Brother HL-L6300DW

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 144660 Produkto kodas: HLL6300DW
Galima užsisakyti 5 vnt. Prieinamumas: 14 dienų po užsakymo patvirtinimo
Garantija: 2 metų
483,26 €
Pristatymo parinktys Daugiau apie pristatymą
  • Pristatymas Lietuvoje (DPD kurjerių paštas) 3,99 €: 09.05.2024
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Max. aprašymo dydis: A4
  • Spausdinimo būdas: Juodai baltas lazerinis
  • Spausdinimo greitis (mono): 46 psl/min
  • Spausdinimo skiriamoji geba: 1200 x 1200 dpi
  • Kasečių skaičius: 1
Aprašymas
Pagrindinė informacija
Max. aprašymo dydis A4

Kieko popieriaus lakštų galima patalpinti spausdinių talpinmo vietoje ir išspausdinti duotu spausdintuvu. Jei spausdintuvo formatas yra, pvz., A4, spausdintuvas lengvai gali atspausdinti mažesnio formato popierių, pvz., A5. Ši galimybės riba yra apibrėžta, ją galima sužinoti skaitant detalizuotą specifikaciją apie atspaudų apimtį ir popieriaus formos palikymą .

Spausdinimo būdas Juodai baltas lazerinis

Spausdinimo forma yra pagrindinis spausdintuvo pasirinkimo kriterijus, nes nurodo spausdintuvo pritaikymą.

Tintes - ši technologija patiks tiem, kurie nori spausdinti aukštos kokybės spalvotas nuotraukas. Išlaidos vienam spausdinimui palyginti didelės, rašalo kasetės ilgai nenaudojamos uždžiūva.

Juodai baltas lazerinis - ekonomiškai naudingesnis spausdinimo būdas, kuris suteikia geros kokybės juodai balto dokumento atspaudą už mažesnę kainą. Geriausias pirkinys namams ir įstaigos reikmėms. Brangesnių modelių spausdintuvai turi iš esmės talpesnę spausdintuvo kasetę, kuri, jei ilgą laiką spausdinama daugiau nei dešimt lapų per dieną, be abejo atsipirks.

Spalvotas lazerinis - ši technologija leidžia spausdinti juodai baltus atspaudus tokia pačia kaina už lapą, kaip juodai balti lazeriniai spausdintuvai, taip pat daryti spalvotus atspaudus palyginti nedidelėmis kainomis už atspaudą.

Šios technologijos spalvoto atspaudo kokybė yra daug žemesnė negu rašalo kasetės, todėl šį prietaisą verta įsigyti tik tuomet, jei kiekvieną dieną reikia atspausdinti dešimtis spalvotų grafikų, maketų, produktų pavyzdžių nuotraukų, spalvotų logotipų. Nuotraukų spausdinimui ši technologija šiuo metu nera pritaikyta.

Kieko popieriaus lakštų galima patalpinti spausdinių talpinmo vietoje ir išspausdinti duotu spausdintuvu. Jei spausdintuvo formatas yra, pvz., A4, spausdintuvas lengvai gali atspausdinti mažesnio formato popierių, pvz., A5. Ši galimybės riba yra apibrėžta, ją galima sužinoti skaitant detalizuotą specifikaciją apie atspaudų apimtį ir popieriaus formos palikymą .

Spausdinimo greitis (mono) 46 psl/min

Vidutinis kokybės rodiklis yra kiek juodai baltų puslapių 5% vidutiniu padengimu šis spausdintuvas sugeba išspausinti per minutę.

Spausdinimo skiriamoji geba 1200 x 1200 dpi

Spausdintuvo skiriamoji geba nusako, kiek taškų (pikselių) horizontalėje ir vertikalėje gali atspausdinti spausdintuvo galvutė. Naudojantis įvairiais pagalbiniais metodais spausdintuvas gali spausdinti su aukšta skiriamąja geba. Šis parametras nurodo natūralią spausdintuvo skiriamąją gebą be kompresijos naudojimo. Aukštesnė skiriamoji geba reiškia aukštesnę atvaizdo kokybę ir detalizavimą.

Funkcionalumas
ADF (automatinis dokumentų tiektuvas) Nėra

ADF nurodo automatinį dokumento perdavimą. Tai vykdoma specialaus skenerio dangčio pagalba, kuriame galima sutalpinti keletą lapų vienu metu, tam, kad, pavyzdžiui, nukopijuotų ar nuskenuotų dokumentų paketą.

Automatinio dvipusio spausdinimo funkcija Yra

Abipusio marginimo galimybė, kuri dažnai tiktai galima pausiau automatiniu būdu, reiškia, kad spausdintuvas spausdina lapus iš vienos puses, o po to naudotojas turi atspausdintą paketą iš naujo rankiniu būdu įdėti stumdamas.

paprastai būna Duplex spausdintuvai, kurie patys apverčia lapus spaudinant. Prieš įsigydami spausdintuvą, perskaitykite detalizuotą specifikaciją, kuri vykdoma Duplex funkcija.

Funkcija Faksas Nėra

Galimybė prietaisą sujungti su telefono linija ir laidiniu telefonu, kad galėtų siųsti fakso siuntinius.

Funkcija Kopijuotojas Nėra

Galimybė patalpinti atspausdintą dokumentą paduoti ir nukopojuoti.

Kasečių skaičius 1

Kiek kasečių arba rašalo kasečių yra spausdintuve. Rašalinių atspaudų atveju, didesis kasetės skaičius reiškia geresnę atspaudo kokybę ir ekonomiškesnį kasečių keitimą.

Skeneris Nėra

Galimybė patalpinti atspausdintą dokumentą paduoti ir gauti nuskenuotą dokumento variantą kompiuteryje, skaitmenine forma.

Uostai ir įranga
Prijungimas LPT Nėra

Tai jau pasnenęs standartas, būtinas tiktai atskirais atvejais, kai įmonė naudoja DOS programinę įrangą, kuri nesugeba spausdinti kitais portais tik LPT. Šis sujungimo būdas labai lėtas, todėl daužniausia skenerių LPT palaikoma ir daug greitesnė USB arba LAN jungtis.

Prijungimas LAN Yra

Labai naudinga funkcija, jei spausdintuvas bus naudojamas keleto tinklu sujungtų kompiuterų. Jei turi LAN jungtį, spausdintuvas gali būti perkeliamas į bet kurią vietą, kur prieinamas tinklas ir elektros energija ir daryti atspaudus iš bet kurio kompiuterio be būtinybės prijungti spausdintuvą prie kurio nors kompiuterio bei laikyti šį visada įjungtą.

USB ryšys Yra

Stabiliausias, patogiausias ir greičiausias spausdintuvo prijungimo būdas, kai spausdintuvas yra šalia kompiuterio ir juo naudojamasi iš vieno kompiuterio. USB jungtis yra prieinama praktiškai visiuose portatyviniuose kompiuteriuose ir staliniuose kompiuteriuose.

Belaidžiai ryšiai
Prijungimas WiFi Yra

Puikus būdas prijungti spausdintuvą prie bevielio tinklo, jei namuose ar įstaigoje naudojate tiktai bevielį tinklų jungimą, arba ir spausdintuvas bus laikomas vietoje, kurioje nebus galimybės pasiekti LAN kabelį.

Prijungimas Bluetooth Nėra

Galimybė sujungti šį spausdintuvą su kmžompiuteriu naudojant Bluetoth bevielį sujungimą. Paprastai ši jungtis yra prieinama vidutinės ir brangios klasės partatyviniuose kompiuteriuose. Staliniuose kompiuteriuose Bluetooth būna retai, todėl, kad būtų galima panaudoti šią funkciją, už nedinelę papildom kainą teks įsigyti USB Bluetooth siųstuvą.

USB kabelis
Išsamesnė specifikacija
"Energy Star" sertifikatas - Taip
"Wi-Fi" - Taip
Aprašymas - BROLIS HL-L6300DW
Aukštis - 500.000000
Bendrasis svoris - 16.2 kg
Dizainas - Ekranas - LCD
Dizainas - jutiklinis ekranas - Taip
Dizainas - Produkto spalva - Pilka
Dizainas - sertifikavimas - Šiaurės gulbė, GS ženklas
Dizainas - Valdymo tipas - Palieskite
Dizainas - Įmontuotas ekranas - Taip
Dizainas > Ekranas - LCD pikseliai
Dizainas > Jutiklinis ekranas - Taip
Dizainas > Įmontuotas ekranas - Taip
Dvipusis spausdinimas - Taip
EAN - 4977766753388
Eans - 4977766753388
Emuliacijos - "IBM Proprinter XL
Emuliacijos - BR-Script3 (Postscript3 emulointi)
Emuliacijos - Epson FX-850
Emuliacijos - PCL-6
Emuliacijos - PDF 1.7
Emuliacijos - XPS 1.0
Funkcijos - Didžiausias darbo ciklas - 125000 puslapių per mėnesį
Funkcijos - Puslapio aprašymo kalbos - BR-Script 3, "Epson FX", "IBM ProPrinter", "Microsoft XPS", PCL 6, PDF 1.7
Funkcijos - Rekomenduojamas darbo ciklas - 0 - 7500 puslapių per mėnesį
Funkcijos - Spausdinimo kasečių skaičius - 1
Funkcijos > Produkto spalva - Pilka
Gamintojas - BROTHER
Gamintojas - Brother
Gamintojo dalies numeris - HLL6300DWZW1
Gamintojo kodas - HLL6300DWRF1
Gamintojo produkto pavadinimas - HL-L6300DW
Garantija - 36
Garantija - 36 mėnesiai
GarantijaInformacija -
Garantijos laikotarpis - 24 M
Garso emisija > Akustinė emisija budėjimo režimu - 35 dB
Garso emisija > Spausdinimo triukšmo lygis - 54 dB
Garso emisija > Triukšmo lygis (tylusis režimas) - 50 dB
GTIN - 0012502643272
GTIN - 012502643272
GTIN - 4977766753388
Ilgis - 4300.000000
Išvesties pajėgumas > Standartinis išvesties pajėgumas - 250 lapų
Jutiklinis ekranas - Taip
Kategorija - Lazeriniai spausdintuvai
Kategorija - Root/Elektronika/PC periferiniai įrenginiai/Spausdintuvai, 3D spausdintuvai ir braižytuvai/Taškinis spausdintuvas
Kitos funkcijos > Dvipusis spausdinimas - Taip
Kitos funkcijos > Paruošta tinklui - Taip
Kitos funkcijos > Pridedama (-os) kasetė (-ės) - Taip
Kitos funkcijos > Standartiniai dėklo laikmenos tipai - Paprastas popierius
Kodas - HLL6300DWZW1
Komplektuojami priedai -
Logistikos duomenys - Suderintos sistemos (HS) kodas - 84433210
LongDesc - "Brother HL-L6300DW" yra geriausias nespalvotas lazerinis spausdintuvas, skirtas vidutinio dydžio darbo grupėms, kuriose spausdinama daugiau. Šis verslui atsparus spausdintuvas pasižymi didele verte dėl pridedamos didelio našumo tonerio kasetės, o dėl itin didelio našumo atsarginės tonerio kasetės - dar mažesnėmis išvesties sąnaudomis. Be to, maksimaliai padidinkite savo produktyvumą dėl spartaus spausdinimo iki 48 psl. per minutę, automatinio dvipusio spausdinimo, taip pat 520 lapų talpos popieriaus dėklo, į kurį telpa daugiau nei pluoštas popieriaus. Jei norite dar mažiau papildyti popieriaus talpyklą, naudodami papildomus dėklus išplėskite popieriaus talpą iki 1610 lapų. Pažangios saugumo funkcijos užtikrina tinklo naudotojo autentiškumo patvirtinimą, o reguliuojamas spalvotas jutiklinis ekranas leidžia tiesiogiai spausdinti iš populiarių verslo debesijos paslaugųDaugiau;. Be to, mėgaukitės lanksčiomis ryšio galimybėmis ir spausdinimu iš mobiliųjų įrenginių.- Greitas ir kokybiškas spausdinimas, skirtas didesniam spausdinimo kiekiui. Šis didelio našumo spausdintuvas, pasižymintis verslui patvaria konstrukcija ir įspūdingu iki 48 puslapių per minutę spausdinimo greičiu, idealiai tinka vidutinio dydžio darbo grupėms. Be to, jis pasižymi iki 1200 x 1200 dpi skiriamąja geba, kad tekstas būtų ryškus, aiškus, o grafika - puiki.- Mažos bendrosios nuosavybės sąnaudos. Į komplektą įeina didelio našumo 8000 puslapių tonerio kasetė, užtikrinanti integruotą vertę. Jei norite spausdinti dar pigiau, naudokite itin didelio našumo 12 000 puslapių pakaitinę tonerio kasetę.- Didelė, išplečiama popieriaus talpa. Lengvai tvarkykite dideles spausdinimo užduotis naudodami reguliuojamą 520 lapų talpos popieriaus dėklą ir 50 lapų talpos universalųjį dėklą. Papildomi pasirenkamieji 250 arba 520 lapų talpos popieriaus dėklai leidžia naudotojams sukonfigūruoti spausdintuvą su keliais dėklais taip, kad jis geriausiai atitiktų jų taikomųjų programų reikalavimus - iš viso iki 1610 lapų.- Lankstus tinklo ryšys. Integruotos belaidžio 802.11b/g/n ir "Gigabit Ethernet" tinklo sąsajos leidžia dalytis HL-L6300DW su keliais tinklo naudotojais.- Spausdinkite iš mobiliojo įrenginio. Spausdinkite iš savo mobiliojo įrenginio per: "AirPrint®", "Google Cloud Print™ 2.0", "Mopria®", "Brother iPrint&Scan", NFC, "Cortado Workplace" ir "Wi-Fi Direct®"- Automatinis dvipusis spausdinimas. Naudodamiesi dvipusio spausdinimo funkcija, spausdinkite profesionalias brošiūras, dokumentus ir bukletus. Ši funkcija gali padėti sutaupyti pinigų ir sumažinti popieriaus naudojimą iki 50 %.- Reguliuojamas 1,8 colio spalvotas jutiklinis ekranas. Siūlo intuityvią meniu navigaciją ir spausdinimą iš populiarių verslo debesijos paslaugų, pvz: DROPBOX, GOOGLE DRIVE™, ONEDRIVE® ir kt.- Išplėstinės saugumo funkcijos. Integruotas NFC kortelių skaitytuvas ir "Active Directory®" palaikymas tinklo naudotojo autentiškumo nustatymui, padedantis apsisaugoti nuo neteisėtos prieigos prie įrenginio. Kitos saugumo funkcijos: - Išskirtinis klientų aptarnavimas: "Secure Function Lock", "Enterprise Security" (802.1x), "IPSec", "Secure Print", SSL/TLS ir kt.- Išskirtinis klientų aptarnavimas. Brother HL-L6300DW suteikiama 1 metų ribota garantija su nemokama pagalba telefonu visą gaminio naudojimo laiką.
LongProductName - 1200 x 1200 dpi, 46 psl. per minutę, 4,5" LCD ekranas, 256 MB, A4, Ethernet, WiFi, USB 2.0, 740 W, 13,2 kg
LongSummaryDescription - Brother HL-L6300DW. Spausdinimo technologija: Spausdinimo technologija: lazerinė. Spausdinimo kasečių skaičius: Maksimalus darbo ciklas: 125000 puslapių per mėnesį. Didžiausia skiriamoji geba: Didžiausias spausdinimo našumas: 1200 x 1200 DPI. Didžiausias ISO A serijos popieriaus dydis: A4. Spausdinimo greitis (juoda, normali kokybė, A4/US Letter): 46 psl. per minutę, dvipusis spausdinimas. Ekranas: LCD EKRANAS. Paruošta darbui tinkle, "Wi-Fi". Produkto spalva: Spalva: pilka
Maitinimas - "Energy Star" tipinės elektros energijos sąnaudos (TEC) - 2,162 kWh per savaitę
Maitinimas - Energijos suvartojimas (budėjimo režimas) - 32 W
Maitinimas - energijos suvartojimas (išjungta) - 0.4 W
Maitinimas - Energijos suvartojimas (PowerSave) - 1.6 W
Maitinimas - energijos suvartojimas (spausdinimas) - 740 W
Maitinimas > Energijos suvartojimas (budėjimo režimas) - 32 W
Maitinimas > Energijos suvartojimas (išjungta) - 0.4 W
Maitinimas > Energijos suvartojimas (PowerSave) - 1.6 W
Maitinimas > Energijos suvartojimas (tipinis) - 740 W
Maitinimas > Energy Star Tipinės elektros energijos sąnaudos (TEC) - 2,162 kWh per savaitę
Matmenys Š x D x V, mm - 400 x 396 x 288
Mėnesinis darbo ciklas (maks.), puslapiai - 7500
Našumas - procesoriaus dažnis - 800 MHz
Našumas - Procesorių šeima - ARM Cortex
Našumas - Įmontuotas procesorius - Taip
Našumas > Integruotasis procesorius - Taip
Našumas > Palaikomos "Linux" operacinės sistemos - Taip
Našumas > Palaikomos "Mac" operacinės sistemos - "Mac OS X 10.10 Yosemite", "Mac OS X 10.11 El Capitan", "Mac OS X 10.8 Mountain Lion", "Mac OS X 10.9 Mavericks
Našumas > Palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 10 Education", "Windows 10 Education x64", "Windows 10 Enterprise", "Windows 10 Enterprise x64", "Windows 10 Home", "Windows 10 Home x64", "Windows 10 Pro", "Windows 10 Pro x64", "Windows 7 Enterprise", "Windows 7 Enterprise x64", "Windows 7 Home Basic", "Windows 7 Home Basic x64", "Windows 7 Home Basic x64", "Windows 7 Home Premium", "Windows 7 Home Premium x64", "Windows 7 Professional", "Windows 7 Professional x64", "Windows 7 Starter", "Windows 7 Starter x64", "Windows 7 Ultimate", "Windows 7 Ultimate x64", Windows 8, Windows 8 Enterprise, Windows 8 Enterprise x64, Windows 8 Pro, Windows 8 Pro x64, Windows 8 x64, Windows 8 x64, Windows Vista Business, Windows Vista Business x64, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Enterprise x64, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate x64, Windows XP Home, Windows XP Home x64, Windows XP Professional, Windows XP Professional x64
Našumas > Palaikomos serverio operacinės sistemos - "Windows Server 2003", "Windows Server 2008", "Windows Server 2008 R2", "Windows Server 2012", "Windows Server 2012 R2
Našumas > Procesoriaus dažnis - 800 MHz
Našumas > Procesorių šeima - ARM Cortex
Našumas > Spausdinimo technologija - Lazeris
NFC palaikymas - Taip
Nuoroda - http://www.brother.co.uk/Printers/Mono-Laser-Printers/HL-L6300DW
Pakuotės duomenys - Pakuotės aukštis - 427 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės gylis - 492 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės plotis - 497 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės svoris - 15.8 kg
Pakuotės duomenys > Pakuotės aukštis - 42.7 cm
Pakuotės duomenys > Pakuotės gylis - 49.2 cm
Pakuotės duomenys > Pakuotės plotis - 49.7 cm
Pakuotės duomenys > Pakuotės svoris - 15.8 g
Pakuotės funkcijos > Paletės kiekis - 8 vnt.
Pakuotės funkcijos > WEE klasifikacija - CL109:6:2017-04-01
Pakuotės turinys - Vadovas - Taip
Pakuotės turinys - Į komplektą įeina kasetė (-ės) - Taip
Pakuotės turinys > Vadovas - Taip
Pakuotės ypatybės > Bendrasis aukštis (mm) - 425 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis gylis (mm) - 500 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis plotis (mm) - 490.00 mm
Pakuotės ypatybės > EEĮ atliekų mokestis - Taip
Pakuotės ypatybės > Pakuotės kiekis - 1,00 vnt.
Pakuotės ypatybės > Plastikas (ne PET) - 770.00 g
Pakuotės ypatybės > Popierius ir kartonas - 3390 g
Pakuotės ypatybės > Taros svoris (kg) - 4.16 kg
Pakuotės ypatybės > Tūrio (m3) - 0.104125 m³
Pakuotės ypatybės > Įdėtas akumuliatorius - Ne
Pavadinimas - Brother HL-6300DW
Pavadinimas - Brother HL-L6300DW lazerinis spausdintuvas 1200 x 1200 DPI A4 A4 Wi-Fi
Pavadinimas - Brother HL-L6300DW Mono lazerinis standartinis Wi-Fi Maksimalus ISO A serijos popieriaus dydis A4 Pilka
Pirmasis išverstas puslapis (juodraštinis, A4, paruoštas), s - 7.5
Plotis - 500.000000
Popieriaus tvarkymas - Daugiatikslio dėklo laikmenos svoris - 60 - 200 g/m²
Popieriaus tvarkymas - Daugiatikslio dėklo laikmenos tipai - Vokai
Popieriaus tvarkymas - Didžiausias ISO A serijos popieriaus dydis - A4
Popieriaus tvarkymas - Dvipusės laikmenos svoris - 60 - 105 g/m²
Popieriaus tvarkymas - ISO A serijos formatai (A0...A9) - A4, A5 FORMATAS
Popieriaus tvarkymas - ne ISO spausdinimo laikmenų dydžiai - Vadybinis, lapų, laiškų, teisinis, teisinis
Popieriaus tvarkymas - Popieriaus dėklo laikmenos svoris - 60 - 120 g/m²
Popieriaus tvarkymas - Popieriaus dėklo laikmenos tipai - Paprastas popierius
Popieriaus tvarkymas > Daugiatikslio dėklo laikmenos svoris - 60 - 200 g/m²
Popieriaus tvarkymas > Daugiatikslio dėklo laikmenų tipai - Vokai
Popieriaus tvarkymas > Didžiausias ISO A serijos popieriaus dydis - A4
Popieriaus tvarkymas > Dvipusės laikmenos svoris - 60 - 105 g/m²
Popieriaus tvarkymas > ISO A serijos dydžiai (A0...A9) - A4, A5 FORMATAS
Popieriaus tvarkymas > Ne ISO spausdinimo laikmenų dydžiai - Vadybinis, foliantas, teisinis, raštas, laiškas
Popieriaus tvarkymas > Standartinis dėklo laikmenos svoris - 60 - 120 g/m²
Prekės ženklas - Brother
Prekės ženklo dalies kodas - HL-L6300DW
Prievadai ir sąsajos - Standartinės sąsajos - Ethernet, NFC, USB 2.0, belaidis LAN
Prievadai ir sąsajos - Tiesioginis spausdinimas - Taip
Prievadai ir sąsajos - USB 2.0 prievadų kiekis - 1
Prievadai ir sąsajos - USB prievadas - Taip
Prievadai ir sąsajos > Standartinės sąsajos - Ethernet, NFC, USB 2.0, belaidis LAN
Prievadai ir sąsajos > Sąsaja - USB 2.0, Ethernet, IEEE 802.11b/g/n, NFC
Prievadai ir sąsajos > USB 2.0 prievadų kiekis - 1
Produkto pavadinimas - HL-L6300DW
Saugykla > Vidinė atmintis - 256 MB
Savybės > Produkto tipas - Standartinis
Sertifikatai > "Blue Angel" sertifikatas - Taip
Sertifikatai > "Energy Star" sertifikatas - Taip
Sertifikatai > Sertifikavimas - Šiaurės gulbė, GS ženklas
ShortSummaryDescription - Brother HL-L6300DW, lazerinis, 1200 x 1200 DPI, A4, 46 psl. per minutę, dvipusis spausdinimas, tinkle
Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Linux" operacinės sistemos - Taip
Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Mac" operacinės sistemos - "Mac OS X 10.10 Yosemite", "Mac OS X 10.11 El Capitan", "Mac OS X 10.8 Mountain Lion", "Mac OS X 10.9 Mavericks
Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 10 Education", "Windows 10 Education x64", "Windows 10 Enterprise", "Windows 10 Enterprise x64", "Windows 10 Home", "Windows 10 Home x64", "Windows 10 Pro", "Windows 10 Pro x64", "Windows 7 Enterprise", "Windows 7 Enterprise x64", "Windows 7 Home Basic", "Windows 7 Home Basic x64", "Windows 7 Home Basic x64", "Windows 7 Home Premium", "Windows 7 Home Premium x64", "Windows 7 Professional", "Windows 7 Professional x64", "Windows 7 Starter", "Windows 7 Starter x64", "Windows 7 Ultimate", "Windows 7 Ultimate x64", Windows 8, Windows 8 Enterprise, Windows 8 Enterprise x64, Windows 8 Pro, Windows 8 Pro x64, Windows 8 x64, Windows 8 x64, Windows Vista Business, Windows Vista Business x64, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Enterprise x64, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate x64, Windows XP Home, Windows XP Home x64, Windows XP Professional, Windows XP Professional x64
Sistemos reikalavimai - Palaikomos serverio operacinės sistemos - "Windows Server 2003", "Windows Server 2008", "Windows Server 2008 R2", "Windows Server 2012", "Windows Server 2012 R2
Spalvotas spausdinimas - Ne
Spausdinimas - didžiausia raiška - 1200 x 1200 DPI
Spausdinimas - dvipusio spausdinimo greitis (juoda, normali kokybė, A4/US Letter) - 24 ppm
Spausdinimas - dvipusis spausdinimas - Taip
Spausdinimas - laikas iki pirmojo puslapio (juodas, įprastas) - 7.5 s
Spausdinimas - N-up spausdinimas - 2, 4, 9, 16, 25
Spausdinimas - saugus spausdinimas - Taip
Spausdinimas - spalvotas - Ne
Spausdinimas - Spausdinimo greitis (juoda spalva, normali kokybė, A4/US Letter) - 46 ppm
Spausdinimas - Spausdinimo technologija - Lazeris
Spausdinimas - įšilimo laikas - 4.7 s
Spausdinimas > Dvipusio spausdinimo greitis (juoda spalva, normali kokybė, A4/US Letter) - 12 ppm
Spausdinimas > Laikas iki pirmojo puslapio (juodas, įprastas) - 7.5 s
Spausdinimas > N-up spausdinimas - 2, 4, 9, 16, 25
Spausdinimas > Saugus spausdinimas - Taip
Spausdinimas > Spausdinimo greitis (ISO/IEC 24734) mono - 46 ipm
Spausdinimas > Spausdinimo greitis (juoda, normali kokybė, A4/US Letter) - 46 ppm
Spausdinimas > Spausdinimo skiriamoji geba (juoda, normali kokybė) - 1200x1200 DPI
Spausdinimas > Įšilimo laikas - 4.7 s
Spausdinimo greitis (juoda, normali kokybė, A4), ppm - 46
Spausdinimo technologija - Lazerinis bw
Spausdinimo technologija > Didžiausia skiriamoji geba - 1200 x 1200 DPI
Spausdinimo technologija > Popieriaus įvesties tipas - Popieriaus dėklas
Spausdinimo technologija > Standartinės spausdintuvo kalbos - BR-Script 3, "Epson FX", "IBM ProPrinter", "Microsoft XPS", PCL 6, PDF 1.7
Spausdinimo technologijos > Spalvotas spausdinimas - Ne
Standartinės sąsajos - DIDELĖS SPARTOS USB 2.0
Standartinės sąsajos - ETHERNET 10 / 100 / 1000 BAZINIŲ TX
Standartinė įvesties talpa, lapai - 520
Suderinamos operacinės sistemos - "Windows 10", "8", "7", "Vista", "XP Professional", "XP Home Edition", "Windows Server 2012", "2008R2", "2008", "2003", "Mac OS X 10.8.5", "10.9.x", "10.10.x", "10.10.x", "10.11.x" arba naujesnės versijos, "Linux CUPS", LPD/LPRng
Svoris - 16.200000
Svoris, g - 13200
Svoris ir matmenys - Aukštis - 288 mm
Svoris ir matmenys - Gylis - 396 mm
Svoris ir matmenys - Plotis - 400 mm
Svoris ir matmenys - Svoris - 11.5 kg
Svoris ir matmenys > Aukštis - 28.8 cm
Svoris ir matmenys > Gylis - 39.6 cm
Svoris ir matmenys > Plotis - 40 cm
Svoris ir matmenys > Svoris - 13.2 g
Techninė informacija > Grynasis svoris - 12.04 kg
Tinklai > "Wi-Fi - Taip
Tinklai > "Wi-Fi" standartai - 802.11b, 802.11g, 802.11n
Tinklai > Mobiliojo spausdinimo technologijos - "Apple AirPrint", "Brother iPrint & Scan", "Google" spausdinimas iš debesies, "Mopria Print Service
Tinklas - "Wi-Fi - Taip
Tinklas - "Wi-Fi" standartai - 802.11b, 802.11g, "Wi-Fi 4" (802.11n)
Tinklas - artimojo lauko ryšys (NFC) - Taip
Tinklas - Ethernet LAN - Taip
Tinklas - Mobiliosios spausdinimo technologijos - "Apple AirPrint", "Brother iPrint & Scan", "Google" spausdinimas iš debesies, "Mopria Print Service
Tinklas - Palaikomi tinklo protokolai (IPv4) - ARP, RARP, BOOTP, DHCP, APIPA (automatinis IP), WINS/NetBIOS vardų atpažinimas, DNS serveris, mDNS, LLMNR atsakiklis, LPR/ LPD, pasirinktinis Raw Port/Port9100, IPP/IPPS, FTP serveris, TELNET serveris, HTTP/HTTPS serveris, TFTP klientas ir serveris, SMTP klientas, SNMPv1/v2c/v3, ICMP, žiniatinklio paslaugos (Printen), CIFS klientas, SNTP klientas, LDAP
Tinklas - Palaikomi tinklo protokolai (IPv6) - NDP, RA, DNS resolveris, mDNS, LLMNR atsakiklis, LPR/LPD, pasirinktinis neapdorotas prievadas / Port9100, IPP/IPPS, FTP serveris, TELNET serveris, HTTP/HTTPS serveris, TFTP klientas ir serveris, SMTP klientas, SNMPv1/v2c, ICMPv6, žiniatinklio paslaugos (spausdinimas), CIFS klientas, SNTP klientas, LDAP
Tinklas - Saugumo algoritmai - 64 bitų WEP, 128 bitų WEP, 802.1x RADIUS, EAP-FAST, EAP-MD5, EAP-FAST, EAP-MD5, EAP-TLS, EAP-TTLS, HTTPS, IPPS, IPSEC, LEAP, PEAP, SMTP-AUTH, SNMP, SSL/TLS, WPA-EAP, WPA-PSK, WPA-TKIP, WPA2-AES, WPA2-PSK, WPS
Tinklas - Tinklas paruoštas - Taip
Tinklas - žiniatinklio valdymas - Taip
Tinklas > Palaikomi tinklo protokolai (IPv4) - ARP, RARP, BOOTP, DHCP, APIPA (automatinis IP), WINS/NetBIOS vardų atpažinimas, DNS serveris, mDNS, LLMNR atsakiklis, LPR/ LPD, pasirinktinis Raw Port/Port9100, IPP/IPPS, FTP serveris, TELNET serveris, HTTP/HTTPS serveris, TFTP klientas ir serveris, SMTP klientas, SNMPv1/v2c/v3, ICMP, žiniatinklio paslaugos (Printen), CIFS klientas, SNTP klientas, LDAP
Tinklas > Palaikomi tinklo protokolai (IPv6) - NDP, RA, DNS resolveris, mDNS, LLMNR atsakiklis, LPR/LPD, pasirinktinis neapdorotas prievadas / Port9100, IPP/IPPS, FTP serveris, TELNET serveris, HTTP/HTTPS serveris, TFTP klientas ir serveris, SMTP klientas, SNMPv1/v2c, ICMPv6, žiniatinklio paslaugos (spausdinimas), CIFS klientas, SNTP klientas, LDAP
Tinklas paruoštas - Taip
Tinklo paslaugos > Artimojo lauko ryšys (NFC) - Taip
Tinklo tinklas > Ethernet LAN - Taip
Tinklo tinklas > Valdymas žiniatinklyje - Taip
Trumpas aprašymas -
Tvarumas - Tvarumo sertifikatai - "Blue Angel", ENERGY STAR
URL - https://www.brother-usa.com/printer/ModelDetail/1/hll6300dw/Overview
Veikimas - Garso galios lygis (budėjimo režimas) - 35 dB
Veikimas - garso slėgio lygis (spausdinimas) - 54 dB
Veikimas - garso slėgio lygis (tylusis režimas) - 50 dB
Veikimas - Vidinė atmintis - 256 MB
Veikimas > Dvipusio ryšio funkcijos - Taip
Veikimas > Maksimalus darbo ciklas - 125000 puslapių per mėnesį
Veikimas > Rekomenduojamas darbo ciklas - 0 - 7500 puslapių per mėnesį
Veikimas > Saugumo algoritmai - 64 bitų WEP, 128 bitų WEP, 802.1x RADIUS, EAP-FAST, EAP-MD5, EAP-FAST, EAP-MD5, EAP-TLS, EAP-TTLS, HTTPS, IPPS, IPSEC, LEAP, PEAP, SMTP-AUTH, SNMP, SSL/TLS, WPA-EAP, WPA-PSK, WPA-TKIP, WPA2-AES, WPA2-PSK, WPS
Veikimas > Spausdinimas - Mono
Veikimas > Spausdinimo kasečių skaičius - 1
Veikimas > Spausdinimo spalvos - Juoda
Vidinė atmintis, MB - 256
WLAN tipas - 802.11b/g/n
Įvesties ir išvesties pajėgumas - Bendrasis įvesties pajėgumas - 520 lapų
Įvesties ir išvesties pajėgumas - Bendras išvesties pajėgumas - 250 lapų
Įvesties ir išvesties talpa - Bendras įvesties padėklų skaičius - 1
Įvesties ir išvesties talpa - Daugiatikslio dėklo įvesties talpa - 50 lapų
Įvesties ir išvesties talpa - Daugiatikslis dėklas - Taip
Įvesties ir išvesties talpa - Popieriaus įvesties tipas - Popieriaus dėklas
Įvesties pajėgumas > Standartinis įvesties pajėgumas - 520 lapų
Įvesties talpa > Daugiatikslio dėklo talpa - 50 lapų
Energy Star certified - Yes
Wi-Fi - Yes
Description - BROTHER HL-L6300DW
Height - 500.000000
Gross weight - 16.2 kg
Design - Display - LCD
Design - Touchscreen - Yes
Design - Product colour - Grey
Design - Certification - Nordic Swan, GS Mark
Design - Control type - Touch
Design - Built-in display - Yes
Design > Display - LCD pixels
Design > Touchscreen - Yes
Design > Built-in display - Yes
Duplex printing - Yes
EAN - 4977766753388
Eans - 4977766753388
Emulations - IBM Proprinter XL
Emulations - BR-Script3 (Postscript3 emulointi)
Emulations - Epson FX-850
Emulations - PCL-6
Emulations - PDF 1.7
Emulations - XPS 1.0
Features - Maximum duty cycle - 125000 pages per month
Features - Page description languages - BR-Script 3, Epson FX, IBM ProPrinter, Microsoft XPS, PCL 6, PDF 1.7
Features - Recommended duty cycle - 0 - 7500 pages per month
Features - Number of print cartridges - 1
Features > Colour of product - Grey
Manufacturer - BROTHER
Producer - Brother
ManufacturerPartNumber - HLL6300DWZW1
ProducerCode - HLL6300DWRF1
Producer product name - HL-L6300DW
Warranty - 36
Warranty - 36 month(s)
WarrantyInfo -
PeriodofWarranty - 24 M
Sound emission > Standby acoustic emission - 35 dB
Sound emission > Printing noise level - 54 dB
Sound emission > Noise level (quiet mode) - 50 dB
GTIN - 0012502643272
GTIN - 012502643272
GTIN - 4977766753388
Length - 4300.000000
Output capacity > Standard output capacity - 250 sheets
Touch sensitive screen - Yes
Category - Laser Printers
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Printers, 3D printers and plotters/Inkjet printer
Other features > Duplex printing - Yes
Other features > Network ready - Yes
Other features > Cartridge(s) included - Yes
Other features > Standard tray media types - Plain paper
Code - HLL6300DWZW1
Bundled accessories -
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84433210
LongDesc - The Brother HL-L6300DW is the ultimate monochrome laser printer for mid-sized workgroups with higher print volumes. This business-durable printer offers great value due to the included high-yield toner cartridge and offers even lower cost output due to the super high-yield replacement toner cartridge. Plus, maximize your productivity with fast printing up to 48ppm, automatic two-sided printing, as well as a 520-sheet capacity paper tray that holds more than a ream of paper. For even fewer refills, expand the paper capacity to 1,610 sheets with optional trays. Advanced security features provide network user authentication, and an adjustable color Touchscreen display enables direct printing from popular business cloud servicesDagger;. Plus, enjoy flexible connectivity and mobile device printing.- Fast, high-quality printing for higher print volumes. Featuring a business-durable design with an impressive print speed of up to 48 pages per minute, this high-performance printer is ideal for mid-sized workgroups. Plus, it offers up to 1200 x 1200 dpi resolution for crisp, clear text and excellent graphics.- Low total cost of ownership. Includes a high-yield 8,000-page toner cartridge for built-in value. For even lower cost printing, use the super high-yield 12,000-page replacement toner cartridge.- Large, expandable paper capacity. Easily handle your large print jobs via an adjustable 520-sheet capacity paper tray and 50-sheet capacity multi-purpose tray. Additional optional paper trays are available in 250-sheet or 520-sheet capacities, enabling users to configure the printer with multiple trays in a way that best meets their application requirements – up to 1,610 sheet total capacity.- Flexible network connectivity. Built-in wireless 802.11b/g/n and Gigabit Ethernet network interfaces allow you to share the HL-L6300DW with multiple users on your network.- Print from your mobile device. Print from your mobile device via: AirPrint®, Google Cloud Print™ 2.0, Mopria®, Brother iPrint&Scan, NFC, Cortado Workplace and Wi-Fi Direct®- Automatic two-sided printing. Use the duplex feature to produce professional brochures, documents and booklets. This feature can help save money and cut your paper usage by up to 50%.- Adjustable, 1.8" color Touchscreen display. Offers intuitive menu navigation and printing from popular business cloud services including: DROPBOX, GOOGLE DRIVE™, ONEDRIVE®, and more- Advanced security features. Includes an integrated NFC card reader and Active Directory® support for network user authentication to help protect against unauthorized access to the device. Other security features include: Secure Function Lock, Enterprise Security (802.1x), IPSec, Secure Print, SSL/TLS and more.- Outstanding customer support. The Brother HL-L6300DW offers a 1 year limited warranty with free phone support for the life of your product.
LongProductName - 1200 x 1200 dpi, 46ppm, 4.5" LCD, 256MB, A4, Ethernet, WiFi, USB 2.0, 740W, 13.2kg
LongSummaryDescription - Brother HL-L6300DW. Print technology: Laser. Number of print cartridges: 1, Maximum duty cycle: 125000 pages per month. Maximum resolution: 1200 x 1200 DPI. Maximum ISO A-series paper size: A4. Print speed (black, normal quality, A4/US Letter): 46 ppm, Duplex printing. Display: LCD. Network ready, Wi-Fi. Product colour: Grey
Power - Energy Star Typical Electricity Consumption (TEC) - 2.162 kWh/week
Power - Power consumption (standby) - 32 W
Power - Power consumption (off) - 0.4 W
Power - Power consumption (PowerSave) - 1.6 W
Power - Power consumption (printing) - 740 W
Power > Power consumption (standby) - 32 W
Power > Power consumption (off) - 0.4 W
Power > Power consumption (PowerSave) - 1.6 W
Power > Power consumption (typical) - 740 W
Power > Energy Star Typical Electricity Consumption (TEC) - 2.162 kWh/week
Dimensions W x D x H, mm - 400 x 396 x 288
Monthly duty cycle (max), pages - 7500
Performance - Processor frequency - 800 MHz
Performance - Processor family - ARM Cortex
Performance - Built-in processor - Yes
Performance > Built-in processor - Yes
Performance > Linux operating systems supported - Yes
Performance > Mac operating systems supported - Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks
Performance > Windows operating systems supported - Windows 10 Education, Windows 10 Education x64, Windows 10 Enterprise, Windows 10 Enterprise x64, Windows 10 Home, Windows 10 Home x64, Windows 10 Pro, Windows 10 Pro x64, Windows 7 Enterprise, Windows 7 Enterprise x64, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows 8, Windows 8 Enterprise, Windows 8 Enterprise x64, Windows 8 Pro, Windows 8 Pro x64, Windows 8 x64, Windows Vista Business, Windows Vista Business x64, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Enterprise x64, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate x64, Windows XP Home, Windows XP Home x64, Windows XP Professional, Windows XP Professional x64
Performance > Server operating systems supported - Windows Server 2003, Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2
Performance > Processor frequency - 800 MHz
Performance > Processor family - ARM Cortex
Performance > Print technology - Laser
NFC-support - Yes
Link - http://www.brother.co.uk/Printers/Mono-Laser-Printers/HL-L6300DW
Packaging data - Package height - 427 mm
Packaging data - Package depth - 492 mm
Packaging data - Package width - 497 mm
Packaging data - Package weight - 15.8 kg
Packaging data > Package height - 42.7 cm
Packaging data > Package depth - 49.2 cm
Packaging data > Package width - 49.7 cm
Packaging data > Package weight - 15.8 g
Package features > Palette Qty - 8 pc(s)
Package features > WEE classification - CL109:6:2017-04-01
Packaging content - Manual - Yes
Packaging content - Cartridge(s) included - Yes
Packaging content > Manual - Yes
Package features > Gross height (mm) - 425 mm
Package features > Gross depth (mm) - 500 mm
Package features > Gross width (mm) - 490.00 mm
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > Plastic (No PET) - 770.00 g
Package features > Paper/Pasteboard - 3390 g
Package features > Tare weight (kg) - 4.16 kg
Package features > Volume (m3) - 0.104125 m³
Package features > Embeeded battery - No
Name - Brother HL-6300DW
Title - Brother HL-L6300DW laser printer 1200 x 1200 DPI A4 Wi-Fi
Name - Brother HL-L6300DW Mono Laser Standard Wi-Fi Maximum ISO A-series paper size A4 Grey
First page out (b&w, A4, ready), s - 7.5
Width - 500.000000
Paper handling - Multi-Purpose Tray media weight - 60 - 200 g/m²
Paper handling - Multi-purpose tray media types - Envelopes
Paper handling - Maximum ISO A-series paper size - A4
Paper handling - Duplex media weight - 60 - 105 g/m²
Paper handling - ISO A-series sizes (A0...A9) - A4, A5
Paper handling - Non-ISO print media sizes - Executive, Folio, Letter, Legal
Paper handling - Paper tray media weight - 60 - 120 g/m²
Paper handling - Paper tray media types - Plain paper
Paper handling > Multi-Purpose Tray media weight - 60 - 200 g/m²
Paper handling > Multi-purpose tray media types - Envelopes
Paper handling > Maximum ISO A-series paper size - A4
Paper handling > Duplex media weight - 60 - 105 g/m²
Paper handling > ISO A-series sizes (A0...A9) - A4, A5
Paper handling > Non-ISO print media sizes - Executive, Folio, Legal, Letter
Paper handling > Standard tray media weight - 60 - 120 g/m²
Brand - Brother
BrandPartCode - HL-L6300DW
Ports & interfaces - Standard interfaces - Ethernet, NFC, USB 2.0, Wireless LAN
Ports & interfaces - Direct printing - Yes
Ports & interfaces - USB 2.0 ports quantity - 1
Ports & interfaces - USB port - Yes
Ports & interfaces > Standard interfaces - Ethernet, NFC, USB 2.0, Wireless LAN
Ports & interfaces > Interface - USB 2.0, Ethernet, IEEE 802.11b/g/n, NFC
Ports & interfaces > USB 2.0 ports quantity - 1
ProductName - HL-L6300DW
Storage > Internal memory - 256 MB
Features > Product type - Standard
Certificates > Blue Angel certified - Yes
Certificates > Energy Star certified - Yes
Certificates > Certification - Nordic Swan, GS Mark
ShortSummaryDescription - Brother HL-L6300DW, Laser, 1200 x 1200 DPI, A4, 46 ppm, Duplex printing, Network ready
System requirements - Linux operating systems supported - Yes
System requirements - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks
System requirements - Windows operating systems supported - Windows 10 Education, Windows 10 Education x64, Windows 10 Enterprise, Windows 10 Enterprise x64, Windows 10 Home, Windows 10 Home x64, Windows 10 Pro, Windows 10 Pro x64, Windows 7 Enterprise, Windows 7 Enterprise x64, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows 8, Windows 8 Enterprise, Windows 8 Enterprise x64, Windows 8 Pro, Windows 8 Pro x64, Windows 8 x64, Windows Vista Business, Windows Vista Business x64, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Enterprise x64, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate x64, Windows XP Home, Windows XP Home x64, Windows XP Professional, Windows XP Professional x64
System requirements - Server operating systems supported - Windows Server 2003, Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2
Colour printing - No
Printing - Maximum resolution - 1200 x 1200 DPI
Printing - Duplex print speed (black, normal quality, A4/US Letter) - 24 ppm
Printing - Duplex printing - Yes
Printing - Time to first page (black, normal) - 7.5 s
Printing - N-up printing - 2, 4, 9, 16, 25
Printing - Secure printing - Yes
Printing - Colour - No
Printing - Print speed (black, normal quality, A4/US Letter) - 46 ppm
Printing - Print technology - Laser
Printing - Warm-up time - 4.7 s
Printing > Duplex print speed (black, normal quality, A4/US Letter) - 12 ppm
Printing > Time to first page (black, normal) - 7.5 s
Printing > N-up printing - 2, 4, 9, 16, 25
Printing > Secure printing - Yes
Printing > Print speed (ISO/IEC 24734) mono - 46 ipm
Printing > Print speed (black, normal quality, A4/US Letter) - 46 ppm
Printing > Print resolution (black, normal quality) - 1200x1200 DPI
Printing > Warm-up time - 4.7 s
Print speed (black, normal quality, A4), ppm - 46
Print technology - Laser bw
Print technology > Maximum resolution - 1200 x 1200 DPI
Print technology > Paper input type - Paper tray
Print technology > Standard printer languages - BR-Script 3, Epson FX, IBM ProPrinter, Microsoft XPS, PCL 6, PDF 1.7
Print technology > Colour - No
Standard interfaces - HI-SPEED USB 2.0
Standard interfaces - ETHERNET 10 / 100 / 1000 BASE TX
Standard input capacity, sheets - 520
Compatible operating systems - Windows 10, 8, 7, Vista, XP Professional, XP Home Edition, Windows Server 2012, 2008R2, 2008, 2003, Mac OS X 10.8.5, 10.9.x, 10.10.x, 10.11.x or up, Linux CUPS, LPD/LPRng
Weight - 16.200000
Weight, g - 13200
Weight & dimensions - Height - 288 mm
Weight & dimensions - Depth - 396 mm
Weight & dimensions - Width - 400 mm
Weight & dimensions - Weight - 11.5 kg
Weight & dimensions > Height - 28.8 cm
Weight & dimensions > Depth - 39.6 cm
Weight & dimensions > Width - 40 cm
Weight & dimensions > Weight - 13.2 g
Technical details > Net weight - 12.04 kg
Networking > Wi-Fi - Yes
Networking > Wi-Fi standards - 802.11b, 802.11g, 802.11n
Networking > Mobile printing technologies - Apple AirPrint, Brother iPrint & Scan, Google Cloud Print, Mopria Print Service
Network - Wi-Fi - Yes
Network - Wi-Fi standards - 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n)
Network - Near Field Communication (NFC) - Yes
Network - Ethernet LAN - Yes
Network - Mobile printing technologies - Apple AirPrint, Brother iPrint & Scan, Google Cloud Print, Mopria Print Service
Network - Supported network protocols (IPv4) - ARP, RARP, BOOTP, DHCP, APIPA (Auto IP), WINS/NetBIOS name resolution, DNS resolver, mDNS, LLMNR responder, LPR/ LPD, custom Raw Port/Port9100, IPP/IPPS, FTP server, TELNET server, HTTP/HTTPS server, TFTP client en server, SMTP client, SNMPv1/v2c/ v3, ICMP, web services (printen), CIFS client, SNTP client, LDAP
Network - Supported network protocols (IPv6) - NDP, RA, DNS resolver, mDNS, LLMNR responder, LPR/LPD, custom raw port/ Port9100, IPP/IPPS, FTP server, TELNET server, HTTP/HTTPS server, TFTP client en server, SMTP client, SNMPv1/v2c, ICMPv6, web services (print), CIFS client, SNTP client, LDAP
Network - Security algorithms - 64-bit WEP, 128-bit WEP, 802.1x RADIUS, EAP-FAST, EAP-MD5, EAP-TLS, EAP-TTLS, HTTPS, IPPS, IPSEC, LEAP, PEAP, SMTP-AUTH, SNMP, SSL/TLS, WPA-EAP, WPA-PSK, WPA-TKIP, WPA2-AES, WPA2-PSK, WPS
Network - Network ready - Yes
Network - Web-based management - Yes
Networking > Supported network protocols (IPv4) - ARP, RARP, BOOTP, DHCP, APIPA (Auto IP), WINS/NetBIOS name resolution, DNS resolver, mDNS, LLMNR responder, LPR/ LPD, custom Raw Port/Port9100, IPP/IPPS, FTP server, TELNET server, HTTP/HTTPS server, TFTP client en server, SMTP client, SNMPv1/v2c/ v3, ICMP, web services (printen), CIFS client, SNTP client, LDAP
Networking > Supported network protocols (IPv6) - NDP, RA, DNS resolver, mDNS, LLMNR responder, LPR/LPD, custom raw port/ Port9100, IPP/IPPS, FTP server, TELNET server, HTTP/HTTPS server, TFTP client en server, SMTP client, SNMPv1/v2c, ICMPv6, web services (print), CIFS client, SNTP client, LDAP
Network ready - Yes
Networking > Near Field Communication (NFC) - Yes
Networking > Ethernet LAN - Yes
Networking > Web-based management - Yes
ShortDescription -
Sustainability - Sustainability certificates - Blue Angel, ENERGY STAR
URL - https://www.brother-usa.com/printer/ModelDetail/1/hll6300dw/Overview
Performance - Sound power level (standby) - 35 dB
Performance - Sound pressure level (printing) - 54 dB
Performance - Sound pressure level (quiet mode) - 50 dB
Performance - Internal memory - 256 MB
Performance > Duplex functions - Yes
Performance > Maximum duty cycle - 125000 pages per month
Performance > Recommended duty cycle - 0 - 7500 pages per month
Performance > Security algorithms - 64-bit WEP, 128-bit WEP, 802.1x RADIUS, EAP-FAST, EAP-MD5, EAP-TLS, EAP-TTLS, HTTPS, IPPS, IPSEC, LEAP, PEAP, SMTP-AUTH, SNMP, SSL/TLS, WPA-EAP, WPA-PSK, WPA-TKIP, WPA2-AES, WPA2-PSK, WPS
Performance > Printing - Mono
Performance > Number of print cartridges - 1
Performance > Printing colours - Black
Internal memory, MB - 256
WLAN type - 802.11b/g/n
Input & output capacity - Total input capacity - 520 sheets
Input & output capacity - Total output capacity - 250 sheets
Input & output capacity - Total number of input trays - 1
Input & output capacity - Multi-Purpose tray input capacity - 50 sheets
Input & output capacity - Multi-Purpose tray - Yes
Input & output capacity - Paper input type - Paper tray
Input capacity > Standard input capacity - 520 sheets
Input capacity > Multi-Purpose tray capacity - 50 sheets
483,26 €
Brother HL-L6300DW
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos