Logitech M510, RF Wireless, Black

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 149788 Produkto kodas: 910-001826
Sandėlyje yra >50 vnt.
Garantija: 2 metų
32,33 €
Pristatymo parinktys Daugiau apie pristatymą
  • Atsiimkite Omniva terminale 1,99 €: 08.05.2024
  • Atsiimkite DPD terminale 1,99 €: 08.05.2024
  • Pristatymas Lietuvoje (DPD kurjerių paštas) 3,99 €: 08.05.2024
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Pritaikymas: Home/Office
  • Spalva: Juoda
  • Jungties tipas: Bevielis
  • Jungties tipas: USB belaidis ryšys
  • Jutiklių technologija: Laser
Pagrindinė informacija
Pritaikymas Home/Office

Ši programa - tai vadovas, padedantis nustatyti, ar pelė labiau tinka staliniam, ar nešiojamajam kompiuteriui.

Nešiojamųjų kompiuterių pelės yra nedidelio dydžio, todėl tinka dirbti keliaujant.

Jei nešiojamąjį kompiuterį dažniausiai naudosite tam tikroje darbo vietoje, patartina įsigyti standartinio dydžio stacionarią pelę, kad būtų patogiau ilgai dirbti kompiuteriu. Standartinės pelės prie nešiojamojo kompiuterio jungiamos laidu, kad veiktų ilgai ir stabiliai. Kita vertus, belaidėms pelėms reikia periodiškai keisti akumuliatorių.

Žaidimams skirtos pelės turi daugiau mygtukų, tikslesnę optiką ir geresnę skiriamąją gebą. Pažangesniems žaidimams TopPC.lt rekomenduoja žaidimų pelę su laidiniu duomenų perdavimu .

Kasdieniam naudojimui TopPC.lt rekomenduoja lazerinę pelę su PS/2 arba USB jungtimi.

Spalva Juoda
Pelės korpuso spalva. Šis parametras yra pažintinis ir gali skirtis nuo realios pelės spalvos.
Funkcionalumas
Mygtukų skaičius : 7
Apšvietimas : Nėra
Apšvietimo spalva : Nėra
Uostai ir įranga
Jungties tipas Bevielis

Duomenų perdavimas nusako kaip pelė sujungta su kompiuteriu.

Laidinis sujungimas yra klasikinis, greitas ir patikrintas būdas (elektros kabelis su USB ar PS/2 kontaktu).

Bevielis sujungimas reikalauja periodiškai keisti baterijas arba įkrauti akumuliatorių, bet leidžia laisvai naudotis pele, nesirūpinant apie dažnai trukdantį laidą. Tokios pelės yra idealios darbui su portatyviniu kompiuteriu prie kurio jos prijungiamos bluetooth arba infrared pagalba. Tačiau būtina atsiminti, kad jos sveria truputį daugiau, nei laidinės pelės ir ne visada yra stabilus sujungimas.

Jungties tipas : USB belaidis ryšys
Specifikacija
Jungiklių gamintojas : N/A
Jungiklio modelis : N/A
Svoris (g) : 129
Laido ilgis : N/A
Jutikliai
Jutiklių technologija Laser

Yra optinės ir lazerinės pelės.

Lazerinės pelės yra aukštesnio tikslumo ir sunaudoja mažiau energijos, be to, šios pelės gali dirbti ant stiklinio ar veidrodinio paviršiaus.

Optinės pelės yra plačiausiai naudojamos dėl savo patrauklios kokybės/kainos santykio. Jose nėra jokių mechaninių detalių, todėl jos veikia greitai ir tiksliai.

Maksimalus jautrumas (dpi) : 1000
Jutiklio gamintojas : N/A
Jutiklio modelis : N/A
Apklausos dažnis (Hz) : N/A
Išsamesnė specifikacija
"Linux" OS suderinamumas - Taip
"Windows 7" OS suderinamumas - Taip
"Windows 8" OS suderinamumas - Taip
"Windows 10" OS suderinamumas - Taip
1 kategorija - Įvesties įrenginiai
2 kategorija - Pelės
Akumuliatorius - AA x2
Aprašymas - Logitech Wireless Mouse M510 Viso dydžio belaidė lazerinė pelė užtikrina patogumą ir papildomus mygtukus, todėl galite dirbti ne tik efektyviau, bet ir patogiau. Patogi rankena Elegantiškas viso dydžio dizainas ir minkštos rankenos šonuose užtikrina patogumą rankai ir tikslų valdymą. Spartieji klavišai Toliau / Atgal ir horizontalaus slinkimo mygtukai bei priartinimo mygtukai leidžia greičiau atlikti daugiau darbų.
Stabilus maitinimas Dvejus metus veikianti pelės baterija leidžia pamiršti apie būtinybę jas keisti. Kontūrinė forma, minkštos guminės rankenos ir patogiai išdėstyti mygtukai - tai savybės, dėl kurių ši pilno dydžio lazerinė pelė užtikrina patogumą ir tikslumą, kad būtų lengviau atlikti ilgą darbą, kuriam reikia tikslumo. Puikiai dera Pelė sukurta taip, kad tiktų abiem rankoms. Minkštos rankenos šonuose ir patogi forma reiškia, kad net po daugelio valandų darbo nejausite nuovargio. Mygtukai "Atgal" / "Toliau" Dokumentų slinkimas ar mėgstamų svetainių naršymas itin paprastas ir greitas (ypač dešiniarankiams) dėl tiesiai po nykščiu esančių mygtukų. Horizontalus slinkimas ir priartinimas ar nutolinimas Išplėstinės galimybės pasiekiamos ranka. Užtenka vieno piršto judesio, kad galėtumėte slinkti dokumentus visomis kryptimis arba priartinti ir atitolinti nuotraukas ir skaičiuokles. Programavimo mygtukai Mygtukus galima sukonfigūruoti taip, kad jie atliktų atitinkamus veiksmus, pavyzdžiui, perjungtų programas, atidarytų naršyklės langus arba perjungtų ekraną per visą ekraną žiūrint vaizdo įrašą. Norite pakeisti žymeklio greitį? Ar norite pakeisti žymeklį? O gal norite pakeisti programuojamus mygtukus? Sužinokite daugiau apie "SetPoint". Dvejų metų akumuliatoriaus veikimo laikas Atsisveikinkite su akumuliatoriaus problemomis. Jungiklis ir išmanusis miego režimas taupo akumuliatoriaus energiją, o įkrovos lygio indikatorius pašalina netikėtumus. Logitech Unifying imtuvas Miniatiūrinį imtuvą galima nuolat prijungti prie nešiojamojo kompiuterio. Be to, galite lengvai pridėti suderinamas peles ar klaviatūras - nereikės jungti kelių USB imtuvų. Lazerinis judesių sekimas Lazerinis tikslumas reiškia, kad sekimas yra sklandus beveik ant bet kokio paviršiaus.
Aprašymas - Tipas: lazerinis, Jungtis: belaidė, Jungties tipas: USB, Kategorija: standartinė, Mygtukų skaičius: 5, Spalva: juoda, Maitinimas: 2 x AA baterijos, DPI jautrumas: 1000 dpi, Garantija: 2 metai
Aprašymas - Viso dydžio "Logitech" belaidė pelė M510 suteikia daugiau valdymo galimybių, todėl su pele galėsite daugiau nuveikti. Kontūruota forma su minkštomis guminėmis rankenomis suteikia reikiamą atramą, kad būtų patogu visą dieną. Galite padaryti daugiau ir greičiau: trys standartiniai mygtukai, mygtukai "Atgal" / "Pirmyn" ir slinkimas į šonus bei priartinimas* palengvina darbą, ypač dešiniarankiams. Dvejus metus veikianti baterija praktiškai pašalina būtinybę keisti baterijas**, o mažytis "Logitech Unifying" imtuvas lieka nešiojamajame kompiuteryje, todėl mažesnė tikimybė jį pamesti. O lazerinis sekimas reiškia, kad galėsite mėgautis sklandžiu ir jautriu žymeklio valdymu beveik ant bet kokio paviršiaus. Reikalinga "Logitech SetPoint" programinė įranga (Windows) arba "Logitech Control Center" programinė įranga (Mac OS X), kurią galima atsisiųsti iš www.logitech.com/downloads. Akumuliatoriaus veikimo laikas gali skirtis priklausomai nuo naudotojo ir kompiuterio sąlygų. Lazerinis jutiklis neveikia ant stiklo ar veidrodžių.
Aukštis - -
Aukštis Ruda dėžutė Matmenys - 283 mm
Belaidis suderinamumas - Taip
Belaidžio ryšio diapazonas - 10 m
Bendrasis svoris - 0.26 kg
Bendrasis svoris Kg - 0,25
category_en - Kompiuteriai ir komponentai > Kompiuterių periferiniai įrenginiai > Pelės
category_lv - Kompiuterinė technika > Kompiuterių periferiniai įrenginiai > Pelės
category_ru - Kompiuterinė technika > Kompiuterių periferiniai įrenginiai > Pelės
description_en - M510 pasiruošęs bet kokiam iššūkiui, nes yra patogesnis, turi pažangų valdymą ir iki 24 mėnesių veikiančią bateriją. Dirbkite patogiai dėl ergonomiškos formos ir guminių įdėklų, taip pat dėl galimybės užprogramuoti 5 mygtukus pagal savo poreikius. Specifikacijos: DPI: 1000 Mygtukų skaičius: 7 Slinkimo ratukas: taip, guminis Slinkimo pakreipimo funkcija: Akumuliatorius: 24 mėn. veikimo laikas Akumuliatoriaus informacija: Baterija: 2 x AA (įeina į komplektą) Informacija apie bateriją: Jungties tipas: 2,4 GHz belaidis ryšys (Unifying imtuvas) Pelės matmenys: 2 x AA (pridedama): Svoris (su baterijomis): 41x65x120 mm: 129 g
description_lv - M510 pasiruošęs bet kokiam iššūkiui, nes yra itin patogus, turi pažangius valdiklius ir iki 24 mėnesių veikiantį akumuliatorių. Dirbti patogu dėl ergonomiškos formos ir guminių įdėklų, taip pat dėl galimybės užprogramuoti 5 mygtukus pagal savo poreikius.
Specifikacijos: DPI: 1000 Mygtukai: 7 Slinkimo ratukas: taip, guminis Slinkimo pakreipimo funkcija: taip Baterija: baterijos veikimo laikas 24 mėnesiai Informacija apie bateriją: 2 x AA (pridedama) Informacija apie bateriją: 2 x AA (pridedama) Ryšio tipas: 2,4 GHz belaidis ryšys (Unifying imtuvas) Pelės matmenys: 41x65x120 mm Svoris (su baterijomis): 129 g
description_ru - M510 pasiruošęs atlikti bet kokią užduotį, nes yra patogesnis, turi patobulintus valdiklius ir iki 24 mėnesių veikiantį akumuliatorių. Dirbti patogu dėl ergonomiškos formos ir guminių įdėklų, taip pat dėl galimybės užprogramuoti 5 mygtukus pagal savo poreikius. Specifikacijos: DPI: 1000 Mygtukų skaičius: 7 Slinkimo ratukas: taip, guminis slinkimo ratukas Slinkimo pakreipimo funkcija: taip Baterija: 24 mėnesių baterijos veikimo laikas Baterijos informacija: 2 x AA (pridedama) Baterijos informacija: 2 x AA (pridedama) Ryšio tipas: 2,4 GHz belaidis (Unifying imtuvas) Pelės matmenys: 41x65x120 mm Svoris (su baterijomis): 129 г
dimensionalWeight - 525
Dizainas - Produkto spalva - Juoda
dydisX - 125
EAN - 5099206022126
ean - 5099206022126
EAN_kodas - 5099206022126
Ergonomika - "Plug and Play - Taip
gamintojas - Logitech
Gamintojas - Logitech
Gamintojas - Logitech
GAMINTOJO DUOMENŲ LAPAS - http://www.logitech.com/en-gb/mice-pointers/mice/devices/6811
Gamintojo kodas - 910-001826
Gamintojo kodas - 910-001826
Gamintojo pavadinimas - Logitech
Garantija - 3 metai
Garantija - 24
Garantija - 24 mėnesiai
garantija - 36
GarantijaInformacija - 3 metai
garantijaType - F
garantijos_tipas - išorinis
gross_weight - 0.14 kg
GTIN - 4054554528189
GTIN - 5052584288744
GTIN - 5053973170329
GTIN - 5099206022119
GTIN - 5099206022126
Gylis - -
Gylis Ruda dėžė Matmenys - 575 mm
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_56263_1.png
Jutiklis - Lazeris
Kategorija - Kompiuterių priedai :: Periferiniai įrenginiai :: Kompiuterio pelės
Kategorija - Pelės
Kategorija_1 - Pelės ir klaviatūros
Kategorija_2 - Belaidės pelės
Kategorijos kodas - MOU
Kitos funkcijos - Suderinamos operacinės sistemos - "Windows XP/Vista/7 Mac OS X 10.4
Kitos funkcijos - USB 2.0 prievadų kiekis - 1
Kitos funkcijos > Minimalūs sistemos reikalavimai - "Windows" kompiuteris "Windows® XP", "Windows Vista®" arba "Windows® 7" USB prievadasMac® kompiuteris "Mac OS® X 10.4" arba naujesnis USB prievadas
Kitos funkcijos > Spalva - Juoda
Kodas - 910-001826
LargeDescHTML -
Logistikos duomenys - Pagrindinės (išorinės) dėžės aukštis - 258 mm
Logistikos duomenys - Pagrindinės (išorinės) dėžės bendrasis svoris - 1.95 kg
Logistikos duomenys - Pagrindinės (išorinės) dėžės ilgis - 374 mm
Logistikos duomenys - Pagrindinės (išorinės) dėžės plotis - 105 mm
Logistikos duomenys - Suderintos sistemos (HS) kodas - 84716070
LongDesc - Dėl savo kontūrinės formos, minkštos gumos rankenų ir patogių valdiklių ši pilno dydžio belaidė lazerinė pelė užtikrina patogumą ir valdymą, kurio reikia norint atlikti daugiau ir lengviau.Kontūrinė konstrukcijaSukurta taip, kad bet kuri ranka būtų patogi. Minkštos šoninės rankenos ir patogi forma - todėl gerai jausitės net ir po ilgų naudojimo valandų.Mygtukai "Atgal" ir "Pirmyn"Spartus judėjimas dokumentuose ar naršymas mėgstamose interneto svetainėse yra lengvas, ypač dešiniarankiams - mygtukai patogiai išdėstyti po nykščiu.Slenkimas iš vienos pusės į kitą ir priartinimasGalia yra jūsų rankose. Galite slinkti į šonus dokumentuose arba priartinti ir atitolinti nuotraukas ir skaičiuokles vienu piršto brūkštelėjimu.Programuojamus valdikliusJūs galite sukonfigūruoti valdiklius taip, kad jie atliktų būtent tai, ko norite, pavyzdžiui, perjungtų programas, atidarytų naršyklės langus arba peršoktų į visą ekraną žiūrėdami vaizdo įrašus.Dvejus metus veikianti baterijaJi praktiškai pašalina rūpesčius dėl baterijos. Įjungimo / išjungimo jungiklis ir išmanusis miego režimas prailgina baterijos veikimo laiką, o indikatoriaus lemputė pašalina netikėtumus."Logitech Unifying" imtuvasMažytis imtuvas lieka nešiojamajame kompiuteryje. Be to, galite lengvai pridėti suderinamą belaidę pelę ar klaviatūrą - be rūpesčių, susijusių su keliais USB imtuvais.Lazerinis sekimasLazerinis tikslumas reiškia, kad galėsite mėgautis sklandesniu sekimu beveik ant bet kokio paviršiaus.
LongDesc - Viso dydžio "Logitech" belaidė pelė M510 suteikia daugiau valdymo galimybių, todėl su pele galėsite daugiau nuveikti. Kontūruota forma su minkštomis guminėmis rankenomis suteikia reikiamą atramą, kad būtų patogu visą dieną. Galite padaryti daugiau ir greičiau: trys standartiniai mygtukai, mygtukai "Atgal" / "Pirmyn" ir slinkimas į šonus bei priartinimas* palengvina darbą, ypač dešiniarankiams. Dvejus metus veikianti baterija praktiškai pašalina būtinybę keisti baterijas**, o mažytis "Logitech Unifying" imtuvas lieka nešiojamajame kompiuteryje, todėl mažesnė tikimybė jį pamesti. O lazerinis sekimas reiškia, kad galėsite mėgautis sklandžiu ir jautriu žymeklio valdymu beveik ant bet kokio paviršiaus***. * Reikalinga "Logitech SetPoint" programinė įranga (Windows) arba "Logitech Control Center" programinė įranga (Mac OS X), kurią galima atsisiųsti iš www.logitech.com/downloads. ** Akumuliatoriaus veikimo laikas gali skirtis priklausomai nuo naudotojo ir kompiuterio sąlygų. ***
LongProductName - Belaidė pelė M510, RF belaidė, šarminė, juoda
LongSummaryDescription - "Logitech M510". Judesio aptikimo technologija: Lazerinė, Įrenginio sąsaja: Mygtukų kiekis: 5. Maitinimo šaltinis: Maitinimo šaltinis: baterijos. Produkto spalva: juoda
Maitinimas - 2 AA
Maitinimas - Akumuliatoriaus talpa - 2000 mAh
Maitinimas - Akumuliatoriaus tipas - AA
Maitinimas - Akumuliatorių technologija - Šarminis
Maitinimas - Maitinimo šaltinis - Baterijos
Maitinimas - palaikomų baterijų skaičius - 4
Maitinimas > Akumuliatoriaus tipas - 2 AA baterijos
Maitinimo funkcijos - 2 AA baterijos (iš anksto įdiegtos)
Matmenys - 68x121x41mm
matmenų aukštis - 165 mm
matmenų gylis - 80 mm
matmenų plotis - 225 mm
matmuo svoris - 260 g
Modelis - "Logitech M510 Control Plus
MouseCableLength - -
MouseType - Lazeris
MPN - 910-001826
Mygtukų skaičius - 5
Mygtukų skaičius - 7
NumberOfMouseButtons - -
Nuoroda - http://www.blobs.lt/products/0/1/2/5/5/0/30236559ca1125b9615955558a8870bf.pdf
Nuoroda - http://www.logitech.com/en-gb/mice-pointers/mice/devices/6811
Paketo turinys -
  • Pelė
  • "Logitech Unifying" imtuvas
  • 2 AA baterijos (iš anksto įdiegtos)
  • Vartotojo dokumentacija

  • Pakuotės duomenys - Pakuotės aukštis - 220 mm
    Pakuotės duomenys - Pakuotės gylis - 92 mm
    Pakuotės duomenys - Pakuotės plotis - 34 mm
    Pakuotės duomenys - Pakuotės svoris - 185 g
    Pakuotės funkcijos > Paletės kiekis - 820 vnt.
    Pakuotės funkcijos > WEE klasifikacija - CL109:5:2017-04-01
    Pakuotės matmenys - 92 x 224 x 164 mm
    Pakuotės svoris - 0.259 Kg
    Pakuotės ypatybės > Akumuliatoriaus klasifikacija - CL126:NE:2016-12-09
    Pakuotės ypatybės > Akumuliatoriaus sudėtis - CL127:KT:2016-12-09
    Pakuotės ypatybės > Akumuliatoriaus tipas - Akumuliatorius
    Pakuotės ypatybės > Plastikas (ne PET) - 20 g
    Pakuotės ypatybės > Popierius ir kartonas - 80 g
    Pakuotės ypatybės > Įdėtas akumuliatorius - Taip
    Pardavėjo interneto svetainė - www.logitech.com/en-ch/product/wireless-mouse-m510
    Pavadinimas - "Logitech" belaidė pelė
    Pavadinimas - "Logitech" belaidė pelė M510, pelė (mažmeninė prekyba)
    Pavadinimas - "Logitech M510
    Pavadinimas - "Logitech M510" RF belaidė lazerinė pelė
    Pavadinimas - "Logitech Wireless M510 Black
    pavadinimas - M510 belaidė pelė 910-001826
    Pelė - Dažnių juosta - 2.4 GHz
    Pelė - judesio aptikimo technologija - Lazeris
    Pelė - Mygtukų kiekis - 5
    Pelė - Slinkimas - Taip
    Pelė - įrenginio sąsaja - RF belaidis ryšys
    Pelės tipas - Lazeris
    Pilnas aprašymas Linija - USB 2.0|Lazeris|1000 dpi|Mygtukų skaičius 7|Bezlaidžio ryšio diapazonas 10 m|Radijo dažnis 2,4 GHz|Akumuliatorius AA x2|Į komplektą įeina priedai "Logitech Unifying" imtuvas, 2 AA baterijos (iš anksto įdiegtos), naudotojo dokumentacija|Matmenys 68x121x41 mm|Svoris 0,087 kg
    Plotis - -
    Plotis Ruda dėžutė Matmenys - 130 mm
    Prekės ženklas - Logitech
    Prekės ženklo dalies kodas - 910-001826
    Pristatymo dėžės kiekis - 1
    ProdDesc - "Logitech" belaidė pelė M510 EER Orient pakuotė
    producerCode - 910-001826
    productName - "Logitech M510" RF belaidė lazerinė pelė
    productSize - Normalus
    ProduktasPaveikslas - http://www.tdbaltic.ee/images/ds/910-001826.jpg
    Produkto nuotrauka4 -
    Produkto pavadinimas - M510
    Produkto paveikslėlis2 - http://www.tdbaltic.ee/images/ds/910-001826-2.jpg
    Produkto paveikslėlis3 -
    Programinė įranga - -
    Radijo dažniai Belaidžiai ryšiai - 2,4 GHz
    Resoliution - -
    Rezoliucija - 1000 dpi
    Ryšys - Belaidis
    ShortSummaryDescription - "Logitech M510", lazerinis, RF belaidis, juodas
    Sistemos reikalavimai -
  • "Windows XP", "Windows Vista" arba "Windows 7"
  • <LI>"Mac OS X 10.4" arba naujesnė versija
  • USB prievadas

  • Sistemos reikalavimai - Kitos palaikomos operacinės sistemos - "ChromeOS"
    Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Linux" operacinės sistemos - Taip
    Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Mac" operacinės sistemos - Taip
    Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 10
    Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 10", "Windows 11
    Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 11
    Siuntimo dėžės aukštis Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 12.5 cm
    Siuntimo dėžės gylis Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 20 cm
    Siuntimo dėžės plotis Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 8 cm
    Siuntimo dėžės svoris Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 0.19 kg
    sizeY - 210
    sizeZ - 100
    Slinkimo ratukų skaičius - 1
    Slinkti - Taip
    Spalva - -
    Svoris - -
    Svoris - 0,26
    Svoris - 0.19
    svoris - 0.129 kg
    svoris - 171
    Svoris ir matmenys - Aukštis - 120 mm
    Svoris ir matmenys - Gylis - 41 mm
    Svoris ir matmenys - Plotis - 65 mm
    Svoris ir matmenys - Svoris - 129 g
    Sąsaja - Belaidis ryšys per USB
    Sąsaja - USB
    Techninė informacija > Garantija - 24 mėnesiai
    Techninė informacija > Grynasis svoris - 0.16 kg
    Techninė informacija > Jungties tipas - USB prievadas
    Techninė informacija > Kitos funkcijos - Pakuotės turinys Pelė "Logitech Unifying" imtuvas 2 AA baterijos (iš anksto įdiegtos) Vartotojo dokumentacija
    Techninė informacija > Tipas - Belaidė pelė
    title_en - Belaidė pelė "Logitech M510 Control Plus
    title_lv - "Logitech M510 Control Plus" be priedų
    title_ru - Belaidė pelė "Logitech M510 Control Plus
    Trumpas aprašymas - "Logitech" pelė M510 Wireless juoda
    URL - https://www.logitech.com/
    USB 2.0 sąsaja - Taip
    vendpn - 910-001826
    Vieneto bendrasis svoris - 0.19 kg
    Vieneto blogas tūris - 0,002 kubinio metro
    Vieneto dėžės aukštis - 0.125
    Vieneto dėžės ilgis - 0.2
    Vieneto dėžės plotis - 0.08
    Vieneto grynasis svoris - 0.087 kg
    warrantyLength - 36
    Įtraukti priedai - "Logitech Unifying" imtuvas, 2 AA baterijos (iš anksto įdiegtos), naudotojo dokumentacija
    Linux OS compatibility - Yes
    Windows 7 OS compatibility - Yes
    Windows 8 OS compatibility - Yes
    Windows 10 OS compatibility - Yes
    Category 1 - Eingabegeräte
    Category 2 - Mäuse
    Battery - AA x2
    Description - Logitech Wireless Mouse M510
    A full-sized, wireless laser mouse offers comfort and additional buttons, so you can work not only more efficiently, but also more conveniently.
    Comfortable handle
    Elegant, full-size design and soft handles on the sides provide convenience for the hand and precise control.
    Shortcuts
    The Next/Back and horizontal scroll buttons and zoom buttons allow you to do more quickly.
    Stable power supply
    The two-year life of the mouse battery allows you to forget about the need to replace them.
    Contoured shape, soft rubber grips and conveniently placed buttons are the features that make this full-sized laser mouse provide comfort and precision to facilitate long work requiring accuracy.
    Perfect match
    The mouse has been designed to please both hands. Soft handles on the sides and a comfortable shape mean that even after many hours of work, you will not feel tired.
    Back/Next buttons
    Scrolling documents or browsing your favorite websites is extremely easy and fast (especially for right-handers) thanks to the buttons located directly under the thumb.
    Horizontal scrolling and zooming in or out
    Advanced capabilities are within reach. All it takes is one finger movement to scroll documents in all directions or zoom in and out of photos and spreadsheets.
    Programming buttons
    The buttons can be configured to perform appropriate actions, such as switching applications, opening browser windows, or switching display in full screen while watching a video.
    Do you want to change the cursor speed? Do you want to change the cursor? Or maybe you want to change the programmable buttons? Learn more about SetPoint.
    Two-year battery life
    Say goodbye to battery problems. The switch and intelligent sleep mode save battery power, and the charge level indicator eliminates surprises.
    Logitech Unifying receiver
    The miniature receiver can be permanently connected to a laptop computer. In addition, you can easily add compatible mice or keyboards - without having to connect multiple USB receivers.
    Laser tracking of movements
    Laser precision means that tracking is smooth on almost any surface.
    Desc - Tips: Lāzera tipa, Pieslēgums: Bezvadu, Pieslēguma veids: USB, Kategorija: Standarta, Pogu skaits: 5, Krāsa: Melna, Barošana: 2 x AA baterijas, DPI jutība: 1000 dpi, Garantija: 2 gadi
    Description - The full-size Logitech Wireless Mouse M510 gives you more control, so you can do more with your mouse. The contoured shape with soft rubber grips gives you the support you need for all-day comfort. You can do more, faster: three standard buttons, Back/Forward buttons and side-to-side scrolling plus zoom* make it a breeze, especially for right-handers. Two years of battery life practically eliminates the need to change batteries**, while the tiny Logitech Unifying receiver stays in your laptop, so you’re less likely to lose it. And laser tracking means you’ll enjoy smooth, responsive cursor control on just about any surface. Requires Logitech SetPoint software (Windows) or Logitech Control Center software (Mac OS X), available for download at www.logitech.com/downloads. Battery life may vary based on user and computing conditions. The laser sensor does not work on glass or mirrors.
    Height - -
    Height Brown box Dimensions - 283 mm
    WirelessCompatibility - Yes
    Wireless range - 10 m
    Gross weight - 0.26 kg
    Gross Weight Kg - 0,25
    category_en - Computers & Components > Computer peripherals > Mouses
    category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Peles
    category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Peles
    description_en - The M510 is ready for any challenge with added comfort, advanced controls and up to 24 months of battery life. Work comfortably thanks to the ergonomic shape and rubber inserts, as well as the ability to program 5 buttons to suit your needs.
    Specifications:
    DPI: 1000
    Number of buttons: 7
    Scroll wheel: yes, rubber
    Scroll Tilt Function: Yes
    Battery: 24 months battery life
    Battery details: 2 x AA (included)
    Battery details: 2 x AA (included)
    Connection type: 2.4GHz wireless connection (Unifying receiver)
    Mouse dimensions: 41x65x120mm
    Weight (with batteries): 129 g
    description_lv - M510 ir gatavs jebkuram izaicinājumam ar papildu komfortu, uzlabotām vadības elementiem un akumulatora darbības laiku līdz 24 mēnešiem. Strādājiet ērti, pateicoties ergonomiskajai formai un gumijas ieliktņiem, kā arī iespējai ieprogrammēt 5 pogas atbilstoši savām vajadzībām.
    Specifikācijas:
    DPI: 1000
    Pogu skaits: 7
    Ritināšanas ritenis: jā, gumija
    Ritināšanas slīpuma funkcija: Jā
    Akumulators: 24 mēnešu akumulatora darbības laiks
    Informācija par akumulatoru: 2 x AA (iekļauta)
    Informācija par akumulatoru: 2 x AA (iekļauta)
    Savienojuma veids: 2,4 GHz bezvadu savienojums (Unifying uztvērējs)
    Peles izmēri: 41x65x120mm
    Svars (ar baterijām): 129 g
    description_ru - M510 готов к любым задачам благодаря дополнительному комфорту, расширенным элементам управления и сроку службы батареи до 24 месяцев. Работайте с комфортом благодаря эргономичной форме форме и резиновым вставкам, а так же есть возможность запрограммировать 5 кнопок под ваши нужды.
    Технические характеристики:
    DPI: 1000
    Количество кнопок: 7
    Колесо прокрутки: да, резиновое
    Функция наклона прокрутки: Да
    Батарея: срок службы батареи 24 месяца Сведения о батарее: 2 x AA (входят в комплект)
    Детали батареи: 2 x AA (в комплекте)
    Тип подключения: беспроводное подключение 2,4 ГГц (приёмник Unifying)
    Размеры мыши: 41x65x120mm
    Вес (с батареями): 129 г
    dimensionalWeight - 525
    Design - Product colour - Black
    sizeX - 125
    EAN - 5099206022126
    ean - 5099206022126
    EAN_code - 5099206022126
    Ergonomics - Plug and Play - Yes
    producer - Logitech
    Producer - Logitech
    Manufacturer - Logitech
    MANUFDATASHEET - http://www.logitech.com/en-gb/mice-pointers/mice/devices/6811
    Manufacturer Code - 910-001826
    Manufacturer_code - 910-001826
    Manufacturer Name - Logitech
    Warranty - 3 years
    Warranty - 24
    Warranty - 24 months
    guarantee - 36
    WarrantyInfo - 3 years
    warrantyType - F
    guarantee_type - external
    gross_weight - 0.14 kg
    GTIN - 4054554528189
    GTIN - 5052584288744
    GTIN - 5053973170329
    GTIN - 5099206022119
    GTIN - 5099206022126
    Depth - -
    Depth Brown box Dimensions - 575 mm
    ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_56263_1.png
    Sensor - Laser
    Category - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Datorpeles
    Category - Mice
    Category_1 - Mice and Keyboards
    Category_2 - Wireless Mice
    Category Code - MOU
    Other features - Compatible operating systems - Windows XP/Vista/7
    Mac OS X 10.4
    Other features - USB 2.0 ports quantity - 1
    Other features > Minimum system requirements - Windows-based PC Windows® XP, Windows Vista® or Windows® 7 USB portMac® computer Mac OS® X 10.4 or later USB port
    Other features > Colour - Black
    Code - 910-001826
    LargeDescHTML -
    Logistics data - Master (outer) case height - 258 mm
    Logistics data - Master (outer) case gross weight - 1.95 kg
    Logistics data - Master (outer) case length - 374 mm
    Logistics data - Master (outer) case width - 105 mm
    Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84716070
    LongDesc - With its contoured shape, soft rubber grips and handy controls, this full-size, wireless laser mouse delivers the comfort and control you need to do more, more easily.ontoured designDesigned to keep either hand happy. Soft side grips and a comfortable shape—so you’ll feel good, even after long hours of use.Back/Forward buttonsMoving quickly through documents or browsing your favorite Web sites is a breeze, especially for right-handers— with buttons conveniently located under your thumb.Side-to-side scrolling plus zoomThe power is in your hands. You can scroll side-to-side in documents or zoom in and out of photos and spreadsheets with a flick of your finger.Programmable controlsYou can configure the controls to make them to do exactly what you want like switching applications, opening browser windows or jump to full screen while watching videos.Two-year battery lifeIt practically eliminates battery hassles. An On/Off switch and smart sleep mode extend battery life, while an indicator light eliminates surprises.Logitech Unifying receiverThe tiny receiver stays in your laptop. Plus, you can easily add a compatible wireless mouse or keyboard—without the hassle of multiple USB receivers.Laser trackingLaser precision means you’ll enjoy smoother tracking on just about any surface.
    LongDesc - The full-size Logitech Wireless Mouse M510 gives you more control, so you can do more with your mouse. The contoured shape with soft rubber grips gives you the support you need for all-day comfort. You can do more, faster: three standard buttons, Back/Forward buttons and side-to-side scrolling plus zoom* make it a breeze, especially for right-handers. Two years of battery life practically eliminates the need to change batteries**, while the tiny Logitech Unifying receiver stays in your laptop, so you’re less likely to lose it. And laser tracking means you’ll enjoy smooth, responsive cursor control on just about any surface***. * Requires Logitech SetPoint software (Windows) or Logitech Control Center software (Mac OS X), available for download at www.logitech.com/downloads. ** Battery life may vary based on user and computing conditions. ***
    LongProductName - Wireless Mouse M510, RF Wireless, Alkaline, Black
    LongSummaryDescription - Logitech M510. Movement detection technology: Laser, Device interface: RF Wireless, Buttons quantity: 5. Power source: Batteries. Product colour: Black
    Power - 2 AA
    Power - Battery capacity - 2000 mAh
    Power - Battery type - AA
    Power - Battery technology - Alkaline
    Power - Power source - Batteries
    Power - Number of batteries supported - 4
    Power > Battery type - 2 AA batteries
    PowerFeatures - 2 AA batteries (pre-installed)
    Dimensions - 68x121x41mm
    dimension height - 165 mm
    dimension depth - 80 mm
    dimension width - 225 mm
    dimension weight - 260 g
    Model - Logitech M510 Control Plus
    MouseCableLength - -
    MouseType - Laser
    MPN - 910-001826
    No. of buttons - 5
    Number of buttons - 7
    NumberOfMouseButtons - -
    Link - http://www.blobs.lt/products/0/1/2/5/5/0/30236559ca1125b9615955558a8870bf.pdf
    Link - http://www.logitech.com/en-gb/mice-pointers/mice/devices/6811
    PackageContents -
  • Mouse
  • Logitech Unifying receiver
  • 2 AA batteries (pre-installed)
  • User documentation

  • Packaging data - Package height - 220 mm
    Packaging data - Package depth - 92 mm
    Packaging data - Package width - 34 mm
    Packaging data - Package weight - 185 g
    Package features > Palette Qty - 820 pc(s)
    Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
    PackageDimensions - 92 x 224 x 164 mm
    PackageWeight - 0.259 Kg
    Package features > Classification of battery - CL126:NE:2016-12-09
    Package features > Composition of battery - CL127:KT:2016-12-09
    Package features > Type of battery - Battery
    Package features > Plastic (No PET) - 20 g
    Package features > Paper/Pasteboard - 80 g
    Package features > Embeeded battery - Yes
    Vendor Homepage - www.logitech.com/en-ch/product/wireless-mouse-m510
    Name - Logitech Wireless Mouse
    Name - Logitech Wireless Mouse M510, Mouse (Retail)
    Name - Logitech M510
    Title - Logitech M510 mouse RF Wireless Laser
    Name - Logitech Wireless M510 Black
    name - M510 Wireless Mouse 910-001826
    Mouse - Frequency band - 2.4 GHz
    Mouse - Movement detection technology - Laser
    Mouse - Buttons quantity - 5
    Mouse - Scroll - Yes
    Mouse - Device interface - RF Wireless
    Mouse Type - Laser
    Full Description Line - USB 2.0|Laser|1000 dpi|Number of buttons 7|Wireless range 10 m|Radio Frequence 2,4 GHz|Battery AA x2|Included Accessories Logitech Unifying receiver, 2 AA batteries (pre-installed), User documentation|Dimensions 68x121x41mm|Weight 0.087 kg
    Width - -
    Width Brown box Dimensions - 130 mm
    Brand - Logitech
    BrandPartCode - 910-001826
    Shipping box quantity - 1
    ProdDesc - Logitech Wireless mouse M510 EER Orient Packaging
    producerCode - 910-001826
    productName - Logitech M510 mouse RF Wireless Laser
    productSize - Normal
    ProductPicture - http://www.tdbaltic.ee/images/ds/910-001826.jpg
    ProductPicture4 -
    ProductName - M510
    ProductPicture2 - http://www.tdbaltic.ee/images/ds/910-001826-2.jpg
    ProductPicture3 -
    Software - -
    Radio Frequence Wireless connections - 2,4 GHz
    Resoliution - -
    Resolution - 1000 dpi
    Connection - Wireless
    ShortSummaryDescription - Logitech M510, Laser, RF Wireless, Black
    SystemRequirements -
  • Windows XP, Windows Vista or Windows 7
  • <LI>Mac OS X 10.4 or later
  • USB port

  • System requirements - Other operating systems supported - ChromeOS
    System requirements - Linux operating systems supported - Yes
    System requirements - Mac operating systems supported - Yes
    System requirements - Windows operating systems supported - Windows 10
    System requirements - Windows operating systems supported - Windows 10, Windows 11
    System requirements - Windows operating systems supported - Windows 11
    Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 12.5 cm
    Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 20 cm
    Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 8 cm
    Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 0.19 kg
    sizeY - 210
    sizeZ - 100
    No. of scroll wheels - 1
    Scroll - Yes
    Color - -
    Weight - -
    Weight - 0,26
    Weight - 0.19
    weight - 0.129 kg
    weight - 171
    Weight & dimensions - Height - 120 mm
    Weight & dimensions - Depth - 41 mm
    Weight & dimensions - Width - 65 mm
    Weight & dimensions - Weight - 129 g
    Interface - Wireless via USB
    Interface - USB
    Technical details > Warranty - 24 month(s)
    Technical details > Net weight - 0.16 kg
    Technical details > Connector type - USB Port
    Technical details > Other features - Package Contents Mouse Logitech Unifying receiver 2 AA batteries (pre-installed) User documentation
    Technical details > Type - Wireless Mouse
    title_en - Logitech M510 Control Plus Wireless Mouse
    title_lv - Logitech M510 Control Plus Bezvadu Datorpele
    title_ru - Logitech M510 Control Plus Беспроводная Мышь
    Short description - Logitech Mouse M510 Wireless black
    URL - https://www.logitech.com/
    USB 2.0 Interface - Yes
    vendpn - 910-001826
    Unit Gross Weight - 0.19 kg
    Unit Brutto Volume - 0.002 cubm
    Unit Box Height - 0.125
    Unit Box Length - 0.2
    Unit Box Width - 0.08
    Unit Net Weight - 0.087 kg
    warrantyLength - 36
    Included Accessories - Logitech Unifying receiver, 2 AA batteries (pre-installed), User documentation
    32,33 €
    Logitech M510, RF Wireless, Black
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visos kategorijos