Philips 328E1CA/00, 31,5''

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 310072 Produkto kodas: 328E1CA/00
Sandėlyje yra 30 vnt.
Garantija: 2 metų
348,37 €
Pristatymo parinktys Daugiau apie pristatymą
  • Pristatymas Lietuvoje (DPD kurjerių paštas) 3,99 €: 09.04.2024
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Curved: Yra
  • Refresh rate: 75 Hz
  • Skydelio tipas: VA
  • Reakcijos laikas: 4ms
  • Kontrastas: 2500:1
  • Šviesumas: 250cd/m2
  • Matmenys: 31.5"
  • Skiriamoji geba: 4K UHD 3840x2160
Aprašymas
Siūlome įsigyti Philips 31.5" monitorių su 4K UHD 3840x2160 skiriamąja geba.
  • Apie sujungimą su šiuolaikinėmis kortelėmis ir vaizdo grotuvais pasirūpins HDMI įėjimas.
  • DisplayPort prijungimo vieta užtikrina aukštos kokybės vaizdo gavimą iš grafinės kompiuterio kortelės, kuri palaiko šią technologiją.
  • Prijungimo vieta DVI užtikrina sujungimą su klasikinėmis vaizdo kortelėmis, kurios turi tokią prijungimo vietą.
  • Jungtis D-SUB palaiko vaizdo plokštės, kuriuose yra ankstesnės kartos – analoginiai VGA kištukai, ir palyginus naujesnės kartos DVI-I standartą, naudojant perėjimą DVI-I -> D-Sub.
  • VA panelis šiam monitoriui suteikia aukštus atitikimo rodiklius ir pagerintą apžvalgos kampą.
  • Monitoriuje įrengta garsiakalbių sistema leidžia klausytis muzikos ir žiūrėti filmus su garsu be būtinybės įsigyti papildomas kolonėles.
  • 4ms reakcijos laikas puikiai pritaikytas žaidimams ir dinamiškiems filmams.
Ekrano charakteristikos
AMD FreeSync : Nėra
Curved : Yra
Jutiklinis ekranas : Ne
NVIDIA G-SYNC : Nėra
Refresh rate : 75 Hz
Skydelio tipas VA

Monitoriaus panelis yra ekrano matomos dalies pagrindinė ypatybė, arba technologija, kuria įgyvendinamas spalvinių taškų (pikselių) atvaizdavimas.

TN yra standartinė technologija su vidutiniu kontrasto, ryškumo ir spalvų atitikimu rodikliams.

IPS yra aukštos spalvų atitikimo matrica su geru atvaizdo reakcijos greičiu ir dėl to yra gerai atitinkanti grafinius darbus bei nuotraukų apdorojimą. IPS matricos siekia puikų vaizdo kampą išlaikant spalvas ir kontrastą beveik bet kuriuo kampu.

VA matricos užtikrina puikų spalvų atitikimą, tačiau reakcijos laiku šios matricos atsilieka nuo IPS ir TN, o vaizdo kampas yra maždaug vidutinis palyginti tarp šių technologijų.

Vidutiniam vartotojui visiškai užtenka TN tipo monitoriaus. Jei yra daugiau pinigų, galima pirkti VA arba IPS, atitinkamai.

VESA ekranasHDR : Nav
Reakcijos laikas 4ms
Monitoriaus ekrano reakcijos laikas nusako kaip greitai monitorius atspindės judančius vaizdus (filmus, žaidimus, animacija ir t.t.). Reakcijos laikas matuojamas milisekundėmis. Kuo mažesnis reakcijos laikas, tuo geriau monitorius galės atvaizduoti judančius vaizdus.
Dateks rekomenduoja įsigyti monitorių su 5ms, ar mažesniu reakcijos laiku.
Kontrastas 2500:1

Ekrano kontrastas nusako vaizdo ryškumą. Jis skiriasi nuo tamsiausio (visai juodas) iki šviesiausio (visai baltas) pikselio. Kuo didesnis kontrastas, tuo geriau įskaitomas tekstas ekrane, be to, kontrastas nusako, kiek išraiškingos linijos bus matomos monitoriuje.

Aukštas kontrastas yra žymus faktorius renkantis monitorių biurui ar mokymosi reikmėms, jei pagrindinai reikės dirbti su tekstine informacija.

Namų reikmėms svarbiausias pasirinkimo rodiklis yra šviesumas ir vaizdo reakcijos laikas. Kontrastą tikrinti geriau tamsiame kambaryje.
Didžiausias LCD monitorių trūkumas yra tas, kad sumažinus vaizdo ryškumą, kontrastas gali visai pradingti.

Šviesumas 250cd/m2

Monitoriaus šviesumas yra vaizdo regimumo rodiklis, kuris nusako, ar gerai yra matomas vaizdas esant stipriam išoriniam apšvietimui (saulės šviesa, šviesi patalpa ir t.t.). LCD monitorių šviesumas matuojamas kandelomis kvadratiniam centimetrui (Cd/m2).
Renkantis monitorių būtina žinoti, kad kuo didesnis šviesumo rodiklis, tuo geresnis vaizdo matomumas.

Kasdieniniam naudojimui TopPC.lt rekomenduoja įsigyti monitorių su šviesumo rodikliu, ne mažesniu, kaip 250 cd/m2.

Pagrindinė informacija
Matmenys 31.5"

Monitoriaus ekrano dydis matuojamas coliais per diagonalę. Ekrano dydis turi atitikti ekrano skiriamąją gebą, kad būtų pasiektas maksimalus darbinio paviršiaus panaudojimas ir vaizdo detalizavimas.

Šiuo metu yra prieinami dviejų formų LCD monitoriai: standartinio pločio ir aukščio proporcijos 4:3 arba plataus ekrano proporcijos 16:9 arba 16:10. Plataus ekrano monitorius yra platesnis ir jo skiriamoji geba yra aukštesnė nei standartinių proporcijų monitoriuose

Kuo didesnis monitorius, tuo aukštesnę skiriamąją gebą jis palaiko. Galimybė padidinti ekrano skiriamąja geba priklauso nuo monitoriaus dydžio ir galimai, nuo vaizdo plokštės rūšies.

Paraiška : Home & Office
Spalva : Juoda
Vaizdo kraštinių santykis : 16:9
Skiriamoji geba 4K UHD 3840x2160

Monitoriaus ekrano skiriamoji geba nusako, kiek daug spalvinių taškų (pixels) monitorius gali atvaizduoti. Tai liečia ekrane matomą tekstą ir vaizdo skaidrumą. Kuo jis didesnis, tuo ryškesni atrodo elementai.

Naudojama skiriamoji geba priklauso nuo monitoriaus palaikomos skiriamosios gebos. LCD monitoriai, įskaitant ir skreitinukų ekranus, paprastai geriausiai veikia, jei yra nustatyta jo vietinė skiriamoji geba. Monitoriams nebūtina nustatyti šią skiriamąją gebą, bet paprastai rekomenduojama ją nustatyti, kad būtų užtikrintas galimų tekstų ir vaizdų ryškumas. Kuo didesnis monitorius, tuo aukštesnė skiriamąją gebą jis palaiko.

Galimybė padidinti ekrano skiriamąją gebą priklauso nuo monitoriaus dydžio ir galimybių, bei nuo vaizdo kortelės rūšies.
• 19 colių ekranas (standartinės proporcijos): 1280x1024 pikseliai
• 20 collių ekranas (standartinės proporcijos): 1600x1200 pikseliai
• 22 colių ekranas (plačiaekranis): 1680x1050 pikseliai
• 24 colių ekranas (plačiaekranis): 1900x1200 pikseliai

Funkcionalumas
Aukščio reguliavimas : Nėra
Be mirgėjimo : Ir
Pasukamas : Nėra
Pivot : Nėra
Tilt : Yra
VESA sieninis laikiklis : 100x100 mm
Uostai ir įranga
Garsiakalbiai Yra

Kai kuriuose monitoriuose gali būti įmontuoti garsiakalbiai, kurie dažnai leidžia atsisakyti išorinių garsiakalbių, taip atlaisvinant vietą ant stalo ir sutaupant pinigų. Įmontuotų garsiakalbių garso kokybė yra gana vidutiniška, todėl rekomenduojame šia galimybe naudotis tik retam poreikiui.

Norint mėgautis muzika, filmais ir žaidimais, rekomenduojame įsigyti atitinkamos kokybės ir talpos Prijungimo vieta D-Sub Nėra

D-SUB yra klasikinis (analogiškas) monitoriaus jungties kištukas. Šis standartas pamažu nyksta iš rinkos, užleisdamas vietą kokybiškesniems HDMI arba DisplayPort (skaitmeniniams) kištukams.

Jei monitoriaus skiriamoji geba yra FullHD arba mažesnė, vidutinis naudotojas su šia jungtimi nepatirs jokių problemų. Norintieji pasiekti aukštesnę vaizdo kokybę ir raišką turėtų ieškoti monitoriaus su DisplayPort arba HDMI jungties lizdu.

Prijungimo vieta DisplayPort 1

DisplayPort yra skaitmeninis junginys aukštos kokybės vaizdo transliavimui vienu laidu. Atskirai nuo HDMI, šis junginys leidžia prie kompiuterio prijungti kelis išorinius monitorius naudojant vieną jungiklį.

Pirmiausiai įsigykite monitorių su DisplayPort, įsitikinkite ar Jūsų kompiuteryje yra prieinamas DisplayPort kištukas!

Prijungimo vieta DVI Nėra

DVI yra skaitmeninis standartas, užtikrinantis aukštą vaizdo kokybę, tačiau dėl didelio kištuko dydžio ir negalėjimo toliau plėtoti standarto dėl kelių techninių apribojimų šis jungties tipas palaipsniui praranda populiarumą ir jį pakeičia modernūs HDMI ir DisplayPort standartai.

DVI

nėra

suderinama su DisplayPort, tačiau yra DualMode DisplayPort jungčių, kuriose yra HDMI/DVI signalas, ir atitinkama kryptimi DisplayPort -> DVI gali perduoti vaizdą .

Jei monitoriaus skiriamoji geba bet kuria kryptimi viršija 1920 px, reikės vaizdo plokštės su DVI-D Dual Link palaikymu ir atitinkamos kokybės kabelio.

Prieš pirkdami monitorių turėtumėte patikrinti, ar jūsų vaizdo plokštė turi atitinkamą jungties lizdą!

Prijungimo vieta HDMI 1

HDMI - tai skaitmeninis aukštos kokybės vaizdo perdavimo standartas, leidžiantis prijungti monitorių prie kompiuterio plonu kabeliu naudojant elegantišką mažo dydžio jungtį. HDMI suderinamas su DVI, jei naudojamas atitinkamas perėjimas arba kabelis.

USB Hub : Ne
USB-C maitinimo tiekimas : Nav
USB-C vaizdo įvestis : 0
Išsamesnė specifikacija
Aprašymas - Išlenktas ekrano dizainas - labiau įtraukianti patirtis Stalinių kompiuterių monitoriai suteikia asmeninę naudotojo patirtį, kuriai labai tinka išlenktas dizainas. Išlenktas ekranas suteikia malonų, bet subtilų panardinimo efektą, kuris sutelkia dėmesį į jus darbo stalo centre. "Ultra Wide-Color" platesnis spalvų spektras - ryškesnis vaizdas "Ultra Wide-Color" technologija užtikrina platesnį spalvų spektrą ir ryškesnį vaizdą. Dėl "Ultra Wide-Color" platesnės "spalvų gamos" natūraliau atrodo žalios, ryškesnės raudonos ir gilesnės mėlynos spalvos. Žiniasklaidos pramogos, vaizdai ir net produktyvumas taps gyvesni, nes "Ultra Wide-Color" technologija užtikrina ryškias spalvas. VA ekranas užtikrina nuostabius vaizdus plačiais žiūrėjimo kampais "Philips" VA šviesos diodų ekrane naudojama pažangi kelių domenų vertikalaus išlyginimo technologija, kuri užtikrina itin aukštą statinį kontrasto santykį, kad vaizdai būtų itin ryškūs ir ryškūs. Nors su standartinėmis biuro programomis susidorojama lengvai, jis ypač tinka nuotraukoms, naršymui internete, filmams, žaidimams ir reiklioms grafinėms programoms. Optimizuota pikselių valdymo technologija suteikia itin platų 178/178 laipsnių žiūrėjimo kampą, todėl vaizdai yra ryškūs
ARTIKEL1 - 328E1CA 80CM 31,5 COLIŲ VA LCD
ARTIKEL2 - 3840X2160 2500:1 16:9 250CD 4MS
Aspect ratio (kraštinių santykis) - 16:9
Aukštis - 425 mm
Aukštis su stovu - 523 mm
Automatinis posūkis - Ne
Daugialypė terpė - garsiakalbių skaičius - 2
Daugialypė terpė - RMS vardinė galia - 6 W
Daugialypė terpė - Įmontuota kamera - Ne
Daugialypė terpė - įmontuotas (-i) garsiakalbis (-iai) - Taip
Daugialypė terpė > Integruotas TV imtuvas - Ne
Daugialypė terpė > Įmontuotas (-i) garsiakalbis (-iai) - Taip
Dažnis, horizontalusis min. - 53 kHz
Dažnis, horizontalus max. - 84 kHz
Dažnis, vertikalusis min. - 48 Hz
Dažnis, vertikalus maks. - 75 Hz
dimensionalWeight - 22349
Dizainas - be sunkiųjų metalų - Hg (gyvsidabris)
Dizainas - be sunkiųjų metalų - Pb (švinas)
Dizainas - Kojų spalva - Juoda
Dizainas - Produkto spalva - Juoda
Dizainas - Rinkos pozicionavimas - Pagrindinis
Dizainas - sertifikavimas - CCC, CECP, CEL, CE ženklas, SEMKO, TUV Ergo, TUV/GS, cETLus, CU-EAC
Dizainas > Gaminio spalva - Juoda
dydisX - 230
EAN - 8712581758516
ean - 8712581758516
EANCode - 8712581758516
Eans - 8712581758516
EAN_kodas - 8712581758516
Ekranas - 3D - Ne
Ekranas - atsako laikas - 4 ms
Ekranas - atskira H/V sinchronizacija - Taip
Ekranas - DDC/CI - Taip
Ekranas - Didžiausias atnaujinimo dažnis - 60 Hz
Ekranas - Dūmų lygis - 25%
Ekranas - Ekranas sRGB - Taip
Ekranas - ekrano forma - Išlenktas
Ekranas - ekrano kreivumas - 150 cm
Ekranas - ekrano kreivumo įvertinimas - 1500R
Ekranas - ekrano ryškumas (tipinis) - 250 cd/m²
Ekranas - Ekrano skiriamoji geba - 3840 x 2160 taškų
Ekranas - Ekrano technologija - LCD
Ekranas - Ekrano įstrižainė - 80 cm (31,5")
Ekranas - Ekrano įstrižainė (metrinė) - 80 cm
Ekranas - foninio apšvietimo tipas - W-LED
Ekranas - HD tipo - 4K Ultra HD
Ekranas - Horizontalaus nuskaitymo diapazonas - 53 - 84 kHz
Ekranas - jutiklinis ekranas - Ne
Ekranas - kontrasto santykis (tipinis) - 2500:1
Ekranas - kraštinių santykis - 16:9
Ekranas - matomas dydis, horizontalus - 69.7 cm
Ekranas - matomas dydis, vertikalus - 39.2 cm
Ekranas - NTSC aprėptis (tipinė) - 97.8%
Ekranas - NTSC aprėptis (tipinė) - 99%
Ekranas - nuo atspindžių apsaugotas ekranas - Taip
Ekranas - Palaikomos grafikos skiriamosios gebos - 640 x 480 (VGA)
Ekranas - Palaikomos grafikos skiriamosios gebos - 640 x 480 (VGA), 720 x 400, 800 x 600 (SVGA), 1024 x 768 (XGA), 1280 x 1024 (SXGA), 1280 x 720 (HD 720), 1440 x 900 (WXGA+), 1680 x 1050 (WSXGA+), 1920 x 1080 (HD 1080), 1920 x 2160, 3840 x 2160
Ekranas - Palaikomos grafikos skiriamosios gebos - 720 x 400
Ekranas - Palaikomos grafikos skiriamosios gebos - 800 x 600 (SVGA)
Ekranas - Palaikomos grafikos skiriamosios gebos - 1024 x 768 (XGA)
Ekranas - Palaikomos grafikos skiriamosios gebos - 1280 x 720 (HD 720)
Ekranas - Palaikomos grafikos skiriamosios gebos - 1280 x 1024 (SXGA)
Ekranas - Palaikomos grafikos skiriamosios gebos - 1440 x 900 (WXGA+)
Ekranas - Palaikomos grafikos skiriamosios gebos - 1680 x 1050 (WSXGA+)
Ekranas - Palaikomos grafikos skiriamosios gebos - 1920 x 1080 (HD 1080)
Ekranas - Palaikomos grafikos skiriamosios gebos - 1920 x 2160
Ekranas - Palaikomos grafikos skiriamosios gebos - 3840 x 2160
Ekranas - Paviršiaus kietumas - 3H
Ekranas - Pikselių tankis - 140 ppi
Ekranas - Pikselių žingsnis - 0.182 x 0.182 mm
Ekranas - Prigimtinis kraštinių santykis - 16:9
Ekranas - RGB spalvų erdvė - sRGB
Ekranas - Rodyti spalvų skaičių - 1,07 milijardo spalvų
Ekranas - Rodyti spalvų skaičių - 1,073 mlrd. spalvų
Ekranas - sinchronizacija su žalia spalva (SOG) - Taip
Ekranas - Skaitmeninis horizontalusis dažnis - 53 - 84 kHz
Ekranas - Skaitmeninis vertikalusis dažnis - 48 - 75 Hz
Ekranas - skydelio tipas - VA
Ekranas - Spalvų gama - 99%
Ekranas - sRGB aprėptis (tipinė) - 120.5%
Ekranas - sRGB aprėptis (tipinė) - 122%
Ekranas - Vertikalaus nuskaitymo diapazonas - 48 - 75 Hz
Ekranas - Žiūrėjimo kampas, horizontalus - 178°
Ekranas - Žiūrėjimo kampas, vertikalus - 178°
Ekranas > Didžiausias atnaujinimo dažnis - 250 Hz
Ekranas > Ekranas - 3840 x 2160 taškų
Ekranas > Ekrano paviršius - Apsauga nuo atspindžių, 3H, dulksna 25 %
Ekranas > Ekrano ryškumas - 250 cd/m²
Ekranas > Ekrano technologija - LCD
Ekranas > Ekrano įstrižainė - 31.5 "
Ekranas > HD tipas - 4K UHD
Ekranas > Kontrasto santykis (tipinis) - 2500:1
Ekranas > Reakcijos laikas - 4 ms
Ekranas > Skydelio tipas - VA
Ekranas > Vaizdo santykis - 16:9
Ekranas > Žiūrėjimo kampas, horizontalus - 178 °
Ekranas > Žiūrėjimo kampas, vertikalus - 178 °
Ekrano dydis (įstrižainė) - 31.5''
Ekrano paviršius - Matt
Eksploatavimo sąlygos - Darbinė santykinė drėgmė (H-H) - 20 - 80%
Eksploatavimo sąlygos - Darbinė temperatūra (T-T) - 0 - 40 °C
Eksploatavimo sąlygos - Darbo aukštis - 0 - 3658 m
Eksploatavimo sąlygos - Laikymo temperatūra (T-T) - -20 - 60 °C
Eksploatavimo sąlygos - Neeksploatavimo aukštis - 0 - 12192 m
Energijos klasė - G
Energijos vartojimo efektyvumo etiketė - Atsisiųsti
Ergonomika - "Plug and Play - Taip
Ergonomika - aukščio reguliavimas - Ne
Ergonomika - ekrano ekranas (OSD) - Taip
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Anglų kalba
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Graikų kalba
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Ispanų kalba
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Italų kalba
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Japonų
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Korėjiečių kalba
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Lenkų kalba
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Olandų kalba
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Portugalų kalba
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Prancūzų kalba
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Rusų kalba
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Suomijos
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Supaprastinta kinų kalba
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Supaprastinta kinų kalba, tradicinė kinų kalba, čekų, vokiečių, olandų, anglų, ispanų, suomių, prancūzų, graikų, vengrų, italų, japonų, korėjiečių, lenkų, portugalų, rusų, švedų, turkų, ukrainiečių, vengrų
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Tradicinė kinų kalba
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Turkijos
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Ukrainian
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Vengrų
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Vokiečių kalba
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Švedų kalba
Ergonomika - Kabelio užrakto lizdas - Taip
Ergonomika - Kabelio užrakto lizdo tipas - Kensingtonas
Ergonomika - LED indikatoriai - Budėjimo režimas
Ergonomika - LED indikatoriai - Operacija
Ergonomika - LED indikatoriai - Veikimas, budėjimo režimas
Ergonomika - OSD kalbų skaičius - 21
Ergonomika - pakreipiamas - Y
Ergonomika - pakreipimo kampo diapazonas - -5 - 20°
Ergonomika - pakreipimo reguliavimas - Taip
Ergonomika - skydelio montavimo sąsaja - 100 x 100 mm
Ergonomika - VESA tvirtinimas - Taip
Ergonomika > Aukščio reguliavimas - Ne
Ergonomika > Pakreipimo kampas - -5/20 °
Ergonomika > Pakreipimo reguliavimas - Taip
Ergonomika > Pasukami - Ne
Ergonomika > Pivot - Ne
Ergonomika > VESA montavimas - Taip
Ergonomika > VESA montavimo sąsajos - 100x100 mm
Galia - energijos sąnaudos (SDR) per 1000 valandų - 39 kWh
Galia - Energijos vartojimo efektyvumo klasė (SDR) - G
Galia - metinis energijos suvartojimas - 73 kWh
gamintojas - "Philips"
Gamintojas - "Philips"
Gamintojas - "Philips"
Gamintojo kodas - 328E1CA/00
Gamintojo kodas - 328E1CA/00
Gamintojo produkto pavadinimas - 328E1CA
Gamintojo produktų grupė - Išlenktas
Garantija -
Garantija - 24
garantija - 24
Garantija - 24 mėnesiai
GarantijaInformacija -
garantijaType - G
garantijos_tipas - išorinis
GRUPPE1 - Rodoma
GRUPPE2 - LCD monitorius
GTIN - 8712581758516
Gylis - 88 mm
Gylis su stovu - 281 mm
HSTNUMBER - 328E1CA/00
I/O jungtys - 1 x DisplayPort
I/O jungtys - 1 x garso išvestis
I/O jungtys - 2 x HDMI
Interneto kamera - Nėra
Išlenktas - 1500 R
Jutiklinis ekranas - Ne
Kategorija - Kompiuterių monitoriai
Kategorija - Root/Elektronika/PC periferiniai įrenginiai/Monitoriai
Kategorija_1 - Monitoriai ir televizoriai
Kategorija_2 - 31 colių ir didesni LED monitoriai
Kitos funkcijos -
Kitos funkcijos - "Delta E - 2
Kitos funkcijos - "Philips SmartUniformity - 97 - 102%
Kitos funkcijos - Integruotas TV imtuvas - Ne
Kitos funkcijos - LowBlue režimas - Taip
Kitos funkcijos - Rankinis - Taip
Kitos funkcijos - Reguliavimo patvirtinimai - CCC; CECP; CEL; CE ženklas; SEMKO; TUV Ergo; TUV/GS; cETLus; CU-EAC
Kitos funkcijos - Rekomenduojama skiriamoji geba - 3840 x 2160 @ 60 Hz
Kitos funkcijos - Vaizdo gerinimas - "SmartImage" žaidimas
Kitos funkcijos - Įjungimo / išjungimo jungiklis - Taip
Kitos savybės - Energijos vartojimo efektyvumo klasė (sena) - B
Kitos savybės - Išorės apdailos tipas - Tekstūruotas
Kitos savybės - Perdirbama pakavimo medžiaga - 100%
Kitos savybės - Vidutinis laikas tarp gedimų (MTBF) - 50000 h
Kodas - 328E1CA/00
Logistikos duomenys - Suderintos sistemos (HS) kodas - 85285210
LongDesc - 32 colių išlenktas "E line" ekranas siūlo išties įtraukiančią patirtį ir stilingą dizainą. Itin aiškus 4K UHD su "Ultra Wide-Color" ir "Adaptive-Sync" atgaivina vaizdus!
LongProductName - "E Line" išlenktas LCD monitorius su itin plačiomis spalvomis
LongSummaryDescription - "Philips E Line 328E1CA/00". Ekrano įstrižainė: 80 cm (31,5"), Ekrano skiriamoji geba: 80 cm (31,5"): 3840 x 2160 taškų, HD tipas: Ekrano technologija: 4K Ultra HD, Ekrano technologija: Atsako laikas: 1 val: Žiūrėjimo kampas horizontaliai: 178°, Žiūrėjimo kampas vertikaliai: 178°, Žiūrėjimo kampas vertikaliai: 178°. Įmontuotas (-i) garsiakalbis (-iai). VESA tvirtinimas. Produkto spalva: juoda
Maitinimas - Energijos suvartojimas (budėjimo režimas) - 0.5 W
Maitinimas - energijos suvartojimas (išjungta) - 0.3 W
Maitinimas - Energijos suvartojimas (tipinis) - 61.1 W
Maitinimas - Energijos vartojimo efektyvumo skalė - Nuo A iki G
Maitinimas - kintamosios srovės įvesties dažnis - 50 - 60 Hz
Maitinimas - kintamosios srovės įvesties dažnis - 50/60 Hz
Maitinimas - kintamosios srovės įėjimo įtampa - 100 - 240 V
Maitinimas - Maitinimo šaltinio tipas - Vidinis
Maitinimas > Energijos vartojimo efektyvumo klasė - G
MANUFACTURER - PHILIPS
matmenų aukštis - 625 mm
matmenų gylis - 236 mm
matmenų plotis - 800 mm
matmuo svoris - 7000 g
Matricos tipas - LCD
Matricos tipas - VA
Modelis - 328E1CA/00
Našumas - "AMD FreeSync - Ne
Našumas - "VESA Adaptive Sync" palaikymas - Taip
Našumas - NVIDIA G-SYNC - Ne
Nuoroda - https://www.philips.co.uk/c-p/328E1CA_00/curved-lcd-monitor-with-ultra-wide-color
Pakuotės duomenys - Pakuotės aukštis - 625 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės gylis - 236 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės plotis - 800 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės svoris - 10.5 kg
Pakuotės duomenys - Pakuotės tipas - Dėžutė
Pakuotės duomenys - Į komplektą įeina stovas - Taip
Pakuotės duomenys - Įtraukti kabeliai - AC
Pakuotės duomenys - Įtraukti kabeliai - Garso (3,5 mm)
Pakuotės duomenys - Įtraukti kabeliai - HDMI
Pakuotės funkcijos > Paletės kiekis - 15 vnt.
Pakuotės funkcijos > WEE klasifikacija - CL109:2:2017-04-01
Pakuotės turinys - Vadovas - Taip
Pakuotės turinys - Įtraukti kabeliai - DisplayPort, HDMI, garso (3,5 mm), AC
Pakuotės turinys - į komplektą įeina stovas - Taip
Pakuotės turinys > Įtraukti kabeliai - DP kabelis, HDMI kabelis, Garso kabelis, Maitinimo kabelis
Pakuotės ypatybės > Bendrasis aukštis (mm) - 612 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis gylis (mm) - 795 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis plotis (mm) - 233 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis svoris - 10.2 kg
Pakuotės ypatybės > EEĮ atliekų mokestis - Taip
Pakuotės ypatybės > Pakuotės kiekis - 1,00 vnt.
Pakuotės ypatybės > Plastikas (ne PET) - 800.00 g
Pakuotės ypatybės > Popierius ir kartonas - 2000.00 g
Pakuotės ypatybės > Taros svoris (kg) - 2.80 kg
Pakuotės ypatybės > Tūrio (m3) - 0.11336382 m³
Pakuotės ypatybės > Įdėtas akumuliatorius - Ne
Papildomas priedas -
Pavadinimas - "Philips" 328E1CA / 00 - 31,5 - LED (juodas, UltraHD, lenktas, 60 Hz, "Adaptive Sync")
Pavadinimas - "Philips 328E1CA" - 31,5 colių | VA išlenktas | 4K
Pavadinimas - "Philips E Line 328E1CA/00" LED ekranas 80 cm (31,5") 3840 x 2160 taškų 4K Ultra HD LCD juodas
Pavadinimas - 328E1CA | 31,5 " | VA | 4K UHD | 16:9 | 4 ms | 250 cd/m² | Juoda | HDMI prievadų kiekis 1 x HDMI 2.0 | 250 Hz
pavadinimas - Monitorius 328E1CA 31,5 colių lenktas VA 4K HDMIx2 DP
PDF - http://www.blobs.lt/products/6/1/2/8/8/2/fb92c418308a10e2686b93deb6ef99eb/original.pdf
Perdirbimo duomenys - Perdirbama medžiaga - 100%
Plotis - 709 mm
Prekės ženklas - "Philips"
Prekės ženklo dalies kodas - 328E1CA/00
Pridedami priedai - Monitorius su stovu DP kabelis HDMI kabelis Garso priekis Maitinimo laidas Vartotojo dokumentacija
Prievadai ir sąsajos - "DisplayPort" versija - 1.2
Prievadai ir sąsajos - Ausinių išvestis - Ne
Prievadai ir sąsajos - DisplayPorts kiekis - 1
Prievadai ir sąsajos - DisplayPorts kiekis - 1.2
Prievadai ir sąsajos - DVI prievadas - Ne
Prievadai ir sąsajos - Garso išvestis - Taip
Prievadai ir sąsajos - Garso įvestis - Ne
Prievadai ir sąsajos - HDMI - Taip
Prievadai ir sąsajos - HDMI prievadų kiekis - 2
Prievadai ir sąsajos - HDMI versija - 2.0
Prievadai ir sąsajos - Kompiuterio garso įvestis - Taip
Prievadai ir sąsajos - Įmontuotas USB šakotuvas - Ne
Prievadai ir sąsajos > DisplayPorts kiekis - 1 x DP 1.2
Prievadai ir sąsajos > HDMI prievadų kiekis - 1 x HDMI 2.0
producerCode - 328E1CA/00
productName - "Philips E Line 328E1CA/00" LED ekranas 80 cm (31,5") 3840 x 2160 taškų 4K Ultra HD LCD juodas
productSize - Normalus
Produkto pavadinimas - 328E1CA/00
Reakcijos laikas - 4 ms
Rezoliucija - 3840 x 2160
Ryškumas - 250 cd/m²
Sertifikatai - CCC
Sertifikatai - CE
Sertifikatai - CU
Sertifikatai - EAC
Sertifikatai - TUV
ShortSummaryDescription - "Philips E Line 328E1CA/00", 80 cm (31,5"), 3840 x 2160 taškų, "4K Ultra HD", LCD, 4 ms, juoda
sizeY - 615
sizeZ - 790
Spalva - Juoda
Spalvų skaičius - 1,07 mlrd.
Starling - N
Statinis kontrastas - 2 500:1
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 5
Svoris - 6.89 kg
Svoris - 10,30
svoris - 9750
Svoris ir matmenys - Aukštis (be stovo) - 425 mm
Svoris ir matmenys - Aukštis (su stovu) - 523 mm
Svoris ir matmenys - Gylis (be stovo) - 88 mm
Svoris ir matmenys - Gylis (su stovu) - 281 mm
Svoris ir matmenys - Plotis (be stovo) - 709 mm
Svoris ir matmenys - Plotis (su stovu) - 709 mm
Svoris ir matmenys - Svoris (be stovo) - 6.89 kg
Svoris ir matmenys - Svoris (su stovu) - 7.71 kg
Svoris su stovu - 7.71 kg
Techninė informacija - Tvarumo sertifikatai - RoHS
Techninė informacija > Gamintojas - "Philips"
Techninė informacija > Grynasis svoris - 7.4 kg
Techninė informacija > Nemirga - Taip
Techninė informacija > USB-C - Ne
Techninė informacija > USB-C maitinimo tiekimas - N/A
Tinklas > Ethernet LAN (RJ-45) prievadai - Ne
Transrefleksinė technologija - LED
Trumpas aprašymas -
Tvarumas - Tvarumo sertifikatai - RoHS
URL - https://mmdmonitors.com/
Veikimas - "Low Blue Light" technologija - Taip
Veikimas - Komponentinio vaizdo sinchronizavimas - Atskira sinchronizacija
Veikimas - Komponentinio vaizdo sinchronizavimas - Atskira sinchronizacija, sinchronizacija su žalia spalva (SOG)
Veikimas - Komponentinio vaizdo sinchronizavimas - Sinchronizavimas pagal žaliąją spalvą (SOG)
Veikimas - technologija be mirgėjimo - Taip
vendpn - 328E1CA/00
VESA - 100 x 100
warrantyLength - 24
Įmontuotas TV imtuvas - Ne
Įmontuoti garsiakalbiai - Taip
Žiūrėjimo kampas, horizontalus - 178 °
Žiūrėjimo kampas, vertikalus - 178 °
Description - Curved display design for a more immersive experience
Desktop monitors offer a personal user experience, which suits a curved design very well. The curved screen provides a pleasant yet subtle immersion effect, which focuses on you at the centre of your desk. Ultra Wide-Color wider range of colours for a vivid picture
Ultra Wide-Color Technology delivers a wider spectrum of colours for a more brilliant picture. The Ultra Wide-Color wider "colour gamut" produces more natural-looking greens, vivid reds and deeper blues. Bring media entertainment, images and even productivity more alive with vivid colours from Ultra Wide-Color Technology. VA display delivers awesome images with wide viewing angles
The Philips VA LED display uses an advanced multi-domain vertical alignment technology that gives you super-high static contrast ratios for extra-vivid and bright images. While standard office applications are handled with ease, it is especially suitable for photos, web browsing, films, gaming and demanding graphical applications. Its optimised pixel management technology gives you a 178/178 degree extra-wide viewing angle, resulting in crisp images
ARTIKEL1 - 328E1CA 80CM 31.5IN VA LCD
ARTIKEL2 - 3840X2160 2500:1 16:9 250CD 4MS
Aspect ratio - 16:9
Height - 425 mm
Height with stand - 523 mm
Auto Pivot - No
Multimedia - Number of speakers - 2
Multimedia - RMS rated power - 6 W
Multimedia - Built-in camera - No
Multimedia - Built-in speaker(s) - Yes
Multimedia > TV tuner integrated - No
Multimedia > Built-in speaker(s) - Yes
Frequency, horizontal min. - 53 kHz
Frequency, horizontal max. - 84 kHz
Frequency, vertical min. - 48 Hz
Frequency, vertical max. - 75 Hz
dimensionalWeight - 22349
Design - Heavy metals free - Hg (mercury)
Design - Heavy metals free - Pb (lead)
Design - Feet colour - Black
Design - Product colour - Black
Design - Market positioning - Home
Design - Certification - CCC, CECP, CEL, CE Mark, SEMKO, TUV Ergo, TUV/GS, cETLus, CU-EAC
Design > Colour of product - Black
sizeX - 230
EAN - 8712581758516
ean - 8712581758516
EANCode - 8712581758516
Eans - 8712581758516
EAN_code - 8712581758516
Display - 3D - No
Display - Response time - 4 ms
Display - Separate H/V sync - Yes
Display - DDC/CI - Yes
Display - Maximum refresh rate - 60 Hz
Display - Haze rate - 25%
Display - Display sRGB - Yes
Display - Screen shape - Curved
Display - Screen curvature - 150 cm
Display - Screen curvature rating - 1500R
Display - Display brightness (typical) - 250 cd/m²
Display - Display resolution - 3840 x 2160 pixels
Display - Display technology - LCD
Display - Display diagonal - 80 cm (31.5")
Display - Display diagonal (metric) - 80 cm
Display - Backlight type - W-LED
Display - HD type - 4K Ultra HD
Display - Horizontal scan range - 53 - 84 kHz
Display - Touchscreen - No
Display - Contrast ratio (typical) - 2500:1
Display - Aspect ratio - 16:9
Display - Viewable size, horizontal - 69.7 cm
Display - Viewable size, vertical - 39.2 cm
Display - NTSC coverage (typical) - 97.8%
Display - NTSC coverage (typical) - 99%
Display - Anti-glare screen - Yes
Display - Supported graphics resolutions - 640 x 480 (VGA)
Display - Supported graphics resolutions - 640 x 480 (VGA), 720 x 400, 800 x 600 (SVGA), 1024 x 768 (XGA), 1280 x 1024 (SXGA), 1280 x 720 (HD 720), 1440 x 900 (WXGA+), 1680 x 1050 (WSXGA+), 1920 x 1080 (HD 1080), 1920 x 2160, 3840 x 2160
Display - Supported graphics resolutions - 720 x 400
Display - Supported graphics resolutions - 800 x 600 (SVGA)
Display - Supported graphics resolutions - 1024 x 768 (XGA)
Display - Supported graphics resolutions - 1280 x 720 (HD 720)
Display - Supported graphics resolutions - 1280 x 1024 (SXGA)
Display - Supported graphics resolutions - 1440 x 900 (WXGA+)
Display - Supported graphics resolutions - 1680 x 1050 (WSXGA+)
Display - Supported graphics resolutions - 1920 x 1080 (HD 1080)
Display - Supported graphics resolutions - 1920 x 2160
Display - Supported graphics resolutions - 3840 x 2160
Display - Surface hardness - 3H
Display - Pixel density - 140 ppi
Display - Pixel pitch - 0.182 x 0.182 mm
Display - Native aspect ratio - 16:9
Display - RGB colour space - sRGB
Display - Display number of colours - 1.07 billion colours
Display - Display number of colours - 1.073 billion colours
Display - Sync-on-green (SOG) - Yes
Display - Digital horizontal frequency - 53 - 84 kHz
Display - Digital vertical frequency - 48 - 75 Hz
Display - Panel type - VA
Display - Colour gamut - 99%
Display - sRGB coverage (typical) - 120.5%
Display - sRGB coverage (typical) - 122%
Display - Vertical scan range - 48 - 75 Hz
Display - Viewing angle, horizontal - 178°
Display - Viewing angle, vertical - 178°
Display > Maximum refresh rate - 250 Hz
Display > Display - 3840 x 2160 pixels
Display > Display surface - Anti-Glare, 3H, Haze 25 %
Display > Display brightness - 250 cd/m²
Display > Display technology - LCD
Display > Display diagonal - 31.5 "
Display > HD type - 4K UHD
Display > Contrast ratio (typical) - 2500:1
Display > Response time - 4 ms
Display > Panel type - VA
Display > Aspect ratio - 16:9
Display > Viewing angle, horizontal - 178 °
Display > Viewing angle, vertical - 178 °
Screen size (diag.) - 31.5''
Display surface - Matt
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 20 - 80%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 0 - 40 °C
Operational conditions - Operating altitude - 0 - 3658 m
Operational conditions - Storage temperature (T-T) - -20 - 60 °C
Operational conditions - Non-operating altitude - 0 - 12192 m
Energy class - G
Energy label - Pobierz
Ergonomics - Plug and Play - Yes
Ergonomics - Height adjustment - No
Ergonomics - On Screen Display (OSD) - Yes
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - English
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Greek
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Spanish
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Italian
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Japanese
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Korean
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Polish
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Dutch
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Portuguese
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - French
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Russian
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Finnish
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Simplified Chinese
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Simplified Chinese, Traditional Chinese, Czech, German, Dutch, English, Spanish, Finnish, French, Greek, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Swedish, Turkish, Ukrainian
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Traditional Chinese
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Turkish
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Ukrainian
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Hungarian
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - German
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Swedish
Ergonomics - Cable lock slot - Yes
Ergonomics - Cable lock slot type - Kensington
Ergonomics - LED indicators - Stand-by
Ergonomics - LED indicators - Operation
Ergonomics - LED indicators - Operation, Stand-by
Ergonomics - Number of OSD languages - 21
Ergonomics - Tiltable - Y
Ergonomics - Tilt angle range - -5 - 20°
Ergonomics - Tilt adjustment - Yes
Ergonomics - Panel mounting interface - 100 x 100 mm
Ergonomics - VESA mounting - Yes
Ergonomics > Height adjustment - No
Ergonomics > Tilt angle - -5/20 °
Ergonomics > Tilt adjustment - Yes
Ergonomics > Swivelling - No
Ergonomics > Pivot - No
Ergonomics > VESA mounting - Yes
Ergonomics > VESA mounting interfaces - 100x100 mm
Power - Energy consumption (SDR) per 1000 hours - 39 kWh
Power - Energy efficiency class (SDR) - G
Power - Annual energy consumption - 73 kWh
producer - Philips
Producer - Philips
Manufacturer - Philips
ProducerCode - 328E1CA/00
Manufacturer_code - 328E1CA/00
Producer product name - 328E1CA
Producer product family - Curved
Warranty -
Warranty - 24
guarantee - 24
Warranty - 24 month(s)
WarrantyInfo -
warrantyType - G
guarantee_type - external
GRUPPE1 - Displays
GRUPPE2 - Lcd Monitor
GTIN - 8712581758516
Depth - 88 mm
Depth with stand - 281 mm
HSTNUMMER - 328E1CA/00
I/O connectors - 1 x DisplayPort
I/O connectors - 1 x Audio out
I/O connectors - 2 x HDMI
Web camera - None
Curved - 1500 R
Touch screen - No
Category - Computer Monitors
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Monitors
Category_1 - Monitors and TV
Category_2 - LED Monitors 31 inches and up
Other features -
Other features - Delta E - 2
Other features - Philips SmartUniformity - 97 - 102%
Other features - TV tuner integrated - No
Other features - LowBlue mode - Yes
Other features - Manual - Yes
Other features - Regulatory Approvals - CCC; CECP; CEL; CE Mark; SEMKO; TUV Ergo; TUV/GS; cETLus; CU-EAC
Other features - Recommended resolution - 3840 x 2160 @ 60 Hz
Other features - Picture enhancement - SmartImage game
Other features - On/off switch - Yes
Other features - Energy efficiency class (old) - B
Other features - Exterior finish type - Textured
Other features - Recyclable packaging material - 100%
Other features - Mean time between failures (MTBF) - 50000 h
Code - 328E1CA/00
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85285210
LongDesc - The 32" curved E line display offers a truly immersive experience in a stylish design. Ultra-clear 4K UHD with Ultra Wide-Color and Adaptive-Sync brings your images alive!
LongProductName - E Line Curved LCD monitor with Ultra Wide-Color
LongSummaryDescription - Philips E Line 328E1CA/00. Display diagonal: 80 cm (31.5"), Display resolution: 3840 x 2160 pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technology: LCD, Response time: 4 ms, Native aspect ratio: 16:9, Viewing angle, horizontal: 178°, Viewing angle, vertical: 178°. Built-in speaker(s). VESA mounting. Product colour: Black
Power - Power consumption (standby) - 0.5 W
Power - Power consumption (off) - 0.3 W
Power - Power consumption (typical) - 61.1 W
Power - Energy efficiency scale - A to G
Power - AC input frequency - 50 - 60 Hz
Power - AC input frequency - 50/60 Hz
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Power - Power supply type - Internal
Power > Energy efficiency class - G
HERSTELLER - PHILIPS
dimension height - 625 mm
dimension depth - 236 mm
dimension width - 800 mm
dimension weight - 7000 g
Matrix type - LCD
Matrix type - VA
Model - 328E1CA/00
Performance - AMD FreeSync - No
Performance - VESA Adaptive Sync support - Yes
Performance - NVIDIA G-SYNC - No
Link - https://www.philips.co.uk/c-p/328E1CA_00/curved-lcd-monitor-with-ultra-wide-color
Packaging data - Package height - 625 mm
Packaging data - Package depth - 236 mm
Packaging data - Package width - 800 mm
Packaging data - Package weight - 10.5 kg
Packaging data - Package type - Box
Packaging data - Stand included - Yes
Packaging data - Cables included - AC
Packaging data - Cables included - Audio (3.5mm)
Packaging data - Cables included - HDMI
Package features > Palette Qty - 15 pc(s)
Package features > WEE classification - CL109:2:2017-04-01
Packaging content - Manual - Yes
Packaging content - Cables included - DisplayPort, HDMI, Audio (3.5mm), AC
Packaging content - Stand included - Yes
Packaging content > Cables included - DP cable, HDMI cable, Audio cable, Power cable
Package features > Gross height (mm) - 612 mm
Package features > Gross depth (mm) - 795 mm
Package features > Gross width (mm) - 233 mm
Package features > Gross weight - 10.2 kg
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > Plastic (No PET) - 800.00 g
Package features > Paper/Pasteboard - 2000.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 2.80 kg
Package features > Volume (m3) - 0.11336382 m³
Package features > Embeeded battery - No
Optional accessory -
Name - Philips 328E1CA / 00 - 31.5 - LED (black, UltraHD, Curved, 60 Hz, Adaptive Sync)
Name - Philips 328E1CA - 31.5" | VA Curved | 4K
Title - Philips E Line 328E1CA/00 LED display 80 cm (31.5") 3840 x 2160 pixels 4K Ultra HD LCD Black
Name - 328E1CA | 31.5 " | VA | 4K UHD | 16:9 | 4 ms | 250 cd/m² | Black | HDMI ports quantity 1 x HDMI 2.0 | 250 Hz
name - Monitor 328E1CA 31.5 inches Curved VA 4K HDMIx2 DP
PDF - http://www.blobs.lt/products/6/1/2/8/8/2/fb92c418308a10e2686b93deb6ef99eb/original.pdf
Recycling data - Recyclable material - 100%
Width - 709 mm
Brand - Philips
BrandPartCode - 328E1CA/00
Accessories included - Monitor with stand DP cable HDMI cable Audio front Power cord User documentation
Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.2
Ports & interfaces - Headphone out - No
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 1.2
Ports & interfaces - DVI port - No
Ports & interfaces - Audio output - Yes
Ports & interfaces - Audio input - No
Ports & interfaces - HDMI - Yes
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 2
Ports & interfaces - HDMI version - 2.0
Ports & interfaces - PC Audio in - Yes
Ports & interfaces - Built-in USB hub - No
Ports & interfaces > DisplayPorts quantity - 1 x DP 1.2
Ports & interfaces > HDMI ports quantity - 1 x HDMI 2.0
producerCode - 328E1CA/00
productName - Philips E Line 328E1CA/00 LED display 80 cm (31.5") 3840 x 2160 pixels 4K Ultra HD LCD Black
productSize - Normal
ProductName - 328E1CA/00
Response time - 4 ms
Resolution - 3840 x 2160
Brightness - 250 cd/m²
Certificates - CCC
Certificates - CE
Certificates - CU
Certificates - EAC
Certificates - TUV
ShortSummaryDescription - Philips E Line 328E1CA/00, 80 cm (31.5"), 3840 x 2160 pixels, 4K Ultra HD, LCD, 4 ms, Black
sizeY - 615
sizeZ - 790
Color - Black
Number of colors - 1,07 mld
Storno - N
Static contrast - 2 500:1
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 5
Weight - 6.89 kg
Weight - 10,30
weight - 9750
Weight & dimensions - Height (without stand) - 425 mm
Weight & dimensions - Height (with stand) - 523 mm
Weight & dimensions - Depth (without stand) - 88 mm
Weight & dimensions - Depth (with stand) - 281 mm
Weight & dimensions - Width (without stand) - 709 mm
Weight & dimensions - Width (with stand) - 709 mm
Weight & dimensions - Weight (without stand) - 6.89 kg
Weight & dimensions - Weight (with stand) - 7.71 kg
Weight with stand - 7.71 kg
Technical details - Sustainability certificates - RoHS
Technical details > Producer - Philips
Technical details > Net weight - 7.4 kg
Technical details > No flickering - Yes
Technical details > USB-C - No
Technical details > USB-C power delivery - N/A
Networking > Ethernet LAN (RJ-45) ports - No
Transreflective technology - LED
ShortDescription -
Sustainability - Sustainability certificates - RoHS
URL - https://mmdmonitors.com/
Performance - Low Blue Light technology - Yes
Performance - Component video sync - Separate sync
Performance - Component video sync - Separate sync, Sync-on-green (SOG)
Performance - Component video sync - Sync-on-green (SOG)
Performance - Flicker-free technology - Yes
vendpn - 328E1CA/00
VESA - 100 x 100
warrantyLength - 24
TV tuner built-in - No
Speakers built-in - Yes
Viewing angle, horizontal - 178 °
Viewing angle, vertical - 178 °
348,37 €
Philips 328E1CA/00, 31,5''
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos