Razer Naga Trinity, USB, Black

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 160989 Produkto kodas: RZ01-02410100-R3M1
Sandėlyje yra 17 vnt.
Garantija: 2 metų
73,16 €
Pristatymo parinktys Daugiau apie pristatymą
  • Atsiimkite Omniva terminale 1,99 €: 03.05.2024
  • Atsiimkite DPD terminale 1,99 €: 03.05.2024
  • Pristatymas Lietuvoje (DPD kurjerių paštas) 3,99 €: 03.05.2024
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Pritaikymas: Gaming
  • Spalva: Juoda
  • Jungties tipas: Laidas
  • Jungties tipas: USB laidas
  • Jutiklių technologija: Optinis
Pagrindinė informacija
Pritaikymas Gaming

Ši programa - tai vadovas, padedantis nustatyti, ar pelė labiau tinka staliniam, ar nešiojamajam kompiuteriui.

Nešiojamųjų kompiuterių pelės yra nedidelio dydžio, todėl tinka dirbti keliaujant.

Jei nešiojamąjį kompiuterį dažniausiai naudosite tam tikroje darbo vietoje, patartina įsigyti standartinio dydžio stacionarią pelę, kad būtų patogiau ilgai dirbti kompiuteriu. Standartinės pelės prie nešiojamojo kompiuterio jungiamos laidu, kad veiktų ilgai ir stabiliai. Kita vertus, belaidėms pelėms reikia periodiškai keisti akumuliatorių.

Žaidimams skirtos pelės turi daugiau mygtukų, tikslesnę optiką ir geresnę skiriamąją gebą. Pažangesniems žaidimams TopPC.lt rekomenduoja žaidimų pelę su laidiniu duomenų perdavimu .

Kasdieniam naudojimui TopPC.lt rekomenduoja lazerinę pelę su PS/2 arba USB jungtimi.

Spalva Juoda
Pelės korpuso spalva. Šis parametras yra pažintinis ir gali skirtis nuo realios pelės spalvos.
Funkcionalumas
Mygtukų skaičius : 19
Apšvietimas : Yra
Apšvietimo spalva : RGB
Uostai ir įranga
Jungties tipas Laidas

Duomenų perdavimas nusako kaip pelė sujungta su kompiuteriu.

Laidinis sujungimas yra klasikinis, greitas ir patikrintas būdas (elektros kabelis su USB ar PS/2 kontaktu).

Bevielis sujungimas reikalauja periodiškai keisti baterijas arba įkrauti akumuliatorių, bet leidžia laisvai naudotis pele, nesirūpinant apie dažnai trukdantį laidą. Tokios pelės yra idealios darbui su portatyviniu kompiuteriu prie kurio jos prijungiamos bluetooth arba infrared pagalba. Tačiau būtina atsiminti, kad jos sveria truputį daugiau, nei laidinės pelės ir ne visada yra stabilus sujungimas.

Jungties tipas : USB laidas
Specifikacija
Jungiklių gamintojas : N/A
Jungiklio modelis : N/A
Svoris (g) : 120
Laido ilgis : 1.8
Jutikliai
Jutiklių technologija Optinis

Yra optinės ir lazerinės pelės.

Lazerinės pelės yra aukštesnio tikslumo ir sunaudoja mažiau energijos, be to, šios pelės gali dirbti ant stiklinio ar veidrodinio paviršiaus.

Optinės pelės yra plačiausiai naudojamos dėl savo patrauklios kokybės/kainos santykio. Jose nėra jokių mechaninių detalių, todėl jos veikia greitai ir tiksliai.

Maksimalus jautrumas (dpi) : 16000
Jutiklio gamintojas : N/A
Jutiklio modelis : N/A
Apklausos dažnis (Hz) : 1000
Išsamesnė specifikacija
1 kategorija - Įvesties įrenginiai
2 kategorija - Pelės
Aprašymas - Tipas: optinis, Jungtis: laidinė, Jungties tipas: USB, Kategorija: kompiuteriniai žaidimai, Mygtukai: 19, Spalva: juoda, Maitinimas: USB, DPI jautrumas: 16000 dpi, Garantija: 2 metai
aukštis - 4.29
Aukštis - 43 mm
Belaidis suderinamumas - Ne
Bendra - Aukštis (mm) - 43
Bendra - Aukštis (mm) - 43
Bendra - Aukštis (mm) - 43
Bendra - ilgis (mm) - 119
Bendra - ilgis (mm) - 119
Bendra - ilgis (mm) - 119
Bendra - Plotis (mm) - 74
Bendra - Plotis (mm) - 74
Bendra - Plotis (mm) - 74
Bendra - Spalva - Juoda
Bendra - Spalvos - Juoda / sidabrinė
Bendra - Spalvos - Turi
Bendra - Svoris (g) - 120
Bendra - Svoris (g) - 120
Bendra - Svoris (g) - 120
Bendrasis svoris - 0.45 kg
Bendrasis svoris Kg - 0,2
Bendrieji - Kompiuterio reikalavimai - Interneto ryšys (valdymo programinei įrangai įdiegti)
Bendrieji - Kompiuterio reikalavimai - Vaba USB pesa
Bendrieji - Sistemos reikalavimai - Interneto ryšys (tvarkyklei įdiegti)
Bendrieji - Sistemos reikalavimai - Interneto ryšys (tvarkyklei įdiegti)
Bendrieji - Sistemos reikalavimai - Laisvas USB prievadas
Bendrieji - Sistemos reikalavimai - Laisvas USB prievadas
Bendrosios charakteristikos - Ilgis (mm) - 119
Bendrosios charakteristikos - Plotis (mm) - 74
Bendrosios charakteristikos - Spalva - Juoda
Bendrosios charakteristikos - Svoris (g) - 120
Bendrosios savybės - Aukštis (mm) - 43
Bendrosios specifikacijos - Sistemos reikalavimai - Laisvas USB prievadas
Bendrosios specifikacijos - Sistemos reikalavimai - Prieiga prie interneto, kad galėtumėte įdiegti tvarkyklę
brūkšninis kodas - 8886419332374
category_en - Kompiuteriai ir komponentai > Kompiuterių periferiniai įrenginiai > Pelės
category_en - Periferiniai įrenginiai
category_et - Priedai
category_lv - Kompiuterinė technika > Kompiuterių periferiniai įrenginiai > Pelės
category_lv - Papildomi įrenginiai
category_ru - Kompiuterinė technika > Kompiuterių periferiniai įrenginiai > Pelės
category_ru - Papildomi įrenginiai
description_en - Patirkite visiško valdymo galią savo rankose, nesvarbu, kokį žaidimą žaidžiate. "Razer Naga Trinity" sukurta taip, kad suteiktų jums reikiamą pranašumą žaidžiant MOBA/MMO žaidimus, todėl su "Razer Naga Trinity" galite konfigūruoti pelę viskam - nuo ginklų iki pastato pritaikymo, kad visada būtumėte priekyje konkurentų. Neįtikėtinai vikri. Mirtinai tiksli. "Razer Naga Trinity", turinti pažangiausią pasaulyje 5G optinį jutiklį su tikru 16 000 DPI, yra optimizuota tikslumui ir greičiui, todėl judesiai bus greiti, burtai tikslingi, o kai mūšiai taps įtempti, išsisuksite iš ugnies. Daugiau pritaikymo būdų Su keičiamomis šoninėmis plokštelėmis, skirtomis 2, 7 ir 12 mygtukų konfigūracijoms, pritaikykite pelę prie savo žaidimo. Kiekvienas mygtukas sukurtas taip, kad išsiskirtų iš kitų, todėl niekada nesuklysite paspaudę, o lietimui jautrus ir garsinis grįžtamasis ryšys užtikrins, kad būsite tikri dėl kiekvieno paspaudimo. Paruošta didesniam veiksmui Kuo daugiau mygtukų turite akimirksniu, tuo didesnis tampa jūsų pranašumas. Turėdami iki 19 programuojamų mygtukų, galėsite rinktis, nesvarbu, ar norite priskirti tik būtiniausius dalykus, ar visiškai išnaudoti visas galimybes ir susieti daiktų sparčiuosius klavišus, burtus ar bet kokias kitas žaidime reikalingas komandas.
description_en - Tipas: Jungtis: su laidu, Jungties tipas: USB, kategorija: Kompiuteriniai žaidimai, Mygtukų skaičius: 19, Maitinimo šaltinis: USB, USB, USB: USB, DPI jautrumas: 16000 dpi
description_et - Patirkite visišką kontrolę savo rankose, kad ir kokį žaidimą žaistumėte. Specialiai MOBA/MMO žaidėjams sukurta "Razer Naga Trinity" leidžia tiksliai sukonfigūruoti pelę ginklams ar bet kam kitam, kad visada būtumėte priekyje konkurentų. Daugiau pritaikymo galimybių Dėl keičiamos šoninės plokštelės pelę galite susikonfigūruoti taip, kaip jums reikia. Rinkinyje yra trys šoninės plokštelės su 2, 7 arba 12 mygtukų. Kiekvienas šone esantis mygtukas sukurtas taip, kad jo beveik neįmanoma nepastebėti. Be to, jie yra mechaniniai jungikliai, užtikrinantys garsinį grįžtamąjį ryšį. Puiki ergonomika Ar po aštuonių valandų grojimo skauda riešus ir maudžia pirštus? Tikrai ne su šia pele - naujoji "Naga" vieno dydžio visiems tinkanti konstrukcija užtikrina maksimalų komfortą net ir ilgų žaidimų maratonų metu. Puikiai pritaikytas visų dydžių rankoms, jis pakankamai lengvas, kad juo būtų patogu naudotis. "Chroma" versija Naudotojai gali pasirinkti vieną iš 16,8 mln. skirtingų pelės apšvietimo spalvų ir pridėti savo prietaisui įvairių apšvietimo efektų. Be to, apšvietimo efektus galima sinchronizuoti su kitais "Chroma" versijos priedais, kad priedai būtų apšviesti lygiai taip pat ir su tokiais pat specialiaisiais efektais.
description_lv - Mėgaukitės visiška žaidimo kontrole! "Razer Naga Trinity" sukurta tam, kad suteiktų jums pranašumą MOBA/MMO žaidimuose, todėl su ja galite konfigūruoti pelę - nuo ginklų iki specialių pritaikymų, kad visada būtumėte priekyje konkurentų. Neįtikėtinai judrus. Mirtinai tikslus "Razer Naga Trinity" optimizuotas tikslumui ir greičiui. Jame įrengtas pažangiausias pasaulyje 5G optinis jutiklis su tikru 16 000 DPI, todėl judesiai bus greiti, magiški žodžiai pataikys į tikslą, o kai mūšis taps aršus, būsite už ugnies linijos. Dar daugiau pritaikymo galimybių Pakeičiami šoniniai skydeliai su 2, 7 ir 12 mygtukų konfigūracijomis Padarykite pelę tinkamesnę savo žaidimui. Kiekvienas mygtukas sukurtas taip, kad išsiskirtų, todėl niekada nepraleisite paspaudimo, o mygtukai reaguoja apčiuopiamai ir girdimai, todėl visada būsite tikri. Kuo daugiau mygtukų, kuriais galite naudotis akimirksniu, tuo daugiau naudos gaunate. Turėdami iki 19 programuojamų mygtukų, galite naudotis tikra galimybių gausa - priskirkite juos svarbiausioms funkcijoms arba susiekite sparčiuosius klavišus, stebuklingus žodžius ar bet kokias kitas žaidimo komandas pagal poreikį.
description_lv - Tipas: optinis, Jungtis: laidinė, Jungties tipas: USB, Kategorija: kompiuteriniai žaidimai, Mygtukai: 19, Maitinimas: USB, DPI jautrumas: 16000 dpi
description_ru - NEĮTIKĖTINAI VIKRŪS. TIKRAI TIKRAI - "Razer Naga Trinity" pelė su naujausiu 5G optiniu jutikliu ir 16 000 DPI realia raiška, optimizuota tikslumui ir greičiui, užtikrina greitus judesius, tikslius burtus ir gebėjimą nepagailint jėgų išbristi iš stiprios ugnies kovos metu. DAUGIAU GALIMYBIŲ KONFIGŪRAVIMUI Su keičiamomis 2, 7 ir 12 mygtukų konfigūracijos šoninėmis juostelėmis pritaikykite pelę prie savo žaidimų patirties. Visus mygtukus lengva apčiuopti, todėl niekada nepraleisite nė vieno mygtuko. Kiekvienas paspaudimas lydimas paspaudimo ir lytėjimo reakcijos, todėl galėsite jaustis užtikrintai atlikdami kiekvieną veiksmą. Kuo daugiau mygtukų po ranka, tuo didesnis pranašumas. Iki 19 programuojamų mygtukų suteikia laisvę pasirinkti, ar norite mygtukams priskirti tik pagrindines komandas, ar išnaudoti visą jų potencialą, susiedami juos su daiktų sparčiaisiais klavišais, burtais ar kitomis su žaidimu susijusiomis komandomis.
description_ru - Tipas: Optinis, Jungtis: Laidas, Jungties tipas: USB, Kategorija: Kompiuteriniai žaidimai, Mygtukų skaičius: 19, Maitinimas: USB, DPI jautrumas: 16000 dpi
description_short_en - 19 mygtukų MMO žaidimų pelė Itin tikslus - iki 16000 dpi - optinis jutiklis Su "Chroma" apšvietimu 3 keičiamos šoninės plokštelės "Razer" mechaniniai jungikliai
description_short_et - 19 mygtukų MMO optimizuota žaidimų pelė Didelio tikslumo - iki 16 000 dpi - optinis jutiklis Trys keičiami šoniniai skydeliai Chromatinio apšvietimo "Razer" mechaniniai jungikliai
description_short_lv - 19 mygtukų MMO žaidimų pelė Itin tikslus - iki 16000 dpi - optinis jutiklis Chroma apšvietimas 3 keičiami šoniniai skydeliai "Razer" mechaniniai jungikliai
description_short_ru - M Pelė su 19 mygtukų Jautrumas iki 16000 dpi optinis jutiklis 3 nuimami šoniniai skydeliai Chroma apšvietimas Razer mechaniniai jungikliai
dimensionalWeight - 518
Dizainas > Produktų grupė - Žaidimų pelė
dydisX - 200
EAN - 8886419332374
Eans - 8886419332374
Elastinės pelės - Jungtis - USB 2.0
Elastinės pelės - Jungtys - USB 2.0
Elastinės pelės - Ryšiai - USB 2.0
Elastinės pelės - Ryšiai - USB 2.0
Ergonomika > Ergonomiškas dizainas - Patobulintas dešiniosios rankos formos veiksnys
feature_group_en - Pelės
feature_group_et - Hiired
feature_group_lv - Peles
feature_group_ru - Pelės
Gamintojas - Razer
Gamintojas - Razer
GAMINTOJO DUOMENŲ LAPAS - https://www.razer.com/gaming-mice/razer-naga-trinity/RZ01-02410100-R3U1#specs
Gamintojo kodas - RZ01-02410100-R3M1
Gamintojo kodas - RZ01-02410100-R3M1
Gamintojo pavadinimas - Razer
gamintojo_kodas - RZ01-02410100-R3M1
Garantija - 2 metai
Garantija - 24
garantijaType - G
gross_weight - 0.3 kg
gross_weight - 0.4
gylis - 7.43
Gylis - 74 mm
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_33493_1.jpg
Kategorija - Kompiuterių priedai :: Periferiniai įrenginiai :: Kompiuterio pelės
Kategorija - Root/Elektronika/PC periferiniai įrenginiai/Pelės ir jutikliniai kilimėliai
Kitos funkcijos > Spalva - Juoda
Kodas - RZ01-02410100-R3M1
LargeDescHTML -
LongDesc -
Maitinimas - Laidinis
Maitinimo funkcijos - -
Modelis - RZ01-02410100-R3M1
MouseCableLength - -
MouseType -
  • Optiniai
  • Žaidimai

  • MPN - RZ01-02410100-R3M1
    name_et - "Razer Naga Trinity" pelė
    net_weight - 0.19
    NumberOfMouseButtons - 9 to 19
    Nuoroda - https://www.razerzone.com/gaming-mice/razer-naga-trinity
    Oda - "Sensora" patarimai - Optinis
    Oda - Interfeisi - USB 2.0
    Paketo turinys - -
    Pakuotės funkcijos > Paletės kiekis - 465 vnt.
    Pakuotės funkcijos > WEE klasifikacija - CL109:5:2017-04-01
    Pakuotės matmenys - -
    Pakuotės svoris - 0.400 kg
    Pakuotės ypatybės > Bendrasis aukštis (mm) - 175 mm
    Pakuotės ypatybės > Bendrasis gylis (mm) - 195 mm
    Pakuotės ypatybės > Bendrasis plotis (mm) - 70 mm
    Pakuotės ypatybės > Bendrojo aukščio pagrindinė dėžė - 205 mm
    Pakuotės ypatybės > Bendrojo gylio pagrindinė dėžė - 420 mm
    Pakuotės ypatybės > Bendrojo pločio pagrindinė dėžė - 215 mm
    Pakuotės ypatybės > EEĮ atliekų mokestis - Taip
    Pakuotės ypatybės > Grynasis svoris pagrindinė dėžė - 2.25 kg
    Pakuotės ypatybės > Pakuotės kiekis - 5 vnt.
    Pakuotės ypatybės > Plastikas (ne PET) - 8.00 g
    Pakuotės ypatybės > Popierius ir kartonas - 200.00 g
    Pakuotės ypatybės > Taros svorio pagrindinė dėžutė - 0.315 kg
    Pakuotės ypatybės > Taros svoris (kg) - 0.208 kg
    Pakuotės ypatybės > Tūrio (m3) - 0.00238875 m³
    Pakuotės ypatybės > Įdėtas akumuliatorius - Ne
    Pavadinimas - "Razer" | Laidinis | "Naga Trinity
    Pavadinimas - "Razer Naga Trinity
    Pavadinimas - "Razer Naga Trinity
    Pavadinimas - RAZER NAGA TRINITY ŽAIDIMŲ PELĖ JUODA
    pavadinimas_pl - "Razer" pelė "Naga Trinity
    pavadinimas_ru - "Razer Naga Trinity" pelė
    Pele - Peles patarimai - Pele ar vadu
    Pele - profilis priklausantis Pele - Jā
    Pelė - Apklausos dažnis - 1000 Hz Ultrapolling
    Pelė - Apšvietimas - Įvairiaspalvis
    Pelė - Apšvietimas - Įvairiaspalvis
    Pelė - Apšvietimas - Įvairiaspalvis
    Pelė - dažnis - 1000 Hz Ultrapolling
    Pelė - Duomenų dažnis - 1000 Гц Ultrapolling
    Pelė - Duomenų perdavimas - 1000 Hz Ultrapolling
    Pelė - jutiklio jautrumas - 16000 dpi
    Pelė - jutiklio jautrumas - 16000 dpi
    Pelė - jutiklio jautrumas - 16000 dpi
    Pelė - jutiklio jautrumas - 16000 dpi
    Pelė - Jutiklio tipas - Optinis
    Pelė - Jutiklio tipas - Optinis
    Pelė - Jutiklio tipas - Optinis jutiklis
    Pelė - klavišų skaičius - 19
    Pelė - klavišų skaičius - 19
    Pelė - klavišų skaičius - 19
    Pelė - klavišų skaičius - 19
    Pelė - Papildomi klavišai - 2 papildomi klavišai viršuje
    Pelė - Papildomi klavišai - 2 papildomi mygtukai viršuje
    Pelė - Papildomi klavišai - 2 papildomi mygtukai viršuje
    Pelė - Papildomi klavišai - 2 papildomi mygtukai viršuje
    Pelė - Papildomi klavišai - 2 papildomi mygtukai šone
    Pelė - Papildomi klavišai - 2 papildomi mygtukai šone
    Pelė - Papildomi klavišai - 2 papildomi mygtukai šone
    Pelė - Papildomi klavišai - 2 papildomi raktai šone
    Pelė - Papildomi klavišai - 7 MOBA klavišai šone
    Pelė - Papildomi klavišai - 7 MOBA mygtukai
    Pelė - Papildomi klavišai - 7 MOBA raktai
    Pelė - Papildomi klavišai - 7 MOBA raktai
    Pelė - Papildomi klavišai - 12 MMO klavišų šone
    Pelė - Papildomi klavišai - 12 MMO klavišų šone
    Pelė - Papildomi klavišai - 12 MMO mygtukų šone
    Pelė - Papildomi klavišai - 12 MMO mygtukų šone
    Pelė - Pelės tipas - Laidinė pelė
    Pelė - Pelės tipas - Laidinė pelė
    Pelė - Pelės tipas - Laidinė pelė
    Pelė - profiliai - Jah
    Pelė - profiliai - Taip
    Pelė - profiliai - Taip
    Pelė - ratukas - 4 krypčių
    Pelė - ratukas - Taip
    Pelė - reakcijos laikas - 1 ms
    Pelė - reakcijos laikas - 1 ms
    Pelė - reakcijos laikas - 1 ms
    Pelė - reakcijos laikas - 1 ms
    Pelė - ritinėlis - 4 krypčių
    Pelė - ritinėlis - Jah
    Pelė - Slinkimo ratukas - 4 krypčių
    Pelė - Slinkimo ratukas - 4 krypčių
    Pelė - Slinkimo ratukas - Jā
    Pelė - Slinkimo ratukas - Taip
    Pelė - sąsaja - USB 2.0
    Pelė - sąsaja - USB 2.0
    Pelė - sąsajos - USB 2.0
    Pelė - Žaibas - Įvairių spalvų
    plotis - 11.89
    Plotis - 119 mm
    prekės ženklas - Razer
    ProdDesc - "Razer Naga Trinity" pelė (RZ01-02410100-R3M1)
    producerCode - RZ01-02410100-R3M1
    productName - "Razer" | Laidinis | "Naga Trinity
    productSize - Normalus
    ProduktasPaveikslas - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/RZ01-02410100-R3M1-01.jpg
    Produkto nuotrauka4 -
    Produkto paveikslėlis2 - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/RZ01-02410100-R3M1-02.jpg
    Produkto paveikslėlis3 -
    Programinė įranga - -
    Resoliution - 16000 dpi
    Sistemos reikalavimai - -
    sizeY - 185
    sizeZ - 70
    Spalva -
  • Juodos spalvos
  • Razer Chroma RGB apšvietimas

  • svoris - 0.1 kg
    Svoris - 0.4
    Svoris - 0.120 kg
    svoris - 405
    Sąsaja - USB
    Techninė informacija > Belaidis ryšys - Ne
    Techninė informacija > Gamintojas - Razer
    Techninė informacija > Garantija - 24 mėnesiai
    Techninė informacija > Grynasis svoris - 0.242 kg
    Techninė informacija > Kitos funkcijos - 16 000 DPI 5G optinis jutiklis. Daugybę apdovanojimų pelnę "Razer™" mechaniniai jungikliai. "Razer Chroma™" apšvietimas su 16,8 mln. pritaikomų spalvų variantų.
    Techninė informacija > Produkto pavadinimas - Naga Trinity
    Techninė informacija > Įrenginio tipas - Laidinis
    title_en - "Razer Naga Trinity" žaidimų pelė
    title_lv - "Razer Naga Trinity" žaidimų pelė
    title_ru - "Razer Naga Trinity" žaidimų pelė
    Trumpas aprašymas - "Razer" pelė "Naga Trinity Gaming" juoda, skirta dešiniarankiams
    Trumpas aprašymas - laidinis | optinis | 16000 dpi | nuimami šoniniai skydeliai | foninis apšvietimas 16,8 mln. spalvų
    vardas_lv - Razer Naga Trinity oda
    warrantyLength - 24
    Įvesties įrenginys > Programuojami mygtukai - Iki 19 programuojamų mygtukų
    Įvesties įrenginys > Slinkimo kryptys - Žaidimų klasės lietimui jautrus slinkimo ratukas
    Category 1 - Eingabegeräte
    Category 2 - Mäuse
    Desc - Tips: Optiskā, Savienojums: Ar vadu, Savienojuma veids: USB, Kategorija: Datorspēlēm, Pogu skaits: 19, Krāsa: Melna, Barošana: USB, DPI jutība: 16000 dpi, Garantija: 2 gadi
    height - 4.29
    Height - 43 mm
    WirelessCompatibility - No
    General - Height (mm) - 43
    Üldine - Kõrgus (mm) - 43
    Vispārīgi - Augstums (mm) - 43
    General - Length (mm) - 119
    Üldine - Pikkus (mm) - 119
    Vispārīgi - Garums (mm) - 119
    General - Width (mm) - 74
    Üldine - Laius (mm) - 74
    Vispārīgi - Platums (mm) - 74
    General - Color - Black
    Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
    Üldine - Värvus - Must
    General - Weight (g) - 120
    Üldine - Kaal (g) - 120
    Vispārīgi - Svars (g) - 120
    Gross weight - 0.45 kg
    Gross Weight Kg - 0,2
    Üldine - Nõuded arvutile - Internetiühendus (juhtetarkvara paigalduseks)
    Üldine - Nõuded arvutile - Vaba USB pesa
    General - System requirements - Internet connection (for driver installation)
    Vispārīgi - Sistēmas prasības - Interneta pieslēgums (draivera instalēšanai)
    General - System requirements - Free USB port
    Vispārīgi - Sistēmas prasības - Brīvs USB ports
    Общие характеристики - Длина (мм) - 119
    Общие характеристики - Ширина (мм) - 74
    Общие характеристики - Цвет - Черный
    Общие характеристики - Вес (г) - 120
    Общие характеристики - Высота (мм) - 43
    Общие характеристики - Системные требования - Свободный USB порт
    Общие характеристики - Системные требования - Доступ к интернету для установки драйвера
    barcode - 8886419332374
    category_en - Computers & Components > Computer peripherals > Mouses
    category_en - Peripherals
    category_et - Lisaseadmed
    category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Peles
    category_lv - Papildus ierīces
    category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Peles
    category_ru - Дополнительные устройства
    description_en - Experience the power of total control in your hand, no matter what game you play. Designed to provide you that edge you need in MOBA/MMO gameplay, the Razer Naga Trinity lets you configure your mouse for everything from weapons to build customizations so you’ll always be ahead of the competition. Incredibly deft. Deadly accurate.
    Equipped with the world’s most advanced 5G optical sensor with true 16,000 DPI, the Razer Naga Trinity is optimized for precision and speed, ensuring movements are swift, your spells are on target, and that you get out of the fire when battles turn intense. More ways to customize
    With interchangeable side plates for 2, 7 and 12-button configurations, transmute your mouse to suit your gameplay. Each button is designed to stand out so you’ll never misclick, providing tactile and audible feedback so you’ll be assured of every actuation. Ready for more action
    The more buttons you have instant access to, the greater your advantage becomes. With up to 19 programmable buttons, be spoilt for choice whether you’re assigning just the essentials or going full-out to bind item hotkeys, spells or any other in-game commands you need.
    description_en - Type: Optical,
    Connection: with wire, Connection type: USB,
    Category: Computer Games,
    Number of buttons: 19,
    Power supply: USB,
    DPI sensitivity: 16000 dpi
    description_et - Kogege täielikku kontrolli oma käes, olenemata sellest, millist mängu mängid. Disainitud spetsiaalselt MOBA/MMO mänguritele võimaldab Razer Naga Trinity teil täpselt seadistada oma hiirt relvade või millegi muu jaoks, et oleksite alati konkurendist ees. Rohkem võimalusi kohandamiseks
    Tänu vahetatavale küljeplaadile saate oma hiire seadistada täpselt nii nagu vaja. Komplektis on kolm küljeplaati millel on kas 2, 7 või 12 nuppu. Iga nupp küljel on disainitud nii, et sellest on pea võimatu mööda vajutada. Lisaks on tegemist mehaaniliste lülititega, mis pakuvad kuuldavat tagasisidet. Suurepärane ergonoomika
    Peale kaheksatunnist mängimismaratoni on randmed haiged ning sõrmed krampis? Selle hiirega kohe kindlalt mitte - Naga uus, üks-mõõt-sobib-kõigile disain pakub maksimaalset mugavust ka pikkadel mängumaratonidel. Perfektse disainiga, sobib kõikidele käemõõtudele ning on samas piisavalt kerge, et mugavalt opereerida. Chroma versioon
    Kasutaja saab valida hiire valgustuse värvuse 16,8 miljoni erineva värvitooni vahel ning lisada erinevaid valgustusefekte oma seadmele. Lisaks saab sünkroniseerida valgustusefekte teiste Chroma versiooni lisatarvikute vahel, et lisaseadmed oleks täpselt samamoodi valgustatud ning samade eriefektidega.
    description_lv - Izbaudiet pilnīgu kontroli pār savu spēli! Pele Razer Naga Trinity ir radīta, lai nodrošinātu jums pārsvaru MOBA/MMO spēlēs, — tā ļauj jums konfigurēt savu peli jebkam, sākot no bruņojuma līdz specifiskiem pielāgojumiem, lai jūs vienmēr atrastos priekšā saviem konkurentiem. Neticami veikla. Nāvīgi precīza
    Pele Razer Naga Trinity ir optimizēta precizitātei un ātrumam. Tā ir aprīkota ar pasaulē progresīvāko 5G optisko sensoru ar reālu 16 000 DPI, kas nodrošina, ka kustības ir ātras, burvju vārdi trāpa mērķī un jūs izkļūstat no apšaudes, kad kauja kļūst sīva. Vēl vairāk pielāgošanas iespēju
    Pārveidojiet peli atbilstoši savai spēlei, pateicoties maināmajiem sānu paneļiem ar 2, 7 un 12 pogu konfigurācijām. Katra poga ir konstruēta, lai izceltos, tāpēc nekad nenospiedīsit garām, turklāt pogas nodrošina sajūtamu un sadzirdamu atbildes reakciju, lai jūs vienmēr būtu pārliecināts par ikkatru nostrādi. Gatava darīt vairāk
    Jo lielākam pogu skaitam jums ir tūlītēja piekļuve, jo lielāku priekšrocību iegūstat. Pateicoties līdz 19 programmējamām pogām, varat baudīt īstu iespēju pārpilnību — piešķiriet tām svarīgākās funkcijas vai piesaistiet priekšmetu karstos taustiņus, burvju vārdus vai jebkuras citas spēles komandas pēc nepieciešamības.
    description_lv - Tips: Optiskā,
    Savienojums: Ar vadu, Savienojuma veids: USB,
    Kategorija: Datorspēlēm,
    Pogu skaits: 19,
    Barošana: USB,
    DPI jutība: 16000 dpi
    description_ru - НЕВЕРОЯТНО ЛОВКАЯ. СМЕРТЕЛЬНО ТОЧНАЯ.
    Мышь Razer Naga Trinity с самым современным оптическим сенсором 5G с реальным разрешением 16 000 DPI, оптимизированная для точности и скорости, гарантирует стремительность движений, точность заклинаний и возможность выйти невредимым из-под плотного обстрела во время боя. БОЛЬШЕ ВОЗМОЖНОСТЕЙ ДЛЯ НАСТРОЙКИ
    Благодаря сменным боковым панелям с 2-, 7- и 12-кнопочной конфигурацией изменяйте возможности своей мыши в соответствии с игровым процессом. Все кнопки легко определяются на ощупь, поэтому вы никогда не промахнетесь. Каждое нажатие сопровождается щелчком и тактильным откликом, так что вы сможете уверенно выполнить любое действие. ГОТОВНОСТЬ К ДОПОЛНИТЕЛЬНЫМ ДЕЙСТВИЯМ
    Чем больше кнопок у вас под рукой, тем заметнее преимущество. До 19 программируемых кнопок обеспечат свободу выбора: можно назначить кнопкам лишь основные команды либо использовать кнопки на всю мощь, связав с ними горячие клавиши для предметов, заклинания или любые другие необходимые в игре команды.
    description_ru - Тип: Оптический,
    Подключение: провод,
    Тип подключения: USB,
    Категория: Компьютерные Игры,
    Количество кнопок: 19,
    Питание: USB,
    Чувствительность DPI: 16000 dpi
    description_short_en - 19-button MMO gaming mouse Ultra-precise – up to 16000 dpi – optical sensor With Chroma lightning 3 interchangeable side plates Razer mechanical switches
    description_short_et - 19-nupuline MMO-optimiseeritud mängurihiir Ülitäpne – kuni 16000 dpi – optiline sensor Kolm vahetatavat küljeplaati Chroma valgustusega Razer mehaanilised lülitid
    description_short_lv - 19 pogu MMO spēļu spēlēšanas pele Īpaši precīzs – līdz 16000 dpi – optiskais sensors Chroma apgaismojums 3 maināmi sānu paneļi Razer mehāniskie slēdži
    description_short_ru - Мышка м 19 кнопками Чувствительность до 16000 dpi оптический сенсор 3 съемных боковых панели Chroma освещение Razer механические переключатели
    dimensionalWeight - 518
    Design > Product family - Gaming mouse
    sizeX - 200
    EAN - 8886419332374
    Eans - 8886419332374
    Elastic мышки - Соединение - USB 2.0
    Elastic hiired - Ühendused - USB 2.0
    Elastic mice - Connectivity - USB 2.0
    Elastic peles - Savienojamība - USB 2.0
    Ergonomics > Ergonomic design - Enhanced right-handed form factor
    feature_group_en - Mice
    feature_group_et - Hiired
    feature_group_lv - Peles
    feature_group_ru - Мышки
    Producer - Razer
    Manufacturer - Razer
    MANUFDATASHEET - https://www.razer.com/gaming-mice/razer-naga-trinity/RZ01-02410100-R3U1#specs
    ProducerCode - RZ01-02410100-R3M1
    Manufacturer Code - RZ01-02410100-R3M1
    Manufacturer Name - Razer
    manufacturer_code - RZ01-02410100-R3M1
    Warranty - 2 years
    Warranty - 24
    warrantyType - G
    gross_weight - 0.3 kg
    gross_weight - 0.4
    depth - 7.43
    Depth - 74 mm
    ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_33493_1.jpg
    Category - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Datorpeles
    Category - Root/Electronics/PC peripherals/Mice and touchpads
    Other features > Colour - Black
    Code - RZ01-02410100-R3M1
    LargeDescHTML -  
    LongDesc -
    Power - Corded
    PowerFeatures - -
    Model - RZ01-02410100-R3M1
    MouseCableLength - -
    MouseType -
  • Optical
  • Gaming

  • MPN - RZ01-02410100-R3M1
    name_et - Razer hiir Naga Trinity
    net_weight - 0.19
    NumberOfMouseButtons - 9 to 19
    Link - https://www.razerzone.com/gaming-mice/razer-naga-trinity
    Pele - Sensora tips - Optiskais
    Pele - Interfeisi - USB 2.0
    PackageContents - -
    Package features > Palette Qty - 465 pc(s)
    Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
    PackageDimensions - -
    PackageWeight - 0.400 kg
    Package features > Gross height (mm) - 175 mm
    Package features > Gross depth (mm) - 195 mm
    Package features > Gross width (mm) - 70 mm
    Package features > Gross height master carton - 205 mm
    Package features > Gross depth master carton - 420 mm
    Package features > Gross width master carton - 215 mm
    Package features > WEEE tax - Yes
    Package features > Net weight master carton - 2.25 kg
    Package features > Packing quantity - 5 pc(s)
    Package features > Plastic (No PET) - 8.00 g
    Package features > Paper/Pasteboard - 200.00 g
    Package features > Tare weight master carton - 0.315 kg
    Package features > Tare weight (kg) - 0.208 kg
    Package features > Volume (m3) - 0.00238875 m³
    Package features > Embeeded battery - No
    Name - Razer | Wired | Naga Trinity
    Name - Razer Naga Trinity
    Name - Razer Naga Trinity
    Name - RAZER NAGA TRINITY GAMING MOUSE BLACK
    name_en - Razer mouse Naga Trinity
    name_ru - Razer мышь Naga Trinity
    Pele - Peles tips - Pele ar vadu
    Pele - Profili - Jā
    Mouse - Polling rate - 1000 Hz Ultrapolling
    Hiir - Valgustus - Mitmevärviline
    Мышка - Освещение - Многоцветная
    Pele - Apgaismojums - Daudzkrāsu
    Pele - Aptaujas biežums - 1000 Hz Ultrapolling
    Мышка - Частота данных - 1000 Гц Ultrapolling
    Hiir - Andmeedastus - 1000 Hz Ultrapolling
    Mouse - Sensor sensitivity - 16000 dpi
    Hiir - Sensori tundlikkus - 16000 dpi
    Мышка - Чувствительность сенсора - 16000 dpi
    Pele - Sensora jutība - 16000 dpi
    Mouse - Sensor type - Optical
    Hiir - Sensori tüüp - Optiline
    Мышка - Тип датчика - Оптический сенсор
    Mouse - Number of keys - 19
    Hiir - Klahvide arv - 19
    Мышка - Число клавиш - 19
    Pele - Taustiņu skaits - 19
    Hiir - Lisaklahvid - 2 lisaklahvi peal
    Mouse - Extra keys - 2 extra buttons on top
    Мышка - Дополнителные клавишы - 2 доп.клавиши наверху
    Pele - Papildus taustiņi - 2 papildu pogas augšpusē
    Mouse - Extra keys - 2 extra buttons on side
    Мышка - Дополнителные клавишы - 2 дополнительные кнопки сбоку
    Pele - Papildus taustiņi - 2 papildus pogas sānos
    Hiir - Lisaklahvid - 2 lisaklahvi küljel
    Hiir - Lisaklahvid - 7 MOBA klahvi küljel
    Mouse - Extra keys - 7 MOBA buttons
    Мышка - Дополнителные клавишы - 7 MOBA клавиш
    Pele - Papildus taustiņi - 7 MOBA taustiņi
    Hiir - Lisaklahvid - 12 MMO klahvi küljel
    Мышка - Дополнителные клавишы - 12 MMO клавиш сбоку
    Mouse - Extra keys - 12 MMO buttons on side
    Pele - Papildus taustiņi - 12 MMO pogas sānos
    Mouse - Mouse type - Wired mouse
    Hiir - Hiire tüüp - Juhtmega hiir
    Мышка - Тип мышки - Проводная мышь
    Hiir - Profiilid - Jah
    Mouse - Profiles - Yes
    Мышка - Профили - Да
    Мышка - Колесико - 4-направленное
    Мышка - Колесико - Да
    Mouse - Response time - 1 ms
    Hiir - Reageerimisaeg - 1 ms
    Мышка - Время реагирования - 1 мс
    Pele - Reakcijas laiks - 1 ms
    Hiir - Kerimisrullik - 4-suunaline
    Hiir - Kerimisrullik - Jah
    Mouse - Scroll wheel - 4-way
    Pele - Ritināšanas ritenītis - 4-virzienu
    Pele - Ritināšanas ritenītis - Jā
    Mouse - Scroll wheel - Yes
    Hiir - Liides - USB 2.0
    Мышка - Интерфейс - USB 2.0
    Mouse - Interfaces - USB 2.0
    Mouse - Lightning - Multi color
    width - 11.89
    Width - 119 mm
    brand - Razer
    ProdDesc - Razer Naga Trinity Mouse (RZ01-02410100-R3M1)
    producerCode - RZ01-02410100-R3M1
    productName - Razer | Wired | Naga Trinity
    productSize - Normal
    ProductPicture - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/RZ01-02410100-R3M1-01.jpg
    ProductPicture4 -
    ProductPicture2 - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/RZ01-02410100-R3M1-02.jpg
    ProductPicture3 -
    Software - -
    Resoliution - 16000 dpi
    SystemRequirements - -
    sizeY - 185
    sizeZ - 70
    Color -
  • Black
  • Razer Chroma RGB lighting

  • weight - 0.1 kg
    Weight - 0.4
    Weight - 0.120 kg
    weight - 405
    Interface - USB
    Technical details > Wireless connection - No
    Technical details > Producer - Razer
    Technical details > Warranty - 24 month(s)
    Technical details > Net weight - 0.242 kg
    Technical details > Other features - 16,000 DPI 5G optical sensor. Multi-Award Winning Razer™ Mechanical Switches. Razer Chroma™ lighting with 16.8 million customizable color options.
    Technical details > Product name - Naga Trinity
    Technical details > Device type - Wired
    title_en - Razer Naga Trinity Game Mouse
    title_lv - Razer Naga Trinity Spēļu pele
    title_ru - Razer Naga Trinity Игровая мышь
    Short description - Razer Mouse Naga Trinity Gaming black für Rechtshänder
    ShortDescription - przewodowa | optyczna | 16000 dpi | wymienne panele boczne | podświetlenie 16,8 mln kolorów
    name_lv - Razer pele Naga Trinity
    warrantyLength - 24
    Input device > Programmable buttons - Up to 19 programmable buttons
    Input device > Scrolling directions - Gaming-grade tactile scroll wheel
    73,16 €
    Razer Naga Trinity, USB, Black
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visos kategorijos