AOC C32G2ZE, 31.5"

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 588519 Produkto kodas: C32G2ZE/BK
Galima užsisakyti 113 vnt. Prieinamumas: 14 dienų po užsakymo patvirtinimo
Garantija: 2 metų
242,58 €
Pristatymo parinktys Daugiau apie pristatymą
  • Pristatymas Lietuvoje (DPD kurjerių paštas) 3,99 €: 15.04.2024
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Curved: Yra
  • Refresh rate: 240 Hz
  • Skydelio tipas: VA
  • Reakcijos laikas: 1ms
  • Kontrastas: 4000:1
  • Šviesumas: 300cd/m2
  • Matmenys: 31.5"
  • Skiriamoji geba: FHD 1920x1080
Ekrano charakteristikos
AMD FreeSync : Yra
Curved : Yra
Jutiklinis ekranas : Ne
NVIDIA G-SYNC : Nėra
Refresh rate : 240 Hz
Skydelio tipas VA

Monitoriaus panelis yra ekrano matomos dalies pagrindinė ypatybė, arba technologija, kuria įgyvendinamas spalvinių taškų (pikselių) atvaizdavimas.

TN yra standartinė technologija su vidutiniu kontrasto, ryškumo ir spalvų atitikimu rodikliams.

IPS yra aukštos spalvų atitikimo matrica su geru atvaizdo reakcijos greičiu ir dėl to yra gerai atitinkanti grafinius darbus bei nuotraukų apdorojimą. IPS matricos siekia puikų vaizdo kampą išlaikant spalvas ir kontrastą beveik bet kuriuo kampu.

VA matricos užtikrina puikų spalvų atitikimą, tačiau reakcijos laiku šios matricos atsilieka nuo IPS ir TN, o vaizdo kampas yra maždaug vidutinis palyginti tarp šių technologijų.

Vidutiniam vartotojui visiškai užtenka TN tipo monitoriaus. Jei yra daugiau pinigų, galima pirkti VA arba IPS, atitinkamai.

VESA ekranasHDR : Nav
Reakcijos laikas 1ms
Monitoriaus ekrano reakcijos laikas nusako kaip greitai monitorius atspindės judančius vaizdus (filmus, žaidimus, animacija ir t.t.). Reakcijos laikas matuojamas milisekundėmis. Kuo mažesnis reakcijos laikas, tuo geriau monitorius galės atvaizduoti judančius vaizdus.
Dateks rekomenduoja įsigyti monitorių su 5ms, ar mažesniu reakcijos laiku.
Kontrastas 4000:1

Ekrano kontrastas nusako vaizdo ryškumą. Jis skiriasi nuo tamsiausio (visai juodas) iki šviesiausio (visai baltas) pikselio. Kuo didesnis kontrastas, tuo geriau įskaitomas tekstas ekrane, be to, kontrastas nusako, kiek išraiškingos linijos bus matomos monitoriuje.

Aukštas kontrastas yra žymus faktorius renkantis monitorių biurui ar mokymosi reikmėms, jei pagrindinai reikės dirbti su tekstine informacija.

Namų reikmėms svarbiausias pasirinkimo rodiklis yra šviesumas ir vaizdo reakcijos laikas. Kontrastą tikrinti geriau tamsiame kambaryje.
Didžiausias LCD monitorių trūkumas yra tas, kad sumažinus vaizdo ryškumą, kontrastas gali visai pradingti.

Šviesumas 300cd/m2

Monitoriaus šviesumas yra vaizdo regimumo rodiklis, kuris nusako, ar gerai yra matomas vaizdas esant stipriam išoriniam apšvietimui (saulės šviesa, šviesi patalpa ir t.t.). LCD monitorių šviesumas matuojamas kandelomis kvadratiniam centimetrui (Cd/m2).
Renkantis monitorių būtina žinoti, kad kuo didesnis šviesumo rodiklis, tuo geresnis vaizdo matomumas.

Kasdieniniam naudojimui TopPC.lt rekomenduoja įsigyti monitorių su šviesumo rodikliu, ne mažesniu, kaip 250 cd/m2.

Pagrindinė informacija
Matmenys 31.5"

Monitoriaus ekrano dydis matuojamas coliais per diagonalę. Ekrano dydis turi atitikti ekrano skiriamąją gebą, kad būtų pasiektas maksimalus darbinio paviršiaus panaudojimas ir vaizdo detalizavimas.

Šiuo metu yra prieinami dviejų formų LCD monitoriai: standartinio pločio ir aukščio proporcijos 4:3 arba plataus ekrano proporcijos 16:9 arba 16:10. Plataus ekrano monitorius yra platesnis ir jo skiriamoji geba yra aukštesnė nei standartinių proporcijų monitoriuose

Kuo didesnis monitorius, tuo aukštesnę skiriamąją gebą jis palaiko. Galimybė padidinti ekrano skiriamąja geba priklauso nuo monitoriaus dydžio ir galimai, nuo vaizdo plokštės rūšies.

Paraiška : Gaming
Spalva : Juoda, Raudona
Vaizdo kraštinių santykis : 16:9
Skiriamoji geba FHD 1920x1080

Monitoriaus ekrano skiriamoji geba nusako, kiek daug spalvinių taškų (pixels) monitorius gali atvaizduoti. Tai liečia ekrane matomą tekstą ir vaizdo skaidrumą. Kuo jis didesnis, tuo ryškesni atrodo elementai.

Naudojama skiriamoji geba priklauso nuo monitoriaus palaikomos skiriamosios gebos. LCD monitoriai, įskaitant ir skreitinukų ekranus, paprastai geriausiai veikia, jei yra nustatyta jo vietinė skiriamoji geba. Monitoriams nebūtina nustatyti šią skiriamąją gebą, bet paprastai rekomenduojama ją nustatyti, kad būtų užtikrintas galimų tekstų ir vaizdų ryškumas. Kuo didesnis monitorius, tuo aukštesnė skiriamąją gebą jis palaiko.

Galimybė padidinti ekrano skiriamąją gebą priklauso nuo monitoriaus dydžio ir galimybių, bei nuo vaizdo kortelės rūšies.
• 19 colių ekranas (standartinės proporcijos): 1280x1024 pikseliai
• 20 collių ekranas (standartinės proporcijos): 1600x1200 pikseliai
• 22 colių ekranas (plačiaekranis): 1680x1050 pikseliai
• 24 colių ekranas (plačiaekranis): 1900x1200 pikseliai

Funkcionalumas
Aukščio reguliavimas : Nėra
Be mirgėjimo : Ir
Pasukamas : Nėra
Pivot : Nėra
Tilt : Yra
VESA sieninis laikiklis : 100x100 mm
Uostai ir įranga
Garsiakalbiai Nėra

Kai kuriuose monitoriuose gali būti įmontuoti garsiakalbiai, kurie dažnai leidžia atsisakyti išorinių garsiakalbių, taip atlaisvinant vietą ant stalo ir sutaupant pinigų. Įmontuotų garsiakalbių garso kokybė yra gana vidutiniška, todėl rekomenduojame šia galimybe naudotis tik retam poreikiui.

Norint mėgautis muzika, filmais ir žaidimais, rekomenduojame įsigyti atitinkamos kokybės ir talpos Prijungimo vieta D-Sub Nėra

D-SUB yra klasikinis (analogiškas) monitoriaus jungties kištukas. Šis standartas pamažu nyksta iš rinkos, užleisdamas vietą kokybiškesniems HDMI arba DisplayPort (skaitmeniniams) kištukams.

Jei monitoriaus skiriamoji geba yra FullHD arba mažesnė, vidutinis naudotojas su šia jungtimi nepatirs jokių problemų. Norintieji pasiekti aukštesnę vaizdo kokybę ir raišką turėtų ieškoti monitoriaus su DisplayPort arba HDMI jungties lizdu.

Prijungimo vieta DisplayPort 1

DisplayPort yra skaitmeninis junginys aukštos kokybės vaizdo transliavimui vienu laidu. Atskirai nuo HDMI, šis junginys leidžia prie kompiuterio prijungti kelis išorinius monitorius naudojant vieną jungiklį.

Pirmiausiai įsigykite monitorių su DisplayPort, įsitikinkite ar Jūsų kompiuteryje yra prieinamas DisplayPort kištukas!

Prijungimo vieta DVI Nėra

DVI yra skaitmeninis standartas, užtikrinantis aukštą vaizdo kokybę, tačiau dėl didelio kištuko dydžio ir negalėjimo toliau plėtoti standarto dėl kelių techninių apribojimų šis jungties tipas palaipsniui praranda populiarumą ir jį pakeičia modernūs HDMI ir DisplayPort standartai.

DVI

nėra

suderinama su DisplayPort, tačiau yra DualMode DisplayPort jungčių, kuriose yra HDMI/DVI signalas, ir atitinkama kryptimi DisplayPort -> DVI gali perduoti vaizdą .

Jei monitoriaus skiriamoji geba bet kuria kryptimi viršija 1920 px, reikės vaizdo plokštės su DVI-D Dual Link palaikymu ir atitinkamos kokybės kabelio.

Prieš pirkdami monitorių turėtumėte patikrinti, ar jūsų vaizdo plokštė turi atitinkamą jungties lizdą!

Prijungimo vieta HDMI 2

HDMI - tai skaitmeninis aukštos kokybės vaizdo perdavimo standartas, leidžiantis prijungti monitorių prie kompiuterio plonu kabeliu naudojant elegantišką mažo dydžio jungtį. HDMI suderinamas su DVI, jei naudojamas atitinkamas perėjimas arba kabelis.

USB Hub : Ne
USB-C maitinimo tiekimas : Nav
USB-C vaizdo įvestis : 0
Išsamesnė specifikacija
"Bluetooth" - Ne
"WiFi" - Ne
1 kategorija - Rodoma
2 kategorija - Monitorius
Aprašymas - Išlenktas VA 31,5": 1 ms atsako laikas, 240 Hz atnaujinimo dažnis ir "FreeSync Premium" technologija 31,5" "Full HD VA" matrica su 1500R išlenkimu užtikrina nepriekaištingą vaizdo kokybę išlenktame AOC C32G2ZE monitoriuje. Dėl vos 1 ms atsako laiko, 240 Hz atnaujinimo dažnio ir 300 nitų ryškumo prietaisas užtikrina sklandų ekraną su puikiu spalvų gyliu. 240 Hz 240 Hz 240 Hz visiškai išlaisvina geriausių vaizdo plokščių galią ir užtikrina neregėtą ekrano sklandumą. Kai kiekviena detalė aiški, o kiekvienas judesys aiškiai matomas, jūsų reakcijos gali susilieti su veiksmu ir perkelti žaidimą į naują lygį. "FreeSync Premium" Mėgaukitės geriausia vaizdo kokybe, net ir žaisdami greitus žaidimus. "AMD FreeSyncPremium" technologija užtikrina, kad vaizdo plokštės ir monitoriaus atnaujinimo dažniai būtų sinchronizuoti ir žaidimai vyktų sklandžiai. "AMD FreeSync Premium" užtikrina bent 120 Hz atnaujinimo dažnį, kuris sumažina vaizdo susiliejimą ir paryškina vaizdą, kad jis būtų tikroviškesnis. LFC funkcija pašalina pavojų, kad žaidimai nutrūks, kai kadrų dažnis sumažėja žemiau atnaujinimo dažnio. 1500R Curved Lenktas dizainas supa naudotoją, todėl jis atsiduria pačiame veiksmo centre ir patiria svaiginančią žaidimų patirtį. Mažas įvesties atsilikimas Išlaisvinkite savo refleksus, perjungę AOC mažo įvesties atsilikimo režimą. Pamirškite grafikos baitus: šiuo režimu monitorius perjungiamas į nustatymus, kuriuose pirmenybė teikiama grynajam atsako laikui, ir taip suteikiamas lemiamas pranašumas lygiųjų kovose, kai lemia sekundžių dalys. Išlenktas Išlenktas dizainas supa naudotoją, todėl jis atsiduria pačiame veiksmo centre ir patiria svaiginančią žaidimų patirtį. 1 ms pikselio atsako laikas 1 ms reiškia, kad vaizdas nesusilieja ir pagerina žaidimų patirtį. Greitas veiksmas ir dramatiški perėjimai rodomi sklandžiai, be erzinančių vaiduoklių efektų. Pasirinkite teisingą kelią į sėkmę ir neleiskite, kad lėtas ekranas jus sustabdytų.
ARTIKEL1 - C32G2ZE 80.01CM 31.5IN VA
ARTIKEL2 - 1920X1080 3000:1 300CD/QM 16:9
Aspect ratio (kraštinių santykis) - 16:9
Atnaujinimo dažnis - 240 Hz
Aukštis su stovu - 530.3 mm
Automatinis posūkis - Ne
Daugialypė terpė - Įmontuota kamera - Ne
Daugialypė terpė - Įmontuotas mikrofonas - Ne
Daugialypė terpė - įmontuotas (-i) garsiakalbis (-iai) - Taip
Daugialypė terpė > Integruotas TV imtuvas - Ne
Daugialypė terpė > Įmontuotas (-i) garsiakalbis (-iai) - Ne
Dažnis, horizontalusis min. - 30 kHz
Dažnis, horizontalus max. - 255 kHz
Dažnis, vertikalusis min. - 48 Hz
Dažnis, vertikalus maks. - 240 Hz
dimensionalWeight - 19989
Dinaminis kontrastas - 80 000 000:1
Dizainas - be sunkiųjų metalų - Hg (gyvsidabris)
Dizainas - nuimamas stovas - Taip
Dizainas - Priekinio rėmelio spalva - Juoda/raudona
Dizainas - Produkto spalva - Juoda
Dizainas - Produkto spalva - Juoda, raudona
Dizainas - Rinkos pozicionavimas - Gaming
Dizainas - sertifikavimas - ISO 9241-307
Dizainas > Gaminio spalva - Juoda
dydisX - 770
EAN - 4038986117395
ean - 4038986117395
EANCode - 4038986117395
Eans - 4038986117395
EAN_kodas - 4038986117395
Ekranas - "Adobe RGB" aprėptis - 91%
Ekranas - atsako laikas - 0.5 ms
Ekranas - Didžiausias atnaujinimo dažnis - 240 Hz
Ekranas - ekrano forma - Išlenktas
Ekranas - ekrano kreivumas - 150 cm
Ekranas - ekrano kreivumo įvertinimas - 1500R
Ekranas - ekrano ryškumas (tipinis) - 300 cd/m²
Ekranas - Ekrano skiriamoji geba - 1920 x 1080 pikselių
Ekranas - Ekrano technologija - LED
Ekranas - Ekrano įstrižainė - 80 cm (31,5")
Ekranas - Ekrano įstrižainė (metrinė) - 80.01 cm
Ekranas - foninio apšvietimo tipas - W-LED
Ekranas - HD tipo - "Full HD
Ekranas - Horizontalaus nuskaitymo diapazonas - 30 - 255 kHz
Ekranas - jutiklinis ekranas - Ne
Ekranas - Kontrasto santykis (dinaminis) - 80000000:1
Ekranas - kontrasto santykis (tipinis) - 4000:1
Ekranas - matomas dydis, horizontalus - 69.8 cm
Ekranas - matomas dydis, vertikalus - 39.3 cm
Ekranas - NTSC aprėptis (tipinė) - 85%
Ekranas - nuo atspindžių apsaugotas ekranas - Taip
Ekranas - Palaikomi vaizdo režimai - 1080p
Ekranas - Palaikomos grafikos skiriamosios gebos - 1920 x 1080 (HD 1080)
Ekranas - Paviršiaus kietumas - 3H
Ekranas - Pikselių tankis - 6993 ppi
Ekranas - Pikselių žingsnis - 0.3637 x 0.3637 mm
Ekranas - Prigimtinis kraštinių santykis - 16:9
Ekranas - Rodyti spalvų skaičių - 16,7 milijono spalvų
Ekranas - Skaitmeninis horizontalusis dažnis - 30 - 255 kHz
Ekranas - skydelio tipas - VA
Ekranas - Spalvų gylis - 8 bit
Ekranas - sRGB aprėptis (tipinė) - 123%
Ekranas - Žiūrėjimo kampas, horizontalus - 178°
Ekranas - Žiūrėjimo kampas, vertikalus - 178°
Ekranas > Didžiausias atnaujinimo dažnis - 240 Hz
Ekranas > Ekranas - 1920 x 1080
Ekranas > Ekrano ryškumas - 300 cd/m²
Ekranas > Ekrano technologija - WLED
Ekranas > Ekrano įstrižainė - 31.5 "
Ekranas > HD tipas - FHD
Ekranas > Jutiklinis ekranas - Ne
Ekranas > Kontrasto santykis (dinaminis) - 80M:1
Ekranas > Kontrasto santykis (tipinis) - 4000:1
Ekranas > Reakcijos laikas - 1 ms
Ekranas > Skydelio tipas - VA
Ekranas > Vaizdo santykis - 16:9
Ekranas > Žiūrėjimo kampas, horizontalus - 178 °
Ekranas > Žiūrėjimo kampas, vertikalus - 178 °
Ekrano dydis (įstrižainė) - 31.5''
Ekrano paviršius - Matt
Energijos klasė - F
Energijos suvartojimas - 45 W
Energijos vartojimo efektyvumo etiketė - Atsisiųsti
Ergonomika - aukščio reguliavimas - Ne
Ergonomika - ekrano ekranas (OSD) - Taip
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Anglų kalba
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Ispanų kalba
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Italų kalba
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Japonų
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Korėjiečių kalba
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Kroatijos
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Lenkų kalba
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Olandų kalba
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Portugalų kalba
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Prancūzų kalba
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Rusų kalba
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Suomijos
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Supaprastinta kinų kalba
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Supaprastinta kinų kalba, tradicinė kinų kalba, kroatų, čekų, vokiečių, olandų, anglų, ispanų, suomių, prancūzų, italų, japonų, korėjiečių, lenkų, portugalų, rusų, švedų, turkų, ukrainiečių, vokiečių
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Tradicinė kinų kalba
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Turkijos
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Ukrainian
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Vokiečių kalba
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Čekija
Ergonomika - ekrano ekrano (OSD) kalbos - Švedų kalba
Ergonomika - Kabelio užrakto lizdas - Taip
Ergonomika - Kabelio užrakto lizdo tipas - Kensingtonas
Ergonomika - pakreipimo kampo diapazonas - -5 - 23°
Ergonomika - pakreipimo reguliavimas - Taip
Ergonomika - Pivot - Ne
Ergonomika - Pivot - Taip
Ergonomika - skydelio montavimo sąsaja - 100 x 100 mm
Ergonomika - VESA tvirtinimas - Taip
Ergonomika > Aukščio reguliavimas - Ne
Ergonomika > Pakreipimo kampas - -3.5/21.5 °
Ergonomika > Pakreipimo reguliavimas - Taip
Ergonomika > Pasukami - Ne
Ergonomika > Pivot - Ne
Ergonomika > VESA montavimas - Taip
Ergonomika > VESA montavimo sąsajos - 100 x 100 mm
Galia - energijos sąnaudos (HDR) per 1000 valandų - 27 kWh
Galia - energijos sąnaudos (SDR) per 1000 valandų - 27 kWh
Galia - Energijos vartojimo efektyvumo klasė (SDR) - F
gamintojas - AOC
Gamintojas - AOC
Gamintojas - AOC
Gamintojo kodas - C32G2ZE/BK
Gamintojo kodas - C32G2ZE/BK
Gamintojo produkto pavadinimas - C32G2ZE
Gamintojo produktų grupė - Išlenktas žaidimų monitorius
Garantija -
Garantija - 36
garantija - 36
Garantija - 36 mėnesiai
GarantijaInformacija - 3 metai
garantijaType - G
garantijos_tipas - išorinis
GRUPPE1 - Rodoma
GRUPPE2 - LCD monitorius
GTIN - 4038986117395
Gylis su stovu - 244.9 mm
Hoehe - 0.23
HSTNUMBER - C32G2ZE/BK
I/O jungtys - 1 x 3,5 mm minijack lizdas
I/O jungtys - 1 x DisplayPort
I/O jungtys - 2 x HDMI
Interneto kamera - Nėra
Jutiklinis ekranas - Ne
Kategorija - Kompiuterių monitoriai
kategorija - Monitoriai nuo 66,0 cm (26 Zoll)
Kategorija - Root/Elektronika/PC periferiniai įrenginiai/Monitoriai
Kategorija_1 - Monitoriai ir televizoriai
Kategorija_2 - 31 colių ir didesni LED monitoriai
Kitos funkcijos -
Kitos funkcijos - Šviesos efektai - Ne
Kitos savybės - Išorės apdailos tipas - Tekstūruotas
Kitos savybės - Perdirbama pakavimo medžiaga - 100%
Kitos savybės - Vidutinis laikas tarp gedimų (MTBF) - 50000 h
kodas - C32G2ZE/BK
Kodas - C32G2ZE/BK
Logistikos duomenys - Suderintos sistemos (HS) kodas - 85285210
LongDesc - Lenktas 31,5" VA skydelis, įskaitant 0,5 ms MPRT, 240 Hz atnaujinimo dažnį ir "FreeSync Premium"FHD, 31,5" VA skydelis ir 1500R kreivumo spindulys užtikrina nepriekaištingą lenkto AOC C32G2ZE vaizdo kokybę. Vos 0,5 ms atsako laikas, 240 Hz atnaujinimo dažnis ir 300 nitų šviesumas užtikrina sklandų ir spalvingą vaizdą.
LongProductName - Ekrano dydis (coliai) 31,5, skydelio skiriamoji geba 1920x1080, atnaujinimo dažnis 240 Hz, atsako laikas MPRT 0,5 ms, skydelio tipas VA, HDMI HDMI 2.0 x 2, ekrano prievadas DisplayPort 1.2 x 1, sinchronizavimo technologija (VRR) Freesync
LongSummaryDescription - AOC G2 C32G2ZE/BK. Ekrano įstrižainė: 80 cm (31,5"), Ekrano skiriamoji geba: 1920 x 1080 pikselių, HD tipas: ekrano technologija: Full HD, ekrano technologija: Atsiliepimo laikas: 0,5 ms, Prigimtinis kraštinių santykis: 16:9, Žiūrėjimo kampas horizontaliai: 178°, Žiūrėjimo kampas vertikaliai: 178°. Įmontuotas (-i) garsiakalbis (-iai). VESA tvirtinimas. Gaminio spalva: juoda, raudona
Maitinimas - Energijos suvartojimas (budėjimo režimas) - 0.3 W
Maitinimas - energijos suvartojimas (išjungta) - 0.3 W
Maitinimas - Energijos suvartojimas (tipinis) - 45 W
Maitinimas - Energijos vartojimo efektyvumo klasė (HDR) - F
Maitinimas - Energijos vartojimo efektyvumo skalė - Nuo A iki G
Maitinimas - išorinis maitinimo adapteris - Taip
Maitinimas - kintamosios srovės įėjimo įtampa - 100 - 240 V
Maitinimas > Energijos vartojimo efektyvumo klasė - G
MANUFACTURER - AOC
matmenų aukštis - 813 mm
matmenų gylis - 607 mm
matmenų plotis - 225 mm
matmuo svoris - 9810 g
Matomas plotas, horizontalus - 698.4 mm
Matomas plotas, vertikalus - 392.85 mm
Matricos tipas - VA
Modelis - C32G2ZE/BK  
MPN - C32G2ZE
Našumas - "AMD FreeSync - Taip
Našumas - "AMD FreeSync" atnaujinimo dažnio diapazonas - 48 - 240 Hz
Našumas - "AMD FreeSync" tipas - "FreeSync"
Našumas - NVIDIA G-SYNC - Ne
Pakuotės duomenys - Pakuotės aukštis - 607 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės gylis - 225 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės plotis - 813 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės svoris - 9.81 kg
Pakuotės funkcijos > Paletės kiekis - 15 vnt.
Pakuotės funkcijos > WEE klasifikacija - CL109:2:2017-04-01
Pakuotės turinys - "DisplayPort" kabelio ilgis - 1.8 m
Pakuotės turinys - HDMI kabelio ilgis - 1.8 m
Pakuotės turinys - Maitinimo laido ilgis - 1.8 m
Pakuotės turinys - Įtraukti kabeliai - DisplayPort
Pakuotės turinys - Įtraukti kabeliai - DisplayPort, HDMI
Pakuotės turinys - Įtraukti kabeliai - HDMI
Pakuotės turinys - į komplektą įeina stovas - Taip
Pakuotės turinys > Įtraukti kabeliai - HDMI kabelis / ekrano prievado kabelis
Pakuotės ypatybės > Bendrasis aukštis (mm) - 590 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis gylis (mm) - 805 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis plotis (mm) - 220 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis svoris - 9.81 kg
Pakuotės ypatybės > EEĮ atliekų mokestis - Taip
Pakuotės ypatybės > Pakuotės kiekis - 1,00 vnt.
Pakuotės ypatybės > Plastikas (ne PET) - 500 g
Pakuotės ypatybės > Popierius ir kartonas - 2480 g
Pakuotės ypatybės > Taros svoris (kg) - 2.98 kg
Pakuotės ypatybės > Tūrio (m3) - 0.104489 m³
Pakuotės ypatybės > Įdėtas akumuliatorius - Ne
Papildomas priedas -
Pavadinimas - 80 cm/31,5'' (1920x1080) AOC C32G2ZE žaidimų išlenktas 16:9 1 ms 240 Hz DisplayPort 2xHDMI VGA VESA garsiakalbis Full HD Juoda
pavadinimas - AOC C32G2ZE, 80,01 cm (31,5 Zoll), 240 Hz, "FreeSync", VA - DP, HDMI
Pavadinimas - AOC C32G2ZE - 31,5 colių | VA išlenktas | "Full HD" | 2 x HDMI | Display Port | VESA 100
Pavadinimas - AOC C32G2ZE / BK, žaidimų monitorius - 32 - juodas / raudonas, išlenktas, 240 Hz, "AMD Free-Sync", 240 Hz skydelis)
Pavadinimas - AOC G2 C32G2ZE/BK kompiuterio monitorius 80 cm (31,5") 1920 x 1080 taškų "Full HD LED" juodas, raudonas
Pavadinimas - AOC | C32G2ZE | 31,5 " | VA | FHD | 16:9 | 36 mėnesių garantija | 1 ms | 300 cd/m² | Juoda | Ausinių išvestis (3,5 mm) | HDMI prievadų kiekis 2 | 240 Hz
pavadinimas - Monitorius C32G2ZE/BK 31,5 colio ;VA išlenktas 240Hz HDMIx2 DP
Platus - 0.6
Plotis - 713.1 mm
Prekės ženklas - AOC
Prekės ženklo dalies kodas - C32G2ZE/BK
Pridedami priedai - HDMI kabelis 1,8 m "Displayport" kabelis 1,8 m
Prievadai ir sąsajos - "DisplayPort" versija - 1.2
Prievadai ir sąsajos - Ausinių išvestis - Taip
Prievadai ir sąsajos - DisplayPorts kiekis - 1
Prievadai ir sąsajos - DVI prievadas - Ne
Prievadai ir sąsajos - Galimybė prijungti ausines - 3.5 mm
Prievadai ir sąsajos - Garso įvestis - Ne
Prievadai ir sąsajos - HDMI - Taip
Prievadai ir sąsajos - HDMI prievadų kiekis - 2
Prievadai ir sąsajos - HDMI versija - 2.0
Prievadai ir sąsajos - Įmontuotas USB šakotuvas - Ne
Prievadai ir sąsajos > DisplayPorts kiekis - 1
Prievadai ir sąsajos > HDMI prievadų kiekis - 2
Prievadai ir sąsajos > Išvesties jungtys - Ausinių išėjimas (3,5 mm)
producerCode - C32G2ZE/BK
productName - AOC G2 C32G2ZE/BK kompiuterio monitorius 80 cm (31,5") 1920 x 1080 taškų "Full HD LED" juodas, raudonas
productSize - Normalus
Produkto pavadinimas - C32G2ZE/BK
Reakcijos laikas - 1 ms
Rezoliucija - 1920 x 1080 (FHD 1080)
Ryškumas - 300 cd/m²
ShortSummaryDescription - AOC G2 C32G2ZE/BK, 80 cm (31,5"), 1920 x 1080 taškų, "Full HD", LED, 0,5 ms, juoda, raudona
sizeY - 590
sizeZ - 220
Skolinimas - 0.82
Spalva - Juoda
Spalvų skaičius - 16,7 mln.
Starling - Y
Statinis kontrastas - 4 000:1
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 1
Svoris - 6.98 kg
Svoris - 10,00
Svoris - 10.3
Svoris - 10.14
svoris - 10160
Svoris ir matmenys - Aukštis (be stovo) - 425.5 mm
Svoris ir matmenys - Aukštis (su stovu) - 524.4 mm
Svoris ir matmenys - Gylis (be stovo) - 85 mm
Svoris ir matmenys - Gylis (su stovu) - 244.9 mm
Svoris ir matmenys - Plotis (be stovo) - 709.9 mm
Svoris ir matmenys - Plotis (su stovu) - 709.9 mm
Svoris ir matmenys - Svoris (be stovo) - 5.67 kg
Svoris ir matmenys - Svoris (su stovu) - 6.83 kg
Taškų žingsnis - 0.3637 mm
Techninė informacija > Gamintojas - AOC
Techninė informacija > Grynasis svoris - 6.83 kg
Techninė informacija > Nemirga - Taip
Techninė informacija > USB-C - Ne
Techninė informacija > USB-C maitinimo tiekimas - N/A
Tinklas > Ethernet LAN (RJ-45) prievadai - Ne
Transrefleksinė technologija - LED
Trumpas aprašymas - 31,5 colio | VA išlenktas | 1920 x 1080 | 2 x HDMI | Ekrano prievadas | VESA 100 x 100
Tvarumas - Europos gaminių registro energijos vartojimo efektyvumo ženklinimo (EPREL) kodas - 394329
Tvarumas - Tvarumo sertifikatai - RoHS
URL - https://eu.aoc.com/
Veikimas - "Low Blue Light" technologija - Taip
Veikimas - greitas įkrovimas - Ne
Veikimas - technologija be mirgėjimo - Taip
vendpn - C32G2ZE/BK
VESA - 100 x 100
warrantyLength - 24
Įmontuotas TV imtuvas - Ne
Įmontuoti garsiakalbiai - Ne
Žiūrėjimo kampas, horizontalus - 178 °
Žiūrėjimo kampas, vertikalus - 178 °
Bluetooth - No
WiFi - No
Category 1 - Displays
Category 2 - Monitore
Description - Zakrzywiona matryca VA 31,5 cala: czas reakcji 1 ms, częstotliwość odświeżania 240 Hz oraz technologia FreeSync Premium
Matryca VA full HD o przekątnej 31,5 cala i krzywiźnie 1500R zapewnia nieskazitelną jakość obrazu w zakrzywionym monitorze AOC C32G2ZE. Dzięki czasowi reakcji na poziomie zaledwie 1 ms, częstotliwości odświeżania 240 Hz i jasności 300 nitów urządzenie gwarantuje płynne wyświetlanie obrazu o wspaniałej głębi barw. 240Hz
240 Hz całkowicie uwalnia moc najlepszych kart graficznych, gwarantując bezprecedensową płynność obrazu na ekranie. Gdy każdy detal jest ostry i każdy ruch wyświetlony wyraźnie, Twoje reakcje mogą zjednoczyć się z akcją i przenieść rozgrywkę na nowy poziom. FreeSync Premium Korzystaj z najlepszej jakości obrazu, nawet w szybkich grach. Technologia AMD FreeSyncPremium zapewnia synchronizację częstotliwości odświeżania karty graficznej i monitora, co gwarantuje płynną rozgrywkę na najwyższych poziomie. AMD FreeSync Premium oferuje częstotliwość odświeżania co najmniej 120 Hz, co zmniejsza rozmycie i wyostrza obraz na rzecz większego realizmu. Funkcja LFC eliminuje ryzyko przycinania się gier, gdy liczba klatek spadnie poniżej częstotliwości odświeżania. 1500R Curved
Zakrzywiona konstrukcja otacza użytkownika, umieszczając go w samym centrum akcji i zapewniając wciągające wrażenia z grania. Low Input Lag
Uwolnij swój refleks, przełączając się na Tryb niskiego opóźnienia AOC. Zapomnij o bajerach graficznych: ten tryb przełącza monitor na ustawienia stawiające czysty czas reakcji na pierwszym miejscu, zapewniając decydującą przewagę w wyrównanych starciach, gdy decydują ułamki sekund. Curved
Zakrzywiona konstrukcja otacza użytkownika, umieszczając go w samym centrum akcji i zapewniając wciągające wrażenia z grania. 1ms
Czas reakcji piksela wynoszący 1 ms oznacza prędkość bez rozmycia, poprawiając wrażenia z grania. Szybka akcja i dramatyczne przejścia są przedstawiane płynnie, bez irytujących efektów duchów. Wybierz odpowiednią drogę do sukcesu i nie daj się zatrzymać powolnemu ekranowi.
ARTIKEL1 - C32G2ZE 80.01CM 31.5IN VA
ARTIKEL2 - 1920X1080 3000:1 300CD/QM 16:9
Aspect ratio - 16:9
Refresh rate - 240 Hz
Height with stand - 530.3 mm
Auto Pivot - No
Multimedia - Built-in camera - No
Multimedia - Built-in microphone - No
Multimedia - Built-in speaker(s) - Yes
Multimedia > TV tuner integrated - No
Multimedia > Built-in speaker(s) - No
Frequency, horizontal min. - 30 kHz
Frequency, horizontal max. - 255 kHz
Frequency, vertical min. - 48 Hz
Frequency, vertical max. - 240 Hz
dimensionalWeight - 19989
Dynamic contrast - 80 000 000:1
Design - Heavy metals free - Hg (mercury)
Design - Detachable stand - Yes
Design - Front bezel colour - Black/Red
Design - Product colour - Black
Design - Product colour - Black, Red
Design - Market positioning - Gaming
Design - Certification - ISO 9241-307
Design > Colour of product - Black
sizeX - 770
EAN - 4038986117395
ean - 4038986117395
EANCode - 4038986117395
Eans - 4038986117395
EAN_code - 4038986117395
Display - Adobe RGB coverage - 91%
Display - Response time - 0.5 ms
Display - Maximum refresh rate - 240 Hz
Display - Screen shape - Curved
Display - Screen curvature - 150 cm
Display - Screen curvature rating - 1500R
Display - Display brightness (typical) - 300 cd/m²
Display - Display resolution - 1920 x 1080 pixels
Display - Display technology - LED
Display - Display diagonal - 80 cm (31.5")
Display - Display diagonal (metric) - 80.01 cm
Display - Backlight type - W-LED
Display - HD type - Full HD
Display - Horizontal scan range - 30 - 255 kHz
Display - Touchscreen - No
Display - Contrast ratio (dynamic) - 80000000:1
Display - Contrast ratio (typical) - 4000:1
Display - Viewable size, horizontal - 69.8 cm
Display - Viewable size, vertical - 39.3 cm
Display - NTSC coverage (typical) - 85%
Display - Anti-glare screen - Yes
Display - Supported video modes - 1080p
Display - Supported graphics resolutions - 1920 x 1080 (HD 1080)
Display - Surface hardness - 3H
Display - Pixel density - 6993 ppi
Display - Pixel pitch - 0.3637 x 0.3637 mm
Display - Native aspect ratio - 16:9
Display - Display number of colours - 16.7 million colours
Display - Digital horizontal frequency - 30 - 255 kHz
Display - Panel type - VA
Display - Colour depth - 8 bit
Display - sRGB coverage (typical) - 123%
Display - Viewing angle, horizontal - 178°
Display - Viewing angle, vertical - 178°
Display > Maximum refresh rate - 240 Hz
Display > Display - 1920 x 1080
Display > Display brightness - 300 cd/m²
Display > Display technology - WLED
Display > Display diagonal - 31.5 "
Display > HD type - FHD
Display > Touchscreen - No
Display > Contrast ratio (dynamic) - 80M:1
Display > Contrast ratio (typical) - 4000:1
Display > Response time - 1 ms
Display > Panel type - VA
Display > Aspect ratio - 16:9
Display > Viewing angle, horizontal - 178 °
Display > Viewing angle, vertical - 178 °
Screen size (diag.) - 31.5''
Display surface - Matt
Energy class - F
Power consumption - 45 W
Energy label - Pobierz
Ergonomics - Height adjustment - No
Ergonomics - On Screen Display (OSD) - Yes
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - English
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Spanish
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Italian
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Japanese
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Korean
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Croatian
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Polish
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Dutch
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Portuguese
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - French
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Russian
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Finnish
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Simplified Chinese
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Simplified Chinese, Traditional Chinese, Croatian, Czech, German, Dutch, English, Spanish, Finnish, French, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Swedish, Turkish, Ukrainian
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Traditional Chinese
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Turkish
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Ukrainian
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - German
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Czech
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Swedish
Ergonomics - Cable lock slot - Yes
Ergonomics - Cable lock slot type - Kensington
Ergonomics - Tilt angle range - -5 - 23°
Ergonomics - Tilt adjustment - Yes
Ergonomics - Pivot - No
Ergonomics - Pivot - Yes
Ergonomics - Panel mounting interface - 100 x 100 mm
Ergonomics - VESA mounting - Yes
Ergonomics > Height adjustment - No
Ergonomics > Tilt angle - -3.5/21.5 °
Ergonomics > Tilt adjustment - Yes
Ergonomics > Swivelling - No
Ergonomics > Pivot - No
Ergonomics > VESA mounting - Yes
Ergonomics > VESA mounting interfaces - 100 x 100 mm
Power - Energy consumption (HDR) per 1000 hours - 27 kWh
Power - Energy consumption (SDR) per 1000 hours - 27 kWh
Power - Energy efficiency class (SDR) - F
producer - AOC
Producer - AOC
Manufacturer - AOC
ProducerCode - C32G2ZE/BK
Manufacturer_code - C32G2ZE/BK
Producer product name - C32G2ZE
Producer product family - Curved Gaming Monitor
Warranty -
Warranty - 36
guarantee - 36
Warranty - 36 month(s)
WarrantyInfo - 3 years
warrantyType - G
guarantee_type - external
GRUPPE1 - Displays
GRUPPE2 - Lcd Monitor
GTIN - 4038986117395
Depth with stand - 244.9 mm
Hoehe - 0.23
HSTNUMMER - C32G2ZE/BK
I/O connectors - 1 x 3,5 mm minijack
I/O connectors - 1 x DisplayPort
I/O connectors - 2 x HDMI
Web camera - None
Touch screen - No
Category - Computer Monitors
category - Monitors from 66,0 cm (26 Zoll)
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Monitors
Category_1 - Monitors and TV
Category_2 - LED Monitors 31 inches and up
Other features -
Other features - Light effects - No
Other features - Exterior finish type - Textured
Other features - Recyclable packaging material - 100%
Other features - Mean time between failures (MTBF) - 50000 h
code - C32G2ZE/BK
Code - C32G2ZE/BK
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85285210
LongDesc - Curved 31.5” VA panel including 0.5ms MPRT, 240Hz refresh rate and FreeSync PremiumFHD, 31.5” VA panel and curvature radius of 1500R create the flawless image quality of the curved AOC C32G2ZE. With only 0.5ms response time, a refresh rate of 240Hz and 300 nits luminance, the monitor provides a smooth and colourful experience.
LongProductName - Screen size (inch) 31.5, Panel resolution 1920x1080, Refresh rate 240 Hz, Response time MPRT 0.5 ms, Panel type VA, HDMI HDMI 2.0 x 2, Display Port DisplayPort 1.2 x 1, Sync technology (VRR) Freesync
LongSummaryDescription - AOC G2 C32G2ZE/BK. Display diagonal: 80 cm (31.5"), Display resolution: 1920 x 1080 pixels, HD type: Full HD, Display technology: LED, Response time: 0.5 ms, Native aspect ratio: 16:9, Viewing angle, horizontal: 178°, Viewing angle, vertical: 178°. Built-in speaker(s). VESA mounting. Product colour: Black, Red
Power - Power consumption (standby) - 0.3 W
Power - Power consumption (off) - 0.3 W
Power - Power consumption (typical) - 45 W
Power - Energy efficiency class (HDR) - F
Power - Energy efficiency scale - A to G
Power - External power adapter - Yes
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Power > Energy efficiency class - G
HERSTELLER - AOC
dimension height - 813 mm
dimension depth - 607 mm
dimension width - 225 mm
dimension weight - 9810 g
Visible area, horizontal - 698.4 mm
Visible area, vertical - 392.85 mm
Matrix type - VA
Model - C32G2ZE/BK  
MPN - C32G2ZE
Performance - AMD FreeSync - Yes
Performance - AMD FreeSync refresh rate range - 48 - 240 Hz
Performance - AMD FreeSync type - FreeSync
Performance - NVIDIA G-SYNC - No
Packaging data - Package height - 607 mm
Packaging data - Package depth - 225 mm
Packaging data - Package width - 813 mm
Packaging data - Package weight - 9.81 kg
Package features > Palette Qty - 15 pc(s)
Package features > WEE classification - CL109:2:2017-04-01
Packaging content - DisplayPort cable length - 1.8 m
Packaging content - HDMI cable length - 1.8 m
Packaging content - Power cable length - 1.8 m
Packaging content - Cables included - DisplayPort
Packaging content - Cables included - DisplayPort, HDMI
Packaging content - Cables included - HDMI
Packaging content - Stand included - Yes
Packaging content > Cables included - HDMI cable/Displayport Cable
Package features > Gross height (mm) - 590 mm
Package features > Gross depth (mm) - 805 mm
Package features > Gross width (mm) - 220 mm
Package features > Gross weight - 9.81 kg
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > Plastic (No PET) - 500 g
Package features > Paper/Pasteboard - 2480 g
Package features > Tare weight (kg) - 2.98 kg
Package features > Volume (m3) - 0.104489 m³
Package features > Embeeded battery - No
Optional accessory -
Name - 80cm/31,5'' (1920x1080) AOC C32G2ZE Gaming Curved 16:9 1ms 240Hz DisplayPort 2xHDMI VGA VESA Speaker Full HD Black
name - AOC C32G2ZE, 80,01 cm (31,5 Zoll), 240Hz, FreeSync, VA - DP, HDMI
Name - AOC C32G2ZE - 31.5" | VA Curved | Full HD | 2 x HDMI | Display Port | VESA 100
Name - AOC C32G2ZE / BK, gaming monitor - 32 - black / red, curved, 240 Hz, AMD Free-Sync, 240Hz panel)
Title - AOC G2 C32G2ZE/BK computer monitor 80 cm (31.5") 1920 x 1080 pixels Full HD LED Black, Red
Name - AOC | C32G2ZE | 31.5 " | VA | FHD | 16:9 | Warranty 36 month(s) | 1 ms | 300 cd/m² | Black | Headphone out (3.5mm) | HDMI ports quantity 2 | 240 Hz
name - Monitor C32G2ZE/BK 31.5 inch ;VA Curved 240Hz HDMIx2 DP
Breite - 0.6
Width - 713.1 mm
Brand - AOC
BrandPartCode - C32G2ZE/BK
Accessories included - Kabel HDMI 1,8 m Kabel Displayport 1,8 m
Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.2
Ports & interfaces - Headphone out - Yes
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces - DVI port - No
Ports & interfaces - Headphone connectivity - 3.5 mm
Ports & interfaces - Audio input - No
Ports & interfaces - HDMI - Yes
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 2
Ports & interfaces - HDMI version - 2.0
Ports & interfaces - Built-in USB hub - No
Ports & interfaces > DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces > HDMI ports quantity - 2
Ports & interfaces > Output connections - Headphone out (3.5mm)
producerCode - C32G2ZE/BK
productName - AOC G2 C32G2ZE/BK computer monitor 80 cm (31.5") 1920 x 1080 pixels Full HD LED Black, Red
productSize - Normal
ProductName - C32G2ZE/BK
Response time - 1 ms
Resolution - 1920 x 1080 (FHD 1080)
Brightness - 300 cd/m²
ShortSummaryDescription - AOC G2 C32G2ZE/BK, 80 cm (31.5"), 1920 x 1080 pixels, Full HD, LED, 0.5 ms, Black, Red
sizeY - 590
sizeZ - 220
Laenge - 0.82
Color - Black
Number of colors - 16,7 mln
Storno - Y
Static contrast - 4 000:1
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 1
Weight - 6.98 kg
Weight - 10,00
Gewicht - 10.3
Weight - 10.14
weight - 10160
Weight & dimensions - Height (without stand) - 425.5 mm
Weight & dimensions - Height (with stand) - 524.4 mm
Weight & dimensions - Depth (without stand) - 85 mm
Weight & dimensions - Depth (with stand) - 244.9 mm
Weight & dimensions - Width (without stand) - 709.9 mm
Weight & dimensions - Width (with stand) - 709.9 mm
Weight & dimensions - Weight (without stand) - 5.67 kg
Weight & dimensions - Weight (with stand) - 6.83 kg
Dot pitch - 0.3637 mm
Technical details > Producer - AOC
Technical details > Net weight - 6.83 kg
Technical details > No flickering - Yes
Technical details > USB-C - No
Technical details > USB-C power delivery - N/A
Networking > Ethernet LAN (RJ-45) ports - No
Transreflective technology - LED
ShortDescription - 31.5" | VA Curved | 1920 x 1080 | 2 x HDMI | Display Port | VESA 100 x 100
Sustainability - European Product Registry for Energy Labelling (EPREL) code - 394329
Sustainability - Sustainability certificates - RoHS
URL - https://eu.aoc.com/
Performance - Low Blue Light technology - Yes
Performance - Fast charging - No
Performance - Flicker-free technology - Yes
vendpn - C32G2ZE/BK
VESA - 100 x 100
warrantyLength - 24
TV tuner built-in - No
Speakers built-in - No
Viewing angle, horizontal - 178 °
Viewing angle, vertical - 178 °
242,58 €
AOC C32G2ZE, 31.5"
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos