Silicon Power Ace A55, 2TB

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 644679 Produkto kodas: SP002TBSS3A55S25
Sandėlyje yra 7 vnt.
Garantija: 3 metų
124,01 €
Pristatymo parinktys Daugiau apie pristatymą
  • Atsiimkite Omniva terminale 1,99 €: 29.04.2024
  • Atsiimkite DPD terminale 1,99 €: 29.04.2024
  • Pristatymas Lietuvoje (DPD kurjerių paštas) 3,99 €: 29.04.2024
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Apimtis: 2 TB
  • Tipas: SATA
  • Skaitymo greitis (Seq. Read): 560 MB/s
  • Rašymo greitis (Seq. Write): 530 MB/s
  • Formatas: 2.5"
  • Sąsaja: SATA III (6Gb/s)
Pagrindinė informacija
Apimtis 2 TB
Kietojo disko apimtis gigabitais nurodo, kiek daug informacijos galima išsaugoti šiame kietėjamą diske. Kietojo disko apimtis yra fiksuota ir vėliau jos negalima padidinti, todėl prieš įsigydami kietąjį diską, įsitikinkite, ar jis atitinka Jūsų reikalavimus, bei tuo, ar šis diskas numato rezervą ateičiai.
Tipas : SATA
Skaitymo greitis (Seq. Read) 560 MB/s

Sequential read speed, arba vidutinis duomenų nuskaitymo greitis yra esminis SSD disko pajėgumo kriterijus. Duomenys išSSD disko bus perskaityti daug dažniau negu įrašyti atgal, nes operacinės sistemos daugiausia apdorotus duomenis paslepia operatyviojoje atmintyje.

Jei norite, jog įsigyto SSd disko nuskaitymo greitis iš esmės viršytų klasikinio kietojo disko greitį, rinkitės SSD diską, kurio greitis siekia 200 MB/s arba daugiau. Papildomai veikimo galia išaugs duomenų paieškos (SeekTime) skaičiavimams, kurie SSD diskuose yra nesuskaičiuojamai kartų aukštesinio lygio nei bet kuriame kietajame diske.

Rašymo greitis (Seq. Write) 530 MB/s

Beveik taip pat svarbu kaip skaitymo greitis yra įrašymo greitis. Šis parametras nurodo SSD disko veikimo galią, tačiau dėl to, kad rašymas į diską yra retesnis už duomenų nuskaitymą, bet koks greits virš 100 MB/s vidutiniam vartotojui subjektyviai bus sunkiai atskiriamas nuo didesnų rodiklių, išskyrus atvejus kai SSD diską naudosite serveryje, garso/vaizdo įrašymui, utml.

Funkcionalumas
Radiatoriai : Nėra
Apšvietimas : Nėra
Uostai ir įranga
Formatas 2.5"

Dėl mažo dydžio, kurį užtikrina SSD technologija, standartinis diskų dydis yra 2,5 colio, todėl jie tinka vidutiniam nešiojamajam kompiuteriui. 2,5 colio diską galima įdiegti į stalinį kompiuterį, jei naudojamas perėjimas 2,5" -> 3,5", o šį perėjimą galima nebrangiai įsigyti TopPC.lt skyriuje Adapteriai. 2,5" + 3,5" formato diskai turi šį perėjimą.

1,8 diskai skirti itin kompaktiškos klasės nešiojamiesiems kompiuteriams.

PCI-Express SSD diskai skirti staliniams kompiuteriams, kuriuose yra laisvas PCI-Express kištukas. Dažniausiai ši technologija naudojama siekiant užtikrinti našumą, kuris viršija kitų tipų jungčių galimybes.

Sąsaja : SATA III (6Gb/s)
Prijungimo vieta SATA

SSD diskai su SATAII ir SATAIII jungtimi yra sujungiami su abiejų rušių jungtimis pamtinėje plokštėje. Tačiau reikia atsižvelgti, kad pamatinės plokštės SATAII jungtis daugiausia pajėgia užtikrinti apie 300MB/s dydžio pralaidumą, kuris SSD diskuose, kurių skaitymo ir/arba įrašymo greitis viršija šią ribą, gali sumažinti realių pralaidumą iki SATAII galimybių ribos.

Tokia pati situacija yra ir su PCI-Express ir SATAIII jungtimis. Nors SATAIII standartas pajėgia užtikrinti net iki 600 MB/s dydžio duomenų perdavimą, yra prieinami SSD diskai, kurių greitis viršija šį slenkstį, šiuo atveju gamintojas renkasi PCI-Express jungtį, kuri turi aukštesnį pralaidumą. PCI-Express diskų negalma sujungti su portatyviniais kompiuteriais.

Specifikacija
Atminties technologija : TLC (Triple-Level Cell)
Random Read IOPS : Nenurodyta
Random Write IOPS : Nenurodyta
Endurance (TBW) : 1000 TB
Išsamesnė specifikacija
Aprašymas - Ace A55 Pagreitinkite savo kompiuterį už mažą kainą Ace A55 skirtas vartotojams, ieškantiems pigaus, bet gero disko, ir yra vienas iš ekonomiškiausių modelių. Dėl SATA III 6 Gb/s sąsajos ir prieinamos kainos kiekvienas gali atnaujinti savo seną kompiuterį neišleisdamas daugybės pinigų! Tikra laiko taupyklė! Nuolat gaištate laiką paleisdami ir diegdami kompiuterio programas? Metas atsikratyti senojo disko ir pereiti prie naujo SSD. Turėdamas SATA III 6 Gb/s sąsają, SSD diskas "Ace A55" gali paleisti kompiuterio programas per kelias sekundes! Paprastos ir lengvos kompiuterio atnaujinimo instrukcijos. Tereikia atlikti tik 3 veiksmus! 1 žingsnis Padarykite atsarginę duomenų kopiją kitoje laikmenoje. 2 žingsnis. Išimkite senąjį kietąjį diską iš kompiuterio. 3 žingsnis. Vietoje senojo kietojo disko įdėkite SSD diską. Itin patvarus Įrengtas su didelės spartos valdikliu ir "NAND Flash" atmintimi, "Ace A55" ne tik užtikrina SSD stabilumą ir patvarumą, bet ir pasižymi išskirtiniu našumu! Jis leidžia greičiau įjungti kompiuterį, greičiau įkelti programas ir greičiau perduoti duomenis. Nesvarbu, ar dirbate kompiuteriu, naršote internete, ar žiūrite filmus, galite mėgautis kompiuteriu be vėlavimo. Blogų blokų valdymas (BBM) Blogų blokų valdymo (BBM) mechanizmas gali aptikti ir pažymėti sugadintus blokus, kad būtų išvengta duomenų saugojimo tokiuose blokuose ir pašalintos prieigos klaidos. Net jei trinant naujus blokus juose atsiranda klaidų, šis mechanizmas gali perkelti duomenis į kitus efektyvius blokus, kad būtų išvengta duomenų praradimo. Įvairūs duomenų saugumo mechanizmai. SSD diskas "SP Ace A55" yra savo klasės lyderis. Jame nėra judančių dalių, todėl jis atsparus smūgiams ir vibracijai. Keletas vidinių mechanizmų, tokių kaip S.M.A.R.T. ir ECC, užtikrina jūsų duomenų saugumą. Įmontuotas duomenų spartinimo mechanizmas Naudojant didelės spartos SLC atminties buferį, duomenys iš jo kopijuojami tiesiai į atminties ląsteles nedalyvaujant valdikliui. Dėl to optimizuojamas 3D NAND Flash atminties ląstelių rašymo pajėgumų panaudojimas ir sumažinama valdiklio apkrova. SP ToolBox - SSD būklės stebėjimas SP Toolbox sukurtas naudoti su "Silicon Power" SSD. Joje galima patogiai stebėti įrenginio būseną, gauti informacijos apie disko parametrus ir lengvai keisti nustatymus. Be to, tai pažangi ir patogi naudoti programinė įranga, leidžianti lengvai palaikyti geriausią įrenginio būklę.
Aukštis - 7 mm
Disko tipas - SSD
Dizainas > SSD formatas - 2.5"
EAN - 4713436124245
ean - 4713436124245
Eans - 4713436124245
Eksploatavimo sąlygos - Atsparumas vibracijai - 20 G
Formos faktorius (plotis) - 2,5'' (SFF)
Funkcijos - Atminties tipas - 3D NAND
Funkcijos - Duomenų perdavimo sparta - 6 Gbit/s
Funkcijos - foninis apšvietimas - Ne
Funkcijos - Komponentas, skirtas - Kompiuteris / nešiojamasis kompiuteris
Funkcijos - Nuosekliojo rašymo greitis (ATTO) - 530 MB/s
Funkcijos - Nuosekliojo rašymo greitis (CDM) - 450 MB/s
Funkcijos - Nuosekliojo skaitymo greitis (ATTO) - 560 MB/s
Funkcijos - Nuosekliojo skaitymo greitis (CDM) - 500 MB/s
Funkcijos - NVMe - Ne
Funkcijos - S.M.A.R.T. palaikymas - Taip
Funkcijos - Skaitymo greitis - 560 MB/s
Funkcijos - SSD form factor - 2.5"
Funkcijos - SSD talpa - 2 TB
Funkcijos - sąsaja - Serial ATA III
Funkcijos - Vidutinis laikas tarp gedimų (MTBF) - 1500000 h
Funkcijos - Įrašymo greitis - 530 MB/s
gamintojas - Silicio galia
Gamintojas - Silicio galia
Gamintojo kodas - SP002TBSS3A55S25
Gamintojo produkto pavadinimas - A55
Gamintojo produktų grupė - Ace
Garantija - 36
garantija - 36
GarantijaInformacija - 3 metai
garantijos_tipas - normalus
GTIN - 4713436124245
Gylis - 100 mm
HDD sąsaja - SATA III - 6 Gb/s
Kategorija - Vidiniai kietojo kūno diskai
Kategorija - Šaknys/Elektronika/PC dalys/Kietieji diskai
Kietojo disko talpa - 2 TB
Kitos funkcijos -
Kodas - SP002TBSS3A55S25
Kombinuota (kita) - 1.0000 g
Logistikos duomenys - Suderintos sistemos (HS) kodas - 84717070
LongDesc - Įperkamas atnaujinimas visiems"Ace A55" yra aukštos kokybės gaminys, skirtas taupiems vartotojams, ir yra vienas iš ekonomiškiausių SSD diskų modelių. Dėl pažangios SATA III 6 Gb/s sąsajos ir prieinamos kainos dabar galite lengvai atnaujinti savo seną kompiuterį neišleisdami didžiulių sumų.Turtas - tai pinigai! Nešvaistykite jo veltuiVis dar gaištate brangų laiką paleisdami kompiuterį ar įkeldami programas? Tuomet metas atsikratyti senojo kietojo disko ir pereiti prie SSD. Naudodamas SATA III 6 GB/s sąsają, "Ace A55" gali įkrauti kompiuterį arba paleisti programas per kelias sekundes.Tvarumas ir našumasĮrengtas su originaliu valdikliu ir 3D NAND "flash" atmintine, "Ace A55" gali ne tik užtikrinti stabilumą ir ilgaamžiškumą. Ji taip pat pasižymi išskirtiniu našumu, kuris leidžia per 10 sekundžių greitai įkrauti kompiuterį, sutrumpinti programų įkėlimo laiką ir padidinti duomenų perdavimo greitį. Nesvarbu, ar naršote internete, ar mėgaujatės geru filmu, ar turite tvarkyti dokumentus, "Ace A55" užtikrins sklandų darbą be vėlavimo.Blogų blokų valdymas (BBM)Blogų blokų valdymo (BBM) mechanizmas aptinka ir pažymi blogus blokus, kad būtų išvengta saugojimo tuose blokuose ir pašalintos prieigos klaidos. Ir net jei trinant duomenis naujuose blokuose pasitaiko klaidų, šis mechanizmas gali perkelti duomenis į kitus efektyvius blokus, kad būtų išvengta duomenų praradimo dėl nepavykusio trynimo.Lengvas ir S.M.A.R.T."Ace A55" yra vienas lengviausių ir ploniausių tokio tipo SSD diskų, tačiau jis atsparus smūgiams ir vibracijai, nes jame nėra judančių dalių. Įrengta S.M.A.R.T. stebėsenos sistema ir ECC (klaidų taisymo kodo) technologija taip pat žada didesnį duomenų perdavimo saugumą.Vidinė automatinio kopijavimo technologija"Ace A55" automatinio kopijavimo technologija leidžia atlikti automatines kopijavimo operacijas iš SLC talpyklos į 3D NAND Flash atmintinę NAND viduje nenaudojant valdiklio ar DDR. Taip palaikomas didesnis efektyvumas, sumažinant valdiklio ir DRAM darbo krūvį.Nemokamai atsisiunčiama SSD disko būklės stebėjimo programa - SP ToolboxLengvai stebėkite savo naujojo SSD disko būklę naudodami mūsų nemokamai atsisiunčiamą programinę įrangą - SP Toolbox. Atlikite "Ace A55" našumo testus, gaukite bendrą funkcijos įvertinimą arba patikrinkite išsamią informaciją apie savo įrenginį, įskaitant naudojamą vietą, įrenginio temperatūrą, bendrą įrašytų baitų skaičių ir daug daugiau.
LongProductName - 2 TB, 63 g, SATA III, 560 MB/s, 530 MB/s, 5 V, 3D NAND
LongSummaryDescription - Silicon Power Ace A55. SSD talpa: 2 TB, SSD form factor: 2,5", skaitymo greitis: 560 MB/s, rašymo greitis: 530 MB/s, duomenų perdavimo sparta: 6 Gbit/s, Komponentas skirtas: Kompiuteris / nešiojamasis kompiuteris
Maitinimas - darbinė įtampa - 5 V
matmenų aukštis - 100 mm
matmenų gylis - 20 mm
matmenų plotis - 120 mm
matmuo svoris - 50 g
Modelis - Ace A55
Našumas > Duomenų perdavimo sparta - 6 Gbit/s
Našumas > Kietosios būsenos disko sąsaja - SATA III
Našumas > Kietosios būsenos disko talpa - 2000 GB
Našumas > Skaitymo greitis - 500 MB/s
Našumas > Įrašymo greitis - 450 MB/s
Nuoroda - https://silicon-power.com/web/product-ace_a55
Pakuotės funkcijos > Paletės kiekis - 12567 vnt.
Pakuotės funkcijos > WEE klasifikacija - CL109:6:2017-04-01
Pakuotės ypatybės > Bendrasis aukštis (mm) - 110 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis gylis (mm) - 125 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis plotis (mm) - 10 mm
Pakuotės ypatybės > EEĮ atliekų mokestis - Ne
Pakuotės ypatybės > Pakuotės kiekis - 1,00 vnt.
Pakuotės ypatybės > PET - 1 g
Pakuotės ypatybės > Plastikas (ne PET) - 6 g
Pakuotės ypatybės > Popierius ir kartonas - 10.00 g
Pakuotės ypatybės > Taros svoris (kg) - 0.01 kg
Pakuotės ypatybės > Tūrio (m3) - 0.0001375 m³
Pakuotės ypatybės > Įdėtas akumuliatorius - Ne
Pavadinimas - "Silicon Power A55 2TB
Pavadinimas - "Silicon Power Ace A55" 2,5" 2 TB Serial ATA III 3D NAND
Pavadinimas - Silicon Power | Ace | A55 | 2000 GB | SSD form factor 2,5" | SSD sąsaja SATA III | Skaitymo greitis 500 MB/s | Įrašymo greitis 450 MB/s
pavadinimas - SSD diskas Slim Ace A55 2TB 2,5 colio SATA3 500/450 MB/s 7 mm
Pavaros tipas - Vidinis
Plotis - 69.9 mm
Prekės ženklas - Silicio galia
Prekės ženklo dalies kodas - SP002TBSS3A55S25
Produkto pavadinimas - Ace A55
Rašymo greitis - 450 MB/s
ShortSummaryDescription - "Silicon Power Ace A55", 2 TB, 2,5", 560 MB/s, 6 Gb/s
Skaitymo greitis - 500 MB/s
Spalva - Netaikoma
Svoris - 63 g
Svoris ir matmenys - Aukštis - 7 mm
Svoris ir matmenys - Gylis - 100 mm
Svoris ir matmenys - Plotis - 69.8 mm
Svoris ir matmenys - Svoris - 63 g
Techniniai duomenys > Bendrasis svoris - 0.05 kg
Techninė informacija > Gamintojas - Silicio galia
Techninė informacija > Garantija - 36 mėnesiai
Techninė informacija > Grynasis svoris - 0.04 kg
Trumpas aprašymas - 2,5'' | SSD | 2TB | 560/530 MB/s| Serial ATA3 | 7 mm| 3D Nand
URL - https://www.silicon-power.com/web/product-Ace_A55
vendpn - SP002TBSS3A55S25
Description - Ace A55 Accelerate your PC at a low cost Dedicated to users looking for a cheap yet good drive, the Ace A55 is positioned as one of the most cost-effective models. With a SATA III 6Gb/s interface and an affordable price, anyone can upgrade their old PC without spending a fortune! A real time saver! Constantly wasting time launching and installing computer applications? It's time to get rid of your old drive and switch to a new SSD. Equipped with a SATA III 6Gbps interface, the Ace A55 SSD is able to launch your computer applications in seconds! Simple and easy instructions for upgrading your computer. Only 3 steps to do it! Step 1 Back up your data to another medium. Step 2. Remove the old hard drive from your computer. Step 3. Insert the SSD in place of the old HDD. Extremely durable Equipped with a high-speed controller and NAND Flash memory, the Ace A55 not only guarantees the stability and durability of an SSD, but also offers exceptional performance! It enables faster start-up, faster application loading times and faster data transfer speeds. Whether you're working on your computer, surfing the web or watching movies, you can enjoy lag-free computing. Bad block management (BBM) The Bad Block Management (BBM) mechanism can detect and mark corrupted blocks to avoid storing data in such blocks and eliminate access errors. Even if errors occur in new blocks during deletion, this mechanism can move data to other efficient blocks to prevent data loss. A range of data security mechanisms. The SP Ace A55 SSD is a leader in its class. It contains no moving parts, so it is resistant to shock and vibration. Several internal mechanisms, such as S.M.A.R.T. and ECC, ensure the safety of your data. Built-in data acceleration mechanism Thanks to the use of a buffer in the form of high-speed SLC memory, data is copied from it directly into the memory cells without the involvement of the controller. As a result, the utilisation of the writing capacity of the 3D NAND Flash cells is optimised and the load on the controller is minimised. SP ToolBox - monitoring the status of your SSD SP Toolbox has been developed for use with Silicon Power SSDs. It offers convenient monitoring of device status, information on drive parameters and easy change of settings. In addition, it is an advanced and user-friendly software that makes it easy to keep your device in top performance condition.
Height - 7 mm
Disk type - SSD
Design > SSD form factor - 2.5"
EAN - 4713436124245
ean - 4713436124245
Eans - 4713436124245
Operational conditions - Vibration resistance - 20 G
Form factor (width) - 2,5'' (SFF)
Features - Memory type - 3D NAND
Features - Data transfer rate - 6 Gbit/s
Features - Backlight - No
Features - Component for - PC/Laptop
Features - Sequential write speed (ATTO) - 530 MB/s
Features - Sequential write speed (CDM) - 450 MB/s
Features - Sequential read speed (ATTO) - 560 MB/s
Features - Sequential read speed (CDM) - 500 MB/s
Features - NVMe - No
Features - S.M.A.R.T. support - Yes
Features - Read speed - 560 MB/s
Features - SSD form factor - 2.5"
Features - SSD capacity - 2 TB
Features - Interface - Serial ATA III
Features - Mean time between failures (MTBF) - 1500000 h
Features - Write speed - 530 MB/s
producer - Silicon Power
Producer - Silicon Power
ProducerCode - SP002TBSS3A55S25
Producer product name - A55
Producer product family - Ace
Warranty - 36
guarantee - 36
WarrantyInfo - 3 years
guarantee_type - normal
GTIN - 4713436124245
Depth - 100 mm
HDD interface - SATA III - 6 Gb/s
Category - Internal Solid State Drives
Category - Root/Electronics/PC parts/Hard drives
HDD capacity - 2 TB
Other features -
Code - SP002TBSS3A55S25
Combined (other) - 1.0000 g
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84717070
LongDesc - Affordable Upgrade for EveryoneA high-quality product for the budget-minded among us, the Ace A55 is positioned as one of the most cost-effective SSD models. With its advanced SATA III 6Gb/s interface and an affordable price, you can now easily upgrade your old computer without spending a fortune.Time is Money! Don't Waste ItStill wasting precious time while booting your computer or loading applications? Then it's time to get rid of your old hard drive and switch to an SSD. Powered by SATA III 6GB/s interface, the Ace A55 is able to boot your computer or launch applications within seconds.Durability and PerformanceEquipped with an original controller and 3D NAND flash, the Ace A55 can not only guarantee stability and durability. It also delivers outstanding performance which enables 10-second quick boot-ups, shorter application load times and faster data transmission speed. Whether you are web surfing, enjoying a good movie, or have to handle paperwork, the Ace A55 will bring you a smooth, lag-free experience.Bad Block management (BBM)A bad block management (BBM) mechanism detects and marks bad blocks to avoid storage in those blocks and eliminate access errors. And, even if errors do occur in new blocks during an erase, this mechanism can move the data to other effective blocks to prevent data loss resulting from the failed erase.Light and S.M.A.R.T.The Ace A55 is one of the lightest and thinnest SSDs of its kind yet it is shock- and vibration-proof, because it contains no moving parts. Equipped with a S.M.A.R.T. monitoring system and ECC (error correction code) technology, it also promises higher data transmission safety.Internal Auto-Copy TechnologyThe Ace A55's auto-copy technology allows automatic copy operations from the SLC cache to the 3D NAND Flash inside the NAND without using the controller or DDR. This supports higher efficiency by reducing the controller's and DRAM's workload.Free-Download of SSD Health Monitor - SP ToolboxEasily monitor your new SSD's health with our free-download software – SP Toolbox. Run performance tests on the Ace A55, get an overall function evaluation, or check detailed information about your device, including used space, device temperature, total bytes written, and many more.
LongProductName - 2TB, 63g, SATA III, 560MB/s, 530MB/s, 5V, 3D NAND
LongSummaryDescription - Silicon Power Ace A55. SSD capacity: 2 TB, SSD form factor: 2.5", Read speed: 560 MB/s, Write speed: 530 MB/s, Data transfer rate: 6 Gbit/s, Component for: PC/Laptop
Power - Operating voltage - 5 V
dimension height - 100 mm
dimension depth - 20 mm
dimension width - 120 mm
dimension weight - 50 g
Model - Ace A55
Performance > Data transfer rate - 6 Gbit/s
Performance > Solid-state drive interface - SATA III
Performance > Solid-state drive capacity - 2000 GB
Performance > Read speed - 500 MB/s
Performance > Write speed - 450 MB/s
Link - https://silicon-power.com/web/product-ace_a55
Package features > Palette Qty - 12567 pc(s)
Package features > WEE classification - CL109:6:2017-04-01
Package features > Gross height (mm) - 110 mm
Package features > Gross depth (mm) - 125 mm
Package features > Gross width (mm) - 10 mm
Package features > WEEE tax - No
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > PET - 1 g
Package features > Plastic (No PET) - 6 g
Package features > Paper/Pasteboard - 10.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.01 kg
Package features > Volume (m3) - 0.0001375 m³
Package features > Embeeded battery - No
Name - Silicon Power A55 2TB
Title - Silicon Power Ace A55 2.5" 2 TB Serial ATA III 3D NAND
Name - Silicon Power | Ace | A55 | 2000 GB | SSD form factor 2.5" | SSD interface SATA III | Read speed 500 MB/s | Write speed 450 MB/s
name - SSD drive Slim Ace A55 2TB 2,5 inch SATA3 500/450 MB/s 7mm
Drive type - Internal
Width - 69.9 mm
Brand - Silicon Power
BrandPartCode - SP002TBSS3A55S25
ProductName - Ace A55
Writing speed - 450 MB/s
ShortSummaryDescription - Silicon Power Ace A55, 2 TB, 2.5", 560 MB/s, 6 Gbit/s
Reading speed - 500 MB/s
Color - Not applicable
Weight - 63 g
Weight & dimensions - Height - 7 mm
Weight & dimensions - Depth - 100 mm
Weight & dimensions - Width - 69.8 mm
Weight & dimensions - Weight - 63 g
Technical details > Gross weight - 0.05 kg
Technical details > Producer - Silicon Power
Technical details > Warranty - 36 month(s)
Technical details > Net weight - 0.04 kg
ShortDescription - 2.5'' | SSD | 2TB | 560/530 MB/s| Serial ATA3 | 7mm| 3D Nand
URL - https://www.silicon-power.com/web/product-Ace_A55
vendpn - SP002TBSS3A55S25
124,01 €
Silicon Power Ace A55, 2TB
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos