Razer Basilisk Ultimate + Mouse Dock, Wireless, Optical, Black

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 498546 Produkto kodas: RZ01-03170100-R3G1
Sandėlyje yra 3 vnt.
Garantija: 2 metų (Garantija verslo subjektams 1 metai)
192,96 €
Pristatymo parinktys Daugiau apie pristatymą
  • Atsiimkite Omniva terminale 1,99 €: 08.05.2024
  • Atsiimkite DPD terminale 1,99 €: 08.05.2024
  • Pristatymas Lietuvoje (DPD kurjerių paštas) 3,99 €: 08.05.2024
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Pritaikymas: Gaming
  • Spalva: Juoda
  • Jungties tipas: Bevielis
  • Jungties tipas: USB belaidis ryšys
  • Jungties tipas: USB laidas
  • Jutiklių technologija: Optinis
Pagrindinė informacija
Pritaikymas Gaming

Ši programa - tai vadovas, padedantis nustatyti, ar pelė labiau tinka staliniam, ar nešiojamajam kompiuteriui.

Nešiojamųjų kompiuterių pelės yra nedidelio dydžio, todėl tinka dirbti keliaujant.

Jei nešiojamąjį kompiuterį dažniausiai naudosite tam tikroje darbo vietoje, patartina įsigyti standartinio dydžio stacionarią pelę, kad būtų patogiau ilgai dirbti kompiuteriu. Standartinės pelės prie nešiojamojo kompiuterio jungiamos laidu, kad veiktų ilgai ir stabiliai. Kita vertus, belaidėms pelėms reikia periodiškai keisti akumuliatorių.

Žaidimams skirtos pelės turi daugiau mygtukų, tikslesnę optiką ir geresnę skiriamąją gebą. Pažangesniems žaidimams TopPC.lt rekomenduoja žaidimų pelę su laidiniu duomenų perdavimu .

Kasdieniam naudojimui TopPC.lt rekomenduoja lazerinę pelę su PS/2 arba USB jungtimi.

Spalva Juoda
Pelės korpuso spalva. Šis parametras yra pažintinis ir gali skirtis nuo realios pelės spalvos.
Funkcionalumas
Mygtukų skaičius : 11
Apšvietimas : Yra
Apšvietimo spalva : RGB
Uostai ir įranga
Jungties tipas Bevielis

Duomenų perdavimas nusako kaip pelė sujungta su kompiuteriu.

Laidinis sujungimas yra klasikinis, greitas ir patikrintas būdas (elektros kabelis su USB ar PS/2 kontaktu).

Bevielis sujungimas reikalauja periodiškai keisti baterijas arba įkrauti akumuliatorių, bet leidžia laisvai naudotis pele, nesirūpinant apie dažnai trukdantį laidą. Tokios pelės yra idealios darbui su portatyviniu kompiuteriu prie kurio jos prijungiamos bluetooth arba infrared pagalba. Tačiau būtina atsiminti, kad jos sveria truputį daugiau, nei laidinės pelės ir ne visada yra stabilus sujungimas.

Jungties tipas : USB belaidis ryšys, USB laidas
Specifikacija
Jungiklių gamintojas : Razer
Jungiklio modelis : Razer Optical
Svoris (g) : 107
Laido ilgis : 1.8
Jutikliai
Jutiklių technologija Optinis

Yra optinės ir lazerinės pelės.

Lazerinės pelės yra aukštesnio tikslumo ir sunaudoja mažiau energijos, be to, šios pelės gali dirbti ant stiklinio ar veidrodinio paviršiaus.

Optinės pelės yra plačiausiai naudojamos dėl savo patrauklios kokybės/kainos santykio. Jose nėra jokių mechaninių detalių, todėl jos veikia greitai ir tiksliai.

Maksimalus jautrumas (dpi) : 20000
Jutiklio gamintojas : Razer
Jutiklio modelis : Razer Focus Plus
Apklausos dažnis (Hz) : 1000
Išsamesnė specifikacija
Belaidis - atsparus - 100 valandų
Belaidis ryšys - Baterijos veikimo laikas - 100 valandų
Belaidis ryšys - Baterijos veikimo laikas - 100 valandų
Belaidis ryšys - Belaidė technologija - 2,4 GHz
Belaidis ryšys - Belaidė technologija - 2,4 GHz
Belaidis ryšys - Belaidė technologija - 2.4 GHz
Belaidis ryšys - Belaidė technologija - 2.4 GHz
Belaidis ryšys - ištvermė - 100 valandų
Belaidis ryšys - maitinimas - Įmontuotas įkraunamas akumuliatorius
Belaidis ryšys - Maitinimo šaltinis - Integruotas akumuliatorius
Belaidis ryšys - Maitinimo šaltinis - Integruotas akumuliatorius
Belaidis ryšys - Maitinimo šaltinis - Įmontuotas akumuliatorius
Bendra - Aukštis (mm) - 42
Bendra - Aukštis (mm) - 42
Bendra - Aukštis (mm) - 42
Bendra - ilgis (mm) - 130
Bendra - ilgis (mm) - 130
Bendra - ilgis (mm) - 130
Bendra - Kabelio ilgis - 180 cm
Bendra - Kabelio ilgis - 180 cm
Bendra - Kabelio ilgis - 180 cm
Bendra - Plotis (mm) - 60
Bendra - Plotis (mm) - 60
Bendra - Plotis (mm) - 60
Bendra - Spalva - Juoda
Bendra - Spalvos - Juoda / sidabrinė
Bendra - Spalvos - Turi
Bendra - Svoris (g) - 107
Bendra - Svoris (g) - 107
Bendra - Svoris (g) - 107
Bendrieji - Kompiuterio reikalavimai - Vaba USB pesa
Bendrieji - Sistemos reikalavimai - Laisvas USB prievadas
Bendrieji - Sistemos reikalavimai - Laisvas USB prievadas
Bendrosios charakteristikos - Ilgis (mm) - 130
Bendrosios charakteristikos - Kabelio ilgis - 180 cm
Bendrosios charakteristikos - Plotis (mm) - 60
Bendrosios charakteristikos - Spalva - Juoda
Bendrosios charakteristikos - Svoris (g) - 107
Bendrosios savybės - Aukštis (mm) - 42
Bendrosios specifikacijos - Sistemos reikalavimai - Laisvas USB prievadas
brūkšninis kodas - 8886419332763
category_en - Periferiniai įrenginiai
category_et - Priedai
category_lv - Papildomi įrenginiai
category_ru - Papildomi įrenginiai
description_en - Pritaikymo galimybės Razer Basilisk Ultimate pergalė dar niekada nebuvo tokia asmeniška. Kadangi tai yra didelio našumo belaidė žaidimų pelė, kurią galima pritaikyti taip, kad ji atrodytų, veiktų ir jaustųsi būtent taip, kaip norite, vieninteliai žmonės, kuriems pritrūks galimybių, bus jūsų priešininkai. Dėl "Razer HyperSpeed" belaidžio ryšio, 25 % greitesnio nei bet kuri kita prieinama belaidžio ryšio technologija, net nesuprasite, kad žaidžiate naudodami belaidę pelę, nes ji pasižymi didele perdavimo sparta, mažiausiu paspaudimo vėlavimu ir sklandžiu dažnio perjungimu triukšmingiausioje, duomenų prisotintoje aplinkoje. 11 programuojamų mygtukų Turėkite didesnį komandų arsenalą po ranka, naudodami "Razer Synapse 3" nusistatykite mėgstamas makrokomandas ir antrines funkcijas. Kaip ir laidiniame variante, "Razer Basilisk Ultimate" yra firminė daugiafunkcinė mentelė. 14 pritaikomų "Razer Chroma™" apšvietimo zonų Kiekvieną šios belaidės pelės apšvietimo zoną galima individualiai suprogramuoti "Chroma Studio", todėl ši pelė taps išskirtiniu jūsų kovinės grupės papildymu, kai apšviesite savo priešininkus. Pritaikomas slinkimo ratuko pasipriešinimas "Razer Basilisk Ultimate" apačioje yra ratukas, kuriuo galite reguliuoti slinkimo ratuko pasipriešinimą, kad jis būtų toks sklandus arba toks takus, kokio norite. Turėdami tokią personalizavimo galimybę, galėsite tiksliau atlikti "zuikio šuolį", pasirinkti ginklą ir kitus slinkimo ratuko veiksmus. Iki 100 valandų veikiantis akumuliatorius Patobulintas belaidžio maitinimo efektyvumas užtikrina, kad jis nepertraukiamai veiktų iki 100 valandų. 5 įmontuoti atminties profiliai Atsineškite savo nustatymus bet kur ir būkite pasirengę rungtynėms akimirksniu. Įjunkite iki 5 profilių konfigūracijų iš įmontuotos atminties arba pasirinktinius nustatymus per debesų saugyklą. "Razer" pelės dokas Suteikite daugiau charakterio savo kovinei įrangai su efektyviu įkrovimo doku, kurį galima sklandžiai integruoti su kitais "Razer Chroma" palaikančiais įrenginiais.
description_et - Pergalė dar niekada nebuvo tokia asmeniška. "Razer Basilisk Ultimate" yra didelio našumo belaidė žaidimų pelė, kurios išvaizdos ir pojūčio norite. Vieninteliai, kuriems trūksta galimybių, yra jūsų priešininkai. "Razer HyperSpeed" belaidžio ryšio technologija yra 25 % greitesnė nei bet kuri kita belaidžio ryšio technologija - greitas duomenų perdavimas ir vientisas suderinamumas - tai kaip jokia kita laidinė pelė... tik su didele judėjimo laisve. 11 programuojamų mygtukų "Basilisk Ultimate" galima visiškai konfigūruoti naudojant "Razer Synapse 3" - 11 pelės mygtukų leidžia kurti makrokomandas ir antrines funkcijas, todėl kiekvieną judesį galima atlikti greitai ir lengvai. 14 "Razer Chroma" šviesos zonų Kiekvieną "Basilisk" šviesos zoną galima individualiai konfigūruoti naudojant "Chroma Studio", todėl mušdami priešininkus gausite puikius apšvietimo efektus. Keičiamo jautrumo slinkimo ratukas Po "Razer Basilisk" pele esantis slinkimo ratukas leidžia keisti slinkimo ratuko jautrumą. Tai leidžia dar tiksliau ir greičiau atlikti šuolius, pasirinkti ginklą ir kitas slinkimo ratukui priskirtas užduotis. 100 valandų žaidimo iš eilės Patobulinta belaidžio ryšio technologija leidžia žaisti "Basilisk Ultimate" iki 100 valandų iš eilės - žaisti 10 valandų per dieną? Tiesiog įkraukite kas dešimt dienų. 5 atminties profiliai Naudodami "Basilisk Ultimate" galite aktyvuoti iki 5 skirtingų žaidimų profilių. Taigi galite pasiimti nustatymus su savimi ir akimirksniu pasiruošti mūšiui. "Razer" pelės dokas Patogus įkrovimo dokas lengvai integruojamas su kitais "Razer Chroma" įrenginiais.
description_lv - Labai lengvai pritaikomas Dėl "Razer Basilisk Ultimate" laimėjimas dar niekada nebuvo toks asmeniškas. Su šia itin našia belaidžio ryšio žaidimų pele galėsite pritaikyti išvaizdą, žaidimo stilių ir rankos pojūtį taip, kaip norite, todėl vieninteliai, kurie liks nuošalyje, bus jūsų priešininkai. "Razer HyperSpeed" belaidžio ryšio technologija 25 % greitesnė už bet kurią kitą belaidžio ryšio technologiją - net nepastebėsite, kad naudojate belaidę pelę, nes sparčiai perduodami duomenys, mažiausias paspaudimo vėlavimas ir sklandus dažnio perjungimas triukšmingiausioje ir labiausiai duomenų prisotintoje aplinkoje. 11 programuojamų mygtukų Gaukite puikių komandų arsenalą po ranka, priskirdami makrokomandas ir antrines funkcijas per "Razer Synapse 3". "Razer Basilisk Ultimate" turi originalų daugiafunkcį sparnelį, kaip ir laidinė versija. 14 pritaikomų "Razer Chroma™" apšvietimo zonų Kiekvieną šios belaidės pelės apšvietimo zoną galima individualiai užprogramuoti "Chroma Studio" programoje, todėl savo mūšio vietą galėsite papildyti unikaliais apšvietimo akcentais. Reguliuojamas slinkimo ratuko pasipriešinimas "Razer Basilisk Ultimate" apačioje yra slinkimo mygtukas, kuriuo galite reguliuoti slinkimo ratuką, kad jis būtų toks sklandus arba takus, kokio norite. Naudodamiesi šiuo pritaikymo lygiu galite tiksliau atlikti "Bunny Hop" šuolius, pasirinkti ginklą ir kitus veiksmus su slinkimo ratuku. Iki 100 valandų veikiantis akumuliatorius Pažangus belaidžio maitinimo efektyvumas užtikrina nepertraukiamą veikimą iki 100 valandų maksimaliu galingumu. Vidinė atmintis penkiems profiliams Nustatymus pasiimkite su savimi, kad ir kur keliautumėte, ir būkite pasiruošę groti vos tik panorėję. Įjunkite bet kurį iš penkių vidinėje atmintyje saugomų profilių arba pritaikykite nustatymus naudodami debesų saugyklą "Razer Mouse Dock" Pritaikykite savo mūšio stotį su efektyviu įkrovimo doku, kuris sklandžiai veikia su kitais "Razer Chroma" palaikančiais "Razer" įrenginiais.
description_ru -
description_short_en - 11 mygtukų belaidė žaidimų pelė Tikslus 20 000 dpi "Razer Focus+" optinis jutiklis Galima naudoti ir belaidžiu, ir laidiniu būdu 14 "Razer Chroma" apšvietimo zonų Komplekte yra įkrovimo dokas
description_short_et - 11 mygtukų belaidė žaidimų pelė Labai tikslus 20 000 dpi "Razer Focus+" optinis jutiklis Galima naudoti belaidžiu arba laidiniu būdu 14 "Razer Chroma" šviesos zonų Komplekte yra įkrovimo dokas
description_short_lv - 11 mygtukų belaidė žaidimų pelėTikslus 20 000 dpi "Razer Focus+" optinis jutiklisGalima naudoti laidu arba belaidžiu ryšiu14 "Razer Chroma" apšvietimo zonųĮ komplektaciją įeina įkrovimo dokas
description_short_ru -
Eans - 8886419332763
feature_group_en - Pelės
feature_group_et - Hiired
feature_group_lv - Peles
feature_group_ru - Pelės
Gamintojas - Razer
Gamintojo kodas - RZ01-03170100-R3G1
gamintojo_kodas - RZ01-03170100-R3G1
gylis - 8
Kategorija - Root/Elektronika/PC periferiniai įrenginiai/Pelės ir jutikliniai kilimėliai
name_et - "Razer Basilisk Ultimate" belaidė pelė + įkrovimo dokas
Oda - "Sensora" patarimai - "Razer Focus+" optinis jutiklis
Oda - Interfeisi - USB 2.0
Pavadinimas - "Razer Basilisk Ultimate" ir pelės dokas
pavadinimas_pl - "Razer" belaidė pelė "Basilisk Ultimate" + dokas
pavadinimas_ru - "Razer Basilisk Ultimate" pelė ir dokas
Pele - Peles patarimai - Švino neturinčios pelės
Pele - profilis priklausantis Pele - Taip (iki 5 profilių)
Pelė - Apklausos dažnis - 1000 Hz Ultrapolling
Pelė - Apšvietimas - Įvairiaspalvis
Pelė - Apšvietimas - Įvairiaspalvis
Pelė - Apšvietimas - Įvairiaspalvis
Pelė - dažnis - 1000 Hz Ultrapolling
Pelė - Duomenų dažnis - 1000 Гц Ultrapolling
Pelė - Duomenų perdavimas - 1000 Hz Ultrapolling
Pelė - jutiklio jautrumas - 20000 dpi
Pelė - jutiklio jautrumas - 20000 dpi
Pelė - jutiklio jautrumas - 20000 dpi
Pelė - jutiklio jautrumas - 20000 dpi
Pelė - Jutiklio tipas - "Razer Focus+" optinis jutiklis
Pelė - Jutiklio tipas - "Razer Focus+" optinis jutiklis
Pelė - Jutiklio tipas - "Razer Focus+ optiline" jutiklis
Pelė - klavišų skaičius - 11
Pelė - klavišų skaičius - 11
Pelė - klavišų skaičius - 11
Pelė - klavišų skaičius - 11
Pelė - pagreitinimas - 50G
Pelė - pagreitinimas - 50G
Pelė - pagreitinimas - 50G
Pelė - pagreitinimas - 50G
Pelė - Pelės tipas - Belaidė pelė
Pelė - Pelės tipas - Belaidė pelė
Pelė - Pelės tipas - Laidinė pelė
Pelė - profiliai - Taip (iki 5 profilių)
Pelė - profiliai - Taip (iki 5 profilių)
Pelė - profiliai - Taip (iki 5 profilių)
Pelė - ratukas - Taip
Pelė - ritinėlis - Jah
Pelė - Slinkimo ratukas - Jā
Pelė - Slinkimo ratukas - Taip
Pelė - sąsaja - USB 2.0
Pelė - sąsaja - USB 2.0
Pelė - sąsajos - USB 2.0
Pelė - Žaibas - Įvairių spalvų
prekės ženklas - Razer
Trumpas aprašymas -
vardas_lv - "Razer Basilisk Ultimate" belaidė pelė + įkrovimo dokas
Bezvadu - Izturība - 100 stundas
Wireless - Battery life - 100 hours
Juhtmevaba - Aku vastupidavus - 100 tundi
Juhtmevaba - Juhtmevaba tehnoloogia - 2,4 GHz
Беспроводной - Беспроводная технология - 2,4 ГГц
Wireless - Wireless technology - 2.4 GHz
Bezvadu - Bezvadu tehnoloģija - 2.4 GHz
Беспроводной - Выносливость - 100 часов
Беспроводной - Питание - Встроенный аккумулятор
Wireless - Power source - Integrated battery
Juhtmevaba - Toide - Integreeritud aku
Bezvadu - Barošanas avots - Iebūvēts akumulators
General - Height (mm) - 42
Üldine - Kõrgus (mm) - 42
Vispārīgi - Augstums (mm) - 42
General - Length (mm) - 130
Üldine - Pikkus (mm) - 130
Vispārīgi - Garums (mm) - 130
General - Cable length - 180 cm
Üldine - Juhtme pikkus - 180 cm
Vispārīgi - Kabeļa garums - 180 cm
General - Width (mm) - 60
Üldine - Laius (mm) - 60
Vispārīgi - Platums (mm) - 60
General - Color - Black
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Üldine - Värvus - Must
General - Weight (g) - 107
Üldine - Kaal (g) - 107
Vispārīgi - Svars (g) - 107
Üldine - Nõuded arvutile - Vaba USB pesa
General - System requirements - Free USB port
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Brīvs USB ports
Общие характеристики - Длина (мм) - 130
Общие характеристики - Длина кабеля - 180 см
Общие характеристики - Ширина (мм) - 60
Общие характеристики - Цвет - Черный
Общие характеристики - Вес (г) - 107
Общие характеристики - Высота (мм) - 42
Общие характеристики - Системные требования - Свободный USB порт
barcode - 8886419332763
category_en - Peripherals
category_et - Lisaseadmed
category_lv - Papildus ierīces
category_ru - Дополнительные устройства
description_en - Customizability unleashed
With the Razer Basilisk Ultimate, victory has never been this personal. As a high-performance wireless gaming mouse that can be tuned to look, play and feel exactly the way you want, the only people running out of options will be your opponents. Razer HyperSpeed wireless
25% faster than any other wireless technology available, you won’t even realize that you’re gaming with a wireless mouse due to its high-speed transmission, lowest click latency, and seamless frequency switching in the noisiest, data-saturated environments. 11 programmable buttons
Have a greater arsenal of commands at your fingertips by mapping your favorite macros and secondary functions via Razer Synapse 3. Like its wired variant, the Razer Basilisk Ultimate includes the signature multi-function paddle. 14 customizable Razer Chroma™ lighting zones
Each lighting zone on this wireless mouse can be individually programmed in Chroma Studio, making it a standout addition to your battlestation as you light up your opponents. Customizable scroll wheel resistance
The Razer Basilisk Ultimate comes with a dial on its underside that lets you tweak the resistance of its scroll wheel to be as smooth or as tactile as you want. With this level of personalization, you’ll be able to more accurately perform bunny hops, weapon selects, and other scroll wheel actions. Up to 100 hours of battery life
Improved wireless power efficiency keeps it running at peak performance for up to 100 continuous hours. 5 on-board memory profiles
Bring your settings anywhere and be match-ready in no time. Activate up to 5 profile configurations from its on-board memory or custom settings via cloud storage. Razer mouse dock
Add more character to your battlestation with an efficient charging dock that can seamlessly integrate with other Razer Chroma-enabled devices.
description_et - Võit kunagi nii isiklik olnud. Razer Basilisk Ultimate on suure jõudlusega juhtmevaba mänguhiir, mille välimust ning tunnetust saab häälestada täpselt nii nagu soovid. Ainsa, kellel võimalused otsa saavad, on Sinu vastased. Razer HyperSpeed juhtmevaba tehnoloogia
25% kiirem kui ükski teine juhtmevaba tehnoloogia – tänu kiirele andmeedastusele ja sujuvale ühilduvusele ei erine see kuidagi juhtmega hiirest.. välja arvatud rohke liikumisvabaduse poolest. 11 programmeeritavat nuppu
Basilisk Ultimate on Razer Synapse 3 kaudu täielikult seadistatav – hiire 11 nuppu võimaldavad luua makrosid ja sekundaarseid funktsioone, nii et iga liigutus saaks läbi viidud mugavalt ja kiiresti. 14 Razer Chroma valgustsooni
Iga Basiliski valgustsooni saab Chroma Studio kaudu eraldi seadistada – nii saadavad Sind vastaseid alistades vinged valgusefektid. Muudetava tundlikkusega kerimisrullik
Razer Basilisk hiire all olev rullik võimaldab muuta kerimisrulliku tundlikkust. Tänu sellele saad sooritada hüppeid, relvavalikuid ja muid kerimisrullikule määratud ülesandeid veel täpsemalt ja kiiremalt. 100 tundi järjestikust mängutundi
Parendatud juhtmevaba tehnoloogia võimaldab Basilisk Ultimate'ga mängida kuni 100 tundi järjest – mängid päevas kümme tundi? Lae vaid iga kümne päeva tagant. 5 mäluprofiili
Basilisk Ultimate'ga saad aktiveerida kuni 5 erinevat mänguprofiili. Nii saad oma sätted kaasa võtta ja olla lahinguvalmis vaid hetkega. Razer hiiredokk
Praktiline laadimisdokk ühildub sujuvalt teiste Razer Chroma seadmetega.
description_lv - Augsta pielāgojamība Pateicoties Razer Basilisk Ultimate, uzvara vēl nekad nav bijusi tik personiska. Šīs augstas veiktspējas bezvadu geiminga peles izskatu, spēles stilu un sajūtu rokā varat pielāgot tieši tā, kā to vēlaties, lai vienīgie, kas paliek bez iespējām, ir jūsu pretinieki. Razer HyperSpeed bezvadu tehnoloģija Par 25% ātrāka nekā jebkura cita pieejamā bezvadu tehnoloģija — jūs pat nepamanīsiet, ka lietojat bezvadu peli, pateicoties lielātruma datu pārraidei, zemākajai klikšķa aizturei un netraucētai frekvences pārslēgšanai vistrokšņainākajā, datu piesātinātākajā vidē. 11 programmējamas pogas Iegūstiet lielisku komandu arsenālu tikai pirksta stiepiena attālumā, piešķirot makro komandas un sekundārās funkcijas caur Razer Synapse 3. Razer Basilisk Ultimate, gluži tāpat kā tā versijā ar vadu, ir ietverts oriģinālais daudzfunkciju spārns. 14 pielāgojamas Razer Chroma™ apgaismojuma zonas Katru apgaismojuma zonu uz šīs bezvadu peles ir iespējams programmēt individuāli pakalpojumā Chroma Studio, tādējādi papildinot savu kaujas staciju ar unikāliem gaismas akcentiem. Regulējama ritināšanas ritenīša pretestība Apakšpusē Razer Basilisk Ultimate ir izvietota grozāmpoga, kas ļauj regulēt ritināšanas ritenīti, lai tas būtu tik plūdens vai taktils, kā jūs vēlaties. Pateicoties šādai personalizācijas pakāpei, varat daudz precīzāk izpildīt Bunny Hop lēcienus, izvēlēties ieročus un citas darbības ar ritināšanas ritenīti. Akumulatora darbības laiks līdz 100 stundām Uzlabota bezvadu enerģijas efektivitāte nodrošina nepārtrauktu darbību ar maksimālu jaudu līdz 100 stundām. Iekšējā atmiņa pieciem profiliem Ņemiet savus iestatījumus sev visur līdzi un esiet gatavs spēlei vienā mirklī. Aktivizējiet kādu no pieciem iekšējā atmiņā saglabātiem profiliem vai pielāgojiet iestatījumus, izmantojot mākoņglabātavu Razer peles doks Piešķiriet raksturu savai kaujas stacijai ar efektīvu uzlādes doku, kas nevainojami sadarbojas ar citām Razer Chroma iespējotām ierīcēm.
description_ru -
description_short_en - 11-button wireless gaming mouse Precise 20 000 dpi Razer Focus+ optic sensor Can be used both wireless and wired 14 Razer Chroma lighting zones Charging dock included
description_short_et - 11-nupuline juhtmevaba mängurihiir Ülitäpne 20 000 dpi Razer Focus+ optiline sensor Saab kasutada nii juhtmevabalt kui juhtmega 14 Razer Chroma valgustsooni Komplektis laadimisdokk
description_short_lv - 11 pogu bezvadu datorspēļu pelePrecīzs 20 000 dpi Razer Focus+ optiskais sensorsVar lietot režīmā ar vadu un bez14 Razer Chroma apgaismojuma zonasKomplektā ietilpst uzlādes doks
description_short_ru -
Eans - 8886419332763
feature_group_en - Mice
feature_group_et - Hiired
feature_group_lv - Peles
feature_group_ru - Мышки
Producer - Razer
ProducerCode - RZ01-03170100-R3G1
manufacturer_code - RZ01-03170100-R3G1
depth - 8
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Mice and touchpads
name_et - Razer juhtmevaba hiir Basilisk Ultimate + laadimisdokk
Pele - Sensora tips - Razer Focus+ optiskais sensors
Pele - Interfeisi - USB 2.0
Name - Razer Basilisk Ultimate & Mouse Dock
name_en - Razer wireless mouse Basilisk Ultimate + Dock
name_ru - Razer мышь Basilisk Ultimate + Dock
Pele - Peles tips - Bezvada pele
Pele - Profili - Jā (līdz 5 profiliem)
Mouse - Polling rate - 1000 Hz Ultrapolling
Hiir - Valgustus - Mitmevärviline
Мышка - Освещение - Многоцветная
Pele - Apgaismojums - Daudzkrāsu
Pele - Aptaujas biežums - 1000 Hz Ultrapolling
Мышка - Частота данных - 1000 Гц Ultrapolling
Hiir - Andmeedastus - 1000 Hz Ultrapolling
Mouse - Sensor sensitivity - 20000 dpi
Hiir - Sensori tundlikkus - 20000 dpi
Мышка - Чувствительность сенсора - 20000 dpi
Pele - Sensora jutība - 20000 dpi
Mouse - Sensor type - Razer Focus+ optical sensor
Мышка - Тип датчика - Razer Focus+ оптический сенсор
Hiir - Sensori tüüp - Razer Focus+ optiline sensor
Mouse - Number of keys - 11
Hiir - Klahvide arv - 11
Мышка - Число клавиш - 11
Pele - Taustiņu skaits - 11
Mouse - Acceleration - 50G
Hiir - Kiirendus - 50G
Мышка - Ускорение - 50G
Pele - Paātrinājums - 50G
Mouse - Mouse type - Wireless mouse
Hiir - Hiire tüüp - Juhtmevaba hiir
Мышка - Тип мышки - Проводная мышь
Mouse - Profiles - Yes (up to 5 profiles)
Hiir - Profiilid - Jah (kuni 5 profiili)
Мышка - Профили - Да (до 5 профилей)
Мышка - Колесико - Да
Hiir - Kerimisrullik - Jah
Pele - Ritināšanas ritenītis - Jā
Mouse - Scroll wheel - Yes
Hiir - Liides - USB 2.0
Мышка - Интерфейс - USB 2.0
Mouse - Interfaces - USB 2.0
Mouse - Lightning - Multi color
brand - Razer
ShortDescription -
name_lv - Razer bezvadu pele Basilisk Ultimate + uzlādes doks
192,96 €
Razer Basilisk Ultimate + Mouse Dock, Wireless, Optical, Black
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos