LITE ON eBAU108, Black

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 93333 Produkto kodas: eBAU108
Sandėlyje yra 3 vnt.
Garantija: 2 metų
41,05 €
Pristatymo parinktys Daugiau apie pristatymą
  • Atsiimkite Omniva terminale 1,99 €: 29.04.2024
  • Atsiimkite DPD terminale 1,99 €: 29.04.2024
  • Pristatymas Lietuvoje (DPD kurjerių paštas) 3,99 €: 29.04.2024
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Įtraukta programinė įranga: Be programinės įrangos
  • Maitinimas: USB
  • Spalva: Juodas
Visi parametrai
Atgalinis įrašymas : CD/DVD
Įtraukta programinė įranga Be programinės įrangos
Įrašymui su DVD įrenginiu būtina įrašymo programinė įranga. Šis parametras nurodo, ar komplekte su DVD įrenginiu yra prieinama nemokama įrašymo ir grojimo programinė įranga.
Maitinimas USB
Maitinimas - DVD įrenginio srovės tiekimas. Jei pageidaujate naudoti DVD įrenginį tose vietose kur nėra pastovios srovės tinklo (220V), įsigykite DVD įrenginį su USB maitinimu. Šio įrenginio naudojimo metu srovės šaltinis bus portatyvinio kompiuterio akumuliatorius ar kito įrenginio maitinimo blokas.
Medijos parama Dual Layer
Šis parametras nurodo ar įrenginys gali įrašyti/skaityti single layer DVD diskus (4.7Gb), arba DualLayer dviejų sluoksnių diskus (9 Gb). DualLayer gali groti ir įrašinėti ir single channel diskus.
Prijungimas USB 2.0
DVD įrenginio prijungimas prie kompiuterio. Prieš pirkdami DVD įrenginį, įsitikinkite, kad Jūsų kompiuteryje yra atitinkama prijungimo vieta.
Skaitymo parama : CD/DVD
Spalva Juodas
DVD įrenginio korpuso spalva. Šis parametras yra pažintinis todėl gali skirtis nuo realios įrenginio spalvos.
Svoris 0.22 kg
DVD įrenginio svoris be pakuotės, maitinimo bloko ir aksesuarų. Šis parametras yra pažintinis todėl gali skirtis nuo realaus įrenginio svorio.
Išsamesnė specifikacija
Bendra - Aukštis (mm) - 13,5
Bendra - Aukštis (mm) - 13,5
Bendra - Aukštis (mm) - 13,5
Bendra - Aukštis (mm) - 13.5
Bendra - Plotis (mm) - 140
Bendra - Plotis (mm) - 140
Bendra - Plotis (mm) - 140
Bendra - Plotis (mm) - 140
Bendra - Spalva - Juoda
Bendra - Spalvos - Juoda
Bendra - Spalvos - Juoda / sidabrinė
Bendra - Spalvos - Turi
Bendra - Svoris (g) - 220
Bendra - Svoris (g) - 220
Bendra - Svoris (g) - 220
Bendrasis - gylis (mm) - 136.3
Bendrasis svoris Kg - 0,5
Bendrosios nuostatos - gylis (mm) - 136,3
Bendrosios nuostatos - gylis (mm) - 136,3
Bendrosios nuostatos - gylis (mm) - 136.3
brūkšninis kodas - 844149006932
brūkšninis kodas - 4718390019989
category_en - Periferiniai įrenginiai
category_et - Priedai
category_lv - Papildomi įrenginiai
category_ru - Papildomi įrenginiai
description_en - Itin plonas ir itin elegantiškas eBAU108 yra lengviausias pasaulyje išorinis DVD įrenginys, sveriantis vos 220 g ir 13,5 mm aukščio, todėl jį lengvai įsidėsite į rankinę, kai reikės naudoti optinį įrenginį. Dėl USB maitinimo konstrukcijos eBAU108 yra nešiojamas ir patogesnis pasiimti su savimi. Šiandien tai geriausias verslo kelionių palydovas mobiliems profesionalams. Ploname nešiojamame DVD įrašymo įrenginyje eBAU108 integruotos pažangiausios funkcijos: USB sąsaja be tvarkyklės, "Smart-Burn", skaitymo greičio reguliavimas, suderinamumas su televizoriumi - visa tai uždaryta ploname minimalistiniame dizaine. Maitinamas per USB Įrenginys reikiamą elektros energiją gauna tiesiai iš nešiojamojo kompiuterio USB prievado, tiesiog įjunkite ir naudokite. Jokių papildomų maitinimo laidų, didelių adapterių ir papildomo svorio. Plug & Play Nereikia diegti tvarkyklės, tiesiog prijunkite prie USB prievado ir naudokite. Suderinamas su visomis pagrindinėmis operacinėmis sistemomis, įskaitant "Windows 8", "Windows 7", "Vista", XP, "Linux" ir MAC OS. Išmanusis įrašymas SMART Burn technologija visada užtikrina geriausią įmanomą įrašymą. Pakankamai išmani, kad automatiškai sureguliuotų visą eilę nustatymų, įskaitant įrašymo galią ir koregavimo sistemą, ji netgi gali apsaugoti nuo nepakankamo buferio išnaudojimo. Gaukite visišką pasitikėjimą savo diskų įrašais. Platus suderinamumas su televizoriais Prijunkite optinį įrenginį su "Link2TV" funkcija prie bet kurio televizoriaus, kuris palaiko "flash" atmintines ir kitus USB įrenginius, kad galėtumėte peržiūrėti vaizdo, muzikos ir nuotraukų failus. Jis pasižymi paprastu ir intuityviu valdymu, tereikia penkias sekundes paspausti išstūmimo mygtuką, kad optinis diskas būtų perjungtas į "Link2TV" režimą. Palaiko M-DISC Ar žinojote, kad dauguma skaitmeninių laikmenų pradeda prarasti duomenis jau po 3-5 metų? M-DISC™ yra pagamintas iš medžiagų, sertifikuotų ir įrodytų, kad jos tarnauja daugiau nei 1000 metų, ir tai yra pirmasis nuolatinės skaitmeninės atminties sprendimas. "eBAU108" ir "M-DISC™" derinys yra geriausias archyvinis duomenų saugojimo sprendimas. Daugiau nebereikės jaudintis, kad prarasite tai, ką laikote nepakeičiamu.
description_et - "Liteon EBAU108" išorinis DVD įrašymo įrenginys yra vienas mažiausių pasaulyje. Jis yra tik 13,5 mm aukščio ir sveria 220 g. Dėl ypatingo kompaktiškumo šį DVD įrašymo įrenginį lengva pasiimti su savimi, kad ir kur eitumėte. Dėl universalios USB 2.0 jungties jį taip pat galima prijungti prie televizorių. Tai leidžia žiūrėti mėgstamus filmus televizoriuje be DVD grotuvo. Palaiko DVD-M diskus "Liteon" DVD/CD įrašymo įrenginys taip pat palaiko DVD-M diskus. DVD-M diskai yra naujas skaitmeninės laikmenos saugojimo standartas. DVD-M diskai skiriasi nuo tradicinių DVD diskų tuo, kad juose duomenys saugomi disko viduje esančiame tvirtame sluoksnyje, kurio tarnavimo laikas siekia iki 1000 metų.
description_lv - Itin elegantiškas ir itin dailus "Liteon eBAU108" yra lengviausias pasaulyje išorinis DVD įrenginys (svoris tik 220 g; ilgis 13,5 mm), kuris patogiai telpa į rankinę, kai tik prireikia optinio įrenginio. Dėl USB maitinimo "Liteon eBAU108" nešiojamas ir lengvai naudojamas. Tai geriausias verslo kelionių palydovas mobiliesiems profesionalams. Ploname minimalistinio dizaino "Liteon eBAU108" įrenginyje įdiegtos pažangiausios funkcijos - USB sąsaja be tvarkyklės, "Smart-Burn", duomenų nuskaitymo greičio reguliavimas, suderinamumas su televizoriumi. USB maitinimas Šiam diskui reikalinga energija tiekiama tiesiai iš nešiojamojo kompiuterio USB prievado - tiesiog įjunkite ir naudokite. Jokių papildomų maitinimo laidų, didelių adapterių, nereikalingo nešiojamojo svorio. "Plug & Play" nereikia diegti tvarkyklės - tiesiog prijunkite prie USB prievado ir naudokite. Suderinamas su populiariausiomis operacinėmis sistemomis, įskaitant "Windows 8", "Windows 7", "Vista", XP, "Linux" ir MAC OS. Išmanusis įrašymas SMART Burn technologija užtikrina geriausią įmanomą duomenų įrašymą. Jis yra pakankamai išmanus, kad automatiškai sureguliuotų įvairius nustatymus, įskaitant įrašymo galią ir korekcijos sistemą. Būkite tikri, kad įrašysite diską. Suderinamumas su televizoriais Prijunkite optinį įrenginį su "Link2TV" prie bet kokio televizoriaus, kuris palaiko "flash" atmintines ir kitus USB įrenginius, kad galėtumėte žiūrėti vaizdo, muzikos ir nuotraukų failus. Jis veikia paprastai ir intuityviai: paspauskite ir penkias sekundes palaikykite išstūmimo mygtuką, kad optinis įrenginys persijungtų į "Link2TV" režimą. M-DISC palaikymas Ar žinojote, kad dauguma skaitmeninių duomenų saugojimo įrenginių pradeda prarasti duomenis po 3-5 metų? "M-DISC™" yra pagamintas iš sertifikuotų medžiagų, kurios galioja 1000 metų, ir tai yra pirmasis nuolatinės skaitmeninės atminties sprendimas. "Liteon eBAU108" ir M-DISC™ užtikrina geriausią archyvinę saugyklą. Daugiau nebereikia nerimauti, kad prarasite nepakeičiamus duomenis.
description_ru - "Liteon" EBAU108 išorinis DVD įrašymo įrenginys yra vienas mažiausių pasaulyje. Jis yra tik 13,5 mm aukščio ir sveria tik 220 g. Dėl kompaktiško dydžio šį DVD grotuvą lengva pasiimti su savimi, kad ir kur keliautumėte. Naudodami universalią USB 2.0 jungtį galite prijungti jį prie televizoriaus. Tai leidžia žiūrėti mėgstamus filmus per televizorių be DVD grotuvo. Palaiko DVD-M diskus "Liteon" DVD/CD įrašymo įrenginys taip pat palaiko DVD-M diskus. DVD-M diskai yra naujas skaitmeninės laikmenos įrašymo standartas. DVD-M diskai skiriasi nuo įprastų DVD diskų, nes duomenys įrašomi į specialų disko sluoksnį, kuris gali būti saugomas iki 1000 metų.
description_short_en - Išorinis DVD įrašymo įrenginys jūsų kompiuteriui DVD įrašymo įrenginys su USB sąsaja Su DVD-M palaikymu Kompaktiškas dizainas Palaiko televizorius
description_short_et - Išorinis DVD įrašymo įrenginys kompiuteriui Universalus - naudoja USB 2.0 sąsają Palaiko įrašymą į DVD-M diskus Kompaktiškas dizainas Veikia ir su televizoriais
description_short_lv - Išorinis DVD įrašymo įrenginys jūsų kompiuteriui DVD įrašymo įrenginys su USB sąsaja DVD-M palaikymas Kompaktiškas dizainas Suderinamas su televizoriais
description_short_ru - Išorinis DVD įrašymo įrenginys Universalus, USB 2.0 Palaiko DVD-M diskų įrašymą Kompaktiškas dizainas Suderinamas su televizoriais
Didžiausia. CD-RW rašymo greitis - 24 x
Didžiausia. CD-R įrašymo greitis - 24 x
Didžiausia. CD skaitymo greitis - 24 x
Didžiausia. DVD+R (DL) įrašymo greitis - 6 x
Didžiausia. DVD+RW įrašymo greitis - 8 x
Didžiausia. DVD+R įrašymo greitis - 8 x
Didžiausia. DVD-R (DL) įrašymo greitis - 6 x
Didžiausia. DVD-RAM skaitymo greitis - 5 x
Didžiausia. DVD-RAM įrašymo greitis - 5 x
Didžiausia. DVD-ROM skaitymo greitis - 8 x
Didžiausia. DVD-RW įrašymo greitis - 6 x
Didžiausia. DVD-R įrašymo greitis - 8 x
dimensionalWeight - 243
Dizainas - Disko pakrovimo tipas - Padėklas
Dizainas - Produkto spalva - Juoda
Dizainas - vidinis - Ne
DVD prieigos laikas laikas - 200 ms
dydisX - 45
ean - 4718390019989
EAN - 4718390019989
Eans - 4718390019989
Eksploatavimo sąlygos - Darbinė santykinė drėgmė (H-H) - 10 - 80%
Eksploatavimo sąlygos - Darbinė temperatūra (T-T) - 5 - 35 °C
Eksploatavimo sąlygos - Laikymo temperatūra (T-T) - -40 - 65 °C
Eksploatavimo sąlygos - Sandėliavimo santykinė drėgmė (H-H) - 10 - 90%
feature_group_en - Išoriniai DVD įrenginiai
feature_group_et - Išoriniai DVD rašytuvai
feature_group_lv - Išoriniai DVD įrenginiai
feature_group_ru - Išoriniai DVD įrašymo įrenginiai
Funkcija - Rašymo DVD
gamintojas - LiteOn
Gamintojas - LiteON
Gamintojo kodas - DN-8A6JH
Gamintojo kodas - eBAU108-L11
Gamintojo pavadinimas - Įjungta "Lite ON
garantija - 24
garantijaType - G
garantijos_tipas - normalus
Iš viso - Svoris (g) - 220
Kategorija - Šaknis / Priedai | Išnaudojimas / Nešiojamųjų kompiuterių priedai / Išorinis optinis diskas
Kompiuterio reikalavimai - Kompiuterio reikalavimai - Vaba USB pesa
Kompiuterio reikalavimai - Tinkamos operacinės sistemos - "Mac OS X
Kompiuterio reikalavimai - Tinkamos operacinės sistemos - "Windows 10" / 8 / 7 / "Vista" / XP / 2000
Kompiuterio reikalavimai - Tinkamos operacinės sistemos - Linux
LightScribe - Ne
Matmenys - 140 x 13.5 x 136.3 mm
matmenų aukštis - 195 mm
matmenų gylis - 45 mm
matmenų plotis - 180 mm
matmuo svoris - 347 g
Modelis -
name_et - "Liteon" išorinis DVD/CD rašytuvas Ext 8x USB, juodas (EBAU108)
Našumas - palaikomi diskų tipai - CD
Našumas - palaikomi diskų tipai - DVD
Pakuotės turinys - kiekis - 1
Palaikomi "Blu-Ray" formatai - Nėra
Palaikomi CD formatai - CD-DA
Palaikomi CD formatai - CD-Extra
Palaikomi CD formatai - CD-R
Palaikomi CD formatai - CD-ROM
Palaikomi CD formatai - CD-RW
Palaikomi DVD formatai - DVD+/-R
Palaikomi DVD formatai - DVD+/-R DL
Palaikomi DVD formatai - DVD+/-RW
Palaikomi DVD formatai - DVD-RAM
Palaikomi DVD formatai - DVD-ROM
Pavadinimas - "LiteOn" eBAU108-L11
pavadinimas - Išorinis įrašymo įrenginys eBAU108 Slim DVD USB juodas
pavadinimas_pl - "Liteon" išorinis DVD/CD įrašymo įrenginys Ext 8x USB, juodas (EBAU108)
pavadinimas_ru - "Liteon" išorinis DVD/CD įrašymo įrenginys Ext 8x USB, juodas (EBAU108)
Pavaros tipas - "UltraSlim" (9,5 mm)
Pavaros tipas - Išorinis
prekės ženklas - Liteon
Prieigos laikas - Prieigos laikas - 200 ms
Priekinio skydelio spalva - Juoda
producerCode - eBAU108 BLACK
productName - "Lite-On" eBAU108 optinių diskų įrenginys Juodas DVD Super Multi DL
productSize - Normalus
Rašymo greitis - CD rašymo greitis - 24x
Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Linux" operacinės sistemos - Taip
Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Mac" operacinės sistemos - Taip
Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Windows" operacinės sistemos - Taip
Sistemos reikalavimai - Sistemos reikalavimai - Laisvas USB prievadas
Sistemos reikalavimai - Sistemos reikalavimai - Laisvas USB prievadas
Sistemos reikalavimai - Sistemos reikalavimai - Laisvas USB prievadas
Sistemos reikalavimai - Suderinamos operacinės sistemos - "Mac OS X
Sistemos reikalavimai - Suderinamos operacinės sistemos - "Windows 10" / 8 / 7 / "Vista" / XP / 2000
Sistemos reikalavimai - Suderinamos operacinės sistemos - Linux
Sistemos reikalavimai - Tinkamos operacinės sistemos - "Mac OS X
Sistemos reikalavimai - Tinkamos operacinės sistemos - "Mac OS X
Sistemos reikalavimai - Tinkamos operacinės sistemos - "Windows 10" / 8 / 7 / "Vista" / XP / 2000
Sistemos reikalavimai - Tinkamos operacinės sistemos - "Windows 10" / 8 / 7 / "Vista" / XP / 2000
Sistemos reikalavimai - Tinkamos operacinės sistemos - Linux
Sistemos reikalavimai - Tinkamos operacinės sistemos - Linux
sizeY - 180
sizeZ - 150
Skaitymo greitis - CD-R skaitymo greitis - 24x
Skaitymo greitis - CD-RW skaitymo greitis - 24x
Skaitymo greitis - CD skaitymo greitis - 24x
Skaitymo greitis - DVD+R dvigubo sluoksnio skaitymo greitis - 6x
Skaitymo greitis - DVD+R skaitymo greitis - 8x
Skaitymo greitis - DVD+RW skaitymo greitis - 8x
Skaitymo greitis - DVD-R skaitymo greitis - 8x
Skaitymo greitis - DVD-RW skaitymo greitis - 5x
Specifikacijos - CD skaitymo greitis - 24×
Specifikacijos - CD skaitymo greitis - 24×
Specifikacijos - CD skaitymo greitis - 24×
Specifikacijos - CD įrašymo greitis - 24×
Specifikacijos - CD įrašymo greitis - 24×
Specifikacijos - CD įrašymo greitis - 24×
Specifikacijos - CD įrašymo greitis - 24×
Specifikacijos - DVD-M - Jā
Specifikacijos - DVD-M - Taip
Specifikacijos - DVD-M - Taip
Specifikacijos - DVD skaitymo greitis - 8×
Specifikacijos - DVD skaitymo greitis - 8×
Specifikacijos - DVD skaitytuvo greitis - 8×
Specifikacijos - DVD įrašymo greitis - 8×
Specifikacijos - DVD įrašymo greitis - 8×
Specifikacijos - DVD įrašymo greitis - 8×
Specifikacijos - DVD įrašymo greitis - 8×
Specifikacijos - Palaikomos laikmenos - CD-R
Specifikacijos - Palaikomos laikmenos - CD-R
Specifikacijos - Palaikomos laikmenos - CD-R
Specifikacijos - Palaikomos laikmenos - CD-ROM
Specifikacijos - Palaikomos laikmenos - CD-ROM
Specifikacijos - Palaikomos laikmenos - CD-ROM
Specifikacijos - Palaikomos laikmenos - CD-RW
Specifikacijos - Palaikomos laikmenos - CD-RW
Specifikacijos - Palaikomos laikmenos - CD-RW
Specifikacijos - Palaikomos laikmenos - DVD+R
Specifikacijos - Palaikomos laikmenos - DVD+R
Specifikacijos - Palaikomos laikmenos - DVD+R
Specifikacijos - Palaikomos laikmenos - DVD+R DL
Specifikacijos - Palaikomos laikmenos - DVD+R DL
Specifikacijos - Palaikomos laikmenos - DVD+R DL
Specifikacijos - Palaikomos laikmenos - DVD+RW
Specifikacijos - Palaikomos laikmenos - DVD+RW
Specifikacijos - Palaikomos laikmenos - DVD+RW
Specifikacijos - Palaikomos laikmenos - DVD-R
Specifikacijos - Palaikomos laikmenos - DVD-R
Specifikacijos - Palaikomos laikmenos - DVD-R
Specifikacijos - Palaikomos laikmenos - DVD-R DL
Specifikacijos - Palaikomos laikmenos - DVD-R DL
Specifikacijos - Palaikomos laikmenos - DVD-R DL
Specifikacijos - Palaikomos laikmenos - DVD-ROM
Specifikacijos - Palaikomos laikmenos - DVD-ROM
Specifikacijos - Palaikomos laikmenos - DVD-ROM
Specifikacijos - Palaikomos laikmenos - DVD-RW
Specifikacijos - Palaikomos laikmenos - DVD-RW
Specifikacijos - Palaikomos laikmenos - DVD-RW
Specifikacijos - Sąsaja - USB 2.0
Specifikacijos - sąsajos - USB 2.0
Specifikacijos - sąsajos - USB 2.0
Svoris - 220 g
svoris - 315
Svoris ir matmenys - Aukštis - 13.5 mm
Svoris ir matmenys - Gylis - 136.3 mm
Svoris ir matmenys - Plotis - 140 mm
Svoris ir matmenys - Svoris - 220 g
Sąsaja - USB 2.0
Techninės specifikacijos - CD skaitymo greitis - 24×
Techninės specifikacijos - DVD-M palaikymas - Jah
Techninės specifikacijos - DVD skaitymo greitis - 8×
Techninės specifikacijos - Palaikomos plytelės - CD-R
Techninės specifikacijos - Palaikomos plytelės - CD-ROM
Techninės specifikacijos - Palaikomos plytelės - CD-RW
Techninės specifikacijos - Palaikomos plytelės - DVD+R
Techninės specifikacijos - Palaikomos plytelės - DVD+R DL
Techninės specifikacijos - Palaikomos plytelės - DVD+RW
Techninės specifikacijos - Palaikomos plytelės - DVD-R
Techninės specifikacijos - Palaikomos plytelės - DVD-R DL
Techninės specifikacijos - Palaikomos plytelės - DVD-ROM
Techninės specifikacijos - Palaikomos plytelės - DVD-RW
Techninės specifikacijos - Sąsaja - USB 2.0
Trumpas aprašymas - "LiteOn" DVD±RW/±R Slim [USB išorinis] eBau108-11BLACK DN-8A6JH
Trumpas aprašymas - USB 2.0 | UltraSlim (9,5 mm) | Juoda | išorinė | skaitymo ir rašymo | dėžutė | 140 x 13,5 x 136,3 mm |
vardas_lv - "Liteon" išorinis DVD/CD įrašymo įrenginys Ext 8x USB, juodas (EBAU108)
Veikimas - Optinio disko tipas - DVD Super Multi DL
Veikimas - sąsaja - USB 2.0
Veikimas - Tikslas - Stalinis kompiuteris / nešiojamasis kompiuteris
Veikimas - vidutinis laikas tarp gedimų (MTBF) - 60000 h
vendpn - eBAU108-L11
Versija - Dėžutė
warrantyLength - 24
Įrašymo greitis - CD perrašymo greitis - 24x
Įrašymo greitis - DVD+R dvigubo sluoksnio įrašymo greitis - 6x
Įrašymo greitis - DVD+RW įrašymo greitis - 8x
Įrašymo greitis - DVD+R įrašymo greitis - 8x
Įrašymo greitis - DVD-RAM įrašymo greitis - 5x
Įrašymo greitis - DVD-R dvigubo sluoksnio įrašymo greitis - 6x
Įrašymo greitis - DVD-RW įrašymo greitis - 6x
Įrašymo greitis - DVD-R įrašymo greitis - 8x
Įrašymo režimai -
Įtraukta programinė įranga -
Üldine - Kõrgus (mm) - 13,5
Общее - Высота (мм) - 13,5
Vispārīgi - Augstums (mm) - 13,5
General - Height (mm) - 13.5
General - Width (mm) - 140
Üldine - Laius (mm) - 140
Общее - Ширина (мм) - 140
Vispārīgi - Platums (mm) - 140
General - Color - Black
Общее - Цвет - Черный
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Üldine - Värvus - Must
General - Weight (g) - 220
Üldine - Kaal (g) - 220
Vispārīgi - Svars (g) - 220
Общее - Глубина (мм) - 136.3
Gross Weight Kg - 0,5
Üldine - Sügavus (mm) - 136,3
Vispārīgi - Dziļums (mm) - 136,3
General - Depth (mm) - 136.3
barcode - 844149006932
barcode - 4718390019989
category_en - Peripherals
category_et - Lisaseadmed
category_lv - Papildus ierīces
category_ru - Дополнительные устройства
description_en - The ultra-slender and ultra-chic eBAU108 is the world’s lightest external DVD drive, is merely 220g and 13.5mm height that easily slips into your bag whenever you need to use an optical drive. The USB-powered design makes eBAU108 more portable and convenient to take with you. It is today the best business travel companion for mobile professionals. The most advanced features are integrated into an eBAU108 of slender portable DVD burners, driver-free USB interface, Smart-Burn, read speed adjustment, TV compatibility, all enclosed in a slim minimalist design. USB powered
The drive takes the electricity it requires directly from your laptop’s USB port, just plug and play. No extra power cords, no bulky adapters, no extra weight need to be carried. Plug & Play
No need to install a driver, just connect to a USB port and use. Compatible with all major operating systems including Windows 8, Windows 7, Vista, XP, Linux, and MAC OS. Smart burn
SMART Burn technology always ensures the best possible burn. Smart enough to automatically adjust a whole range of settings including recording power and correction system, it can even protect against buffer under-run. Get total confidence in your disc burns. Extensive TV compatibility
Attach Link2TV-enabled optical drive to any television that supports flash drives and other USB devices to view video, music and picture files. It offers simple and intuitive operation, just press the eject button for five seconds to switch your optical disc drive into Link2TV mode. Supports M-DISC
Did you know that most digital storage media begin to lose data after only 3-5 years? The M-DISC™ is made of materials certified and proven to last over 1,000 years, and it is the first permanent digital storage solution. The combination of eBAU108 and the M-DISC™ offers the best archival data storage solution anywhere. No more worrying about losing something you consider irreplaceable.
description_et - Liteon EBAU108 väline DVD kirjutaja on üks maailma väiksemaid. Selle kõrgus on vaid 13,5mm ja kaalub kõiges 220g. Tänu ülimale kompaktsusele on seda DVD kirjutajat mugav kaasa võtta kõikjale kuhu lähed. Tänu universaalsele USB 2.0 ühendusele on võimalik seadet ühendada ka televiisoritega. See võimaldab vaadata oma lemmikuid filme ka telekast millel puudub DVD mängija. Toetab DVD-M plaate
Liteon DVD/CD kirjutaja toetab ka DVD-M plaate. DVD-M plaadid on uus standard digitaalse meedia talletamisel. DVD-M plaadid erinevad tavapärastest DVD'dest sellega, et andmed talletatakse kivilaadsele kihile plaadi sees, mille vastupidavus on kuni 1000 aastat.
description_lv - Īpaši slaidais un īpaši elegantais Liteon eBAU108 ir pasaulē vieglākais ārējais DVD diskdzinis (svars tikai 220 g; garums 13,5 mm), kas ērti ietilpinās jūsu somā, kad vien nepieciešams optiskais diskdzinis. Barošana ar USB padara Liteon eBAU108 daudz portatīvāku un ērtāk lietojamu. Tas ir labākais biznesa braucienu sabiedrotais mobilajiem profesionāļiem. Liteon eBAU108 plānais minimālistiskais dizains sevī ietver vismodernākās funkcijas — USB interfeiss bez draiveriem, Smart‑Burn, datu lasīšanas ātruma regulēšana, savietojamība ar televizoru. USB barošana Šis diskdzinis darbībai nepieciešamo elektroenerģiju iegūst tieši no klēpjdatora USB pieslēgvietas — vienkārši pievienojiet un atskaņojiet. Nekādu papildu barošanas vadu, apjomīgu adapteru, lieka pārnēsājamā svara. Plug & Play Nav jāinstalē draiveris — vienkārši pievienojiet USB pieslēgvietai un lietojiet. Saderīgs ar populārākajām operētājsistēmām, tai skaitā Windows 8, Windows 7, Vista, XP, Linux un MAC OS. Smart Burn SMART Burn tehnoloģija garantē labāko iespējamo datu ierakstu. Tā ir pietiekami inteliģenta, lai automātiski pielāgotu virkni iestatījumu, tai skaitā ierakstīšanas jaudu un korekcijas sistēmu. Esiet pārliecināts par savu disku ierakstu. Savietojamība ar televizoriem Pievienojiet Link2TV iespējoto optisko diskdzini pie jebkura televizora, kas atbalsta zibatmiņas diskus un citas USB ierīces, lai skatītos video, mūzikas un attēlu failus. Tas piedāvā vienkāršu un intuitīvu darbību, nospiediet un turiet izgrūšanas pogu uz piecām sekundēm, lai pārslēgtu savu optisko diskdzini Link2TV režīmā. M-DISC atbalsts Vai zinājāt, ka vairums digitālo atmiņas ierīču sāk zaudēt datus jau pēc 3‑5 gadiem? M‑DISC™ ir izgatavots no sertificētiem materiāliem ar 1000 gadu ilgnoturību, piedāvājot pirmo pastāvīgo digitālo datu uzglabāšanas risinājumu. Liteon eBAU108 un M‑DISC™ nodrošina labāko arhīva datu uzglabāšanu jebkurā vietā. Vairs nekādu raižu par neaizvietojamu datu zaudēšanu.
description_ru - Внешний DVD рекордер Liteon EBAU108 - один из самых маленьких в мире. Его высота всего 13,5 мм, а вес - всего 220 г. Благодаря компактности этот DVD рекордер удобно брать с собой куда угодно. Благодаря универсальному соединению USB 2.0 устройство можно подключить к телевизорам. Это позволяет смотреть любимые фильмы через телевизор, в котором отсутствует DVD-плеер. Поддерживает диски DVD-M Рекордер Liteon DVD/CD поддерживает также диски DVD-M. Диски DVD-M - это новый стандарт записи цифровых медиа. Диски DVD-M отличаются от обычных DVD тем, что данные записываются на специальный слой в диске, на котором могут храниться до 1000 лет.
description_short_en - External DVD writer for your computer DVD writer with USB interface With DVD-M support Compact design Supports TVs
description_short_et - Väline DVD kirjutaja sinu arvutile Universaalne - kasutab USB 2.0 liidest Toetab DVD-M plaatidele salvestamist Kompaktne disain Töötab ka televiisoritega
description_short_lv - Ārējais DVD rakstītājs jūsu datoram DVD rakstītājs ar USB interfeisu DVD-M atbalsts Kompakts dizains Savietojams ar televizoriem
description_short_ru - Внешний DVD рекордер Универсальный, USB 2.0 Поддерживает запись DVD-M дисков Компактный дизайн Совместим с телевизорами
Max. CD-RW write speed - 24 x
Max. CD-R write speed - 24 x
Max. CD read speed - 24 x
Max. DVD+R (DL) write speed - 6 x
Max. DVD+RW write speed - 8 x
Max. DVD+R write speed - 8 x
Max. DVD-R (DL) write speed - 6 x
Max. DVD-RAM read speed - 5 x
Max. DVD-RAM write speed - 5 x
Max. DVD-ROM read speed - 8 x
Max. DVD-RW write speed - 6 x
Max. DVD-R write speed - 8 x
dimensionalWeight - 243
Design - Disc loading type - Tray
Design - Product colour - Black
Design - Internal - No
DVD access time time - 200 ms
sizeX - 45
ean - 4718390019989
EAN - 4718390019989
Eans - 4718390019989
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 10 - 80%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 5 - 35 °C
Operational conditions - Storage temperature (T-T) - -40 - 65 °C
Operational conditions - Storage relative humidity (H-H) - 10 - 90%
feature_group_en - External DVD drives
feature_group_et - Välised DVD-kirjutajad
feature_group_lv - Ārējie DVD diskdziņi
feature_group_ru - Внешние DVD записыватели
Function - Writing DVDs
producer - LiteOn
Producer - LiteON
Manufacturer Code - DN-8A6JH
ProducerCode - eBAU108-L11
Manufacturer Name - Lite ON
guarantee - 24
warrantyType - G
guarantee_type - normal
Общее - Вес (г) - 220
Category - Root/Accessories | Exploitation/Laptop accessories/External optical drive
Nõuded arvutile - Nõuded arvutile - Vaba USB pesa
Nõuded arvutile - Sobivad operatsioonisüsteemid - Mac OS X
Nõuded arvutile - Sobivad operatsioonisüsteemid - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP / 2000
Nõuded arvutile - Sobivad operatsioonisüsteemid - Linux
LightScribe - No
Dimensions - 140 x 13.5 x 136.3 mm
dimension height - 195 mm
dimension depth - 45 mm
dimension width - 180 mm
dimension weight - 347 g
Model -
name_et - Liteon väline DVD/CD kirjutaja Ext 8x USB, must (EBAU108)
Performance - Disc types supported - CD
Performance - Disc types supported - DVD
Packaging content - Quantity - 1
Supported Blu-Ray formats - None
Supported CD formats - CD-DA
Supported CD formats - CD-Extra
Supported CD formats - CD-R
Supported CD formats - CD-ROM
Supported CD formats - CD-RW
Supported DVD formats - DVD+/-R
Supported DVD formats - DVD+/-R DL
Supported DVD formats - DVD+/-RW
Supported DVD formats - DVD-RAM
Supported DVD formats - DVD-ROM
Name - LiteOn eBAU108-L11
name - Nagrywarka zewnętrzna eBAU108 Slim DVD USB czarna
name_en - Liteon external DVD/CD writer Ext 8x USB, black (EBAU108)
name_ru - Liteon внешний DVD/CD рекордер Ext 8x USB, черный (EBAU108)
Drive type - UltraSlim (9,5 mm)
Drive type - External
brand - Liteon
Access time - Access time - 200 ms
Front panel color - Black
producerCode - eBAU108 BLACK
productName - Lite-On eBAU108 optical disc drive Black DVD Super Multi DL
productSize - Normal
Writing speed - CD write speed - 24x
System requirements - Linux operating systems supported - Yes
System requirements - Mac operating systems supported - Yes
System requirements - Windows operating systems supported - Yes
System requirements - System requirements - Free USB port
Системные требования - Системные требования - Свободный USB порт
Sistēmas prasības - Sistēmas prasības - Brīvs USB ports
Системные требования - Совместимые оп-системы - Mac OS X
Системные требования - Совместимые оп-системы - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP / 2000
Системные требования - Совместимые оп-системы - Linux
System requirements - Suitable operating systems - Mac OS X
Sistēmas prasības - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS X
System requirements - Suitable operating systems - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP / 2000
Sistēmas prasības - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP / 2000
System requirements - Suitable operating systems - Linux
Sistēmas prasības - Piemērotas operētājsistēmas - Linux
sizeY - 180
sizeZ - 150
Reading speed - CD-R read speed - 24x
Reading speed - CD-RW read speed - 24x
Reading speed - CD read speed - 24x
Reading speed - DVD+R Double Layer read speed - 6x
Reading speed - DVD+R read speed - 8x
Reading speed - DVD+RW read speed - 8x
Reading speed - DVD-R read speed - 8x
Reading speed - DVD-RW read speed - 5x
Specifications - CD read speed - 24×
Спецификации - Скорость считывания CD - 24×
Specifikācijas - CD lasīšanas ātrums - 24×
Specifications - CD write speed - 24×
Tehnilised andmed - CD kirjutamiskiirus - 24×
Спецификации - Скорость записи CD - 24×
Specifikācijas - CD rakstīšanas ātrums - 24×
Specifikācijas - DVD-M - Jā
Specifications - DVD-M - Yes
Спецификации - DVD-M - Да
Specifications - DVD read speed - 8×
Specifikācijas - DVD lasīšanas ātrums - 8×
Спецификации - Скорость считывания DVD - 8×
Specifications - DVD write speed - 8×
Tehnilised andmed - DVD kirjutamiskiirus - 8×
Спецификации - Скорость записи DVD - 8×
Specifikācijas - DVD rakstīšanas ātrums - 8×
Specifications - Supported media - CD-R
Спецификации - Поддерживаемая медиа - CD-R
Specifikācijas - Atbalstītie mediji - CD-R
Specifications - Supported media - CD-ROM
Спецификации - Поддерживаемая медиа - CD-ROM
Specifikācijas - Atbalstītie mediji - CD-ROM
Specifications - Supported media - CD-RW
Спецификации - Поддерживаемая медиа - CD-RW
Specifikācijas - Atbalstītie mediji - CD-RW
Specifications - Supported media - DVD+R
Спецификации - Поддерживаемая медиа - DVD+R
Specifikācijas - Atbalstītie mediji - DVD+R
Specifications - Supported media - DVD+R DL
Спецификации - Поддерживаемая медиа - DVD+R DL
Specifikācijas - Atbalstītie mediji - DVD+R DL
Specifications - Supported media - DVD+RW
Спецификации - Поддерживаемая медиа - DVD+RW
Specifikācijas - Atbalstītie mediji - DVD+RW
Specifications - Supported media - DVD-R
Спецификации - Поддерживаемая медиа - DVD-R
Specifikācijas - Atbalstītie mediji - DVD-R
Specifications - Supported media - DVD-R DL
Спецификации - Поддерживаемая медиа - DVD-R DL
Specifikācijas - Atbalstītie mediji - DVD-R DL
Specifications - Supported media - DVD-ROM
Спецификации - Поддерживаемая медиа - DVD-ROM
Specifikācijas - Atbalstītie mediji - DVD-ROM
Specifications - Supported media - DVD-RW
Спецификации - Поддерживаемая медиа - DVD-RW
Specifikācijas - Atbalstītie mediji - DVD-RW
Спецификации - Интерфейс - USB 2.0
Specifications - Interfaces - USB 2.0
Specifikācijas - Interfeisi - USB 2.0
Weight - 220 g
weight - 315
Weight & dimensions - Height - 13.5 mm
Weight & dimensions - Depth - 136.3 mm
Weight & dimensions - Width - 140 mm
Weight & dimensions - Weight - 220 g
Interface - USB 2.0
Tehnilised andmed - CD lugemiskiirus - 24×
Tehnilised andmed - DVD-M tugi - Jah
Tehnilised andmed - DVD lugemiskiirus - 8×
Tehnilised andmed - Toetatud plaadid - CD-R
Tehnilised andmed - Toetatud plaadid - CD-ROM
Tehnilised andmed - Toetatud plaadid - CD-RW
Tehnilised andmed - Toetatud plaadid - DVD+R
Tehnilised andmed - Toetatud plaadid - DVD+R DL
Tehnilised andmed - Toetatud plaadid - DVD+RW
Tehnilised andmed - Toetatud plaadid - DVD-R
Tehnilised andmed - Toetatud plaadid - DVD-R DL
Tehnilised andmed - Toetatud plaadid - DVD-ROM
Tehnilised andmed - Toetatud plaadid - DVD-RW
Tehnilised andmed - Liides - USB 2.0
Short description - LiteOn DVD±RW/±R Slim [USB Extern] eBau108-11BLACK DN-8A6JH
ShortDescription - USB 2.0 | UltraSlim (9,5 mm) | Czarny | Zewnętrzny | odczyt + zapis | Box | 140 x 13.5 x 136.3 mm |
name_lv - Liteon ārējais DVD/CD rakstītājs Ext 8x USB, melns (EBAU108)
Performance - Optical drive type - DVD Super Multi DL
Performance - Interface - USB 2.0
Performance - Purpose - Desktop/Notebook
Performance - Mean time between failures (MTBF) - 60000 h
vendpn - eBAU108-L11
Version - Box
warrantyLength - 24
Writing speed - CD rewrite speed - 24x
Writing speed - DVD+R Double Layer write speed - 6x
Writing speed - DVD+RW write speed - 8x
Writing speed - DVD+R write speed - 8x
Writing speed - DVD-RAM write speed - 5x
Writing speed - DVD-R Double Layer write speed - 6x
Writing speed - DVD-RW write speed - 6x
Writing speed - DVD-R write speed - 8x
Write modes -
Software included -
41,05 €
LITE ON eBAU108, Black
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos