadinimas - "Samsung Galaxy Buds2" R177 - Grafito spalvos ES
Pavadinimas - Samsung Galaxy Buds 2 Czarne
pavadinimas_pl - "Samsung" belaidės ausinės "Galaxy Buds2", grafito spalvos
pavadinimas_ru - "Samsung" belaidės ausinėsGalahoo Buds2, grafito spalvos
Prekės ženklas - "Samsung"
prekės ženklas - "Samsung"
Prekės ženklo dalies kodas - SM-R177NZKADBT
Prekės ženklo dalies kodas - SM-R177NZKAEUA
Prekės ženklo dalies kodas - SM-R177NZKAEUB
Prekės ženklo dalies kodas - SM-R177NZKAEUD
Prekės ženklo dalies kodas - SM-R177NZKAEUE
Prekės ženklo dalies kodas - SM-R177NZKAXEF
Prekės ženklo dalies kodas - SM-R177NZTAEUE
Prievadai ir sąsajos - "Bluetooth - Taip
Prievadai ir sąsajos - "Bluetooth" profiliai - A2DP, AVRCP, HFP
Prievadai ir sąsajos - "Bluetooth" versija - 5.2
Prievadai ir sąsajos - Ryšių technologija - Belaidis
Prievadai ir sąsajos - USB jungtis - C tipo USB
Produkto pavadinimas - "Galaxy Buds2
Ryšiai - "Bluetooth" versija - "Bluetooth 5.2
Ryšiai - "Bluetooth" versija - "Bluetooth 5.2
Ryšiai - "Bluetooth" versija - "Bluetooth 5.2
Ryšiai - jungtis - "Bluetooth"
Ryšiai - jungtis - USB-C
Ryšiai - tinkami įrenginiai - "Android" įrenginiai
Ryšiai - tinkami įrenginiai - "Android" įrenginiai
Ryšiai - tinkami įrenginiai - "iOS" įrenginiai
Ryšiai - tinkami įrenginiai - "iOS" įrenginiai
Ryšiai - Tinkamos operacinės sistemos - "Android"
Ryšiai - Tinkamos operacinės sistemos - "Android"
Ryšiai - Tinkamos operacinės sistemos - "Apple iOS
Ryšiai - Tinkamos operacinės sistemos - "Apple iOS
Ryšys - "Bluetooth"
Ryšys - USB-C
Ryšys - "Bluetooth" versija - "Bluetooth 5.2
ShortSummaryDescription - "Samsung Galaxy Buds2", belaidės, skambučiai / muzika, ausinės, grafito spalvos
ShortSummaryDescription - "Samsung Galaxy Buds2", belaidės, skambučiai / muzika, ausinės, juodos spalvos
Svoris - 0.145
Svoris ir matmenys - Aukštis - 21.1 mm
Svoris ir matmenys - Dešiniosios ausinės svoris - 5 g
Svoris ir matmenys - Gylis - 17 mm
Svoris ir matmenys - Kairiosios ausinės svoris - 5 g
Svoris ir matmenys - Plotis - 20.9 mm
Svoris ir matmenys - Įkrovimo dėklo matmenys (plotis x gylis x aukštis) - 50.2 x 50 x 27.8 mm
Svoris ir matmenys - Įkrovimo dėklo svoris - 41.2 g
Techniniai duomenys > Bendrasis svoris - 0.14 kg
Techninė informacija - Prekių klasifikavimo automatizuota sekimo sistema (CCATS) - 8518309590
Techninė informacija > Gamintojas - "Samsung"
Techninė informacija > Grynasis svoris - 0.05 kg
Tiekėjo funkcijos - Rekomenduojama lytis - Berniukas / mergaitė
Trumpas aprašymas -
URL - https://www.samsung.com/global/galaxy/galaxy-buds2/
URL - https://www.samsung.com/uk/audio-sound/galaxy-buds/galaxy-buds2-graphite-sm-r177nzkaeua/
vardas_lv - "Samsung" belaidės ausinės "Galaxy Buds2", grafito spalvos
Veikimas - "Plug and Play - Taip
Veikimas - Akselerometras - Taip
Veikimas - Ausinių tipas - Binauralinis
Veikimas - Dėvėjimo stilius - Į ausis
Veikimas - Garsumo valdymas - Palieskite
Veikimas - Giroskopas - Taip
Veikimas - Kilmės šalis - Vietnamas
Veikimas - Produkto spalva - Grafitas
Veikimas - Produkto spalva - Juoda
Veikimas - Produkto tipas - Ausinės
Veikimas - Rekomenduojamas naudojimas - Skambučiai / muzika
Veikimas - Valdymo tipas - Palieskite
Veikimas - veikimo klavišai - Atsiliepimas į skambutį / skambučio pabaiga, Grojimas / pristabdymas, Track
Category 1 - Tablets & Smartphones
Category 2 - Smartphone Zubehör
Battery - Battery type - Built-in battery
Battery - Wireless charging - Yes
Battery - Fast charging - Yes
Battery - Fast charging time - 5 min
Battery - Continuous audio playback time - 7.5 h
Battery - Continuous audio playback time (ANC off) - 29 h
Battery - Continuous audio playback time (ANC on) - 20 h
Battery - Continuous audio playback time (ANC on) - 29 h
Battery - Continuous audio playback time (charging case/ANC off) - 20 h
Battery - Talk time - 3.5 h
Battery - Talk time (ANC off) - 14 h
Battery - Talk time (ANC on) - 13 h
Battery - Battery operated - Yes
Headphones - Ear coupling - Intraaural
Headphones - Intraaural headphones type - Earbuds
Battery - Right earpiece battery capacity - 61 mAh
Battery - Left earpiece battery capacity - 61 mAh
Общее - Погодная устойчивость - IPX2
General - Color - Black
Общее - Цвет - Черный
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Üldine - Värvus - Must
Общее - Комплектация - Наушники
Общее - Комплектация - Ушные подушечки
Общее - Комплектация - Руководство пользователя
Общее - Комплектация - Коробка для зарядки
Общее - Комплектация - Кабель для зарядки
General - Weather sealing - IPX2
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - IPX2
Üldine - Ilmastikukindlus - IPX2
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Ausu spilventiņi
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Lietotāja rokasgrāmata
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Charging case
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Uzlādes kabelis
General - Package contents - Headphones
General - Package contents - Ear pads
General - Package contents - User manual
General - Package contents - Charging case
General - Package contents - Chargin cable
Üldine - Komplekti sisu - Kõrvaklapid
Üldine - Komplekti sisu - Kõrvapadjad
Üldine - Komplekti sisu - Kasutusjuhend
Üldine - Komplekti sisu - Laadimiskarp
Üldine - Komplekti sisu - Laadimiskaabel
barcode - 8806092507210
barcode - 8806092507227
barcode - 8806092507234
barcode - 8806092507494
barcode - 8806092507500
barcode - 8806092510678
category_en - Audio
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_ru - Аудио
description_en - Immerse into your world
Get lost in what you love. Galaxy Buds2 opens a new world of sound with well-balanced audio, lightweight comfort fit, Active Noise Cancellation, and seamless connectivity to your Galaxy phone and watch. Intuitive controls and powerful sound keep you immersed when working out, gaming, or jamming to your beats. Your world the way it's meant to be heard
Galaxy Buds2 gives you premium sound quality that makes you feel like you're on stage with your favorite band. Listen like you're there. Hear clearly, speak confidently
With three microphones, a curved design to cut down on wind noise, and a machine-learning-based solution to filter unwanted sound, Galaxy Buds2 are designed to deliver every word crisply and clearly, whether you're chatting with a friend or leading a high-stakes conference call. Choose the sound you want to hear
Two microphones pick up the sounds you want to hear while Active Noise Cancellation blocks unwanted ones. The Galaxy Wearable app lets you choose between three levels of ambient noise so you can take control of the sound in your environment. Listen to playlists without missing an announcement at the airport. Or, reduce background noise to stay fully immersed in your favorite music, games, audiobooks, and podcasts. The lightest earbuds we've ever made Galaxy Buds2 feature our most comfortable and lightweight fit yet. You may get to the end of your playlist before you remember you're wearing them at all, even during the most rigorous activities. With three sizes of soft, flexible silicone tips, you can find the perfect fit to get the best ANC experience possible. Simply find your size with the "Earbud fit test" menu in the Galaxy Wearable app. Find your perfect tone Classic graphite, flawless white, bold olive, and stylish lavender. Each earbud comes in a fashion-forward design and matching case to fit your unique taste. With a widely compatible cradle design, the case keeps your earbuds safe, recharged, and ready to go. Plenty of playtime, wherever you go
Whether you're watching your favorite shows, blazing through playlists, or enjoying the great outdoors, Galaxy Buds2 keeps you connected and comfortable for hours without stopping to charge. Indulge your love of music with a long-lasting battery that's up to the job – so your music doesn't stop until you do. Switch without missing a beat With Auto Switch, Galaxy Buds2 detect what connection you need and instantly shift audio to that Galaxy device. Go from watching a movie on your Galaxy tablet to playing music on the Galaxy Watch 4, all hands-free. Galaxy Watch 4 also supports Quick Buds Control, helping you turn ANC on or off, and check battery life right from your wrist.
description_et - Sukeldu omaenda maailma
Galaxy Buds2 avab hästi tasakaalus heli, võrratult mugava sobivuse, ANC ning sujuva telefoni- ja kellaühenduvusega uue helielamuste maailma. Lihtsam juhitavus ja parem tagasiside haaravad Sind – ükskõik kas teed trenni, mängid või kuulad muusikat. Sinu maailm nii, nagu seda kuulma peabki
Naudi kahesuunaliste dünaamiliste kõlaritega võimast, sügavat bassi ja selgeid kõrgeid toone. Galaxy Buds2 annab hästi tasakaalus helikvaliteedi, mis rikastab iga Sinu heliteekonna hetke. Kuula, nagu oleksid ise sealsamas. Kristallselged kõned
Kolm mikrofoni ja sisseehitatud heliregistreerimisseade aitavad teha selgemaid kõnesid, masinõppel põhinev lahendus filtreerib soovimatut heli, et saaksid oma maailma paremini pere ja sõpradega jagada. Madala profiiliga seade minimeerib tuule põhjustatud heli ja õues tehtud kõned tulevad puhtalt läbi. Aktiivne mürasummutus
Kaks mikrofoni tuvastavad keskkonnamüra ning aktiivne mürasummutus blokeerib soovimatu heli. Mürafooni saab vähendada kuni 98%, nii et Sinu muusika, mängud, heliraamatud ja lemmiksaated haaravad Sind täielikult. Heli kohandamine
Galaxy Buds2 sätib kõik helielamused Sinu maitse järgi. Kuue ekvalaiseri seadistuse seast leiad omaenda täpselt õigesti kõlava, kaasahaarava heli. Mugav sobivus
Galaxy Buds2 kõrvaklapid on kerged ja hoiavad muusika tihedalt kõrvas ka aktiivseima elustiili korral. Kolmes suuruses pehmete painduvate silikoonotsakute seast leiad õige mõõdu, mis annab parima ANC tulemuse. Õige suuruse aitab leida Galaxy Wearable rakendus, mille menüüst leiad "Kuulari sobivuse testi". Kaheksa üksikut Galaxy Buds2 kuularit on paigutatud ringikujuliselt. Neli värviversiooni
Leia endale täiuslik toon klassikaline grafiidi, veatu valge, rahustava oliivirohelise ja stiilse lavendlililla seast. Kõik kõrvaklapid on moodsa disaini ja sobivas toonis karpidega, mis sobib Sinu kordumatule maitsele. Laialt ühilduva kujundusega karp hoiab kõrvaklapid terved, laetud ja lihtsalt kaasavõetavad. Aku tööiga
Küllaga mänguaega kõikjal, kuhu lähed, ükskõik, kas vaatad oma lemmiksaateid, tuiskad läbi esitusloendi või naudid õuerõõme, Galaxy Buds2 hoiab Sind kogu päeva mugavalt ühenduses. Kaua vastupidav aku annab kuni 5 tundi mänguaega ja täiesti laetud laadimiskarp lisab veel 15 tundi. Sujuv sünkroonimine
Automaatlülitusega on Galaxy seadmete vahetamine lihtsam kui kunagi varem. Automaatlülitus võimaldab Sul oma Galaxy tahvelarvutist liikuda otse Galaxy Watch 4 nutikella – ja seda täiesti käed-vabalt. Lisaks toetab Galaxy Watch 4 ka Quick Buds Control 8 funktsiooni, mis aitab ANC sisse ja välja lülitada otse randmelt.
description_lv -
description_ru -
description_short_en - Wireless in-ear headphones Balanced sound & active noise cancellation Lightweight design stays firmly and comfortably in the ear Compatible with both Android and iOS devices Battery lasts up to 5 h, charging box adds another 15 h
description_short_et - Juhtmevabad kõrvasisesed kõrvaklapid Tasakaalus heli & aktiivne mürasummutus Kerge disain püsib kindlalt ja mugavalt kõrvas Ühildub nii Android kui iOS seadmetega Aku kestab kuni 5 tundi, laadimiskarp lisab veel 15 tundi
description_short_lv -
description_short_ru - Беспроводные наушники-вкладыши Сбалансированный звук, активное шумоподавление и быстрая зарядка Совместимость как с устройствами Android, так и iOS Батареи хватает до 5 часов, футляр для зарядки добавляет еще 15 часов Легкая конструкция надежно и удобно сидит в ухе
Disain - Kõrvaklappide disain - Kõrvasisesed
Design - Headphone design - In-ear
Дизайн - Дизайн наушников - В уши
Dizains - Austiņu dizains - Ausīs liekamas (In-ear)
Design - Headphone type - Headphones with microphone
Disain - Kõrvaklappide tüüp - Kõrvaklapid koos mikrofoniga
Дизайн - Тип наушников - Наушники с микрофоном
Dizains - Austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Design - Headphone type - Wireless headphones
Disain - Kõrvaklappide tüüp - Juhtmevabad kõrvaklapid
Дизайн - Тип наушников - Беспроводные наушники
Dizains - Austiņu tips - Bezvadu austiņas
Design - Headphone type - Noise isolating headphones
Dizains - Austiņu tips - Troksni izolējošas austiņas
Disain - Kõrvaklappide tüüp - Mürasummutavad kõrvaklapid
Дизайн - Тип наушников - Шумопоглощающие наушники
EAN - 8806092507227
EAN - 8806092607200
Eans - 8806092507227
Eans - 8806094413021
Enerģijas avots - Enerģijas avots - Uzlādējams akumulators
feature_group_en - Headphones
feature_group_et - Kõrvaklapid
feature_group_lv - Austiņas
feature_group_ru - Наушники
Producer - Samsung
Manufacturer - SAMSUNG
ProducerCode - SM-R177NZKAEUE
ProducerCode - SM-R177NZTAEUE
manufacturer_code - SM-R177NZKAEUD
WarrantyInfo -
GTIN - 8806092507227
GTIN - 8806092507234
GTIN - 8806092507494
GTIN - 8806092507500
GTIN - 8806092510678
GTIN - 8806092607200
GTIN - 8806094413021
Savienojamība - Savienojums - Bluetooth
Savienojamība - Savienojums - USB-C
Ühendus - Ühendus - Bluetooth
Ühendus - Ühendus - USB-C
Соединение - Совместимые устройства - Android устройства
Соединение - Совместимые устройства - iOS устройства
Соединение - Совместимые оп-системы - Android
Соединение - Совместимые оп-системы - Apple iOS
Ühendus - Sobivad seadmed - Android seadmed
Ühendus - Sobivad seadmed - iOS seadmed
Ühendus - Sobivad operatsioonisüsteemid - Android
Ühendus - Sobivad operatsioonisüsteemid - Apple iOS
Category - Headphones & Headsets
Category - Root/Accessories | Exploitation/GSM accessories/Headset
Code - SM-R177NZKAEUE
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85183000
LongDesc - Immerse yourself into your own worldGet lost in what you love. Galaxy Buds2 opens a new world of audio experience with well-balanced sound, unmatched comfort fit, ANC, and seamless connectivity to your phone and watch. Easier controls and better feedback keep you immersed when working out, gaming, or jamming to your beats.Your world the wayit’s meant to be heardEnjoy powerful, deep bass to clear treble throughtwo-way dynamic speakers. The Galaxy Buds2 gives you well-balanced sound quality that enriches every moment of your audio journey. Hear like you’re there.CRYSTAL-CLEAR CALLSLeave noise outof the conversationThree microphones and a built-in voice pickup unit help you make clearer calls, while a machine-learning based solution filters unwanted sound so you can better share your world with family and friends. The low protrusion design minimizes wind disruptions to make your outdoors calls come in clear. ACTIVE NOISE CANCELINGChoose the soundyou want to hearTwo microphones detect ambient noise while Active Noise Canceling blocks unwanted sound. Background noise can be reduced up to 98% to keep you fully immersed in your music, games, audio books, and your favorite podcasts.SOUND CUSTOMIZATIONSounds tailored to your tasteYour every audio experience is tailored to your taste with Galaxy Buds2. With six different equalizer settings to choose from, you'll find your own pitch perfect, vibrant sound that keeps you immersed.DESIGNLooks as good as it soundsCOMFORT FITThe lightest earbuds we've ever madeGalaxy Buds2 is lightweight (5g each) and keeps music snug in your ears for even the most active lifestyles. With three sizes of soft, flexible silicon tips you can find a custom fit to get the best ANC experience possible. Find your fit with the “Earbud fit test” menu in the Galaxy Wearable app.Pick your ear-tip size for full comfortFOUR COLOR OPTIONSFind your perfect toneClassical graphite. Flawless white. Soothing olive. Stylish lavender. Each earbud comes in a fashion-forward design and matching cases to fit your unique taste. With a widely compatible cradle design, the case keeps your earbuds safe, recharged, and easily portable. BATTERY LIFEPlenty of play time, wherever you goWhether you're watching your favorite shows, blazing through your playlist, or enjoying the outdoors, Galaxy Buds2 keeps you connected and comfortable all day long. The long lasting battery life gives you up to 5 hours of play-time and 15 more with a fully charged case.SMOOTH SYNCINGSwitch without missing a beat With Auto Switch, moving between your Galaxy devices is easier than ever. Go from watching a movie on your tablet to playing music on the Galaxy Watch4, all hands free. Galaxy Watch4 also supports Quick Buds Control , helping you turn ANC on or off, or check battery life right from your wrist.
LongDesc - Immerse yourself into your own worldGet lost in what you love. Galaxy Buds2 opens a new world of audio experience with well-balanced sound, unmatched comfort fit, ANC, and seamless connectivity to your phone and watch. Easier controls and better feedback keep you immersed when working out, gaming, or jamming to your beats.Your world the way it’s meant to be heardEnjoy powerful, deep bass to clear treble through two-way dynamic speakers. The Galaxy Buds2 gives you well-balanced sound quality that enriches every moment of your audio journey. Hear like you’re there.Leave noise out of the conversationThree microphones and a built-in voice pickup unit help you make clearer calls, while a machine-learning based solution filters unwanted sound so you can better share your world with family and friends. The low protrusion design minimizes wind disruptions to make your outdoors calls come in clear.Choose the sound you want to hearTwo microphones detect ambient noise while Active Noise Canceling blocks unwanted sound. Background noise can be reduced up to 98% to keep you fully immersed in your music, games, audio books, and your favorite podcasts.Sounds tailored to your tasteYour every audio experience is tailored to your taste with Galaxy Buds2. With six different equalizer settings to choose from, you'll find your own pitch perfect, vibrant sound that keeps you immersed.The lightest earbuds we've ever madeGalaxy Buds2 is lightweight (5g each) and keeps music snug in your ears for even the most active lifestyles. With three sizes of soft, flexible silicon tips you can find a custom fit to get the best ANC experience possible. Find your fit with the “Earbud fit test” menu in the Galaxy Wearable appFind your perfect toneClassical graphite. Flawless white. Soothing olive. Stylish lavender. Each earbud comes in a fashion-forward design and matching cases to fit your unique taste. With a widely compatible cradle design, the case keeps your earbuds safe, recharged, and easily portable.Plenty of play time, wherever you goWhether you're watching your favorite shows, blazing through your playlist, or enjoying the outdoors, Galaxy Buds2 keeps you connected and comfortable all day long. The long lasting battery life gives you up to 5 hours of play-time and 15 more with a fully charged case.Switch without missing a beatWith Auto Switch, moving between your Galaxy devices is easier than ever. Go from watching a movie on your tablet to playing music on the Galaxy Watch4, all hands free. Galaxy Watch4 also supports Quick Buds Control, helping you turn ANC on or off, or check battery life right from your wrist.Sounds tailored to your tasteYour every audio experience is tailored to your taste with Galaxy Buds2. With six different equalizer settings to choose from, you'll find your own pitch perfect, vibrant sound that keeps you immersed.Sounds tailored to your tasteYour every audio experience is tailored to your taste with Galaxy Buds2. With six different equalizer settings to choose from, you'll find your own pitch perfect, vibrant sound that keeps you immersed.Find your perfect toneClassical graphite. Flawless white. Soothing olive. Stylish lavender. Each earbud comes in a fashion-forward design and matching cases to fit your unique taste. With a widely compatible cradle design, the case keeps your earbuds safe, recharged, and easily portable.Find your perfect toneClassical graphite. Flawless white. Soothing olive. Stylish lavender. Each earbud comes in a fashion-forward design and matching cases to fit your unique taste. With a widely compatible cradle design, the case keeps your earbuds safe, recharged, and easily portable.Find your perfect toneClassical graphite. Flawless white. Soothing olive. Stylish lavender. Each earbud comes in a fashion-forward design and matching cases to fit your unique taste. With a widely compatible cradle design, the case keeps your earbuds safe, recharged, and easily portable.
LongProductName - Bluetooth v. 5.2, 61 mAh, 472 mAh, USB Type-C
LongProductName - Galaxy Buds2
LongSummaryDescription - Samsung Galaxy Buds2. Product type: Headset. Connectivity technology: Wireless, Bluetooth. Recommended usage: Calls/Music, Product colour: Black
LongSummaryDescription - Samsung Galaxy Buds2. Product type: Headset. Connectivity technology: Wireless, Bluetooth. Recommended usage: Calls/Music, Product colour: Graphite
Toide - Aku mahutavus - 61 mAh
Power source - Battery capacity - 61 mAh
Источник питания - Емкость аккумулятора - 61 mAh
Enerģijas avots - Akumulatora ietilpība - 61 mAh
Toide - Aku mahutavus - 472 mAh
Power source - Battery capacity - 472 mAh
Источник питания - Емкость аккумулятора - 472 mAh
Enerģijas avots - Akumulatora ietilpība - 472 mAh
Toide - Aku kestvus - 5 tundi
Power source - Battery life - 5 hours
Источник питания - Срок службы аккумулятора - 5 часов
Power source - Battery life - 15 hours (charging case)
Toide - Aku kestvus - 15 tundi (laadimiskarp)
Источник питания - Срок службы аккумулятора - 15 часов (коробка для зарядки)
Enerģijas avots - Darbības laiks - 5 stundas
Enerģijas avots - Darbības laiks - 15 hours (charging case)
Источник питания - Питание - Перезаряжаемый аккумулятор
Toide - Vooluallikas - Laetav aku
Power source - Power source - Rechargeable battery
Microphone - Microphone type - Integrated microphone
Mikrofon - Mikrofoni tüüp - Integreeritud mikrofon
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Microphone - Microphone type - Built-in
Микрофон - Тип микрофона - Встроенный
Microphone - Number of microphones - 3
Microphone - Noise-canceling switch - Yes
MPN - SM-R177NZKAEUE
name_et - Samsung juhtmevabad kõrvaklapid Galaxy Buds2, graphite
Packaging data - Package height - 44.8 mm
Packaging data - Package depth - 95.4 mm
Packaging data - Package width - 86.3 mm
Packaging data - Package weight - 142.5 g
Package features > Palette Qty - 7143.00 pc(s)
Packaging content - Quick start guide - Yes
Packaging content - Quantity - 1
Packaging content - Accessories included in set - 3 sizes silicone eartips
Packaging content - Charging case connector type - USB Type-C
Packaging content - Cables included - USB Type-C
Packaging content - Charging case - Yes
Packaging content - Charging case capacity - 472 mAh
Packaging content - Charging case type - Wired & Wireless
Package features > Gross height (mm) - 29.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 50.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 50.00 mm
Package features > WEEE tax - No
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > Tare weight (kg) - 0.09 kg
Package features > Volume (m3) - 0.00 m³
Package features > Embeeded battery - No
Name - Samsung Galaxy Buds 2 Titanium
Title - Samsung Galaxy Buds2 Headset Wireless In-ear Calls/Music USB Type-C Bluetooth Black
Title - Samsung Galaxy Buds2 Headset Wireless In-ear Calls/Music USB Type-C Bluetooth Graphite
Name - Samsung Galaxy Buds2 graphite
Name - Samsung Galaxy Buds2 R177 - Graphite EU
Name - Samsung Galaxy Buds 2 Czarne
name_en - Samsung wireless earbuds Galaxy Buds2, graphite
name_ru - Samsung беспроводные наушникиGalaxy Buds2, graphite
Brand - Samsung
brand - Samsung
BrandPartCode - SM-R177NZKADBT
BrandPartCode - SM-R177NZKAEUA
BrandPartCode - SM-R177NZKAEUB
BrandPartCode - SM-R177NZKAEUD
BrandPartCode - SM-R177NZKAEUE
BrandPartCode - SM-R177NZKAXEF
BrandPartCode - SM-R177NZTAEUE
Ports & interfaces - Bluetooth - Yes
Ports & interfaces - Bluetooth profiles - A2DP, AVRCP, HFP
Ports & interfaces - Bluetooth version - 5.2
Ports & interfaces - Connectivity technology - Wireless
Ports & interfaces - USB connector - USB Type-C
ProductName - Galaxy Buds2
Ühendus - Bluetooth versioon - Bluetooth 5.2
Connectivity - Bluetooth version - Bluetooth 5.2
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.2
Connectivity - Connector - Bluetooth
Connectivity - Connector - USB-C
Connectivity - Suitable devices - Android devices
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Android ierīces
Connectivity - Suitable devices - iOS devices
Savienojamība - Piemērotas ierīces - iOS ierīces
Connectivity - Suitable operating systems - Android
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Connectivity - Suitable operating systems - Apple iOS
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Apple iOS
Соединение - Соединение - Bluetooth
Соединение - Соединение - USB-C
Соединение - Bluetooth версия - Bluetooth 5.2
ShortSummaryDescription - Samsung Galaxy Buds2, Wireless, Calls/Music, Headset, Graphite
ShortSummaryDescription - Samsung Galaxy Buds2, Wireless, Calls/Music, Headset, Black
Weight - 0.145
Weight & dimensions - Height - 21.1 mm
Weight & dimensions - Right earpiece weight - 5 g
Weight & dimensions - Depth - 17 mm
Weight & dimensions - Left earpiece weight - 5 g
Weight & dimensions - Width - 20.9 mm
Weight & dimensions - Charging case dimensions (W x D x H) - 50.2 x 50 x 27.8 mm
Weight & dimensions - Charging case weight - 41.2 g
Technical details > Gross weight - 0.14 kg
Technical details - Commodity Classification Automated Tracking System (CCATS) - 8518309590
Technical details > Producer - Samsung
Technical details > Net weight - 0.05 kg
Supplier features - Recommended gender - Boy/Girl
ShortDescription -
URL - https://www.samsung.com/global/galaxy/galaxy-buds2/
URL - https://www.samsung.com/uk/audio-sound/galaxy-buds/galaxy-buds2-graphite-sm-r177nzkaeua/
name_lv - Samsung wireless earbuds Galaxy Buds2, graphite
Performance - Plug and Play - Yes
Performance - Accelerometer - Yes
Performance - Headset type - Binaural
Performance - Wearing style - In-ear
Performance - Volume control - Touch
Performance - Gyroscope - Yes
Performance - Country of origin - Vietnam
Performance - Product colour - Graphite
Performance - Product colour - Black
Performance - Product type - Headset
Performance - Recommended usage - Calls/Music
Performance - Control type - Touch
Performance - Operating keys - Answer/end call, Play/Pause, Track
111,74 €
Samsung Galaxy Buds 2, Graphite
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos