Benq PD3220U, 31,5"

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 308799 Produkto kodas: 9H.LH7LA.TBE
Galima užsisakyti 80 vnt. Prieinamumas: 14 dienų po užsakymo patvirtinimo
Garantija: 2 metų
1 072,22 €
Pristatymo parinktys Daugiau apie pristatymą
  • Pristatymas Lietuvoje (DPD kurjerių paštas) 3,99 €: 03.05.2024
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Curved: Nėra
  • Refresh rate: 60 Hz
  • Skydelio tipas: IPS
  • Reakcijos laikas: 5ms
  • Kontrastas: 1300:1
  • Šviesumas: 350cd/m2
  • Matmenys: 31.5"
  • Skiriamoji geba: 4K UHD 3840x2160
Aprašymas
Siūlome įsigyti Benq 31.5" monitorių su 4K UHD 3840x2160 skiriamąja geba.
  • IPS matrica šiam monitoriui užtikrina aukštus spalvų atitikimo rodiklius, gerą vaizdo kontrastą ir puikų regimumą praktiškai bet kokiu matymo kampu.
  • Apie sujungimą su šiuolaikinėmis kortelėmis ir vaizdo grotuvais pasirūpins HDMI įėjimas.
  • DisplayPort prijungimo vieta užtikrina aukštos kokybės vaizdo gavimą iš grafinės kompiuterio kortelės, kuri palaiko šią technologiją.
  • Prijungimo vieta DVI užtikrina sujungimą su klasikinėmis vaizdo kortelėmis, kurios turi tokią prijungimo vietą.
  • Jungtis D-SUB palaiko vaizdo plokštės, kuriuose yra ankstesnės kartos – analoginiai VGA kištukai, ir palyginus naujesnės kartos DVI-I standartą, naudojant perėjimą DVI-I -> D-Sub.
  • Monitoriuje įrengta garsiakalbių sistema leidžia klausytis muzikos ir žiūrėti filmus su garsu be būtinybės įsigyti papildomas kolonėles.
  • Dėka greitam 5ms reakcijos laikui, šis monitorius puikiai tarnaus dinamiškų žaidimų ir filmų peržiūrai.
Ekrano charakteristikos
AMD FreeSync : Nėra
Curved : Nėra
Jutiklinis ekranas : Ne
NVIDIA G-SYNC : Nėra
Refresh rate : 60 Hz
Skydelio tipas IPS

Monitoriaus panelis yra ekrano matomos dalies pagrindinė ypatybė, arba technologija, kuria įgyvendinamas spalvinių taškų (pikselių) atvaizdavimas.

TN yra standartinė technologija su vidutiniu kontrasto, ryškumo ir spalvų atitikimu rodikliams.

IPS yra aukštos spalvų atitikimo matrica su geru atvaizdo reakcijos greičiu ir dėl to yra gerai atitinkanti grafinius darbus bei nuotraukų apdorojimą. IPS matricos siekia puikų vaizdo kampą išlaikant spalvas ir kontrastą beveik bet kuriuo kampu.

VA matricos užtikrina puikų spalvų atitikimą, tačiau reakcijos laiku šios matricos atsilieka nuo IPS ir TN, o vaizdo kampas yra maždaug vidutinis palyginti tarp šių technologijų.

Vidutiniam vartotojui visiškai užtenka TN tipo monitoriaus. Jei yra daugiau pinigų, galima pirkti VA arba IPS, atitinkamai.

VESA ekranasHDR : Nav
Reakcijos laikas 5ms
Monitoriaus ekrano reakcijos laikas nusako kaip greitai monitorius atspindės judančius vaizdus (filmus, žaidimus, animacija ir t.t.). Reakcijos laikas matuojamas milisekundėmis. Kuo mažesnis reakcijos laikas, tuo geriau monitorius galės atvaizduoti judančius vaizdus.
Dateks rekomenduoja įsigyti monitorių su 5ms, ar mažesniu reakcijos laiku.
Kontrastas 1300:1

Ekrano kontrastas nusako vaizdo ryškumą. Jis skiriasi nuo tamsiausio (visai juodas) iki šviesiausio (visai baltas) pikselio. Kuo didesnis kontrastas, tuo geriau įskaitomas tekstas ekrane, be to, kontrastas nusako, kiek išraiškingos linijos bus matomos monitoriuje.

Aukštas kontrastas yra žymus faktorius renkantis monitorių biurui ar mokymosi reikmėms, jei pagrindinai reikės dirbti su tekstine informacija.

Namų reikmėms svarbiausias pasirinkimo rodiklis yra šviesumas ir vaizdo reakcijos laikas. Kontrastą tikrinti geriau tamsiame kambaryje.
Didžiausias LCD monitorių trūkumas yra tas, kad sumažinus vaizdo ryškumą, kontrastas gali visai pradingti.

Šviesumas 350cd/m2

Monitoriaus šviesumas yra vaizdo regimumo rodiklis, kuris nusako, ar gerai yra matomas vaizdas esant stipriam išoriniam apšvietimui (saulės šviesa, šviesi patalpa ir t.t.). LCD monitorių šviesumas matuojamas kandelomis kvadratiniam centimetrui (Cd/m2).
Renkantis monitorių būtina žinoti, kad kuo didesnis šviesumo rodiklis, tuo geresnis vaizdo matomumas.

Kasdieniniam naudojimui TopPC.lt rekomenduoja įsigyti monitorių su šviesumo rodikliu, ne mažesniu, kaip 250 cd/m2.

Pagrindinė informacija
Matmenys 31.5"

Monitoriaus ekrano dydis matuojamas coliais per diagonalę. Ekrano dydis turi atitikti ekrano skiriamąją gebą, kad būtų pasiektas maksimalus darbinio paviršiaus panaudojimas ir vaizdo detalizavimas.

Šiuo metu yra prieinami dviejų formų LCD monitoriai: standartinio pločio ir aukščio proporcijos 4:3 arba plataus ekrano proporcijos 16:9 arba 16:10. Plataus ekrano monitorius yra platesnis ir jo skiriamoji geba yra aukštesnė nei standartinių proporcijų monitoriuose

Kuo didesnis monitorius, tuo aukštesnę skiriamąją gebą jis palaiko. Galimybė padidinti ekrano skiriamąja geba priklauso nuo monitoriaus dydžio ir galimai, nuo vaizdo plokštės rūšies.

Paraiška : Creative
Spalva : Juoda
Vaizdo kraštinių santykis : 16:9
Skiriamoji geba 4K UHD 3840x2160

Monitoriaus ekrano skiriamoji geba nusako, kiek daug spalvinių taškų (pixels) monitorius gali atvaizduoti. Tai liečia ekrane matomą tekstą ir vaizdo skaidrumą. Kuo jis didesnis, tuo ryškesni atrodo elementai.

Naudojama skiriamoji geba priklauso nuo monitoriaus palaikomos skiriamosios gebos. LCD monitoriai, įskaitant ir skreitinukų ekranus, paprastai geriausiai veikia, jei yra nustatyta jo vietinė skiriamoji geba. Monitoriams nebūtina nustatyti šią skiriamąją gebą, bet paprastai rekomenduojama ją nustatyti, kad būtų užtikrintas galimų tekstų ir vaizdų ryškumas. Kuo didesnis monitorius, tuo aukštesnė skiriamąją gebą jis palaiko.

Galimybė padidinti ekrano skiriamąją gebą priklauso nuo monitoriaus dydžio ir galimybių, bei nuo vaizdo kortelės rūšies.
• 19 colių ekranas (standartinės proporcijos): 1280x1024 pikseliai
• 20 collių ekranas (standartinės proporcijos): 1600x1200 pikseliai
• 22 colių ekranas (plačiaekranis): 1680x1050 pikseliai
• 24 colių ekranas (plačiaekranis): 1900x1200 pikseliai

Funkcionalumas
Aukščio reguliavimas : Yra
Be mirgėjimo : Ir
Pasukamas : Ir
Pivot : Yra
Tilt : Yra
VESA sieninis laikiklis : 100x100 mm
Uostai ir įranga
Garsiakalbiai Yra

Kai kuriuose monitoriuose gali būti įmontuoti garsiakalbiai, kurie dažnai leidžia atsisakyti išorinių garsiakalbių, taip atlaisvinant vietą ant stalo ir sutaupant pinigų. Įmontuotų garsiakalbių garso kokybė yra gana vidutiniška, todėl rekomenduojame šia galimybe naudotis tik retam poreikiui.

Norint mėgautis muzika, filmais ir žaidimais, rekomenduojame įsigyti atitinkamos kokybės ir talpos Prijungimo vieta D-Sub Nėra

D-SUB yra klasikinis (analogiškas) monitoriaus jungties kištukas. Šis standartas pamažu nyksta iš rinkos, užleisdamas vietą kokybiškesniems HDMI arba DisplayPort (skaitmeniniams) kištukams.

Jei monitoriaus skiriamoji geba yra FullHD arba mažesnė, vidutinis naudotojas su šia jungtimi nepatirs jokių problemų. Norintieji pasiekti aukštesnę vaizdo kokybę ir raišką turėtų ieškoti monitoriaus su DisplayPort arba HDMI jungties lizdu.

Prijungimo vieta DisplayPort 1

DisplayPort yra skaitmeninis junginys aukštos kokybės vaizdo transliavimui vienu laidu. Atskirai nuo HDMI, šis junginys leidžia prie kompiuterio prijungti kelis išorinius monitorius naudojant vieną jungiklį.

Pirmiausiai įsigykite monitorių su DisplayPort, įsitikinkite ar Jūsų kompiuteryje yra prieinamas DisplayPort kištukas!

Prijungimo vieta DVI Nėra

DVI yra skaitmeninis standartas, užtikrinantis aukštą vaizdo kokybę, tačiau dėl didelio kištuko dydžio ir negalėjimo toliau plėtoti standarto dėl kelių techninių apribojimų šis jungties tipas palaipsniui praranda populiarumą ir jį pakeičia modernūs HDMI ir DisplayPort standartai.

DVI

nėra

suderinama su DisplayPort, tačiau yra DualMode DisplayPort jungčių, kuriose yra HDMI/DVI signalas, ir atitinkama kryptimi DisplayPort -> DVI gali perduoti vaizdą .

Jei monitoriaus skiriamoji geba bet kuria kryptimi viršija 1920 px, reikės vaizdo plokštės su DVI-D Dual Link palaikymu ir atitinkamos kokybės kabelio.

Prieš pirkdami monitorių turėtumėte patikrinti, ar jūsų vaizdo plokštė turi atitinkamą jungties lizdą!

Prijungimo vieta HDMI 1

HDMI - tai skaitmeninis aukštos kokybės vaizdo perdavimo standartas, leidžiantis prijungti monitorių prie kompiuterio plonu kabeliu naudojant elegantišką mažo dydžio jungtį. HDMI suderinamas su DVI, jei naudojamas atitinkamas perėjimas arba kabelis.

USB Hub : Yra
USB-C maitinimo tiekimas : 85W
USB-C vaizdo įvestis : 2
Išsamesnė specifikacija
"Bluetooth" - Ne
"WiFi" - Ne
Aprašymas - BENQ PD3220U 4K UHD (DP, TB, HDMI, USB)
Aprašymas - Patobulintas tikslumas ir padidintas našumas, atitinkantis išlavintą skonį Kad atitiktų dizainerių, kuriems reikia tobulo spalvų atkūrimo, poreikius ir kartu padidintų bendrą našumą, PD3220U siūlo patobulintą DCI-P3 ir "Display P3" atitinkančią spalvų gamą ir "Thunderbolt 3" jungtį, kuri pagerina vaizdo ir duomenų signalų perdavimą. Koncepcijas atspindi nepriekaištinga spalvų kokybė Dizaineriai pasikliauja profesionaliais grafiniais monitoriais, kad galėtų išgauti ryškias spalvas, kurios yra esminis bet kurio gaminio elementas. Užtikrindami, kad visos spalvos būtų nepriekaištingai tikslios, dizaineriai gali būti tikri, kad klientai manys, jog jų įsigyti gaminiai verti kiekvieno išleisto cento. AQCOLOR TECHNOLOGIJA Siekdama atitikti naujausius profesionalius spalvų standartus, "BenQ" sukūrė AQCOLOR technologiją, kad išlaikytų: Tikslus atkūrimas. "BenQ" pakvietė spalvų ekspertą vadovauti komandai ir prisijungė prie ICC (Tarptautinio spalvų konsorciumo) ir ISO (Tarptautinės standartų organizacijos), kad nustatytų su spalvomis susijusius standartus ir jų įgyvendinimą. "Display P3", sRGB ir "Adobe RGB" PD3220U turi naujausius spalvų standartus "Display P3" ir DCI-P3, kad visi dizaineriai galėtų nuosekliai naudoti spalvas. Kadangi vis daugiau programų, įrenginių ir svetainių naudoja DCI-P3 spalvų erdvę, PD3220U taip pat yra visiškai suderinamas su šiuo naujuoju spalvų standartu, todėl dizaineriai gali lengvai įkelti ir rodyti iš įvairių šaltinių importuotus vaizdus. Be to, monitorius apima 95 % DCI-P3, taip pat 100 % sRGB ir "Rec. 709 spalvų erdvę, naudojant pažangią plačiakampę IPS technologiją, kad būtų sumažintas spalvų pokytis ir užtikrintas visiškas dizaino patikimumas. Gamyklinis spalvų kalibravimas "BenQ" PD3220U monitoriuje užtikrinamas momentinis spalvų tikslumas, kad naudotojams būtų garantuota aukščiausia spalvų kokybė. VERIFIED by CalMAN ir PANTONE VALIDATED SERTIFIKAVIMAS Su "Verified by CalMAN" ir "Pantone Validated" sertifikatais "BenQ" PD3220U monitoriai išlaiko tikras spalvas, kurias garantuoja pramonėje pripažintos kompanijos. HDR10 palaikymas "BenQ DesignVue PD3220U" monitorius palaiko HDR10 technologiją, todėl dizaineriai gali peržiūrėti HDR efektą vaizdo įrašų turinio redagavimo metu ir taip užtikrinti pageidaujamus galutinius rezultatus. Specializuoti rodymo režimai, tinkantys visiems dizaineriams Vienas iš žavių dizaino pramonės aspektų yra jos gylis ir įvairovė. Norint visapusiškai atskleisti dinamišką šios srities pobūdį, dizaineriams reikia įrankių, kurie padėtų atskleisti didžiausią jų darbo potencialą. "BenQ" PD3220U monitoriuje yra tinkamiausi ekrano režimai, padedantys dizaineriams kurti aukščiausios kokybės darbus. Tamsusis režimas Reguliuojant vaizdo ryškumą ir kontrastą, kad vaizdas būtų labai aiškus ir ryškus, tamsusis režimas sukuria optimalias nuostatas darbui tamsioje aplinkoje po apdorojimo. Animacijos režimas Dažnai dizaineriams, dirbantiems su sudėtingomis tamsių vaizdų detalėmis, kyla problemų, nes animacijos režimas padidina tamsių sričių ryškumą neperšviesindamas šviesių sričių. Animacijos režimas suteikia 10 ekrano ryškumo lygių, kad aiškiai išryškėtų visi aplinkos šviesos subtilumai. CAD / CAM režimas CAD / CAM režimas užtikrina puikų linijų ir formų kontrastą techninėse iliustracijose, išryškina smulkiausias detales ir užtikrina puikų vaizdą "Pro / E", "SOLIDWORKS", "AutoCAD", CATIA ar kitoje projektavimo programinėje įrangoje. * Kalibruojant pašalinami nedideli to paties modelio atskirų skydelių spalvų skirtumai. Todėl kiekvienos ataskaitos kalibravimo duomenys šiek tiek skirsis nuo kitų to paties modelio ekranų ataskaitų. Įmanomas paprastas ir efektyvus kūrybinis procesas Dažnas vaizdas dizaino studijoje - darbo vieta, prigrūsta daugybės kabelių, panaudotų popierių ir įvairiausių įrankių, todėl dauguma dizainerių negali išlikti produktyvūs ieškodami įkvėpimo. Tačiau taip neturi būti. Naudodami vieną kabelį ir keletą kitų išmanių funkcijų, dizaineriai, bandydami įgyvendinti savo kūrybines idėjas, gali mėgautis visiškai nauju efektyvumo ir produktyvumo lygiu. Į "Thunderbolt 3" PD3220U integruota "Thunderbolt 3" jungtis per 2 USB-C prievadus, todėl dizaineriai gali grandininiu būdu sujungti du 4K monitorius ir naudotis didesne duomenų perdavimo sparta. Labai padidina produktyvumą kiekviename darbo eigos etape. PD3220U leidžia projektuotojams išplėsti ekranus ir užtikrinti, kad vaizdo, garso ir turinio duomenys būtų tinkamai išplėsti, todėl dar labiau padidėja produktyvumas. "DualView" Padidinkite našumą naudodami "DualView", kad galėtumėte rodyti dizainą dviem režimais (pvz., SRGB ir CAD / CAM) vienas šalia kito, nenaudodami dviejų ekranų. Klaviatūros ir pelės jungiklis (KVM) Naujai atnaujinta KVM jungiklio funkcija leidžia naudotojams valdyti vieną klaviatūros ir pelės komplektą tarp dviejų skirtingų kompiuterių, kurie naudoja vieną arba du ekranus, todėl naudotojai gali sklandžiai perjunginėti skirtingus kompiuterius, kad galėtų atlikti sudėtingas projektavimo užduotis ir padidinti produktyvumą. Dizaineriai taip pat gali mėgautis papildomu produktyvumo lygiu, kurį užtikrina KVM, įjungę šią funkciją naudodami PD3220U integruotą programinę įrangą "Display Pilot". Atlikę kelis paprastus veiksmus programoje "Display Pilot", dizaineriai gali iš karto pasinaudoti PD3220U siūlomu didesniu patogumu. PD3220U "Hotkey Puck G2" jungiklyje yra naujai sukurtas "Hotkey Puck G2" jungiklis, kuriuo naudodamiesi dizaineriai gali pritaikyti pageidaujamų funkcijų sparčiuosius klavišus per patobulintą OSD. "Hotkey Puck G2" turi 3 atskirus funkcinius klavišus ir posūkio klavišą, kad naudotojai galėtų nustatyti funkcijas, kurias dažniausiai naudoja savo darbe. Be to, dizaineriai gali reguliuoti monitoriaus ryškumą, kontrastą ir garsumą pagal savo pageidavimus naudodami ratuką. Norėdami grįžti į ankstesnį nustatymų lygį, dizaineriai gali tiesiog paspausti grįžimo klavišą ir iškart grįžti į ankstesnį lygį. Rūpinkitės regėjimu Akys atlieka svarbų vaidmenį mūsų kasdieniame gyvenime, o dizainerių akys yra vartai tarp jų kūrybinių idėjų ir galutinių produktų. Siekiant gerokai pagerinti visų dizainerių žiūrėjimo patirtį, "BenQ" PD3220U monitoriuje naudojamos kelios pažangios technologijos, apsaugančios dizainerių regėjimą. "BenQ" unikali "Low Blue Light" technologija skirta filtruoti kenksmingą mėlyną šviesą ir veiksmingai mažinti akių nuovargį bei dirginimą. Be mirgėjimo "Flicker-free" "Flicker-free" pašalina mirgėjimą visais ryškumo lygiais ir veiksmingai mažina akių nuovargį. Įprasti LCD ekranai mirksi 250 kartų per sekundę. Jūsų akys gali nematyti mirgėjimo, bet tikrai gali jį pajusti. Išlaisvinkite akis nuo nemalonaus mirgėjimo efekto naudodami "BenQ" monitorių be mirgėjimo.
ARTIKEL1 - PD3220U 80CM 31,5IN IPS
ARTIKEL2 - 3840X2160 16:9 350CD 5MS
Aspect ratio (kraštinių santykis) - 16:9
Aukštis - 412.2 mm
Aukštis - 670.000000
Aukštis, mm - 477.6 - 627.6
Aukštis su stovu - 477.6 mm
Aukščio reguliavimas - Taip
Automatinis posūkis - Taip
C tipo USB prievadų kiekis - 1
Daugialypė terpė - garsiakalbių skaičius - 2
Daugialypė terpė - RMS vardinė galia - 4 W
Daugialypė terpė - Įmontuota kamera - Ne
Daugialypė terpė - įmontuotas (-i) garsiakalbis (-iai) - Taip
Daugialypė terpė > Integruotas TV imtuvas - Ne
Daugialypė terpė > Įmontuotas (-i) garsiakalbis (-iai) - Taip
dimensionalWeight - 5125
Dinaminis kontrastas - 20 000 000:1
Dizainas - Kojų spalva - Pilka
Dizainas - pramonės standartų laikymasis - TCO 7.0
Dizainas - Produkto spalva - Juoda
Dizainas - Rinkos pozicionavimas - Grafinis dizainas
Dizainas > Gaminio spalva - Pilka
dydisX - 715
EAN - 4718755075483
ean - 4718755075483
EANCode - 4718755075483
Eans - 4718755075483
EAN_kodas - 4718755075483
Ekranas - atsako laikas - 5 ms
Ekranas - didelio dinaminio diapazono (HDR) technologija - Didelio dinaminio diapazono 10 (HDR10)
Ekranas - Didžiausias atnaujinimo dažnis - 60 Hz
Ekranas - ekrano forma - Flat
Ekranas - ekrano ryškumas (tipinis) - 350 cd/m²
Ekranas - Ekrano skiriamoji geba - 3840 x 2160 taškų
Ekranas - Ekrano technologija - LED
Ekranas - Ekrano įstrižainė - 80 cm (31,5")
Ekranas - HD tipo - 4K Ultra HD
Ekranas - jutiklinis ekranas - Ne
Ekranas - Kontrasto santykis (dinaminis) - 20000000:1
Ekranas - kontrasto santykis (tipinis) - 1300:1
Ekranas - matomas dydis, horizontalus - 69.7 cm
Ekranas - matomas dydis, vertikalus - 39.2 cm
Ekranas - palaikomas didelis dinaminis diapazonas (HDR) - Taip
Ekranas - Palaikomos grafikos skiriamosios gebos - 3840 x 2160
Ekranas - Pikselių tankis - 140 ppi
Ekranas - Pikselių žingsnis - 0.18159 x 0.18159 mm
Ekranas - Prigimtinis kraštinių santykis - 16:9
Ekranas - RGB spalvų erdvė - DCI-P3
Ekranas - Rodyti spalvų skaičių - 1,073 mlrd. spalvų
Ekranas - skydelio tipas - IPS
Ekranas - Spalvų gama - 95%
Ekranas - Spalvų gylis - 10 bit
Ekranas - Žiūrėjimo kampas, horizontalus - 178°
Ekranas - Žiūrėjimo kampas, vertikalus - 178°
Ekranas > Didžiausias atnaujinimo dažnis - 60 Hz
Ekranas > Ekranas - 3840 x 2160
Ekranas > Ekrano paviršius - Nuo atspindžių apsaugantis
Ekranas > Ekrano ryškumas - 250 cd/m²
Ekranas > Ekrano įstrižainė - 31.5 "
Ekranas > HD tipas - UHD
Ekranas > Jutiklinis ekranas - Ne
Ekranas > Kontrasto santykis (tipinis) - 1200:1
Ekranas > Reakcijos laikas - 5 ms
Ekranas > Skydelio tipas - IPS
Ekranas > Vaizdo santykis - 16:9
Ekranas > Žiūrėjimo kampas, horizontalus - 178 °
Ekranas > Žiūrėjimo kampas, vertikalus - 178 °
Ekrano dydis (įstrižainė) - 31.5''
Ekrano paviršius - Matt
Ekrano ryškumas, cd/m² - 350
Ekrano skiriamoji geba, pikseliai - 3840 x 2160
Ekrano įstrižainė, " - 32
Energijos klasė - G
Energijos suvartojimas - 37 W
Energijos suvartojimas (budėjimo režimu), W - 0.5
Energijos suvartojimas, W - 220
Energijos vartojimo efektyvumo etiketė - Atsisiųsti
Ergonomika - aukščio reguliavimas - 15 cm
Ergonomika - aukščio reguliavimas - Taip
Ergonomika - ekrano ekranas (OSD) - Taip
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - arabų, supaprastinta kinų kalba, tradicinė kinų kalba, čekų, vokiečių, olandų, anglų, ispanų, prancūzų, vengrų, italų, japonų, korėjiečių, lenkų, portugalų, rumunų, rusų, švedų, vengrų
Ergonomika - OSD kalbų skaičius - 18
Ergonomika - pakreipimo kampo diapazonas - -5 - 20°
Ergonomika - pakreipimo reguliavimas - Taip
Ergonomika - pasukamas - Taip
Ergonomika - pasukimo kampo diapazonas - -30 - 30°
Ergonomika - paveikslas paveiksle - Taip
Ergonomika - Pivot - Taip
Ergonomika - posūkio kampas - 0 - 90°
Ergonomika - skydelio montavimo sąsaja - 100 x 100 mm
Ergonomika - VESA tvirtinimas - Taip
Ergonomika > Aukščio reguliavimas - 15 cm
Ergonomika > Aukščio reguliavimas - Taip
Ergonomika > Pakreipimo kampas - -5/20 °
Ergonomika > Pakreipimo reguliavimas - Taip
Ergonomika > Pasukami - Taip
Ergonomika > Pivot - Taip
Ergonomika > VESA montavimas - Taip
Ergonomika > VESA montavimo sąsajos - 100x100 mm
Galia - energijos sąnaudos (HDR) per 1000 valandų - 42 kWh
Galia - energijos sąnaudos (SDR) per 1000 valandų - 46 kWh
Galia - Energijos vartojimo efektyvumo klasė (SDR) - G
gamintojas - "Benq"
Gamintojas - "BenQ"
Gamintojas - "BenQ"
Gamintojas - BENQ
Gamintojo dalies numeris - 9H.LH7LA.TPE
Gamintojo kodas - 9H.LH7LA.TBE
Gamintojo kodas - 9H.LH7LA.TBE
Gamintojo produkto pavadinimas - PD3220U
Gamintojo produktų grupė - "Thunderbolt 3" dizainerio monitorius
Garantija -
garantija - 24
Garantija - 36
Garantija - 36 mėnesiai
GarantijaInformacija -
garantijaType - G
Garantijos laikotarpis - 36 M
garantijos_tipas - išorinis
Garsiakalbio galia, W - 2 x 2.0
GRUPPE1 - Rodoma
GRUPPE2 - LCD monitorius
GTIN - 4718755075483
Gylis - 86.63 mm
Gylis, mm - 185.81
Gylis su stovu - 185.81 mm
HDMI prievadų kiekis - 2
HSTNUMBER - 9H.LH7LA.TBE
I/O jungtys - 1 x DisplayPort
I/O jungtys - 1 x USB (C tipo)
I/O jungtys - 2 x "Thunderbolt 3
I/O jungtys - 2 x HDMI
I/O jungtys - 3 x USB 3.0
Ilgis - 812.000000
Interneto kamera - Nėra
Jutiklinis ekranas - Ne
Jutiklinis ekranas - Ne
Kategorija - Kompiuterių monitoriai
Kategorija - Root/Elektronika/PC periferiniai įrenginiai/Monitoriai
Kategorija_1 - Monitoriai ir televizoriai
Kategorija_2 - 31 colių ir didesni LED monitoriai
Kitos funkcijos -
Kitos funkcijos - Integruotas TV imtuvas - Ne
Kitos funkcijos - Picture-by-Picture (PbP) - Taip
Kitos funkcijos - Įjungimo / išjungimo jungiklis - Taip
Kodas - 9H.LH7LA.TPE
Kontrasto santykis (tipinis) - 1300:1
Logistikos duomenys - Suderintos sistemos (HS) kodas - 85285210
LongDesc - Paverskite įkvėpimus gyvais.Pagerinta dizaino patirtis dėl puikaus spalvų tikslumoPagerintas tikslumas ir našumas, pritaikytas išlavintam skoniuiPagal tokius poreikius sukurtas "BenQ" PD3220U pasižymi estetiškai elegantiška išvaizda, kurioje pirmenybė teikiama lankstumui ir dizainerių meilei rafinuotumui. Kad patenkintų dizainerių nepriekaištingų spalvų atlikimo poreikius ir kartu padidintų bendrą jų produktyvumą, PD3220U turi patobulintą spalvų gamą, suderinamą su DCI-P3 ir Display P3, ir "Thunderbolt 3" jungtį, užtikrinančią efektyvesnį vaizdo ir duomenų perdavimą.Premium koncepcijos, atspindėtos nepriekaištingu spalvų atlikimuDizaineriai pasikliauja profesionaliais monitoriais, kad galėtų lazerio tikslumu pažvelgti į spalvas - pagrindinį kiekvieno gaminio elementą. Garantuodami, kad visos spalvos yra nepriekaištingai tikslios, dizaineriai gali būti tikri, kad klientai jausis, jog jų įsigyti gaminiai verti kiekvieno išleisto cento.AQCOLOR TECHNOLOGIJASiekdama atitikti naujausius profesionalius spalvų standartus, "BenQ" sukūrė AQCOLOR technologiją, kad išlaikytų šią koncepciją: "Tikslus atkūrimas". Vadovauti komandai "BenQ" pakvietė spalvų ekspertą, taip pat prisijungė prie ICC (Tarptautinio spalvų konsorciumo) ir ISO (Tarptautinės standartų organizacijos), kad nustatytų su spalvomis susijusius standartus ir juos įgyvendintų.Nepriekaištingas spalvų atkūrimas naudojant patobulintą spalvų gamą"Display P3", P3 ir sRGBPD3220U turi naujausius spalvų standartus "Display P3" ir DCI-P3, kad būtų užtikrintas nuoseklus visų dizainerių spalvų taikymas. Kadangi vis daugiau programų, įrenginių ir svetainių pritaiko DCI-P3 spalvų erdvę, PD3220U taip pat yra visiškai suderinamas su šiuo naujuoju spalvų standartu, todėl dizaino specialistai gali be vargo įkelti ir rodyti iš įvairių šaltinių importuotus vaizdus. Be to, monitorius apima 95 % DCI-P3, taip pat 100 % sRGB ir "Rec. 709" spalvų erdvių, naudoja pažangią IPS plataus matymo kampo technologiją, kad sumažintų spalvų pokyčius ir įkvėptų absoliučiam dizaino pasitikėjimui.Pramonėje pirmaujantis spalvų kalibravimas, užtikrinantis aukščiausio lygio spalvų tikslumąBenQ PD3220U monitorius pasižymi spalvų tikslumu, kuris garantuoja, kad vartotojai galės mėgautis patikimiausiu spalvų pateikimu.ICCsyncenQ išleidžia naują funkciją, padedančią dizaineriams be vargo atlikti ICC profilių suderinimo tarp monitorių ir kompiuterių veiksmus. Valdoma per programinę įrangą "Display Pilot" arba patį monitorių, "ICCsync" leidžia dizaineriams pritaikyti spalvų atvaizdavimo procesą ir palengvina momentinį spalvų režimo reguliavimą, kuris pabrėžia produktyvumą.HDR10 palaikymas"BenQ DesignVue PD3220U" įdiegta HDR10 technologija, leidžianti dizaineriams peržiūrėti vaizdo turinio HDR efektą redagavimo proceso metu, užtikrinant pageidaujamus galutinių darbų rezultatus.Specializuoti ekrano režimai, pritaikyti visiems dizaineriamsVienas žavių dizaino pramonės aspektų yra jos gylis ir įvairovė. Norint visapusiškai atskleisti dinamišką šios srities prigimtį, dizaineriams reikalingi įrankiai, kurie padėtų atskleisti didžiausią jų darbų potencialą. BenQ PD3220U monitorius turi tinkamiausius rodymo režimus, padedančius dizaineriams kurti aukščiausios kokybės darbusTamsusis režimasTamsusis režimas, reguliuojantis vaizdo ryškumą ir kontrastą, kad vaizdas būtų itin aiškus ir ryškus, sukuria optimalias sąlygas darbui tamsioje po apdorojimo aplinkoje.Animacijos režimasAnimacijos režimasKadangi dizaineriams, dirbantiems su sudėtingomis tamsių vaizdų detalėmis, dažnai kyla problemų, animacijos režimas sustiprina tamsių sričių ryškumą, neperšviesindamas šviesių regionų. Animacijos režimas suteikia 10 ekrano ryškumo lygių, kad bet kokiame aplinkos apšvietime aiškiai išryškėtų kiekviena subtilybė.CAD/CAM režimasSuteikdamas puikų linijų ir formų kontrastą techninėse iliustracijose, CAD/CAM režimas išryškina smulkiausias detales ir užtikrina neįtikėtiną ekrano našumą "Pro/E", SOLIDWORKS, "AutoCAD", CATIA ar kitoje projektavimo programinėje įrangoje. *Kalibravimas pašalina nedidelius to paties modelio atskirų plokščių spalvų skirtumus. Todėl kiekvienos ataskaitos kalibravimo duomenys šiek tiek skirsis nuo kitų to paties modelio ekranų ataskaitų. *Kaip nustatyti CAD/CAM režimąĮmanomas paprastas ir efektyvus kūrybinis procesasDažnas vaizdas dizaino studijoje - darbo vieta, užversta daugybe laidų, panaudotų popierių ir įvairiausių įrankių, todėl daugumai dizainerių neįmanoma išlikti produktyviems ieškant įkvėpimo. Tačiau taip neturi būti. Naudodami kabelį ir keletą kitų apgalvotų funkcijų, dizaineriai dabar gali mėgautis visiškai nauju efektyvumo ir produktyvumo lygiu, bandydami savo kūrybines idėjas paversti realybe.Pagerinta projektavimo patirtis su didesniu efektyvumu "Thunderbolt™ 3"PD3220U integruota "Thunderbolt™ 3" jungtis per 2 USB-C prievadus, todėl dizaineriai gali sujungti iki dviejų 4K monitorių ir mėgautis didesne duomenų perdavimo sparta. Tai nepaprastai padidina produktyvumą kiekviename darbo eigos etape. PD3220U, palengvindamas grandininį sujungimą per "Thunderbolt3", leidžia dizaineriams išplėsti ekranus, kartu užtikrinant, kad turinio vaizdo, garso ir duomenų srautai būtų tinkamai išplėsti, taip dar labiau padidinant darbo efektyvumą.DualViewPagerinkite savo darbo eigą ir padidinkite produktyvumą, įjungę "DualView", kad galėtumėte demonstruoti projektus dviem režimais (pvz., sRGB ir CAD/CAM) vienas šalia kito, nenaudodami dviejų ekranų. *Kaip nustatyti "DualView" režimąNesudėtingas valdymas produktyviam projektavimo procesuiKlaviatūros ir vaizdo pelės (KVM) jungiklisNaujai atnaujinta KVM jungiklio funkcija leidžia vartotojams valdyti vieną klaviatūros ir pelės komplektą tarp dviejų skirtingų kompiuterių, naudojančių vieną arba du ekranus, užtikrinant, kad vartotojai galėtų sklandžiai persijungti iš vieno kompiuterio į kitą ir atlikti sudėtingas projektavimo užduotis, kartu dar labiau padidinant darbo efektyvumą. Dizaineriai taip pat gali mėgautis papildomu KVM efektyvumo lygiu įjungdami šią funkciją per PD3220U integruotą programinę įrangą "Display Pilot". Atlikę kelis paprastus veiksmus programoje "Display Pilot", dizaineriai gali iš karto pasinaudoti PD3220U siūlomu didesniu patogumo lygiu. *Kaip naudoti KVM jungiklio funkciją, kad padidintumėte darbo našumą"Hotkey Puck G2"PD3220U turi naujai sukurtą "Hotkey Puck G2", kuris leidžia dizaineriams pritaikyti pageidaujamų funkcijų sparčiuosius klavišus per atnaujintą OSD. Hotkey puck G2 palieka 3 vienos funkcijos klavišus, taip pat pasukimo klavišą, kad naudotojai galėtų juos paskirti funkcijoms, kurių jiems labiausiai reikia darbe. Be to, dizaineriai gali reguliuoti monitoriaus ryškumą, kontrastą ir garsumą pagal savo pageidavimus naudodami sparčiųjų klavišų pultelio ratuką. Norėdami grįžti į ankstesnį nustatymų lygį, dizaineriai gali tiesiog paspausti grįžimo klavišą ir akimirksniu grįžti į ankstesnį lygį.Akių priežiūraAkys atlieka svarbų vaidmenį mūsų kasdieniame gyvenime, o dizaineriams akys yra vartai tarp jų kūrybinių idėjų ir galutinių produktų. Siekiant gerokai padidinti visų dizainerių žiūrėjimo komfortą, "BenQ" PD3220U monitorius remiasi keliomis novatoriškomis technologijomis, kad apsaugotų dizainerių vizijas.Mėlynosios šviesos technologijaUnikali "BenQ" mėlynosios šviesos technologija skirta filtruoti kenksmingą mėlynąją šviesą, veiksmingai mažinanti akių nuovargį ir dirginimą.Nemirganti technologijaNemirganti technologija pašalina mirgėjimą visais ryškumo lygiais ir veiksmingai mažina akių nuovargį. Įprasti LCD ekranai mirksi 250 kartų per sekundę. Jūsų akys mirgėjimo gali ir nematyti, bet tikrai jaučia. Taigi, perėję prie "BenQ" monitoriaus be mirgėjimo, išlaisvinkite savo akis nuo nemalonaus mirgėjimo efekto.
LongProductName - PD3220U, 31,5", 3840x2160, IPS, 16:9, RMS 2x 2 W, HDCP 2.2, HDMI 2.0, DP 1.4, USB 3.1, "Thunderbolt 3", 100-240 V, 477,6-627,6x714,8x185,81 mm
LongSummaryDescription - "BenQ" PD3220U. Ekrano įstrižainė: 80 cm (31,5"), Ekrano skiriamoji geba: HD tipas: 3840 x 2160 taškų, HD: Ekrano technologija: 4K Ultra HD, Ekrano technologija: Atsiliepimo laikas: 5 ms, Prigimtinis kraštinių santykis: 16:9, Žiūrėjimo kampas horizontaliai: 178°, Žiūrėjimo kampas vertikaliai: 178°. Įmontuotas (-i) garsiakalbis (-iai). Įmontuotas USB šakotuvas, USB šakotuvo versija: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA tvirtinimas, aukščio reguliavimas. Produkto spalva: juoda
Maitinimas - Energijos suvartojimas (budėjimo režimas) - 0.5 W
Maitinimas - energijos suvartojimas (išjungta) - 0.3 W
Maitinimas - Energijos suvartojimas (tipinis) - 45.5 W
Maitinimas - Energijos vartojimo efektyvumo klasė (HDR) - G
Maitinimas - Energijos vartojimo efektyvumo skalė - Nuo A iki G
Maitinimas - kintamosios srovės įėjimo įtampa - 100 - 240 V
Maitinimas > Energijos vartojimo efektyvumo klasė - G
MANUFACTURER - BENQ
matmenų aukštis - 660 mm
matmenų gylis - 185 mm
matmenų plotis - 820 mm
matmuo svoris - 13500 g
Matomas plotas, horizontalus - 697.31 mm
Matomas plotas, vertikalus - 392.23 mm
Matricos tipas - TFT IPS
Modelis - PD3220U
Našumas - "AMD FreeSync - Ne
Našumas - NVIDIA G-SYNC - Ne
Nuoroda - https://www.benq.com/en-us/monitor/professional/pd3220u.html
Pakuotės duomenys - Pakuotės svoris - 13.3 kg
Pakuotės funkcijos > Paletės kiekis - 58 vnt.
Pakuotės funkcijos > WEE klasifikacija - CL109:2:2017-04-01
Pakuotės ypatybės > Bendrasis aukštis (mm) - 86.60 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis gylis (mm) - 412.20 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis plotis (mm) - 714.80 mm
Pakuotės ypatybės > EEĮ atliekų mokestis - Taip
Pakuotės ypatybės > Pakuotės kiekis - 1,00 vnt.
Pakuotės ypatybės > Plastikas (ne PET) - 2500.00 g
Pakuotės ypatybės > Popierius ir kartonas - 4000.00 g
Pakuotės ypatybės > Taros svoris (kg) - 6.50 kg
Pakuotės ypatybės > Tūrio (m3) - 0.03 m³
Pakuotės ypatybės > Įdėtas akumuliatorius - Ne
Papildomas priedas -
Pavadinimas - "BenQ" PD3220U
Pavadinimas - "BenQ" PD3220U - 31,5 - LED (juoda / pilka, "Thunderbolt 3", HDMI, UltraHD)
Pavadinimas - "BenQ" PD3220U kompiuterio monitorius 80 cm (31,5") 3840 x 2160 taškų 4K Ultra HD LED juodas
Pavadinimas - "Benq" | PD3220U | 31,5 " | IPS | UHD | 3840 x 2160 | 16:9 | 36 mėnesių garantija | 5 ms | 250 cd/m² | Pilka | HDMI prievadų kiekis 2 | 60 Hz
pavadinimas - 31,5 colių monitorius PD3220U LED 5 ms/4K/20:1/HDMI/juodas
PDF - https://www.blobs.lt/products/7/1/2/0/8/3/d9361ad0efd5ea837c269c9d5ec804ca/original.pdf
Pivot - Taip
Plotis - 185.000000
Plotis - 714.8 mm
Plotis, mm - 714.8
Prekės ženklas - "BenQ"
Prekės ženklo dalies kodas - 9H.LH7LA.TBE
Pridedami priedai - Monitoriaus kalibravimo ataskaita Puck G2 QSG sparčiųjų klavišų tvarkyklė Garantinė kortelė
Prievadai ir sąsajos - "DisplayPort" versija - 1.4
Prievadai ir sąsajos - A tipo USB prievadų kiekis - 3
Prievadai ir sąsajos - Aukščiau esančių prievadų skaičius - 1
Prievadai ir sąsajos - Ausinių išvestis - Taip
Prievadai ir sąsajos - Ausinių išvestys - 1
Prievadai ir sąsajos - C tipo USB prievadų kiekis - 1
Prievadai ir sąsajos - DisplayPorts kiekis - 1
Prievadai ir sąsajos - DVI prievadas - Ne
Prievadai ir sąsajos - HDCP - Taip
Prievadai ir sąsajos - HDCP versija - 2.2
Prievadai ir sąsajos - HDMI - Taip
Prievadai ir sąsajos - HDMI prievadų kiekis - 2
Prievadai ir sąsajos - HDMI versija - 2.0
Prievadai ir sąsajos - USB šakotuvo versija - 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
Prievadai ir sąsajos - Įmontuotas USB šakotuvas - Taip
Prievadai ir sąsajos > "Thunderbolt" prievadų kiekis - 1x "Thunderbolt 3" ("PowerDelivery 85W", "DisplayPort Alt Mode", "Data"); 1x "Thunderbolt 3" išėjimas ("PowerDelivery 15W")
Prievadai ir sąsajos > DisplayPorts kiekis - 1
Prievadai ir sąsajos > HDMI prievadų kiekis - 2
Prievadai ir sąsajos > USB prievadų kiekis - 1x B tipo USB ("Upstream"); 3x USB 3.1 ("Downstream")
producerCode - 9H.LH7LA.TBE
productName - "BenQ DesignVue PD3220U" - LED ekranas 32
productSize - Normalus
Produkto pavadinimas - PD3220U
Reakcijos laikas - 5 ms
Reakcijos laikas, ms - 5
Rezoliucija - 3840 x 2160
Rodyti spalvų skaičių - 1.07 B
Ryšiai - "Thunderbolt 3
Ryšiai - DisplayPort
Ryšiai - HDMI
Ryšiai - USB-A (USB 3.x)
Ryšiai - USB-C
Ryškumas - 300 cd/m²
Sertifikatai - EPEAT
Sertifikatai - TCO
ShortSummaryDescription - "BenQ" PD3220U, 80 cm (31,5"), 3840 x 2160 taškų, 4K Ultra HD, LED, 5 ms, juodas
sizeY - 87
sizeZ - 412
Skydo tipas - IPS
Spalva - Juoda
Spalvų skaičius - 1,07 mlrd.
Starling - Y
Statinis kontrastas - 1 000:1
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 21
Svoris - 7.9 kg
Svoris - 13,50
Svoris - 13.590000
svoris - 17200
Svoris, g - 10 400
Svoris ir matmenys - Aukštis (be stovo) - 412.2 mm
Svoris ir matmenys - Aukštis (maks.) - 62.8 cm
Svoris ir matmenys - Aukštis (su stovu) - 477.6 mm
Svoris ir matmenys - Gylis (be stovo) - 86.6 mm
Svoris ir matmenys - Gylis (su stovu) - 185.8 mm
Svoris ir matmenys - Plotis (be stovo) - 714.8 mm
Svoris ir matmenys - Plotis (su stovu) - 714.8 mm
Svoris ir matmenys - Svoris (be stovo) - 7.9 kg
Svoris ir matmenys - Svoris (su stovu) - 10.4 kg
Svoris su stovu - 10.4 kg
Taškų žingsnis - 0.18159 mm
Techniniai duomenys > Bendrasis svoris - 17.20 kg
Techninė informacija > Gamintojas - "Benq"
Techninė informacija > Grynasis svoris - 10.70 kg
Techninė informacija > USB-C - Taip
Techninė informacija > USB-C maitinimo tiekimas - 85W
Tinklas > Ethernet LAN (RJ-45) prievadai - Ne
Transrefleksinė technologija - LED
Trumpas aprašymas - 31,5" | IPS | 3840 x 2160 | 2x USB Type-C | 2x HDMI | DisplayPort | 3x USB 3.0 | Głośniki | Pivot | HAS
Tvarumas - Europos gaminių registro energijos vartojimo efektyvumo ženklinimo (EPREL) kodas - 342304
Tvarumas - Tvarumo sertifikatai - EPEAT Silver, ENERGY STAR
URL - https://www.benq.com/en/monitor/designer/pd3220u.html
Veikimas - "Low Blue Light" technologija - Taip
Veikimas - technologija be mirgėjimo - Taip
vendpn - 9H.LH7LA.TBE
VESA standartas, mm - 100 x 100
warrantyLength - 24
Įmontuota kamera - N/A
Įmontuotas TV imtuvas - Ne
Įmontuoti garsiakalbiai - Taip
Įmontuoti garsiakalbiai - Taip
Įtraukti kabeliai - "Thunderbolt3", HDMI, USB
Žiūrėjimo kampas, horizontalus - 178 °
Žiūrėjimo kampas, horizontalus, ° - 178
Žiūrėjimo kampas, vertikalus - 178 °
Žiūrėjimo kampas, vertikalus, ° - 178
Bluetooth - No
WiFi - No
Description - BENQ PD3220U 4K UHD (DP, TB, HDMI, USB)
Description - Poprawiona precyzja i zwiększona wydajność dostosowane do wyrafinowanych gustów
Aby zaspokoić potrzeby projektantów wymagających idealnego odwzorowania barw, jednocześnie zwiększając ich ogólną wydajność, PD3220U oferuje ulepszoną gamę barw zgodną z DCI-P3 oraz Display P3 oraz złącze Thunderbolt 3 poprawiające przesyłanie sygnału obrazu i danych. Koncepcje odzwierciedlone przez nienaganną jakość kolorów
Projektanci polegają na profesjonalnych monitorach graficznych, aby uzyskać ostre kolory, które są podstawowym elementem każdego produktu. Gwarantując, że wszystkie kolory są nienagannie dokładne, projektanci mogą mieć pewność, że klienci poczują, że kupowane przez nich produkty są warte każdego wydanego przez nich grosza. TECHNOLOGIA AQCOLOR
Dążąc do spełnienia najnowszego profesjonalnego standardu kolorów, BenQ opracował technologię AQCOLOR, aby utrzymać koncepcję: Dokładna reprodukcja. BenQ zaprosił eksperta ds. Kolorów do kierowania zespołem, a także dołączył do ICC (Międzynarodowe Konsorcjum Kolorów) i ISO (Międzynarodowa Organizacja Standardowa) ) w celu ustanowienia standardów i wdrażania związanych z kolorem. Display P3, sRGB oraz Adobe RGB
PD3220U jest wyposażony w najnowsze standardy kolorów, Display P3 i DCI-P3, aby zagwarantować spójne stosowanie kolorów przez wszystkich projektantów. Ponieważ coraz więcej aplikacji, urządzeń i stron internetowych przyjmuje przestrzeń kolorów DCI-P3, PD3220U jest również w pełni kompatybilny z tym nowym standardem kolorów, umożliwiając projektantom łatwe ładowanie i wyświetlanie obrazów importowanych z różnych źródeł. Ponadto monitor pokrywa 95% DCI-P3, a także 100% sRGB i Rec. 709 przestrzeni kolorów, wykorzystujących zaawansowaną technologię szerokiego kąta widzenia IPS, aby zminimalizować przesunięcie kolorów i zapewnić absolutną pewność projektu. Fabryczna kalibracja kolorów
Monitor BenQ PD3220U oferuje natychmiastową dokładność kolorów, która gwarantuje użytkownikom najwyższą jakość kolorów. CERTIFIKACJA VERIFIED by CalMAN oraz PANTONE VALIDATED
Dzięki certyfikacji Verified by CalMAN i Pantone Validated, monitory BenQ PD3220U zachowują prawdziwe kolory, które gwarantują uznane przez branżę firmy. Obsługa HDR10
Monitor BenQ DesignVue PD3220U obsługuje technologię HDR10 pozwalającą projektantom uzyskiwać podgląd efektu HDR materiałów wideo podczas edycji, gwarantując pożądane rezultaty końcowe. Specjalistyczne tryby wyświetlania dostosowane do wszystkich projektantów
Jednym z fascynujących aspektów branży projektowej jest jej głębokość i różnorodność. Aby w pełni zaprezentować dynamiczną naturę tej dziedziny, projektanci potrzebują narzędzi, które pomogą wydobyć największy potencjał ich prac. Monitor PD3220U firmy BenQ posiada najbardziej odpowiednie tryby wyświetlania, aby pomóc projektantom w tworzeniu prac najwyższej jakości. Tryb Ciemni
Dostosowując jasność i kontrast obrazu w celu uzyskania doskonałej przejrzystości i ostrych szczegółów, tryb Ciemni tworzy optymalne ustawienie do pracy w zaciemnionych środowiskach przetwarzania końcowego. Tryb Animacji
Często problematyczne dla projektantów pracujących ze skomplikowanymi szczegółami na ciemnych obrazach, tryb animacji zwiększa jasność ciemnych obszarów bez prześwietlania jasnych obszarów. Tryb animacji zapewnia 10 poziomów jasności wyświetlacza, aby wyraźnie wydobyć każdą subtelność w każdym oświetleniu otoczenia. Tryb CAD/CAM
Oferując doskonały kontrast linii i kształtów na ilustracjach technicznych, tryb CAD / CAM podkreśla najdrobniejsze szczegóły w celu uzyskania niesamowitej wydajności wyświetlania w Pro / E, SOLIDWORKS, AutoCAD, CATIA lub innym oprogramowaniu do projektowania. * Kalibracja eliminuje niewielkie różnice w wydajności kolorów między poszczególnymi panelami tego samego modelu. Dlatego dane kalibracyjne każdego raportu będą się nieznacznie różnić od raportów z innych wyświetlaczy tego samego modelu. Prosty i wydajny proces twórczy jest możliwy
Wspólną sceną w studio projektowym jest stacja robocza zaśmiecona wieloma kablami, używanymi papierami i wszelkiego rodzaju narzędziami, co uniemożliwia większości projektantów pozostanie produktywnymi podczas poszukiwania inspiracji. Ale tak nie musi być. Dzięki jednemu kablowi i kilku innym przemyślanym funkcjom projektanci mogą teraz cieszyć się zupełnie nowym poziomem wydajności i produktywności, jednocześnie próbując przekształcić swoje kreatywne pomysły w rzeczywistość. Thunderbolt 3
PD3220U jest zintegrowany z łącznością Thunderbolt 3 przez 2 porty USB-C, co pozwala projektantom uzyskać połączenie łańcuchowe do dwóch monitorów 4K i cieszyć się większą szybkością transmisji danych. Ogromnie zwiększa produktywność na każdym etapie przepływu pracy. Ułatwiając łączenie łańcuchowe poprzez Thunderbolt3, PD3220U pozwala projektantom rozszerzać ekrany, zapewniając jednocześnie, że wideo, audio i dane zawartości są odpowiednio rozszerzone, co jeszcze bardziej zwiększa wydajność pracy. DualView
Zwiększ produktywność, korzystając z DualView, aby wyświetlać projekty w dwóch trybach (np. SRGB i CAD / CAM) obok siebie bez potrzeby korzystania z dwóch ekranów. Przełącznik Klawiatury i Myszy (KVM)
Nowo zaktualizowana funkcja przełącznika KVM pozwala użytkownikom na sterowanie jednym zestawem klawiatury i myszy między dwoma różnymi komputerami, które używają jednego lub dwóch ekranów, zapewniając użytkownikom płynne przełączanie się między różnymi komputerami w celu wykonywania skomplikowanych zadań projektowych, przy jednoczesnym zwiększeniu wydajności pracy. Projektanci mogą również cieszyć się dodatkowym poziomem wydajności, który zapewnia KVM, aktywując funkcję za pomocą wbudowanego oprogramowania PD3220U, Display Pilot. Za pomocą kilku prostych kroków w Display Pilot projektanci mogą natychmiast skorzystać z podwyższonego poziomu wygody oferowanego przez PD3220U. Przełącznik Hotkey Puck G2
PD3220U jest wyposażony w nowo zaprojektowany przełącznik Hotkey Puck G2, który pozwala projektantom dostosować skróty do ich preferowanych funkcji za pośrednictwem ulepszonego OSD. Hotkey Puck G2 posiada 3 pojedyncze klawisze funkcyjne, a także klawisz obrotu, aby umożliwić użytkownikom określenie ich cech, których najczęsciej używają w pracy. Dodatkowo projektanci mogą regulować jasność, kontrast i głośność monitora na podstawie ich preferencji za pomocą pokrętła. Aby powrócić do poprzedniego poziomu ustawień, projektanci mogą po prostu nacisnąć klawisz powrotu, aby natychmiast powrócić do poprzedniego poziomu. Zadbaj o swój wzrok
Oczy odgrywają kluczową rolę w naszym codziennym życiu, a dla projektantów ich oczy są bramą między ich kreatywnymi pomysłami a produktami końcowymi. Aby znacznie zwiększyć poziom komfortu oglądania dla wszystkich projektantów, monitor PD3220U firmy BenQ korzysta z kilku przełomowych technologii w celu ochrony wizji projektantów. Technologia Low Blue Light
Unikalna technologia BenQ Low Blue Light została zaprojektowana, aby odfiltrować szkodliwe niebieskie światło, skutecznie zmniejszając zmęczenie oczu i podrażnienia. Brak migotania - Flicker-free
Flicker-free eliminuje migotanie przy wszystkich poziomach jasności i skutecznie zmniejsza zmęczenie oczu. Konwencjonalne ekrany LCD migają z prędkością 250 razy na sekundę. Twoje oczy mogą nie widzieć migotania, ale z pewnością mogą je odczuć. Uwolnij oczy od niewygodnego efektu migotania, przełączając się na monitor bez migotania BenQ.
ARTIKEL1 - PD3220U 80CM 31.5IN IPS
ARTIKEL2 - 3840X2160 16:9 350CD 5MS
Aspect ratio - 16:9
Height - 412.2 mm
Height - 670.000000
Height, mm - 477.6 - 627.6
Height with stand - 477.6 mm
Height adjustment - Yes
Auto Pivot - Yes
USB Type-C ports quantity - 1
Multimedia - Number of speakers - 2
Multimedia - RMS rated power - 4 W
Multimedia - Built-in camera - No
Multimedia - Built-in speaker(s) - Yes
Multimedia > TV tuner integrated - No
Multimedia > Built-in speaker(s) - Yes
dimensionalWeight - 5125
Dynamic contrast - 20 000 000:1
Design - Feet colour - Grey
Design - Compliance industry standards - TCO 7.0
Design - Product colour - Black
Design - Market positioning - Graphics design
Design > Colour of product - Grey
sizeX - 715
EAN - 4718755075483
ean - 4718755075483
EANCode - 4718755075483
Eans - 4718755075483
EAN_code - 4718755075483
Display - Response time - 5 ms
Display - High Dynamic Range (HDR) technology - High Dynamic Range 10 (HDR10)
Display - Maximum refresh rate - 60 Hz
Display - Screen shape - Flat
Display - Display brightness (typical) - 350 cd/m²
Display - Display resolution - 3840 x 2160 pixels
Display - Display technology - LED
Display - Display diagonal - 80 cm (31.5")
Display - HD type - 4K Ultra HD
Display - Touchscreen - No
Display - Contrast ratio (dynamic) - 20000000:1
Display - Contrast ratio (typical) - 1300:1
Display - Viewable size, horizontal - 69.7 cm
Display - Viewable size, vertical - 39.2 cm
Display - High Dynamic Range (HDR) supported - Yes
Display - Supported graphics resolutions - 3840 x 2160
Display - Pixel density - 140 ppi
Display - Pixel pitch - 0.18159 x 0.18159 mm
Display - Native aspect ratio - 16:9
Display - RGB colour space - DCI-P3
Display - Display number of colours - 1.073 billion colours
Display - Panel type - IPS
Display - Colour gamut - 95%
Display - Colour depth - 10 bit
Display - Viewing angle, horizontal - 178°
Display - Viewing angle, vertical - 178°
Display > Maximum refresh rate - 60 Hz
Display > Display - 3840 x 2160
Display > Display surface - Anti-Glare
Display > Display brightness - 250 cd/m²
Display > Display diagonal - 31.5 "
Display > HD type - UHD
Display > Touchscreen - No
Display > Contrast ratio (typical) - 1200:1
Display > Response time - 5 ms
Display > Panel type - IPS
Display > Aspect ratio - 16:9
Display > Viewing angle, horizontal - 178 °
Display > Viewing angle, vertical - 178 °
Screen size (diag.) - 31.5''
Display surface - Matt
Display brightness, cd/m² - 350
Display resolution, pixels - 3840 x 2160
Display diagonal, " - 32
Energy class - G
Power consumption - 37 W
Power consumption (standby), W - 0.5
Power consumption, W - 220
Energy label - Pobierz
Ergonomics - Height adjustment - 15 cm
Ergonomics - Height adjustment - Yes
Ergonomics - On Screen Display (OSD) - Yes
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Arabic, Simplified Chinese, Traditional Chinese, Czech, German, Dutch, English, Spanish, French, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Swedish
Ergonomics - Number of OSD languages - 18
Ergonomics - Tilt angle range - -5 - 20°
Ergonomics - Tilt adjustment - Yes
Ergonomics - Swivelling - Yes
Ergonomics - Swivel angle range - -30 - 30°
Ergonomics - Picture-in-Picture - Yes
Ergonomics - Pivot - Yes
Ergonomics - Pivot angle - 0 - 90°
Ergonomics - Panel mounting interface - 100 x 100 mm
Ergonomics - VESA mounting - Yes
Ergonomics > Height adjustment - 15 cm
Ergonomics > Height adjustment - Yes
Ergonomics > Tilt angle - -5/20 °
Ergonomics > Tilt adjustment - Yes
Ergonomics > Swivelling - Yes
Ergonomics > Pivot - Yes
Ergonomics > VESA mounting - Yes
Ergonomics > VESA mounting interfaces - 100x100 mm
Power - Energy consumption (HDR) per 1000 hours - 42 kWh
Power - Energy consumption (SDR) per 1000 hours - 46 kWh
Power - Energy efficiency class (SDR) - G
producer - Benq
Producer - BenQ
Manufacturer - BenQ
Manufacturer - BENQ
ManufacturerPartNumber - 9H.LH7LA.TPE
ProducerCode - 9H.LH7LA.TBE
Manufacturer_code - 9H.LH7LA.TBE
Producer product name - PD3220U
Producer product family - Thunderbolt 3 Designer Monitor
Warranty -
guarantee - 24
Warranty - 36
Warranty - 36 month(s)
WarrantyInfo -
warrantyType - G
PeriodofWarranty - 36 M
guarantee_type - external
Speaker power, W - 2 x 2.0
GRUPPE1 - Displays
GRUPPE2 - Lcd Monitor
GTIN - 4718755075483
Depth - 86.63 mm
Depth, mm - 185.81
Depth with stand - 185.81 mm
HDMI ports quantity - 2
HSTNUMMER - 9H.LH7LA.TBE
I/O connectors - 1 x DisplayPort
I/O connectors - 1 x USB (Type C)
I/O connectors - 2 x Thunderbolt 3
I/O connectors - 2 x HDMI
I/O connectors - 3 x USB 3.0
Length - 812.000000
Web camera - None
Touch sensitive screen - No
Touch screen - No
Category - Computer Monitors
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Monitors
Category_1 - Monitors and TV
Category_2 - LED Monitors 31 inches and up
Other features -
Other features - TV tuner integrated - No
Other features - Picture-by-Picture (PbP) - Yes
Other features - On/off switch - Yes
Code - 9H.LH7LA.TPE
Contrast ratio (typical) - 1300:1
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85285210
LongDesc - Make Inspirations come alive.Improved Design Experience through Superb Color AccuracyImproved Accuracy and Productivity Tailored for the Sophisticated TastesCreated with such demand in mind, BenQ’s PD3220U comes with an aesthetically elegant look that prioritizes flexibility and designers’ love for sophistication. To satisfy designers’ needs for impeccable color performances while enhancing the overall productivity for them, PD3220U comes with an upgraded color gamut that’s compatible with DCI-P3 and Display P3 while offering Thunderbolt 3 connectivity for a more efficient image and data transmission experience.Premium Concepts Reflected through the Impeccable Color PerformanceDesigners rely on professional display monitors to take a laser-sharp look at colors, the most basic element of every product. By guaranteeing that all colors are impeccably accurate, designers can rest assured that customers will feel that the products they buy are worth every penny they’ve spent.AQCOLOR TECHNOLOGYDevoted to meet the latest professional color standard, BenQ has developed AQCOLOR technology to uphold the concept: “Accurate Reproduction". BenQ has invited a color expert to lead the team, and also joined ICC (International Color Consortium) and ISO (International Standard Organization) to establish color-related standards and implementation.Flawless Color Reproduction through the Upgraded Color GamutDisplay P3, P3 and sRGBPD3220U is equipped with the latest color standards, Display P3 and DCI-P3, to guarantee a consistent color application among all designers. As more apps, devices and websites adopt the color space of DCI-P3, PD3220U also comes with a full compatibility with this new color standard, allowing design professionals to effortlessly load and display images imported from different sources. Additionally, the monitor covers 95% of DCI-P3, as well as 100% of sRGB and Rec. 709 color spaces, utilizing the advanced IPS wide viewing angle technology to minimize color shift to inspire absolute design confidence.The Industry-Leading Color Calibration for Top-Notch Color AccuracyOut-of-The-Box Color CalibrationaBenQ’s PD3220U monitor offers the out-of-the-box color accuracy that guarantees users can enjoy the most trustworthy color performance.ICCsyncenQ releases a new feature to help designers effortlessly complete the steps of matching the ICC profiles between monitors and computers. Controllable through the software Display Pilot or the monitor itself, ICCsync allows designers to customize the color mapping process, and facilitates an instant color mode adjustment that emphasizes productivity.HDR10 SupportBenQ’s DesignVue PD3220U is equipped with HDR10 technology to let designers preview video content’s HDR effect during the editing process, ensuring desirable outcomes for their final works.Specialized Display Modes Tailored to All DesignersOne fascinating aspect of the design industry is the depth and varieties it possesses. In order to fully showcase the dynamic nature of the field, designers require tools that can help bring out the highest potential of their works. BenQ’s PD3220U monitor possesses the most suitable display modes to assist designers produce works of the highest qualityDarkroom ModeAdjusting image brightness and contrast for superb clarity and sharp details, Darkroom mode creates the optimal setting for work in darkened post-processing environments.Animation ModeOften problematic for designers working with intricate details in dark images, Animation mode enhances the brightness of dark areas without overexposing bright regions. Animation mode provides 10 levels of display brightness to bring out every subtlety clearly in any ambient lighting.CAD/CAM ModeOffering superior contrast for lines and shapes in technical illustrations, CAD/CAM mode accentuates the finest details to produce incredible display performances in Pro/E, SOLIDWORKS, AutoCAD, CATIA, or other design software. *Calibration eliminates slight color performance variations between individual panels of the same model. Therefore, the calibration data of each report will vary slightly from reports from other displays of the same model. *How to set up CAD/CAM modeA Simple and Efficient Creative Process Made PossibleThe common scene in a design studio is a workstation littered by multiple cords, used papers and all kinds of tools, making it impossible for most designers to remain productive while searching for inspiration. But it doesn’t have to be like this. With a cable and several other thoughtful features, designers can now enjoy a whole new level of efficiency and productivity while trying to turn their creative ideas into realities.An Upgraded Design Experience with an Added Level of Efficiency Thunderbolt ™ 3PD3220U is integrated with Thunderbolt™ 3 connectivity through the 2 USB-C ports, allowing designers to get daisy-chained up to two 4K monitors and enjoy a higher speed for data transmission. It tremendously boosts the productivity at every stage of workflow. By facilitating daisy-chaining through Thunderbolt3, PD3220U lets designers to extend screens while ensuring the video, audio and data of the content are all properly extended, further enhancing the efficiency at work.DualViewImprove your workflow and enhance productivity by switching on DualView to showcase designs in two modes (e.g. sRGB and CAD/CAM) side-by-side without the need for two screens. *How to set up DualView modeEffortless Control for a Productive Design ProcessKeyboard Video Mouse (KVM) SwitchThe newly upgraded KVM Switch function allows users to control one set of keyboard and mouse between two different computers that use one or two screens, ensuring users can seamlessly switch between different computers to execute complicated design tasks while further boosting efficiencies at work. Designers can also enjoy the added level of efficiency that comes with KVM by activating the feature through PD3220U’s embedded software, Display Pilot. With a few simple steps in Display Pilot, designers can instantly benefit from the elevated level of convenience that PD3220U offers. *How to use the KVM switch function to enhance work efficiencyHotkey Puck G2PD3220U is empowered by the newly designed hotkey puck G2 which allows designers to customize shortcuts to their preferred features through the upgraded OSD. The hotkey puck G2 leaves 3 single function keys as well as a rotation key to let users designate them to features that they require the most at work. Additionally, designers can adjust the brightness, contrast and volume of the monitor based on their preferences through the dial on the hotkey puck. To return to the previous level of the settings, designers can simply press the return key to instantly go back to the previous level.Caring for Your EyesEyes play a key role in our everyday lives, and for designers, their eyes are the gateway between their creative ideas and final products. To significantly enhance the level of viewing comfort for all designers, BenQ’s PD3220U monitor relies on a few groundbreaking technologies to safeguard designers’ visions.Low Blue Light TechnologyUnique BenQ Low Blue Light Technology is designed to filter out harmful blue light, effectively diminishing eye fatigue and irritation.Flicker-freeFlicker-free eliminates flickering at all brightness levels and reduces eye fatigue effectively. Conventional LCD screens flicker at the rate of 250 times per second. Your eyes may not see the flickers but they can certainly feel them. So relieve your eyes from the uncomfortable flickering effect by switching to a BenQ flicker-free monitor.
LongProductName - PD3220U, 31.5", 3840x2160, IPS, 16:9, RMS 2x 2 W, HDCP 2.2, HDMI 2.0, DP 1.4, USB 3.1, Thunderbolt 3, 100-240 V, 477.6-627.6x714.8x185.81 mm
LongSummaryDescription - BenQ PD3220U. Display diagonal: 80 cm (31.5"), Display resolution: 3840 x 2160 pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technology: LED, Response time: 5 ms, Native aspect ratio: 16:9, Viewing angle, horizontal: 178°, Viewing angle, vertical: 178°. Built-in speaker(s). Built-in USB hub, USB hub version: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA mounting, Height adjustment. Product colour: Black
Power - Power consumption (standby) - 0.5 W
Power - Power consumption (off) - 0.3 W
Power - Power consumption (typical) - 45.5 W
Power - Energy efficiency class (HDR) - G
Power - Energy efficiency scale - A to G
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Power > Energy efficiency class - G
HERSTELLER - BENQ
dimension height - 660 mm
dimension depth - 185 mm
dimension width - 820 mm
dimension weight - 13500 g
Visible area, horizontal - 697.31 mm
Visible area, vertical - 392.23 mm
Matrix type - TFT IPS
Model - PD3220U
Performance - AMD FreeSync - No
Performance - NVIDIA G-SYNC - No
Link - https://www.benq.com/en-us/monitor/professional/pd3220u.html
Packaging data - Package weight - 13.3 kg
Package features > Palette Qty - 58 pc(s)
Package features > WEE classification - CL109:2:2017-04-01
Package features > Gross height (mm) - 86.60 mm
Package features > Gross depth (mm) - 412.20 mm
Package features > Gross width (mm) - 714.80 mm
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > Plastic (No PET) - 2500.00 g
Package features > Paper/Pasteboard - 4000.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 6.50 kg
Package features > Volume (m3) - 0.03 m³
Package features > Embeeded battery - No
Optional accessory -
Name - BenQ PD3220U
Name - BenQ PD3220U - 31.5 - LED (black / gray, Thunderbolt 3, HDMI, UltraHD)
Title - BenQ PD3220U computer monitor 80 cm (31.5") 3840 x 2160 pixels 4K Ultra HD LED Black
Name - Benq | PD3220U | 31.5 " | IPS | UHD | 3840 x 2160 | 16:9 | Warranty 36 month(s) | 5 ms | 250 cd/m² | Grey | HDMI ports quantity 2 | 60 Hz
name - Monitor 31.5 inch PD3220U LED 5ms/4K/20:1/HDMI/Black
PDF - https://www.blobs.lt/products/7/1/2/0/8/3/d9361ad0efd5ea837c269c9d5ec804ca/original.pdf
Pivot - Yes
Width - 185.000000
Width - 714.8 mm
Width, mm - 714.8
Brand - BenQ
BrandPartCode - 9H.LH7LA.TBE
Accessories included - Monitor Raport kalibracji Sterownik Hotkey Puck G2 QSG Karta gwarancyjna
Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.4
Ports & interfaces - USB Type-A downstream ports quantity - 3
Ports & interfaces - Number of upstream ports - 1
Ports & interfaces - Headphone out - Yes
Ports & interfaces - Headphone outputs - 1
Ports & interfaces - USB Type-C downstream ports quantity - 1
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces - DVI port - No
Ports & interfaces - HDCP - Yes
Ports & interfaces - HDCP version - 2.2
Ports & interfaces - HDMI - Yes
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 2
Ports & interfaces - HDMI version - 2.0
Ports & interfaces - USB hub version - 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
Ports & interfaces - Built-in USB hub - Yes
Ports & interfaces > Thunderbolt ports quantity - 1x Thunderbolt 3 ( PowerDelivery 85W, DisplayPort Alt Mode, Data ); 1x Thunderbolt 3 out ( PowerDelivery 15W )
Ports & interfaces > DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces > HDMI ports quantity - 2
Ports & interfaces > USB ports quantity - 1x USB Type B ( Upstream ); 3x USB 3.1 ( Downstream )
producerCode - 9H.LH7LA.TBE
productName - BenQ DesignVue PD3220U - LED-Skarm 32
productSize - Normal
ProductName - PD3220U
Response time - 5 ms
Response time, ms - 5
Resolution - 3840 x 2160
Display number of colours - 1.07 B
Connections - Thunderbolt 3
Connections - DisplayPort
Connections - HDMI
Connections - USB-A (USB 3.x)
Connections - USB-C
Brightness - 300 cd/m²
Certificates - EPEAT
Certificates - TCO
ShortSummaryDescription - BenQ PD3220U, 80 cm (31.5"), 3840 x 2160 pixels, 4K Ultra HD, LED, 5 ms, Black
sizeY - 87
sizeZ - 412
Panel type - IPS
Color - Black
Number of colors - 1,07 mld
Storno - Y
Static contrast - 1 000:1
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 21
Weight - 7.9 kg
Weight - 13,50
Weight - 13.590000
weight - 17200
Weight, g - 10 400
Weight & dimensions - Height (without stand) - 412.2 mm
Weight & dimensions - Height (max) - 62.8 cm
Weight & dimensions - Height (with stand) - 477.6 mm
Weight & dimensions - Depth (without stand) - 86.6 mm
Weight & dimensions - Depth (with stand) - 185.8 mm
Weight & dimensions - Width (without stand) - 714.8 mm
Weight & dimensions - Width (with stand) - 714.8 mm
Weight & dimensions - Weight (without stand) - 7.9 kg
Weight & dimensions - Weight (with stand) - 10.4 kg
Weight with stand - 10.4 kg
Dot pitch - 0.18159 mm
Technical details > Gross weight - 17.20 kg
Technical details > Producer - Benq
Technical details > Net weight - 10.70 kg
Technical details > USB-C - Yes
Technical details > USB-C power delivery - 85W
Networking > Ethernet LAN (RJ-45) ports - No
Transreflective technology - LED
ShortDescription - 31.5" | IPS | 3840 x 2160 | 2x USB Type-C | 2x HDMI | DisplayPort | 3x USB 3.0 | Głośniki | Pivot | HAS
Sustainability - European Product Registry for Energy Labelling (EPREL) code - 342304
Sustainability - Sustainability certificates - EPEAT Silver, ENERGY STAR
URL - https://www.benq.com/en/monitor/designer/pd3220u.html
Performance - Low Blue Light technology - Yes
Performance - Flicker-free technology - Yes
vendpn - 9H.LH7LA.TBE
VESA-standard, mm - 100 x 100
warrantyLength - 24
Built-in camera - N/A
TV tuner built-in - No
Built-in speakers - Yes
Speakers built-in - Yes
Cables included - Thunderbolt3, HDMI, USB
Viewing angle, horizontal - 178 °
Viewing angle, horizontal, ° - 178
Viewing angle, vertical - 178 °
Viewing angle, vertical, ° - 178
1 072,22 €
Benq PD3220U, 31,5"
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos