Logitech G915 TKL, LIGHTSPEED Wireless RGB Mechanical Gaming Keyboard, GL Tactile, White, US

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 671791 Produkto kodas: 920-009664
Galima užsisakyti 13 vnt. Prieinamumas: 14 dienų po užsakymo patvirtinimo
Garantija: 2 metų
216,84 €
Pristatymo parinktys Daugiau apie pristatymą
  • Atsiimkite Omniva terminale 1,99 €: 15.05.2024
  • Atsiimkite DPD terminale 1,99 €: 15.05.2024
  • Pristatymas Lietuvoje (DPD kurjerių paštas) 3,99 €: 15.05.2024
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Jungties tipas: Laidinis
  • Mygtukų apšvietimas: Yra
  • Mygtukų kalba: ENG
  • Pelė komplekte: Nėra
  • Pritaikymas: Gaming
  • Spalva: Balta
Visi parametrai
Daugialypės terpės klavišai : Yra
Jungiklio modelis : GL Tactile
Jungiklio tipas : Tactile
Jungiklių gamintojas : Logitech
Jungties tipas : Laidinis
Klaviatūros apšvietimo spalva : RGB
Klaviatūros dydis : Tenkeyless (TKL)
Klaviatūros tipas : Mechanical
Makro klavišai : Nėra
Mygtukų apšvietimas : Yra
Mygtukų kalba ENG
Klaviatūros mygtukų kalba nurodo, kokio šrifto raidės yra pažymėtos ant klaviatūros mygtukų ir kokios yra papildomos kalbos. Mygtukų kalba pažymėta ENG turės tik lotyniškas raides, o ENG/RU, arba LAT/RUS pirminės raidės bus lotyniškos, plius kirilicos šrifto raidės. Prieš pirkdami klaviatūrą, įsitikinkite, kad mygtukų kalba atitinka Jūsų reikalavimus.
Pelė komplekte Nėra
Šis parametras nusako tai, ar į klaviatūros komplektą įeina pelė. Smulkesnę informaciją apie pelės specifikaciją ir prijungimą galite sužinoti gamintojo svetainėje arba paskambinę mūsų vadybininkams.
Prijungimas Bevielis USB, Bluetooth, USB laidas
Klaviatūros prijungimas prie kompiuterio. Didžioji dalis šiuolaikinių kompiuterių turi USB ir PS/2 prievadus klaviatūros prijungimui. Visi kompiuteriai, kurie turi PS/2 prievadą, palaiko PS/2 klaviatūras. Prieš pirkdami klaviatūrą su USB prievadu, įsitikinkite, ar Jūsų kompiuteris palaiko USB klaviatūros prijungimą.
Pritaikymas : Gaming
Spalva Balta
Nurodyta klaviatūros spalva yra pažintinė ir gali skirtis nuo realios klaviatūros spalvos.
Pelė
Pelė
Išsamesnė specifikacija
Akumuliatoriaus vidutinis veikimo laikas - iki 30 val.
Aprašymas - Ryšio tipas:Belaidis, Kategorija:Kompiuteriniai žaidimai, Ryšys su kompiuteriu:USB, Klaviatūros apšvietimas:Taip, Kalbos:ENG, Pakuotė:Klaviatūra, Spalva:Balta, Garantija:2 metai
Aprašymas - ŽAIDIMAS NAUJU DIMENZIONU Dizaino ir inžinerijos proveržis, dabar juodai baltas. G915 TKL klaviatūroje įdiegta profesionali LIGHTSPEED belaidžio ryšio technologija, pažangus LIGHTSYNC RGB klaviatūros apšvietimas ir didelio našumo mažo žingsnio mechaniniai jungikliai. Kruopščiai iš aukščiausios kokybės medžiagų pagamintas G915 TKL yra elegantiško dizaino, neprilygstamo grožio, galios ir našumo, dabar dar kompaktiškesnės formos. G915 TKL. Žaiskite aukštesniu lygiu. KOMPAKTINIS DIZAINAS BE NUMERUOTOS KLAVIATŪROS G915 TKL pasižymi tokiomis pačiomis pažangiomis technologijomis kaip ir G915, tačiau yra kompaktiškesnio dizaino, todėl yra daugiau vietos pelei judėti. USB imtuvą galima laikyti klaviatūros galinėje dalyje, kad jis būtų mobilus. LIGHTSPEED NEMOKAMOJO BENDRADARBIAVIMO TECHNOLOGIJA G915 TKL klaviatūroje įdiegta profesionali LIGHTSPEED belaidžio ryšio technologija, kurios atsako laikas vos 1 ms. G915 TKL taip pat visiškai veikia prijungtas prie USB kabelio, todėl galite jį įkrauti ir tuo pačiu metu naudoti žaidimams. Neįtikėtinai mažas G915 TKL yra inžinerijos ir dizaino meistriškumas. Jis neįtikėtinai rafinuotas, neįtikėtinai plonas ir sukurtas dėl bekompromisio našumo ir funkcijų rinkinio. Patvari, patogi ir intensyviems žaidimams paruošta G915 TKL klaviatūra yra naujos kartos mechaninių žaidimų klaviatūrų pavyzdys. PRADŽIAUSI ŽEMO PROFILIO MECHANINIAI SUKČIAI G915 klaviatūroje naudojami nauji didelio našumo GL žemo profilio mechaniniai jungikliai, kurių greitis, tikslumas ir našumas yra toks pat kaip tradicinių jungiklių, o jų aukštis yra perpus mažesnis nei įprastų jungiklių. Mūsų GL jungikliai yra griežtai išbandyti, kad atitiktų griežtus patvarumo, reakcijos laiko ir tikslumo reikalavimus. Galimi trijų tipų jungikliai: LIGHTSYNC RGB G915 TKL klaviatūroje įdiegta išmanioji LIGHTSYNC RGB technologija, leidžianti visiškai programuoti atskirų klavišų apšvietimą ~16,8 mln. spalvų. Kurkite savo animacijas arba rinkitės iš iš anksto paruoštų efektų, kad galėtumėte mėgautis geriausia RGB patirtimi. Suvienodinkite savo temą, patobulinkite žaidimo procesą ir išplėskite savo žaidimų sąranką naudodami klaviatūrą. NESIBAIGIANČIOS VALDYMO GALIMYBĖS Plona ir sudėtinga G915 TKL klaviatūra siūlo sutelktą, aukštos kokybės patirtį su visomis funkcijomis, kurių reikia norint visiškai valdyti, pvz., integruotais profiliais ar žaidimo režimu. Neįtikėtinai ilgas akumuliatoriaus tarnavimo laikas Vienu įkrovimu galite žaisti valandų valandas. Akumuliatoriaus indikatoriai klaviatūroje ir "Logitech G HUB" programinėje įrangoje įspėja, kai akumuliatorius išsikrauna. Visiškai įkrauti užtrunka mažiau nei keturias valandas. Nenutraukite žaidimo, kol klaviatūra prijungta prie "micro USB" įkrovimo laido. Žaiskite taip, kad kiekvienas žaidimas būtų įdomesnis. Pagaliau atnaujinta žaidimų aparatinė įranga. Dešimtmečius diegiamos našumo inovacijos derinamos su džiaugsmingomis, ryškiomis spalvomis. Svarbus žaidimo stilius. Pasirinkite savo.
Apšviesta klaviatūra - Taip
ARTIKEL1 - G915 TKL WHITE US INTL INTNL
ARTIKEL2 - JAV
Aukštis (mm) - 22 mm
Belaidė technologija - "Bluetooth" / RF
category_en - Kompiuteriai ir komponentai > Kompiuterių periferiniai įrenginiai > Klaviatūros
category_lv - Kompiuterių techninė įranga > Kompiuterių periferiniai įrenginiai > Klaviatūros
category_ru - Kompiuterių techninė įranga > Kompiuterių periferiniai įrenginiai > Klaviatūros
description_en - Žaidimas naujoje dimensijoje - dizaino ir technologijų proveržis, dabar juodai baltas. G915 TKL klaviatūroje įdiegta profesionali LIGHTSPEED belaidžio ryšio technologija, pažangus LIGHTSYNC RGB apšvietimas ir didelio našumo žemo profilio mechaniniai jungikliai. Kruopščiai pagaminta iš aukščiausios kokybės medžiagų, G915 TKL klaviatūra pasižymi rafinuotu dizainu, neprilygstama išvaizda, ilgaamžiškumu ir našumu, dabar dar kompaktiškesnio dizaino. G915 TKL. Žaiskite naujoje dimensijoje. Kompaktiškas dizainas be klavišų - G915 TKL klaviatūroje įdiegtos tos pačios pažangios technologijos, kaip ir G915 modelyje, tačiau ji yra kompaktiškesnio dizaino, suteikiančio daugiau vietos pelės judesiams. USB imtuvą galima laikyti klaviatūros galinėje dalyje, kad jį būtų galima lengviau perkelti. Lightspeed belaidžio ryšio technologija - G915 TKL klaviatūroje įdiegtas profesionalus LIGHTSPEED belaidis ryšys, užtikrinantis itin greitą 1 ms belaidžio ryšio veikimą. Be to, "G915 TKL" klaviatūra visiškai veikia net ir prijungta per USB jungtį, todėl galite ją įkrauti ir žaisti tuo pačiu metu. Neįtikėtinai plona - "G915 TKL" klaviatūra yra technologijų ir dizaino proveržis. Ji neįtikėtinai santūri, neįtikėtinai plona ir sukonstruota siekiant bekompromisio tikslo - aukščiausio našumo ir geriausių funkcijų. Patvari, patogi ir paruošta intensyviems žaidimų veiksmams - "G915 TKL" iš tiesų yra naujos kartos žaidimų mechaninė klaviatūra. Tobulas valdymas - Elegantiška ir sudėtinga "G915 TKL" klaviatūra užtikrina tikslingą aukštą našumą ir efektyvumą su visomis tobulam valdymui reikalingomis funkcijomis - įskaitant integruotus profilius ir žaidimo režimą. Paverskite "G915 TKL" klaviatūrą savo kompiuterio valdymo centru.
description_lv - Žaidimas naujoje dimensijoje - tai dizaino ir technologijų proveržis, dabar juodai baltas. G915 TKL klaviatūroje įdiegta profesionali LIGHTSPEED belaidžio ryšio technologija, pažangus LIGHTSYNC RGB apšvietimas ir didelio našumo žemo profilio mechaniniai jungikliai. Kruopščiai pagaminta iš aukščiausios kokybės medžiagų, G915 TKL klaviatūra pasižymi rafinuotu dizainu, neprilygstama išvaizda, ilgaamžiškumu ir našumu dar kompaktiškesnėje konstrukcijoje. G915 TKL. Žaiskite naujoje dimensijoje. Kompaktiškas dizainas be dešimties klavišų. G915 TCL pasižymi tomis pačiomis pažangiomis technologijomis kaip ir G915, tačiau kompaktiškesnės konstrukcijos, todėl turėsite daugiau vietos pelės judėjimui. USB imtuvą galima laikyti klaviatūros galinėje dalyje, kad jį būtų galima lengviau perkelti. Lightspeed belaidžio ryšio technologija . G915 TKL klaviatūroje įdiegta profesionali LIGHTSPEED belaidžio ryšio technologija, užtikrinanti itin greitą 1 ms belaidžio ryšio veikimą. Be to, "G915 TKL" klaviatūra visiškai veikia net ir prijungta per USB, todėl galite tuo pat metu įkrauti ir žaisti. Neįtikėtinai plona "G915 TKL" klaviatūra yra technologijų ir dizaino proveržis. Ji neįtikėtinai diskretiška, neįtikėtinai plona ir sukurta siekiant bekompromisio tikslo - užtikrinti aukščiausią našumą ir geriausias funkcijas. Patvari, patogi ir paruošta intensyviems žaidimams, "G915 TKL" iš tiesų yra naujos kartos mechaninė žaidimų klaviatūra. Puikus valdymas . Elegantiška ir rafinuota klaviatūra "G915 TKL" pasižymi dideliu našumu ir efektyvumu bei turi visas funkcijas, kurių reikia tobulam valdymui, įskaitant integruotus profilius ir žaidimų režimą. Paverskite G915 TKL klaviatūrą savo kompiuterio valdymo centru.
description_ru - Žaidimas naujoje dimensijoje - tai dizaino ir technologijų proveržis, dabar juodai baltas. G915 TKL klaviatūroje įdiegta profesionali LIGHTSPEED belaidžio ryšio technologija, pažangus LIGHTSYNC RGB apšvietimas ir didelio našumo žemo profilio mechaniniai jungikliai. Kruopščiai pagaminta iš aukščiausios kokybės medžiagų, G915 TKL klaviatūra pasižymi rafinuotu dizainu, neprilygstama išvaizda, ilgaamžiškumu ir našumu, tačiau dabar ji dar kompaktiškesnė. G915 TKL. Žaiskite naujoje dimensijoje. kompaktiškas dizainas be dešimties klavišų . G915 TKL klaviatūra pasižymi tomis pačiomis pažangiomis technologijomis kaip ir G915, tačiau yra kompaktiškesnio dizaino, todėl joje daugiau vietos pelės judesiams. USB imtuvą galima laikyti klaviatūros galinėje dalyje, kad būtų galima geriau judėti.Lightspeed belaidžio ryšio technologija . G915 TKL klaviatūroje įrengtas profesionalus LIGHTSPEED belaidis ryšys, užtikrinantis itin spartų belaidį ryšį per 1 ms. Be to, "G915 TKL" klaviatūra visiškai funkcionuoja net ir prijungta per USB, todėl galite tuo pat metu ir įkrauti, ir žaisti. neįtikėtinai plona "G915 TKL" klaviatūra - tai technologijų ir dizaino proveržis. Ji neįtikėtinai santūri, neįtikėtinai plona ir sukurta siekiant bekompromisio tikslo - užtikrinti aukščiausią našumą ir geriausias funkcijas. Patvari, patogi ir paruošta intensyviems žaidimams - "G915 TKL" iš tiesų yra naujos kartos mechaninė žaidimų klaviatūra. tobulas valdymas . Elegantiška ir rafinuota G915 TKL klaviatūra pasižymi dideliu našumu ir efektyvumu bei turi visas funkcijas, kurių reikia tobulam valdymui, įskaitant integruotus profilius ir žaidimo režimą. Paverskite G915 TKL klaviatūrą savo kompiuterio valdymo centru.
Dėžutės aukštis (mm) - 191 mm
Dėžutės ilgis (mm) - 398 mm
Dėžutės plotis (mm) - 194 mm
Dėžutės svoris Brutto (kg) - 5.685 kg
EAN - 5099206090033
ean - 5099206090033
EANCode - 5099206090033
EAN kodas - 5099206090033
Eans - 5099206090033
gamintojas - Logitech
Gamintojas - Logitech
Gamintojo kodas - 920-009664
garantija - 24
Garantija Grąžinami produktai - Taip
Garantijos patvirtinimo kriterijai - Serijos numeris
Garantijos terminas (mėn.) - 24 mėnesiai
garantijos_tipas - išorinis
gross_weight - 1.3 kg
GRUPPE1 - Įvesties įrenginiai
GRUPPE2 - Klaviatūros ir klaviatūros
Gylis (mm) - 475 mm
HSTNUMBER - 920-009664
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_89750_1.jpg
Išorinė spalva - Balta
Kabelio ilgis - 1.8 m
Kabelio ilgis - 1.8 m
Kategorija - Kompiuterių priedai :: Periferiniai įrenginiai :: Klaviatūros
Kategorija - Root/Elektronika/PC periferiniai įrenginiai/Klaviatūros
Kitos funkcijos -
Klaviatūros funkcijos - Itin plonas LED maitinimo indikatorius Įmontuota atmintis Bluetooth RGB foninis apšvietimas Lightsync technologija GL lietimui jautrus jungiklis Be raktų
Klavišų / mygtukų funkcijos - Nutildyti garsą Grojimas/pauzė Programuojamas Garsumas Toliau Pirmiau Pirmesnis kūrinys Bluetooth ryšys
Kodas - 920-009664
LargeDescHTML -
Lokalizavimas - Tarptautinė anglų kalba
Maitinimas - USB 5V
MANUFACTURER - LOGITECH
Matmenys - Ilgis: 368 mm Plotis: 150 mm Aukštis: 22 mm
matmenų aukštis - 390 mm
matmenų gylis - 190 mm
matmenų plotis - 180 mm
matmuo svoris - 5660 g
Mažmeninė pakuotė Grynasis svoris Kartonas - 0.03 kg
Mažmeninė pakuotė Grynasis svoris Plastikas - 0 kg
Modelis - G915 TKL
Nominalusis svoris - 1.025 kg
Pakuotėje esantys vienetai - 1
Pakuotės dėžutėje - 4
Pakuotės svoris Brutto (kg) - 1.33 kg
Pakuotės svoris Netto (kg) - 1.3 kg
Pakuotės tipas - Mažmeninė prekyba
Palaikomos operacinės sistemos - "Android"
Palaikomos operacinės sistemos - "Chrome OS
Palaikomos operacinės sistemos - "iOS"
Palaikomos operacinės sistemos - "Mac OS
Palaikomos operacinės sistemos - "Windows 7
Palaikomos operacinės sistemos - "Windows 8
Pardavėjas - LOGITECH
Pavadinimas - "Logitech G915 TKL Tactile White
Pavadinimas - "Logitech G915 TKL White
pavadinimas - G915 TKL RGB mechaninis lietimui jautrus baltas 920-009664
Plotis (mm) - 150 mm
Prekės kodas - 920-009664
Prekės kortelėKortelė - https://content.it4profit.com/itshop/itemcard_cs.jsp?ITEM=200605101358573512&THEME=asbis&LANG=lv
Produkto aprašymas - LOGITECH G915 TKL LIGHTSPEED belaidė mechaninė žaidimų klaviatūra - BALTA - JAV - TAKTILINĖ
Produkto kategorija - Žaidimai ir žaislai
Produkto tipas - Žaidimų klaviatūra
Raktai Tipas - Mechaninis
Reikalingi periferiniai įrenginiai - USB prievadasInterneto ryšys pasirinktinei programinei įrangai atsisiųsti
Ryšio technologija - Belaidis
Ryšys - Belaidis
Spalva - Balta
Starling - Y
Stck_Kart - 4
Stck_Pal - 8
svoris - 0.81 kg
Svoris - 810 g
Sąsaja - "micro USB
Sąsaja - USB / "Bluetooth
Tipas - Daugialypė terpė
title_en - "Logitech G915 TKL" žaidimų klaviatūra ENG
title_lv - "Logitech G915 TKL" žaidimų klaviatūra ENG
title_ru - "Logitech G915 TKL" žaidimų klaviatūra ENG
Trumpas aprašymas - Mechaninis | Aliuminis | Apšvietimas | USB prievadas
Vaizdas - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/210118170014808382.jpg
vendpn - 920-009664
Įrenginio vieta - Išorinis
Įtraukta pelė - Ne
Įtrauktas kabelis - Mikro USB kabelis
Įtraukti priedai - USB imtuvas Vartotojo vadovas USB plėstuvas
Battery Average Run Time - up to 30 hr
Desc - Pieslēguma tips: Bezvada, Kategorija: Datorspēlēm, Savienošana ar datoru: USB, Apgaismojums taustiņiem: Ir, Valodas: ENG, Komplektācija: Klaviatūra, Krāsa: Balta, Garantija: 2 gadi
Description - GRAJ W NOWYM WYMIARZE
Przełom w dziedzinie stylistyki i inżynierii, teraz w czarno-białych kolorach. Klawiaturę G915 TKL wyposażono w profesjonalną technologię bezprzewodową LIGHTSPEED, zaawansowane podświetlenie klawiatury LIGHTSYNC RGB oraz wysoce wydajne przełączniki mechaniczne o niskim skoku. Model G915 TKL, starannie wykonany z najwyższej jakości materiałów, stanowi elegancką konstrukcję o niezrównanych pięknie, sile i wydajności, teraz w jeszcze bardziej kompaktowej formie. G915 TKL. Graj na wyższym poziomie. KOMPAKTOWA KONSTRUKCJA BEZ KLAWIATURY NUMERYCZNEJ
G915 TKL jest wyposażona w te samce zaawansowane technologie co G915 ale w bardziej kompaktowej konstrukcji, zapewniając więcej przestrzeni do poruszania myszką. Odbiornik USB można przechowywać w tylnej części klawiatury w celu zachowania dodatkowej mobilność. TECHNOLOGIA ŁĄCZNOŚCI BEZPRZEWODOWEJ LIGHTSPEED
Klawiaturę G915 TKL wyposażono w profesjonalną technologię łączności bezprzewodowej LIGHTSPEED o czasie reakcji zaledwie 1 ms. G915 TKL jest również w pełni funkcjonalna po podłączeniu kablem USB, dzięki czemu można jednocześnie ładować ją i używać do gry. NIEZWYKLE SMUKŁA
G915 TKL to mistrzostwo w dziedzinie inżynierii i stylistyki. Jest niewiarygodnie wyrafinowana, niezwykle smukła i skonstruowana z myślą o bezkompromisowych wydajności i zestawie funkcji. Trwała, wygodna i gotowa na sesje intensywnego grania, klawiatura G915 TKL stanowi kolejną generację mechanicznych klawiatur do gier. ZAAWANSOWANA NISKOPROFILOWE MECHANICZNE PRZEŁĄCZNIKI
Klawiatura G915 jest wyposażona w nowe wysoce wydajne niskoprofilowe przełączniki mechaniczne GL, które zapewniają prędkość, dokładność i wydajność tradycyjnych przełączników przy połowie normalnej wysokości. Nasze przełączniki GL są rygorystycznie testowane, aby spełnić surowe wymagania wytrzymałości, czasu reakcji i dokładności. Dostępna z trzema typami przełączników: LIGHTSYNC RGB
Klawiatura G915 TKL oferuje inteligentną technologię LIGHTSYNC RGB, która umożliwia w pełni programowalne oświetlenie poszczególnych klawiszy w zakresie ~ 16,8 mln kolorów. Twórz własne animacje lub wybieraj spośród wstępnie zdefiniowanych efektów, aby zapewnić najlepsze doświadczenia RGB. Ujednolić motyw, ulepsz rozgrywkę i rozszerz swoją konfigurację do gier dzięki klawiaturze. NIESKOŃCZONE MOŻLIWOŚCI KONTROLI
Smukła i wyszukana klawiatura G915 TKL oferuje skoncentrowane, wysokiej jakości doznania z każdej funkcji, której potrzebujesz, aby przejąć pełną kontrolę jak wbudowane profile czy tryb gry. NIESAMOWITA ŻYWOTNOŚĆ AKUMULATORA
Możesz grać całymi godzinami na jednym ładowaniu. Wskaźniki naładowania akumulatora na klawiaturze i w oprogramowaniu Logitech G HUB powiadomią Cię, gdy poziom naładowania akumulatora będzie niski. Ładowanie do pełna trwa mniej niż cztery godziny. Nie przerywaj gry, gdy klawiatura jest podłączona do ładowania kablem micro USB. GRAJ PO SWOJEMU
Spraw, by każda gra była bardziej ekscytująca. Nareszcie odświeżony sprzęt do gier. Dekady innowacji w wydajności łączą się z radosnymi, żywymi kolorami. Styl gry ma znaczenie. Wybierz swój.
Illuminated keypad - Yes
ARTIKEL1 - G915 TKL WHITE US INTL INTNL
ARTIKEL2 - US
Height (mm) - 22 mm
Wireless Technology - Bluetooth/RF
category_en - Computers & Components > Computer peripherals > Keyboards
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Klaviatūras
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Klaviatūras
description_en - Play in a new dimension - A breakthrough in design and technology, now in black and white. The G915 TKL keyboard features professional LIGHTSPEED wireless technology, advanced LIGHTSYNC RGB backlighting and high-performance low-profile mechanical switches. Carefully crafted from premium materials, the G915 TKL keyboard features a sophisticated design with unrivaled looks, durability and performance, now in an even more compact design. G915 TCL. Play in a new dimension.
Compact tenkeyless design - The G915 TKL keyboard is equipped with the same advanced technologies as the G915 model – but in a more compact design that provides more space for mouse movements. The USB receiver can be stored in the back of the keyboard for greater portability.
Lightspeed wireless technology - The G915 TKL keyboard features a professional LIGHTSPEED wireless connection that delivers ultra-fast 1ms wireless performance. In addition, the G915 TKL keyboard is fully functional even when connected via USB, so you can charge it and play at the same time.
Incredibly thin - The G915 TKL keyboard represents a breakthrough in technology and design. It is incredibly understated, incredibly thin and constructed with the uncompromising goal of the highest performance and top functions. Durable, comfortable and ready for intense gaming action – the G915 TKL is truly a new generation of gaming mechanical keyboards.
Perfect control - The elegant and sophisticated G915 TKL keyboard brings targeted high performance and efficiency with all the functions needed for perfect control - including integrated profiles and game mode. Turn the G915 TKL keyboard into the control center of your PC.
description_lv - Spēlējiet jaunā dimensijā – izrāvienu dizainā un tehnoloģijās, tagad melnā un baltā krāsā. G915 TKL tastatūrai ir profesionāla LIGHTSPEED bezvadu tehnoloģija, uzlabots LIGHTSYNC RGB apgaismojums un augstas veiktspējas zema profila mehāniskie slēdži. G915 TKL tastatūra, kas rūpīgi izstrādāta no augstākās kvalitātes materiāliem, nodrošina izsmalcinātu dizainu, nepārspējamu izskatu, izturību un veiktspēju vēl kompaktākā dizainā. G915 TCL. Spēlējiet jaunā dimensijā.
Kompakts dizains bez desmit taustiņiem . G915 TKL ir aprīkots ar tādām pašām progresīvām tehnoloģijām kā G915, taču ar kompaktāku dizainu, kas nodrošina vairāk vietas peles pārvietošanai. USB uztvērēju var glabāt tastatūras aizmugurē, lai nodrošinātu lielāku pārnēsāšanu.
Lightspeed bezvadu tehnoloģija . G915 TKL tastatūra ir aprīkota ar LIGHTSPEED profesionālu bezvadu savienojumu, nodrošinot īpaši ātru 1 ms bezvadu veiktspēju. Turklāt G915 TKL tastatūra ir pilnībā funkcionāla pat tad, ja tā ir pievienota, izmantojot USB, lai jūs varētu uzlādēt un atskaņot vienlaikus.
Neticami plānā G915 TKL tastatūra ir sasniegums tehnoloģijā un dizainā. Tas ir neticami diskrēts, neticami plāns un veidots ar bezkompromisa mērķi nodrošināt visaugstāko veiktspēju un labākās funkcijas. Izturīga, ērta un gatava intensīvām spēlēm, G915 TKL patiešām ir nākamās paaudzes mehāniskās spēļu tastatūras.
Perfekta kontrole . Eleganta un izsmalcināta G915 TKL tastatūra nodrošina augstu veiktspēju un efektivitāti ar visām funkcijām, kas nepieciešamas perfektai vadībai, tostarp iebūvētiem profiliem un spēļu režīmu. Pārvērtiet G915 TKL tastatūru par datora vadības centru.
description_ru - Играйте в новом измерении — прорыв в дизайне и технологиях, теперь в черно-белом исполнении. Клавиатура G915 TKL оснащена профессиональной беспроводной технологией LIGHTSPEED, усовершенствованной RGB-подсветкой LIGHTSYNC и высокопроизводительными низкопрофильными механическими переключателями. Клавиатура G915 TKL, тщательно изготовленная из материалов премиум-класса, имеет изысканный дизайн, непревзойденный внешний вид, долговечность и производительность, но теперь в еще более компактном исполнении. G915 ТКЛ. Играйте в новом измерении.
Компактная конструкция без десятиклавиш . Клавиатура G915 TKL оснащена теми же передовыми технологиями, что и модель G915, но имеет более компактный дизайн, обеспечивающий больше места для движений мыши. USB-приемник можно хранить в задней части клавиатуры для большей мобильности.
Беспроводная технология Lightspeed . Клавиатура G915 TKL оснащена профессиональным беспроводным соединением LIGHTSPEED, обеспечивающим сверхбыструю беспроводную связь за 1 мс. Кроме того, клавиатура G915 TKL полностью функциональна даже при подключении через USB, поэтому ее можно заряжать и играть одновременно.
Невероятно тонкая клавиатура G915 TKL представляет собой прорыв в технологиях и дизайне. Он невероятно сдержанный, невероятно тонкий и создан с бескомпромиссной целью обеспечения высочайшей производительности и лучших функций. Прочная, удобная и готовая к интенсивным игровым процессам — G915 TKL — это действительно новое поколение игровых механических клавиатур.
Идеальное управление . Элегантная и изысканная клавиатура G915 TKL обеспечивает высокую производительность и эффективность со всеми функциями, необходимыми для идеального управления, включая встроенные профили и игровой режим. Превратите клавиатуру G915 TKL в центр управления вашего ПК.
Box Height (mm) - 191 mm
Box Length (mm) - 398 mm
Box Width (mm) - 194 mm
Box Weight Brutto (kg) - 5.685 kg
EAN - 5099206090033
ean - 5099206090033
EANCode - 5099206090033
EAN Code - 5099206090033
Eans - 5099206090033
producer - Logitech
Producer - Logitech
ProducerCode - 920-009664
guarantee - 24
Warranty Products Returnable - Yes
Warranty validation Criteria - Serial Number
Warranty Term (month) - 24 mēneši
guarantee_type - external
gross_weight - 1.3 kg
GRUPPE1 - Input Devices
GRUPPE2 - Keyboards & Keypads
Depth (mm) - 475 mm
HSTNUMMER - 920-009664
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_89750_1.jpg
External Color - Balta
Cable Length - 1.8 m
Cable length - 1.8 m
Category - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Klaviatūras
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Keyboards
Other features -
Keyboard Features - Ultra thin LED Power Indicator Built-in Memory Bluetooth RGB Backlighting Lightsync Technology GL Tactile Switch Tenkeyless
Key/Button Functions - Mute Play/Pause Programmable Volume Next Previous track Bluetooth connect
Code - 920-009664
LargeDescHTML -
Localization - International English
Power - USB 5V
HERSTELLER - LOGITECH
Dimensions - Długość: 368 mm Szerokość: 150 mm Wysokość: 22 mm
dimension height - 390 mm
dimension depth - 190 mm
dimension width - 180 mm
dimension weight - 5660 g
Retail Packaging Net Weight Carton - 0.03 kg
Retail Packaging Net Weight Plastic - 0 kg
Model - G915 TKL
Nominal Weight - 1.025 kg
Pieces in pack - 1
Packs in Box - 4
Pack Weight Brutto (kg) - 1.33 kg
Pack Weight Netto (kg) - 1.3 kg
Package Type - Retail
Supported operating systems - Android
Supported operating systems - Chrome OS
Supported operating systems - iOS
Supported operating systems - Mac OS
Supported operating systems - Windows 7
Supported operating systems - Windows 8
Vendor - LOGITECH
Name - Logitech G915 TKL Tactile Biała
Name - Logitech G915 TKL White
name - G915 TKL RGB Mechanical Tactile White 920-009664
Width (mm) - 150 mm
ProductCode - 920-009664
ProductCard - https://content.it4profit.com/itshop/itemcard_cs.jsp?ITEM=200605101358573512&THEME=asbis&LANG=lv
ProductDescription - LOGITECH G915 TKL LIGHTSPEED Wireless Mechanical Gaming Keyboard - WHITE - US INT'L - TACTILE
ProductCategory - Gaming and Toys
ProductType - Gaming Keyboard
Keys Type - Mechanical
Requires Peripheral Devices - USB portInternet Connection for Optional Software Download
Connectivity Technology - Wireless
Connection - Wireless
Color - White
Storno - Y
Stck_Kart - 4
Stck_Pal - 8
weight - 0.81 kg
Weight - 810 g
Interface - micro USB
Interface - USB/Bluetooth
Type - Multimedia
title_en - Logitech G915 TKL Gaming Keyboard ENG
title_lv - Logitech G915 TKL Spēļu Klaviatūra ENG
title_ru - Logitech G915 TKL Игровая Kлавиатура ENG
ShortDescription - Mechaniczna | Aluminium | Podświetlenie | Port USB Passthrough
Image - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/210118170014808382.jpg
vendpn - 920-009664
Device Location - External
Mouse included - No
Cable Included - Micro-USB Cable
Included Accessories - USB Receiver User Guide USB Extender
216,84 €
Logitech G915 TKL, LIGHTSPEED Wireless RGB Mechanical Gaming Keyboard, GL Tactile, White, US
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos