Natec NITRO 330 (SX33), Black/Blue

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 144290 Produkto kodas: NFG-0782
Sandėlyje yra 1 vnt.
Garantija: 2 metų
153,38 €
Pristatymo parinktys Daugiau apie pristatymą
  • Pristatymas Lietuvoje (DPD kurjerių paštas) 3,99 €: 09.04.2024
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Maksimali apkrova: 120 kg
  • Spalva: Juoda
  • Spalva: Zila
Visi parametrai
Juosmens atrama : Yra
Kaklo atrama : Nėra
Maksimali apkrova : 120 kg
Medžiaga : Dirbtinė oda
Pneumatinio keltuvo klasė : 3
Reguliuojami porankiai : Nėra
Spalva : Juoda, Zila
Išsamesnė specifikacija
Aprašymas - "Genesis SX33" žaidimų kėdė Šiuolaikinė žaidimų įranga turėtų ne tik būti naudinga, efektyvi ir funkcionali, bet ir užtikrinti maksimalų komfortą, kad kiekvienas žaidėjas galėtų visiškai susikoncentruoti į žaidimą. Atsižvelgdama į kiekvieno žaidėjo patogumą, "Genesis" sukūrė modernią SX33 žaidimų kėdę. Patvari konstrukcija SX33 kėdės karkasas pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų. Taip užtikrinama, kad kėdė būtų tvirta ir ilgaamžė daugelį metų. Naudojant 3 klasės dujinį keltuvą, fotelį galima apkrauti iki 120 kg svoriu. Patogi apdaila Fotelio apmušalai užpildyti aukštos kokybės putplasčiu, kurio atlošo storis - 4,5 cm, o sėdynės - 6 cm. Be to, ir sėdynė, ir atlošas yra profiliuoti, kad žaidėjo stuburui būtų užtikrintas maksimalus komfortas ir atrama. Sėdynės apmušalas pagamintas iš matinės, patvarios nailono medžiagos ir aukštos kokybės organinės odos. Sėdynė yra papildomai dygsniuota, o trigubas kontrastinis apmušalas užtikrina kėdės apdailos patvarumą ir pabrėžia jos unikalų dizainą. SX33 funkcionalumas - tai ne tik maksimalus patogumas ir medžiagų kokybė. Kūrėjai taip pat daug dėmesio skyrė jo funkcionalumui. Tokie sprendimai, kaip sėdynės aukščio reguliavimas ir supimo režimas, galimybė pasisukti 360 laipsnių kampu ir nailoniniai ratukai, neabejotinai padidina naudojimo malonumą. Papildoma reguliuojamo aukščio pagalvėlė leidžia nustatyti stuburo atramos tašką optimaliausioje žaidėjui vietoje. Rankų atrama "Genesis SX33" kėdėje rankų atrama paminkštinta patogiomis, minkštomis pagalvėlėmis, kurios papildomai nudažytos miltelinio dažymo būdu, kad atsiremiant atgal neslystų alkūnės. Ilgas valandas žaidžiant labai svarbu užtikrinti tinkamą dilbių patogumą.
Aprašymas - Tipas: kėdė, Platforma: kompiuteris, Garantija: 2 metai
Bendrasis svoris - 18.6 kg
Daiktai - Eko oda
Daiktai - Nailonas
Dizainas > Produktų grupė - Žaidimų kėdė "Nitro 330
EAN - 5901969402926
ean - 5901969402926
Eans - 5901969402926
Gamintojas - Genesis
gamintojas - Natec
Gamintojo kodas - NFG-0782
Garantija - 24
garantija - 24
Garantija - 24 mėnesiai
garantijos_tipas - normalus
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_17322_1.png
Kategorija - Root/For players/Pokój gracza/Gaming chairs
Kategorija - Žaidimų aikštelė :: Kėdės
Kitos funkcijos - Leistinas svoris: 120 kg
Kitos funkcijos > Spalva - Juoda - mėlyna
Kodas - NFG-0782
LargeDescHTML - GENESIS NITRO 330 GAMING CHAIRAPagal savo naudingąją vertę, efektyvumą ir funkcionalumą šiuolaikinė žaidimų įranga turėtų užtikrinti maksimalų komfortą, kad kiekvienas žaidėjas galėtų visiškai susikoncentruoti į žaidimą. Naujoji "Genesis Nitro 330" žaidimų kėdė sukurta taip, kad užtikrintų komfortą kiekvienam žaidėjui.Tvirta konstrukcija "Nitro 330" kėdės rėmas pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų. Jis užtikrina ilgaamžiškumą ir ilgametę eksploataciją. 3 klasės dujinis keltuvas išlaiko iki 120 kg apkrovą.KOMFORTIŠKA APDAILAKėdės apmušalai užpildyti aukštos kokybės 4,5 cm storio porolonu atloše ir 6 cm storio sėdynėje. Be to, ir sėdynė, ir atlošas suformuoti taip, kad būtų užtikrintas maksimalus patogumas ir atrama žaidėjo stuburui.Kėdė aptraukta matine, patvaria nailono medžiaga ir aukštos kokybės eko oda. Sėdynės audinys dygsniuotas ir tris kartus susiūtas, o tai ne tik užtikrina kėdės apdailos ilgaamžiškumą, bet ir pabrėžia jos unikalų dizainą.FUNKCIONALUMAS "Nitro 330" reiškia ne tik maksimalų komfortą ir medžiagų kokybę. Kėdės dizaineriai daug dėmesio skyrė ir jos funkcionalumui. Tokie sprendimai kaip reguliuojamas sėdynės aukštis, posvyrio funkcija, 360 laipsnių pasukimas ir nailoniniai ratukai gerokai padidins naudotojo pasitenkinimą.Papildoma pagalvėlė su reguliuojamu aukščiu leidžia žaidėjui paprastai reguliuoti, kad ji atitiktų optimalią jo stuburo vietą.ARMENOS "Genesis Nitro" kėdės porankiai aptraukti minkštomis, patogiomis pagalvėlėmis, kurios yra papildomai padengtos milteliniu būdu, todėl neleidžia slysti alkūnėms, kai žaidėjas savo svoriu remiasi į porankius. Optimalus dilbių patogumas yra labai svarbus norint ilgai žaisti.
Matmenys - Sėdynės aukštis: 115 - 125 cm Sėdynės plotis: 53 cm Sėdynės gylis: 51 cm Nugaros aukštis: 76 cm
matmenų aukštis - 780 mm
matmenų gylis - 330 mm
matmenų plotis - 650 mm
matmuo svoris - 20000 g
Nuoroda - http://genesis-zone.com/en/product/sx33-gaming-chair/
Pakuotės funkcijos > Paletės kiekis - 6 vnt.
Pakuotės ypatybės > Bendrasis aukštis (mm) - 630 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis gylis (mm) - 770 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis plotis (mm) - 320 mm
Pakuotės ypatybės > EEĮ atliekų mokestis - Ne
Pakuotės ypatybės > Pakuotės kiekis - 1 vnt.
Pakuotės ypatybės > Plastikas (ne PET) - 205 g
Pakuotės ypatybės > Popierius ir kartonas - 3929 g
Pakuotės ypatybės > Taros svoris (kg) - 4.134 kg
Pakuotės ypatybės > Tūrio (m3) - 0.155232 m³
Pakuotės ypatybės > Įdėtas akumuliatorius - Ne
Pavadinimas - "Genesis" žaidimų kėdė "Nitro 330" NFG-0782 Juoda - mėlyna
Pavadinimas - "Krēsls Genesis Gaming Nitro 330 Black/Blue
Pavadinimas - Genesis Nitro330 (SX33) juoda/mėlyna
pavadinimas - Žaidimų kėdė GENESIS SX33 Black/Blue
Pridedami priedai -
Reguliavimas - pasukama sėdynė
Reguliavimas - Sėdynės atlošo nuolydis
Reguliavimas - Sėdynės aukštis
Spalva - Juoda
Spalva - Mėlyna
Svoris - 16 kg
Svoris (maks.) - 120 kg
Techninė informacija > Grynasis svoris - 14.466 kg
Techninė informacija > Kitos funkcijos - "Nitro 330" pasižymi ne tik maksimaliu komfortu ir medžiagų kokybe. Kėdės dizaineriai daug dėmesio skyrė ir jos funkcionalumui. Tokie sprendimai, kaip reguliuojamas sėdynės aukštis, pakreipimo funkcija, 360 laipsnių pasukamumas ir nailoniniai ratukai, labai padidins naudotojo pasitenkinimą. Papildoma pagalvėlė su reguliuojamu aukščiu leidžia žaidėjui paprastai reguliuoti, kad ji atitiktų optimalią jo stuburo vietą.
Techninė informacija > Produkto pavadinimas - NFG-0782
Tipas - Biuro kėdė
Trumpas aprašymas - "Genesis" žaidimų kėdė juoda ir mėlyna
vendpn - NFG-0782
Description - Genesis SX33 fotel gamingowy
Nowoczesny sprzęt gamingowy powinien oprócz wartości użytkowej, efektywności i funkcjonalności, gwarantować maksymalny komfort, tak aby każdy gracz mógł w pełni skupić się na rozgrywce. Genesis z myślą o wygodzie każdego gracza stworzył nowoczesny fotel gamingowy SX33.
Trwała konstrukcja
Szkielet fotela SX33 jest wykonany z wysokiej jakości materiałów. Zapewnia to wytrzymałość i wieloletnią trwałość fotela. Zastosowanie podnośnika gazowego 3 klasy pozwala na obciążanie fotela masą do 120 kg.
Komfortowe wykończenie
Obicie fotela zostało wypełnione wysokiej jakości pianką o grubości 4,5 cm na oparciu oraz 6 cm na siedzisku. Ponadto zarówno siedzisko jak i oparcie są wyprofilowane w taki sposób, aby zapewnić maksymalny komfort i podparcie dla kręgosłupa gracza. Materiał jakim pokryto fotel to połączenie matowego, wytrzymałego nylonowego materiału z wysokiej jakości skórą ekologiczną. Na siedzisku materiał jest dodatkowo pikowany, a potrójne kontrastowe obszycie gwarantuje trwałość wykończenia fotela oraz podkreśla jego wyjątkowy design.
Funkcjonalność
SX33 to nie tylko dbałość o maksymalny komfort i jakoś materiałów. Twórcy przywiązali również dużą uwagę do jego funkcjonalności. Rozwiązania, takie jak regulacja wysokości siedziska oraz tryb bujania, możliwość obrotu o 360 stopni czy nylonowe kółka zdecydowanie zwiększają przyjemność użytkowania. Dodatkowa poduszka z możliwością regulacji wysokości pozwala na ustawienie punktu podparcia kręgosłupa w najbardziej optymalnym dla gracza miejscu.
Podparcie dla rąk
W fotelu Genesis SX33 podparcie dla rąk jest obszyte wygodnymi, miękkimi padami, które dodatkowo są malowane techniką proszkowania zapewniającą brak poślizgu łokci w czasie opierania się. Odpowiednia wygoda dla przedramion jest kluczowa przy wielogodzinnych rozgrywkach.
Desc - Tips: Krēsls, Platforma: Dators, Garantija: 2 gadi
Gross weight - 18.6 kg
Stuff - Eco leather
Stuff - Nylon
Design > Product family - Gaming chair Nitro 330
EAN - 5901969402926
ean - 5901969402926
Eans - 5901969402926
Producer - Genesis
producer - Natec
ProducerCode - NFG-0782
Warranty - 24
guarantee - 24
Warranty - 24 month(s)
guarantee_type - normal
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_17322_1.png
Category - Root/For players/Pokój gracza/Gaming chairs
Category - Spēļu zona :: Krēsli
Other features - Dopuszczalna waga: 120 kg
Other features > Colour - Black - blue
Code - NFG-0782
LargeDescHTML - GENESIS NITRO 330 GAMING CHAIRApart from its use value, efficiency and functionality, modern gaming equipment should guarantee maximum comfort, so that every gamer can fully focus on the game. The new Genesis Nitro 330  gaming chair was designed to provide comfort for every single gamer.DURABLE STRUCTUREThe frame of the Nitro 330 chair is made of high quality materials. It ensures durability and many years of operation. The class 3 gas lift bears the load up to 120 kg.COMFORTABLE FINISHThe upholstery of the chair is filled with high quality foam of 4.5 cm thickness in the backrest and 6 cm thickness in the seat. Additionally, both the seat and the backrest are shaped in such a way as to ensure maximum comfort and support for the gamer’s spine.The chair is covered with a matt, durable, nylon material and high quality eco leather. The seat fabric is quilted and triply stitched, which not only guarantees the durability of the chair finishing, but emphasises its unique design as well.FUNCTIONALITYThe Nitro 330 does not only stand for maximum comfort and the quality of materials. The designers of the chair have also paid a lot of attention to its functionality. The solutions such as the adjustable seat height, the tilt function, 360 degree rotation and nylon wheels will greatly enhance the user’s satisfaction.The additional cushion with adjustable height allows the gamer simple regulation to match optimal spot of his spine.ARMRESTSThe armrests of the Genesis Nitro are trimmed with soft, comfortable pads, which are additionally powder coated, which prevents the elbows from sliding, while the gamer is resting his weight on the armrests. The optimal comfort of the forearms is crucial for long-lasting gaming. 
Dimensions - Wysokość fotela: 115 - 125 cm Szerokość siedziska: 53 cm Głębokość siedziska: 51 cm Wysokość oparcia: 76 cm
dimension height - 780 mm
dimension depth - 330 mm
dimension width - 650 mm
dimension weight - 20000 g
Link - http://genesis-zone.com/en/product/sx33-gaming-chair/
Package features > Palette Qty - 6 pc(s)
Package features > Gross height (mm) - 630 mm
Package features > Gross depth (mm) - 770 mm
Package features > Gross width (mm) - 320 mm
Package features > WEEE tax - No
Package features > Packing quantity - 1 pc(s)
Package features > Plastic (No PET) - 205 g
Package features > Paper/Pasteboard - 3929 g
Package features > Tare weight (kg) - 4.134 kg
Package features > Volume (m3) - 0.155232 m³
Package features > Embeeded battery - No
Name - Genesis Gaming chair Nitro 330 NFG-0782 Black - blue
Name - Krēsls Genesis Gaming Nitro 330 Black/Blue
Name - Genesis Nitro330 (SX33) czarno-niebieski
name - Gaming Chair GENESIS SX33 Black/Blue
Accessories included -
Adjustment - swivel seat
Adjustment - Seatback slope
Adjustment - Seat height
Color - Black
Color - Blue
Weight - 16 kg
Weight (max) - 120 kg
Technical details > Net weight - 14.466 kg
Technical details > Other features - The Nitro 330 does not only stand for maximum comfort and the quality of materials. The designers of the chair have also paid a lot of attention to its functionality. The solutions such as the adjustable seat height, the tilt function, 360 degree rotation and nylon wheels will greatly enhance the user’s satisfaction. The additional cushion with adjustable height allows the gamer simple regulation to match optimal spot of his spine.
Technical details > Product name - NFG-0782
Type - Office chair
ShortDescription - fotel gamingowy Genesis czarno-niebieski
vendpn - NFG-0782
153,38 €
Natec NITRO 330 (SX33), Black/Blue
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos