EIZO EV2760, 27", White

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 516146 Produkto kodas: EV2760-WT
Galima užsisakyti 12 vnt. Prieinamumas: 14 dienų po užsakymo patvirtinimo
Garantija: 3 metų
519,02 €
Pristatymo parinktys Daugiau apie pristatymą
  • Pristatymas Lietuvoje (DPD kurjerių paštas) 3,99 €: 03.05.2024
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Curved: Nėra
  • Refresh rate: 60 Hz
  • Skydelio tipas: IPS
  • Reakcijos laikas: 5ms
  • Kontrastas: 1000:1
  • Šviesumas: 350cd/m2
  • Matmenys: 27"
  • Skiriamoji geba: WQHD 2560x1440
Aprašymas
Siūlome įsigyti EIZO 27" monitorių su WQHD 2560x1440 skiriamąja geba.
  • IPS matrica šiam monitoriui užtikrina aukštus spalvų atitikimo rodiklius, gerą vaizdo kontrastą ir puikų regimumą praktiškai bet kokiu matymo kampu.
  • Apie sujungimą su šiuolaikinėmis kortelėmis ir vaizdo grotuvais pasirūpins HDMI įėjimas.
  • DisplayPort prijungimo vieta užtikrina aukštos kokybės vaizdo gavimą iš grafinės kompiuterio kortelės, kuri palaiko šią technologiją.
  • Prijungimo vieta DVI užtikrina sujungimą su klasikinėmis vaizdo kortelėmis, kurios turi tokią prijungimo vietą.
  • Jungtis D-SUB palaiko vaizdo plokštės, kuriuose yra ankstesnės kartos – analoginiai VGA kištukai, ir palyginus naujesnės kartos DVI-I standartą, naudojant perėjimą DVI-I -> D-Sub.
  • Monitoriuje įrengta garsiakalbių sistema leidžia klausytis muzikos ir žiūrėti filmus su garsu be būtinybės įsigyti papildomas kolonėles.
  • Dėka greitam 5ms reakcijos laikui, šis monitorius puikiai tarnaus dinamiškų žaidimų ir filmų peržiūrai.
  • Ypatingai didelės WQHD 2560x1440 skiriamosios gebos dėka padidintos matomos darbinio paviršiaus dalys daro šį monitorių puikiu pasirinkimu profesionaliems grafikams, bei vaizdo montavimo specialistams.
Ekrano charakteristikos
AMD FreeSync : Nėra
Curved : Nėra
Jutiklinis ekranas : Ne
NVIDIA G-SYNC : Nėra
Refresh rate : 60 Hz
Skydelio tipas IPS

Monitoriaus panelis yra ekrano matomos dalies pagrindinė ypatybė, arba technologija, kuria įgyvendinamas spalvinių taškų (pikselių) atvaizdavimas.

TN yra standartinė technologija su vidutiniu kontrasto, ryškumo ir spalvų atitikimu rodikliams.

IPS yra aukštos spalvų atitikimo matrica su geru atvaizdo reakcijos greičiu ir dėl to yra gerai atitinkanti grafinius darbus bei nuotraukų apdorojimą. IPS matricos siekia puikų vaizdo kampą išlaikant spalvas ir kontrastą beveik bet kuriuo kampu.

VA matricos užtikrina puikų spalvų atitikimą, tačiau reakcijos laiku šios matricos atsilieka nuo IPS ir TN, o vaizdo kampas yra maždaug vidutinis palyginti tarp šių technologijų.

Vidutiniam vartotojui visiškai užtenka TN tipo monitoriaus. Jei yra daugiau pinigų, galima pirkti VA arba IPS, atitinkamai.

VESA ekranasHDR : Nav
Reakcijos laikas 5ms
Monitoriaus ekrano reakcijos laikas nusako kaip greitai monitorius atspindės judančius vaizdus (filmus, žaidimus, animacija ir t.t.). Reakcijos laikas matuojamas milisekundėmis. Kuo mažesnis reakcijos laikas, tuo geriau monitorius galės atvaizduoti judančius vaizdus.
Dateks rekomenduoja įsigyti monitorių su 5ms, ar mažesniu reakcijos laiku.
Kontrastas 1000:1

Ekrano kontrastas nusako vaizdo ryškumą. Jis skiriasi nuo tamsiausio (visai juodas) iki šviesiausio (visai baltas) pikselio. Kuo didesnis kontrastas, tuo geriau įskaitomas tekstas ekrane, be to, kontrastas nusako, kiek išraiškingos linijos bus matomos monitoriuje.

Aukštas kontrastas yra žymus faktorius renkantis monitorių biurui ar mokymosi reikmėms, jei pagrindinai reikės dirbti su tekstine informacija.

Namų reikmėms svarbiausias pasirinkimo rodiklis yra šviesumas ir vaizdo reakcijos laikas. Kontrastą tikrinti geriau tamsiame kambaryje.
Didžiausias LCD monitorių trūkumas yra tas, kad sumažinus vaizdo ryškumą, kontrastas gali visai pradingti.

Šviesumas 350cd/m2

Monitoriaus šviesumas yra vaizdo regimumo rodiklis, kuris nusako, ar gerai yra matomas vaizdas esant stipriam išoriniam apšvietimui (saulės šviesa, šviesi patalpa ir t.t.). LCD monitorių šviesumas matuojamas kandelomis kvadratiniam centimetrui (Cd/m2).
Renkantis monitorių būtina žinoti, kad kuo didesnis šviesumo rodiklis, tuo geresnis vaizdo matomumas.

Kasdieniniam naudojimui TopPC.lt rekomenduoja įsigyti monitorių su šviesumo rodikliu, ne mažesniu, kaip 250 cd/m2.

Pagrindinė informacija
Matmenys 27"

Monitoriaus ekrano dydis matuojamas coliais per diagonalę. Ekrano dydis turi atitikti ekrano skiriamąją gebą, kad būtų pasiektas maksimalus darbinio paviršiaus panaudojimas ir vaizdo detalizavimas.

Šiuo metu yra prieinami dviejų formų LCD monitoriai: standartinio pločio ir aukščio proporcijos 4:3 arba plataus ekrano proporcijos 16:9 arba 16:10. Plataus ekrano monitorius yra platesnis ir jo skiriamoji geba yra aukštesnė nei standartinių proporcijų monitoriuose

Kuo didesnis monitorius, tuo aukštesnę skiriamąją gebą jis palaiko. Galimybė padidinti ekrano skiriamąja geba priklauso nuo monitoriaus dydžio ir galimai, nuo vaizdo plokštės rūšies.

Paraiška : Home & Office
Spalva : Balta
Vaizdo kraštinių santykis : 16:9
Skiriamoji geba WQHD 2560x1440

Monitoriaus ekrano skiriamoji geba nusako, kiek daug spalvinių taškų (pixels) monitorius gali atvaizduoti. Tai liečia ekrane matomą tekstą ir vaizdo skaidrumą. Kuo jis didesnis, tuo ryškesni atrodo elementai.

Naudojama skiriamoji geba priklauso nuo monitoriaus palaikomos skiriamosios gebos. LCD monitoriai, įskaitant ir skreitinukų ekranus, paprastai geriausiai veikia, jei yra nustatyta jo vietinė skiriamoji geba. Monitoriams nebūtina nustatyti šią skiriamąją gebą, bet paprastai rekomenduojama ją nustatyti, kad būtų užtikrintas galimų tekstų ir vaizdų ryškumas. Kuo didesnis monitorius, tuo aukštesnė skiriamąją gebą jis palaiko.

Galimybė padidinti ekrano skiriamąją gebą priklauso nuo monitoriaus dydžio ir galimybių, bei nuo vaizdo kortelės rūšies.
• 19 colių ekranas (standartinės proporcijos): 1280x1024 pikseliai
• 20 collių ekranas (standartinės proporcijos): 1600x1200 pikseliai
• 22 colių ekranas (plačiaekranis): 1680x1050 pikseliai
• 24 colių ekranas (plačiaekranis): 1900x1200 pikseliai

Funkcionalumas
Aukščio reguliavimas : Yra
Be mirgėjimo : Ir
Pasukamas : Ir
Pivot : Yra
Tilt : Yra
VESA sieninis laikiklis : 100x100 mm
Uostai ir įranga
Garsiakalbiai Yra

Kai kuriuose monitoriuose gali būti įmontuoti garsiakalbiai, kurie dažnai leidžia atsisakyti išorinių garsiakalbių, taip atlaisvinant vietą ant stalo ir sutaupant pinigų. Įmontuotų garsiakalbių garso kokybė yra gana vidutiniška, todėl rekomenduojame šia galimybe naudotis tik retam poreikiui.

Norint mėgautis muzika, filmais ir žaidimais, rekomenduojame įsigyti atitinkamos kokybės ir talpos Prijungimo vieta D-Sub Nėra

D-SUB yra klasikinis (analogiškas) monitoriaus jungties kištukas. Šis standartas pamažu nyksta iš rinkos, užleisdamas vietą kokybiškesniems HDMI arba DisplayPort (skaitmeniniams) kištukams.

Jei monitoriaus skiriamoji geba yra FullHD arba mažesnė, vidutinis naudotojas su šia jungtimi nepatirs jokių problemų. Norintieji pasiekti aukštesnę vaizdo kokybę ir raišką turėtų ieškoti monitoriaus su DisplayPort arba HDMI jungties lizdu.

Prijungimo vieta DisplayPort 2

DisplayPort yra skaitmeninis junginys aukštos kokybės vaizdo transliavimui vienu laidu. Atskirai nuo HDMI, šis junginys leidžia prie kompiuterio prijungti kelis išorinius monitorius naudojant vieną jungiklį.

Pirmiausiai įsigykite monitorių su DisplayPort, įsitikinkite ar Jūsų kompiuteryje yra prieinamas DisplayPort kištukas!

Prijungimo vieta DVI 1

DVI yra skaitmeninis standartas, užtikrinantis aukštą vaizdo kokybę, tačiau dėl didelio kištuko dydžio ir negalėjimo toliau plėtoti standarto dėl kelių techninių apribojimų šis jungties tipas palaipsniui praranda populiarumą ir jį pakeičia modernūs HDMI ir DisplayPort standartai.

DVI

nėra

suderinama su DisplayPort, tačiau yra DualMode DisplayPort jungčių, kuriose yra HDMI/DVI signalas, ir atitinkama kryptimi DisplayPort -> DVI gali perduoti vaizdą .

Jei monitoriaus skiriamoji geba bet kuria kryptimi viršija 1920 px, reikės vaizdo plokštės su DVI-D Dual Link palaikymu ir atitinkamos kokybės kabelio.

Prieš pirkdami monitorių turėtumėte patikrinti, ar jūsų vaizdo plokštė turi atitinkamą jungties lizdą!

Prijungimo vieta HDMI 1

HDMI - tai skaitmeninis aukštos kokybės vaizdo perdavimo standartas, leidžiantis prijungti monitorių prie kompiuterio plonu kabeliu naudojant elegantišką mažo dydžio jungtį. HDMI suderinamas su DVI, jei naudojamas atitinkamas perėjimas arba kabelis.

USB Hub : Yra
USB-C maitinimo tiekimas : Nav
USB-C vaizdo įvestis : 0
Išsamesnė specifikacija
ARTIKEL1 - EV2760 27IN IPS BALTA
ARTIKEL2 - 2560X1440 350 CD/QM/QM 16:9
Daugialypė terpė - Įmontuota kamera - Ne
Daugialypė terpė - įmontuotas (-i) garsiakalbis (-iai) - Taip
Dizainas - Produkto spalva - Balta
Dizainas - Rinkos pozicionavimas - Verslas
Dizainas - sertifikavimas - CE, UKCA, CB, TÜV/GS, TÜV/Ergonomika (įskaitant ISO 9241-307), TCO Certified Generation 9, EPEAT 2018 (JAV), TÜV/Blue Low Light Content, TÜV/Flicker Free, RCM, cTÜVus, FCC-B, CAN ICES-3 (B), TÜV/S, PSE, VCCI-B, EPA ENERGY STAR, RoHS, WEEE, China RoHS, CCC, BIS, BSMI
EANCode - 4995047055402
Eans - 4995047055402
EAN_kodas - 4995047055402
Ekranas - 3D - Ne
Ekranas - atsako laikas - 5 ms
Ekranas - Didžiausias atnaujinimo dažnis - 60 Hz
Ekranas - ekrano forma - Flat
Ekranas - ekrano ryškumas (tipinis) - 350 cd/m²
Ekranas - Ekrano skiriamoji geba - 2560 x 1440 taškų
Ekranas - Ekrano technologija - LED
Ekranas - Ekrano įstrižainė - 68,6 cm (27")
Ekranas - HD tipo - Quad HD
Ekranas - Horizontalaus nuskaitymo diapazonas - 31 - 89 kHz
Ekranas - jutiklinis ekranas - Ne
Ekranas - kontrasto santykis (tipinis) - 1000:1
Ekranas - matomas dydis, horizontalus - 59.7 cm
Ekranas - matomas dydis, vertikalus - 33.6 cm
Ekranas - Palaikomos grafikos skiriamosios gebos - 2560 x 1440
Ekranas - Prigimtinis kraštinių santykis - 16:9
Ekranas - RGB spalvų erdvė - sRGB
Ekranas - Rodyti spalvų skaičių - 16,78 mln. spalvų
Ekranas - skydelio tipas - IPS
Ekranas - Vertikalaus nuskaitymo diapazonas - 59 - 61 Hz
Ekranas - Žiūrėjimo kampas, horizontalus - 178°
Ekranas - Žiūrėjimo kampas, vertikalus - 178°
Ergonomika - aukščio reguliavimas - 16.9 cm
Ergonomika - aukščio reguliavimas - Taip
Ergonomika - ekrano ekranas (OSD) - Taip
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - vokiečių, anglų, ispanų, prancūzų, italų, švedų, italų
Ergonomika - Kabelio užrakto lizdas - Taip
Ergonomika - pakreipimo kampo diapazonas - -5 - 35°
Ergonomika - pakreipimo reguliavimas - Taip
Ergonomika - pasukamas - Taip
Ergonomika - pasukimo kampo diapazonas - -172 - 172°
Ergonomika - Pivot - Taip
Ergonomika - posūkio kampas - -90 - 90°
Ergonomika - skydelio montavimo sąsaja - 100 x 100 mm
Ergonomika - VESA tvirtinimas - Taip
Galia - energijos sąnaudos (SDR) per 1000 valandų - 18 kWh
Galia - Energijos vartojimo efektyvumo klasė (SDR) - E
Gamintojas - "Eizo"
Gamintojas - "Eizo"
Gamintojo kodas - EV2760-WT
Gamintojo kodas - EV2760-WT
GarantijaInformacija - 5 metų garantija
GRUPPE1 - Rodoma
GRUPPE2 - LCD monitorius
GTIN - 4995047055402
HSTNUMBER - EV2760-WT
Kategorija - Kompiuterių monitoriai
Kategorija - Root/Elektronika/PC periferiniai įrenginiai/Monitoriai
Kategorija_1 - Monitoriai ir televizoriai
Kategorija_2 - LED monitoriai iki 27 colių
Kitos funkcijos - Integruotas TV imtuvas - Ne
Kitos funkcijos - Sukimasis - Taip
Kitos funkcijos - Įjungimo / išjungimo jungiklis - Taip
Logistikos duomenys - Suderintos sistemos (HS) kodas - 85285210
LongDesc - Didelė raiška erdvę taupančiame dizaineEv2760 naudojamas 27 colių IPS skydelis su WQHD (2560 x 1440) skiriamąja geba, kuris turi 78 % daugiau pikselių nei įprasti "Full HD" (1920 x 1080) monitoriai. Ekrane galite lengvai atidaryti kelis langus ir efektyviai atlikti kelias užduotis. Be to, jis turi berėmį dizainą, kurio plotis vos 611,7 mm, naują lankstų stovą, pasižymintį dideliu reguliavimo diapazonu, ir siaurą gylį, kad darbalaukis būtų tvarkingesnis.Sumanesnis naudojimas, didesnis efektyvumas1. Erdviai efektyvi kelių ekranų aplinkaLankstus 169 mm aukščio reguliavimo diapazono stovas, kuris yra 14 mm aukštesnis nei ankstesnis modelis, leidžia lengvai pastatyti nešiojamąjį kompiuterį arba planšetinį kompiuterį po monitoriumi ir sukurti patogią kelių ekranų aplinką. Tai suteikia pakankamai erdvės laisvai ir efektyviau dirbti naudojant kelias verslo programas, pavyzdžiui, "Excel" ir "PowerPoint".2. Patogus dalijimasis idėjomis su komandaErdvę taupantis monitoriaus korpusas yra 230 mm gylio, t. y. 15 mm plonesnis nei ankstesnio modelio, o visame tame telpa didelis 27 colių ekranas. Dėl to jį patogu naudoti artimo bendravimo darbo vietose, kad būtų galima lengvai dalytis idėjomis. Be to, jame naudojamas IPS (angl. in-plane switching) skydelis su 178° matymo kampu, kuris sumažina spalvų ir kontrasto pokyčius žiūrint iš šono, kad vaizdas būtų aiškus.Mažesnis poveikis aplinkai 1. 27 % mažesnė galiaEV2760 yra visiškai pertvarkytas, kad sumažintų energijos suvartojimą iki vos 16 W, t. y. 27 % mažiau nei ankstesniame modelyje.2. Malonumas jūsų akims ir aplinkaiEV2760 įdiegtos patentuotos EIZO "EcoView" technologijos, kurios sumažina energijos suvartojimą net 50 %, palyginti su rodymu didžiausiu ryškumu, ir padeda pašalinti akių nuovargį, kai monitorių žiūrite ilgą laiką. Auto EcoView: Be to, EIZO, siekdama išlaikyti ekologiškai atsakingą gamybą, sukūrė monitorių be antipireno plastikiniame korpuse, kad jį būtų galima geriau perdirbti. EIZO taip pat naudoja perdirbamą pakuotę dėžutėms, kuriose monitorius yra siunčiamas.3. Užtikrintas pagrindiniais tvarumo standartaisMonitorius sertifikuotas pagal pasaulinius išsamius tvarumo sertifikatus, tokius kaip "EnergyStar", "EPEAT" ir "TCO Certified Generation 9". Tai suteikia įrodymų bendrovėms, kurioms reikia patikrinti atitiktį savo pirkimų reikalavimams pagal ESG (aplinkosaugos, socialinės ir valdymo) investicijų arba DVT politiką.Optimizuotas "karštajam stalui"1. Pasiimkite savo nustatymus su savimiEIZO firminės programinės įrangos "Screen InStyle" spalvų dėklas leidžia be vargo išlaikyti individualias ekrano nuostatas ir pasiimti jas su savimi, net į skirtingus monitorius. Jūsų nustatymai automatiškai atsispindi tiesiog prijungus nešiojamąjį kompiuterį prie "Screen InStyle" palaikomo monitoriaus. Tai naudinga aplinkoje, kurioje yra "hot-desking" arba bendrų darbo vietų, užtikrinant didesnį komfortą ir darbo efektyvumą.2. Puiki padėtisStovas pasižymi plačiu aukščio reguliavimo diapazonu, pakreipimo ir pasukimo galimybėmis, taupydamas vietą ir išlikdamas stilingas. Galite lengvai nustatyti tobulą monitoriaus padėtį.3. Gaivi balta spalva ir berėmis dizainasEv2760 tiekiamas su baltos spalvos korpuso variantu ir suderintais kabeliais. Palyginti su juodais, balti monitoriai suteikia gaivių pokyčių, kurie stilingai pagyvina biurą. Be rėmelio dizainas dar labiau patobulina išvaizdą.Atsisveikinkite su pavargusiomis akimisEv2760 įdiegtos funkcijos, padedančios išvengti akių nuovargio, todėl visą dieną galite susikaupti darbui ir nepavargti. Automatinis ryškumo valdymasAtsargiai akims nuo nuovargio padeda išvengti ryškumo jutiklis "Auto EcoView", kuris aptinka per dieną vykstančius aplinkos ryškumo pokyčius ir automatiškai sureguliuoja ekraną iki idealaus ryškumo lygio.Aiškus vaizdas iš visų kampųMonitoriuje naudojamas IPS (in-plane switching) LCD skydelis su LED apšvietimu ir 178° žiūrėjimo kampu, todėl žiūrint į ekraną kampu sumažėja spalvų poslinkis ir kontrasto pokyčiai. Tai reiškia, kad du žmonės, sėdintys prie vieno kompiuterio, gali lengvai matyti aukštos kokybės vaizdą ekrane.Sumažinti mėlynos šviesos kiekį 80 %Matomos šviesos spektre mėlynos šviesos bangos ilgis yra gretimas ultravioletinei šviesai. Palyginti su įprastų LCD monitorių gamykloje nustatyta 6500 K verte, "Paper Mode" režimas yra artimesnis spektriniam pasiskirstymui su ilgais rausvais bangų ilgiais, todėl sumažina mėlynos šviesos, kuri yra akių nuovargio priežastis, kiekį ir padeda išvengti akių nuovargio skaitant dokumentus. Naudojant kartu su "Auto EcoView" pritemdymo funkcija, mėlyną šviesą galima sumažinti net 80 %. Vaizdas be mirgėjimoDėl to, kaip valdomas LED foninio apšvietimo ryškumas, nedidelė dalis žmonių ekrane jaučia mirgėjimą, kuris sukelia akių nuovargį. Monitoriuje "FlexScan EV2760" naudojamas hibridinis sprendimas, kuris reguliuoja ryškumą ir mirgėjimą padaro nepastebimą be jokių trūkumų, pavyzdžiui, nesumažina spalvų stabilumo - net ir esant mažiems ryškumo nustatymams.Minimalus ryškumas - maždaug 1 cd/m2Trumpai apšviestoje darbo aplinkoje patogiau naudotis monitoriumi su mažais ryškumo nustatymais. Naudojant LED foninį apšvietimą, monitoriaus ryškumą galima reguliuoti iki maždaug 1 cd/m², t. y. mažiau nei 1 proc. maksimalaus.Antirefleksinė dangaEv2760 padengtas antirefleksine danga, kad sumažėtų ekrano atspindžiai, atsirandantys dėl aplinkos apšvietimo. Danga išsklaido įeinančią šviesą ir sumažina į akis atsispindinčios šviesos kiekį.Susitikimų metu išnaudokite visas galimybesMonitoriaus funkcija "Picture-by-Picture" (PbyP) padeda supaprastinti prezentacijas ir sutaupyti brangaus susitikimų laiko, nes nebereikia perjunginėti įvesties šaltinių. Ši patogi funkcija leidžia lyginti duomenis su bendradarbiu greta, taip pat prezentacijų metu dalytis informacija iš kelių šaltinių.
LongProductName - 27", IPS QHD 2560 x 1440 px, sRGB, 350 cd/m², 5 ms, HDCP, DVI, DP, USB, 18 kWh/1000h, E
LongSummaryDescription - EIZO FlexScan EV2760-WT. Ekrano įstrižainė: 68,6 cm (27"), ekrano skiriamoji geba: 2560 x 1440 taškų, HD tipas: Ekrano technologija: Quad HD, ekrano technologija: Atsiliepimo laikas: 5 ms, Prigimtinis kraštinių santykis: 16:9, Žiūrėjimo kampas horizontaliai: 178°, Žiūrėjimo kampas vertikaliai: 178°. Įmontuotas (-i) garsiakalbis (-iai). Įmontuotas USB šakotuvas, USB šakotuvo versija: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA tvirtinimas, aukščio reguliavimas. Produkto spalva: balta
Maitinimas - Energijos suvartojimas (budėjimo režimas) - 0.5 W
Maitinimas - Energijos suvartojimas (maks.) - 67 W
Maitinimas - Energijos suvartojimas (tipinis) - 17.7 W
Maitinimas - Energijos vartojimo efektyvumo skalė - Nuo A iki G
Maitinimas - kintamosios srovės įvesties dažnis - 50 - 60 Hz
Maitinimas - kintamosios srovės įėjimo įtampa - 100 - 240 V
MANUFACTURER - EIZO
Našumas - "AMD FreeSync - Ne
Našumas - NVIDIA G-SYNC - Ne
Pakuotės turinys - greitasis pradžios vadovas - Taip
Pakuotės turinys - Vadovas - Taip
Pakuotės turinys - Įtraukti kabeliai - AC, "DisplayPort", USB
Pavadinimas - "Eizo FlexScan EV2760" [balta].
Pavadinimas - EIZO EV2760-WT - 27 - LED (baltas, WQHD, HDMI, IPS skydelis)
Pavadinimas - EIZO FlexScan EV2760-WT LED ekranas 68,6 cm (27") 2560 x 1440 taškų "Quad HD" baltos spalvos
Prekės ženklas - EIZO
Prekės ženklo dalies kodas - EV2760-WT
Prievadai ir sąsajos - A tipo USB prievadų kiekis - 4
Prievadai ir sąsajos - Aukščiau esančių prievadų skaičius - 1
Prievadai ir sąsajos - Ausinių išvestis - Taip
Prievadai ir sąsajos - DisplayPorts kiekis - 2
Prievadai ir sąsajos - DVI-D prievadų kiekis - 1
Prievadai ir sąsajos - DVI prievadas - Taip
Prievadai ir sąsajos - Galimybė prijungti ausines - 3.5 mm
Prievadai ir sąsajos - Garso įvestis - Taip
Prievadai ir sąsajos - HDCP - Taip
Prievadai ir sąsajos - HDMI - Taip
Prievadai ir sąsajos - HDMI prievadų kiekis - 1
Prievadai ir sąsajos - HDMI versija - 1.4
Prievadai ir sąsajos - USB upstream prievado tipas - B tipo USB
Prievadai ir sąsajos - USB šakotuvo versija - 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
Prievadai ir sąsajos - Įmontuotas USB šakotuvas - Taip
Produkto pavadinimas - EV2760-WT
ShortSummaryDescription - EIZO FlexScan EV2760-WT, 68,6 cm (27"), 2560 x 1440 taškų, Quad HD, LED, 5 ms, baltas
Starling - Y
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 2
Svoris - 11,00
Svoris ir matmenys - Aukštis (be stovo) - 364.4 mm
Svoris ir matmenys - Aukštis (su stovu) - 376.3 mm
Svoris ir matmenys - Gylis (be stovo) - 53.7 mm
Svoris ir matmenys - Gylis (su stovu) - 230 mm
Svoris ir matmenys - Plotis (be stovo) - 611.7 mm
Svoris ir matmenys - Plotis (su stovu) - 611.7 mm
Svoris ir matmenys - Svoris (be stovo) - 5.7 kg
Svoris ir matmenys - Svoris (su stovu) - 8.5 kg
Trumpas aprašymas - 27" | IPS | 2560 x 1440 | 5 ms | 1x ausinės, 1x HDMI, 2xDP, 1xDVI, 4xUSB 3, 1 | garsiakalbiai | Pivot |
Tvarumas - Tvarumo laikymasis - Taip
Tvarumas - Tvarumo sertifikatai - BSMI, CB, CCC, CE, China RoHS, ENERGY STAR, EPEAT Climate +, EPEAT Silver, Federalinė ryšių komisija (FCC), ICES, PSE, RCM, RoHS, TCO, TUV, UKCA, VCCI, WEEE, cTUVus
URL - https://www.eizoglobal.com/products/flexscan/ev2760/
Veikimas - technologija be mirgėjimo - Taip
ARTIKEL1 - EV2760 27IN IPS WHITE
ARTIKEL2 - 2560X1440 350CD/QM/QM 16:9
Multimedia - Built-in camera - No
Multimedia - Built-in speaker(s) - Yes
Design - Product colour - White
Design - Market positioning - Business
Design - Certification - CE, UKCA, CB, TÜV/GS, TÜV/Ergonomics (including ISO 9241-307), TCO Certified Generation 9, EPEAT 2018 (US), TÜV/Blue Low Light Content, TÜV/Flicker Free, RCM, cTÜVus, FCC-B, CAN ICES-3 (B), TÜV/S, PSE, VCCI-B, EPA ENERGY STAR, RoHS, WEEE, China RoHS, CCC, BIS, BSMI
EANCode - 4995047055402
Eans - 4995047055402
EAN_code - 4995047055402
Display - 3D - No
Display - Response time - 5 ms
Display - Maximum refresh rate - 60 Hz
Display - Screen shape - Flat
Display - Display brightness (typical) - 350 cd/m²
Display - Display resolution - 2560 x 1440 pixels
Display - Display technology - LED
Display - Display diagonal - 68.6 cm (27")
Display - HD type - Quad HD
Display - Horizontal scan range - 31 - 89 kHz
Display - Touchscreen - No
Display - Contrast ratio (typical) - 1000:1
Display - Viewable size, horizontal - 59.7 cm
Display - Viewable size, vertical - 33.6 cm
Display - Supported graphics resolutions - 2560 x 1440
Display - Native aspect ratio - 16:9
Display - RGB colour space - sRGB
Display - Display number of colours - 16.78 million colours
Display - Panel type - IPS
Display - Vertical scan range - 59 - 61 Hz
Display - Viewing angle, horizontal - 178°
Display - Viewing angle, vertical - 178°
Ergonomics - Height adjustment - 16.9 cm
Ergonomics - Height adjustment - Yes
Ergonomics - On Screen Display (OSD) - Yes
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - German, English, Spanish, French, Italian, Swedish
Ergonomics - Cable lock slot - Yes
Ergonomics - Tilt angle range - -5 - 35°
Ergonomics - Tilt adjustment - Yes
Ergonomics - Swivelling - Yes
Ergonomics - Swivel angle range - -172 - 172°
Ergonomics - Pivot - Yes
Ergonomics - Pivot angle - -90 - 90°
Ergonomics - Panel mounting interface - 100 x 100 mm
Ergonomics - VESA mounting - Yes
Power - Energy consumption (SDR) per 1000 hours - 18 kWh
Power - Energy efficiency class (SDR) - E
Producer - Eizo
Manufacturer - Eizo
ProducerCode - EV2760-WT
Manufacturer_code - EV2760-WT
WarrantyInfo - 5-Year Warranty
GRUPPE1 - Displays
GRUPPE2 - Lcd Monitor
GTIN - 4995047055402
HSTNUMMER - EV2760-WT
Category - Computer Monitors
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Monitors
Category_1 - Monitors and TV
Category_2 - LED Monitors up to 27 inches
Other features - TV tuner integrated - No
Other features - Rotating - Yes
Other features - On/off switch - Yes
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85285210
LongDesc - High Resolution in a Space-Saving DesignThe EV2760 uses a 27-inch IPS panel with WQHD (2560 x 1440) resolution, which offers 78% more pixels than conventional full HD (1920 x 1080) monitors. You can easily open multiple windows on the screen for efficient multi-tasking. Moreover, it incorporates a frameless design with width of just 611.7 mm, a new flexible stand featuring high adjustment range, and narrow depth for a neater desktop.Smarter Usage, Higher Efficency1. Space-Efficient Multi-Screen EnvironmentEasily place a laptop or a tablet under the monitor to realize a convenient multi-screen environment thanks to the flexible stand with 169 mm height adjustment range, which is 14 mm higher than a previous model. This gives you ample space to work freely and more efficiently when using multiple business applications, such as Excel and PowerPoint.2. Comfortable Idea Sharing with Your TeamThe monitor's space-saving body has a depth of 230 mm, which is 15 mm thinner than a previous model, all while housing a large 27-inch screen. This makes it comfortable to use in close-communication workspaces for easily sharing ideas. Furthermore, it uses an IPS (in-plane switching) panel with 178° viewing angles that minimizes color and contrast shift when viewed from the side for a clear view.Lower Impact on the Environment 1. Reduced Power by 27%The EV2760 is completely redesigned to reduce the power conumption to as little as 16 W, which is 27% lower than a previous model.2. Relief for Your Eyes and the EnvironmentThe EV2760 implements EIZO's proprietary EcoView technologies, which cut power consumption by as much as 50% compared to displaying at maximum brightness and help to eliminate eyestrain when viewing the monitor for long periods. Auto EcoView: Automatically adjusts the screen’s brightness according to changes in the ambient lightingEcoView Optimizer 2: Fine-tunes the balance between brightness and gain according to the content displayed on the screen. Furthermore, as part of its efforts to maintain environmentally responsible manufacturing, EIZO developed the monitor without flame retardant in the plastic body to improve recyclability. EIZO also uses recyclable packing for the boxes the monitor is shipped in.3. Rest Assured with Major Sustainability StandardsThe monitor is certified by worldwide comprehensive sustainability certifications such as EnergyStar, EPEAT, and TCO Certified Generation 9. This provides evidence to companies that need to verify conformance with their own procurement requirements according to ESG (environmental, social, and governance) investment or SDGs policy.Optimized for Hot Desking1. Take Your Settings with YouEIZO's Screen InStyle proprietary software's Color Briefcase allows you to effortlessly maintain your individual screen preferences and take them with you, even to different monitors. Your settings are automatically reflected simply by connecting your laptop to a monitor supported by Screen InStyle. This is useful in environments with hot-desking or shared workspaces, providing enhanced comfort and work efficiency.2. The Perfect PositionThe stand features wide range height adjustment, tilt, and swivel, while saving space and remaining stylish. You can adjust your monitor to the perfect position with ease.3. Refreshing White with Frameless DesignThe EV2760 comes with a white cabinet option with matching cables. Compared to black, white monitors offer a refreshing change that brightens the office with style. The frameless design further sophisticates the look.Say Goodbye to Tired EyesThe EV2760 is equipped with functions to help prevent eye fatigue, so you can concentrate on work throughout the day without tiring. Auto Brightness ControlTo prevent eye fatigue, a brightness sensor called Auto EcoView detects the changes in the ambient brightness that occurs throughout the day and automatically adjusts the screen to the ideal brightness level.Clear View from All AnglesThe monitor uses an LED-backlit IPS (in-plane switching) LCD panel with 178° viewing angle that minimizes color shift and contrast changes when viewing the screen at an angle. This means that two people sitting at the one computer can easily see the screen with high image quality.Reduce Blue Light by 80%In the visible light spectrum, blue light has wavelengths adjacent to ultraviolet light. Compared to the factory preset setting of 6500 K of typical LCD monitors, Paper Mode is closer to the spectral distribution with long reddish wavelengths so it reduces the amount of blue light, a cause of eye fatigue, and helps prevent eyestrain when reading documents. When used in conjunction with Auto EcoView dimming function, blue light can be reduced by as much as 80%. Flicker-Free ViewingDue to the way brightness is controlled on LED backlights, a small number of people perceive flicker on their screen which causes eye fatigue. The FlexScan EV2760 utilizes a hybrid solution to regulate brightness and make flicker unperceivable without any drawbacks like compromising color stability – even on low brightness settings.Minimum Brightness of Approximately 1 cd/m2In a dimly-lit work environment, a monitor with low brightness settings is more comfortable to use. With its LED backlight, the monitor is adjustable to approximately 1 cd/m² which is less than 1% of the maximum.Anti-Glare CoatingThe EV2760 is treated with an anti-glare coating to reduce screen reflections caused by ambient lighting. The coating scatters incoming light, reducing the amount of light reflected into your eyes.Make the Most of Your MeetingsThe monitor’s Picture-by-Picture (PbyP) capability helps to streamline your presentations and save valuable meeting time by removing the need to switch input sources. This convenient function makes it possible to compare data with a coworker side-by-side, as well as share information from multiple sources during presentations.
LongProductName - 27", IPS QHD 2560 x 1440 px, sRGB, 350 cd/m², 5 ms, HDCP, DVI, DP, USB, 18 kWh/1000h, E
LongSummaryDescription - EIZO FlexScan EV2760-WT. Display diagonal: 68.6 cm (27"), Display resolution: 2560 x 1440 pixels, HD type: Quad HD, Display technology: LED, Response time: 5 ms, Native aspect ratio: 16:9, Viewing angle, horizontal: 178°, Viewing angle, vertical: 178°. Built-in speaker(s). Built-in USB hub, USB hub version: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA mounting, Height adjustment. Product colour: White
Power - Power consumption (standby) - 0.5 W
Power - Power consumption (max) - 67 W
Power - Power consumption (typical) - 17.7 W
Power - Energy efficiency scale - A to G
Power - AC input frequency - 50 - 60 Hz
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
HERSTELLER - EIZO
Performance - AMD FreeSync - No
Performance - NVIDIA G-SYNC - No
Packaging content - Quick start guide - Yes
Packaging content - Manual - Yes
Packaging content - Cables included - AC, DisplayPort, USB
Name - Eizo FlexScan EV2760 [biały]
Name - EIZO EV2760-WT - 27 - LED (white, WQHD, HDMI, IPS panel)
Title - EIZO FlexScan EV2760-WT LED display 68.6 cm (27") 2560 x 1440 pixels Quad HD White
Brand - EIZO
BrandPartCode - EV2760-WT
Ports & interfaces - USB Type-A downstream ports quantity - 4
Ports & interfaces - Number of upstream ports - 1
Ports & interfaces - Headphone out - Yes
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 2
Ports & interfaces - DVI-D ports quantity - 1
Ports & interfaces - DVI port - Yes
Ports & interfaces - Headphone connectivity - 3.5 mm
Ports & interfaces - Audio input - Yes
Ports & interfaces - HDCP - Yes
Ports & interfaces - HDMI - Yes
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 1
Ports & interfaces - HDMI version - 1.4
Ports & interfaces - USB upstream port type - USB Type-B
Ports & interfaces - USB hub version - 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
Ports & interfaces - Built-in USB hub - Yes
ProductName - EV2760-WT
ShortSummaryDescription - EIZO FlexScan EV2760-WT, 68.6 cm (27"), 2560 x 1440 pixels, Quad HD, LED, 5 ms, White
Storno - Y
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 2
Weight - 11,00
Weight & dimensions - Height (without stand) - 364.4 mm
Weight & dimensions - Height (with stand) - 376.3 mm
Weight & dimensions - Depth (without stand) - 53.7 mm
Weight & dimensions - Depth (with stand) - 230 mm
Weight & dimensions - Width (without stand) - 611.7 mm
Weight & dimensions - Width (with stand) - 611.7 mm
Weight & dimensions - Weight (without stand) - 5.7 kg
Weight & dimensions - Weight (with stand) - 8.5 kg
ShortDescription - 27" | IPS |2560 x 1440 | 5ms | 1xsłuchawkowe, 1x HDMI, 2xDP, 1xDVI, 4xUSB 3, 1 | Głośniki | Pivot |
Sustainability - Sustainability compliance - Yes
Sustainability - Sustainability certificates - BSMI, CB, CCC, CE, China RoHS, ENERGY STAR, EPEAT Climate +, EPEAT Silver, Federal Communications Commission (FCC), ICES, PSE, RCM, RoHS, TCO, TUV, UKCA, VCCI, WEEE, cTUVus
URL - https://www.eizoglobal.com/products/flexscan/ev2760/
Performance - Flicker-free technology - Yes
519,02 €
EIZO EV2760, 27", White
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos