Xiaomi Mi Casual Daypack Backpack, 14", Black

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 493693 Produkto kodas: ZJB4143GL
Apytikslis pristatymo laikas 16.04.2024 Užsakymai dėl šio gaminio pristatymo nepriimami.

TopPC.lt svetainėje pateikiama tik informacinio pobūdžio informacija apie šį gaminį, kad klientai galėtų jį pamatyti ir palyginti su dabar parduodamais gaminiais.

Garantija: 2 metų
Pristatymo parinktys Daugiau apie pristatymą
  • Atsiimkite Omniva terminale 1,99 €: 23.04.2024
  • Atsiimkite DPD terminale 1,99 €: 23.04.2024
  • Pristatymas Lietuvoje (DPD kurjerių paštas) 3,99 €: 23.04.2024
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Pelė komplekte: Nėra
  • Tipas: Kuprinė
  • Skirtas matmenims: 14"
  • Spalva: Juoda
Panašūs produktai
Šis produktas Xiaomi Mi Casual Daypack Backpack, 14", Black
Rekomenduojama Natec Impala, 14,1", Black
Rekomenduojama Hewlett Packard Prelude 15.6-inch Topload
Xiaomi Mi Casual Daypack Backpack, 14", Orange
Xiaomi Mi Casual Daypack Backpack, 14", Bright Blue
Rodyti panašias specifikacijas. Paslėpti panašias specifikacijas.
15,40 €
16,54 €
25,38 €
15,40 €
15,42 €
Pelė komplekte Nėra Nėra Nėra Nėra Nėra
Tipas Kuprinė Krepšys Krepšys Kuprinė Kuprinė
Skirtas matmenims 14" 14.1" 15.6" 14" 14"
Spalva Juoda Juoda 12" Rankinė Oranžinė Mėlyna
Visi parametrai
Pelė komplekte Nėra
Šis parametras nurodo ar į krepšio komplektą įeina pelė. Tikslią informaciją apie į komplektą įeinančią pele gausite paskambinę mūsų vadybininkams.
Tipas Kuprinė

Yra kelių tipų portatyvinių kompiuterių krepšiai: apvalkas, kuprinė, ant peties nešiojamas krepšys, portfelis, vyriška rankinė ir moteriška rankinė.

Renkantis kompiuterio krepšį būtina atsižvelgti kaip jis bus naudojamas. Jei norite kompiuterį įdėti į kitą krepšį, įsigykite apvalko tipo krepšį, jis pagamintas iš plono, patvaraus sintetinio audinio su užtrauktuku, jis apsaugos kompiuterį nuo įbrėžimų.

Skirtas matmenims 14"
Portatyvinio kompiuterio dydis, kurį galima įdėti į krepšį užimant visą horizontalų krepšio plotą. Jei pageidaujate, kad šalia kompiuterio būtų galima laikyti pelę ir maitinimo bloką, naudojant papildomas krepšio sekcijas, pasirinkite krepšį, kuris yra truputį didesnis nei Jūsų kompiuteris.
Spalva Juoda
Krepšio išorinės apdailos spalva. Šis rodiklis yra orientacinis ir gali skirtis nuo realios krepšio spalvos.
Išsamesnė specifikacija
Aprašymas - Didžiausias įstrižainės plotis: 14", Tipas: Kuprinė, Medžiaga: poliesteris, Spalva: Juoda, Petnešėlė: Nėra, Garantija: 2 metai
aukštis - 39
Bendra - Medžiagos - Poliesteris
Bendra - Medžiagos - Poliesteris
Bendra - Spalva - Juoda
Bendra - Spalvos - Juoda
Bendra - Spalvos - Juoda / sidabrinė
Bendra - Spalvos - Turi
Bendra - Svoris (g) - 165
Bendra - Svoris (g) - 165
Bendra - Svoris (g) - 165
Bendrosios nuostatos - Medžiagos - Poliesteris
Bendrosios nuostatos - Medžiagos - Poliesteris
brūkšninis kodas - 6934177706097
category_en - Prekės biurui, mokyklai ir kūrybai > Mokykliniai krepšiai, kuprinės
category_en - Priedai
category_et - Priedai
category_lv - Kanceliarinės, mokyklinės ir kūrybinės prekės > Mokykliniai krepšiai ir kuprinės
category_lv - Priedai
category_ru - Kanceliarinės, mokyklinės ir kūrybinės prekės > Mokykliniai krepšiai ir kuprinės
category_ru - Priedai
description_en - "Mi Casual Daypack" 10L kompaktiško dydžio, daug vietos saugojimui: Dienos kuprinė yra plona, kompaktiška, joje yra daug vietos daiktams laikyti. Ji tinka įvairiems tikslams, pavyzdžiui, mokyklai, kelionėms ir apsipirkimui. Daugiafunkciniai patogūs dirželiai per petį: Dėl patogių, medvilne paminkštintų pečių dirželių ir elastingos nugaros srities kuprinę lengva nešiotis net ir visiškai pakrautą. Galimos kelios nešiojimo galimybės, todėl galite ją naudoti kaip rankinę arba nešioti ant vieno ar abiejų pečių. Atsparus purslams (4 klasė): Pagaminta iš 4 klasės purslams atsparios medžiagos, kuprinė trumpam atspari vandeniui, todėl jūsų daiktai lietuje išliks sausi. Medžiagą galima greitai nusausinti. Galima rinktis iš kelių spalvų: Galimos įvairios įdomios spalvos, įskaitant raudoną, oranžinę, geltoną, žalią, mėlyną ir rožinę. Išsirinkite spalvą, atitinkančią jūsų stilių ir pageidavimus. Lengvas ir patogus nešiojimas: Ši dieninė kuprinė sveria tik 170 g, todėl yra lengva ir lengvai nešiojama. Ji tinka ir suaugusiesiems, ir vaikams, todėl yra universalus pasirinkimas įvairioms amžiaus grupėms. YKK dvigubas užtrauktukas: Aukštos kokybės dvigubi YKK užtrauktukai užtikrina sklandų ir lengvą priėjimą prie jūsų daiktų, neužsikišdami. Užtrauktukai prisideda prie bendro kuprinės patvarumo. Didelė talpa: Nepaisant kompaktiško dydžio, kuprinėje yra daug daiktų. Pagrindiniame skyriuje telpa iki 10 colių planšetinis kompiuteris, o priekinėje ir šoninėse kišenėse yra papildomos vietos kasdieniniams daiktams. Firminės sagtys ir aukščiausios klasės gamyba: Dienos kuprinė pasižymi firminėmis sagtimis ir meistriškomis siūlėmis, užtikrinančiomis didesnį patvarumą ir bendrą gaminio kokybę. Specifikacijos: Gaminio pavadinimas: Produkto matmenys: Mi Casual Daypack 10 L: Produkto grynasis svoris: 170 g Sertifikavimo standartas: QB/T 1333-2018 Medžiagos: Medžiagos: poliesteris, pamušalas: Medžiaga: poliesteris Talpa: 10 l
description_en - Moderni kuprinė planšetiniam ir nešiojamajam kompiuteriui, minimalistinio dizaino ir su keturiais skyriais. Tinka iki 13,3" įrenginiui Talpa: 10 L Gerai prieinama vieta asmeniniams daiktams Vandeniui atspari medžiaga Reguliuojamos petnešos Sutvirtinti pečiai ir rankenos Stiprios priekinės kišenės, atsparios dėvėjimuisi Vidinis kuprinės skyrius pagamintas iš EPE. Ši medžiaga labai patvari ir atspari vandeniui. Pečių diržai ergonomiškai suprojektuoti taip, kad sumažintų spaudimą stuburui ir užtikrintų sklandų nešiojimą visą dieną. Elegantiški ir patvarūs pluoštai sutvirtinti plienine konstrukcija, kuri užtikrina kuprinės tvirtumą ir lankstumą. Pečių diržą galima reguliuoti pagal naudotojo poreikius, užtrauktuko konstrukcija neslysta, o rankena pagaminta iš nailono.
description_et - Minimalistinė "Xiaomi" kuprinė puikiai tinka bet kokiam stiliui! Nepaisant kuklaus dydžio, kuprinės talpa yra 10 litrų, todėl joje yra daug vietos visiems būtiniausiems daiktams. Pagrindinis skyrius pakankamai erdvus, kad jame tilptų keli drabužiai, knyga, skėtis ir iki 13,3 colio nešiojamasis kompiuteris. Papildomos kišenės kuprinės priekyje ir šonuose puikiai tinka piniginei, raktams, ausinėms ir kitiems smulkesniems daiktams laikyti. Kuprinė padengta specialia vandenį atstumiančia danga, apsaugančia nuo lietaus ir sniego. Patogi kuprinė Talpa: 10 l Talpina iki 13,3" nešiojamąjį kompiuterį Papildomos kišenės smulkesniems priedams Vandeniui atsparus viršutinis paviršius.
description_lv -
description_lv - "Mi Casual Daypack 10L" Kompaktiškas dydis, daug vietos: dieninė kuprinė yra plona, kompaktiška, joje daug vietos. Daugiafunkcinės, patogios petnešos: patogios, medvilne paminkštintos petnešos ir elastinga nugarėlė leidžia kuprinę lengvai nešiotis net ir visiškai pakrautą. Galimos kelios nešiojimo galimybės, todėl galite ją naudoti kaip rankinę arba nešioti ant vieno ar abiejų pečių. Atsparus purslams (4 klasė): pagamintas iš 4 klasės purslams atsparios medžiagos, kuri užtikrina trumpalaikį atsparumą vandeniui ir išlaiko jūsų daiktus sausus lyjant lietui. Galima rinktis iš kelių spalvų: galima rinktis įvairių įdomių spalvų, įskaitant raudoną, oranžinę, geltoną, žalią, mėlyną ir rožinę. Pasirinkite spalvą, atitinkančią jūsų stilių ir pageidavimus. Lengvas ir patogus nešiotis: vos 170 g sveriantis dieninis krepšys yra lengvas ir patogus nešiotis. Dvigubas YKK užtrauktukas: aukštos kokybės dvigubi YKK užtrauktukai užtikrina sklandų ir lengvą priėjimą prie jūsų daiktų, neužsikišdami. Didelė talpykla: nepaisant kompaktiško dydžio, dieninė kuprinė pasižymi didele talpa. Pagrindiniame skyriuje telpa iki 10 colių planšetinis kompiuteris, o priekinėje ir šoninėse kišenėse yra papildomos vietos kasdieniniams daiktams. Firminės sagtys ir aukščiausios klasės gamyba: dieninė kuprinė turi firmines sagtis ir įmantrias siūlės, užtikrinančios didesnį patvarumą ir bendrą gaminio kokybę.
Produkto pavadinimas: "Mi Casual Daypack 10 L" Produkto dydis: 340 × 225 × 130 mm Produkto grynasis svoris: 170 g Sertifikavimo standartas: QB/T 1333-2018 Medžiagos: poliesteris, pamušalas: poliesteris Talpa: 10 l
description_ru - "Mi Casual Daypack 10L" Kompaktiškas dydis, daug vietos: kuprinė yra plona ir kompaktiška, tačiau joje yra daug vietos. Ji tinka įvairiems tikslams, pavyzdžiui, mokyklai, kelionėms ir apsipirkimui.Daugiafunkcinės patogios petnešos. Dėl patogių medvilninių paminkštintų petnešų ir lanksčios nugaros atramos kuprinę lengva nešiotis net ir visiškai pakrautą. Galimos kelios nešiojimo galimybės, todėl galite ją naudoti kaip rankinę arba nešioti ant vieno ar abiejų pečių. atspari purslams (4 klasė). Kuprinė pagaminta iš 4 klasės purslams atsparios medžiagos, todėl trumpam atspari vandeniui, todėl jūsų daiktai lietuje išliks sausi. Medžiagą galima greitai nusausinti. galima rinktis iš kelių spalvų: yra įvairių spalvų, įskaitant raudoną, oranžinę, geltoną, žalią, mėlyną ir rožinę. Išsirinkite spalvą, atitinkančią jūsų stilių ir pageidavimus. lengva ir lengvai nešiojama: ši kuprinė sveria tik 170 g, todėl yra lengva ir lengvai nešiojama. Ji tinka ir suaugusiesiems, ir vaikams, todėl yra universalus pasirinkimas įvairioms amžiaus grupėms. Dvigubi YKK užtrauktukai: aukštos kokybės dvigubi YKK užtrauktukai užtikrina sklandų ir lengvą priėjimą prie jūsų daiktų, neužsikišdami. Užtrauktukai prisideda prie bendro kuprinės patvarumo. Didelė talpa: nepaisant kompaktiško dydžio, kuprinė pasižymi didele talpa. Pagrindiniame skyriuje telpa iki 10 colių planšetinis kompiuteris, o priekinėje ir šoninėse kišenėse yra papildomos vietos kasdieniams daiktams. Firminės sagtys ir aukščiausios klasės gamyba: kuprinė turi firmines sagtis ir meistrišką susiuvimą, užtikrinantį didesnį patvarumą ir bendrą gaminio kokybę. Specifikacijos: Gaminio pavadinimas: Mi Casual Daypack 10L Gaminio matmenys: 340 × 225 × 130 mm Gaminio grynasis svoris: 170 g Sertifikavimo standartas: QB/T 1333-2018 Medžiagos: Poliesteris. Pamušalas: Poliesteris. Talpa: 10 litrų.
description_ru - Minimalistinė "Xiaomi" kuprinė puikiai tinka bet kokiam stiliui! Nepaisant kuklaus dydžio, kuprinės talpa - 10 litrų, todėl joje yra daug vietos visiems svarbiausiems daiktams. Pagrindinėje kuprinės dalyje telpa drabužiai, knyga, skėtis ir nešiojamasis kompiuteris, kurio ekrano dydis iki 13,3 colio. Papildomos kišenės kuprinės priekyje ir šonuose puikiai tinka, pavyzdžiui, piniginėms, raktams, ausinėms ir kitiems smulkiems daiktams laikyti. Kuprinė padengta specialiu lietpalčiu, kad apsaugotų nuo lietaus ir sniego.Patogi kuprinėTalpa: 10 lTalpa iki 13,3 colio nešiojamajam kompiuteriuiPapildomos kišenės smulkiems aksesuaramsVandeniui atsparus paviršius
description_short_en - Patogi nešiojamojo kompiuterio kuprinė Tinka iki 13,3 colių įrenginiui Pagrindinis skyrius su dviem mažesnėmis kišenėmis Talpa: 10 L Vandeniui atspari danga
description_short_et - Patogi nešiojamojo kompiuterio kuprinė Talpina iki 13,3 colių įrenginį Pagrindinis skyrius ir dvi mažesnės papildomos kišenės Talpa: 10 L Vandeniui atsparus viršutinis paviršius.
description_short_lv -
description_short_ru - Patogi nešiojamojo kompiuterio kuprinėSuteikiama galimybė talpinti iki 13,3 colių įrenginįPagrindinis skyrius ir dvi papildomos nedidelės kišenėsTalpa: 10L Nepraleidžia vandens
Dizainas - Didžiausias kompiuterio dydis - 14"
Dizainas - Didžiausias nešiojamojo kompiuterio dydis - 14"
Dizainas - Diržas per petį - Jā
Dizainas - dirželis - Taip
Dizainas - Kita - Oro sąlygoms atsparus
Dizainas - Kitos funkcijos - Oro sąlygoms atsparus
Dizainas - Kitos savybės - Atsparus oro sąlygoms
Dizainas - Krepšio tipas - Kuprinė
Dizainas - Krepšio tipas - Kuprinė
Dizainas - Krepšio tipas - Mugursoma
Dizainas - Namų tipas - Seljakott
Dizainas - Nešiojamojo kompiuterio dydis - 14"
Dizainas - Nešiojamojo kompiuterio skyriaus dydis - Taip
Dizainas - Nešiojamojo kompiuterio skyriaus matmenys - Jā
Dizainas - Nešiojamojo kompiuterio skyriaus matmenys - Taip
Dizainas - Papildoma kišenė - Jah
Dizainas - Reguliuojamas diržas per petį - Jah
Dizainas - Reguliuojamas diržas per petį - Taip
Dizainas - Užrašų knygutės dydis - 14"
Dizainas > Diržas per petį - Taip
Dizens - Citi - Apsauga nuo blogų oro sąlygų
EAN - 6934177706097
feature_group_en - Nešiojamųjų kompiuterių krepšiai
feature_group_et - Nešiojamųjų kompiuterių dėklai
feature_group_lv - Nešiojamųjų kompiuterių krepšiai
feature_group_ru - Nešiojamųjų kompiuterių krepšiai
Funkcijos > Korpuso tipas - Kuprinė
Gamintojas - "Xiaomi"
Gamintojo produkto pavadinimas - Mi kasdienė dieninė kuprinė
gamintojo_kodas - ZJB4143GL
Garantija - 24
gross_weight - 0.21 kg
gylis - 23
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_96131_1.jpg
Išoriniai matmenys - aukštis (mm) - 340
Išoriniai matmenys - aukštis (mm) - 340
Išoriniai matmenys - aukštis (mm) - 340
Išoriniai matmenys - gylis (mm) - 130
Išoriniai matmenys - gylis (mm) - 130
Išoriniai matmenys - gylis (mm) - 130
Išoriniai matmenys - plotis (mm) - 225
Išoriniai matmenys - plotis (mm) - 225
Išoriniai matmenys - plotis (mm) - 225
Išorinis matmuo - aukštis (mm) - 340
Išorinis matmuo - gylis (mm) - 130
Išorinis matmuo - plotis (mm) - 225
Iš viso - Svoris (g) - 165
Kategorija - Kompiuterių priedai :: Nešiojamųjų kompiuterių priedai :: Kompiuterių dėklai: Kompiuterių dėklai
Kitos funkcijos > Atsparus vandeniui - Taip
Kitos funkcijos > Spalva - Juoda
Kodas - ZJB4143GL
Konstrukcija - talpa (l) - 10
Konstrukcija - talpa (l) - 10
Konstrukcija - talpa (l) - 10
Konstrukcija - talpa (l) - 10
LargeDescHTML -
Modelis - ZJB4143GL
name_et - "Xiaomi Mi" kuprinė Kasdienė kuprinė, juoda
Pakuotės funkcijos > Paletės kiekis - 850 vnt.
Pakuotės ypatybės > Bendrasis aukštis (mm) - 390 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis gylis (mm) - 230 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis plotis (mm) - 15 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis svoris - 0.182 kg
Pakuotės ypatybės > Bendrojo aukščio pagrindinė dėžė - 430 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrojo gylio pagrindinė dėžė - 520 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrojo pločio pagrindinė dėžė - 440 mm
Pakuotės ypatybės > EEĮ atliekų mokestis - Ne
Pakuotės ypatybės > Grynasis svoris pagrindinė dėžė - 9.1 kg
Pakuotės ypatybės > Pakuotės kiekis - 50 vnt.
Pakuotės ypatybės > Plastikas (ne PET) - 7 g
Pakuotės ypatybės > Popierius ir kartonas - 20 g
Pakuotės ypatybės > Taros svorio pagrindinė dėžutė - 1.673 kg
Pakuotės ypatybės > Taros svoris (kg) - 0.027 kg
Pakuotės ypatybės > Tūrio (m3) - 0.0013455 m³
Pakuotės ypatybės > Įdėtas akumuliatorius - Ne
Pavadinimas - "Soma Xiaomi" kasdienė kuprinė Juoda
Pavadinimas - "Xiaomi Mi" atsitiktinė dieninė kuprinė juoda vandeniui atspari 14 " petnešėlė
pavadinimas_pl - "Xiaomi Mi" kasdienė kuprinė, juoda
pavadinimas_ru - "Xiaomi Mi" kasdienė kuprinė, juoda
prekės ženklas - "Xiaomi"
Savybės > Medžiaga - Poliesteris
svoris - 0.17 kg
Svoris ir matmenys > Matmenys (plotis x gylis x aukštis) - 340x225x130 mm
Techninė informacija > Ekrano dydžio suderinamumas - 14 "
Techninė informacija > Garantija - 24 mėnesiai
Techninė informacija > Grynasis svoris - 0.155 kg
Techninė informacija > Talpa - 10 L
title_en - "Xiaomi Mi" kasdienė kuprinė
title_lv - "Xiaomi Mi" kasdienė kuprinė "Soma
title_ru - "Xiaomi Mi" kasdienė dieninė kuprinė
vardas_lv - "Xiaomi Mi" kasdienė kuprinė, juoda
Desc - Max Diagonāle: 14", Tips: Mugursoma, Materiāls: Poliesters, Krāsa: Melna, Plecu siksna: Nav, Garantija: 2 gadi
height - 39
General - Material - Polyester
Üldine - Materjal - Polüester
General - Color - Black
Общее - Цвет - Черный
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Üldine - Värvus - Must
General - Weight (g) - 165
Üldine - Kaal (g) - 165
Vispārīgi - Svars (g) - 165
Общее - Материал - Полиэстер
Vispārīgi - Materiāls - Poliesteris
barcode - 6934177706097
category_en - Goods for office, school and creative works > School bags, backpacks
category_en - Accessories
category_et - Tarvikud
category_lv - Preces birojam, skolai un radošiem darbiem > Skolas somas un mugursomas
category_lv - Piederumi
category_ru - Preces birojam, skolai un radošiem darbiem > Skolas somas un mugursomas
category_ru - Аксессуары
description_en - Mi Casual Daypack 10L
Compact Size, Lots of Storage Space: The daypack features a slim, compact design while providing ample storage space. It is suitable for various purposes such as school, travel, and shopping.
Multifunctional Comfortable Shoulder Straps: The comfortable, cotton-padded shoulder straps and supple back area make it easy to carry, even when fully loaded. Multiple carrying options are available, allowing you to use it as a handbag or wear it on one or both shoulders.
Splashproof (Class 4): Made of class 4 splashproof material, the daypack offers short-term water resistance, keeping your belongings dry during rain showers. The material can be quickly wiped dry.
Multiple Colors to Choose From: Available in a variety of exciting colors, including red, orange, yellow, green, blue, and pink. Choose the color that suits your style and preferences.
Lightweight and Easy to Carry: Weighing only 170g, this daypack is lightweight and easy to carry. It is suitable for both adults and children, making it a versatile choice for different age groups.
YKK Double Zip: The high-quality YKK double zippers ensure smooth and easy access to your belongings without snagging. The zippers contribute to the overall durability of the daypack.
Large Storage Capacity: Despite its compact size, the daypack offers significant storage capacity. The main compartment can hold a tablet computer up to 10 inches, and the front and side pockets provide additional space for everyday items.
Branded Buckles and First-Class Manufacturing: The daypack features branded buckles and skillful seams, ensuring higher durability and overall product quality.
Specifications:
Product Name: Mi Casual Daypack 10 L
Product Dimensions: 340×225×130mm
Product Net Weight: 170g
Certification Standard: QB/T 1333-2018
Materials: Polyester, Lining: Polyester
Capacity: 10L
description_en - Modern backpack for your tablet and laptop with minimalist design and four compartments. Fits up to 13.3" device Capacity: 10 L Well accessible space for personal belongings Water resistant material Adjustable shoulder straps Shoulder and handle reinforcements Strong front pockets to withstand wear The inner compartment of the backpack is made of EPE. This material is very durable and waterproof. The shoulder straps are ergonomically designed to reduce the pressure on the spine and ensure a smooth all-day carry. The elegant and durable fibers are reinforced with a steel construction that ensures the strength and flexibility of the backpack. The shoulder strap is adjustable to the user's needs, the zipper design is anti-slip and the handle is made of nylon.
description_et - Xiaomi minimalistlik seljakott sobib ideaalselt iga stiiliga! Vaatamata tagasihoidlikule suurusele on seljakoti mahutavus 10 liitrit, nii et selles on piisavalt ruumi kõigi olulisemate esemete jaoks. Seljakoti põhiosa on piisavalt avar, et sinna mahuks mõni riideese, raamat, vihmavari ja kuni 13,3-tolline sülearvuti. Seljakoti esiküljel ja külgedel asuvad lisataskud sobivad ideaalselt näiteks rahakoti, võtmete, kõrvaklappide jm väiksemate esemete hoiustamiseks. Seljakott on kaetud spetsiaalse vett tõjuva pinnaga, pakkudes kaitset nii vihma kui ka lume eest. Mugav seljakott Mahutavus: 10 L Mahutab kuni 13,3-tollise sülearvuti Lisataskud väiksematele tarvikutele Vett tõrjuv pealispind
description_lv -
description_lv - Mi Casual Daypack 10L
Kompakts izmērs, daudz vietas uzglabāšanai: dienas somai ir plāns, kompakts dizains, vienlaikus nodrošinot daudz vietas uzglabāšanai. Tas ir piemērots dažādiem mērķiem, piemēram, skolai, ceļojumiem un iepirkšanās vajadzībām.
Daudzfunkcionālas, ērtas plecu siksnas: ērtas, ar kokvilnu polsterētas plecu siksnas un elastīga muguras daļa atvieglo pārnēsāšanu pat pilnībā piekrautas. Ir pieejamas vairākas pārnēsāšanas iespējas, kas ļauj to izmantot kā rokassomu vai valkāt uz viena vai abiem pleciem.
Šļakatu necaurlaidīga (4. klase): izgatavota no 4. klases šļakatām izturīga materiāla, kas nodrošina īslaicīgu ūdensizturību, saglabājot jūsu mantas sausas lietus dušas laikā. Materiālu var ātri noslaucīt sausu.
Vairākas krāsas, no kurām izvēlēties: pieejamas dažādās aizraujošās krāsās, tostarp sarkanā, oranžā, dzeltenā, zaļā, zilā un rozā. Izvēlieties krāsu, kas atbilst jūsu stilam un vēlmēm.
Viegla un viegli pārnēsājama: šī dienassoma, kas sver tikai 170 g, ir viegla un viegli pārnēsājama. Tas ir piemērots gan pieaugušajiem, gan bērniem, padarot to par daudzpusīgu izvēli dažādām vecuma grupām.
YKK dubultais rāvējslēdzējs: augstas kvalitātes YKK dubultie rāvējslēdzēji nodrošina vienmērīgu un vieglu piekļuvi jūsu mantām bez aizķeršanās. Rāvējslēdzēji nodrošina dienassomas kopējo izturību.
Liela uzglabāšanas ietilpība: neskatoties uz kompakto izmēru, dienas soma piedāvā ievērojamu uzglabāšanas ietilpību. Galvenajā nodalījumā var ievietot planšetdatoru līdz 10 collām, un priekšējās un sānu kabatas nodrošina papildu vietu ikdienas lietām.
Zīmolu sprādzes un pirmklasīga ražošana: Dienas somai ir firmas sprādzes un izveicīgas šuves, kas nodrošina lielāku izturību un kopējo produkta kvalitāti.
Specifikācijas:
Produkta nosaukums: Mi Casual Daypack 10 L
Produkta izmēri: 340×225×130mm
Produkta neto svars: 170g
Sertifikācijas standarts: QB/T 1333-2018
Materiāli: poliesters, odere: poliesters
Tilpums: 10L
description_ru - Mi Casual Daypack 10л
Компактный размер, много места для хранения: рюкзак имеет тонкий и компактный дизайн, обеспечивая при этом достаточно места для хранения. Он подходит для различных целей, таких как школа, путешествия и шоппинг.
Многофункциональные удобные плечевые ремни. Удобные плечевые ремни с хлопчатобумажной подкладкой и гибкая спинка позволяют легко носить с собой даже при полной загрузке. Доступно несколько вариантов ношения, что позволяет использовать его как сумочку или носить на одном или обоих плечах.
Брызгозащищенность (класс 4). Изготовленный из брызгозащищенного материала класса 4, рюкзак обеспечивает кратковременную водонепроницаемость, сохраняя ваши вещи сухими во время дождя. Материал можно быстро вытереть насухо.
Несколько цветов на выбор: доступны различные цвета, включая красный, оранжевый, желтый, зеленый, синий и розовый. Выберите цвет, который соответствует вашему стилю и предпочтениям.
Легкий и удобный для переноски: этот рюкзак весом всего 170 г легок и удобен в переноске. Он подходит как взрослым, так и детям, что делает его универсальным выбором для разных возрастных групп.
Двойная молния YKK: высококачественные двойные молнии YKK обеспечивают плавный и легкий доступ к вашим вещам, не зацепляясь. Молнии способствуют общей долговечности рюкзака.
Большая вместимость: несмотря на свои компактные размеры, рюкзак обеспечивает значительную вместительность. В основное отделение вмещается планшетный компьютер с диагональю до 10 дюймов, а передние и боковые карманы обеспечивают дополнительное место для повседневных вещей.
Фирменные пряжки и первоклассное производство: рюкзак оснащен фирменными пряжками и искусными швами, что обеспечивает более высокую долговечность и общее качество продукции.
Технические характеристики:
Название продукта: Mi Casual Daypack 10 л
Размеры продукта: 340×225×130 мм.
Вес нетто продукта: 170 г
Стандарт сертификации: QB/T 1333-2018.
Материалы: Полиэстер. Подкладка: Полиэстер.
Емкость: 10 л
description_ru - Минималистичный рюкзак Xiaomi идеально подходит для любого стиля! Несмотря на свои скромные размеры, рюкзак имеет вместимость 10 литров, поэтому места для всех самых важных вещей достаточно. Основная часть рюкзака достаточно объемная, чтобы вместить одежду, книгу, зонт и ноутбук с диагональю экрана до 13,3 дюйма. Дополнительные карманы спереди и по бокам рюкзака идеально подходят, например, для хранения кошельков, ключей, наушников и других мелких предметов. Рюкзак покрыт специальным водоотталкивающим покрытием, обеспечивающим защиту как от дождя, так и от снега.
Удобный рюкзакЕмкость: 10 лВмещает ноутбук до 13,3 дюймовДополнительные карманы для мелких аксессуаровВодоотталкивающая поверхность
description_short_en - Comfortable laptop backpack Fits up to 13.3 inch device Main compartment with two smaller pockets Capacity: 10 L Water resistant coating
description_short_et - Mugav seljakott sülearvutile Mahutab kuni 13,3-tollise seadme Põhilahter & kaks väiksemat lisataskut Mahutavus: 10 L Vett tõrjuv pealispind
description_short_lv -
description_short_ru - Удобный рюкзак для ноутбукаВмещает устройство до 13,3 дюймовОсновное отделение и два небольших дополнительных карманаЕмкость: 10 лВодоотталкивающая поверхность
Disain - Maksimaalne arvuti mõõt - 14"
Design - Maximum laptop size - 14"
Dizains - Pleca siksna - Jā
Дизайн - Ремешок - Да
Дизайн - Другое - Погодоустойчивый
Disain - Muud omadused - Ilmastikukindel
Design - Other properties - Weather proof
Design - Bag type - Backpack
Дизайн - Тип сумки - Рюкзак
Dizains - Somas tips - Mugursoma
Disain - Koti tüüp - Seljakott
Dizains - Klēpjdatora izmērs - 14"
Дизайн - Размер отделения для ноутбука - Да
Dizains - Klēpjdatora nodalījuma izmēri - Jā
Design - Laptop compartment dimensions - Yes
Disain - Lisatasku - Jah
Disain - Reguleeritav õlarihm - Jah
Design - Adjustable shoulder strap - Yes
Дизайн - Pазмер ноутбука - 14"
Design > Shoulder strap - Yes
Dizains - Citi - Aizsardzība pret sliktiem laika apstākļiem
EAN - 6934177706097
feature_group_en - Laptop bags
feature_group_et - Sülearvutikotid
feature_group_lv - Klēpjdatoru somas
feature_group_ru - Сумки для ноутбуков
Features > Case type - Backpack
Producer - Xiaomi
Producer product name - Mi Casual Daypack
manufacturer_code - ZJB4143GL
Warranty - 24
gross_weight - 0.21 kg
depth - 23
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_96131_1.jpg
External dimensions - Height (mm) - 340
Välimised mõõdud - Kõrgus (mm) - 340
Ārējie izmēri - Augstums (mm) - 340
External dimensions - Depth (mm) - 130
Välimised mõõdud - Sügavus (mm) - 130
Ārējie izmēri - Dziļums (mm) - 130
External dimensions - Width (mm) - 225
Välimised mõõdud - Laius (mm) - 225
Ārējie izmēri - Platums (mm) - 225
Внешний размер - Высота (мм) - 340
Внешний размер - Глубина (мм) - 130
Внешний размер - Ширина (мм) - 225
Общее - Вес (г) - 165
Category - Datoru piederumi :: Portatīvo datoru piederumi :: Datoru somas
Other features > Waterproof - Yes
Other features > Colour - Black
Code - ZJB4143GL
Design - Capacity (l) - 10
Disain - Maht (l) - 10
Дизайн - Емкость (л) - 10
Dizains - Ietilpība (l) - 10
LargeDescHTML -
Model - ZJB4143GL
name_et - Xiaomi Mi seljakott Casual Daypack, must
Package features > Palette Qty - 850 pc(s)
Package features > Gross height (mm) - 390 mm
Package features > Gross depth (mm) - 230 mm
Package features > Gross width (mm) - 15 mm
Package features > Gross weight - 0.182 kg
Package features > Gross height master carton - 430 mm
Package features > Gross depth master carton - 520 mm
Package features > Gross width master carton - 440 mm
Package features > WEEE tax - No
Package features > Net weight master carton - 9.1 kg
Package features > Packing quantity - 50 pc(s)
Package features > Plastic (No PET) - 7 g
Package features > Paper/Pasteboard - 20 g
Package features > Tare weight master carton - 1.673 kg
Package features > Tare weight (kg) - 0.027 kg
Package features > Volume (m3) - 0.0013455 m³
Package features > Embeeded battery - No
Name - Soma Xiaomi Casual Daypack Black
Name - Xiaomi Mi Casual Daypack Backpack Black Waterproof 14 " Shoulder strap
name_en - Xiaomi Mi Casual Daypack, black
name_ru - Xiaomi Mi рюкзак Casual Daypack, черный
brand - Xiaomi
Features > Material - Polyester
weight - 0.17 kg
Weight & dimensions > Dimensions (W x D x H) - 340x225x130 mm
Technical details > Screen size compatibility - 14 "
Technical details > Warranty - 24 month(s)
Technical details > Net weight - 0.155 kg
Technical details > Capacity - 10 L
title_en - Xiaomi Mi Casual Daypack Backpack
title_lv - Xiaomi Mi Casual Daypack Soma
title_ru - Xiaomi Mi Casual Daypack Сумка
name_lv - Xiaomi Mi Casual Daypack, black
15,40 €
Xiaomi Mi Casual Daypack Backpack, 14", Black
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos