NEC EA231WU, 22,5"

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 278844 Produkto kodas: 60004782
Galima užsisakyti 57 vnt. Prieinamumas: 14 dienų po užsakymo patvirtinimo
Garantija: 2 metų (Garantija verslo subjektams 1 metai)
198,57 €
Pristatymo parinktys Daugiau apie pristatymą
  • Pristatymas Lietuvoje (DPD kurjerių paštas) 3,99 €: 04.04.2024
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Curved: Nėra
  • Refresh rate: 60 Hz
  • Skydelio tipas: IPS
  • Reakcijos laikas: 5ms
  • Kontrastas: 1000:1
  • Šviesumas: 250cd/m2
  • Matmenys: 22.5"
  • Skiriamoji geba: WUXGA 1920x1200
Aprašymas
Siūlome įsigyti NEC 22.5" monitorių su WUXGA 1920x1200 skiriamąja geba.
  • IPS matrica šiam monitoriui užtikrina aukštus spalvų atitikimo rodiklius, gerą vaizdo kontrastą ir puikų regimumą praktiškai bet kokiu matymo kampu.
  • Apie sujungimą su šiuolaikinėmis kortelėmis ir vaizdo grotuvais pasirūpins HDMI įėjimas.
  • DisplayPort prijungimo vieta užtikrina aukštos kokybės vaizdo gavimą iš grafinės kompiuterio kortelės, kuri palaiko šią technologiją.
  • Prijungimo vieta DVI užtikrina sujungimą su klasikinėmis vaizdo kortelėmis, kurios turi tokią prijungimo vietą.
  • Jungtis D-SUB palaiko vaizdo plokštės, kuriuose yra ankstesnės kartos – analoginiai VGA kištukai, ir palyginus naujesnės kartos DVI-I standartą, naudojant perėjimą DVI-I -> D-Sub.
  • Monitoriuje įrengta garsiakalbių sistema leidžia klausytis muzikos ir žiūrėti filmus su garsu be būtinybės įsigyti papildomas kolonėles.
  • Dėka greitam 5ms reakcijos laikui, šis monitorius puikiai tarnaus dinamiškų žaidimų ir filmų peržiūrai.
  • Ypatingai didelės WUXGA 1920x1200 skiriamosios gebos dėka padidintos matomos darbinio paviršiaus dalys daro šį monitorių puikiu pasirinkimu profesionaliems grafikams, bei vaizdo montavimo specialistams.
Ekrano charakteristikos
AMD FreeSync : Nėra
Curved : Nėra
Jutiklinis ekranas : Ne
NVIDIA G-SYNC : Nėra
Refresh rate : 60 Hz
Skydelio tipas IPS

Monitoriaus panelis yra ekrano matomos dalies pagrindinė ypatybė, arba technologija, kuria įgyvendinamas spalvinių taškų (pikselių) atvaizdavimas.

TN yra standartinė technologija su vidutiniu kontrasto, ryškumo ir spalvų atitikimu rodikliams.

IPS yra aukštos spalvų atitikimo matrica su geru atvaizdo reakcijos greičiu ir dėl to yra gerai atitinkanti grafinius darbus bei nuotraukų apdorojimą. IPS matricos siekia puikų vaizdo kampą išlaikant spalvas ir kontrastą beveik bet kuriuo kampu.

VA matricos užtikrina puikų spalvų atitikimą, tačiau reakcijos laiku šios matricos atsilieka nuo IPS ir TN, o vaizdo kampas yra maždaug vidutinis palyginti tarp šių technologijų.

Vidutiniam vartotojui visiškai užtenka TN tipo monitoriaus. Jei yra daugiau pinigų, galima pirkti VA arba IPS, atitinkamai.

VESA ekranasHDR : Nav
Reakcijos laikas 5ms
Monitoriaus ekrano reakcijos laikas nusako kaip greitai monitorius atspindės judančius vaizdus (filmus, žaidimus, animacija ir t.t.). Reakcijos laikas matuojamas milisekundėmis. Kuo mažesnis reakcijos laikas, tuo geriau monitorius galės atvaizduoti judančius vaizdus.
Dateks rekomenduoja įsigyti monitorių su 5ms, ar mažesniu reakcijos laiku.
Kontrastas 1000:1

Ekrano kontrastas nusako vaizdo ryškumą. Jis skiriasi nuo tamsiausio (visai juodas) iki šviesiausio (visai baltas) pikselio. Kuo didesnis kontrastas, tuo geriau įskaitomas tekstas ekrane, be to, kontrastas nusako, kiek išraiškingos linijos bus matomos monitoriuje.

Aukštas kontrastas yra žymus faktorius renkantis monitorių biurui ar mokymosi reikmėms, jei pagrindinai reikės dirbti su tekstine informacija.

Namų reikmėms svarbiausias pasirinkimo rodiklis yra šviesumas ir vaizdo reakcijos laikas. Kontrastą tikrinti geriau tamsiame kambaryje.
Didžiausias LCD monitorių trūkumas yra tas, kad sumažinus vaizdo ryškumą, kontrastas gali visai pradingti.

Šviesumas 250cd/m2

Monitoriaus šviesumas yra vaizdo regimumo rodiklis, kuris nusako, ar gerai yra matomas vaizdas esant stipriam išoriniam apšvietimui (saulės šviesa, šviesi patalpa ir t.t.). LCD monitorių šviesumas matuojamas kandelomis kvadratiniam centimetrui (Cd/m2).
Renkantis monitorių būtina žinoti, kad kuo didesnis šviesumo rodiklis, tuo geresnis vaizdo matomumas.

Kasdieniniam naudojimui TopPC.lt rekomenduoja įsigyti monitorių su šviesumo rodikliu, ne mažesniu, kaip 250 cd/m2.

Pagrindinė informacija
Matmenys 22.5"

Monitoriaus ekrano dydis matuojamas coliais per diagonalę. Ekrano dydis turi atitikti ekrano skiriamąją gebą, kad būtų pasiektas maksimalus darbinio paviršiaus panaudojimas ir vaizdo detalizavimas.

Šiuo metu yra prieinami dviejų formų LCD monitoriai: standartinio pločio ir aukščio proporcijos 4:3 arba plataus ekrano proporcijos 16:9 arba 16:10. Plataus ekrano monitorius yra platesnis ir jo skiriamoji geba yra aukštesnė nei standartinių proporcijų monitoriuose

Kuo didesnis monitorius, tuo aukštesnę skiriamąją gebą jis palaiko. Galimybė padidinti ekrano skiriamąja geba priklauso nuo monitoriaus dydžio ir galimai, nuo vaizdo plokštės rūšies.

Paraiška : Home & Office
Spalva : Juoda
Vaizdo kraštinių santykis : 16:10
Skiriamoji geba WUXGA 1920x1200

Monitoriaus ekrano skiriamoji geba nusako, kiek daug spalvinių taškų (pixels) monitorius gali atvaizduoti. Tai liečia ekrane matomą tekstą ir vaizdo skaidrumą. Kuo jis didesnis, tuo ryškesni atrodo elementai.

Naudojama skiriamoji geba priklauso nuo monitoriaus palaikomos skiriamosios gebos. LCD monitoriai, įskaitant ir skreitinukų ekranus, paprastai geriausiai veikia, jei yra nustatyta jo vietinė skiriamoji geba. Monitoriams nebūtina nustatyti šią skiriamąją gebą, bet paprastai rekomenduojama ją nustatyti, kad būtų užtikrintas galimų tekstų ir vaizdų ryškumas. Kuo didesnis monitorius, tuo aukštesnė skiriamąją gebą jis palaiko.

Galimybė padidinti ekrano skiriamąją gebą priklauso nuo monitoriaus dydžio ir galimybių, bei nuo vaizdo kortelės rūšies.
• 19 colių ekranas (standartinės proporcijos): 1280x1024 pikseliai
• 20 collių ekranas (standartinės proporcijos): 1600x1200 pikseliai
• 22 colių ekranas (plačiaekranis): 1680x1050 pikseliai
• 24 colių ekranas (plačiaekranis): 1900x1200 pikseliai

Funkcionalumas
Aukščio reguliavimas : Yra
Be mirgėjimo : Nav
Pasukamas : Ir
Pivot : Yra
Tilt : Yra
VESA sieninis laikiklis : 100x100 mm
Uostai ir įranga
Garsiakalbiai Yra

Kai kuriuose monitoriuose gali būti įmontuoti garsiakalbiai, kurie dažnai leidžia atsisakyti išorinių garsiakalbių, taip atlaisvinant vietą ant stalo ir sutaupant pinigų. Įmontuotų garsiakalbių garso kokybė yra gana vidutiniška, todėl rekomenduojame šia galimybe naudotis tik retam poreikiui.

Norint mėgautis muzika, filmais ir žaidimais, rekomenduojame įsigyti atitinkamos kokybės ir talpos Prijungimo vieta D-Sub 1

D-SUB yra klasikinis (analogiškas) monitoriaus jungties kištukas. Šis standartas pamažu nyksta iš rinkos, užleisdamas vietą kokybiškesniems HDMI arba DisplayPort (skaitmeniniams) kištukams.

Jei monitoriaus skiriamoji geba yra FullHD arba mažesnė, vidutinis naudotojas su šia jungtimi nepatirs jokių problemų. Norintieji pasiekti aukštesnę vaizdo kokybę ir raišką turėtų ieškoti monitoriaus su DisplayPort arba HDMI jungties lizdu.

Prijungimo vieta DisplayPort 1

DisplayPort yra skaitmeninis junginys aukštos kokybės vaizdo transliavimui vienu laidu. Atskirai nuo HDMI, šis junginys leidžia prie kompiuterio prijungti kelis išorinius monitorius naudojant vieną jungiklį.

Pirmiausiai įsigykite monitorių su DisplayPort, įsitikinkite ar Jūsų kompiuteryje yra prieinamas DisplayPort kištukas!

Prijungimo vieta DVI 1

DVI yra skaitmeninis standartas, užtikrinantis aukštą vaizdo kokybę, tačiau dėl didelio kištuko dydžio ir negalėjimo toliau plėtoti standarto dėl kelių techninių apribojimų šis jungties tipas palaipsniui praranda populiarumą ir jį pakeičia modernūs HDMI ir DisplayPort standartai.

DVI

nėra

suderinama su DisplayPort, tačiau yra DualMode DisplayPort jungčių, kuriose yra HDMI/DVI signalas, ir atitinkama kryptimi DisplayPort -> DVI gali perduoti vaizdą .

Jei monitoriaus skiriamoji geba bet kuria kryptimi viršija 1920 px, reikės vaizdo plokštės su DVI-D Dual Link palaikymu ir atitinkamos kokybės kabelio.

Prieš pirkdami monitorių turėtumėte patikrinti, ar jūsų vaizdo plokštė turi atitinkamą jungties lizdą!

Prijungimo vieta HDMI 1

HDMI - tai skaitmeninis aukštos kokybės vaizdo perdavimo standartas, leidžiantis prijungti monitorių prie kompiuterio plonu kabeliu naudojant elegantišką mažo dydžio jungtį. HDMI suderinamas su DVI, jei naudojamas atitinkamas perėjimas arba kabelis.

USB Hub : Yra
USB-C maitinimo tiekimas : Nav
USB-C vaizdo įvestis : 0
Išsamesnė specifikacija
ARTIKEL1 - EA231WU-WH 22,5 COLIO IPS
ARTIKEL2 - 1920X1200 16:10 250CD/QM
EANCode - 5028695117044
GRUPPE1 - Rodoma
GRUPPE2 - LCD monitorius
Hoehe - 0.2
HSTNUMBER - 60004782
MANUFACTURER - NEC
Platus - 0.42
Skolinimas - 0.65
Starling - Y
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 14
Svoris - 7.81
ARTIKEL1 - EA231WU-WH 22.5IN IPS
ARTIKEL2 - 1920X1200 16:10 250CD/QM
EANCode - 5028695117044
GRUPPE1 - Displays
GRUPPE2 - Lcd Monitor
Hoehe - 0.2
HSTNUMMER - 60004782
HERSTELLER - NEC
Breite - 0.42
Laenge - 0.65
Storno - Y
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 14
Gewicht - 7.81
198,57 €
NEC EA231WU, 22,5"
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos