Xiaomi Redmi, 10000mAh, Black

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 571221 Produkto kodas: 26923 BAL
Sandėlyje yra >50 vnt.
Garantija: 2 metų
23,38 €
Pristatymo parinktys Daugiau apie pristatymą
  • Atsiimkite Omniva terminale 1,99 €: 09.04.2024
  • Atsiimkite DPD terminale 1,99 €: 09.04.2024
  • Pristatymas Lietuvoje (DPD kurjerių paštas) 3,99 €: 09.04.2024
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Didžiausia. Išėjimo srovė, A: 2.6
  • Išėjimų skaičius: 3
  • Talpa, mAh: 10 000
Visi parametrai
Didžiausia. Išėjimo srovė, A : 2.6
Išėjimų skaičius : 3
Spalva : Juoda
Svoris, g : 300
Talpa, mAh : 10 000
Išsamesnė specifikacija
Akumuliatoriai > Akumuliatorių technologija - Li-polimeras
Akumuliatoriaus įkroviklis - indikatorius - LED
Akumuliatoriaus įkroviklis - talpa - 10000 mAh
Akumuliatoriaus įkroviklis - USB išvestis - 2,1 A
Akumuliatoriaus įkroviklis - USB išvestis 2 - 2,1 A
Akumuliatoriaus įkroviklis - USB prievadų skaičius - 2
Akumuliatoriaus įkroviklis - Įkrovimas - Per "microUSB" lizdą
Akumuliatoriaus įkroviklis - Įkrovimas - per USB-C
Akumuliatoriaus įkroviklis - Įvesties prievadai - microUSB
Akumuliatoriaus įkroviklis - Įvesties prievadai - USB-C
Akumuliatoriaus įkroviklis - Įėjimo įtampa - 2 A
Akumuliatorius > Akumuliatoriaus talpa - 10000 mAh
Akumuliatorių bankas - indikatorius - LED
Akumuliatorių bankas - talpa - 10000 mAh
Akumuliatorių bankas - USB išvesties lizdų skaičius - 2
Akumuliatorių bankas - USB išvestis - 2,1 A
Akumuliatorių bankas - USB išvestis 2 - 2,1 A
Akumuliatorių bankas - Įvesties lizdai - microUSB
Akumuliatorių bankas - Įvesties lizdai - USB-C
Akumuliatorių bankas - Įėjimo srovė - 2 A
Akumuliatorių bankas - įkrovimas - per "microUSB" lizdą
Akumuliatorių bankas - įkrovimas - per USB-C jungtį
Aprašymas - Talpa: 10000 mAH, Spalva: juoda, Indikatorius: taip, Garantija: 2 metai
aukštis - 15.9
Bendra - Aukštis (mm) - 150
Bendra - Aukštis (mm) - 150
Bendra - Aukštis (mm) - 150
Bendra - ilgis (mm) - 150
Bendra - ilgis (mm) - 150
Bendra - ilgis (mm) - 150
Bendra - Plotis (mm) - 73
Bendra - Plotis (mm) - 73
Bendra - Plotis (mm) - 73
Bendra - Spalva - Juoda
Bendra - Spalvos - Juoda / sidabrinė
Bendra - Spalvos - Turi
Bendrosios charakteristikos - Ilgis (mm) - 150
Bendrosios charakteristikos - Plotis (mm) - 73
Bendrosios charakteristikos - Spalva - Juoda
Bendrosios charakteristikos - Įranga - Maitinimo bankas
Bendrosios charakteristikos - Įranga - MicroUSB kabelis
Bendrosios nuostatos - paketą sudaro - microUSB kabelis
Bendrosios nuostatos - paketą sudaro - Įkraunama baterija
Bendrosios nuostatos - Pakuotės turinys - Maitinimo bankas
Bendrosios nuostatos - Pakuotės turinys - microUSB kabelis
Bendrosios nuostatos - rinkinio turinys - Akumuliatorių bankas
Bendrosios nuostatos - rinkinio turinys - microUSB kabelis
Bendrosios savybės - Aukštis (mm) - 150
brūkšninis kodas - 6934177716881
category_en - Energija
category_en - Mobilieji telefonai / skirtukų priedai > Maitinimo baterijos
category_et - Energija
category_lv - Energija
category_lv - Mobilieji telefonai ir planšetiniai kompiuteriai > Maitinimo baterijos
category_ru - Energija
category_ru - Mobilieji telefonai ir planšetiniai kompiuteriai > Maitinimo baterijos
description_en - Akumuliatorių baterija yra itin patogus įrankis išmaniųjų technologijų amžiuje. Juo galima įkrauti ne tik mobiliojo telefono, bet ir "Bluetooth" ausinių, sportinio laikrodžio, mp3 grotuvo ar kito prietaiso baterijas, kai esate toli nuo elektros lizdo. Tokiu būdu galite sumažinti nerimą dėl baterijos veikimo laiko - jums nereikės visą dieną rūpintis, ar išmaniojo telefono baterija išsilaikys iki dienos pabaigos, nes galėsite palikti išmanųjį telefoną dugne ir mielai tęsti kasdienę veiklą. Šis "Xiaomi" baterijų bankas turi 10000 mAh talpą ir dvi USB jungtis, per kurias vienu metu galima įkrauti du įrenginius. Akumuliatorių bankas yra itin plonas, todėl jį labai patogu nešiotis su savimi. Be to, jis turi patogų LED indikatorių. Atsarginė baterija nešiojamiesiems įrenginiams Atsparus karščiui Apsauga nuo viršįtampių ir trumpojo jungimo Keturios USB jungtys: USB-A, USB-C ir "microUSB" įvestis: "microUSB" ir USB-C Lengvas įkrovimas keliaujant - laisvė nuo elektros tinklo Tinka telefonams, planšetiniams kompiuteriams, "Bluetooth" ausinėms, sportiniams laikrodžiams, aktyvumo monitoriams, mp3 grotuvams ir kt. įkrauti Tinka visiems USB įkrovimo įrenginiams Atitinka visus reikalaujamus standartus
description_en - Puikus kelionių palydovas: Naujasis "Mi Power Bank 2S" (10000 mAh) yra lengvas, patogus ir nešiojamas. Dvigubos USB jungtys palaiko daugybę įkrovimo protokolų, todėl jis taps jūsų kelionių partneriu, kuris jūsų nenuvils. Dvigubos USB jungtys 10000 mAh: vienos jungties tiesiog nepakanka visiems jūsų įkrovimo poreikiams Maitinimo bankas turi dvi USB jungtis. Prievaduose ne tik naudojamas tikslesnis grandinės valdymas, bet ir užtikrinama, kad vienu metu būtų galima pakankamai įkrauti du išmaniuosius įrenginius. Didelis įkrovimo efektyvumas: "Mi Power Bank 2S" (10000 mAh) gali įkrauti iki 18 W (12 V, 1,5 A / 9 V, 2,0 A), todėl gerokai sutrumpėja įkrovimo laikas. Palaikomi keli įkrovimo protokolai: Įkrauna telefonus greičiau Sparčiai įkrauna įrenginius naudodamas dvi išvestis, palaikančias kelis įkrovimo protokolus, kurių išėjimo galia siekia 14 W. Kai išėjimas įkraunamas vienu metu, kiekvienas prievadas gali pasiekti 5 V/2,4 A bendrą 15 W galią. Šis maitinimo bankas įkrauna greitai ir įkrauna išmaniai. 10000 mAh talpa patenkina jūsų kasdienius poreikius: "Mi Power Bank 2S" (10000 mAh) gali įkrauti įrenginius, kurių faktinė talpa yra 6500 mAh, todėl telefonas, planšetinis kompiuteris ar skaitmeninis fotoaparatas įkraunami ilgai.
description_et - Akumuliatorių bankas - itin patogus įrankis išmaniųjų technologijų amžiuje. Juo galima įkrauti ne tik mobilųjį telefoną, bet ir "Bluetooth" ausinių, sportinio laikrodžio, mp3 grotuvo ar kitų įrenginių baterijas, kai esate toli nuo sienos. Tai būdas sumažinti nerimą dėl baterijos veikimo laiko - nereikia visą dieną galvoti, ar ir kaip išmaniojo telefono baterija išsilaikys likusią dienos dalį, nes prireikus galite palikti savo išmanųjį įrenginį įkrauti krepšio dugne ir laimingai tęsti kasdienę veiklą. Šis "Xiaomi" baterijų bankas turi 10000 mAh talpą ir du USB lizdus, todėl vienu metu galite įkrauti du įrenginius. Akumuliatorių baterija yra itin plona, todėl ją labai patogu nešiotis. Be to, jis turi patogų LED indikatorių. Keturi USB lizdai: 2 × USB-A, USB-C ir microUSB Įvestis: microUSB ir USB-C Lengvas įkrovimas keliaujant - nereikia maitinimo iš elektros tinklo Tinka telefonams, planšetiniams kompiuteriams, "Bluetooth" ausinėms, sportiniams laikrodžiams, aktyvumo monitoriams, mp3 grotuvams ir daugeliui kitų prietaisų Įkrauti Tinka visiems USB įkraunamiems prietaisams Atitinka visus būtinus standartus.
description_lv -
description_lv - Puikus kelionių palydovas: naujasis "Mi Power Bank 2S" (10000 mAh) yra lengvas, patogus ir nešiojamas. Du USB išvesties prievadai palaiko daugybę įkrovimo protokolų, todėl tai jūsų kelionių partneris, kuris jūsų nenuvils. Du 10000 mAh USB išvesties prievadai: vieno prievado nepakanka visiems jūsų įkrovimo poreikiams patenkinti. Maitinimo bankas turi du USB išėjimus. Prievaduose ne tik naudojamas tikslesnis grandinės valdymas, bet ir užtikrinamas pakankamas energijos kiekis, kad vienu metu būtų galima įkrauti du išmaniuosius įrenginius. Didelis įkrovimo efektyvumas: iki 18 W galia "Mi Power Bank 2S" (10000 mAh) gali įkrauti iki 18 W (12 V, 1,5 A / 9 V, 2,0 A), todėl gerokai sutrumpėja įkrovimo laikas. Palaiko kelis įkrovimo protokolus: įkraukite telefonus greičiau Greitai įkraukite įrenginius naudodami du išėjimus, kurie palaiko kelis įkrovimo protokolus ir kurių galia siekia iki 14 W. Kiekvienas prievadas gali tiekti iki 5 V/2,4 A, o bendra išvestis gali būti 15 W, kai tuo pačiu metu kraunama. 10000 mAh talpa atitinka jūsų kasdienius poreikius: faktinė talpa 6500 mAh, 90 % keitimo koeficientas "Mi Power Bank 2S" (10000 mAh) gali įkrauti įrenginius, kurių faktinė talpa 6500 mAh, todėl jūsų telefonas, planšetinis kompiuteris ar skaitmeninis fotoaparatas įkraunamas ilgai.
description_ru - Išorinis akumuliatorius yra itin patogus įrankis išmaniųjų technologijų amžiuje. Juo galima įkrauti ne tik mobiliojo telefono, bet ir "Bluetooth" ausinių, sportinių laikrodžių, mp3 grotuvų ar kitų įrenginių baterijas, kai esate toli nuo elektros lizdo. Todėl nereikia nerimauti dėl baterijos veikimo laiko. Jums nereikės visą dieną galvoti, ar ir kaip jūsų išmaniojo telefono baterijos užteks likusiai dienai, nes prireikus galėsite palikti įkraunamą išmanųjį įrenginį rankinės dugne ir ramiai užsiimti kasdieniais reikalais. Šios "Xiaomi" išorinės baterijos talpa - 10000 mAh, o per du USB lizdus vienu metu galite įkrauti du įrenginius. Išorinis akumuliatorius yra itin plonas, todėl jį labai patogu nešiotis. Be to, jis turi patogų LED indikatorių.Atsarginė baterija nešiojamiesiems įrenginiamsŠilumai atsparusKeturi USB lizdai: 2 x USB-A, USB-C ir microUSBĮvestis: microUSB ir USBSkubus įkrovimas keliaujantTinkamas telefonams, planšetiniams kompiuteriams, "Bluetooth" ausinėms, sportiniams laikrodžiams, aktyvumo monitoriams, mp3 grotuvams ir daugeliui kitų prietaisųįkrautiTinkamas visiems USB įkrovikliamsSuderinamas su visais būtinais standartais.
description_ru - Puikus kelionių palydovas: naujasis "Mi Power Bank 2S" (10 000 mAh) yra lengvas, patogus ir nešiojamas. Dvigubos USB išvestys palaiko kelis įkrovimo protokolus, todėl tai patikimas jūsų kelionių partneris. Dvigubos 10 000 mAh USB išvestys: vieno prievado nepakanka visiems jūsų įkrovimo poreikiams patenkinti. Maitintuve yra du USB išėjimai. Prievaduose ne tik naudojamas tikslesnis grandinės valdymas, bet ir suteikiama galimybė vienu metu įkrauti du išmaniuosius įrenginius. Didelis įkrovimo efektyvumas: iki 18 W išėjimo galia. "Mi Power Bank 2S" (10 000 mAh) gali įkrauti iki 18 W (12 V, 1,5 A / 9 V, 2,0 A), todėl gerokai sutrumpėja įkrovimo laikas. Palaiko kelis įkrovimo protokolus: telefonai įkraunami greičiau. Greitai įkraukite įrenginius naudodami du išvesties prievadus, palaikančius kelis įkrovimo protokolus, kurių išvesties galia siekia iki 14 W. Kiekvienas prievadas gali pasiekti iki 5 V / 2,4 A, o bendra išėjimo galia - 15 W, kai įkrovimas vyksta vienu metu. Tai greitai ir išmaniai įkraunantis "Power Bank". 10 000 mAh talpa patenkina jūsų kasdienius poreikius: faktinė talpa 6500 mAh, konversijos koeficientas 90 %. "Mi Power Bank 2S" (10 000 mAh) gali įkrauti jūsų prietaisus, kurių faktinė talpa yra 6 500 mAh, todėl jūsų telefonas, planšetinis kompiuteris ar skaitmeninis fotoaparatas įkraunami ilgai.
description_short_en - Įkraukite savo įrenginius bet kada ir bet kur Didelė 10000 mAh talpa Du USB išėjimai: maks. 2,1 A Įėjimas: microUSB Patogus LED indikatorius
description_short_et - Įkraukite įrenginius bet kada ir bet kur Didelė 10000 mAh talpa Du USB išėjimai: maks. 2,1 A Įėjimas: microUSB Patogus LED indikatorius
description_short_lv -
description_short_ru - Įkraukite savo įrenginius bet kada ir bet kur Didelė 10 000 mAh talpa Du USB išėjimai: maks. 2,1 A Įėjimas: microUSB Patogus LED indikatorius
Dizainas > Gaminio spalva - Juoda
Dizainas > Gamintojo pavadinimas - "Redmi Power Bank
EAN - 6934177716881
feature_group_en - Maitinimo bankai
feature_group_et - Akupangadas
feature_group_lv - Akumuliatorių įkrovikliai
feature_group_ru - Nešiojami akumuliatoriai
Gamintojas - "Xiaomi"
gamintojo_kodas - VXN4305GL
Garantija - 24
Garantija - 24 mėnesiai
gross_weight - 0.25 kg
gross_weight - 0.323
gylis - 10.3
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_61526_1.png
Kategorija - Telefonai, išmanieji laikrodžiai :: Maitinimo bankai
Kodas - VXN4305GL
LargeDescHTML -
Maitinimo bankas - indikatorius - LED
Maitinimo bankas - talpa - 10000 mAh
Maitinimo bankas - USB išvesties prievadų skaičius - 2
Maitinimo bankas - USB išvestis - 2.1 A
Maitinimo bankas - USB išvestis 2 - 2.1 A
Maitinimo bankas - Įvesties prievadai - microUSB
Maitinimo bankas - Įvesties prievadai - USB-C
Maitinimo bankas - Įvesties įtampa - 2 A
Maitinimo bankas - įkrovimas - microUSB
Maitinimo bankas - įkrovimas - per USB-C prievadą
Modelis - VXN4305GL
name_et - "Xiaomi Redmi Power Bank" 10000 mAh, turi
Nešiojamasis įkrovimo bankas - indikatorius - LED
Nešiojamasis įkrovimo bankas - talpa - 10000 mAh
Nešiojamasis įkrovimo bankas - USB išėjimas - 2,1 A
Nešiojamasis įkrovimo bankas - USB išėjimas 2 - 2,1 A
Nešiojamasis įkrovimo bankas - USB Prievadų skaičius - 2
Nešiojamasis įkrovimo bankas - Įkrovimas - Per "microUSB" lizdą
Nešiojamasis įkrovimo bankas - Įkrovimas - per USB-C prievadą
Nešiojamasis įkrovimo bankas - Įvesties jungtys - microUSB
Nešiojamasis įkrovimo bankas - Įvesties jungtys - USB-C
Nešiojamasis įkrovimo bankas - Įėjimo įtampa - 2 A
Nuoroda - https://www.mi.com/us/10000mAh-redmi-10w-fast-charge-power-bank/
Pakuotės funkcijos > Paletės kiekis - 2310 vnt.
Pakuotės funkcijos > WEE klasifikacija - CL109:5:2017-04-01
Pakuotės savybės > TI svoris (kg) - 0.11 kg
Pakuotės ypatybės > Akumuliatoriaus klasifikacija - CL126:NE:2016-12-09
Pakuotės ypatybės > Akumuliatoriaus sudėtis - CL127:KT:2016-12-09
Pakuotės ypatybės > Akumuliatoriaus tipas - Akumuliatorius
Pakuotės ypatybės > Bendrasis aukštis (mm) - 159 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis gylis (mm) - 103 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis plotis (mm) - 24 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis svoris - 0.323 kg
Pakuotės ypatybės > Bendrojo aukščio pagrindinė dėžė - 205 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrojo gylio pagrindinė dėžė - 350 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrojo pločio pagrindinė dėžė - 310 mm
Pakuotės ypatybės > EEĮ atliekų mokestis - Taip
Pakuotės ypatybės > Grynasis svoris pagrindinė dėžė - 9.69 kg
Pakuotės ypatybės > Pakuotės kiekis - 30 vnt.
Pakuotės ypatybės > Plastikas (ne PET) - 20.00 g
Pakuotės ypatybės > Popierius ir kartonas - 40.00 g
Pakuotės ypatybės > Taros svorio pagrindinė dėžutė - 0.222 kg
Pakuotės ypatybės > Taros svoris (kg) - 0.06 kg
Pakuotės ypatybės > Tūrio (m3) - 0.000393048 m³
Pakuotės ypatybės > Įdėtas akumuliatorius - Taip
Pavadinimas - "Xiaomi Redmi" 10000 mAh juoda
Pavadinimas - "Xiaomi Redmi" maitinimo bankas 10000 mAh, juodas
pavadinimas_pl - "Xiaomi Redmi Power Bank" 10000 mAh, turi
pavadinimas_ru - "Xiaomi Redmi" išorinė baterija 10000 mAh, juoda
plotis - 2.4
prekės ženklas - "Xiaomi"
svoris - 0.2 kg
Techninė informacija > Grynasis svoris - 0.263 kg
Techninė informacija > Išvestis - USB, USB-C
Techninė informacija > Jungties tipas - 2 x USB-A išvestis, 1 x USB-C įvestis, 1 x microUSB įvestis
Techninė informacija > Kitos funkcijos - Akumuliatoriaus tipas: Akumuliatoriaus talpa: 10000 mAh (37Wh) Jungtys: Įvesties įtampa / srovė: 5 V 2,1 A Išvesties įtampa / srovė: 5,1 V-2,4 A; 5,1 V-2,6 A; 5,1 V-2,6 A . Matmenys 150,5 x 73,6 x 15,1 mm
title_en - "Xiaomi VXN4305GL Redmi Power Bank" 10 000 mAh
title_lv - "Xiaomi VXN4305GL Redmi Power Bank" 10 000 mAh išorinė įkraunama baterija
title_ru - "Xiaomi VXN4305GL Redmi Power Bank" 10 000 mAh
vardas_lv - "Xiaomi Redmi Power Bank" 10000 mAh, turi
Battery > Battery technology - Li-Polymer
Lādētājs-akumulators - Indikators - LED
Lādētājs-akumulators - Ietilpība - 10000 mAh
Lādētājs-akumulators - USB izeja - 2,1 A
Lādētājs-akumulators - USB izeja 2 - 2,1 A
Lādētājs-akumulators - USB pieslēgvietu skaits - 2
Lādētājs-akumulators - Uzlāde - Caur microUSB ligzdu
Lādētājs-akumulators - Uzlāde - izmantojot USB-C pieslēgvietu
Lādētājs-akumulators - Ieejas pieslēgvietas - microUSB
Lādētājs-akumulators - Ieejas pieslēgvietas - USB-C
Lādētājs-akumulators - Ieejas spriegums - 2 A
Battery > Battery capacity - 10000 mAh
Akupank - Indikaator - LED
Akupank - Mahutavus - 10000 mAh
Akupank - USB väljundpesade arv - 2
Akupank - USB väljund - 2,1 A
Akupank - USB väljund 2 - 2,1 A
Akupank - Sisendpesad - microUSB
Akupank - Sisendpesad - USB-C
Akupank - Sisendvool - 2 A
Akupank - Laadimine - microUSB pesa kaudu
Akupank - Laadimine - USB-C pesa kaudu
Desc - Apjoms: 10000 mAH, Krāsa: Melna, Indikators: Ir, Garantija: 2 gadi
height - 15.9
General - Height (mm) - 150
Üldine - Kõrgus (mm) - 150
Vispārīgi - Augstums (mm) - 150
General - Length (mm) - 150
Üldine - Pikkus (mm) - 150
Vispārīgi - Garums (mm) - 150
General - Width (mm) - 73
Üldine - Laius (mm) - 73
Vispārīgi - Platums (mm) - 73
General - Color - Black
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Üldine - Värvus - Must
Общие характеристики - Длина (мм) - 150
Общие характеристики - Ширина (мм) - 73
Общие характеристики - Цвет - Черный
Общие характеристики - Комплектация - Power bank
Общие характеристики - Комплектация - Кабель microUSB
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - microUSB kabelis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Lādētājakumulators
General - Package contents - Power bank
General - Package contents - microUSB cable
Üldine - Komplekti sisu - Akupank
Üldine - Komplekti sisu - microUSB kaabel
Общие характеристики - Высота (мм) - 150
barcode - 6934177716881
category_en - Energy
category_en - Mob / Tab Accessories > Power Banks
category_et - Energia
category_lv - Enerģija
category_lv - Mob / Tab Aksesuāri > Power Banks
category_ru - Энергия
category_ru - Mob / Tab Aksesuāri > Power Banks
description_en - The battery bank is an extremely convenient tool in the smart age. In addition to the mobile phone, it allows you to charge the batteries of a Bluetooth headset, sports watch, mp3 player or other device when you are away from the wall outlet. This way, you can alleviate the anxiety of worrying about battery life - You won't have to worry all day about whether or not your smartphone's battery will last until the end of the day, as you can leave your smartphone in the bottom and happily carry on with your daily activities.
This Xiaomi battery bank has a capacity of 10000 mAh and two USB ports through which two devices can be charged simultaneously. The battery bank is extremely thin, which is why it is very convenient to carry with you. In addition, it has a convenient LED indicator. Spare battery for portable devices Heat resistant Surge and short circuit protection Four USB ports: 2 × USB-A, USB-C and microUSB Input: microUSB and USB-C Easy charging on the go - the freedom of the mains Suitable for charging phones, tablets, Bluetooth headsets, sports watches, activity monitors, mp3 players and more Suitable for all USB charging devices Meets all required standards
description_en - Your perfect travel companion: The new Mi Power Bank 2S (10000mAh) is light, convenient and portable. The dual USB outports support multiple charging protocols, making it a partner in your travels that won't let you down.
Dual USB outports 10000mAh: One port just isn't enough for all your charging needs The power bank is equipped with two USB outports. The ports not only use more precise circuit controls, they also ensure that two smart devices can be sufficiently charged at once.
High charging efficiency: Power output as high as 18W The Mi Power Bank 2S (10000mAh) can charge at up to 18W (12V, 1.5A/9V, 2.0A), cutting back significantly on charging time.
Supports multiple charging protocols: Charges phones faster Rapidly charges devices using two outports that support multiple charging protocols with output up to 14W. When outputting charge simultaneously, each port can reach 5V/2.4A at a combined 15W. This is a power bank charges fast and charges smart.
10000mAh capacity meets your daily needs: Actual capacity of 6500mAh, a conversion rate of 90% The Mi Power Bank 2S (10000mAh) can charge your devices with an actual capacity of 6500mAh, providing your phone, tablet or digital camera with lasting charge time.
description_et - Akupank on nutiajastul üks äärmiselt mugav abivahend. See võimaldab laadida lisaks mobiiltelefonile ka Bluetooth kõrvaklappide, spordikella, mp3-mängija või muude seadmete akusid siis, kui oled seinakontaktist eemal. Niiviisi on võimalik leevendada ärevust, mis on seotud aku vastupidavuse pärast muretsemisega – Sa ei terve päeva mõtlema, kas või kuidas nutitelefoni aku päeva lõpuni vastu peab, kuna vajadusel võid oma nutiseadme kotipõhja laadima jätta ning rõõmsalt oma igapäevaseid tegevusi edasi toimetada.
Sellel Xiaomi akupangal on 10000 mAh mahutavus ja kaks USB pesa, mille kaudu saab üheaegselt laadida kahte seadet. Akupank on üliõhuke, mispärast on seda väga mugav endaga kaasas kanda. Lisaks on sellel mugav LED-indikaator. Varuaku kaasaskantavatele seadmetele Kuumakindel Ülepinge- ja lühisekaitse Neli USB pesa: 2 × USB–A, USB-C ja microUSB Sisend: microUSB ja USB-C Lihtne laadimine liikvel olles – vabadus vooluvõrgust Sobib telefonide, tahvelarvutite, Bluetooth kõrvaklappide, spordikellade, aktiivsusmonitoride, mp3-mängijate ja paljude teiste seadmete laadimiseks Sobib kõigile USB kaudu laetavatele seadmetele Vastab kõigile vajalikele standarditele
description_lv -
description_lv - Jūsu ideālais ceļabiedrs: jaunā Mi Power Bank 2S (10000mAh) ir viegla, ērta un pārnēsājama. Dubultie USB izejas porti atbalsta vairākus uzlādes protokolus, padarot to par partneri jūsu ceļojumos, kas jūs nepievils.
Divas USB izejas 10000mAh: ar vienu portu nepietiek visām uzlādes vajadzībām. Strāvas banka ir aprīkota ar divām USB izejām. Pieslēgvietās tiek izmantotas ne tikai precīzākas ķēdes vadības ierīces, bet arī tiek nodrošināta divu viedierīču vienlaikus pietiekama uzlāde.
Augsta uzlādes efektivitāte: pat 18 W jauda Mi Power Bank 2S (10 000 mAh) var uzlādēt līdz 18 W (12 V, 1,5 A/9 V, 2,0 A), tādējādi ievērojami samazinot uzlādes laiku.
Atbalsta vairākus uzlādes protokolus: ātrāk uzlādē tālruņus Ātri uzlādē ierīces, izmantojot divas izejas, kas atbalsta vairākus uzlādes protokolus ar jaudu līdz 14 W. Vienlaicīgi izvadot lādiņu, katrs ports var sasniegt 5V/2.4A ar kombinēto 15W jaudu. Šī jaudas banka uzlādē ātri un gudri.
10000mAh ietilpība atbilst jūsu ikdienas vajadzībām: faktiskā jauda 6500mAh, konversijas līmenis 90% Mi Power Bank 2S (10000mAh) var uzlādēt jūsu ierīces ar faktisko jaudu 6500mAh, nodrošinot jūsu tālrunim, planšetdatoram vai digitālajai kamerai ilgstošu uzlādes laiku.
description_ru - Внешний аккумулятор — чрезвычайно удобный инструмент в смарт-эпоху. Помимо мобильного телефона, он также позволяет заряжать аккумуляторы Bluetooth-наушников, спортивных часов, mp3-плееров или других устройств, когда вы находитесь вдали от розетки. Таким образом, можно не переживать о долговечности батареи. Вам не придется весь день думать, продержится ли батарея смартфона до конца дня и как, потому что при необходимости вы можете оставить смарт-устройство заряжаться на дне сумки и спокойно заниматься своими повседневными делами.
Этот внешний аккумулятор Xiaomi имеет емкость 10000 мАч и два USB-слота, через которые можно заряжать два устройства одновременно. Внешний аккумулятор чрезвычайно тонкий, поэтому его очень удобно носить с собой. Кроме того, он имеет удобный светодиодный индикатор.
Резервный аккумулятор для портативных устройствТермостойкийЗащита от перенапряжения и короткого замыканияЧетыре слота USB: 2 x USB-A, USB-C и microUSBВход: microUSB и USB-CПростая зарядка на ходу — свобода от сетиПодходит для зарядки телефонов, планшетов, наушников Bluetooth, спортивных часов, мониторов активности, mp3-плееров и многих других устройствПодходит для всех зарядных устройств USBСоответствует всем необходимым стандартам
description_ru - Ваш идеальный спутник в путешествиях: новый Mi Power Bank 2S (10 000 мАч) легкий, удобный и портативный. Двойные USB-выходы поддерживают несколько протоколов зарядки, что делает его надежным партнером в ваших путешествиях.
Двойные USB-выходы емкостью 10 000 мАч: одного порта недостаточно для всех ваших потребностей в зарядке. Блок питания оснащен двумя USB-выходами. В портах не только используется более точное управление цепями, но и обеспечивается возможность одновременной зарядки двух интеллектуальных устройств.
Высокая эффективность зарядки: выходная мощность до 18 Вт. Mi Power Bank 2S (10 000 мАч) может заряжать до 18 Вт (12 В, 1,5 А/9 В, 2,0 А), что значительно сокращает время зарядки.
Поддержка нескольких протоколов зарядки: быстрее заряжает телефоны. Быстрая зарядка устройств с помощью двух выходных портов, поддерживающих несколько протоколов зарядки с выходной мощностью до 14 Вт. При одновременной выдаче заряда каждый порт может достигать 5 В/2,4 А при общей мощности 15 Вт. Это Power Bank, который быстро заряжается и заряжается умно.
Емкость 10 000 мАч соответствует вашим повседневным потребностям: фактическая емкость 6 500 мАч, коэффициент конверсии 90%. Mi Power Bank 2S (10 000 мАч) может заряжать ваши устройства с фактической емкостью 6500 мАч, обеспечивая длительную зарядку вашего телефона, планшета или цифровой камеры.
description_short_en - Charge your devices anytime, anywhere Large capacity of 10000 mAh Two USB outputs: max 2.1 A Input: microUSB Convenient LED indicator
description_short_et - Lae oma seadmeid igal ajal, igal pool Suur 10000 mAh mahutavus Kaks USB väljundit: max 2,1 A Sisend: microUSB Mugav LED-indikaator
description_short_lv -
description_short_ru - Заряжайте свои устройства в любое время и в любом месте Большая емкость 10 000 мАч Два выхода USB: макс. 2,1 А Вход: microUSB Удобный светодиодный индикатор
Design > Colour of product - Black
Design > Producer product name - Redmi Power Bank
EAN - 6934177716881
feature_group_en - Power banks
feature_group_et - Akupangad
feature_group_lv - Lādētāji-akumulatori
feature_group_ru - Портативные аккумуляторы
Producer - Xiaomi
manufacturer_code - VXN4305GL
Warranty - 24
Warranty - 24 month(s)
gross_weight - 0.25 kg
gross_weight - 0.323
depth - 10.3
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_61526_1.png
Category - Telefoni, Viedpulksteņi :: Enerģijas krātuves | Power banks
Code - VXN4305GL
LargeDescHTML -
Power bank - Indicator - LED
Power bank - Capacity - 10000 mAh
Power bank - USB number of output ports - 2
Power bank - USB output - 2.1 A
Power bank - USB output 2 - 2.1 A
Power bank - Input ports - microUSB
Power bank - Input ports - USB-C
Power bank - Input voltage - 2 A
Power bank - Charging - microUSB
Power bank - Charging - via USB-C port
Model - VXN4305GL
name_et - Xiaomi Redmi Power Bank 10000mAh, must
Портативный зарядный банк - Индикатор - LED
Портативный зарядный банк - Емкость - 10000 мАч
Портативный зарядный банк - USB Выход - 2,1 A
Портативный зарядный банк - USB Выход 2 - 2,1 A
Портативный зарядный банк - USB Количество портов - 2
Портативный зарядный банк - Зарядка - Через гнездо microUSB
Портативный зарядный банк - Зарядка - через USB-C port
Портативный зарядный банк - Разъемы входа - microUSB
Портативный зарядный банк - Разъемы входа - USB-C
Портативный зарядный банк - Напряжение при входе - 2 A
Link - https://www.mi.com/us/10000mAh-redmi-10w-fast-charge-power-bank/
Package features > Palette Qty - 2310 pc(s)
Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
Package features > TI weight (kg) - 0.11 kg
Package features > Classification of battery - CL126:NE:2016-12-09
Package features > Composition of battery - CL127:KT:2016-12-09
Package features > Type of battery - Accumulator
Package features > Gross height (mm) - 159 mm
Package features > Gross depth (mm) - 103 mm
Package features > Gross width (mm) - 24 mm
Package features > Gross weight - 0.323 kg
Package features > Gross height master carton - 205 mm
Package features > Gross depth master carton - 350 mm
Package features > Gross width master carton - 310 mm
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Net weight master carton - 9.69 kg
Package features > Packing quantity - 30 pc(s)
Package features > Plastic (No PET) - 20.00 g
Package features > Paper/Pasteboard - 40.00 g
Package features > Tare weight master carton - 0.222 kg
Package features > Tare weight (kg) - 0.06 kg
Package features > Volume (m3) - 0.000393048 m³
Package features > Embeeded battery - Yes
Name - Xiaomi Redmi 10000 mAh Black
Name - Xiaomi Redmi Power Bank 10000 mAh Black
name_en - Xiaomi Redmi Power Bank 10000mAh, must
name_ru - Xiaomi Redmi внешний аккумулятор 10000mAh, черный
width - 2.4
brand - Xiaomi
weight - 0.2 kg
Technical details > Net weight - 0.263 kg
Technical details > Output - USB, USB-C
Technical details > Connector type - 2 x USB-A output, 1 x USB-C input, 1 x microUSB input
Technical details > Other features - Battery type: Li-Polymer Battery capacity: 10000 mAh (37Wh) Connectors: 2x USB-A output, 1x USB-C input, 1x microUSB input Input voltage / current: 5V 2.1A Output voltage / current: 5.1V-2.4A; 5.1V-2.6A . Dimension 150.5 x 73.6 x 15.1 mm
title_en - Xiaomi VXN4305GL Redmi Power Bank 10.000 mAh
title_lv - Xiaomi VXN4305GL Redmi Power Bank Ārējas uzlādes baterija 10.000 mAh
title_ru - Xiaomi VXN4305GL Redmi Power Bank 10.000 mAh
name_lv - Xiaomi Redmi Power Bank 10000mAh, must
23,38 €
Xiaomi Redmi, 10000mAh, Black
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos