Benq EW2480 23.8"

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 485256 Produkto kodas: 9H.LJ3LA.TSE
Sandėlyje yra 3 vnt.
Garantija: 3 metų
166,35 €
Pristatymo parinktys Daugiau apie pristatymą
  • Atsiimkite DPD terminale 1,99 €: 09.04.2024
  • Pristatymas Lietuvoje (DPD kurjerių paštas) 3,99 €: 09.04.2024
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Curved: Nėra
  • Refresh rate: 60 Hz
  • Skydelio tipas: IPS
  • Reakcijos laikas: 4ms
  • Kontrastas: 1000:1
  • Šviesumas: 250cd/m2
  • Matmenys: 23.8"
  • Skiriamoji geba: FHD 1920x1080
Aprašymas
Siūlome įsigyti Benq 23.8" monitorių su FHD 1920x1080 skiriamąja geba.
  • FullHD (1920px X 1080px) skiriamosios gebos dėka, šis monitorius puikiai tarnaus BlueRay kokybės filmų žiūrėjimui pilno ekrano režimu.
  • IPS matrica šiam monitoriui užtikrina aukštus spalvų atitikimo rodiklius, gerą vaizdo kontrastą ir puikų regimumą praktiškai bet kokiu matymo kampu.
  • Apie sujungimą su šiuolaikinėmis kortelėmis ir vaizdo grotuvais pasirūpins HDMI įėjimas.
  • DisplayPort prijungimo vieta užtikrina aukštos kokybės vaizdo gavimą iš grafinės kompiuterio kortelės, kuri palaiko šią technologiją.
  • Prijungimo vieta DVI užtikrina sujungimą su klasikinėmis vaizdo kortelėmis, kurios turi tokią prijungimo vietą.
  • Jungtis D-SUB palaiko vaizdo plokštės, kuriuose yra ankstesnės kartos – analoginiai VGA kištukai, ir palyginus naujesnės kartos DVI-I standartą, naudojant perėjimą DVI-I -> D-Sub.
  • Monitoriuje įrengta garsiakalbių sistema leidžia klausytis muzikos ir žiūrėti filmus su garsu be būtinybės įsigyti papildomas kolonėles.
  • Dėka greitam 4ms reakcijos laikui, šis monitorius puikiai tarnaus dinamiškų žaidimų ir filmų peržiūrai.
Ekrano charakteristikos
AMD FreeSync : Nėra
Curved : Nėra
Jutiklinis ekranas : Ne
NVIDIA G-SYNC : Nėra
Refresh rate : 60 Hz
Skydelio tipas IPS

Monitoriaus panelis yra ekrano matomos dalies pagrindinė ypatybė, arba technologija, kuria įgyvendinamas spalvinių taškų (pikselių) atvaizdavimas.

TN yra standartinė technologija su vidutiniu kontrasto, ryškumo ir spalvų atitikimu rodikliams.

IPS yra aukštos spalvų atitikimo matrica su geru atvaizdo reakcijos greičiu ir dėl to yra gerai atitinkanti grafinius darbus bei nuotraukų apdorojimą. IPS matricos siekia puikų vaizdo kampą išlaikant spalvas ir kontrastą beveik bet kuriuo kampu.

VA matricos užtikrina puikų spalvų atitikimą, tačiau reakcijos laiku šios matricos atsilieka nuo IPS ir TN, o vaizdo kampas yra maždaug vidutinis palyginti tarp šių technologijų.

Vidutiniam vartotojui visiškai užtenka TN tipo monitoriaus. Jei yra daugiau pinigų, galima pirkti VA arba IPS, atitinkamai.

VESA ekranasHDR : Nav
Reakcijos laikas 4ms
Monitoriaus ekrano reakcijos laikas nusako kaip greitai monitorius atspindės judančius vaizdus (filmus, žaidimus, animacija ir t.t.). Reakcijos laikas matuojamas milisekundėmis. Kuo mažesnis reakcijos laikas, tuo geriau monitorius galės atvaizduoti judančius vaizdus.
Dateks rekomenduoja įsigyti monitorių su 5ms, ar mažesniu reakcijos laiku.
Kontrastas 1000:1

Ekrano kontrastas nusako vaizdo ryškumą. Jis skiriasi nuo tamsiausio (visai juodas) iki šviesiausio (visai baltas) pikselio. Kuo didesnis kontrastas, tuo geriau įskaitomas tekstas ekrane, be to, kontrastas nusako, kiek išraiškingos linijos bus matomos monitoriuje.

Aukštas kontrastas yra žymus faktorius renkantis monitorių biurui ar mokymosi reikmėms, jei pagrindinai reikės dirbti su tekstine informacija.

Namų reikmėms svarbiausias pasirinkimo rodiklis yra šviesumas ir vaizdo reakcijos laikas. Kontrastą tikrinti geriau tamsiame kambaryje.
Didžiausias LCD monitorių trūkumas yra tas, kad sumažinus vaizdo ryškumą, kontrastas gali visai pradingti.

Šviesumas 250cd/m2

Monitoriaus šviesumas yra vaizdo regimumo rodiklis, kuris nusako, ar gerai yra matomas vaizdas esant stipriam išoriniam apšvietimui (saulės šviesa, šviesi patalpa ir t.t.). LCD monitorių šviesumas matuojamas kandelomis kvadratiniam centimetrui (Cd/m2).
Renkantis monitorių būtina žinoti, kad kuo didesnis šviesumo rodiklis, tuo geresnis vaizdo matomumas.

Kasdieniniam naudojimui TopPC.lt rekomenduoja įsigyti monitorių su šviesumo rodikliu, ne mažesniu, kaip 250 cd/m2.

Pagrindinė informacija
Matmenys 23.8"

Monitoriaus ekrano dydis matuojamas coliais per diagonalę. Ekrano dydis turi atitikti ekrano skiriamąją gebą, kad būtų pasiektas maksimalus darbinio paviršiaus panaudojimas ir vaizdo detalizavimas.

Šiuo metu yra prieinami dviejų formų LCD monitoriai: standartinio pločio ir aukščio proporcijos 4:3 arba plataus ekrano proporcijos 16:9 arba 16:10. Plataus ekrano monitorius yra platesnis ir jo skiriamoji geba yra aukštesnė nei standartinių proporcijų monitoriuose

Kuo didesnis monitorius, tuo aukštesnę skiriamąją gebą jis palaiko. Galimybė padidinti ekrano skiriamąja geba priklauso nuo monitoriaus dydžio ir galimai, nuo vaizdo plokštės rūšies.

Paraiška : Home & Office
Spalva : Juoda
Vaizdo kraštinių santykis : 16:9
Skiriamoji geba FHD 1920x1080

Monitoriaus ekrano skiriamoji geba nusako, kiek daug spalvinių taškų (pixels) monitorius gali atvaizduoti. Tai liečia ekrane matomą tekstą ir vaizdo skaidrumą. Kuo jis didesnis, tuo ryškesni atrodo elementai.

Naudojama skiriamoji geba priklauso nuo monitoriaus palaikomos skiriamosios gebos. LCD monitoriai, įskaitant ir skreitinukų ekranus, paprastai geriausiai veikia, jei yra nustatyta jo vietinė skiriamoji geba. Monitoriams nebūtina nustatyti šią skiriamąją gebą, bet paprastai rekomenduojama ją nustatyti, kad būtų užtikrintas galimų tekstų ir vaizdų ryškumas. Kuo didesnis monitorius, tuo aukštesnė skiriamąją gebą jis palaiko.

Galimybė padidinti ekrano skiriamąją gebą priklauso nuo monitoriaus dydžio ir galimybių, bei nuo vaizdo kortelės rūšies.
• 19 colių ekranas (standartinės proporcijos): 1280x1024 pikseliai
• 20 collių ekranas (standartinės proporcijos): 1600x1200 pikseliai
• 22 colių ekranas (plačiaekranis): 1680x1050 pikseliai
• 24 colių ekranas (plačiaekranis): 1900x1200 pikseliai

Funkcionalumas
Aukščio reguliavimas : Nėra
Be mirgėjimo : Ir
Pasukamas : Nėra
Pivot : Nėra
Tilt : Yra
VESA sieninis laikiklis : 100x100 mm
Uostai ir įranga
Garsiakalbiai Yra

Kai kuriuose monitoriuose gali būti įmontuoti garsiakalbiai, kurie dažnai leidžia atsisakyti išorinių garsiakalbių, taip atlaisvinant vietą ant stalo ir sutaupant pinigų. Įmontuotų garsiakalbių garso kokybė yra gana vidutiniška, todėl rekomenduojame šia galimybe naudotis tik retam poreikiui.

Norint mėgautis muzika, filmais ir žaidimais, rekomenduojame įsigyti atitinkamos kokybės ir talpos Prijungimo vieta D-Sub 1

D-SUB yra klasikinis (analogiškas) monitoriaus jungties kištukas. Šis standartas pamažu nyksta iš rinkos, užleisdamas vietą kokybiškesniems HDMI arba DisplayPort (skaitmeniniams) kištukams.

Jei monitoriaus skiriamoji geba yra FullHD arba mažesnė, vidutinis naudotojas su šia jungtimi nepatirs jokių problemų. Norintieji pasiekti aukštesnę vaizdo kokybę ir raišką turėtų ieškoti monitoriaus su DisplayPort arba HDMI jungties lizdu.

Prijungimo vieta DisplayPort 1

DisplayPort yra skaitmeninis junginys aukštos kokybės vaizdo transliavimui vienu laidu. Atskirai nuo HDMI, šis junginys leidžia prie kompiuterio prijungti kelis išorinius monitorius naudojant vieną jungiklį.

Pirmiausiai įsigykite monitorių su DisplayPort, įsitikinkite ar Jūsų kompiuteryje yra prieinamas DisplayPort kištukas!

Prijungimo vieta DVI Nėra

DVI yra skaitmeninis standartas, užtikrinantis aukštą vaizdo kokybę, tačiau dėl didelio kištuko dydžio ir negalėjimo toliau plėtoti standarto dėl kelių techninių apribojimų šis jungties tipas palaipsniui praranda populiarumą ir jį pakeičia modernūs HDMI ir DisplayPort standartai.

DVI

nėra

suderinama su DisplayPort, tačiau yra DualMode DisplayPort jungčių, kuriose yra HDMI/DVI signalas, ir atitinkama kryptimi DisplayPort -> DVI gali perduoti vaizdą .

Jei monitoriaus skiriamoji geba bet kuria kryptimi viršija 1920 px, reikės vaizdo plokštės su DVI-D Dual Link palaikymu ir atitinkamos kokybės kabelio.

Prieš pirkdami monitorių turėtumėte patikrinti, ar jūsų vaizdo plokštė turi atitinkamą jungties lizdą!

Prijungimo vieta HDMI 1

HDMI - tai skaitmeninis aukštos kokybės vaizdo perdavimo standartas, leidžiantis prijungti monitorių prie kompiuterio plonu kabeliu naudojant elegantišką mažo dydžio jungtį. HDMI suderinamas su DVI, jei naudojamas atitinkamas perėjimas arba kabelis.

USB Hub : Ne
USB-C maitinimo tiekimas : Nav
USB-C vaizdo įvestis : 0
Išsamesnė specifikacija
"Bluetooth" - Ne
"KensingtonLock" - Taip
"WiFi" - Ne
Aprašymas - BENQ EW2480 23,8" FHD IPS HDMI FREESYNC
Aprašymas - EW2480 Pasinerkite į daugialypės terpės pramogas HDRi perkelia vaizdą į visiškai naują lygį Su HDRi visada matysite, kas vyksta tamsoje. "HDRi" siūlo išmanųjį vaizdo reguliavimą, užtikrinantį aiškų ir tikrovišką detalių rodymą tamsiose srityse. Nuostabų vaizdą užtikrina išmanusis fokusavimo reguliavimas ir HDR efekto imitavimas. Kiekvienas judesys ir vaizdas panardina jus į jaudinantį kino pasaulį. Konstrukcija be rėmelių Padidintas ekrano plotas pagerina žiūrėjimo patirtį. "FreeSync" technologija Neatsilieka žaidžiant. "Super Resolution" Mažos skiriamosios gebos šaltinius perkelkite į ekrano skiriamąją gebą Įtraukite visus pojūčius "BenQ" EW serijos monitoriai su IPS skydeliais leidžia pasijusti taip, tarsi iš tikrųjų sėdėtumėte kino teatre. 24P kinematografinis kadrų dažnis suteikia jūsų akims autentišką ir svaiginančią kino patirtį. Tikroviškas garsas Įmontuoti 2,5 W garsiakalbiai, pirmaujantys pramonėje, užtikrina tikrovišką garsą, kuris pagerina jūsų medijos žiūrėjimo patirtį. Trys iš anksto nustatyti monitoriaus režimai leidžia pasirinkti geriausią garso režimą įvairių tipų turiniui. Kino Stiprinkite efektus veiksmo kinui. Pop / Live erdvinis garsas, kad jaustumėtės kaip koncerte. Vokalas / Dialogas Aiškus atkūrimas pagerina supratimą. Jūsų pramogos jūsų būdu Galite pasirinkti, kad 1080p HDR monitorius kiekvieną vaizdą rodytų tobulai. Lengva prieiga prie garsumo valdymo ar bet kokių pageidaujamų nustatymų leidžia mėgautis mėgstamais filmais. Jūsų šeštadienio filmų maratonas vyks be pertraukų, be jokių trukdžių. Galite lengvai persijungti iš kompiuterio į nešiojamąjį kompiuterį be papildomų jungiklių ir kabelių painiavos.Rūpinamės jūsų regėjimu Išskirtinės "BenQ" akių apsaugos technologijos mažina akių nuovargį, todėl ilgai naudojantis kompiuteriu galėsite jaustis patogiai.
Aspect ratio (kraštinių santykis) - 16:9
Atnaujinimo dažnis - 75 Hz
Atnaujinimo dažnis, Hz - 60
Atsiliepimo laikas - 5 ms
Aukštis - 343 mm
Aukštis - 400.000000
Aukštis - 416.7 mm
Aukštis su stovu - 416.7 mm
Aukščio reguliavimas - -
Aukščio reguliavimas - Ne
Automatinis posūkis - Ne
Belaidis - Ne
Belaidžio ryšio funkcijos - -
Bendrasis svoris - 5.100 kg
ContrastRatioDynamic - -
Daugialypė terpė - garsiakalbių skaičius - 2
Daugialypė terpė - RMS vardinė galia - 2 W
Daugialypė terpė - Įmontuota kamera - Ne
Daugialypė terpė - įmontuotas (-i) garsiakalbis (-iai) - Taip
Dažnis - -
DažnisV - 75 Hz
DisplayCaseColour - -
DisplayFormat - 16:9
DisplayNativeResolution - 1920 x 1080
DisplayPort - -
DisplaySizecm - -
DisplayViewingArea - -
Dizainas - Produkto spalva - Juoda, pilka
Dizainas - Spalvos pavadinimas - JUODA-METALINĖ PILKA
DVI - -
ean - 4718755079382
Eans - 4718755079382
Ekranas - 3D - Ne
Ekranas - atsako laikas - 5 ms
Ekranas - Didžiausias atnaujinimo dažnis - 60 Hz
Ekranas - ekrano forma - Flat
Ekranas - ekrano ryškumas (tipinis) - 250 cd/m²
Ekranas - Ekrano skiriamoji geba - 1920 x 1080 pikselių
Ekranas - Ekrano technologija - LCD
Ekranas - Ekrano įstrižainė - 60,5 cm (23,8")
Ekranas - foninio apšvietimo tipas - LED
Ekranas - HD tipo - "Full HD
Ekranas - jutiklinis ekranas - Ne
Ekranas - Kontrasto santykis (dinaminis) - 2000000:1
Ekranas - kontrasto santykis (tipinis) - 1000:1
Ekranas - Palaikomos grafikos skiriamosios gebos - 1920 x 1080 (HD 1080)
Ekranas - Pikselių tankis - 93 ppi
Ekranas - Prigimtinis kraštinių santykis - 16:9
Ekranas - RGB spalvų erdvė - NTSC
Ekranas - Rodyti spalvų skaičių - 16,78 mln. spalvų
Ekranas - skydelio tipas - IPS
Ekranas - Spalvų gama - 72%
Ekranas - Žiūrėjimo kampas, horizontalus - 178°
Ekranas - Žiūrėjimo kampas, vertikalus - 178°
Ekrano dydis (įstrižainė) - 23.8''
Ekrano funkcijos -
  • HDR10
  • Baloraižių gama: 72 % NTSC
  • Baloraižių režimas: Spalvų temperatūra: 16,7 mln. spalvų
  • 93 PPI
  • 93 PPI
  • Antirefleksinis
  • Antirefleksinis
  • Spalvų temperatūra: Mėlyna , normali , rausva , raudona , vartotojo nustatyta
  • Gama: 1,8 - 2,6
  • Mirgėjimo nebuvimo technologija
  • Mažai mėlynos šviesos
  • Brightness Intelligence Plus (B.I.+)
  • Silpnos spalvos
  • ePaper
  • Akių priminimas
  • FreeSync

  • Ekrano paviršius - Matt
    Ekrano ryškumas, cd/m² - 250
    Ekrano skiriamoji geba, pikseliai - 1920 x 1080
    Ekrano įstrižainė, " - 23.8
    Energijos klasė - F
    Energijos suvartojimas - 17 W
    Energijos suvartojimas, W - 30
    Energijos vartojimo efektyvumo etiketė - Atsisiųsti
    EPEAT - -
    Ergonomika - skydelio montavimo sąsaja - 100 x 100 mm
    Ergonomika - VESA tvirtinimas - Taip
    Fotoaparatas - Ne
    Galia - energijos sąnaudos (HDR) per 1000 valandų - 21 kWh
    Galia - energijos sąnaudos (SDR) per 1000 valandų - 19 kWh
    Galia - Energijos vartojimo efektyvumo klasė (SDR) - F
    gamintojas - "Benq"
    Gamintojas - "BenQ"
    Gamintojas - BENQ
    Gamintojo dalies numeris - 9H.LJ3LA.TSE
    GAMINTOJO DUOMENŲ LAPAS - https://www.benq.com/en-ap/monitor/entertainment/ew2480-24-inch/specifications.html
    Gamintojo kodas - 9H.LJ3LA.TSE
    Garantija -
    Garantija - 3 metai
    garantija - 36
    GarantijaInformacija -
    Garantijos laikotarpis - 36 M
    garantijos_tipas - išorinis
    Garsiakalbio galia, W - 2 x 2.5
    Garso - Taip
    Garso funkcijos - 2x 2.5W
    GTIN - 4718755079382
    Gylis - 36.4 mm
    Gylis - 186.5 mm
    Gylis su stovu - 186.5 mm
    HDMI - Taip
    HDMI prievadų kiekis - 3
    I/O jungtys - 3 x HDMI
    Ilgis - 595.000000
    Interneto kamera - Nėra
    Išlenktas - Ne
    Išmetamųjų teršalų standartas - -
    Jutiklinis ekranas - Ne
    Jutiklinis ekranas - Ne
    Kategorija - Kompiuterių monitoriai
    Kategorija - Root/Elektronika/PC periferiniai įrenginiai/Monitoriai
    Kitos funkcijos -
    Kontrasto santykis - 1000:1
    Kontrasto santykis (dinaminis) - 20000000:1
    Kontrasto santykis (tipinis) - 1000:1
    Logistikos duomenys - Suderintos sistemos (HS) kodas - 85285210
    LongDesc -
    LongDesc - Išmanusis vaizdas, leidžiantis panirti į vaizdą su HDRiGaliausiai matomas kalaviju ginkluotas herojus, nugalintis priešą vilkų ūžesio kupinoje naktyje. Ant pilies bokštelių, fone sprogstant fejerverkams, pateiktas pasiūlymas tuoktis sujaudina iki ašarų. Lengvai pasinerkite į HDR turinį naudodami "BenQ HDRi" - patentuotą technologiją, kuri pagerins ekrane rodomą turinį išmaniuoju valdymu, aiškumo reguliavimu ir ryškiomis spalvomis. Mėgaukitės pasinerdami į aiškiausius ir ryškiausius vaizdus, kad "BenQ" monitoriuose su "HDRi" galėtumėte matyti įdomiausią vaizdinį turinį.Intelektualus valdymasIntelektualus valdymas nustato esamą aplinkos apšvietimo lygį ir vaizdo turinį, kad automatiškai sureguliuotų ekrano ryškumą ir žiūrovai aiškiai matytų tai, kas rodoma monitoriuje.Suvokiamas aiškumas"BenQ" sukurta HDR technologija "HDRi" pagerina vaizdo kontrastą ir aiškumą, kad vaizdas būtų detalesnis. Tamsūs kampai atskleidžia tai, ką slepia, o šviesios sritys nėra peršviečiamos.Ryškios spalvosHDRi perkelia spalvas į kitą tikslumo ir intensyvumo lygį, nes vaizdams suteikia rafinuotą sodrumą ir pakylėtą balansą, kad būtų užtikrintas įspūdingas spalvų pojūtis.Pasinerkite į audiovizualines pramogasĮrenkite savo pramogų kampelį su "BenQ" monitoriumi. Jis suteikia puikią kino patirtį ir aukščiausios kokybės garsą, kad galėtumėte pasinerti į kino pasaulį. BenQ HDRi ir puikūs įmontuoti garsiakalbiai suteikia kur kas labiau įtraukiančią pramogų patirtį nei kada nors anksčiau.Suteikite savo pojūčiams kinematografinį pojūtįPamatę vaizdus, kino mėgėjai jaučiasi taip, tarsi dabar būtų atsidūrę kino teatre. 24P kinematografinis kadrų dažnis maitina akis kinematografiniu vaizdu, todėl visiškai pasinersite į kino pasaulį.Apstulbins kiekvienas garsasPasinerkite į kino pasaulį su visa garsų gama. Nuo gerai išreikštų žemų dažnių iki aukščiausios klasės garsų - tinkami garsai sustiprina jūsų pasinėrimą. Integruoti garsiakalbiai siūlo individualiai suderintus tikros kokybės garso režimus, kad galėtumėte mėgautis kiekviena scena."TreVolo" orkestruoja tikrą garsąĮmontuoti "treVolo" garsiakalbiai turi misiją - suteikti akustinį malonumą su švariu stalu. Naudodamiesi fizine akustika ir psichoakustika, jie sukuria klausymo patirtį, pranokstančią jūsų įsivaizdavimą. Be to, "treVolo" taip pat taiko penkis garso indikatorius, kad visiškai pasinertų į garsą, taip pat tris tiksliai suderintus asmeninius nustatymus, kad jus suptų aukščiausios kokybės garsas.Jūsų pramogos jūsų būduJūs galite nuspręsti, kad monitorius kiekvieną vaizdą rodytų idealiu būdu. Lengva prieiga reguliuojant garsumą ar bet kurį pageidaujamą nustatymą leidžia mėgautis mėgstamais filmais. Jūsų šeštadienio vakaro filmų maratonas vyks be perstojo, nes lengva perjungti kompiuterį į nešiojamąjį kompiuterį, kad galėtumėte peržiūrėti norimą turinį, turint švarią darbo vietą.
    LongProductName - 23,8", IPS, 1920x1080, 250 cmd, 1000:01:00, 178/178, 5 ms, 60 Hz, 16:9, 16,7 mln., 72 %, PPI 93, 20M:1, 8bit, 2x garsiakalbis, ausinių lizdas, 2.2, 100x100 mm VESA, 3xHDMIv2.0, 100-240 V
    LongSummaryDescription - "BenQ EW2480". Ekrano įstrižainė: 60,5 cm (23,8"), Ekrano skiriamoji geba: 60,5 cm (23,8"): 1920 x 1080 pikselių, HD tipas: ekrano technologija: Full HD, ekrano technologija: Atsiliepimo laikas: 5 ms, Prigimtinis kraštinių santykis: 16:9, Žiūrėjimo kampas horizontaliai: 178°, Žiūrėjimo kampas vertikaliai: 178°. Įmontuotas (-i) garsiakalbis (-iai). VESA tvirtinimas. Produkto spalva: juoda, pilka
    Maitinimas - Energijos suvartojimas (budėjimo režimas) - 0.3 W
    Maitinimas - energijos suvartojimas (išjungta) - 0.2 W
    Maitinimas - Energijos suvartojimas (tipinis) - 18.8 W
    Maitinimas - Energijos vartojimo efektyvumo klasė (HDR) - F
    Maitinimas - Energijos vartojimo efektyvumo skalė - Nuo A iki G
    Maitinimas - kintamosios srovės įėjimo įtampa - 100 - 240 V
    Matmenys Š x D x V, mm - 537.4 x 186.5 x 416.7
    matmenų aukštis - 600 mm
    matmenų gylis - 125 mm
    matmenų plotis - 400 mm
    matmuo svoris - 4760 g
    Matricos tipas - TFT IPS
    Modelis - EW2480
    MonitorControls - -
    MonitorSize - 23.8"
    MonitorType - Gaming
    Paketo turinys -
  • QSG
  • Garantinė kortelė

  • Pakreipti - Taip
    Papildomas priedas -
    Pasukite - Ne
    Pavadinimas - "BenQ" EW2480 kompiuterio monitorius 60,5 cm (23,8") 1920 x 1080 pikselių "Full HD" LCD juodas, pilkas
    Pavadinimas - "BenQ EW2480" - 24 colių | IPS | Full HD | 5 ms | 60 Hz | 3xHDMI | Garsiakalbiai | TURI | VESA 100
    pavadinimas - 24 colių monitorius EW2480 LED 5ms/20mln/fullhd/hdmi
    Pivot - Ne
    Pixelpitch - -
    Plotis - 125.000000
    Plotis - 537.4 mm
    Plotis - 537.4 mm
    Prekės ženklas - "BenQ"
    Prekės ženklo dalies kodas - 9H.LJ3LA.TSE
    Pridedami priedai - QSG monitorius Garantinė kortelė
    Prievadai ir sąsajos - Ausinių išvestis - Taip
    Prievadai ir sąsajos - HDCP - Taip
    Prievadai ir sąsajos - HDMI - Taip
    Prievadai ir sąsajos - HDMI prievadų kiekis - 3
    Prievadai ir sąsajos - HDMI versija - 2.0
    ProdDesc - "BenQ" EW2480 - LED monitorius - 23,8 colių - 1920 x 1080 "Full HD" (1080p) @ 60 Hz - IPS - 250 cd/m² - 1000:1 - 5 ms - HDMI - garsiakalbiai - juoda, pilka metalo spalva
    ProduktasPaveikslas - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/9H.LJ3LA.TSE-01.jpg
    Produkto nuotrauka4 -
    Produkto pavadinimas - EW2480
    Produkto paveikslėlis2 - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/9H.LJ3LA.TSE-02.jpg
    Produkto paveikslėlis3 -
    Reakcijos laikas - 5 ms
    Reakcijos laikas, ms - 5
    Rezoliucija - 1920 x 1080 (FHD 1080)
    Rodymo tipas - LED IPS
    Rodyti spalvų skaičių - 16.7 M
    Ryšiai - HDMI
    Ryškumas - 250 cd/m2
    Ryškumas - 250 cd/m²
    Sertifikatai - TUV
    ShortSummaryDescription - "BenQ" EW2480, 60,5 cm (23,8"), 1920 x 1080 taškų, "Full HD", LCD, 5 ms, juoda, pilka
    Skydo tipas - IPS
    Spalva - Juoda
    Spalvų skaičius - 16,7 mln.
    Statinis kontrastas - 1 000:1
    Su VESAC suderinamas - Taip
    Svoris - 2.9 kg
    Svoris - 3.600 kg
    Svoris - 4.960000
    Svoris, g - 3600
    Svoris ir matmenys - Aukštis (su stovu) - 416.7 mm
    Svoris ir matmenys - Gylis (su stovu) - 186.5 mm
    Svoris ir matmenys - Plotis (su stovu) - 537.4 mm
    Svoris ir matmenys - Svoris (su stovu) - 3.6 kg
    Svoris su stovu - 3.6 kg
    Transrefleksinė technologija - LED
    Trumpas aprašymas - 24" | IPS | 1920 x 1080 | 5 ms | 60 Hz | 3xHDMI | Głośniki | HAS | VESA 100 x 100
    URL - https://www.benq.com/en/monitor/entertainment/ew2480-24-inch.html
    USB - -
    USBTypeC - -
    vendpn - 9H.LJ3LA.TSE
    VESA - 100 x 100
    VESA standartas - 100 x 100
    VESA standartas, mm - 100 x 100
    VGA - -
    Įmontuota kamera - N/A
    Įmontuotas TV imtuvas - Ne
    Įmontuoti garsiakalbiai - Taip
    Įmontuoti garsiakalbiai - Taip
    Įtraukti kabeliai - HDMI
    Įvesties signalas -
  • 3x HDMI
  • Audio lizdas
  • .
    Žiūrėjimo kampas - 178
    Žiūrėjimo kampas, horizontalus - 178 °
    Žiūrėjimo kampas, horizontalus, ° - 178
    Žiūrėjimo kampas, vertikalus - 178 °
    Žiūrėjimo kampas, vertikalus, ° - 178
    Žiūrėjimo kampasV - 178
    Bluetooth - No
    KensingtonLock - Yes
    WiFi - No
    Description - BENQ EW2480 23.8" FHD IPS HDMI FREESYNC
    Description - EW2480 Zanurz się w multimedialnej rozrywce
    HDRi podnosi Twoje wrażenia wizualne na zupełnie nowy poziom
    Dzięki HDRi zawsze widzisz, co dzieje się w ciemności. HDRi oferuje inteligentną regulację obrazu, zapewniając wyraźne i realistyczne wyświetlanie detali w ciemnych obszarach. Olśniewający obraz zapewniany przez inteligentną regulację ostrości oraz emulację efektu HDR. Każdy ruch i każdy obraz pozwalają zanurzyć się w porywającym świecie kina.
    Bezramkowa konstrukcja
    Powiększony obszar ekranu poprawia wrażenia z oglądania.
    Technologia FreeSync
    Bez opóźnień podczas grania.
    Super Resolution
    Skaluj źródła niskiej rozdzielczości do rozdzielczości ekranu.
    Zaangażuj wszystkie zmysły
    Monitory BenQ serii EW z panelami IPS sprawiają, że czujesz się, jakbyś naprawdę siedział w kinie. Kinowa liczba klatek na sekundę 24P zapewnia Twoim oczom autentyczne i wciągające wrażenia filmowe.
    Realistyczny dźwięk
    Wiodące w branży wbudowane głośniki o mocy 2,5 W oferują realistyczny dźwięk poprawiający wrażenia z oglądania multimediów. Trzy gotowe tryby monitora pozwalają na dobranie najlepszego trybu dźwięku do różnych typów treści.
    Kino
    Wzmocnienie efektów do kina akcji.
    Pop/Na żywo
    Dźwięk przestrzenny pozwalający poczuć się jak na koncercie.
    Wokal/Dialog
    Wyraźne odtwarzanie poprawia zrozumienie.
    Twoja rozrywka na Twój sposób
    Możesz zdecydować, aby Twój monitor HDR 1080p wyświetlał każdy obraz w idealny sposób. Łatwy dostęp do regulacji głośności lub dowolnych preferowanych ustawień pozwala cieszyć się ulubionymi filmami. Twój sobotni maraton filmowy odbędzie się non-stop, bez zakłóceń. Możesz łatwo przełączać się z komputera na laptopa bez dodatkowych przełączników i plataniny kabli.
    Dbamy o Twój wzrok
    Ekskluzywne technologie ochrony wzroku firmy BenQ redukują zmęczenie oczu, zapewniając komfort użytkownika po długim okresie użytkowania.
    Aspect ratio - 16:9
    Refresh rate - 75 Hz
    Refresh rate, Hz - 60
    ResponseTime - 5 ms
    Height - 343 mm
    Height - 400.000000
    Height - 416.7 mm
    Height with stand - 416.7 mm
    HeightAdjustment - -
    Height adjustment - No
    Auto Pivot - No
    Wireless - No
    WirelessFeatures - -
    GrossWeight - 5.100 kg
    ContrastRatioDynamic - -
    Multimedia - Number of speakers - 2
    Multimedia - RMS rated power - 2 W
    Multimedia - Built-in camera - No
    Multimedia - Built-in speaker(s) - Yes
    Frequency - -
    FrequencyV - 75 Hz
    DisplayCaseColour - -
    DisplayFormat - 16:9
    DisplayNativeResolution - 1920 x 1080
    DisplayPort - -
    DisplaySizecm - -
    DisplayViewingArea - -
    Design - Product colour - Black, Grey
    Design - Colour name - BLACK-METALLIC GREY
    DVI - -
    ean - 4718755079382
    Eans - 4718755079382
    Display - 3D - No
    Display - Response time - 5 ms
    Display - Maximum refresh rate - 60 Hz
    Display - Screen shape - Flat
    Display - Display brightness (typical) - 250 cd/m²
    Display - Display resolution - 1920 x 1080 pixels
    Display - Display technology - LCD
    Display - Display diagonal - 60.5 cm (23.8")
    Display - Backlight type - LED
    Display - HD type - Full HD
    Display - Touchscreen - No
    Display - Contrast ratio (dynamic) - 2000000:1
    Display - Contrast ratio (typical) - 1000:1
    Display - Supported graphics resolutions - 1920 x 1080 (HD 1080)
    Display - Pixel density - 93 ppi
    Display - Native aspect ratio - 16:9
    Display - RGB colour space - NTSC
    Display - Display number of colours - 16.78 million colours
    Display - Panel type - IPS
    Display - Colour gamut - 72%
    Display - Viewing angle, horizontal - 178°
    Display - Viewing angle, vertical - 178°
    Screen size (diag.) - 23.8''
    DisplayFeatures -
  • HDR10
  • Color Gamut: 72% NTSC
  • Color Mode: Game ,HDR ,Low Blue Light ,M-Book ,Rec.709 ,Standard ,User
  • 16.7 million color
  • 93 PPI
  • Anti-glare
  • Color Temperature: Bluish ,Normal ,Reddish ,User Define
  • Gamma: 1.8 - 2.6
  • Flicker-free Technology
  • Low Blue Light
  • Brightness Intelligence Plus (B.I.+)
  • Color Weakness
  • ePaper
  • Eye Reminder
  • FreeSync

  • Display surface - Matt
    Display brightness, cd/m² - 250
    Display resolution, pixels - 1920 x 1080
    Display diagonal, " - 23.8
    Energy class - F
    Power consumption - 17 W
    Power consumption, W - 30
    Energy label - Pobierz
    EPEAT - -
    Ergonomics - Panel mounting interface - 100 x 100 mm
    Ergonomics - VESA mounting - Yes
    Camera - No
    Power - Energy consumption (HDR) per 1000 hours - 21 kWh
    Power - Energy consumption (SDR) per 1000 hours - 19 kWh
    Power - Energy efficiency class (SDR) - F
    producer - Benq
    Producer - BenQ
    Manufacturer - BENQ
    ManufacturerPartNumber - 9H.LJ3LA.TSE
    MANUFDATASHEET - https://www.benq.com/en-ap/monitor/entertainment/ew2480-24-inch/specifications.html
    ProducerCode - 9H.LJ3LA.TSE
    Warranty -
    Warranty - 3 years
    guarantee - 36
    WarrantyInfo -
    PeriodofWarranty - 36 M
    guarantee_type - external
    Speaker power, W - 2 x 2.5
    Audio - Yes
    AudioFeatures - 2x 2.5W
    GTIN - 4718755079382
    Depth - 36.4 mm
    Depth - 186.5 mm
    Depth with stand - 186.5 mm
    HDMI - Yes
    HDMI ports quantity - 3
    I/O connectors - 3 x HDMI
    Length - 595.000000
    Web camera - None
    Curved - No
    EmissionStandard - -
    Touch sensitive screen - No
    Touch screen - No
    Category - Computer Monitors
    Category - Root/Electronics/PC peripherals/Monitors
    Other features -
    ContrastRatio - 1000:1
    Contrast ratio (dynamic) - 20000000:1
    Contrast ratio (typical) - 1000:1
    Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85285210
    LongDesc -
    LongDesc - An Intelligent Vision for Immersion with HDRiThe sword-wielding hero vanquishing his enemy in the wolf howl-filled night is finally visible. A marriage proposal made on the castle turrets with fireworks exploding in the background moves you to tears. Immerse yourself in HDR content easily with BenQ HDRi, a proprietary technology which will enhance the content on your screen with intelligent control, clarity adjustments, and vivid colors. Enjoy being immersed in the clearest and sharpest images for the most exciting visual content on BenQ monitors with HDRi.Intelligent ControlIntelligent control detects the current ambient light level and the image content to auto-adjust screen brightness for viewers to see clearly what’s being shown on the monitor.Stunning ClarityHDRi, BenQ’s own HDR technology, improves image contrast and clarity for greater detail. Dark corners reveal what they’re hiding and bright areas are not overexposed.Vivid ColorsHDRi takes color to the next level of accuracy and intensity by adding refined saturation and elevated balance to images to ensure a mind-blowing color experience.Immerse Yourself in Audiovisual EntertainmentEquip your entertainment corner with a BenQ monitor. It brings an excellent cinematic experience plus superior sound quality for your immersion into the cinematic world. BenQ HDRi and superior built-in speakers offer a much more immersive entertainment experience than you’ve ever had before.Engage Your Senses with Cinematic FeelAt the sight of the pictures, the movie enthusiasts feel as if they were in the cinema now. 24P cinematic frame rate feeds the eyes with the cinematic look, making you totally indulged into the movie world.In Awe of Every SoundBe indulged in the movie world with full range of sounds. From the well-defined bass to the high-end sounds, right sounds intensify your immersion. The built-in speakers offer custom-tuned sound modes in true sound quality to allow you to experience every scene.treVolo Orchestrates True SoundBuilt-in treVolo speakers come with a mission, to bring an acoustic enjoyment with a clean desk. They create a listening experience beyond your imagination by using physical acoustics and psychoacoustics. What’s more, treVolo also applies five sound indicators for full immersion as well as three fine-tuned personalized settings for your enjoyment to surround you with finest sound quality.Your Entertainment Your WayYou can decide to have your monitor display every image in your ideal way. Easy access to adjust the volume or any of your preferred settings makes you enjoy your favorite movies. Your Saturday night movie marathon will go non-stop for it’s easy to switch from PC to laptop for your desired contents with a clean work space.
    LongProductName - 23.8", IPS, 1920x1080, 250cmd, 1000:01:00, 178/178, 5ms, 60Hz, 16:9, 16.7mln, 72%, PPI 93, 20M:1, 8bit, 2xSpeaker, Headphone Jack, 2.2, 100x100mm VESA, 3xHDMIv2.0, 100-240V
    LongSummaryDescription - BenQ EW2480. Display diagonal: 60.5 cm (23.8"), Display resolution: 1920 x 1080 pixels, HD type: Full HD, Display technology: LCD, Response time: 5 ms, Native aspect ratio: 16:9, Viewing angle, horizontal: 178°, Viewing angle, vertical: 178°. Built-in speaker(s). VESA mounting. Product colour: Black, Grey
    Power - Power consumption (standby) - 0.3 W
    Power - Power consumption (off) - 0.2 W
    Power - Power consumption (typical) - 18.8 W
    Power - Energy efficiency class (HDR) - F
    Power - Energy efficiency scale - A to G
    Power - AC input voltage - 100 - 240 V
    Dimensions W x D x H, mm - 537.4 x 186.5 x 416.7
    dimension height - 600 mm
    dimension depth - 125 mm
    dimension width - 400 mm
    dimension weight - 4760 g
    Matrix type - TFT IPS
    Model - EW2480
    MonitorControls - -
    MonitorSize - 23.8"
    MonitorType - Gaming
    PackageContents -
  • QSG
  • Warranty Card

  • Tilt - Yes
    Optional accessory -
    Rotate - No
    Title - BenQ EW2480 computer monitor 60.5 cm (23.8") 1920 x 1080 pixels Full HD LCD Black, Grey
    Name - BenQ EW2480 - 24" | IPS |Full HD | 5ms | 60Hz | 3xHDMI | Głośniki | HAS | VESA 100
    name - Monitor 24 inches EW2480 LED 5ms/20mln/fullhd/hdmi
    Pivot - No
    Pixelpitch - -
    Width - 125.000000
    Width - 537.4 mm
    Width - 537.4 mm
    Brand - BenQ
    BrandPartCode - 9H.LJ3LA.TSE
    Accessories included - Monitor QSG Karta gwarancyjna
    Ports & interfaces - Headphone out - Yes
    Ports & interfaces - HDCP - Yes
    Ports & interfaces - HDMI - Yes
    Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 3
    Ports & interfaces - HDMI version - 2.0
    ProdDesc - BenQ EW2480 - LED monitor - 23.8" - 1920 x 1080 Full HD (1080p) @ 60 Hz - IPS - 250 cd / m² - 1000:1 - 5 ms - HDMI - speakers - black, metallic grey
    ProductPicture - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/9H.LJ3LA.TSE-01.jpg
    ProductPicture4 -
    ProductName - EW2480
    ProductPicture2 - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/9H.LJ3LA.TSE-02.jpg
    ProductPicture3 -
    Response time - 5 ms
    Response time, ms - 5
    Resolution - 1920 x 1080 (FHD 1080)
    DisplayType - LED IPS
    Display number of colours - 16.7 M
    Connections - HDMI
    Brightness - 250 cd/m2
    Brightness - 250 cd/m²
    Certificates - TUV
    ShortSummaryDescription - BenQ EW2480, 60.5 cm (23.8"), 1920 x 1080 pixels, Full HD, LCD, 5 ms, Black, Grey
    Panel type - IPS
    Color - Black
    Number of colors - 16,7 mln
    Static contrast - 1 000:1
    VESACompatible - Yes
    Weight - 2.9 kg
    Weight - 3.600 kg
    Weight - 4.960000
    Weight, g - 3600
    Weight & dimensions - Height (with stand) - 416.7 mm
    Weight & dimensions - Depth (with stand) - 186.5 mm
    Weight & dimensions - Width (with stand) - 537.4 mm
    Weight & dimensions - Weight (with stand) - 3.6 kg
    Weight with stand - 3.6 kg
    Transreflective technology - LED
    ShortDescription - 24" | IPS |1920 x 1080 | 5ms | 60Hz | 3xHDMI | Głośniki | HAS | VESA 100 x 100
    URL - https://www.benq.com/en/monitor/entertainment/ew2480-24-inch.html
    USB - -
    USBTypeC - -
    vendpn - 9H.LJ3LA.TSE
    VESA - 100 x 100
    VESAStandard - 100 x 100
    VESA-standard, mm - 100 x 100
    VGA - -
    Built-in camera - N/A
    TV tuner built-in - No
    Built-in speakers - Yes
    Speakers built-in - Yes
    Cables included - HDMI
    InputSignal -
  • 3x HDMI
  • Audio jack

  • ViewingAngle - 178
    Viewing angle, horizontal - 178 °
    Viewing angle, horizontal, ° - 178
    Viewing angle, vertical - 178 °
    Viewing angle, vertical, ° - 178
    ViewingAngleV - 178
    166,35 €
    Benq EW2480 23.8"
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visos kategorijos