Brother HL-L2310D

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 160570 Produkto kodas: HL-L2310D
Šiuo metu prekių nėra Užsakymai dėl šio gaminio pristatymo nepriimami. Neturime informacijos apie tai, kada šis produktas bus prieinamas. Šiuo metu mūsų tiekėjai nepateikia informacijos apie galimą gaminio pristatymo laiką ir galimą kainą, kai jis vėl bus parduodamas.

TopPC.lt svetainėje pateikiama tik informacinio pobūdžio informacija apie šį gaminį, kad klientai galėtų jį pamatyti ir palyginti su dabar parduodamais gaminiais.

Garantija: 2 metų
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Max. aprašymo dydis: A4
  • Spausdinimo būdas: Juodai baltas lazerinis
  • Spausdinimo greitis (mono): 30 lap/min
  • Spausdinimo skiriamoji geba: 1200 x 1200 dpi
  • Kasečių skaičius: 1
Panašūs produktai
Šis produktas Brother HL-L2310D
Hewlett Packard OfficeJet Pro 8022e
Hewlett Packard Envy Inspire 7920e, Refurbished
Brother PJ-763
Brother PJ722
Rodyti panašias specifikacijas. Paslėpti panašias specifikacijas.
103,39 €
205,99 €
68,99 €
587,61 €
445,79 €
Pagrindinė informacija
Max. aprašymo dydis A4 A4 A4 Nenurodyta A4
Spausdinimo būdas Juodai baltas lazerinis Rašalinis Rašalinis Juodai baltas lazerinis Juodai baltas lazerinis
Spausdinimo greitis (mono) 30 lap/min 20 lap/min 22 lap/min 8 ppm 8 ppm
Spausdinimo skiriamoji geba 1200 x 1200 dpi 4800 x 1200 dpi 4800 x 1200 dpi 200 x 203 dpi 200 x 203 dpi
Funkcionalumas
ADF (automatinis dokumentų tiektuvas) Nėra Nėra Yra Nėra Nėra
Automatinio dvipusio spausdinimo funkcija Yra Yra Yra Nėra Nėra
Funkcija Faksas Nėra Yra Nėra Nėra Nėra
Funkcija Kopijuotojas Nėra Yra Yra Nėra Nėra
Kasečių skaičius 1 4 2 1 1
Skeneris Nėra Yra Yra Nėra Nėra
Uostai ir įranga
Prijungimas LPT Nėra Nėra Nėra Nėra Nėra
Prijungimas LAN Nėra Yra Nėra Nėra Nėra
USB ryšys Yra Yra Yra Yra Yra
Belaidžiai ryšiai
Prijungimas WiFi Nėra Yra Yra Nėra Nėra
Prijungimas Bluetooth Nėra Nėra Nėra Yra Nėra
Aprašymas
Pagrindinė informacija
Max. aprašymo dydis A4

Kieko popieriaus lakštų galima patalpinti spausdinių talpinmo vietoje ir išspausdinti duotu spausdintuvu. Jei spausdintuvo formatas yra, pvz., A4, spausdintuvas lengvai gali atspausdinti mažesnio formato popierių, pvz., A5. Ši galimybės riba yra apibrėžta, ją galima sužinoti skaitant detalizuotą specifikaciją apie atspaudų apimtį ir popieriaus formos palikymą .

Spausdinimo būdas Juodai baltas lazerinis

Spausdinimo forma yra pagrindinis spausdintuvo pasirinkimo kriterijus, nes nurodo spausdintuvo pritaikymą.

Tintes - ši technologija patiks tiem, kurie nori spausdinti aukštos kokybės spalvotas nuotraukas. Išlaidos vienam spausdinimui palyginti didelės, rašalo kasetės ilgai nenaudojamos uždžiūva.

Juodai baltas lazerinis - ekonomiškai naudingesnis spausdinimo būdas, kuris suteikia geros kokybės juodai balto dokumento atspaudą už mažesnę kainą. Geriausias pirkinys namams ir įstaigos reikmėms. Brangesnių modelių spausdintuvai turi iš esmės talpesnę spausdintuvo kasetę, kuri, jei ilgą laiką spausdinama daugiau nei dešimt lapų per dieną, be abejo atsipirks.

Spalvotas lazerinis - ši technologija leidžia spausdinti juodai baltus atspaudus tokia pačia kaina už lapą, kaip juodai balti lazeriniai spausdintuvai, taip pat daryti spalvotus atspaudus palyginti nedidelėmis kainomis už atspaudą.

Šios technologijos spalvoto atspaudo kokybė yra daug žemesnė negu rašalo kasetės, todėl šį prietaisą verta įsigyti tik tuomet, jei kiekvieną dieną reikia atspausdinti dešimtis spalvotų grafikų, maketų, produktų pavyzdžių nuotraukų, spalvotų logotipų. Nuotraukų spausdinimui ši technologija šiuo metu nera pritaikyta.

Kieko popieriaus lakštų galima patalpinti spausdinių talpinmo vietoje ir išspausdinti duotu spausdintuvu. Jei spausdintuvo formatas yra, pvz., A4, spausdintuvas lengvai gali atspausdinti mažesnio formato popierių, pvz., A5. Ši galimybės riba yra apibrėžta, ją galima sužinoti skaitant detalizuotą specifikaciją apie atspaudų apimtį ir popieriaus formos palikymą .

Spausdinimo greitis (mono) 30 lap/min

Vidutinis kokybės rodiklis yra kiek juodai baltų puslapių 5% vidutiniu padengimu šis spausdintuvas sugeba išspausinti per minutę.

Spausdinimo skiriamoji geba 1200 x 1200 dpi

Spausdintuvo skiriamoji geba nusako, kiek taškų (pikselių) horizontalėje ir vertikalėje gali atspausdinti spausdintuvo galvutė. Naudojantis įvairiais pagalbiniais metodais spausdintuvas gali spausdinti su aukšta skiriamąja geba. Šis parametras nurodo natūralią spausdintuvo skiriamąją gebą be kompresijos naudojimo. Aukštesnė skiriamoji geba reiškia aukštesnę atvaizdo kokybę ir detalizavimą.

Funkcionalumas
ADF (automatinis dokumentų tiektuvas) Nėra

ADF nurodo automatinį dokumento perdavimą. Tai vykdoma specialaus skenerio dangčio pagalba, kuriame galima sutalpinti keletą lapų vienu metu, tam, kad, pavyzdžiui, nukopijuotų ar nuskenuotų dokumentų paketą.

Automatinio dvipusio spausdinimo funkcija Yra

Abipusio marginimo galimybė, kuri dažnai tiktai galima pausiau automatiniu būdu, reiškia, kad spausdintuvas spausdina lapus iš vienos puses, o po to naudotojas turi atspausdintą paketą iš naujo rankiniu būdu įdėti stumdamas.

paprastai būna Duplex spausdintuvai, kurie patys apverčia lapus spaudinant. Prieš įsigydami spausdintuvą, perskaitykite detalizuotą specifikaciją, kuri vykdoma Duplex funkcija.

Funkcija Faksas Nėra

Galimybė prietaisą sujungti su telefono linija ir laidiniu telefonu, kad galėtų siųsti fakso siuntinius.

Funkcija Kopijuotojas Nėra

Galimybė patalpinti atspausdintą dokumentą paduoti ir nukopojuoti.

Kasečių skaičius 1

Kiek kasečių arba rašalo kasečių yra spausdintuve. Rašalinių atspaudų atveju, didesis kasetės skaičius reiškia geresnę atspaudo kokybę ir ekonomiškesnį kasečių keitimą.

Skeneris Nėra

Galimybė patalpinti atspausdintą dokumentą paduoti ir gauti nuskenuotą dokumento variantą kompiuteryje, skaitmenine forma.

Uostai ir įranga
Prijungimas LPT Nėra

Tai jau pasnenęs standartas, būtinas tiktai atskirais atvejais, kai įmonė naudoja DOS programinę įrangą, kuri nesugeba spausdinti kitais portais tik LPT. Šis sujungimo būdas labai lėtas, todėl daužniausia skenerių LPT palaikoma ir daug greitesnė USB arba LAN jungtis.

Prijungimas LAN Nėra

Labai naudinga funkcija, jei spausdintuvas bus naudojamas keleto tinklu sujungtų kompiuterų. Jei turi LAN jungtį, spausdintuvas gali būti perkeliamas į bet kurią vietą, kur prieinamas tinklas ir elektros energija ir daryti atspaudus iš bet kurio kompiuterio be būtinybės prijungti spausdintuvą prie kurio nors kompiuterio bei laikyti šį visada įjungtą.

USB ryšys Yra

Stabiliausias, patogiausias ir greičiausias spausdintuvo prijungimo būdas, kai spausdintuvas yra šalia kompiuterio ir juo naudojamasi iš vieno kompiuterio. USB jungtis yra prieinama praktiškai visiuose portatyviniuose kompiuteriuose ir staliniuose kompiuteriuose.

Belaidžiai ryšiai
Prijungimas WiFi Nėra

Puikus būdas prijungti spausdintuvą prie bevielio tinklo, jei namuose ar įstaigoje naudojate tiktai bevielį tinklų jungimą, arba ir spausdintuvas bus laikomas vietoje, kurioje nebus galimybės pasiekti LAN kabelį.

Prijungimas Bluetooth Nėra

Galimybė sujungti šį spausdintuvą su kmžompiuteriu naudojant Bluetoth bevielį sujungimą. Paprastai ši jungtis yra prieinama vidutinės ir brangios klasės partatyviniuose kompiuteriuose. Staliniuose kompiuteriuose Bluetooth būna retai, todėl, kad būtų galima panaudoti šią funkciją, už nedinelę papildom kainą teks įsigyti USB Bluetooth siųstuvą.

Išsamesnė specifikacija
"Wi-Fi" - Ne
Aprašymas - BROLIS HL-L2310D
Aukštis - 430.000000
Didžiausia skiriamoji geba, DPI - 2400 x 600
Dizainas - Ekranas - LED
Dizainas - Produkto spalva - Juoda, pilka
Dizainas - Rinkos pozicionavimas - Namai ir biuras
Dizainas - Rodyti eilučių skaičių - 1 eilutė
Dizainas - sertifikavimas - Šiaurės gulbė, GS
Dizainas - Įmontuotas ekranas - Taip
Dvipusis spausdinimas - Taip
Ekranas - 1 LCD linija
Eksploatavimo sąlygos - Darbinė santykinė drėgmė (H-H) - 20 - 80%
Eksploatavimo sąlygos - Darbinė temperatūra (T-T) - 10 - 32 °C
Eksploatavimo sąlygos - Laikymo temperatūra (T-T) - 0 - 40 °C
Eksploatavimo sąlygos - Sandėliavimo santykinė drėgmė (H-H) - 35 - 85%
Emuliacijos - GDI
Energijos suvartojimas, W - 460
Funkcijos - Didžiausias darbo ciklas - 15000 puslapių per mėnesį
Funkcijos - Puslapio aprašymo kalbos - GDI
Funkcijos - Rekomenduojamas darbo ciklas - 0 - 2000 puslapių per mėnesį
Funkcijos - Spausdinimo kasečių skaičius - 1
Gamintojas - BROTHER
Gamintojo dalies numeris - HLL2310DZW1
GarantijaInformacija -
Garantijos laikotarpis - 24 M
GTIN - 4977766780964
Ilgis - 280.000000
Kategorija - Lazeriniai spausdintuvai
Komplektuojami priedai - Maitinimo laidas, Produkto saugos vadovas, Programinės įrangos diskas, Priedai, Vartotojo vadovas, Garantijos kortelė, Greitosios sąrankos vadovas
Logistikos duomenys - Bendrasis padėklų svoris - 8.3 kg
Logistikos duomenys - Suderintos sistemos (HS) kodas - 84433210
LongDesc - Brother HL-L2310D yra paprastas, kompaktiškas vienspalvis lazerinis spausdintuvas, skirtas intensyviam naudojimui namuose ir nedideliuose biuruose. Šis stalui pritaikytas spausdintuvas yra puikus pasirinkimas mažoms patalpoms. Vienas sparčiausių ir efektyviausių mažų biurų spausdintuvų. Jus nudžiugins ryški teksto kokybė, atspausdinta akimirksniu. Dėl didelės popieriaus įvesties jums nereikės nuolat pildyti popieriaus dėklo ir galėsite sutelkti dėmesį į tai, ko jums reikia.
LongProductName - A4, 30 psl. per minutę, 1200 x 1200, 600 MHz, 32 MB (RAM), LED, 1 x USB 2.0, 250 / 150 lapų, 7,2 kg
LongSummaryDescription - Brother HL-L2310D. Spausdinimo technologija: Spausdinimo technologija: lazerinė. Spausdinimo kasečių skaičius: Maksimalus darbo ciklas: 15000 puslapių per mėnesį. Didžiausia raiška: 2400 x 600 DPI. Didžiausias ISO A serijos popieriaus dydis: A4. Spausdinimo greitis (juoda spalva, normali kokybė, A4/US Letter): 30 ppm, dvipusis spausdinimas. Ekranas: Produkto spalva: juoda, pilka
Maitinimas - "Energy Star" tipinės elektros energijos sąnaudos (TEC) - 1,18 kWh per savaitę
Maitinimas - Energijos suvartojimas (budėjimo režimas) - 5.7 W
Maitinimas - energijos suvartojimas (išjungta) - 0.03 W
Maitinimas - energijos suvartojimas (paruoštas) - 48 W
Maitinimas - Energijos suvartojimas (PowerSave) - 265 W
Maitinimas - energijos suvartojimas (spausdinimas) - 460 W
Maitinimas - kintamosios srovės įvesties dažnis - 50 - 60 Hz
Maitinimas - kintamosios srovės įėjimo įtampa - 220 - 240 V
Matmenys Š x D x V, mm - 356 x 360 x 183
Mėnesinis darbo ciklas (maks.), puslapiai - 2000
Našumas - procesoriaus dažnis - 600 MHz
Našumas - Įmontuotas procesorius - Taip
Pakuotės duomenys - Pakuotės aukštis - 519 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės gylis - 283 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės plotis - 438 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės svoris - 8.11 kg
Pakuotės turinys - Garantijos kortelė - Taip
Pakuotės turinys - greitasis pradžios vadovas - Taip
Pakuotės turinys - programinės įrangos CD - Taip
Pakuotės turinys - Saugos vadovas - Taip
Pakuotės turinys - Vadovas - Taip
Pakuotės turinys - Į komplektą įeina kasetė (-ės) - Taip
Pakuotės turinys - Įtraukta kasetės talpa (juoda) - 700 puslapių
Pakuotės turinys - Įtraukti kabeliai - AC
Pakuotės turinys - į komplektą įeina spausdintuvo būgnas - Taip
Pakuotės turinys - įtraukti vairuotojai - Taip
Palaikomi laikmenų dydžiai - Standartinis dėklas - A4, Letter, A5, A5 (ilgi kraštai), A6, Executive, rankinio padavimo lizdas - plotis nuo 76,2 iki 215,9 mm, ilgis nuo 127 iki 355,6 mm (A4 palaikomas tik automatinio dvipusio spausdinimo režimu)
Pavadinimas - Brother HL-L2310D lazerinis spausdintuvas 2400 x 600 DPI A4
Pirmasis išverstas puslapis (juodraštinis, A4, paruoštas), s - 8.5
Plotis - 520.000000
Popieriaus tvarkymas - Didžiausias ISO A serijos popieriaus dydis - A4
Popieriaus tvarkymas - Dvipusės laikmenos svoris - 60 - 105 g/m²
Popieriaus tvarkymas - ISO A serijos formatai (A0...A9) - A4, A5, A6, A6
Popieriaus tvarkymas - Pasirinktinis laikmenos ilgis - 127 - 355.6 mm
Popieriaus tvarkymas - pasirinktinis laikmenos plotis - 76.2 - 215.9 mm
Popieriaus tvarkymas - Popieriaus dėklo laikmenos svoris - 60 - 230 g/m²
Popieriaus tvarkymas - Popieriaus dėklo laikmenos tipai - Etiketės, Etiketės, Paprastas popierius, Perdirbtas popierius, Vokai
Prekės ženklas - Brother
Prekės ženklo dalies kodas - HL-L2310D
Prievadai ir sąsajos - Standartinės sąsajos - USB 2.0
Prievadai ir sąsajos - USB 2.0 prievadų kiekis - 1
Produkto pavadinimas - HL-L2310D
ShortSummaryDescription - Brother HL-L2310D, lazerinis, 2400 x 600 DPI, A4, 30 psl. per minutę, dvipusis spausdinimas, juodas, pilkas
Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Linux" operacinės sistemos - Taip
Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Mac" operacinės sistemos - "Mac OS X 10.10 Yosemite", "Mac OS X 10.11 El Capitan", "Mac OS X 10.12 Sierra", "Mac OS X 10.13 High Sierra", "Mac OS X 10.14 Mojave", "Mac OS X 10.8 Mountain Lion", "Mac OS X 10.9 Mavericks
Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 10", "Windows 10 Education", "Windows 10 Education x64", "Windows 10 Enterprise", "Windows 10 Enterprise x64", "Windows 10 Home", "Windows 10 Home x64", "Windows 10 IOT Core", "Windows 10 Pro", "Windows 10 Pro x64", "Windows 7", "Windows 7 Enterprise", "Windows 7 Enterprise x64", "Windows 7 Home Basic", "Windows 7 Home Basic x64", Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows 7 x64, Windows 7 x64, Windows 8, Windows 8 Enterprise, Windows 8 Enterprise x64, Windows 8 Enterprise x64, Windows 8 Pro, Windows 8 Pro x64, Windows 8 x64, Windows 8 x64
Sistemos reikalavimai - Palaikomos serverio operacinės sistemos - "Windows Server 2008", "Windows Server 2008 R2", "Windows Server 2008 x64", "Windows Server 2012", "Windows Server 2012 R2
Spalvotas spausdinimas - Ne
Spausdinimas - bukletų spausdinimo funkcija - Taip
Spausdinimas - didžiausia raiška - 2400 x 600 DPI
Spausdinimas - dvipusio spausdinimo greitis (juoda, normali kokybė, A4/US Letter) - 15 ppm
Spausdinimas - dvipusio spausdinimo režimas - Automatinis / rankinis
Spausdinimas - dvipusis spausdinimas - Taip
Spausdinimas - Ekonomiškas spausdinimas - Taip
Spausdinimas - laikas iki pirmojo puslapio (juodas, įprastas) - 8.5 s
Spausdinimas - N-up spausdinimas - 2, 4, 6, 9, 16, 25
Spausdinimas - spalvotas - Ne
Spausdinimas - Spausdinimo greitis (juoda spalva, normali kokybė, A4/US Letter) - 30 ppm
Spausdinimas - Spausdinimo greitis (juoda spalva, normali kokybė, tylusis režimas, A4/US Letter) - 13 ppm
Spausdinimas - Spausdinimo technologija - Lazeris
Spausdinimas - vandens ženklų spausdinimas - Taip
Spausdinimas - įšilimo laikas - 9 s
Spausdinimo greitis (juoda, normali kokybė, A4), ppm - 30
Spausdinimo technologija - Lazerinis bw
Standartinės sąsajos - DIDELĖS SPARTOS USB 2.0
Standartinė įvesties talpa, lapai - 250
Suderinamos operacinės sistemos - Windows® 10 (32/64 bitų), Windows® 10 S Windows® 8/8.1 (32/64 bitų), Windows® 7 SP1 (32/64 bitų), Windows® Server 2016, Windows® Server 2012 R2 (64 bitų), Windows® Server 2012 (64 bitų), Windows® Server 2008 R2, Windows® Server 2008 (32/64 bitų) Huom. Windows® Server tukee vain verkkotulostusta. macOS X 10.10.x tai uudempi, Linux CUPS, LPD/LPR (x86/x64 aplinka)
Svoris - 8.300000
Svoris, g - 7200
Svoris ir matmenys - Aukštis - 183 mm
Svoris ir matmenys - Gylis - 360 mm
Svoris ir matmenys - Plotis - 356 mm
Svoris ir matmenys - Svoris - 7.2 kg
Tinklas - "Wi-Fi - Ne
Tinklas paruoštas - Ne
Tvarumas - Tvarumo sertifikatai - "Blue Angel", ENERGY STAR
URL - https://www.brother.co.uk/printers/mono-laser-printers/hl-l2310d
Veikimas - garso slėgio lygis (spausdinimas) - 48 dB
Veikimas - garso slėgio lygis (tylusis režimas) - 44 dB
Veikimas - triukšmo lygis (paruoštas) - 30 dB
Veikimas - Vidinė atmintis - 32 MB
Vidinė atmintis, MB - 32
Įvesties ir išvesties pajėgumas - Bendrasis įvesties pajėgumas - 250 lapų
Įvesties ir išvesties pajėgumas - Bendras išvesties pajėgumas - 150 lapų
Wi-Fi - No
Description - BROTHER HL-L2310D
Height - 430.000000
Maximum resolution, DPI - 2400 x 600
Design - Display - LED
Design - Product colour - Black, Grey
Design - Market positioning - Home & office
Design - Display number of lines - 1 lines
Design - Certification - Nordic Swan, GS
Design - Built-in display - Yes
Duplex printing - Yes
Display - 1 line LCD
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 20 - 80%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 10 - 32 °C
Operational conditions - Storage temperature (T-T) - 0 - 40 °C
Operational conditions - Storage relative humidity (H-H) - 35 - 85%
Emulations - GDI
Power consumption, W - 460
Features - Maximum duty cycle - 15000 pages per month
Features - Page description languages - GDI
Features - Recommended duty cycle - 0 - 2000 pages per month
Features - Number of print cartridges - 1
Manufacturer - BROTHER
ManufacturerPartNumber - HLL2310DZW1
WarrantyInfo -
PeriodofWarranty - 24 M
GTIN - 4977766780964
Length - 280.000000
Category - Laser Printers
Bundled accessories - Power supply cord, Product safety guide, Software disc, Supplies, User guide, Warranty card, Quick setup guide
Logistics data - Pallet gross weight - 8.3 kg
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84433210
LongDesc - Brother HL-L2310D is a simple, compact mono laser printer, designed for busy home and small office use. This desktop friendly printer, is great choice for small spaces. One of our fastest and most efficient small office printers. You'll be delighted with the crisp quality of text, printed in no time at all. With the large paper input, you don't need to constantly refill the paper tray and can focus on what you need.
LongProductName - A4, 30 ppm, 1200 x 1200, 600 MHz, 32MB (RAM), LED, 1 x USB 2.0, 250 / 150 fogli, 7.2 kg
LongSummaryDescription - Brother HL-L2310D. Print technology: Laser. Number of print cartridges: 1, Maximum duty cycle: 15000 pages per month. Maximum resolution: 2400 x 600 DPI. Maximum ISO A-series paper size: A4. Print speed (black, normal quality, A4/US Letter): 30 ppm, Duplex printing. Display: LED, Product colour: Black, Grey
Power - Energy Star Typical Electricity Consumption (TEC) - 1.18 kWh/week
Power - Power consumption (standby) - 5.7 W
Power - Power consumption (off) - 0.03 W
Power - Power consumption (ready) - 48 W
Power - Power consumption (PowerSave) - 265 W
Power - Power consumption (printing) - 460 W
Power - AC input frequency - 50 - 60 Hz
Power - AC input voltage - 220 - 240 V
Dimensions W x D x H, mm - 356 x 360 x 183
Monthly duty cycle (max), pages - 2000
Performance - Processor frequency - 600 MHz
Performance - Built-in processor - Yes
Packaging data - Package height - 519 mm
Packaging data - Package depth - 283 mm
Packaging data - Package width - 438 mm
Packaging data - Package weight - 8.11 kg
Packaging content - Warranty card - Yes
Packaging content - Quick start guide - Yes
Packaging content - Software CD - Yes
Packaging content - Safety guide - Yes
Packaging content - Manual - Yes
Packaging content - Cartridge(s) included - Yes
Packaging content - Included cartridge capacity (black) - 700 pages
Packaging content - Cables included - AC
Packaging content - Printer drum included - Yes
Packaging content - Drivers included - Yes
Media sizes supported - Standard Tray - A4, Letter, A5, A5 (Long Edge), A6, Executive, Manual Feed Slot - Width 76.2 to 215.9 mm, Length 127 to 355.6 mm (A4 only supported in automatic duplex print mode)
Title - Brother HL-L2310D laser printer 2400 x 600 DPI A4
First page out (b&w, A4, ready), s - 8.5
Width - 520.000000
Paper handling - Maximum ISO A-series paper size - A4
Paper handling - Duplex media weight - 60 - 105 g/m²
Paper handling - ISO A-series sizes (A0...A9) - A4, A5, A6
Paper handling - Custom media length - 127 - 355.6 mm
Paper handling - Custom media width - 76.2 - 215.9 mm
Paper handling - Paper tray media weight - 60 - 230 g/m²
Paper handling - Paper tray media types - Envelopes, Labels, Plain paper, Recycled paper
Brand - Brother
BrandPartCode - HL-L2310D
Ports & interfaces - Standard interfaces - USB 2.0
Ports & interfaces - USB 2.0 ports quantity - 1
ProductName - HL-L2310D
ShortSummaryDescription - Brother HL-L2310D, Laser, 2400 x 600 DPI, A4, 30 ppm, Duplex printing, Black, Grey
System requirements - Linux operating systems supported - Yes
System requirements - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.13 High Sierra, Mac OS X 10.14 Mojave, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks
System requirements - Windows operating systems supported - Windows 10, Windows 10 Education, Windows 10 Education x64, Windows 10 Enterprise, Windows 10 Enterprise x64, Windows 10 Home, Windows 10 Home x64, Windows 10 IOT Core, Windows 10 Pro, Windows 10 Pro x64, Windows 7, Windows 7 Enterprise, Windows 7 Enterprise x64, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows 7 x64, Windows 8, Windows 8 Enterprise, Windows 8 Enterprise x64, Windows 8 Pro, Windows 8 Pro x64, Windows 8 x64
System requirements - Server operating systems supported - Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2008 x64, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2
Colour printing - No
Printing - Booklet printing function - Yes
Printing - Maximum resolution - 2400 x 600 DPI
Printing - Duplex print speed (black, normal quality, A4/US Letter) - 15 ppm
Printing - Duplex printing mode - Auto/Manual
Printing - Duplex printing - Yes
Printing - Economical printing - Yes
Printing - Time to first page (black, normal) - 8.5 s
Printing - N-up printing - 2, 4, 6, 9, 16, 25
Printing - Colour - No
Printing - Print speed (black, normal quality, A4/US Letter) - 30 ppm
Printing - Print speed (black, normal quality, quiet mode, A4/US Letter) - 13 ppm
Printing - Print technology - Laser
Printing - Watermark printing - Yes
Printing - Warm-up time - 9 s
Print speed (black, normal quality, A4), ppm - 30
Print technology - Laser bw
Standard interfaces - HI-SPEED USB 2.0
Standard input capacity, sheets - 250
Compatible operating systems - Windows® 10 (32/64-bit), Windows® 10 S Windows® 8/8.1 (32/64-bit), Windows® 7 SP1 (32/64-bit), Windows® Server 2016, Windows® Server 2012 R2 (64-bit), Windows® Server 2012 (64-bit), Windows® Server 2008 R2, Windows® Server 2008 (32/64-bit). Huom. Windows® Server tukee vain verkkotulostusta. macOS X 10.10.x tai uudempi, Linux CUPS, LPD/LPR (x86/x64 environment)
Weight - 8.300000
Weight, g - 7200
Weight & dimensions - Height - 183 mm
Weight & dimensions - Depth - 360 mm
Weight & dimensions - Width - 356 mm
Weight & dimensions - Weight - 7.2 kg
Network - Wi-Fi - No
Network ready - No
Sustainability - Sustainability certificates - Blue Angel, ENERGY STAR
URL - https://www.brother.co.uk/printers/mono-laser-printers/hl-l2310d
Performance - Sound pressure level (printing) - 48 dB
Performance - Sound pressure level (quiet mode) - 44 dB
Performance - Noise level (ready) - 30 dB
Performance - Internal memory - 32 MB
Internal memory, MB - 32
Input & output capacity - Total input capacity - 250 sheets
Input & output capacity - Total output capacity - 150 sheets
103,39 €
Brother HL-L2310D
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos