Logitech K270, Wireless, Eng

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 62920 Produkto kodas: 920-003738
Sandėlyje yra 2 vnt.
Garantija: 2 metų
34,86 €
Pristatymo parinktys Daugiau apie pristatymą
  • Atsiimkite Omniva terminale 1,99 €: pirmadienį, 22.04.2024
  • Atsiimkite DPD terminale 1,99 €: pirmadienį, 22.04.2024
  • Pristatymas Lietuvoje (DPD kurjerių paštas) 3,99 €: pirmadienį, 22.04.2024
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Jungties tipas: Bevielis
  • Mygtukų apšvietimas: Nėra
  • Mygtukų kalba: ENG
  • Pelė komplekte: Nėra
  • Pritaikymas: Home & Office
  • Spalva: Juoda
Visi parametrai
Daugialypės terpės klavišai : Yra
Jungiklio modelis : N/A
Jungiklio tipas : N/A
Jungiklių gamintojas : Nenurodyta
Jungties tipas : Bevielis
Klaviatūros apšvietimo spalva : Nėra
Klaviatūros dydis : Full size
Klaviatūros tipas : Membrane
Makro klavišai : Nėra
Mygtukų apšvietimas : Nėra
Mygtukų kalba ENG
Klaviatūros mygtukų kalba nurodo, kokio šrifto raidės yra pažymėtos ant klaviatūros mygtukų ir kokios yra papildomos kalbos. Mygtukų kalba pažymėta ENG turės tik lotyniškas raides, o ENG/RU, arba LAT/RUS pirminės raidės bus lotyniškos, plius kirilicos šrifto raidės. Prieš pirkdami klaviatūrą, įsitikinkite, kad mygtukų kalba atitinka Jūsų reikalavimus.
Pelė komplekte Nėra
Šis parametras nusako tai, ar į klaviatūros komplektą įeina pelė. Smulkesnę informaciją apie pelės specifikaciją ir prijungimą galite sužinoti gamintojo svetainėje arba paskambinę mūsų vadybininkams.
Prijungimas Bevielis USB
Klaviatūros prijungimas prie kompiuterio. Didžioji dalis šiuolaikinių kompiuterių turi USB ir PS/2 prievadus klaviatūros prijungimui. Visi kompiuteriai, kurie turi PS/2 prievadą, palaiko PS/2 klaviatūras. Prieš pirkdami klaviatūrą su USB prievadu, įsitikinkite, ar Jūsų kompiuteris palaiko USB klaviatūros prijungimą.
Pritaikymas : Home & Office
Spalva Juoda
Nurodyta klaviatūros spalva yra pažintinė ir gali skirtis nuo realios klaviatūros spalvos.
Pelė
Išsamesnė specifikacija
"Windows 7" OS suderinamumas - Taip
"Windows 8" OS suderinamumas - Taip
"Windows 10" OS suderinamumas - Taip
"Windows Vista" OS suderinamumas - Taip
Akumuliatorius - AAA x2
Akumuliatorių technologija - Šarminis
Aprašymas - "Logitech" belaidė klaviatūra K270 Patikimas belaidis ryšys visur, kur naudojate klaviatūrą, nes "Logitech Unifying" imtuvas susiejamas su šešiomis su "Unifying" suderinamomis pelėmis ir klaviatūromis.Logitech Unifying imtuvas Mažytis belaidis imtuvas lieka nešiojamajame kompiuteryje - jo nereikia atjungti, kai judate, ir prijungia klaviatūrą.
Pažangus 2,4 GHz belaidis ryšys Kad galėtumėte dirbti ar žaisti daugiau vietų, pavyzdžiui, savo patogioje sofoje, belaidis ryšys praktiškai pašalina vėlavimus, nutrūkimus ir trukdžius ir užtikrina iki 10 metrų (33 pėdų) veikimo spindulį. 24 mėnesių akumuliatoriaus veikimo trukmė Kad galėtumėte mažiau vargti, akumuliatorius veikia iki 24 mėnesių. Automatinis budėjimo režimas padeda taupyti energiją. Aštuoni sparčiuosius klavišusTai, ką dažniausiai darote, yra po ranka - aštuoni spartieji klavišai, kuriais galite iškart pasiekti internetą, el. paštą, groti / pristabdyti, reguliuoti garsą ir t. t. Įjungimo ir paleidimo paprastumas Sąranka trunka kelias sekundes - tiesiog prijunkite belaidį imtuvą prie kompiuterio USB jungties ir iškart pradėkite naudotis klaviatūra be programinės įrangos. Viso dydžio išdėstymas Elegantiška klaviatūra taupo vietą neaukojant patogumo dėl pažįstamo viso dydžio išdėstymo - įskaitant skaičių bloknotą ir plačią, išlenktą tarpo juostą.
Neišsiliejančiam skysčiui atspari klaviatūra Skystis nuteka iš klaviatūros, todėl nereikia nerimauti, kad netyčia išsiliejus skysčiui sugadinsite savo investiciją.*** "Logitech" patikimumas Gaunate aukštą kokybę ir patikimumą, dėl kurių "Logitech" tapo pasauline klaviatūrų lydere, už kainą, kurią galite sau leisti, ir 3 metų ribotą techninės įrangos garantiją. Patvarūs, UV spinduliais padengti klavišai Speciali danga apsaugo klavišus nuo išblukimo, todėl ilgus metus matysite, ką rašote.
Aprašymas - Patikimas belaidis ryšys visur, kur tik naudojate klaviatūrą, nes "Logitech Unifying" imtuvas susiejamas su šešiomis su "Unifying" suderinamomis pelėmis ir klaviatūromis. Mažytis "Logitech Unifying" imtuvas yra pakankamai mažas, kad liktų nešiojamajame kompiuteryje ir būtų prijungtas, kai tik jums prireikia. Be to, galite lengvai pridėti kitą suderinamą pelę, klaviatūrą ar skaičių bloknotą - be kelių USB imtuvų. Pažangus "Logitech" 2,4 GHz belaidis ryšys užtikrina laidui prilygstantį patikimumą, kai ryšys pasiekiamas iki 10 metrų atstumu. Automatinis dažnio perjungimas reiškia, kad beveik neprarasite signalo - net ir judriausioje belaidžio ryšio aplinkoje. Be to, jis padeda užtikrinti informacijos saugumą, nes užtikrina 128 bitų AES klaviatūros šifravimą - vieną aukščiausių galimų saugumo lygių. Belaidžio ryšio veikimo spindulys gali skirtis dėl aplinkos ir kompiuterio sąlygų. 24 mėnesius veikianti baterija reiškia, kad galite kelerius metus nekeisti baterijų. Nereikia įjungimo ir išjungimo mygtukų - automatinis budėjimo režimas taupo energiją už jus. Akumuliatoriaus veikimo laikas gali skirtis priklausomai nuo naudojimo. Tai, ką dažniausiai darote, yra po ranka - aštuoni greitieji klavišai, kuriais galite iškart pasiekti internetą, el. paštą, grojimą / pauzę, garsumą ir dar daugiau. Nustatymas negali būti paprastesnis - tiesiog prijunkite belaidį imtuvą prie stalinio, nešiojamojo ar netbook kompiuterio USB prievado ir iškart pradėkite naudoti klaviatūrą be programinės įrangos.
Aprašymas - Ryšio tipas: Belaidis, Klaviatūros tipas: Standartinis, Ryšio prievadas: USB, Klaviatūros apšvietimas: Nėra, Kalbos: ENG, Pakuotė: Klaviatūra, Spalva: Juoda, Garantija: 2 metai
ARTIKEL1 - BELAIDĖ KLAVIATŪRA K270
ARTIKEL2 - JAV INT - EER
Aukštis (mm) - 18 mm
Belaidė technologija - RF
Belaidžio ryšio diapazonas - 10 m
Bendrasis svoris - 0.72 kg
category_en - Kompiuteriai ir komponentai > Kompiuterių periferiniai įrenginiai > Klaviatūros
category_lv - Kompiuterių techninė įranga > Kompiuterių periferiniai įrenginiai > Klaviatūros
category_ru - Kompiuterių techninė įranga > Kompiuterių periferiniai įrenginiai > Klaviatūros
description_en - Belaidė klaviatūra K270 - "Logitech Unifying" imtuvas - mažytis belaidis imtuvas, kuris lieka nešiojamajame kompiuteryje ir leidžia pridėti prietaisus, kai jų reikia - Vos vienas prisilietimas - Su aštuoniais sparčiaisiais klavišais galite atlikti daugiau ir greičiau, kad iškart pasiektumėte muziką, el. paštą ir dar daugiau. - Įkrautas ir paruoštas - Dėl išmaniojo energijos valdymo galite kelerius metus nekeisti baterijų - Pažangus 2,4 GHz belaidis ryšys - belaidis ryšys praktiškai pašalina vėlavimus, nutrūkimus ir trukdžius ir užtikrina iki 10 metrų atstumą. Specifikacija: Klaviatūros mygtukų skaičius: 111 Klaviatūros mygtukų tipas: Membraninė jungtis: Belaidis ryšys Sąsaja: USB adapteris 2,4 GHz Papildomos funkcijos: Aštuoni funkciniai klavišai Suderinamumas su operacine sistema: Pagrindinės funkcijos: "Microsoft Windows": Klasikinis išdėstymas: ĮRANGA: ENG (JAV)
description_lv - Belaidė klaviatūra K270 - "Logitech Unifying" imtuvas - nedidelis belaidis imtuvas, kuris lieka nešiojamajame kompiuteryje ir leidžia pridėti prietaisus, kai jų reikia, vos vienu prisilietimu. Greičiau atlikite daugiau darbų su aštuoniais sparčiaisiais klavišais, kurie leidžia akimirksniu pasiekti muziką, el. paštą ir kt. - Įkrautas ir paruoštas - dėl išmaniojo energijos valdymo galite dirbti metų metus nekeisdami baterijų.
- Pažangus 2,4 GHz belaidis ryšys - Belaidis ryšys praktiškai pašalina vėlavimus, trikdžius ir trukdžius ir užtikrina iki 10 metrų atstumą. Specifikacijos: Klaviatūros mygtukų skaičius: 111 Klaviatūros mygtukų tipas: Membraninis Ryšys: belaidis Sąsaja: 2,4 GHz USB adapteris Papildomos funkcijos: aštuoni funkciniai klavišai Suderinamumas su OS: "Microsoft Windows" Klavišų savybės: klasikinis Išdėstymas: ENG (JAV)
description_ru - "Logitech Unifying" imtuvas - tai mažas belaidis imtuvas, kuris lieka jūsų nešiojamajame kompiuteryje ir leidžia prireikus pridėti įrenginius. - Vos vienas prisilietimas - Su aštuoniais sparčiaisiais klavišais galite atlikti daugiau ir greičiau, kad iškart pasiektumėte muziką, el. paštą ir kt. - Įkrautas ir paruoštas - Dėl išmaniojo energijos valdymo galite ištisus metus nekeisti baterijų. - Pažangus 2,4 GHz belaidis ryšys - Belaidis ryšys praktiškai pašalina vėlavimus, nutrūkusius ryšius.
Dizainas - Apsaugos funkcijos - Atsparus išsiliejimams
Dizainas - Ergonomiškas dizainas - Taip
Dizainas - foninis apšvietimas - Ne
Dizainas - klaviatūros stilius - Tiesus
Dizainas - LED indikatoriai - Taip
Dizainas - Paviršiaus spalvos - Vienspalvis
Dizainas - Produkto spalva - Juoda
Dizainas - Produkto spalva - Juoda, sidabrinė
Dizainas - Reguliuojamas klaviatūros aukštis - Taip
Dizainas - riešo atrama - Ne
Dizainas - Viso dydžio klaviatūra - Taip
Dizainas > Apsaugos funkcijos - Atsparus vandeniui
Dizainas > Ergonomiškas dizainas - Taip
Dizainas > Gaminio spalva - Juoda
Dizainas > Klaviatūros formos veiksnys - Standartinis
Dizainas > Viso dydžio klaviatūra - Taip
Duomenų pakavimas - vienijantis imtuvas - Taip
Dėžutės aukštis (mm) - 174 mm
Dėžutės ilgis (mm) - 464 mm
Dėžutės plotis (mm) - 137 mm
Dėžutės svoris Brutto (kg) - 3 kg
EAN - 5099206032842
ean - 5099206032965
EANCode - 5099206032842
EAN kodas - 5099206032842
EAN kodas - 5099206032910
Eans - 5099206032842
Ergonomika > Belaidžio ryšio diapazonas - 10 m
Funkcijos - Belaidžio ryšio diapazonas - 10 m
Funkcijos - USB 2.0 prievadų kiekis - 1
gamintojas - Logitech
Gamintojas - Logitech
Gamintojo kodas - 920-003738
Gamintojo produkto pavadinimas - K270
Garantija - 24
Garantija - 24 mėnesiai
garantija - 36
Garantija Grąžinami produktai - Taip
GarantijaInformacija - 3 metai
GarantijaInformacija - 3 metai
Garantijos patvirtinimo kriterijai - Serijos numeris
Garantijos terminas (mėn.) - 36 mėnesiai
garantijos_tipas - išorinis
gross_weight - 0.44 kg
GRUPPE1 - Įvesties įrenginiai
GRUPPE2 - Klaviatūros ir klaviatūros
GTIN - 4054318622443
GTIN - 5099206032842
GTIN - 5099206032965
Gylis (mm) - 442 mm
HSTNUMBER - 920-003738
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_2918_1.jpg
Imtuvas > Belaidžio imtuvo sąsaja - USB
Imtuvas > Vienijantis imtuvas - Taip
Išorinė spalva - Juoda
Kategorija - Klaviatūros
Kategorija - Kompiuterių priedai :: Periferiniai įrenginiai :: Klaviatūros
Kategorija - Root/Elektronika/PC periferiniai įrenginiai/Klaviatūros
Kategorijos kodas - KEY
KB kalba - ENG
Kitos funkcijos > Baterijų skaičius (klaviatūra) - 2
Kitos funkcijos > Klaviatūros baterijos tipas - AAA
Kitos funkcijos > Maitinimo šaltinio tipas - Akumuliatorius
Kitos funkcijos > Spalva - Juoda
Klaviatūra - "Windows" klavišai - Taip
Klaviatūra - daugialypės terpės klavišai - Taip
Klaviatūra - dažnių juosta - 2.4 GHz
Klaviatūra - Klaviatūros formos veiksnys - Viso dydžio (100 %)
Klaviatūra - klaviatūros išdėstymas - QWERTY
Klaviatūra - klaviatūros išdėstymas - QWERTY
Klaviatūra - klaviatūros kalba - Anglų kalba
Klaviatūra - klaviatūros kalba - Vengrų
Klaviatūra - klaviatūros klavišų veikimo trukmė - 5 milijonai simbolių
Klaviatūra - paskirtis - Kompiuteris / serveris
Klaviatūra - rekomenduojamas naudojimas - Pagrindinis
Klaviatūra - ryšio technologija - Belaidis
Klaviatūra - įrenginio sąsaja - RF belaidis ryšys
Klaviatūra > Klaviatūra, atspari išsiliejimams - Taip
Klaviatūra > Klaviatūros stilius - Tiesus
Klaviatūra > Reguliuojamas klaviatūros aukštis - Taip
Klaviatūra > USB 2.0 prievadų kiekis - 1
Klaviatūros funkcijos - Atsparus išsiliejimams dizainas Islando tipo
Klaviatūros funkcijos - Tik klaviatūra / daugialypė terpė
Klaviatūros išdėstymas - QWERTY
Klavišų / mygtukų funkcijos - Naršymas internete Žiniasklaida Programuojamas
Kodas - 920-003738
LargeDescHTML - Belaidė klaviatūra K270Pilno dydžio, "Unifying" belaidis ryšysMažas stebuklasLogitech "Unifying" imtuvas - mažytis belaidis imtuvas, kuris lieka nešiojamajame kompiuteryje ir leidžia pridėti prietaisus, kai jų reikiaTik vienu prisilietimu Galite atlikti daugiau ir greičiau, naudodami aštuonis sparčiuosius klavišus, kad iškart pasiektumėte muziką, el. paštą ir dar daugiau.Įkrautas ir paruoštasDėl išmaniojo energijos valdymo galite kelerius metus nekeisti baterijų.Pažangus 2,4 GHz belaidis ryšysTodėl galite dirbti ar žaisti daugiau vietų - pavyzdžiui, patogioje sofoje - belaidis ryšys praktiškai pašalina vėlavimus, nutrūkimus ir trukdžius ir užtikrina iki 10 metrų (33 pėdų) veikimo spindulį. Šiame puslapyje pateikta informacija yra gamintojo arba prekės ženklo nuosavybė. Norėdami sužinoti daugiau, apsilankykite adresu: http://www.logitech.com.
Logistikos duomenys - Pagrindinės (išorinės) dėžės aukštis - 174 mm
Logistikos duomenys - Pagrindinės (išorinės) dėžės bendrasis svoris - 3 kg
Logistikos duomenys - Pagrindinės (išorinės) dėžės ilgis - 464 mm
Logistikos duomenys - Pagrindinės (išorinės) dėžės plotis - 137 mm
Logistikos duomenys - Suderintos sistemos (HS) kodas - 84716060
Lokalizavimas - Jungtinė Karalystė
Lokalizavimas - Tarptautinė anglų kalba
LongDesc - "Logitech®" belaidė klaviatūra K270. Patikimas belaidis ryšys - visur, kur naudojate klaviatūrą. Mažytis "Logitech Unifying" imtuvas yra pakankamai mažas, kad liktų jūsų nešiojamajame kompiuteryje. Be to, galite lengvai pridėti kitą suderinamą pelę ar klaviatūrą - be kelių USB imtuvų. Dėl "Logitech Advanced 2,4 GHz" belaidžio ryšio praktiškai neprarandate signalo iki 10 metrų atstumu.* Galite dirbti dvejus metus be rūpesčių dėl baterijos.** Aštuoni sparčiųjų klavišų mygtukai ir "plug-and-play" sąranka, užtrunkanti vos kelias sekundes, suteikia paprastumo. Pažįstamas viso dydžio išdėstymas, įskaitant skaičių bloknotą, suteikia jums visus reikiamus klavišus ten, kur jų tikitės. Be to, jis pagamintas taip, kad būtų ilgaamžis, nes pasižymi aukšta kokybe ir patikimumu, kuriuo garsėja "Logitech" - jo konstrukcija atspari išsiliejimui***, o klavišai padengti UV spinduliais, kad būtų patvarūs. * Belaidžio ryšio veikimo nuotolis gali skirtis dėl aplinkos ir kompiuterio sąlygų. ** Klaviatūros akumuliatoriaus veikimo trukmė apskaičiuota remiantis apytiksliais dviem milijonais klavišų paspaudimų per metus biuro aplinkoje. Vartotojo patirtis gali skirtis. *** Testuota ribotomis sąlygomis (išsiliejus ne daugiau kaip 60 ml skysčio). Nemerkite klaviatūros į skystį.
LongDesc - Tikimas belaidis ryšys - visur, kur naudojate klaviatūrą.Mažas stebuklas"Logitech Unifying" imtuvas - mažytis belaidis imtuvas, kuris lieka nešiojamajame kompiuteryje ir leidžia pridėti prietaisus, kai jų prireikia.Tik vienu prisilietimuDarysite daugiau ir greičiau, naudodami aštuonis sparčiuosius klavišus, kad galėtumėte iškart pasiekti muziką, el. paštą ir kt.Įkrautas ir paruoštasDėl išmaniojo energijos valdymo galite kelerius metus nekeisti akumuliatorių.Pažangus 2,4 GHz belaidis ryšysKad galėtumėte dirbti ar žaisti daugiau vietų - pavyzdžiui, savo patogioje sofoje - belaidis ryšys praktiškai pašalina vėlavimus, nutrūkimus ir trukdžius ir užtikrina iki 10 metrų (33 pėdų) veikimo spindulį.
LongProductName - "Logitech" belaidė klaviatūra K270 - 2,4 GHz, USB 2.0, QWERTY, vengriška
LongProductName - Belaidė klaviatūra K270
LongSummaryDescription - "Logitech" belaidė klaviatūra K270. Klaviatūros formos faktorius: Viso dydžio (100 %). Klaviatūros stilius: Tiesus. Ryšio technologija: Įrenginio sąsaja: Klaviatūros išdėstymas: Rekomenduojama naudoti: Rekomenduojama naudoti namuose. Produkto spalva: juoda
LongSummaryDescription - "Logitech K270". Klaviatūros formos faktorius: Viso dydžio (100 %). Klaviatūros stilius: Tiesus. Ryšio technologija: Įrenginio sąsaja: Klaviatūros išdėstymas: QWERTZ. Produkto spalva: juoda, sidabrinė
Maitinimas - Akumuliatoriaus talpa - 1000 mAh
Maitinimas - akumuliatoriaus tarnavimo laikas - 24 mėnesiai
Maitinimas - Akumuliatoriaus tipas - AAA
Maitinimas - Akumuliatorių technologija - Šarminis
Maitinimas - baterijų skaičius (klaviatūra) - 2
Maitinimas - klaviatūros baterijos tipas - AAA
Maitinimas - Maitinimo šaltinio tipas - Akumuliatorius
Maitinimas - palaikomų baterijų skaičius - 2
Maitinimas - palaikomų baterijų skaičius - 4
Maitinimas > Akumuliatoriaus tipas - AAA
Maitinimas > Akumuliatorių technologija - Šarminis
Maitinimas > Palaikomų baterijų skaičius - 2
MANUFACTURER - LOGITECH
matmenų aukštis - 160 mm
matmenų gylis - 30 mm
matmenų plotis - 460 mm
matmuo svoris - 711 g
Mažmeninė pakuotė Grynasis svoris Kartonas - 0.06 kg
Mažmeninė pakuotė Grynasis svoris Plastikas - 0 kg
Modelis - "Logitech K270
Mygtukų skaičius - 112
Nominalusis svoris - 0.5 kg
Pakuotėje esantys vienetai - 1
Pakuotės aukštis (mm) - 158.8 mm
Pakuotės duomenys - Belaidžio imtuvo sąsaja - A tipo USB
Pakuotės duomenys - imtuvas pridedamas - Taip
Pakuotės duomenys - imtuvo matmenys (WxDxH) - 14.4 x 6.6 x 18.7 mm
Pakuotės duomenys - Imtuvo svoris - 2 g
Pakuotės duomenys - Imtuvo tipas - Vienijantis imtuvas
Pakuotės duomenys - Pakuotės aukštis - 158.8 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės gylis - 454.1 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės plotis - 31.8 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės svoris - 658 g
Pakuotės duomenys - Vartotojo vadovas - Taip
Pakuotės duomenys - Į komplektą įeina baterijos - Taip
Pakuotės duomenys - Į pakuotę įtrauktų produktų skaičius - 1 vnt.
Pakuotės duomenys > Pridedamas imtuvas - Taip
Pakuotės dėžutėje - 4
Pakuotės funkcijos > WEE klasifikacija - CL109:6:2017-04-01
Pakuotės ilgis (mm) - 454.2 mm
Pakuotės plotis (mm) - 31.8 mm
Pakuotės svoris Brutto (kg) - 0.66 kg
Pakuotės svoris Netto (kg) - 0.6 kg
Pakuotės svoris Netto (kg) - 0.65 kg
Pakuotės tipas - Mažmeninė prekyba
Pakuotės turinys > Naudotojo vadovas - Taip
Pakuotės turinys > Į komplektą įeina baterijos - Taip
Pakuotės ypatybės > Akumuliatoriaus klasifikacija - CL126:NE:2016-12-09
Pakuotės ypatybės > Akumuliatoriaus sudėtis - CL127:KT:2016-12-09
Pakuotės ypatybės > Akumuliatoriaus tipas - Akumuliatorius
Pakuotės ypatybės > PET - 7 g
Pakuotės ypatybės > Taros svoris (kg) - 0.153 kg
Pakuotės ypatybės > Įdėtas akumuliatorius - Taip
Palaikomas akumuliatoriaus tipo klasifikavimas - AAA
Pardavėjas - LOGITECH
Pardavėjo interneto svetainė - www.logitech.com/en-ch/product/wireless-keyboard-k270
Pavadinimas - "Logitech" belaidė klaviatūra K270
Pavadinimas - "Logitech K270
Pavadinimas - "Logitech K270 US" belaidė klaviatūra
Pavadinimas - "Logitech K270" belaidė klaviatūra Baterijos įeina į komplektą QWERTY USB mini imtuvas Juoda
Pavadinimas - "Logitech K270" RF belaidė klaviatūra QWERTZ vengrų juodos, sidabrinės spalvos
pavadinimas - K270 belaidė klaviatūra 920-00373
Pelė - į komplektą įtraukta pelė - Ne
Pelė > Įtraukta pelė - Ne
Pilnas aprašymas Linija - USB|ENG|Radijo dažnis 2,4 GHz|Bezlaidžio ryšio diapazonas 10 m|Windows 10|Windows 8|Windows 7|Windows Vista|Įeinantys priedai Unifying imtuvas, 2 AAA baterijos, naudotojo dokumentacija.|Akumuliatorius AAA x2
Plotis (mm) - 150 mm
Prekės kodas - 920-003738
Prekės kodas - 920-003745
Prekės kortelėKortelė - https://content.it4profit.com/itshop/itemcard_cs.jsp?ITEM=150309065535304003&THEME=asbis&LANG=lv
Prekės kortelėKortelė - https://content.it4profit.com/itshop/itemcard_cs.jsp?ITEM=180813082030652473&THEME=asbis&LANG=lv
Prekės ženklas - Logitech
Prekės ženklo dalies kodas - 920-003738
Prekės ženklo dalies kodas - 920-003750
Pristatymo dėžės kiekis - 1
Produkto aprašymas - LOGITECH belaidė klaviatūra K270 - EER - JAV tarptautinis išdėstymas
Produkto aprašymas - LOGITECH belaidė klaviatūra K270 - JK - BT - NSEA - JK
Produkto kategorija - Klaviatūros ir pelės
Produkto pavadinimas - Belaidė klaviatūra K270
Produkto pavadinimas - K270
Produkto tipas - Įvesties įrenginiai - klaviatūros langelis
Radijo dažniai Belaidžiai ryšiai - 2,4 GHz
Raktai Tipas - Membranos
Reikalinga operacinė sistema - "Microsoft Windows XP" "Microsoft Windows Vista" "Microsoft Windows 7" "Microsoft Windows 8" "Microsoft Windows 10
Reikalingas akumuliatoriaus kiekis - 2
Reikalingi periferiniai įrenginiai - USB 2.0 prievadas
Ryšio technologija - Belaidis
Ryšys - Belaidis
ShortSummaryDescription - "Logitech" belaidė klaviatūra K270, pilno dydžio (100 %), belaidė, RF belaidė, QWERTY, juoda
ShortSummaryDescription - "Logitech K270", Viso dydžio (100%), Belaidis, RF belaidis, QWERTZ, juodas, sidabrinis
Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 10", "Windows 11
Siuntimo dėžės aukštis Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 16 cm
Siuntimo dėžės gylis Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 45 cm
Siuntimo dėžės plotis Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 3 cm
Siuntimo dėžės svoris Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 0.68 kg
Spalva - Juoda
Sparčiųjų klavišų skaičius - 8
Starling - Y
Stck_Kart - 4
Stck_Pal - 48
svoris - 0.4 kg
Svoris ir matmenys - Klaviatūros matmenys (WxDxH) - 441 x 18 x 149 mm
Svoris ir matmenys - Klaviatūros svoris - 498 g
Sąsaja - USB
Techninė informacija > Garantija - 24 mėnesiai
Techninė informacija > Grynasis svoris - 0.567 kg
Techninė informacija > Jungties tipas - USB mini imtuvas
Techninė informacija > Tipas - Belaidė klaviatūra
Tipas - Daugialypė terpė
title_en - "Logitech K270" belaidė klaviatūra (ENG)
title_lv - "Logitech K270" belaidė klaviatūra (ENG)
title_ru - "Logitech K270" belaidė klaviatūra (ENG)
Trumpas aprašymas - Belaidis ryšys | QWERTY + skaitmeninis | 10 m atstumas | juoda
URL - https://www.logitech.com/
URL - https://www.logitech.com/en-hk/product/7990
USB sąsaja - Taip
Vaizdas - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/150309130009665381.jpg
Vaizdas - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/180904160010730150.jpg
Veikimas > Klaviatūros išdėstymas - QWERTY
vendpn - 920-003738
Vieneto bendrasis svoris - 0.68 kg
Vieneto blogas tūris - 0,00216 kubinio metro
Vieneto dėžės aukštis - 0.16
Vieneto dėžės ilgis - 0.45
Vieneto dėžės plotis - 0.03
Vieneto grynasis svoris - 0.489 kg
Įrenginio vieta - Išorinis
Įtrauktas akumuliatoriaus kiekis - 2
Įtraukti priedai - Suvienodintas imtuvas, 2 AAA baterijos, naudotojo dokumentai.
Įtraukti priedai - USB imtuvas Dokumentacija
Įvesties įrenginys > Dažnių juosta - 2.4 GHz
Įvesties įrenginys > Paskirtis - Kompiuteris / serveris
Įvesties įrenginys > Rekomenduojamas naudojimas - Pagrindinis
Įvesties įrenginys > Įrenginio sąsaja - RF belaidis ryšys
Windows 7 OS compatibility - Yes
Windows 8 OS compatibility - Yes
Windows 10 OS compatibility - Yes
Windows Vista OS compatibility - Yes
Battery - AAA x2
Battery Technology - Alkaline
Description - Logitech Wireless Keyboard K270
Reliable wireless—wherever you use your keyboard— thanks to the Logitech Unifying receiver that pairs with up to six Unifying-compatible mice and keyboards.Logitech Unifying receiver
The tiny wireless receiver stays in your laptop—there’s no need to unplug it when you move around—and connects your keyboard.
Advanced 2.4 GHz wireless
So you can work or play in more places—like your comfy couch—the wireless connection virtually eliminates delays, dropouts and interference and gives you range of up to 10 meters (33 feet).
24-month battery life
You’ll enjoy less hassle with a battery life of up to 24 months. Auto standby helps you save energy.
Eight hot keysThe things you do most are right at your fingertips with eight hot keys for instant access to the Internet, e-mail, play/pause, volume and more.Plug and play simplicity
Setup takes seconds—you simply plug the wireless receiver into a USB port on your computer and start using your keyboard right away without software.
Full-size layout
The sleek keyboard saves you space without sacrificing comfort thanks to the familiar, full-size layout—including number pad—and wide, curved space bar.
Spill-resistant keyboard
Liquid drains out of the keyboard, so you don’t have to worry about ruining your investment with accidental spills.***
Logitech reliability
You get the high quality and reliability that’s made Logitech a global leader for keyboards at a price you can afford—plus a 3-year limited hardware warranty.
Durable, UV-coated keys
The special coating protects the keys from fading so you can see what you’re typing for years to come. 
Description - Reliable wireless—wherever you use your keyboard—thanks to the Logitech Unifying receiver that pairs with up to six Unifying-compatible mice and keyboards. The tiny Logitech Unifying receiver is small enough to stay in your laptop and connect whenever you need it. Plus, you can easily add another compatible mouse, keyboard or number pad—without the hassle of multiple USB receivers. Logitech Advanced 2.4 GHz wireless connectivity gives you the reliability of a cord from up to 10 metres (30 feet) away. Auto-frequency switching means you'll enjoy virtually no signal loss—even in the busiest wireless environments. And it helps keep your information secure with 128-bit AES keyboard encryption, one of the highest levels of security available. Wireless range may vary due to environmental and computing conditions. A 24-month battery life means you can go for years without the hassle of changing batteries. And there's no need for On/Off buttons—auto standby saves energy for you. Battery life may vary depending on your use. The things you do most are right at your fingertips with eight hot keys for instant access to the Internet, e-mail, play/pause, volume and more. Setup couldn't be easier—you simply plug the wireless receiver into a USB port on your desktop, laptop or netbook computer and start using your keyboard right away without software.
Desc - Pieslēguma tips: Bezvada, Klaviatūras tips: Standarta, Savienojuma ports: USB, Apgaismojums taustiņiem: Nav, Valodas: ENG, Komplektācija: Klaviatūra, Krāsa: Melna, Garantija: 2 gadi
ARTIKEL1 - WIRELESS KEYBOARD K270
ARTIKEL2 - US INT - EER
Height (mm) - 18 mm
Wireless Technology - RF
Wireless range - 10 m
Gross weight - 0.72 kg
category_en - Computers & Components > Computer peripherals > Keyboards
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Klaviatūras
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Klaviatūras
description_en - WIRELESS KEYBOARD K270 - Logitech Unifying receiver - the tiny, wireless receiver that stays in your laptop and lets you add devices as you need them - Just one touch - You can do more, faster with eight hot keys for instant access to music, e-mail and more. - Charged and ready - With intelligent power management, you can go years without replacing the batteries.
- Advanced 2.4 GHz wireless - the wireless connection virtually eliminates delays, dropouts and interference and gives you range of up to 10 meters.
Specification:
Number of keyboard buttons: 111
Keyboard buttons type: Membrane
Connection: Wireless
Interface: USB adapter 2.4GHz
Additional functions: Eight function keys
OS Compatibility: Microsoft Windows
Key Features: Classic
Layout: ENG (US)
description_lv - BEZVADU TASTATURA K270 - Logitech Unifying uztvērējs — mazs, bezvadu uztvērējs, kas paliek jūsu klēpjdatorā un ļauj pievienot ierīces pēc vajadzības
- Tikai ar vienu pieskārienu. Varat paveikt vairāk, ātrāk, izmantojot astoņus karstos taustiņus, kas nodrošina tūlītēju piekļuvi mūzikai, e-pastam un citam.
- Uzlādēts un gatavs - Izmantojot inteliģento enerģijas pārvaldību, jūs varat strādāt gadiem ilgi, nenomainot akumulatorus.
- Uzlabots 2,4 GHz bezvadu savienojums – bezvadu savienojums praktiski novērš aizkaves, pārtraukumus un traucējumus un nodrošina darbības rādiusu līdz 10 metriem.
Specifikācija:
Tastatūras pogu skaits: 111
Tastatūras pogu veids: Membrāna
Savienojums: Bezvadu
Interfeiss: USB adapteris 2,4 GHz
Papildu funkcijas: astoņi funkciju taustiņi
OS saderība: Microsoft Windows
Galvenās iezīmes: klasisks
Izkārtojums: ENG (US)
description_ru - БЕСПРОВОДНАЯ КЛАВИАТУРА K270 - Приемник Logitech Unifying — крошечный беспроводной приемник, который остается в вашем ноутбуке и позволяет добавлять устройства по мере необходимости.
- Всего одно касание - Вы можете делать больше и быстрее с помощью восьми горячих клавиш для мгновенного доступа к музыке, электронной почте и многому другому.
- Заряжено и готово - Благодаря интеллектуальному управлению питанием вы можете годами не менять батареи.
- Усовершенствованная беспроводная связь 2,4 ГГц — беспроводное соединение практически исключает задержки, обрывы связи и помехи и обеспечивает радиус действия до 10 метров.
Спецификация:
Количество кнопок клавиатуры: 111
Тип кнопок клавиатуры: Мембранные
Подключение: беспроводное
Интерфейс: USB-адаптер 2,4 ГГц
Дополнительные функции: восемь функциональных клавиш
Совместимость с ОС: Microsoft Windows
Основные характеристики: Классический
Макет: ENG (США)
Design - Protection features - Spill resistant
Design - Ergonomic design - Yes
Design - Backlight - No
Design - Keyboard style - Straight
Design - LED indicators - Yes
Design - Surface coloration - Monochromatic
Design - Product colour - Black
Design - Product colour - Black, Silver
Design - Adjustable keyboard height - Yes
Design - Wrist rest - No
Design - Full-size keyboard - Yes
Design > Protection features - Water resistant
Design > Ergonomic design - Yes
Design > Colour of product - Black
Design > Keyboard form factor - Standard
Design > Full-size keyboard - Yes
Packaging data - Unifying receiver - Yes
Box Height (mm) - 174 mm
Box Length (mm) - 464 mm
Box Width (mm) - 137 mm
Box Weight Brutto (kg) - 3 kg
EAN - 5099206032842
ean - 5099206032965
EANCode - 5099206032842
EAN Code - 5099206032842
EAN Code - 5099206032910
Eans - 5099206032842
Ergonomics > Wireless range - 10 m
Features - Wireless range - 10 m
Features - USB 2.0 ports quantity - 1
producer - Logitech
Producer - Logitech
ProducerCode - 920-003738
Producer product name - K270
Warranty - 24
Warranty - 24 months
guarantee - 36
Warranty Products Returnable - Yes
WarrantyInfo - 3 years
WarrantyInfo - 3 Years
Warranty validation Criteria - Serial Number
Warranty Term (month) - 36 month(s)
guarantee_type - external
gross_weight - 0.44 kg
GRUPPE1 - Input Devices
GRUPPE2 - Keyboards & Keypads
GTIN - 4054318622443
GTIN - 5099206032842
GTIN - 5099206032965
Depth (mm) - 442 mm
HSTNUMMER - 920-003738
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_2918_1.jpg
Receiver > Wireless receiver interface - USB
Receiver > Unifying receiver - Yes
External Color - Black
Category - Keyboards
Category - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Klaviatūras
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Keyboards
Category Code - KEY
KB language - ENG
Other features > Number of batteries (keyboard) - 2
Other features > Keyboard battery type - AAA
Other features > Power source type - Battery
Other features > Colour - Black
Keyboard - Windows keys - Yes
Keyboard - Multimedia keys - Yes
Keyboard - Frequency band - 2.4 GHz
Keyboard - Keyboard form factor - Full-size (100%)
Keyboard - Keyboard layout - QWERTY
Keyboard - Keyboard layout - QWERTZ
Keyboard - Keyboard language - English
Keyboard - Keyboard language - Hungarian
Keyboard - Keyboard keys operating life - 5 million characters
Keyboard - Purpose - PC/Server
Keyboard - Recommended usage - Home
Keyboard - Connectivity technology - Wireless
Keyboard - Device interface - RF Wireless
Keyboard > Spill resistant keyboard - Yes
Keyboard > Keyboard style - Straight
Keyboard > Adjustable keyboard height - Yes
Keyboard > USB 2.0 ports quantity - 1
Keyboard Features - Spill Resistant Design Island-type
Keyboard features - Keyboard only/Multimedia
Keyboard Layout - QWERTY
Key/Button Functions - Internet Browsing Media Programmable
Code - 920-003738
LargeDescHTML - WIRELESS KEYBOARD K270Full-size, Unifying wirelessSmall wonderLogitech Unifying receiver—the tiny, wireless receiver that stays in your laptop and lets you add devices as you need themJust one touchYou can do more, faster with eight hot keys for instant access to music, e-mail and more.Charged and readyWith intelligent power management, you can go years without replacing the batteries.Advanced 2.4 GHz wirelessSo you can work or play in more places—like your comfy couch—the wireless connection virtually eliminates delays, dropouts and interference and gives you range of up to 10 meters (33 feet).  The information provided on this page is a property of the manufacturer or the brand.
To find out more, please visit: http://www.logitech.com
Logistics data - Master (outer) case height - 174 mm
Logistics data - Master (outer) case gross weight - 3 kg
Logistics data - Master (outer) case length - 464 mm
Logistics data - Master (outer) case width - 137 mm
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84716060
Localization - United Kingdom
Localization - International English
LongDesc - Logitech® Wireless Keyboard K270. Reliable wireless-wherever you use your keyboard. The tiny Logitech Unifying receiver is small enough to stay in your laptop. Plus, you can easily add another compatible mouse or keyboard-without the hassle of multiple USB receivers. With Logitech Advanced 2.4 GHz wireless connectivity, you'll enjoy virtually no signal loss from up to 10 meters away.* You can go for two years without battery hassles.** Eight hot keys and plug-and-play setup that takes just seconds add to the simplicity. The familiar, full-size layout-including number pad-gives you all the right keys right where you'd expect them. And it's built to last with the high quality and reliability Logitech is known for-with a spill-resistant design*** and UV-coated keys for durability. * Wireless range may vary due to environmental and computing conditions. ** Keyboard battery life calculation based on an estimated two million keystrokes/year in an office environment. User experience may vary. *** Tested under limited conditions (maximum of 60 ml liquid spillage). Do not immerse keyboard in liquid.
LongDesc - Reliable wireless—wherever you use your keyboard.Small wonderLogitech Unifying receiver—the tiny, wireless receiver that stays in your laptop and lets you add devices as you need them.Just one touchYou can do more, faster with eight hot keys for instant access to music, e-mail and more.Charged and readyWith intelligent power management, you can go years without replacing the batteries.Advanced 2.4 GHz wirelessSo you can work or play in more places—like your comfy couch—the wireless connection virtually eliminates delays, dropouts and interference and gives you range of up to 10 meters (33 feet).
LongProductName - Logitech Wireless Keyboard K270 - 2.4GHz, USB 2.0, QWERTY, Hungarian
LongProductName - Wireless Keyboard K270
LongSummaryDescription - Logitech Wireless Keyboard K270. Keyboard form factor: Full-size (100%). Keyboard style: Straight. Connectivity technology: Wireless, Device interface: RF Wireless, Keyboard layout: QWERTY, Recommended usage: Home. Product colour: Black
LongSummaryDescription - Logitech K270. Keyboard form factor: Full-size (100%). Keyboard style: Straight. Connectivity technology: Wireless, Device interface: RF Wireless, Keyboard layout: QWERTZ. Product colour: Black, Silver
Power - Battery capacity - 1000 mAh
Power - Service life of battery - 24 month(s)
Power - Battery type - AAA
Power - Battery technology - Alkaline
Power - Number of batteries (keyboard) - 2
Power - Keyboard battery type - AAA
Power - Power source type - Battery
Power - Number of batteries supported - 2
Power - Number of batteries supported - 4
Power > Battery type - AAA
Power > Battery technology - Alkaline
Power > Number of batteries supported - 2
HERSTELLER - LOGITECH
dimension height - 160 mm
dimension depth - 30 mm
dimension width - 460 mm
dimension weight - 711 g
Retail Packaging Net Weight Carton - 0.06 kg
Retail Packaging Net Weight Plastic - 0 kg
Model - Logitech K270
Number of Buttons - 112
Nominal Weight - 0.5 kg
Pieces in pack - 1
Pack Height (mm) - 158.8 mm
Packaging data - Wireless receiver interface - USB Type-A
Packaging data - Receiver included - Yes
Packaging data - Receiver dimensions (WxDxH) - 14.4 x 6.6 x 18.7 mm
Packaging data - Receiver weight - 2 g
Packaging data - Receiver type - Unifying receiver
Packaging data - Package height - 158.8 mm
Packaging data - Package depth - 454.1 mm
Packaging data - Package width - 31.8 mm
Packaging data - Package weight - 658 g
Packaging data - User guide - Yes
Packaging data - Batteries included - Yes
Packaging data - Number of products included - 1 pc(s)
Packaging data > Receiver included - Yes
Packs in Box - 4
Package features > WEE classification - CL109:6:2017-04-01
Pack Length (mm) - 454.2 mm
Pack Width (mm) - 31.8 mm
Pack Weight Brutto (kg) - 0.66 kg
Pack Weight Netto (kg) - 0.6 kg
Pack Weight Netto (kg) - 0.65 kg
Package Type - Retail
Packaging content > User guide - Yes
Packaging content > Batteries included - Yes
Package features > Classification of battery - CL126:NE:2016-12-09
Package features > Composition of battery - CL127:KT:2016-12-09
Package features > Type of battery - Battery
Package features > PET - 7 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.153 kg
Package features > Embeeded battery - Yes
Supports Battery Type Classification - AAA
Vendor - LOGITECH
Vendor Homepage - www.logitech.com/en-ch/product/wireless-keyboard-k270
Title - Logitech Wireless Keyboard K270
Name - Logitech K270
Name - Klaviatūra Logitech K270 US Bezvadu
Name - Logitech K270 Wireless Keyboard Batteries included QWERTY USB Mini reciever Black
Title - Logitech K270 keyboard RF Wireless QWERTZ Hungarian Black, Silver
name - K270 Wireless Keyboard 920-00373
Mouse - Mouse included - No
Mouse > Mouse included - No
Full Description Line - USB|ENG|Radio Frequence 2,4 GHz|Wireless range 10 m|Windows 10|Windows 8|Windows 7|Windows Vista|Included Accessories Unifying receiver, 2 AAA batteries , User documentation.|Battery AAA x2
Width (mm) - 150 mm
ProductCode - 920-003738
ProductCode - 920-003745
ProductCard - https://content.it4profit.com/itshop/itemcard_cs.jsp?ITEM=150309065535304003&THEME=asbis&LANG=lv
ProductCard - https://content.it4profit.com/itshop/itemcard_cs.jsp?ITEM=180813082030652473&THEME=asbis&LANG=lv
Brand - Logitech
BrandPartCode - 920-003738
BrandPartCode - 920-003750
Shipping box quantity - 1
ProductDescription - LOGITECH Wireless Keyboard K270 - EER - US International layout
ProductDescription - LOGITECH Wireless Keyboard K270 - UK - BT - NSEA - UK
ProductCategory - Klaviatūras un peles
ProductName - Wireless Keyboard K270
ProductName - K270
ProductType - Input Devices - Keyboard Box
Radio Frequence Wireless connections - 2,4 GHz
Keys Type - Membrane
Requires Operating System - Microsoft Windows XP Microsoft Windows Vista Microsoft Windows 7 Microsoft Windows 8 Microsoft Windows 10
Battery Required Quantity - 2
Requires Peripheral Devices - USB 2.0 port
Connectivity Technology - Wireless
Connection - Wireless
ShortSummaryDescription - Logitech Wireless Keyboard K270, Full-size (100%), Wireless, RF Wireless, QWERTY, Black
ShortSummaryDescription - Logitech K270, Full-size (100%), Wireless, RF Wireless, QWERTZ, Black, Silver
System requirements - Windows operating systems supported - Windows 10, Windows 11
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 16 cm
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 45 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 3 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 0.68 kg
Color - Black
Number of Hot Keys - 8
Storno - Y
Stck_Kart - 4
Stck_Pal - 48
weight - 0.4 kg
Weight & dimensions - Keyboard dimensions (WxDxH) - 441 x 18 x 149 mm
Weight & dimensions - Keyboard weight - 498 g
Interface - USB
Technical details > Warranty - 24 month(s)
Technical details > Net weight - 0.567 kg
Technical details > Connector type - USB Mini reciever
Technical details > Type - Wireless Keyboard
Type - Multimedia
title_en - Logitech K270 Wireless keyboard (ENG)
title_lv - Logitech K270 Bezvadu klaviatūra (ENG)
title_ru - Logitech K270 Беспроводная клавиатура (ENG)
ShortDescription - Bezprzewodowa | QWERTY + numeryczna | zasięg 10m | czarna
URL - https://www.logitech.com/
URL - https://www.logitech.com/en-hk/product/7990
USB Interface - Yes
Image - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/150309130009665381.jpg
Image - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/180904160010730150.jpg
Performance > Keyboard layout - QWERTY
vendpn - 920-003738
Unit Gross Weight - 0.68 kg
Unit Brutto Volume - 0.00216 cubm
Unit Box Height - 0.16
Unit Box Length - 0.45
Unit Box Width - 0.03
Unit Net Weight - 0.489 kg
Device Location - External
Battery Included Quantity - 2
Included Accessories - Unifying receiver, 2 AAA batteries , User documentation.
Included Accessories - USB receiver Documentation
Input device > Frequency band - 2.4 GHz
Input device > Purpose - PC/server
Input device > Recommended usage - Home
Input device > Device interface - RF Wireless
34,86 €
Logitech K270, Wireless, Eng
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos