Philips 276E8VJSB, 27"

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 176945 Produkto kodas: 276E8VJSB/00
Sandėlyje yra 34 vnt.
Garantija: 2 metų (Garantija verslo subjektams 1 metai)
272,94 €
Pristatymo parinktys Daugiau apie pristatymą
  • Pristatymas Lietuvoje (DPD kurjerių paštas) 3,99 €: 26.04.2024
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Curved: Nėra
  • Refresh rate: 60 Hz
  • Skydelio tipas: IPS
  • Reakcijos laikas: 5ms
  • Kontrastas: 1000:1
  • Šviesumas: 350cd/m2
  • Matmenys: 27"
  • Skiriamoji geba: 4K UHD 3840x2160
Aprašymas
Siūlome įsigyti Philips 27" monitorių su 4K UHD 3840x2160 skiriamąja geba.
  • Apie sujungimą su šiuolaikinėmis kortelėmis ir vaizdo grotuvais pasirūpins HDMI įėjimas.
  • DisplayPort prijungimo vieta užtikrina aukštos kokybės vaizdo gavimą iš grafinės kompiuterio kortelės, kuri palaiko šią technologiją.
  • Prijungimo vieta DVI užtikrina sujungimą su klasikinėmis vaizdo kortelėmis, kurios turi tokią prijungimo vietą.
  • Jungtis D-SUB palaiko vaizdo plokštės, kuriuose yra ankstesnės kartos – analoginiai VGA kištukai, ir palyginus naujesnės kartos DVI-I standartą, naudojant perėjimą DVI-I -> D-Sub.
Ekrano charakteristikos
AMD FreeSync : Nėra
Curved : Nėra
Jutiklinis ekranas : Ne
NVIDIA G-SYNC : Nėra
Refresh rate : 60 Hz
Skydelio tipas IPS

Monitoriaus panelis yra ekrano matomos dalies pagrindinė ypatybė, arba technologija, kuria įgyvendinamas spalvinių taškų (pikselių) atvaizdavimas.

TN yra standartinė technologija su vidutiniu kontrasto, ryškumo ir spalvų atitikimu rodikliams.

IPS yra aukštos spalvų atitikimo matrica su geru atvaizdo reakcijos greičiu ir dėl to yra gerai atitinkanti grafinius darbus bei nuotraukų apdorojimą. IPS matricos siekia puikų vaizdo kampą išlaikant spalvas ir kontrastą beveik bet kuriuo kampu.

VA matricos užtikrina puikų spalvų atitikimą, tačiau reakcijos laiku šios matricos atsilieka nuo IPS ir TN, o vaizdo kampas yra maždaug vidutinis palyginti tarp šių technologijų.

Vidutiniam vartotojui visiškai užtenka TN tipo monitoriaus. Jei yra daugiau pinigų, galima pirkti VA arba IPS, atitinkamai.

VESA ekranasHDR : Nav
Reakcijos laikas 5ms
Monitoriaus ekrano reakcijos laikas nusako kaip greitai monitorius atspindės judančius vaizdus (filmus, žaidimus, animacija ir t.t.). Reakcijos laikas matuojamas milisekundėmis. Kuo mažesnis reakcijos laikas, tuo geriau monitorius galės atvaizduoti judančius vaizdus.
Dateks rekomenduoja įsigyti monitorių su 5ms, ar mažesniu reakcijos laiku.
Kontrastas 1000:1

Ekrano kontrastas nusako vaizdo ryškumą. Jis skiriasi nuo tamsiausio (visai juodas) iki šviesiausio (visai baltas) pikselio. Kuo didesnis kontrastas, tuo geriau įskaitomas tekstas ekrane, be to, kontrastas nusako, kiek išraiškingos linijos bus matomos monitoriuje.

Aukštas kontrastas yra žymus faktorius renkantis monitorių biurui ar mokymosi reikmėms, jei pagrindinai reikės dirbti su tekstine informacija.

Namų reikmėms svarbiausias pasirinkimo rodiklis yra šviesumas ir vaizdo reakcijos laikas. Kontrastą tikrinti geriau tamsiame kambaryje.
Didžiausias LCD monitorių trūkumas yra tas, kad sumažinus vaizdo ryškumą, kontrastas gali visai pradingti.

Šviesumas 350cd/m2

Monitoriaus šviesumas yra vaizdo regimumo rodiklis, kuris nusako, ar gerai yra matomas vaizdas esant stipriam išoriniam apšvietimui (saulės šviesa, šviesi patalpa ir t.t.). LCD monitorių šviesumas matuojamas kandelomis kvadratiniam centimetrui (Cd/m2).
Renkantis monitorių būtina žinoti, kad kuo didesnis šviesumo rodiklis, tuo geresnis vaizdo matomumas.

Kasdieniniam naudojimui TopPC.lt rekomenduoja įsigyti monitorių su šviesumo rodikliu, ne mažesniu, kaip 250 cd/m2.

Pagrindinė informacija
Matmenys 27"

Monitoriaus ekrano dydis matuojamas coliais per diagonalę. Ekrano dydis turi atitikti ekrano skiriamąją gebą, kad būtų pasiektas maksimalus darbinio paviršiaus panaudojimas ir vaizdo detalizavimas.

Šiuo metu yra prieinami dviejų formų LCD monitoriai: standartinio pločio ir aukščio proporcijos 4:3 arba plataus ekrano proporcijos 16:9 arba 16:10. Plataus ekrano monitorius yra platesnis ir jo skiriamoji geba yra aukštesnė nei standartinių proporcijų monitoriuose

Kuo didesnis monitorius, tuo aukštesnę skiriamąją gebą jis palaiko. Galimybė padidinti ekrano skiriamąja geba priklauso nuo monitoriaus dydžio ir galimai, nuo vaizdo plokštės rūšies.

Paraiška : Home & Office
Spalva : Juoda
Vaizdo kraštinių santykis : 16:9
Skiriamoji geba 4K UHD 3840x2160

Monitoriaus ekrano skiriamoji geba nusako, kiek daug spalvinių taškų (pixels) monitorius gali atvaizduoti. Tai liečia ekrane matomą tekstą ir vaizdo skaidrumą. Kuo jis didesnis, tuo ryškesni atrodo elementai.

Naudojama skiriamoji geba priklauso nuo monitoriaus palaikomos skiriamosios gebos. LCD monitoriai, įskaitant ir skreitinukų ekranus, paprastai geriausiai veikia, jei yra nustatyta jo vietinė skiriamoji geba. Monitoriams nebūtina nustatyti šią skiriamąją gebą, bet paprastai rekomenduojama ją nustatyti, kad būtų užtikrintas galimų tekstų ir vaizdų ryškumas. Kuo didesnis monitorius, tuo aukštesnė skiriamąją gebą jis palaiko.

Galimybė padidinti ekrano skiriamąją gebą priklauso nuo monitoriaus dydžio ir galimybių, bei nuo vaizdo kortelės rūšies.
• 19 colių ekranas (standartinės proporcijos): 1280x1024 pikseliai
• 20 collių ekranas (standartinės proporcijos): 1600x1200 pikseliai
• 22 colių ekranas (plačiaekranis): 1680x1050 pikseliai
• 24 colių ekranas (plačiaekranis): 1900x1200 pikseliai

Funkcionalumas
Aukščio reguliavimas : Nėra
Be mirgėjimo : Ir
Pasukamas : Nėra
Pivot : Nėra
Tilt : Yra
VESA sieninis laikiklis : Ne
Uostai ir įranga
Garsiakalbiai Nėra

Kai kuriuose monitoriuose gali būti įmontuoti garsiakalbiai, kurie dažnai leidžia atsisakyti išorinių garsiakalbių, taip atlaisvinant vietą ant stalo ir sutaupant pinigų. Įmontuotų garsiakalbių garso kokybė yra gana vidutiniška, todėl rekomenduojame šia galimybe naudotis tik retam poreikiui.

Norint mėgautis muzika, filmais ir žaidimais, rekomenduojame įsigyti atitinkamos kokybės ir talpos Prijungimo vieta D-Sub Nėra

D-SUB yra klasikinis (analogiškas) monitoriaus jungties kištukas. Šis standartas pamažu nyksta iš rinkos, užleisdamas vietą kokybiškesniems HDMI arba DisplayPort (skaitmeniniams) kištukams.

Jei monitoriaus skiriamoji geba yra FullHD arba mažesnė, vidutinis naudotojas su šia jungtimi nepatirs jokių problemų. Norintieji pasiekti aukštesnę vaizdo kokybę ir raišką turėtų ieškoti monitoriaus su DisplayPort arba HDMI jungties lizdu.

Prijungimo vieta DisplayPort 1

DisplayPort yra skaitmeninis junginys aukštos kokybės vaizdo transliavimui vienu laidu. Atskirai nuo HDMI, šis junginys leidžia prie kompiuterio prijungti kelis išorinius monitorius naudojant vieną jungiklį.

Pirmiausiai įsigykite monitorių su DisplayPort, įsitikinkite ar Jūsų kompiuteryje yra prieinamas DisplayPort kištukas!

Prijungimo vieta DVI Nėra

DVI yra skaitmeninis standartas, užtikrinantis aukštą vaizdo kokybę, tačiau dėl didelio kištuko dydžio ir negalėjimo toliau plėtoti standarto dėl kelių techninių apribojimų šis jungties tipas palaipsniui praranda populiarumą ir jį pakeičia modernūs HDMI ir DisplayPort standartai.

DVI

nėra

suderinama su DisplayPort, tačiau yra DualMode DisplayPort jungčių, kuriose yra HDMI/DVI signalas, ir atitinkama kryptimi DisplayPort -> DVI gali perduoti vaizdą .

Jei monitoriaus skiriamoji geba bet kuria kryptimi viršija 1920 px, reikės vaizdo plokštės su DVI-D Dual Link palaikymu ir atitinkamos kokybės kabelio.

Prieš pirkdami monitorių turėtumėte patikrinti, ar jūsų vaizdo plokštė turi atitinkamą jungties lizdą!

Prijungimo vieta HDMI 2

HDMI - tai skaitmeninis aukštos kokybės vaizdo perdavimo standartas, leidžiantis prijungti monitorių prie kompiuterio plonu kabeliu naudojant elegantišką mažo dydžio jungtį. HDMI suderinamas su DVI, jei naudojamas atitinkamas perėjimas arba kabelis.

USB Hub : Ne
USB-C maitinimo tiekimas : Nav
USB-C vaizdo įvestis : 0
Išsamesnė specifikacija
Aprašymas - Monitorius 27 276E8VJSB IPS 4k DP HDMIx2 "UltraClear" 4K UHD raiška (3840x2160) užtikrina tikslų vaizdo atkūrimą Naujausiuose "Philips" monitoriuose naudojamos aukščiausios kokybės matricos, kurios leidžia rodyti vaizdą "UltraClear" raiška, 4K UHD (3840 x 2160), ir suteikia galimybę įkvėpti gyvybės kiekvienam vaizdui ir grafikai. Tai puikus pasirinkimas reikliems dizaineriams, dirbantiems su CAD programine įranga, grafikams, naudojantiems 3D programas, ar finansininkams, kasdien naudojantiems dideles skaičiuokles. LED IPS technologija užtikrina platų žiūrėjimo kampą, taip pat vaizdo ir spalvų tikslumą IPS monitoriuose naudojama pažangi technologija, užtikrinanti labai platų 178/178 laipsnių žiūrėjimo kampą, todėl vaizdą galite matyti beveik bet kokiu kampu. Skirtingai nuo standartinių TN plokščių, IPS monitoriai užtikrina itin ryškų vaizdą ir sodrias spalvas. Todėl jie puikiai tinka ne tik nuotraukoms ir vaizdo įrašams rodyti ar naršyti internete, bet ir puikiai tinka profesionalioms programoms, kurioms reikia tikslaus spalvų perteikimo ir nuolatinio ryškumo. Siaura briauna ir vientisa išvaizda Naujieji "Philips" monitoriai turi itin siaurą rėmelį, kuris neatitraukia dėmesio nuo vaizdo ir leidžia jį maksimaliai padidinti. Ypač derinant kelis monitorius, taip pat ir plytelių režimu, pvz. žaidimų poreikiams, kuriant grafinį dizainą ir profesionalias programas, labai siauro rėmelio monitoriai sudaro įspūdį, kad naudojamas vienas didelis ekranas. HDMI standartas užtikrina puikų "Full HD" vaizdą Prietaisas su HDMI jungtimi turi įrangą, reikalingą aukštos kokybės signalui, siunčiamam per HDMI sąsają, priimti. Naudodami vieną HDMI kabelį galite perduoti aukštos kokybės skaitmeninį vaizdą ir garsą iš kompiuterio arba iš bet kokių garso ir vaizdo šaltinių (įskaitant dekoderius, DVD grotuvus, AV imtuvus ir vaizdo kameras). Mažesnė akių įtampa dėl technologijos "Flicker-free" Dėl ekranų su LED foniniu apšvietimu ryškumo valdymo būdo kai kurie naudotojai pastebi ekranų mirgėjimą, kuris sukelia akių įtampą. Naudojant "Philips" technologiją "Flicker-free" naudojamas naujas sprendimas, leidžiantis reguliuoti ryškumą ir sumažinti mirgėjimą, todėl žiūrint vaizdą bus patogiau. Režimas "LowBlue" leidžia dirbti sveikiau akims Tyrimai parodė, kad kaip ultravioletiniai spinduliai gali pakenkti regėjimui, taip ir trumpi mėlyni spinduliai, kuriuos skleidžia LED ekranai, taip pat gali turėti neigiamą poveikį akims ir ilgainiui prisidėti prie regėjimo pablogėjimo. Specialiai "Philips" sukurtas "LowBlue" režimas, skirtas naudotojo sveikatai ir gerovei, naudodamas išmaniąją programinę įrangą sumažina kenksmingos mėlynos spinduliuotės skleidžiamą spinduliuotę. 1,074 mlrd. spalvų užtikrina sklandžią gradaciją ir detalumą 10 bitų ekranas užtikrina sodrų gylį dėl 1,074 mlrd. spalvų ir 12 bitų apdorojimo, kuris leidžia atkurti natūralių spalvų pilnatvę be matomos gradacijos ir nenatūralių spalvų pateikimo problemų. MultiView technologija leidžia aktyviai prijungti du įrenginius ir rodyti du vaizdus "Philips" monitorius su itin didelės skiriamosios gebos matrica ir MultiView technologija palaiko platų signalų šaltinių spektrą tiek biure, tiek namuose. Technologija "MultiView" leidžia aktyviai prijungti du įrenginius ir vienu metu rodyti kiekvieną iš jų, todėl galite, pavyzdžiui, efektyviai atlikti daug užduočių vienu metu staliniame kompiuteryje ir nešiojamajame kompiuteryje. Taip pat galite lengvai padalyti ekraną į dvi dalis ir vienu metu žiūrėti žaidimą iš dekoderio bei naršyti interneto svetaines arba sekti naujausias naujienas su pridėtu garsu nedideliame lange, tuo pat metu redaguodami įrašą savo tinklaraštyje. Ekologiškos medžiagos, atitinkančios svarbiausius tarptautinius standartus "Philips" deda visas pastangas, kad šio prekės ženklo monitoriai būtų gaminami iš ekologiškų aplinkai nekenksmingų medžiagų. Visos plastikinės korpuso dalys, metalinės tvirtinimo pagrindo dalys ir pakuotė yra pagamintos iš 100 % perdirbamų medžiagų. Kai kuriuose modeliuose naudojama iki 65 proc. plastiko, gauto iš po vartotojų perdirbimo. Griežtas RoHS standartų laikymasis užtikrina, kad toksinių medžiagų, tokių kaip švinas, kiekis būtų gerokai sumažintas arba net visai pašalintas. Monitoriuose su CCFL foniniu apšvietimu gyvsidabrio kiekis buvo gerokai sumažintas, o monitoriuose su LED foniniu apšvietimu - visiškai pašalintas.
ARTIKEL1 - 276E8VJSB/00 69CM 27IN IPS
ARTIKEL2 - 3840X2160 16:9 250 CD/QM JUODA
Aspect ratio (kraštinių santykis) - 16:9
Aukštis - 374 mm
Aukštis su stovu - 466 mm
Automatinis posūkis - Ne
Daugialypė terpė - Įmontuota kamera - Ne
Daugialypė terpė - įmontuotas (-i) garsiakalbis (-iai) - Ne
Dažnis, horizontalusis min. - 30 kHz
Dažnis, horizontalus max. - 83 kHz
Dažnis, vertikalusis min. - 59 Hz
Dažnis, vertikalus maks. - 61 Hz
Dinaminis kontrastas - 20 000 000:1
Dizainas - be sunkiųjų metalų - Hg (gyvsidabris)
Dizainas - Produkto spalva - Juoda, metalinė
Dizainas - Rinkos pozicionavimas - Pagrindinis
Dizainas - sertifikavimas - CE ženklas, FCC B klasė, CU-EAC, TUV/ISO9241-307, BSMI, EPA, CCC, CECP, VCCI, ICES-003, cETLus, MEPS, CEL, CB, PSE, UKRAINIAN
ean - 8712581753665
EANCode - 8712581753665
Eans - 8712581753665
EAN_kodas - 8712581753665
Ekranas - 3D - Ne
Ekranas - atsako laikas - 5 ms
Ekranas - DDC/CI - Taip
Ekranas - Didžiausias atnaujinimo dažnis - 60 Hz
Ekranas - Dinaminis kontrasto santykis rinkodaros pavadinimas - SmartContrast
Ekranas - Dūmų lygis - 25%
Ekranas - Ekranas sRGB - Taip
Ekranas - ekrano forma - Flat
Ekranas - Ekrano paviršius - Matt
Ekranas - ekrano ryškumas (tipinis) - 350 cd/m²
Ekranas - Ekrano skiriamoji geba - 3840 x 2160 taškų
Ekranas - Ekrano technologija - LED
Ekranas - Ekrano įstrižainė - 68,6 cm (27")
Ekranas - Ekrano įstrižainė (metrinė) - 68.6 cm
Ekranas - foninio apšvietimo tipas - W-LED
Ekranas - HD tipo - 4K Ultra HD
Ekranas - Horizontalaus nuskaitymo diapazonas - 30 - 83 kHz
Ekranas - jutiklinis ekranas - Ne
Ekranas - Kontrasto santykis (dinaminis) - 20000000:1
Ekranas - kontrasto santykis (tipinis) - 1000:1
Ekranas - kraštinių santykis - 16:9
Ekranas - matomas dydis, horizontalus - 59.7 cm
Ekranas - matomas dydis, vertikalus - 33.6 cm
Ekranas - NTSC aprėptis (tipinė) - 91%
Ekranas - nuo atspindžių apsaugotas ekranas - Taip
Ekranas - Palaikomi vaizdo režimai - 2160p
Ekranas - Palaikomos grafikos skiriamosios gebos - 3840 x 2160
Ekranas - Paviršiaus kietumas - 3H
Ekranas - Pikselių tankis - 163 ppi
Ekranas - Pikselių žingsnis - 0.155 x 0.155 mm
Ekranas - Prigimtinis kraštinių santykis - 16:9
Ekranas - RGB spalvų erdvė - sRGB
Ekranas - Rodyti spalvų skaičių - 1,07 milijardo spalvų
Ekranas - Skaitmeninis horizontalusis dažnis - 30 - 83 kHz
Ekranas - Skaitmeninis vertikalusis dažnis - 59 - 61 Hz
Ekranas - skydelio tipas - IPS
Ekranas - Spalvų gama - 91%
Ekranas - sRGB aprėptis (tipinė) - 109%
Ekranas - Vertikalaus nuskaitymo diapazonas - 59 - 61 Hz
Ekranas - Žiūrėjimo kampas, horizontalus - 178°
Ekranas - Žiūrėjimo kampas, vertikalus - 178°
Ekrano dydis (įstrižainė) - 27"
Ekrano paviršius - Matt
Eksploatavimo sąlygos - Darbinė santykinė drėgmė (H-H) - 20 - 80%
Eksploatavimo sąlygos - Darbinė temperatūra (T-T) - 0 - 40 °C
Eksploatavimo sąlygos - Darbo aukštis - 0 - 3658 m
Eksploatavimo sąlygos - Laikymo temperatūra (T-T) - -20 - 60 °C
Eksploatavimo sąlygos - Neeksploatavimo aukštis - 0 - 12192 m
Energijos klasė - G
Energijos suvartojimas - 19.9 W
Energijos vartojimo efektyvumo etiketė - Atsisiųsti
Ergonomika - "Plug and Play - Taip
Ergonomika - aukščio reguliavimas - Ne
Ergonomika - ekrano ekranas (OSD) - Taip
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Supaprastinta kinų kalba, tradicinė kinų kalba, čekų, vokiečių, olandų, anglų, ispanų, suomių, prancūzų, graikų, vengrų, italų, japonų, korėjiečių, lenkų, portugalų, rusų, švedų, turkų, ukrainiečių, vengrų
Ergonomika - Kabelio užrakto lizdas - Taip
Ergonomika - Kabelio užrakto lizdo tipas - Kensingtonas
Ergonomika - LED indikatoriai - Veikimas, budėjimo režimas
Ergonomika - pakreipimo kampo diapazonas - -5 - 20°
Ergonomika - pakreipimo reguliavimas - Taip
Ergonomika - paveikslas paveiksle - Taip
Galia - energijos sąnaudos (SDR) per 1000 valandų - 31 kWh
Galia - Energijos vartojimo efektyvumo klasė (SDR) - F
gamintojas - "Philips"
Gamintojas - "Philips"
Gamintojas - "Philips"
Gamintojo kodas - 276E8VJSB/00
Gamintojo kodas - 276E8VJSB/00
Garantija -
garantija - 24
GarantijaInformacija -
garantijos_tipas - išorinis
GRUPPE1 - Rodoma
GRUPPE2 - LCD monitorius
GTIN - 8712581753665
Gylis - 41 mm
Gylis su stovu - 189 mm
Hoehe - 0.14
HSTNUMBER - 276E8VJSB/00
I/O jungtys - 1 x DisplayPort
I/O jungtys - 2 x HDMI
Interneto kamera - Nėra
Jutiklinis ekranas - Ne
Kategorija - Kompiuterių monitoriai
Kategorija - Root/Elektronika/PC periferiniai įrenginiai/Monitoriai
Kategorija_1 - Monitoriai ir televizoriai
Kategorija_2 - LED monitoriai iki 27 colių
Kitos funkcijos -
Kitos funkcijos - "MultiView - PIP/PBP režimas, 2 x įrenginiai
Kitos funkcijos - Integruotas TV imtuvas - Ne
Kitos funkcijos - LowBlue režimas - Taip
Kitos funkcijos - Picture-by-Picture (PbP) - Taip
Kitos funkcijos - Reguliavimo patvirtinimai - CE ženklas; FCC B klasė; CU-EAC; TUV/ISO9241-307; BSMI; EPA; CCC; CECP; VCCI; ICES-003; cETLus; MEPS; CEL; CB; PSE; UKRAINIAN
Kitos funkcijos - Rekomenduojama skiriamoji geba - 3840 x 2160 @ 60 Hz
Kitos funkcijos - Vaizdo gerinimas - "SmartImage" žaidimas
Kitos funkcijos - Įjungimo / išjungimo jungiklis - Taip
Kitos savybės - Išorės apdailos tipas - Blizgesys
Kitos savybės - Perdirbama pakavimo medžiaga - 100%
Kitos savybės - Vidutinis laikas tarp gedimų (MTBF) - 50000 h
Logistikos duomenys - Suderintos sistemos (HS) kodas - 85285210
LongDesc - "Philips" 27 colių (68,6 cm) 4K UHD monitorius užtikrina itin aiškią vaizdo kokybę. 4K UHD su plačia apžvalga užtikrina tokį patį aukščiausią ryškumą ir tikroviškus vaizdus iš bet kokio priekinio kampo. Nemirgčioja, kad sumažėtų akių nuovargis po ilgo naudojimo.
LongProductName - "E Line" 27 colių (68,6 cm) 4K Ultra HD LCD monitorius
LongSummaryDescription - "Philips E Line" 4K Ultra HD LCD monitorius 276E8VJSB/00. Ekrano įstrižainė: 68,6 cm (27"), ekrano skiriamoji geba: HD tipas: 3840 x 2160 pikselių, HD: Ekrano technologija: 4K Ultra HD, Ekrano technologija: LED, ekrano paviršius: Matinis, Reakcijos laikas: 5 ms, Natūralus kraštinių santykis: 16:9, Žiūrėjimo kampas, horizontalus: 178°, Žiūrėjimo kampas, vertikalus: 178°. Produkto spalva: juoda, metalinė
Maitinimas - Energijos suvartojimas (budėjimo režimas) - 0.5 W
Maitinimas - energijos suvartojimas (išjungta) - 0.3 W
Maitinimas - Energijos suvartojimas (tipinis) - 19.51 W
Maitinimas - Energijos vartojimo efektyvumo skalė - Nuo A iki G
Maitinimas - kintamosios srovės įvesties dažnis - 50 - 60 Hz
Maitinimas - kintamosios srovės įėjimo įtampa - 100 - 240 V
Maitinimas - Maitinimo šaltinio tipas - Išorinis
MANUFACTURER - PHILIPS
matmenų aukštis - 523 mm
matmenų gylis - 135 mm
matmenų plotis - 660 mm
matmuo svoris - 5490 g
Matomas plotas, horizontalus - 596.74 mm
Matomas plotas, vertikalus - 335.66 mm
Matricos tipas - TFT IPS
Modelis - 276E8VJSB
Pakuotės duomenys - Pakuotės aukštis - 523 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės gylis - 135 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės plotis - 660 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės svoris - 6.53 kg
Pakuotės duomenys - Pakuotės tipas - Dėžutė
Pakuotės turinys - Vadovas - Taip
Pakuotės turinys - Įtraukti kabeliai - HDMI, AC
Pakuotės turinys - į komplektą įeina stovas - Taip
Papildomas priedas -
Pavadinimas - "Philips" 276E8VJSB - 27 - LED (juodas, UltraHD, 10bit, HDMI, DisplayPort)
Pavadinimas - "Philips 276E8VJSB" - 27 colių | IPS | 4K
Pavadinimas - "Philips E Line" 4K Ultra HD LCD monitorius 276E8VJSB/00
pavadinimas - Monitorius 27 276E8VJSB IPS 4k DP HDMIx2
Platus - 0.52
Plotis - 613 mm
Prekės ženklas - "Philips"
Prekės ženklo dalies kodas - 276E8VJSB/00
Pridedami priedai - Monitorius su pagrindu HDMI kabelis Maitinimo laidas Vartotojo dokumentai
Prievadai ir sąsajos - "DisplayPort" versija - 1.2
Prievadai ir sąsajos - Ausinių išvestis - Taip
Prievadai ir sąsajos - Ausinių išvestys - 1
Prievadai ir sąsajos - DisplayPorts kiekis - 1.2
Prievadai ir sąsajos - DVI prievadas - Ne
Prievadai ir sąsajos - Garso išvestis - Taip
Prievadai ir sąsajos - Garso įvestis - Ne
Prievadai ir sąsajos - HDMI - Taip
Prievadai ir sąsajos - HDMI prievadų kiekis - 2
Prievadai ir sąsajos - HDMI versija - 2.0
Prievadai ir sąsajos - Įmontuotas USB šakotuvas - Ne
Produkto pavadinimas - 4K Ultra HD LCD monitorius 276E8VJSB/00
Reakcijos laikas - 5 ms
Rezoliucija - 3840 x 2160
Ryškumas - 350 cd/m²
Sertifikatai - "Energy Star
Sertifikatai - BSMI
Sertifikatai - CE
Sertifikatai - CU
Sertifikatai - EPA
Sertifikatai - EPEAT
Sertifikatai - FCC B klasė
Sertifikatai - RoHS
Sertifikatai - TCO
Sertifikatai - TUV
Sertifikatai - VCCI
ShortSummaryDescription - "Philips E Line" 4K Ultra HD LCD monitorius 276E8VJSB/00, 68,6 cm (27"), 3840 x 2160 taškų, 4K Ultra HD, LED, 5 ms, juodas, metalinis
Skolinimas - 0.67
Spalva - Juoda
Spalvų skaičius - 1,07 mlrd.
Starling - N
Statinis kontrastas - 1 000:1
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 5
Svoris - 4.23 kg
Svoris - 6,60
Svoris - 6.62
Svoris ir matmenys - Aukštis (be stovo) - 374 mm
Svoris ir matmenys - Aukštis (su stovu) - 466 mm
Svoris ir matmenys - Gylis (be stovo) - 41 mm
Svoris ir matmenys - Gylis (su stovu) - 189 mm
Svoris ir matmenys - Plotis (be stovo) - 613 mm
Svoris ir matmenys - Plotis (su stovu) - 613 mm
Svoris ir matmenys - Svoris (be stovo) - 4.23 kg
Svoris ir matmenys - Svoris (su stovu) - 4.84 kg
Svoris su stovu - 4.84 kg
Taškų žingsnis - 0.155 mm
TCO sertifikatas - Taip
Transrefleksinė technologija - LED
Trumpas aprašymas -
Tvarumas - Tvarumo sertifikatai - ENERGY STAR, RoHS, TCO, WEEE
URL - https://mmdmonitors.com/
Veikimas - "Low Blue Light" technologija - Taip
Veikimas - Komponentinio vaizdo sinchronizavimas - Atskira sinchronizacija, sinchronizacija su žalia spalva (SOG)
Veikimas - technologija be mirgėjimo - Taip
vendpn - 276E8VJSB/00
Įmontuotas TV imtuvas - Ne
Įmontuoti garsiakalbiai - Ne
Žiūrėjimo kampas, horizontalus - 178 °
Žiūrėjimo kampas, vertikalus - 178 °
Description - Monitor 27 276E8VJSB IPS 4k DP HDMIx2
UltraClear 4K UHD resolution (3840x2160) guarantees precise image reproduction
The newest Philips monitors use the highest quality matrices that allow displaying the image in UltraClear resolution, 4K UHD (3840 x 2160) and allow you to breathe life into every image and graphics. This is the perfect choice for demanding designers working with CAD software, graphics using 3D applications or financiers using large spreadsheets every day.
    
LED IPS technology provides a wide viewing angle as well as image and color accuracy
IPS monitors use advanced technology that provides a very wide viewing angle of 178/178 degrees, allowing you to view the image at almost any angle. Unlike standard TN panels, IPS monitors offer extremely vivid images and vivid colors. As a result, they are ideal not only for displaying photos and videos or browsing the Internet, but also are great for professional applications that require accurate color rendering and constant brightness at all times.
    
Narrow-edged monitor with a uniform appearance
The new Philips monitors have an extremely narrow frame that does not detract from the image and allows it to be maximized. Especially in the case of combining multiple monitors, also in tile mode, eg for game needs, creating graphic designs and professional applications, displays with a very narrow frame give the impression of using one large display.
    
The HDMI-ready standard provides an excellent Full HD image
The device with the HDMI connector is equipped with the equipment needed to receive a high quality signal sent via the HDMI interface. Using a single HDMI cable, you can transfer high-quality digital image and sound from your computer or from any number of audio-video sources (including decoders, DVD players, AV receivers and video cameras).
    
Less eye strain thanks to the Flicker-free technology
Due to the way of controlling the brightness in screens with LED backlighting some users notice flickering on their screens, which causes eye strain. Flicker-free technology from Philips uses a new solution to adjust brightness and reduce flicker, thus providing more convenience when watching.
   
LowBlue mode allows you to work healthier for the eyes
Studies have shown that, like ultraviolet rays can damage the eyesight, so short blue rays emitted by LED displays can also have a negative impact on eyes and over time contribute to the deterioration of vision. Developed by Philips specifically for the health and well-being of the user, the LowBlue mode reduces the emission of harmful blue radiation through the use of intelligent software.
    
1,074 billion colors guarantee smooth gradation and detail
The 10-bit display provides rich depth thanks to 1.074 billion colors and 12-bit processing that allows you to reproduce the fullness of natural colors without visible gradation and problems with unnatural color presentation.
    
MultiView technology enables active connection of two devices and display of two images
Philips monitor with ultra-high resolution matrix and MultiView technology supports a wide range of signal sources both in the office and at home. MultiView technology enables active connection of two devices and simultaneous display of each of them, so you can, for example, efficiently perform many tasks at the same time on your desktop and notebook. You can also easily divide the screen into two parts to simultaneously watch the game from the decoder and browse the websites or follow the latest news with the included audio in a small window, while editing the entry to your blog.
    
Eco-friendly materials that meet the most important international standards
Philips makes every effort to ensure that the brand's monitors are produced from environmentally friendly eco-friendly materials. All plastic housing parts, metal parts of the mounting base and packaging are made of 100% recyclable materials. For some models, we use up to 65% plastic from post-consumer recycling. Strict compliance with RoHS standards ensures significant reduction or even elimination of toxic substances, such as lead. In monitors with CCFL backlight mercury content was significantly reduced and in LED backlit monitors it was completely eliminated.
ARTIKEL1 - 276E8VJSB/00 69CM 27IN IPS
ARTIKEL2 - 3840X2160 16:9 250CD/QM BLACK
Aspect ratio - 16:9
Height - 374 mm
Height with stand - 466 mm
Auto Pivot - No
Multimedia - Built-in camera - No
Multimedia - Built-in speaker(s) - No
Frequency, horizontal min. - 30 kHz
Frequency, horizontal max. - 83 kHz
Frequency, vertical min. - 59 Hz
Frequency, vertical max. - 61 Hz
Dynamic contrast - 20 000 000:1
Design - Heavy metals free - Hg (mercury)
Design - Product colour - Black, Metallic
Design - Market positioning - Home
Design - Certification - CE Mark, FCC Class B, CU-EAC, TUV/ISO9241-307, BSMI, EPA, CCC, CECP, VCCI, ICES-003, cETLus, MEPS, CEL, CB, PSE, UKRAINIAN
ean - 8712581753665
EANCode - 8712581753665
Eans - 8712581753665
EAN_code - 8712581753665
Display - 3D - No
Display - Response time - 5 ms
Display - DDC/CI - Yes
Display - Maximum refresh rate - 60 Hz
Display - Dynamic contrast ratio marketing name - SmartContrast
Display - Haze rate - 25%
Display - Display sRGB - Yes
Display - Screen shape - Flat
Display - Display surface - Matt
Display - Display brightness (typical) - 350 cd/m²
Display - Display resolution - 3840 x 2160 pixels
Display - Display technology - LED
Display - Display diagonal - 68.6 cm (27")
Display - Display diagonal (metric) - 68.6 cm
Display - Backlight type - W-LED
Display - HD type - 4K Ultra HD
Display - Horizontal scan range - 30 - 83 kHz
Display - Touchscreen - No
Display - Contrast ratio (dynamic) - 20000000:1
Display - Contrast ratio (typical) - 1000:1
Display - Aspect ratio - 16:9
Display - Viewable size, horizontal - 59.7 cm
Display - Viewable size, vertical - 33.6 cm
Display - NTSC coverage (typical) - 91%
Display - Anti-glare screen - Yes
Display - Supported video modes - 2160p
Display - Supported graphics resolutions - 3840 x 2160
Display - Surface hardness - 3H
Display - Pixel density - 163 ppi
Display - Pixel pitch - 0.155 x 0.155 mm
Display - Native aspect ratio - 16:9
Display - RGB colour space - sRGB
Display - Display number of colours - 1.07 billion colours
Display - Digital horizontal frequency - 30 - 83 kHz
Display - Digital vertical frequency - 59 - 61 Hz
Display - Panel type - IPS
Display - Colour gamut - 91%
Display - sRGB coverage (typical) - 109%
Display - Vertical scan range - 59 - 61 Hz
Display - Viewing angle, horizontal - 178°
Display - Viewing angle, vertical - 178°
Screen size (diag.) - 27"
Display surface - Matt
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 20 - 80%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 0 - 40 °C
Operational conditions - Operating altitude - 0 - 3658 m
Operational conditions - Storage temperature (T-T) - -20 - 60 °C
Operational conditions - Non-operating altitude - 0 - 12192 m
Energy class - G
Power consumption - 19.9 W
Energy label - Pobierz
Ergonomics - Plug and Play - Yes
Ergonomics - Height adjustment - No
Ergonomics - On Screen Display (OSD) - Yes
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Simplified Chinese, Traditional Chinese, Czech, German, Dutch, English, Spanish, Finnish, French, Greek, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Swedish, Turkish, Ukrainian
Ergonomics - Cable lock slot - Yes
Ergonomics - Cable lock slot type - Kensington
Ergonomics - LED indicators - Operation, Stand-by
Ergonomics - Tilt angle range - -5 - 20°
Ergonomics - Tilt adjustment - Yes
Ergonomics - Picture-in-Picture - Yes
Power - Energy consumption (SDR) per 1000 hours - 31 kWh
Power - Energy efficiency class (SDR) - F
producer - Philips
Producer - Philips
Manufacturer - Philips
ProducerCode - 276E8VJSB/00
Manufacturer_code - 276E8VJSB/00
Warranty -
guarantee - 24
WarrantyInfo -
guarantee_type - external
GRUPPE1 - Displays
GRUPPE2 - Lcd Monitor
GTIN - 8712581753665
Depth - 41 mm
Depth with stand - 189 mm
Hoehe - 0.14
HSTNUMMER - 276E8VJSB/00
I/O connectors - 1 x DisplayPort
I/O connectors - 2 x HDMI
Web camera - None
Touch screen - No
Category - Computer Monitors
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Monitors
Category_1 - Monitors and TV
Category_2 - LED Monitors up to 27 inches
Other features -
Other features - MultiView - PIP/PBP mode, 2 x devices
Other features - TV tuner integrated - No
Other features - LowBlue mode - Yes
Other features - Picture-by-Picture (PbP) - Yes
Other features - Regulatory Approvals - CE Mark; FCC Class B; CU-EAC; TUV/ISO9241-307; BSMI; EPA; CCC; CECP; VCCI; ICES-003; cETLus; MEPS; CEL; CB; PSE; UKRAINIAN
Other features - Recommended resolution - 3840 x 2160 @ 60 Hz
Other features - Picture enhancement - SmartImage game
Other features - On/off switch - Yes
Other features - Exterior finish type - Gloss
Other features - Recyclable packaging material - 100%
Other features - Mean time between failures (MTBF) - 50000 h
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85285210
LongDesc - The Philips 27" (68.6 cm) 4K UHD monitor gives ultra-clear picture quality. 4K UHD with wide view delivers the same ultimate clarity and lifelike visuals from any front-angle view. Flicker-free to reduce eye fatigue after prolonged use.
LongProductName - E Line 27" (68.6 cm) 4K Ultra HD LCD monitor
LongSummaryDescription - Philips E Line 4K Ultra HD LCD monitor 276E8VJSB/00. Display diagonal: 68.6 cm (27"), Display resolution: 3840 x 2160 pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technology: LED, Display surface: Matt, Response time: 5 ms, Native aspect ratio: 16:9, Viewing angle, horizontal: 178°, Viewing angle, vertical: 178°. Product colour: Black, Metallic
Power - Power consumption (standby) - 0.5 W
Power - Power consumption (off) - 0.3 W
Power - Power consumption (typical) - 19.51 W
Power - Energy efficiency scale - A to G
Power - AC input frequency - 50 - 60 Hz
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Power - Power supply type - External
HERSTELLER - PHILIPS
dimension height - 523 mm
dimension depth - 135 mm
dimension width - 660 mm
dimension weight - 5490 g
Visible area, horizontal - 596.74 mm
Visible area, vertical - 335.66 mm
Matrix type - TFT IPS
Model - 276E8VJSB
Packaging data - Package height - 523 mm
Packaging data - Package depth - 135 mm
Packaging data - Package width - 660 mm
Packaging data - Package weight - 6.53 kg
Packaging data - Package type - Box
Packaging content - Manual - Yes
Packaging content - Cables included - HDMI, AC
Packaging content - Stand included - Yes
Optional accessory -
Name - Philips 276E8VJSB - 27 - LED (black, UltraHD, 10bit, HDMI, DisplayPort)
Name - Philips 276E8VJSB - 27" | IPS | 4K
Title - Philips E Line 4K Ultra HD LCD monitor 276E8VJSB/00
name - Monitor 27 276E8VJSB IPS 4k DP HDMIx2
Breite - 0.52
Width - 613 mm
Brand - Philips
BrandPartCode - 276E8VJSB/00
Accessories included - Monitor with the base HDMI cable Power cord User documentation
Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.2
Ports & interfaces - Headphone out - Yes
Ports & interfaces - Headphone outputs - 1
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 1.2
Ports & interfaces - DVI port - No
Ports & interfaces - Audio output - Yes
Ports & interfaces - Audio input - No
Ports & interfaces - HDMI - Yes
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 2
Ports & interfaces - HDMI version - 2.0
Ports & interfaces - Built-in USB hub - No
ProductName - 4K Ultra HD LCD monitor 276E8VJSB/00
Response time - 5 ms
Resolution - 3840 x 2160
Brightness - 350 cd/m²
Certificates - Energy Star
Certificates - BSMI
Certificates - CE
Certificates - CU
Certificates - EPA
Certificates - EPEAT
Certificates - FCC Class B
Certificates - RoHS
Certificates - TCO
Certificates - TUV
Certificates - VCCI
ShortSummaryDescription - Philips E Line 4K Ultra HD LCD monitor 276E8VJSB/00, 68.6 cm (27"), 3840 x 2160 pixels, 4K Ultra HD, LED, 5 ms, Black, Metallic
Laenge - 0.67
Color - Black
Number of colors - 1,07 mld
Storno - N
Static contrast - 1 000:1
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 5
Weight - 4.23 kg
Weight - 6,60
Gewicht - 6.62
Weight & dimensions - Height (without stand) - 374 mm
Weight & dimensions - Height (with stand) - 466 mm
Weight & dimensions - Depth (without stand) - 41 mm
Weight & dimensions - Depth (with stand) - 189 mm
Weight & dimensions - Width (without stand) - 613 mm
Weight & dimensions - Width (with stand) - 613 mm
Weight & dimensions - Weight (without stand) - 4.23 kg
Weight & dimensions - Weight (with stand) - 4.84 kg
Weight with stand - 4.84 kg
Dot pitch - 0.155 mm
TCO Certified - Yes
Transreflective technology - LED
ShortDescription -
Sustainability - Sustainability certificates - ENERGY STAR, RoHS, TCO, WEEE
URL - https://mmdmonitors.com/
Performance - Low Blue Light technology - Yes
Performance - Component video sync - Separate sync, Sync-on-green (SOG)
Performance - Flicker-free technology - Yes
vendpn - 276E8VJSB/00
TV tuner built-in - No
Speakers built-in - No
Viewing angle, horizontal - 178 °
Viewing angle, vertical - 178 °
272,94 €
Philips 276E8VJSB, 27"
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos