MSI MPG B550 GAMING PLUS

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 564214 Produkto kodas: MPG B550 GAMING PLUS
Sandėlyje yra 47 vnt.
Garantija: 3 metų
134,13 €
Pristatymo parinktys Daugiau apie pristatymą
  • Atsiimkite Omniva terminale 1,99 €: 25.04.2024
  • Atsiimkite DPD terminale 1,99 €: 25.04.2024
  • Pristatymas Lietuvoje (DPD kurjerių paštas) 3,99 €: 25.04.2024
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Serija: MSI MPG
  • Plokštės dydis: ATX
  • Mikroschemų magistralė (chipset): AMD B550
  • Lizdas: AM4
  • Atminties tipas: DDR4
  • Atminties slotai: 4
  • Integruotas Wi-Fi: Nėra
  • M.2 prievadas: 2
Pagrindinė informacija
Serija : MSI MPG
Plokštės dydis ATX

Fizinis pagrindinės plokštės dydis. TopPC.lt siūlo ATX (viso dydžio plokštę), mATX (micro ATX) (mažesnio dydžio plokštę) ir miniATX dydžio pagrindines plokštes. Į ATX dydžio kompiuterio korpusą galima įdėti ir ATX, ir mATX pagrindinę plokštę, tačiau į mATX korpusą negalima įdėti ATX plokštės.

ATX plokštėje yra bent 3 atminties lizdai ir bent 5 vietiniai PCI lizdai, o tai reiškia, kad šioje plokštėje galima sukurti gerai veikiantį galingą kompiuterį. Tačiau namų ar biuro kompiuteriui tokio didelio lizdų skaičiaus nereikia, todėl tinka ir microATX.

Pagrindinės plokštės maitinimo bloko jungtis yra maitinimo šaltinio lizdas, kuris šiuo metu yra ATX ir ATX2.0 standarto. ATX yra senesnis standartas, turintis 20 kontaktų jungtį (20 kaiščių), o ATX2.0 turi 4 papildomus kaiščius (20+4). ATX standarto pagrindinės plokštės gali veikti su ATX2.0 maitinimo bloku (PSU), tačiau ATX2.0 standarto pagrindinei plokštei reikalingas ATX2.0 maitinimo blokas.

Formos faktorius yra greičiau rekomendacija. Tačiau prieš pirkdami pagrindinę plokštę turėtumėte patikrinti, ar korpuso dydis atitinka pagrindinės plokštės dydį ir jos maitinimo jungtį.

Mikroschemų magistralė (chipset) AMD B550

Mikroschemų magistralė yra svarbiausias pagrindinės plokštės pasirinkimo rodiklis (sistemos loginės mikroschemos arba įtampos pertvarkytojai). Nuo mikroschemų magistralės priklauso kokius procesorius, atmintis, prievadus ir kitus parametrus palaiko pagrindinė plokštė.

Kiekvienas lustas yra tiesiogiai susijęs su nustatyta procesoriaus platforma, kurios yra dalijamos pagal šeimas ar pagal procesoriaus prijungimo vietą.

Kad sužinotumėte, kokia mikroschemų magistralė tinka Jūsų procesoriui ir kitiems komponentams, prašome pasiklausi mūsų vadybininkų.
Lizdas AM4
Procesoriaus (CPU) lizdas yra svarbus faktorius pasirenkant plokštę, šis lizdas turi būti tiksliai sujungiamas su procesoriumi, į kurį ruošiatės įmontuoti plokštę. Nežiūrint į tai, kad procesorius atitinka pagrindinės plokštės lizdą, būtina atsižvelgti į šio procesoriaus palaikymą. Kas sužinotumėte kokius procesorius palaiko pasirinkta pagrindinė plokštė, prašome apsilankyti pagrindinių plokščių gamintojo interneto svetainėje, susirasti konkrečios pagrindinės plokštės skyrių CPU support ir įsitikinti, kad šios plokštės specifikacija numato Jūsų procesoriaus palaikymą.
Atsitiktinės prieigos atmintis (RAM)
Atminties tipas : DDR4
Atminties slotai 4
Prieinamų atminties vietų serveryje skaičius nurodo, kiek atminties modulių (plokščių) galima įdiegti pagrindinėje plokštėje.
Atminties magistralė DDR4 3200MHz (4400MHz OC)

Operatyvinės atminties magistralė nusako, kokio tipo operatyvinę atmintį palaiko atitinkama pagrindinė plokštė.

Magistralės žymoje yra atminties tipas DDRII arba DDRIII, bei maksimalus atminties takto dažnis, kurį palaiko pagrindinė plokštė. Svarbiausias rodiklis yra atminties tipas, nes įvairių tipų atmintys labai skiriasi, todėl DDRIII atminties negalima naudoti pagrindinėje plokštėje su DDRII atminties palaikymu (išskyrus tuos atvejus, kai pagrindinė plokštė palaiko abu atminties tipus)i Be to, pagrindinė plokštė, kuri turi 800Mhz DDRII atmintį galai dirbti su DDII667 ir DDRII533 atminties greičiais. Pagrindinė plokštė su atminties magistralės greičiu, kuris yra žemesnis už atminties modulio greitį, galės dirbti ne greičiau, nei nurodytas magistralės greitis, t.y. jei pagrindinės plokštės atminties magistralė yra DDRII667, tada įdiegus DDRII800 atmintį ji veiks DDRII667 greičiu.

Vaizdo plokštė
VGA prievadas PCI-EXPRESS
VGA port, arba vaizdo kortelės priedas. VGA prievadas turi sutapti su jūsų vaizdo kortelės prievado specifikacija. Senesnės vaizdo kortelės turi AGP prievadą, naujos vaizdo kortelės gaminamos su PCI-EXPRESS (PCI-E) prievadu. AGP ir PCI-Express vaizdo kortelės nėra viena kitą pakeičiančios. Prieš įsigydami pagrindinę plokštę, įsitikinkite, ar vaizdo kortelės prievadas atitinka pagrindinę plokštę ir vaizdo plokštė.
Integruota vaizdo plokštė Only with iGPU-ready APU

Parametras, kuris nusako, ar pagrindinėje plokštėje yra integruota vaizdo kortelė. Integruota vaizdo kortelė tinka darbui su biuro programine įranga, internetu, filmų žiūrėjimui ir paprastų žaidimų žaidimui. Jei pageidaujate naudoti grafines programas, žaisti 3D žaidimus ir žiūrėti 3D animaciją, Jums reikės papildomos vaizdo kortelės.

Integruota vaizdo kortelė naudoja pagrindinėje plokštėje integruotos operatyvinės atminties dalį, todėl, Jei Jūsų pagrindinėje plokštėje yra 1Gb atmintis, ir pagrindinės plokštės vaizdo kortelės nustatymuose yra nurodyta užimti 256mb, tada operacinė sistema parodys prieinamą atminties apimtį maždaug 700 Mb.
Prieš įsigydami pagrindinę plokštę su integruota vaizdo kortele, įsitikinkite, ar joje yra papildomas vaizdo kortelės prievadas tolesniems patobulinimams, jei tokių pririektų.

Uostai ir įranga
D-Sub : 0
DisplayPort : 1
DVI : 0
HDMI : 1
Integruota garso plokštė : Realtek ALC892
PCI prievadai 0
PCI prievadai yra labai paplitęs kompiuterio funkcijų papildomomis kortelėmis papildymo būdas (garso, tinklo, komunikacijų, vaizdo stebėjimo ir t.t.). Naujose plokštėse, PCI-EXpress standartų dėka yra nedidelis PCI praplatinančių prievadų skaičius, todėl prieš pirkdami pagrindinę plokštę, įsitikinkite, ar PCI prievadų skaičius leidžia integruoti visas Jums reikalingas PCI korteles.
Belaidžiai ryšiai
Įmontuota "Bluetooth : Nav
Integruotas Wi-Fi : Nėra
Išoriniai prievadai
Išorinis C tipo USB : 1
Išorinis USB 2.0 : 4
Išorinis USB 3.0 (USB 3.2 Gen1) : 2
Išorinis USB 3.1 (USB 3.2 Gen2) : 1
Vidiniai prievadai
Vidinis A-RGB 5V (3 kontaktų) : 2
Vidinis RGB 12V (4 kontaktų) : 1
Vidinis USB 2.0 : 2
Vidinis USB 3.0 : 1
Vidinis USB Type-C : 1
M.2 prievadas : 2
SATA 3 Portai : 6
Maitinimo blokai (PSU)
Išsamesnė specifikacija
"DisplayPort" įvesties ir išvesties jungtys - 1
"FireWire" (IEEE 1394) - Ne
1 kategorija - Pagrindinės plokštės ir priedai
2 kategorija - Pagrindinės plokštės - AMD
Aprašymas - Mikroschemos tipas | mikroschemų rinkinys: AMD B550, Plokštės formatas: ATX, Procesoriaus gamintojas: AMD, Lizdas: AM4, DDR tipas: DDR4, Atminties lizdai: 4, Maksimali atmintis: 128 GB, Integruota garso plokštė: Realtek ALC892, LAN: Realtek RTL8111H Gigabit LAN valdiklis, WiFi: Nėra, M.2 jungtys: 2, Garantija: 2 metai
Aprašymas - MPG B550 GAMING PLUS ŽAIDŽIAME STILIU MPG serija atskleidžia geriausius žaidėjų bruožus, suteikdama galimybę visapusiškai išreikšti spalvas su pažangiu RGB apšvietimo valdymu ir sinchronizavimu. Eksperimentuokite dar vienu personalizavimo lygiu su priekine LED juostele, kuri užtikrina patogius pranešimus žaidimo metu ir realiuoju laiku. Naudodami MPG seriją paverskite savo įrangą dėmesio centru ir stilingai pirmaukite lyderių lentelėse.
Aprašymas - Žaiskite stilingai MPG serijos pagrindinės plokštės atskleidžia geriausius jūsų žaidimų įspūdžius, nes suteikia galimybę išgauti visas spalvas naudojant pažangų RGB apšvietimo valdymą ir sinchronizavimą. Eksperimentuokite su nauju, aukštesniu personalizavimo lygiu naudodami priekinę LED apšvietimo juostelę, kuri leidžia patogiai rodyti pranešimus ir žaidimų būsenas realiuoju laiku. Naudodami MPG serijos kompiuterius galite paversti savo aparatinę įrangą informacijos centru ir stilinga rezultatų lentele. Aušinimo sistema, pritaikyta daugiau branduolių ir didesniam našumui Kai procesoriai turi daugiau branduolių, labai svarbu suprojektuoti aušinimo sistemą taip, kad būtų užtikrinta pastovi ir žema procesoriaus temperatūra. MSI išplėtotos PWM valdiklio grandinės ir patobulinta grandinių konstrukcija užtikrina, kad net pažangiausi "Ryzen" procesoriai MSI pagrindinėse plokštėse visada veiktų visu pajėgumu. Lightning GEN 4 M.2 jungtys Kadangi MSI B550 serijos pagrindinės plokštės sukurtos trečios kartos "Ryzen" procesoriams palaikyti, jose taip pat gali būti įrengtos naujausio standarto SSD jungtys - Lightning Gen 4 M.2, MPG B550 GAMING PLUS Palaiko 3 kartos "AMD Ryzen" procesorius ir būsimus "AMD Ryzen" modelius po BIOS atnaujinimo Palaiko DDR4 atmintį iki 4400 MHz (spartinimas) Išskirtinė žaidimų sparta: PCIe 4.0 suderinama, "Lightning Gen4 x4 M.2" jungtys. 2 su integruota M.2 "Shield Frozr" aušinimo sistema, AMD Turbo USB 3.2 GEN prievadai Galingas dizainas: "Core Boost" technologija, skaitmeninė PWM grandinė, PCB su dviem uncijomis sluoksniuoto vario, funkcija, DDR4 "Boost" sistema Aukščiausios kokybės aušinimo sistema: Patobulinta išplėstinio radiatoriaus konstrukcija ir "M.2 Shield Frozr" disko aušinimo sistema užtikrina aukštą sistemos našumą ir leidžia žaisti be sustojimo. Gamykloje sumontuoti įvesties / išvesties jungčių dangteliai: geresnė apsauga nuo elektromagnetinių trikdžių ir patogesnis montavimas Flash BIOS mygtukas su optimizuota funkcija Clear CMOS: tiesiog naudokite USB atmintinę, kad per kelias sekundes atliktumėte BIOS flash. Atkurti numatytuosius BIOS nustatymus be jokių papildomų veiksmų. Garso sistema "Audio Boost": studijinės kokybės garso generavimas.
Atminties lizdai - 4
Atminties magistralės dažnis - 1866 MHz
Atminties magistralės dažnis - 2133 MHz
Atminties magistralės dažnis - 2400 MHz
Atminties magistralės dažnis - 2667 MHz
Atminties magistralės dažnis - 2800 MHz
Atminties magistralės dažnis - 2933 MHz
Atminties magistralės dažnis - 3000 MHz
Atminties magistralės dažnis - 3066 MHz
Atminties magistralės dažnis - 3200 MHz
Atminties magistralės dažnis - 3466 MHz
Atminties magistralės dažnis - 3600 MHz
Atminties magistralės dažnis - 3733 MHz
Atminties magistralės dažnis - 3866 MHz
Atminties magistralės dažnis - 4000 MHz
Atminties magistralės dažnis - 4133 MHz
Atminties magistralės dažnis - 4266 MHz
Atminties magistralės dažnis - 4400 MHz
Atminties tipas - DDR4
Atminties tipas - DDR4
Atmintis - Atminties kanalai - Dviejų kanalų
Atmintis - atminties lizdų skaičius - 4
Atmintis - Atminties lizdų tipas - DIMM
Atmintis - didžiausia vidinė atmintis - 128 GB
Atmintis - ECC - Taip
Atmintis - Nebuferizuota atmintis - Taip
Atmintis - ne ECC - Taip
Atmintis - palaikomas atminties taktinis greitis - 1866
Atmintis - palaikomas atminties taktinis greitis - 1866,2133,2400,2667,2800,2933,3000,3066,3200,3466,3600,3733,3866,4000,4133,4266,4400 MHz
Atmintis - palaikomas atminties taktinis greitis - 2133
Atmintis - palaikomas atminties taktinis greitis - 2400
Atmintis - palaikomas atminties taktinis greitis - 2667
Atmintis - palaikomas atminties taktinis greitis - 2800
Atmintis - palaikomas atminties taktinis greitis - 2933
Atmintis - palaikomas atminties taktinis greitis - 3000
Atmintis - palaikomas atminties taktinis greitis - 3066
Atmintis - palaikomas atminties taktinis greitis - 3200 MHz
Atmintis - palaikomas atminties taktinis greitis - 3466
Atmintis - palaikomas atminties taktinis greitis - 3600
Atmintis - palaikomas atminties taktinis greitis - 3733
Atmintis - palaikomas atminties taktinis greitis - 3866
Atmintis - palaikomas atminties taktinis greitis - 4000
Atmintis - palaikomas atminties taktinis greitis - 4133
Atmintis - palaikomas atminties taktinis greitis - 4266
Atmintis - palaikomas atminties taktinis greitis - 4400
Atmintis - Palaikomi atminties tipai - DDR4-SDRAM
Atmintis > Atminties lizdai - 4
Atmintis > Palaikomi atminties tipai - DDR4
Bendrasis svoris - 1.896 kg
BIOS -
BIOS - BIOS tipas - UEFI AMI
BIOS - Išvalyti CMOS džemperis - Taip
COM jungtis / prievadas - Ne
CPU lizdas - "Socket AM4" lizdas
Dažnio greitis - 1866/2133/2400/2666/2800/2933/3000/3066/3200/3466/3600/3733/3866/4000/4133/4266/4400 MHz
DDR4 lizdų skaičius - 4
dimensionalWeight - 1560
dydisX - 85
EAN -
ean - 824142218600
EAN - 4719072731885
Eans - 4719072731885
EAN_kodas - 4719072731885
Formos faktorius - ATX
Formos veiksnys - ATX
Funkcijos - Garso išvesties kanalai - 7.1 kanalų
Funkcijos - Garso lustas - "Realtek ALC892
Funkcijos - kompiuterio būklės stebėjimas - CPU
Funkcijos - kompiuterio būklės stebėjimas - Procesorius, ventiliatorius, temperatūra
Funkcijos - kompiuterio būklės stebėjimas - Temperatūra
Funkcijos - kompiuterio būklės stebėjimas - Ventiliatorius
Funkcijos - Komponentas, skirtas - KOMPIUTERIS
Funkcijos - Montavimo angų skaičius - 9
Funkcijos - Pagrindinės plokštės formos veiksnys - ATX
Funkcijos - Pagrindinės plokštės mikroschemų rinkinys - AMD
Funkcijos - Pagrindinės plokštės mikroschemų rinkinys - AMD B550
Funkcijos - Suderintos sistemos (SS) kodas - 84733020
Galinio skydelio įvesties ir išvesties prievadai - DisplayPorts kiekis - 1
Galinio skydelio įvesties ir išvesties prievadai - Ethernet LAN (RJ-45) prievadai - 1
Galinio skydelio įvesties ir išvesties prievadai - HDMI prievadų kiekis - 1
Galinio skydelio įvesties ir išvesties prievadai - PS/2 prievadų kiekis - 1
Galinio skydelio įvesties ir išvesties prievadai - S/PDIF išvesties prievadas - Taip
Galinio skydelio įvesties ir išvesties prievadai - Skaitmeninio garso optinė išvestis - 1
Galinio skydelio įvesties ir išvesties prievadai - USB 2.0 prievadų kiekis - 4
Galinio skydelio įvesties ir išvesties prievadai - USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) A tipo prievadų kiekis - 2
Galinio skydelio įvesties ir išvesties prievadai - USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) A tipo prievadų kiekis - 1
Galinio skydelio įvesties ir išvesties prievadai - USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) C tipo prievadų kiekis - 1
gamintojas - MSI
Gamintojas - MSI
Gamintojas - MSI
Gamintojo kodas - 7C56-003R
Gamintojo kodas - MPG B550 GAMING PLUS
Gamintojo produkto pavadinimas - MPG B550 GAMING PLUS
Garantija - 36
garantija - 36
Garantija - 36 mėnesiai
GarantijaInformacija -
garantijaType - G
garantijos_tipas - normalus
Garso plokštė - "Realtek ALC892" kodekas 7.1 kanalo didelės raiškos garsas Palaiko S / PDIF išvestį
Garso įvesties ir išvesties jungtys - 2
Garso įvesties ir išvesties jungtys - 3
Grafika - 1x HDMI prievadas, palaiko didžiausią 4096 x 2160 @ 24 Hz raišką 1 1x DisplayPort, palaiko didžiausią 4096 x 2160 @ 60 Hz raišką 1 Didžiausia bendroji atmintis 16 GB
Grafika - Didžiausia skiriamoji geba - 4096 x 2160 taškų
Grafika - Didžiausia vaizdo plokštės atmintis - 16000 MB
Grafika - lygiagretaus apdorojimo technologijos palaikymas - "2-Way CrossFireX
GTIN - 824142218600
GTIN - 0824142218600
GTIN - 4719072731885
HDMI įvesties ir išvesties jungtys - 1
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_65121_1.png
Integruotas centrinis procesorius - Ne
Integruotas garsas - "Realtek ALC892
Integruotas LAN - "Realtek" (Gigabit)
Integruotas vaizdo įrašas - Priklausomai nuo procesoriaus
Išorinės jungtys - 1 x DisplayPort
Išorinės jungtys - 1 x Flash BIOS mygtukas
Išorinės jungtys - 1 x galinis garsiakalbis
Išorinės jungtys - 1 x HDMI
Išorinės jungtys - 1 x linijinis išėjimas
Išorinės jungtys - 1 x linijinis įėjimas
Išorinės jungtys - 1 x MIC
Išorinės jungtys - 1 x PS/2 klaviatūros ir pelės jungtis
Išorinės jungtys - 1 x RJ-45
Išorinės jungtys - 1 x S/PDIF
Išorinės jungtys - 1 x USB 3.1
Išorinės jungtys - 1 x USB 3.1 Type-C
Išorinės jungtys - 1 x šoninis garsiakalbis
Išorinės jungtys - 2 x USB 3.0
Išorinės jungtys - 4 x USB 2.0
Išplėtimo lizdai - 1 x PCIe 3.0 x 16
Išplėtimo lizdai - 2 x PCIe 3.0 x 1
Išplėtimo lizdai - "PCI Express x1" (Gen 3.x) lizdai - 2
Išplėtimo lizdai - "PCI Express x16" (4.x kartos) lizdai - 1
Išplėtimo lizdai - "PCI Express x16" (Gen 3.x) lizdai - 1
Išplėtimo lizdai - M.2 (M) lizdų skaičius - 2
Išsamūs duomenys apie disko ir disko sąsajas - AMD B550 mikroschemų rinkinys 6x SATA 6 Gb/s prievadai 2x M.2 lizdai (M raktas) M2_1 lizdas (iš AMD procesoriaus) Palaiko PCIe 4.0/ 3.0 x4 1 Palaiko SATA 6 Gb/s Palaiko 2242/ 2260/ 2280/ 22110 saugojimo įrenginius M2_2 lizdas (iš AMD B550 mikroschemų rinkinio) Palaiko PCIe 3.0x4 Palaiko 2242/ 2260/ 2280 saugojimo įrenginius
Kategorija - Kompiuterija :: Kompiuterių komponentai :: Pagrindinės plokštės
Kategorija - Pagrindinės plokštės
Kategorija - Šaknys/Elektronika/PC dalys/Motininės plokštės
Kategorija_1 - Pagrindinės plokštės
Kategorija_2 - Pagrindinės plokštės - AMD AM4
Kategorijos kodas - MBA
Kita informacija -
Kitos savybės - Svoris - 1 kg
Kodas - MPG B550 GAMING PLUS
Kodas - MPGB550GAMINGPLUS
LargeDescHTML -
Lizdas - SAM4
Logistikos duomenys - Suderintos sistemos (HS) kodas - 84733020
LongDesc - Žaisti stilingaiMPG serija atskleidžia geriausius žaidėjų bruožus, suteikdama galimybę visiškai išreikšti spalvas su pažangiu RGB apšvietimo valdymu ir sinchronizavimu. Eksperimentuokite dar vienu personalizavimo lygiu su priekine LED juostele, kuri užtikrina patogius pranešimus žaidimo metu ir realiuoju laiku. Su MPG serija paverskite savo įrangą dėmesio centru ir stilingai pirmaukite lyderių lentelėse.PREMIUMINIS KIETOSIOS DEŠINĖS PLOKŠTĖS DIZAINASSukūrusi ilgametę patirtį, MSI nėra svetima kurti didelio našumo pagrindines plokštes. Mūsų tyrimų ir plėtros bei inžinierių komandos peržiūrėjo daugybę dizainų, įvertino platų aukštos kokybės komponentų pasirinkimą ir sukūrė produktus, užtikrinančius patikimumą net ekstremaliomis sąlygomis.TERMINIS SPRENDIMAS DĖL DAUGIAU ŠAKNIŲ IR DIDESNIO NAUDOJIMOKadangi procesoriai turi daugiau branduolių, terminis ir maitinimo dizainas tampa dar svarbesnis, siekiant užtikrinti, kad temperatūra išliktų žemesnė. MSI išplėstas PWM radiatorius ir patobulinta grandinės konstrukcija užtikrina, kad net aukštos klasės procesoriai su MSI pagrindinėmis plokštėmis veiktų visu pajėgumu.M.2 SHIELD FROZRPasaulio greičiausi SSD diskai gali pradėti blogiau veikti, kai įkaista. Pagrindinės plokštės radiatoriaus konstrukcijos dalis M.2 SHIELD FROZR yra naujos kartos M.2 šiluminis sprendimas, padedantis to išvengti ir siūlantis geriausią šiluminę apsaugą, kad SSD išlaikytų maksimalų našumą.TIKSLIAI VALDOMAS BIOSU IR PROGRAMINE ĮRANGAMSI pagrindinės plokštės leidžia valdyti visų sistemos ir procesoriaus ventiliatorių greitį ir temperatūrą. Naudodami "Total Fan Control" galite patikrinti pagrindines sistemos charakteristikas supaprastintoje grafinėje sąsajoje. Taip pat galite nustatyti iki 4 tikslinių procesoriaus ir pagrindinės plokštės temperatūrų reikšmių, kurios automatiškai sureguliuos ventiliatorių greičius.PASIRENGTA VANDENS AUSINIMUISukurta taip, kad palaikytų populiariausius rinkoje "All-In-One" ir pritaikytus vandens aušinimo sprendimus. Speciali vandens siurblio PIN antraštė palaiko iki 3 A, todėl galite visiškai valdyti vandens siurblio greitį. Aiškiai pažymėta "apsauginė zona" leidžia lengvai ir saugiai montuoti ir puikiai priglunda.10 + 2 + 1 Skaitmeninis maitinimas su dublerio dizainuIšlaisvinkite ir palaikykite didžiausią našumą, naudodami agresyvų VRM dizainą, sukurtą naudojant iš viso 10 fazių skaitmeninį maitinimą su dublerio dizainu. Derindama išskirtinę "Core Boost" technologiją, MPG serijos pagrindinė plokštė yra pasirengusi atlaikyti sunkų kasdienį darbą.CORE BOOST"Core Boost" technologija sujungia aukščiausios klasės MSI išdėstymą ir skaitmeninį maitinimo dizainą, kuris leidžia užtikrinti greitesnį ir neiškraipytą srovės tiekimą procesoriui tiksliu tikslumu. Tai sukuria puikias sąlygas kelių branduolių procesoriui veikiant didele apkrova.1-SEKUNDOS OVERCLOCKING!"MSI Game Boost" leidžia per vieną sekundę padidinti spartą, todėl galite padidinti našumą ir gauti daugiau FPS.Kokią nustatysite, tokią ir gausite.Kokią nustatysite, tokią ir gausite. LLC užtikrina, kad jūsų procesoriaus įtampa išliktų 100 % stabili esant bet kokiai apkrovai. Tai labai pagerina stabilumą, kai reikia didesnio procesoriaus našumo.Apsauga nuo viršįtampiųUžkerta kelią galimai procesoriaus ir kitų svarbių komponentų trumpojo jungimo žalai.DIGITALI maitinimo konstrukcijaVisiškai skaitmeninė maitinimo konstrukcija užtikrina greitesnį ir neiškraipytą srovės tiekimą į procesorių tiksliu tikslumu. Sudaromos puikios sąlygos CPU spartinimui.Iš anksto sumontuotas IO ekranavimasDėl iš anksto sumontuoto IO ekranavimo montavimo procesas tampa lengvesnis ir saugesnis. Patentuota konstrukcija apsaugo jūsų IO prievadus, taip pat neleidžia pažeisti elektrostatinės iškrovos, todėl jūsų pagrindinė plokštė tampa tvirtu žaidimų pagrindu.XL CLIPPadidinta PCI-E jungtis padeda lengviau pakeisti arba išimti įrenginius. Palaikykite PCI-E lizdą tvirtesnį ir saugesnį.EZ DEBUG LEDSusidūrėte su problemomis? Įmontuotas pagrindinių komponentų šviesos diodas nurodys problemos šaltinį, kad tiksliai žinotumėte, kur ieškoti, kad vėl pradėtumėte veikti.EZ LED VALDYMASGamtinėje plokštėje įmontuotas šviesos diodo mygtukas, kuriuo valdysite šviesos efektą. Įjunkite / išjunkite šviesą per sekundę!PLOKŠTAS SU 2OZ STORINTO VARIOPagerinta PCB konstrukcija su 2oz storesnio vario padidina laidumą, pagerina šilumos išsklaidymą ir našumo patikimumą, ypač atliekant spartinimą.PATIKRINKITE SISTEMĄ SU PCI-E STEEL ARMORMSI "PCI-E Steel Armor" lizdai prie pagrindinės plokštės pritvirtinti papildomais litavimo taškais ir atlaiko sunkių vaizdo plokščių svorį. Kai žaidimuose svarbus kiekvienas pranašumas, "Steel Armor" apsaugo sąlyčio tašką nuo elektromagnetinių trikdžių.VISUOMENINĖ PAGRINDINĖS PLOKŠTĖS APSAUGADviguba ESD apsauga padvigubina įžeminimo sluoksnį aplink montavimo angas, neleisdama statinių iškrovų šuoliams sugadinti pagrindinės plokštės.GAMINIMUI SUTEIKTOSMSI pagrindinės plokštės buvo sukurtos ir pritaikytos intensyviems žaidimams. Geriausių pasaulio esporto žaidėjų atsiliepimai ir kruopštūs testavimo seansai su reikliais kompiuteriniais žaidimais leido sukurti pagrindinę plokštę, kuri yra ir galinga, ir patikima.Pagerintas našumasDidelio našumo MSI pagrindinėse plokštėse įdiegtos pažangios funkcijos ir naujausios technologijos, kad įveiktų bet kokį iššūkį, nesvarbu, ar esate žaidėjas, profesionalus žaidėjas, ar kompiuterių entuziastas.LIGHTNING GEN 4 M.2Panaudojant 3 kartos "Ryzen" procesorius, MSI B550 pagrindinėse plokštėse įdiegta naujausia "Lightning Gen 4 M.2", kuri yra sparčiausias rinkoje integruotas atminties sprendimas, pasižymintis iki 64 Gb/s duomenų perdavimo sparta.Greita ir ateičiai paruošta atmintisMSI B550 pagrindinės plokštės palaiko visus naujausius atminties standartus, todėl vartotojai gali prijungti bet kokį itin greitą atminties įrenginį. Didesnis efektyvumas palengvina jūsų darbą.Ekstremalaus stabilumo ir suderinamumo bandymaiMSI atlieka kruopščius atminties bandymus su populiariausiais atminties prekių ženklais ekstremaliomis sąlygomis, kad užtikrintų, jog jūsų sistema veiktų stabiliai, kad ir kas nutiktų. Tarp mūsų atminties partnerių yra tokie prekių ženklai kaip "Corsair", "Crucial", "Kingston", "G.Skill" ir daugelis kitų, kad būtų galima optimizuoti atminties modulius, konfigūracijas ir net pagerinti spartinimą.DIDELIS DDR VEIKLOS STEBĖSENOS STEBĖSENAMSI OC LAB ne tik intensyviai dirba ekstremalaus spartinimo srityje. Palyginti su B450 pagrindinių plokščių atminties A-XMP profiliu, MSI iš tiesų labai pagerino B550 pagrindinių plokščių našumą ir efektyvumą. Lengva įjungti A-XMP profilį su automatiniais galios nustatymais, kad pasiektumėte geriausią atminties spartą ir stabilumą.Lengvas perkrokavimas su A-XMP profiliuA-XMP MSI BIOS sistemoje yra išbandytas ir sertifikuotas MSI OC LAB. Ją lengva įjungti su automatiniais maitinimo nustatymais, kad būtų pasiekta geriausia atminties sparta ir stabilumas.DRAGON CENTERNaujasis MSI "Dragon Center" suvienija MSI programinės įrangos įrankių rinkinį į vieną centralizuotą programą. Perimkite pažangių pagrindinių plokščių funkcijų valdymą ir atverkite neribotas galimybes.CLICK BIOS 5Suteikite daugiau naudos iš pakrautos BIOS, sukurtos taip, kad ja būtų paprasta naudotis. Tiksliai sureguliuokite pagrindinę plokštę, kad užtikrintumėte žaidimų našumą, efektyvumą ar pasaulio rekordusGAME BOOSTVienu mygtuku greitai perkraukite procesorių, kad jis būtų našesnis.A-XMPPasirinkite iš anksto nustatytą A-XMP profilį ir automatiškai perkraukite suderinamą DDR atmintį.M-FLASHPaprastai patogiai per kelias minutes iš "CMOS Setup Utility" įkelkite arba atnaujinkite BIOS.HARDWARE MONITORSuteikite tiesioginę prieigą prie svarbiausios aparatinės įrangos informacijos realiuoju laiku, įskaitant temperatūrą, atminties talpą, taktinį dažnį ir įtampą.PAMINTIS IŠMOKĖJIMASPasiekite ypatingą sistemos atminties spartą ir gaukite didesnį našumą.IEŠKOS IR MėgstamiausiDešiniojo viršutinio kampo nuolatinė paieškos ir mėgstamiausių parinktis leidžia greitai pereiti per BIOS meniu.MSI APP PLAYERPagal išskirtinę partnerystę su "BlueStacks" sukurtas MSI APP Player užtikrina sklandžią žaidimų patirtį tarp mobiliųjų žaidimų ir asmeninio kompiuterio platformos, taip pat išnaudoja pritaikytas funkcijas, pavyzdžiui, specifinį klaviatūros apšvietimą ir geresnę grafiką dirbant su keliomis užduotimis.KONFEKTYVUMASMSI pagrindinės plokštės sukurtos su įvairiomis jungtimis, kad patenkintų žaidėjų poreikius. Patobulintas garsas, pažangios LAN tinklo galimybės, USB ir "Mystic Light" bet kokią žaidimų patirtį paverčia įtraukiančia.DEDIKUOTAS DIDŽIOSIOS DEFINICIJOS GARSO PROCESORIUSPasirūpinkite, kad mėgautumėtės gryniausia stereo ir erdvinio garso kokybe.DIDŽIOSIOS KOKYBĖS GARSO KAPITONAIUžtikrinamas itin tikslus garsas, pasižymintis išskirtine akustika ir studijos lygio ausinių tikroviškumu.DIDŽIOSIOS KOKYBĖS GARSO JUNGTYS SU S/PDIFSaugokite tobulą garsą, perduodami garsą grynu skaitmeniniu signalu.Izoliuotas garso dizainasKaip ir speciali garso plokštė, garso komponentai ir grandinės išdėstyti ant rezervuotos pagrindinės plokštės dalies ir elektriškai izoliuoti.Atskirti garso plokštės sluoksniai, užtikrinantys švarų kairįjį ir dešinįjį garso kanalusPanaudojus atskirtus spausdintinės plokštės sluoksnius, užtikrinama vienodai nepriekaištinga kairiojo ir dešiniojo garso kanalų garso kokybė.Audio Boost apsaugo jūsų ausis, nes pašalina erzinančius garsiai spragsinčius garsus, kai prijungiate / atjungiate įrenginius arba įjungiate / išjungiate kompiuterį.PATOBULINKITE ŽAIDIMŲ PATIRTĮ SU USB 3.2 GEN 2Skaitykite ir įrašykite failus per USB greičiau nei bet kada anksčiau. MSI MPG serijos pagrindinėse plokštėse siūlomos įvairios galimybės prijungti ir padidinti USB įrenginių greitį, užtikrinant 10 Gb/s duomenų perdavimo greitį tiek USB 3.2 Gen 2 Type-A, tiek Type-C. USB FRONT TYPE-CMSI žaidimų pagrindinės plokštės palaiko USB Front Type-C, kuri leidžia žaidėjams prisijungti prie naujausių USB įrenginių. Susikurkite sistemą su MSI kompiuterio korpusu, kad galėtumėte patirti patogiausią patirtį.TIKRŲJŲ SPALVŲ MYSTIC LIGHT ant pagrindinės plokštėsSuteikite šiek tiek spalvų ir ryškių RGB apšvietimo efektų naudodami MSI Mystic Light su 16,8 mln. spalvų ir 29 LED efektais.Mystic Light išplėtimasJei vis dar nesate patenkinti ekosistemos dekoracijomis? "Mystic Light Extension" padės patraukliau papuošti žaidimų įrenginį LED juostelėmis ir vis dar valdomomis "Mystic Light" programa.
LongProductName - AMD B550, AM4, 4x DDR4, HDMI, DP, SATA III, M.2, USB 3.2, 1G LAN, PS/2, S/PDIF, ATX, 305x244 mm
LongSummaryDescription - MSI MPG B550 Gaming Plus. Procesoriaus gamintojas: AMD, procesoriaus lizdas: Socket AM4, Suderinama procesorių serija: AMD Ryzen™ 3, 3 kartos AMD Ryzen 5, 3 kartos AMD Ryzen™ 7, 3 kartos AMD Ryzen™ 7, 3.... Palaikomi atminties tipai: Didžiausia vidinė atmintis: 128 GB, Atminties lizdų tipas: DDR4-SDRAM, Didžiausia vidinė atmintis: 128 GB, Atminties lizdų tipas: DIMM. Palaikomos atminties disko sąsajos: SATA III, Palaikomi saugyklų diskų tipai: SATA III, Palaikomi saugyklų diskų tipai: RAID lygiai: 0, 1, 10. Lygiagretaus apdorojimo technologijos palaikymas: Didžiausia vaizdo plokštės atmintis: 16000 MB, Didžiausia skiriamoji geba: 4096 x 2160 taškų. Ethernet sąsajos tipas: Gigabit Ethernet, LAN valdiklis: "Realtek 8111H
LPT jungtis / prievadas - Ne
M.2 išplėtimo lizdai - 2
Maksimalus ATA įrenginių skaičius - 0
Maksimalus atminties dydis - 128 GB
Maksimalus SATA įrenginių skaičius - 6
Matmenys - 30.5 x 24.4 cm
matmenų aukštis - 345 mm
matmenų gylis - 85 mm
matmenų plotis - 270 mm
matmuo svoris - 1905 g
Mikroschemų rinkinio gamintojas - AMD
Mikroschemų rinkinio tipas - AMD B550 mikroschemų rinkinys
Mikroschemų rinkinys - AMD B550
Modelis - MPG B550 GAMING PLUS
MPN - 7C56-003R
Našumas > Mikroschemų rinkinys - AMD B
Našumas > Pagrindinės plokštės formos faktorius - ATX
Nuoroda - https://www.msi.com/Motherboard/MPG-B550-GAMING-PLUS
Optinės S/PDIF įvesties ir išvesties jungtys - 1
Pakuotės funkcijos > Paletės kiekis - 175 vnt.
Pakuotės savybės > TI svoris (kg) - 0.022 kg
Pakuotės turinys - Įtraukti kabeliai - SATA
Pakuotės turinys - įtraukti vairuotojai - Taip
Pakuotės ypatybės > Akumuliatoriaus klasifikacija - CL126:NE:2016-12-09
Pakuotės ypatybės > Akumuliatoriaus sudėtis - CL127:KT:2016-12-09
Pakuotės ypatybės > Akumuliatoriaus tipas - Akumuliatorius
Pakuotės ypatybės > Bendrasis aukštis (mm) - 270 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis gylis (mm) - 340 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis plotis (mm) - 85 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrojo aukščio pagrindinė dėžė - 370 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrojo gylio pagrindinė dėžė - 465 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrojo pločio pagrindinė dėžė - 280 mm
Pakuotės ypatybės > EEĮ atliekų mokestis - Ne
Pakuotės ypatybės > Grynasis svoris pagrindinė dėžė - 9.48 kg
Pakuotės ypatybės > Pakuotės kiekis - 5 vnt.
Pakuotės ypatybės > PET - 2.00 g
Pakuotės ypatybės > Plastikas (ne PET) - 400.00 g
Pakuotės ypatybės > Popierius ir kartonas - 1800.00 g
Pakuotės ypatybės > Taros svorio pagrindinė dėžutė - 0.819 kg
Pakuotės ypatybės > Taros svoris (kg) - 1.50 kg
Pakuotės ypatybės > Tūrio (m3) - 0.007803 m³
Pakuotės ypatybės > Įdėtas akumuliatorius - Taip
Palaikomos operacinės sistemos - "Windows 10
Pardavėjo interneto svetainė - www.msi.com/Motherboard/MPG-B550-GAMING-PLUS/Specification
Pavadinimas - AM4 MSI B550 GAMING PLUS ATX
pavadinimas - MPG B550 GAMING PLUS AM4 4DDR4 HDMI/DP ATX
Pavadinimas - MSI MPG B550 GAMING PLUS
Pavadinimas - MSI MPG B550 Gaming Plus AMD B550 Socket AM4 ATX
Pavadinimas - MSI MPG B550 GAMING PLUS B550 - "Socket AM4" pagrindinė plokštė
Pavadinimas - MSI | MPG B550 GAMING PLUS | Procesorių šeima AMD | Procesoriaus lizdas AM4 | DDR4 | Atminties lizdai 4 | SATA jungčių skaičius | Mikroschemų rinkinys AMD B | ATX
PCI-Express 3.0 1x Išplėtimo lizdai - 2
PCI-Express 3.0 4x Išplėtimo lizdai - 1
PCI-Express 4.0 1x Išplėtimo lizdai - 1
Pilnas aprašymas Linija - AMD B550|SAM4|ATX|DDR4|4400/4266/4133/4000/3866/3733/3600/3466/3200/3066/3000/2933/2800/2666/2400/2133/1866 MHz|Atsargų lizdai 4|2xPCI-Express 3.0 1x|1xPCI-Express 3.0 4x|1xPCI-Express 4.0 1x|2xM.2|1xHDMI|1xDisplayPort|2xAudio-In|3xAudio-Out|4xUSB 2.0|3xUSB 3.2|1xUSB-C|1xPS/2|1xOptical S/PDIF|1xRJ45|SATA|Video priklausomai nuo CPU|Audio Realtek ALC892|LAN Realtek (Gigabit)|RAID SATA 0, 1, 10|TPM antraštė
Prekės ženklas - MSI
Prekės ženklo dalies kodas - MPG B550 GAMING PLUS
Pridedami priedai - MSI MPG B550 Gaming Plus motininė plokštė Greitasis diegimo vadovas Produkto registracijos kortelė MSI katalogas 2 x SATA kabelis CD - tvarkyklės
Pristatymo dėžės kiekis - 1
Procesorius - Procesoriaus gamintojas - AMD
Procesorius - procesoriaus lizdas - "Socket AM4" lizdas
Procesorius - Suderinama procesorių serija - Trečiosios kartos "AMD Ryzen 5
Procesorius - Suderinama procesorių serija - Trečiosios kartos "AMD Ryzen™ 3
Procesorius - Suderinama procesorių serija - Trečiosios kartos "AMD Ryzen™ 3", trečiosios kartos "AMD Ryzen 5", trečiosios kartos "AMD Ryzen™ 7", trečiosios kartos "AMD Ryzen™ 9
Procesorius - Suderinama procesorių serija - Trečiosios kartos "AMD Ryzen™ 7
Procesorius - Suderinama procesorių serija - Trečiosios kartos "AMD Ryzen™ 9
Procesorius > Procesoriaus lizdas - AM4
Procesorius > Procesorių šeima - AMD
Procesorius > Suderinamos procesorių serijos - AMD Ryzen 5000 ir 3000 serijos stalinių kompiuterių procesoriai (nesuderinami su AMD Ryzen 5 3400G ir Ryzen 3 3200G) ir AMD Ryzen 4000 G serijos stalinių kompiuterių procesoriai
Procesorių šeima - "AMD Ryzen
Processor - Didžiausias SMP procesorių skaičius - 1
producerCode - 7C56-003R
productName - MSI MPG B550 Gaming Plus AMD B550 Socket AM4 ATX
productSize - Normalus
Produkto pavadinimas - MPG B550 Gaming Plus
Programinė įranga -
PS/2 įvesties ir išvesties jungtys - 1
RAID - SATA 0, 1, 10
RAID - Taip
RJ45 įvesties ir išvesties jungtys - 1
SATA sąsaja - Taip
Saugyklos valdikliai - RAID lygiai - 0
Saugyklos valdikliai - RAID lygiai - 0, 1, 10
Saugyklos valdikliai - RAID lygiai - 1
Saugyklos valdikliai - RAID lygiai - 10
Saugyklų valdikliai - Palaikomi saugyklų diskų tipai - HDD IR SSD
Saugyklų valdikliai - Palaikomos saugyklų diskų sąsajos - SATA III
ShortSummaryDescription - MSI MPG B550 Gaming Plus, AMD, Socket AM4, 3-iosios kartos "AMD Ryzen™ 3", 3-iosios kartos "AMD Ryzen 5", 3-iosios kartos "AMD Ryzen™ 7", 3-iosios kartos..., DDR4-SDRAM, 128 GB, DIMM
Siuntimo dėžės aukštis Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 9 cm
Siuntimo dėžės gylis Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 35 cm
Siuntimo dėžės plotis Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 27.2 cm
Siuntimo dėžės svoris Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 1.91 kg
sizeY - 340
sizeZ - 270
Specialiosios funkcijos -
Svoris - 1,80
Svoris - 1.9
svoris - 1878
Svoris ir matmenys - Aukštis - 65 mm
Svoris ir matmenys - Gylis - 244 mm
Svoris ir matmenys - Plotis - 305 mm
Techninė informacija > Gamintojas - MSI
Techninė informacija > Garantija - 36 mėnesiai
Techninė informacija > Grynasis svoris - 0.396 kg
Tinklas - "Wi-Fi - Ne
Tinklas - Ethernet LAN - Taip
Tinklas - Ethernet sąsajos tipas - Gigabit Ethernet
Tinklas - LAN valdiklis - "Realtek 8111H
Tinklo sąsaja - 1 x 10/100/1000 Mbit/s
Tinklo sąsaja - 1x "Realtek 8111H Gigabit LAN" valdiklis
TPM - Antraštė
Trumpas aprašymas - "Socket AM4" | Mikroschemų rinkinys AMD B550
URL - https://www.msi.com/Motherboard/MPG-B550-GAMING-PLUS
USB-C įvesties ir išvesties jungtys - 1
USB 2.0 įvesties ir išvesties jungtys - 4
USB 3.0/USB 3.1 gen 1/USB 3.2 gen 1 prievadų skaičius - 2
USB 3.1/USB 3.1 gen 2/USB 3.2 gen 2 prievadų skaičius - 2
USB 3.2 įvesties ir išvesties jungtys - 3
USB prievadai galiniame skydelyje - 8
USB prievadai pagrindinėje plokštėje - 8
vendpn - MPG B550 GAMING PLUS
Vidinės I/O - TPM jungtis - Taip
Vidinės I/O - USB 2.0 jungtys - 2
Vidinės įvesties / išvesties - CPU ventiliatoriaus jungtis - Taip
Vidinės įvesties ir išvesties - 12V maitinimo jungtis - Taip
Vidinės įvesties ir išvesties - ATX maitinimo jungtis (24 kontaktų) - Taip
Vidinės įvesties ir išvesties - priekinio skydelio garso jungtis - Taip
Vidinės įvesties ir išvesties - RGB LED kaiščių antraštė - Taip
Vidinės įvesties ir išvesties - SATA III jungčių skaičius - 6
Vidinės įvesties ir išvesties - USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) jungtys - 1
Vidinės įvesties ir išvesties - Į važiuoklę įsilaužimo jungtis - Taip
Vidinės įvesties ir išvesties - šasi ventiliatoriaus jungčių skaičius - 6
Vieneto bendrasis svoris - 1.91 kg
Vieneto blogas tūris - 0,008568 kubinio metro
Vieneto dėžės aukštis - 0.09
Vieneto dėžės ilgis - 0.35
Vieneto dėžės plotis - 0.272
Vieneto grynasis svoris - 1.6 kg
warrantyLength - 36
Įmontuotos jungtys - 1 x 4 kontaktų CPU ventiliatorius
Įmontuotos jungtys - 1 x 4 kontaktų vandens siurblio ventiliatorius
Įmontuotos jungtys - 1 x 8 kontaktų 12 V maitinimas
Įmontuotos jungtys - 1 x 24 kontaktų ATX maitinimo šaltinis
Įmontuotos jungtys - 1 x Išvalyti CMOS džemperis
Įmontuotos jungtys - 1 x priekinio skydelio garso antraštė
Įmontuotos jungtys - 1 x TPM antraštė
Įmontuotos jungtys - 1 x USB 3.0 jungtis
Įmontuotos jungtys - 1 x USB C
Įmontuotos jungtys - 1 x važiuoklės įsilaužimo antraštė
Įmontuotos jungtys - 2 x M.2
Įmontuotos jungtys - 2 x Sistemos skydelio antraštė
Įmontuotos jungtys - 2 x USB 2.0/1.1 jungtis
Įmontuotos jungtys - 6 x SATA III 6Gb/s
DisplayPort Input/Output connectors - 1
FireWire (IEEE 1394) - No
Category 1 - Mainboards & Zubehör
Category 2 - Mainboards - AMD
Desc - Mikroshēmu tips | chipset: AMD B550, Plates formfaktors: ATX, Procesora ražotājs: AMD, Ligzda: AM4, DDR tips: DDR4, Atmiņas sloti: 4, Max atmiņas apjoms: 128 GB, Integrēta audio karte: Realtek ALC892, LAN: Realtek RTL8111H Gigabit LAN Controller, WiFi: Nav, M.2 Pieslēgumi: 2, Garantija: 2 gadi
Description - MPG B550 GAMING PLUS GAME IN STYLE The MPG series brings out the best in gamers by allowing full expression in color with advanced RGB lighting control and synchronization. Experiment on another level of personalization with a front LED strip that provides convenient in-game and real time notifications. With the MPG series, transform your equipment into the center of attention and top leaderboards in style.
Description - Gra ze stylem
Płyty główne z serii MPG wydobywają z gier to, co najlepsze, umożliwiając pełną ekspresję kolorów dzięki zaawansowanej kontroli i synchronizacji oświetlenia RGB. Eksperymentuj na nowym, wyższym poziomie personalizacji korzystając z przedniej taśmą podświetleniowej LED, która pozwala na wygodne wyświetlanie powiadomień i statusów z gry w czasie rzeczywistym. Z serią MPG, możesz przekształć swój sprzęt w centrum informacyjne i stylową tablicę wyników.
System chłodzenia przeznaczony do obsługi większej liczby rdzeni i wyższej wydajności
W przypadku procesorów charakteryzujących się większą liczbą rdzeni, wyjątkowo istotna jest konstrukcja systemu chłodzenia tak, aby mieć pewność, że temperatura CPU utrzymywana będzie na stałym, niskim poziomie. Rozbudowany układ regulatora PWM firmy MSI i ulepszony projekt obwodów elektrycznych sprawiają, że nawet najbardziej zaawansowane procesory Ryzen na płytach głównych MSI mogą zawsze pracować z pełną prędkością.
Złącza Lightning GEN 4 M.2
Dzięki temu, że płyty główne z serii MSI B550 przystosowano do obsługi trzeciej generacji procesorów Ryzen, to można je było również wyposażyć w najnowszy standard złączy dla pamięci SSD, Lightning Gen 4 M.2, który to standard zgodny jest ze specyfikacją PCI-E 4.0. Dzięki temu płyta korzysta z najszybszego, dostępnego na rynku rozwiązania pamięci masowej, gdzie prędkość transferu danych może dochodzić do 64 Gbit/s.
MPG B550 GAMING PLUS Obsługa trzeciej generacji procesorów AMD Ryzen i przyszłych modeli AMD Ryzen po aktualizacji BIOS-u Obsługa pamięci DDR4 do 4400 MHz (overclocking) Wyjątkowa szybkość w grach: zgodność z PCIe 4.0, złącza Lightning Gen4 x4 M.2 2 z wbudowanym systemem chłodzenia M.2 Shield Frozr, porty AMD Turbo USB 3.2 GEN Potężna konstrukcja: Technologia Core Boost, cyfrowy układ PWM, płytka drukowana z dwoma uncjami rozmieszczonej warstwowo miedzi, funkcja, system DDR4 Boost System chłodzenia klasy premium: Ulepszona, wydłużona konstrukcja radiatorów Extended Heatsink oraz system chłodzenia napędów M.2 Shield Frozr, zapewniają wysoką wydajność systemu i pozwalają na prowadzenie rozgrywek non-stop. Fabrycznie zamontowane osłony złączy We/Wy: Lepsza ochrona przed zakłóceniami EMI i większa wygoda instalacji Przycisk Flash BIOS ze zoptymalizowaną funkcją Clear CMOS: Wystarczy użyć pamięci USB, aby w ciągu kilku sekund sflashować BIOS. Przywróć domyślne ustawienia BIOS-u bez żadnych dodatkowych działań. System dźwiękowy Audio Boost: generowanie dźwięku o jakości studyjnej.
Memory slots - 4
Memory bus frequency - 1866 MHz
Memory bus frequency - 2133 MHz
Memory bus frequency - 2400 MHz
Memory bus frequency - 2667 MHz
Memory bus frequency - 2800 MHz
Memory bus frequency - 2933 MHz
Memory bus frequency - 3000 MHz
Memory bus frequency - 3066 MHz
Memory bus frequency - 3200 MHz
Memory bus frequency - 3466 MHz
Memory bus frequency - 3600 MHz
Memory bus frequency - 3733 MHz
Memory bus frequency - 3866 MHz
Memory bus frequency - 4000 MHz
Memory bus frequency - 4133 MHz
Memory bus frequency - 4266 MHz
Memory bus frequency - 4400 MHz
Memory type - DDR4
Memory type - DDR4
Memory - Memory channels - Dual-channel
Memory - Number of memory slots - 4
Memory - Memory slots type - DIMM
Memory - Maximum internal memory - 128 GB
Memory - ECC - Yes
Memory - Unbuffered memory - Yes
Memory - Non-ECC - Yes
Memory - Supported memory clock speeds - 1866
Memory - Supported memory clock speeds - 1866,2133,2400,2667,2800,2933,3000,3066,3200,3466,3600,3733,3866,4000,4133,4266,4400 MHz
Memory - Supported memory clock speeds - 2133
Memory - Supported memory clock speeds - 2400
Memory - Supported memory clock speeds - 2667
Memory - Supported memory clock speeds - 2800
Memory - Supported memory clock speeds - 2933
Memory - Supported memory clock speeds - 3000
Memory - Supported memory clock speeds - 3066
Memory - Supported memory clock speeds - 3200 MHz
Memory - Supported memory clock speeds - 3466
Memory - Supported memory clock speeds - 3600
Memory - Supported memory clock speeds - 3733
Memory - Supported memory clock speeds - 3866
Memory - Supported memory clock speeds - 4000
Memory - Supported memory clock speeds - 4133
Memory - Supported memory clock speeds - 4266
Memory - Supported memory clock speeds - 4400
Memory - Supported memory types - DDR4-SDRAM
Memory > Memory slots - 4
Memory > Supported memory types - DDR4
Gross weight - 1.896 kg
BIOS -
BIOS - BIOS type - UEFI AMI
BIOS - Clear CMOS jumper - Yes
COM connector / port - No
CPU socket - Socket AM4
Frequency speed - 1866/2133/2400/2666/2800/2933/3000/3066/3200/3466/3600/3733/3866/4000/4133/4266/4400 MHz
Number of DDR4 slots - 4
dimensionalWeight - 1560
sizeX - 85
EAN -
ean - 824142218600
EAN - 4719072731885
Eans - 4719072731885
EAN_code - 4719072731885
Form Factor - ATX
Form factor - ATX
Features - Audio output channels - 7.1 channels
Features - Audio chip - Realtek ALC892
Features - PC health monitoring - CPU
Features - PC health monitoring - CPU, Fan, Temperature
Features - PC health monitoring - Temperature
Features - PC health monitoring - Fan
Features - Component for - PC
Features - Number of mounting holes - 9
Features - Motherboard form factor - ATX
Features - Motherboard chipset family - AMD
Features - Motherboard chipset - AMD B550
Features - Harmonized System (HS) code - 84733020
Rear panel I/O ports - DisplayPorts quantity - 1
Rear panel I/O ports - Ethernet LAN (RJ-45) ports - 1
Rear panel I/O ports - HDMI ports quantity - 1
Rear panel I/O ports - PS/2 ports quantity - 1
Rear panel I/O ports - S/PDIF out port - Yes
Rear panel I/O ports - Digital audio optical out - 1
Rear panel I/O ports - USB 2.0 ports quantity - 4
Rear panel I/O ports - USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-A ports quantity - 2
Rear panel I/O ports - USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) Type-A ports quantity - 1
Rear panel I/O ports - USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) Type-C ports quantity - 1
producer - MSI
Producer - MSI
Manufacturer - MSI
Manufacturer_code - 7C56-003R
ProducerCode - MPG B550 GAMING PLUS
Producer product name - MPG B550 GAMING PLUS
Warranty - 36
guarantee - 36
Warranty - 36 months
WarrantyInfo -
warrantyType - G
guarantee_type - normal
Sound card - Realtek ALC892 Codec 7.1-Channel High Definition Audio Obsługuje wyjście S / PDIF
Audio-In Input/Output connectors - 2
Audio-Out Input/Output connectors - 3
Graphics - 1x HDMI port, obsługuje maksymalną rozdzielczość 4096 x 2160 @ 24 Hz 1 1x DisplayPort, obsługuje maksymalną rozdzielczość 4096 x 2160 @ 60 Hz 1 Maksymalna pamięć współdzielona 16 GB
Graphics - Maximum resolution - 4096 x 2160 pixels
Graphics - Maximum graphics card memory - 16000 MB
Graphics - Parallel processing technology support - 2-Way CrossFireX
GTIN - 824142218600
GTIN - 0824142218600
GTIN - 4719072731885
HDMI Input/Output connectors - 1
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_65121_1.png
Integrated CPU - No
Integrated audio - Realtek ALC892
Integrated LAN - Realtek (Gigabit)
Integrated video - Depending on CPU
External connectors - 1 x DisplayPort
External connectors - 1 x Flash BIOS Button
External connectors - 1 x Rear Speaker
External connectors - 1 x HDMI
External connectors - 1 x Line Out
External connectors - 1 x Line In
External connectors - 1 x MIC
External connectors - 1 x PS/2 Keyboard/MouseCombo
External connectors - 1 x RJ-45
External connectors - 1 x S/PDIF
External connectors - 1 x USB 3.1
External connectors - 1 x USB 3.1 Type-C
External connectors - 1 x Side Speaker
External connectors - 2 x USB 3.0
External connectors - 4 x USB 2.0
Expansion slots - 1 x PCIe 3.0 x 16
Expansion slots - 2 x PCIe 3.0 x 1
Expansion slots - PCI Express x1 (Gen 3.x) slots - 2
Expansion slots - PCI Express x16 (Gen 4.x) slots - 1
Expansion slots - PCI Express x16 (Gen 3.x) slots - 1
Expansion slots - Number of M.2 (M) slots - 2
Detailed data on disk/drive interfaces - AMD B550 Chipset
6x SATA 6Gb/s ports 2x M.2 slots (Key M) M2_1 slot (from AMD Processor) Supports PCIe 4.0/ 3.0 x4 1 Supports SATA 6Gb/s Supports 2242/ 2260/ 2280/ 22110 storage devices M2_2 slot (from AMD B550 chipset) Supports PCIe 3.0x4 Supports 2242/ 2260/ 2280 storage devices  
Category - Datortehnika :: Datoru komponentes :: Pamatplates
Category - Motherboards
Category - Root/Electronics/PC parts/Motherboards
Category_1 - Motherboards
Category_2 - Motherboards - AMD AM4
Category Code - MBA
Other information -
Other features - Weight - 1 kg
Code - MPG B550 GAMING PLUS
Code - MPGB550GAMINGPLUS
LargeDescHTML -
Socket - SAM4
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84733020
LongDesc - GAME IN STYLEThe MPG series brings out the best in gamers by allowing full expression in color with advanced RGB lighting control and synchronization. Experiment on another level of personalization with a front LED strip that provides convenient in-game and real time notifications. With the MPG series, transform your equipment into the center of attention and top leaderboards in style.PREMIUM HARDWARE DESIGNWith years of experience, MSI is no stranger to building high-performance motherboards. Our R&D and engineering teams have reviewed countless designs, evaluated a wide selection of high quality components, and developed products for reliability even under extreme conditions.THERMAL SOLUTION FOR MORE CORES AND HIGHER PERFORMANCEWith more cores’ processors, thermal and power design is more important to make sure the temperature keeps lower. MSI extended PWM heatsink and enhanced circuit design ensures even high-end CPU to run in full speed with MSI motherboards.M.2 SHIELD FROZRWorld’s fastest SSDs can start to lower performance when getting hot. Part of the motherboards heatsink design, M.2 SHIELD FROZR is the next generation M.2 thermal solution to avoid this by offering the best thermal protection to make sure that SSD maintains maximum performance.FULLY CONTROLLABLE IN BIOS AND SOFTWAREMSI motherboards let you manage speeds and temperatures for all your system and CPU fans. Total Fan Control allows you check your primary system characteristics in a simplified graphical interface. You can also set up to 4 temperature targets for CPU and motherboard, which will adjust the fan speeds automatically.OPTIMIZED FOR WATER COOLINGDesigned to support the most popular All-In-One & customized water cooling solutions on the market. A dedicated water pump PIN header supports up to 3 amp, giving you full control of the water pump speed. A clearly marked ‘keep-out-zone’ allows for easy and safe installation and a perfect fit.10 + 2 + 1 DIGITAL POWER WITH DOUBLER DESIGNUnleash and sustain maximum performance with an aggressive VRM design built with a total of 10 phases Digital Power with Doubler Design. Combining exclusive Core Boost technology, MPG series motherboard is ready to sustain heavy daily work.CORE BOOSTCore Boost technology combines MSI’s premium layout and digital power design which allows for faster and undistorted current delivery to the CPU at pin-point precision. This creates the perfect conditions for multi-core CPU while high-loading operation.1-SECOND OVERCLOCKING!MSI Game Boost enables one-second overclocking, giving you the performance boost you need to get more FPS.LOAD-LINE CALIBRATIONWhat you set, is what you get. LLC makes sure your CPU voltage remains 100% stable under any load. This greatly improves stability when demanding more CPU performance.OVERVOLTAGE PROTECTIONPrevents potential short-circuit damage to the CPU and other critical components.DIGITALL POWER DESIGNA fully digital power design allows for faster and undistorted current delivery to the CPU at pin-point precision. Creating the perfect conditions for CPU overclocking.PRE-INSTALLED IO SHIELDINGFeaturing the pre-installed IO shielding, makes your installation process easier and safer. The patent-pending design protect your IO ports and also prevent electrostatic discharge damage, makes your motherboard a strong gaming foundation.XL CLIPThe enlarged PCI-E clip helps you swap or remove your devices easier. Keep the PCI-E slot stronger and safer.EZ DEBUG LEDRun into trouble? Onboard LEDs for key components will indicate the source of the problem so you know exactly where to look to get up and running again.EZ LED CONTROLA built-in LED button on the motherboard to control your light effect. Turn on/off your light in a second!PCB WITH 2OZ THICKENED COPPERAn enhanced PCB design with 2oz thickened copper increases conductivity, improving heat dissipation and performance reliability especially during overclocking.FORTIFY YOUR SYSTEM WITH PCI-E STEEL ARMORMSI PCI Express Steel Armor slots are secured to the motherboard with extra solder points and support the weight of heavy graphics cards. When every advantage in games counts, Steel Armor shields the point of contact from electromagnetic interference.ULTIMATE MOTHERBOARD PROTECTIONDouble ESD protection doubles up the grounding layer around the mounting holes, preventing static discharge surges from damaging the motherboard.CERTIFIED FOR GAMINGMSI motherboards has been built and tweaked for hardcore gaming. Feedback from the world’s best esports players and rigorous testing sessions with demanding PC games has resulted in a motherboard that’s both powerful and reliable.ENHANCED PERFORMANCEHigh performance MSI motherboards are loaded with advanced features and the latest technology to overwhelm any challenge at hand no matter whether you’re a gamer, prosumer, or PC enthusiast.LIGHTNING GEN 4 M.2Utilizing 3rd Gen Ryzen processors, MSI B550 motherboards feature latest Lightning Gen 4 M.2 which is the fastest onboard storage solution on the market with up to 64 Gb/s transfer speed.FAST AND FUTURE-READY STORAGEMSI B550 motherboards support all the latest storage standards, which allows users to connect any ultra-fast storage device. Higher efficiency makes your work easier.EXTREME STABILITY & COMPATIBILITY TESTINGMSI conducts thorough memory testing with the most popular memory brands under extreme conditions to ensure your system runs stable no matter what. Our memory partners include brands like Corsair, Crucial, Kingston, G.Skill and many more to optimize memory modules, configurations and even improve overclocking.A HUGE STEP OF DDR PERFORMANCEMSI OC LAB does not merely work hard on extreme overclocking. Compared to B450 motherboard memory A-XMP profile, MSI does have great improvement on performance and efficiency for B550 motherboards. Easy to enable A-XMP profile with auto power settings to get the best memory speed and stability.EASY OVERCLOCKING WITH A-XMP PROFILEThe A-XMP in MSI BIOS are tested and certified by MSI OC LAB. It is easy to enable with auto power settings to get the best memory speed and stability.DRAGON CENTERMSI brand new Dragon Center unifies a suite of MSI software utilities into a single centralized application. Take control of advanced motherboards features and unleash endless possibilities.CLICK BIOS 5Get more from a loaded BIOS designed for ease of use. Fine-tune the motherboard for gaming performance, efficiency, or overclocking world records!GAME BOOSTQuickly overclock your CPU with a single button for more performance.A-XMPChoose from a preset A-XMP profile and automatically overclock compatible DDR memory.M-FLASHConveniently flash or upgrade the BIOS in a few minutes from the CMOS Setup Utility.HARDWARE MONITORGet immediate access to your critical hardware information in real-time including temperature, memory capacity, clock speed, and voltage.MEMORY TRY ITGet extreme speed out of your system memory and get more performance.SEARCH & FAVORITESA permanent search & favorite option in the top right corner moves you through the BIOS menus quickly.MSI APP PLAYERDeveloped under an exclusive partnership with BlueStacks, the MSI APP Player brings seamless gaming experience between mobile games and PC platform, and leverages customized features as specific keyboard lighting and better graphics with multi-task works.CONNECTIVITYMSI motherboards are built with a variety of connectors to satisfy gamers. Enhanced audio, advanced LAN networking capabilities, USB and Mystic Light turn any gaming experience into an immerse one.DEDICATED HIGH DEFINITION AUDIO PROCESSORMake sure you enjoy the purest sound quality in both stereo and surround sound.HIGH QUALITY AUDIO CAPACITORSA high fidelity sound experience with exceptional acoustics and realism for studio level headphones is ensured.HIGH QUALITY AUDIO JACKS WITH S/PDIFKeep your sound perfect by transmit your audio with pure digital signal.ISOLATED AUDIO DESIGNLike a dedicated sound card, audio components and circuits have been laid on a reserved motherboard section and electrically isolated.SEPARATED AUDIO LAYERS FOR CLEAN LEFT & RIGHT CHANNELSUsing separated layers in the PCB ensures equally pristine sound quality for both left and right audio channels.Audio Boost protects your ears by eliminating those annoying loud popping sounds when you plug/unplug devices or turn your PC on/off.BOOST YOUR GAME EXPERIENCE WITH USB 3.2 GEN 2Read and write your files over USB faster than ever. MSI MPG series motherboards offer a wide variety of options to connect and boost your USB devices, delivering 10Gbps transferring speed by both USB 3.2 Gen 2 Type-A and Type-C.USB FRONT TYPE-CMSI gaming motherboards support USB Front Type-C that allows gamers to connect with the latest USB devices. Built up a system with MSI PC case to have the most convenient experience.TRUE COLOR MYSTIC LIGHT ON MOTHERBOARDSplash on some color and vibrant RGB lighting effects using MSI Mystic Light with 16.8 million colors and 29 LED effects.Mystic Light ExtensionStill not satisfied with the decoration on the ecosystem? The Mystic Light Extension will help you to have more attractive way to decorate you gaming rig by the LED Strips and still under controlled by the Mystic Light application.
LongProductName - AMD B550, AM4, 4x DDR4, HDMI, DP, SATA III, M.2, USB 3.2, 1G LAN, PS/2, S/PDIF, ATX, 305x244 mm
LongSummaryDescription - MSI MPG B550 Gaming Plus. Processor manufacturer: AMD, Processor socket: Socket AM4, Compatible processor series: 3rd Generation AMD Ryzen™ 3, 3rd Generation AMD Ryzen 5, 3rd Generation AMD Ryzen™ 7, 3rd.... Supported memory types: DDR4-SDRAM, Maximum internal memory: 128 GB, Memory slots type: DIMM. Supported storage drive interfaces: SATA III, Supported storage drive types: HDD & SSD, RAID levels: 0, 1, 10. Parallel processing technology support: 2-Way CrossFireX, Maximum graphics card memory: 16000 MB, Maximum resolution: 4096 x 2160 pixels. Ethernet interface type: Gigabit Ethernet, LAN controller: Realtek 8111H
LPT connector / port - No
M.2 Expansion slots - 2
Max. number of ATA devices - 0
Max memory size - 128 GB
Max. number of SATA devices - 6
Dimensions - 30.5 x 24.4 cm
dimension height - 345 mm
dimension depth - 85 mm
dimension width - 270 mm
dimension weight - 1905 g
Chipset manufacturer - AMD
Chipset type - AMD B550 Chipset
Chipset - AMD B550
Model - MPG B550 GAMING PLUS
MPN - 7C56-003R
Performance > Chipset - AMD B
Performance > Motherboard form factor - ATX
Link - https://www.msi.com/Motherboard/MPG-B550-GAMING-PLUS
Optical S/PDIF Input/Output connectors - 1
Package features > Palette Qty - 175 pc(s)
Package features > TI weight (kg) - 0.022 kg
Packaging content - Cables included - SATA
Packaging content - Drivers included - Yes
Package features > Classification of battery - CL126:NE:2016-12-09
Package features > Composition of battery - CL127:KT:2016-12-09
Package features > Type of battery - Accumulator
Package features > Gross height (mm) - 270 mm
Package features > Gross depth (mm) - 340 mm
Package features > Gross width (mm) - 85 mm
Package features > Gross height master carton - 370 mm
Package features > Gross depth master carton - 465 mm
Package features > Gross width master carton - 280 mm
Package features > WEEE tax - No
Package features > Net weight master carton - 9.48 kg
Package features > Packing quantity - 5 pc(s)
Package features > PET - 2.00 g
Package features > Plastic (No PET) - 400.00 g
Package features > Paper/Pasteboard - 1800.00 g
Package features > Tare weight master carton - 0.819 kg
Package features > Tare weight (kg) - 1.50 kg
Package features > Volume (m3) - 0.007803 m³
Package features > Embeeded battery - Yes
Supported operating systems - Windows 10
Vendor Homepage - www.msi.com/Motherboard/MPG-B550-GAMING-PLUS/Specification
Name - AM4 MSI B550 GAMING PLUS ATX
name - MPG B550 GAMING PLUS AM4 4DDR4 HDMI/DP ATX
Name - MSI MPG B550 GAMING PLUS
Title - MSI MPG B550 Gaming Plus AMD B550 Socket AM4 ATX
Name - MSI MPG B550 GAMING PLUS B550 - Socket AM4 mainboard
Name - MSI | MPG B550 GAMING PLUS | Processor family AMD | Processor socket AM4 | DDR4 | Memory slots 4 | Number of SATA connectors | Chipset AMD B | ATX
PCI-Express 3.0 1x Expansion slots - 2
PCI-Express 3.0 4x Expansion slots - 1
PCI-Express 4.0 1x Expansion slots - 1
Full Description Line - AMD B550|SAM4|ATX|DDR4|4400/4266/4133/4000/3866/3733/3600/3466/3200/3066/3000/2933/2800/2666/2400/2133/1866 MHz|Memory slots 4|2xPCI-Express 3.0 1x|1xPCI-Express 3.0 4x|1xPCI-Express 4.0 1x|2xM.2|1xHDMI|1xDisplayPort|2xAudio-In|3xAudio-Out|4xUSB 2.0|3xUSB 3.2|1xUSB-C|1xPS/2|1xOptical S/PDIF|1xRJ45|SATA|Video Depending on CPU|Audio Realtek ALC892|LAN Realtek (Gigabit)|RAID SATA 0, 1, 10|TPM Header
Brand - MSI
BrandPartCode - MPG B550 GAMING PLUS
Accessories included - Płyta główna MSI MPG B550 Gaming Plus Manual Przewodnik szybkiej instalacji Karta rejestracji produktu Katalog MSI 2 x kabel SATA CD - sterowniki
Shipping box quantity - 1
Processor - Processor manufacturer - AMD
Processor - Processor socket - Socket AM4
Processor - Compatible processor series - 3rd Generation AMD Ryzen 5
Processor - Compatible processor series - 3rd Generation AMD Ryzen™ 3
Processor - Compatible processor series - 3rd Generation AMD Ryzen™ 3, 3rd Generation AMD Ryzen 5, 3rd Generation AMD Ryzen™ 7, 3rd Generation AMD Ryzen™ 9
Processor - Compatible processor series - 3rd Generation AMD Ryzen™ 7
Processor - Compatible processor series - 3rd Generation AMD Ryzen™ 9
Processor > Processor socket - AM4
Processor > Processor family - AMD
Processor > Compatible processor series - AMD Ryzen 5000 & 3000 Series desktop processors (not compatible with AMD Ryzen 5 3400G & Ryzen 3 3200G) and AMD Ryzen 4000 G-Series desktop processors
Processor family - AMD Ryzen
Processor - Maximum number of SMP processors - 1
producerCode - 7C56-003R
productName - MSI MPG B550 Gaming Plus AMD B550 Socket AM4 ATX
productSize - Normal
ProductName - MPG B550 Gaming Plus
Software -
PS/2 Input/Output connectors - 1
RAID - SATA 0, 1, 10
RAID - Yes
RJ45 Input/Output connectors - 1
SATA Interface - Yes
Storage controllers - RAID levels - 0
Storage controllers - RAID levels - 0, 1, 10
Storage controllers - RAID levels - 1
Storage controllers - RAID levels - 10
Storage controllers - Supported storage drive types - HDD & SSD
Storage controllers - Supported storage drive interfaces - SATA III
ShortSummaryDescription - MSI MPG B550 Gaming Plus, AMD, Socket AM4, 3rd Generation AMD Ryzen™ 3, 3rd Generation AMD Ryzen 5, 3rd Generation AMD Ryzen™ 7, 3rd..., DDR4-SDRAM, 128 GB, DIMM
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 9 cm
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 35 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 27.2 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 1.91 kg
sizeY - 340
sizeZ - 270
Special functions -
Weight - 1,80
Weight - 1.9
weight - 1878
Weight & dimensions - Height - 65 mm
Weight & dimensions - Depth - 244 mm
Weight & dimensions - Width - 305 mm
Technical details > Producer - MSI
Technical details > Warranty - 36 month(s)
Technical details > Net weight - 0.396 kg
Network - Wi-Fi - No
Network - Ethernet LAN - Yes
Network - Ethernet interface type - Gigabit Ethernet
Network - LAN controller - Realtek 8111H
Network interface - 1 x 10/100/1000 Mbit/s
Network interface - 1x Realtek 8111H Gigabit LAN controller
TPM - Header
ShortDescription - Socket AM4 | Chipset AMD B550
URL - https://www.msi.com/Motherboard/MPG-B550-GAMING-PLUS
USB-C Input/Output connectors - 1
USB 2.0 Input/Output connectors - 4
Number of USB 3.0/USB 3.1 gen 1/USB 3.2 gen 1 ports - 2
Number of USB 3.1/USB 3.1 gen 2/USB 3.2 gen 2 ports - 2
USB 3.2 Input/Output connectors - 3
USB ports at back panel - 8
USB ports on motherboard - 8
vendpn - MPG B550 GAMING PLUS
Internal I/O - TPM connector - Yes
Internal I/O - USB 2.0 connectors - 2
Internal I/O - CPU fan connector - Yes
Internal I/O - 12V power connector - Yes
Internal I/O - ATX Power connector (24-pin) - Yes
Internal I/O - Front panel audio connector - Yes
Internal I/O - RGB LED pin header - Yes
Internal I/O - Number of SATA III connectors - 6
Internal I/O - USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) connectors - 1
Internal I/O - Chassis intrusion connector - Yes
Internal I/O - Number of chassis fan connectors - 6
Unit Gross Weight - 1.91 kg
Unit Brutto Volume - 0.008568 cubm
Unit Box Height - 0.09
Unit Box Length - 0.35
Unit Box Width - 0.272
Unit Net Weight - 1.6 kg
warrantyLength - 36
Onboard connectors - 1 x 4pin CPU fan
Onboard connectors - 1 x 4-pin water-pump-fan
Onboard connectors - 1 x 8pin 12V power
Onboard connectors - 1 x 24pin ATX zasilanie
Onboard connectors - 1 x Clear CMOS jumper
Onboard connectors - 1 x Front panel audio header
Onboard connectors - 1 x TPM header
Onboard connectors - 1 x USB 3.0 header
Onboard connectors - 1 x USB C
Onboard connectors - 1 x Chassis intrusion header
Onboard connectors - 2 x M.2
Onboard connectors - 2 x System panel header
Onboard connectors - 2 x USB 2.0/1.1 header
Onboard connectors - 6 x SATA III 6Gb/s
134,13 €
MSI MPG B550 GAMING PLUS
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos