Silicon Power A55, 1TB, M.2 Sata

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 230701 Produkto kodas: SP001TBSS3A55M28
Galima užsisakyti 30 vnt. Prieinamumas: 14 dienų po užsakymo patvirtinimo
Garantija: 3 metų
64,08 €
Pristatymo parinktys Daugiau apie pristatymą
  • Atsiimkite Omniva terminale 1,99 €: 09.05.2024
  • Atsiimkite DPD terminale 1,99 €: 09.05.2024
  • Pristatymas Lietuvoje (DPD kurjerių paštas) 3,99 €: 09.05.2024
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Apimtis: 1 TB
  • Tipas: SATA
  • Skaitymo greitis (Seq. Read): 560 MB/s
  • Rašymo greitis (Seq. Write): 530 MB/s
  • Formatas: M.2 80mm (2280)
  • Sąsaja: SATA III (6Gb/s)
Aprašymas
Siūlome įsigyti Silicon Power SSD diską su 1TB didele duomenų apimtimi ir SATA prijungimu.



Papildomi pranašumai, kuriuos gali teikti SSD technologija, slepiasi unikalioje šio disko konstrukcijoje. SSD diskai duomenis saugo atminties mikroschemose, kurios pasižymi labai tyliu veikimu, žema temperatūra ir mažu elektros energijos sunaudojimu. Visos šios savybės leidžia pajausti esminį skirtumą tarp jau pasenusių, kietųjų diskų technologijų.
Pagrindinė informacija
Apimtis 1 TB
Kietojo disko apimtis gigabitais nurodo, kiek daug informacijos galima išsaugoti šiame kietėjamą diske. Kietojo disko apimtis yra fiksuota ir vėliau jos negalima padidinti, todėl prieš įsigydami kietąjį diską, įsitikinkite, ar jis atitinka Jūsų reikalavimus, bei tuo, ar šis diskas numato rezervą ateičiai.
Tipas : SATA
Skaitymo greitis (Seq. Read) 560 MB/s

Sequential read speed, arba vidutinis duomenų nuskaitymo greitis yra esminis SSD disko pajėgumo kriterijus. Duomenys išSSD disko bus perskaityti daug dažniau negu įrašyti atgal, nes operacinės sistemos daugiausia apdorotus duomenis paslepia operatyviojoje atmintyje.

Jei norite, jog įsigyto SSd disko nuskaitymo greitis iš esmės viršytų klasikinio kietojo disko greitį, rinkitės SSD diską, kurio greitis siekia 200 MB/s arba daugiau. Papildomai veikimo galia išaugs duomenų paieškos (SeekTime) skaičiavimams, kurie SSD diskuose yra nesuskaičiuojamai kartų aukštesinio lygio nei bet kuriame kietajame diske.

Rašymo greitis (Seq. Write) 530 MB/s

Beveik taip pat svarbu kaip skaitymo greitis yra įrašymo greitis. Šis parametras nurodo SSD disko veikimo galią, tačiau dėl to, kad rašymas į diską yra retesnis už duomenų nuskaitymą, bet koks greits virš 100 MB/s vidutiniam vartotojui subjektyviai bus sunkiai atskiriamas nuo didesnų rodiklių, išskyrus atvejus kai SSD diską naudosite serveryje, garso/vaizdo įrašymui, utml.

Funkcionalumas
Radiatoriai : Nėra
Apšvietimas : Nėra
Uostai ir įranga
Formatas M.2 80mm (2280)

Dėl mažo dydžio, kurį užtikrina SSD technologija, standartinis diskų dydis yra 2,5 colio, todėl jie tinka vidutiniam nešiojamajam kompiuteriui. 2,5 colio diską galima įdiegti į stalinį kompiuterį, jei naudojamas perėjimas 2,5" -> 3,5", o šį perėjimą galima nebrangiai įsigyti TopPC.lt skyriuje Adapteriai. 2,5" + 3,5" formato diskai turi šį perėjimą.

1,8 diskai skirti itin kompaktiškos klasės nešiojamiesiems kompiuteriams.

PCI-Express SSD diskai skirti staliniams kompiuteriams, kuriuose yra laisvas PCI-Express kištukas. Dažniausiai ši technologija naudojama siekiant užtikrinti našumą, kuris viršija kitų tipų jungčių galimybes.

Sąsaja : SATA III (6Gb/s)
Prijungimo vieta M.2

SSD diskai su SATAII ir SATAIII jungtimi yra sujungiami su abiejų rušių jungtimis pamtinėje plokštėje. Tačiau reikia atsižvelgti, kad pamatinės plokštės SATAII jungtis daugiausia pajėgia užtikrinti apie 300MB/s dydžio pralaidumą, kuris SSD diskuose, kurių skaitymo ir/arba įrašymo greitis viršija šią ribą, gali sumažinti realių pralaidumą iki SATAII galimybių ribos.

Tokia pati situacija yra ir su PCI-Express ir SATAIII jungtimis. Nors SATAIII standartas pajėgia užtikrinti net iki 600 MB/s dydžio duomenų perdavimą, yra prieinami SSD diskai, kurių greitis viršija šį slenkstį, šiuo atveju gamintojas renkasi PCI-Express jungtį, kuri turi aukštesnį pralaidumą. PCI-Express diskų negalma sujungti su portatyviniais kompiuteriais.

Specifikacija
Atminties technologija : TLC (Triple-Level Cell)
Random Read IOPS : Nenurodyta
Random Write IOPS : Nenurodyta
Endurance (TBW) : 500 TB
Išsamesnė specifikacija
Aprašymas - M.2 2280 A55 Mažas dydis, didžiulės galimybės A55 SSD diskas sujungia naujausios puslaidininkių technologijos privalumus ir kompaktišką M.2 2280 standarto dydį. Dėl korpuso nebuvimo diską galima montuoti į naujausius nešiojamuosius ir stacionarius kompiuterius. Didesnis našumas intensyvioms apkrovoms SP A55 naudojama SATA III 6 Gb/s sąsaja ir sparčioji NAND sinchroninė atmintis, kuri kartu su itin efektyviu SLC buferiu užtikrina iki 560/530 MB per sekundę (skaitymo / rašymo) duomenų perdavimo greitį. Praktiškai tai reiškia labai greitą kompiuterio paleidimą, efektyvų darbą su dideliais failais, ir visa tai su optimaliu energijos poreikiu. Todėl A55 yra labai geras sprendimas visiems, ieškantiems efektyvios laikmenos, pagamintos naudojant naujausias technologijas ir siūlomos už prieinamą kainą. Lanksti konfigūracija dėl "IntelSRT" "Intel Smart Response" technologijos "Intel Smart Response" atpažįsta ir automatiškai saugo dažniausiai naudojamas programas ir duomenis SSD diske, tuo pat metu suteikdama visišką prieigą prie didelės HDD saugyklos. Tai leidžia dirbti ir žaisti greičiau nei anksčiau, neįsigyjant didesnio ir brangesnio SSD disko visai skaitmeninės medžiagos bibliotekai saugoti. Dėl to įsigiję SSD diską, net ir mažesnės talpos, galite pastebimai pagreitinti bendrą operacinės sistemos ir programų veikimą, neatsisakydami turimos duomenų laikmenos. SP Toolbox diagnostikos programa SP Toolbox diagnostikos programa leidžia lengvai ir intuityviai peržiūrėti svarbiausius SSD disko parametrus. Ji ne tik rodo (realiuoju laiku) tokius parametrus, kaip temperatūra, laisvos vietos kiekis, iki šiol išsaugotų duomenų kiekis, bet ir leidžia atlikti našumo testus. Tai leidžia vos per kelias sekundes patikrinti laikmenos būklę. Naudojamos duomenų apsaugos technologijos A55 diskas palaiko keletą technologijų, užtikrinančių jame saugomų duomenų saugumą. Tai tokie mechanizmai kaip TRIM, NCQ, S.M.A.R.T., taip pat automatinis ECC klaidų taisymas, atminties ląstelių naudojimo subalansavimas (Wear Leveling) ir neįskaitomų atminties blokų valdymas (Bad Block Management). M.2 formatas idealiai tinka ultrabookams ir galingiems staliniams kompiuteriams SLC buferio technologija, didesnis efektyvumas ir ilgesnis tarnavimo laikas Palaiko "Intel Smart Response Technology" (ISRT) Nemokama diagnostikos programa "SP Toolbox" Ji palaiko keletą mechanizmų: S.M.A.R.T, ECC, blogų blokų valdymas Palaiko NCQ, TRIM 3 metų garantija
Aukštis - 3.5 mm
dimensionalWeight - 10
Disko tipas - SSD
dydisX - 125
ean - 4713436121763
Eans - 4713436121763
Eksploatavimo sąlygos - Darbinė temperatūra (T-T) - 0 - 70 °C
Eksploatavimo sąlygos - Laikymo temperatūra (T-T) - -40 - 85 °C
Formos faktorius (plotis) - M.2 2280
Funkcijos - "Native Command Queuing" (NCQ) - Taip
Funkcijos - Atminties tipas - SLC
Funkcijos - ECC - Taip
Funkcijos - Komponentas, skirtas - Nešiojamasis kompiuteris
Funkcijos - S.M.A.R.T. palaikymas - Taip
Funkcijos - Skaitymo greitis - 560 MB/s
Funkcijos - SSD form factor - M.2
Funkcijos - SSD talpa - 1 TB
Funkcijos - sąsaja - Serial ATA III
Funkcijos - Vidutinis laikas tarp gedimų (MTBF) - 1500000 h
Funkcijos - Įrašymo greitis - 530 MB/s
gamintojas - Silicio galia
Gamintojas - Silicio galia
Gamintojo kodas - SP001TBSS3A55M28
garantija - 36
GarantijaInformacija - 3 metai
garantijaType - G
garantijos_tipas - normalus
Gylis - 80 mm
HDD sąsaja - SATA III - 6 Gb/s
Kategorija - Vidiniai kietojo kūno diskai
Kategorija - Šaknys/Elektronika/PC dalys/Kietieji diskai
Kietojo disko talpa - 1 TB
Kitos funkcijos -
Logistikos duomenys - Suderintos sistemos (HS) kodas - 84717070
LongDesc - Itin kompaktiškas, skirtas naujausiems įrenginiamsSukurtas M.2 2280 formato (80 × 22 × 3,5 mm), kompaktiško dydžio ir be dėklo A55 M.2 2280 SSD diskas puikiai telpa į mažyčius ir plonus įrenginius, tokius kaip ultrabook'ai, planšetiniai ir mini kompiuteriai.Pagerintas našumas intensyviems darbo krūviamsSu aukštos kokybės sinchroniniais NAND flash lustais ir SATA III 6 Gb/s sąsaja "A55 M.2 2280" užtikrina įspūdingą duomenų perdavimo spartą - iki 560/530 MB/s skaitymo/rašymo. Taigi, jei jums reikia skubaus atnaujinimo sprendimo kasdienėms kompiuterinėms programoms ar daugiafunkcinėms reikmėms, A55 yra puikus sprendimas. Jo išmanioji SLC spartinančiosios atmintinės technologija gali padidinti rašymo našumą iki dar aukštesnių viršūnių - kad duomenų perdavimo sparta būtų žaibiška!"Intel SRT" palaikoma lanksti konfigūracijaNe tik greita, bet ir išmani! Intel Smart Response Technology (ISRT) leidžia lanksčiai konfigūruoti kompiuterį, kad pagerėtų bendras našumas ir efektyvumas. Ji automatiškai nustato ir išsaugo dažniausiai naudojamas programas SSD diske, o kietąjį diską palieka pilnos talpos. Ak! Taigi galite derinti nedidelės talpos SSD su didelės talpos kietuoju disku ir mėgautis atnaujinimo sprendimu, kuris jums nekainuos rankos ir kojos. (Turėkite omenyje, kad jų vis tiek reikės, ypač rankos, kad galėtumėte valdyti atnaujintą itin spartų kompiuterį....)Nemokamai parsisiunčiama SSD būklės stebėjimo priemonė - SP Toolbox programinė įrangaLengvai stebėkite savo naujojo SSD būklę naudodamiesi mūsų nemokamai parsisiunčiama programine įranga - SP Toolbox. Atlikite "A55 M.2 2280" našumo testus, gaukite bendrą funkcijos įvertinimą arba patikrinkite išsamią informaciją apie savo įrenginį, įskaitant panaudotą vietą, įrenginio temperatūrą, bendrą įrašytų baitų skaičių ir daugybę kitos informacijos.Dėl ramybės - garantuotas patikimumas ir stabilumas"A55 M.2 2280" palaiko TRIM, NCQ ir S.M.A.R.T. komandas. Jis taip pat užtikrina stabilumą ir bendrą sistemos patikimumą dėl integruoto automatinio klaidų taisymo (ECC), vidutiniškai perrašomų atminties blokų technologijos (Wear Leveling) ir blogų blokų valdymo.
LongProductName - 1 TB, 8 g, M.2, 560 MB/s, 0°C-70°C, 22,0 x 80,0 x 3,5 mm
LongSummaryDescription - "Silicon Power M.2 2280 A55". SSD talpa: 1 TB, SSD form factor: M.2, Skaitymo greitis: 560 MB/s, Įrašymo greitis: 530 MB/s, Komponentas skirtas: Nešiojamasis kompiuteris
matmenų aukštis - 85 mm
matmenų gylis - 2 mm
matmenų plotis - 125 mm
matmuo svoris - 15 g
Modelis - A55
Pavadinimas - "Silicon Power M.2 2280 A55" 1 TB Serial ATA III SLC
Pavadinimas - Silicon Power A55 1TB M.2
pavadinimas - SIP A55 1 TB M.2 560/530 MB/s SSD diskas
Pavaros tipas - Vidinis
Plotis - 22 mm
Prekės ženklas - Silicio galia
Prekės ženklo dalies kodas - SP001TBSS3A55M28
producerCode - SP001TBSS3A55M28
productName - "Silicon Power M.2 2280 A55" 1000 GB Serial ATA III SLC
productSize - Normalus
Produkto pavadinimas - M.2 2280 A55
Rašymo greitis - 530 MB/s
ShortSummaryDescription - "Silicon Power M.2 2280 A55", 1 TB, M.2, 560 MB/s
sizeY - 5
sizeZ - 85
Skaitymo greitis - 560 MB/s
Spalva - Netaikoma
Svoris - 8 g
svoris - 17
Svoris ir matmenys - Aukštis - 22 mm
Svoris ir matmenys - Gylis - 3.5 mm
Svoris ir matmenys - Plotis - 80 mm
Svoris ir matmenys - Svoris - 8 g
Trumpas aprašymas - M.2 | SSD | 1 TB | 560/530 MB/s| Serial ATA3
URL - https://www.silicon-power.com/web/product-301
vendpn - SP001TBSS3A55M28
warrantyLength - 36
Description - M.2 2280 A55 Small size, huge possibilities The A55 SSD combines the advantages of the latest semiconductor technology and the compact size of the M.2 2280 standard. The lack of a housing allows the drive to be installed in the latest portable and desktop computers. Increased performance for intense loads SP A55 uses the SATA III 6Gb/s interface and fast NAND synchronous memory, which, combined with the ultra-efficient SLC buffer, ensures data transfer speeds of up to 560/530MB per second (read/write). In practice, this means very fast startup of the computer, efficient work on large files, and all this with optimized energy demand. The A55 is therefore a very good solution for everyone looking for an efficient medium made using the latest technology and offered at an affordable price. Flexible configuration thanks to IntelSRT Intel Smart Response Technology recognizes and automatically stores the applications and data you use most frequently on the SSD while providing full access to the large HDD storage. This allows you to work and play faster than before without purchasing a larger and more expensive SSD to store your entire library of digital materials. Thanks to this, by purchasing an SSD drive, even with a smaller capacity, you can noticeably speed up the overall operation of the operating system and programs, without giving up your existing data carrier. SP Toolbox diagnostic program The SP Toolbox diagnostic program allows you to easily and intuitively view the most important parameters of the SSD drive. It not only indicates (in real time) parameters such as temperature, amount of free space, amount of data saved so far, but also enables performance tests. This allows you to check the condition of the media in just a few seconds. Data protection technology used The A55 drive supports a number of technologies that ensure the security of the data stored on it. These include mechanisms such as TRIM, NCQ, S.M.A.R.T. as well as automatic ECC error correction, balancing the use of memory cells (Wear Leveling) and managing unreadable memory blocks (Bad Block Management). M.2 format ideal for ultrabooks and powerful desktops SLC buffer technology, higher efficiency and increased service life Supports Intel Smart Response Technology (ISRT) Free SP Toolbox diagnostic program It supports a number of mechanisms: S.M.A.R.T, ECC, Bad Block Management Supports NCQ, TRIM 3 years warranty
Height - 3.5 mm
dimensionalWeight - 10
Disk type - SSD
sizeX - 125
ean - 4713436121763
Eans - 4713436121763
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 0 - 70 °C
Operational conditions - Storage temperature (T-T) - -40 - 85 °C
Form factor (width) - M.2 2280
Features - Native Command Queuing (NCQ) - Yes
Features - Memory type - SLC
Features - ECC - Yes
Features - Component for - Laptop
Features - S.M.A.R.T. support - Yes
Features - Read speed - 560 MB/s
Features - SSD form factor - M.2
Features - SSD capacity - 1 TB
Features - Interface - Serial ATA III
Features - Mean time between failures (MTBF) - 1500000 h
Features - Write speed - 530 MB/s
producer - Silicon Power
Producer - Silicon Power
ProducerCode - SP001TBSS3A55M28
guarantee - 36
WarrantyInfo - 3 years
warrantyType - G
guarantee_type - normal
Depth - 80 mm
HDD interface - SATA III - 6 Gb/s
Category - Internal Solid State Drives
Category - Root/Electronics/PC parts/Hard drives
HDD capacity - 1 TB
Other features -
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84717070
LongDesc - Ultra-Compact for Up-to-Date DevicesDesigned with M.2 2280 form factor (80 × 22 x 3.5 mm), compact-sized and case-less A55 M.2 2280 SSD perfectly fits into tiny-and-thin devices such as ultrabooks, tablet computers and mini PCs.Enhanced Performance for Intensive WorkloadsEquipped with high-quality synchronous NAND flash chips and SATA III 6 Gb/s interface, the A55 M.2 2280 offers impressive transfer rates of up to 560/530 MB/sec read/write. So if you need an instant upgrade solution for everyday computing applications or multitasking demands, the A55 is your perfect solution. Its intelligent SLC cache technology can boost writing performance to even higher peaks - for transfer rates at lightning speed!Intel SRT Supported for Flexible ConfigurationNot only fast, also smart! Intel Smart Response Technology (ISRT) enables flexible computer configuration for improved overall performance and efficiency. It automatically identifies and stores your most frequently used applications to the SSD, while leaving your hard drive full of storage capacity. Ah! So you can combine a small-capacity SSD with a high-capacity HDD and enjoy an upgrade solution that won’t cost you an arm and a leg. (Mind you, you still need them, especially your arm for operating your upgraded, super-fast computer….)Free-Download of SSD Health Monitor Tool - SP Toolbox SoftwareEasily monitor your new SSD’s health with our free-download Software – SP Toolbox. Run performance tests on the A55 M.2 2280, get an overall function evaluation, or check detailed information about your device, including used space, device temperature, total bytes written, and many more.For Peace of Mind - Guaranteed Reliability and StabilityThe A55 M.2 2280 supports TRIM, NCQ and S.M.A.R.T. command. It also ensures stability and overall system reliability with built-in automatic error correction (ECC), average rewriteable storage block technology (Wear Leveling) and bad block management.
LongProductName - 1TB, 8g, M.2, 560MB/s, 0°C-70°C, 22.0 x 80.0 x 3.5mm
LongSummaryDescription - Silicon Power M.2 2280 A55. SSD capacity: 1 TB, SSD form factor: M.2, Read speed: 560 MB/s, Write speed: 530 MB/s, Component for: Laptop
dimension height - 85 mm
dimension depth - 2 mm
dimension width - 125 mm
dimension weight - 15 g
Model - A55
Title - Silicon Power M.2 2280 A55 1 TB Serial ATA III SLC
Name - Silicon Power A55 1TB M.2
name - SSD SIP A55 1TB M.2 560/530 MB/s
Drive type - Internal
Width - 22 mm
Brand - Silicon Power
BrandPartCode - SP001TBSS3A55M28
producerCode - SP001TBSS3A55M28
productName - Silicon Power M.2 2280 A55 1000 GB Serial ATA III SLC
productSize - Normal
ProductName - M.2 2280 A55
Writing speed - 530 MB/s
ShortSummaryDescription - Silicon Power M.2 2280 A55, 1 TB, M.2, 560 MB/s
sizeY - 5
sizeZ - 85
Reading speed - 560 MB/s
Color - Not applicable
Weight - 8 g
weight - 17
Weight & dimensions - Height - 22 mm
Weight & dimensions - Depth - 3.5 mm
Weight & dimensions - Width - 80 mm
Weight & dimensions - Weight - 8 g
ShortDescription - M.2 | SSD | 1TB | 560/530 MB/s| Serial ATA3
URL - https://www.silicon-power.com/web/product-301
vendpn - SP001TBSS3A55M28
warrantyLength - 36
64,08 €
Silicon Power A55, 1TB, M.2 Sata
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos