Brother HL-L2370DN

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 157894 Produkto kodas: HLL2370DN
Šiuo metu prekių nėra Užsakymai dėl šio gaminio pristatymo nepriimami. Neturime informacijos apie tai, kada šis produktas bus prieinamas. Šiuo metu mūsų tiekėjai nepateikia informacijos apie galimą gaminio pristatymo laiką ir galimą kainą, kai jis vėl bus parduodamas.

TopPC.lt svetainėje pateikiama tik informacinio pobūdžio informacija apie šį gaminį, kad klientai galėtų jį pamatyti ir palyginti su dabar parduodamais gaminiais.

Garantija: 2 metų
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Max. aprašymo dydis: A4
  • Spausdinimo būdas: Juodai baltas lazerinis
  • Spausdinimo greitis (mono): 34 lpp/min
  • Spausdinimo skiriamoji geba: 2400 x 600 dpi
  • Kasečių skaičius: 1
Panašūs produktai
Šis produktas Brother HL-L2370DN
Hewlett Packard OfficeJet Pro 8022e
Epson EcoTank ET-16600
Hewlett Packard Envy Inspire 7920e, Refurbished
Brother PJ-763
Rodyti panašias specifikacijas. Paslėpti panašias specifikacijas.
157,54 €
205,99 €
981,03 €
68,99 €
566,63 €
Pagrindinė informacija
Max. aprašymo dydis A4 A4 A3 A4 Nenurodyta
Spausdinimo būdas Juodai baltas lazerinis Rašalinis Rašalinis Rašalinis Juodai baltas lazerinis
Spausdinimo greitis (mono) 34 lpp/min 20 lap/min 32 lap/min 22 lap/min 8 ppm
Spausdinimo skiriamoji geba 2400 x 600 dpi 4800 x 1200 dpi 4800 x 2400 dpi 4800 x 1200 dpi 200 x 203 dpi
Funkcionalumas
ADF (automatinis dokumentų tiektuvas) Nėra Nėra Yra Yra Nėra
Automatinio dvipusio spausdinimo funkcija Yra Yra Yra Yra Nėra
Funkcija Faksas Nėra Yra Yra Nėra Nėra
Funkcija Kopijuotojas Nėra Yra Yra Yra Nėra
Kasečių skaičius 1 4 4 2 1
Skeneris Nėra Yra Yra Yra Nėra
Uostai ir įranga
Prijungimas LPT Nėra Nėra Nėra Nėra Nėra
Prijungimas LAN Yra Yra Yra Nėra Nėra
USB ryšys Yra Yra Yra Yra Yra
Belaidžiai ryšiai
Prijungimas WiFi Nėra Yra Yra Yra Nėra
Prijungimas Bluetooth Nėra Nėra Nėra Nėra Yra
Aprašymas
Pagrindinė informacija
Max. aprašymo dydis A4

Kieko popieriaus lakštų galima patalpinti spausdinių talpinmo vietoje ir išspausdinti duotu spausdintuvu. Jei spausdintuvo formatas yra, pvz., A4, spausdintuvas lengvai gali atspausdinti mažesnio formato popierių, pvz., A5. Ši galimybės riba yra apibrėžta, ją galima sužinoti skaitant detalizuotą specifikaciją apie atspaudų apimtį ir popieriaus formos palikymą .

Spausdinimo būdas Juodai baltas lazerinis

Spausdinimo forma yra pagrindinis spausdintuvo pasirinkimo kriterijus, nes nurodo spausdintuvo pritaikymą.

Tintes - ši technologija patiks tiem, kurie nori spausdinti aukštos kokybės spalvotas nuotraukas. Išlaidos vienam spausdinimui palyginti didelės, rašalo kasetės ilgai nenaudojamos uždžiūva.

Juodai baltas lazerinis - ekonomiškai naudingesnis spausdinimo būdas, kuris suteikia geros kokybės juodai balto dokumento atspaudą už mažesnę kainą. Geriausias pirkinys namams ir įstaigos reikmėms. Brangesnių modelių spausdintuvai turi iš esmės talpesnę spausdintuvo kasetę, kuri, jei ilgą laiką spausdinama daugiau nei dešimt lapų per dieną, be abejo atsipirks.

Spalvotas lazerinis - ši technologija leidžia spausdinti juodai baltus atspaudus tokia pačia kaina už lapą, kaip juodai balti lazeriniai spausdintuvai, taip pat daryti spalvotus atspaudus palyginti nedidelėmis kainomis už atspaudą.

Šios technologijos spalvoto atspaudo kokybė yra daug žemesnė negu rašalo kasetės, todėl šį prietaisą verta įsigyti tik tuomet, jei kiekvieną dieną reikia atspausdinti dešimtis spalvotų grafikų, maketų, produktų pavyzdžių nuotraukų, spalvotų logotipų. Nuotraukų spausdinimui ši technologija šiuo metu nera pritaikyta.

Kieko popieriaus lakštų galima patalpinti spausdinių talpinmo vietoje ir išspausdinti duotu spausdintuvu. Jei spausdintuvo formatas yra, pvz., A4, spausdintuvas lengvai gali atspausdinti mažesnio formato popierių, pvz., A5. Ši galimybės riba yra apibrėžta, ją galima sužinoti skaitant detalizuotą specifikaciją apie atspaudų apimtį ir popieriaus formos palikymą .

Spausdinimo greitis (mono) 34 lpp/min

Vidutinis kokybės rodiklis yra kiek juodai baltų puslapių 5% vidutiniu padengimu šis spausdintuvas sugeba išspausinti per minutę.

Spausdinimo skiriamoji geba 2400 x 600 dpi

Spausdintuvo skiriamoji geba nusako, kiek taškų (pikselių) horizontalėje ir vertikalėje gali atspausdinti spausdintuvo galvutė. Naudojantis įvairiais pagalbiniais metodais spausdintuvas gali spausdinti su aukšta skiriamąja geba. Šis parametras nurodo natūralią spausdintuvo skiriamąją gebą be kompresijos naudojimo. Aukštesnė skiriamoji geba reiškia aukštesnę atvaizdo kokybę ir detalizavimą.

Funkcionalumas
ADF (automatinis dokumentų tiektuvas) Nėra

ADF nurodo automatinį dokumento perdavimą. Tai vykdoma specialaus skenerio dangčio pagalba, kuriame galima sutalpinti keletą lapų vienu metu, tam, kad, pavyzdžiui, nukopijuotų ar nuskenuotų dokumentų paketą.

Automatinio dvipusio spausdinimo funkcija Yra

Abipusio marginimo galimybė, kuri dažnai tiktai galima pausiau automatiniu būdu, reiškia, kad spausdintuvas spausdina lapus iš vienos puses, o po to naudotojas turi atspausdintą paketą iš naujo rankiniu būdu įdėti stumdamas.

paprastai būna Duplex spausdintuvai, kurie patys apverčia lapus spaudinant. Prieš įsigydami spausdintuvą, perskaitykite detalizuotą specifikaciją, kuri vykdoma Duplex funkcija.

Funkcija Faksas Nėra

Galimybė prietaisą sujungti su telefono linija ir laidiniu telefonu, kad galėtų siųsti fakso siuntinius.

Funkcija Kopijuotojas Nėra

Galimybė patalpinti atspausdintą dokumentą paduoti ir nukopojuoti.

Kasečių skaičius 1

Kiek kasečių arba rašalo kasečių yra spausdintuve. Rašalinių atspaudų atveju, didesis kasetės skaičius reiškia geresnę atspaudo kokybę ir ekonomiškesnį kasečių keitimą.

Skeneris Nėra

Galimybė patalpinti atspausdintą dokumentą paduoti ir gauti nuskenuotą dokumento variantą kompiuteryje, skaitmenine forma.

Uostai ir įranga
Prijungimas LPT Nėra

Tai jau pasnenęs standartas, būtinas tiktai atskirais atvejais, kai įmonė naudoja DOS programinę įrangą, kuri nesugeba spausdinti kitais portais tik LPT. Šis sujungimo būdas labai lėtas, todėl daužniausia skenerių LPT palaikoma ir daug greitesnė USB arba LAN jungtis.

Prijungimas LAN Yra

Labai naudinga funkcija, jei spausdintuvas bus naudojamas keleto tinklu sujungtų kompiuterų. Jei turi LAN jungtį, spausdintuvas gali būti perkeliamas į bet kurią vietą, kur prieinamas tinklas ir elektros energija ir daryti atspaudus iš bet kurio kompiuterio be būtinybės prijungti spausdintuvą prie kurio nors kompiuterio bei laikyti šį visada įjungtą.

USB ryšys Yra

Stabiliausias, patogiausias ir greičiausias spausdintuvo prijungimo būdas, kai spausdintuvas yra šalia kompiuterio ir juo naudojamasi iš vieno kompiuterio. USB jungtis yra prieinama praktiškai visiuose portatyviniuose kompiuteriuose ir staliniuose kompiuteriuose.

Belaidžiai ryšiai
Prijungimas WiFi Nėra

Puikus būdas prijungti spausdintuvą prie bevielio tinklo, jei namuose ar įstaigoje naudojate tiktai bevielį tinklų jungimą, arba ir spausdintuvas bus laikomas vietoje, kurioje nebus galimybės pasiekti LAN kabelį.

Prijungimas Bluetooth Nėra

Galimybė sujungti šį spausdintuvą su kmžompiuteriu naudojant Bluetoth bevielį sujungimą. Paprastai ši jungtis yra prieinama vidutinės ir brangios klasės partatyviniuose kompiuteriuose. Staliniuose kompiuteriuose Bluetooth būna retai, todėl, kad būtų galima panaudoti šią funkciją, už nedinelę papildom kainą teks įsigyti USB Bluetooth siųstuvą.

Išsamesnė specifikacija
"Wi-Fi" - Ne
Akustinio slėgio emisijos, dB - 44
Aprašymas - BROLIS HL-L2370DN
ARTIKEL1 - HL-L2370DN MONO LAZERIS 30 PSL. PER MINUTĘ A4
ARTIKEL2 - IN
Aukštis - 520.000000
Bendrasis svoris - 8.3 kg
Didžiausia skiriamoji geba, DPI - 2400 x 600
Dizainas - Ekranas - LCD
Dizainas - Produkto spalva - Juoda
Dizainas - Rodyti eilučių skaičių - 1 eilutė
Dizainas - Įmontuotas ekranas - Taip
Dvipusis spausdinimas - Taip
EAN - 4977766780988
EANCode - 4977766780988
Ekranas - 1 LCD linija
Emuliacijos - PCL6
Energijos suvartojimas, W - 510
Funkcijos - Puslapio aprašymo kalbos - PCL 6
Funkcijos - Rekomenduojamas darbo ciklas - 250-2000 puslapių per mėnesį
Funkcijos - Spausdinimo kasečių skaičius - 1
Funkcijos - Spausdinimo spalvos - Juoda
Funkcijos - Spausdintuvo šriftų skaičius - 66
Funkcijos > Medijos tipas - A4, Letter, A5, A5, A5 (ilgas kraštas), A6, Executive, Legal, Mexico Legal, Folio, India Legal
Funkcijos > Produkto spalva - Pilka/juoda
Gamintojas - BROTHER
Gamintojo dalies numeris - HLL2370DNZW1
Gamintojo produkto pavadinimas - HLL2370DN
Garantija - 36
GarantijaInformacija -
Garantijos laikotarpis - 24 M
GRUPPE1 - Spausdintuvas / kopijavimo aparatas / faksas
GRUPPE2 - Lazerinis vienspalvis
GTIN - 4977766780988
Hoehe - 0.28
HSTNUMBER - HLL2370DNG1
Ilgis - 290.000000
Kategorija - Lazeriniai spausdintuvai
Kodas - HLL2370DNZW1
Komplektuojami priedai - Maitinimo laidas, Produkto saugos vadovas, Programinės įrangos diskas, Priedai, Vartotojo vadovas, Garantijos kortelė, Greitosios sąrankos vadovas
Logistikos duomenys - Suderintos sistemos (HS) kodas - 84433210
LongDesc - Paprastas ir efektyvus tinklo spausdinimas užimtiems namams ir biuruiGerumas, skirtas ateities biuramsSukurtas taip, kad jį būtų galima nustatyti ir paruošti naudoti per kelias minutes, HL-L2370DN sukurtas atsižvelgiant į efektyvumą. Šis spartus tinklo spausdintuvas spausdina iki 34 puslapių per minutę. Kartu su didesne 250 lapų popieriaus įvestimi ir automatiniu dvipusiu spausdinimu galite būti tikri, kad niekada ilgai nelauksite svarbaus dokumento.Maksimalus kainos ir kokybės santykisKadangi daugeliui įmonių kaina yra pagrindinis veiksnys, užtikrinome, kad HL-L2370DN būtų ekonomiškas. Naudojant mūsų didelio našumo tonerių kasetes, kartu su automatiniu dvipusiu spausdinimu galima rimtai, o didelis spausdinimo greitis sumažina kiekvienos spausdinimo užduoties išlaidas.Tylus be kompromisųTylus nebereiškia lėtas. Visi šios serijos modeliai spausdina tyliai, mažiau nei 50 dB. Todėl šie spausdintuvai idealiai tinka sėdėti ant darbo stalo ir tyliai spausdinti visu greičiu, o jūs netrukdomai dirbate. Sukurti nueiti ilgą keliąSukurti taip, kad veiktų ilgiau. Brother mono lazerinių spausdintuvų asortimentas sukurtas atsižvelgiant į jus. Pagamintas iš tvirtos ir patvarios medžiagos, užtikrinančios ramybę, kad jūsų spausdintuvas veiks ir toliau.
LongProductName - HL-L2370DN - 34 psl. per minutę, 2400×600 dpi, A4, 600 MHz procesorius, 64 MB, USB 2.0, Ethernet, 510 W, 49 dB, 7,2 kg
LongSummaryDescription - Brother HL-L2370DN. Spausdinimo technologija: Spausdinimo technologija: lazerinė. Spausdinimo kasečių skaičius: 1. Didžiausia raiška: 2400 x 600 DPI. Didžiausias ISO A serijos popieriaus dydis: A4. Spausdinimo greitis (juoda, normali kokybė, A4/US Letter): 34 psl. per minutę, dvipusis spausdinimas. Ekranas: LCD EKRANAS. Paruošta darbui tinkle. Produkto spalva: juoda
Maitinimas - "Energy Star" tipinės elektros energijos sąnaudos (TEC) - 1 227 kWh per savaitę
Maitinimas - Energijos suvartojimas (budėjimo režimas) - 48 W
Maitinimas - energijos suvartojimas (išjungta) - 0.03 W
Maitinimas - Energijos suvartojimas (PowerSave) - 265 W
Maitinimas - energijos suvartojimas (spausdinimas) - 510 W
MANUFACTURER - BROTHER
Matmenys Š x D x V, mm - 356 x 360 x 183
Mobiliojo ir debesų spausdinimo paslaugos - "AirPrint", "Cortado Cloud Print", "Google Cloud Print", "iPrint&Scan", "Brother Print Service Plugin", "Mopria
Mėnesinis darbo ciklas (maks.), puslapiai - 2000
Našumas - procesoriaus dažnis - 600 MHz
Našumas - Įmontuotas procesorius - Taip
Našumas > Spausdinimo technologija - Lazeris
Pakuotės duomenys - Pakuotės aukštis - 519 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės gylis - 283 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės plotis - 438 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės svoris - 8.3 kg
Pakuotės funkcijos > Paletės kiekis - 14 vnt.
Pakuotės funkcijos > WEE klasifikacija - CL109:4:2017-04-01
Pakuotės turinys - Vadovas - Taip
Pakuotės turinys - Į komplektą įeina kasetė (-ės) - Taip
Pakuotės turinys - Įtraukta kasetės talpa (juoda) - 700 puslapių
Pakuotės turinys - Įtraukti kabeliai - AC
Pakuotės turinys - įtraukti vairuotojai - Taip
Pakuotės ypatybės > Bendrasis aukštis (mm) - 515 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis gylis (mm) - 280 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis plotis (mm) - 435 mm
Pakuotės ypatybės > EEĮ atliekų mokestis - Taip
Pakuotės ypatybės > Pakuotės kiekis - 1,00 vnt.
Pakuotės ypatybės > Plastikas (ne PET) - 288.00 g
Pakuotės ypatybės > Popierius ir kartonas - 2165.00 g
Pakuotės ypatybės > Taros svoris (kg) - 2.453 kg
Pakuotės ypatybės > Tūrio (m3) - 0.062727 m³
Pakuotės ypatybės > Įdėtas akumuliatorius - Ne
Palaikomi laikmenų dydžiai - Standartinis dėklas - A4, Letter, A5, A5 (ilgi kraštai), A6, Executive, rankinio padavimo lizdas - plotis nuo 76,2 iki 215,9 mm, ilgis nuo 127 iki 355,6 mm (A4 palaikomas tik automatinio dvipusio spausdinimo režimu)
Palaikomi saugumo algoritmai - SMTP-AUTH, SMTP-AUTH, SSL/TLS, SNMP v3
Pavadinimas - Brother HL-L2370DN lazerinis spausdintuvas 2400 x 600 DPI A4
Pavadinimas - Brother HLL2370DN Mono lazerinis standartinis maksimalus ISO A serijos popieriaus dydis A4 Pilka/juoda
Pirmasis išverstas puslapis (juodraštinis, A4, paruoštas), s - 8.5
Platus - 0.44
Plotis - 440.000000
Popieriaus tvarkymas - Daugiatikslio dėklo laikmenos svoris - 60 - 230 g/m²
Popieriaus tvarkymas - Daugiatikslio dėklo laikmenos tipai - Paprastas popierius, Etiketės, Etiketės, Perdirbtas popierius, Plonas popierius, Storas popierius, Storesnis popierius, Vokas
Popieriaus tvarkymas - Didžiausias ISO A serijos popieriaus dydis - A4
Popieriaus tvarkymas - ISO A serijos formatai (A0...A9) - A4, A5, A6, A6
Popieriaus tvarkymas - Popieriaus dėklo laikmenos svoris - 60 - 163 g/m²
Popieriaus tvarkymas - Popieriaus dėklo laikmenos tipai - Paprastas popierius, Perdirbtas popierius, Storas popierius, Plonas popierius
Popieriaus tvarkymas > Didžiausias ISO A serijos popieriaus dydis - A4
Prekės ženklas - Brother
Prekės ženklo dalies kodas - HL-L2370DN
Prievadai ir sąsajos - Standartinės sąsajos - Ethernet, USB 2.0
Prievadai ir sąsajos - Tiesioginis spausdinimas - Taip
Prievadai ir sąsajos - USB 2.0 prievadų kiekis - 1
Prievadai ir sąsajos > Sąsaja - Tiesioginis USB; Ethernet tinklas
Produkto pavadinimas - HL-L2370DN
Savybės > Produkto tipas - Standartinis
ShortSummaryDescription - Brother HL-L2370DN, lazerinis, 2400 x 600 DPI, A4, 34 psl. per minutę, dvipusis spausdinimas, tinkle
Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Mac" operacinės sistemos - "Mac OS X 10.10 Yosemite", "Mac OS X 10.11 El Capitan", "Mac OS X 10.12 Sierra
Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 10", "Windows 10 Education", "Windows 10 Education x64", "Windows 10 Enterprise", "Windows 10 Enterprise x64", "Windows 10 Home", "Windows 10 Home x64", "Windows 10 IOT Core", "Windows 10 Pro", "Windows 10 Pro x64", "Windows 7", "Windows 7 Enterprise", "Windows 7 Enterprise x64", "Windows 7 Home Basic", Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ultimate, Windows 8, Windows 8 Enterprise, Windows 8 Enterprise, Windows 8 Enterprise x64, Windows 8 Pro, Windows 8 Pro x64, Windows 8 x64, Windows 8 x64, Windows 8.1, Windows 8.1 Enterprise, Windows 8.1 Enterprise x64, Windows 8.1 Pro, Windows 8.1 Pro x64, Windows 8.1 x64, Windows 8.1 x64
Sistemos reikalavimai - Palaikomos serverio operacinės sistemos - "Windows Server 2008", "Windows Server 2008 R2", "Windows Server 2008 x64", "Windows Server 2012", "Windows Server 2012 R2", "Windows Server 2012 x64", "Windows Server 2016
Skolinimas - 0.52
Spalvotas spausdinimas - Ne
Spausdinimas - didžiausia raiška - 2400 x 600 DPI
Spausdinimas - dvipusio spausdinimo režimas - Automatinis / rankinis
Spausdinimas - dvipusis spausdinimas - Taip
Spausdinimas - Ekonomiškas spausdinimas - Taip
Spausdinimas - laikas iki pirmojo puslapio (juodas, įprastas) - 8.5 s
Spausdinimas - N-up spausdinimas - 2, 4, 9, 16, 25
Spausdinimas - spalvotas - Ne
Spausdinimas - Spausdinimo greitis (juoda spalva, normali kokybė, A4/US Letter) - 34 ppm
Spausdinimas - Spausdinimo technologija - Lazeris
Spausdinimas - įšilimo laikas - 9 s
Spausdinimas > Spausdinimo greitis (ISO/IEC 24734) mono - 34 ipm
Spausdinimas > Spausdinimo skiriamoji geba (juoda, normali kokybė) - 2400 x 600 DPI
Spausdinimo greitis (juoda, normali kokybė, A4), ppm - 34
Spausdinimo technologija - Lazerinis bw
Standartinės sąsajos - DIDELĖS SPARTOS USB 2.0
Standartinės sąsajos - ETHERNET 10 / 100 BAZINIS TX
Standartinė įvesties talpa, lapai - 250
Starling - Y
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 18
Suderinamos operacinės sistemos - "Windows® 10" (32/64 bitų), "Windows® 10 S" "Windows® 8/8.1" (32/64 bitų), "Windows® 7 SP1" (32/64 bitų), "Windows® Server 2016", "Windows® Server 2012 R2" (64 bitų), "Windows® Server 2012" (64 bitų), "Windows® Server 2008 R2", "Windows® Server 2008" (32/64 bitų). Huom. Windows® Server tukee vain verkkotulostusta. MacOS X 10.10.x arba naujesnė, Linux CUPS, LPD/LPR (x86/x64 aplinka) - iOS, Android?, Windows Phone
Svoris - 8.1
Svoris - 8.300000
Svoris, g - 7200
Svoris ir matmenys - Aukštis - 183 mm
Svoris ir matmenys - Gylis - 360 mm
Svoris ir matmenys - Plotis - 356 mm
Svoris ir matmenys - Svoris - 7.2 kg
Techninė informacija > Garantija - 36 mėnesiai
Techninė informacija > Grynasis svoris - 5.847 kg
Tinklai > "Wi-Fi - Ne
Tinklas - "Wi-Fi - Ne
Tinklas - Ethernet LAN - Taip
Tinklas - Ethernet LAN duomenų perdavimo sparta - 10,100 Mbit/s
Tinklas - kabelių tiesimo technologija - 10/100Base-T(X)
Tinklas - Mobiliosios spausdinimo technologijos - "Apple AirPrint", "Google" spausdinimas iš debesies, "Mopria" spausdinimo paslauga
Tinklas - Tinklas paruoštas - Taip
Tinklas - žiniatinklio valdymas - Taip
Tinklas paruoštas - Taip
Tinklo tinklas > Ethernet LAN - Taip
Tvarumas - Tvarumo sertifikatai - "Blue Angel", ENERGY STAR
URL - https://www.brother.co.uk/printers/laser-printers/hl-l2370dn
Veikimas - garso slėgio lygis (spausdinimas) - 49 dB
Veikimas - garso slėgio lygis (tylusis režimas) - 44 dB
Veikimas - Vidinė atmintis - 64 MB
Veikimas > Dvipusio ryšio funkcijos - Taip
Veikimas > Spausdinimas - Mono
Veikimas > Spausdinimo spalvos - Juoda
Vidinė atmintis, MB - 64
Įvesties ir išvesties pajėgumas - Bendrasis įvesties pajėgumas - 250 lapų
Įvesties ir išvesties pajėgumas - Bendras išvesties pajėgumas - 150 lapų
Įvesties ir išvesties talpa - Bendras įvesties padėklų skaičius - 1
Wi-Fi - No
Acoustic pressure emissions, dB - 44
Description - BROTHER HL-L2370DN
ARTIKEL1 - HL-L2370DN MONO LASER 30PPM A4
ARTIKEL2 - IN
Height - 520.000000
Gross weight - 8.3 kg
Maximum resolution, DPI - 2400 x 600
Design - Display - LCD
Design - Product colour - Black
Design - Display number of lines - 1 lines
Design - Built-in display - Yes
Duplex printing - Yes
EAN - 4977766780988
EANCode - 4977766780988
Display - 1 line LCD
Emulations - PCL6
Power consumption, W - 510
Features - Page description languages - PCL 6
Features - Recommended duty cycle - 250 - 2000 pages per month
Features - Number of print cartridges - 1
Features - Printing colours - Black
Features - Number of printer fonts - 66
Features > Media type - A4, Letter, A5, A5(Long Edge), A6, Executive, Legal, Mexico Legal, Folio, India Legal
Features > Colour of product - Grey/ black
Manufacturer - BROTHER
ManufacturerPartNumber - HLL2370DNZW1
Producer product name - HLL2370DN
Warranty - 36
WarrantyInfo -
PeriodofWarranty - 24 M
GRUPPE1 - Printer/Copier/Fax
GRUPPE2 - Laser Monochrome
GTIN - 4977766780988
Hoehe - 0.28
HSTNUMMER - HLL2370DNG1
Length - 290.000000
Category - Laser Printers
Code - HLL2370DNZW1
Bundled accessories - Power supply cord, Product safety guide, Software disc, Supplies, User guide, Warranty card, Quick setup guide
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84433210
LongDesc - Simple and efficient, network printing for your busy home and officePerformance designed for offices of tomorrowDesigned to be set-up and ready to use in minutes, the HL-L2370DN has been built with efficiency in mind. This fast, network printer, prints up to 34 pages per minute. Combined with a larger 250 sheet paper input, and automatic 2-sided printing, you can be confident, that you are never waiting long for that important document.Maximum value for moneyWith cost being a key factor for many businesses, we’ve ensured that the HL-L2370DN is cost-effective. Using our high yield toner cartridges, combined with automatic 2-sided printing can seriously, and fast print speeds reduce the cost of each print job.Quiet without compromiseBeing quiet no longer means slow. All the models within the range, print quietly at less than 50dB. Making these printers, ideal to sit on your desk, printing quietly at full speed, while you work without interruption. Designed to go the distanceBuilt to perform for longer. The Brother mono laser range, has been designed with you in mind. Made from robust and hard-wearing material, providing the peace of mind that your printer will keep on going.
LongProductName - HL-L2370DN - 34ppm, 2400×600 dpi, A4, 600Mhz CPU, 64MB, USB 2.0, Ethernet, 510W, 49dB, 7.2kg
LongSummaryDescription - Brother HL-L2370DN. Print technology: Laser. Number of print cartridges: 1. Maximum resolution: 2400 x 600 DPI. Maximum ISO A-series paper size: A4. Print speed (black, normal quality, A4/US Letter): 34 ppm, Duplex printing. Display: LCD. Network ready. Product colour: Black
Power - Energy Star Typical Electricity Consumption (TEC) - 1.227 kWh/week
Power - Power consumption (standby) - 48 W
Power - Power consumption (off) - 0.03 W
Power - Power consumption (PowerSave) - 265 W
Power - Power consumption (printing) - 510 W
HERSTELLER - BROTHER
Dimensions W x D x H, mm - 356 x 360 x 183
Mobile and cloud printing services - AirPrint, Cortado Cloud Print, Google Cloud Print, iPrint&Scan, Brother Print Service Plugin, Mopria
Monthly duty cycle (max), pages - 2000
Performance - Processor frequency - 600 MHz
Performance - Built-in processor - Yes
Performance > Print technology - Laser
Packaging data - Package height - 519 mm
Packaging data - Package depth - 283 mm
Packaging data - Package width - 438 mm
Packaging data - Package weight - 8.3 kg
Package features > Palette Qty - 14 pc(s)
Package features > WEE classification - CL109:4:2017-04-01
Packaging content - Manual - Yes
Packaging content - Cartridge(s) included - Yes
Packaging content - Included cartridge capacity (black) - 700 pages
Packaging content - Cables included - AC
Packaging content - Drivers included - Yes
Package features > Gross height (mm) - 515 mm
Package features > Gross depth (mm) - 280 mm
Package features > Gross width (mm) - 435 mm
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > Plastic (No PET) - 288.00 g
Package features > Paper/Pasteboard - 2165.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 2.453 kg
Package features > Volume (m3) - 0.062727 m³
Package features > Embeeded battery - No
Media sizes supported - Standard Tray - A4, Letter, A5, A5 (Long Edge), A6, Executive, Manual Feed Slot - Width 76.2 to 215.9 mm, Length 127 to 355.6 mm (A4 only supported in automatic duplex print mode)
Security algorithms supported - SMTP-AUTH, SMTP-AUTH, SSL/TLS, SNMP v3
Title - Brother HL-L2370DN laser printer 2400 x 600 DPI A4
Name - Brother HLL2370DN Mono Laser Standard Maximum ISO A-series paper size A4 Grey/ black
First page out (b&w, A4, ready), s - 8.5
Breite - 0.44
Width - 440.000000
Paper handling - Multi-Purpose Tray media weight - 60 - 230 g/m²
Paper handling - Multi-purpose tray media types - Bond paper, Envelopes, Labels, Plain paper, Recycled paper, Thick paper, Thicker paper, Thin paper
Paper handling - Maximum ISO A-series paper size - A4
Paper handling - ISO A-series sizes (A0...A9) - A4, A5, A6
Paper handling - Paper tray media weight - 60 - 163 g/m²
Paper handling - Paper tray media types - Plain paper, Recycled paper, Thick paper, Thin paper
Paper handling > Maximum ISO A-series paper size - A4
Brand - Brother
BrandPartCode - HL-L2370DN
Ports & interfaces - Standard interfaces - Ethernet, USB 2.0
Ports & interfaces - Direct printing - Yes
Ports & interfaces - USB 2.0 ports quantity - 1
Ports & interfaces > Interface - Direct USB; Ethernet network
ProductName - HL-L2370DN
Features > Product type - Standard
ShortSummaryDescription - Brother HL-L2370DN, Laser, 2400 x 600 DPI, A4, 34 ppm, Duplex printing, Network ready
System requirements - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.12 Sierra
System requirements - Windows operating systems supported - Windows 10, Windows 10 Education, Windows 10 Education x64, Windows 10 Enterprise, Windows 10 Enterprise x64, Windows 10 Home, Windows 10 Home x64, Windows 10 IOT Core, Windows 10 Pro, Windows 10 Pro x64, Windows 7, Windows 7 Enterprise, Windows 7 Enterprise x64, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ultimate, Windows 8, Windows 8 Enterprise, Windows 8 Enterprise x64, Windows 8 Pro, Windows 8 Pro x64, Windows 8 x64, Windows 8.1, Windows 8.1 Enterprise, Windows 8.1 Enterprise x64, Windows 8.1 Pro, Windows 8.1 Pro x64, Windows 8.1 x64
System requirements - Server operating systems supported - Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2008 x64, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012 x64, Windows Server 2016
Laenge - 0.52
Colour printing - No
Printing - Maximum resolution - 2400 x 600 DPI
Printing - Duplex printing mode - Auto/Manual
Printing - Duplex printing - Yes
Printing - Economical printing - Yes
Printing - Time to first page (black, normal) - 8.5 s
Printing - N-up printing - 2, 4, 9, 16, 25
Printing - Colour - No
Printing - Print speed (black, normal quality, A4/US Letter) - 34 ppm
Printing - Print technology - Laser
Printing - Warm-up time - 9 s
Printing > Print speed (ISO/IEC 24734) mono - 34 ipm
Printing > Print resolution (black, normal quality) - 2400 x 600 DPI
Print speed (black, normal quality, A4), ppm - 34
Print technology - Laser bw
Standard interfaces - HI-SPEED USB 2.0
Standard interfaces - ETHERNET 10 / 100 BASE TX
Standard input capacity, sheets - 250
Storno - Y
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 18
Compatible operating systems - Windows® 10 (32/64-bit), Windows® 10 S Windows® 8/8.1 (32/64-bit), Windows® 7 SP1 (32/64-bit), Windows® Server 2016, Windows® Server 2012 R2 (64-bit), Windows® Server 2012 (64-bit), Windows® Server 2008 R2, Windows® Server 2008 (32/64-bit). Huom. Windows® Server tukee vain verkkotulostusta. MacOS X 10.10.x or greater, Linux CUPS, LPD/LPR (x86/x64 environment) - iOS, Android?, Windows Phone
Gewicht - 8.1
Weight - 8.300000
Weight, g - 7200
Weight & dimensions - Height - 183 mm
Weight & dimensions - Depth - 360 mm
Weight & dimensions - Width - 356 mm
Weight & dimensions - Weight - 7.2 kg
Technical details > Warranty - 36 month(s)
Technical details > Net weight - 5.847 kg
Networking > Wi-Fi - No
Network - Wi-Fi - No
Network - Ethernet LAN - Yes
Network - Ethernet LAN data rates - 10,100 Mbit/s
Network - Cabling technology - 10/100Base-T(X)
Network - Mobile printing technologies - Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria Print Service
Network - Network ready - Yes
Network - Web-based management - Yes
Network ready - Yes
Networking > Ethernet LAN - Yes
Sustainability - Sustainability certificates - Blue Angel, ENERGY STAR
URL - https://www.brother.co.uk/printers/laser-printers/hl-l2370dn
Performance - Sound pressure level (printing) - 49 dB
Performance - Sound pressure level (quiet mode) - 44 dB
Performance - Internal memory - 64 MB
Performance > Duplex functions - Yes
Performance > Printing - Mono
Performance > Printing colours - Black
Internal memory, MB - 64
Input & output capacity - Total input capacity - 250 sheets
Input & output capacity - Total output capacity - 150 sheets
Input & output capacity - Total number of input trays - 1
157,54 €
Brother HL-L2370DN
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos