Asrock X570 Pro4

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 333130 Produkto kodas: X570 Pro4
Šiuo metu prekių nėra Užsakymai dėl šio gaminio pristatymo nepriimami. Neturime informacijos apie tai, kada šis produktas bus prieinamas. Šiuo metu mūsų tiekėjai nepateikia informacijos apie galimą gaminio pristatymo laiką ir galimą kainą, kai jis vėl bus parduodamas.

TopPC.lt svetainėje pateikiama tik informacinio pobūdžio informacija apie šį gaminį, kad klientai galėtų jį pamatyti ir palyginti su dabar parduodamais gaminiais.

Garantija: 2 metų
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Serija: ASRock PRO
  • Plokštės dydis: ATX
  • Mikroschemų magistralė (chipset): AMD X570
  • Lizdas: AM4
  • Atminties tipas: DDR4
  • Atminties slotai: 4
  • Integruotas Wi-Fi: Nėra
  • M.2 prievadas: 2
Panašūs produktai
Šis produktas Asrock X570 Pro4
Asrock B550M-HDV
Asrock X670E Steel Legend
Rekomenduojama Asrock A520M Phantom Gaming 4
Asrock B650M-H/M.2+
Rodyti panašias specifikacijas. Paslėpti panašias specifikacijas.
199,45 €
69,72 €
338,99 €
76,76 €
115,00 €
Pagrindinė informacija
Serija ASRock PRO Nėra ASRock Steel Legend ASRock Phantom Gaming Nėra
Plokštės dydis ATX mATX ATX mATX ATX
Mikroschemų magistralė (chipset) AMD X570 AMD B550 AMD X670E AMD A520 AMD B650
Lizdas AM4 AM4 AM5 AM4 AM5
Atsitiktinės prieigos atmintis (RAM)
Atminties tipas DDR4 DDR4 DDR5 DDR4 DDR5
Atminties slotai 4 2 4 4 2
Atminties magistralė DDR4 3200MHz (4000MHz OC) DDR4 3200MHz (4733MHz OC) DDR5 5200MHz (6600MHz OC) DDR4 3200MHz (4533MHz OC) DDR5 5200MHz (6400MHz OC)
Vaizdo plokštė
VGA prievadas PCI-EXPRESS PCI-EXPRESS PCI-EXPRESS PCI-EXPRESS PCI-EXPRESS
Integruota vaizdo plokštė Only with iGPU-ready APU Only with iGPU-ready APU Only with iGPU-ready APU Only with iGPU-ready APU Only with iGPU-ready APU
Uostai ir įranga
D-Sub 0 1 0 0 0
DisplayPort 1 0 1 1 1
DVI 0 1 0 0 0
HDMI 1 1 1 1 1
Integruota garso plokštė Realtek ALC1200 Realtek ALC887 Realtek ALC1220 Realtek ALC887 Realtek ALC897
PCI prievadai 0 0 0 0 0
Belaidžiai ryšiai
Įmontuota "Bluetooth Nav Nav Ir Nav Nav
Integruotas Wi-Fi Nėra Nėra Yra Nėra Nėra
Išoriniai prievadai
Išorinis C tipo USB 1 0 1 0 1
Išorinis USB 2.0 Nėra 2 4 2 2
Išorinis USB 3.0 (USB 3.2 Gen1) 6 4 6 4 3
Išorinis USB 3.1 (USB 3.2 Gen2) 1 0 1 0 0
Vidiniai prievadai
Vidinis A-RGB 5V (3 kontaktų) 1 0 3 2 0
Vidinis RGB 12V (4 kontaktų) 2 0 1 2 0
Vidinis USB 2.0 1 2 2 2 2
Vidinis USB 3.0 2 1 2 1 1
Vidinis USB Type-C 0 0 1 0 0
M.2 prievadas 2 1 4 2 2
SATA 3 Portai 8 4 4 4 4
Pagrindinė informacija
Serija : ASRock PRO
Plokštės dydis ATX

Fizinis pagrindinės plokštės dydis. TopPC.lt siūlo ATX (viso dydžio plokštę), mATX (micro ATX) (mažesnio dydžio plokštę) ir miniATX dydžio pagrindines plokštes. Į ATX dydžio kompiuterio korpusą galima įdėti ir ATX, ir mATX pagrindinę plokštę, tačiau į mATX korpusą negalima įdėti ATX plokštės.

ATX plokštėje yra bent 3 atminties lizdai ir bent 5 vietiniai PCI lizdai, o tai reiškia, kad šioje plokštėje galima sukurti gerai veikiantį galingą kompiuterį. Tačiau namų ar biuro kompiuteriui tokio didelio lizdų skaičiaus nereikia, todėl tinka ir microATX.

Pagrindinės plokštės maitinimo bloko jungtis yra maitinimo šaltinio lizdas, kuris šiuo metu yra ATX ir ATX2.0 standarto. ATX yra senesnis standartas, turintis 20 kontaktų jungtį (20 kaiščių), o ATX2.0 turi 4 papildomus kaiščius (20+4). ATX standarto pagrindinės plokštės gali veikti su ATX2.0 maitinimo bloku (PSU), tačiau ATX2.0 standarto pagrindinei plokštei reikalingas ATX2.0 maitinimo blokas.

Formos faktorius yra greičiau rekomendacija. Tačiau prieš pirkdami pagrindinę plokštę turėtumėte patikrinti, ar korpuso dydis atitinka pagrindinės plokštės dydį ir jos maitinimo jungtį.

Mikroschemų magistralė (chipset) AMD X570

Mikroschemų magistralė yra svarbiausias pagrindinės plokštės pasirinkimo rodiklis (sistemos loginės mikroschemos arba įtampos pertvarkytojai). Nuo mikroschemų magistralės priklauso kokius procesorius, atmintis, prievadus ir kitus parametrus palaiko pagrindinė plokštė.

Kiekvienas lustas yra tiesiogiai susijęs su nustatyta procesoriaus platforma, kurios yra dalijamos pagal šeimas ar pagal procesoriaus prijungimo vietą.

Kad sužinotumėte, kokia mikroschemų magistralė tinka Jūsų procesoriui ir kitiems komponentams, prašome pasiklausi mūsų vadybininkų.
Lizdas AM4
Procesoriaus (CPU) lizdas yra svarbus faktorius pasirenkant plokštę, šis lizdas turi būti tiksliai sujungiamas su procesoriumi, į kurį ruošiatės įmontuoti plokštę. Nežiūrint į tai, kad procesorius atitinka pagrindinės plokštės lizdą, būtina atsižvelgti į šio procesoriaus palaikymą. Kas sužinotumėte kokius procesorius palaiko pasirinkta pagrindinė plokštė, prašome apsilankyti pagrindinių plokščių gamintojo interneto svetainėje, susirasti konkrečios pagrindinės plokštės skyrių CPU support ir įsitikinti, kad šios plokštės specifikacija numato Jūsų procesoriaus palaikymą.
Atsitiktinės prieigos atmintis (RAM)
Atminties tipas : DDR4
Atminties slotai 4
Prieinamų atminties vietų serveryje skaičius nurodo, kiek atminties modulių (plokščių) galima įdiegti pagrindinėje plokštėje.
Atminties magistralė DDR4 3200MHz (4000MHz OC)

Operatyvinės atminties magistralė nusako, kokio tipo operatyvinę atmintį palaiko atitinkama pagrindinė plokštė.

Magistralės žymoje yra atminties tipas DDRII arba DDRIII, bei maksimalus atminties takto dažnis, kurį palaiko pagrindinė plokštė. Svarbiausias rodiklis yra atminties tipas, nes įvairių tipų atmintys labai skiriasi, todėl DDRIII atminties negalima naudoti pagrindinėje plokštėje su DDRII atminties palaikymu (išskyrus tuos atvejus, kai pagrindinė plokštė palaiko abu atminties tipus)i Be to, pagrindinė plokštė, kuri turi 800Mhz DDRII atmintį galai dirbti su DDII667 ir DDRII533 atminties greičiais. Pagrindinė plokštė su atminties magistralės greičiu, kuris yra žemesnis už atminties modulio greitį, galės dirbti ne greičiau, nei nurodytas magistralės greitis, t.y. jei pagrindinės plokštės atminties magistralė yra DDRII667, tada įdiegus DDRII800 atmintį ji veiks DDRII667 greičiu.

Vaizdo plokštė
VGA prievadas PCI-EXPRESS
VGA port, arba vaizdo kortelės priedas. VGA prievadas turi sutapti su jūsų vaizdo kortelės prievado specifikacija. Senesnės vaizdo kortelės turi AGP prievadą, naujos vaizdo kortelės gaminamos su PCI-EXPRESS (PCI-E) prievadu. AGP ir PCI-Express vaizdo kortelės nėra viena kitą pakeičiančios. Prieš įsigydami pagrindinę plokštę, įsitikinkite, ar vaizdo kortelės prievadas atitinka pagrindinę plokštę ir vaizdo plokštė.
Integruota vaizdo plokštė Only with iGPU-ready APU

Parametras, kuris nusako, ar pagrindinėje plokštėje yra integruota vaizdo kortelė. Integruota vaizdo kortelė tinka darbui su biuro programine įranga, internetu, filmų žiūrėjimui ir paprastų žaidimų žaidimui. Jei pageidaujate naudoti grafines programas, žaisti 3D žaidimus ir žiūrėti 3D animaciją, Jums reikės papildomos vaizdo kortelės.

Integruota vaizdo kortelė naudoja pagrindinėje plokštėje integruotos operatyvinės atminties dalį, todėl, Jei Jūsų pagrindinėje plokštėje yra 1Gb atmintis, ir pagrindinės plokštės vaizdo kortelės nustatymuose yra nurodyta užimti 256mb, tada operacinė sistema parodys prieinamą atminties apimtį maždaug 700 Mb.
Prieš įsigydami pagrindinę plokštę su integruota vaizdo kortele, įsitikinkite, ar joje yra papildomas vaizdo kortelės prievadas tolesniems patobulinimams, jei tokių pririektų.

Uostai ir įranga
D-Sub : 0
DisplayPort : 1
DVI : 0
HDMI : 1
Integruota garso plokštė : Realtek ALC1200
PCI prievadai 0
PCI prievadai yra labai paplitęs kompiuterio funkcijų papildomomis kortelėmis papildymo būdas (garso, tinklo, komunikacijų, vaizdo stebėjimo ir t.t.). Naujose plokštėse, PCI-EXpress standartų dėka yra nedidelis PCI praplatinančių prievadų skaičius, todėl prieš pirkdami pagrindinę plokštę, įsitikinkite, ar PCI prievadų skaičius leidžia integruoti visas Jums reikalingas PCI korteles.
Belaidžiai ryšiai
Įmontuota "Bluetooth : Nav
Integruotas Wi-Fi : Nėra
Išoriniai prievadai
Išorinis C tipo USB : 1
Išorinis USB 2.0 : Nėra
Išorinis USB 3.0 (USB 3.2 Gen1) : 6
Išorinis USB 3.1 (USB 3.2 Gen2) : 1
Vidiniai prievadai
Vidinis A-RGB 5V (3 kontaktų) : 1
Vidinis RGB 12V (4 kontaktų) : 2
Vidinis USB 2.0 : 1
Vidinis USB 3.0 : 2
Vidinis USB Type-C : 0
M.2 prievadas : 2
SATA 3 Portai : 8
Išsamesnė specifikacija
"FireWire" (IEEE 1394) - Ne
Aprašymas - Plieniniai PCI-E lizdai Profesionalūs plieniniai PCI-E lizdai su tvirtu dangteliu apsaugo vaizdo plokštes nuo signalo trukdžių. Jie taip pat suteikia galimybę saugiai įdiegti sunkias vaizdo plokštes. Dvigubas "Hyper M.2" SSD Palaiko naujos kartos PCI Express 4.0 M.2 SSD diskus, gali veikti dvigubai greičiau nei ankstesnės 3-iosios kartos SSD diskai ir užtikrina žaibišką duomenų perdavimą. Pilno dydžio M.2 radiatorius Masyvus, pilno dydžio M.2 dydžio radiatorius efektyviai išsklaido šilumą, todėl jūsų spartusis M.2 SSD visada veikia visu pajėgumu. Sukurkite savo apšvietimo stilių - POLYCHROME RGB Šioje pagrindinėje plokštėje integruotos RGB antraštės ir adresuojama RGB antraštė, leidžianti įdiegti suderinamus LED įrenginius, tokius kaip: korpuso ventiliatoriai, procesorius ir kt. Vartotojai taip pat turi galimybę sinchronizuoti sertifikuotus "Polychrome Sync RGB" įrenginius, kad sukurtų unikalius foninio apšvietimo efektus. 10 FAZIŲ MAITINIMO SISTEMA Neišardomi komponentai ir sklandus energijos perdavimas procesoriui. Be to, neprilygstamos spartinimo galimybės ir didesnis našumas esant žemai darbinei temperatūrai profesionaliems žaidėjams. Dviguba USB 3.2 Gen2 (A + C tipo) Šioje pagrindinėje plokštėje galiniame I / O skydelyje integruotos USB 3.2 Gen2 A ir C tipo jungtys, palaikančios naujos kartos USB 3.2 Gen2 įrenginius, kurių duomenų perdavimo sparta siekia 10 Gb/s. "Intel LAN" "Intel LAN" užtikrina didelį pralaidumą, mažesnę procesoriaus apkrovą, didesnį našumą, kad galėtumėte mėgautis neribotu internetu!
Atminties magistralės dažnis - 2133 MHz
Atminties magistralės dažnis - 2400 MHz
Atminties magistralės dažnis - 2667 MHz
Atminties magistralės dažnis - 2933 MHz
Atminties magistralės dažnis - 3300 MHz
Atminties magistralės dažnis - 3466 MHz
Atminties magistralės dažnis - 3600 MHz
Atminties magistralės dažnis - 3733 MHz
Atminties magistralės dažnis - 3800 MHz
Atminties magistralės dažnis - 3866 MHz
Atminties magistralės dažnis - 4000 MHz
Atminties tipas - DDR4
Atmintis > Atminties lizdai - 4
Atmintis > Palaikomi atminties tipai - DDR4 DIMM
Bendrasis svoris - 2.30 kg
BIOS - 256Mb AMI UEFI teisinė BIOS su grafine vartotojo sąsaja Palaiko "Plug and Play" ACPI 5.1 atitikimą ACPI 5.1 žadinimo įvykiai Palaiko SMBIOS 2.3 palaikymą CPU, CPU VDDCR_SOC, DRAM, VPPM, PREM VDD_CLDO, PERM VDDCR_SOC, +1.8V, VDDP, VDDG, CPU Load-Line
COM jungtis / prievadas - Taip
CPU lizdas - "Socket AM4" lizdas
DDR4 lizdų skaičius - 4
EAN - 4717677338874
ean - 4717677338874
Eans - 4717677338874
Formos veiksnys - ATX
gamintojas - ASRock
Gamintojas - ASRock
Gamintojo kodas - X570 PRO4
Gamintojo produkto pavadinimas - X570 Pro4
Garantija - 24
garantija - 24
Garantija - 24 mėnesiai
garantijos_tipas - normalus
Garso plokštė - 7.1 CH HD garso įrašas su turinio apsauga (Realtek ALC1200 garso kodekas) Aukščiausios kokybės "Blu-ray" garso įrašų palaikymas Palaiko apsaugą nuo viršįtampių ELNA garso dangteliai PCB izoliacijos ekranavimas Atskiri PCB sluoksniai R/L garso kanalui
Grafika - Integruota "AMD Radeon Vega" serijos grafika "Ryzen" serijos APU DirectX 12, "Pixel Shader 5". Domyślna ilość współdzielonej pamięci to 2GB. Maksymalna ilość współdzielonej pamięci to 16GB. Dviguba grafikos išvestis: palaiko HDMI ir "DisplayPort 1.2" prievadus nepriklausomais ekrano valdikliais Palaiko HDMI 2.0 su maksimalia skiriamąja geba iki 4K x 2K (4096x2160) @ 60 Hz Palaiko "DisplayPort 1.2" su maksimalia skiriamąja geba iki 4K x 2K (4096x2160) @ 60 Hz Palaiko "Auto Lip Sync", "Deep Color" (12bpc), xvYCC ir HBR (High Bit Rate Audio) su HDMI 2.0 prievadai (reikalingas suderinamas HDMI monitorius) Palaiko HDR (High Dynamic Range) su HDMI 2.0 palaiko HDCP 2.2 su HDMI 2.0 ir DisplayPort 1.2 prievadais Palaiko 4K Ultra HD (UHD) atkūrimą su HDMI 2.0 ir DisplayPort 1.2 prievadais Palaiko "Microsoft PlayReady
Integruotas centrinis procesorius - Ne
Išorinės jungtys - 1 x DisplayPort
Išorinės jungtys - 1 x HDMI
Išorinės jungtys - 1 x linijinis išėjimas
Išorinės jungtys - 1 x linijinis įėjimas
Išorinės jungtys - 1 x MIC
Išorinės jungtys - 1 x PS/2 klaviatūros ir pelės jungtis
Išorinės jungtys - 1 x RJ-45
Išorinės jungtys - 1 x USB 3.1
Išorinės jungtys - 1 x USB 3.1 Type-C
Išorinės jungtys - 6 x USB 3.0
Išplėtimo lizdai - 1 x M.2
Išplėtimo lizdai - 2 x PCIe 3.0 x 16
Išplėtimo lizdai - 2 x PCIe 4.0 x 1
Išplėtimo lizdai - 2 x PCIe 4.0 x 16
Išsamūs duomenys apie disko ir disko sąsajas - 8 x SATA3 6,0 Gb/s jungtys, palaiko RAID (RAID 0, RAID 1 ir RAID 10), NCQ, AHCI ir "Hot Plug" 1 x "Hyper M.2" lizdas (M2_1), palaiko M rakto tipo 2230/2242/2260/2280/22110 M.2 "PCI Express" modulį iki Gen4x4 (64 Gb/s) (su "Matisse") arba Gen3x4 (32 Gb/s) (su "Pinnacle Ridge" ir "Picasso")* 1 x "Hyper M.2 Lizdas (M2_3), palaiko M rakto 2230/2242/2260/2280/22110 tipo M.2 SATA3 6,0 Gb/s modulį ir M.2 PCI Express modulį iki Gen4x4 (64 Gb/s) (su "Matisse") arba Gen3x4 (32 Gb/s) (su "Pinnacle Ridge" ir "Picasso")
Kategorija - Šaknys/Elektronika/PC dalys/Motininės plokštės
Kita informacija -
Kodas - X570 PRO4
LPT jungtis / prievadas - Ne
Maksimalus atminties dydis - 128 GB
Maksimalus SATA įrenginių skaičius - 8
Matmenys - 30.5 cm x 22.9 cm
matmenų aukštis - 350 mm
matmenų gylis - 80 mm
matmenų plotis - 285 mm
matmuo svoris - 1800 g
Mikroschemų rinkinio gamintojas - AMD
Mikroschemų rinkinio tipas - AMD X570
Modelis - X570 PRO4
Našumas > Mikroschemų rinkinys - AMD X570
Našumas > Pagrindinės plokštės formos faktorius - ATX
Nuoroda - https://www.asrock.com/mb/AMD/X570%20Pro4/index.asp
Pakuotės funkcijos > Paletės kiekis - 232 vnt.
Pakuotės ypatybės > Bendrasis aukštis (mm) - 295.00 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis gylis (mm) - 70.00 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis plotis (mm) - 360.00 mm
Pakuotės ypatybės > EEĮ atliekų mokestis - Ne
Pakuotės ypatybės > Pakuotės kiekis - 1,00 vnt.
Pakuotės ypatybės > Plastikas (ne PET) - 10.00 g
Pakuotės ypatybės > Popierius ir kartonas - 490.00 g
Pakuotės ypatybės > Taros svoris (kg) - 0.50 kg
Pakuotės ypatybės > Tūrio (m3) - 0.01 m³
Pakuotės ypatybės > Įdėtas akumuliatorius - Ne
Palaikomos operacinės sistemos - "Windows 10
Pavadinimas - ASRock X570 PRO4
Pavadinimas - ASRock | X570 Pro4 | Procesorių šeima AMD | Procesoriaus lizdas AM4 | DDR4 DIMM | Atminties lizdai 4 | Palaikomos standžiųjų diskų sąsajos SATA3, M.2 | SATA jungčių skaičius 8 | Mikroschemų rinkinys AMD X570 | ATX
pavadinimas - Pagrindinė plokštė X570 Pro4 AM4 4DDR4 HDMI/DP/USB M.2 ATX
Pridedami priedai - Greitasis diegimo vadovas, pagalbinis kompaktinis diskas, įvesties ir išvesties ekranas 2 x SATA duomenų kabeliai 3 x M.2 lizdų varžtai 1 x M.2 lizdo atraminė jungtis
Procesorius > Procesoriaus lizdas - AM4
Procesorius > Procesorių šeima - AMD
Procesorius > Suderinamos procesorių serijos - Palaikomi AMD AM4 lizdo "Ryzen 2000", "3000", "4000", "5000" ir "5000" G serijos stalinių kompiuterių procesoriai
Procesorių šeima - "AMD Ryzen
Programinė įranga -
RAID - Taip
Specialiosios funkcijos - Programinė įranga ASRock Polychrome SYNC ASRock XFast LAN UEFI ASRock Full HD UEFI ASRock Instant Flash ASRock Easy RAID Installer
Techninė informacija > Gamintojas - ASRock
Techninė informacija > Grynasis svoris - 1.80 kg
Tinklo sąsaja - 1 x 10/100/1000 Mbit/s
Tinklo sąsaja - Gigabitinis LAN 10/100/1000 Mb/s Giga PHY Intel I211AT Palaiko "Wake-On-LAN" Palaiko apsaugą nuo žaibo/ESD Palaiko energiją taupantį Ethernet 802.3az Palaiko PXE
Trumpas aprašymas - "Socket AM4" | Mikroschemų rinkinys AMD X570 |
USB 3.0/USB 3.1 gen 1/USB 3.2 gen 1 prievadų skaičius - 8
USB 3.1/USB 3.1 gen 2/USB 3.2 gen 2 prievadų skaičius - 2
USB prievadai galiniame skydelyje - 8
USB prievadai pagrindinėje plokštėje - 3
vendpn - X570 PRO4
Vidinės įvesties ir išvesties > SATA jungčių skaičius - 8
Vidinės įvesties ir išvesties funkcijos > Palaikomos standžiojo disko sąsajos - SATA3, M.2
Įmontuotos jungtys - 1 x "Thunderbolt" jungtis
Įmontuotos jungtys - 1 x 8 kontaktų 12 V maitinimas
Įmontuotos jungtys - 1 x 24 kontaktų ATX maitinimo šaltinis
Įmontuotos jungtys - 1 x priekinio skydelio garso antraštė
Įmontuotos jungtys - 1 x Serijinio prievado antraštė
Įmontuotos jungtys - 1 x TPM antraštė
Įmontuotos jungtys - 1 x USB 2.0/1.1 jungtis
Įmontuotos jungtys - 2 x 4 kontaktų jungtis CPU
Įmontuotos jungtys - 2 x USB 3.1
Įmontuotos jungtys - 3 x 4 kontaktų važiuoklės ventiliatorius
FireWire (IEEE 1394) - No
Description - Steel PCI-E Slots
Professional PCI-E Steel Slots with solid cover prevent signal interference between graphics cards. They also provide the ability to securely install heavy graphics cards.
Dual Hyper M.2 For SSD
Supports the next generation PCI Express 4.0 M.2 SSDs, it is capable of perform twice the speed compared to previous 3rd generation, giving a lightning fast data transferring experience.
Full-size M.2 heatsink
The massive, full-size M.2 heat sink effectively dissipates heat, so your fast M.2 SSD always works at full capacity.
CREATE YOUR OWN BACKLIGHT STYLE - POLYCHROME RGB
This motherboard has integrated RGB headers and an addressable RGB header that allow the installation of compatible LED devices such as: case fans, processor, etc. Users also have the option of synchronizing certified Polychrome Sync RGB devices to create unique backlight effects.
10 PHASE POWER SUPPLY SYSTEM
Unbreakable components and smooth power transmission to the processor. Plus, unparalleled overclocking capabilities and increased performance at low operating temperatures for professional gamers.
Double USB 3.2 Gen2 (Type-A + Type-C)
This motherboard is equipped with integrated USB 3.2 Gen2 Type-A and Type-C ports on the rear I / O panel for supporting next generation USB 3.2 Gen2 devices with data transfer rates up to 10 Gbps.
Intel LAN
Intel LAN provides high bandwidth, lower CPU load, increased performance to enjoy unlimited internet!
Memory bus frequency - 2133 MHz
Memory bus frequency - 2400 MHz
Memory bus frequency - 2667 MHz
Memory bus frequency - 2933 MHz
Memory bus frequency - 3300 MHz
Memory bus frequency - 3466 MHz
Memory bus frequency - 3600 MHz
Memory bus frequency - 3733 MHz
Memory bus frequency - 3800 MHz
Memory bus frequency - 3866 MHz
Memory bus frequency - 4000 MHz
Memory type - DDR4
Memory > Memory slots - 4
Memory > Supported memory types - DDR4 DIMM
Gross weight - 2.30 kg
BIOS - 256Mb AMI UEFI Legal BIOS with GUI support Supports "Plug and Play" ACPI 5.1 compliance wake up events Supports jumperfree SMBIOS 2.3 support CPU, CPU VDDCR_SOC, DRAM, VPPM, PREM VDD_CLDO, PERM VDDCR_SOC, +1.8V, VDDP, VDDG, CPU Load-Line 
COM connector / port - Yes
CPU socket - Socket AM4
Number of DDR4 slots - 4
EAN - 4717677338874
ean - 4717677338874
Eans - 4717677338874
Form factor - ATX
producer - ASRock
Producer - ASRock
ProducerCode - X570 PRO4
Producer product name - X570 Pro4
Warranty - 24
guarantee - 24
Warranty - 24 month(s)
guarantee_type - normal
Sound card - 7.1 CH HD Audio with Content Protection (Realtek ALC1200 Audio Codec) Premium Blu-ray Audio support Supports Surge Protection ELNA Audio Caps PCB Isolate Shielding Individual PCB Layers for R/L Audio Channel
Graphics - Integrated AMD Radeon Vega Series Graphics in Ryzen Series APU DirectX 12, Pixel Shader 5. Domyślna ilość współdzielonej pamięci to 2GB. Maksymalna ilość współdzielonej pamięci to 16GB. Dual graphics output: support HDMI and DisplayPort 1.2 ports by independent display controllers Supports HDMI 2.0 with max. resolution up to 4K x 2K (4096x2160) @ 60Hz Supports DisplayPort 1.2 with max. resolution up to 4K x 2K (4096x2160) @ 60Hz Supports Auto Lip Sync, Deep Color (12bpc), xvYCC and HBR (High Bit Rate Audio) with HDMI 2.0 Ports (Compliant HDMI monitor is required) Supports HDR (High Dynamic Range) with HDMI 2.0 Supports HDCP 2.2 with HDMI 2.0 and DisplayPort 1.2 Ports Supports 4K Ultra HD (UHD) playback with HDMI 2.0 and DisplayPort 1.2 Ports Supports Microsoft PlayReady
Integrated CPU - No
External connectors - 1 x DisplayPort
External connectors - 1 x HDMI
External connectors - 1 x Line Out
External connectors - 1 x Line In
External connectors - 1 x MIC
External connectors - 1 x PS/2 Keyboard/MouseCombo
External connectors - 1 x RJ-45
External connectors - 1 x USB 3.1
External connectors - 1 x USB 3.1 Type-C
External connectors - 6 x USB 3.0
Expansion slots - 1 x M.2
Expansion slots - 2 x PCIe 3.0 x 16
Expansion slots - 2 x PCIe 4.0 x 1
Expansion slots - 2 x PCIe 4.0 x 16
Detailed data on disk/drive interfaces - 8 x SATA3 6.0 Gb/s Connectors, support RAID (RAID 0, RAID 1 and RAID 10), NCQ, AHCI and Hot Plug 1 x Hyper M.2 Socket (M2_1), supports M Key type 2230/2242/2260/2280/22110 M.2 PCI Express module up to Gen4x4 (64 Gb/s) (with Matisse) or Gen3x4 (32 Gb/s) (with Pinnacle Ridge and Picasso)* 1 x Hyper M.2 Socket (M2_3), supports M Key type 2230/2242/2260/2280/22110 M.2 SATA3 6.0 Gb/s module and M.2 PCI Express module up to Gen4x4 (64 Gb/s) (with Matisse) or Gen3x4 (32 Gb/s) (with Pinnacle Ridge and Picasso)
Category - Root/Electronics/PC parts/Motherboards
Other information -
Code - X570 PRO4
LPT connector / port - No
Max memory size - 128 GB
Max. number of SATA devices - 8
Dimensions - 30.5 cm x 22.9 cm
dimension height - 350 mm
dimension depth - 80 mm
dimension width - 285 mm
dimension weight - 1800 g
Chipset manufacturer - AMD
Chipset type - AMD X570
Model - X570 PRO4
Performance > Chipset - AMD X570
Performance > Motherboard form factor - ATX
Link - https://www.asrock.com/mb/AMD/X570%20Pro4/index.asp
Package features > Palette Qty - 232 pc(s)
Package features > Gross height (mm) - 295.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 70.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 360.00 mm
Package features > WEEE tax - No
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > Plastic (No PET) - 10.00 g
Package features > Paper/Pasteboard - 490.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.50 kg
Package features > Volume (m3) - 0.01 m³
Package features > Embeeded battery - No
Supported operating systems - Windows 10
Name - ASRock X570 PRO4
Name - ASRock | X570 Pro4 | Processor family AMD | Processor socket AM4 | DDR4 DIMM | Memory slots 4 | Supported hard disk drive interfaces SATA3, M.2 | Number of SATA connectors 8 | Chipset AMD X570 | ATX
name - Motherboard X570 Pro4 AM4 4DDR4 HDMI/DP/USB M.2 ATX
Accessories included - Quick Installation Guide, Support CD, I/O Shield 2 x SATA Data Cables 3 x Screws for M.2 Sockets 1 x Standoff for M.2 Socket
Processor > Processor socket - AM4
Processor > Processor family - AMD
Processor > Compatible processor series - Supports AMD AM4 Socket Ryzen 2000, 3000, 4000 G-Series, 5000 and 5000 G-Series Desktop Processors
Processor family - AMD Ryzen
Software -
RAID - Yes
Special functions - Software ASRock Polychrome SYNC ASRock XFast LAN UEFI ASRock Full HD UEFI ASRock Instant Flash ASRock Easy RAID Installer
Technical details > Producer - ASRock
Technical details > Net weight - 1.80 kg
Network interface - 1 x 10/100/1000 Mbit/s
Network interface - Gigabit LAN 10/100/1000 Mb/s Giga PHY Intel I211AT Supports Wake-On-LAN Supports Lightning/ESD Protection Supports Energy Efficient Ethernet 802.3az Supports PXE
ShortDescription - Socket AM4 | Chipset AMD X570 |
Number of USB 3.0/USB 3.1 gen 1/USB 3.2 gen 1 ports - 8
Number of USB 3.1/USB 3.1 gen 2/USB 3.2 gen 2 ports - 2
USB ports at back panel - 8
USB ports on motherboard - 3
vendpn - X570 PRO4
Internal I/O > Number of SATA connectors - 8
Internal I/O > Supported hard disk drive interfaces - SATA3, M.2
Onboard connectors - 1 x Thunderbolt header
Onboard connectors - 1 x 8pin 12V power
Onboard connectors - 1 x 24pin ATX zasilanie
Onboard connectors - 1 x Front panel audio header
Onboard connectors - 1 x Serial port header
Onboard connectors - 1 x TPM header
Onboard connectors - 1 x USB 2.0/1.1 header
Onboard connectors - 2 x 4pin wentylator CPU
Onboard connectors - 2 x USB 3.1
Onboard connectors - 3 x 4pin Chassis fan
199,45 €
Asrock X570 Pro4
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos