Silicon Power Elite, microSDXC, 256GB, Class 10, UHS-I, U1 +Adapter

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 287469 Produkto kodas: SP256GBSTXBU1V10SP
Sandėlyje yra 15 vnt.
Garantija: 3 metų
73,85 €
Pristatymo parinktys Daugiau apie pristatymą
  • Atsiimkite Omniva terminale 1,99 €: 08.04.2024
  • Atsiimkite DPD terminale 1,99 €: 08.04.2024
  • Pristatymas Lietuvoje (DPD kurjerių paštas) 3,99 €: 08.04.2024
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Atminties apimtis: 256 GB
  • Įrašymo greitis (MB/s): 20 MB/s
  • Skaitymo greitis (MB/s): 85 MB/s
  • Žemėlapio formatas: Micro SD (Micro Secure Digital)
Visi parametrai
Atminties apimtis 256 GB
Atminties apimtis yra flash kortelės talpa megabitais arba gigabitais. Šiuolaikinėms kameros, kurių skiriamoji geba yra 5Mpx ir daugiau, reikalinga atmintis kurios apimtis yra nuo 2Gb, ar daugiau.
Greičio klasė : 10
Įrašymo greitis (MB/s) : 20 MB/s
Kortelės tipas : Micro SDXC
Skaitymo greitis (MB/s) : 85 MB/s
UHS greičio klasė : U1
Vaizdo įrašų greičio klasė : V10
Žemėlapio formatas Micro SD (Micro Secure Digital)
Atminties kortelės tipas nusako, kokioms foto kameroms a kitiems įrengimams ši atmintis tinka. Prieš įsigydami atminties kortelę, įsitikinkite, ar įrenginys, kuriam skirta atmintis palaiko Jūsų pasirinktą atminties kortelės tipą ir apimtį.
Išsamesnė specifikacija
"Flash" atminties talpa - 256 GB
Adapteris - SD
Aprašymas -
Atminties kortelė - microSD
Atminties standartas - SDXC
Atminties standartas - UHS-I
Atmintis - "Flash" atminties klasė - 10 klasė
Atmintis - "Flash" kortelės tipas - MicroSDXC
Atmintis - skaitymo greitis - 85 MB/s
Atmintis - talpa - 256 GB
Atmintis - UHS greičio klasė - 1 klasė (U1)
Atmintis - Vidinės atminties tipas - UHS-I
aukštis - 0.4
brūkšninis kodas - 4712702656299
category_en - Įrašymo laikmenos
category_et - Įrašymo laikmenos
category_lv - Duomenų laikmenos
category_ru - Informacijos laikmenos
description_en - Užfiksuokite aukštos kokybės vaizdus ir ilgesnės trukmės stulbinančius 1080p Full HD vaizdo įrašus bet kuriuo su SD UHS-1 suderinamu DSLR, fotoaparatu, HD vaizdo kamera, 3D fotoaparatu, išmaniuoju telefonu ar planšetiniu kompiuteriu Galingas perdavimo greitis, sutrumpinantis fotografavimo laiką: iki 85/20 MB/s skaitymo ir rašymo 10 klasės vaizdo įrašymo našumas Visiškai atnaujinta iki itin didelės spartos 1 klasės specifikacijos (UHS-1) "Elite" serija labai pagerino perdavimo našumą skaitymo ir rašymo srityse. Siūlydama visiškai naują fotografavimo patirtį fotografuojant dideliu greičiu ir įrašant vaizdo įrašus, "Elite UHS-1" serija yra ideali įranga "Android" išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių naudotojams. Išsaugokite daugiau mobiliųjų žaidimų ir programų "Elite UHS-1" serija siūlo mobiliųjų įrenginių žaidėjams didesnį atminties pasirinkimą, kad galėtų išsaugoti mobiliuosius žaidimus ir programas. Elite UHS-1 serija yra idealus įtaisas, skirtas sparčiam nuosekliam nuotraukų fotografavimui, ilgesnės trukmės vaizdo įrašams, žaidimams, vaizdams ir programoms, taip pat didžiulė saugykla visiems brangiems prisiminimams.
description_et - Fiksuokite aukštos kokybės vaizdus ir ilgus 1080p FullHD vaizdo įrašus su SD UHS-1 standartą atitinkančiu fotoaparatu, vaizdo kamera ar išmaniuoju įrenginiu Sumažintas duomenų perdavimo vėlavimas ir skaitymo greitis iki 85 MB/s bei įrašymo greitis iki 20 MB/s 10 klasės vaizdo įrašymo duomenų perdavimo greitis Mėgaukitės itin sparčiu UHS-1 veikimu "Elite" serijos atminties kortelės yra galingos ir itin sparčios tiek skaitant, tiek rašant duomenis. Taigi galite naudotis visomis savo prietaiso galimybėmis, nesvarbu, ar tai būtų fotoaparatas, vaizdo kamera, išmanusis telefonas, ar planšetinis kompiuteris. Greita, galinga ir kokybiška "Elite UHS-1" serija yra idealus pasirinkimas profesionalams. Naudodami šią atminties kortelę pasieksite iki 20 MB/s įrašymo greitį, todėl atminties kortelė nebebus kliūtis. Įrašinėkite neapdorotus failus serijomis, įrašinėkite ilgus "FullHD" vaizdo klipus - ir visa tai galite daryti nelaukdami, kol pasirodys atminties kortelė.
description_lv - Fotografuokite aukštos kokybės nuotraukas ir ilgesnius 1080p "Full HD" vaizdo įrašus bet kuriuo su SD UHS-1 suderinamu DSLR fotoaparatu, HD vaizdo kamera, 3D fotoaparatu, išmaniuoju telefonu ar planšetiniu kompiuteriu Didelė duomenų perdavimo sparta sumažina vėlavimą fotografuojant: iki 85/20 MB/sek 10 klasės vaizdo įrašų skaitymo ir rašymo sparta 10 klasės vaizdo įrašų įrašymo sparta 10 klasės vaizdo įrašų įrašymo sparta 10 klasės vaizdo įrašų įrašymo sparta 10 klasės vaizdo įrašų įrašymo sparta 10 klasės vaizdo įrašų įrašymo sparta 10 klasės vaizdo įrašų įrašymo sparta 10 klasės vaizdo įrašų įrašymo sparta 10 klasės vaizdo įrašų įrašymo sparta 10 klasės vaizdo įrašų įrašymo sparta 10 klasės vaizdo įrašų įrašymo sparta 10 klasės vaizdo įrašų įrašymo sparta 10 klasės vaizdo įrašų įrašymo sparta 10 klasės vaizdo įrašų įrašymo sparta 10 klasės vaizdo įrašų įrašymo sparta Perėjimas prie itin didelės spartos klasės (UHS-1) standarto "Elite" serijoje yra įspūdingai patobulinta skaitymo ir rašymo sparta. "Elite UHS-1" serijos atminties kortelės, suteikiančios visiškai naują didelės spartos fotografavimo ir vaizdo įrašymo patirtį, yra ideali įranga "Android" išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių naudotojams. Saugokite daugiau žaidimų ir programėlių savo mobiliuosiuose įrenginiuose Elite UHS-1 serija siūlo mobiliųjų įrenginių naudotojams įvairias žaidimų ir programėlių saugojimo galimybes. "Elite UHS-1" serijos atminties kortelės idealiai tinka didelės spartos nuotraukų serijoms, ilgesniems vaizdo įrašams, žaidimams, nuotraukoms ir programėlėms - jose galima saugoti visus svarbius prisiminimus.
description_ru -
description_short_en - microSDXC tipo atminties kortelė Didelė 256 GB talpa Iki 85 MB/s skaitymo greitis Iki 20 MB/s rašymo greitis Pridedamas microSD-SD adapteris
description_short_et - microSDXC tipo atminties kortelė 256 GB talpa 85 MB/s skaitymo greitis 20 MB/s rašymo greitis Pridedamas MicroSD-SD adapteris.
description_short_lv - microSDXC atminties kortelė Didelė 256 GB talpa Skaitymo greitis iki 85 MB/s. Įrašymo greitis iki 20 MB/sek. Pridedamas "microSD-SD" adapteris
description_short_ru - microSDXC 256 GB atminties kortelė 85 MB/s skaitymo greitis 20 MB/s rašymo greitis Pridedamas microSD-SD adapteris
dimensionalWeight - 8
dydisX - 125
ean - 4712702656299
Eksploatavimo sąlygos - Darbinė santykinė drėgmė (H-H) - 8 - 95%
Eksploatavimo sąlygos - Darbinė temperatūra (T-T) - 0 - 70 °C
Eksploatavimo sąlygos - Laikymo temperatūra (T-T) - -40 - 84 °C
feature_group_en - Atminties kortelės
feature_group_et - Atminties kortelės
feature_group_lv - Atminties kortelės
feature_group_ru - Atminties kortelės
Funkcijos - Apsaugos funkcijos - Atsparus smūgiams
Funkcijos - Apsaugos funkcijos - Atsparus smūgiams, atsparus vandeniui
Funkcijos - Apsaugos funkcijos - Vandeniui atsparus
Funkcijos - Produkto spalva - Juoda
Funkcijos - Saugumo algoritmai - 256 bitų AES
Funkcijos - Vidutinis laikas tarp gedimų (MTBF) - 1000000 h
gamintojas - Silicio galia
gamintojo_kodas - SP256GBSTXBU1V10SP
garantija - 60
GarantijaInformacija - 5 metai
garantijaType - W
garantijos_tipas - normalus
gross_weight - 0.011
GTIN - 4712702656299
gylis - 12.5
Kategorija - Atminties kortelės
Kitos funkcijos -
Logistikos duomenys - Suderintos sistemos (HS) kodas - 85235190
LongDesc - Puikus našių "Android" išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių palydovas. Iki 256 GB talpos įrenginys užtikrina, kad jie neatsiliktų nuo vis didėjančio atminties vietos poreikio, kuris neatsiejamas nuo sparčiai gerėjančios nuotraukų ir vaizdo įrašų kokybės mobiliuosiuose įrenginiuose. Kad galėtumėte be rūpesčių fotografuoti ir įrašinėti malonumus keliaudami.Geras našumas fotografuojant ir įrašinėjantKad galėtumėte mėgautis nepakartojamais įspūdžiais be nutrūkimų ir strigimų, "Elite microSDHC/microSDXC" pasižymi UHS I (U1) greičio klase ir 10 klasės vaizdo įrašymo reitingu, leidžiančiu sklandžiai ir kokybiškai įrašinėti "Full HD" vaizdo įrašus. Skaitymo ir rašymo greitis siekia iki 85 MB/s (nuo 8 iki 64 GB) ir 75 MB/s (128 GB) ir užtikrina išskirtinį saugojimo ir prieigos efektyvumą.Skaitmeninio gyvenimo poreikiams pritaikyta saugyklaŽaidimai, nuotraukos, programos, vaizdo įrašai... - rinkitės iš įvairių talpų ir raskite saugyklą jiems visiems.Puikus suderinamumasMūsų "Elite micro UHS-I" serijos atminties kortelės atitinka SD asociacijos specifikacijas. Ji suderinama su visų tipų skaitmeniniais įrenginiais, palaikančiais SDHC, SDXC ir 4K rodymą, taip pat su visų tipų DSLR vaizdo kameromis.Tikrinta ir išbandyta visam gyvenimuiTikrinta, kad būtų atspari smūgiams, vandeniui ir rentgeno spinduliams, kad prisiminimai išliktų ilgai. Taip pat įdiegta automatinio klaidų taisymo kodo (ECC) funkcija, užtikrinanti didelį duomenų perdavimo stabilumą ir dar didesnę ramybę. Viską užbaigia visą gyvenimą trunkantis garantinis aptarnavimas.
LongProductName - "Elite", 256 GB, microSDXC, juoda
LongSummaryDescription - Silicio galios elitas. Talpa: 256 GB, Blykstės kortelės tipas: MicroSDXC, Flash atminties klasė: Vidinės atminties tipas: 10 klasė, Vidinės atminties tipas: Skaitymo greitis: 85 MB/s, UHS greičio klasė: 1 klasė (U1). Apsaugos funkcijos: Atsparus smūgiams, atsparus vandeniui, gaminio spalva: juoda
Maitinimas - atminties įtampa - 2.7
Maitinimas - atminties įtampa - 2.7,3.6 V
Maitinimas - atminties įtampa - 3.6 V
matmenų aukštis - 125 mm
matmenų gylis - 3 mm
matmenų plotis - 85 mm
matmuo svoris - 7 g
name_et - "Silicon Power" atminties kortelė microSDXC 256GB Elite UHS-I Class 10 + adapteris
net_weight - 0.001
Pakuotės duomenys - kiekis pakuotėje - 1 vnt.
Pakuotės duomenys - Pridedamas atminties adapteris - SD
Pavadinimas - "Silicon Power Elite" 256 GB MicroSDXC UHS-I 10 klasės
pavadinimas - microSDXC kortelė 256GB U1 10MB/S CL10 elite + adapteris
pavadinimas_pl - "Silicon Power" atminties kortelė microSDXC 256GB Elite UHS-I Class 10 + adapteris
pavadinimas_ru - Silicon Power microSDXC 256GB Elite UHS-I Class 10 atminties kortelė + adapteris
plotis - 8.5
Prekės ženklas - Silicio galia
prekės ženklas - Silicio galia
Prekės ženklo dalies kodas - SP256GBSTXBU1V10SP
producerCode - SP256GBSTXBU1V10SP
productName - "Silicon Power Elite" 256 GB MicroSDXC UHS-I 10 klasės
productSize - Normalus
Produkto pavadinimas - Elite
Saugojimo klasė - 10 klasė
Saugojimo klasė - U1
ShortSummaryDescription - "Silicon Power Elite", 256 GB, "MicroSDXC", 10 klasė, UHS-I, 85 MB/s, 1 klasė (U1)
sizeY - 85
sizeZ - 4
Skaitymo greitis - 100 MB/s
Specifikacijos - Adapteris - microSD – SD
Specifikacijos - Adapteris - microSD – SD
Specifikacijos - Adapteris - microSD – SD
Specifikacijos - Atminties kortelės formatas - microSD
Specifikacijos - Atminties kortelės formos veiksnys - microSD
Specifikacijos - Atminties kortelės formos veiksnys - microSD
Specifikacijos - Atminties kortelės platforma - "Secure Digital
Specifikacijos - Atminties kortelės platforma - "Secure Digital
Specifikacijos - Atminties kortelės platforma - "Secure Digital
Specifikacijos - Atminties kortelės tipas - microSDXC
Specifikacijos - Atminties kortelės tipas - microSDXC
Specifikacijos - Atminties kortelės tipas - microSDXC
Specifikacijos - Darbinė temperatūra - 0 – 70 °C
Specifikacijos - Darbinė temperatūra - 0 – 70 °C
Specifikacijos - Darbinė temperatūra - 0 – 70 °C
Specifikacijos - Greičio klasė - UHS U1
Specifikacijos - greičio klasė - UHS U1
Specifikacijos - Greičio klasė - UHS U1
Specifikacijos - laikymo temperatūra - -40 – 85 °C
Specifikacijos - laikymo temperatūra - -40 – 85 °C
Specifikacijos - laikymo temperatūra - -40 – 85 °C
Specifikacijos - Magistralės sąsaja - SDXC UHS-I
Specifikacijos - Magistralės sąsaja - SDXC UHS-I
Specifikacijos - Magistralės sąsaja - SDXC UHS-I
Specifikacijos - Maitinimas - 2,8 – 3,3 В
Specifikacijos - Maitinimo šaltinis - 2,8 – 3,3 V
Specifikacijos - Maitinimo šaltinis - 2.8 – 3.3 V
Specifikacijos - matmenys - 15 × 11 × 1 mm
Specifikacijos - matmenys - 15 × 11 × 1 mm
Specifikacijos - matmenys - 15 × 11 × 1 mm
Specifikacijos - Skaitymo greitis - 85 MB/s
Specifikacijos - Skaitymo greitis - 85 MB/sek.
Specifikacijos - Skaitymo greitis - 85 mbps
Specifikacijos - suderinamumas - SDXC UHS-I įgalinti priimantieji įrenginiai
Specifikacijos - suderinamumas - Su SDXC UHS-I suderinami įrenginiai
Specifikacijos - suderinamumas - Įrenginiai su SDXC lizdu (ne UHS-I greičiu)
Specifikacijos - suderinamumas - Įrenginiai su SDXC prievadu (ne UHS-I greičiu)
Specifikacijos - suderinamumas - Įrenginiai su SDXC UHS-II lizdu
Specifikacijos - suderinamumas - Įrenginiai su SDXC UHS-II lizdu
Specifikacijos - sąveika - SDXC UHS-I palaikantys priimantieji įrenginiai
Specifikacijos - sąveika - Įrenginiai su SDXC lizdu (ne UHS-I greičio)
Specifikacijos - sąveika - Įrenginiai su SDXC UHS-II lizdu
Specifikacijos - talpa - 256 GB
Specifikacijos - talpa - 256 GB
Specifikacijos - talpa - 256 GB
Specifikacijos - Įrašymo greitis - 20 MB/s
Specifikacijos - Įrašymo greitis - 20 MB/s
Specifikacijos - Įrašymo greitis - 20 MB/s
svoris - 8
Svoris ir matmenys - Aukštis - 15 mm
Svoris ir matmenys - Gylis - 1 mm
Svoris ir matmenys - Plotis - 11 mm
Svoris ir matmenys - Svoris - 0.6 g
Techniniai duomenys - Darbinė temperatūra - 0 – 70 °C
Techniniai duomenys - Laikymo temperatūra - -40 – 85 °C
Techniniai duomenys - Matmenys - 15 × 11 × 1 mm
Techninės specifikacijos - Adapteris - microSD – SD
Techninės specifikacijos - Atminties kortelės formatas - microSD
Techninės specifikacijos - Atminties kortelės platforma - "Secure Digital
Techninės specifikacijos - Atminties kortelės tipas - microSDXC
Techninės specifikacijos - Greičio klasė - UHS U1
Techninės specifikacijos - Maitinimas - 2,8 – 3,3 V
Techninės specifikacijos - Rašymo greitis - 20 MB/s
Techninės specifikacijos - Sinus - SDXC UHS-I
Techninės specifikacijos - Skaitymo greitis - 85 MB/s
Techninės specifikacijos - Suderinamumas - SDXC lizdo įrenginiai (nenaudojantys UHS-I greičio)
Techninės specifikacijos - Suderinamumas - SDXC UHS-II lizdo įrenginiai
Techninės specifikacijos - Suderinamumas - SDXC UHS-I palaikomi įrenginiai
Techninės specifikacijos - talpa - 256 GB
URL - https://www.silicon-power.com/web/product-160
USB skaitytuvas - Ne
vardas_lv - Silicon Power atmintinė microSDXC 256GB Elite UHS-I Class 10 + adapteris
vendpn - SP256GBSTXBU1V10SP
Flash memory capacity - 256 GB
Adapter - for SD
Description -
Memory card - microSD
Memory standard - SDXC
Memory standard - UHS-I
Memory - Flash memory class - Class 10
Memory - Flash card type - MicroSDXC
Memory - Read speed - 85 MB/s
Memory - Capacity - 256 GB
Memory - UHS Speed Class - Class 1 (U1)
Memory - Internal memory type - UHS-I
height - 0.4
barcode - 4712702656299
category_en - Recording media
category_et - Salvestusmeedia
category_lv - Datu nesēji
category_ru - Носители информации
description_en - Capture high-quality images and extended lengths of stunning 1080p full-HD video with any SD UHS-1 compatible DSLR, camera, HD camcorder, 3D camera, smartphone or tablet Powerful Transfer speeds, reducing lag time while photo-shooting: up to 85/20 MB/s reading and writing Class 10 video recording performance Fully upgrade to Ultra High Speed Class 1 specification (UHS-1)
The Elite series present a tremendous improvement in terms of transmission performance in reading and writing. By offering a whole new photographic experience in high-speed photo shooting and video capturing, the Elite UHS-1 series is the ideal equipment for android smartphones and tablets users. Save more mobile games and applications
The Elite UHS-1 series offers mobile players more storage selection to save mobile games and applications. Elite UHS-1 series are the ideal gadget for high-speed consecutive picture taking, extended length of videos, game, images and applications, as well as massive storage for all your cherish memories.
description_et - Talleta kvaliteetseid pilte ning pikki 1080p FullHD videoid SD UHS-1 standardiga ühilduva peegelkaamera, videokaamera või nutiseadmega Väiksem viivis andmeedastuses ning lugemiskiirus kuni 85 MB/s ja kirjutuskiirus kuni 20 MB/s Class 10 videosalvestuse andmeedastuskiirus Naudi ülikiiret UHS-1 jõudlust Elite seeria mälukaardid on võimekad ning eriti kiired nii andmete kirjutamises kui lugemises. Tänu sellele saad nautida oma seadme täit potentsiaali, olgu selleks siis peegelkaamera, videokaamera või hoopis nutitelefon või tahvelarvuti. Kiire, võimas ja kvaliteetne Elite UHS-1 seeria on ideaalne valik professionaalidele. Selle mälukaardiga saavutad kuni 20 MB/s kirjutuskiiruse, tänu millele ei jää sinu mälukaart enam pudelikaelaks. Talleta toorfaile sarivõttena, salvesta pikki FullHD videoklippe – seda kõike ilma, et peaks mälukaardi järgi ootama.
description_lv - Uzņemiet augstas kvalitātes fotoattēlus un garākus 1080p Full HD videoierakstus ar jebkuru SD UHS‑1 saderīgu DSLR kameru, HD videokameru, 3D kameru, viedtālruni vai planšetdatoru Lielie datu pārraides ātrumi samazina aizturi fotografēšanas laikā: līdz 85/20 MB/sek. lasīšana un rakstīšana Class 10 video ierakstīšanas ātruma klase Pārejiet pilnībā uz Ultra High Speed Class (UHS‑1) standartu Elite sērija ietver iespaidīgus uzlabojumus attiecībā uz datu lasīšanas un rakstīšanas darbības veiktspēju. Piedāvājot pilnīgi jaunu lielātruma fotografēšanas un video filmēšanas pieredzi, Elite UHS‑1 sērijas atmiņas kartes ir ideāls aprīkojums Android viedtālruņu un planšetdatoru lietotājiem. Saglabājiet vairāk spēļu un lietotņu savās mobilajās ierīcēs
Elite UHS-1 sērija piedāvā mobilo ierīču lietotājiem daudzveidīgas spēļu un lietotņu uzglabāšanas iespējas. Elite UHS‑1 sērijas atmiņas kartes ir ideāli piemērotas lielātruma attēlu sērijas uzņemšanai, garākiem videoierakstiem, spēlēm, attēliem un lietotnēm, kā arī tās ir apjomīga glabātava visām jūsu svarīgajām atmiņām.
description_ru -
description_short_en - microSDXC type memory card High 256 GB capacity Up to 85 MB/s read speed Up to 20 MB/s write speed Supplied with microSD-SD adapter
description_short_et - microSDXC tüüpi mälukaart 256 GB mahutavus 85 MB/s lugemiskiirus 20 MB/s kirjutamiskiirus Komplektis microSD-SD adapter
description_short_lv - microSDXC tipa atmiņas karte Liela 256 GB atmiņas ietilpība Lasīšanas ātrums līdz 85 MB/sek. Rakstīšanas ātrums līdz 20 MB/sek. Komplektā iekļauts microSD‑SD adapteris
description_short_ru - microSDXC карта памяти 256 GB памяти 85 MB/сек скорость считывания 20 MB/сек скорость записи В комплекте microSD-SD адаптер
dimensionalWeight - 8
sizeX - 125
ean - 4712702656299
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 8 - 95%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 0 - 70 °C
Operational conditions - Storage temperature (T-T) - -40 - 84 °C
feature_group_en - Memory cards
feature_group_et - Mälukaardid
feature_group_lv - Atmiņas kartes
feature_group_ru - Карты памяти
Features - Protection features - Shock resistant
Features - Protection features - Shock resistant, Waterproof
Features - Protection features - Waterproof
Features - Product colour - Black
Features - Security algorithms - 256-bit AES
Features - Mean time between failures (MTBF) - 1000000 h
producer - Silicon Power
manufacturer_code - SP256GBSTXBU1V10SP
guarantee - 60
WarrantyInfo - 5 years
warrantyType - W
guarantee_type - normal
gross_weight - 0.011
GTIN - 4712702656299
depth - 12.5
Category - Memory Cards
Other features -
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85235190
LongDesc - The perfect companion for high-performing Android smartphones and tablets. With capacities of up to 256GB, it keeps them well up to date with the ever increasing demand of storage space that comes hand in hand with fast advancing photo and video quality of mobile devices. For worry-free shooting and recording pleasures on the go.Powerful Performance for Photography and RecordingFor an unspoiled experience without dropouts and stuttering, the Elite microSDHC/microSDXC features UHS Speed Class I (U1) and Class 10 video rating that enable smooth and high quality video recording in Full HD. The read and write speeds reach up to 85MB/s (8GB to 64GB) and 75MB/s (128GB) and provide outstanding storage and access efficiency.Storage Flexibility for the Needs of Digital LifeGames, photos, applications, videos...pick from a range of capacities and find storage for them all.Excellent CompatibilityOur Elite micro UHS-I flash card series complies to the SD Association's specifications. It is compatible with all types of digital devices that support SDHC, SDXC and 4K displaying as well as all kinds of DSLR camcorders.Tried and Tested for LifeDurability tested to be shockproof, waterproof and x-ray-proof for long-lasting memories. Also equipped with an automatic error correction code (ECC) function for high stability in data transmission and further peace of mind. All rounded off with a lifetime warranty service.
LongProductName - Elite, 256GB, microSDXC, Black
LongSummaryDescription - Silicon Power Elite. Capacity: 256 GB, Flash card type: MicroSDXC, Flash memory class: Class 10, Internal memory type: UHS-I, Read speed: 85 MB/s, UHS Speed Class: Class 1 (U1). Protection features: Shock resistant, Waterproof, Product colour: Black
Power - Memory voltage - 2.7
Power - Memory voltage - 2.7,3.6 V
Power - Memory voltage - 3.6 V
dimension height - 125 mm
dimension depth - 3 mm
dimension width - 85 mm
dimension weight - 7 g
name_et - Silicon Power mälukaart microSDXC 256GB Elite UHS-I Class 10 + adapter
net_weight - 0.001
Packaging data - Quantity per pack - 1 pc(s)
Packaging data - Memory adapter included - SD
Title - Silicon Power Elite 256 GB MicroSDXC UHS-I Class 10
name - microSDXC card 256GB U1 10MB/S CL10 elite + adapter
name_en - Silicon Power memory card microSDXC 256GB Elite UHS-I Class 10 + adapter
name_ru - Карта памяти Silicon Power microSDXC 256GB Elite UHS-I Class 10 + адаптер
width - 8.5
Brand - Silicon Power
brand - Silicon Power
BrandPartCode - SP256GBSTXBU1V10SP
producerCode - SP256GBSTXBU1V10SP
productName - Silicon Power Elite 256 GB MicroSDXC UHS-I Class 10
productSize - Normal
ProductName - Elite
Storage class - Class10
Storage class - U1
ShortSummaryDescription - Silicon Power Elite, 256 GB, MicroSDXC, Class 10, UHS-I, 85 MB/s, Class 1 (U1)
sizeY - 85
sizeZ - 4
Reading speed - 100 MB/s
Specifications - Adapter - microSD – SD
Спецификации - Адаптер - microSD – SD
Specifikācijas - Adapteris - microSD – SD
Спецификации - Формат карты памяти - microSD
Specifications - Memory card form factor - microSD
Specifikācijas - Atmiņas kartes formas faktors - microSD
Specifications - Memory card platform - Secure Digital
Спецификации - Платформа карты памяти - Secure Digital
Specifikācijas - Atmiņas kartes platforma - Secure Digital
Specifications - Memory card type - microSDXC
Спецификации - Тип карты памяти - microSDXC
Specifikācijas - Atmiņas kartes tips - microSDXC
Specifications - Operating temperature - 0 – 70 °C
Спецификации - Рабочая температура - 0 – 70 °C
Specifikācijas - Darba temperatūra - 0 – 70 °C
Specifications - Speed class - UHS U1
Спецификации - Класс скорости - UHS U1
Specifikācijas - Ātruma klase - UHS U1
Specifications - Storage temperature - -40 – 85 °C
Спецификации - Температура хранения - -40 – 85 °C
Specifikācijas - Uzglabāšanas temperatūra - -40 – 85 °C
Specifications - Bus interface - SDXC UHS-I
Спецификации - Интерфейс шины - SDXC UHS-I
Specifikācijas - Kopnes interfeiss - SDXC UHS-I
Спецификации - Питание - 2,8 – 3,3 В
Specifikācijas - Barošanas avots - 2,8 – 3,3 V
Specifications - Power source - 2.8 – 3.3 V
Specifications - Dimensions - 15 × 11 × 1 mm
Specifikācijas - Izmēri - 15 × 11 × 1 mm
Спецификации - Размеры - 15 × 11 × 1 мм
Specifications - Read speed - 85 MB/s
Specifikācijas - Lasīšanas ātrums - 85 MB/sek.
Спецификации - Скорость чтения - 85 мб/сек
Specifications - Compatibility - SDXC UHS-I enabled host devices
Спецификации - Совместимость - Устройства с поддержкой SDXC UHS-I
Specifications - Compatibility - Devices with SDXC slot (not at UHS-I speed)
Спецификации - Совместимость - Устройства с портом SDXC (не на UHS-I скорости)
Specifications - Compatibility - Devices with SDXC UHS-II slot
Спецификации - Совместимость - Устройства с гнездом SDXC UHS-II
Specifikācijas - Savietojamība - Saimniekierīces ar SDXC UHS-I atbalstu
Specifikācijas - Savietojamība - Ierīces ar SDXC slotu (neizmanto UHS-I ātrumu)
Specifikācijas - Savietojamība - Ierīces ar SDXC UHS-II slotu
Specifications - Capacity - 256 GB
Спецификации - Емкость - 256 Гб
Specifikācijas - Ietilpība - 256 GB
Specifications - Write speed - 20 MB/s
Спецификации - Скорость записи - 20 MB/s
Specifikācijas - Ierakstīšanas ātrums - 20 MB/s
weight - 8
Weight & dimensions - Height - 15 mm
Weight & dimensions - Depth - 1 mm
Weight & dimensions - Width - 11 mm
Weight & dimensions - Weight - 0.6 g
Tehnilised andmed - Töötemperatuur - 0 – 70 °C
Tehnilised andmed - Säilitustemperatuur - -40 – 85 °C
Tehnilised andmed - Mõõdud - 15 × 11 × 1 mm
Tehnilised andmed - Adapter - microSD – SD
Tehnilised andmed - Mälukaardi formaat - microSD
Tehnilised andmed - Mälukaardi platvorm - Secure Digital
Tehnilised andmed - Mälukaardi tüüp - microSDXC
Tehnilised andmed - Kiirusklass - UHS U1
Tehnilised andmed - Toide - 2,8 – 3,3 V
Tehnilised andmed - Kirjutamiskiirus - 20 MB/s
Tehnilised andmed - Siiniliides - SDXC UHS-I
Tehnilised andmed - Lugemiskiirus - 85 MB/s
Tehnilised andmed - Ühilduvus - SDXC pesaga seadmed (ei kasuta UHS-I kiirust)
Tehnilised andmed - Ühilduvus - SDXC UHS-II pesaga seadmed
Tehnilised andmed - Ühilduvus - SDXC UHS-I toega seadmed
Tehnilised andmed - Maht - 256 GB
URL - https://www.silicon-power.com/web/product-160
USB reader - No
name_lv - Silicon Power atmiņas karte microSDXC 256GB Elite UHS-I Class 10 + adapteris
vendpn - SP256GBSTXBU1V10SP
73,85 €
Silicon Power Elite, microSDXC, 256GB, Class 10, UHS-I, U1 +Adapter
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos