AOC M2470SWH, 23.6"

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 103594 Produkto kodas: M2470SWH
Sandėlyje yra >50 vnt.
Garantija: 2 metų
108,86 €
Pristatymo parinktys Daugiau apie pristatymą
  • Pristatymas Lietuvoje (DPD kurjerių paštas) 3,99 €: 09.04.2024
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Curved: Nėra
  • Refresh rate: 60 Hz
  • Skydelio tipas: VA
  • Reakcijos laikas: 1ms
  • Kontrastas: 1000:1
  • Šviesumas: 250cd/m2
  • Matmenys: 23.6"
  • Skiriamoji geba: FHD 1920x1080
Aprašymas
Siūlome įsigyti AOC 23.6" monitorių su FHD 1920x1080 skiriamąja geba.
  • FullHD (1920px X 1080px) skiriamosios gebos dėka, šis monitorius puikiai tarnaus BlueRay kokybės filmų žiūrėjimui pilno ekrano režimu.
  • Apie sujungimą su šiuolaikinėmis kortelėmis ir vaizdo grotuvais pasirūpins HDMI įėjimas.
  • DisplayPort prijungimo vieta užtikrina aukštos kokybės vaizdo gavimą iš grafinės kompiuterio kortelės, kuri palaiko šią technologiją.
  • Prijungimo vieta DVI užtikrina sujungimą su klasikinėmis vaizdo kortelėmis, kurios turi tokią prijungimo vietą.
  • Jungtis D-SUB palaiko vaizdo plokštės, kuriuose yra ankstesnės kartos – analoginiai VGA kištukai, ir palyginus naujesnės kartos DVI-I standartą, naudojant perėjimą DVI-I -> D-Sub.
  • VA panelis šiam monitoriui suteikia aukštus atitikimo rodiklius ir pagerintą apžvalgos kampą.
  • Monitoriuje įrengta garsiakalbių sistema leidžia klausytis muzikos ir žiūrėti filmus su garsu be būtinybės įsigyti papildomas kolonėles.
  • Dėka greitam 1ms reakcijos laikui, šis monitorius puikiai tarnaus dinamiškų žaidimų ir filmų peržiūrai.
Ekrano charakteristikos
AMD FreeSync : Nėra
Curved : Nėra
Jutiklinis ekranas : Ne
NVIDIA G-SYNC : Nėra
Refresh rate : 60 Hz
Skydelio tipas VA

Monitoriaus panelis yra ekrano matomos dalies pagrindinė ypatybė, arba technologija, kuria įgyvendinamas spalvinių taškų (pikselių) atvaizdavimas.

TN yra standartinė technologija su vidutiniu kontrasto, ryškumo ir spalvų atitikimu rodikliams.

IPS yra aukštos spalvų atitikimo matrica su geru atvaizdo reakcijos greičiu ir dėl to yra gerai atitinkanti grafinius darbus bei nuotraukų apdorojimą. IPS matricos siekia puikų vaizdo kampą išlaikant spalvas ir kontrastą beveik bet kuriuo kampu.

VA matricos užtikrina puikų spalvų atitikimą, tačiau reakcijos laiku šios matricos atsilieka nuo IPS ir TN, o vaizdo kampas yra maždaug vidutinis palyginti tarp šių technologijų.

Vidutiniam vartotojui visiškai užtenka TN tipo monitoriaus. Jei yra daugiau pinigų, galima pirkti VA arba IPS, atitinkamai.

VESA ekranasHDR : Nav
Reakcijos laikas 1ms
Monitoriaus ekrano reakcijos laikas nusako kaip greitai monitorius atspindės judančius vaizdus (filmus, žaidimus, animacija ir t.t.). Reakcijos laikas matuojamas milisekundėmis. Kuo mažesnis reakcijos laikas, tuo geriau monitorius galės atvaizduoti judančius vaizdus.
Dateks rekomenduoja įsigyti monitorių su 5ms, ar mažesniu reakcijos laiku.
Kontrastas 1000:1

Ekrano kontrastas nusako vaizdo ryškumą. Jis skiriasi nuo tamsiausio (visai juodas) iki šviesiausio (visai baltas) pikselio. Kuo didesnis kontrastas, tuo geriau įskaitomas tekstas ekrane, be to, kontrastas nusako, kiek išraiškingos linijos bus matomos monitoriuje.

Aukštas kontrastas yra žymus faktorius renkantis monitorių biurui ar mokymosi reikmėms, jei pagrindinai reikės dirbti su tekstine informacija.

Namų reikmėms svarbiausias pasirinkimo rodiklis yra šviesumas ir vaizdo reakcijos laikas. Kontrastą tikrinti geriau tamsiame kambaryje.
Didžiausias LCD monitorių trūkumas yra tas, kad sumažinus vaizdo ryškumą, kontrastas gali visai pradingti.

Šviesumas 250cd/m2

Monitoriaus šviesumas yra vaizdo regimumo rodiklis, kuris nusako, ar gerai yra matomas vaizdas esant stipriam išoriniam apšvietimui (saulės šviesa, šviesi patalpa ir t.t.). LCD monitorių šviesumas matuojamas kandelomis kvadratiniam centimetrui (Cd/m2).
Renkantis monitorių būtina žinoti, kad kuo didesnis šviesumo rodiklis, tuo geresnis vaizdo matomumas.

Kasdieniniam naudojimui TopPC.lt rekomenduoja įsigyti monitorių su šviesumo rodikliu, ne mažesniu, kaip 250 cd/m2.

Pagrindinė informacija
Matmenys 23.6"

Monitoriaus ekrano dydis matuojamas coliais per diagonalę. Ekrano dydis turi atitikti ekrano skiriamąją gebą, kad būtų pasiektas maksimalus darbinio paviršiaus panaudojimas ir vaizdo detalizavimas.

Šiuo metu yra prieinami dviejų formų LCD monitoriai: standartinio pločio ir aukščio proporcijos 4:3 arba plataus ekrano proporcijos 16:9 arba 16:10. Plataus ekrano monitorius yra platesnis ir jo skiriamoji geba yra aukštesnė nei standartinių proporcijų monitoriuose

Kuo didesnis monitorius, tuo aukštesnę skiriamąją gebą jis palaiko. Galimybė padidinti ekrano skiriamąja geba priklauso nuo monitoriaus dydžio ir galimai, nuo vaizdo plokštės rūšies.

Paraiška : Home & Office
Spalva : Juoda
Vaizdo kraštinių santykis : 16:9
Skiriamoji geba FHD 1920x1080

Monitoriaus ekrano skiriamoji geba nusako, kiek daug spalvinių taškų (pixels) monitorius gali atvaizduoti. Tai liečia ekrane matomą tekstą ir vaizdo skaidrumą. Kuo jis didesnis, tuo ryškesni atrodo elementai.

Naudojama skiriamoji geba priklauso nuo monitoriaus palaikomos skiriamosios gebos. LCD monitoriai, įskaitant ir skreitinukų ekranus, paprastai geriausiai veikia, jei yra nustatyta jo vietinė skiriamoji geba. Monitoriams nebūtina nustatyti šią skiriamąją gebą, bet paprastai rekomenduojama ją nustatyti, kad būtų užtikrintas galimų tekstų ir vaizdų ryškumas. Kuo didesnis monitorius, tuo aukštesnė skiriamąją gebą jis palaiko.

Galimybė padidinti ekrano skiriamąją gebą priklauso nuo monitoriaus dydžio ir galimybių, bei nuo vaizdo kortelės rūšies.
• 19 colių ekranas (standartinės proporcijos): 1280x1024 pikseliai
• 20 collių ekranas (standartinės proporcijos): 1600x1200 pikseliai
• 22 colių ekranas (plačiaekranis): 1680x1050 pikseliai
• 24 colių ekranas (plačiaekranis): 1900x1200 pikseliai

Funkcionalumas
Aukščio reguliavimas : Nėra
Be mirgėjimo : Nav
Pasukamas : Nėra
Pivot : Nėra
Tilt : Yra
VESA sieninis laikiklis : 100x100 mm
Uostai ir įranga
Garsiakalbiai Yra

Kai kuriuose monitoriuose gali būti įmontuoti garsiakalbiai, kurie dažnai leidžia atsisakyti išorinių garsiakalbių, taip atlaisvinant vietą ant stalo ir sutaupant pinigų. Įmontuotų garsiakalbių garso kokybė yra gana vidutiniška, todėl rekomenduojame šia galimybe naudotis tik retam poreikiui.

Norint mėgautis muzika, filmais ir žaidimais, rekomenduojame įsigyti atitinkamos kokybės ir talpos Prijungimo vieta D-Sub 1

D-SUB yra klasikinis (analogiškas) monitoriaus jungties kištukas. Šis standartas pamažu nyksta iš rinkos, užleisdamas vietą kokybiškesniems HDMI arba DisplayPort (skaitmeniniams) kištukams.

Jei monitoriaus skiriamoji geba yra FullHD arba mažesnė, vidutinis naudotojas su šia jungtimi nepatirs jokių problemų. Norintieji pasiekti aukštesnę vaizdo kokybę ir raišką turėtų ieškoti monitoriaus su DisplayPort arba HDMI jungties lizdu.

Prijungimo vieta DisplayPort Nėra

DisplayPort yra skaitmeninis junginys aukštos kokybės vaizdo transliavimui vienu laidu. Atskirai nuo HDMI, šis junginys leidžia prie kompiuterio prijungti kelis išorinius monitorius naudojant vieną jungiklį.

Pirmiausiai įsigykite monitorių su DisplayPort, įsitikinkite ar Jūsų kompiuteryje yra prieinamas DisplayPort kištukas!

Prijungimo vieta DVI Nėra

DVI yra skaitmeninis standartas, užtikrinantis aukštą vaizdo kokybę, tačiau dėl didelio kištuko dydžio ir negalėjimo toliau plėtoti standarto dėl kelių techninių apribojimų šis jungties tipas palaipsniui praranda populiarumą ir jį pakeičia modernūs HDMI ir DisplayPort standartai.

DVI

nėra

suderinama su DisplayPort, tačiau yra DualMode DisplayPort jungčių, kuriose yra HDMI/DVI signalas, ir atitinkama kryptimi DisplayPort -> DVI gali perduoti vaizdą .

Jei monitoriaus skiriamoji geba bet kuria kryptimi viršija 1920 px, reikės vaizdo plokštės su DVI-D Dual Link palaikymu ir atitinkamos kokybės kabelio.

Prieš pirkdami monitorių turėtumėte patikrinti, ar jūsų vaizdo plokštė turi atitinkamą jungties lizdą!

Prijungimo vieta HDMI 2

HDMI - tai skaitmeninis aukštos kokybės vaizdo perdavimo standartas, leidžiantis prijungti monitorių prie kompiuterio plonu kabeliu naudojant elegantišką mažo dydžio jungtį. HDMI suderinamas su DVI, jei naudojamas atitinkamas perėjimas arba kabelis.

USB Hub : Ne
USB-C maitinimo tiekimas : Nav
USB-C vaizdo įvestis : 0
Išsamesnė specifikacija
1 kategorija - Rodoma
2 kategorija - Monitorius
Aprašymas - Šis 23,6 colių WLED ekranas skirtas veiksmo kupinoms linksmybėms ir pramogoms, be to, pasižymi įspūdingu našumu visose namų programose. Dėl greito 5 ms atsako laiko išvengiama vaiduoklių ir neryškumo, o MVA matrica užtikrina itin platų 178 laipsnių matymo kampą. Dėl didelio kontrasto santykio ir "Full HD" raiškos taip pat galite mėgautis puikia vaizdo kokybe.
Apsaugos funkcijos - Kensingtono užraktas
ARTIKEL1 - M2470SWH 59,9CM/23,6IN MVA
ARTIKEL2 - 1000:1 250CD/QM 1 MS
Aspect ratio (kraštinių santykis) - 16:9
Aukštis - 400.4 mm
Aukštis (mm) - 400.4 mm
Ausinės - 1 (3,5 mm mini jungtis)
Daugialypė terpė - garsiakalbių skaičius - 2
Daugialypė terpė - RMS vardinė galia - 2 W
Daugialypė terpė - Įmontuota kamera - Ne
Daugialypė terpė - įmontuotas (-i) garsiakalbis (-iai) - Taip
Didžiausias horizontalaus nuskaitymo dažnis - 83 kHz
Didžiausia skiriamoji geba - 1920x1080
Didžiausias vaizdo atnaujinimo dažnis @ Max. Rezoliucija - 60 Hz
Didžiausias vertikalaus nuskaitymo dažnis - 76 Hz
Didžiausias įvesties dažnis - 60 Hz
Didžiausia įėjimo įtampa - 240 V
dimensionalWeight - 6587
Dinaminis kontrastas - 50 000 000:1
Dinaminis kontrasto santykis - 50 000 000 : 1
Dizainas - be sunkiųjų metalų - Hg (gyvsidabris)
Dizainas - nuimamas stovas - Taip
Dizainas - Priekinio rėmelio spalva - Juoda
Dizainas - Produkto spalva - Juoda
Dizainas - Rinkos pozicionavimas - Pagrindinis
Dizainas - sertifikavimas - Tiesa
Dydis Plotis - 0.2715 mm
dydisX - 620
Dydžio tipas - Dot Pitch
Dėžutės svoris Brutto (kg) - 4 kg
ean - 4038986144995
EAN - 4038986144995
EANCode - 4038986144995
Eans - 4038986144995
EAN_kodas - 4038986144995
Ekranas - 3D - Ne
Ekranas - atsako laikas - 5 ms
Ekranas - Didžiausias atnaujinimo dažnis - 60 Hz
Ekranas - ekrano forma - Flat
Ekranas - ekrano ryškumas (tipinis) - 250 cd/m²
Ekranas - Ekrano skiriamoji geba - 1920 x 1080 pikselių
Ekranas - Ekrano technologija - LED
Ekranas - Ekrano įstrižainė - 59,9 cm (23,6")
Ekranas - Ekrano įstrižainė (metrinė) - 59.944 cm
Ekranas - foninio apšvietimo tipas - W-LED
Ekranas - HD tipo - "Full HD
Ekranas - Horizontalaus nuskaitymo diapazonas - 30 - 83 kHz
Ekranas - jutiklinis ekranas - Ne
Ekranas - Kontrasto santykis (dinaminis) - 50000000:1
Ekranas - kontrasto santykis (tipinis) - 3000:1
Ekranas - kraštinių santykis - 16:9
Ekranas - matomas dydis, horizontalus - 52.1 cm
Ekranas - matomas dydis, vertikalus - 29.3 cm
Ekranas - Palaikomi vaizdo režimai - 1080p
Ekranas - Palaikomos grafikos skiriamosios gebos - 1920 x 1080 (HD 1080)
Ekranas - Paviršiaus kietumas - 3H
Ekranas - Pikselių dažnis - 165 MHz
Ekranas - Pikselių žingsnis - 0.2715 x 0.2715 mm
Ekranas - Prigimtinis kraštinių santykis - 16:9
Ekranas - Rodyti spalvų skaičių - 16,7 milijono spalvų
Ekranas - Skaitmeninis horizontalusis dažnis - 30 - 83 kHz
Ekranas - Skaitmeninis vertikalusis dažnis - 50 - 76 Hz
Ekranas - skydelio tipas - MVA
Ekranas - Vertikalaus nuskaitymo diapazonas - 50 - 76 Hz
Ekranas - Žiūrėjimo kampas, horizontalus - 178°
Ekranas - Žiūrėjimo kampas, vertikalus - 178°
Ekrano dydis (įstrižainė) - 23.6"
Ekrano funkcijos - "Full HD" , HDCP palaikymas, pakreipimas, "Plug & Play", "e-Saver", "i-Menu
Ekrano paviršius - Matt
Ekrano technologija - TFT aktyvioji matrica
Ekrano tipas - LCD
Energijos klasė - F
Energijos suvartojimas - 17.96 W
Energijos suvartojimas Budėjimo režimas / miego režimas - 0.37 W
Energijos suvartojimas Veikimas - 17.96 W
Energijos vartojimo efektyvumo etiketė - Atsisiųsti
Ergonomika - "Plug and Play - Taip
Ergonomika - aukščio reguliavimas - Ne
Ergonomika - ekrano ekranas (OSD) - Taip
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Anglų kalba
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Ispanų kalba
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Italų kalba
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Japonų
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Korėjiečių kalba
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Kroatijos
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Lenkų kalba
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Olandų kalba
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Portugalų kalba
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Prancūzų kalba
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Rusų kalba
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Suomijos
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Supaprastinta kinų kalba
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Supaprastinta kinų kalba, tradicinė kinų kalba, kroatų, čekų, vokiečių, olandų, anglų, ispanų, suomių, prancūzų, italų, japonų, korėjiečių, lenkų, portugalų, rusų, švedų, turkų, ukrainiečių, vokiečių
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Tradicinė kinų kalba
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Turkijos
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Ukrainian
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Vokiečių kalba
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Čekija
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Švedų kalba
Ergonomika - Kabelio užrakto lizdas - Taip
Ergonomika - Kabelio užrakto lizdo tipas - Kensingtonas
Ergonomika - OSD kalbų skaičius - 16
Ergonomika - pakreipimo kampo diapazonas - -5 - 25°
Ergonomika - pakreipimo reguliavimas - Taip
Ergonomika - pasukamas - Ne
Ergonomika - Pivot - Taip
Ergonomika - skydelio montavimo sąsaja - 100 x 100 mm
Ergonomika - VESA tvirtinimas - Taip
Galia - energijos sąnaudos (SDR) per 1000 valandų - 20 kWh
Galia - Energijos vartojimo efektyvumo klasė (SDR) - F
gamintojas - AOC
Gamintojas - AOC
Gamintojas - AOC
Gamintojo kodas - M2470SWH
Gamintojo kodas - M2470swh
Garantija -
garantija - 36
Garantija Grąžinami produktai - Taip
GarantijaInformacija - 3 metai
garantijaType - F
Garantijos patvirtinimo kriterijai - Serijos numeris
Garantijos terminas (mėn.) - 24 mėnesiai
garantijos_tipas - išorinis
Garsiakalbio formos faktorius - Integruotas
GRUPPE1 - Rodoma
GRUPPE2 - LCD monitorius
GTIN - 4038986144995
Gylis - 221 mm
Gylis (mm) - 221 mm
HDMI - 2 (HDMI (A tipo))
Hoehe - 0.13
HSTNUMBER - M2470SWH
I/O jungtys - 1 x 3,5 mm minijack lizdas
I/O jungtys - 1 x 15 kontaktų D-Sub jungtis
I/O jungtys - 2 x HDMI
Interneto kamera - Nėra
Išorinė spalva - Juoda
Jutiklinis ekranas - Ne
Kategorija - Kompiuterių monitoriai
Kategorija - Root/Elektronika/PC periferiniai įrenginiai/Monitoriai
Kategorija_1 - Monitoriai ir televizoriai
Kategorija_2 - LED monitoriai iki 24 colių
Kitos funkcijos -
Kitos funkcijos - Integruotas TV imtuvas - Ne
Kitos funkcijos - Rėmelio storio tipas - Normalus
Kitos funkcijos - Šviesos efektai - Ne
Kitos savybės - Išorės apdailos tipas - Tekstūruotas
Kitos savybės - Perdirbama pakavimo medžiaga - 100%
Kitos savybės - Vidutinis laikas tarp gedimų (MTBF) - 50000 h
Logistikos duomenys - Suderintos sistemos (HS) kodas - 85285210
LongDesc - 24″ "Full HD MVA" monitorius su garsiakalbiaisŠio "Full HD" monitoriaus MVA skydelis užtikrina ryškias spalvas ir plačius žiūrėjimo kampus. Dėl dviejų HDMI prievadų ir integruotų garsiakalbių šis monitorius puikiai tinka žiūrėti "Blu-ray" ir DVD filmus.
LongProductName - Ekrano dydis (coliai) 23,6, skydelio skiriamoji geba 1920x1080, atnaujinimo dažnis 60 Hz, skydelio tipas MVA, HDMI HDMI 1.4 x 2, D-SUB (VGA) 1x
LongSummaryDescription - AOC M2470SWH. Ekrano įstrižainė: 59,9 cm (23,6"), Ekrano skiriamoji geba: 23,6": 1920 x 1080 taškų, HD tipas: ekrano technologija: Full HD, ekrano technologija: Atsiliepimo laikas: 5 ms, Prigimtinis kraštinių santykis: 16:9, Žiūrėjimo kampas horizontaliai: 178°, Žiūrėjimo kampas vertikaliai: 178°. Įmontuotas (-i) garsiakalbis (-iai). VESA tvirtinimas. Produkto spalva: juoda
Maitinimas - Energijos suvartojimas (budėjimo režimas) - 0.37 W
Maitinimas - energijos suvartojimas (išjungta) - 0.19 W
Maitinimas - Energijos suvartojimas (tipinis) - 17.96 W
Maitinimas - Energijos vartojimo efektyvumo skalė - Nuo A iki G
Maitinimas - išorinis maitinimo adapteris - Ne
Maitinimas - kintamosios srovės įvesties dažnis - 50 - 60 Hz
Maitinimas - kintamosios srovės įėjimo įtampa - 100 - 240 V
Maitinimo įrenginio tipas - Maitinimo adapteris
Maitinimo įrenginio vieta - Vidinis
Maksimalus vaizdas. H matymo kampas - 178 °
Maksimalus vaizdas. V matymo kampas - 178 °
MANUFACTURER - AOC
matmenų aukštis - 430 mm
matmenų gylis - 120 mm
matmenų plotis - 620 mm
matmuo svoris - 5000 g
Matomas plotas, horizontalus - 521.28 mm
Matomas plotas, vertikalus - 293.32 mm
Matricos tipas - MVA
Matricos tipas - TFT MVA
Mažmeninė pakuotė Grynasis svoris Kartonas - 0.5 kg
Mažmeninė pakuotė Grynasis svoris Plastikas - 4 kg
Minimali įėjimo įtampa - 100 V
Minimalus horizontalaus nuskaitymo dažnis - 30 kHz
Minimalus vertikalaus nuskaitymo dažnis - 50 Hz
Minimalus įvesties dažnis - 50 Hz
Modelis - M2470Swh
Montavimo galimybės - Stalinis kompiuteris / sieninis laikiklis
MPN - M2470SWH
Našumas - "AMD FreeSync - Ne
Našumas - NVIDIA G-SYNC - Ne
Nominalusis svoris - 3.58 kg
Pakuotėje esantys vienetai - 1
Pakuotės aukštis (mm) - 221 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės aukštis - 127 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės gylis - 435 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės plotis - 620 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės svoris - 5.21 kg
Pakuotės duomenys - Pakuotės tipas - Dėžutė
Pakuotės duomenys - VGA kabelio ilgis - 1.2 m
Pakuotės dėžutėje - 1
Pakuotės ilgis (mm) - 650 mm
Pakuotės plotis (mm) - 400 mm
Pakuotės svoris Brutto (kg) - 3.5 kg
Pakuotės tipas - Dėžutė
Pakuotės turinys - HDMI kabelio ilgis - 1.5 m
Pakuotės turinys - Maitinimo laido ilgis - 1.2 m
Pakuotės turinys - Įtraukti kabeliai - AC
Pakuotės turinys - Įtraukti kabeliai - AC, HDMI, VGA
Pakuotės turinys - Įtraukti kabeliai - HDMI
Pakuotės turinys - Įtraukti kabeliai - VGA
Pakuotės turinys - į komplektą įeina stovas - Taip
Papildomas priedas -
Pardavėjas - AOC
Pavadinimas - 59,9 cm/23,6" (1920x1080) AOC M2470SWH Full HD MVA 16:9 5 ms VGA 2x HDMI LS juodas
Pavadinimas - AOC M2470SWH - 23,6 - LED (juodas, HDMI, VGA)
Pavadinimas - AOC M2470SWH - 23,6 colių | MVA | "Full HD" | D-SUB | HDMI | Garsiakalbiai | VESA 100
Pavadinimas - AOC M2470SWH LED ekranas 59,9 cm (23,6") 1920 x 1080 taškų "Full HD" juodas
pavadinimas - Monitorius 23.6 M2470Swh MVA HDMIx2 garsiakalbiai Juoda
Peržiūrimo ekrano įstrižainės ilgis - 23.6"
Platus - 0.43
Plokščiojo ekrano montavimo sąsaja - 100mm
Plotis - 551.4 mm
Plotis (mm) - 551.4 mm
Prekės kodas - SKAOCM2470SWH
Prekės kortelėKortelė - https://content.it4profit.com/itshop/itemcard_cs.jsp?ITEM=161230115407215507&THEME=asbis&LANG=lv
Prekės ženklas - AOC
Prekės ženklo dalies kodas - M2470SWH
Pridedami priedai - - VGA kabelis - HDMI kabelis - "Schuko C7" maitinimo kabelis
Prievadai ir sąsajos - "Mobile High-Definition Link" (MHL) - Ne
Prievadai ir sąsajos - Ausinių išvestis - Taip
Prievadai ir sąsajos - Ausinių išvestys - 1
Prievadai ir sąsajos - DVI prievadas - Ne
Prievadai ir sąsajos - Galimybė prijungti ausines - 3.5 mm
Prievadai ir sąsajos - HDCP - Taip
Prievadai ir sąsajos - HDMI prievadų kiekis - 2
Prievadai ir sąsajos - HDMI versija - 1.4
Prievadai ir sąsajos - kintamosios srovės (maitinimo) įvestis - Taip
Prievadai ir sąsajos - VGA (D-Sub) prievadų kiekis - 1
Prievadai ir sąsajos - Įmontuotas USB šakotuvas - Ne
producerCode - M2470SWH
productName - AOC M2470SWH LED ekranas 59,9 cm (23,6") 1920 x 1080 taškų "Full HD" juodas
productSize - Normalus
Produkto aprašymas - AOC M2470SWH 23,6 "W VA LED 1920x1080 50 000 000:1 5 ms 250cd 2xHDMI juodas
Produkto kategorija - Televizoriaus monitorius
Produkto pavadinimas - M2470SWH
Produkto tipas - Monitoriaus šviesos diodas
Reakcijos laikas - 5 ms
Reakcijos laikas - 5 ms
Rezoliucija - 1920 x 1080 (FHD 1080)
Ryškumas - 250 cd/m²
Sertifikatai - "Energy Star
Sertifikatai - CE
Sertifikatai - FCC B klasė
Sertifikatai - ISO 9241-307
Sertifikatai - RoHS
Sertifikatai - TCO
Sertifikatai - TUV
ShortSummaryDescription - AOC M2470SWH, 59,9 cm (23,6"), 1920 x 1080 taškų, "Full HD", LED, 5 ms, juoda
sizeY - 425
sizeZ - 125
Skolinimas - 0.62
Spalva - Juoda
Spalvų palaikymas - 16.7M
Spalvų skaičius - 16,7 mln.
Starling - Y
Statinis kontrastas - 3 000:1
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 20
Stebėsena atitinka standartus - VESA FDMI, "EPEAT Silver", TUV-GS, FCC-B, CE, RoHS, TCO 6.0, "Energy Star 6.0
Svoris - 3.58 kg
Svoris - 5,00
Svoris - 5.06
Svoris - 5.09
svoris - 4974
Svoris ir matmenys - Aukštis (be stovo) - 396.9 mm
Svoris ir matmenys - Aukštis (su stovu) - 400.4 mm
Svoris ir matmenys - Gylis (be stovo) - 78.2 mm
Svoris ir matmenys - Gylis (su stovu) - 221 mm
Svoris ir matmenys - Plotis (be stovo) - 551.4 mm
Svoris ir matmenys - Plotis (su stovu) - 551.4 mm
Svoris ir matmenys - Svoris (su stovu) - 3.58 kg
Taškų žingsnis - 0.2715 mm
Transrefleksinė technologija - LED
Trumpas aprašymas - 23,6" | MVA | 1920 x 1080 | D-SUB | HDMI | Głośniki | VESA 100 x 100
Tvarumas - Tvarumo sertifikatai - ENERGY STAR
Tvarumas - Tvarumo sertifikatai - EPEAT Silver
Tvarumas - Tvarumo sertifikatai - RoHS
Tvarumas - Tvarumo sertifikatai - RoHS, EPEAT Silver, ENERGY STAR
URL - https://eu.aoc.com/
Vaizdas - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/750x750x750x750/170103150549081341.jpg
Vaizdas - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/750x750x750x750/170103150549092268.jpg
Vaizdas - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/750x750x750x750/170103150549103929.jpg
Vaizdas - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/750x750x750x750/170103150549120369.jpg
Vaizdas - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/750x750x750x750/170103150549133186.jpg
Vaizdo kontrastas - 1 000 : 1
Vaizdo kraštinių santykis - 16:9
Vaizdo ryškumas - 250 cd/m^2
vendpn - M2470Swh
VESA - 100 x 100
VGA - 1 (15 kontaktų DB)
warrantyLength - 36
Įmontuotas TV imtuvas - Ne
Įmontuoti garsiakalbiai - Taip
Įstrižainės ilgis - 23.6"
Įtrauktas kabelis - Maitinimo kabelis, VGA kabelis, HDMI kabelis
Įtraukti priedai - Stendas
Žiūrėjimo kampas, horizontalus - 178 °
Žiūrėjimo kampas, vertikalus - 178 °
Category 1 - Displays
Category 2 - Monitore
Description - Ten 23,6-calowy ekran WLED jest przeznaczony do pełnej akcji zabawy i rozrywki, a poza tym oferuje imponujące osiągi we wszystkich zastosowaniach domowych. Krótki czas reakcji 5 ms eliminuje efekt duchów oraz rozmycie obrazu, a matryca MVA zapewnia wyjątkowo szeroki kąt oglądania 178 stopni. Dzięki wysokiemu współczynnikowi kontrastu oraz rozdzielczości Full HD można również cieszyć się doskonałą jakością obrazu.
Security Features - Kensington Lock
ARTIKEL1 - M2470SWH 59.9CM/23.6IN MVA
ARTIKEL2 - 1000:1 250CD/QM 1MS
Aspect ratio - 16:9
Height - 400.4 mm
Height (mm) - 400.4 mm
Headphones - 1 (3.5-mm minijack)
Multimedia - Number of speakers - 2
Multimedia - RMS rated power - 2 W
Multimedia - Built-in camera - No
Multimedia - Built-in speaker(s) - Yes
Maximum Horizontal Scan Frequency - 83 kHz
Maximum Resolution - 1920x1080
Maximum Video Refresh Rate @ Max. Resolution - 60 Hz
Maximum Vertical Scan Frequency - 76 Hz
Maximum Input Frequency - 60 Hz
Maximum Input Voltage - 240 V
dimensionalWeight - 6587
Dynamic contrast - 50 000 000:1
Dynamic Contrast Ratio - 50 000 000 : 1
Design - Heavy metals free - Hg (mercury)
Design - Detachable stand - Yes
Design - Front bezel colour - Black
Design - Product colour - Black
Design - Market positioning - Home
Design - Certification - True
Pitch Width - 0.2715 mm
sizeX - 620
Pitch Type - Dot Pitch
Box Weight Brutto (kg) - 4 kg
ean - 4038986144995
EAN - 4038986144995
EANCode - 4038986144995
Eans - 4038986144995
EAN_code - 4038986144995
Display - 3D - No
Display - Response time - 5 ms
Display - Maximum refresh rate - 60 Hz
Display - Screen shape - Flat
Display - Display brightness (typical) - 250 cd/m²
Display - Display resolution - 1920 x 1080 pixels
Display - Display technology - LED
Display - Display diagonal - 59.9 cm (23.6")
Display - Display diagonal (metric) - 59.944 cm
Display - Backlight type - W-LED
Display - HD type - Full HD
Display - Horizontal scan range - 30 - 83 kHz
Display - Touchscreen - No
Display - Contrast ratio (dynamic) - 50000000:1
Display - Contrast ratio (typical) - 3000:1
Display - Aspect ratio - 16:9
Display - Viewable size, horizontal - 52.1 cm
Display - Viewable size, vertical - 29.3 cm
Display - Supported video modes - 1080p
Display - Supported graphics resolutions - 1920 x 1080 (HD 1080)
Display - Surface hardness - 3H
Display - Pixel frequency - 165 MHz
Display - Pixel pitch - 0.2715 x 0.2715 mm
Display - Native aspect ratio - 16:9
Display - Display number of colours - 16.7 million colours
Display - Digital horizontal frequency - 30 - 83 kHz
Display - Digital vertical frequency - 50 - 76 Hz
Display - Panel type - MVA
Display - Vertical scan range - 50 - 76 Hz
Display - Viewing angle, horizontal - 178°
Display - Viewing angle, vertical - 178°
Screen size (diag.) - 23.6"
Display Features - Full HD , HDCP Ready , Tilt , Plug & Play , e-Saver , i-Menu
Display surface - Matt
Display Technology - TFT Active Matrix
Display Type - LCD
Energy class - F
Power consumption - 17.96 W
Power Consumption Stand By/Sleep - 0.37 W
Power Consumption Operational - 17.96 W
Energy label - Pobierz
Ergonomics - Plug and Play - Yes
Ergonomics - Height adjustment - No
Ergonomics - On Screen Display (OSD) - Yes
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - English
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Spanish
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Italian
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Japanese
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Korean
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Croatian
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Polish
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Dutch
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Portuguese
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - French
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Russian
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Finnish
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Simplified Chinese
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Simplified Chinese, Traditional Chinese, Croatian, Czech, German, Dutch, English, Spanish, Finnish, French, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Swedish, Turkish, Ukrainian
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Traditional Chinese
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Turkish
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Ukrainian
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - German
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Czech
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Swedish
Ergonomics - Cable lock slot - Yes
Ergonomics - Cable lock slot type - Kensington
Ergonomics - Number of OSD languages - 16
Ergonomics - Tilt angle range - -5 - 25°
Ergonomics - Tilt adjustment - Yes
Ergonomics - Swivelling - No
Ergonomics - Pivot - Yes
Ergonomics - Panel mounting interface - 100 x 100 mm
Ergonomics - VESA mounting - Yes
Power - Energy consumption (SDR) per 1000 hours - 20 kWh
Power - Energy efficiency class (SDR) - F
producer - AOC
Producer - AOC
Manufacturer - AOC
ProducerCode - M2470SWH
Manufacturer_code - M2470swh
Warranty -
guarantee - 36
Warranty Products returnable - Yes
WarrantyInfo - 3 years
warrantyType - F
Warranty validation Criteria - Serial Number
Warranty Term (month) - 24 month(s)
guarantee_type - external
Speaker Form Factor - Integrated
GRUPPE1 - Displays
GRUPPE2 - Lcd Monitor
GTIN - 4038986144995
Depth - 221 mm
Depth (mm) - 221 mm
HDMI - 2 (HDMI (Type A))
Hoehe - 0.13
HSTNUMMER - M2470SWH
I/O connectors - 1 x 3,5 mm minijack
I/O connectors - 1 x 15-pin D-Sub
I/O connectors - 2 x HDMI
Web camera - None
External Color - Black
Touch screen - No
Category - Computer Monitors
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Monitors
Category_1 - Monitors and TV
Category_2 - LED Monitors up to 24 inches
Other features -
Other features - TV tuner integrated - No
Other features - Bezel thickness type - Normal
Other features - Light effects - No
Other features - Exterior finish type - Textured
Other features - Recyclable packaging material - 100%
Other features - Mean time between failures (MTBF) - 50000 h
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85285210
LongDesc - 24″ Full HD MVA monitor with speakersThis Full HD monitor’s MVA panel offers brilliant colours and wide viewing angles. Two HDMI ports and integrated speakers make it a good fit for watching Blu-ray and DVD movies.
LongProductName - Screen size (inch) 23.6, Panel resolution 1920x1080, Refresh rate 60 Hz, Panel type MVA, HDMI HDMI 1.4 x 2, D-SUB (VGA) 1x
LongSummaryDescription - AOC M2470SWH. Display diagonal: 59.9 cm (23.6"), Display resolution: 1920 x 1080 pixels, HD type: Full HD, Display technology: LED, Response time: 5 ms, Native aspect ratio: 16:9, Viewing angle, horizontal: 178°, Viewing angle, vertical: 178°. Built-in speaker(s). VESA mounting. Product colour: Black
Power - Power consumption (standby) - 0.37 W
Power - Power consumption (off) - 0.19 W
Power - Power consumption (typical) - 17.96 W
Power - Energy efficiency scale - A to G
Power - External power adapter - No
Power - AC input frequency - 50 - 60 Hz
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Power Device Type - Power Adapter
Power Device Location - Internal
Image Max. H-View Angle - 178 °
Image Max. V-View Angle - 178 °
HERSTELLER - AOC
dimension height - 430 mm
dimension depth - 120 mm
dimension width - 620 mm
dimension weight - 5000 g
Visible area, horizontal - 521.28 mm
Visible area, vertical - 293.32 mm
Type of Matrix - MVA
Matrix type - TFT MVA
Retail Packaging Net Weight Carton - 0.5 kg
Retail Packaging Net Weight Plastic - 4 kg
Minimum Input Voltage - 100 V
Minimum Horizontal Scan Frequency - 30 kHz
Minimum Vertical Scan Frequency - 50 Hz
Minimum Input Frequency - 50 Hz
Model - M2470Swh
Mounting Capability - Desktop/Wallmount
MPN - M2470SWH
Performance - AMD FreeSync - No
Performance - NVIDIA G-SYNC - No
Nominal Weight - 3.58 kg
Pieces in pack - 1
Pack Height (mm) - 221 mm
Packaging data - Package height - 127 mm
Packaging data - Package depth - 435 mm
Packaging data - Package width - 620 mm
Packaging data - Package weight - 5.21 kg
Packaging data - Package type - Box
Packaging data - VGA cable length - 1.2 m
Packs in Box - 1
Pack Length (mm) - 650 mm
Pack Width (mm) - 400 mm
Pack Weight Brutto (kg) - 3.5 kg
Package Type - Box
Packaging content - HDMI cable length - 1.5 m
Packaging content - Power cable length - 1.2 m
Packaging content - Cables included - AC
Packaging content - Cables included - AC, HDMI, VGA
Packaging content - Cables included - HDMI
Packaging content - Cables included - VGA
Packaging content - Stand included - Yes
Optional accessory -
Vendor - AOC
Name - 59,9cm/23,6" (1920x1080) AOC M2470SWH Full HD MVA 16:9 5ms VGA 2x HDMI LS black
Name - AOC M2470SWH - 23.6 - LED (Black, HDMI, VGA)
Name - AOC M2470SWH - 23.6" | MVA | Full HD | D-SUB | HDMI | Głośniki | VESA 100
Title - AOC M2470SWH LED display 59.9 cm (23.6") 1920 x 1080 pixels Full HD Black
name - Monitor 23.6 M2470Swh MVA HDMIx2 Speakers Black
Viewable Display Diagonal Length - 23.6"
Breite - 0.43
Flat Display Mounting Interface - 100mm
Width - 551.4 mm
Width (mm) - 551.4 mm
ProductCode - SKAOCM2470SWH
ProductCard - https://content.it4profit.com/itshop/itemcard_cs.jsp?ITEM=161230115407215507&THEME=asbis&LANG=lv
Brand - AOC
BrandPartCode - M2470SWH
Accessories included - - VGA Kabel
- HDMI Kabel
- Power Schuko C7 Kabl
Ports & interfaces - Mobile High-Definition Link (MHL) - No
Ports & interfaces - Headphone out - Yes
Ports & interfaces - Headphone outputs - 1
Ports & interfaces - DVI port - No
Ports & interfaces - Headphone connectivity - 3.5 mm
Ports & interfaces - HDCP - Yes
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 2
Ports & interfaces - HDMI version - 1.4
Ports & interfaces - AC (power) in - Yes
Ports & interfaces - VGA (D-Sub) ports quantity - 1
Ports & interfaces - Built-in USB hub - No
producerCode - M2470SWH
productName - AOC M2470SWH LED display 59.9 cm (23.6") 1920 x 1080 pixels Full HD Black
productSize - Normal
ProductDescription - AOC M2470SWH 23.6"W VA LED 1920x1080 50 000 000:1 5ms 250cd 2xHDMI black
ProductCategory - Monitori un TV
ProductName - M2470SWH
ProductType - Monitor LED
Response Time - 5 ms
Response time - 5 ms
Resolution - 1920 x 1080 (FHD 1080)
Brightness - 250 cd/m²
Certificates - Energy Star
Certificates - CE
Certificates - FCC Class B
Certificates - ISO 9241-307
Certificates - RoHS
Certificates - TCO
Certificates - TUV
ShortSummaryDescription - AOC M2470SWH, 59.9 cm (23.6"), 1920 x 1080 pixels, Full HD, LED, 5 ms, Black
sizeY - 425
sizeZ - 125
Laenge - 0.62
Color - Black
Color Support - 16.7M
Number of colors - 16,7 mln
Storno - Y
Static contrast - 3 000:1
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 20
Monitor Compliant Standards - VESA FDMI, EPEAT Silver, TUV-GS, FCC-B, CE, RoHS, TCO 6.0, Energy Star 6.0
Weight - 3.58 kg
Weight - 5,00
Gewicht - 5.06
Weight - 5.09
weight - 4974
Weight & dimensions - Height (without stand) - 396.9 mm
Weight & dimensions - Height (with stand) - 400.4 mm
Weight & dimensions - Depth (without stand) - 78.2 mm
Weight & dimensions - Depth (with stand) - 221 mm
Weight & dimensions - Width (without stand) - 551.4 mm
Weight & dimensions - Width (with stand) - 551.4 mm
Weight & dimensions - Weight (with stand) - 3.58 kg
Dot pitch - 0.2715 mm
Transreflective technology - LED
ShortDescription - 23.6" | MVA | 1920 x 1080 | D-SUB | HDMI | Głośniki | VESA 100 x 100
Sustainability - Sustainability certificates - ENERGY STAR
Sustainability - Sustainability certificates - EPEAT Silver
Sustainability - Sustainability certificates - RoHS
Sustainability - Sustainability certificates - RoHS, EPEAT Silver, ENERGY STAR
URL - https://eu.aoc.com/
Image - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/750x750x750x750/170103150549081341.jpg
Image - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/750x750x750x750/170103150549092268.jpg
Image - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/750x750x750x750/170103150549103929.jpg
Image - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/750x750x750x750/170103150549120369.jpg
Image - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/750x750x750x750/170103150549133186.jpg
Image Contrast - 1 000 : 1
Image Aspect Ratio - 16:9
Image Brightness - 250 cd/m^2
vendpn - M2470Swh
VESA - 100 x 100
VGA - 1 (15-pin DB)
warrantyLength - 36
TV tuner built-in - No
Speakers built-in - Yes
Diagonal Length - 23.6"
Cable Included - Power Cable, VGA Cable, HDMI Cable
Included Accessories - Stand
Viewing angle, horizontal - 178 °
Viewing angle, vertical - 178 °
108,86 €
AOC M2470SWH, 23.6"
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos