ViewSonic PX706HD

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 221580 Produkto kodas: PX706HD
Šiuo metu prekių nėra Užsakymai dėl šio gaminio pristatymo nepriimami. Neturime informacijos apie tai, kada šis produktas bus prieinamas. Šiuo metu mūsų tiekėjai nepateikia informacijos apie galimą gaminio pristatymo laiką ir galimą kainą, kai jis vėl bus parduodamas.

TopPC.lt svetainėje pateikiama tik informacinio pobūdžio informacija apie šį gaminį, kad klientai galėtų jį pamatyti ir palyginti su dabar parduodamais gaminiais.

Garantija: 3 metų
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Kontrastas: N/A
  • Skiriamoji matricos geba: FullHD 1920x1080
  • Šviesumas (Lumens): N/A
Panašūs produktai
Šis produktas ViewSonic PX706HD
Benq
ViewSonic PA503X
ViewSonic PS502W
Epson EB-695Wi
Rodyti panašias specifikacijas. Paslėpti panašias specifikacijas.
850,08 €
447,99 €
437,41 €
627,56 €
2 405,24 €
Kontrastas N/A 22000:1 15000:1 N/A
Skiriamoji matricos geba FullHD 1920x1080 XGA 1024x768 WXGA 1280x800 WXGA 1280x800
Šviesumas (Lumens) N/A 3600 ANSI 4000 ANSI 3500 ANSI
Visi parametrai
Kontrastas N/A
Projektoriaus kontrastas nusako vaizdo ryškumą. Kuo didesnis kontrastas, tuo aiškiau įskaitomas tekstas ekrane, be to, kontrastas nusako, kiek išraiškios bus linijos projektoriume matomame atvaizde. Didelis kontrastas yra svarbus faktorius renkantis projektorių prezentacinėms reikmėms.
Kontrasto matavimo vienetas yra šviesiausio pikselio ir tamsiausio pikselio santykis. Kuo didesnis santykis, tuo geresnis kontrastas.
Skiriamoji matricos geba FullHD 1920x1080
Matricos (natūrali) skiriamoji geba nusako kiek spalvinių taškų (pixels) projektorius gali atvaizduoti be kompresijos (maksimalus vaizdo ryškumas). Kuo didesnė matricos skiriamoji geba, tuo geresnis vaizdo ryškumas ir didesnis programinės įrangos darbo paviršius, efektyviam darbui.
Šviesumas (Lumens) N/A
Projektoriaus lempos šviesumas ANSI matuojamas liumenais. Tai svarbus rodiklis, jei norite naudoti projektorių dienos apšvietime ar apšviestose patalpose. Didesnis liemenų skaičius reiškia geresnį šviesumą. TopPC.lt rekomenduoja įsigyti projektorių su 2000 ar daugiau liumenų.
Išsamesnė specifikacija
"LampLife" -
  • 4 000 valandų (įprasta)
  • 15 000 valandų (ekologiška)

  • Aprašymas - Patogiems žaidimams ir pramogoms dideliame ekrane "ViewSonic PX706HD" projektorius užtikrina didelius vaizdus mažoje erdvėje. Dėl trumpo atstumo objektyvo šį projektorių galima pastatyti vos už kelių pėdų nuo sienos ar ekrano ir projektuoti įtraukiantį 100 vaizdą, todėl jis puikiai tinka dideliems žaidimų seansams mažesnėse patalpose. 3000 liumenų ryškumas ir "Full HD" 1920x1080 raiška užtikrina ryškius, itin ryškius vaizdus ir grafiką, o itin mažas įvesties vėlinimas užtikrina greitesnį veiksmą kadras po kadro ir sklandų žaidimą be vėlavimo. Be to, "Full HD 3D" suderinamumas leidžia mėgautis 3D filmais ir žaidimais, o vidinis garsiakalbis skleidžia kambarį užpildantį garsą, kad galėtumėte mėgautis įspūdingais garso ir vaizdo įrašais. Mažesnis įvesties vėlinimas Šis projektorius idealiai tinka intensyviems, veiksmo kupiniems žaidimams, nes užtikrina sklandų vaizdą be vėlavimo. Dėl itin mažo 16 ms įvesties vėlinimo veiksmas vyksta greičiau, kadras po kadro. Ryškūs vaizdai bet kokioje aplinkoje Šis projektorius su 3 000 liumenų ir dideliu kontrasto santykiu atkuria ryškius vaizdus beveik bet kokioje aplinkoje. Dideli vaizdai mažose erdvėse Dėl trumpo atstumo objektyvo šį projektorių galima pastatyti vos už kelių pėdų nuo sienos ar ekrano ir projektuoti iki 100 colių dydžio vaizdus USB C tipo prievadas vaizdo ir maitinimo funkcijai USB C tipo prievadas užtikrina greitą duomenų, garso, vaizdo ir greitą įkrovimą vienu kabeliu. "SonicExpert" technologija Šiame projektoriuje įdiegta "ViewSonics" patentuota "SonicExpert" technologija, kuri apima padidintą garsiakalbio kamerą ir galingesnį stiprintuvą, kad būtų užtikrintas visas 20 Hz 20 Khz garso diapazonas. Integruotas garsiakalbis sužavės jūsų auditoriją įtraukiančiu garsu.
    AspectRatio - 16:9
    Aspect ratio (kraštinių santykis) - 16:9
    Aukštis - 115 mm
    Automatinis fokusavimo reguliavimas - Ne
    Belaidis - Ne
    Belaidis ryšys - Ne
    Bendrasis svoris - 4.000 kg
    CompressedResolution - -
    Daugialypė terpė - RMS vardinė galia - 5 W
    Daugialypė terpė - įmontuotas (-i) garsiakalbis (-iai) - Taip
    Dažnis - 15-102 kHz
    Dažnis, horizontalusis min. - 15 kHz
    Dažnis, horizontalus max. - 102 kHz
    Dažnis, vertikalusis min. - 23 Hz
    Dažnis, vertikalus maks. - 120 Hz
    DažnisVertikaliai - 23-120 Hz
    Didžiausias metimo atstumas - 2.2 m
    Didžiausia vaizdo įstrižainė - 120 mm
    Dizainas - patalpinimas - Stalinis kompiuteris, lubos
    Dizainas - Produkto spalva - Balta
    Dizainas - Produkto tipas - Trumpo atstumo projektorius
    Dizainas - Rinkos pozicionavimas - Pristatymas
    ean - 766907958911
    Eans - 766907958911
    Ekranas - Įmontuotas ekranas - Ne
    Ekrano technologija - DLP
    Eksploatavimo sąlygos - Darbinė temperatūra (T-T) - 0 - 40 °C
    Energijos suvartojimas - 310 W
    Funkcijos - ekrano ekranas (OSD) - Taip
    Funkcijos - ekrano ekrano (OSD) kalbos - arabų, supaprastinta kinų kalba, tradicinė kinų kalba, čekų, vokiečių, olandų, anglų, ispanų, suomių, prancūzų, graikų, indoneziečių, italų, japonų, korėjiečių, lenkų, portugalų, rusų, švedų, tajų, turkų, vietnamiečių, suomių, vokiečių
    Funkcijos - HDCP - Taip
    Funkcijos - interaktyvios - Ne
    Funkcijos - OSD kalbų skaičius - 20
    Funkcijos - Triukšmo lygis - 32 dB
    Funkcijos - Triukšmo lygis (ekonominis režimas) - 27 dB
    gamintojas - "ViewSonic"
    Gamintojas - "Viewsonic"
    GAMINTOJO DUOMENŲ LAPAS - https://www.viewsonic.com/us/px706hd.html#specs
    Gamintojo kodas - 1PD093
    Garantija - -
    Garantija - 3 metai
    garantija - 36
    Garantija - Trejų metų ribota garantija dalims ir darbui, 1 metų ribota garantija lempai, 1 metų nemokama skubaus keitimo paslauga. (Vienerių metų skubaus keitimo paslaugai būtina gaminio registracija).
    GarantijaInformacija - Trejų metų ribota garantija dalims ir darbui, 1 metų ribota garantija lempai, 1 metų nemokama skubaus keitimo paslauga
    garantijos_tipas - išorinis
    Garso - Taip
    Garso funkcijos - 5W
    GTIN - 0766907958911
    GTIN - 766907958911
    Gylis - 220 mm
    I/O jungtys - 1 x 15 kontaktų D-Sub jungtis
    I/O jungtys - 1 x BNC Composite
    I/O jungtys - 1 x kompozicinis
    I/O jungtys - 1 x mini USB (B tipo)
    I/O jungtys - 1 x RS-232 (COM)
    I/O jungtys - 1 x USB (C tipo)
    I/O jungtys - 2 x 3,5 mm minijack lizdas
    I/O jungtys - 2 x HDMI
    Kategorija - Duomenų projektoriai
    Kategorija - Root/Elektronika/Projektoriai ir ekranai/Projektoriai
    Kitos funkcijos - "3D Blu-ray" (signalo palaikymas) 3D Ready Auto-Keystone (automatinis vertikalaus gulsčiųjų kraštinių efekto koregavimas) Automatinis išjungimas - išsijungia po tam tikro laiko be aktyvaus signalo BrilliantColor Tiesioginis įjungimas - pradeda veikti prijungus maitinimą Kensingtono užraktas Ekrano meniu lenkų kalba CEC - įjungimo / išjungimo komandų siuntimas suderinamiems įrenginiams per HDMI Galinė projekcija Apsaugos juosta Greitas įjungimas ir išjungimas Pristatymo laikmatis Apsauga slaptažodžiu / PIN kodas Signalo įjungimas - pradeda veikti aptikus HDMI signalą Signalo įjungimas - pradeda veikti aptikus VGA signalą
    Kompiuterių suderinamumas - -
    Kontrasto santykis - 22,000:1
    Logistikos duomenys - Suderintos sistemos (HS) kodas - 85286200
    LongDesc -
    LongDesc - Patogiems žaidimams ir pramogoms dideliame ekrane "ViewSonic® PX706HD" projektorius užtikrina didelius vaizdus mažoje erdvėje. Dėl trumpo atstumo objektyvo šį projektorių galima pastatyti vos už kelių pėdų nuo sienos ar ekrano ir projektuoti įtraukiantį 100 colių vaizdą, todėl jis puikiai tinka dideliems žaidimų seansams mažesnėse patalpose. 3 000 liumenų ryškumas ir "Full HD" 1920x1080 raiška užtikrina ryškius, itin ryškius vaizdus ir grafiką, o itin mažas įvesties vėlavimas užtikrina greitesnį veiksmą kadras po kadro ir sklandų žaidimą be vėlavimo. Be to, "Full HD 3D" suderinamumas leidžia mėgautis 3D filmais ir žaidimais, o vidinis garsiakalbis užtikrina patalpą užpildantį garsą, kad garso ir vaizdo įspūdžiai būtų svaiginantys.Sumažintas įvesties vėlinimasŠis projektorius idealiai tinka intensyviems veiksmams ir žaidimams, todėl vaizdas sklandžiai rodomas be vėlavimo. Itin mažas 16 ms įvesties vėlinimas užtikrina greitesnį veiksmą kadras po kadro.USB Type-C vaizdo ir maitinimo jungtisC tipo USB prievadas užtikrina greitą duomenų, garso, vaizdo ir greitą įkrovimą vienu kabeliu."SonicExpert®" technologijaŠis "LightStream" projektorius sukurtas naudojant "ViewSonic" patentuotą "SonicExpert" technologiją, kuri apima padidintą garsiakalbio kamerą ir galingesnį stiprintuvą, kad būtų užtikrintas visas 20 Hz - 20 Khz garso diapazonas. Integruotas garsiakalbis sužavės jūsų auditoriją įtraukiančiu garsu.Automatinis vertikalusis gulsčiųjų kampų koregavimasVertikalusis gulsčiųjų kampų koregavimas padeda pašalinti kreivus ir iškraipytus vaizdus, kad vaizdas visada būtų idealiai proporcingas.Dvi "3D Blu-ray Ready" HDMI įvestysŠis projektorius turi dvi HDMI jungtis, todėl puikiai tinka prijungti prie bet kokio įrenginio su HDMI jungtimi ir gali rodyti 3D vaizdus tiesiai iš 3D "Blu-ray" grotuvų. 3D vaizdus galima žiūrėti su pasirenkamais "ViewSonic PGD-350 Shutter Glasses" akiniais arba bet kuriais kitais suderinamais 3D akiniais.Pramonėje pirmaujanti garantija"ViewSonic" siūlo vieną geriausių visoje pramonėje projektorių garantijų: 3 metų ribotą dalių ir darbo garantiją, 1 metų lempą ir pirmųjų metų nemokamą skubaus keitimo paslaugą*, kurios papildoma vertė siekia 150 USD.
    LongProductName - DLP, 1920x1080, 3000 ANSI liumenų, 60-120", 240 W, 16:9, USB 3.1 C, 3,5 mm, RS-232, Mini USB, 2x HDMI 1.4, VGA, RCA, RMS 5 W, 100-240 V, 50/60 Hz, 293x115x220 mm
    LongSummaryDescription - "Viewsonic PX706HD". Projektoriaus ryškumas: Projekcijos technologija: 3000 ANSI liumenų: DMD, Projektoriaus gimtoji skiriamoji geba: 1080p (1920x1080). Šviesos šaltinio tipas: Šviesos šaltinio tarnavimo laikas: Šviesos šaltinio tarnavimo laikas (ekonominis režimas): 4000 val: 15000 h. Fokusavimas: Židinio nuotolio diapazonas: 10,2-12,24 mm, diafragmos diapazonas (F-F): 2,6-2,78. Analoginio signalo formato sistema: Palaikomos grafikos skiriamosios gebos: NTSC, PAL, SECAM: 640 x 480 (VGA), 1920 x 1200 (WUXGA), Palaikomi vaizdo režimai: 640 x 480 (VGA), 1920 x 1200 (WUXGA), Palaikomi vaizdo režimai: 480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p. Nuosekliosios sąsajos tipas: RS-232, HDMI jungties tipas: Viso dydžio
    Maitinimas - Energijos suvartojimas (budėjimo režimas) - 0.5 W
    Maitinimas - Energijos suvartojimas (tipinis) - 310 W
    Maitinimas - kintamosios srovės įvesties dažnis - 50 - 60 Hz
    Maitinimas - kintamosios srovės įėjimo įtampa - 100-240 V
    Maitinimas - Maitinimo šaltinis - AC
    Matmenys - 293.0 x 115.0 x 220.0 mm
    matmenų aukštis - 180 mm
    matmenų gylis - 290 mm
    matmenų plotis - 370 mm
    matmuo svoris - 3980 g
    Mažiausia vaizdo įstrižainė - 60 ''
    Minimalus metimo atstumas - 0.9 m
    Montavimo galimybės - Ne
    NativeResolution - 1920 x 1080
    Objektyvas - 1,2x optinis priartinimas
    Objektyvas - f = 2.6 - 2.78 f = 10.2 ~ 12.24
    Objektyvo sistema - Diafragmos diapazonas (F-F) - 2.6 - 2.78
    Objektyvo sistema - Fokusavimas - Rankinis
    Objektyvo sistema - Išmetimo santykis - 0.69-0.83
    Objektyvo sistema - Priartinimo santykis - 2.0:1
    Objektyvo sistema - Židinio nuotolio diapazonas - 10.2 - 12.24 mm
    Objektyvų sistema - poslinkis - 105%
    Objektyvų sistema - Priartinimo galimybė - Taip
    Padidinti - 1,2x
    Paketo turinys -
  • PX706HD projektorius
  • Pajungimo laidas
  • USB C tipo laidas
  • Dėl nuotolinio valdymo
  • Skubios pradžios vadovas

  • Pakuotės turinys - Pridedamas nuotolinio valdymo pultas - Taip
    Pakuotės turinys - Vadovas - Taip
    Pakuotės turinys - Įtraukti kabeliai - AC, VGA
    Pavadinimas - "Viewsonic" PX706HD duomenų projektorius Trumpo atstumo projektorius 3000 ANSI liumenų DMD 1080p (1920x1080) Baltas
    Pavadinimas - "ViewSonic PX706HD" trumpo atstumo
    pavadinimas - Projektorius PX706HD
    Plotis - 293 mm
    Prekės ženklas - "Viewsonic"
    Prekės ženklo dalies kodas - PX706HD
    Pridedami priedai - Maitinimo kabelis, VGA kabelis, nuotolinio valdymo pultas, trumpasis pradžios vadovas
    Prievadai ir sąsajos - DVI prievadas - Ne
    Prievadai ir sąsajos - HDMI jungties tipas - Viso dydžio
    Prievadai ir sąsajos - HDMI prievadų kiekis - 2
    Prievadai ir sąsajos - HDMI versija - 1.4
    Prievadai ir sąsajos - kintamosios srovės (maitinimo) įvestis - Taip
    Prievadai ir sąsajos - Kompiuterio garso išvestis - Taip
    Prievadai ir sąsajos - Kompiuterio garso įvestis - Taip
    Prievadai ir sąsajos - Kompozitinio vaizdo įvestis - 1
    Prievadai ir sąsajos - S-Video įėjimai kiekis - 1
    Prievadai ir sąsajos - Serijinės sąsajos tipas - RS-232
    Prievadai ir sąsajos - USB 2.0 prievadų kiekis - 1
    Prievadai ir sąsajos - VGA (D-Sub) prievadų kiekis - 2
    ProdDesc - "Full HD" 1080p (1920x1080), 3000 lm, trumpo atstumo, 3 kartus greita įvestis, 2xHDMI, USB C (5V), išskirtinė "SuperColor" technologija
    ProduktasPaveikslas - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/PX706HD-01.jpg
    Produkto nuotrauka4 -
    Produkto pavadinimas - PX706HD
    Produkto paveikslėlis2 - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/PX706HD-02.jpg
    Produkto paveikslėlis3 -
    ProjectionSize - 1.5 m
    ProjectionSizeMax - 3 m
    Projekcija - Trumpas metimas
    Projekcijos santykis (maks.) - 0,83:1
    Projekcijos santykis (min) - 0,69:1
    Projektoriaus - ekrano dydžio suderinamumas - 762 - 7620 mm (30 - 300")
    Projektorius - Horizontalaus nuskaitymo diapazonas - 15 - 102 kHz
    Projektorius - Keistono korekcija, vertikali - -40 - 40°
    Projektorius - Keystone korekcija, horizontali - -40 - 40°
    Projektorius - kontrasto santykis (tipinis) - 22000:1
    Projektorius - Matricos dydis - 1,65 cm (0,65")
    Projektorius - Projekcijos atstumas - 0.9 - 2.2 m
    Projektorius - Projekcijos technologija - DMD
    Projektorius - Projektoriaus gimtoji skiriamoji geba - 1080p (1920x1080)
    Projektorius - Projektoriaus ryškumas - 3000 ANSI liumenų
    Projektorius - Spalvų skaičius - 1,07 milijardo spalvų
    Projektorius - Vertikalaus nuskaitymo diapazonas - 23 - 120 Hz
    Rezoliucija - 1920 x 1080 (FHD 1080)
    Rodymo tipas - DLP
    Ryškumas - 3000 ANSI liumenų
    Saugykla - Integruotas kortelių skaitytuvas - Ne
    ShortSummaryDescription - "Viewsonic PX706HD", 3000 ANSI liumenų, DMD, 1080p (1920x1080), 22000:1, 762-7620 mm (30-300"), 0,9-2,2 m
    Spalvų skaičius - 1,07 mlrd.
    Statinis kontrastas - 22 000:1
    Suderinamumas su kompiuterių standartais -
    Suderinamumas su vaizdo įrašų standartais - Nuo VGA (640 x 480) iki FullHD (1920 x 1080) 480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p NTSC, PAL, SECAM
    Svoris - 2.700 Kg
    Svoris - 3.8 kg
    Svoris ir matmenys - Aukštis - 220 mm
    Svoris ir matmenys - Gylis - 115 mm
    Svoris ir matmenys - Pakuotės aukštis - 188 mm
    Svoris ir matmenys - Pakuotės gylis - 300 mm
    Svoris ir matmenys - Pakuotės plotis - 365 mm
    Svoris ir matmenys - Pakuotės svoris - 3.8 kg
    Svoris ir matmenys - Plotis - 293 mm
    Svoris ir matmenys - Svoris - 2.7 kg
    ThrowDistance - 0.9 m
    ThrowDistanceMax - 2.2 m
    Tinklas - "Wi-Fi - Ne
    Tinklas - Ethernet LAN - Taip
    Tinklas - Ethernet LAN (RJ-45) prievadai - 1
    Tinklas - Išmanusis televizorius - Ne
    Trumpas aprašymas - 1920 x 1080 | Full HD | DLP | 240 W lempa | 3000 lm | kontrastas 22 000:1 | USB | 2 x HDMI |
    URL - https://www.viewsonic.com/us/px706hd.html
    UserControls - -
    Vaizdo įrašai - Analoginio signalo formato sistema - NTSC, PAL, SECAM
    Vaizdo įrašas - "Full HD - Taip
    Vaizdo įrašas - Palaikomi vaizdo įrašų režimai - 480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p
    Vaizdo įrašas - Palaikomos grafikos raiškos - 640 x 480 (VGA), 1920 x 1200 (WUXGA)
    Vaizdo įrašų suderinamumas - -
    vendpn - 1PD093
    WirelessInterface - -
    ĮvestisIšvestis -
  • USB Type-C
  • 2x garso lizdas
  • RS-232
  • 2x HDMI
  • VGA
  • RCA
  • Mini USB

  • Šviesos diodai - 3000 liumenų
    Šviesos šaltinis - lempos galia - 240 W
    Šviesos šaltinis - Šviesos šaltinio tarnavimo laikas (ekonominis režimas) - 15000 h
    Šviesos šaltinis - Šviesos šaltinio tipas - Šviestuvas
    Šviesos šaltinis - Šviestuvų kiekis - 1 lempa (-os)
    Šviesos šaltinis - šviesos šaltinio tarnavimo laikas - 4000 h
    šviesos tarnavimo laikas - 4000 h
    šviesos veikimo laikas (ECO režimas) - 15000 h
    LampLife -
  • 4,000 hours (Normal)
  • 15,000 hours (Eco)

  • Description - For convenient big screen gaming and entertainment, the ViewSonic PX706HD projector delivers huge images in small spaces. With a short throw lens, this projector can be placed just a few feet away from a wall or screen, and project an immersive 100 image making it perfect for big gaming sessions in smaller rooms. 3,000 lumens of brightness and Full HD 1920x1080 resolution provide vivid, ultra-sharp images and graphics, while an ultra-low input latency ensures faster frame-by-frame action and smooth gameplay without delay. Whats more, Full HD 3D compatibility lets you enjoy 3D movies and games, while an internal speaker delivers room-filling sound for an immersive audiovisual experience. Reduced Input Latency Ideal for intense action-packed gaming, this projector delivers smooth images without delay. Its ultra-low 16ms input latency provides faster frame-by-frame action. Bright Images in Any Environment Packed with 3,000 lumens and a high contrast ratio, this projector produces bright images in nearly any environment. Large Images in Small Spaces With a short throw lens, this projector can be placed just a few feet from a wall or screen and project images up to 100" USB Type-C for Video and Power A USB Type-C port delivers fast data, audio, video and quick charging over a single cable. SonicExpert Technology This projector is designed with ViewSonics proprietary SonicExpert technology that incorporates an enlarged speaker chamber and a more powerful amplifier to deliver a full 20Hz 20Khz sound range. An integrated speaker captivates your audience with immersive sound.
    AspectRatio - 16:9
    Aspect ratio - 16:9
    Height - 115 mm
    Automatic focus adjustment - No
    Wireless - No
    Wireless communication - No
    GrossWeight - 4.000 kg
    CompressedResolution - -
    Multimedia - RMS rated power - 5 W
    Multimedia - Built-in speaker(s) - Yes
    Frequency - 15-102 kHz
    Frequency, horizontal min. - 15 kHz
    Frequency, horizontal max. - 102 kHz
    Frequency, vertical min. - 23 Hz
    Frequency, vertical max. - 120 Hz
    FrequencyVertical - 23-120 Hz
    Maximum throw distance - 2.2 m
    Maximum image diagonal - 120 mm
    Design - Placement - Desktop, Ceiling
    Design - Product colour - White
    Design - Product type - Short throw projector
    Design - Market positioning - Presentation
    ean - 766907958911
    Eans - 766907958911
    Display - Built-in display - No
    Display technology - DLP
    Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 0 - 40 °C
    Power consumption - 310 W
    Features - On Screen Display (OSD) - Yes
    Features - On Screen Display (OSD) languages - Arabic, Simplified Chinese, Traditional Chinese, Czech, German, Dutch, English, Spanish, Finnish, French, Greek, Indonesian, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Swedish, Thai, Turkish, Vietnamese
    Features - HDCP - Yes
    Features - Interactive - No
    Features - Number of OSD languages - 20
    Features - Noise level - 32 dB
    Features - Noise level (economic mode) - 27 dB
    producer - ViewSonic
    Producer - Viewsonic
    MANUFDATASHEET - https://www.viewsonic.com/us/px706hd.html#specs
    ProducerCode - 1PD093
    LampWarranty - -
    Warranty - 3 years
    guarantee - 36
    Warranty - Three-year limited warranty on parts and labor, 1-year limited warranty on lamp, 1st year free Express Exchange service. (One year Express Exchange Service requires product registration).
    WarrantyInfo - Three-year limited warranty on parts and labor, 1-year limited warranty on lamp, 1st year free Express Exchange service
    guarantee_type - external
    Audio - Yes
    AudioFeatures - 5W
    GTIN - 0766907958911
    GTIN - 766907958911
    Depth - 220 mm
    I/O connectors - 1 x 15-pin D-Sub
    I/O connectors - 1 x BNC Composite
    I/O connectors - 1 x Composite
    I/O connectors - 1 x mini USB (Type B)
    I/O connectors - 1 x RS-232 (COM)
    I/O connectors - 1 x USB (Type C)
    I/O connectors - 2 x 3,5 mm minijack
    I/O connectors - 2 x HDMI
    Category - Data Projectors
    Category - Root/Electronics/Projectors and screens/Projectors
    Other features - 3D Blu-ray (signal support) 3D Ready Auto-Keystone (automatic correction of vertical keystone effect) Auto Power Off - turn off after a certain period of time without an active signal BrilliantColor Direct Power On - starting after power connection Kensington Lock Screen menu in Polish CEC - sending on / off commands to compatible devices via HDMI Rear projection Security bar Fast on and off Presentation timer Password protection / PIN code Signal Power On - start after detecting the HDMI signal Signal Power On - start after detecting the VGA signal
    ComputerCompatibility - -
    ContrastRatio - 22,000:1
    Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85286200
    LongDesc -
    LongDesc - For convenient big screen gaming and entertainment, the ViewSonic® PX706HD projector delivers huge images in small spaces. With a short throw lens, this projector can be placed just a few feet away from a wall or screen, and project an immersive 100” image – making it perfect for big gaming sessions in smaller rooms. 3,000 lumens of brightness and Full HD 1920x1080 resolution provide vivid, ultra-sharp images and graphics, while an ultra-low input latency ensures faster frame-by-frame action and smooth gameplay without delay. What’s more, Full HD 3D compatibility lets you enjoy 3D movies and games, while an internal speaker delivers room-filling sound for an immersive audiovisual experience.Reduced Input LatencyIdeal for intense action-packed gaming, this projector delivers smooth images without delay. Its ultra-low 16ms input latency provides faster frame-by-frame action.USB Type-C for Video and PowerA USB Type-C port delivers fast data, audio, video and quick charging over a single cable.SonicExpert® TechnologyThis LightStream projector is designed with ViewSonic’s proprietary SonicExpert technology that incorporates an enlarged speaker chamber and a more powerful amplifier to deliver a full 20Hz – 20Khz sound range. An integrated speaker captivates your audience with immersive sound.Automatic Vertical Keystone CorrectionVertical keystone correction helps eliminate crooked and distorted images for a perfectly proportioned picture every time.Dual 3D Blu-ray Ready HDMI InputsDesigned with two HDMI ports, this projector is perfect for connecting to any HDMI-enabled device, and can display 3D images directly from 3D Blu-ray players. 3D images can be viewed with optional ViewSonic PGD-350 Shutter Glasses, or any other compatible 3D glasses.Industry-leading WarrantyViewSonic offers one of the industry's best overall projector warranties with 3-year limited parts and labor, 1-year lamp, and first year free Express Exchange service* for an added value worth up to $150.
    LongProductName - DLP, 1920x1080, 3000 ANSI lum, 60-120", 240 W, 16:9, USB 3.1 C, 3.5mm, RS-232, Mini USB, 2x HDMI 1.4, VGA, RCA, RMS 5 W, 100-240 V, 50/60 Hz, 293x115x220 mm
    LongSummaryDescription - Viewsonic PX706HD. Projector brightness: 3000 ANSI lumens, Projection technology: DMD, Projector native resolution: 1080p (1920x1080). Light source type: Lamp, Service life of light source: 4000 h, Service life of light source (economic mode): 15000 h. Focus: Manual, Focal length range: 10.2 - 12.24 mm, Aperture range (F-F): 2.6 - 2.78. Analog signal format system: NTSC, PAL, SECAM, Supported graphics resolutions: 640 x 480 (VGA), 1920 x 1200 (WUXGA), Supported video modes: 480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p. Serial interface type: RS-232, HDMI connector type: Full-size
    Power - Power consumption (standby) - 0.5 W
    Power - Power consumption (typical) - 310 W
    Power - AC input frequency - 50 - 60 Hz
    Power - AC input voltage - 100-240 V
    Power - Power source - AC
    Dimensions - 293.0 x 115.0 x 220.0 mm
    dimension height - 180 mm
    dimension depth - 290 mm
    dimension width - 370 mm
    dimension weight - 3980 g
    Minimum image diagonal - 60 ''
    Minimum throw distance - 0.9 m
    MountingCapability - No
    NativeResolution - 1920 x 1080
    Lens - 1.2x optical zoom
    Lens - f = 2.6 - 2.78 f = 10.2 ~ 12.24
    Lens system - Aperture range (F-F) - 2.6 - 2.78
    Lens system - Focus - Manual
    Lens system - Throw ratio - 0.69-0.83
    Lens system - Zoom ratio - 2.0:1
    Lens system - Focal length range - 10.2 - 12.24 mm
    Lens system - Offset - 105%
    Lens system - Zoom capability - Yes
    Zoom - 1,2x
    PackageContents -
  • PX706HD projector
  • Power cable
  • USB Type C cable
  • Remote control
  • Quick Start Guide

  • Packaging content - Remote control included - Yes
    Packaging content - Manual - Yes
    Packaging content - Cables included - AC, VGA
    Title - Viewsonic PX706HD data projector Short throw projector 3000 ANSI lumens DMD 1080p (1920x1080) White
    Name - ViewSonic PX706HD short throw
    name - Projector PX706HD
    Width - 293 mm
    Brand - Viewsonic
    BrandPartCode - PX706HD
    Accessories included - Power cable, VGA cable, Remote control, Quick Start Guide
    Ports & interfaces - DVI port - No
    Ports & interfaces - HDMI connector type - Full-size
    Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 2
    Ports & interfaces - HDMI version - 1.4
    Ports & interfaces - AC (power) in - Yes
    Ports & interfaces - PC Audio out - Yes
    Ports & interfaces - PC Audio in - Yes
    Ports & interfaces - Composite video in - 1
    Ports & interfaces - S-Video inputs quantity - 1
    Ports & interfaces - Serial interface type - RS-232
    Ports & interfaces - USB 2.0 ports quantity - 1
    Ports & interfaces - VGA (D-Sub) ports quantity - 2
    ProdDesc - Full HD 1080p (1920x1080), 3000 lm, Short throw, 3X fast input, 2xHDMI, USB C (5V), exclusive SuperColor technology
    ProductPicture - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/PX706HD-01.jpg
    ProductPicture4 -
    ProductName - PX706HD
    ProductPicture2 - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/PX706HD-02.jpg
    ProductPicture3 -
    ProjectionSize - 1.5 m
    ProjectionSizeMax - 3 m
    Projection - Short throw
    Projection ratio (max) - 0,83:1
    Projection ratio (min) - 0,69:1
    Projector - Screen size compatibility - 762 - 7620 mm (30 - 300")
    Projector - Horizontal scan range - 15 - 102 kHz
    Projector - Keystone correction, vertical - -40 - 40°
    Projector - Keystone correction, horizontal - -40 - 40°
    Projector - Contrast ratio (typical) - 22000:1
    Projector - Matrix size - 1.65 cm (0.65")
    Projector - Projection distance - 0.9 - 2.2 m
    Projector - Projection technology - DMD
    Projector - Projector native resolution - 1080p (1920x1080)
    Projector - Projector brightness - 3000 ANSI lumens
    Projector - Number of colours - 1.07 billion colours
    Projector - Vertical scan range - 23 - 120 Hz
    Resolution - 1920 x 1080 (FHD 1080)
    DisplayType - DLP
    Brightness - 3000 ANSI Lumen
    Storage - Card reader integrated - No
    ShortSummaryDescription - Viewsonic PX706HD, 3000 ANSI lumens, DMD, 1080p (1920x1080), 22000:1, 762 - 7620 mm (30 - 300"), 0.9 - 2.2 m
    Number of colors - 1,07 mld
    Static contrast - 22 000:1
    Compatibility with computer standards -
    Compatibility with video standards - VGA(640 x 480) to FullHD(1920 x 1080) 480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p NTSC, PAL, SECAM
    Weight - 2.700 Kg
    Weight - 3.8 kg
    Weight & dimensions - Height - 220 mm
    Weight & dimensions - Depth - 115 mm
    Weight & dimensions - Package height - 188 mm
    Weight & dimensions - Package depth - 300 mm
    Weight & dimensions - Package width - 365 mm
    Weight & dimensions - Package weight - 3.8 kg
    Weight & dimensions - Width - 293 mm
    Weight & dimensions - Weight - 2.7 kg
    ThrowDistance - 0.9 m
    ThrowDistanceMax - 2.2 m
    Network - Wi-Fi - No
    Network - Ethernet LAN - Yes
    Network - Ethernet LAN (RJ-45) ports - 1
    Network - Smart TV - No
    ShortDescription - 1920 x 1080 | Full HD | DLP | lampa 240 W | 3000 lm | contrast 22 000:1 | USB |2 x HDMI |
    URL - https://www.viewsonic.com/us/px706hd.html
    UserControls - -
    Video - Analog signal format system - NTSC, PAL, SECAM
    Video - Full HD - Yes
    Video - Supported video modes - 480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p
    Video - Supported graphics resolutions - 640 x 480 (VGA), 1920 x 1200 (WUXGA)
    VideoCompatibility - -
    vendpn - 1PD093
    WirelessInterface - -
    InputOutput -
  • USB Type-C
  • 2x Audio jack
  • RS-232
  • 2x HDMI
  • VGA
  • RCA
  • Mini USB

  • Lumens - 3000 lumens
    Light source - Lamp power - 240 W
    Light source - Service life of light source (economic mode) - 15000 h
    Light source - Light source type - Lamp
    Light source - Lamps quantity - 1 lamp(s)
    Light source - Service life of light source - 4000 h
    light life time - 4000 h
    light life time (ECO mode) - 15000 h
    850,08 €
    ViewSonic PX706HD
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visos kategorijos