Logitech Wireless Desktop MK330, En/Ru

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 72553 Produkto kodas: 920-003995
Sandėlyje yra 40 vnt.
Garantija: 2 metų
54,55 €
Pristatymo parinktys Daugiau apie pristatymą
  • Atsiimkite Omniva terminale 1,99 €: 05.04.2024
  • Atsiimkite DPD terminale 1,99 €: 05.04.2024
  • Pristatymas Lietuvoje (DPD kurjerių paštas) 3,99 €: 05.04.2024
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Jungties tipas: Bevielis
  • Mygtukų apšvietimas: Nėra
  • Mygtukų kalba: ENG/RUS
  • Pelė komplekte: Yra
  • Pritaikymas: Home & Office
  • Spalva: Juoda
Visi parametrai
Daugialypės terpės klavišai : Yra
Jungiklio modelis : N/A
Jungiklio tipas : N/A
Jungiklių gamintojas : Nenurodyta
Jungties tipas : Bevielis
Klaviatūros apšvietimo spalva : Nėra
Klaviatūros dydis : Full size
Klaviatūros tipas : Membrane
Makro klavišai : Nėra
Mygtukų apšvietimas : Nėra
Mygtukų kalba ENG/RUS
Klaviatūros mygtukų kalba nurodo, kokio šrifto raidės yra pažymėtos ant klaviatūros mygtukų ir kokios yra papildomos kalbos. Mygtukų kalba pažymėta ENG turės tik lotyniškas raides, o ENG/RU, arba LAT/RUS pirminės raidės bus lotyniškos, plius kirilicos šrifto raidės. Prieš pirkdami klaviatūrą, įsitikinkite, kad mygtukų kalba atitinka Jūsų reikalavimus.
Pelė komplekte Yra
Šis parametras nusako tai, ar į klaviatūros komplektą įeina pelė. Smulkesnę informaciją apie pelės specifikaciją ir prijungimą galite sužinoti gamintojo svetainėje arba paskambinę mūsų vadybininkams.
Prijungimas USB laidas
Klaviatūros prijungimas prie kompiuterio. Didžioji dalis šiuolaikinių kompiuterių turi USB ir PS/2 prievadus klaviatūros prijungimui. Visi kompiuteriai, kurie turi PS/2 prievadą, palaiko PS/2 klaviatūras. Prieš pirkdami klaviatūrą su USB prievadu, įsitikinkite, ar Jūsų kompiuteris palaiko USB klaviatūros prijungimą.
Pritaikymas : Home & Office
Spalva Juoda
Nurodyta klaviatūros spalva yra pažintinė ir gali skirtis nuo realios klaviatūros spalvos.
Išsamesnė specifikacija
"Windows 7" OS suderinamumas - Taip
"Windows Vista" OS suderinamumas - Taip
"Windows XP" OS suderinamumas - Taip
Akumuliatorius - AA x3
Akumuliatorių technologija - Šarminis
Aprašymas - Kombinacija, kurioje pramogos ir nešiojamumas pasiekiami ranka - 11 sparčiųjų klavišų ir visur pritaikoma pelė. Daugialypės terpės sparčiuosius klavišus Praleiskite dainą. Sustabdykite vaizdo įrašą. Padidinkite garsą. Turite 11 multimedijos sparčiųjų klavišų, kuriais galite iškart naudotis grojimo, pristabdymo, ankstesnio, kito, garsumo ir nutildymo funkcijomis. Elegantiškas, patogus dizainas Elegantiškas klaviatūros dizainas ir žemo profilio, tyliai šnabždantys klavišai užtikrina patogesnį rašymą nei nešiojamųjų kompiuterių ir netbookų klaviatūros. Nešiojamoji belaidė pelė Elegantišką pelę galite pasiimti bet kur, kur tik pasiimsite kompiuterį. Be to, į komplektą įtrauktame dėkle lengva laikyti nano imtuvą. 12 programuojamų F klavišų Jūs esate valdovas su programuojamais F klavišais, kuriuos galite lengvai pritaikyti, kad atidarytumėte mėgstamas programas, aplankus ar tinklalapius.
Aprašymas - LOGITECH BELAIDIS DARBALAUKIS MK330 RU
Aprašymas - Ryšio tipas: Belaidis, Klaviatūros tipas: Standartinis, Ryšio prievadas: USB, Klaviatūros apšvietimas: Nėra, Kalbos: RU/ENG, Klaviatūra ir pelė, Spalva: Juoda, Garantija: 2 metai
Aukštis - 188.000000
Belaidė technologija - RF
Belaidžio ryšio diapazonas - 10 m
category_en - Kompiuteriai ir komponentai > Kompiuterių periferiniai įrenginiai > Klaviatūros
category_lv - Kompiuterių techninė įranga > Kompiuterių periferiniai įrenginiai > Klaviatūros
category_ru - Kompiuterių techninė įranga > Kompiuterių periferiniai įrenginiai > Klaviatūros
description_en - Jungties tipas: Klaviatūros tipas: Standartinis prijungimo prievadas: Klaviatūros apšvietimas: Kalbos: RU/ENG Pilnas komplektas: Klaviatūra ir pelė Spalva: juoda
description_lv - Prijungimo tipas: belaidis Klaviatūros tipas: standartinis Prijungimo prievadas: USB Klavišų apšvietimas: nėra Kalbos: RU/ENG Klaviatūros ir pelės spalva: juoda
description_ru - Jungties tipas: Belaidis Klaviatūros tipas: Standartinė klaviatūra Jungties prievadas: USB Klavišų apšvietimas: Ne Kalbos: RU/ENG Turinys: Klaviatūra ir pelė. Juoda spalva.
Dizainas - Apsaugos funkcijos - Atsparus išsiliejimams
Dizainas - foninis apšvietimas - Ne
Dizainas - klaviatūros stilius - Tiesus
Dizainas - Paviršiaus spalvos - Vienspalvis
Dizainas - Produkto spalva - Juoda
Dizainas - riešo atrama - Ne
Dizainas - Viso dydžio klaviatūra - Taip
Dėžutės aukštis (mm) - 202 mm
Dėžutės ilgis (mm) - 475 mm
Dėžutės plotis (mm) - 273 mm
Dėžutės svoris Brutto (kg) - 4.52 kg
EAN - 5099206033719
EAN kodas - 5099206033719
Funkcijos - "Plug and Play - Taip
Funkcijos - Belaidžio ryšio diapazonas - 10 m
Gamintojas - LOGITECH
Gamintojas - Logitech
Gamintojo dalies numeris - 920-003995
Garantija - 24 mėnesiai
Garantija Grąžinami produktai - Taip
GarantijaInformacija - 3 metai
Garantijos laikotarpis - 3 Y
Garantijos patvirtinimo kriterijai - Serijos numeris
Garantijos terminas (mėn.) - 36 mėnesiai
gross_weight - 0.25 kg
GTIN - 5099206033719
Ilgis - 460.000000
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_1346_1.jpg
Išorinė spalva - Juoda
Kategorija - Klaviatūros
Kategorija - Kompiuterių priedai :: Periferiniai įrenginiai :: Klaviatūros
Kategorijos kodas - KEY
KB kalba - ENG/RUS
Klaviatūra - "Windows" klavišai - Taip
Klaviatūra - atspari išsiliejimui iki - 60 ml
Klaviatūra - dažnių juosta - 2.4 GHz
Klaviatūra - karštieji klavišai - Taip
Klaviatūra - Klaviatūros formos veiksnys - Viso dydžio (100 %)
Klaviatūra - klaviatūros kalba - Rusų kalba
Klaviatūra - paskirtis - Universalus
Klaviatūra - rekomenduojamas naudojimas - Universalus
Klaviatūra - ryšio technologija - Belaidis
Klaviatūra - skaitmeninė klaviatūra - Taip
Klaviatūra - įjungimo / išjungimo jungiklis - Taip
Klaviatūra - įrenginio sąsaja - RF belaidis ryšys
Klaviatūros funkcijos - Daugialypės terpės funkcija
Kodas - 920-003995
LargeDescHTML - Kombinacija, kurioje pramogos ir nešiojamumas pasiekiami ranka - dėl 11 sparčiųjų klavišų ir visur pritaikomos pelės.Daugialypės terpės spartieji klavišaiPeršokti dainą. Sustabdykite vaizdo įrašą. Padidinkite garsą. Turite 11 multimedijos sparčiųjų klavišų, kuriais galite iškart pasiekti grojimą, pristabdymą, ankstesnįjį, kitą, garsumą ir nutildymą.Elegantiškas, patogus dizainasElegantiškas klaviatūros dizainas ir žemo profilio klavišai, kurie veikia tyliai, užtikrina patogesnį rašymą nei nešiojamųjų kompiuterių ir netbookų klaviatūros.Nešiojamoji belaidė pelėElegantišką pelę galite pasiimti visur, kur tik pasiimsite kompiuterį. Be to, į komplektą įtrauktame dėkle lengva laikyti nano imtuvą.Sužinokite daugiau apie "Unifying" imtuvą.Ilgesnis baterijos veikimo laikasKlaviatūros ir pelės baterijos veikia 24 mėnesius, o pelės - 12 mėnesių, todėl galėsite ištisus mėnesius nekeisti baterijų.*Pažangus 2.4 GHz belaidis ryšysTodėl galite dirbti ar žaisti daugiau vietų, pavyzdžiui, savo patogioje sofoje - ilgo nuotolio belaidis ryšys praktiškai pašalina vėlavimus, nutrūkimus ir trukdžius ir užtikrina iki 10 metrų atstumą****Plug-and-play paprastumasĮdiegimas negali būti paprastesnis - tiesiog prijunkite belaidį imtuvą prie kompiuterio USB prievado ir iškart galėsite tyrinėti MSN, apsipirkti "Amazon" ir ieškoti "Google" be programinės įrangos.10 Iš naujo programuojami klavišai Jūs valdote viską - 4 iš naujo programuojami F klavišai ir 6 iš naujo programuojami greitieji klavišai, kuriuos galite lengvai pritaikyti mėgstamiausioms programoms, aplankams ar tinklalapiams atverti.Logitech Unifying imtuvasMažytis imtuvas lieka jūsų nešiojamajame kompiuteryje. Be to, galite lengvai pridėti suderinamą belaidę pelę, klaviatūrą ar skaičių bloknotą - be kelių USB imtuvų.Sužinokite daugiau apie "Unifying" imtuvą.* Klaviatūros akumuliatoriaus veikimo trukmė apskaičiuota remiantis apytiksliais dviem milijonais klavišų paspaudimų per metus biuro aplinkoje. Vartotojo patirtis gali skirtis. Pelės akumuliatoriaus veikimo trukmė gali skirtis priklausomai nuo naudotojo ir darbo sąlygų.
** Belaidžio ryšio veikimo spindulys gali skirtis dėl aplinkos ir kompiuterio sąlygų. Šiame puslapyje pateikta informacija yra gamintojo arba prekės ženklo nuosavybė. norėdami sužinoti daugiau, apsilankykite adresu: http://www.logitech.com/.
Logistikos duomenys - Pagrindinės (išorinės) dėžės aukštis - 202 mm
Logistikos duomenys - Pagrindinės (išorinės) dėžės bendrasis svoris - 4.52 kg
Logistikos duomenys - Pagrindinės (išorinės) dėžės ilgis - 475 mm
Logistikos duomenys - Pagrindinės (išorinės) dėžės plotis - 273 mm
Logistikos duomenys - Suderintos sistemos (HS) kodas - 84716060
Lokalizavimas - Rusų kalba
LongDesc - "Logitech® Wireless Combo MK330". Kombinuota įranga, su kuria pramogos ir nešiojamumas - ranka pasiekiami. Turėdami 11 sparčiųjų klavišų ir 4 programuojamus F klavišus, galėsite iškart pasiekti tai, ką darote dažniausiai. Žemo profilio, tyliai šnabždantys klavišai padeda maloniai ir lengvai rinkti trumpąsias žinutes, el. laiškus. Pelė turi mažyčio "Logitech®" imtuvo laikymo vietą, todėl pelę galite pasiimti visur, kur tik keliaujate. 24 mėnesių klaviatūros ir 12 mėnesių pelės baterijos veikimo laikas su automatinio užmigdymo funkcija ir įjungimo / išjungimo jungikliu leidžia kelerius metus nekeisti baterijų*, o dėl paprastos programinės įrangos nereikalaujančios sąrankos akimirksniu galėsite naudotis "Google", "Amazon" ar "Netflix". * Klaviatūros akumuliatoriaus veikimo trukmė apskaičiuota remiantis apytiksliais dviejų milijonų klavišų paspaudimų per metus biuro aplinkoje skaičiavimais. Vartotojo patirtis gali skirtis. Pelės akumuliatoriaus veikimo trukmė gali skirtis priklausomai nuo naudotojo ir kompiuterio sąlygų.
LongProductName - Belaidis kombainas MK330
LongSummaryDescription - "Logitech Wireless Combo MK330". Klaviatūros formos faktorius: Viso dydžio (100%). Klaviatūros stilius: Tiesi. Ryšio technologija: Įrenginio sąsaja: Rekomenduojama naudoti: Rekomenduojama: universali. Produkto spalva: juoda. Pridedama pelė
Maitinimas - Akumuliatoriaus talpa - 2000 mAh
Maitinimas - akumuliatoriaus tarnavimo laikas - 24 mėnesiai
Maitinimas - Akumuliatoriaus tipas - AAA
Maitinimas - Akumuliatorių technologija - Šarminis
Maitinimas - baterijų skaičius (klaviatūra) - 2
Maitinimas - klaviatūros baterijos tipas - AAA
Maitinimas - Maitinimo šaltinio tipas - Akumuliatorius
Maitinimas - palaikomų baterijų skaičius - 3
Mažmeninės dėžutės kiekis - 1
Modelis - MK330
Mygtukų skaičius - 115
Pakuotėje esantys vienetai - 1
Pakuotės aukštis (mm) - 62 mm
Pakuotės duomenys - Belaidžio imtuvo sąsaja - A tipo USB
Pakuotės duomenys - imtuvas pridedamas - Taip
Pakuotės duomenys - imtuvo matmenys (WxDxH) - 14.4 x 6.6 x 18.7 mm
Pakuotės duomenys - Imtuvo svoris - 2 g
Pakuotės duomenys - Imtuvo tipas - Vienijantis imtuvas
Pakuotės duomenys - Pakuotės aukštis - 62 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės gylis - 460 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės plotis - 187 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės svoris - 980 g
Pakuotės duomenys - Pakuotės tipas - Dėžutė
Pakuotės duomenys - Vartotojo vadovas - Taip
Pakuotės duomenys - Į komplektą įeina baterijos - Taip
Pakuotės duomenys - Į pakuotę įtrauktų produktų skaičius - 1 vnt.
Pakuotės duomenys - Įtraukti kabeliai - USB
Pakuotės dėžutėje - 4
Pakuotės ilgis (mm) - 460 mm
Pakuotės plotis (mm) - 187 mm
Pakuotės svoris Brutto (kg) - 0.98 kg
Pakuotės svoris Netto (kg) - 1.12 kg
Pakuotės tipas - Mažmeninė prekyba
Palaikomas akumuliatoriaus tipo klasifikavimas - AA
Pardavėjas - LOGITECH
Pardavėjo interneto svetainė - http://www.logitech.com/en-roeu/keyboards/keyboard-mice-combos/wireless-combo-mk330
Pavadinimas - "Logitech Wireless Combo MK330
Pavadinimas - Klaviatūra ir pelė "Logitech Combo MK330 Wireless
Pelė - Baterijų skaičius (pelė) - 1
Pelė - judesio aptikimo technologija - Optinis
Pelė - Mygtukų kiekis - 3
Pelė - Pelės baterijos tipas - AA
Pelė - Pelės baterijos veikimo laikas - 12 mėnesių
Pelė - Slinkimas - Taip
Pelė - slinkimo kryptys - Vertikalus
Pelė - Slinkimo tipas - Ratas
Pelė - slinkties ratukų skaičius - 1
Pelė - į komplektą įtraukta pelė - Taip
Pelės tipas - Optinis
Pilnas aprašymas Linija - USB|ENG/RUS|Radijo dažnis 2,4 GHz|Įeina pelė|Optinė|Bezlaidžio ryšio diapazonas 10 m|Windows 7|Windows XP|Windows Vista|Įtraukti priedai USB imtuvas, USB diapazono prailgintuvas, 2 AA (klaviatūros) baterijos ir 1AA (pelės) baterija (iš anksto įdiegta)Vartotojo dokumentacija|Akumuliatorius AA x3
Plotis - 69.000000
Prekės kodas - 920-003995
Prekės kortelėKortelė - https://content.it4profit.com/itshop/itemcard_cs.jsp?ITEM=130125103946216007&THEME=asbis&LANG=lv
Prekės ženklas - Logitech
Prekės ženklo dalies kodas - 920-003995
Pristatymo dėžės kiekis - 1
Produkto aprašymas - "LOGITECH MK330" belaidžio ryšio kombainas - BLACK - RUS
Produkto kategorija - Klaviatūros ir pelės
Produkto pavadinimas - Belaidis kombainas MK330
Produkto tipas - Įvesties įrenginiai - klaviatūros langelis
Radijo dažniai Belaidžiai ryšiai - 2,4 GHz
Reikalinga operacinė sistema - "Microsoft Windows XP" "Microsoft Windows Vista" "Microsoft Windows 7
Reikalingi periferiniai įrenginiai - USB prievadas
Rodymo įrenginio technologija - Optinis
Rodymo įrenginio tipas - Pelė
Ryšio technologija - Belaidis
ShortSummaryDescription - "Logitech Wireless Combo MK330", pilno dydžio (100%), belaidis, RF belaidis, juodas, pelė pridedama
Sistemos reikalavimai - Kitos palaikomos operacinės sistemos - "ChromeOS"
Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 10", "Windows 11
Siuntimo dėžės aukštis Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 7.3 cm
Siuntimo dėžės gylis Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 45.6 cm
Siuntimo dėžės plotis Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 19.1 cm
Siuntimo dėžės svoris Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 0.943 kg
Sparčiųjų klavišų skaičius - 11
svoris - 0.2 kg
Svoris - 0.940000
Svoris ir matmenys - Klaviatūros matmenys (WxDxH) - 446.3 x 20.5 x 183 mm
Svoris ir matmenys - Klaviatūros svoris - 570 g
Svoris ir matmenys - Pelės matmenys (WxDxH) - 60 x 39 x 99 mm
Svoris ir matmenys - Pelės svoris - 75.2 g
Sąsaja - USB
title_en - "Logitech MK330 Combo" belaidė klaviatūra ir pelė
title_lv - "Logitech MK330 Combo" belaidė klaviatūra ir pelė
title_ru - "Logitech MK330 Combo" belaidė klaviatūra ir pelė
URL - https://www.logitech.com/
USB 2.0 sąsajos kiekis - 1
USB sąsaja - Taip
Vaizdas - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/220322170012578668.jpg
Vaizdas - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/220322170012619418.jpg
Vaizdas - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/220322170012636638.jpg
Vaizdas - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/220322170012653717.jpg
Vieneto bendrasis svoris - 0.943 kg
Vieneto blogas tūris - 0,006358 kubinio metro
Vieneto dėžės aukštis - 0.073
Vieneto dėžės ilgis - 0.456
Vieneto dėžės plotis - 0.191
Vieneto grynasis svoris - 0.94 kg
Įrenginio vieta - Išorinis
Įtraukta pelė - Taip
Įtrauktas kabelis - USB prailginimo kabelis
Įtraukti priedai - USB imtuvas, USB diapazono ilgintuvas, 2 AA (klaviatūros) baterijos ir 1AA (pelės) baterija (iš anksto įdiegta) Vartotojo dokumentacija
Įtraukti priedai - USB imtuvas Vartotojo vadovas 3 AA tipo baterijos
Windows 7 OS compatibility - Yes
Windows Vista OS compatibility - Yes
Windows XP OS compatibility - Yes
Battery - AA x3
Battery Technology - Alkaline
Description - The combo that puts entertainment and portability at your fingertips—thanks to 11 hot keys and a go-anywhere mouse. Multimedia hot keys Skip a song. Pause a video. Turn up the volume. You get 11 multimedia hot keys for instant access to play, pause, previous, next, volume and mute. Sleek, comfortable design The keyboard’s sleek design and low-profile, whisper-quiet keys make for a more comfortable typing experience than laptop and netbook keyboards. Portable wireless mouse You can take the sleek mouse anywhere you take your computer. Plus, the included storage compartment makes it easy to store the nano-receiver. 12 programmable F-keys You’re in charge with programmable F-keys that you can easily customize to open your favorite applications, folders or web pages.
Description - LOGITECH WIRELESS DESKTOP MK330 RU
Desc - Pieslēguma tips: Bezvada, Klaviatūras tips: Standarta, Savienojuma ports: USB, Apgaismojums taustiņiem: Nav, Valodas: RU/ENG, Komplektācija: Klaviatūra un pele, Krāsa: Melna, Garantija: 2 gadi
Height - 188.000000
Wireless Technology - RF
Wireless range - 10 m
category_en - Computers & Components > Computer peripherals > Keyboards
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Klaviatūras
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Klaviatūras
description_en - Connection type: Wireless
Keyboard type: Standard
Connection port: USB
Key lighting: None
Languages: RU/ENG
Complete set: Keyboard and mouse
Color: Black
description_lv - Pieslēguma tips: Bezvada
Klaviatūras tips: Standarta
Savienojuma ports: USB
Apgaismojums taustiņiem: Nav
Valodas: RU/ENG
Komplektācija: Klaviatūra un pele
Krāsa: Melna
description_ru - Тип подключения: Беспроводное
Тип клавиатуры: Стандартная
Порт подключения: USB
Ключевое освещение: нет
Языки: RU/ENG
Комплектация: Клавиатура и мышь.
Черный цвет
Design - Protection features - Spill resistant
Design - Backlight - No
Design - Keyboard style - Straight
Design - Surface coloration - Monochromatic
Design - Product colour - Black
Design - Wrist rest - No
Design - Full-size keyboard - Yes
Box Height (mm) - 202 mm
Box Length (mm) - 475 mm
Box Width (mm) - 273 mm
Box Weight Brutto (kg) - 4.52 kg
EAN - 5099206033719
EAN Code - 5099206033719
Features - Plug and Play - Yes
Features - Wireless range - 10 m
Manufacturer - LOGITECH
Producer - Logitech
ManufacturerPartNumber - 920-003995
Warranty - 24 months
Warranty Products Returnable - Yes
WarrantyInfo - 3 years
PeriodofWarranty - 3 Y
Warranty validation Criteria - Serial Number
Warranty Term (month) - 36 mēneši
gross_weight - 0.25 kg
GTIN - 5099206033719
Length - 460.000000
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_1346_1.jpg
External Color - Melna
Category - Keyboards
Category - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Klaviatūras
Category Code - KEY
KB language - ENG/RUS
Keyboard - Windows keys - Yes
Keyboard - Spill-resistant up to - 60 ml
Keyboard - Frequency band - 2.4 GHz
Keyboard - Hot keys - Yes
Keyboard - Keyboard form factor - Full-size (100%)
Keyboard - Keyboard language - Russian
Keyboard - Purpose - Universal
Keyboard - Recommended usage - Universal
Keyboard - Connectivity technology - Wireless
Keyboard - Numeric keypad - Yes
Keyboard - On/off switch - Yes
Keyboard - Device interface - RF Wireless
Keyboard Features - Multimedia Function
Code - 920-003995
LargeDescHTML - The combo that puts entertainment and portability at your fingertips—thanks to 11 hot keys and a go-anywhere mouse.Multimedia hot keysSkip a song. Pause a video. Turn up the volume. You get 11 multimedia hot keys for instant access to play, pause, previous, next, volume and mute.Sleek, comfortable designThe keyboard’s sleek design and low-profile, whisper-quiet keys make for a more comfortable typing experience than laptop and netbook keyboards.Portable wireless mouseYou can take the sleek mouse anywhere you take your computer. Plus, the included storage compartment makes it easy to store the nano-receiver.Learn more about the Unifying receiver.Extended battery lifeA 24-month keyboard and 12-month mouse battery life mean you can go for months without the hassle of changing batteries.*Advanced 2.4 GHz wirelessSo you can work or play in more places—like your comfy couch—the long-range wireless connection virtually eliminates delays, dropouts and interference and gives you a range of up to 10 meters**Plug-and-play simplicitySetup couldn’t be easier—you simply plug the wireless receiver into a USB port on your computer and you’ll be exploring MSN, shopping on Amazon and searching Google right away without software.10 re-programmable keysYou’re in charge with 4 re-programmable F-keys and 6 re-programmable hot keys that you can easily customize to open your favorite applications, folders or web pages.Logitech Unifying receiverThe tiny receiver stays in your laptop. Plus, you can easily add a compatible wireless mouse, keyboard or number pad—without the hassle of multiple USB receivers.Learn more about the Unifying receiver.* Keyboard battery life calculation based on an estimated two million keystrokes/year in an office environment. User experience may vary. Mouse battery life may vary based on user and computing conditions. 
** Wireless range may vary due to environmental and computing conditions.  The information provided on this page is a property of the manufacturer or the brand.To find out more, please visit: http://www.logitech.com/
Logistics data - Master (outer) case height - 202 mm
Logistics data - Master (outer) case gross weight - 4.52 kg
Logistics data - Master (outer) case length - 475 mm
Logistics data - Master (outer) case width - 273 mm
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84716060
Localization - Russian
LongDesc - Logitech® Wireless Combo MK330. The combo that puts entertainment and portability at your fingertips. With 11 hot keys and 4 programmable F-keys, you’ll enjoy instant access to the things you do most. Low-profile, whisper-quiet keys help make typing IMs, emails nice and easy. The mouse features storage for the tiny Logitech® receiver, so you can take your mouse wherever you go. 24-month keyboard and 12-month mouse battery life—with auto-sleep and on/off switch—lets you go years without the hassle of changing batteries.* And the simple software-free setup will have you on Google, Amazon or Netflix in no time. * Keyboard battery life calculation based on an estimated two million keystrokes/year in an office environment. User experience may vary. Mouse battery life may vary based on user and computing conditions.
LongProductName - Wireless Combo MK330
LongSummaryDescription - Logitech Wireless Combo MK330. Keyboard form factor: Full-size (100%). Keyboard style: Straight. Connectivity technology: Wireless, Device interface: RF Wireless, Recommended usage: Universal. Product colour: Black. Mouse included
Power - Battery capacity - 2000 mAh
Power - Service life of battery - 24 month(s)
Power - Battery type - AAA
Power - Battery technology - Alkaline
Power - Number of batteries (keyboard) - 2
Power - Keyboard battery type - AAA
Power - Power source type - Battery
Power - Number of batteries supported - 3
Retail box quantity - 1
Model - MK330
Number of Buttons - 115
Pieces in pack - 1
Pack Height (mm) - 62 mm
Packaging data - Wireless receiver interface - USB Type-A
Packaging data - Receiver included - Yes
Packaging data - Receiver dimensions (WxDxH) - 14.4 x 6.6 x 18.7 mm
Packaging data - Receiver weight - 2 g
Packaging data - Receiver type - Unifying receiver
Packaging data - Package height - 62 mm
Packaging data - Package depth - 460 mm
Packaging data - Package width - 187 mm
Packaging data - Package weight - 980 g
Packaging data - Package type - Box
Packaging data - User guide - Yes
Packaging data - Batteries included - Yes
Packaging data - Number of products included - 1 pc(s)
Packaging data - Cables included - USB
Packs in Box - 4
Pack Length (mm) - 460 mm
Pack Width (mm) - 187 mm
Pack Weight Brutto (kg) - 0.98 kg
Pack Weight Netto (kg) - 1.12 kg
Package Type - Retail
Supports Battery Type Classification - AA
Vendor - LOGITECH
Vendor Homepage - http://www.logitech.com/en-roeu/keyboards/keyboard-mice-combos/wireless-combo-mk330
Title - Logitech Wireless Combo MK330
Name - Klaviatūra + Pele Logitech Combo MK330 Bezvadu
Mouse - Number of batteries (mouse) - 1
Mouse - Movement detection technology - Optical
Mouse - Buttons quantity - 3
Mouse - Mouse battery type - AA
Mouse - Mouse battery life - 12 month(s)
Mouse - Scroll - Yes
Mouse - Scrolling directions - Vertical
Mouse - Scroll type - Wheel
Mouse - Number of scroll wheels - 1
Mouse - Mouse included - Yes
Mouse Type - Optical
Full Description Line - USB|ENG/RUS|Radio Frequence 2,4 GHz|Mouse included|Optical|Wireless range 10 m|Windows 7|Windows XP|Windows Vista|Included Accessories USB receiver,USB range extender,2 AA (keyboard) batteries and 1AA (mouse) battery (pre-installed)User documentation|Battery AA x3
Width - 69.000000
ProductCode - 920-003995
ProductCard - https://content.it4profit.com/itshop/itemcard_cs.jsp?ITEM=130125103946216007&THEME=asbis&LANG=lv
Brand - Logitech
BrandPartCode - 920-003995
Shipping box quantity - 1
ProductDescription - LOGITECH MK330 Wireless Combo - BLACK - RUS
ProductCategory - Klaviatūras un peles
ProductName - Wireless Combo MK330
ProductType - Input Devices - Keyboard Box
Radio Frequence Wireless connections - 2,4 GHz
Requires Operating System - Microsoft Windows XP Microsoft Windows Vista Microsoft Windows 7
Requires Peripheral Devices - USB port
Pointing Device Technology - Optical
Pointing Device Type - Mouse
Connectivity Technology - Wireless
ShortSummaryDescription - Logitech Wireless Combo MK330, Full-size (100%), Wireless, RF Wireless, Black, Mouse included
System requirements - Other operating systems supported - ChromeOS
System requirements - Windows operating systems supported - Windows 10, Windows 11
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 7.3 cm
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 45.6 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 19.1 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 0.943 kg
Number of Hot Keys - 11
weight - 0.2 kg
Weight - 0.940000
Weight & dimensions - Keyboard dimensions (WxDxH) - 446.3 x 20.5 x 183 mm
Weight & dimensions - Keyboard weight - 570 g
Weight & dimensions - Mouse dimensions (WxDxH) - 60 x 39 x 99 mm
Weight & dimensions - Mouse weight - 75.2 g
Interface - USB
title_en - Logitech MK330 Combo Wireless Keyboard + Mouse
title_lv - Logitech MK330 Combo Bezvadu Tastatūra + pele
title_ru - Logitech MK330 Combo Беспроводная клавиатура + мышь
URL - https://www.logitech.com/
USB 2.0 Interface Quantity - 1
USB Interface - Yes
Image - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/220322170012578668.jpg
Image - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/220322170012619418.jpg
Image - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/220322170012636638.jpg
Image - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/220322170012653717.jpg
Unit Gross Weight - 0.943 kg
Unit Brutto Volume - 0.006358 cubm
Unit Box Height - 0.073
Unit Box Length - 0.456
Unit Box Width - 0.191
Unit Net Weight - 0.94 kg
Device Location - External
Mouse included - Yes
Cable Included - USB Extension Cable
Included Accessories - USB receiver,
USB range extender,
2 AA (keyboard) batteries and 1AA (mouse) battery (pre-installed)
User documentation
Included Accessories - USB Receiver User Guide 3 AA Batteries
54,55 €
Logitech Wireless Desktop MK330, En/Ru
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos