TP-LINK WLAN Powerline Adapter Kit (TL-WPA7617 KIT) [WLAN AC 867 + 300 Mbit/s, Powerline bis zu 1000 Mbit/s]

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 788970 Produkto kodas: TL-WPA7617 KIT
Šiuo metu prekių nėra Užsakymai dėl šio gaminio pristatymo nepriimami. Neturime informacijos apie tai, kada šis produktas bus prieinamas. Šiuo metu mūsų tiekėjai nepateikia informacijos apie galimą gaminio pristatymo laiką ir galimą kainą, kai jis vėl bus parduodamas.

TopPC.lt svetainėje pateikiama tik informacinio pobūdžio informacija apie šį gaminį, kad klientai galėtų jį pamatyti ir palyginti su dabar parduodamais gaminiais.

Garantija: 3 metų
Panašūs produktai
Išsamesnė specifikacija
1 kategorija - Tinklas
2 kategorija - "Powerlan"
10/100/1000M LAN prievadai - 1
Aprašymas - 4GHz) leidžia transliuoti, žaisti žaidimus, siųsti el. laiškus, naršyti ir rašyti žinutes belaidžiais įrenginiais visuose namuose "Wi-Fi" automatinis sinchronizavimas - tiesiog nukopijuokite savo maršrutizatoriaus "Wi-Fi" nustatymus ir pritaikykite bet kokius pakeitimus saugiame "Powerline" tinkle naudodami "Wi-Fi Clone" ir "Wi-Fi Move Gigabit Ethernet" prievadą - užtikrinkite patikimą didelės spartos laidinį ryšį žaidimų konsolėms, išmaniesiems televizoriams ir NAS "Plug, Pair and Play" - greitai sukurkite saugų "Powerline" tinklą.
ARTIKEL1 - AV1000 POWERLI AC1200 WI-FI RINKINYS
ARTIKEL2 - 1TL-PA7017P + 1TL-WPA7617
aukštis - 19
Belaidžio LAN funkcijos > "Wi-Fi" juosta - 802.11ac
brūkšninis kodas - 6935364010935
category_en - Tinklo kūrimas
category_et - Tinklo įranga
category_lv - Tinklo įranga
category_ru - Tinklo įranga
description_en - Pristatome pažangiausią "TP-Link" "HomePlug AV2" standartą atitinkantį įrenginių rinkinį, į kurį įeina įrenginiai TL-PA7017 ir TL-WPA7517 - geriausias sprendimas, užtikrinantis sklandų didelės spartos interneto ryšį visuose namuose. Nesvarbu, ar transliuojate transliacijas, žaidžiate žaidimus, siunčiate el. laiškus, naršote ar rašote pranešimus belaidžiais įrenginiais, šis gaminys sukurtas taip, kad patenkintų visus jūsų poreikius. Didelės spartos duomenų perdavimas Dėl "HomePlug AV2" standarto atitikimo šis įrenginys užtikrina stabilią, žaibišką iki 1000 Mbps duomenų perdavimo spartą. Net ir esant iki 300 metrų ilgio linijai, galite mėgautis nenutrūkstamu ryšiu, kad galėtumėte nepertraukiamai vykdyti visą veiklą internete. Dviejų dažnių 802.11ac "Wi-Fi" atsisveikinkite su negyvomis zonomis ir vėluojančiu ryšiu. Produktas "Powerline WPA7517 KIT" pasižymi AC750 dviejų dažnių juostų "Wi-Fi", užtikrinančiu 433 Mbps greitį 5 GHz dažnių juostoje ir 300 Mbps greitį 2,4 GHz dažnių juostoje. Tai užtikrina, kad galėtumėte naudotis sparčiuoju "Wi-Fi" visuose savo įrenginiuose, kad ir kurioje namų vietoje būtumėte. "Wi-Fi" automatinė sinchronizacija Dar niekada nebuvo taip paprasta nustatyti ir valdyti savo tinklą. Naudodami "Wi-Fi Clone" ir "Wi-Fi Move" galite be vargo nukopijuoti savo maršrutizatoriaus "Wi-Fi" nustatymus ir bet kokius pakeitimus pritaikyti saugiame "Powerline" tinkle. Tai reiškia, kad galite palaikyti nuoseklų ir saugų ryšį be rankinio konfigūravimo rūpesčių. Gigabitinis eterneto prievadas Tiems, kuriems reikia laidinio ryšio žaidimų konsolėms, išmaniesiems televizoriams ir prie tinklo prijungtoms saugykloms (NAS), šis įrenginys padės. Integruotas "Gigabit Ethernet" prievadas užtikrina patikimą ir spartų laidinį ryšį visiems jūsų laidiniams įrenginiams. Įjunkite, suporuokite ir naudokite Saugų "Powerline" tinklą sukurti dar niekada nebuvo taip paprasta. "Powerline Kit" siūlo nesudėtingą diegimo procesą. Tiesiog prijunkite jį, susiekite su esamu tinklu ir galite pradėti darbą. Nereikia jokių sudėtingų nustatymų ar techninių žinių.
description_et - "WiFi" belaidžio ryšio diapazono ilgintuvo rinkinys, kurį sudaro TL-PA7017 ir TL-WPA7517, leidžiantis išplėsti belaidžio ryšio diapazoną naudojant įprastą namų elektros tinklą. Spartus duomenų perdavimas Šio įrenginio atitiktis "HomePlug AV2" standartui užtikrina stabilų ir itin spartų duomenų perdavimą iki 1000 Mbps greičiu. Net ir esant iki 300 metrų ilgio linijai, galėsite mėgautis nenutrūkstamu ryšiu, kad galėtumėte atlikti visus veiksmus internete. Dviejų dažnių 802.11ac "Wi-Fi" Atsisveikinkite su negyvosiomis zonomis ir lėtu ryšiu. "Powerline WPA7517 KIT" turi AC750 dviejų dažnių "Wi-Fi", užtikrinantį 433 Mb/s greitį 5 GHz dažnių juostoje ir 300 Mb/s greitį 2,4 GHz dažnių juostoje. Tai užtikrina, kad galėtumėte naudotis sparčiuoju "Wi-Fi" visuose savo įrenginiuose, kad ir kur būtumėte namuose. Automatinis "Wi-Fi" sinchronizavimas Dar niekada nebuvo taip paprasta nustatyti ir valdyti savo tinklą. Naudodami "Wi-Fi Clone" ir "Wi-Fi Move" galite lengvai nukopijuoti savo maršrutizatoriaus "Wi-Fi" nustatymus ir bet kokius pakeitimus pritaikyti saugiam Powerline tinklui. Tai reiškia, kad galite palaikyti nuoseklų ir saugų ryšį be sudėtingų nustatymų ar techninių žinių. Gigabitinio eterneto prievadas Tiems, kuriems reikia laidinio ryšio žaidimų konsolėms, išmaniesiems televizoriams ir prie tinklo prijungtoms saugykloms (NAS), šis įrenginys skirtas būtent jums. Integruotas "Gigabit Ethernet" lizdas užtikrina spartų laidinį ryšį visiems jūsų laidiniams įrenginiams. Prijungimas, prijungimas ir naudojimas Saugų "Powerline" tinklą dar niekada nebuvo taip paprasta sukurti. "Powerline" komplektas užtikrina nesudėtingą diegimo procesą. Tiesiog įjunkite jį, prijunkite prie esamo tinklo ir galite pradėti darbą. Nereikia jokių sudėtingų nustatymų ar techninių žinių!
description_lv -
description_ru - "Wi-Fi Range Extender" rinkinys, įskaitant TL-PA7017 ir TL-WPA7517, kuris gali išplėsti belaidžio tinklo aprėptį naudojant įprastą namų elektros tinklą. Didelis duomenų perdavimo greitis Šis įrenginys atitinka "HomePlug AV2" standartą, todėl užtikrina stabilų ir itin didelį duomenų perdavimo greitį - iki 1000 Mbps. Net ir esant iki 300 metrų ilgio linijai, galite mėgautis sklandžiu ryšiu, kai atliekate visus internetinius veiksmus. Dvigubas "Wi-Fi 802.11ac" Atsisveikinkite su neveikiančiomis vietomis ir lėtu ryšiu. "Powerline WPA7517 KIT" turi dviejų dažnių AC750 "Wi-Fi" adapterį, kuris užtikrina 433 Mbps greitį 5 GHz dažnių juostoje ir 300 Mbps greitį 2,4 GHz dažnių juostoje. Tai užtikrina, kad galėtumėte naudotis sparčiuoju "Wi-Fi" visuose savo įrenginiuose, kad ir kur namuose būtumėte. Automatinis "Wi-Fi" sinchronizavimas Dar niekada nebuvo taip paprasta nustatyti ir valdyti savo tinklą. Naudodami "Wi-Fi Clone" ir "Wi-Fi Move" galite lengvai nukopijuoti savo maršrutizatoriaus "Wi-Fi" nustatymus ir bet kokius pakeitimus pritaikyti saugiam "Powerline" tinklui. Tai reiškia, kad galite palaikyti stabilų ir saugų ryšį be sudėtingų nustatymų ar techninių žinių. Gigabitinio eterneto prievadas Šis įrenginys skirtas tiems, kuriems reikia laidinio ryšio žaidimų konsolėms, išmaniesiems televizoriams ir prie tinklo prijungtoms saugykloms (NAS). Integruotas "Gigabit Ethernet" prievadas užtikrina spartų laidinį ryšį su visais laidiniais įrenginiais. Prijunkite, susiekite ir naudokite Sukurti saugų "Powerline" tinklą dar niekada nebuvo taip paprasta. "Powerline" rinkinyje numatytas paprastas diegimo procesas. Tiesiog įjunkite jį, prijunkite prie esamo tinklo ir baigta. Nereikia jokių sudėtingų nustatymų ar techninių žinių!
description_short_en - "Wi-Fi" diapazono ilgintuvo rinkinį sudaro įrenginiai TL-PA7017 ir TL-WPA751, atitinkantys "Wi-Fi 802.11ac" standartą, veikiantys 2,4 GHz ir 5 GHz dažniais, iki 1000 Mbps duomenų perdavimas
description_short_et - "WiFi" aprėpties išplėtimo rinkinį sudaro TL-PA7017 ir TL-WPA7517 2,4 GHz ir 5 GHz dažnius atitinkantys "WiFi 802.11ac", iki 1000 Mbps duomenų perdavimo sparta.
description_short_lv -
description_short_ru -
Dizainas - Antenos tipas - Vidinis
Dizainas - LED indikatoriai - Taip
Dizainas - Produkto spalva - Balta
Dizainas - sertifikavimas - CE, RoHS
Duomenų perdavimo greitis - 1000 Mbps
EAN - 6935364010935
EANCode - 6935364010935
EAN_kodas - 6935364010935
Eksploatavimo sąlygos - Darbinė santykinė drėgmė (H-H) - 10 - 90%
Eksploatavimo sąlygos - Darbinė temperatūra (T-T) - 0 - 40 °C
feature_group_en - Belaidžiai ilgintuvai
feature_group_et - "WiFi" prieigos taškai
feature_group_lv - Belaidžio tinklo plėstuvai
feature_group_ru - Belaidžio tinklo plėstuvai
Gamintojas - TP-Link
Gamintojo kodas - TL-WPA7617 RINKINYS
Gamintojo produkto pavadinimas - TL-WPA7617 RINKINYS su TL-PA7017P
Gamintojo produktų grupė - AV1000 "Powerline ac" "Wi-Fi" gigabitinio pralaidumo rinkinys
gamintojo_kodas - TL-WPA7617 RINKINYS
Garantija - 36
Garantija - 36 mėnesiai
Garantija - 36 mėnesiai
GarantijaInformacija -
GRUPPE1 - Tinklas
GRUPPE2 - "Powerline Homeplug" kištukas
GTIN - 0845973010102
GTIN - 845973010102
GTIN - 6935364010935
gylis - 23
Hoehe - 0
HSTNUMBER - TL-WPA7617 RINKINYS
IEEE 802.3ab tinklo standartas - Taip
IEEE 802.11 b/g tinklo standartas - Taip
IEEE 802.11ac tinklo standartas - Taip
IEEE 802.11n tinklo standartas - Taip
Kategorija - "PowerLine" tinklo adapteriai
Kategorija_1 - Tinklas ir serveriai
Kategorija_2 - Tinklas - Tinklo priedai
Kategorijos kodas - WRE
Kodas - TL-WPA7617 RINKINYS
LongDesc - Džiaukitės dar daugiau su itin sparčiu "Wi-Fi" išplėtimo įrenginiu ir esamu "Powerline" tinkluAV1000 "Gigabit Passthrough Powerline AC Wifi" rinkinysLengvai išplėskite greitą ir patikimą "Wi-Fi" į bet kurią patalpą"TL-WPA7617 KIT" paverčia esamą "Powerline" tinklą į itin spartų gigabitinį tinklą ir išplečia laidinius bei belaidžius tinklus vietose, kuriose yra elektros lizdas.- Nereikia gręžti ar tiesti kabelių- Tinklas eina per sienas ir grindis- Suderinamas su bet kokiais "WiFi" maršrutizatoriais ar kitais "Powerline" produktais- Išplėskite aprėptį pridėdami papildomų plėtinių. Išplėskite aprėptį pridėdami papildomus prailgintuvusMaksimali iki 1000 Mbps sparta ir 300 metrų atstumasDėl pažangios "HomePlug AV2" technologijos TL-WPA7617 KIT užtikrina stabilų ir itin spartų "Wi-Fi" ryšį su iki 1000 Mbps* perdavimo sparta iki 300 metrų esamu "Powerline" tinklu. Dėl patikimų "Powerline" jungčių be pertrūkių siųskite vaizdą HD formatu, žaiskite internetinius žaidimus ir atsisiųskite didelius failus.Gigabitinis "Ethernet" patikimam ryšiuiVienas gigabitinis "Ethernet" prievadas užtikrina itin spartų laidinį ryšį, kad galėtumėte siųstis 4K HD vaizdą, žaisti žaidimus be vėlavimo ir dar daugiau. Pridedami du Ethernet kabeliai.AC 1200 wifi itin sparčiam interneto ryšiuiAC1200 dviejų dažnių wifi (867 Mbps 5 GHz dažniu ir 300 Mbps 2,4 GHz dažniu) leidžia transliuoti, žaisti žaidimus, siųsti el. laiškus, naršyti internete ir talpinti turinį per belaidžius įrenginius ir visuose namuose.Nesirūpinkite dėl maitinimo lizdoJau galite naudoti TL-PA7017P kaip įprastą maitinimo lizdą. Prijunkite kompiuterius, išmaniuosius televizorius ar kitus laidinius įrenginius, našumas išliks toks pat.Pastaba: Be to, įmontuotas triukšmo filtras padeda pašalinti elektrinius signalus, kurie gali trukdyti "Powerline" įrenginių veikimui.Įjunkite ir naudokite:nereikia jokios konfigūracijosSugebėkite kartą ir visiems laikams atsisveikinti su sudėtingu diegimu. Naudojant "Powerline", tereikia atlikti du veiksmus:- 1 veiksmas: prijunkite TL-PA7017P prie maršrutizatoriaus.- 2 veiksmas: įjunkite TL-WPA7617 į lizdą ten, kur reikia laidinio ir belaidžio interneto.Konfigūravimas vienu mygtuko paspaudimuSpauskite mygtuką "Wi-Fi Clone", kad nukopijuotumėte maršrutizatoriaus tinklo pavadinimą (SSID) ir slaptažodį. Be to, visi "Wi-Fi" nustatymų pakeitimai automatiškai pritaikomi visame "Powerline" tinkle."Powerline" valdymą per išmanųjį telefoną"Powerline" ryšį valdykite per išmanųjį telefoną ("Android", "iOS") naudodami programėlę "tpPLC" arba atsisiųskite naująją programą "tpPLC", kad galėtumėte valdyti "Powerline" tinklą per kompiuterį.- Peržiūrėkite "Powerline" greitį realiuoju laiku- LED valdymas (taip pat galima valdyti LED maitinimo mygtuku)- Svečių tinklas.
LongProductName - 10/100/1000 Mbps, IEEE 802.11a/n/ac (5 GHz), OFDM (PLC), 69,5 x 35 x 124,1 mm
LongSummaryDescription - TP-Link TL-WPA7617 KIT. Didžiausias duomenų perdavimo greitis: 1200 Mbit/s, Tinklo standartai: IEEE 802.11a, IEEE 802.11ac, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.3, IEEE 802.3ab,..., maitinimo kištukas: Maitinimo sąnaudos (tipinės): 6.5 W. Gaminio spalva: balta, antenos tipas: Antenos tipas: vidinė, Sertifikavimas: CE, RoHS. Palaikomos "Windows" operacinės sistemos: "Windows 10", "Windows 7", "Windows 8", "Windows 8.1", "Windows Vista", "Windows XP". Plotis: 69,5 mm, gylis: 35 mm, aukštis: 124,1 mm
Maitinimas - Energijos suvartojimas (tipinis) - 6.5 W
MANUFACTURER - TP-LINK
Matmenys - TL-WPA7617:69,5 × 35 × 124,1 mm TL-PA7017P:58 × 42 × 95 mm
Modelis - TL-WPA7617 RINKINYS
MPN - TL-WPA7617 RINKINYS
name_et - "TP-Link" "WiFi Hotspot" plėstuvo "Powerline" rinkinys TL-WPA7617
Našumas - aukščiausias "Wi-Fi" standartas - "Wi-Fi 5" (802.11ac)
Našumas - didžiausia duomenų perdavimo sparta - 1200 Mbit/s
Našumas - Ethernet LAN - Taip
Našumas - Ethernet LAN duomenų perdavimo sparta - 10,100,1000 Mbit/s
Nuoroda - https://www.tp-link.com/pt/home-networking/powerline/tl-wpa7617-kit/#overview
Pakuotės funkcijos > Paletės kiekis - 336 vnt.
Pakuotės funkcijos > WEE klasifikacija - CL109:6:2017-04-01
Pakuotės turinys - Greitasis diegimo vadovas - Taip
Pakuotės turinys - kiekis pakuotėje - 2 vnt.
Pakuotės turinys - Pakuotės tipas - Dėžutė
Pakuotės turinys - Įtraukti kabeliai - LAN (RJ-45)
Pakuotės ypatybės > Bendrasis aukštis (mm) - 190 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis gylis (mm) - 230 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis plotis (mm) - 100 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrojo aukščio pagrindinė dėžė - 420 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrojo gylio pagrindinė dėžė - 480 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrojo pločio pagrindinė dėžė - 400 mm
Pakuotės ypatybės > EEĮ atliekų mokestis - Taip
Pakuotės ypatybės > Grynasis svoris pagrindinė dėžė - 11.12 kg
Pakuotės ypatybės > Pakuotės kiekis - 16 vnt.
Pakuotės ypatybės > Plastikas (ne PET) - 10 g
Pakuotės ypatybės > Popierius ir kartonas - 40 g
Pakuotės ypatybės > Taros svorio pagrindinė dėžutė - 1.371 kg
Pakuotės ypatybės > Taros svoris (kg) - 0.05 kg
Pakuotės ypatybės > Tūrio (m3) - 0.00437 m³
Pakuotės ypatybės > Įdėtas akumuliatorius - Ne
Pardavėjo interneto svetainė - www.tp-link.com/us/home-networking/powerline/tl-wpa7617-kit/
Pavadinimas - INTD TP-LINK Powerline TL-PA7617P rinkinys
Pavadinimas - TP-Link TL-WPA7617 KIT 2GE / AC120 / 1000
Pavadinimas - TP-Link TL-WPA7617 KIT PowerLine tinklo adapteris 1200 Mbps Ethernet LAN Wi-Fi White 2 vnt.
Pavadinimas - TP-LINK | AV1000 Gigabit Passthrough Powerline ac Wi-Fi rinkinys | TL-WPA7617 KIT su TL-PA7017P | 10/100/1000 Mbps | Ethernet LAN (RJ-45) prievadai 2 | 802.11ac | 2,4 GHz/5,0 GHz | Wi-Fi duomenų perdavimo sparta (maks.) 300+867 Mbps | Papildomas lizdas
pavadinimas_pl - "TP-Link" "WiFi" tinklo plėstuvas "Powerline" rinkinys TL-WPA7617
pavadinimas_ru - "TP-Link" "WiFi" tinklo plėstuvo "Powerline" rinkinys TL-WPA7617
Pilnas aprašymas Linija - Powerline|Duomenų perdavimo greitis 1000 Mbps|IEEE 802.3ab|IEEE 802.11 b/g|IEEE 802.11n|IEEE 802.11ac|1x10/100/1000M|WPA - Wi-Fi Protected Access|WPA2 - Wi-Fi Protected Access|Įeinantys priedai Ethernet kabelis × 2;Greitasis diegimo vadovas|Matmenys TL-WPA7617:69,5 × 35 × 124,1 mm TL-PA7017P:58 × 42 × 95 mm
Platus - 0
plotis - 10
Prekės ženklas - TP-Link
prekės ženklas - TP-Link
Prekės ženklo dalies kodas - TL-WPA7617 RINKINYS
Prievadai ir sąsajos > Ethernet LAN (RJ-45) prievadai - 2
Pristatymo dėžės kiekis - 16
Produkto pavadinimas - TL-WPA7617 RINKINYS
ShortSummaryDescription - TP-Link TL-WPA7617 KIT, 1200 Mbps, IEEE 802.11a, IEEE 802.11ac, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.3, IEEE 802.3ab,..., E/F tipas, Gigabit Ethernet, 10,100,1000 Mbps, Wi-Fi 5 (802.11ac)
Sistemos reikalavimai - "Mac" suderinamumas - Taip
Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Linux" operacinės sistemos - Taip
Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Mac" operacinės sistemos - Taip
Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 10", "Windows 7", "Windows 8", "Windows 8.1", "Windows Vista", "Windows XP
Siuntimo dėžės aukštis Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 43 cm
Siuntimo dėžės gylis Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 48 cm
Siuntimo dėžės plotis Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 40.3 cm
Siuntimo dėžės svoris Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 12.5 kg
Skolinimas - 0
Starling - N
Stck_Kart - 0
Stck_Pal - 0
Svoris - 0
Svoris - 0,70
Svoris - 0.69
Svoris ir matmenys - Aukštis - 124.1 mm
Svoris ir matmenys - Gylis - 35 mm
Svoris ir matmenys - Pakuotės aukštis - 100 mm
Svoris ir matmenys - Pakuotės gylis - 190 mm
Svoris ir matmenys - Pakuotės plotis - 230 mm
Svoris ir matmenys - Pakuotės svoris - 670 g
Svoris ir matmenys - Plotis - 69.5 mm
Techniniai duomenys > Bendrasis svoris - 0.695 kg
Techniniai duomenys > Įjunk ir paleisk - Taip
Techninė informacija - Tvarumo sertifikatai - CE, RoHS
Techninė informacija > Ethernet LAN duomenų perdavimo sparta - 10/100/1000 Mbit/s
Techninė informacija > Gamintojas - TP-LINK
Techninė informacija > Grynasis svoris - 0.645 kg
Techninė informacija > Kitos funkcijos - Pora, iš naujo nustatyti, "Wi-Fi" klonavimas, šviesos diodo įjungimas / išjungimas
Techninė informacija > Papildomas lizdas - Taip
Tinklas > "Wi-Fi" duomenų perdavimo sparta (maks.) - 300+867 Mbit/s
Tinklo tinklas > Dažnių juosta - 2.4 GHz/5.0 GHz
Tinklo įrenginio tipas - Powerline
URL - https://www.tp-link.com/nl-be/home-networking/powerline/tl-wpa7617-kit/
vardas_lv - "TP-Link" "WiFi" tinklo plėstuvas "Powerline" rinkinys TL-WPA7617
Veikimas - "Plug and Play - Taip
Veikimas - "PowerLine" standartas - "HomePlug AV2
Veikimas - "Wi-Fi - Taip
Veikimas - "Wi-Fi" standartai - 802.11a, 802.11b, 802.11g, "Wi-Fi 4" (802.11n), "Wi-Fi 5" (802.11ac)
Veikimas - Didžiausias veikimo atstumas - 300 m
Veikimas - Ethernet LAN (RJ-45) prievadai - 1
Veikimas - Ethernet LAN sąsajos tipas - Gigabit Ethernet
Veikimas - Maitinimo kištukas - E / F tipas
Veikimas - moduliacija - OFDM
Veikimas - Saugumo algoritmai - 128 bitų AES, WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK
Veikimas - Tinklo standartai - IEEE 802.11a, IEEE 802.11ac, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.3, IEEE 802.3ab, IEEE 802.3u
Veikimas - Įmontuotas maitinimo lizdas - Taip
Veikimas - šifravimo mygtukas - Taip
Vieneto bendrasis svoris - 0.781 kg
Vieneto blogas tūris - 0,005199 kubinio metro
Vieneto dėžės aukštis - 0.1
Vieneto dėžės ilgis - 0.23
Vieneto dėžės plotis - 0.19
Vieneto grynasis svoris - 0.3 kg
WPA - "Wi-Fi" apsaugotos prieigos saugumas - Taip
WPA2 - "Wi-Fi" apsaugotos prieigos saugumas - Taip
Įtraukti priedai - Ethernet kabelis × 2; greitasis diegimo vadovas
Category 1 - Netzwerk
Category 2 - Powerlan
10/100/1000M LAN Ports - 1
Description - AV1000 Gigabit Passthrough Powerline ac Wi-Fi Kit Homeplug AV2 standard compliant - Provides users with stable, high-speed data transfer rates of up to 1000 Mbps on a line length of up to 300 meters Dual band 802.11ac Wi-Fi - AC1200 dual band Wi-Fi (867Mbps on 5GHz & 300Mbps on 2.4GHz) allows streaming, gaming, emailing, browsing and posting on your wireless devices, throughout your home Wi-Fi Auto-Sync - Simply copy your router‘s Wi-Fi settings and apply any changes across the secure powerline network with Wi-Fi Clone and Wi-Fi Move Gigabit Ethernet Port - Provide reliable high-speed wired connections for game consoles, smart TVs, and NAS Plug, Pair and Play - Quickly set up a secured Powerline network
ARTIKEL1 - AV1000 POWERLI AC1200 WI-FI KIT
ARTIKEL2 - 1TL-PA7017P + 1TL-WPA7617
height - 19
Wireless LAN features > Wi-Fi band - 802.11ac
barcode - 6935364010935
category_en - Networking
category_et - Võrguseadmed
category_lv - Tīkla iekārtas
category_ru - Cетевое оборудование
description_en - Introducing TP-Link's cutting-edge HomePlug AV2 Standard Compliant Device Kit, that includes the devices TL-PA7017 & TL-WPA7517 - the ultimate solution for seamless high-speed internet connectivity throughout your home. Whether you're streaming, gaming, emailing, browsing, or posting on your wireless devices, this product is designed to meet your every need. High-Speed Data Transfer
With HomePlug AV2 standard compliance, this device guarantees stable, lightning-fast data transfer rates of up to 1000 Mbps. Even on a line length of up to 300 meters, you can enjoy uninterrupted connectivity for all your online activities. Dual Band 802.11ac Wi-Fi Say goodbye to dead zones and lagging connections. The Powerline WPA7517 KIT product boasts AC750 dual band Wi-Fi, delivering 433Mbps on the 5GHz band and 300Mbps on the 2.4GHz band. This ensures that you can enjoy high-speed Wi-Fi on all your devices, no matter where you are in your home. Wi-Fi Auto-Sync Setting up and managing your network has never been easier. With Wi-Fi Clone and Wi-Fi Move, you can effortlessly copy your router's Wi-Fi settings and apply any changes across the secure powerline network. This means that you can maintain a consistent, secure connection without the hassle of manual configurations. Gigabit Ethernet Port For those who demand wired connections for their game consoles, smart TVs, and network-attached storage (NAS), this device has you covered. The built-in Gigabit Ethernet port ensures reliable, high-speed wired connections for all your wired devices. Plug, Pair, and Play Setting up a secure powerline network has never been simpler. Powerline Kit offers a hassle-free installation process. Just plug it in, pair it with your existing network, and you're ready to go. No complicated setups or technical expertise required.
description_et - WiFi leviala laiendaja komplekt, mis sisaldab seadmeid TL-PA7017 & TL-WPA7517 millede abil saad laiendada oma juhtmevaba leviala kasutades tavalist kodust elektrivõrku. Kõrge kiirusega andmeedastus Selle seadme HomePlug AV2 standardile vastavus tagab stabiilsed ja erakordselt kiired andmeedastuskiirused kuni 1000 Mbps. Isegi kuni 300 meetri pikkuse liini puhul saad nautida katkematut ühendust kõikide oma veebitegevuste jaoks. Kahekordne sagedusega 802.11ac Wi-Fi Jäta hüvasti surnud tsoonidega ja aeglase ühendusega. Powerline WPA7517 KIT on varustatud AC750 kahekordse sagedusega Wi-Fi-ga, pakkudes 5 GHz sagedusalas 433 Mbps ja 2,4 GHz sagedusalas 300 Mbps kiiruseid. See tagab, et saad nautida kõrge kiirusega Wi-Fi-d kõikidel oma seadmetel, olenemata sellest, kus oma kodus oled. Wi-Fi automaatne sünkroonimine
Võrgu seadistamine ja haldamine pole kunagi olnud lihtsam. Wi-Fi Clone ja Wi-Fi Move abil saad hõlpsalt kopeerida ruuteri Wi-Fi seaded ja rakendada kõiki muudatusi turvalises powerline-võrgus. See tähendab, et saad säilitada järjepideva ja turvalise ühenduse ilma keeruliste seadistuste või tehnilise ekspertiisita. Gigabit Etherneti port
Nende jaoks, kes vajavad oma mängukonsoolide, nutitelerite ja võrguga ühendatud salvestusseadmete (NAS) jaoks juhtmega ühendusi, on see seade Sinu jaoks. Integreeritud Gigabit Etherneti pesa tagab kõrge kiirusega juhtmega ühendused kõikidele Sinu juhtmega seadmetele. Ühendamine, sidumine ja kasutamine
Turvalise powerline-võrgu seadistamine pole kunagi olnud lihtsam. Powerline Kit pakub muretut paigaldusprotsessi. Lihtsalt ühenda see, seo see oma olemasoleva võrguga ja oledki valmis kasutama. Pole keerulisi seadistusi ega tehnilisi teadmisi vaja!
description_lv -
description_ru - Набор расширителей диапазона Wi-Fi, в который входят устройства TL-PA7017 и TL-WPA7517, с помощью которых вы сможете расширить зону действия беспроводной сети, используя обычную домашнюю электрическую сеть. Высокая скорость передачи данных
Соответствие этого устройства стандарту HomePlug AV2 обеспечивает стабильную и исключительно быструю скорость передачи данных до 1000 Мбит/с. Даже имея линию длиной до 300 метров, вы можете наслаждаться бесперебойным соединением для всех своих онлайн-действий. Двойной Wi-Fi 802.11ac
Попрощайтесь с мертвыми зонами и медленными соединениями. Powerline WPA7517 KIT оснащен двухчастотным адаптером Wi-Fi AC750, обеспечивающим скорость 433 Мбит/с в диапазоне 5 ГГц и 300 Мбит/с в диапазоне 2,4 ГГц. Это гарантирует, что вы сможете пользоваться высокоскоростным Wi-Fi на всех своих устройствах, где бы вы ни находились в доме. Автоматическая синхронизация Wi-Fi
Настройка и управление сетью никогда не были такими простыми. С помощью Wi-Fi Clone и Wi-Fi Move вы можете легко скопировать настройки Wi-Fi маршрутизатора и применить все изменения в защищенной сети Powerline. Это означает, что вы можете поддерживать стабильное и безопасное соединение без сложных настроек и технических знаний. Гигабитный Ethernet-порт
Это устройство для тех, кому нужны проводные подключения для игровых консолей, смарт-телевизоров и сетевых накопителей (NAS). Встроенный порт Gigabit Ethernet обеспечивает высокоскоростное проводное соединение со всеми вашими проводными устройствами. Подключение, сопряжение и использование
Настройка безопасной сети электропередач никогда не была проще. Powerline Kit обеспечивает простой процесс установки. Просто подключите его, подключите к существующей сети, и все готово. Никаких сложных настроек или технических знаний не требуется!
description_short_en - Wi-Fi Range Extender Kit Includes devices TL-PA7017 & TL-WPA751 Compliant with Wi-Fi 802.11ac Standard Operating on 2.4 GHz & 5 GHz Frequencies Up to 1000 Mbps Data Transmission
description_short_et - WiFi leviala laiendaja komplekt Komplektis seadmed TL-PA7017 & TL-WPA7517 WiFi 802.11ac standardile vastav 2.4 GHz & 5 GHz sagedustega Kuni 1000 Mbps andmeedastus
description_short_lv -
description_short_ru -
Design - Antenna type - Internal
Design - LED indicators - Yes
Design - Product colour - White
Design - Certification - CE,RoHS
Data transmission speed - 1000 Mbps
EAN - 6935364010935
EANCode - 6935364010935
EAN_code - 6935364010935
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 10 - 90%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 0 - 40 °C
feature_group_en - Wireless extenders
feature_group_et - WiFi leviala laiendajad
feature_group_lv - Bezvadu tīkla paplašinātāji
feature_group_ru - Беспроводные расширители сети
Manufacturer - TP-Link
Manufacturer_code - TL-WPA7617 KIT
Producer product name - TL-WPA7617 KIT with TL-PA7017P
Producer product family - AV1000 Gigabit Passthrough Powerline ac Wi-Fi Kit
manufacturer_code - TL-WPA7617 KIT
Warranty - 36
Warranty - 36 month(s)
Warranty - 36 months
WarrantyInfo -
GRUPPE1 - Network
GRUPPE2 - Powerline Homeplug
GTIN - 0845973010102
GTIN - 845973010102
GTIN - 6935364010935
depth - 23
Hoehe - 0
HSTNUMMER - TL-WPA7617 KIT
IEEE 802.3ab Network standard - Yes
IEEE 802.11 b/g Network standard - Yes
IEEE 802.11ac Network standard - Yes
IEEE 802.11n Network standard - Yes
Category - PowerLine Network Adapters
Category_1 - Network and Servers
Category_2 - Network - Network Accessories
Category Code - WRE
Code - TL-WPA7617 KIT
LongDesc - Nog meer genieten met een ultrasnelle wifi-extender en het bestaande stroomnetAV1000 Gigabit Passthrough Powerline AC Wifi-kitBreid eenvoudig snelle, betrouwbare wifi uit naar elke kamerMet de TL-WPA7617 KIT maak je van het bestaande stroomnet een gigabit ultrasnel netwerk en breid je bedrade en draadloze netwerken uit op plaatsen met een stopcontact.- Niet nodig om te boren of kabels te leggen- Netwerk gaat door muren en vloeren- Compatibel met alle wifi-routers of andere Powerline-producten- Breid de dekking uit door extra extenders toe te voegenMaximale snelheden tot 1000 Mbps en 300 meter bereikDoor middel van de geavanceerde HomePlug AV2-technologie biedt de TL-WPA7617 KIT een stabiele en supersnelle wifi met overdrachtssnelheden tot wel 1000 Mbps* tot 300 meter via het bestaande stroomnet. Stream in HD, game online en download grote bestanden zonder onderbrekingen dankzij de betrouwbare Powerline-verbindingen.Gigabit ethernet voor betrouwbare verbindingenEén gigabit ethernetpoort biedt razendsnelle bekabelde verbindingen voor het streamen van 4K HD-beelden, lagvrij gamen en meer. Er worden twee ethernetkabels meegeleverd.AC 1200 wifi voor ultrasnelle internetverbindingenAC1200 dual-band wifi (867 Mbps op 5 GHz en 300 Mbps op 2.4 GHz) maakt streamen, gamen, e-mailen, internetten en het plaatsen van inhoud via draadloze apparaten en in heel het huis mogelijk.Maak je geen zorgen over het stopcontactJe kunt de TL-PA7017P gebruiken als een gewoon stopcontact. Sluit pc's, smart-tv's of andere bekabelde apparaten aan, de prestaties blijven gelijk.Opmerking: Bovendien helpt het ingebouwde ruisfilter om elektrische signalen weg te nemen die de prestaties van de Powerline-apparaten kunnen verstoren.Plug and play:geen configuratie nodigZeg voorgoed vaarwel tegen een ingewikkelde installatie. Met Powerline hoef je slechts twee stappen te volgen:- Stap 1: verbind de TL-PA7017P met de router.- Stap 2: Steek de TL-WPA7617 in een stopcontact waar je bedraad en draadloos internet nodig hebt.Configureer met een druk op de knopDruk op de Wifi Clone-knop om de netwerknaam (SSID) en het wachtwoord van de router te kopiëren. Bovendien worden alle wijzigingen van de wifi-instellingen automatisch toegepast binnen het hele Powerline-netwerk.Beheer Powerline via je smartphoneBeheer de Powerline-verbinding via je smartphone (Android, iOS) met de tpPLC app of download het nieuwe tpPLC-hulpprogramma om het Powerline-netwerk via je computer te beheren.- Realtime Powerline-snelheid bekijken- Led-bediening (kan ook worden bediend met de aan-uitknop voor led)- Gastnetwerk
LongProductName - 10/100/1000 Mbps, IEEE 802.11a/n/ac (5GHz), OFDM (PLC), 69.5 x 35 x 124.1 mm
LongSummaryDescription - TP-Link TL-WPA7617 KIT. Maximum data transfer rate: 1200 Mbit/s, Networking standards: IEEE 802.11a, IEEE 802.11ac, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.3, IEEE 802.3ab,..., Power plug: Type E / F. Power consumption (typical): 6.5 W. Product colour: White, Antenna type: Internal, Certification: CE,RoHS. Windows operating systems supported: Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows Vista, Windows XP. Width: 69.5 mm, Depth: 35 mm, Height: 124.1 mm
Power - Power consumption (typical) - 6.5 W
HERSTELLER - TP-LINK
Dimensions - TL-WPA7617:69.5 × 35 × 124.1 mm TL-PA7017P:58 × 42 × 95 mm
Model - TL-WPA7617 KIT
MPN - TL-WPA7617 KIT
name_et - TP-Link WiFi leviala laiendaja Powerline Kit TL-WPA7617
Performance - Top Wi-Fi standard - Wi-Fi 5 (802.11ac)
Performance - Maximum data transfer rate - 1200 Mbit/s
Performance - Ethernet LAN - Yes
Performance - Ethernet LAN data rates - 10,100,1000 Mbit/s
Link - https://www.tp-link.com/pt/home-networking/powerline/tl-wpa7617-kit/#overview
Package features > Palette Qty - 336 pc(s)
Package features > WEE classification - CL109:6:2017-04-01
Packaging content - Quick installation guide - Yes
Packaging content - Quantity per pack - 2 pc(s)
Packaging content - Package type - Box
Packaging content - Cables included - LAN (RJ-45)
Package features > Gross height (mm) - 190 mm
Package features > Gross depth (mm) - 230 mm
Package features > Gross width (mm) - 100 mm
Package features > Gross height master carton - 420 mm
Package features > Gross depth master carton - 480 mm
Package features > Gross width master carton - 400 mm
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Net weight master carton - 11.12 kg
Package features > Packing quantity - 16 pc(s)
Package features > Plastic (No PET) - 10 g
Package features > Paper/Pasteboard - 40 g
Package features > Tare weight master carton - 1.371 kg
Package features > Tare weight (kg) - 0.05 kg
Package features > Volume (m3) - 0.00437 m³
Package features > Embeeded battery - No
Vendor Homepage - www.tp-link.com/us/home-networking/powerline/tl-wpa7617-kit/
Name - INTD TP-LINK Powerline TL-PA7617P Kit
Name - TP-Link TL-WPA7617 KIT 2GE / AC120 / 1000
Title - TP-Link TL-WPA7617 KIT PowerLine network adapter 1200 Mbit/s Ethernet LAN Wi-Fi White 2 pc(s)
Name - TP-LINK | AV1000 Gigabit Passthrough Powerline ac Wi-Fi Kit | TL-WPA7617 KIT with TL-PA7017P | 10/100/1000 Mbit/s | Ethernet LAN (RJ-45) ports 2 | 802.11ac | 2.4 GHz/5.0 GHz | Wi-Fi data rate (max) 300+867 Mbit/s | Extra socket
name_en - TP-Link WiFi network extender Powerline Kit TL-WPA7617
name_ru - TP-Link WiFi расширитель сети Powerline Kit TL-WPA7617
Full Description Line - Powerline|Data transmission speed 1000 Mbps|IEEE 802.3ab|IEEE 802.11 b/g|IEEE 802.11n|IEEE 802.11ac|1x10/100/1000M|WPA - Wi-Fi Protected Access|WPA2 - Wi-Fi Protected Access|Included Accessories Ethernet Cable × 2;Quick Installation Guide|Dimensions TL-WPA7617:69.5 × 35 × 124.1 mm TL-PA7017P:58 × 42 × 95 mm
Breite - 0
width - 10
Brand - TP-Link
brand - TP-Link
BrandPartCode - TL-WPA7617 KIT
Ports & interfaces > Ethernet LAN (RJ-45) ports - 2
Shipping box quantity - 16
ProductName - TL-WPA7617 KIT
ShortSummaryDescription - TP-Link TL-WPA7617 KIT, 1200 Mbit/s, IEEE 802.11a, IEEE 802.11ac, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.3, IEEE 802.3ab,..., Type E / F, Gigabit Ethernet, 10,100,1000 Mbit/s, Wi-Fi 5 (802.11ac)
System requirements - Mac compatibility - Yes
System requirements - Linux operating systems supported - Yes
System requirements - Mac operating systems supported - Yes
System requirements - Windows operating systems supported - Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows Vista, Windows XP
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 43 cm
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 48 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 40.3 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 12.5 kg
Laenge - 0
Storno - N
Stck_Kart - 0
Stck_Pal - 0
Gewicht - 0
Weight - 0,70
Weight - 0.69
Weight & dimensions - Height - 124.1 mm
Weight & dimensions - Depth - 35 mm
Weight & dimensions - Package height - 100 mm
Weight & dimensions - Package depth - 190 mm
Weight & dimensions - Package width - 230 mm
Weight & dimensions - Package weight - 670 g
Weight & dimensions - Width - 69.5 mm
Technical details > Gross weight - 0.695 kg
Technical details > Plug and Play - Yes
Technical details - Sustainability certificates - CE, RoHS
Technical details > Ethernet LAN data rates - 10/100/1000 Mbit/s
Technical details > Producer - TP-LINK
Technical details > Net weight - 0.645 kg
Technical details > Other features - Pair, Reset, Wi-Fi Clone, LED On/Off
Technical details > Extra socket - Yes
Networking > Wi-Fi data rate (max) - 300+867 Mbit/s
Networking > Frequency band - 2.4 GHz/5.0 GHz
Network Device Type - Powerline
URL - https://www.tp-link.com/nl-be/home-networking/powerline/tl-wpa7617-kit/
name_lv - TP-Link WiFi network extender Powerline Kit TL-WPA7617
Performance - Plug and Play - Yes
Performance - PowerLine standard - HomePlug AV2
Performance - Wi-Fi - Yes
Performance - Wi-Fi standards - 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac)
Performance - Maximum operating distance - 300 m
Performance - Ethernet LAN (RJ-45) ports - 1
Performance - Ethernet LAN interface type - Gigabit Ethernet
Performance - Power plug - Type E / F
Performance - Modulation - OFDM
Performance - Security algorithms - 128-bit AES, WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK
Performance - Networking standards - IEEE 802.11a, IEEE 802.11ac, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.3, IEEE 802.3ab, IEEE 802.3u
Performance - Built-in power socket - Yes
Performance - Encryption button - Yes
Unit Gross Weight - 0.781 kg
Unit Brutto Volume - 0.005199 cubm
Unit Box Height - 0.1
Unit Box Length - 0.23
Unit Box Width - 0.19
Unit Net Weight - 0.3 kg
WPA - Wi-Fi Protected Access Security - Yes
WPA2 - Wi-Fi Protected Access Security - Yes
Included Accessories - Ethernet Cable × 2;
Quick Installation Guide
97,84 €
TP-LINK WLAN Powerline Adapter Kit (TL-WPA7617 KIT) [WLAN AC 867 + 300 Mbit/s, Powerline bis zu 1000 Mbit/s]
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos