Silicon Power A55, 128GB, M.2 Sata

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 221047 Produkto kodas: SP128GBSS3A55M28
Galima užsisakyti 42 vnt. Prieinamumas: 14 dienų po užsakymo patvirtinimo
Garantija: 3 metų
19,08 €
Pristatymo parinktys Daugiau apie pristatymą
  • Atsiimkite Omniva terminale 1,99 €: 13.05.2024
  • Atsiimkite DPD terminale 1,99 €: 13.05.2024
  • Pristatymas Lietuvoje (DPD kurjerių paštas) 3,99 €: 13.05.2024
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Apimtis: 128 GB
  • Tipas: SATA
  • Skaitymo greitis (Seq. Read): 550 MB/s
  • Rašymo greitis (Seq. Write): 420 MB/s
  • Formatas: M.2 80mm (2280)
  • Sąsaja: SATA III (6Gb/s)
Aprašymas
Siūlome įsigyti Silicon Power SSD diską su 128 GB didele duomenų apimtimi ir SATA prijungimu.



Kaip papildomą pranašumą būtina paminėti SSD disko veikimą be triukšmo, nes, skirtingai nuo standartinių kietųjų diskų, jame nėra mechaninių judančių detalių. Antras pranašumas yra žymiais mažesnės srovės sąnaudos (~3W apkrovimas) kurį tikrai galės įvertinti portatyvinių kompiuterių savininkai, nes šis parametras ženkliai padidina akumuliatoriaus darbo laiką.
Pagrindinė informacija
Apimtis 128 GB
Kietojo disko apimtis gigabitais nurodo, kiek daug informacijos galima išsaugoti šiame kietėjamą diske. Kietojo disko apimtis yra fiksuota ir vėliau jos negalima padidinti, todėl prieš įsigydami kietąjį diską, įsitikinkite, ar jis atitinka Jūsų reikalavimus, bei tuo, ar šis diskas numato rezervą ateičiai.
Tipas : SATA
Skaitymo greitis (Seq. Read) 550 MB/s

Sequential read speed, arba vidutinis duomenų nuskaitymo greitis yra esminis SSD disko pajėgumo kriterijus. Duomenys išSSD disko bus perskaityti daug dažniau negu įrašyti atgal, nes operacinės sistemos daugiausia apdorotus duomenis paslepia operatyviojoje atmintyje.

Jei norite, jog įsigyto SSd disko nuskaitymo greitis iš esmės viršytų klasikinio kietojo disko greitį, rinkitės SSD diską, kurio greitis siekia 200 MB/s arba daugiau. Papildomai veikimo galia išaugs duomenų paieškos (SeekTime) skaičiavimams, kurie SSD diskuose yra nesuskaičiuojamai kartų aukštesinio lygio nei bet kuriame kietajame diske.

Rašymo greitis (Seq. Write) 420 MB/s

Beveik taip pat svarbu kaip skaitymo greitis yra įrašymo greitis. Šis parametras nurodo SSD disko veikimo galią, tačiau dėl to, kad rašymas į diską yra retesnis už duomenų nuskaitymą, bet koks greits virš 100 MB/s vidutiniam vartotojui subjektyviai bus sunkiai atskiriamas nuo didesnų rodiklių, išskyrus atvejus kai SSD diską naudosite serveryje, garso/vaizdo įrašymui, utml.

Funkcionalumas
Radiatoriai : Nėra
Apšvietimas : Nėra
Uostai ir įranga
Formatas M.2 80mm (2280)

Dėl mažo dydžio, kurį užtikrina SSD technologija, standartinis diskų dydis yra 2,5 colio, todėl jie tinka vidutiniam nešiojamajam kompiuteriui. 2,5 colio diską galima įdiegti į stalinį kompiuterį, jei naudojamas perėjimas 2,5" -> 3,5", o šį perėjimą galima nebrangiai įsigyti TopPC.lt skyriuje Adapteriai. 2,5" + 3,5" formato diskai turi šį perėjimą.

1,8 diskai skirti itin kompaktiškos klasės nešiojamiesiems kompiuteriams.

PCI-Express SSD diskai skirti staliniams kompiuteriams, kuriuose yra laisvas PCI-Express kištukas. Dažniausiai ši technologija naudojama siekiant užtikrinti našumą, kuris viršija kitų tipų jungčių galimybes.

Sąsaja : SATA III (6Gb/s)
Prijungimo vieta M.2

SSD diskai su SATAII ir SATAIII jungtimi yra sujungiami su abiejų rušių jungtimis pamtinėje plokštėje. Tačiau reikia atsižvelgti, kad pamatinės plokštės SATAII jungtis daugiausia pajėgia užtikrinti apie 300MB/s dydžio pralaidumą, kuris SSD diskuose, kurių skaitymo ir/arba įrašymo greitis viršija šią ribą, gali sumažinti realių pralaidumą iki SATAII galimybių ribos.

Tokia pati situacija yra ir su PCI-Express ir SATAIII jungtimis. Nors SATAIII standartas pajėgia užtikrinti net iki 600 MB/s dydžio duomenų perdavimą, yra prieinami SSD diskai, kurių greitis viršija šį slenkstį, šiuo atveju gamintojas renkasi PCI-Express jungtį, kuri turi aukštesnį pralaidumą. PCI-Express diskų negalma sujungti su portatyviniais kompiuteriais.

Specifikacija
Atminties technologija : TLC (Triple-Level Cell)
Random Read IOPS : Nenurodyta
Random Write IOPS : Nenurodyta
Endurance (TBW) : 65 TB
Išsamesnė specifikacija
Aprašymas - A55 Mažas dydis, didelės galimybės A55 SSD diskas sujungia pažangiausios kietosios būsenos technologijos privalumus ir kompaktišką M.2 2280 standarto dydį, todėl diską galima montuoti tiek į naujausius nešiojamuosius, tiek į stalinius kompiuterius. Didesnis našumas intensyviems darbo krūviams SP A55 naudojama SATA III 6 Gb/s sąsaja ir greitaeigė sinchroninė NAND atmintis, kuri kartu su itin efektyviu SLC buferiu užtikrina iki 560/530 MB per sekundę (skaitymo / rašymo) duomenų perdavimo greitį. Praktiškai tai reiškia labai greitą įkrovimą, efektyvų darbą su dideliais failais ir optimizuotą energijos poreikį. Todėl A55 yra labai geras sprendimas tiems, kurie ieško didelio našumo laikmenos, pagamintos naudojant naujausias technologijas ir siūlomos už prieinamą kainą. Lanksti konfigūracija su "IntelSRT Intel Smart Response Technology" naudojama atpažinti ir automatiškai saugoti dažniausiai naudojamas programas ir duomenis SSD diske, tuo pat metu visiškai išnaudojant didelę kietojo disko talpą. Tai leidžia dirbti ir žaisti greičiau nei anksčiau, neperkant didesnio ir brangesnio SSD disko visai skaitmeninio turinio bibliotekai saugoti. Taigi, įsigiję SSD net ir mažesnės talpos, galite pastebimai pagreitinti bendrą operacinės sistemos ir programų veikimą neatsisakydami turimos laikmenos. SP Toolbox diagnostikos programa SP Toolbox diagnostikos programa leidžia lengvai ir intuityviai peržiūrėti svarbiausius SSD disko parametrus. Ji ne tik rodo (realiuoju laiku) tokius parametrus, kaip temperatūra, laisva vieta ir iki šiol išsaugotų duomenų kiekis, bet ir leidžia atlikti našumo testus. Tai leidžia vos per kelias sekundes įsitikinti laikmenos būkle. Duomenų apsaugos technologija A55 diskas palaiko keletą technologijų, užtikrinančių jame saugomų duomenų saugumą. Tai tokie mechanizmai kaip TRIM, NCQ, S.M.A.R.T., taip pat automatinis klaidų taisymas ECC, nusidėvėjimo išlyginimas ir blogų blokų valdymas.
Aukštis - 3.5 mm
dimensionalWeight - 21
Disko tipas - SSD
dydisX - 125
ean - 4713436121732
Eans - 4713436121732
Eksploatavimo sąlygos - Darbinė temperatūra (T-T) - 0 - 70 °C
Eksploatavimo sąlygos - Laikymo temperatūra (T-T) - -40 - 85 °C
Formos faktorius (plotis) - M.2 2280
Funkcijos - "Native Command Queuing" (NCQ) - Taip
Funkcijos - Atminties tipas - SLC
Funkcijos - ECC - Taip
Funkcijos - Komponentas, skirtas - Kompiuteris / nešiojamasis kompiuteris
Funkcijos - S.M.A.R.T. palaikymas - Taip
Funkcijos - Skaitymo greitis - 560 MB/s
Funkcijos - SSD form factor - M.2
Funkcijos - SSD talpa - 128 GB
Funkcijos - sąsaja - Serial ATA III
Funkcijos - TRIM palaikymas - Taip
Funkcijos - Vidutinis laikas tarp gedimų (MTBF) - 1500000 h
Funkcijos - Įrašymo greitis - 530 MB/s
gamintojas - Silicio galia
Gamintojas - Silicio galia
Gamintojo kodas - SP128GBSS3A55M28
garantija - 36
GarantijaInformacija - 3 metai
garantijaType - G
garantijos_tipas - normalus
Gylis - 80 mm
HDD sąsaja - SATA III - 6 Gb/s
Kategorija - Vidiniai kietojo kūno diskai
Kategorija - Šaknys/Elektronika/PC dalys/Kietieji diskai
Kietojo disko talpa - 128 GB
Kitos funkcijos -
Konkrečiam prekės ženklui būdingos funkcijos - "Intel® Smart Response" technologija - Taip
Konkrečiam prekės ženklui būdingos funkcijos - Konkrečiam prekės ženklui būdingos technologijos - SLC spartinančioji atmintinė
Logistikos duomenys - Suderintos sistemos (HS) kodas - 84717070
LongDesc - Itin kompaktiškas, skirtas naujausiems įrenginiamsSukurtas su M.2 2280 formos faktoriumi (80 × 22 × 3,5 mm), kompaktiško dydžio ir be dėklo A55 M.2 2280 SSD diskas puikiai tinka mažyčiuose ir plonuose įrenginiuose, tokiuose kaip ultrabook'ai, planšetiniai ir mini kompiuteriai.Pagerintas našumas intensyviems darbo krūviamsSu aukštos kokybės sinchroniniais NAND flash lustais ir SATA III 6 Gb/s sąsaja "A55 M.2 2280" užtikrina įspūdingą duomenų perdavimo spartą - iki 560/530 MB/s skaitymo/rašymo. Taigi, jei jums reikia skubaus atnaujinimo sprendimo kasdienėms kompiuterinėms programoms ar daugiafunkcinėms reikmėms, A55 yra puikus sprendimas. Jo išmanioji SLC spartinančiosios atmintinės technologija gali padidinti rašymo našumą iki dar aukštesnių viršūnių - kad duomenų perdavimo sparta būtų žaibiška!"Intel®SRT" palaikoma lanksti konfigūracijaNe tik greita, bet ir išmani! Intel® Smart Response Technology (ISRT) leidžia lanksčiai konfigūruoti kompiuterį, kad pagerėtų bendras našumas ir efektyvumas. Ji automatiškai nustato ir išsaugo dažniausiai naudojamas programas SSD diske, o kietajame diske paliekama pilna atminties talpa. Ak! Taigi galite derinti nedidelės talpos SSD su didelės talpos kietuoju disku ir mėgautis atnaujinimo sprendimu, kuris jums nekainuos rankos ir kojos. (Turėkite omenyje, kad jų vis tiek reikės, ypač rankos, kad galėtumėte valdyti atnaujintą itin spartų kompiuterį....)Nemokamai parsisiunčiama SSD būklės stebėjimo priemonė - SP Toolbox programinė įrangaLengvai stebėkite savo naujojo SSD būklę naudodamiesi mūsų nemokamai parsisiunčiama programine įranga - SP Toolbox. Atlikite "A55 M.2 2280" našumo testus, gaukite bendrą funkcijos įvertinimą arba patikrinkite išsamią informaciją apie savo įrenginį, įskaitant panaudotą vietą, įrenginio temperatūrą, bendrą įrašytų baitų skaičių ir daugybę kitos informacijos.Dėl ramybės - garantuoto patikimumo ir stabilumo"A55 M.2 2280" palaiko TRIM, NCQ ir S.M.A.R.T. komandas. Jis taip pat užtikrina stabilumą ir bendrą sistemos patikimumą dėl integruoto automatinio klaidų taisymo (ECC), vidutiniškai perrašomų atminties blokų technologijos (Wear Leveling) ir blogų blokų valdymo.
LongProductName - SSD SATA III, M.2 2280-D5-B-M, 6 Gb/s, 128 GB
LongSummaryDescription - Silicon Power SP128GBSS3A55M28. SSD talpa: 128 GB, SSD formos faktorius: M.2, skaitymo greitis: 560 MB/s, įrašymo greitis: 530 MB/s, komponentas skirtas: Kompiuteris / nešiojamasis kompiuteris
matmenų aukštis - 85 mm
matmenų gylis - 5 mm
matmenų plotis - 125 mm
matmuo svoris - 16 g
Modelis - A55
Pavadinimas - Silicon Power A55 128GB M.2
Pavadinimas - Silicon Power SP128GBSS3A55M28 vidinis kietasis diskas M.2 128 GB Serial ATA III SLC
pavadinimas - SSD diskas A55 128GB M.2 460/360 MB/s
Pavaros tipas - Vidinis
Plotis - 22 mm
Prekės ženklas - Silicio galia
Prekės ženklo dalies kodas - SP128GBSS3A55M28
producerCode - SP128GBSS3A55M28
productName - Silicon Power SP128GBSS3A55M28 vidinis kietasis diskas M.2 128 GB Serial ATA III SLC
productSize - Normalus
Produkto pavadinimas - SP128GBSS3A55M28
Rašymo greitis - 360 MB/s
ShortSummaryDescription - "Silicon Power" SP128GBSS3A55M28, 128 GB, M.2, 560 MB/s
sizeY - 10
sizeZ - 85
Skaitymo greitis - 460 MB/s
Spalva - Netaikoma
Svoris - 8 g
svoris - 15
Svoris ir matmenys - Aukštis - 80 mm
Svoris ir matmenys - Gylis - 3.5 mm
Svoris ir matmenys - Plotis - 22 mm
Svoris ir matmenys - Svoris - 8 g
TBW - 65 TB
Trumpas aprašymas - M.2 | SSD | 128GB
URL - https://www.silicon-power.com/web/product-301
vendpn - SP128GBSS3A55M28
warrantyLength - 36
Description - A55 Small in size, big in possibilities The A55 SSD combines the benefits of cutting-edge solid state technology with the compact size of the M.2 2280 standard, allowing the drive to be mounted in the latest laptops and desktops alike. Enhanced performance for intensive workloads The SP A55 utilises the SATA III 6Gb/s interface and high-speed synchronous NAND, which, in combination with the ultra-efficient SLC buffer, provides data transfer speeds of up to 560/530MB per second (read/write). In practice, this means very fast boot-ups, efficient work on large files and all this with optimised power requirements. The A55 is therefore a very good solution for anyone looking for a high-performance medium made with the latest technology and offered at an affordable price. Flexible configuration with IntelSRT Intel Smart Response Technology is used to recognise and automatically store the applications and data that are used most frequently on the SSD while fully accessing the large storage capacity of the HDD. This allows you to work and play faster than before without buying a larger and more expensive SSD to store your entire digital content library. Thus, by purchasing an SSD even with a smaller capacity, you can noticeably speed up the overall operation of your operating system and programmes without giving up your existing storage medium. SP Toolbox diagnostic programme The SP Toolbox diagnostic programme provides an easy and intuitive way to view the most important parameters of an SSD. Not only does it display (in real time) parameters such as temperature, free space and the amount of data stored to date, but it also enables performance tests to be carried out. This allows you to be convinced of the condition of the medium in just a few seconds. Data protection technology The A55 drive supports a number of technologies to ensure the safety of the data stored on it. These include mechanisms such as TRIM, NCQ, S.M.A.R.T. as well as automatic error correction ECC, Wear Leveling and Bad Block Management.
Height - 3.5 mm
dimensionalWeight - 21
Disk type - SSD
sizeX - 125
ean - 4713436121732
Eans - 4713436121732
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 0 - 70 °C
Operational conditions - Storage temperature (T-T) - -40 - 85 °C
Form factor (width) - M.2 2280
Features - Native Command Queuing (NCQ) - Yes
Features - Memory type - SLC
Features - ECC - Yes
Features - Component for - PC/Laptop
Features - S.M.A.R.T. support - Yes
Features - Read speed - 560 MB/s
Features - SSD form factor - M.2
Features - SSD capacity - 128 GB
Features - Interface - Serial ATA III
Features - TRIM support - Yes
Features - Mean time between failures (MTBF) - 1500000 h
Features - Write speed - 530 MB/s
producer - Silicon Power
Producer - Silicon Power
ProducerCode - SP128GBSS3A55M28
guarantee - 36
WarrantyInfo - 3 years
warrantyType - G
guarantee_type - normal
Depth - 80 mm
HDD interface - SATA III - 6 Gb/s
Category - Internal Solid State Drives
Category - Root/Electronics/PC parts/Hard drives
HDD capacity - 128 GB
Other features -
Brand-specific features - Intel® Smart Response Technology - Yes
Brand-specific features - Brand specific technologies - SLC Caching
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84717070
LongDesc - Ultra-Compact for Up-to-Date DevicesDesigned with M.2 2280 form factor (80 × 22 x 3.5 mm), compact-sized and case-less A55 M.2 2280 SSD perfectly fits into tiny-and-thin devices such as ultrabooks, tablet computers and mini PCs.Enhanced Performance for Intensive WorkloadsEquipped with high-quality synchronous NAND flash chips and SATA III 6 Gb/s interface, the A55 M.2 2280 offers impressive transfer rates of up to 560/530 MB/sec read/write. So if you need an instant upgrade solution for everyday computing applications or multitasking demands, the A55 is your perfect solution. Its intelligent SLC cache technology can boost writing performance to even higher peaks - for transfer rates at lightning speed!Intel®SRT Supported for Flexible ConfigurationNot only fast, also smart! Intel® Smart Response Technology (ISRT) enables flexible computer configuration for improved overall performance and efficiency. It automatically identifies and stores your most frequently used applications to the SSD, while leaving your hard drive full of storage capacity. Ah! So you can combine a small-capacity SSD with a high-capacity HDD and enjoy an upgrade solution that won’t cost you an arm and a leg. (Mind you, you still need them, especially your arm for operating your upgraded, super-fast computer….)Free-Download of SSD Health Monitor Tool - SP Toolbox SoftwareEasily monitor your new SSD’s health with our free-download Software – SP Toolbox. Run performance tests on the A55 M.2 2280, get an overall function evaluation, or check detailed information about your device, including used space, device temperature, total bytes written, and many more.For Peace of Mind - Guaranteed Reliability and StabilityThe A55 M.2 2280 supports TRIM, NCQ and S.M.A.R.T. command. It also ensures stability and overall system reliability with built-in automatic error correction (ECC), average rewriteable storage block technology (Wear Leveling) and bad block management.
LongProductName - SSD SATA III, M.2 2280-D5-B-M, 6Gbps, 128GB
LongSummaryDescription - Silicon Power SP128GBSS3A55M28. SSD capacity: 128 GB, SSD form factor: M.2, Read speed: 560 MB/s, Write speed: 530 MB/s, Component for: PC/Laptop
dimension height - 85 mm
dimension depth - 5 mm
dimension width - 125 mm
dimension weight - 16 g
Model - A55  
Name - Silicon Power A55 128GB M.2
Title - Silicon Power SP128GBSS3A55M28 internal solid state drive M.2 128 GB Serial ATA III SLC
name - SSD drive A55 128GB M.2 460/360 MB/s
Drive type - Internal
Width - 22 mm
Brand - Silicon Power
BrandPartCode - SP128GBSS3A55M28
producerCode - SP128GBSS3A55M28
productName - Silicon Power SP128GBSS3A55M28 internal solid state drive M.2 128 GB Serial ATA III SLC
productSize - Normal
ProductName - SP128GBSS3A55M28
Writing speed - 360 MB/s
ShortSummaryDescription - Silicon Power SP128GBSS3A55M28, 128 GB, M.2, 560 MB/s
sizeY - 10
sizeZ - 85
Reading speed - 460 MB/s
Color - Not applicable
Weight - 8 g
weight - 15
Weight & dimensions - Height - 80 mm
Weight & dimensions - Depth - 3.5 mm
Weight & dimensions - Width - 22 mm
Weight & dimensions - Weight - 8 g
TBW - 65 TB
ShortDescription - M.2 | SSD | 128GB
URL - https://www.silicon-power.com/web/product-301
vendpn - SP128GBSS3A55M28
warrantyLength - 36
19,08 €
Silicon Power A55, 128GB, M.2 Sata
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos