Brother HL-L3270CDW

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 172249 Produkto kodas: HLL3270CDWZW1
Šiuo metu prekių nėra Užsakymai dėl šio gaminio pristatymo nepriimami. Neturime informacijos apie tai, kada šis produktas bus prieinamas. Šiuo metu mūsų tiekėjai nepateikia informacijos apie galimą gaminio pristatymo laiką ir galimą kainą, kai jis vėl bus parduodamas.

TopPC.lt svetainėje pateikiama tik informacinio pobūdžio informacija apie šį gaminį, kad klientai galėtų jį pamatyti ir palyginti su dabar parduodamais gaminiais.

Garantija: 2 metų
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Max. aprašymo dydis: A4
  • Spausdinimo būdas: Spalvų lazerio
  • Spausdinimo greitis (mono): 24 lap/min
  • Spausdinimo skiriamoji geba: 2400 x 600 dpi
  • Kasečių skaičius: 4
Panašūs produktai
Šis produktas Brother HL-L3270CDW
Hewlett Packard OfficeJet Pro 8022e
Epson EcoTank ET-16600
Hewlett Packard Envy Inspire 7920e, Refurbished
Brother PJ-763
Rodyti panašias specifikacijas. Paslėpti panašias specifikacijas.
455,13 €
205,99 €
981,03 €
68,99 €
566,63 €
Pagrindinė informacija
Max. aprašymo dydis A4 A4 A3 A4 Nenurodyta
Spausdinimo būdas Spalvų lazerio Rašalinis Rašalinis Rašalinis Juodai baltas lazerinis
Spausdinimo greitis (mono) 24 lap/min 20 lap/min 32 lap/min 22 lap/min 8 ppm
Spausdinimo skiriamoji geba 2400 x 600 dpi 4800 x 1200 dpi 4800 x 2400 dpi 4800 x 1200 dpi 200 x 203 dpi
Funkcionalumas
ADF (automatinis dokumentų tiektuvas) Nėra Nėra Yra Yra Nėra
Automatinio dvipusio spausdinimo funkcija Yra Yra Yra Yra Nėra
Funkcija Faksas Nėra Yra Yra Nėra Nėra
Funkcija Kopijuotojas Nėra Yra Yra Yra Nėra
Kasečių skaičius 4 4 4 2 1
Skeneris Nėra Yra Yra Yra Nėra
Uostai ir įranga
Prijungimas LPT Nėra Nėra Nėra Nėra Nėra
Prijungimas LAN Yra Yra Yra Nėra Nėra
USB ryšys Yra Yra Yra Yra Yra
Belaidžiai ryšiai
Prijungimas WiFi Yra Yra Yra Yra Nėra
Prijungimas Bluetooth Nėra Nėra Nėra Nėra Yra
Aprašymas
Pagrindinė informacija
Max. aprašymo dydis A4

Kieko popieriaus lakštų galima patalpinti spausdinių talpinmo vietoje ir išspausdinti duotu spausdintuvu. Jei spausdintuvo formatas yra, pvz., A4, spausdintuvas lengvai gali atspausdinti mažesnio formato popierių, pvz., A5. Ši galimybės riba yra apibrėžta, ją galima sužinoti skaitant detalizuotą specifikaciją apie atspaudų apimtį ir popieriaus formos palikymą .

Spausdinimo būdas Spalvų lazerio

Spausdinimo forma yra pagrindinis spausdintuvo pasirinkimo kriterijus, nes nurodo spausdintuvo pritaikymą.

Tintes - ši technologija patiks tiem, kurie nori spausdinti aukštos kokybės spalvotas nuotraukas. Išlaidos vienam spausdinimui palyginti didelės, rašalo kasetės ilgai nenaudojamos uždžiūva.

Juodai baltas lazerinis - ekonomiškai naudingesnis spausdinimo būdas, kuris suteikia geros kokybės juodai balto dokumento atspaudą už mažesnę kainą. Geriausias pirkinys namams ir įstaigos reikmėms. Brangesnių modelių spausdintuvai turi iš esmės talpesnę spausdintuvo kasetę, kuri, jei ilgą laiką spausdinama daugiau nei dešimt lapų per dieną, be abejo atsipirks.

Spalvotas lazerinis - ši technologija leidžia spausdinti juodai baltus atspaudus tokia pačia kaina už lapą, kaip juodai balti lazeriniai spausdintuvai, taip pat daryti spalvotus atspaudus palyginti nedidelėmis kainomis už atspaudą.

Šios technologijos spalvoto atspaudo kokybė yra daug žemesnė negu rašalo kasetės, todėl šį prietaisą verta įsigyti tik tuomet, jei kiekvieną dieną reikia atspausdinti dešimtis spalvotų grafikų, maketų, produktų pavyzdžių nuotraukų, spalvotų logotipų. Nuotraukų spausdinimui ši technologija šiuo metu nera pritaikyta.

Kieko popieriaus lakštų galima patalpinti spausdinių talpinmo vietoje ir išspausdinti duotu spausdintuvu. Jei spausdintuvo formatas yra, pvz., A4, spausdintuvas lengvai gali atspausdinti mažesnio formato popierių, pvz., A5. Ši galimybės riba yra apibrėžta, ją galima sužinoti skaitant detalizuotą specifikaciją apie atspaudų apimtį ir popieriaus formos palikymą .

Spausdinimo greitis (mono) 24 lap/min

Vidutinis kokybės rodiklis yra kiek juodai baltų puslapių 5% vidutiniu padengimu šis spausdintuvas sugeba išspausinti per minutę.

Spausdinimo skiriamoji geba 2400 x 600 dpi

Spausdintuvo skiriamoji geba nusako, kiek taškų (pikselių) horizontalėje ir vertikalėje gali atspausdinti spausdintuvo galvutė. Naudojantis įvairiais pagalbiniais metodais spausdintuvas gali spausdinti su aukšta skiriamąja geba. Šis parametras nurodo natūralią spausdintuvo skiriamąją gebą be kompresijos naudojimo. Aukštesnė skiriamoji geba reiškia aukštesnę atvaizdo kokybę ir detalizavimą.

Funkcionalumas
ADF (automatinis dokumentų tiektuvas) Nėra

ADF nurodo automatinį dokumento perdavimą. Tai vykdoma specialaus skenerio dangčio pagalba, kuriame galima sutalpinti keletą lapų vienu metu, tam, kad, pavyzdžiui, nukopijuotų ar nuskenuotų dokumentų paketą.

Automatinio dvipusio spausdinimo funkcija Yra

Abipusio marginimo galimybė, kuri dažnai tiktai galima pausiau automatiniu būdu, reiškia, kad spausdintuvas spausdina lapus iš vienos puses, o po to naudotojas turi atspausdintą paketą iš naujo rankiniu būdu įdėti stumdamas.

paprastai būna Duplex spausdintuvai, kurie patys apverčia lapus spaudinant. Prieš įsigydami spausdintuvą, perskaitykite detalizuotą specifikaciją, kuri vykdoma Duplex funkcija.

Funkcija Faksas Nėra

Galimybė prietaisą sujungti su telefono linija ir laidiniu telefonu, kad galėtų siųsti fakso siuntinius.

Funkcija Kopijuotojas Nėra

Galimybė patalpinti atspausdintą dokumentą paduoti ir nukopojuoti.

Kasečių skaičius 4

Kiek kasečių arba rašalo kasečių yra spausdintuve. Rašalinių atspaudų atveju, didesis kasetės skaičius reiškia geresnę atspaudo kokybę ir ekonomiškesnį kasečių keitimą.

Skeneris Nėra

Galimybė patalpinti atspausdintą dokumentą paduoti ir gauti nuskenuotą dokumento variantą kompiuteryje, skaitmenine forma.

Uostai ir įranga
Prijungimas LPT Nėra

Tai jau pasnenęs standartas, būtinas tiktai atskirais atvejais, kai įmonė naudoja DOS programinę įrangą, kuri nesugeba spausdinti kitais portais tik LPT. Šis sujungimo būdas labai lėtas, todėl daužniausia skenerių LPT palaikoma ir daug greitesnė USB arba LAN jungtis.

Prijungimas LAN Yra

Labai naudinga funkcija, jei spausdintuvas bus naudojamas keleto tinklu sujungtų kompiuterų. Jei turi LAN jungtį, spausdintuvas gali būti perkeliamas į bet kurią vietą, kur prieinamas tinklas ir elektros energija ir daryti atspaudus iš bet kurio kompiuterio be būtinybės prijungti spausdintuvą prie kurio nors kompiuterio bei laikyti šį visada įjungtą.

USB ryšys Yra

Stabiliausias, patogiausias ir greičiausias spausdintuvo prijungimo būdas, kai spausdintuvas yra šalia kompiuterio ir juo naudojamasi iš vieno kompiuterio. USB jungtis yra prieinama praktiškai visiuose portatyviniuose kompiuteriuose ir staliniuose kompiuteriuose.

Belaidžiai ryšiai
Prijungimas WiFi Yra

Puikus būdas prijungti spausdintuvą prie bevielio tinklo, jei namuose ar įstaigoje naudojate tiktai bevielį tinklų jungimą, arba ir spausdintuvas bus laikomas vietoje, kurioje nebus galimybės pasiekti LAN kabelį.

Prijungimas Bluetooth Nėra

Galimybė sujungti šį spausdintuvą su kmžompiuteriu naudojant Bluetoth bevielį sujungimą. Paprastai ši jungtis yra prieinama vidutinės ir brangios klasės partatyviniuose kompiuteriuose. Staliniuose kompiuteriuose Bluetooth būna retai, todėl, kad būtų galima panaudoti šią funkciją, už nedinelę papildom kainą teks įsigyti USB Bluetooth siųstuvą.

Išsamesnė specifikacija
"Energy Star" sertifikatas - Taip
"Wi-Fi" - Taip
Akustinio slėgio emisijos, dB - 47
Aprašymas - BROTHER HL-3270CDW 24 PSL. NFC
Aukštis - 365.000000
Dizainas - Ekranas - LCD
Dizainas - Ekrano įstrižainė - 6,86 cm (2,7")
Dizainas - jutiklinis ekranas - Taip
Dizainas - Produkto spalva - Juoda, pilka
Dizainas - Rinkos pozicionavimas - Verslas
Dizainas - Spalvotas ekranas - Taip
Dizainas - Valdymo tipas - Palieskite
Dizainas - Įmontuotas ekranas - Taip
Dvipusis spausdinimas - Taip
Eans - 4977766790130
Energijos suvartojimas (budėjimo režimu), W - 65
Funkcijos - Didžiausias darbo ciklas - 30000 puslapių per mėnesį
Funkcijos - Puslapio aprašymo kalbos - BR-Script 3, PCL 6, PDF 1.7, XPS
Funkcijos - Rekomenduojamas darbo ciklas - 300-1500 puslapių per mėnesį
Funkcijos - Spausdinimo kasečių skaičius - 4
Funkcijos - Spausdinimo spalvos - Juoda, žydra, purpurinė, geltona
Funkcijos - Spausdintuvo šriftų skaičius - 73
Gamintojas - BROTHER
Gamintojas - Brother
Gamintojo dalies numeris - HLL3270CDWZW1
Gamintojo kodas - HLL3270CDWYJ1
GarantijaInformacija -
Garantijos laikotarpis - 24 M
GTIN - 0012502651765
GTIN - 012502651765
GTIN - 4977766790130
GTIN - 4977766790383
Ilgis - 587.000000
Kategorija - Lazeriniai spausdintuvai
Kategorija - Šaknis/Kanceliarinė įranga | Įmonė/Kanceliarinė įranga/Taškinis spausdintuvas
Logistikos duomenys - Bendrasis padėklų svoris - 372 g
Logistikos duomenys - Suderintos sistemos (HS) kodas - 84433210
LongDesc - Patikimas spalvotas lazerinis spausdintuvas Brother HL-L3270CDW yra tylus ir kompaktiškas - idealiai tinka užimtiems namams ar mažam biurui. Šis tvirtas spausdintuvas, sukurtas taip, kad būtų patogus darbalaukyje, veikia greitai, tačiau tyliai, todėl galite toliau dirbti, kol spausdinamas dokumentas. Šis modelis taip pat turi didesnę nei vidutinė popieriaus įvesties talpą, todėl jums nereikės rūpintis popieriaus dėklo pildymu. Pridėkite spalvų savo versluiSpalvos gali būti paveikios, net ir kasdieniniams verslo dokumentams reikia šiek tiek spalvų. HL-L3270CDW siūlo iki 2400 dpi spausdinimo raišką ir naudoja LED lazerinę technologiją, kad būtų gaunami aukštos kokybės profesionalūs spaudiniai. Sukurtas galvojant apie efektyvumąŠį tvirtą stalinį įrenginį lengva naudoti ir paprasta nustatyti. Didelė dėžutėje esanti tonerio talpa suteikia iki 1 000 puslapių tiesiai iš dėžutės, todėl jūsų naujasis įrenginys iš karto paruoštas naudoti. Suderinus tai su automatiniu dvipusiu spausdinimu ir greito spausdinimo iš telefono bei planšetinio kompiuterio parinktimis, šis įrenginys suteiks jums ramybę, kurios reikia valdant verslą.Sutaupykite laiko ir pinigųŠie staliniai įrenginiai yra greiti, patikimi ir labai vertingi. Įmontuota 250 lapų popieriaus talpa leidžia ilgiau dirbti nepapildant popieriaus dėklo. Didelės išeigos eksploatacinės medžiagos reiškia, kad jums nereikės taip dažnai gaišti laiko keičiant tonerį, taip pat pasieksite konkurencingą spalvoto ir nespalvoto puslapio kainą. Padidinus produktyvumą ir sumažinus prastovų laiką, jūsų biuras gali veikti sklandžiau.Nedidinkite biuro triukšmoĮtemptoje biuro aplinkoje nereikia jokio papildomo triukšmo, kuris atitrauktų jūsų dėmesį nuo darbo. HL-L3270CDW sukurtas taip, kad iki 24 puslapių per minutę spausdintų mažesniu nei 47 dB garsu - tyliau nei jūsų kasdienis pokalbis biure. Dėl šių pirmaujančių specifikacijų šis spalvotas įrenginys puikiai tinka darbui staliniame kompiuteryje.
LongProductName - 24 psl. per minutę, 2400 x 600 dpi, 256 MB, 47 dB, USB 2.0, "Ethernet", "Wi-Fi", 2,7" LCD ekranas, 430 W, 18,3 kg
LongSummaryDescription - Brother HL-L3270CDW. Spausdinimo technologija: Spalva: LED, spalva. Spausdinimo kasečių skaičius: Didžiausias darbo ciklas: 4, Didžiausias darbo ciklas: 30000 puslapių per mėnesį. Didžiausia raiška: 2400 x 600 DPI. Didžiausias ISO A serijos popieriaus dydis: A4. Spausdinimo greitis (juoda, normali kokybė, A4/US Letter): 24 psl. per minutę, dvipusis spausdinimas. Ekranas: LCD EKRANAS. Paruošta darbui tinkle, "Wi-Fi". Produkto spalva: juoda, pilka
Maitinimas - "Energy Star" tipinės elektros energijos sąnaudos (TEC) - 1,3 kWh per savaitę
Maitinimas - Energijos suvartojimas (budėjimo režimas) - 65 W
Maitinimas - energijos suvartojimas (išjungta) - 0.04 W
Maitinimas - energijos suvartojimas (paruoštas) - 9.1 W
Maitinimas - Energijos suvartojimas (PowerSave) - 1.2 W
Maitinimas - energijos suvartojimas (spausdinimas) - 430 W
Maitinimas - Energijos suvartojimas (įjungtas "PowerSave", "Wi-Fi Direct") - 260 W
Matmenys Š x D x V, mm - 439 x 532 x 372
Mėnesinis darbo ciklas (maks.), puslapiai - 1500
Našumas - procesoriaus dažnis - 800 MHz
Našumas - Įmontuotas procesorius - Taip
NFC palaikymas - Taip
Pakuotės duomenys - Pakuotės aukštis - 532 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės gylis - 589 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės plotis - 372 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės svoris - 22.1 kg
Pakuotės turinys - Vadovas - Taip
Pakuotės turinys - Į komplektą įeina kasetė (-ės) - Taip
Pakuotės turinys - Įtraukta kasetės talpa (CMY) - 1000 puslapių
Pakuotės turinys - Įtraukta kasetės talpa (juoda) - 1000 puslapių
Pakuotės turinys - Įtraukti kabeliai - AC
Pakuotės turinys - įtraukti vairuotojai - Taip
Palaikomi saugumo algoritmai - Stacionaraus tinklo saugumas: SMTP-AUTH, SSL/TLS (IPPS, HTTPS, SMTP, POP), SNMP v3 802.1x (EAP-MD5, EAP-FAST, PEAP, EAP-TLS, EAP-TTLS), Kerberos. Belaidžio tinklo saugumas: SMTP-AUTH, SSL/TLS (IPPS, HTTPS, SMTP, POP), SNMP v3 802.1x (LEAP, EAP-FAST, PEAP, EAP-TLS, EAP-TTLS), Kerberos WEP 64/128 bitų, WPA-PSK (TKIP/AES), WPA2-PSK (TKIP/AES) *"Wi-Fi-Fi Direct" palaiko tik WPA2-PSK (AES).
Pavadinimas - Brother HL-L3270CDW lazerinis spausdintuvas Spalvotas 2400 x 600 DPI A4 A4 "Wi-Fi
Pavadinimas - Brother HL-L3270CDWY
Plotis - 527.000000
Popieriaus tvarkymas - Didžiausias ISO A serijos popieriaus dydis - A4
Popieriaus tvarkymas - ISO A serijos formatai (A0...A9) - A4, A5, A6, A6
Popieriaus tvarkymas - ISO C serijos formatai (C0...C9) - C5
Popieriaus tvarkymas - ne ISO spausdinimo laikmenų dydžiai - Vykdomasis
Popieriaus tvarkymas - Popieriaus dėklo laikmenos svoris - 60 - 163 g/m²
Popieriaus tvarkymas - Popieriaus dėklo laikmenos tipai - Vokai
Popieriaus tvarkymas - spausdinimo laikmenų dydžiai be ribų - Laiškas
Popieriaus tvarkymas - vokų dydžiai - C5, DL, Monarch
Prekės ženklas - Brother
Prekės ženklo dalies kodas - HL-L3270CDW
Prievadai ir sąsajos - Standartinės sąsajos - Ethernet, USB, belaidis LAN
Prievadai ir sąsajos - Tiesioginis spausdinimas - Taip
Prievadai ir sąsajos - USB 2.0 prievadų kiekis - 1
Produkto pavadinimas - HL-L3270CDW
ShortSummaryDescription - Brother HL-L3270CDW, LED, spalvotas, 2400 x 600 DPI, A4, 24 psl. per minutę, dvipusis spausdinimas
Sistemos reikalavimai - Kitos palaikomos operacinės sistemos - "Android", "iOS
Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Mac" operacinės sistemos - "Mac OS X 10.11 El Capitan", "Mac OS X 10.12 Sierra", "Mac OS X 10.13 High Sierra
Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 10", "Windows 10 Education", "Windows 10 Education x64", "Windows 10 Enterprise", "Windows 10 Enterprise x64", "Windows 10 Home", "Windows 10 Home x64", "Windows 10 IOT Core", "Windows 10 Pro", "Windows 10 Pro x64", "Windows 7", "Windows 7 Enterprise", "Windows 7 Enterprise x64", "Windows 7 Home Basic", "Windows 7 Home Basic x64", Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows 7 x64, Windows 7 x64, Windows 8, Windows 8 Enterprise, Windows 8 Enterprise x64, Windows 8 Pro, Windows 8 Pro x64, Windows 8 x64, Windows 8 x64, Windows 8.1, Windows 8.1 Enterprise, Windows 8.1 Enterprise x64, Windows 8.1 Pro, Windows 8.1 Pro x64, Windows 8.1 x64, Windows 8.1 x64
Sistemos reikalavimai - Palaikomos serverio operacinės sistemos - "Windows Server 2008", "Windows Server 2008 R2", "Windows Server 2008 x64", "Windows Server 2012", "Windows Server 2012 R2", "Windows Server 2016", "Windows Server 2016 x64
Spalvotas spausdinimas - Taip
Spausdinimas - didžiausia raiška - 2400 x 600 DPI
Spausdinimas - dvipusio spausdinimo greitis (juoda, normali kokybė, A4/US Letter) - 4 ppm
Spausdinimas - dvipusio spausdinimo greitis (spalvotas, normalios kokybės, A4/US Letter) - 4 ppm
Spausdinimas - dvipusio spausdinimo režimas - Automobilis
Spausdinimas - dvipusis spausdinimas - Taip
Spausdinimas - Ekonomiškas spausdinimas - Taip
Spausdinimas - laikas iki pirmojo puslapio (juodas, įprastas) - 14 s
Spausdinimas - N-up spausdinimas - 2, 4, 9, 16, 25
Spausdinimas - saugus spausdinimas - Taip
Spausdinimas - spalvotas - Taip
Spausdinimas - Spausdinimo greitis (juoda spalva, normali kokybė, A4/US Letter) - 24 ppm
Spausdinimas - Spausdinimo greitis (spalvotas, juodraščio kokybė, A4/US Letter) - 24 ppm
Spausdinimas - Spausdinimo technologija - LED
Spausdinimas - įšilimo laikas - 24 s
Spausdinimo greitis (juoda, normali kokybė, A4), ppm - 24
Spausdinimo greitis (spalvotas, normali kokybė, A4), ppm - 24
Spausdinimo technologija - Spalvotas lazeris
Spausdinimo technologijos skiriamoji geba, DPI - 600 x 600
Standartinės sąsajos - DIDELĖS SPARTOS USB 2.0
Standartinės sąsajos - ETHERNET 10 / 100 BAZINIS TX
Standartinės sąsajos - IEEE 802.11 B/G/N
Standartinė įvesties talpa, lapai - 250
Svoris - 22.100000
Svoris, g - 18 300
Svoris ir matmenys - Aukštis - 252 mm
Svoris ir matmenys - Gylis - 461 mm
Svoris ir matmenys - Plotis - 439 mm
Svoris ir matmenys - Svoris - 18.3 kg
Tinklas - "Wi-Fi - Taip
Tinklas - "Wi-Fi" standartai - 802.11b, 802.11g, "Wi-Fi 4" (802.11n)
Tinklas - "Wi-Fi Direct - Taip
Tinklas - artimojo lauko ryšys (NFC) - Taip
Tinklas - Ethernet LAN - Taip
Tinklas - Ethernet LAN duomenų perdavimo sparta - 10,100 Mbit/s
Tinklas - kabelių tiesimo technologija - 10/100Base-T(X)
Tinklas - Mobiliosios spausdinimo technologijos - "Apple AirPrint", "Brother iPrint & Scan", "Google" spausdinimas iš debesies, "Mopria Print Service
Tinklas - Palaikomi tinklo protokolai (IPv4) - ARP, RARP, BOOTP, DHCP, APIPA (automatinis IP), WINS/NetBIOS vardų atpažinimas, DNS atsakiklis, mDNS, LLMNR atsakiklis, LPR/LPD, pasirinktinis neapdorotas prievadas/prievadas 9100, SMTP klientas, IPP/IPPS, FTP klientas ir serveris, CIFS klientas, TELNET serveris, SNMPv1/v2c/v3, HTTP/HTTPS serveris, TFTP klientas ir serveris, ICMP, žiniatinklio paslaugos (spausdinimas/skenavimas), SNTP klientas.
Tinklas - Palaikomi tinklo protokolai (IPv6) - NDP, RA, DNS resolveris, mDNS, LLMNR atsakiklis, LPR/LPD, pasirinktinis neapdorotas prievadas/Port9100, IPP/IPPS, SMTP klientas, FTP klientas ir serveris, CIFS klientas, TELNET serveris, SNMPv1/v2c/v3, HTTP/HTTPS serveris, TFTP klientas ir serveris, ICMPv6, SNTP klientas, žiniatinklio paslaugos (spausdinimas/skenavimas)
Tinklas - Saugumo algoritmai - 64 bitų WEP, 128 bitų WEP, EAP-FAST, EAP-MD5, EAP-TLS, EAP-TTLS, HTTPS, IPPS, PEAP, SMTP-AUTH, SNMP, SSL/TLS, WPA-AES, WPA-PSK, WPA-TKIP, WPA2-AES, WPA2-PSK, WPA2-TKIP
Tinklas - Tinklas paruoštas - Taip
Tinklas - žiniatinklio valdymas - Taip
Tinklas paruoštas - Taip
Trumpas aprašymas -
Tvarumas - Tvarumo sertifikatai - ENERGY STAR
URL - https://www.brother.co.uk/printers/colour-laser-printers/hl-l3270cdw
Veikimas - garso slėgio lygis (spausdinimas) - 47 dB
Veikimas - garso slėgio lygis (tylusis režimas) - 43 dB
Veikimas - triukšmo lygis (paruoštas) - 33 dB
Veikimas - Vidinė atmintis - 256 MB
Vidinė atmintis, MB - 256
Įvesties ir išvesties pajėgumai - Rankinis tiektuvas - Taip
Įvesties ir išvesties pajėgumas - Bendrasis įvesties pajėgumas - 250 lapų
Įvesties ir išvesties pajėgumas - Bendras išvesties pajėgumas - 150 lapų
Įvesties ir išvesties pajėgumas - Didžiausias įvesties pajėgumas - 251 lapas
Įvesties ir išvesties talpa - Bendras įvesties padėklų skaičius - 1
Įvesties ir išvesties talpa - Popieriaus įvesties tipas - Popieriaus dėklas
Energy Star certified - Yes
Wi-Fi - Yes
Acoustic pressure emissions, dB - 47
Description - BROTHER HL-3270CDW 24PPM NFC
Height - 365.000000
Design - Display - LCD
Design - Display diagonal - 6.86 cm (2.7")
Design - Touchscreen - Yes
Design - Product colour - Black, Grey
Design - Market positioning - Business
Design - Colour display - Yes
Design - Control type - Touch
Design - Built-in display - Yes
Duplex printing - Yes
Eans - 4977766790130
Power consumption (standby), W - 65
Features - Maximum duty cycle - 30000 pages per month
Features - Page description languages - BR-Script 3, PCL 6, PDF 1.7, XPS
Features - Recommended duty cycle - 300 - 1500 pages per month
Features - Number of print cartridges - 4
Features - Printing colours - Black, Cyan, Magenta, Yellow
Features - Number of printer fonts - 73
Manufacturer - BROTHER
Producer - Brother
ManufacturerPartNumber - HLL3270CDWZW1
ProducerCode - HLL3270CDWYJ1
WarrantyInfo -
PeriodofWarranty - 24 M
GTIN - 0012502651765
GTIN - 012502651765
GTIN - 4977766790130
GTIN - 4977766790383
Length - 587.000000
Category - Laser Printers
Category - Root/Office | Company/Sprzęt biurowy/Inkjet printer
Logistics data - Pallet gross weight - 372 g
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84433210
LongDesc - The reliable Brother HL-L3270CDW colour laser printer, is quiet and compact - ideal for the busy home or small office. Designed to be desktop friendly, this robust printer, is fast, yet quiet, enabling you to carry on working, while the document is being printed. This model, also has a larger than average paper input, so that you don't need to worry about refilling the paper tray. Add some colour to your businessColour can be impactful, and even everyday business documents need a hint of colour. The HL-L3270CDW offers up to 2,400dpi print resolution, and uses LED laser technology to produce high quality professional prints. Designed with efficiency in mindThis robust desktop device is easy to use and simple to set up. With a large in-box toner giving you up to 1,000 pages straight from the box, your new machine is ready to use straight away. Combine this with automatic 2-sided print and quick print options from both your phone and tablet, this machine gives you the peace of mind required when running a business.Save time and moneyThese desktop devices are fast, reliable and great value. The built-in 250 sheet paper capacity allows you to keep working longer without having to replenish the paper tray. High yield supplies mean you won’t have to spend time changing your toner as often, as well as achieving a competitive cost per page for both colour and mono. By boosting productivity, and reducing any down time, your office can run more smoothly.Don't add to the office noiseWithin a busy office environment, you don’t need any additional noise to distract you from your work. The HL-L3270CDW has been engineered to print up to 24 pages per minute at under 47dB - quieter than your daily office conversation. These industry leading specifications, make this colour machine perfect for desktop working.
LongProductName - 24ppm, 2400 x 600dpi, 256MB, 47dB, USB 2.0, Ethernet, Wi-Fi, 2.7" LCD, 430W, 18.3kg
LongSummaryDescription - Brother HL-L3270CDW. Print technology: LED, Colour. Number of print cartridges: 4, Maximum duty cycle: 30000 pages per month. Maximum resolution: 2400 x 600 DPI. Maximum ISO A-series paper size: A4. Print speed (black, normal quality, A4/US Letter): 24 ppm, Duplex printing. Display: LCD. Network ready, Wi-Fi. Product colour: Black, Grey
Power - Energy Star Typical Electricity Consumption (TEC) - 1.3 kWh/week
Power - Power consumption (standby) - 65 W
Power - Power consumption (off) - 0.04 W
Power - Power consumption (ready) - 9.1 W
Power - Power consumption (PowerSave) - 1.2 W
Power - Power consumption (printing) - 430 W
Power - Power consumption (PowerSave, Wi-Fi Direct on) - 260 W
Dimensions W x D x H, mm - 439 x 532 x 372
Monthly duty cycle (max), pages - 1500
Performance - Processor frequency - 800 MHz
Performance - Built-in processor - Yes
NFC-support - Yes
Packaging data - Package height - 532 mm
Packaging data - Package depth - 589 mm
Packaging data - Package width - 372 mm
Packaging data - Package weight - 22.1 kg
Packaging content - Manual - Yes
Packaging content - Cartridge(s) included - Yes
Packaging content - Included cartridge capacity (CMY) - 1000 pages
Packaging content - Included cartridge capacity (black) - 1000 pages
Packaging content - Cables included - AC
Packaging content - Drivers included - Yes
Security algorithms supported - Kiinteän verkon suojaus: SMTP-AUTH, SSL/TLS (IPPS, HTTPS, SMTP, POP), SNMP v3 802.1x (EAP-MD5, EAP-FAST, PEAP, EAP-TLS, EAP-TTLS), Kerberos.
Langattoman verkon suojaus: SMTP-AUTH, SSL/TLS (IPPS, HTTPS, SMTP, POP), SNMP v3 802.1x (LEAP, EAP-FAST, PEAP, EAP-TLS, EAP-TTLS), Kerberos WEP 64/128 bit, WPA-PSK (TKIP/AES), WPA2-PSK (TKIP/AES) *Wi-Fi Direct supports WPA2-PSK (AES) only.
Title - Brother HL-L3270CDW laser printer Colour 2400 x 600 DPI A4 Wi-Fi
Name - Brother HL-L3270CDWY
Width - 527.000000
Paper handling - Maximum ISO A-series paper size - A4
Paper handling - ISO A-series sizes (A0...A9) - A4, A5, A6
Paper handling - ISO C-series sizes (C0...C9) - C5
Paper handling - Non-ISO print media sizes - Executive
Paper handling - Paper tray media weight - 60 - 163 g/m²
Paper handling - Paper tray media types - Envelopes
Paper handling - Borderless printing media sizes - Letter
Paper handling - Envelopes sizes - C5, DL, Monarch
Brand - Brother
BrandPartCode - HL-L3270CDW
Ports & interfaces - Standard interfaces - Ethernet, USB, Wireless LAN
Ports & interfaces - Direct printing - Yes
Ports & interfaces - USB 2.0 ports quantity - 1
ProductName - HL-L3270CDW
ShortSummaryDescription - Brother HL-L3270CDW, LED, Colour, 2400 x 600 DPI, A4, 24 ppm, Duplex printing
System requirements - Other operating systems supported - Android, iOS
System requirements - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.13 High Sierra
System requirements - Windows operating systems supported - Windows 10, Windows 10 Education, Windows 10 Education x64, Windows 10 Enterprise, Windows 10 Enterprise x64, Windows 10 Home, Windows 10 Home x64, Windows 10 IOT Core, Windows 10 Pro, Windows 10 Pro x64, Windows 7, Windows 7 Enterprise, Windows 7 Enterprise x64, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows 7 x64, Windows 8, Windows 8 Enterprise, Windows 8 Enterprise x64, Windows 8 Pro, Windows 8 Pro x64, Windows 8 x64, Windows 8.1, Windows 8.1 Enterprise, Windows 8.1 Enterprise x64, Windows 8.1 Pro, Windows 8.1 Pro x64, Windows 8.1 x64
System requirements - Server operating systems supported - Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2008 x64, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016, Windows Server 2016 x64
Colour printing - Yes
Printing - Maximum resolution - 2400 x 600 DPI
Printing - Duplex print speed (black, normal quality, A4/US Letter) - 4 ppm
Printing - Duplex print speed (colour, normal quality, A4/US Letter) - 4 ppm
Printing - Duplex printing mode - Auto
Printing - Duplex printing - Yes
Printing - Economical printing - Yes
Printing - Time to first page (black, normal) - 14 s
Printing - N-up printing - 2, 4, 9, 16, 25
Printing - Secure printing - Yes
Printing - Colour - Yes
Printing - Print speed (black, normal quality, A4/US Letter) - 24 ppm
Printing - Print speed (colour, draft quality, A4/US Letter) - 24 ppm
Printing - Print technology - LED
Printing - Warm-up time - 24 s
Print speed (black, normal quality, A4), ppm - 24
Print speed (colour, normal quality, A4), ppm - 24
Print technology - Laser color
Print technology resolution, DPI - 600 x 600
Standard interfaces - HI-SPEED USB 2.0
Standard interfaces - ETHERNET 10 / 100 BASE TX
Standard interfaces - IEEE 802.11 B/G/N
Standard input capacity, sheets - 250
Weight - 22.100000
Weight, g - 18 300
Weight & dimensions - Height - 252 mm
Weight & dimensions - Depth - 461 mm
Weight & dimensions - Width - 439 mm
Weight & dimensions - Weight - 18.3 kg
Network - Wi-Fi - Yes
Network - Wi-Fi standards - 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n)
Network - Wi-Fi Direct - Yes
Network - Near Field Communication (NFC) - Yes
Network - Ethernet LAN - Yes
Network - Ethernet LAN data rates - 10,100 Mbit/s
Network - Cabling technology - 10/100Base-T(X)
Network - Mobile printing technologies - Apple AirPrint, Brother iPrint & Scan, Google Cloud Print, Mopria Print Service
Network - Supported network protocols (IPv4) - ARP, RARP, BOOTP, DHCP, APIPA(Auto IP), WINS/NetBIOS name resolution, DNS Resolver, mDNS, LLMNR responder, LPR/LPD, Custom Raw Port/ Port9100, SMTP Client, IPP/ IPPS, FTP Client and Server, CIFS Client, TELNET Server, SNMPv1/v2c/v3, HTTP/HTTPS server, TFTP client and server, ICMP, Web Services (Print/ Scan), SNTP Client
Network - Supported network protocols (IPv6) - NDP, RA, DNS resolver, mDNS, LLMNR responder, LPR/LPD, Custom Raw Port/Port9100, IPP/IPPS, SMTP Client, FTP Client and Server, CIFS Client, TELNET Server, SNMPv1/v2c/ v3, HTTP/HTTPS server, TFTP client and server, ICMPv6, SNTP Client, Web Services (Print/Scan)
Network - Security algorithms - 64-bit WEP, 128-bit WEP, EAP-FAST, EAP-MD5, EAP-TLS, EAP-TTLS, HTTPS, IPPS, PEAP, SMTP-AUTH, SNMP, SSL/TLS, WPA-AES, WPA-PSK, WPA-TKIP, WPA2-AES, WPA2-PSK, WPA2-TKIP
Network - Network ready - Yes
Network - Web-based management - Yes
Network ready - Yes
ShortDescription -
Sustainability - Sustainability certificates - ENERGY STAR
URL - https://www.brother.co.uk/printers/colour-laser-printers/hl-l3270cdw
Performance - Sound pressure level (printing) - 47 dB
Performance - Sound pressure level (quiet mode) - 43 dB
Performance - Noise level (ready) - 33 dB
Performance - Internal memory - 256 MB
Internal memory, MB - 256
Input & output capacity - Manual feeder - Yes
Input & output capacity - Total input capacity - 250 sheets
Input & output capacity - Total output capacity - 150 sheets
Input & output capacity - Maximum input capacity - 251 sheets
Input & output capacity - Total number of input trays - 1
Input & output capacity - Paper input type - Paper tray
455,13 €
Brother HL-L3270CDW
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos