MSI A520M-A PRO

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 588727 Produkto kodas: A520M-A PRO
Sandėlyje yra 39 vnt.
Garantija: 3 metų
68,84 €
Pristatymo parinktys Daugiau apie pristatymą
  • Atsiimkite Omniva terminale 1,99 €: 29.04.2024
  • Atsiimkite DPD terminale 1,99 €: 29.04.2024
  • Pristatymas Lietuvoje (DPD kurjerių paštas) 3,99 €: 29.04.2024
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Serija: MSI PRO
  • Plokštės dydis: mATX
  • Mikroschemų magistralė (chipset): AMD A520
  • Lizdas: AM4
  • Atminties tipas: DDR4
  • Atminties slotai: 2
  • Integruotas Wi-Fi: Nėra
  • M.2 prievadas: 1
Pagrindinė informacija
Serija : MSI PRO
Plokštės dydis mATX

Fizinis pagrindinės plokštės dydis. TopPC.lt siūlo ATX (viso dydžio plokštę), mATX (micro ATX) (mažesnio dydžio plokštę) ir miniATX dydžio pagrindines plokštes. Į ATX dydžio kompiuterio korpusą galima įdėti ir ATX, ir mATX pagrindinę plokštę, tačiau į mATX korpusą negalima įdėti ATX plokštės.

ATX plokštėje yra bent 3 atminties lizdai ir bent 5 vietiniai PCI lizdai, o tai reiškia, kad šioje plokštėje galima sukurti gerai veikiantį galingą kompiuterį. Tačiau namų ar biuro kompiuteriui tokio didelio lizdų skaičiaus nereikia, todėl tinka ir microATX.

Pagrindinės plokštės maitinimo bloko jungtis yra maitinimo šaltinio lizdas, kuris šiuo metu yra ATX ir ATX2.0 standarto. ATX yra senesnis standartas, turintis 20 kontaktų jungtį (20 kaiščių), o ATX2.0 turi 4 papildomus kaiščius (20+4). ATX standarto pagrindinės plokštės gali veikti su ATX2.0 maitinimo bloku (PSU), tačiau ATX2.0 standarto pagrindinei plokštei reikalingas ATX2.0 maitinimo blokas.

Formos faktorius yra greičiau rekomendacija. Tačiau prieš pirkdami pagrindinę plokštę turėtumėte patikrinti, ar korpuso dydis atitinka pagrindinės plokštės dydį ir jos maitinimo jungtį.

Mikroschemų magistralė (chipset) AMD A520

Mikroschemų magistralė yra svarbiausias pagrindinės plokštės pasirinkimo rodiklis (sistemos loginės mikroschemos arba įtampos pertvarkytojai). Nuo mikroschemų magistralės priklauso kokius procesorius, atmintis, prievadus ir kitus parametrus palaiko pagrindinė plokštė.

Kiekvienas lustas yra tiesiogiai susijęs su nustatyta procesoriaus platforma, kurios yra dalijamos pagal šeimas ar pagal procesoriaus prijungimo vietą.

Kad sužinotumėte, kokia mikroschemų magistralė tinka Jūsų procesoriui ir kitiems komponentams, prašome pasiklausi mūsų vadybininkų.
Lizdas AM4
Procesoriaus (CPU) lizdas yra svarbus faktorius pasirenkant plokštę, šis lizdas turi būti tiksliai sujungiamas su procesoriumi, į kurį ruošiatės įmontuoti plokštę. Nežiūrint į tai, kad procesorius atitinka pagrindinės plokštės lizdą, būtina atsižvelgti į šio procesoriaus palaikymą. Kas sužinotumėte kokius procesorius palaiko pasirinkta pagrindinė plokštė, prašome apsilankyti pagrindinių plokščių gamintojo interneto svetainėje, susirasti konkrečios pagrindinės plokštės skyrių CPU support ir įsitikinti, kad šios plokštės specifikacija numato Jūsų procesoriaus palaikymą.
Atsitiktinės prieigos atmintis (RAM)
Atminties tipas : DDR4
Atminties slotai 2
Prieinamų atminties vietų serveryje skaičius nurodo, kiek atminties modulių (plokščių) galima įdiegti pagrindinėje plokštėje.
Atminties magistralė DDR4 3200MHz (4600MHz OC)

Operatyvinės atminties magistralė nusako, kokio tipo operatyvinę atmintį palaiko atitinkama pagrindinė plokštė.

Magistralės žymoje yra atminties tipas DDRII arba DDRIII, bei maksimalus atminties takto dažnis, kurį palaiko pagrindinė plokštė. Svarbiausias rodiklis yra atminties tipas, nes įvairių tipų atmintys labai skiriasi, todėl DDRIII atminties negalima naudoti pagrindinėje plokštėje su DDRII atminties palaikymu (išskyrus tuos atvejus, kai pagrindinė plokštė palaiko abu atminties tipus)i Be to, pagrindinė plokštė, kuri turi 800Mhz DDRII atmintį galai dirbti su DDII667 ir DDRII533 atminties greičiais. Pagrindinė plokštė su atminties magistralės greičiu, kuris yra žemesnis už atminties modulio greitį, galės dirbti ne greičiau, nei nurodytas magistralės greitis, t.y. jei pagrindinės plokštės atminties magistralė yra DDRII667, tada įdiegus DDRII800 atmintį ji veiks DDRII667 greičiu.

Vaizdo plokštė
VGA prievadas PCI-EXPRESS
VGA port, arba vaizdo kortelės priedas. VGA prievadas turi sutapti su jūsų vaizdo kortelės prievado specifikacija. Senesnės vaizdo kortelės turi AGP prievadą, naujos vaizdo kortelės gaminamos su PCI-EXPRESS (PCI-E) prievadu. AGP ir PCI-Express vaizdo kortelės nėra viena kitą pakeičiančios. Prieš įsigydami pagrindinę plokštę, įsitikinkite, ar vaizdo kortelės prievadas atitinka pagrindinę plokštę ir vaizdo plokštė.
Integruota vaizdo plokštė Only with iGPU-ready APU

Parametras, kuris nusako, ar pagrindinėje plokštėje yra integruota vaizdo kortelė. Integruota vaizdo kortelė tinka darbui su biuro programine įranga, internetu, filmų žiūrėjimui ir paprastų žaidimų žaidimui. Jei pageidaujate naudoti grafines programas, žaisti 3D žaidimus ir žiūrėti 3D animaciją, Jums reikės papildomos vaizdo kortelės.

Integruota vaizdo kortelė naudoja pagrindinėje plokštėje integruotos operatyvinės atminties dalį, todėl, Jei Jūsų pagrindinėje plokštėje yra 1Gb atmintis, ir pagrindinės plokštės vaizdo kortelės nustatymuose yra nurodyta užimti 256mb, tada operacinė sistema parodys prieinamą atminties apimtį maždaug 700 Mb.
Prieš įsigydami pagrindinę plokštę su integruota vaizdo kortele, įsitikinkite, ar joje yra papildomas vaizdo kortelės prievadas tolesniems patobulinimams, jei tokių pririektų.

Uostai ir įranga
D-Sub : 0
DisplayPort : 0
DVI : 1
HDMI : 1
Integruota garso plokštė : Realtek ALC892
PCI prievadai 0
PCI prievadai yra labai paplitęs kompiuterio funkcijų papildomomis kortelėmis papildymo būdas (garso, tinklo, komunikacijų, vaizdo stebėjimo ir t.t.). Naujose plokštėse, PCI-EXpress standartų dėka yra nedidelis PCI praplatinančių prievadų skaičius, todėl prieš pirkdami pagrindinę plokštę, įsitikinkite, ar PCI prievadų skaičius leidžia integruoti visas Jums reikalingas PCI korteles.
Belaidžiai ryšiai
Įmontuota "Bluetooth : Nav
Integruotas Wi-Fi : Nėra
Išoriniai prievadai
Išorinis C tipo USB : 0
Išorinis USB 2.0 : 2
Išorinis USB 3.0 (USB 3.2 Gen1) : 4
Išorinis USB 3.1 (USB 3.2 Gen2) : 0
Vidiniai prievadai
Vidinis A-RGB 5V (3 kontaktų) : 0
Vidinis RGB 12V (4 kontaktų) : 0
Vidinis USB 2.0 : 2
Vidinis USB 3.0 : 1
Vidinis USB Type-C : 0
M.2 prievadas : 1
SATA 3 Portai : 4
Išsamesnė specifikacija
"FireWire" (IEEE 1394) - Ne
"PCI-Express 3.0" 16x išplėtimo lizdai - 1
1 kategorija - Pagrindinės plokštės ir priedai
2 kategorija - Pagrindinės plokštės - AMD
Aprašymas - A520M-A PRO MSI pagrindinės plokštės leidžia valdyti visų sistemos ir procesoriaus ventiliatorių greitį ir temperatūrą. Total Fan Control leidžia patikrinti pagrindines sistemos charakteristikas supaprastintoje grafinėje sąsajoje. Taip pat galite nustatyti iki 4 tikslinių procesoriaus ir pagrindinės plokštės temperatūrų reikšmių, kurios automatiškai sureguliuos ventiliatorių greičius.
Aprašymas - Mikroschemų rinkinio tipas: AMD A520, PCB formos faktorius: mATX, CPU gamintojas: AMD, Lizdas: AM4, DDR tipas: DDR4, Atminties lizdai: 2, Maksimali atmintis: 64 GB, Integruota garso plokštė: Realtek ALC892, LAN: Realtek RTL8111H Gigabit LAN valdiklis, WiFi: Nėra, M.2 jungtys: 1, Garantija: 2 metai
Aprašymas - PRO serija padeda naudotojams dirbti daug išmaniau, o tai tiesiogiai lemia didesnį našumą ir produktyvumą. Dėl plačių funkcinių galimybių ir aukštos kokybės surinkimo PRO serijos pagrindinės plokštės yra ne tik optimizuotos profesionalioms užduotims atlikti, bet ir sumažina problemų, galinčių kilti ilgalaikio veikimo metu, skaičių, todėl užtikrina gerokai ilgesnį tarnavimo laiką. Visiškas valdymas iš BIOS ir programinės įrangos MSI pagrindinės plokštės leidžia valdyti visų sistemos ventiliatorių, taip pat visų ventiliatorių, atsakingų už procesoriaus aušinimą, greitį ir su juo susijusią temperatūrą. Naudodami supaprastintą grafinę sąsają "Total Fan Control" galite stebėti pagrindinį sistemos veikimą. Taip pat galite nustatyti iki 4 procesoriaus ir pagrindinės plokštės temperatūros reikšmių, kurios bus palaikomos iš anksto nustatytame diapazone automatiškai reguliuojant ventiliatorių greičius. Greita ir ateičiai pritaikyta saugykla MSI PRO serijos pagrindinės plokštės palaiko visus naujausius saugyklų standartus, todėl naudotojai gali prijungti bet kokį itin greitą saugojimo įrenginį. Geresnis našumas palengvins jūsų darbą Patobulinta spausdintinės plokštės konstrukcija su dviem uncijomis sluoksniuoto vario Patobulinta spausdintinės plokštės konstrukcija su dviem uncijomis sluoksniuoto vario laminate padidina šilumos laidumą, pagerina šilumos išsklaidymą ir padidina pagrindinės plokštės patikimumą, ypač atliekant spartinimo veiksmus.A520M-A PRO ypatybės: Palaikomi trečiosios kartos stalinių kompiuterių procesoriai "AMD Ryzen" ir stalinių kompiuterių lustai "AMD Ryzen 4000 G". DDR4 atminties palaikymas iki 4600 MHz (spartinimas) Turbo M.2 sistema: NVMe suderinamų SSD diskų palaikymas, naudojant PCI-E Gen3 x4 magistralę "Core Boost" technologija: dėl geresnio komponentų išdėstymo spausdintinėje plokštėje ir optimizuotos maitinimo sistemos naudojimo užtikrinama galimybė geriau palaikyti daugiau procesoriaus branduolių ir pasiekti didesnį našumą. DDR4 "Boost" technologija: pažangi technologija, užtikrinanti nepertraukiamą duomenų perdavimo signalų perdavimą, kad būtų užtikrintas geriausias našumas ir stabilumas. Dviejų uncijų sluoksniuotas vario išdėstymas: Patobulinta spausdintinės plokštės konstrukcija, užtikrinanti gerokai didesnį našumą ir ilgalaikį sistemos stabilumą. Garso sistema "Audio Boost": generuojamas studijinės kokybės garsas. Programa "Dragon Center": visiškai nauja programinė įranga, integruojanti visas esamas MSI pagalbines programas ir siūlanti patogią vartotojo sąsają.
Atminties lizdai - 2
Atminties magistralės dažnis - 1866 MHz
Atminties magistralės dažnis - 2133 MHz
Atminties magistralės dažnis - 2400 MHz
Atminties magistralės dažnis - 2667 MHz
Atminties magistralės dažnis - 2800 MHz
Atminties magistralės dažnis - 2933 MHz
Atminties magistralės dažnis - 3000 MHz
Atminties magistralės dažnis - 3066 MHz
Atminties magistralės dažnis - 3200 MHz
Atminties magistralės dažnis - 3466 MHz
Atminties magistralės dažnis - 3600 MHz
Atminties magistralės dažnis - 3733 MHz
Atminties magistralės dažnis - 3866 MHz
Atminties magistralės dažnis - 4000 MHz
Atminties magistralės dažnis - 4133 MHz
Atminties magistralės dažnis - 4266 MHz
Atminties magistralės dažnis - 4400 MHz
Atminties magistralės dažnis - 4600 MHz
Atminties tipas - DDR4
Atminties tipas - DDR4
Atmintis - Atminties kanalai - Dviejų kanalų
Atmintis - atminties lizdų skaičius - 2
Atmintis - Atminties lizdų tipas - DIMM
Atmintis - didžiausia vidinė atmintis - 64 GB
Atmintis - ECC - Taip
Atmintis - Nebuferizuota atmintis - Taip
Atmintis - ne ECC - Taip
Atmintis - palaikomas atminties taktinis greitis - 1866,2133,2400,2667,2800,2933,3000,3066,3200,3466,3600,3733,3866,4000,4133,4266,4400,4600 MHz
Atmintis - Palaikomi atminties tipai - DDR4-SDRAM
Atmintis > Atminties lizdai - 2
Atmintis > Palaikomi atminties tipai - DDR4
Bendrasis svoris - 0.745 kg
BIOS -
COM jungtis / prievadas - Ne
CPU lizdas - "Socket AM4" lizdas
Dažnio greitis - 1866/2133/2666/2800/2933/3000/3066/3200/3466/3600/3866/4000/4133/4400/4600 MHz
DDR4 lizdų skaičius - 2
dimensionalWeight - 811
DVI-D įvesties ir išvesties jungtys - 1
dydisX - 260
EAN -
EAN - 4719072749927
ean - 4719072749927
Eans - 4719072749927
EAN_kodas - 4719072749927
Formos faktorius - Micro-ATX
Formos veiksnys - "micro ATX
Funkcijos - Garso išvesties kanalai - 7.1 kanalų
Funkcijos - Garso lustas - "Realtek ALC892
Funkcijos - Komponentas, skirtas - KOMPIUTERIS
Funkcijos - Montavimo angų skaičius - 8
Funkcijos - Pagrindinės plokštės formos veiksnys - "micro ATX
Funkcijos - Pagrindinės plokštės mikroschemų rinkinys - AMD
Funkcijos - Pagrindinės plokštės mikroschemų rinkinys - AMD A520
Galinio skydelio įvesties ir išvesties prievadai - ausinių išvestys - 1
Galinio skydelio įvesties ir išvesties prievadai - DVI-D prievadų kiekis - 1
Galinio skydelio įvesties ir išvesties prievadai - Ethernet LAN (RJ-45) prievadai - 1
Galinio skydelio įvesties ir išvesties prievadai - HDMI prievadų kiekis - 1
Galinio skydelio įvesties ir išvesties prievadai - Mikrofono įvestis - Taip
Galinio skydelio įvesties ir išvesties prievadai - USB 2.0 prievadų kiekis - 2
Galinio skydelio įvesties ir išvesties prievadai - USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) A tipo prievadų kiekis - 4
gamintojas - MSI
Gamintojas - MSI
Gamintojas - MSI
Gamintojo kodas - 7C96-001R
Gamintojo kodas - A520M-A PRO
Gamintojo produkto pavadinimas - A520M-A PRO
Garantija - 36
garantija - 36
Garantija - 36 mėnesiai
GarantijaInformacija -
garantijaType - G
garantijos_tipas - normalus
Garso plokštė - "Realtek ALC892" kodekas 7.1 kanalo didelės raiškos garsas
Garso įvesties ir išvesties jungtys - 2
Grafika - 1x HDMI 2.1 prievadas, palaiko didžiausią 4096x2160 @60Hz raišką 1x DVI-D prievadas, palaiko didžiausią 1920x1200 @60Hz raišką Didžiausia bendroji atmintis - 16 GB
Grafika - Didžiausia skiriamoji geba - 4096 x 2160 taškų
Grafika - Palaikomų ekranų skaičius - 2
GTIN - 0824142224007
GTIN - 824142224007
GTIN - 4719072749927
HDMI įvesties ir išvesties jungtys - 1
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_64510_1.png
Integruotas centrinis procesorius - Ne
Integruotas garsas - Taip
Integruotas LAN - Gigabitinis
Integruotas vaizdo įrašas - Priklausomai nuo procesoriaus
Išorinės jungtys - 1 x DVI-D
Išorinės jungtys - 1 x HDMI
Išorinės jungtys - 1 x linijinis išėjimas
Išorinės jungtys - 1 x linijinis įėjimas
Išorinės jungtys - 1 x MIC
Išorinės jungtys - 1 x PS/2 klaviatūros ir pelės jungtis
Išorinės jungtys - 1 x RJ-45
Išorinės jungtys - 2 x USB 2.0
Išorinės jungtys - 4 x USB 3.0
Išplėtimo lizdai - 1 x PCIe 3.0 x 1
Išplėtimo lizdai - 1 x PCIe x 16
Išplėtimo lizdai - "PCI Express x1" (Gen 3.x) lizdai - 1
Išplėtimo lizdai - "PCI Express x16" (Gen 3.x) lizdai - 1
Išsamūs duomenys apie disko ir disko sąsajas - AMD A520 mikroschemų rinkinys: 4x SATA 6 Gb/s prievadai 1x M.2 lizdas (M raktas) (nuo AMD procesoriaus) Palaiko PCIe 3.0 Palaiko SATA 6 Gb/s Palaiko 2242/ 2260/ 2280 atminties įrenginius AMD A520 mikroschemų rinkinys: 2x USB 3.2 Gen 1 5Gb/s prievadai pasiekiami per vidinę USB 3.2 Gen 1 5Gb/s jungtį 6x USB 2.0 prievadai (2 A tipo prievadai galiniame skydelyje, 4 prievadai per vidines USB 2.0 jungtis) AMD procesorius 4x USB 3.2 Gen 1 5Gb/s A tipo prievadai galiniame skydelyje AMD procesorius: 4x USB 3.2 Gen 1 5Gb/s 5Gb/s A tipo prievadai galiniame skydelyje
Kategorija - Kompiuterija :: Kompiuterių komponentai :: Pagrindinės plokštės
Kategorija - Pagrindinės plokštės
Kategorija - Šaknys/Elektronika/PC dalys/Motininės plokštės
Kategorija_1 - Pagrindinės plokštės
Kategorija_2 - Pagrindinės plokštės - AMD AM4
Kategorijos kodas - MBA
Kita informacija -
Kitos savybės - Svoris - 698 g
Kodas - A520M-APRO
Kodas - A520M-A PRO
LargeDescHTML -
Lizdas - SAM4
Logistikos duomenys - Suderintos sistemos (HS) kodas - 84733020
LongDesc - PRO serija padeda naudotojams dirbti išmaniau, nes užtikrina veiksmingą ir produktyvią patirtį. PRO serijos pagrindinės plokštės pasižymi stabiliu funkcionalumu ir aukštos kokybės surinkimu, todėl jos užtikrina ne tik optimizuotą profesionalų darbo eigą, bet ir mažesnį trikčių šalinimą bei ilgaamžiškumą.PILNAI VALDOMI VENTILIATORIUSPILNAI VALDOMI BIOS IR PROGRAMINE ĮRANGAMSI pagrindinės plokštės leidžia valdyti visų sistemos ir procesoriaus ventiliatorių greitį ir temperatūrą. Total Fan Control leidžia patikrinti pirmines sistemos charakteristikas supaprastintoje grafinėje sąsajoje. Taip pat galite nustatyti iki 4 tikslinių procesoriaus ir pagrindinės plokštės temperatūrų reikšmių, kurios automatiškai sureguliuos ventiliatorių greičius.EZ DEBUG LEDSusidūrėte su problemomis? Įmontuotas pagrindinių komponentų šviesos diodas nurodys problemos šaltinį, todėl tiksliai žinosite, kur ieškoti, kad vėl pradėtumėte veikti.DVIGUBA ESD APSAUGAVISUOMENINĖ MOTERINĖS PLOKŠTĖS APSAUGADviguba ESD apsauga padvigubina įžeminimo sluoksnį aplink montavimo angas, todėl statinių iškrovų šuoliai nepažeidžia pagrindinės plokštės.Greita ir ateičiai tinkama saugyklaMSI PRO serijos pagrindinės plokštės palaiko visus naujausius saugyklų standartus, todėl naudotojai gali prijungti bet kokį itin greitą saugojimo įrenginį. Didesnis efektyvumas palengvina jūsų darbą.USB 3.2 GEN 1Lengviau perduokite daugybę duomenų, muzikos ir filmų per USB. USB 3.2 prievadai įrengti tiek priekinėje, tiek galinėje IO dalyje, todėl yra daug galimybių prijungti USB 3.2 įrenginius.DKB SU 2OZ STORINTO VARIOPatobulinta PCB konstrukcija su 2oz storesnio vario padidina laidumą, pagerina šilumos išsklaidymą ir našumo patikimumą, ypač atliekant spartinimą.DIDELIS DDR VEIKLOS ŽINGSNISMSI OC LAB ne tik intensyviai dirba ekstremalaus spartinimo srityje. Palyginti su A320 pagrindinių plokščių atminties A-XMP profiliu, MSI iš tiesų labai pagerino A520 pagrindinių plokščių našumą ir efektyvumą. Lengva įjungti A-XMP profilį su automatiniais maitinimo nustatymais, kad atmintis būtų sparčiausia ir stabiliausia.CORE BOOSTCore Boost technologija sujungia aukščiausios klasės MSI išdėstymą ir optimizuotą maitinimo dizainą, kuris leidžia užtikrinti greitesnį ir neiškraipytą srovės tiekimą į procesorių tiksliu tikslumu. Tai ne tik palaiko kelių branduolių procesorių, bet ir sukuria puikias sąlygas jūsų procesoriaus spartinimui.
LongProductName - AMD A520, 2x DDDR4, VGA, DVI-D, HDMI, SATA III, M.2, USB 3.2, 1G LAN, Micro-ATX, 244x220 mm
LongSummaryDescription - MSI A520M-A PRO. Procesoriaus gamintojas: AMD, procesoriaus lizdas: Suderinamų procesorių serijos: Socket AM4: AMD Ryzen™ 3, 3 kartos AMD Ryzen 5, 3 kartos AMD Ryzen™ 7, 3 kartos AMD Ryzen™ 7, 3.... Palaikomi atminties tipai: Didžiausia vidinė atmintis: 64 GB, Atminties lizdų tipas: DDR4-SDRAM, Didžiausia vidinė atmintis: 64 GB, Atminties lizdų tipas: DIMM. Palaikomos atminties disko sąsajos: PCI Express 3.0, SATA, Palaikomi atminties kaupiklių tipai: PCI Express 3.0, SATA, Palaikomi atminties kaupiklių tipai: RAID lygiai: 0, 1, 10. Didžiausia skiriamoji geba: Didžiausia raiška: 4096 x 2160 taškų. Ethernet sąsajos tipas: Gigabit Ethernet, LAN valdiklis: "Realtek RTL8111H
LPT jungtis / prievadas - Ne
M.2 išplėtimo lizdai - 1
Maksimalus ATA įrenginių skaičius - 0
Maksimalus atminties dydis - 64 GB
Maksimalus SATA įrenginių skaičius - 4
Matmenys - 23.6 x 20 cm
matmenų aukštis - 260 mm
matmenų gylis - 50 mm
matmenų plotis - 260 mm
matmuo svoris - 720 g
Mikroschemų rinkinio gamintojas - AMD
Mikroschemų rinkinio tipas - AMD A520 mikroschemų rinkinys
Mikroschemų rinkinys - AMD A520
Modelis - A520M-A PRO
MPN - 7C96-001R
Našumas > Mikroschemų rinkinys - AMD A
Našumas > Pagrindinės plokštės formos faktorius - "Micro ATX
Nuoroda - https://www.msi.com/Motherboard/A520M-A-PRO
Pakuotės funkcijos > Paletės kiekis - 380 vnt.
Pakuotės savybės > TI svoris (kg) - 0.00 kg
Pakuotės ypatybės > Akumuliatoriaus klasifikacija - CL126:NE:2016-12-09
Pakuotės ypatybės > Akumuliatoriaus sudėtis - CL127:KT:2016-12-09
Pakuotės ypatybės > Akumuliatoriaus tipas - Akumuliatorius
Pakuotės ypatybės > Bendrasis aukštis (mm) - 55 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis gylis (mm) - 260 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis plotis (mm) - 260 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrojo aukščio pagrindinė dėžė - 285 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrojo gylio pagrindinė dėžė - 595 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrojo pločio pagrindinė dėžė - 535 mm
Pakuotės ypatybės > EEĮ atliekų mokestis - Ne
Pakuotės ypatybės > Grynasis svoris pagrindinė dėžė - 14.9 kg
Pakuotės ypatybės > Pakuotės kiekis - 20 vnt.
Pakuotės ypatybės > PET - 2.00 g
Pakuotės ypatybės > Plastikas (ne PET) - 100.00 g
Pakuotės ypatybės > Popierius ir kartonas - 1000.00 g
Pakuotės ypatybės > Taros svorio pagrindinė dėžutė - 1.542 kg
Pakuotės ypatybės > Taros svoris (kg) - 0.3 kg
Pakuotės ypatybės > Tūrio (m3) - 0.003718 m³
Pakuotės ypatybės > Įdėtas akumuliatorius - Taip
Palaikomos operacinės sistemos - "Windows 10
Pardavėjo interneto svetainė - www.msi.com/Motherboard/A520M-A-PRO
pavadinimas - A520M-A PRO AM4 2DDR4 DVI/HDMI USB3.2 mATX
Pavadinimas - AM4 MSI A520M-A PRO mATX (M.2 prievadas, PCIe 3.0 x 4, NVMe PCI:1 PCIe:1 PCIe:1 PCIe:1 RAM:4)
Pavadinimas - MSI A520M-APRO
Pavadinimas - MSI A520M-A PRO
Pavadinimas - MSI A520M-A PRO - Socket AM4 - pagrindinė plokštė
Pavadinimas - MSI A520M-A PRO pagrindinė plokštė AMD A520 Socket AM4 micro ATX
Pavadinimas - MSI | A520M-A PRO | Procesorių šeima AMD | Procesoriaus lizdas AM4 | DDR4 | Atminties lizdai 2 | SATA jungčių skaičius | Mikroschemų rinkinys AMD A | Micro ATX
PCI-Express 3.0 1x Išplėtimo lizdai - 1
Pilnas aprašymas Linija - AMD A520|SAM4|Micro-ATX|DDR4|4600/4400/4133/4000/3866/3600/3466/3200/3066/3000/2933/2800/2666/2133/1866 MHz|Atsargų lizdai 2|1xPCI-Express 3.0 1x|1xPCI-Express 3.0 16x|1xM.2|1xDVI-D|1xHDMI|2xAudio-Out|2xUSB 2.0|4xUSB 3.2|1xRJ45|SATA|Video priklausomai nuo CPU|Audio|LAN Gigabit|RAID SATA 0, 1, 10|TPM antraštė
Prekės ženklas - MSI
Prekės ženklo dalies kodas - A520M-A PRO
Pridedami priedai - 2 x SATA kabelis Greitasis diegimo vadovas Registracijos kortelė CD tvarkyklės
Pristatymo dėžės kiekis - 20
Procesorius - Procesoriaus gamintojas - AMD
Procesorius - procesoriaus lizdas - "Socket AM4" lizdas
Procesorius - Suderinama procesorių serija - Trečiosios kartos "AMD Ryzen 5
Procesorius - Suderinama procesorių serija - Trečiosios kartos "AMD Ryzen™ 3
Procesorius - Suderinama procesorių serija - Trečiosios kartos "AMD Ryzen™ 3", trečiosios kartos "AMD Ryzen 5", trečiosios kartos "AMD Ryzen™ 7", trečiosios kartos "AMD Ryzen™ 9
Procesorius - Suderinama procesorių serija - Trečiosios kartos "AMD Ryzen™ 7
Procesorius - Suderinama procesorių serija - Trečiosios kartos "AMD Ryzen™ 9
Procesorius > Procesoriaus lizdas - AM4
Procesorius > Procesorių šeima - AMD
Procesorius > Suderinamos procesorių serijos - 3-iosios kartos "AMD Ryzen" stalinių kompiuterių procesoriai ir "AMD Ryzen 4000" G serijos stalinių kompiuterių procesoriai
Procesorių šeima - "AMD Ryzen
Processor - Didžiausias SMP procesorių skaičius - 1
producerCode - A520M-A, SKIRTAS AM4 2DDR4
productName - MSI A520M-A PRO Socket AM4
productSize - Normalus
Produkto pavadinimas - A520M-A PRO
Programinė įranga -
RAID - SATA 0, 1, 10
RAID - Taip
RJ45 įvesties ir išvesties jungtys - 1
SATA sąsaja - Taip
Saugyklos valdikliai - palaikomų kietųjų diskų skaičius - 5
Saugyklos valdikliai - RAID lygiai - 0, 1, 10
Saugyklų valdikliai - Palaikomi saugyklų diskų tipai - HDD IR SSD
Saugyklų valdikliai - Palaikomos saugyklų diskų sąsajos - PCI Express 3.0, SATA
ShortSummaryDescription - MSI A520M-A PRO, AMD, "Socket AM4", 3 kartos "AMD Ryzen™ 3", 3 kartos "AMD Ryzen 5", 3 kartos "AMD Ryzen™ 7", 3 kartos..., DDR4-SDRAM, 64 GB, DIMM
Siuntimo dėžės aukštis Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 28.2 cm
Siuntimo dėžės gylis Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 59.2 cm
Siuntimo dėžės plotis Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 53.8 cm
Siuntimo dėžės svoris Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 16.75 kg
sizeY - 60
sizeZ - 260
Specialiosios funkcijos -
Svoris - 0,50
Svoris - 0.745
svoris - 750
Svoris ir matmenys - Aukštis - 60 mm
Svoris ir matmenys - Gylis - 200 mm
Svoris ir matmenys - Plotis - 236 mm
Techninė informacija > Gamintojas - MSI
Techninė informacija > Garantija - 36 mėnesiai
Techninė informacija > Grynasis svoris - 0.445 kg
Tinklas - "Wi-Fi - Ne
Tinklas - Ethernet LAN - Taip
Tinklas - Ethernet sąsajos tipas - Gigabit Ethernet
Tinklas - LAN valdiklis - "Realtek RTL8111H
Tinklo sąsaja - "Realtek" RTL8111H Gigabit LAN valdiklis
Tinklo sąsaja - 1 x 10/100/1000 Mbit/s
TPM - Antraštė
Trumpas aprašymas - "Socket AM4" | Mikroschemų rinkinys AMD A520
URL - https://www.msi.com/Motherboard/A520M-A-PRO/Overview
USB 2.0 įvesties ir išvesties jungtys - 2
USB 3.0/USB 3.1 gen 1/USB 3.2 gen 1 prievadų skaičius - 6
USB 3.1/USB 3.1 gen 2/USB 3.2 gen 2 prievadų skaičius - 0
USB 3.2 įvesties ir išvesties jungtys - 4
USB prievadai galiniame skydelyje - 6
USB prievadai pagrindinėje plokštėje - 6
vendpn - A520M-A PRO
Vidinės I/O - USB 2.0 jungtys - 2
Vidinės įvesties / išvesties - CPU ventiliatoriaus jungtis - Taip
Vidinės įvesties ir išvesties - ATX maitinimo jungtis (24 kontaktų) - Taip
Vidinės įvesties ir išvesties - priekinio skydelio garso jungtis - Taip
Vidinės įvesties ir išvesties - priekinio skydelio jungtis - Taip
Vidinės įvesties ir išvesties - SATA III jungčių skaičius - 4
Vidinės įvesties ir išvesties - USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) jungtys - 1
Vidinės įvesties ir išvesties - Į važiuoklę įsilaužimo jungtis - Taip
Vidinės įvesties ir išvesties - šasi ventiliatoriaus jungčių skaičius - 2
Vieneto bendrasis svoris - 0.838 kg
Vieneto blogas tūris - 0,004491 kubinio metro
Vieneto dėžės aukštis - 0.06
Vieneto dėžės ilgis - 0.26
Vieneto dėžės plotis - 0.26
Vieneto grynasis svoris - 0.6 kg
warrantyLength - 360
Įmontuotos jungtys - 1 x 4 kontaktų 12 V maitinimas
Įmontuotos jungtys - 1 x 4 kontaktų CPU ventiliatorius
Įmontuotos jungtys - 1 x 24 kontaktų ATX maitinimo šaltinis
Įmontuotos jungtys - 1 x Išvalyti CMOS džemperis
Įmontuotos jungtys - 1 x M.2
Įmontuotos jungtys - 1 x priekinio skydelio garso antraštė
Įmontuotos jungtys - 1 x TPM antraštė
Įmontuotos jungtys - 1 x USB 3.0 jungtis
Įmontuotos jungtys - 1 x važiuoklės įsilaužimo antraštė
Įmontuotos jungtys - 2 x Sistemos skydelio antraštė
Įmontuotos jungtys - 2 x USB 2.0/1.1 jungtis
Įmontuotos jungtys - 4 x SATA III 6Gb/s
FireWire (IEEE 1394) - No
PCI-Express 3.0 16x Expansion slots - 1
Category 1 - Mainboards & Zubehör
Category 2 - Mainboards - AMD
Description - A520M-A PRO MSI motherboards let you manage speeds and temperatures for all your system and CPU fans. Total Fan Control allows you check your primary system characteristics in a simplified graphical interface. You can also set up to 4 temperature targets for CPU and motherboard, which will adjust the fan speeds automatically.
Desc - Mikroshēmu tips | chipset: AMD A520, Plates formfaktors: mATX, Procesora ražotājs: AMD, Ligzda: AM4, DDR tips: DDR4, Atmiņas sloti: 2, Max atmiņas apjoms: 64 GB, Integrēta audio karte: Realtek ALC892, LAN: Realtek RTL8111H Gigabit LAN Controller, WiFi: Nav, M.2 Pieslēgumi: 1, Garantija: 2 gadi
Description - Seria PRO pomaga użytkownikom pracować w znacznie bardziej sprytny sposób, co bezpośrednio przekłada się na wyższą wydajność i produktywność. Dzięki szerokim możliwościom funkcjonalnym i wysokiej jakości montażu, płyty główne z serii PRO charakteryzują się tylko optymalizacją pod kątem profesjonalnych zadań, ale także minimalizują liczbę mogących się pojawić podczas długoletniej eksploatacji problemów i oferując tym samym znacznie dłuższą żywotność.
Możliwość pełnej kontroli z poziomu BIOS-u i oprogramowania
Płyty główne MSI umożliwiają zarządzanie szybkością pracy i związaną z nią temperaturą dla wszystkich systemowych wentylatorów, a także dla wszystkich wentylatorów odpowiedzialnych za chłodzenie procesora. Funkcja Total Fan Control pozwala na monitorowanie podstawowych parametrów pracy systemu przy wykorzystaniu uproszczonego interfejsu graficznego. Możesz również ustawić do 4 wartości temperatury dla CPU i płyty głównej, które będą utrzymywane w zadanym zakresie, dzięki automatycznej regulacji prędkości obrotowej wentylatorów.
Szybka i przygotowana na przyszłość pamięć masowa
Płyty główne MSI z serii PRO obsługują wszystkie najnowsze standardy pamięci masowej, co pozwala użytkownikom na podłączenie do nich dowolnego ultraszybkiego urządzenia pamięci masowej. Większa wydajność ułatwi Ci pracę.
Płytka drukowana z dwoma uncjami rozmieszczonej warstwowo miedzi
Ulepszona konstrukcja płytki drukowanej z dwoma uncjami rozmieszczonej warstwowo w laminacie miedzi, zwiększa przewodzenie ciepła, poprawiając tym samym jego odprowadzanie oraz niezawodność działania płyty głównej, szczególnie podczas overclockingu.
Cechy A520M-A PRO: Obsługa desktopowych procesorów AMD Ryzen trzeciej generacji oraz desktopowych układów z serii AMD Ryzen 4000 G. Obsługa pamięci DDR4 do 4600 MHz (overclocking) System Turbo M.2: Obsługa napędów SSD zgodnych z NVMe, przy wykorzystaniu magistrali PCI-E Gen3 x4 Technologia Core Boost: dzięki doskonałemu rozłożeniu komponentów na płytce drukowanej i zastosowaniu zoptymalizowanego systemu zasilania, zapewniono możliwość lepszej obsługi większej liczby rdzeni procesora, a także uzyskano wyższą wydajność. Technologia DDR4 Boost: Zaawansowana technologia zapewniająca niezakłócone sygnały przesyłu danych, co pozwala uzyskać najlepszą wydajności i stabilność. Dwie uncje rozmieszczonej warstwowo miedzi: Ulepszona konstrukcja płytki drukowanej zapewnia znacznie wyższą wydajność i długotrwałą stabilność systemu. System dźwiękowy Audio Boost: generowanie dźwięku o jakości studyjnej. Aplikacja Dragon Center: Całkowicie nowe oprogramowanie, które integruje wszystkie dotychczasowe aplikacje narzędziowe MSI, oferując przyjazny interfejs użytkownika.
Memory slots - 2
Memory bus frequency - 1866 MHz
Memory bus frequency - 2133 MHz
Memory bus frequency - 2400 MHz
Memory bus frequency - 2667 MHz
Memory bus frequency - 2800 MHz
Memory bus frequency - 2933 MHz
Memory bus frequency - 3000 MHz
Memory bus frequency - 3066 MHz
Memory bus frequency - 3200 MHz
Memory bus frequency - 3466 MHz
Memory bus frequency - 3600 MHz
Memory bus frequency - 3733 MHz
Memory bus frequency - 3866 MHz
Memory bus frequency - 4000 MHz
Memory bus frequency - 4133 MHz
Memory bus frequency - 4266 MHz
Memory bus frequency - 4400 MHz
Memory bus frequency - 4600 MHz
Memory type - DDR4
Memory type - DDR4
Memory - Memory channels - Dual-channel
Memory - Number of memory slots - 2
Memory - Memory slots type - DIMM
Memory - Maximum internal memory - 64 GB
Memory - ECC - Yes
Memory - Unbuffered memory - Yes
Memory - Non-ECC - Yes
Memory - Supported memory clock speeds - 1866,2133,2400,2667,2800,2933,3000,3066,3200,3466,3600,3733,3866,4000,4133,4266,4400,4600 MHz
Memory - Supported memory types - DDR4-SDRAM
Memory > Memory slots - 2
Memory > Supported memory types - DDR4
Gross weight - 0.745 kg
BIOS -
COM connector / port - No
CPU socket - Socket AM4
Frequency speed - 1866/2133/2666/2800/2933/3000/3066/3200/3466/3600/3866/4000/4133/4400/4600 MHz
Number of DDR4 slots - 2
dimensionalWeight - 811
DVI-D Input/Output connectors - 1
sizeX - 260
EAN -
EAN - 4719072749927
ean - 4719072749927
Eans - 4719072749927
EAN_code - 4719072749927
Form Factor - Micro-ATX
Form factor - micro ATX
Features - Audio output channels - 7.1 channels
Features - Audio chip - Realtek ALC892
Features - Component for - PC
Features - Number of mounting holes - 8
Features - Motherboard form factor - micro ATX
Features - Motherboard chipset family - AMD
Features - Motherboard chipset - AMD A520
Rear panel I/O ports - Headphone outputs - 1
Rear panel I/O ports - DVI-D ports quantity - 1
Rear panel I/O ports - Ethernet LAN (RJ-45) ports - 1
Rear panel I/O ports - HDMI ports quantity - 1
Rear panel I/O ports - Microphone in - Yes
Rear panel I/O ports - USB 2.0 ports quantity - 2
Rear panel I/O ports - USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-A ports quantity - 4
producer - MSI
Producer - MSI
Manufacturer - MSI
Manufacturer_code - 7C96-001R
ProducerCode - A520M-A PRO
Producer product name - A520M-A PRO
Warranty - 36
guarantee - 36
Warranty - 36 months
WarrantyInfo -
warrantyType - G
guarantee_type - normal
Sound card - Realtek ALC892 Codec 7.1-Channel High Definition Audio
Audio-Out Input/Output connectors - 2
Graphics - 1x HDMI 2.1 port, supports a maximum resolution of 4096x2160 @60Hz  1x DVI-D port, supports a maximum resolution of 1920x1200@60Hz Maximum shared memory of 16 GB
Graphics - Maximum resolution - 4096 x 2160 pixels
Graphics - Number of displays supported - 2
GTIN - 0824142224007
GTIN - 824142224007
GTIN - 4719072749927
HDMI Input/Output connectors - 1
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_64510_1.png
Integrated CPU - No
Integrated audio - Yes
Integrated LAN - Gigabit
Integrated video - Depending on CPU
External connectors - 1 x DVI-D
External connectors - 1 x HDMI
External connectors - 1 x Line Out
External connectors - 1 x Line In
External connectors - 1 x MIC
External connectors - 1 x PS/2 Keyboard/MouseCombo
External connectors - 1 x RJ-45
External connectors - 2 x USB 2.0
External connectors - 4 x USB 3.0
Expansion slots - 1 x PCIe 3.0 x 1
Expansion slots - 1 x PCIe x 16
Expansion slots - PCI Express x1 (Gen 3.x) slots - 1
Expansion slots - PCI Express x16 (Gen 3.x) slots - 1
Detailed data on disk/drive interfaces - AMD A520 Chipset: 4x SATA 6Gb/s ports 1x M.2 slot (Key M) (from AMD Processor) Supports PCIe 3.0 Supports SATA 6Gb/s Supports 2242/ 2260/ 2280 storage devices AMD A520 Chipset: 2x USB 3.2 Gen 1 5Gbps ports are available through the internal USB 3.2 Gen 1 5Gbps connector 6x USB 2.0 ports (2 Type-A ports on the back panel, 4 ports through the internal USB 2.0 connectors) AMD Processor 4x USB 3.2 Gen 1 5Gbps Type-A ports on the back panel AMD Processor: 4x USB 3.2 Gen 1 5Gbps Type-A ports on the back panel
Category - Datortehnika :: Datoru komponentes :: Pamatplates
Category - Motherboards
Category - Root/Electronics/PC parts/Motherboards
Category_1 - Motherboards
Category_2 - Motherboards - AMD AM4
Category Code - MBA
Other information -
Other features - Weight - 698 g
Code - A520M-APRO
Code - A520M-A PRO
LargeDescHTML -
Socket - SAM4
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84733020
LongDesc - PRO series helps users work smarter by delivering an efficient and productive experience. Featuring stable functionality and high-quality assembly, PRO series motherboards provide not only optimized professional workflows but also less troubleshooting and longevity.FULLY FAN CONTROLFULLY CONTROLLABLE IN BIOS AND SOFTWAREMSI motherboards let you manage speeds and temperatures for all your system and CPU fans. Total Fan Control allows you check your primary system characteristics in a simplified graphical interface. You can also set up to 4 temperature targets for CPU and motherboard, which will adjust the fan speeds automatically.EZ DEBUG LEDRun into trouble? Onboard LEDs for key components will indicate the source of the problem so you know exactly where to look to get up and running again.DOUBLE ESD PROTECTIONULTIMATE MOTHERBOARD PROTECTIONDouble ESD protection doubles up the grounding layer around the mounting holes, preventing static discharge surges from damaging the motherboard.FAST AND FUTURE-READY STORAGEMSI PRO series motherboards support all the latest storage standards, which allows users to connect any ultra-fast storage device. Higher efficiency makes your work easier.USB 3.2 GEN 1Transfer lots of data, music and movies over USB easier. USB 3.2 ports are ready in both front and rear IO, provides wide variety of options to connect your USB 3.2 devices.PCB WITH 2OZ THICKENED COPPERAn enhanced PCB design with 2oz thickened copper increases conductivity, improving heat dissipation and performance reliability especially during overclocking.A HUGE STEP OF DDR PERFORMANCEMSI OC LAB does not merely work hard on extreme overclocking. Compared to A320 motherboard memory A-XMP profile, MSI does have great improvement on performance and efficiency for A520 motherboards. Easy to enable A-XMP profile with auto power settings to get the best memory speed and stability.CORE BOOSTCore Boost technology combines MSI's premium layout and optimized power design which allows for faster and undistorted current delivery to the CPU at pin-point precision. Not only supporting multi-core CPU, also creating the perfect conditions for your CPU overclocking.
LongProductName - AMD A520, 2x DDDR4, VGA, DVI-D, HDMI, SATA III, M.2, USB 3.2, 1G LAN, Micro-ATX, 244x220 mm
LongSummaryDescription - MSI A520M-A PRO. Processor manufacturer: AMD, Processor socket: Socket AM4, Compatible processor series: 3rd Generation AMD Ryzen™ 3, 3rd Generation AMD Ryzen 5, 3rd Generation AMD Ryzen™ 7, 3rd.... Supported memory types: DDR4-SDRAM, Maximum internal memory: 64 GB, Memory slots type: DIMM. Supported storage drive interfaces: PCI Express 3.0, SATA, Supported storage drive types: HDD & SSD, RAID levels: 0, 1, 10. Maximum resolution: 4096 x 2160 pixels. Ethernet interface type: Gigabit Ethernet, LAN controller: Realtek RTL8111H
LPT connector / port - No
M.2 Expansion slots - 1
Max. number of ATA devices - 0
Max memory size - 64 GB
Max. number of SATA devices - 4
Dimensions - 23.6 x 20 cm
dimension height - 260 mm
dimension depth - 50 mm
dimension width - 260 mm
dimension weight - 720 g
Chipset manufacturer - AMD
Chipset type - AMD A520 Chipset
Chipset - AMD A520
Model - A520M-A PRO
MPN - 7C96-001R
Performance > Chipset - AMD A
Performance > Motherboard form factor - Micro ATX
Link - https://www.msi.com/Motherboard/A520M-A-PRO
Package features > Palette Qty - 380 pc(s)
Package features > TI weight (kg) - 0.00 kg
Package features > Classification of battery - CL126:NE:2016-12-09
Package features > Composition of battery - CL127:KT:2016-12-09
Package features > Type of battery - Accumulator
Package features > Gross height (mm) - 55 mm
Package features > Gross depth (mm) - 260 mm
Package features > Gross width (mm) - 260 mm
Package features > Gross height master carton - 285 mm
Package features > Gross depth master carton - 595 mm
Package features > Gross width master carton - 535 mm
Package features > WEEE tax - No
Package features > Net weight master carton - 14.9 kg
Package features > Packing quantity - 20 pc(s)
Package features > PET - 2.00 g
Package features > Plastic (No PET) - 100.00 g
Package features > Paper/Pasteboard - 1000.00 g
Package features > Tare weight master carton - 1.542 kg
Package features > Tare weight (kg) - 0.3 kg
Package features > Volume (m3) - 0.003718 m³
Package features > Embeeded battery - Yes
Supported operating systems - Windows 10
Vendor Homepage - www.msi.com/Motherboard/A520M-A-PRO
name - A520M-A PRO AM4 2DDR4 DVI/HDMI USB3.2 mATX
Name - AM4 MSI A520M-A PRO mATX (M.2 Port, PCIe 3.0 x 4, NVMe PCI:1 PCIe:1 RAM:4)
Name - MSI A520M-APRO
Name - MSI A520M-A PRO
Name - MSI A520M-A PRO - Socket AM4 - motherboard
Title - MSI A520M-A PRO motherboard AMD A520 Socket AM4 micro ATX
Name - MSI | A520M-A PRO | Processor family AMD | Processor socket AM4 | DDR4 | Memory slots 2 | Number of SATA connectors | Chipset AMD A | Micro ATX
PCI-Express 3.0 1x Expansion slots - 1
Full Description Line - AMD A520|SAM4|Micro-ATX|DDR4|4600/4400/4133/4000/3866/3600/3466/3200/3066/3000/2933/2800/2666/2133/1866 MHz|Memory slots 2|1xPCI-Express 3.0 1x|1xPCI-Express 3.0 16x|1xM.2|1xDVI-D|1xHDMI|2xAudio-Out|2xUSB 2.0|4xUSB 3.2|1xRJ45|SATA|Video Depending on CPU|Audio|LAN Gigabit|RAID SATA 0, 1, 10|TPM Header
Brand - MSI
BrandPartCode - A520M-A PRO
Accessories included - 2 x kabel SATA Przewodnik szybkiej instalacji Karta rejestracji Sterowniki CD
Shipping box quantity - 20
Processor - Processor manufacturer - AMD
Processor - Processor socket - Socket AM4
Processor - Compatible processor series - 3rd Generation AMD Ryzen 5
Processor - Compatible processor series - 3rd Generation AMD Ryzen™ 3
Processor - Compatible processor series - 3rd Generation AMD Ryzen™ 3, 3rd Generation AMD Ryzen 5, 3rd Generation AMD Ryzen™ 7, 3rd Generation AMD Ryzen™ 9
Processor - Compatible processor series - 3rd Generation AMD Ryzen™ 7
Processor - Compatible processor series - 3rd Generation AMD Ryzen™ 9
Processor > Processor socket - AM4
Processor > Processor family - AMD
Processor > Compatible processor series - 3rd Gen AMD Ryzen Desktop Processors and AMD Ryzen 4000 G-Series Desktop Processors
Processor family - AMD Ryzen
Processor - Maximum number of SMP processors - 1
producerCode - A520M-A PRO AM4 2DDR4
productName - MSI A520M-A PRO Socket AM4
productSize - Normal
ProductName - A520M-A PRO
Software -
RAID - SATA 0, 1, 10
RAID - Yes
RJ45 Input/Output connectors - 1
SATA Interface - Yes
Storage controllers - Number of HDDs supported - 5
Storage controllers - RAID levels - 0, 1, 10
Storage controllers - Supported storage drive types - HDD & SSD
Storage controllers - Supported storage drive interfaces - PCI Express 3.0, SATA
ShortSummaryDescription - MSI A520M-A PRO, AMD, Socket AM4, 3rd Generation AMD Ryzen™ 3, 3rd Generation AMD Ryzen 5, 3rd Generation AMD Ryzen™ 7, 3rd..., DDR4-SDRAM, 64 GB, DIMM
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 28.2 cm
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 59.2 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 53.8 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 16.75 kg
sizeY - 60
sizeZ - 260
Special functions -
Weight - 0,50
Weight - 0.745
weight - 750
Weight & dimensions - Height - 60 mm
Weight & dimensions - Depth - 200 mm
Weight & dimensions - Width - 236 mm
Technical details > Producer - MSI
Technical details > Warranty - 36 month(s)
Technical details > Net weight - 0.445 kg
Network - Wi-Fi - No
Network - Ethernet LAN - Yes
Network - Ethernet interface type - Gigabit Ethernet
Network - LAN controller - Realtek RTL8111H
Network interface - Realtek RTL8111H Gigabit LAN controller
Network interface - 1 x 10/100/1000 Mbit/s
TPM - Header
ShortDescription - Socket AM4 | Chipset AMD A520
URL - https://www.msi.com/Motherboard/A520M-A-PRO/Overview
USB 2.0 Input/Output connectors - 2
Number of USB 3.0/USB 3.1 gen 1/USB 3.2 gen 1 ports - 6
Number of USB 3.1/USB 3.1 gen 2/USB 3.2 gen 2 ports - 0
USB 3.2 Input/Output connectors - 4
USB ports at back panel - 6
USB ports on motherboard - 6
vendpn - A520M-A PRO
Internal I/O - USB 2.0 connectors - 2
Internal I/O - CPU fan connector - Yes
Internal I/O - ATX Power connector (24-pin) - Yes
Internal I/O - Front panel audio connector - Yes
Internal I/O - Front panel connector - Yes
Internal I/O - Number of SATA III connectors - 4
Internal I/O - USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) connectors - 1
Internal I/O - Chassis intrusion connector - Yes
Internal I/O - Number of chassis fan connectors - 2
Unit Gross Weight - 0.838 kg
Unit Brutto Volume - 0.004491 cubm
Unit Box Height - 0.06
Unit Box Length - 0.26
Unit Box Width - 0.26
Unit Net Weight - 0.6 kg
warrantyLength - 360
Onboard connectors - 1 x 4pin 12V power
Onboard connectors - 1 x 4pin CPU fan
Onboard connectors - 1 x 24pin ATX zasilanie
Onboard connectors - 1 x Clear CMOS jumper
Onboard connectors - 1 x M.2
Onboard connectors - 1 x Front panel audio header
Onboard connectors - 1 x TPM header
Onboard connectors - 1 x USB 3.0 header
Onboard connectors - 1 x Chassis intrusion header
Onboard connectors - 2 x System panel header
Onboard connectors - 2 x USB 2.0/1.1 header
Onboard connectors - 4 x SATA III 6Gb/s
68,84 €
MSI A520M-A PRO
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos