Asus XG49VQ, 49"

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 287473 Produkto kodas: 90LM04H0-B01170
Sandėlyje yra 40 vnt.
Garantija: 2 metų
1 007,77 €
Pristatymo parinktys Daugiau apie pristatymą
  • Pristatymas Lietuvoje (DPD kurjerių paštas) 3,99 €: 08.05.2024
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Curved: Yra
  • Refresh rate: 144 Hz
  • Skydelio tipas: VA
  • Reakcijos laikas: 4ms
  • Kontrastas: 3000:1
  • Šviesumas: 450cd/m2
  • Matmenys: 49"
  • Skiriamoji geba: DFHD 3840x1080
Aprašymas
Siūlome įsigyti Asus 49" monitorių su DFHD 3840x1080 skiriamąja geba.
  • Apie sujungimą su šiuolaikinėmis kortelėmis ir vaizdo grotuvais pasirūpins HDMI įėjimas.
  • DisplayPort prijungimo vieta užtikrina aukštos kokybės vaizdo gavimą iš grafinės kompiuterio kortelės, kuri palaiko šią technologiją.
  • Prijungimo vieta DVI užtikrina sujungimą su klasikinėmis vaizdo kortelėmis, kurios turi tokią prijungimo vietą.
  • Jungtis D-SUB palaiko vaizdo plokštės, kuriuose yra ankstesnės kartos – analoginiai VGA kištukai, ir palyginus naujesnės kartos DVI-I standartą, naudojant perėjimą DVI-I -> D-Sub.
  • VA panelis šiam monitoriui suteikia aukštus atitikimo rodiklius ir pagerintą apžvalgos kampą.
  • Monitoriuje įrengta garsiakalbių sistema leidžia klausytis muzikos ir žiūrėti filmus su garsu be būtinybės įsigyti papildomas kolonėles.
  • 4ms greitas reakcijos laikas padaro šį monitorių idealiai tinkamu žaisti kompiuterinius žaidimus ir žiūrėti dinamiškus filmus.
Ekrano charakteristikos
AMD FreeSync : Yra
Curved : Yra
Jutiklinis ekranas : Ne
NVIDIA G-SYNC : Nėra
Refresh rate : 144 Hz
Skydelio tipas VA

Monitoriaus panelis yra ekrano matomos dalies pagrindinė ypatybė, arba technologija, kuria įgyvendinamas spalvinių taškų (pikselių) atvaizdavimas.

TN yra standartinė technologija su vidutiniu kontrasto, ryškumo ir spalvų atitikimu rodikliams.

IPS yra aukštos spalvų atitikimo matrica su geru atvaizdo reakcijos greičiu ir dėl to yra gerai atitinkanti grafinius darbus bei nuotraukų apdorojimą. IPS matricos siekia puikų vaizdo kampą išlaikant spalvas ir kontrastą beveik bet kuriuo kampu.

VA matricos užtikrina puikų spalvų atitikimą, tačiau reakcijos laiku šios matricos atsilieka nuo IPS ir TN, o vaizdo kampas yra maždaug vidutinis palyginti tarp šių technologijų.

Vidutiniam vartotojui visiškai užtenka TN tipo monitoriaus. Jei yra daugiau pinigų, galima pirkti VA arba IPS, atitinkamai.

VESA ekranasHDR : DisplayHDR 400
Reakcijos laikas 4ms
Monitoriaus ekrano reakcijos laikas nusako kaip greitai monitorius atspindės judančius vaizdus (filmus, žaidimus, animacija ir t.t.). Reakcijos laikas matuojamas milisekundėmis. Kuo mažesnis reakcijos laikas, tuo geriau monitorius galės atvaizduoti judančius vaizdus.
Dateks rekomenduoja įsigyti monitorių su 5ms, ar mažesniu reakcijos laiku.
Kontrastas 3000:1

Ekrano kontrastas nusako vaizdo ryškumą. Jis skiriasi nuo tamsiausio (visai juodas) iki šviesiausio (visai baltas) pikselio. Kuo didesnis kontrastas, tuo geriau įskaitomas tekstas ekrane, be to, kontrastas nusako, kiek išraiškingos linijos bus matomos monitoriuje.

Aukštas kontrastas yra žymus faktorius renkantis monitorių biurui ar mokymosi reikmėms, jei pagrindinai reikės dirbti su tekstine informacija.

Namų reikmėms svarbiausias pasirinkimo rodiklis yra šviesumas ir vaizdo reakcijos laikas. Kontrastą tikrinti geriau tamsiame kambaryje.
Didžiausias LCD monitorių trūkumas yra tas, kad sumažinus vaizdo ryškumą, kontrastas gali visai pradingti.

Šviesumas 450cd/m2

Monitoriaus šviesumas yra vaizdo regimumo rodiklis, kuris nusako, ar gerai yra matomas vaizdas esant stipriam išoriniam apšvietimui (saulės šviesa, šviesi patalpa ir t.t.). LCD monitorių šviesumas matuojamas kandelomis kvadratiniam centimetrui (Cd/m2).
Renkantis monitorių būtina žinoti, kad kuo didesnis šviesumo rodiklis, tuo geresnis vaizdo matomumas.

Kasdieniniam naudojimui TopPC.lt rekomenduoja įsigyti monitorių su šviesumo rodikliu, ne mažesniu, kaip 250 cd/m2.

Pagrindinė informacija
Matmenys 49"

Monitoriaus ekrano dydis matuojamas coliais per diagonalę. Ekrano dydis turi atitikti ekrano skiriamąją gebą, kad būtų pasiektas maksimalus darbinio paviršiaus panaudojimas ir vaizdo detalizavimas.

Šiuo metu yra prieinami dviejų formų LCD monitoriai: standartinio pločio ir aukščio proporcijos 4:3 arba plataus ekrano proporcijos 16:9 arba 16:10. Plataus ekrano monitorius yra platesnis ir jo skiriamoji geba yra aukštesnė nei standartinių proporcijų monitoriuose

Kuo didesnis monitorius, tuo aukštesnę skiriamąją gebą jis palaiko. Galimybė padidinti ekrano skiriamąja geba priklauso nuo monitoriaus dydžio ir galimai, nuo vaizdo plokštės rūšies.

Paraiška : Gaming
Spalva : Juoda
Vaizdo kraštinių santykis : 32:9
Skiriamoji geba DFHD 3840x1080

Monitoriaus ekrano skiriamoji geba nusako, kiek daug spalvinių taškų (pixels) monitorius gali atvaizduoti. Tai liečia ekrane matomą tekstą ir vaizdo skaidrumą. Kuo jis didesnis, tuo ryškesni atrodo elementai.

Naudojama skiriamoji geba priklauso nuo monitoriaus palaikomos skiriamosios gebos. LCD monitoriai, įskaitant ir skreitinukų ekranus, paprastai geriausiai veikia, jei yra nustatyta jo vietinė skiriamoji geba. Monitoriams nebūtina nustatyti šią skiriamąją gebą, bet paprastai rekomenduojama ją nustatyti, kad būtų užtikrintas galimų tekstų ir vaizdų ryškumas. Kuo didesnis monitorius, tuo aukštesnė skiriamąją gebą jis palaiko.

Galimybė padidinti ekrano skiriamąją gebą priklauso nuo monitoriaus dydžio ir galimybių, bei nuo vaizdo kortelės rūšies.
• 19 colių ekranas (standartinės proporcijos): 1280x1024 pikseliai
• 20 collių ekranas (standartinės proporcijos): 1600x1200 pikseliai
• 22 colių ekranas (plačiaekranis): 1680x1050 pikseliai
• 24 colių ekranas (plačiaekranis): 1900x1200 pikseliai

Funkcionalumas
Aukščio reguliavimas : Yra
Be mirgėjimo : Ir
Pasukamas : Ir
Pivot : Nėra
Tilt : Yra
VESA sieninis laikiklis : 100x100 mm
Uostai ir įranga
Garsiakalbiai Yra

Kai kuriuose monitoriuose gali būti įmontuoti garsiakalbiai, kurie dažnai leidžia atsisakyti išorinių garsiakalbių, taip atlaisvinant vietą ant stalo ir sutaupant pinigų. Įmontuotų garsiakalbių garso kokybė yra gana vidutiniška, todėl rekomenduojame šia galimybe naudotis tik retam poreikiui.

Norint mėgautis muzika, filmais ir žaidimais, rekomenduojame įsigyti atitinkamos kokybės ir talpos Prijungimo vieta D-Sub Nėra

D-SUB yra klasikinis (analogiškas) monitoriaus jungties kištukas. Šis standartas pamažu nyksta iš rinkos, užleisdamas vietą kokybiškesniems HDMI arba DisplayPort (skaitmeniniams) kištukams.

Jei monitoriaus skiriamoji geba yra FullHD arba mažesnė, vidutinis naudotojas su šia jungtimi nepatirs jokių problemų. Norintieji pasiekti aukštesnę vaizdo kokybę ir raišką turėtų ieškoti monitoriaus su DisplayPort arba HDMI jungties lizdu.

Prijungimo vieta DisplayPort 1

DisplayPort yra skaitmeninis junginys aukštos kokybės vaizdo transliavimui vienu laidu. Atskirai nuo HDMI, šis junginys leidžia prie kompiuterio prijungti kelis išorinius monitorius naudojant vieną jungiklį.

Pirmiausiai įsigykite monitorių su DisplayPort, įsitikinkite ar Jūsų kompiuteryje yra prieinamas DisplayPort kištukas!

Prijungimo vieta DVI Nėra

DVI yra skaitmeninis standartas, užtikrinantis aukštą vaizdo kokybę, tačiau dėl didelio kištuko dydžio ir negalėjimo toliau plėtoti standarto dėl kelių techninių apribojimų šis jungties tipas palaipsniui praranda populiarumą ir jį pakeičia modernūs HDMI ir DisplayPort standartai.

DVI

nėra

suderinama su DisplayPort, tačiau yra DualMode DisplayPort jungčių, kuriose yra HDMI/DVI signalas, ir atitinkama kryptimi DisplayPort -> DVI gali perduoti vaizdą .

Jei monitoriaus skiriamoji geba bet kuria kryptimi viršija 1920 px, reikės vaizdo plokštės su DVI-D Dual Link palaikymu ir atitinkamos kokybės kabelio.

Prieš pirkdami monitorių turėtumėte patikrinti, ar jūsų vaizdo plokštė turi atitinkamą jungties lizdą!

Prijungimo vieta HDMI 2

HDMI - tai skaitmeninis aukštos kokybės vaizdo perdavimo standartas, leidžiantis prijungti monitorių prie kompiuterio plonu kabeliu naudojant elegantišką mažo dydžio jungtį. HDMI suderinamas su DVI, jei naudojamas atitinkamas perėjimas arba kabelis.

USB Hub : Yra
USB-C maitinimo tiekimas : Nav
USB-C vaizdo įvestis : 0
Išsamesnė specifikacija
Aprašymas - "ROG Strix XG49VQ" itin itin platus žaidimų monitorius su HDR 49 colių, 32:9 (3840 x 1080), 144 Hz, "FreeSync 2 HDR", "DisplayHDR 400", DCI-P3: 90 %, "Shadow Boost" Žaidimų monitorius su 49 colių itin plačiu 32: 9 ekranas (3840 x 1080), su HDR ir 144 Hz atnaujinimo dažniu, kad vaizdo efektai žaidimo metu būtų itin sklandūs Didelio dinaminio diapazono (HDR) technologija su profesionalia spalvų palete, 90 % apimančia spalvų erdvę DCI-P3 užtikrina kontrastą ir spalvų našumą pagal "DisplayHDR 400" sertifikavimo reikalavimus "Radeon FreeSync 2 HDR" technologija užtikrina neįtikėtinai sklandų žaidimą, mažą vėlavimą ir geresnį ryškumą bei kontrastą "Shadow Boost" pagerina vaizdo kokybę tamsiose srityse, pašviesindama tam tikras scenas, neperšviesindama šviesių sričių. Keli skirtingi HDR režimai leidžia naudotojams pritaikyti nustatymus priklausomai nuo taikomųjų programų, pvz., žaidimo, turinio kūrimo ar vaizdo įrašų žiūrėjimo. daugiau nei itin platus "ROG Strix XG49VQ" yra žaidimų monitorius su 49 colių itin plačiu ekranu ir sklandžiu 144 Hz atnaujinimo dažniu, kuris užtikrina maksimalų įsitraukimą į žaidimą. Jame įdiegtos "Radeon FreeSync 2 HDR" ir didelio dinaminio diapazono (HDR) technologijos su profesionalia spalvų palete, 90 % apimančia DCI-P3 spalvų erdvę, taip pat siūlomas suderinamumas su "DisplayHDR 400" sertifikatu.
GREITAS 144 HZ ATNAUJINIMO FREKVENCIJA Monitorius "ROG Strix XG49VQ" turi itin greitą 144 Hz atnaujinimo dažnį, kuris garantuoja, kad net ir sparčiausiai veikiantys žaidimai ir aukščiausi grafikos nustatymai veiks neįtikėtinai sklandžiai ir be jokių uždelsimų. "Radeon FreeSync 2 HDR" Sklandžiam žaidimui "ROG Strix XG49VQ" naudojama "FreeSync 2 HDR" technologija, kuri garantuoja neįtikėtinai sklandžius vaizdo efektus su mažu uždelsimu, taip pat geresnį ryškumą ir kontrastą. Freesync 2 apima tiek SDR, tiek HDR turinio apdorojimą su mažu vėlavimu, todėl pašalinamas vėlavimas tarp signalo šaltinio ir vaizdo rodymo, kuris paprastai atsiranda žaidžiant HDR turinį. Didelio dinaminio diapazono (HDR) technologija su 90 % DCI-P3 paletės aprėptimi ir "DisplayHDR 400" sertifikavimu Siekdama suteikti naudotojams geriausią įmanomą HDR patirtį, ROG prieš pristatydama kiekvieną monitorių patikrina, ar jis atitinka "DisplayHDR 400" sertifikavimą. Kad atitiktų šį standartą, "ROG Strix XG49VQ" monitoriaus didžiausias ryškumas yra 450 cd/m2, t. y. 50 % didesnė vertė nei tipiniuose monitoriuose, palaikančiuose standartinį dinaminį diapazoną. XG49VQ taip pat užtikrina 90 % DCI-P3 spalvų erdvės aprėptį ir aukštą kontrasto charakteristiką. VYZDYS PO VYZDŽIO Dėl itin plataus ekrano, palaikančio kelis signalo šaltinius, ir vaizdo po vaizdo technologijos "ROG Strix XG49VQ" monitorius leidžia vienu metu žiūrėti turinį net iš trijų skirtingų signalo šaltinių. Taigi galite mėgautis geresne žaidimo patirtimi, pavyzdžiui, žaisdami "Xbox One" arba "PS4 Pro" konsole, o per kompiuterį žiūrėdami tiesiogines transliacijas per "Twitch". Klaviatūros spartieji klavišai vaizdo pagal vaizdą funkcijoms Dėl patogių klaviatūros spartųjų klavišų prieinamumo "ROG Strix XG49VQ" monitorius leidžia greitai ir lengvai rodyti vaizdą iš įvairių šaltinių vienas šalia kito, taip pat rankiniu būdu reguliuoti išdėstymą, kad jis kuo geriau tilptų ekrano paviršiuje. Shadow Boost technologija ASUS Shadow Boost technologija pašviesina tamsias žaidimo pasaulio sritis, neperšviesindama šviesių zonų. Tai ne tik pagerina bendrą žiūrėjimo patirtį, bet ir padeda lengviau pastebėti priešus paslėptose tamsiose žemėlapio dalyse. KIEKVIENAS HDR REŽIMAS Dabar galite pasirinkti vieną iš kelių HDR režimų, kad, priklausomai nuo esamo scenarijaus, reguliuotumėte monitoriaus veikimą, susijusį su turinio rodymu HDR režimu. Technologija "GamePlus" Išskirtinis, integruotas "GamePlus" sparčiųjų klavišų klavišas siūlo patobulinimus žaidimo viduje, dėl kurių turėsite dar geresnę žaidimo patirtį. Ši funkcija buvo sukurta atsižvelgiant į profesionalių žaidėjų atsiliepimus ir leidžia jiems treniruotis bei tobulinti savo įgūdžius. Turtingos ryšio galimybės ROG Strix XG49VQ siūlo daugybę ryšio galimybių, įskaitant: "DisplayPort 1.2", dvi HDMI jungtys ir dvi USB 3.0 jungtys. Technologija "Ultra Low Blue Light" Monitoriuje "ROG Strix XG49VQ" įdiegta "TÜV Rheinland" sertifikuota "ASUS Ultra-Low Blue Light" technologija, kuri apsaugo naudotojo akis ir neleidžia akims pavargti dėl žalingo mėlynos šviesos poveikio. Keturis skirtingus filtro nustatymus galima pasirinkti naudojant ekrano meniu arba penkiakrypčiu valdikliu. Technologija "Flicker-Free" ROG Strix XG49VQ sumažina ekrano mirgėjimą, sumažindama akių įtampą ir suteikdama patogesnę žaidimų patirtį. Ergonomiškas dizainas "ROG Strix XG49VQ" monitoriuje įrengtas stovas, sukurtas taip, kad būtų maksimaliai ergonomiškas. Jame yra daugybė monitoriaus pasukimo, ekrano pakreipimo, taip pat atitinkamo aukščio nustatymo galimybių, todėl galite lengvai nustatyti sau idealų žiūrėjimo kampą.
Aspect ratio (kraštinių santykis) - 32:9
Aukštis - 369.7 mm
Aukštis su stovu - 529.1 mm
Automatinis posūkis - Ne
Daugialypė terpė - garsiakalbių skaičius - 2
Daugialypė terpė - RMS vardinė galia - 10 W
Daugialypė terpė - Įmontuota kamera - Ne
Daugialypė terpė - įmontuotas (-i) garsiakalbis (-iai) - Taip
dimensionalWeight - 46847
Dizainas - Kojų spalva - Juoda
Dizainas - Produkto spalva - Juoda
Dizainas - Rinkos pozicionavimas - Gaming
Dizainas - sertifikavimas - BSMI, CB, CCC, CE, CEL lygis, CU, ErP, FCC, J-MOSS, KCC, PSE, UL/cUL, VCCI, WEEE, WHQL (Windows 10, Windows 8.1, Windows 7), MEPS, RCM, KC, eStandby, TUV
dydisX - 484
ean - 4718017169349
Eans - 4718017169349
EAN_kodas - 4718017169349
Ekranas - 3D - Ne
Ekranas - atsako laikas - 4 ms
Ekranas - didelio dinaminio diapazono (HDR) technologija - Didelio dinaminio diapazono (HDR) 400
Ekranas - Didžiausias atnaujinimo dažnis - 144 Hz
Ekranas - ekrano forma - Išlenktas
Ekranas - ekrano kreivumas - 180 cm
Ekranas - ekrano kreivumo įvertinimas - 1800R
Ekranas - ekrano ryškumas (tipinis) - 450 cd/m²
Ekranas - Ekrano skiriamoji geba - 3840 x 1080 pikselių
Ekranas - Ekrano technologija - LED
Ekranas - Ekrano įstrižainė - 124,5 cm (49")
Ekranas - HD tipo - "UltraWide Full HD
Ekranas - jutiklinis ekranas - Ne
Ekranas - kontrasto santykis (tipinis) - 3000:1
Ekranas - matomas dydis, horizontalus - 119.6 cm
Ekranas - matomas dydis, vertikalus - 33.6 cm
Ekranas - palaikomas didelis dinaminis diapazonas (HDR) - Taip
Ekranas - Palaikomos grafikos skiriamosios gebos - 3840 x 1080
Ekranas - Pikselių žingsnis - 0.311 x 0.311 mm
Ekranas - Prigimtinis kraštinių santykis - 32:9
Ekranas - RGB spalvų erdvė - sRGB
Ekranas - Rodyti spalvų skaičių - 1,073 mlrd. spalvų
Ekranas - Skaitmeninis horizontalusis dažnis - 30 - 167 kHz
Ekranas - Skaitmeninis vertikalusis dažnis - 48 - 144 Hz
Ekranas - skydelio tipas - VA
Ekranas - sRGB aprėptis (tipinė) - 125%
Ekranas - Žiūrėjimo kampas, horizontalus - 178°
Ekranas - Žiūrėjimo kampas, vertikalus - 178°
Ekrano dydis (įstrižainė) - 49''
Ekrano paviršius - Matt
Energijos klasė - G
Energijos suvartojimas - 47 W
Energijos vartojimo efektyvumo etiketė - Atsisiųsti
Ergonomika - aukščio reguliavimas - 12 cm
Ergonomika - aukščio reguliavimas - Taip
Ergonomika - ekrano ekranas (OSD) - Taip
Ergonomika - Kabelio užrakto lizdas - Taip
Ergonomika - Kabelio užrakto lizdo tipas - Kensingtonas
Ergonomika - pakreipimo kampo diapazonas - -5 - 20°
Ergonomika - pakreipimo reguliavimas - Taip
Ergonomika - pasukamas - Taip
Ergonomika - skydelio montavimo sąsaja - 100 x 100 mm
Ergonomika - VESA tvirtinimas - Taip
Galia - energijos sąnaudos (HDR) per 1000 valandų - 109 kWh
Galia - energijos sąnaudos (SDR) per 1000 valandų - 56 kWh
Galia - Energijos vartojimo efektyvumo klasė (SDR) - G
gamintojas - Asus
Gamintojas - Asus
Gamintojas - Asus
Gamintojo kodas - 90LM04H0-B01170
Gamintojo kodas - XG49VQ
Garantija -
garantija - 36
GarantijaInformacija - 3 metai
garantijaType - G
garantijos_tipas - išorinis
GTIN - 0192876169346
GTIN - 192876169346
GTIN - 0192876169353
GTIN - 192876169353
GTIN - 4718017163453
GTIN - 4718017169349
Gylis - 344.74 mm
Gylis su stovu - 344.74 mm
I/O jungtys - 1 x 3,5 mm minijack lizdas
I/O jungtys - 1 x DisplayPort
I/O jungtys - 1 x USB (B tipo)
I/O jungtys - 2 x HDMI
I/O jungtys - 2 x USB 3.0
Interneto kamera - Nėra
Jutiklinis ekranas - Ne
Kategorija - Kompiuterių monitoriai
Kategorija - Root/Elektronika/PC periferiniai įrenginiai/Monitoriai
Kategorija_1 - Monitoriai ir televizoriai
Kategorija_2 - 31 colių ir didesni LED monitoriai
Kitos funkcijos - Galimybė pakreipti skydelį (pakreipti): + Galimybė pasukti monitoriaus pagrindą: -16 ° ~ + 16 ° Aukščio reguliavimas: 0 ~ 120 mm Patogūs funkciniai klavišai: "GamePlus", 5 krypčių OSD navigacijos jutiklis, "GameVisual
Kitos funkcijos - Integruotas TV imtuvas - Ne
Kitos funkcijos - Picture-by-Picture (PbP) - Taip
Kitos funkcijos - Pridedamas kintamosios srovės adapteris - Taip
Kitos funkcijos - Įjungimo / išjungimo jungiklis - Taip
Logistikos duomenys - Suderintos sistemos (HS) kodas - 85285210
LongDesc - "ROG Strix XG49VQ" yra itin platus 49 colių žaidimų monitorius su tolygiu 144 Hz atnaujinimo dažniu, kuris suteikia puikią įtraukiančią žaidimų patirtį. Jame įdiegta "Radeon™ FreeSync 2 HDR" ir didelio dinaminio diapazono (HDR) technologija su DCI-P3 90 % profesionalios spalvų gamos aprėptimi ir "DisplayHDR™ 400" sertifikatu.TAS SUPER ULTRA PLATUS49 colių "ROG Strix XG49VQ" žaidimų monitorius su 1800R išlenkimu užtikrina puikią įtraukiančią žaidimų patirtį ir papildomą lankstumą atliekant įvairias užduotis. Dėl 32:9 kraštinių santykio itin itin platus ekranas užtikrina tokį patį matymo plotą kaip du vienas šalia kito esantys 27 colių monitoriai, o tarpas ir rėmelis netrukdo matyti vaizdą.RYŠKUS 144HZ ATNAUJINIMO RYŠYS"ROG Strix XG49VQ" pasižymi itin sparčiu 144 Hz atnaujinimo dažniu, todėl net ir sparčiausi žaidimai, žaidžiami aukščiausiais vaizdo nustatymais, išlieka sklandūs kaip sviestas ir visiškai neatsilieka.RADEON FREESYNC™ 2 HDR LYGŠČIAM ŽAIDIMUIROG Strix XG49VQ įdiegta "FreeSync™ 2 HDR" technologija, kuri užtikrina sviesto lygumo vaizdą su mažu vėlavimu ir geresniu ryškumu bei kontrastu. "FreeSync 2" numato mažo vėlavimo apdorojimą tiek standartiniam, tiek HDR turiniui, todėl pašalinamas įvesties vėlavimas, paprastai susijęs su HDR turiniu.DIDŽIOJI DINAMINĖ DIAGNOSTIKA (HDR) SU DCI-P3 90 % IR DISPLAYHDR™ 400Siekdama užtikrinti geriausią HDR patirtį, ROG prieš pristatydama kiekvieną monitorių patikrina, ar jis atitinka "DisplayHDR™ 400" sertifikavimo reikalavimus. Kad atitiktų šį standartą, didžiausias ROG Strix XG49VQ ryškumas yra 450 cd/m2, t. y. 50 % didesnis nei tipinių standartinio dinaminio diapazono monitorių. XG49VQ taip pat užtikrina 90 % DCI-P3 spalvų gamos ir kontrasto charakteristikas.PAVYZDYS PO PAVYZDŽIUDėl itin plataus ekrano, kelių įėjimų ir vaizdo po vaizdo palaikymo "ROG Strix XG49VQ" leidžia vienu metu žiūrėti iki trijų turinio šaltinių, todėl galite mėgautis geresne žaidimų patirtimi, pavyzdžiui, žaisti "Xbox One" ar "PS4 Pro" žaidimus, o kompiuteryje žiūrėti "Twitch" transliacijas.PAVYZDYS PO PAVYZDŽIO RODYKLĖMISS patogiais sparčiaisiais klavišais "ROG Strix XG49VQ" galite greitai ir lengvai rodyti skirtingus vaizdo šaltinius vieną šalia kito ir rankiniu būdu reguliuoti išdėstymą, kad jis geriausiai tiktų ekrane.THADOW BOOST TECHNOLOGYASUS Shadow Boost technologija išryškina tamsias žaidimo pasaulio sritis, neperšviesindama šviesesnių sričių, todėl pagerėja bendras vaizdas ir kartu lengviau pastebėti tamsiuose žemėlapio plotuose pasislėpusius priešus.GAMEPLUS TECHNOLOGIJAKryžminio taikiklio perdanga suteikia keturias skirtingas kryžminio taikiklio parinktis, todėl galite pasirinkti geriausiai tinkančią šiuo metu žaidžiamai šaudyklei.Išskirtinė ASUS integruota "GamePlus" sparčioji klaviatūra siūlo žaidimo patobulinimus, padedančius iš žaidimo išgauti daugiau naudos.Ši funkcija sukurta kartu su profesionaliais žaidėjais, todėl jie gali treniruotis ir tobulinti savo žaidimo įgūdžius.DIDŽIAUSIOS SUJUNGIMO GALIMYBĖSROG Strix XG49VQ siūlo platų jungčių pasirinkimą, įskaitant DisplayPort 1.2, dvi HDMI ir dvi USB 3.0 jungtis.ULTRA-LOW BLUE LIGHT TECHNOLOGIJAROG Strix XG49VQ turi TÜV Rheinland sertifikuotus ASUS Ultra-low Blue Light filtrus, apsaugančius akis ir neleidžiančius įsitempti nuo kenksmingos mėlynos šviesos. Pasirinkite vieną iš keturių skirtingų filtrų nustatymų per OSD meniu arba naudodami penkių krypčių valdiklį.TECHNOLOGIJA BE MIRGĖJIMOROG Strix XG49VQ sumažina mirgėjimą ekrane, kad sumažintų akių įtampą ir užtikrintų patogesnį žaidimą.ERGONOMINIS DIZAINASROG Strix XG49VQ turi ergonomišką stovą. Jame galima plačiai reguliuoti pasukimą, pakreipimą ir aukštį, kad būtų lengva pasiekti idealų žiūrėjimo kampą.
LongProductName - XG49VQ, 49", 32:9, 3840x1080, 1800R, 144 Hz, RMS 2x 5 W, HDMI 2.0, DP 1.2, 3,5 mm, USB 3.0, 1193,33x529,10x344,74 mm
LongSummaryDescription - ASUS ROG Strix XG49VQ. Ekrano įstrižainė: 124,5 cm (49"), ekrano skiriamoji geba: 3840 x 1080 pikselių, HD tipas: Ekrano technologija: "UltraWide Full HD", ekrano technologija: LED, Atsako laikas: 1 val: Žiūrėjimo kampas horizontaliai: 178°, Žiūrėjimo kampas vertikaliai: 178°, Žiūrėjimo kampas vertikaliai: 178°. Įmontuotas (-i) garsiakalbis (-iai). Įmontuotas USB šakotuvas, USB šakotuvo versija: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA tvirtinimas, aukščio reguliavimas. Produkto spalva: juoda
Maitinimas - Energijos suvartojimas (budėjimo režimas) - 0.3 W
Maitinimas - energijos suvartojimas (išjungta) - 0.3 W
Maitinimas - Energijos suvartojimas (tipinis) - 56 W
Maitinimas - Energijos vartojimo efektyvumo klasė (HDR) - G
Maitinimas - Energijos vartojimo efektyvumo skalė - Nuo A iki G
Maitinimas - kintamosios srovės įvesties dažnis - 50 - 60 Hz
Maitinimas - kintamosios srovės įėjimo įtampa - 100 - 240 V
matmenų aukštis - 1305 mm
matmenų gylis - 360 mm
matmenų plotis - 480 mm
matmuo svoris - 34500 g
Matomas plotas, horizontalus - 1195.8 mm
Matomas plotas, vertikalus - 336.3 mm
Matricos tipas - VA
Modelis - XG49VQ
Našumas - "AMD FreeSync - Taip
Našumas - "AMD FreeSync" tipas - "FreeSync Premium Pro
Našumas - "VESA Adaptive Sync" palaikymas - Taip
Našumas - NVIDIA G-SYNC - Taip
Pakuotės duomenys - Pakuotės aukštis - 484 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės gylis - 370 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės plotis - 1308 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės svoris - 20.9 kg
Pakuotės turinys - greitasis pradžios vadovas - Taip
Pakuotės turinys - Įtraukti kabeliai - AC
Pakuotės turinys - Įtraukti kabeliai - AC, "DisplayPort", HDMI, USB
Pakuotės turinys - Įtraukti kabeliai - DisplayPort
Pakuotės turinys - Įtraukti kabeliai - HDMI
Pakuotės turinys - Įtraukti kabeliai - USB
Papildomas priedas -
Pavadinimas - ASUS ROG STRIX Curved XG49VQ [144 Hz, HDR, "Freesync 2"]
Pavadinimas - ASUS ROG Strix XG49VQ - 49 - LED (juodas, lenktas, UWFHD, "AMD Free Sync 2")
Pavadinimas - ASUS ROG Strix XG49VQ kompiuterio monitorius 124,5 cm (49") 3840 x 1080 taškų UltraWide Full HD LED juodas
pavadinimas - Monitorius 49 XG49VQ VA 32:9 (3840 x 1080) ROG Strix 144Hz 4 ms 1200nit 125% sRGB HDR400 HDMI DP USB B 2xUSB3.0 Garsiakalbis
Plotis - 1193.33 mm
Prekės ženklas - ASUS
Prekės ženklo dalies kodas - 90LM04H0-B01170
Pridedami priedai - Maitinimo šaltinis USB kabelis "DisplayPort" kabelis Vartotojo vadovas Maitinimo adapteris HDMI kabelis Garantijos kortelė
Prievadai ir sąsajos - "DisplayPort" versija - 1.2
Prievadai ir sąsajos - A tipo USB prievadų kiekis - 2
Prievadai ir sąsajos - Aukščiau esančių prievadų skaičius - 1
Prievadai ir sąsajos - Ausinių išvestis - Taip
Prievadai ir sąsajos - Ausinių išvestys - 1
Prievadai ir sąsajos - DisplayPorts kiekis - 1
Prievadai ir sąsajos - DVI prievadas - Ne
Prievadai ir sąsajos - Galimybė prijungti ausines - 3.5 mm
Prievadai ir sąsajos - HDCP - Taip
Prievadai ir sąsajos - HDMI prievadų kiekis - 2
Prievadai ir sąsajos - HDMI versija - 2.0
Prievadai ir sąsajos - USB upstream prievado tipas - B tipo USB
Prievadai ir sąsajos - USB šakotuvo versija - 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
Prievadai ir sąsajos - Įmontuotas USB šakotuvas - Taip
producerCode - XG49VQ
productName - ASUS ROG Strix XG49VQ kompiuterio monitorius 124,5 cm (49") 3840 x 1080 taškų UltraWide Full HD LED juodas
productSize - Mažos paletės
Produkto pavadinimas - XG49VQ
Reakcijos laikas - 4 ms
Rezoliucija - 3840 x 1080
Ryškumas - 1200 cd/m²
Sertifikatai - BSMI
Sertifikatai - CB
Sertifikatai - CCC
Sertifikatai - CE
Sertifikatai - CU
Sertifikatai - ErP
Sertifikatai - FCC A klasė
Sertifikatai - KC
Sertifikatai - KCC
Sertifikatai - PSE
Sertifikatai - RoHS
Sertifikatai - TUV
Sertifikatai - UL/C-UL arba CSA
Sertifikatai - VCCI
ShortSummaryDescription - ASUS ROG Strix XG49VQ, 124,5 cm (49 colių), 3840 x 1080 taškų, "UltraWide Full HD", LED, 4 ms, juoda
sizeY - 370
sizeZ - 1308
Spalva - Juoda
Spalvų skaičius - 1,07 mlrd.
Statinis kontrastas - 500:1
Svoris - 13.3 kg
Svoris - 20,35
svoris - 20900
Svoris ir matmenys - Aukštis (be stovo) - 369.7 mm
Svoris ir matmenys - Aukštis (su stovu) - 529.1 mm
Svoris ir matmenys - Gylis (be stovo) - 178.4 mm
Svoris ir matmenys - Gylis (su stovu) - 344.7 mm
Svoris ir matmenys - Plotis (be stovo) - 1193.3 mm
Svoris ir matmenys - Plotis (su stovu) - 1193.3 mm
Svoris ir matmenys - Svoris (be stovo) - 9.7 kg
Svoris ir matmenys - Svoris (su stovu) - 13.3 kg
Svoris su stovu - 20.9 kg
Taškų žingsnis - 0.311 mm
Transrefleksinė technologija - LED
Trumpas aprašymas - 49" | VA | 3840 x 1080 | HDMI | 2x USB | 1x USB 3.0 | DisplayPort | Głośniki | HAS | VESA 100 x 100
Tvarumas - Europos gaminių registro energijos vartojimo efektyvumo ženklinimo (EPREL) kodas - 394157
Tvarumas - Tvarumo sertifikatai - RoHS
URL - https://www.asus.com/Monitors/ROG-Strix-XG49VQ/
Veikimas - "Low Blue Light" technologija - Taip
Veikimas - technologija be mirgėjimo - Taip
vendpn - XG49VQ
VESA - 100 x 100
warrantyLength - 24
Įmontuotas TV imtuvas - Ne
Įmontuoti garsiakalbiai - Taip
Žiūrėjimo kampas, horizontalus - 178 °
Žiūrėjimo kampas, vertikalus - 178 °
Description - ROG Strix XG49VQ Super Ultra-Wide gaming monitor with HDR 49 inches, 32: 9 (3840 x 1080), 144 Hz, FreeSync 2 HDR, DisplayHDR 400, DCI-P3: 90%, Shadow Boost Gaming monitor with 49 "super ultra wide 32: 9 screen (3840 x 1080), with HDR and 144 Hz refresh rate for super-smooth visual effects during the game High Dynamic Range (HDR) technology with a professional color palette of 90% covering the color space DCI-P3 provides contrast and color performance in accordance with the requirements of the DisplayHDR 400 certification Radeon FreeSync 2 HDR technology provides incredibly smooth gameplay, low latency, and better brightness and contrast Shadow Boost improves image quality in dark areas, brightening specific scenes without over-exposing bright areas. Several different HDR modes allow users to customize settings depending on applications, e.g. gameplay, content creation or video viewing MORE THAN ULTRA-WIDE
ROG Strix XG49VQ is a gaming monitor with a 49-inch super ultra-wide screen and a smooth 144Hz refresh rate, which ensures maximum immersion during the game. It is equipped with Radeon FreeSync 2 HDR and High Dynamic Range (HDR) technologies with a professional color palette of 90% covering the DCI-P3 color space, as well as offering compatibility with DisplayHDR 400 certification.
FAST FREQUENCY OF REFRESH 144 HZ
The ROG Strix XG49VQ monitor has an ultra fast 144 Hz refresh rate, which guarantees that even the fastest-performing games and the highest graphics settings will work incredibly smoothly and without any delays.
Radeon FreeSync 2 HDR FOR A SMOOTH GAME
ROG Strix XG49VQ uses FreeSync 2 HDR technology, which guarantees incredibly smooth visual effects with low latency, as well as better brightness and contrast. Freesync 2 covers the processing of both SDR and HDR content with low latency, which eliminates the delay between the signal source and the image display that usually occurs when playing HDR content.
High Dynamic Range (HDR) technology with 90% coverage of the DCI-P3 pallet and DisplayHDR 400 certification
In order to provide users with the best possible experience with HDR, ROG tests each monitor before shipment to ensure it is compatible with DisplayHDR 400 certification. To meet this standard, the peak luminance of the ROG Strix XG49VQ monitor is 450 cd / m2, which is the value of 50% higher than in typical displays that support the standard dynamic range. XG49VQ also provides 90% coverage of the DCI-P3 color space and high contrast performance.
IMAGE AFTER PICTURE
With a super ultra-wide screen with support for multiple signal sources and image-by-picture technology, the ROG Strix XG49VQ monitor allows you to view content from up to three different signal sources at the same time. So you can enjoy better gameplay experience, such as playing on your Xbox One or PS4 Pro console, while watching live broadcasts on Twitch through your computer.
Keyboard shortcuts for picture-by-picture functions
Thanks to the availability of convenient keyboard shortcuts, the ROG Strix XG49VQ monitor allows you to quickly and easily display video from various sources side by side, as well as manually adjusting the layout for the best possible fit on the surface of the screen.
Shadow Boost technology
ASUS Shadow Boost technology brightens dark areas in the world of gameplay without overexposing bright zones. This not only improves the overall viewing experience, but also makes it easier to see enemies in the hidden, dark parts of the map.
SOME HDR MODES
You can now choose from several HDR modes to adjust the performance of the monitor in terms of displaying content in HDR depending on the current scenario. GamePlus technology
Exclusive, integrated GamePlus shortcut key offers improvements inside the game, thanks to which you will have an even better game experience. This feature has been developed taking into account feedback from professional players and allows them to practice and improve their skills. Rich connectivity
ROG Strix XG49VQ offers a wide range of connection options, including: DisplayPort 1.2, two HDMI ports and two USB 3.0 ports. Ultra Low Blue Light technology
The ROG Strix XG49VQ monitor is equipped with the ASUS Ultra-Low Blue Light certified by TÜV Rheinland, which protects the user's eyes and prevents eye fatigue due to the harmful effects of blue light. Four different filter settings can be selected via the on-screen menu or using the five-way joystick. Flicker-Free technology
ROG Strix XG49VQ reduces screen flickering, minimizing eye strain and providing a more comfortable gaming experience. Ergonomic design
The ROG Strix XG49VQ monitor is equipped with a stand designed for maximum ergonomics. It offers a wide range of monitor rotation options, tilting the screen, as well as setting the appropriate height, so you can easily set the ideal viewing angle for yourself.
Aspect ratio - 32:9
Height - 369.7 mm
Height with stand - 529.1 mm
Auto Pivot - No
Multimedia - Number of speakers - 2
Multimedia - RMS rated power - 10 W
Multimedia - Built-in camera - No
Multimedia - Built-in speaker(s) - Yes
dimensionalWeight - 46847
Design - Feet colour - Black
Design - Product colour - Black
Design - Market positioning - Gaming
Design - Certification - BSMI, CB, CCC, CE, CEL level , CU, ErP, FCC, J-MOSS, KCC, PSE, UL/cUL, VCCI, WEEE, WHQL (Windows 10, Windows 8.1, Windows 7), MEPS, RCM, KC, eStandby, TUV
sizeX - 484
ean - 4718017169349
Eans - 4718017169349
EAN_code - 4718017169349
Display - 3D - No
Display - Response time - 4 ms
Display - High Dynamic Range (HDR) technology - High Dynamic Range (HDR) 400
Display - Maximum refresh rate - 144 Hz
Display - Screen shape - Curved
Display - Screen curvature - 180 cm
Display - Screen curvature rating - 1800R
Display - Display brightness (typical) - 450 cd/m²
Display - Display resolution - 3840 x 1080 pixels
Display - Display technology - LED
Display - Display diagonal - 124.5 cm (49")
Display - HD type - UltraWide Full HD
Display - Touchscreen - No
Display - Contrast ratio (typical) - 3000:1
Display - Viewable size, horizontal - 119.6 cm
Display - Viewable size, vertical - 33.6 cm
Display - High Dynamic Range (HDR) supported - Yes
Display - Supported graphics resolutions - 3840 x 1080
Display - Pixel pitch - 0.311 x 0.311 mm
Display - Native aspect ratio - 32:9
Display - RGB colour space - sRGB
Display - Display number of colours - 1.073 billion colours
Display - Digital horizontal frequency - 30 - 167 kHz
Display - Digital vertical frequency - 48 - 144 Hz
Display - Panel type - VA
Display - sRGB coverage (typical) - 125%
Display - Viewing angle, horizontal - 178°
Display - Viewing angle, vertical - 178°
Screen size (diag.) - 49''
Display surface - Matt
Energy class - G
Power consumption - 47 W
Energy label - Pobierz
Ergonomics - Height adjustment - 12 cm
Ergonomics - Height adjustment - Yes
Ergonomics - On Screen Display (OSD) - Yes
Ergonomics - Cable lock slot - Yes
Ergonomics - Cable lock slot type - Kensington
Ergonomics - Tilt angle range - -5 - 20°
Ergonomics - Tilt adjustment - Yes
Ergonomics - Swivelling - Yes
Ergonomics - Panel mounting interface - 100 x 100 mm
Ergonomics - VESA mounting - Yes
Power - Energy consumption (HDR) per 1000 hours - 109 kWh
Power - Energy consumption (SDR) per 1000 hours - 56 kWh
Power - Energy efficiency class (SDR) - G
producer - Asus
Producer - Asus
Manufacturer - Asus
Manufacturer_code - 90LM04H0-B01170
ProducerCode - XG49VQ
Warranty -
guarantee - 36
WarrantyInfo - 3 years
warrantyType - G
guarantee_type - external
GTIN - 0192876169346
GTIN - 192876169346
GTIN - 0192876169353
GTIN - 192876169353
GTIN - 4718017163453
GTIN - 4718017169349
Depth - 344.74 mm
Depth with stand - 344.74 mm
I/O connectors - 1 x 3,5 mm minijack
I/O connectors - 1 x DisplayPort
I/O connectors - 1 x USB (Type B)
I/O connectors - 2 x HDMI
I/O connectors - 2 x USB 3.0
Web camera - None
Touch screen - No
Category - Computer Monitors
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Monitors
Category_1 - Monitors and TV
Category_2 - LED Monitors 31 inches and up
Other features - Possibility to tilt the panel (tilt): + 20 ° -5 ° Swivel monitor base: -16 ° ~ + 16 ° Height adjustment: 0 ~ 120 mm Convenient function keys: GamePlus, 5-way OSD Navigation Joystick, GameVisual
Other features - TV tuner integrated - No
Other features - Picture-by-Picture (PbP) - Yes
Other features - AC adapter included - Yes
Other features - On/off switch - Yes
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85285210
LongDesc - ROG Strix XG49VQ is a super ultra-wide 49-inch gaming monitor with a smooth 144Hz refresh rate that offers the ultimate immersive gaming experience. It features Radeon™ FreeSync 2 HDR, and High Dynamic Range (HDR) technology with DCI-P3 90% professional color gamut coverage and DisplayHDR™ 400 certification.THE SUPER ULTRA-WIDEThe 49-inch ROG Strix XG49VQ gaming monitor with 1800R curvature delivers the ultimate immersive gaming experience and extra flexibility for multitasking. With a 32:9 aspect ratio, the super ultra-wide display provides the same viewing area as two side-by-side 27-inch monitors without a gap and bezel getting in the way of your view.FAST 144HZ REFRESH RATEROG Strix XG49VQ offers an ultrafast 144Hz refresh rate, ensuring that even the fastest-paced games played at the highest visual settings remain buttery-smooth and completely lag-free.RADEON FREESYNC™ 2 HDR FOR SMOOTH GAMEPLAYROG Strix XG49VQ features FreeSync™ 2 HDR technology that delivers buttery-smooth visuals with low latency and better brightness and contrast. FreeSync 2 stipulates low-latency processing for both standard and HDR content, eliminating the input lag typically associated with HDR content.HIGH DYNAMIC RANGE (HDR) WITH DCI-P3 90% AND DISPLAYHDR™ 400To deliver the best HDR experience, ROG tests every monitor before it ships to ensure it passes DisplayHDR™ 400 certification. To meet this standard, the peak luminance of ROG Strix XG49VQ is 450 cd/m2 which is 50% higher than typical standard dynamic range displays. XG49VQ also delivers DCI-P3 90% color gamut and contrast performance.PICTURE-BY-PICTUREWith its super-ultra-wide screen, multiple inputs and picture-by-picture support, ROG Strix XG49VQ lets you watch up to three content sources at the same time, so you can enjoy better gaming experiences, such as playing Xbox One or PS4 Pro games, while watching Twitch streams on your PC.PICTURE BY PICTURE HOTKEYSWith convenient hot keys, ROG Strix XG49VQ lets you quickly and easily display different video sources side by side, and manually adjusts the layout for the best onscreen fit.SHADOW BOOST TECHNOLOGYASUS Shadow Boost technology clarifies dark areas of the game world without overexposing brighter areas, improving overall viewing while also making it easier to spot enemies hidden in dark areas of the map.GAMEPLUS TECHNOLOGYA crosshair overlay provides four different crosshair options, so you can select the one that best suits the shooter you're currently playing.The ASUS-exclusive, integrated GamePlus hotkey offers in-game enhancements that help you get more out of your game.This function is co-developed with input from pro gamers, allowing them to practice and improve their gaming skills.ROBUST CONNECTIVITYROG Strix XG49VQ offers a wide selection of connectivity options, including DisplayPort 1.2,Two HDMI and two USB 3.0 ports.ULTRA-LOW BLUE LIGHT TECHNOLOGYROG Strix XG49VQ comes with TÜV Rheinland-certified ASUS Ultra-low Blue Light filters to protect eyes and prevent strain from harmful blue light. Select from four different filter settings via the OSD menu or by using the five-way joystick.FLICKER-FREE TECHNOLOGYROG Strix XG49VQ reduces on-screen flicker to minimize eye strain, providing a more comfortable gaming experience.ERGONOMIC DESIGNROG Strix XG49VQ features a stand that's designed to be ergonomic. It offers extensive swivel, tilt and height adjustments to ensure that your ideal viewing angle is easy to achieve.
LongProductName - XG49VQ, 49", 32:9, 3840x1080, 1800R, 144Hz, RMS 2x 5W, HDMI 2.0, DP 1.2, 3.5mm, USB 3.0, 1193.33x529.10x344.74 mm
LongSummaryDescription - ASUS ROG Strix XG49VQ. Display diagonal: 124.5 cm (49"), Display resolution: 3840 x 1080 pixels, HD type: UltraWide Full HD, Display technology: LED, Response time: 4 ms, Native aspect ratio: 32:9, Viewing angle, horizontal: 178°, Viewing angle, vertical: 178°. Built-in speaker(s). Built-in USB hub, USB hub version: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA mounting, Height adjustment. Product colour: Black
Power - Power consumption (standby) - 0.3 W
Power - Power consumption (off) - 0.3 W
Power - Power consumption (typical) - 56 W
Power - Energy efficiency class (HDR) - G
Power - Energy efficiency scale - A to G
Power - AC input frequency - 50 - 60 Hz
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
dimension height - 1305 mm
dimension depth - 360 mm
dimension width - 480 mm
dimension weight - 34500 g
Visible area, horizontal - 1195.8 mm
Visible area, vertical - 336.3 mm
Matrix type - VA
Model - XG49VQ
Performance - AMD FreeSync - Yes
Performance - AMD FreeSync type - FreeSync Premium Pro
Performance - VESA Adaptive Sync support - Yes
Performance - NVIDIA G-SYNC - Yes
Packaging data - Package height - 484 mm
Packaging data - Package depth - 370 mm
Packaging data - Package width - 1308 mm
Packaging data - Package weight - 20.9 kg
Packaging content - Quick start guide - Yes
Packaging content - Cables included - AC
Packaging content - Cables included - AC, DisplayPort, HDMI, USB
Packaging content - Cables included - DisplayPort
Packaging content - Cables included - HDMI
Packaging content - Cables included - USB
Optional accessory -
Name - ASUS ROG STRIX Curved XG49VQ [144Hz, HDR, Freesync 2]
Name - ASUS ROG Strix XG49VQ - 49 - LED (Black, Curved, UWFHD, AMD Free Sync 2)
Title - ASUS ROG Strix XG49VQ computer monitor 124.5 cm (49") 3840 x 1080 pixels UltraWide Full HD LED Black
name - Monitor 49 XG49VQ VA 32:9 (3840 x 1080) ROG Strix 144Hz 4ms 1200nit 125% sRGB HDR400 HDMI DP USB B 2xUSB3.0 Speaker
Width - 1193.33 mm
Brand - ASUS
BrandPartCode - 90LM04H0-B01170
Accessories included - Power Supply USB cable DisplayPort cable User's Guide Power adapter HDMI cable Warranty Card
Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.2
Ports & interfaces - USB Type-A downstream ports quantity - 2
Ports & interfaces - Number of upstream ports - 1
Ports & interfaces - Headphone out - Yes
Ports & interfaces - Headphone outputs - 1
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces - DVI port - No
Ports & interfaces - Headphone connectivity - 3.5 mm
Ports & interfaces - HDCP - Yes
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 2
Ports & interfaces - HDMI version - 2.0
Ports & interfaces - USB upstream port type - USB Type-B
Ports & interfaces - USB hub version - 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
Ports & interfaces - Built-in USB hub - Yes
producerCode - XG49VQ
productName - ASUS ROG Strix XG49VQ computer monitor 124.5 cm (49") 3840 x 1080 pixels UltraWide Full HD LED Black
productSize - SmallPallet
ProductName - XG49VQ
Response time - 4 ms
Resolution - 3840 x 1080
Brightness - 1200 cd/m²
Certificates - BSMI
Certificates - CB
Certificates - CCC
Certificates - CE
Certificates - CU
Certificates - ErP
Certificates - FCC Class A
Certificates - KC
Certificates - KCC
Certificates - PSE
Certificates - RoHS
Certificates - TUV
Certificates - UL/C-UL or CSA
Certificates - VCCI
ShortSummaryDescription - ASUS ROG Strix XG49VQ, 124.5 cm (49"), 3840 x 1080 pixels, UltraWide Full HD, LED, 4 ms, Black
sizeY - 370
sizeZ - 1308
Color - Black
Number of colors - 1,07 mld
Static contrast - 500:1
Weight - 13.3 kg
Weight - 20,35
weight - 20900
Weight & dimensions - Height (without stand) - 369.7 mm
Weight & dimensions - Height (with stand) - 529.1 mm
Weight & dimensions - Depth (without stand) - 178.4 mm
Weight & dimensions - Depth (with stand) - 344.7 mm
Weight & dimensions - Width (without stand) - 1193.3 mm
Weight & dimensions - Width (with stand) - 1193.3 mm
Weight & dimensions - Weight (without stand) - 9.7 kg
Weight & dimensions - Weight (with stand) - 13.3 kg
Weight with stand - 20.9 kg
Dot pitch - 0.311 mm
Transreflective technology - LED
ShortDescription - 49" | VA | 3840 x 1080 | HDMI | 2x USB | 1x USB 3.0 | DisplayPort | Głośniki | HAS | VESA 100 x 100
Sustainability - European Product Registry for Energy Labelling (EPREL) code - 394157
Sustainability - Sustainability certificates - RoHS
URL - https://www.asus.com/Monitors/ROG-Strix-XG49VQ/
Performance - Low Blue Light technology - Yes
Performance - Flicker-free technology - Yes
vendpn - XG49VQ
VESA - 100 x 100
warrantyLength - 24
TV tuner built-in - No
Speakers built-in - Yes
Viewing angle, horizontal - 178 °
Viewing angle, vertical - 178 °
1 007,77 €
Asus XG49VQ, 49"
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos