Hewlett Packard Officejet Pro 7740

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 148469 Produkto kodas: G5J38A#A80
Šiuo metu prekių nėra Užsakymai dėl šio gaminio pristatymo nepriimami. Neturime informacijos apie tai, kada šis produktas bus prieinamas. Šiuo metu mūsų tiekėjai nepateikia informacijos apie galimą gaminio pristatymo laiką ir galimą kainą, kai jis vėl bus parduodamas.

TopPC.lt svetainėje pateikiama tik informacinio pobūdžio informacija apie šį gaminį, kad klientai galėtų jį pamatyti ir palyginti su dabar parduodamais gaminiais.

Garantija: 2 metų (Garantija verslo subjektams 1 metai)
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Max. aprašymo dydis: A3
  • Spausdinimo būdas: Rašalinis
  • Spausdinimo greitis (mono): 34 lpp/min
  • Spausdinimo skiriamoji geba: 4800 x 1200 dpi
  • Kasečių skaičius: 4
Panašūs produktai
Šis produktas Hewlett Packard Officejet Pro 7740
Hewlett Packard OfficeJet Pro 8022e
Hewlett Packard Envy Inspire 7920e, Refurbished
Epson EcoTank ET-16600
Hewlett Packard OFFICEJET PRO 9022E
Rodyti panašias specifikacijas. Paslėpti panašias specifikacijas.
391,61 €
205,99 €
68,99 €
981,03 €
357,72 €
Pagrindinė informacija
Max. aprašymo dydis A3 A4 A4 A3 A4
Spausdinimo būdas Rašalinis Rašalinis Rašalinis Rašalinis Rašalinis
Spausdinimo greitis (mono) 34 lpp/min 20 lap/min 22 lap/min 32 lap/min 24 lap/min
Spausdinimo skiriamoji geba 4800 x 1200 dpi 4800 x 1200 dpi 4800 x 1200 dpi 4800 x 2400 dpi 4800 x 1200 dpi
Funkcionalumas
ADF (automatinis dokumentų tiektuvas) Yra Nėra Yra Yra Yra
Automatinio dvipusio spausdinimo funkcija Yra Yra Yra Yra Yra
Funkcija Faksas Yra Yra Nėra Yra Yra
Funkcija Kopijuotojas Yra Yra Yra Yra Yra
Kasečių skaičius 4 4 2 4 4
Skeneris Yra Yra Yra Yra Yra
Uostai ir įranga
Prijungimas LPT Nėra Nėra Nėra Nėra Nėra
Prijungimas LAN Yra Yra Nėra Yra Yra
USB ryšys Yra Yra Yra Yra Yra
Belaidžiai ryšiai
Prijungimas WiFi Yra Yra Yra Yra Yra
Prijungimas Bluetooth Nėra Nėra Nėra Nėra Nėra
Aprašymas
Pagrindinė informacija
Max. aprašymo dydis A3

Kieko popieriaus lakštų galima patalpinti spausdinių talpinmo vietoje ir išspausdinti duotu spausdintuvu. Jei spausdintuvo formatas yra, pvz., A4, spausdintuvas lengvai gali atspausdinti mažesnio formato popierių, pvz., A5. Ši galimybės riba yra apibrėžta, ją galima sužinoti skaitant detalizuotą specifikaciją apie atspaudų apimtį ir popieriaus formos palikymą .

Spausdinimo būdas Rašalinis

Spausdinimo forma yra pagrindinis spausdintuvo pasirinkimo kriterijus, nes nurodo spausdintuvo pritaikymą.

Tintes - ši technologija patiks tiem, kurie nori spausdinti aukštos kokybės spalvotas nuotraukas. Išlaidos vienam spausdinimui palyginti didelės, rašalo kasetės ilgai nenaudojamos uždžiūva.

Juodai baltas lazerinis - ekonomiškai naudingesnis spausdinimo būdas, kuris suteikia geros kokybės juodai balto dokumento atspaudą už mažesnę kainą. Geriausias pirkinys namams ir įstaigos reikmėms. Brangesnių modelių spausdintuvai turi iš esmės talpesnę spausdintuvo kasetę, kuri, jei ilgą laiką spausdinama daugiau nei dešimt lapų per dieną, be abejo atsipirks.

Spalvotas lazerinis - ši technologija leidžia spausdinti juodai baltus atspaudus tokia pačia kaina už lapą, kaip juodai balti lazeriniai spausdintuvai, taip pat daryti spalvotus atspaudus palyginti nedidelėmis kainomis už atspaudą.

Šios technologijos spalvoto atspaudo kokybė yra daug žemesnė negu rašalo kasetės, todėl šį prietaisą verta įsigyti tik tuomet, jei kiekvieną dieną reikia atspausdinti dešimtis spalvotų grafikų, maketų, produktų pavyzdžių nuotraukų, spalvotų logotipų. Nuotraukų spausdinimui ši technologija šiuo metu nera pritaikyta.

Kieko popieriaus lakštų galima patalpinti spausdinių talpinmo vietoje ir išspausdinti duotu spausdintuvu. Jei spausdintuvo formatas yra, pvz., A4, spausdintuvas lengvai gali atspausdinti mažesnio formato popierių, pvz., A5. Ši galimybės riba yra apibrėžta, ją galima sužinoti skaitant detalizuotą specifikaciją apie atspaudų apimtį ir popieriaus formos palikymą .

Spausdinimo greitis (mono) 34 lpp/min

Vidutinis kokybės rodiklis yra kiek juodai baltų puslapių 5% vidutiniu padengimu šis spausdintuvas sugeba išspausinti per minutę.

Spausdinimo skiriamoji geba 4800 x 1200 dpi

Spausdintuvo skiriamoji geba nusako, kiek taškų (pikselių) horizontalėje ir vertikalėje gali atspausdinti spausdintuvo galvutė. Naudojantis įvairiais pagalbiniais metodais spausdintuvas gali spausdinti su aukšta skiriamąja geba. Šis parametras nurodo natūralią spausdintuvo skiriamąją gebą be kompresijos naudojimo. Aukštesnė skiriamoji geba reiškia aukštesnę atvaizdo kokybę ir detalizavimą.

Funkcionalumas
ADF (automatinis dokumentų tiektuvas) Yra

ADF nurodo automatinį dokumento perdavimą. Tai vykdoma specialaus skenerio dangčio pagalba, kuriame galima sutalpinti keletą lapų vienu metu, tam, kad, pavyzdžiui, nukopijuotų ar nuskenuotų dokumentų paketą.

Automatinio dvipusio spausdinimo funkcija Yra

Abipusio marginimo galimybė, kuri dažnai tiktai galima pausiau automatiniu būdu, reiškia, kad spausdintuvas spausdina lapus iš vienos puses, o po to naudotojas turi atspausdintą paketą iš naujo rankiniu būdu įdėti stumdamas.

paprastai būna Duplex spausdintuvai, kurie patys apverčia lapus spaudinant. Prieš įsigydami spausdintuvą, perskaitykite detalizuotą specifikaciją, kuri vykdoma Duplex funkcija.

Funkcija Faksas Yra

Galimybė prietaisą sujungti su telefono linija ir laidiniu telefonu, kad galėtų siųsti fakso siuntinius.

Funkcija Kopijuotojas Yra

Galimybė patalpinti atspausdintą dokumentą paduoti ir nukopojuoti.

Kasečių skaičius 4

Kiek kasečių arba rašalo kasečių yra spausdintuve. Rašalinių atspaudų atveju, didesis kasetės skaičius reiškia geresnę atspaudo kokybę ir ekonomiškesnį kasečių keitimą.

Skeneris Yra

Galimybė patalpinti atspausdintą dokumentą paduoti ir gauti nuskenuotą dokumento variantą kompiuteryje, skaitmenine forma.

Uostai ir įranga
Prijungimas LPT Nėra

Tai jau pasnenęs standartas, būtinas tiktai atskirais atvejais, kai įmonė naudoja DOS programinę įrangą, kuri nesugeba spausdinti kitais portais tik LPT. Šis sujungimo būdas labai lėtas, todėl daužniausia skenerių LPT palaikoma ir daug greitesnė USB arba LAN jungtis.

Prijungimas LAN Yra

Labai naudinga funkcija, jei spausdintuvas bus naudojamas keleto tinklu sujungtų kompiuterų. Jei turi LAN jungtį, spausdintuvas gali būti perkeliamas į bet kurią vietą, kur prieinamas tinklas ir elektros energija ir daryti atspaudus iš bet kurio kompiuterio be būtinybės prijungti spausdintuvą prie kurio nors kompiuterio bei laikyti šį visada įjungtą.

USB ryšys Yra

Stabiliausias, patogiausias ir greičiausias spausdintuvo prijungimo būdas, kai spausdintuvas yra šalia kompiuterio ir juo naudojamasi iš vieno kompiuterio. USB jungtis yra prieinama praktiškai visiuose portatyviniuose kompiuteriuose ir staliniuose kompiuteriuose.

Belaidžiai ryšiai
Prijungimas WiFi Yra

Puikus būdas prijungti spausdintuvą prie bevielio tinklo, jei namuose ar įstaigoje naudojate tiktai bevielį tinklų jungimą, arba ir spausdintuvas bus laikomas vietoje, kurioje nebus galimybės pasiekti LAN kabelį.

Prijungimas Bluetooth Nėra

Galimybė sujungti šį spausdintuvą su kmžompiuteriu naudojant Bluetoth bevielį sujungimą. Paprastai ši jungtis yra prieinama vidutinės ir brangios klasės partatyviniuose kompiuteriuose. Staliniuose kompiuteriuose Bluetooth būna retai, todėl, kad būtų galima panaudoti šią funkciją, už nedinelę papildom kainą teks įsigyti USB Bluetooth siųstuvą.

Išsamesnė specifikacija
"Linux" OS suderinamumas - Taip
"MacOS OS" suderinamumas - Taip
"WiFi" sąsaja - Taip
"Windows 7" OS suderinamumas - Taip
"Windows 8" OS suderinamumas - Taip
"Windows 10" OS suderinamumas - Taip
"Windows Vista" OS suderinamumas - Taip
"Windows XP" OS suderinamumas - Taip
Aprašymas - Didelio formato daugiafunkcinis įrenginys "HP OfficeJet Pro 7740" Spausdinkite, nuskaitykite ir kopijuokite, išlaikydami išskirtines spalvas net ant A3 formato lapų - ryškūs dokumentai ir prezentacijos, o vieno puslapio kaina yra iki 50 % mažesnė nei lazerinių spausdintuvų. Siųskite faksogramas apie maks. Dydis 21,6 × 35,6 cm (8,5 × 14 colių). Aukštos kokybės A3 formato spausdinimas Automatinis dvipusis spausdinimas, greitas spausdinimas ir automatinis dokumentų tiektuvas palengvina biuro darbą. Automatinis dokumentų tiektuvas 35 lapų palaiko dokumentus maks. 21,6 × 35,6 cm dydžio, todėl galima greitai spausdinti dvipusiu spausdinimu. Naudokitės funkcija spalvotas jutiklinis ekranas, kuris, kaip ir išmanusis telefonas, sutaupys brangaus laiko. Galimybė padidinti talpą iki 500 lapų naudojant pridedamą antrą 250 lapų popieriaus dėklą. Prisistatykite profesionaliai. Ir sutaupykite pinigų. Kurkite maketus ryškiomis spalvomis ir sodriai juodais tekstais ant įvairaus dydžio popieriaus nuo A4 iki A3. Spausdinkite dokumentus, atsparius vandeniui, išblukimui, blukimui ir paryškinimams Spausdinkite daugiau juodo teksto ir spalvotų puslapių naudodami papildomas originalias didelės talpos HP rašalo kasetes. Padėkite savo verslui išsiskirti dvišale rinkodaros medžiaga be maržos. Lengvas spausdinimas iš mobiliųjų įrenginių Lengvai spausdinkite dokumentus ir kitą medžiagą tiesiai iš išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio, nepriklausomai nuo to, ar tai yra "Android", ar "Apple" produktai, ar "Windows" operacinės sistemos įrenginiai. Lengvai prijunkite daugiafunkcį įrenginį prie bet kurio belaidžio įrenginio, kad būtų patogu spausdinti visiems biuro darbuotojams. Lengvai valdome spausdinimo užduotis ir nuskaitymo srautą naudodami mobiliąją programą "HP All-in-One Printer Remote". Padidinkite duomenų apsaugą ir prieigą prie konfidencialių spausdinimo užduočių naudodami sprendimą "JetAdvantage HP Private Print".
Aprašymas - HP OfficeJet Pro 7740 plačiaformatis daugiafunkcinis spausdintuvas
Aprašymas - Spalvų tipas: spalvotas, 1 mėn. įkrovos: nėra informacijos, Spausdinimo technologija: rašalinė, Skiriamoji geba: 4800 x 1200 dpi, Greitis (nespalvotas): 22 ppm, Greitis (spalvotas): 18 ppm, Operatyvioji atmintis: 512 MB, Didžiausias popieriaus dydis: A3, Dvipusis režimas: taip, Jungties tipas: USB 2.0, "Wifi": taip, Fakso funkcija: taip, Fakso atmintis: 100 px, Kopijavimo funkcija: taip, Kopijavimo greitis (nespalvotai): 34 ppm, Kopijavimo greitis (spalvotai): 34 ppm, Skenavimo funkcija: nežinoma, Skenavimo skiriamoji geba: nežinoma, Garantija: 2 metai
ARTIKEL1 - HP OFFICEJET PRO 7740 AIO A3
ARTIKEL2 - 21/17 PPM SW/COLOR ISO
Atmintis (RAM) - 512MB
Aukštis - 383.3 mm
Belaidis ryšys - "WiFi"
Bendrasis svoris Kg - 24,45
CPU - 1.2 GHz
Darbo ciklas (kas mėnesį) - 1500 lapų per mėnesį
Dizainas - Ekranas - LCD
Dizainas - Ekrano įstrižainė - 6,73 cm (2,65")
Dizainas - jutiklinis ekranas - Taip
Dizainas - Produkto spalva - Juoda, balta
Dizainas - Rinkos pozicionavimas - Namai ir biuras
Dizainas - Spalvotas ekranas - Taip
Dizainas - Valdymo tipas - Palieskite
Dizainas - Įmontuotas ekranas - Taip
Dvipusis spausdinimas - Automatinis
EAN - 889894812667
ean - 889894812667
EANCode - 0889894812667
Eans - 889894812667
EAN_kodas - 0889894812667
Eksploatavimo sąlygos - Darbinė santykinė drėgmė (H-H) - 8 - 85%
Eksploatavimo sąlygos - Darbinė temperatūra (T-T) - 5 - 40 °C
Ethernet - 10/100 Mb/s
ETH sąsaja - Taip
Faksas - Automatinis mažinimas - Taip
Faksas - dvipusis faksogramų siuntimas - Taip
Faksas - faksimilinis ryšys - Spalvotas faksogramų siuntimas
Faksas - fakso atmintis - 100 puslapių
Faksas - fakso perdavimo greitis - 4 sek. per puslapį
Faksas - fakso persiuntimas - Taip
Faksas - fakso skiriamoji geba (juoda) - 300 x 300 DPI
Faksas - fakso skiriamoji geba (spalvotas) - 200 x 200 DPI
Faksas - greitasis fakso rinkimas (maks. numerių skaičius) - 99
Faksas - greitasis rinkimas - Taip
Faksas - Modemo greitis - 33.6 Kbit/s
Faksas - savaime išsiskiriantis - Taip
Faksas - Skiriamasis skambutis - Taip
Faksas - Vėluojantis fakso siuntimas - Taip
Fakso funkcija - Taip
Fakso specifikacijos - - Faksogramų siuntimas: Taip, spalvotas - Faksogramų siuntimo greitis: 4 sekundės vienam puslapiui - Faksogramų atmintis: Iki 100 puslapių - Faksogramų skiriamoji geba: Iki 300 x 300 dpi - Maksimalus greitojo rinkimo numerių skaičius: Iki 99 numerių - Gavėjų vietos sugrupuotiems dokumentams: Ne
Formatas - A3
Formatas - A4
Funkcijos - Faksas
Funkcijos - Kopijavimo aparatas
Funkcijos - Skeneris
Funkcijos - Spausdintuvas
Funkcijos - "viskas viename" ir daugiafunkcinė veikla - Taip
Funkcijos - Didžiausias darbo ciklas - 30000 puslapių per mėnesį
Funkcijos - Dvipusio ryšio funkcijos - Faksas
Funkcijos - HP segmentas - Mažos ir vidutinės įmonės
Funkcijos - Puslapio aprašymo kalbos - PCL 3, PCL 3 GUI
Funkcijos - Rekomenduojamas darbo ciklas - 250-1500 puslapių per mėnesį
Funkcijos - Skaitmeninis siuntėjas - Taip
Funkcijos - Spausdinimo kasečių skaičius - 4
Funkcijos - Spausdinimo spalvos - Juoda, žydra, purpurinė, geltona
gamintojas - "HP Inc.
Gamintojas - HP
Gamintojas - HP
Gamintojo kodas - G5J38A
Gamintojo kodas - G5J38A#A80
Gamintojo kodas - G5J38A#A80
Gamintojo pavadinimas - "Hewlett Packard
garantija - 12
Garantija - 12/24 mėn.
Garantija - Standartinė vienerių metų komercinė garantija HP aparatinei įrangai
GarantijaInformacija - Standartinė vienerių metų HP komercinės aparatinės įrangos garantija. Trejų metų HP komercinės aparatinės įrangos garantija užsiregistravus per 60 dienų nuo įsigijimo (žr. www.hp.com/eu/3yearwarranty). Garantijos ir palaikymo galimybės skiriasi priklausomai nuo gaminio, šalies ir vietos teisinių reikalavimų
garantijos_tipas - išorinis
GRUPPE1 - Spausdintuvas / kopijavimo aparatas / faksas
GRUPPE2 - Rašalinis spausdintuvas "viskas viename
GTIN - 0889894812605
GTIN - 889894812605
GTIN - 0889894812629
GTIN - 889894812629
GTIN - 0889894812636
GTIN - 889894812636
GTIN - 0889894812643
GTIN - 889894812643
GTIN - 0889894812650
GTIN - 889894812650
GTIN - 889894812667
GTIN - 0889894812667
GTIN - 0889894812674
GTIN - 889894812674
GTIN - 0889894812681
GTIN - 889894812681
GTIN - 0889894812698
GTIN - 889894812698
GTIN - 0889894812704
GTIN - 889894812704
GTIN - 0889894812711
GTIN - 889894812711
GTIN - 0889894812728
GTIN - 889894812728
GTIN - 0889894812735
GTIN - 889894812735
GTIN - 0889894812742
GTIN - 889894812742
GTIN - 0889894812759
GTIN - 889894812759
GTIN - 0889894812766
GTIN - 889894812766
GTIN - 0889894812773
GTIN - 889894812773
GTIN - 0889894812780
GTIN - 889894812780
GTIN - 8898948126676
Gylis - 466.9 mm
HSTNUMBER - G5J38A#A80
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_24694_1.jpg
Integruotas tinklas - W-LAN 802.11b/g/n
Išplėtimo parinktys -
Jungtys - 1 x USB (B tipo)
Jungtys - 1 x USB 2.0
Jungtys - RJ-11
Jungtys - RJ-45
Kategorija - Biuro įranga :: Daugiafunkciniai (MFP) spausdintuvai
Kategorija - Daugiafunkciniai spausdintuvai
Kategorija - Root/Elektronika/PC periferiniai įrenginiai/Spausdintuvai, 3D spausdintuvai ir braižytuvai/Taškinis spausdintuvas
Kategorija_1 - Spausdinimas
Kategorija_2 - Rašaliniai spausdintuvai - Multifuncional
Kategorijos kodas - AIO
Kitos funkcijos - Maitinimo šaltinis: - Įtampa (įvestis): Energijos sąnaudos: - 37 (maks.) - 0,20 W (be rankų) - 6,5 W (budėjimo režimas) - 1,47 W (miego režimas) Darbinės temperatūros diapazonas: - Nuo 5 iki 40 °C HP ePrint: - Taip Galimybė spausdinti iš mobiliųjų įrenginių: - HP ePrint - Apple AirPrint - sertifikatas Mopria - Wireless Direct - Google Cloud Print Ekranas: - 6,75 cm (2,65 ") įstrižainės LCD ekranas su TouchSmart rėmeliu.
Kitos funkcijos - "PictBridge - Ne
Kitos funkcijos - Naudotojų skaičius - 3 naudotojas (-ai)
Kitos funkcijos - Rekomenduojami sistemos reikalavimai - "Windows 10", 8.1, 8, 7: 32 arba 64 bitų, 2 GB laisvos vietos standžiajame diske, CD-ROM/DVD įrenginys arba interneto ryšys, USB jungtis, "Internet Explorer". Windows Vista: (tik 32 bitų), 2 GB laisvos vietos standžiajame diske, CD-ROM/DVD įrenginys arba interneto ryšys, USB jungtis, Internet Explorer 8. Windows XP SP3 arba naujesnė (tik 32 bitų): bet kuris "Intel Pentium II", "Celeron" arba 233 MHz suderinamas procesorius, 850 MB laisvos vietos standžiajame diske, CD-ROM/DVD įrenginys arba interneto ryšys, USB jungtis, "Internet Explorer 8".
Kitos funkcijos - Spausdinimo galvučių skaičius - 4
Kitos savybės - Padėklų matmenys (plotis x gylis x aukštis) - 1220 x 1015 x 2562 mm
Kodas - G5J38A#A80
Konkrečiam prekės ženklui būdingos funkcijos - "HP ePrint - Taip
Konkrečiam prekės ženklui būdingos funkcijos - HP dinaminis saugumas - Taip
Konkrečiam prekės ženklui būdingos funkcijos - teikiama HP programinė įranga - "HP Dropbox", "HP Google Drive", "Microsoft DotNet
Kopijavimas - Automatinio pritaikymo funkcija - Taip
Kopijavimas - Didžiausia kopijavimo skiriamoji geba - 600 x 600 DPI
Kopijavimas - Didžiausias kopijų skaičius - 99 egzemplioriai
Kopijavimas - dvipusis kopijavimas - Taip
Kopijavimas - ID kortelės kopijavimo funkcija - Taip
Kopijavimas - Kopijavimas - Spalvotas kopijavimas
Kopijavimas - Kopijavimo aparato dydžio keitimas - 25 - 400%
Kopijavimas - kopijavimo greitis (juoda, juodraštis, A4) - 33 vnt. per minutę
Kopijavimas - kopijavimo greitis (juoda, normali kokybė, A4) - 33 vnt. per minutę
Kopijavimas - kopijavimo greitis (spalvotas, juodraštis, A4) - 31 cpm
Kopijavimas - kopijavimo greitis (spalvotas, normalios kokybės, A4) - 31 cpm
Kopijavimo aparato specifikacijos - - Kopijavimo greitis (juodraščio režimas): Juoda: iki 33 kopijų/min, spalvota: iki 31 kopijos/min - Kopijavimo skiriamoji geba (juodas tekstas): Didžiausia 600 dpi - Kopijavimo raiška (spalvoto teksto ir grafikos): Didžiausia 600 dpi - Kopijavimo apribojimo / išplėtimo nustatymai: Nuo 25 iki 400 % - Kopijos, maks.: iki 99 kopijų
Kopijavimo funkcija - Taip
LargeDescHTML -
Logistikos duomenys - Bendrasis padėklų svoris - 261 g
Logistikos duomenys - Produktai ant padėklo - 10 vnt.
Logistikos duomenys - Sluoksniai ant padėklo - 5 vnt.
LongDesc - Spausdinkite, nuskaitykite ir kopijuokite ryškiomis spalvomis iki A3 formato dokumentuose ir pristatymuose, kad vienas puslapis kainuotų iki 50 % mažiau nei spalvoto lazerio.[1] Spausdinkite, nuskaitykite ir kopijuokite iki 21,6 x 35,6 cm (8,5 x 14 colių) faksimiliniu ryšiu.Dinaminio saugumo funkciją turintis spausdintuvas Kai kurie HP spausdintuvai skirti naudoti tik su kasetėmis, kuriose yra nauja arba pakartotinai panaudota HP mikroschema arba elektroninė grandinė. Šie spausdintuvai naudoja dinaminio saugumo priemones, kad užblokuotų kasetes, kuriose naudojama ne HP mikroschema arba elektroninė grandinė. Periodiškai atnaujinant programinę įrangą bus palaikomas šių priemonių veiksmingumas ir blokuojamos anksčiau veikusios kasetės. Pakartotinai panaudotos HP mikroschemos ir elektroninės grandinės leidžia naudoti pakartotinai panaudotas, regeneruotas ir užpildytas kasetes.
LongProductName - "OfficeJet Pro 7740" plataus formato daugiafunkcinis spausdintuvas
LongSummaryDescription - "HP OfficeJet Pro 7740" plačiaformatis daugiafunkcinis spausdintuvas, spalvotas, spausdintuvas mažam biurui, spausdinimas, kopijavimas, nuskaitymas, faksas, 35 lapų ADF; nuskaitymas į el. paštą. Spausdinimo technologija: Spausdinimo technologija: terminis rašalinis spausdinimas, spausdinimas: Spalvotas spausdinimas, Didžiausia skiriamoji geba: Maksimalus spausdinimo greitis: 4800 x 1200 DPI, Spausdinimo greitis (spalvotas, normali kokybė, A4/US Letter): 18 psl. Kopijavimas: Didžiausia kopijavimo raiška: spalvotas kopijavimas: 600 x 600 DPI. Skenavimas: Spalvotas nuskaitymas, optinė nuskaitymo skiriamoji geba: 1200 x 1200 DPI. Faksogramų siuntimas: Spalvotas fakso siuntimas. Dvipusio faksavimo funkcijos: Faksas: dvipusis faksas. Didžiausias ISO A serijos popieriaus dydis: A3. Wi-Fi. Tiesioginis spausdinimas. Produkto spalva: juoda, balta
Maitinimas - "Energy Star" tipinės elektros energijos sąnaudos (TEC) - 0,398 kWh per savaitę
Maitinimas - Energijos suvartojimas (budėjimo režimas) - 6.5 W
Maitinimas - energijos suvartojimas (išjungta) - 0.2 W
Maitinimas - Energijos suvartojimas (maks.) - 37 W
Maitinimas - Energijos suvartojimas (miego režimas) - 1.47 W
Maitinimas - kintamosios srovės įvesties dažnis - 50/60 Hz
Maitinimas - kintamosios srovės įėjimo įtampa - 100 - 240 V
Maksimali atminties talpa - 512 MB
Maksimalus darbo ciklas - 30000 puslapių per mėnesį
Maksimalus spausdinimo greitis (spalvotas) - 34 p/min
Maksimalus spausdinimo greitis (vienspalvis) - 34 p/min
MANUFACTURER - HP INC.
matmenų aukštis - 480 mm
matmenų gylis - 550 mm
matmenų plotis - 660 mm
matmuo svoris - 24620 g
Modelio pavadinimas - OfficeJet Pro 7740
Modelis - OfficeJet Pro 7740
Našumas - Didžiausia vidinė atmintis - 512 MB
Našumas - procesoriaus dažnis - 1200 MHz
Našumas - Įmontuotas procesorius - Taip
Nuotraukų spausdinimas - Taip
Nuskaitymas - Didžiausia nuskaitymo sritis - 297 x 432 mm
Nuskaitymas - nuskaitymas į - Faksas, programinė įranga
Nuskaitymas - nuskaitymo technologija - CIS
Nuskaitymas - optinio nuskaitymo skiriamoji geba - 1200 x 1200 DPI
Nuskaitymas - pilkosios skalės lygiai - 256
Nuskaitymas - Skaitytuvo tipas - Plokščias ir ADF skaitytuvas
Nuskaitymas - TWAIN versija - 2.1
Nuskaitymas - įvesties spalvų gylis - 24 bit
Originalios eksploatacinės medžiagos - - Originali mėlyno rašalo kasetė HP 953 (F6U12AE) - Originali mėlyno rašalo kasetė HP 953XL (F6U16AE) - Originali juodo rašalo kasetė HP 953 (L0S58AE) - Originali juodo rašalo kasetė HP 953XL (L0S70AE) - Originali violetinio rašalo kasetė HP 953 (F6U13AE) - Originali violetinės spalvos rašalo kasetė HP 953XL (F6U17AE) - originali geltonos spalvos rašalo kasetė HP 953 (F6U14AE) - originali geltonos spalvos rašalo kasetė HP 953XL (F6U18AE) - originali geltonos spalvos rašalo kasetė HP 953XL (F6U18AE)
Pakuotės duomenys - Pakuotės aukštis - 487 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės gylis - 545 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės plotis - 668 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės svoris - 24.4 kg
Pakuotės turinys - Komplektuojama programinė įranga - "HP Dropbox", "HP Google Drive", "Microsoft DotNet
Pakuotės turinys - Į komplektą įeina kasetė (-ės) - Taip
Pakuotės turinys - Įtraukta kasetės talpa (CMY) - 540 puslapių
Pakuotės turinys - Įtraukta kasetės talpa (juoda) - 1300 puslapių
Pakuotės turinys - Įtraukti kabeliai - AC
Palaikomos operacinės sistemos - "Mac OS
Palaikomos operacinės sistemos - "Windows 7
Palaikomos operacinės sistemos - "Windows 8
Palaikomos operacinės sistemos - "Windows 8.1
Palaikomos operacinės sistemos - "Windows 10
Palaikomos operacinės sistemos - "Windows Vista
Paraiška - Biuras
Pardavėjo interneto svetainė - www8.hp.com/us/en/products/printers/product-detail.html?oid=7682231
Pavadinimas - "HP OfficeJet 7740 eAiO" spalvotas A3 D / S / K / F
Pavadinimas - "HP Officejet Pro 7740 AiO Kolor LAN WiFi
Pavadinimas - "HP OfficeJet Pro 7740" plačiaformatis daugiafunkcis spausdintuvas, spalvotas, spausdintuvas mažam biurui, spausdinimas, kopijavimas, nuskaitymas, faksas, 35 lapų ADF; nuskaitymas į el. paštą
Pavadinimas - Daugiafunkcinis spausdintuvas "HP OfficeJet 7740
pavadinimas - OfficeJet Pro 7740 AiO G5J38A
Pilnas aprašymas Linija - Terminis rašalinis spausdintuvas|OfficeJet Pro 7740|USB 2.0|WiFi|ETH|Windows 10|Windows 8|Windows 7|Linux|MacOS|Windows XP|Windows Vista|Popieriaus dydis A3/297 C- 420|Popieriaus įvestis 250 lapų|Popieriaus išvestis 75 lapai|Pirmas spausdinimas 9 sek|Tisimo greitis PPM 22|Pametinė atmintis (RAM) 512 MB|Darbo ciklas 30000 puslapių per mėnesį|Kopijavimas|Skaitmeninis nuskaitymas|Faksas|Tinklo tinklas W-LAN 802.11b/g/n|Įeinantys priedai HP 952 Setup Black OfficeJet rašalo kasetė (~1000 puslapių),HP 952 Setup CMY OfficeJet rašalo kasetė (~625 puslapių),Nėra CD lankstinuko,Maitinimo laidas,Sąrankos plakatasSusipažinimo vadovas.
Pirmasis spausdinimas - 9 sek.
Plotis - 584 mm
Popieriaus formatas ir dydis (mm) - A3/297 C- 420
Popieriaus išvesties dėklas - Imtuvas 75 lapai
Popieriaus svoris (maks.) - 105 g/m²
Popieriaus svoris (min) - 60 g/m²
Popieriaus tvarkymas - Didžiausias ISO A serijos popieriaus dydis - A3
Popieriaus tvarkymas - Didžiausias spausdinimo dydis - 297 x 431.8 mm
Popieriaus tvarkymas - ISO A serijos formatai (A0...A9) - A3, A4, A5, A6
Popieriaus tvarkymas - ISO C serijos formatai (C0...C9) - C5, C6
Popieriaus tvarkymas - JIS B serijos formatai (B0...B9) - B5
Popieriaus tvarkymas - ne ISO spausdinimo laikmenų dydžiai - "Hagaki" kortelė
Popieriaus tvarkymas - Pasirinktinis laikmenos ilgis - 127 - 420 mm
Popieriaus tvarkymas - pasirinktinis laikmenos plotis - 76 - 297 mm
Popieriaus tvarkymas - Popieriaus dėklo laikmenos tipai - Storas popierius, Fotopopierius, Paprastas popierius, Matinis popierius, Blizgus popierius
Popieriaus tvarkymas - spausdinimo laikmenų dydžiai be ribų - A3
Popieriaus tvarkymas - vokų dydžiai - C5, C6, DL
Popieriaus tvarkymo išvestis - 75 lapai
Popieriaus tvarkymo įvestis - 250 lapų
Popieriaus įvesties dėklas - 250 lapų dėklas
Pratęsta garantija - Trejų metų komercinė garantija HP įrangai po registracijos per 60 dienų nuo įsigijimo (daugiau informacijos www.hp.com/eu/3yearwarranty). Garantijos ir palaikymo galimybės gali skirtis priklausomai nuo gaminio, šalies ar vietinių teisinių
Prekės ženklas - HP
Prekės ženklo dalies kodas - G5J38A
Pridedami priedai - - Didelis daugiafunkcinis įrenginys HP OfficeJet 7740 - Konfigūravimo programinė įranga Juodo rašalo kasetė HP OfficeJet 953 (maždaug 1 000 puslapių) - Konfigūravimo programinė įranga žydro, purpurinio ir geltono rašalo kasetė HP OfficeJet 953 (maždaug 640 puslapių) - Maitinimo laidas - Telefono laidas - Kompaktinis diskas - Sąrankos plakatas - Pradedama naudoti - Pridedama programinė įranga: HP "Dropbox", "Google Drive HP", "Microsoft DotNet
Prievadai ir sąsajos - RJ-11 kiekio prievadai - 1
Prievadai ir sąsajos - Standartinės sąsajos - Ethernet, RJ-11, USB 2.0, belaidis LAN
Prievadai ir sąsajos - Tiesioginis spausdinimas - Taip
Prievadai ir sąsajos - USB 2.0 prievadų kiekis - 1
Prievadai ir sąsajos - USB prievadas - Taip
Pristatymo dėžės kiekis - 1
Produkto pavadinimas - "HP OfficeJet Pro 7740" plačiaformatis daugiafunkcis spausdintuvas, spalvotas, spausdintuvas mažam biurui, spausdinimas, kopijavimas, nuskaitymas, faksas, 35 lapų ADF; nuskaitymas į el. paštą
Savybės - Kilmės šalis - Kinija
ShortSummaryDescription - "HP OfficeJet Pro 7740" plačiaformatis daugiafunkcis spausdintuvas, spalvotas, spausdintuvas mažam biurui, spausdinimas, kopijavimas, nuskaitymas, faksas, 35 lapų ADF; nuskaitymas į el. paštą, terminis rašalinis spausdintuvas, spalvotas spausdinimas, 4800 x 1200 DPI, A3, tiesioginis spausdinimas, juoda, balta
Sistemos reikalavimai - "Windows 10", 8.1, 8, 7: - 32 arba 64 bitų procesorius - 2 GB laisvos vietos standžiajame diske - CD-ROM / DVD įrenginys arba interneto ryšys - USB jungtis - "Internet Explorer" "Windows Vista": - tik 32 bitų versija - 2 GB laisvos vietos standžiajame diske - CD-ROM / DVD įrenginys arba interneto ryšys - USB jungtis - "Internet Explorer" 8 "OS X" v10.11 El Capitan, Yosemite OS X v10.10, OS X v10.9 Mavericks: - 1 GB laisvos vietos standžiajame diske - Interneto ryšys - USB prievadas Nepalaiko "Windows XP" (64 bitų) ir "Windows Vista" (64 bitų)
Sistemos reikalavimai - Kitos palaikomos operacinės sistemos - "Linux", "ChromeOS
Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Mac" operacinės sistemos - "Mac OS X 10.10 Yosemite", "Mac OS X 10.8 Mountain Lion", "Mac OS X 10.9 Mavericks", "Mac OS X 10.12 Sierra
Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 7", "Windows 8.1", "Windows Vista", "Windows 10", "Windows 8", "Windows 11
Siuntimo dėžės aukštis Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 48.5 cm
Siuntimo dėžės gylis Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 66.5 cm
Siuntimo dėžės plotis Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 54.5 cm
Siuntimo dėžės svoris Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 23.7 kg
Skenavimas - dvipusis skenavimas - Taip
Skenavimas - palaikomi dokumentų formatai - RTF, PDF, TXT
Skenavimas - palaikomi vaizdų formatai - BMP, PNG, TIF, JPEG, TIFF, JPG
Skenavimas - Skenavimas - Spalvotas nuskaitymas
Skenavimas - Skenuoti tvarkykles - TWAIN
Skenavimo funkcija - Taip
Skenerio specifikacijos - - Skenerio tipas: Formatas Skenavimo failas: Programinės įrangos palaikomi failų tipai: Bitmap (.bmp), JPEG (.jpg), PDF (.pdf), PNG (.png), Rich Text (.rtf), Searchable PDF (.pdf) , Text (.txt), TIFF (.tif) - Skenavimo skiriamoji geba, optinė: Iki 1200 dpi - Bitų gylis: 24 bitų - Max. Nuskaitymo dydis (plokščioji lova): 297 x 432 mm - Didžiausias galimas skenuoti vaizdas: 297 x 432 mm - Didžiausias. Skenavimo dydis (ADF) Automatinis dokumentų tiektuvas (ADF): 215,9 × 355,6 mm - Skenavimo greitis (įprastas, A4): Paprastas spausdinimas: iki 8,6 vaizdų per minutę (juoda / spalvota, 200 ppi) Dvipusis spausdinimas: iki 14/11 vaizdų per minutę (juoda / spalvota, 200 ppi) - ADF talpa: Standartinis, 35 lapai - Standartinės skaitmeninio siuntimo funkcijos: Skenavimas į kompiuterį, skenavimas į išorinę atmintį, skenavimas į el. paštą - Palaikomi failų formatai: PDF, TIFF, JPEG - Skenavimo įvesties režimai: nuskaitymas, kopijavimas ir faksas iš priekinio skydelio arba iš programos
Spalva - Balta
Spalva - Juoda
Spalvotas spausdinimas - Taip
Spausdinimas - didžiausia raiška - 4800 x 1200 DPI
Spausdinimas - dvipusio spausdinimo režimas - Automobilis
Spausdinimas - dvipusis spausdinimas - Taip
Spausdinimas - laikas iki pirmojo puslapio (juodas, įprastas) - 9 s
Spausdinimas - laikas iki pirmojo puslapio (spalvotas, įprastas) - 10 s
Spausdinimas - saugus spausdinimas - Taip
Spausdinimas - Spausdinimas - Spalvotas spausdinimas
Spausdinimas - spausdinimas be ribų - Taip
Spausdinimas - Spausdinimo greitis (ISO/IEC 24734), spalva - 18 ppm
Spausdinimas - Spausdinimo greitis (ISO/IEC 24734) juoda spalva - 22 ppm
Spausdinimas - Spausdinimo greitis (juoda, juodraščio kokybė, A4/US Letter) - 34 ppm
Spausdinimas - Spausdinimo greitis (juoda, normali kokybė, A3) - 12 ppm
Spausdinimas - Spausdinimo greitis (juoda spalva, normali kokybė, A4/US Letter) - 22 ppm
Spausdinimas - Spausdinimo greitis (spalvotas, juodraščio kokybė, A4/US Letter) - 34 ppm
Spausdinimas - Spausdinimo greitis (spalvotas, normalios kokybės, A3) - 7 ppm
Spausdinimas - Spausdinimo greitis (spalvotas, normalios kokybės, A4/US Letter) - 18 ppm
Spausdinimas - Spausdinimo raiška juoda - 1200 x 1200 DPI
Spausdinimas - Spausdinimo technologija - Terminis rašalinis spausdinimas
Spausdinimas - Spausdinti spalvotai - 4800 x 1200 DPI
Spausdinimo greitis PPM - 22
Spausdinimo raiška - 4800 x 1200 dpi
Spausdinimo reikmenų našumas -
Spausdinimo tipas - Rašalinė
Spausdintuvo kalba - HP PCL 3 Enhanced
Spausdintuvo kalba - HP PCL3GUI
Spausdintuvo procesorius - Procesoriaus greitis: 1,2 GHz
Spausdintuvų technologija - Terminis rašalinis spausdintuvas
Starling - Y
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 8
Svoris - 19.5 kg
Svoris - 24,55
Svoris ir matmenys - Aukštis - 383.3 mm
Svoris ir matmenys - Gylis - 466.9 mm
Svoris ir matmenys - Plotis - 584 mm
Svoris ir matmenys - Svoris - 19.5 kg
Techninė informacija - HP GTIN (EAN/UPC) - 889894812667, 889894812681, 889894812698
Techninė informacija - HP GTIN (EAN/UPC) su parinktimis - (A80) 889894812667; (ABT) 889894812681; (ACQ) 889894812698
Techninė informacija - Pagrindinės (išorinės) dėžės viename padėklų sluoksnyje - 2 vnt.
Tinklas - "Bluetooth - Ne
Tinklas - "Wi-Fi - Taip
Tinklas - "Wi-Fi" standartai - 802.11b, 802.11g, "Wi-Fi 4" (802.11n)
Tinklas - Ethernet LAN - Taip
Tinklas - Mobiliosios spausdinimo technologijos - "Google" spausdinimas iš debesies, "Apple AirPrint
Tinklas - Saugumo algoritmai - HTTPS, SSL/TLS
Trumpas aprašymas -
Trumpas aprašymas - HP Officejet Pro 7740 AiO A3 (4in1) 22/18 psl.
Tvarumas - tvarios technologijos ir medžiagos - ES ROHS, WEEE
Tvarumas - Tvarumo laikymasis - Taip
Tvarumas - Tvarumo sertifikatai - ENERGY STAR, EPEAT Silver
URL - https://www8.hp.com
USB 2.0 sąsaja - Taip
Veikimas - garso galios lygis (spausdinimas) - 65 dB
Veikimas - Integruotas kortelių skaitytuvas - Ne
Veikimas - Vidinė atmintis - 512 MB
vendpn - G5J38A
Vieneto bendrasis svoris - 23.7 kg
Vieneto blogas tūris - 0,1758 kubinio metro
Vieneto dėžės aukštis - 0.485
Vieneto dėžės ilgis - 0.665
Vieneto dėžės plotis - 0.545
Vieneto grynasis svoris - 19.45 kg
Įdiegta atmintis - 512 MB
Įtraukti priedai - HP 952 "OfficeJet" juodos spalvos rašalo kasetė (~1000 puslapių), HP 952 "OfficeJet" CMY rašalo kasetė (~625 puslapiai), nėra CD lankstinuko, maitinimo laidas, sąrankos plakatas Pradžios vadovas.
Įvesties ir išvesties pajėgumas - Bendrasis įvesties pajėgumas - 250 lapų
Įvesties ir išvesties pajėgumas - Bendras išvesties pajėgumas - 75 lapai
Įvesties ir išvesties pajėgumas - Didžiausias išvesties pajėgumas - 75 lapai
Įvesties ir išvesties pajėgumas - Didžiausias įvesties pajėgumas - 500 lapų
Įvesties ir išvesties talpa - Automatinio dokumentų tiektuvo (ADF) įvesties talpa - 35 lapai
Įvesties ir išvesties talpa - Automatinis dokumentų tiektuvas (ADF) - Taip
Įvesties ir išvesties talpa - Bendras įvesties padėklų skaičius - 2
Įvesties ir išvesties talpa - Didžiausias įvesties dėklų skaičius - 2
Įvesties ir išvesties talpa - Popieriaus įvesties tipas - Popieriaus dėklas
Žiniasklaidos rūšis - Fotopopierius
Žiniasklaidos rūšis - Popierius
Linux OS compatibility - Yes
MacOS OS compatibility - Yes
WiFi Interface - Yes
Windows 7 OS compatibility - Yes
Windows 8 OS compatibility - Yes
Windows 10 OS compatibility - Yes
Windows Vista OS compatibility - Yes
Windows XP OS compatibility - Yes
Description - Large-format MFP HP OfficeJet Pro 7740
Print, scan and copy while maintaining exceptional color even on sheets of A3 - crisp documents and presentations with a cost per page up to 50% lower than in the case of laser printers. Send faxes about the max. Size 21.6 × 35.6 cm (8.5 x 14 inches).
High-quality printing A3
Automatic two-sided printing, high-speed printing, and automatic document feeder facilitate the work of the office. Automatic document feeder 35-sheet supports documents max. Size 21.6 × 35.6 cm, which allows for fast two-sided printing.
Use the feature color touch screen, which, like a smartphone will save valuable time.
The possibility of increasing the capacity to 500 sheets with the included second paper tray for 250 sheets. Present yourself professionally. And save money. Create layouts with vivid colors and deep black texts on a variety of paper sizes from A4 to A3.
Print documents resistant to water, blurring, fading and highlighters
Print more black text and color pages with optional, original HP ink cartridges with high capacity. Help your business stand out through bilateral marketing materials without margins.
Easy printing from mobile devices
Print easily documents and other materials directly from your smartphone or tablet, regardless of whether it is a product or Apple devices running on Android or Windows. Connect easily multifunction device with any wireless device, providing convenience to print all employees of the office. Easily we manage print jobs and scan traffic using the mobile application HP All-in-One Printer Remote. Increase data protection and access to confidential print jobs with the solution JetAdvantage HP Private Print.
Description - HP OfficeJet Pro 7740 Wide Format All-in-One Printer
Desc - Krāsu tips: Krāsains, 1 mēneša noslodze: Nav informācijas, Drukāšanas tehnoloģija: Tintes, Izšķirtspēja: 4800 x 1200 dpi, Ātrums (melnbalts): 22 lpp/min, Ātrums (krāsains): 18 lpp/min, Operatīvā atmiņa: 512 MB, Max papīra formāts: A3, Duplex režīms: Ir, Pieslēguma tips: USB 2.0, Wifi: Ir, Faksa funkcionalitāte: Ir, Atmiņa faksam: 100 lpp, Kopēšanas funkcionalitāte: Ir, Kopēšanas ātrums (melnbalts): 34 lpp/min, Kopēšanas ātrums (krāsains): 34 lpp/min, Skenēšanas funkcionalitāte: Nezinams, Skenēšanas izšķirtspēja: Nezināms, Garantija: 2 gadi
ARTIKEL1 - HP OFFICEJET PRO 7740 AIO A3
ARTIKEL2 - 21/17 PPM SW/COLOR ISO
Memory (RAM) - 512MB
Height - 383.3 mm
Wireless communication - WiFi
Gross Weight Kg - 24,45
CPU - 1.2 GHz
Duty cycle (monthly) - 1500 sheets/month
Design - Display - LCD
Design - Display diagonal - 6.73 cm (2.65")
Design - Touchscreen - Yes
Design - Product colour - Black, White
Design - Market positioning - Home & office
Design - Colour display - Yes
Design - Control type - Touch
Design - Built-in display - Yes
Duplex printing - Automatic
EAN - 889894812667
ean - 889894812667
EANCode - 0889894812667
Eans - 889894812667
EAN_code - 0889894812667
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 8 - 85%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 5 - 40 °C
Ethernet - 10/100 Mb/s
ETH Interface - Yes
Fax - Auto reduction - Yes
Fax - Duplex faxing - Yes
Fax - Faxing - Colour faxing
Fax - Fax memory - 100 pages
Fax - Fax transmission speed - 4 sec/page
Fax - Fax forwarding - Yes
Fax - Fax resolution (black) - 300 x 300 DPI
Fax - Fax resolution (colour) - 200 x 200 DPI
Fax - Fax speed dialing (max numbers) - 99
Fax - Speed dialling - Yes
Fax - Modem speed - 33.6 Kbit/s
Fax - Auto-redialing - Yes
Fax - Distinctive ring - Yes
Fax - Fax delayed sending - Yes
Fax Function - Yes
Fax specifications - - Faksowanie: Tak, kolor
- Prędkość przesyłania faksu: 4 sekundy na stronę
- Pamięć faksu: Do 100 stron
- Rozdzielczość faksu: Do 300 x 300 dpi
- Maks. liczba numerów szybkiego wybierania: Do 99 numerów
- Lokalizacje odbiorców dokumentów rozsyłanych grupowo: Nie
Format - A3
Format - A4
Functions - Fax
Functions - Copier
Functions - Scanner
Functions - Printer
Features - All-In-One-multitasking - Yes
Features - Maximum duty cycle - 30000 pages per month
Features - Duplex functions - Fax
Features - HP segment - Small medium business
Features - Page description languages - PCL 3, PCL 3 GUI
Features - Recommended duty cycle - 250 - 1500 pages per month
Features - Digital sender - Yes
Features - Number of print cartridges - 4
Features - Printing colours - Black, Cyan, Magenta, Yellow
producer - HP Inc.
Producer - HP
Manufacturer - HP
ProducerCode - G5J38A
Manufacturer Code - G5J38A#A80
Manufacturer_code - G5J38A#A80
Manufacturer Name - Hewlett Packard
guarantee - 12
Warranty - 12/24 months
Warranty - Standard one-year commercial warranty on HP hardware
WarrantyInfo - Standard one-year HP commercial hardware warranty. Three-year HP commercial hardware warranty after registration within 60 days of purchase (see www.hp.com/eu/3yearwarranty). Warranty and support options vary by product, country and local legal requirements
guarantee_type - external
GRUPPE1 - Printer/Copier/Fax
GRUPPE2 - Inkjet All In One
GTIN - 0889894812605
GTIN - 889894812605
GTIN - 0889894812629
GTIN - 889894812629
GTIN - 0889894812636
GTIN - 889894812636
GTIN - 0889894812643
GTIN - 889894812643
GTIN - 0889894812650
GTIN - 889894812650
GTIN - 889894812667
GTIN - 0889894812667
GTIN - 0889894812674
GTIN - 889894812674
GTIN - 0889894812681
GTIN - 889894812681
GTIN - 0889894812698
GTIN - 889894812698
GTIN - 0889894812704
GTIN - 889894812704
GTIN - 0889894812711
GTIN - 889894812711
GTIN - 0889894812728
GTIN - 889894812728
GTIN - 0889894812735
GTIN - 889894812735
GTIN - 0889894812742
GTIN - 889894812742
GTIN - 0889894812759
GTIN - 889894812759
GTIN - 0889894812766
GTIN - 889894812766
GTIN - 0889894812773
GTIN - 889894812773
GTIN - 0889894812780
GTIN - 889894812780
GTIN - 8898948126676
Depth - 466.9 mm
HSTNUMMER - G5J38A#A80
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_24694_1.jpg
Built-in Network - W-LAN 802.11b/g/n
Extension options -
Connectors - 1 x USB (Type B)
Connectors - 1 x USB 2.0
Connectors - RJ-11
Connectors - RJ-45
Category - Biroja tehnika :: Multifunkcionālie (Daudzfunkciju) printeri
Category - Multifunction Printers
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Printers, 3D printers and plotters/Inkjet printer
Category_1 - Printing
Category_2 - Ink-Jet Printers - Multifuncional
Category Code - AIO
Other features - Power supply:
- Voltage (Input): 100-240 (+/- 10%), 50 / 60Hz (+/- 3 Hz)
Energy consumption:
- 37 (max.)
- 0.20 W (excl. Hand)
- 6.5 W (standby)
- 1.47 W (sleep mode)
Operating temperature range:
- From 5 to 40 ° C
The HP ePrint:
- Yes
The ability to print from mobile devices:
- HP ePrint
- Apple AirPrint
- Certificate Mopria
- Wireless Direct
- Google Cloud Print
display:
- LCD display with a diagonal of 6.75 cm (2.65 ") with TouchSmart frame
Other features - PictBridge - No
Other features - Number of users - 3 user(s)
Other features - Recommended system requirements - Windows 10, 8.1, 8, 7: 32-bit or 64-bit, 2 GB available hard disk space, CD-ROM/DVD drive or Internet connection, USB port, Internet Explorer. Windows Vista: (32-bit only), 2 GB available hard disk space, CD-ROM/DVD drive or Internet connection, USB port, Internet Explorer 8. Windows XP SP3 or higher (32-bit only): any Intel Pentium II, Celeron or 233 MHz compatible processor, 850 MB available hard disk space, CD-ROM/DVD drive or Internet connection, USB port, Internet Explorer 8
Other features - Number of print heads - 4
Other features - Pallet dimensions (W x D x H) - 1220 x 1015 x 2562 mm
Code - G5J38A#A80
Brand-specific features - HP ePrint - Yes
Brand-specific features - HP dynamic security - Yes
Brand-specific features - HP Software provided - HP Dropbox, HP Google Drive, Microsoft DotNet
Copying - Auto fit function - Yes
Copying - Maximum copy resolution - 600 x 600 DPI
Copying - Maximum number of copies - 99 copies
Copying - Duplex copying - Yes
Copying - ID-card copy function - Yes
Copying - Copying - Colour copying
Copying - Copier resize - 25 - 400%
Copying - Copy speed (black, draft, A4) - 33 cpm
Copying - Copy speed (black, normal quality, A4) - 33 cpm
Copying - Copy speed (colour, draft, A4) - 31 cpm
Copying - Copy speed (colour, normal quality, A4) - 31 cpm
Copier specifications - - Prędkość kopiowania (tryb roboczy): Czerń: Do 33 kopii/min, Kolor: Do 31 kopii/min
- Rozdzielczość kopii (tekst w czerni): Maks. 600 dpi
- Rozdzielczość kopiowania (tekst i grafika w kolorze): Maks. 600 dpi
- Ograniczenie liczby kopii/poszerzenie ustawień: 25 do 400%
- Kopie, maks.: Do 99 kopii
Copy function - Yes
LargeDescHTML -
Logistics data - Pallet gross weight - 261 g
Logistics data - Products per pallet - 10 pc(s)
Logistics data - Layers per pallet - 5 pc(s)
LongDesc - Print, scan, and copy in standout colour on sizes up to A3, for bold documents and presentations at up to 50% less cost per page than colour laser.[1] Fax up to 21.6 x 35.6 cm (8.5 x 14 inches).Dynamic security enabled printer Certain HP printers are intended to work only with cartridges that have a new or reused HP chip or electronic circuitry. These printers use dynamic security measures to block cartridges using a non-HP chip or electronic circuitry. Periodic firmware updates will maintain the effectiveness of these measures and block cartridges that previously worked. Reused HP chips and electronic circuitry enable the use of reused, remanufactured, and refilled cartridges.
LongProductName - OfficeJet Pro 7740 Wide Format All-in-One Printer
LongSummaryDescription - HP OfficeJet Pro 7740 Wide Format All-in-One Printer, Color, Printer for Small office, Print, copy, scan, fax, 35-sheet ADF; Scan to email. Print technology: Thermal inkjet, Printing: Colour printing, Maximum resolution: 4800 x 1200 DPI, Print speed (colour, normal quality, A4/US Letter): 18 ppm. Copying: Colour copying, Maximum copy resolution: 600 x 600 DPI. Scanning: Colour scanning, Optical scanning resolution: 1200 x 1200 DPI. Faxing: Colour faxing. Duplex functions: Fax. Maximum ISO A-series paper size: A3. Wi-Fi. Direct printing. Product colour: Black, White
Power - Energy Star Typical Electricity Consumption (TEC) - 0.398 kWh/week
Power - Power consumption (standby) - 6.5 W
Power - Power consumption (off) - 0.2 W
Power - Power consumption (max) - 37 W
Power - Power consumption (sleep) - 1.47 W
Power - AC input frequency - 50/60 Hz
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Max. memory capacity - 512 MB
Duty Cycle, Maximum - 30000 Pages/month
Max. printing speed (color) - 34 p/min
Max. printing speed (mono) - 34 p/min
HERSTELLER - HP INC.
dimension height - 480 mm
dimension depth - 550 mm
dimension width - 660 mm
dimension weight - 24620 g
Model name - OfficeJet Pro 7740
Model - OfficeJet Pro 7740
Performance - Maximum internal memory - 512 MB
Performance - Processor frequency - 1200 MHz
Performance - Built-in processor - Yes
Photo printing - Yes
Scanning - Maximum scan area - 297 x 432 mm
Scanning - Scan to - Fax, Software
Scanning - Scan technology - CIS
Scanning - Optical scanning resolution - 1200 x 1200 DPI
Scanning - Greyscale levels - 256
Scanning - Scanner type - Flatbed & ADF scanner
Scanning - TWAIN version - 2.1
Scanning - Input colour depth - 24 bit
Original consumables - - The original blue ink cartridge HP 953 (F6U12AE)
- The original blue ink cartridge HP 953XL (F6U16AE)
- Original Black Ink Cartridge HP 953 (L0S58AE)
- Original Black Ink Cartridge HP 953XL (L0S70AE)
- The original purple ink cartridge HP 953 (F6U13AE)
- The original purple ink cartridge HP 953XL (F6U17AE)
- Original Yellow Ink Cartridge HP 953 (F6U14AE)
- Original Yellow Ink Cartridge HP 953XL (F6U18AE)
- Original Yellow Ink Cartridge HP 953XL (F6U18AE)
Packaging data - Package height - 487 mm
Packaging data - Package depth - 545 mm
Packaging data - Package width - 668 mm
Packaging data - Package weight - 24.4 kg
Packaging content - Bundled software - HP Dropbox, HP Google Drive, Microsoft DotNet
Packaging content - Cartridge(s) included - Yes
Packaging content - Included cartridge capacity (CMY) - 540 pages
Packaging content - Included cartridge capacity (black) - 1300 pages
Packaging content - Cables included - AC
Supported operating systems - Mac OS
Supported operating systems - Windows 7
Supported operating systems - Windows 8
Supported operating systems - Windows 8.1
Supported operating systems - Windows 10
Supported operating systems - Windows Vista
Application - Office
Vendor Homepage - www8.hp.com/us/en/products/printers/product-detail.html?oid=7682231
Name - HP OfficeJet 7740 eAiO color A3 D / S / K / F
Name - HP Officejet Pro 7740 AiO Kolor LAN WiFi
Title - HP OfficeJet Pro 7740 Wide Format All-in-One Printer, Color, Printer for Small office, Print, copy, scan, fax, 35-sheet ADF; Scan to email
Name - Daudzfunkciju printeris HP OfficeJet 7740
name - OfficeJet Pro 7740 AiO G5J38A
Full Description Line - Thermal Inkjet|OfficeJet Pro 7740|USB 2.0|WiFi|ETH|Windows 10|Windows 8|Windows 7|Linux|MacOS|Windows XP|Windows Vista|Paper size A3/297 C- 420|Paper input 250 sheets|Paper output 75 sheets|First print 9 sec|Print speed PPM 22|Memory (RAM) 512MB|Duty Cycle 30000 Pages/month|Copy|Scan|Fax|Network W-LAN 802.11b/g/n|Included Accessories HP 952 Setup Black OfficeJet Ink Cartridge (~1000 pages),HP 952 Setup CMY OfficeJet Ink Cartridge (~625 pages),No CD Flyer,Power cord,Setup posterGetting started guide.
First print - 9 sec
Width - 584 mm
Paper format and size(mm) - A3/297 C- 420
Paper output tray - The receiver 75 sheets
Paper weight (max) - 105 g/m²
Paper weight (min) - 60 g/m²
Paper handling - Maximum ISO A-series paper size - A3
Paper handling - Maximum print size - 297 x 431.8 mm
Paper handling - ISO A-series sizes (A0...A9) - A3, A4, A5, A6
Paper handling - ISO C-series sizes (C0...C9) - C5, C6
Paper handling - JIS B-series sizes (B0...B9) - B5
Paper handling - Non-ISO print media sizes - Hagaki card
Paper handling - Custom media length - 127 - 420 mm
Paper handling - Custom media width - 76 - 297 mm
Paper handling - Paper tray media types - Thick paper, Photo paper, Plain paper, Matte paper, Glossy paper
Paper handling - Borderless printing media sizes - A3
Paper handling - Envelopes sizes - C5, C6, DL
Paper Handling output - 75 sheets
Paper Handling input - 250 sheets
Paper input tray - 250-sheet tray
Extended warranty - The three-year commercial warranty on HP equipment after the registration within 60 days of purchase (for more information on www.hp.com/eu/3yearwarranty). Options for warranty and support may vary depending on product, country or local legal
Brand - HP
BrandPartCode - G5J38A
Accessories included - - Large MFP HP OfficeJet 7740
- Configuration Software Black Ink Cartridge HP OfficeJet 953 (approx. 1,000 pages)
- Configuration Software cyan, magenta and yellow ink cartridge HP OfficeJet 953 (approx. 640 pages)
- Power cord
- The phone cord
- CD
- Setup Poster
- The Getting started
- Software included: HP Dropbox, Google Drive HP, Microsoft DotNet
Ports & interfaces - RJ-11 ports quantity - 1
Ports & interfaces - Standard interfaces - Ethernet, RJ-11, USB 2.0, Wireless LAN
Ports & interfaces - Direct printing - Yes
Ports & interfaces - USB 2.0 ports quantity - 1
Ports & interfaces - USB port - Yes
Shipping box quantity - 1
ProductName - HP OfficeJet Pro 7740 Wide Format All-in-One Printer, Color, Printer for Small office, Print, copy, scan, fax, 35-sheet ADF; Scan to email
Features - Country of origin - China
ShortSummaryDescription - HP OfficeJet Pro 7740 Wide Format All-in-One Printer, Color, Printer for Small office, Print, copy, scan, fax, 35-sheet ADF; Scan to email, Thermal inkjet, Colour printing, 4800 x 1200 DPI, A3, Direct printing, Black, White
System Requirements - Windows 10, 8.1, 8, 7:
- Processor 32-bit or 64-bit
- 2 GB of free hard disk space
- CD-ROM / DVD drive or Internet connection
- USB port
- Internet Explorer
Windows Vista:
- Only 32-bit version
- 2 GB of free hard disk space
- CD-ROM / DVD drive or Internet connection
- USB port
- Internet Explorer 8
OS X v10.11 El Capitan, Yosemite OS X v10.10, OS X v10.9 Mavericks:
- 1 GB of free hard disk space
- Internet connection
- USB port
It does not support Windows XP (64-bit) and Windows Vista (64-bit)
System requirements - Other operating systems supported - Linux, ChromeOS
System requirements - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks, Mac OS X 10.12 Sierra
System requirements - Windows operating systems supported - Windows 7, Windows 8.1, Windows Vista, Windows 10, Windows 8, Windows 11
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 48.5 cm
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 66.5 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 54.5 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 23.7 kg
Scanning - Duplex scanning - Yes
Scanning - Document formats supported - RTF, PDF, TXT
Scanning - Image formats supported - BMP, PNG, TIF, JPEG, TIFF, JPG
Scanning - Scanning - Colour scanning
Scanning - Scan drivers - TWAIN
Scan function - Yes
Scanner specifications - - Scanner Type: Flatbed, automatic document feeder
- Format Scan File: File types supported by Software: Bitmap (.bmp), JPEG (.jpg), PDF (.pdf), PNG (.png), Rich Text (.rtf), Searchable PDF (.pdf) , Text (.txt), TIFF (.tif)
- Scan resolution, optical: Up to 1200 dpi
- Bit Depth: 24-bit
- Max. Scan size (flatbed): 297 x 432 mm
- Max. Scan size (ADF) Automatic Document Feeder (ADF): 215.9 × 355.6 mm
- Scan speed (normal, A4): Simplex: up to 8.6 images per minute (black / color, 200 ppi) Duplex printing: up to 14/11 images per minute (black / color, 200 ppi)
- ADF capacity: Standard, 35 sheets
- The standard features of digital sending: Scan to PC, Scan to external memory, Scan to E-mail
- File formats supported: PDF, TIFF, JPEG
- Scan input modes: scan, copy and fax from the front panel or from the program
Color - White
Color - Black
Color printing - Yes
Printing - Maximum resolution - 4800 x 1200 DPI
Printing - Duplex printing mode - Auto
Printing - Duplex printing - Yes
Printing - Time to first page (black, normal) - 9 s
Printing - Time to first page (colour, normal) - 10 s
Printing - Secure printing - Yes
Printing - Printing - Colour printing
Printing - Borderless printing - Yes
Printing - Print speed (ISO/IEC 24734) colour - 18 ppm
Printing - Print speed (ISO/IEC 24734) black - 22 ppm
Printing - Print speed (black, draft quality, A4/US Letter) - 34 ppm
Printing - Print speed (black, normal quality, A3) - 12 ppm
Printing - Print speed (black, normal quality, A4/US Letter) - 22 ppm
Printing - Print speed (colour, draft quality, A4/US Letter) - 34 ppm
Printing - Print speed (colour, normal quality, A3) - 7 ppm
Printing - Print speed (colour, normal quality, A4/US Letter) - 18 ppm
Printing - Print resolution black - 1200 x 1200 DPI
Printing - Print technology - Thermal inkjet
Printing - Print resolution colour - 4800 x 1200 DPI
Print speed PPM - 22
Print resolution - 4800 x 1200 dpi
Printing supplies performance -
Printing type - Inkjet
Printer language - HP PCL 3 Enhanced
Printer language - HP PCL3GUI
Printer processor - Processor speed: 1.2 GHz
Printer Technology - Thermal Inkjet
Storno - Y
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 8
Weight - 19.5 kg
Weight - 24,55
Weight & dimensions - Height - 383.3 mm
Weight & dimensions - Depth - 466.9 mm
Weight & dimensions - Width - 584 mm
Weight & dimensions - Weight - 19.5 kg
Technical details - HP GTIN (EAN/UPC) - 889894812667, 889894812681, 889894812698
Technical details - HP GTIN (EAN/UPC) with options - (A80) 889894812667; (ABT) 889894812681; (ACQ) 889894812698
Technical details - Master (outer) cases per pallet layer - 2 pc(s)
Network - Bluetooth - No
Network - Wi-Fi - Yes
Network - Wi-Fi standards - 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n)
Network - Ethernet LAN - Yes
Network - Mobile printing technologies - Google Cloud Print, Apple AirPrint
Network - Security algorithms - HTTPS, SSL/TLS
ShortDescription -
Short description - HP Officejet Pro 7740 AiO A3 (4in1) 22/18 ppm
Sustainability - Sustainable technologies and materials - EU ROHS, WEEE
Sustainability - Sustainability compliance - Yes
Sustainability - Sustainability certificates - ENERGY STAR, EPEAT Silver
URL - https://www8.hp.com
USB 2.0 Interface - Yes
Performance - Sound power level (printing) - 65 dB
Performance - Card reader integrated - No
Performance - Internal memory - 512 MB
vendpn - G5J38A
Unit Gross Weight - 23.7 kg
Unit Brutto Volume - 0.1758 cubm
Unit Box Height - 0.485
Unit Box Length - 0.665
Unit Box Width - 0.545
Unit Net Weight - 19.45 kg
Installed memory - 512 MB
Included Accessories - HP 952 Setup Black OfficeJet Ink Cartridge (~1000 pages),
HP 952 Setup CMY OfficeJet Ink Cartridge (~625 pages),
No CD Flyer,
Power cord,
Setup poster
Getting started guide.
Input & output capacity - Total input capacity - 250 sheets
Input & output capacity - Total output capacity - 75 sheets
Input & output capacity - Maximum output capacity - 75 sheets
Input & output capacity - Maximum input capacity - 500 sheets
Input & output capacity - Auto document feeder (ADF) input capacity - 35 sheets
Input & output capacity - Auto document feeder (ADF) - Yes
Input & output capacity - Total number of input trays - 2
Input & output capacity - Maximum number of input trays - 2
Input & output capacity - Paper input type - Paper tray
Media kind - Photo paper
Media kind - Paper
391,61 €
Hewlett Packard Officejet Pro 7740
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos