Benq GW2780 27"

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 152964 Produkto kodas: 9H.LGELA.TBE
Galima užsisakyti 24 vnt. Prieinamumas: 14 dienų po užsakymo patvirtinimo
Garantija: 2 metų
138,45 €
Pristatymo parinktys Daugiau apie pristatymą
  • Pristatymas Lietuvoje (DPD kurjerių paštas) 3,99 €: 16.04.2024
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Curved: Nėra
  • Refresh rate: 60 Hz
  • Skydelio tipas: IPS
  • Reakcijos laikas: 5ms
  • Kontrastas: 1000:1
  • Šviesumas: 250cd/m2
  • Matmenys: 27"
  • Skiriamoji geba: FHD 1920x1080
Aprašymas
Siūlome įsigyti Benq 27" monitorių su FHD 1920x1080 skiriamąja geba.
  • FullHD (1920px X 1080px) skiriamosios gebos dėka, šis monitorius puikiai tarnaus BlueRay kokybės filmų žiūrėjimui pilno ekrano režimu.
  • IPS matrica šiam monitoriui užtikrina aukštus spalvų atitikimo rodiklius, gerą vaizdo kontrastą ir puikų regimumą praktiškai bet kokiu matymo kampu.
  • Apie sujungimą su šiuolaikinėmis kortelėmis ir vaizdo grotuvais pasirūpins HDMI įėjimas.
  • DisplayPort prijungimo vieta užtikrina aukštos kokybės vaizdo gavimą iš grafinės kompiuterio kortelės, kuri palaiko šią technologiją.
  • Prijungimo vieta DVI užtikrina sujungimą su klasikinėmis vaizdo kortelėmis, kurios turi tokią prijungimo vietą.
  • Jungtis D-SUB palaiko vaizdo plokštės, kuriuose yra ankstesnės kartos – analoginiai VGA kištukai, ir palyginus naujesnės kartos DVI-I standartą, naudojant perėjimą DVI-I -> D-Sub.
  • Monitoriuje įrengta garsiakalbių sistema leidžia klausytis muzikos ir žiūrėti filmus su garsu be būtinybės įsigyti papildomas kolonėles.
  • 5ms greitas reakcijos laikas padaro šį monitorių idealiai tinkamu žaisti kompiuterinius žaidimus ir žiūrėti dinamiškus filmus.
Ekrano charakteristikos
AMD FreeSync : Nėra
Curved : Nėra
Jutiklinis ekranas : Ne
NVIDIA G-SYNC : Nėra
Refresh rate : 60 Hz
Skydelio tipas IPS

Monitoriaus panelis yra ekrano matomos dalies pagrindinė ypatybė, arba technologija, kuria įgyvendinamas spalvinių taškų (pikselių) atvaizdavimas.

TN yra standartinė technologija su vidutiniu kontrasto, ryškumo ir spalvų atitikimu rodikliams.

IPS yra aukštos spalvų atitikimo matrica su geru atvaizdo reakcijos greičiu ir dėl to yra gerai atitinkanti grafinius darbus bei nuotraukų apdorojimą. IPS matricos siekia puikų vaizdo kampą išlaikant spalvas ir kontrastą beveik bet kuriuo kampu.

VA matricos užtikrina puikų spalvų atitikimą, tačiau reakcijos laiku šios matricos atsilieka nuo IPS ir TN, o vaizdo kampas yra maždaug vidutinis palyginti tarp šių technologijų.

Vidutiniam vartotojui visiškai užtenka TN tipo monitoriaus. Jei yra daugiau pinigų, galima pirkti VA arba IPS, atitinkamai.

VESA ekranasHDR : Nav
Reakcijos laikas 5ms
Monitoriaus ekrano reakcijos laikas nusako kaip greitai monitorius atspindės judančius vaizdus (filmus, žaidimus, animacija ir t.t.). Reakcijos laikas matuojamas milisekundėmis. Kuo mažesnis reakcijos laikas, tuo geriau monitorius galės atvaizduoti judančius vaizdus.
Dateks rekomenduoja įsigyti monitorių su 5ms, ar mažesniu reakcijos laiku.
Kontrastas 1000:1

Ekrano kontrastas nusako vaizdo ryškumą. Jis skiriasi nuo tamsiausio (visai juodas) iki šviesiausio (visai baltas) pikselio. Kuo didesnis kontrastas, tuo geriau įskaitomas tekstas ekrane, be to, kontrastas nusako, kiek išraiškingos linijos bus matomos monitoriuje.

Aukštas kontrastas yra žymus faktorius renkantis monitorių biurui ar mokymosi reikmėms, jei pagrindinai reikės dirbti su tekstine informacija.

Namų reikmėms svarbiausias pasirinkimo rodiklis yra šviesumas ir vaizdo reakcijos laikas. Kontrastą tikrinti geriau tamsiame kambaryje.
Didžiausias LCD monitorių trūkumas yra tas, kad sumažinus vaizdo ryškumą, kontrastas gali visai pradingti.

Šviesumas 250cd/m2

Monitoriaus šviesumas yra vaizdo regimumo rodiklis, kuris nusako, ar gerai yra matomas vaizdas esant stipriam išoriniam apšvietimui (saulės šviesa, šviesi patalpa ir t.t.). LCD monitorių šviesumas matuojamas kandelomis kvadratiniam centimetrui (Cd/m2).
Renkantis monitorių būtina žinoti, kad kuo didesnis šviesumo rodiklis, tuo geresnis vaizdo matomumas.

Kasdieniniam naudojimui TopPC.lt rekomenduoja įsigyti monitorių su šviesumo rodikliu, ne mažesniu, kaip 250 cd/m2.

Pagrindinė informacija
Matmenys 27"

Monitoriaus ekrano dydis matuojamas coliais per diagonalę. Ekrano dydis turi atitikti ekrano skiriamąją gebą, kad būtų pasiektas maksimalus darbinio paviršiaus panaudojimas ir vaizdo detalizavimas.

Šiuo metu yra prieinami dviejų formų LCD monitoriai: standartinio pločio ir aukščio proporcijos 4:3 arba plataus ekrano proporcijos 16:9 arba 16:10. Plataus ekrano monitorius yra platesnis ir jo skiriamoji geba yra aukštesnė nei standartinių proporcijų monitoriuose

Kuo didesnis monitorius, tuo aukštesnę skiriamąją gebą jis palaiko. Galimybė padidinti ekrano skiriamąja geba priklauso nuo monitoriaus dydžio ir galimai, nuo vaizdo plokštės rūšies.

Paraiška : Home & Office
Spalva : Juoda
Vaizdo kraštinių santykis : 16:9
Skiriamoji geba FHD 1920x1080

Monitoriaus ekrano skiriamoji geba nusako, kiek daug spalvinių taškų (pixels) monitorius gali atvaizduoti. Tai liečia ekrane matomą tekstą ir vaizdo skaidrumą. Kuo jis didesnis, tuo ryškesni atrodo elementai.

Naudojama skiriamoji geba priklauso nuo monitoriaus palaikomos skiriamosios gebos. LCD monitoriai, įskaitant ir skreitinukų ekranus, paprastai geriausiai veikia, jei yra nustatyta jo vietinė skiriamoji geba. Monitoriams nebūtina nustatyti šią skiriamąją gebą, bet paprastai rekomenduojama ją nustatyti, kad būtų užtikrintas galimų tekstų ir vaizdų ryškumas. Kuo didesnis monitorius, tuo aukštesnė skiriamąją gebą jis palaiko.

Galimybė padidinti ekrano skiriamąją gebą priklauso nuo monitoriaus dydžio ir galimybių, bei nuo vaizdo kortelės rūšies.
• 19 colių ekranas (standartinės proporcijos): 1280x1024 pikseliai
• 20 collių ekranas (standartinės proporcijos): 1600x1200 pikseliai
• 22 colių ekranas (plačiaekranis): 1680x1050 pikseliai
• 24 colių ekranas (plačiaekranis): 1900x1200 pikseliai

Funkcionalumas
Aukščio reguliavimas : Nėra
Be mirgėjimo : Ir
Pasukamas : Nėra
Pivot : Nėra
Tilt : Yra
VESA sieninis laikiklis : 100x100 mm
Uostai ir įranga
Garsiakalbiai Yra

Kai kuriuose monitoriuose gali būti įmontuoti garsiakalbiai, kurie dažnai leidžia atsisakyti išorinių garsiakalbių, taip atlaisvinant vietą ant stalo ir sutaupant pinigų. Įmontuotų garsiakalbių garso kokybė yra gana vidutiniška, todėl rekomenduojame šia galimybe naudotis tik retam poreikiui.

Norint mėgautis muzika, filmais ir žaidimais, rekomenduojame įsigyti atitinkamos kokybės ir talpos Prijungimo vieta D-Sub 1

D-SUB yra klasikinis (analogiškas) monitoriaus jungties kištukas. Šis standartas pamažu nyksta iš rinkos, užleisdamas vietą kokybiškesniems HDMI arba DisplayPort (skaitmeniniams) kištukams.

Jei monitoriaus skiriamoji geba yra FullHD arba mažesnė, vidutinis naudotojas su šia jungtimi nepatirs jokių problemų. Norintieji pasiekti aukštesnę vaizdo kokybę ir raišką turėtų ieškoti monitoriaus su DisplayPort arba HDMI jungties lizdu.

Prijungimo vieta DisplayPort 1

DisplayPort yra skaitmeninis junginys aukštos kokybės vaizdo transliavimui vienu laidu. Atskirai nuo HDMI, šis junginys leidžia prie kompiuterio prijungti kelis išorinius monitorius naudojant vieną jungiklį.

Pirmiausiai įsigykite monitorių su DisplayPort, įsitikinkite ar Jūsų kompiuteryje yra prieinamas DisplayPort kištukas!

Prijungimo vieta DVI Nėra

DVI yra skaitmeninis standartas, užtikrinantis aukštą vaizdo kokybę, tačiau dėl didelio kištuko dydžio ir negalėjimo toliau plėtoti standarto dėl kelių techninių apribojimų šis jungties tipas palaipsniui praranda populiarumą ir jį pakeičia modernūs HDMI ir DisplayPort standartai.

DVI

nėra

suderinama su DisplayPort, tačiau yra DualMode DisplayPort jungčių, kuriose yra HDMI/DVI signalas, ir atitinkama kryptimi DisplayPort -> DVI gali perduoti vaizdą .

Jei monitoriaus skiriamoji geba bet kuria kryptimi viršija 1920 px, reikės vaizdo plokštės su DVI-D Dual Link palaikymu ir atitinkamos kokybės kabelio.

Prieš pirkdami monitorių turėtumėte patikrinti, ar jūsų vaizdo plokštė turi atitinkamą jungties lizdą!

Prijungimo vieta HDMI 1

HDMI - tai skaitmeninis aukštos kokybės vaizdo perdavimo standartas, leidžiantis prijungti monitorių prie kompiuterio plonu kabeliu naudojant elegantišką mažo dydžio jungtį. HDMI suderinamas su DVI, jei naudojamas atitinkamas perėjimas arba kabelis.

USB Hub : Ne
USB-C maitinimo tiekimas : Nav
USB-C vaizdo įvestis : 0
Išsamesnė specifikacija
"DisplayPorts" kiekis - 1
Aprašymas - BENQ GW2780 27'' 1920X1080
Aprašymas - Efektyvus produktyvumas ir supaprastintas gyvenimo būdas "BenQ GW2780" 27 berėmis monitorius pasižymi gražiu paprastumu, jame derinami itin ploni ekrano rėmeliai ir galimybė paslėpti kabelius. Išskirtinę "Eye-Care" su "Low Blue Light" ir "Flicker-Free" technologijomis, užtikrinančiomis ilgalaikį žiūrėjimo komfortą, papildo pramonėje pirmaujanti "Brightness Intelligence" technologija, užtikrinanti puikų detalumą esant bet kokiam lauko apšvietimui. Puikiai suderinus LED ir IPS technologijas, GW2780 užtikrina naujo lygio žiūrėjimo malonumą - tikroviškas spalvas, sodresnę juodą spalvą, didesnį kontrastą ir ryškesnes detales.
Aspect ratio (kraštinių santykis) - 16:9
Atnaujinimo dažnis, Hz - 60
Aukštis - 461.000000
Aukštis - 463 mm
Aukščio reguliavimas - Ne
Automatinis posūkis - Ne
Bendrasis svoris - 7 kg
Daugialypė terpė - garsiakalbių skaičius - 2
Daugialypė terpė - RMS vardinė galia - 4 W
Daugialypė terpė - Įmontuota kamera - Ne
Daugialypė terpė - įmontuotas (-i) garsiakalbis (-iai) - Taip
Daugialypė terpė > Integruotas TV imtuvas - Ne
Daugialypė terpė > Įmontuotas (-i) garsiakalbis (-iai) - Taip
Dažnis, horizontalusis min. - 30 kHz
Dažnis, horizontalus max. - 80 kHz
Dažnis, vertikalusis min. - 50 Hz
Dažnis, vertikalus maks. - 76 Hz
dimensionalWeight - 9738
Dinaminis kontrastas - 50 000:1
Dizainas - Kojų spalva - Juoda
Dizainas - Priekinio rėmelio spalva - Juoda
Dizainas - Produkto spalva - Juoda
Dizainas - Rinkos pozicionavimas - Pagrindinis
Dizainas - sertifikavimas - TUV, TCO 8.0
Dizainas > Gaminio spalva - Blacl
dydisX - 730
EAN - 4718755070105
ean - 4718755070105
Eans - 4718755070105
Ekranas - 3D - Ne
Ekranas - atsako laikas - 1 ms
Ekranas - atsako laikas - 5 ms
Ekranas - Didžiausias atnaujinimo dažnis - 75 Hz
Ekranas - ekrano forma - Flat
Ekranas - ekrano ryškumas (tipinis) - 250 cd/m²
Ekranas - ekrano ryškumas (tipinis) - 300 cd/m²
Ekranas - Ekrano skiriamoji geba - 1920 x 1080 pikselių
Ekranas - Ekrano technologija - LED
Ekranas - Ekrano įstrižainė - 68,6 cm (27")
Ekranas - foninio apšvietimo tipas - LED
Ekranas - HD tipo - "Full HD
Ekranas - jutiklinis ekranas - Ne
Ekranas - Kontrasto santykis (dinaminis) - 12000000:1
Ekranas - kontrasto santykis (tipinis) - 1000:1
Ekranas - kraštinių santykis - 16:9
Ekranas - matomas dydis, horizontalus - 59.8 cm
Ekranas - matomas dydis, vertikalus - 33.6 cm
Ekranas - NTSC aprėptis (tipinė) - 72%
Ekranas - Palaikomos grafikos skiriamosios gebos - 1920 x 1080 (HD 1080)
Ekranas - Pikselių tankis - 82 ppi
Ekranas - Pikselių žingsnis - 0.311 x 0.311 mm
Ekranas - Prigimtinis kraštinių santykis - 16:9
Ekranas - Rodyti spalvų skaičių - 16,78 mln. spalvų
Ekranas - Skaitmeninis horizontalusis dažnis - 30 - 80 kHz
Ekranas - Skaitmeninis vertikalusis dažnis - 50 - 76 Hz
Ekranas - skydelio tipas - IPS
Ekranas - skydelio tipas - TN
Ekranas - Spalvų gama - 72%
Ekranas - Žiūrėjimo kampas, horizontalus - 170°
Ekranas - Žiūrėjimo kampas, horizontalus - 178°
Ekranas - Žiūrėjimo kampas, vertikalus - 160°
Ekranas - Žiūrėjimo kampas, vertikalus - 178°
Ekranas > Didžiausias atnaujinimo dažnis - 60 Hz
Ekranas > Ekranas - 1920 x 1080
Ekranas > Ekrano ryškumas - 250 cd/m²
Ekranas > Ekrano įstrižainė - 27 "
Ekranas > HD tipas - FHD
Ekranas > Kontrasto santykis (tipinis) - 1000:1
Ekranas > Reakcijos laikas - 8 ms
Ekranas > Skydelio tipas - IPS
Ekranas > Vaizdo santykis - 16:9
Ekranas > Žiūrėjimo kampas, horizontalus - 178 °
Ekranas > Žiūrėjimo kampas, vertikalus - 178 °
Ekrano dydis (įstrižainė) - 27"
Ekrano ryškumas, cd/m² - 250
Ekrano skiriamoji geba, pikseliai - 1920 x 1080
Ekrano įstrižainė, " - 27
Eksploatavimo sąlygos - Darbinė santykinė drėgmė (H-H) - 20 - 90%
Eksploatavimo sąlygos - Darbinė temperatūra (T-T) - 5 - 40 °C
Eksploatavimo sąlygos - Laikymo temperatūra (T-T) - -20 - 60 °C
Eksploatavimo sąlygos - Sandėliavimo santykinė drėgmė (H-H) - 10 - 90%
Energijos klasė - E
Energijos suvartojimas - 32 W
Energijos suvartojimas (budėjimo režimu), W - 0.5
Energijos suvartojimas, W - 32
Energijos vartojimo efektyvumo etiketė - Atsisiųsti
Ergonomika - aukščio reguliavimas - Ne
Ergonomika - ekrano ekranas (OSD) - Taip
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - arabų, supaprastinta kinų kalba, tradicinė kinų kalba, čekų, vokiečių, olandų, anglų, ispanų, prancūzų, vengrų, italų, japonų, korėjiečių, lenkų, portugalų, rumunų, rusų, švedų, vengrų
Ergonomika - Kabelio užrakto lizdas - Ne
Ergonomika - Kabelio užrakto lizdas - Taip
Ergonomika - Kabelio užrakto lizdo tipas - Kensingtonas
Ergonomika - OSD kalbų skaičius - 18
Ergonomika - pakreipiamas - Y
Ergonomika - pakreipimo kampo diapazonas - -5 - 20°
Ergonomika - pakreipimo reguliavimas - Taip
Ergonomika - skydelio montavimo sąsaja - 100 x 100 mm
Ergonomika - VESA tvirtinimas - Taip
Ergonomika > Aukščio reguliavimas - Ne
Ergonomika > Pakreipimo kampas - -5/20 °
Ergonomika > Pakreipimo reguliavimas - taip
Ergonomika > Pasukami - Ne
Ergonomika > Pivot - Ne
Ergonomika > VESA montavimas - Taip
Ergonomika > VESA montavimo sąsajos - 100 x 100 mm
Galia - energijos sąnaudos (SDR) per 1000 valandų - 16 kWh
Galia - Energijos vartojimo efektyvumo klasė (SDR) - D
Galia - Energijos vartojimo efektyvumo klasė (SDR) - E
Gaminio spalva - oranžinė / baltos spalvos
gamintojas - "Benq"
Gamintojas - "BenQ"
Gamintojas - BENQ
Gamintojo dalies numeris - 9H.LGELA.CPE
Gamintojo kodas - 9H.LGELA.TBE
Gamintojo produkto pavadinimas - GW2780
Garantija - - Suderinama su "Windows 10": taip - Garsiakalbiai: 2Wx2 - Ekrano režimas Taip - Kensingtono užraktas: Taip.
garantija - 24
Garantija - 36
Garantija - 36 mėnesiai
GarantijaInformacija -
garantijaType - F
Garantijos laikotarpis - 36 M
garantijos_tipas - išorinis
Garsiakalbio galia, W - 2
Garso > Garsiakalbių skaičius - 2Wx2
GTIN - 4718755070105
Gylis - 183 mm
HDMI prievadų kiekis - 1
I/O jungtys - 1 x 3,5 mm minijack lizdas
I/O jungtys - 1 x DisplayPort
I/O jungtys - 1 x HDMI
I/O jungtys - Nėra
Ilgis - 139.000000
Interneto kamera - Nėra
Išlenktas - Ne
Jutiklinis ekranas - Ne
Jutiklinis ekranas - Ne
Kategorija - Kompiuterių monitoriai
Kategorija - Root/Elektronika/PC periferiniai įrenginiai/Monitoriai
Kitos funkcijos -
Kitos funkcijos - Ekranas - LED
Kitos funkcijos - Įjungimo / išjungimo jungiklis - Taip
Kitos savybės - Vidutinis laikas tarp gedimų (MTBF) - 60000 h
Kodas - 9H.LGELA.TBE
Kontrasto santykis (tipinis) - 1000:1
Logistikos duomenys - Suderintos sistemos (HS) kodas - 85285210
LongDesc - "BenQ" GL2780 LED monitorius - puikus pasirinkimas jūsų stiliui! Šis 27 colių 16:9 LED monitorius su dinaminiu santykiu, HDMI jungtimi, 1 ms GtG atsako laiku ir 75 Hz atnaujinimo dažniu užtikrina geriausią vaizdo kokybę ir perteikia kiekvieną vaizdo detalę. Išskirtinė "BenQ" "Eye-Care™" technologija su "Low Blue Light" technologija ir "Flicker-Free" veikimu, užtikrinančiu ilgesnį žiūrėjimo komfortą, papildo "BenQ" išskirtinę "Eye-Care™" technologiją su "Low Blue Light" technologija ir "Flicker-Free" veikimu, užtikrinančiu ilgesnį žiūrėjimo komfortą, o pramonėje pirmaujanti "Brightness Intelligence" technologija užtikrina išskirtines detales bet kokio aplinkos apšvietimo aplinkoje. Sukurtas su svajonių LED ir TN skydelio deriniu, GL2780 neabejotinai suteiks jums visiškai naują vizualinę patirtį ir malonumą, nes pasižymi tikrai autentiškomis spalvomis, gilesne juoda spalva ir ryškesnėmis detalėmis.Nesudėtingas, stilingas ir rafinuotas dizainasGL2780 pasižymi stilingu ir rafinuotu dizainu, kuris pasižymi aukštesniu elegancijos lygiu ir padeda padidinti bendrą produktyvumą. Įgalintas aukščiausios kokybės ėsdinimo tekstūros ir skulptūrinio pagrindo, GL2780 atsparus smulkiems įbrėžimų virpesiams ir pašalina pašalinius kraštus, kad atrodytų švarus ir funkcionalus. Be to, skydelis su plonais rėmeliais gali papildyti bet kokį modernų interjerą. Siekiant užtikrinti kuo švaresnę išvaizdą, GL2780 siūloma nematoma kabelių valdymo sistema, kad visi laidai būtų tvarkingai paslėpti monitoriaus stove.Brilliantinė vaizdo kokybėPaprastai greitas 1 ms GTG atsakas ir 60/75 Hz atnaujinimo dažnisPaprastai greitas 1 ms GTG atsakas ir 60/75 Hz atnaujinimo dažnis pašalina judesių šlamėjimą, kad vaizdo įrašų žiūrėjimas ir žaidimai vyktų sklandžiai. Greitas veiksmas ir dramatiški perėjimai atvaizduojami nepriekaištingai, be atsilikimo ar vaiduoklių. Mėgaukitės įtraukiančiais žaidimais ir vaizdo pramogomis be vėlavimo.*HDMI palaiko 75 Hz atnaujinimo dažnį.8 bitų spalvų ekranasDėl galimybės vienu metu atvaizduoti 16,7 mln. spalvų atspalvių galite tikėtis tikrų spalvų, šilkinių perėjimų ir nepriekaištingos vaizdo kokybės. Išskirtinė "BenQ" "Eye-Care" technologijaMultimedijos malonumaiDėl HDMI, DVI, DP ir VGA prievadų naudotojai gali mėgautis multimedijos malonumais, lengvai perjungdami du medijos šaltinius, be varginančio prijungimo ir atjungimo su GL2780.Integruoti garsiakalbiai geresniems audiovizualiniams potyriamsNepriklausomai nuo to, ar žiūrite mėgstamą filmą, peržiūrite multimedijos pristatymus, ar klausotės muzikos, integruoti garsiakalbiai suteikia svaiginančią patirtį.Akių priežiūra"BenQ" išskirtinės akių priežiūros technologijos"BenQ" išskirtinės akių priežiūros technologijos mažina akių nuovargį, kad naudotojui būtų patogu, padidėtų produktyvumas ir darbo sauga ilgesnio naudojimo metu."TÜV Rheinland" sertifikatas"BenQ" akių priežiūros monitoriai yra sertifikuoti pasaulinio technikos ir saugos sertifikavimo lyderio "TÜV Rheinland" dėl "Flicker-Free" ir mažo mėlynos šviesos kiekio, kurie iš tiesų naudingi žmogaus regėjimui. Būdama pirmasis pasaulyje "Eye-Care" monitorių prekės ženklas, "BenQ" yra įsipareigojusi saugoti regos sveikatą, pirmiausia užtikrinant žiūrėjimo komfortą ir malonumą, ir šiuo nuolatiniu monitorių produktų linijos papildymu.Brightness Intelligence TechnologyBrightness Intelligence Technology (B.I.Tech.) optimizuoja ekrano veikimą darbui ir pramogoms, saugodama jūsų regėjimą ir užtikrindama puikią vaizdo kokybę.Picture Perfect Content OptimizationBrightness Intelligence Technology (B.I.Tech.) aptinka turinio intensyvumą, kad būtų išvengta per didelio šviesių scenų apšvietimo, o tamsios sritys pagerinamos, kad būtų išlaikytas aiškus matomumas.Eliminuoja akių įtampą esant bet kokiam aplinkos apšvietimuiBrightness Intelligence Technology (B.I.Tech.) stebi aplinkos apšvietimą jūsų žiūrėjimo aplinkoje ir aktyviai reguliuoja ekrano ryškumą, kad žiūrėjimas būtų kuo patogesnis.Mažas mėlynos šviesos kiekisPatentuota "BenQ" mažo mėlynos šviesos kiekio technologija filtruoja pavojingą mėlyną šviesą, veiksmingai mažindama akių nuovargį ir dirginimą."ePaper" režimasElektroninės knygos imitavimo režimas užtikrina aiškų juodai baltą skaitymo išdėstymą be jokių trukdžių ir tinkamą ekrano ryškumą, kad skaitymas būtų patogus ir tekstai būtų aiškūs.Technologija be mirgėjimoIšskirtinė "BenQ" technologija "Flicker-Free" pašalina žalingą tradicinių LCD ekranų mirgėjimą, kad būtų išvengta nuovargio ir regos pažeidimų.Silpnų spalvų režimas"BenQ" silpnų spalvų režimas leidžia vartotojams, turintiems spalvinio regėjimo sutrikimų, pritaikyti raudonos ar žalios spalvos kiekį, rodomą monitoriuje, naudojant raudonos ir žalios spalvos filtrus. Neutralizavus raudoną ir žalią spalvą, šis režimas užtikrina patogų žiūrėjimą visiems naudotojams ir padeda aiškiai atskirti skirtingas spalvas. Be to, "BenQ" spalvų silpnumo režimas taip pat padeda pagerinti žiūrėjimo patirtį žmonėms, turintiems protanomaliją (raudonos spalvos silpnumą) arba deuteranomaliją (žalios spalvos silpnumą), o naudotojams leidžia reguliuoti spalvų silpnumo režimo lygį.Mėgaukitės vaizdu ir kartu būkite ekologiškiŽaliojo sertifikavimo užtikrinimas"BenQ" GL2780 turi TCO 8.0, "Energy Star" 7.0 ir 7.1 bei "EPEAT bronze" sertifikatus, kad įmonėms, įstaigoms ir vyriausybinėms institucijoms būtų lengviau priimti aplinkai palankius pirkimo sprendimus.
LongProductName - 27", 1920x1080, TN, LED, 16:9, 1 ms, RMS 2x 2W, HDCP 1.4, VGA, DVI, HDMI 1.4, DP, 100-240V, 473,3x639,4x183,11 mm
LongSummaryDescription - "BenQ" GL2780. Ekrano įstrižainė: 68,6 cm (27"), Ekrano skiriamoji geba: 1920 x 1080 pikselių, HD tipas: ekrano technologija: Full HD, ekrano technologija: Atsiliepimo laikas: 1 ms, Prigimtinis kraštinių santykis: 16:9, Žiūrėjimo kampas horizontaliai: 170°, Žiūrėjimo kampas vertikaliai: 160°. Įmontuotas (-i) garsiakalbis (-iai). VESA tvirtinimas. Produkto spalva: juoda
Maitinimas - energijos suvartojimas (išjungta) - 0.5 W
Maitinimas - Energijos suvartojimas (PowerSave) - 0.5 W
Maitinimas - Energijos suvartojimas (tipinis) - 32 W
Maitinimas - Energijos suvartojimas (tipinis) - 35 W
Maitinimas - Energijos vartojimo efektyvumo skalė - Nuo A iki G
Maitinimas - kintamosios srovės įėjimo įtampa - 90 - 264 V
Maitinimas - kintamosios srovės įėjimo įtampa - 100 - 240 V
Matmenys Š x D x V, mm - 612 x 183 x 463
matmenų aukštis - 730 mm
matmenų gylis - 466 mm
matmenų plotis - 140 mm
matmuo svoris - 6600 g
Matricos tipas - TFT IPS
Modelis - GW2780
Našumas - "AMD FreeSync - Ne
Našumas - NVIDIA G-SYNC - Ne
Našumas - palaikomos "Windows" operacinės sistemos - Taip
Nuoroda - https://www.benq.com/en/monitor/stylish/gw2780.html
Pakreipimo kampas, ° - -5-20
Pakuotės duomenys - Pakuotės aukštis - 517 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės gylis - 132 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės plotis - 706 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės svoris - 7.3 kg
Pakuotės duomenys - Įtraukti kabeliai - HDMI
Pakuotės funkcijos > Paletės kiekis - 40 vnt.
Pakuotės funkcijos > WEE klasifikacija - CL109:2:2017-04-01
Pakuotės ypatybės > Bendrasis aukštis (mm) - 460 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis gylis (mm) - 137 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis plotis (mm) - 725 mm
Pakuotės ypatybės > EEĮ atliekų mokestis - Taip
Pakuotės ypatybės > Pakuotės kiekis - 1,00 vnt.
Pakuotės ypatybės > Plastikas (ne PET) - 593.00 g
Pakuotės ypatybės > Popierius ir kartonas - 1693.00 g
Pakuotės ypatybės > Taros svoris (kg) - 2.286 kg
Pakuotės ypatybės > Tūrio (m3) - 0.0456895 m³
Pakuotės ypatybės > Įdėtas akumuliatorius - Ne
Papildomas priedas -
Pavadinimas - "BenQ" GL2780 kompiuterio monitorius 68,6 cm (27") 1920 x 1080 pikselių "Full HD LED", juodas
Pavadinimas - "BenQ" GW2780 - 27 colių | IPS | "Full HD" | D-SUB | HDMI | Display Port | Garsiakalbiai | VESA 100
Pavadinimas - "Benq GW2780" 27 " IPS FHD 16:9 8 ms 250 cd/m² Blacl HDMI prievadų kiekis 1 60 Hz
pavadinimas - Monitorius 27 GW2780 LED 5ms/50000:1/DVI/CZARNY
Pikselių žingsnis, mm - 0.311
Pivot - Ne
Plonasis klientas - įdiegtas plonasis klientas - Ne
Plotis - 612 mm
Plotis - 730.000000
Prekės ženklas - "BenQ"
Prekės ženklo dalies kodas - 9H.LGELB.QBU
Pridedami priedai -
Prievadai ir sąsajos - Ausinių išvestis - Taip
Prievadai ir sąsajos - Ausinių išvestys - 1
Prievadai ir sąsajos - DisplayPorts kiekis - 1
Prievadai ir sąsajos - DVI-D prievadų kiekis - 1
Prievadai ir sąsajos - DVI prievadas - Ne
Prievadai ir sąsajos - DVI prievadas - Taip
Prievadai ir sąsajos - Garso įvestis - Taip
Prievadai ir sąsajos - HDCP - Taip
Prievadai ir sąsajos - HDMI - Taip
Prievadai ir sąsajos - HDMI prievadų kiekis - 1
Prievadai ir sąsajos - HDMI versija - 1.4
Prievadai ir sąsajos - kintamosios srovės (maitinimo) įvestis - Taip
Prievadai ir sąsajos - VGA (D-Sub) prievadų kiekis - 1
Prievadai ir sąsajos - Įmontuotas USB šakotuvas - Ne
Prievadai ir sąsajos > DisplayPorts kiekis - 1
Prievadai ir sąsajos > HDMI prievadų kiekis - 1
Prievadai ir sąsajos > VGA (D-Sub) kiekio prievadai - 1
producerCode - 9H.LGELA.TBE
productName - "Benq" GW2780 68,6 cm (27 colių) 1920 x 1080 pikselių "Full HD" LED juodas
productSize - Normalus
Produkto pavadinimas - GL2780
Reakcijos laikas - 5 ms
Reakcijos laikas, ms - 5
Rezoliucija - 1920 x 1080 (FHD 1080)
Rodyti spalvų skaičių - 16.7 M
Ryšiai - DisplayPort
Ryšiai - Garso (3,5 mm)
Ryšiai - HDMI
Ryšiai - VGA
Ryškumas - 250 cd/m²
Sertifikatai - "Energy Star
Sertifikatai - EPEAT
Sertifikatai - TCO
ShortSummaryDescription - "BenQ" GL2780, 68,6 cm (27"), 1920 x 1080 taškų, "Full HD", LED, 1 ms, juodas
sizeY - 460
sizeZ - 145
Skaitmeninis horizontalusis dažnis, Hz - 30~80
Skaitmeninis vertikalusis dažnis, kHz - 0,050 ~ 0,076
Skydo tipas - IPS
Spalva - Juoda
Spalvų skaičius - 16,7 mln.
Statinis kontrastas - 1 000:1
Svoris - 6.590000
svoris - 6600
Svoris, g - 4850
Svoris ir matmenys - Aukštis (be stovo) - 381 mm
Svoris ir matmenys - Aukštis (su stovu) - 463 mm
Svoris ir matmenys - Aukštis (su stovu) - 473.3 mm
Svoris ir matmenys - Gylis (be stovo) - 50 mm
Svoris ir matmenys - Gylis (su stovu) - 183 mm
Svoris ir matmenys - Gylis (su stovu) - 183.1 mm
Svoris ir matmenys - Plotis (be stovo) - 612 mm
Svoris ir matmenys - Plotis (su stovu) - 612 mm
Svoris ir matmenys - Plotis (su stovu) - 639.4 mm
Svoris ir matmenys - Svoris (be stovo) - 3.92 kg
Svoris ir matmenys - Svoris (su stovu) - 4.85 kg
Svoris ir matmenys - Svoris (su stovu) - 5.7 kg
Svoris su stovu - 4.85 kg
Taškų žingsnis - 0.311 mm
TCO sertifikatas - Taip
Techninė informacija - Tvarumo sertifikatai - ENERGY STAR
Techninė informacija - Tvarumo sertifikatai - EPEAT Silver
Techninė informacija > Grynasis svoris - 4.714 kg
Techninė informacija > Nemirga - Taip
Techninė informacija > USB-C - Ne
Techninė informacija > USB-C maitinimo tiekimas - N/A
Tinklas > Ethernet LAN (RJ-45) prievadai - Ne
Transrefleksinė technologija - LED
Trumpas aprašymas - 27" | IPS | 1920 x 1080 | D-SUB | HDMI | Display Port | Głośniki | VESA 100 x 100
URL - https://www.benq.com/en/monitor/stylish/gl2780.html
Veikimas - "Low Blue Light" technologija - Taip
Veikimas - technologija be mirgėjimo - Taip
vendpn - 9H.LGELA.TBE
VESA - 100 x 100
VESA standartas, mm - 100 x 100
VGA (D-Sub) prievadų kiekis - 1
warrantyLength - 24
Įmontuota kamera - N/A
Įmontuotas TV imtuvas - Ne
Įmontuoti garsiakalbiai - Taip
Įmontuoti garsiakalbiai - Taip
Įtraukti kabeliai - HDMI
Įėjimo įtampa, V - 100-240
Žiūrėjimo kampas, horizontalus - 178 °
Žiūrėjimo kampas, horizontalus, ° - 178
Žiūrėjimo kampas, vertikalus - 178 °
Žiūrėjimo kampas, vertikalus, ° - 178
DisplayPorts quantity - 1
Description - BENQ GW2780 27'' 1920X1080
Description - Skuteczna Produktywność i Uproszczony Styl Życia
Charakteryzujący się piękną prostotą, bezramkowy monitor BenQ GW2780 27 łączy niezwykle cienkie ramki ekranu z opcją chowania kabli. Uzupełniając wyjątkowe rozwiązania Eye-Care z technologią Low Blue Light i Flicker-Free, zapewniające komfort długiego oglądania, wiodąca w branży technologia Brightness Intelligence zapewnia doskonałe szczegóły w dowolnym oświetleniu zewnętrznym. Dzięki idealnemu połączeniu technologii LED i IPS, GW2780 zapewnia nowy poziom przyjemności oglądania dzięki prawdziwie realistycznym kolorom, głębszym czerniom, wyższemu kontrastowi i ostrzejszym detalom.
Aspect ratio - 16:9
Refresh rate, Hz - 60
Height - 461.000000
Height - 463 mm
Height adjustment - No
Auto Pivot - No
Gross weight - 7 kg
Multimedia - Number of speakers - 2
Multimedia - RMS rated power - 4 W
Multimedia - Built-in camera - No
Multimedia - Built-in speaker(s) - Yes
Multimedia > TV tuner integrated - No
Multimedia > Built-in speaker(s) - Yes
Frequency, horizontal min. - 30 kHz
Frequency, horizontal max. - 80 kHz
Frequency, vertical min. - 50 Hz
Frequency, vertical max. - 76 Hz
dimensionalWeight - 9738
Dynamic contrast - 50 000:1
Design - Feet colour - Black
Design - Front bezel colour - Black
Design - Product colour - Black
Design - Market positioning - Home
Design - Certification - TUV, TCO 8.0
Design > Colour of product - Blacl
sizeX - 730
EAN - 4718755070105
ean - 4718755070105
Eans - 4718755070105
Display - 3D - No
Display - Response time - 1 ms
Display - Response time - 5 ms
Display - Maximum refresh rate - 75 Hz
Display - Screen shape - Flat
Display - Display brightness (typical) - 250 cd/m²
Display - Display brightness (typical) - 300 cd/m²
Display - Display resolution - 1920 x 1080 pixels
Display - Display technology - LED
Display - Display diagonal - 68.6 cm (27")
Display - Backlight type - LED
Display - HD type - Full HD
Display - Touchscreen - No
Display - Contrast ratio (dynamic) - 12000000:1
Display - Contrast ratio (typical) - 1000:1
Display - Aspect ratio - 16:9
Display - Viewable size, horizontal - 59.8 cm
Display - Viewable size, vertical - 33.6 cm
Display - NTSC coverage (typical) - 72%
Display - Supported graphics resolutions - 1920 x 1080 (HD 1080)
Display - Pixel density - 82 ppi
Display - Pixel pitch - 0.311 x 0.311 mm
Display - Native aspect ratio - 16:9
Display - Display number of colours - 16.78 million colours
Display - Digital horizontal frequency - 30 - 80 kHz
Display - Digital vertical frequency - 50 - 76 Hz
Display - Panel type - IPS
Display - Panel type - TN
Display - Colour gamut - 72%
Display - Viewing angle, horizontal - 170°
Display - Viewing angle, horizontal - 178°
Display - Viewing angle, vertical - 160°
Display - Viewing angle, vertical - 178°
Display > Maximum refresh rate - 60 Hz
Display > Display - 1920 x 1080
Display > Display brightness - 250 cd/m²
Display > Display diagonal - 27 "
Display > HD type - FHD
Display > Contrast ratio (typical) - 1000:1
Display > Response time - 8 ms
Display > Panel type - IPS
Display > Aspect ratio - 16:9
Display > Viewing angle, horizontal - 178 °
Display > Viewing angle, vertical - 178 °
Screen size (diag.) - 27"
Display brightness, cd/m² - 250
Display resolution, pixels - 1920 x 1080
Display diagonal, " - 27
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 20 - 90%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 5 - 40 °C
Operational conditions - Storage temperature (T-T) - -20 - 60 °C
Operational conditions - Storage relative humidity (H-H) - 10 - 90%
Energy class - E
Power consumption - 32 W
Power consumption (standby), W - 0.5
Power consumption, W - 32
Energy label - Pobierz
Ergonomics - Height adjustment - No
Ergonomics - On Screen Display (OSD) - Yes
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Arabic, Simplified Chinese, Traditional Chinese, Czech, German, Dutch, English, Spanish, French, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Swedish
Ergonomics - Cable lock slot - No
Ergonomics - Cable lock slot - Yes
Ergonomics - Cable lock slot type - Kensington
Ergonomics - Number of OSD languages - 18
Ergonomics - Tiltable - Y
Ergonomics - Tilt angle range - -5 - 20°
Ergonomics - Tilt adjustment - Yes
Ergonomics - Panel mounting interface - 100 x 100 mm
Ergonomics - VESA mounting - Yes
Ergonomics > Height adjustment - No
Ergonomics > Tilt angle - -5/20 °
Ergonomics > Tilt adjustment - yes
Ergonomics > Swivelling - No
Ergonomics > Pivot - No
Ergonomics > VESA mounting - Yes
Ergonomics > VESA mounting interfaces - 100 x 100 mm
Power - Energy consumption (SDR) per 1000 hours - 16 kWh
Power - Energy efficiency class (SDR) - D
Power - Energy efficiency class (SDR) - E
Colour of product - orange / off-white
producer - Benq
Producer - BenQ
Manufacturer - BENQ
ManufacturerPartNumber - 9H.LGELA.CPE
ProducerCode - 9H.LGELA.TBE
Producer product name - GW2780
Warranty - - Kompatybilny z Windows 10: Tak
- Głośniki: 2Wx2
- Tryb ekranu Tak
- Kensington Lock: Tak
guarantee - 24
Warranty - 36
Warranty - 36 month(s)
WarrantyInfo -
warrantyType - F
PeriodofWarranty - 36 M
guarantee_type - external
Speaker power, W - 2
Audio > Number of speakers - 2Wx2
GTIN - 4718755070105
Depth - 183 mm
HDMI ports quantity - 1
I/O connectors - 1 x 3,5 mm minijack
I/O connectors - 1 x DisplayPort
I/O connectors - 1 x HDMI
I/O connectors - None
Length - 139.000000
Web camera - None
Curved - No
Touch sensitive screen - No
Touch screen - No
Category - Computer Monitors
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Monitors
Other features -
Other features - Display - LED
Other features - On/off switch - Yes
Other features - Mean time between failures (MTBF) - 60000 h
Code - 9H.LGELA.TBE
Contrast ratio (typical) - 1000:1
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85285210
LongDesc - BenQ GL2780 LED monitor is the perfect choice for you in style! Featuring a dynamic ratio, HDMI connectivity, 1ms GtG response time and 75Hz Refresh Rate, this 27" 16:9 LED monitor delivers every image detail with the best viewing quality. Complementing BenQ’s exclusive Eye-Care™ Technology with Low Blue Light Technology and Flicker-Free performance for extended viewing comfort, the industry-leading Brightness Intelligence Technology delivers exquisite details in any ambient lighting environment. Built with the dream combination of LED with TN panel, GL2780 is bound to bring a whole new visual experience and enjoyment to you with truly authentic colors, deeper blacks and sharper details.Understated, Stylish and Sophisticated DesignGL2780 comes with a stylish and sophisticated design that boasts an elevated level of elegance while helping to enhance the overall productivity. Empowered by the premium etching texture and sculpted base, GL2780 resists fine scratch whirls and eliminates extraneous edges for a clean, functional appeal. Additionally, the panel with slim bezels can complement any modern décor. To ensure the cleanest look, GL2780 offers an invisible cable management system to neatly hide all wires inside the monitor’s stand.Brilliant Picture QualityFast 1ms GTG Response Time and 60/75Hz Refresh RateSuper-fast 1ms GTG response and 60/75Hz Refresh Rate eliminates motion smear for smooth video viewing and gaming experiences. Fast-moving action and dramatic transitions render flawlessly without lag or ghosting. Enjoy immersive gaming and video entertainment without delay.*HDMI supports 75Hz refresh rate.8-Bit Color DisplayWith the ability to render 16.7 million color shades simultaneously, you can expect true colors, silky transitions and impeccable image quality. BenQ Exclusive Eye-Care TechnologyMultimedia EnjoymentEmbedded with HDMI, DVI, DP and VGA ports, users can enjoy multimedia fun by easily switching between two media sources without troublesome plug in and plug out with GL2780.Integrated Speakers for Elevated Audiovisual ExperienceWhether watching your favorite movie, reviewing multimedia presentations, or listening to music, the integrated speakers provide an immersive experience.Caring for Your EyesBenQ’s Exclusive Eye-Care TechnologyBenQ’s exclusive eye-care technologies reduce eye fatigue for user comfort, enhanced productivity, and workplace safety during extended use.TÜV Rheinland CertificationBenQ’s eye-care monitors are certified by TÜV Rheinland, the global leader of technical and safety certification, for Flicker-Free, and Low Blue Light that are truly benefitting human vision. Being the first brand of Eye-Care monitors in the world, BenQ is committed to safeguard vision health at the forefront of viewing comfort and enjoyment with this permanent addition to its monitor product line.Brightness Intelligence TechnologyBrightness Intelligence Technology (B.I.Tech.) optimizes display performance for work and play, protecting your vision with superb image quality.Picture Perfect Content OptimizationBrightness Intelligence Technology (B.I.Tech.) detects content intensity to avoid overexposure of bright scenes while enhancing dark areas to maintain a clear visibility.Eliminate Eye Strain in Any Ambient LightBrightness Intelligence Technology (B.I.Tech.) monitors ambient light in your viewing environment and actively adjusts screen brightness for the most comfortable viewing experience possible.Low Blue LightThe Proprietary BenQ Low Blue Light Technology filters out hazardous blue light, effectively reducing eye fatigue and irritation.ePaper ModeThe simulated e-book mode provides clear black and white reading layout without no distractions and suitable on-screen brightness for a comfortable reading experience with clear texts.Flicker-Free TechnologyThe exclusive BenQ Flicker-Free Technology eliminates the harmful flicker of traditional LCDs to prevent fatigue and vision damage.Color Weakness ModeBenQ’s Color Weakness mode allows users with color vision deficiency to customize the amount of red or green displayed on the monitor with red and green filters. Once the red and green are neutralized, the mode ensures a comfortable viewing experience for all users and helps users to clearly distinguish between different colors. Additionally, BenQ’s color weakness mode also helps improve the viewing experience for people with Protanomaly (red-weakness) or Deuteranomaly (green-weakness) while allowing users to adjust the level of color weakness mode.Enjoy the Visuals while Going GreenGreen Certification AssuranceBenQ’s GL2780 is certified TCO 8.0, Energy Star 7.0 & 7.1, and EPEAT bronze to facilitate environment-friendly purchasing decisions for businesses, institutions, and government.
LongProductName - 27", 1920x1080, TN, LED, 16:9, 1 ms, RMS 2x 2W, HDCP 1.4, VGA, DVI, HDMI 1.4, DP, 100-240V, 473.3x639.4x183.11 mm
LongSummaryDescription - BenQ GL2780. Display diagonal: 68.6 cm (27"), Display resolution: 1920 x 1080 pixels, HD type: Full HD, Display technology: LED, Response time: 1 ms, Native aspect ratio: 16:9, Viewing angle, horizontal: 170°, Viewing angle, vertical: 160°. Built-in speaker(s). VESA mounting. Product colour: Black
Power - Power consumption (off) - 0.5 W
Power - Power consumption (PowerSave) - 0.5 W
Power - Power consumption (typical) - 32 W
Power - Power consumption (typical) - 35 W
Power - Energy efficiency scale - A to G
Power - AC input voltage - 90 - 264 V
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Dimensions W x D x H, mm - 612 x 183 x 463
dimension height - 730 mm
dimension depth - 466 mm
dimension width - 140 mm
dimension weight - 6600 g
Matrix type - TFT IPS
Model - GW2780
Performance - AMD FreeSync - No
Performance - NVIDIA G-SYNC - No
Performance - Windows operating systems supported - Yes
Link - https://www.benq.com/en/monitor/stylish/gw2780.html
Tilt angle, ° - -5-20
Packaging data - Package height - 517 mm
Packaging data - Package depth - 132 mm
Packaging data - Package width - 706 mm
Packaging data - Package weight - 7.3 kg
Packaging data - Cables included - HDMI
Package features > Palette Qty - 40 pc(s)
Package features > WEE classification - CL109:2:2017-04-01
Package features > Gross height (mm) - 460 mm
Package features > Gross depth (mm) - 137 mm
Package features > Gross width (mm) - 725 mm
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > Plastic (No PET) - 593.00 g
Package features > Paper/Pasteboard - 1693.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 2.286 kg
Package features > Volume (m3) - 0.0456895 m³
Package features > Embeeded battery - No
Optional accessory -
Title - BenQ GL2780 computer monitor 68.6 cm (27") 1920 x 1080 pixels Full HD LED Black
Name - BenQ GW2780 - 27" | IPS | Full HD | D-SUB | HDMI | Display Port | Głośniki | VESA 100
Name - Benq GW2780 27 " IPS FHD 16:9 8 ms 250 cd/m² Blacl HDMI ports quantity 1 60 Hz
name - Monitor 27 GW2780 LED 5ms/50000:1/DVI/CZARNY
Pixel pitch, mm - 0.311
Pivot - No
Thin Client - Thin client installed - No
Width - 612 mm
Width - 730.000000
Brand - BenQ
BrandPartCode - 9H.LGELB.QBU
Accessories included -
Ports & interfaces - Headphone out - Yes
Ports & interfaces - Headphone outputs - 1
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces - DVI-D ports quantity - 1
Ports & interfaces - DVI port - No
Ports & interfaces - DVI port - Yes
Ports & interfaces - Audio input - Yes
Ports & interfaces - HDCP - Yes
Ports & interfaces - HDMI - Yes
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 1
Ports & interfaces - HDMI version - 1.4
Ports & interfaces - AC (power) in - Yes
Ports & interfaces - VGA (D-Sub) ports quantity - 1
Ports & interfaces - Built-in USB hub - No
Ports & interfaces > DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces > HDMI ports quantity - 1
Ports & interfaces > VGA (D-Sub) ports quantity - 1
producerCode - 9H.LGELA.TBE
productName - Benq GW2780 68.6 cm (27") 1920 x 1080 pixels Full HD LED Black
productSize - Normal
ProductName - GL2780
Response time - 5 ms
Response time, ms - 5
Resolution - 1920 x 1080 (FHD 1080)
Display number of colours - 16.7 M
Connections - DisplayPort
Connections - Audio (3.5mm)
Connections - HDMI
Connections - VGA
Brightness - 250 cd/m²
Certificates - Energy Star
Certificates - EPEAT
Certificates - TCO
ShortSummaryDescription - BenQ GL2780, 68.6 cm (27"), 1920 x 1080 pixels, Full HD, LED, 1 ms, Black
sizeY - 460
sizeZ - 145
Digital horizontal frequency, Hz - 30~80
Digital vertical frequency, kHz - 0,050 ~ 0,076
Panel type - IPS
Color - Black
Number of colors - 16,7 mln
Static contrast - 1 000:1
Weight - 6.590000
weight - 6600
Weight, g - 4850
Weight & dimensions - Height (without stand) - 381 mm
Weight & dimensions - Height (with stand) - 463 mm
Weight & dimensions - Height (with stand) - 473.3 mm
Weight & dimensions - Depth (without stand) - 50 mm
Weight & dimensions - Depth (with stand) - 183 mm
Weight & dimensions - Depth (with stand) - 183.1 mm
Weight & dimensions - Width (without stand) - 612 mm
Weight & dimensions - Width (with stand) - 612 mm
Weight & dimensions - Width (with stand) - 639.4 mm
Weight & dimensions - Weight (without stand) - 3.92 kg
Weight & dimensions - Weight (with stand) - 4.85 kg
Weight & dimensions - Weight (with stand) - 5.7 kg
Weight with stand - 4.85 kg
Dot pitch - 0.311 mm
TCO Certified - Yes
Technical details - Sustainability certificates - ENERGY STAR
Technical details - Sustainability certificates - EPEAT Silver
Technical details > Net weight - 4.714 kg
Technical details > No flickering - Yes
Technical details > USB-C - No
Technical details > USB-C power delivery - N/A
Networking > Ethernet LAN (RJ-45) ports - No
Transreflective technology - LED
ShortDescription - 27" | IPS | 1920 x 1080 | D-SUB | HDMI | Display Port | Głośniki | VESA 100 x 100
URL - https://www.benq.com/en/monitor/stylish/gl2780.html
Performance - Low Blue Light technology - Yes
Performance - Flicker-free technology - Yes
vendpn - 9H.LGELA.TBE
VESA - 100 x 100
VESA-standard, mm - 100 x 100
VGA (D-Sub) ports quantity - 1
warrantyLength - 24
Built-in camera - N/A
TV tuner built-in - No
Built-in speakers - Yes
Speakers built-in - Yes
Cables included - HDMI
Input voltage, V - 100-240
Viewing angle, horizontal - 178 °
Viewing angle, horizontal, ° - 178
Viewing angle, vertical - 178 °
Viewing angle, vertical, ° - 178
138,45 €
Benq GW2780 27"
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos