Asus TUF Gaming VG279QM, 27"

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 509153 Produkto kodas: VG279QM
Galima užsisakyti 52 vnt. Prieinamumas: 14 dienų po užsakymo patvirtinimo
Garantija: 2 metų (Garantija verslo subjektams 1 metai)
278,75 €
Pristatymo parinktys Daugiau apie pristatymą
  • Pristatymas Lietuvoje (DPD kurjerių paštas) 3,99 €: 16.04.2024
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Curved: Nėra
  • Refresh rate: 280 Hz
  • Skydelio tipas: IPS
  • Reakcijos laikas: 1ms
  • Kontrastas: 1000:1
  • Šviesumas: 400cd/m2
  • Matmenys: 27"
  • Skiriamoji geba: FHD 1920x1080
Aprašymas
Siūlome įsigyti Asus 27" monitorių su FHD 1920x1080 skiriamąja geba.
  • FullHD (1920px X 1080px) skiriamosios gebos dėka, šis monitorius puikiai tarnaus BlueRay kokybės filmų žiūrėjimui pilno ekrano režimu.
  • IPS matrica šiam monitoriui užtikrina aukštus spalvų atitikimo rodiklius, gerą vaizdo kontrastą ir puikų regimumą praktiškai bet kokiu matymo kampu.
  • Apie sujungimą su šiuolaikinėmis kortelėmis ir vaizdo grotuvais pasirūpins HDMI įėjimas.
  • DisplayPort prijungimo vieta užtikrina aukštos kokybės vaizdo gavimą iš grafinės kompiuterio kortelės, kuri palaiko šią technologiją.
  • Prijungimo vieta DVI užtikrina sujungimą su klasikinėmis vaizdo kortelėmis, kurios turi tokią prijungimo vietą.
  • Jungtis D-SUB palaiko vaizdo plokštės, kuriuose yra ankstesnės kartos – analoginiai VGA kištukai, ir palyginus naujesnės kartos DVI-I standartą, naudojant perėjimą DVI-I -> D-Sub.
  • Monitoriuje įrengta garsiakalbių sistema leidžia klausytis muzikos ir žiūrėti filmus su garsu be būtinybės įsigyti papildomas kolonėles.
  • 1ms reakcijos laikas puikiai pritaikytas žaidimams ir dinamiškiems filmams.
Ekrano charakteristikos
AMD FreeSync : Nėra
Curved : Nėra
Jutiklinis ekranas : Ne
NVIDIA G-SYNC : Yra
Refresh rate : 280 Hz
Skydelio tipas IPS

Monitoriaus panelis yra ekrano matomos dalies pagrindinė ypatybė, arba technologija, kuria įgyvendinamas spalvinių taškų (pikselių) atvaizdavimas.

TN yra standartinė technologija su vidutiniu kontrasto, ryškumo ir spalvų atitikimu rodikliams.

IPS yra aukštos spalvų atitikimo matrica su geru atvaizdo reakcijos greičiu ir dėl to yra gerai atitinkanti grafinius darbus bei nuotraukų apdorojimą. IPS matricos siekia puikų vaizdo kampą išlaikant spalvas ir kontrastą beveik bet kuriuo kampu.

VA matricos užtikrina puikų spalvų atitikimą, tačiau reakcijos laiku šios matricos atsilieka nuo IPS ir TN, o vaizdo kampas yra maždaug vidutinis palyginti tarp šių technologijų.

Vidutiniam vartotojui visiškai užtenka TN tipo monitoriaus. Jei yra daugiau pinigų, galima pirkti VA arba IPS, atitinkamai.

VESA ekranasHDR : DisplayHDR 400
Reakcijos laikas 1ms
Monitoriaus ekrano reakcijos laikas nusako kaip greitai monitorius atspindės judančius vaizdus (filmus, žaidimus, animacija ir t.t.). Reakcijos laikas matuojamas milisekundėmis. Kuo mažesnis reakcijos laikas, tuo geriau monitorius galės atvaizduoti judančius vaizdus.
Dateks rekomenduoja įsigyti monitorių su 5ms, ar mažesniu reakcijos laiku.
Kontrastas 1000:1

Ekrano kontrastas nusako vaizdo ryškumą. Jis skiriasi nuo tamsiausio (visai juodas) iki šviesiausio (visai baltas) pikselio. Kuo didesnis kontrastas, tuo geriau įskaitomas tekstas ekrane, be to, kontrastas nusako, kiek išraiškingos linijos bus matomos monitoriuje.

Aukštas kontrastas yra žymus faktorius renkantis monitorių biurui ar mokymosi reikmėms, jei pagrindinai reikės dirbti su tekstine informacija.

Namų reikmėms svarbiausias pasirinkimo rodiklis yra šviesumas ir vaizdo reakcijos laikas. Kontrastą tikrinti geriau tamsiame kambaryje.
Didžiausias LCD monitorių trūkumas yra tas, kad sumažinus vaizdo ryškumą, kontrastas gali visai pradingti.

Šviesumas 400cd/m2

Monitoriaus šviesumas yra vaizdo regimumo rodiklis, kuris nusako, ar gerai yra matomas vaizdas esant stipriam išoriniam apšvietimui (saulės šviesa, šviesi patalpa ir t.t.). LCD monitorių šviesumas matuojamas kandelomis kvadratiniam centimetrui (Cd/m2).
Renkantis monitorių būtina žinoti, kad kuo didesnis šviesumo rodiklis, tuo geresnis vaizdo matomumas.

Kasdieniniam naudojimui TopPC.lt rekomenduoja įsigyti monitorių su šviesumo rodikliu, ne mažesniu, kaip 250 cd/m2.

Pagrindinė informacija
Matmenys 27"

Monitoriaus ekrano dydis matuojamas coliais per diagonalę. Ekrano dydis turi atitikti ekrano skiriamąją gebą, kad būtų pasiektas maksimalus darbinio paviršiaus panaudojimas ir vaizdo detalizavimas.

Šiuo metu yra prieinami dviejų formų LCD monitoriai: standartinio pločio ir aukščio proporcijos 4:3 arba plataus ekrano proporcijos 16:9 arba 16:10. Plataus ekrano monitorius yra platesnis ir jo skiriamoji geba yra aukštesnė nei standartinių proporcijų monitoriuose

Kuo didesnis monitorius, tuo aukštesnę skiriamąją gebą jis palaiko. Galimybė padidinti ekrano skiriamąja geba priklauso nuo monitoriaus dydžio ir galimai, nuo vaizdo plokštės rūšies.

Paraiška : Gaming
Spalva : Juoda
Vaizdo kraštinių santykis : 16:9
Skiriamoji geba FHD 1920x1080

Monitoriaus ekrano skiriamoji geba nusako, kiek daug spalvinių taškų (pixels) monitorius gali atvaizduoti. Tai liečia ekrane matomą tekstą ir vaizdo skaidrumą. Kuo jis didesnis, tuo ryškesni atrodo elementai.

Naudojama skiriamoji geba priklauso nuo monitoriaus palaikomos skiriamosios gebos. LCD monitoriai, įskaitant ir skreitinukų ekranus, paprastai geriausiai veikia, jei yra nustatyta jo vietinė skiriamoji geba. Monitoriams nebūtina nustatyti šią skiriamąją gebą, bet paprastai rekomenduojama ją nustatyti, kad būtų užtikrintas galimų tekstų ir vaizdų ryškumas. Kuo didesnis monitorius, tuo aukštesnė skiriamąją gebą jis palaiko.

Galimybė padidinti ekrano skiriamąją gebą priklauso nuo monitoriaus dydžio ir galimybių, bei nuo vaizdo kortelės rūšies.
• 19 colių ekranas (standartinės proporcijos): 1280x1024 pikseliai
• 20 collių ekranas (standartinės proporcijos): 1600x1200 pikseliai
• 22 colių ekranas (plačiaekranis): 1680x1050 pikseliai
• 24 colių ekranas (plačiaekranis): 1900x1200 pikseliai

Funkcionalumas
Aukščio reguliavimas : Yra
Be mirgėjimo : Ir
Pasukamas : Ir
Pivot : Yra
Tilt : Yra
VESA sieninis laikiklis : 100x100 mm
Uostai ir įranga
Garsiakalbiai Yra

Kai kuriuose monitoriuose gali būti įmontuoti garsiakalbiai, kurie dažnai leidžia atsisakyti išorinių garsiakalbių, taip atlaisvinant vietą ant stalo ir sutaupant pinigų. Įmontuotų garsiakalbių garso kokybė yra gana vidutiniška, todėl rekomenduojame šia galimybe naudotis tik retam poreikiui.

Norint mėgautis muzika, filmais ir žaidimais, rekomenduojame įsigyti atitinkamos kokybės ir talpos Prijungimo vieta D-Sub Nėra

D-SUB yra klasikinis (analogiškas) monitoriaus jungties kištukas. Šis standartas pamažu nyksta iš rinkos, užleisdamas vietą kokybiškesniems HDMI arba DisplayPort (skaitmeniniams) kištukams.

Jei monitoriaus skiriamoji geba yra FullHD arba mažesnė, vidutinis naudotojas su šia jungtimi nepatirs jokių problemų. Norintieji pasiekti aukštesnę vaizdo kokybę ir raišką turėtų ieškoti monitoriaus su DisplayPort arba HDMI jungties lizdu.

Prijungimo vieta DisplayPort 1

DisplayPort yra skaitmeninis junginys aukštos kokybės vaizdo transliavimui vienu laidu. Atskirai nuo HDMI, šis junginys leidžia prie kompiuterio prijungti kelis išorinius monitorius naudojant vieną jungiklį.

Pirmiausiai įsigykite monitorių su DisplayPort, įsitikinkite ar Jūsų kompiuteryje yra prieinamas DisplayPort kištukas!

Prijungimo vieta DVI Nėra

DVI yra skaitmeninis standartas, užtikrinantis aukštą vaizdo kokybę, tačiau dėl didelio kištuko dydžio ir negalėjimo toliau plėtoti standarto dėl kelių techninių apribojimų šis jungties tipas palaipsniui praranda populiarumą ir jį pakeičia modernūs HDMI ir DisplayPort standartai.

DVI

nėra

suderinama su DisplayPort, tačiau yra DualMode DisplayPort jungčių, kuriose yra HDMI/DVI signalas, ir atitinkama kryptimi DisplayPort -> DVI gali perduoti vaizdą .

Jei monitoriaus skiriamoji geba bet kuria kryptimi viršija 1920 px, reikės vaizdo plokštės su DVI-D Dual Link palaikymu ir atitinkamos kokybės kabelio.

Prieš pirkdami monitorių turėtumėte patikrinti, ar jūsų vaizdo plokštė turi atitinkamą jungties lizdą!

Prijungimo vieta HDMI 2

HDMI - tai skaitmeninis aukštos kokybės vaizdo perdavimo standartas, leidžiantis prijungti monitorių prie kompiuterio plonu kabeliu naudojant elegantišką mažo dydžio jungtį. HDMI suderinamas su DVI, jei naudojamas atitinkamas perėjimas arba kabelis.

USB Hub : Ne
USB-C maitinimo tiekimas : Nav
USB-C vaizdo įvestis : 0
Išsamesnė specifikacija
category_en - Kompiuteriai ir komponentai > Monitoriai ir priedai > LCD monitoriai
category_lv - Kompiuterinė technika > Monitoriai ir priedai > LCD monitoriai
category_ru - Kompiuterinė technika > Monitoriai ir priedai > LCD monitoriai
Daugialypė terpė - garsiakalbių skaičius - 2
Daugialypė terpė - RMS vardinė galia - 4 W
Daugialypė terpė - Įmontuota kamera - Ne
Daugialypė terpė - įmontuotas (-i) garsiakalbis (-iai) - Taip
description_en - Ekrano įstrižainė: 27" Ekrano skiriamoji geba: Ekranas: 1920 x 1080 HD tipas:Full HD Matricos tipas:IPS Ekrano technologija:LED Taško dydis:0,311 x 0,311 Reakcijos laikas:1 ms Kontrasto santykis (tipinis):1000:1 Ekrano ryškumas (tipinis):400 cd/m² Ekrano forma:Plokščias Įmontuotas USB šakotuvas:Ne VESA laikiklis:Ne Įmontuoti garsiakalbiai:Ne Įmontuotas TV imtuvas:Ne Energijos vartojimo efektyvumo klasė (SDR): F
description_lv - Ekrano įstrižainė: 27 " Ekrano skiriamoji geba: 1920 x 1080 HD tipas: Full HD Matricos tipas: IPS Ekrano technologija: LED Taško dydis: 0,311 x 0,311 Reakcijos laikas: 1 ms Kontrastas (tipinis): 1000: Ekrano ryškumas (tipinis): 400 cd/m2 Ekrano forma: plokščia Įmontuotas USB šakotuvas: Ne VESA laikiklis: Ne Įmontuoti garsiakalbiai: Ne Įmontuotas TV imtuvas: Ne Energijos vartojimo efektyvumo klasė (SDR): F
description_ru - Ekrano įstrižainė: 27 " Ekrano skiriamoji geba: 1920 x 1080 HD tipas:Full HD Matricos tipas:IPS Ekrano technologija:LED Taškų dydis:0,311 x 0,311 Reakcijos laikas:1 ms Kontrastas (tipinis):1000:1 Ekrano ryškumas (tipinis):400 cd/m² Ekrano forma:Plokščia Įmontuotas USB šakotuvas:Ne VESA laikiklis:Ne Įmontuoti garsiakalbiai:Ne Įmontuotas TV imtuvas:Ne Energijos vartojimo efektyvumo klasė (SDR): F
Dizainas - Produkto spalva - Juoda
Dizainas - Rinkos pozicionavimas - Gaming
ean - 4718017505918
EAN - 4718017505918
Eans - 4718017505918
EAN_kodas - 4718017505918
Ekranas - 3D - Ne
Ekranas - atsako laikas - 1 ms
Ekranas - didelio dinaminio diapazono (HDR) technologija - Didelio dinaminio diapazono (HDR) 400
Ekranas - Didžiausias atnaujinimo dažnis - 280 Hz
Ekranas - ekrano forma - Flat
Ekranas - Ekrano paviršius - Matt
Ekranas - ekrano ryškumas (tipinis) - 400 cd/m²
Ekranas - Ekrano skiriamoji geba - 1920 x 1080 pikselių
Ekranas - Ekrano technologija - LED
Ekranas - Ekrano įstrižainė - 68,6 cm (27")
Ekranas - HD tipo - "Full HD
Ekranas - jutiklinis ekranas - Ne
Ekranas - kontrasto santykis (tipinis) - 1000:1
Ekranas - matomas dydis, horizontalus - 59.8 cm
Ekranas - matomas dydis, vertikalus - 33.6 cm
Ekranas - palaikomas didelis dinaminis diapazonas (HDR) - Taip
Ekranas - Pikselių žingsnis - 0.311 x 0.311 mm
Ekranas - Prigimtinis kraštinių santykis - 16:9
Ekranas - RGB spalvų erdvė - sRGB
Ekranas - Rodyti spalvų skaičių - 16,78 mln. spalvų
Ekranas - Skaitmeninis horizontalusis dažnis - 30 - 255 kHz
Ekranas - Skaitmeninis vertikalusis dažnis - 48 - 280 Hz
Ekranas - skydelio tipas - IPS
Ekranas - sRGB aprėptis (tipinė) - 99%
Ekranas - Žiūrėjimo kampas, horizontalus - 178°
Ekranas - Žiūrėjimo kampas, vertikalus - 178°
Ergonomika - aukščio reguliavimas - 13 cm
Ergonomika - aukščio reguliavimas - Taip
Ergonomika - Kabelio užrakto lizdas - Taip
Ergonomika - Kabelio užrakto lizdo tipas - Kensingtonas
Ergonomika - LED indikatoriai - Statusas
Ergonomika - pakreipimo kampo diapazonas - -5 - 33°
Ergonomika - pakreipimo reguliavimas - Taip
Ergonomika - pasukamas - Taip
Ergonomika - pasukimo kampo diapazonas - -90 - 90°
Ergonomika - Pivot - Taip
Ergonomika - posūkio kampas - -90 - 90°
Ergonomika - skydelio montavimo sąsaja - 100 x 100 mm
Ergonomika - VESA tvirtinimas - Taip
Galia - energijos sąnaudos (HDR) per 1000 valandų - 33 kWh
Galia - energijos sąnaudos (SDR) per 1000 valandų - 26 kWh
Galia - Energijos vartojimo efektyvumo klasė (SDR) - F
Gamintojas - ASUS
Gamintojas - Asus
Gamintojas - Asus
Gamintojo kodas - 90LM05H0-B01370
Gamintojo kodas - VG279QM
GarantijaInformacija -
gross_weight - 8.2 kg
GTIN - 0192876505939
GTIN - 192876505939
GTIN - 4718017505901
GTIN - 4718017505918
GTIN - 4718017505932
GTIN - 4718017681582
Kategorija - Kompiuterių monitoriai
kategorija - Monitoriai nuo 66,0 cm (26 Zoll)
Kategorija - Root/Elektronika/PC periferiniai įrenginiai/Monitoriai
Kategorija_1 - Monitoriai ir televizoriai
Kategorija_2 - LED monitoriai iki 27 colių
Kitos funkcijos - Integruotas TV imtuvas - Ne
kodas - 90LM05H0-B03370
Logistikos duomenys - Suderintos sistemos (HS) kodas - 85285210
LongDesc - TUF Gaming VG279QMGreičiausias pasaulyježaidimų monitoriusNeįtikėtinai greitas 280 Hz atnaujinimo dažnisPaprastas 280 Hz atnaujinimo dažnis reiškia, kad ekranas yra beveik dvigubai greitesnis nei įprasti 144 Hz monitoriai. Patirsite nuostabiai sklandų žaidimų vaizdą, todėl turėsite pranašumą pirmojo asmens šaudyklėse, lenktynėse, realaus laiko strategijose ir sporto žaidimuose."ASUS FastIPS Display" - 1 ms (GTG) atsako laikas"ASUS FastIPS Display" leidžia ekrano skystųjų kristalų elementams persijungti iki 4 kartų greičiau nei įprastuose IPS skydeliuose, todėl pagerėja atsakas. Dėl 1 ms reakcijos laiko nuo pilkos iki pilkos spalvos praktiškai pašalinamas išblukimas ir judesių susiliejimas. Šis ekranas taip pat užtikrina puikų vaizdą su išskirtinėmis spalvomis dėl DCI-P3 95 % spalvų gamos ir stulbinančio 1 000:1 kontrasto santykio. Platūs 178 laipsnių žiūrėjimo kampai užtikrina minimalų iškraipymą ir spalvų pasikeitimą net žiūrint iš kraštutinių padėčių.Sertifikuotas suderinamumas su NVIDIA G-SYNCPagal numatytuosius nustatymus įjungus kintamo atnaujinimo greičio (VRR) technologiją, užtikrinama sklandi žaidimų patirtis be ašarų naudojant NVIDIA GeForce GTX 10 arba NVIDIA GeForce RTX 20 serijos vaizdo plokštę.Eksstremali mažo judesio drumstumo sinchronizacijaS ELMB SYNC galite vienu metu įjungti ELMB (mažo judesio drumstumo technologija) ir "Adaptive-sync", panaikindami vaiduoklių ir trūkčiojimo efektus, kad vaizdas būtų ryškus ir kadrų dažnis žaidžiant būtų didelis.HDRDIDŽIOJI DINAMINĖ DIAGNOSTIKA (HDR) SU DISPLAYHDR 400HDR technologija užtikrina platesnį spalvų diapazoną ir didesnį kontrastą nei tradiciniai monitoriai. Ryškiausia balta spalva ir tamsiausia juoda išryškina detales kaip niekada anksčiau. Ekranas taip pat gali pasiekti 400 cd/m2, todėl atitinka griežtus "DisplayHDR 400" sertifikavimo reikalavimus.Daugialypis HDR režimasNuo šiol galite rinktis iš kelių HDR režimų ir reguliuoti monitoriaus HDR veikimą pagal esamą žiūrėjimo scenarijų.Žaidimo patobulinimai"Dynamic Shadow Boost"ASUS "Dynamic Shadow Boost" technologija automatiškai išryškina tamsias žaidimo pasaulio sritis, optimizuodama kitas sritis, taip pagerindama bendrą vaizdą ir kartu palengvindama priešų, pasislėpusių šešėliuotose žemėlapio vietose, pastebėjimą."GamePlus"Išskirtinis ASUS integruotas "GamePlus" spartusis klavišas siūlo žaidimo patobulinimus, padedančius gauti daugiau naudos iš žaidimo. Ši funkcija sukurta kartu su profesionalių žaidėjų indėliu, todėl jie gali treniruotis ir tobulinti savo žaidimų įgūdžius."GameVisual""ASUS GameVisual" technologija turi septynis iš anksto nustatytus rodymo režimus, kad būtų optimizuotas vaizdas įvairių tipų turiniui. Šią unikalią funkciją galima lengvai pasiekti sparčiuoju klavišu arba ekrano ekrano nustatymų meniu.Flicker-Free technologijaFlicker-Free technologija sumažina mirgėjimą, kad kuo mažiau vargtų akys ir būtų patogiau įsitraukti į ilgas žaidimų sesijas.Ultra-Low Blue Light technologijaASUS Ultra-Low Blue Light technologija sumažina galimai kenksmingos mėlynos šviesos kiekį, kurį skleidžia ekranas. Galima pasirinkti keturis skirtingus filtro nustatymus, kad būtų galima reguliuoti mėlynos šviesos sumažinimo kiekį.Fizikinis dizainasGausios jungiamosios galimybėsDidelės jungiamųjų galimybių galimybės, įskaitant "DisplayPort1.2" ir 2 x HDMI 2.0, užtikrina įvairių daugialypės terpės įrenginių palaikymą.Ergonomiškas dizainasErgonomiškai suprojektuotas stovas leidžia reguliuoti pakreipimą, pasukimą, pasukimą ir aukštį, todėl lengvai rasite idealią žiūrėjimo padėtį. Ekranas taip pat yra suderinamas su VESA, kad būtų galima montuoti ant sienos.
LongProductName - 27" IPS, 1920x1080px, 16:9, 400 cd/m², 1000:1, 280 Hz, HDR, 2x 2W, 2x HDMI 2.0, DisplayPort 1.2, 3,5 mm, 619,4x362,65x50,58 mm
LongSummaryDescription - ASUS TUF Gaming VG279QM. Ekrano įstrižainė: 68,6 cm (27"), ekrano skiriamoji geba: 68,6 cm (27"), ekrano skiriamoji geba: 1920 x 1080 pikselių, HD tipas: ekrano technologija: Full HD, ekrano technologija: LED, ekrano paviršius: Matinis, Reakcijos laikas: 1 ms, Natūralus kraštinių santykis: 16:9, Žiūrėjimo kampas, horizontalus: 178°, Žiūrėjimo kampas, vertikalus: 178°. Įmontuotas (-i) garsiakalbis (-iai). VESA tvirtinimas, aukščio reguliavimas. Produkto spalva: juoda
Maitinimas - Energijos suvartojimas (budėjimo režimas) - 0.5 W
Maitinimas - energijos suvartojimas (išjungta) - 0.3 W
Maitinimas - Energijos suvartojimas (tipinis) - 26.1 W
Maitinimas - Energijos vartojimo efektyvumo klasė (HDR) - G
Maitinimas - Energijos vartojimo efektyvumo skalė - Nuo A iki G
Modelis - VG279QM
Našumas - "AMD FreeSync - Ne
Našumas - "NVIDIA G-SYNC" tipas - Suderinama su G-SYNC
Našumas - "VESA Adaptive Sync" palaikymas - Taip
Našumas - NVIDIA G-SYNC - Taip
Pakuotės duomenys - Pakuotės aukštis - 458 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės gylis - 190 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės plotis - 700 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės svoris - 8.2 kg
pavadinimas - ASUS TUF Gaming VG279QM, 68,6 cm (27 Zoll), 280 Hz, suderinamas su G-SYNC, IPS - DP, 2xHDMI
Pavadinimas - ASUS TUF Gaming VG279QM - 27 - žaidimų monitorius (juodas, "FullHD", "Adaptive Sync", 280 Hz)
Pavadinimas - ASUS TUF Gaming VG279QM - 27 colių | "Full HD" | 1 ms | 280 Hz | G-SYNC suderinama | HDR
Pavadinimas - ASUS TUF Gaming VG279QM LED ekranas 68,6 cm (27") 1920 x 1080 pikselių "Full HD" juodas
Prekės ženklas - ASUS
Prekės ženklo dalies kodas - 90LM05H0-B01370
Prievadai ir sąsajos - "DisplayPort" versija - 1.2
Prievadai ir sąsajos - Ausinių išvestis - Taip
Prievadai ir sąsajos - Ausinių išvestys - 1
Prievadai ir sąsajos - DisplayPorts kiekis - 1
Prievadai ir sąsajos - DVI prievadas - Ne
Prievadai ir sąsajos - Galimybė prijungti ausines - 3.5 mm
Prievadai ir sąsajos - Garso įvestis - Ne
Prievadai ir sąsajos - HDCP - Taip
Prievadai ir sąsajos - HDMI - Taip
Prievadai ir sąsajos - HDMI prievadų kiekis - 2
Prievadai ir sąsajos - HDMI versija - 2.0
Prievadai ir sąsajos - Įmontuotas USB šakotuvas - Ne
Produkto pavadinimas - VG279QM
ShortSummaryDescription - ASUS TUF Gaming VG279QM, 68,6 cm (27"), 1920 x 1080 taškų, "Full HD", LED, 1 ms, juoda
svoris - 5.6 kg
Svoris - 8,00
Svoris ir matmenys - Aukštis (be stovo) - 362.6 mm
Svoris ir matmenys - Aukštis (su stovu) - 506.7 mm
Svoris ir matmenys - Gylis (be stovo) - 50.6 mm
Svoris ir matmenys - Gylis (su stovu) - 211.4 mm
Svoris ir matmenys - Plotis (be stovo) - 619.4 mm
Svoris ir matmenys - Plotis (su stovu) - 619.4 mm
Svoris ir matmenys - Svoris (be stovo) - 3.3 kg
Svoris ir matmenys - Svoris (su stovu) - 5.6 kg
title_en - ASUS TUF žaidimų monitorius 27" / 1920 x 1080 / 280 Hz
title_lv - ASUS TUF žaidimų monitoriai 27" / 1920 x 1080 / 280 Hz
title_ru - ASUS TUF žaidimų monitorius 27" / 1920 x 1080 / 280 Hz
Trumpas aprašymas -
URL - https://www.asus.com/Monitors/TUF-GAMING-VG279QM/overview/
Veikimas - "Low Blue Light" technologija - Taip
Veikimas - technologija be mirgėjimo - Taip
category_en - Computers & Components > Monitors and accessories > LCD monitors
category_lv - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > LCD monitori
category_ru - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > LCD monitori
Multimedia - Number of speakers - 2
Multimedia - RMS rated power - 4 W
Multimedia - Built-in camera - No
Multimedia - Built-in speaker(s) - Yes
description_en - Screen diagonal: 27"
Screen resolution: 1920 x 1080
HD Type:Full HD
Matrix Type:IPS
Display Technology:LED
Point size:0,311 x 0,311
Response time:1 ms
Contrast ratio (typical):1000:1
Display brightness (typical):400 cd/m²
Screen Shape:Flat
Built-in USB hub:No
VESA mount:No
Built-in speakers:No
Built-in TV tuner:No
Energy Efficiency Class (SDR): F
description_lv - Ekrāna diagonāle: 27 "
Ekrāna izšķirtspēja: 1920 x 1080
HD tips: Full HD
Matricas tips: IPS
Displeja tehnoloģija: LED
Punkta izmērs: 0,311 x 0,311
Reakcijas laiks: 1 ms
Kontrasts (tipisks):1000: 1
Displeja spilgtums (tipisks): 400 cd / m2
Ekrāna forma: Plakana
Iebūvēts USB centrmezgls: Nē
VESA stiprinājums: Nē
Iebūvētie skaļruņi: Nē
Iebūvēts TV uztvērējs: Nē
Энергgoefektivitātes klase (SDR): F
description_ru - Диагональ экрана: 27 "
Разрешение экрана: 1920 x 1080
Тип HD:Full HD
Тип матрицы:IPS
Технология дисплея:LED
Размер точки:0,311 x 0,311
Время отклика:1 ms
Контрастность (типичная):1000:1
Яркость дисплея (типичная):400 cd/m²
Форма экрана:Flat
Встроенный USB-хаб:Нет
крепление VESA:Нет
Встроенные колонки:Нет
Встроенный TV-тюнер:Нет
Класс энергоэффективности (SDR): F
Design - Product colour - Black
Design - Market positioning - Gaming
ean - 4718017505918
EAN - 4718017505918
Eans - 4718017505918
EAN_code - 4718017505918
Display - 3D - No
Display - Response time - 1 ms
Display - High Dynamic Range (HDR) technology - High Dynamic Range (HDR) 400
Display - Maximum refresh rate - 280 Hz
Display - Screen shape - Flat
Display - Display surface - Matt
Display - Display brightness (typical) - 400 cd/m²
Display - Display resolution - 1920 x 1080 pixels
Display - Display technology - LED
Display - Display diagonal - 68.6 cm (27")
Display - HD type - Full HD
Display - Touchscreen - No
Display - Contrast ratio (typical) - 1000:1
Display - Viewable size, horizontal - 59.8 cm
Display - Viewable size, vertical - 33.6 cm
Display - High Dynamic Range (HDR) supported - Yes
Display - Pixel pitch - 0.311 x 0.311 mm
Display - Native aspect ratio - 16:9
Display - RGB colour space - sRGB
Display - Display number of colours - 16.78 million colours
Display - Digital horizontal frequency - 30 - 255 kHz
Display - Digital vertical frequency - 48 - 280 Hz
Display - Panel type - IPS
Display - sRGB coverage (typical) - 99%
Display - Viewing angle, horizontal - 178°
Display - Viewing angle, vertical - 178°
Ergonomics - Height adjustment - 13 cm
Ergonomics - Height adjustment - Yes
Ergonomics - Cable lock slot - Yes
Ergonomics - Cable lock slot type - Kensington
Ergonomics - LED indicators - Status
Ergonomics - Tilt angle range - -5 - 33°
Ergonomics - Tilt adjustment - Yes
Ergonomics - Swivelling - Yes
Ergonomics - Swivel angle range - -90 - 90°
Ergonomics - Pivot - Yes
Ergonomics - Pivot angle - -90 - 90°
Ergonomics - Panel mounting interface - 100 x 100 mm
Ergonomics - VESA mounting - Yes
Power - Energy consumption (HDR) per 1000 hours - 33 kWh
Power - Energy consumption (SDR) per 1000 hours - 26 kWh
Power - Energy efficiency class (SDR) - F
Producer - ASUS
Producer - Asus
Manufacturer - Asus
Manufacturer_code - 90LM05H0-B01370
ProducerCode - VG279QM
WarrantyInfo -
gross_weight - 8.2 kg
GTIN - 0192876505939
GTIN - 192876505939
GTIN - 4718017505901
GTIN - 4718017505918
GTIN - 4718017505932
GTIN - 4718017681582
Category - Computer Monitors
category - Monitors from 66,0 cm (26 Zoll)
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Monitors
Category_1 - Monitors and TV
Category_2 - LED Monitors up to 27 inches
Other features - TV tuner integrated - No
code - 90LM05H0-B03370
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85285210
LongDesc - TUF Gaming VG279QMWORLD'S FASTESTGAMING MONITORIncredibly Fast 280 Hz Refresh RateAstonishing overclockable 280Hz refresh rate means the display is almost twice as fast as conventional 144 Hz monitors. You'll experience amazingly-fluid gaming visuals, giving you the upper hand in first-person shooters, racing, real-time strategy and sports titles.ASUS FastIPS Display−1ms (GTG) Response TimeASUS FastIPS Display allows the display's liquid crystal elements to switch up to 4X faster than conventional IPS panels for improved response. With a 1 ms gray-to-gray response time, smearing and motion blur are virtually eliminated. This display also delivers superior images with outstanding colors thanks to DCI-P3 95% color gamut and an astounding 1,000:1 contrast ratio. Wide 178-degree viewing angles ensure minimal distortion and color shift even when you're viewing from extreme positions.Certified NVIDIA G−SYNC CompatibleWith variable-refresh-rate (VRR) technology enabled by default, you're assured seamless, tear-free gaming experiences from your NVIDIA GeForce GTX 10 or NVIDIA GeForce RTX 20-series graphics card.EXTREME LOW MOTION BLUR SYNCWith ELMB SYNC, you can enable ELMB (low-motion-blur technology) and Adaptive-sync at the same time, eliminating ghosting and tearing for sharp visuals and high frame rates while gaming.HDRHIGH DYNAMIC RANGE (HDR) WITH DISPLAYHDR 400HDR technology delivers a wider color range and higher contrast than traditional monitors. The brightest whites and the darkest blacks bring out details like never before. The display is also capable of 400 cd/m2, meeting the stringent requirements for DisplayHDR 400 certification.Multi HDR ModeNow you can choose from multiple HDR modes to adjust monitor HDR performance based on the current viewing scenario.IN−GAME ENHANCEMENTSDynamic Shadow BoostASUS Dynamic Shadow Boost technology automatically clarifies dark areas of the game world with optimizing other areas, improving overall viewing while also making it easier to spot enemies hidden in shaded areas of the map.GamePlusThe ASUS-exclusive, integrated GamePlus hotkey offers in-game enhancements that help you get more out of your game. This function is co-developed with input from pro gamers, allowing them to practice and improve their gaming skills.GameVisualASUS GameVisual Technology has seven pre-set display modes to optimize visuals for different types of content. This unique feature can be easily accessed through a hotkey or the on-screen display settings menu.Flicker-Free technologyFlicker-Free technology reduces flicker to minimize eyestrain for improved comfort when you're embroiled in long gaming sessions.Ultra-Low Blue Light technologyASUS Ultra-Low Blue Light technology reduces the amount of potentially harmful blue light emitted by the display. Four different filter settings are available to control the amount of blue light reduction.PHYSICAL DESIGNRich connectivityExtensive connectivity options, including DisplayPort1.2 and 2 x HDMI 2.0, offer support for wide array of multimedia devices.Ergonomic designWith an ergonomically-designed stand, it provides tilt, swivel, pivot and height adjustments so you can easily find your ideal viewing position. The display is also VESA-compatible for wall mounting.
LongProductName - 27" IPS, 1920x1080px, 16:9, 400 cd/m², 1000:1, 280 Hz, HDR, 2x 2W, 2x HDMI 2.0, DisplayPort 1.2, 3.5mm, 619.4x362.65x50.58 mm
LongSummaryDescription - ASUS TUF Gaming VG279QM. Display diagonal: 68.6 cm (27"), Display resolution: 1920 x 1080 pixels, HD type: Full HD, Display technology: LED, Display surface: Matt, Response time: 1 ms, Native aspect ratio: 16:9, Viewing angle, horizontal: 178°, Viewing angle, vertical: 178°. Built-in speaker(s). VESA mounting, Height adjustment. Product colour: Black
Power - Power consumption (standby) - 0.5 W
Power - Power consumption (off) - 0.3 W
Power - Power consumption (typical) - 26.1 W
Power - Energy efficiency class (HDR) - G
Power - Energy efficiency scale - A to G
Model - VG279QM
Performance - AMD FreeSync - No
Performance - NVIDIA G-SYNC type - G-SYNC Compatible
Performance - VESA Adaptive Sync support - Yes
Performance - NVIDIA G-SYNC - Yes
Packaging data - Package height - 458 mm
Packaging data - Package depth - 190 mm
Packaging data - Package width - 700 mm
Packaging data - Package weight - 8.2 kg
name - ASUS TUF Gaming VG279QM, 68,6 cm (27 Zoll) 280Hz, G-SYNC Compatible, IPS - DP, 2xHDMI
Name - ASUS TUF Gaming VG279QM - 27 - gaming monitor (black, FullHD, Adaptive Sync, 280 Hz)
Name - ASUS TUF Gaming VG279QM - 27" | Full HD | 1ms | 280Hz | G-SYNC Compatible | HDR
Title - ASUS TUF Gaming VG279QM LED display 68.6 cm (27") 1920 x 1080 pixels Full HD Black
Brand - ASUS
BrandPartCode - 90LM05H0-B01370
Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.2
Ports & interfaces - Headphone out - Yes
Ports & interfaces - Headphone outputs - 1
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces - DVI port - No
Ports & interfaces - Headphone connectivity - 3.5 mm
Ports & interfaces - Audio input - No
Ports & interfaces - HDCP - Yes
Ports & interfaces - HDMI - Yes
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 2
Ports & interfaces - HDMI version - 2.0
Ports & interfaces - Built-in USB hub - No
ProductName - VG279QM
ShortSummaryDescription - ASUS TUF Gaming VG279QM, 68.6 cm (27"), 1920 x 1080 pixels, Full HD, LED, 1 ms, Black
weight - 5.6 kg
Weight - 8,00
Weight & dimensions - Height (without stand) - 362.6 mm
Weight & dimensions - Height (with stand) - 506.7 mm
Weight & dimensions - Depth (without stand) - 50.6 mm
Weight & dimensions - Depth (with stand) - 211.4 mm
Weight & dimensions - Width (without stand) - 619.4 mm
Weight & dimensions - Width (with stand) - 619.4 mm
Weight & dimensions - Weight (without stand) - 3.3 kg
Weight & dimensions - Weight (with stand) - 5.6 kg
title_en - ASUS TUF Gaming Monitor 27" / 1920 x 1080 / 280 Hz
title_lv - ASUS TUF Gaming Monitors 27" / 1920 x 1080 / 280 Hz
title_ru - ASUS TUF Gaming Монитор 27" / 1920 x 1080 / 280 Hz
ShortDescription -
URL - https://www.asus.com/Monitors/TUF-GAMING-VG279QM/overview/
Performance - Low Blue Light technology - Yes
Performance - Flicker-free technology - Yes
278,75 €
Asus TUF Gaming VG279QM, 27"
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos