Canon Pixma MG3650S, Black

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 177869 Produkto kodas: 0515C106
Sandėlyje yra 22 vnt.
Garantija: 2 metų
67,03 €
Pristatymo parinktys Daugiau apie pristatymą
  • Atsiimkite Omniva terminale 1,99 €: 05.04.2024
  • Atsiimkite DPD terminale 1,99 €: 05.04.2024
  • Pristatymas Lietuvoje (DPD kurjerių paštas) 3,99 €: 05.04.2024
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Max. aprašymo dydis: A4
  • Spausdinimo būdas: Rašalinis
  • Spausdinimo greitis (mono): 9 ppm
  • Spausdinimo skiriamoji geba: 4800 x 1200 dpi
  • Kasečių skaičius: 2
Aprašymas
Pagrindinė informacija
Max. aprašymo dydis A4

Kieko popieriaus lakštų galima patalpinti spausdinių talpinmo vietoje ir išspausdinti duotu spausdintuvu. Jei spausdintuvo formatas yra, pvz., A4, spausdintuvas lengvai gali atspausdinti mažesnio formato popierių, pvz., A5. Ši galimybės riba yra apibrėžta, ją galima sužinoti skaitant detalizuotą specifikaciją apie atspaudų apimtį ir popieriaus formos palikymą .

Spausdinimo būdas Rašalinis

Spausdinimo forma yra pagrindinis spausdintuvo pasirinkimo kriterijus, nes nurodo spausdintuvo pritaikymą.

Tintes - ši technologija patiks tiem, kurie nori spausdinti aukštos kokybės spalvotas nuotraukas. Išlaidos vienam spausdinimui palyginti didelės, rašalo kasetės ilgai nenaudojamos uždžiūva.

Juodai baltas lazerinis - ekonomiškai naudingesnis spausdinimo būdas, kuris suteikia geros kokybės juodai balto dokumento atspaudą už mažesnę kainą. Geriausias pirkinys namams ir įstaigos reikmėms. Brangesnių modelių spausdintuvai turi iš esmės talpesnę spausdintuvo kasetę, kuri, jei ilgą laiką spausdinama daugiau nei dešimt lapų per dieną, be abejo atsipirks.

Spalvotas lazerinis - ši technologija leidžia spausdinti juodai baltus atspaudus tokia pačia kaina už lapą, kaip juodai balti lazeriniai spausdintuvai, taip pat daryti spalvotus atspaudus palyginti nedidelėmis kainomis už atspaudą.

Šios technologijos spalvoto atspaudo kokybė yra daug žemesnė negu rašalo kasetės, todėl šį prietaisą verta įsigyti tik tuomet, jei kiekvieną dieną reikia atspausdinti dešimtis spalvotų grafikų, maketų, produktų pavyzdžių nuotraukų, spalvotų logotipų. Nuotraukų spausdinimui ši technologija šiuo metu nera pritaikyta.

Kieko popieriaus lakštų galima patalpinti spausdinių talpinmo vietoje ir išspausdinti duotu spausdintuvu. Jei spausdintuvo formatas yra, pvz., A4, spausdintuvas lengvai gali atspausdinti mažesnio formato popierių, pvz., A5. Ši galimybės riba yra apibrėžta, ją galima sužinoti skaitant detalizuotą specifikaciją apie atspaudų apimtį ir popieriaus formos palikymą .

Spausdinimo greitis (mono) 9 ppm

Vidutinis kokybės rodiklis yra kiek juodai baltų puslapių 5% vidutiniu padengimu šis spausdintuvas sugeba išspausinti per minutę.

Spausdinimo skiriamoji geba 4800 x 1200 dpi

Spausdintuvo skiriamoji geba nusako, kiek taškų (pikselių) horizontalėje ir vertikalėje gali atspausdinti spausdintuvo galvutė. Naudojantis įvairiais pagalbiniais metodais spausdintuvas gali spausdinti su aukšta skiriamąja geba. Šis parametras nurodo natūralią spausdintuvo skiriamąją gebą be kompresijos naudojimo. Aukštesnė skiriamoji geba reiškia aukštesnę atvaizdo kokybę ir detalizavimą.

Funkcionalumas
ADF (automatinis dokumentų tiektuvas) Nėra

ADF nurodo automatinį dokumento perdavimą. Tai vykdoma specialaus skenerio dangčio pagalba, kuriame galima sutalpinti keletą lapų vienu metu, tam, kad, pavyzdžiui, nukopijuotų ar nuskenuotų dokumentų paketą.

Automatinio dvipusio spausdinimo funkcija Yra

Abipusio marginimo galimybė, kuri dažnai tiktai galima pausiau automatiniu būdu, reiškia, kad spausdintuvas spausdina lapus iš vienos puses, o po to naudotojas turi atspausdintą paketą iš naujo rankiniu būdu įdėti stumdamas.

paprastai būna Duplex spausdintuvai, kurie patys apverčia lapus spaudinant. Prieš įsigydami spausdintuvą, perskaitykite detalizuotą specifikaciją, kuri vykdoma Duplex funkcija.

Funkcija Faksas Nėra

Galimybė prietaisą sujungti su telefono linija ir laidiniu telefonu, kad galėtų siųsti fakso siuntinius.

Funkcija Kopijuotojas Yra

Galimybė patalpinti atspausdintą dokumentą paduoti ir nukopojuoti.

Kasečių skaičius 2

Kiek kasečių arba rašalo kasečių yra spausdintuve. Rašalinių atspaudų atveju, didesis kasetės skaičius reiškia geresnę atspaudo kokybę ir ekonomiškesnį kasečių keitimą.

Skeneris Yra

Galimybė patalpinti atspausdintą dokumentą paduoti ir gauti nuskenuotą dokumento variantą kompiuteryje, skaitmenine forma.

Uostai ir įranga
Prijungimas LPT Nėra

Tai jau pasnenęs standartas, būtinas tiktai atskirais atvejais, kai įmonė naudoja DOS programinę įrangą, kuri nesugeba spausdinti kitais portais tik LPT. Šis sujungimo būdas labai lėtas, todėl daužniausia skenerių LPT palaikoma ir daug greitesnė USB arba LAN jungtis.

Prijungimas LAN Yra

Labai naudinga funkcija, jei spausdintuvas bus naudojamas keleto tinklu sujungtų kompiuterų. Jei turi LAN jungtį, spausdintuvas gali būti perkeliamas į bet kurią vietą, kur prieinamas tinklas ir elektros energija ir daryti atspaudus iš bet kurio kompiuterio be būtinybės prijungti spausdintuvą prie kurio nors kompiuterio bei laikyti šį visada įjungtą.

USB ryšys Yra

Stabiliausias, patogiausias ir greičiausias spausdintuvo prijungimo būdas, kai spausdintuvas yra šalia kompiuterio ir juo naudojamasi iš vieno kompiuterio. USB jungtis yra prieinama praktiškai visiuose portatyviniuose kompiuteriuose ir staliniuose kompiuteriuose.

Belaidžiai ryšiai
Prijungimas WiFi Yra

Puikus būdas prijungti spausdintuvą prie bevielio tinklo, jei namuose ar įstaigoje naudojate tiktai bevielį tinklų jungimą, arba ir spausdintuvas bus laikomas vietoje, kurioje nebus galimybės pasiekti LAN kabelį.

Prijungimas Bluetooth Nėra

Galimybė sujungti šį spausdintuvą su kmžompiuteriu naudojant Bluetoth bevielį sujungimą. Paprastai ši jungtis yra prieinama vidutinės ir brangios klasės partatyviniuose kompiuteriuose. Staliniuose kompiuteriuose Bluetooth būna retai, todėl, kad būtų galima panaudoti šią funkciją, už nedinelę papildom kainą teks įsigyti USB Bluetooth siųstuvą.

USB kabelis
Išsamesnė specifikacija
1 kategorija - Spausdintuvas ir skeneris
2 kategorija - Daugiafunkcinis spausdintuvas
Aprašymas - PIXMA MG 3650S Naudodami šį kompaktišką "Wi-Fi" daugiafunkcį įrenginį galite lengvai prisijungti prie išmaniųjų įrenginių. Mėgaukitės greitu ir kokybišku spausdinimu, kopijavimu ir nuskaitymu dėl dvipusio spausdinimo funkcijos ir pasirenkamų XL rašalo kasečių. Kurkite ir spausdinkite patrauklias nuotraukas be kraštų Spausdinimas iš išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio ir skenavimas į jį Lengvai prisijunkite prie debesų saugyklos, naudodamiesi paslauga "PIXMA Cloud Link" Su XL rašalo kasetėmis daugiau atspaudų Vienodų atspaudų Smagu kurti savo sveikinimo atvirukus Prisijunkite, spausdinkite, kopijuokite ir skenuokite bet kokiu būdu naudodami "Wi-Fi" daugiafunkcį įrenginį, kuris užtikrina greitus ir aukštos kokybės atspaudus be kraštų Su "Canon" FINE kasečių sistema ir iki 4800 dpi spausdinimo raiška galite spausdinti nuostabias nuotraukas be kraštų su daugybe detalių ir profesionalius dokumentus su ryškiu tekstu. Dėl 9,9 vaizdo / min (mono) ir 5,7 vaizdo / min (spalvoto) spausdinimo greičio pagal ESAT ISO standartą 10 × 15 cm nuotrauką be rėmelio atspausdinsite maždaug per 44 sekundes. Sklandus spausdinimas ir nuskaitymas naudojant išmaniuosius įrenginius ir programą "Canon PRINT" Dėl prieigos taško režimo jums nereikia interneto ryšio Vartotojas ir spausdintuvas bendradarbiauja su išmaniuoju telefonu. Tiesiog atsisiųskite "Canon PRINT" programą ir pradėkite spausdinti bei nuskaityti naudodami išmanųjį telefoną ar planšetinį kompiuterį ir turėkite tiesioginę prieigą prie paslaugų debesyje. Prieigos taško režimas leidžia sukurti belaidį tinklą ad hoc režimu, todėl galite spausdinti ir skenuoti neprisijungę prie "Wi-Fi" tinklo ar nesinaudodami internetu.
Atraskite kūrybinę spausdinimo ir nuskaitymo debesyje laisvę dėl PIXMA "Cloud Link" paslaugos Patobulinta "PIXMA Cloud Link" paslauga leidžia per kelias sekundes spausdinti nuotraukas iš "Facebook", "Instagram" ir internetinių nuotraukų albumų, spausdinti ir nuskaityti dokumentus debesijos paslaugose, pavyzdžiui, "GoogleDrive", "OneDrive" ir "Dropbox", ir net pridėti ir siųsti nuskaitytus failus ir vaizdus el. paštu - viskas be kompiuterio *. Daugiau atspausdinimų kuo daugiau su pasirenkamomis XL rašalo kasetėmis ir automatiniu dvipusiu dokumentų spausdinimu Minimalus atliekų kiekis ir maksimalus taupymas. Naudodami pasirenkamas XL rašalo kasetes galite atspausdinti daugiau puslapių, o automatinis dvipusis spausdinimas taupo popierių, todėl išlaidos sumažėja iki 50 %. Smagu kurti asmeninius sveikinimo atvirukus, kalendorius ir kitą medžiagą dėl paslaugos "Easy-Photo Print +" Paslauga "Easy-Photo Print +" leidžia atlikti patrauklius kūrybinius eksperimentus. Naudodamiesi šia žiniatinklio paslauga galite lengvai kurti ir spausdinti sveikinimo atvirukus, nuotraukų koliažus ir daugelį kitų daiktų naudodami savo nuotraukas iš planšetinio kompiuterio, kompiuterio ar debesijos paslaugos. * Skenavimo į debesiją ir el. pašto funkcijos galimos tik naudojant originalius "Canon" rašalus.
Aprašymas - Spalvų tipas: spalvotas, 1 mėn. įkrovos: nėra informacijos, Spausdinimo technologija: rašalinė, Skiriamoji geba: 4800 x 1200 dpi, Greitis (nespalvotas): 9,9 ppm, Greitis (spalvotas): 5,7 ppm, Operatyvioji atmintis: nežinoma, Maksimalus popieriaus dydis: A4, Abipusio spausdinimo režimas: taip, Jungties tipas: USB 2.0, Wifi: Taip, Fakso funkcija: Ne, Fakso atmintis: Ne, Kopijavimo funkcija: Taip, Kopijavimo greitis (nespalvotai): 2,7 kopijos/min, Kopijavimo greitis (spalvotai): 2,7 kopijos/min, Skenavimo funkcija: Taip, Skenavimo raiška: 1200 x 2400 dpi, Garantija: 2 metai
ARTIKEL1 - PIXMA MG3650S - JUODAS
ARTIKEL2 - .
Aukštis - 152 mm
Belaidis ryšys - "WiFi"
Bendra - Funkcijos - Kopijuoti
Bendra - Funkcijos - Nuotraukų spausdinimas
Bendra - Funkcijos - Skenuoti
Bendra - Funkcijos - Spausdinimas
Bendra - Funkcijos - Spausdinimas be ribų
Bendra - Galia (W) - 16
Bendra - Galia (W) - 16
Bendra - Galia (W) - 16
Bendra - Galia (W) - 16
Bendra - Garsinis triukšmas - 43.5 dB
Bendra - Maitinimas - 100 – 240 V AC, 50/60 Hz
Bendra - Maitinimas - 100 – 240 V AC, 50/60 Hz
Bendra - Maitinimo šaltinis - 100 – 240 V AC, 50/60 Hz
Bendra - Mityba - 100-240 V kintamosios srovės, 50/60 Hz
Bendra - Tipas - "viskas viename" spausdintuvas
Bendra - Tipas - "viskas viename" spausdintuvas
Bendra - Tipas - Rašalinis spausdintuvas
Bendra - Tipas - Tindiprinter
Bendra - Tipas - Tintes printeris
Bendra - Tipas - Viskas viename spausdintuve
Bendra - Triukšmo lygis - 43,5 dB
Bendra - Triukšmo lygis - 43,5 dB
Bendra - Triukšmo lygis - 43.5 dB
Bendra - Šaldytuvo tipas - "viskas viename" spausdintuvas
Bendra - Šaldytuvo tipas - Rašalinis spausdintuvas
Bendrasis svoris - 6.85 kg
Bendrosios nuostatos - Ekranas - Ei
Bendrosios nuostatos - Ekranas - Ne
Bendrosios nuostatos - Ekranas - Ne
Bendrosios nuostatos - Ekranas - Nē
Bendrosios nuostatos - Funkcijos - Fotoprint
Bendrosios nuostatos - Funkcijos - Kopijavimas
Bendrosios nuostatos - Funkcijos - Kopijavimas
Bendrosios nuostatos - Funkcijos - Kopijavimas iš
Bendrosios nuostatos - Funkcijos - Nuotraukų spausdinimas
Bendrosios nuostatos - Funkcijos - Nuotraukų spausdinimas
Bendrosios nuostatos - Funkcijos - Nuskaityti į
Bendrosios nuostatos - Funkcijos - Skenavimas
Bendrosios nuostatos - Funkcijos - Skenuoti
Bendrosios nuostatos - Funkcijos - Spausdinimas
Bendrosios nuostatos - Funkcijos - Spausdinimas
Bendrosios nuostatos - Funkcijos - Spausdinimas be ribų
Bendrosios nuostatos - Funkcijos - Spausdinimas be sienų
Bendrosios nuostatos - Funkcijos - Spausdinimas be verslo
Bendrosios nuostatos - Funkcijos - Spausdinti
brūkšninis kodas - 4549292126815
category_en - Spausdintuvai ir priedai
category_et - Spausdintuvai ir priedai
category_lv - Spausdintuvai ir priedai
category_ru - Spausdintuvai ir priedai
description_en - Prisijunkite prie išmaniųjų įrenginių ir debesies naudodami šį nebrangų, kompaktišką "WiFi All-In-One" įrenginį. Mėgaukitės greitu ir kokybišku spausdinimu, kopijavimu ir nuskaitymu su pasirenkamomis XL rašalo kasetėmis. Nebrangus "WiFi" daugiafunkcis spausdintuvas - greiti ir kokybiški spaudiniai Kompaktiškas ir nebrangus šis daugiafunkcis spausdintuvas užtikrina puikias nuotraukas be kraštų ir ryškius, aiškius dokumentus. Sklandus ryšys su debesimi ir išmaniaisiais įrenginiais užtikrina lengvą prisijungimą, o pasirenkamos XL rašalo kasetės ir automatinis dvipusis spausdinimas taupo pinigus ir laiką. Nepriekaištingi begarsiai spaudiniai Be vargo spausdinkite nuostabias begarses nuotraukas nuo 4 × 6 colių iki A4 formato, kupinas smulkių detalių, ir dokumentus su ryškiu tekstu, kad pasiektumėte aukštos kokybės rezultatus. Momentinė prieiga Mėgaukitės nesudėtingu spausdinimu, kopijavimu ir nuskaitymu naudodamiesi išmaniuoju telefonu ar planšetiniu kompiuteriu arba tiesiogiai pasiekite debesų saugyklą per "PIXMA Cloud Link" - visa tai dėl "Canon PRINT" programėlės. Debesijos laisvė Spausdinkite ir nuskaitykite dokumentus į debesijos paslaugas, pavyzdžiui, "GoogleDrive", "OneDrive" ir "Dropbox". Taip pat galite pridėti ir siųsti nuskaitytus failus tiesiogiai el. paštu - visa tai be kompiuterio. Maksimaliai išnaudokite savo pinigus Sumažinkite atliekų kiekį ir sutaupykite iki 50 % daugiau lėšų, palyginti su standartinėmis kasetėmis, naudodami pasirenkamas XL rašalo kasetes ir automatinį dvipusį spausdinimą. Būkite kūrybingi Išlaisvinkite savo vidinį menininką su "Creative Park" ir "Easy-PhotoPrint" redaktoriumi. Naudodamiesi programėle kurkite atvirukus, kalendorius ir kt. naudodami nuotraukas iš planšetinio kompiuterio, kompiuterio ar debesies.
description_et - Prisijunkite prie išmaniųjų įrenginių ir debesijos paslaugų naudodami šį kompaktišką ir nebrangų "viskas viename" įrenginį su "WiFi" ryšiu. Mėgaukitės greitu ir kokybišku spausdinimu, kopijavimu ir nuskaitymu su pasirenkamomis XL rašalo kasetėmis. Įperkamas universalusis spausdintuvas su "Wi-Fi" ryšiu, kuris greitai ir kokybiškai spausdina Kompaktiškas ir nebrangus universalusis spausdintuvas spausdina puikias nuotraukas be kraštų ir aiškaus teksto dokumentus. Sklandus ryšys su debesijos paslaugomis ir išmaniaisiais įrenginiais užtikrina lengvą prisijungimą, o pasirenkamų XL rašalo kasečių naudojimas ir automatinis dvipusis spausdinimas padeda taupyti laiką ir pinigus. Nepriekaištingas spausdinimas be apvadų Lengvai spausdinkite nuostabias, detalias nuotraukas be apvadų nuo 4 x 6 colių iki A4 formato ir kurkite dokumentus su ryškiu tekstu, kad pasiektumėte geriausių rezultatų. Greita prieiga Spausdinkite, kopijuokite ir nuskaitykite tiesiai iš išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio arba naudokitės greita prieiga prie debesijos paslaugų su "PIXMA Cloud Link" - visa tai įmanoma su "Canon PRINT" programa. "Freedom" su "Cloud Print" ir nuskaitykite dokumentus į debesijos paslaugas, tokias kaip "GoogleDrive", "OneDrive" ir "Dropbox". Taip pat galite tiesiogiai pridėti ir siųsti nuskaitytus failus el. paštu - ir visa tai be asmeninio kompiuterio. Didžiausia vertė Pakeitę standartines rašalo kasetes pasirenkamomis XL rašalo kasetėmis ir naudodami automatinį dvipusį spausdinimą, sumažinsite atliekų kiekį ir sutaupysite iki 50 % išlaidų. Būkite kūrybingi Išlaisvinkite savo vidinį menininką su "Creative Park" ir "Easy-PhotoPrint Editor". Naudokite programėlę planšetiniame kompiuteryje, kompiuteryje arba debesyje ir kurkite korteles, kalendorius ir dar daugiau.
description_lv -
description_ru -
description_short_en - Visapusiškas rašalinis spausdintuvas Idealiai tinka namų vartotojams Praktiškas "WiFi" ryšys Mobilusis spausdinimas Prisijungia prie išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio
description_short_et - "All-in-One" rašalinis spausdintuvas Idealiai tinka namų vartotojams Patogus "WiFi" ryšys Patogus mobilusis spausdinimas Suderinamas su išmaniaisiais įrenginiais
description_short_lv - "All-in-One" rašalinis spausdintuvasTinkamas namų vartotojamsPraktiškas "WiFi" ryšysMobilusis spausdinimasPrisijungimas prie išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio
description_short_ru -
dimensionalWeight - 8766
Dizainas - aukštis (mm) - 152
Dizainas - aukštis (mm) - 152
Dizainas - aukštis (mm) - 152
Dizainas - aukštis (mm) - 152
Dizainas - gylis (mm) - 304
Dizainas - gylis (mm) - 304
Dizainas - gylis (mm) - 304
Dizainas - gylis (mm) - 304
Dizainas - plotis (mm) - 449
Dizainas - plotis (mm) - 449
Dizainas - plotis (mm) - 449
Dizainas - plotis (mm) - 449
Dizainas - Produkto spalva - Juoda
Dizainas - Rinkos pozicionavimas - Namai ir biuras
Dizainas - Spalva - Juoda
Dizainas - Spalva - Juoda
Dizainas - Spalva - Juoda / sidabrinė
Dizainas - Spalva - Turi
Dizainas - Svoris (g) - 5400
Dizainas - Svoris (g) - 5400
Dizainas - Svoris (g) - 5400
Dizainas - Svoris (g) - 5400
Dizainas - Įmontuotas ekranas - Ne
Dizainas > Gaminio spalva - Juoda
Dvipusis spausdinimas - Automatinis
dydisX - 495
EAN - 4549292126815
ean - 4549292126815
EANCode - 4549292126815
Eans - 4549292126815
EAN_kodas - 4549292126815
Eksploatacinės medžiagos - Didelės talpos kasetės - CL-541XL
Eksploatacinės medžiagos - Didelės talpos kasetės - PG-540XL
Eksploatacinės medžiagos - rašalo kasečių skaičius - 2
Eksploatacinės medžiagos - Rašalo tipas - CL-541
Eksploatacinės medžiagos - Rašalo tipas - PG-540
Eksploatavimo sąlygos - Darbinė santykinė drėgmė (H-H) - 10 - 90%
Eksploatavimo sąlygos - Darbinė temperatūra (T-T) - 5 - 35 °C
Ethernet - Ne
Faksas - faksimilinis ryšys - Ne
Fakso specifikacijos -
feature_group_en - Spausdintuvai
feature_group_et - Printerid
feature_group_lv - Printeri
feature_group_ru - Spausdintuvai
Formatas - 100 x 150 mm
Formatas - 130 x 180 mm
Formatas - 200 x 250 mm
Formatas - A4
Formatas - A5
Formatas - B5
Funkcijos - Kopijavimo aparatas
Funkcijos - Skeneris
Funkcijos - Spausdintuvas
Funkcijos - Spausdinimo kasečių skaičius - 2
Funkcijos > Medijos tipas - A4, A5, B5, 10x15 cm, 13x18 cm, 20x25 cm, vokai (DL, COM10), raidiniai, juridiniai.
Galia - Energijos suvartojimas (vidutinis veikimo laikas) - 16 W
gamintojas - "Canon"
Gamintojas - "Canon"
Gamintojas - "Canon"
Gamintojo kodas - 0515C106AA
Gamintojo kodas - 0515C106AA
Gamintojo produkto pavadinimas - PIXMA MG3650S
Gamintojo produktų grupė - Daugiafunkcinis spausdintuvas
gamintojo_kodas - 0515C106
Garantija -
garantija - 12
Garantija - 24
GarantijaInformacija - 2 metai
garantijaType - F
garantijos_tipas - išorinis
GRUPPE1 - Spausdintuvas / kopijavimo aparatas / faksas
GRUPPE2 - Rašalinis spausdintuvas "viskas viename
GTIN - 4549292126815
Gylis - 304 mm
HSTNUMBER - 0515C106
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_47654_1.jpg
Išplėtimo parinktys -
Jungtis - USB 2.0 - Taip
Jungtys - 1 x USB (B tipo)
Kategorija - Biuro įranga :: Daugiafunkciniai (MFP) spausdintuvai
Kategorija - Daugiafunkciniai spausdintuvai
Kategorija - Root/Elektronika/PC periferiniai įrenginiai/Spausdintuvai, 3D spausdintuvai ir braižytuvai/Taškinis spausdintuvas
Kategorija_1 - Spausdinimas
Kategorija_2 - Rašaliniai spausdintuvai - Multifuncional
Kitos funkcijos -
Kitos funkcijos - "PictBridge - Taip
Kodas - 0515C106
Kopijavimas - Didžiausias kopijų skaičius - 21 egzempliorius
Kopijavimas - Kopijavimas - Spalvotas kopijavimas
Kopijavimo aparato specifikacijos - Kopijavimo greitis: sFCOT: maždaug 22 s, sESAT: maždaug 2,7 vaizdų / min, Daugkartinės kopijos, 21 kopija (maks.) Kopijavimo funkcijos: Dokumentų kopijavimas (paprastas popierius), kopijavimas be kraštų, kopijavimas keičiant dydį, puslapių derinimas
Kopijavimo aparato specifikacijos - Kopijavimo aparato funkcijos - Beveik kopija
Kopijavimo aparato specifikacijos - Kopijavimo aparato funkcijos - Dokumentų kopijavimas
Kopijavimo aparato specifikacijos - Kopijavimo funkcijos - Dokumentų kopijavimas
Kopijavimo aparato specifikacijos - Kopijavimo funkcijos - Kopija be sienų
Kopijavimo aparato specifikacijos - Kopijavimo greitis - 2,7 ipm
Kopijavimo aparato specifikacijos - Kopijavimo greitis - 2,7 vaizdų per minutę
Kopijavimo aparato specifikacijos - Kopijų skaičius - 21
Kopijavimo aparato specifikacijos - Kopijų skaičius - 21
Kopijavimo aparato specifikacijos - Kopijų skaičius - 21
Kopijavimo aparato techniniai duomenys - Kopijavimo aparato funkcijos - Dokumentų kopijavimas
Kopijavimo aparato techniniai duomenys - Kopijavimo aparato funkcijos - Kopija be kraštų
Kopijavimo aparato techniniai duomenys - Kopijavimo aparato greitis - 2,7 ipm
Kopijavimo aparato techniniai duomenys - Kopijų skaičius - 21
Kopijavimo aparato techninės specifikacijos - Kopijavimo funkcijos - Dokumento kopijavimas
Kopijavimo aparato techninės specifikacijos - Kopijavimo funkcijos - Kopijavimas be verslo
Kopijavimo aparato techninės specifikacijos - Kopijavimo greitis - 2,7 vaizdų per minutę
LargeDescHTML - "Canon PIXMA MG3650SICPrisijunkite prie išmaniojo įrenginio ir "mServices" naudodami šį nebrangų ir kompaktišką daugiafunkcį įrenginį su "Wi-Fi" funkcija. Mėgaukitės tikru, aukštos kokybės spausdinimu, kopijavimu ir nuskaitymu su nebrangiomis kompiuterio XL rašalo kasetėmis.Nebrangus daugiafunkcinis spausdintuvas su "Wi-Fi" ryšiu - greiti ir aukštos kokybės spaudiniaiKompaktiškas ir nebrangus - šis daugiafunkcinis spausdintuvas užtikrina puikias nuotraukas be kraštų ir ryškius, aiškius dokumentus. Sklandus prisijungimas prie bendrųjų paslaugų ir išmaniųjų telefonų užtikrina greitą prisijungimą, o XL rašalo kasetė ir automatinis dvipusis spausdinimas leidžia taupyti laiką ir pinigus.Gražūs begarsiai spaudiniaiSpausdinkite 4 x 6 colių A4 formato nuotraukas be jokių pastangų ir gaukite aukštos kokybės rezultatus - nuotraukas su smulkiomis detalėmis ir dokumentus su ryškiu tekstu.Mėgaukitės spausdinimu, kopijavimu ir nuskaitymu vienu spustelėjimu išmaniuoju telefonu ar planšetiniu kompiuteriu arba naudodamiesi PIXMA Cloud Link - visa tai galima pasiekti tiesiai iš mkoa saugyklos, naudojant programą Canon PRINT.Naršymas debesyjeSpausdinkite ir nuskaitykite* dokumentus į bendrai naudojamas paslaugas, tokias kaip GoogleDrive, OneDrive ir Dropbox. Nuskenuotus failus galite pridėti tiesiai prie el. laiško ir atsisiųsti - kompiuterio nereikia.Techniniai duomenysBezlaidis saugojimas ir kopijavimasPc XL rašalo kasetės, kurias galima atsisiųstiVisos kokybės nuotraukų spausdinimas be popieriausCanon PRINT programaPIXMA Cloud Link*FINE kasetėAutomatinis dvipusis spausdinimasPopieriaus padavimas iš priekioPakuotėUniversalus spausdintuvas PIXMA MG3650S2 FINE kasetėsServo laidasSpausdinti CD-ROM ir kitus dokumentus*Skenuoti į mCommerce ir el.el. paštu gali siųsti tik originalaus "Canon" rašalo naudotojai.
Logistikos duomenys - Suderintos sistemos (HS) kodas - 84433100
LongDesc - Canon PIXMA MG3650SŠiuo nebrangiu, kompaktišku "Wi-Fi" daugiafunkciniu fotoaparatu galite prisijungti prie išmaniųjų įrenginių ir debesies. Mėgaukitės greitu ir kokybišku spausdinimu, kopijavimu ir nuskaitymu su pasirenkamomis XL rašalo kasetėmis.Įperkamas "Wi-Fi" daugiafunkcinis spausdintuvas greitiems ir kokybiškiems spaudiniamsKompaktiškas ir nebrangus šis daugiafunkcinis spausdintuvas užtikrina puikias nuotraukas be kraštų ir ryškius, aiškius dokumentus. Sklandus ryšys su debesimi ir išmaniaisiais įrenginiais užtikrina lengvą prisijungimą, o pasirenkamos XL rašalo kasetės ir automatinis dvipusis spausdinimas taupo pinigus ir laiką.Pristabdomi bekraščiai spaudiniaiNesudėtingai spausdinkite nuostabias bekraštes nuotraukas nuo 4x6 colių iki A4 formato, užpildytas smulkiomis detalėmis, ir dokumentus su ryškiu tekstu, kad rezultatai būtų aukštos kokybės.Nutrūkstama prieigaMėgaukitės nesudėtingu spausdinimu, kopijavimu ir nuskaitymu naudodami išmanųjį telefoną ar planšetinį kompiuterį arba tiesiogiai pasiekite debesų saugyklą per "PIXMA Cloud Link" - visa tai dėl "Canon PRINT" programėlės.Dabartinė debesų laisvėSpausdinkite ir nuskaitykite* dokumentus į debesų paslaugas, pavyzdžiui, "GoogleDrive", "OneDrive" ir "Dropbox". Taip pat galite pridėti ir siųsti nuskaitytus failus tiesiai el. paštu - visa tai be kompiuterio.*Skenuoti į debesį ir skenuoti į el. paštą galima tik originalaus "Canon" rašalo naudotojamsSumažinkite savo pinigusSumažinkite atliekų kiekį ir sutaupykite iki 50 % lėšų, palyginti su mūsų standartinėmis kasetėmis, naudodami pasirenkamas XL rašalo kasetes ir automatinį dvipusį spausdinimą.KūrybiškumasIšlaisvinkite savo vidinį menininką su "Creative Park" ir "Easy-PhotoPrint Editor". Naudodamiesi programėle kurkite atvirukus, kalendorius ir kt. naudodami nuotraukas iš planšetinio kompiuterio, kompiuterio ar debesies.
LongProductName - 4800 x 1200 dpi, spalvotas, CIS, IEEE802.11 b/g/n, 5,4 kg, juodas
LongSummaryDescription - "Canon PIXMA MG3650S". Spausdinimo technologija: Spausdinimo technologija: rašalinė, spausdinimas: Maksimali raiška: spalvotas spausdinimas, Didžiausia raiška: Didžiausias raiškos koeficientas: 4800 x 1200 DPI. Kopijavimas: Spalvotas kopijavimas. Skenavimas: Spalvotas nuskaitymas, optinė nuskaitymo skiriamoji geba: 1200 x 2400 DPI. Didžiausias ISO A serijos popieriaus dydis: A4. Belaidis internetas. Tiesioginis spausdinimas. Produkto spalva: juoda
Maitinimas - Energijos suvartojimas (budėjimo režimas) - 1.4 W
Maitinimas - energijos suvartojimas (išjungta) - 0.1 W
Maitinimas - Energijos suvartojimas (kopijavimas) - 16 W
Maitinimas - kintamosios srovės įvesties dažnis - 50 - 60 Hz
Maitinimas - kintamosios srovės įėjimo įtampa - 100 - 240 V
Maksimalus spausdinimo greitis (spalvotas) - 5,7 p/min
Maksimalus spausdinimo greitis (vienspalvis) - 9,9 p/min
MANUFACTURER - CANON
matmenų aukštis - 380 mm
matmenų gylis - 225 mm
matmenų plotis - 500 mm
matmuo svoris - 8000 g
Medžiagos - didelės talpos kasetės - CL-541XL
Medžiagos - didelės talpos kasetės - PG-540XL
Medžiagos - rašalo kasečių skaičius - 2
Medžiagos - rašalo kasečių skaičius - 2
Medžiagos - tinkamas rašalas - CL-541
Medžiagos - tinkamas rašalas - PG-540
Medžiagos - tinkami dažai - CL-541
Medžiagos - tinkami dažai - PG-540
Medžiagos - XL rašalo kasetės - CL-541XL
Medžiagos - XL rašalo kasetės - PG-540XL
Modelis - PIXMA MG 3650S
MPN - 0515C106
name_et - "Canon" spausdintuvas PIXMA MG3650S, turi
Našumas > Spausdinimo technologija - Rašalinė
Nuoroda - https://www.canon-europe.com/printers/pixma-mg3650s/
Nuotraukų spausdinimas - Taip
Nuskaitymas - Didžiausia nuskaitymo sritis - 216 x 297 mm
Nuskaitymas - išvesties spalvų gylis - 24 bit
Nuskaitymas - nuskaitymo technologija - CIS
Nuskaitymas - optinio nuskaitymo skiriamoji geba - 1200 x 2400 DPI
Nuskaitymas - Skaitytuvo tipas - Plokščias skeneris
Nuskaitymas - įvesties spalvų gylis - 48 bit
Nuskaitymas > Didžiausia nuskaitymo raiška - 1200 x 2400 DPI
Originalios eksploatacinės medžiagos - Standartinės rašalo kasetės: Papildomos XL rašalo kasetės: PG-540 (juoda) CL-541 (spalvota): PG-540XL (juodos spalvos) CL-541XL (spalvotos)
Pakuotės funkcijos > Paletės kiekis - 20 vnt.
Pakuotės funkcijos > WEE klasifikacija - CL109:5:2017-04-01
Pakuotės turinys - Komplektuojama programinė įranga - MP tvarkyklė, įskaitant nuskaitymo įrankį "My Image Garden" su "Full HD Movie Print" 9 greitasis meniu "Easy-WebPrint EX" (atsisiųsti)
Pakuotės ypatybės > Bendrasis aukštis (mm) - 385 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis gylis (mm) - 225 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis plotis (mm) - 495 mm
Pakuotės ypatybės > EEĮ atliekų mokestis - Taip
Pakuotės ypatybės > Pakuotės kiekis - 1,00 vnt.
Pakuotės ypatybės > Popierius ir kartonas - 2523.00 g
Pakuotės ypatybės > Taros svoris (kg) - 2.523 kg
Pakuotės ypatybės > Tūrio (m3) - 0.042879375 m³
Pakuotės ypatybės > Įdėtas akumuliatorius - Ne
Palaikomas popierius - Didžiausia popieriaus įvestis - 100
Palaikomas popierius - Didžiausia popieriaus įvestis - 100
Palaikomas popierius - Popieriaus dydžiai - 10 × 15 cm
Palaikomas popierius - Popieriaus dydžiai - 10 × 15 cm
Palaikomas popierius - Popieriaus dydžiai - 13 × 18 cm
Palaikomas popierius - Popieriaus dydžiai - 13 × 18 cm
Palaikomas popierius - Popieriaus dydžiai - 20 × 25 cm
Palaikomas popierius - Popieriaus dydžiai - 20 × 25 cm
Palaikomas popierius - Popieriaus dydžiai - A4
Palaikomas popierius - Popieriaus dydžiai - A4
Palaikomas popierius - Popieriaus dydžiai - A5
Palaikomas popierius - Popieriaus dydžiai - A5
Palaikomas popierius - Popieriaus dydžiai - B5
Palaikomas popierius - Popieriaus dydžiai - B5
Palaikomas popierius - Popieriaus dydžiai - Laiškas
Palaikomas popierius - Popieriaus dydžiai - Laiško formatas
Palaikomas popierius - Popieriaus dydžiai - Teisinis
Palaikomas popierius - Popieriaus dydžiai - Teisinis formatas
Palaikomas popierius - Popieriaus dėklų skaičius - 1
Palaikomas popierius - Popieriaus kasečių skaičius - 1
Palaikomas popierius - popieriaus svoris - 64 – 105 g/m²
Palaikomas popierius - Popieriaus svoris - 64 – 105 g/m²
Palaikomas popierius - popieriaus svoris - 300 g/m²
Palaikomas popierius - Popieriaus svoris - 300 g/m²
Palaikomas popierius - Popieriaus tipai - Aploksnes (DL, COM10)
Palaikomas popierius - Popieriaus tipai - Fotografinis popierius
Palaikomas popierius - Popieriaus tipai - Fotopopierius
Palaikomas popierius - Popieriaus tipai - Paprastas popierius
Palaikomas popierius - Popieriaus tipai - Paprastas popierius
Palaikomas popierius - Popieriaus tipai - Perdavimo popierius
Palaikomas popierius - Popieriaus tipai - Perdavimo popierius
Palaikomas popierius - Popieriaus tipai - Vokai (DL, COM109
Palaikomi popieriaus tipai - Didžiausia popieriaus įvestis - 100
Palaikomi popieriaus tipai - Popieriaus dydžiai - 10 × 15 cm
Palaikomi popieriaus tipai - Popieriaus dydžiai - 13 × 18 cm
Palaikomi popieriaus tipai - Popieriaus dydžiai - 20 × 25 cm
Palaikomi popieriaus tipai - Popieriaus dydžiai - A4
Palaikomi popieriaus tipai - Popieriaus dydžiai - A5
Palaikomi popieriaus tipai - Popieriaus dydžiai - B5
Palaikomi popieriaus tipai - Popieriaus dydžiai - Laiškas
Palaikomi popieriaus tipai - Popieriaus dydžiai - Teisinis
Palaikomi popieriaus tipai - Popieriaus dėklų skaičius - 1
Palaikomi popieriaus tipai - Popieriaus svoris - 64 – 105 g/m²
Palaikomi popieriaus tipai - Popieriaus svoris - 300 g/m²
Palaikomi popieriaus tipai - Popieriaus tipai - Paprastas popierius
Palaikomi popieriaus tipai - Popieriaus tipai - Photopaber
Palaikomi popieriaus tipai - Popieriaus tipai - Transkripcija iš
Palaikomi popieriaus tipai - Popieriaus tipai - Vokai (DL, COM10)
Palaikomos operacinės sistemos - "Android"
Palaikomos operacinės sistemos - "iOS"
Palaikomos operacinės sistemos - "Mac OS
Palaikomos operacinės sistemos - "Windows 7
Palaikomos operacinės sistemos - "Windows 8
Palaikomos operacinės sistemos - "Windows 8.1
Palaikomos operacinės sistemos - "Windows 10
Palaikomos operacinės sistemos - "Windows Vista
Palaikomos operacinės sistemos - "Windows XP
Paraiška - Pagrindinis
Parama popieriui - Popieriaus tipai - Fotopopierius
Parama popieriui - Popieriaus tipai - Paprastas popierius
Parama popieriui - Popieriaus tipai - Perdavimo popierius
Parama popieriui - Popieriaus tipai - Vokai (DL, COM109
Pavadinimas - "Canon PIXMA MG3650s", daugiafunkcinis spausdintuvas (juodas, USB, WLAN, skenavimas, kopijavimas)
Pavadinimas - "Canon PIXMA MG3650S" A4 formato rašalinis spausdintuvas 4800 x 1200 DPI "Wi-Fi
Pavadinimas - "Canon PIXMA MG3650S" [juoda].
Pavadinimas - Daugiafunkcinis spausdintuvas | PIXMA MG3650S | Rašalinis spausdintuvas | Spalvotas | Daugiafunkcinis | A4 | Wi-Fi | Juodas
Pavadinimas - Juodos spalvos daugiafunkcinis spausdintuvas "Canon Pixma MG3650S
pavadinimas - Spausdintuvas PIXMA MG 3650S 0515C106AA juodas
Pavadinimas - T "Canon PIXMA MG3650S" rašalinis spausdintuvas 3in1/A4/WLAN/WiFi/Duplex juodas
pavadinimas_pl - "Canon" rašalinis spausdintuvas PIXMA MG3650S, juodos spalvos
pavadinimas_ru - Rašalinis spausdintuvas "Canon PIXMA MG3650S", juodas
Plotis - 449 mm
Popieriaus išvesties dėklas -
Popieriaus laikiklis - Popieriaus dėklų skaičius - 1
Popieriaus palaikymas - Didžiausia popieriaus įvestis - 100
Popieriaus palaikymas - Popieriaus dydžiai - 10 × 15 cm
Popieriaus palaikymas - Popieriaus dydžiai - 13 × 18 cm
Popieriaus palaikymas - Popieriaus dydžiai - 20 × 25 cm
Popieriaus palaikymas - Popieriaus dydžiai - A4
Popieriaus palaikymas - Popieriaus dydžiai - A5
Popieriaus palaikymas - Popieriaus dydžiai - B5
Popieriaus palaikymas - Popieriaus dydžiai - Laiškas
Popieriaus palaikymas - Popieriaus dydžiai - Teisinis
Popieriaus palaikymas - Popieriaus svoris - 64 – 105 g/m²
Popieriaus palaikymas - Popieriaus svoris - 300 g/m²
Popieriaus svoris (maks.) - 300 g/m²
Popieriaus svoris (min) - 64 g/m²
Popieriaus tvarkymas - Didžiausias ISO A serijos popieriaus dydis - A4
Popieriaus tvarkymas - ISO A serijos formatai (A0...A9) - A4, A5 FORMATAS
Popieriaus tvarkymas - ISO B serijos formatai (B0...B9) - B5
Popieriaus tvarkymas - ne ISO spausdinimo laikmenų dydžiai - Legal, Letter
Popieriaus tvarkymas - Nuotraukų popieriaus dydžiai (imperial) - 10x15,13x18,20x25
Popieriaus tvarkymas - Popieriaus dėklo laikmenos tipai - Didelės raiškos popierius, Matinis popierius, Fotopopierius, Pusiau blizgus popierius, Blizgus popierius, Marškinėlių pernešimas, Blizgus popierius, Vokai
Popieriaus tvarkymas - vokų dydžiai - 10, DL
Popieriaus tvarkymas > Didžiausias spausdinimo dydis - A4
Popieriaus įvesties dėklas - Priekinis dėklas: maks. 100 lapų (paprastas popierius)
Pratęsta garantija -
Prekės ženklas - "Canon"
prekės ženklas - "Canon"
Prekės ženklo dalies kodas - 0515C106
Pridedami priedai - PIXMA MG3650 daugiafunkcinis spausdintuvas FINE kasetės Maitinimo laidas Montavimo kompaktinis diskas Vadovai ir kiti dokumentai
Priedai - XL rašalo kasetės - CL-541XL
Priedai - XL rašalo kasetės - PG-540XL
Prietaisai - rašalo kasečių skaičius - 2
Prietaisai - Suderinami rašalo tipai - CL-541
Prietaisai - Suderinami rašalo tipai - PG-540
Prievadai ir sąsajos - Standartinės sąsajos - USB, belaidis LAN
Prievadai ir sąsajos - Tiesioginis spausdinimas - Taip
Prievadai ir sąsajos - USB prievadas - Taip
Prievadai ir sąsajos > Sąsaja - USB
producerCode - 0515C106
productName - "Canon PIXMA MG3650S" A4 formato rašalinis spausdintuvas 4800 x 1200 DPI "Wi-Fi
productSize - Normalus
Produkto pavadinimas - MG3650S
Programinė įranga - iš anksto įdiegta programinė įranga - "Easy-WebPrint EX
Programinė įranga - iš anksto įdiegta programinė įranga - "Easy-WebPrint EX
Programinė įranga - iš anksto įdiegta programinė įranga - "Easy-WebPrint EX
Programinė įranga - iš anksto įdiegta programinė įranga - Mano įvaizdžio sodas
Programinė įranga - iš anksto įdiegta programinė įranga - Mano įvaizdžio sodas
Programinė įranga - iš anksto įdiegta programinė įranga - Mano įvaizdžio sodas
Programinė įranga - iš anksto įdiegta programinė įranga - MP tvarkyklė, įskaitant nuskaitymo įrankį
Programinė įranga - iš anksto įdiegta programinė įranga - MP tvarkyklė su nuskaitymo funkcija
Programinė įranga - iš anksto įdiegta programinė įranga - MP tvarkyklė su nuskaitymo funkcija
Programinė įranga - Kompiuterio reikalavimai - "Internet Explorer 8
Programinė įranga - Kompiuterio reikalavimai - 3,1 GB laisvos vietos diske
Programinė įranga - Sistemos reikalavimai - "Internet Explorer 8
Programinė įranga - Sistemos reikalavimai - "Internet Explorer 8
Programinė įranga - Sistemos reikalavimai - "Internet Explorer 8
Programinė įranga - Sistemos reikalavimai - 3,1 GB laisvos vietos diske
Programinė įranga - Sistemos reikalavimai - 3,1 GB laisvos vietos diske
Programinė įranga - Sistemos reikalavimai - 3,1 GB laisvos vietos diske
Programinė įranga - suderinamos operacinės sistemos - "Android"
Programinė įranga - suderinamos operacinės sistemos - "Apple iOS
Programinė įranga - suderinamos operacinės sistemos - "Mac OS 10.12" arba naujesnė versija
Programinė įranga - suderinamos operacinės sistemos - "Windows 10" / "8" / "7" / "Vista" / "XP
Programinė įranga - suderinamos operacinės sistemos - "Windows RT
Programinė įranga - tinkamos operacinės sistemos - "Android"
Programinė įranga - tinkamos operacinės sistemos - "Android"
Programinė įranga - tinkamos operacinės sistemos - "Android"
Programinė įranga - tinkamos operacinės sistemos - "Apple iOS
Programinė įranga - tinkamos operacinės sistemos - "Apple iOS
Programinė įranga - tinkamos operacinės sistemos - "Apple iOS
Programinė įranga - tinkamos operacinės sistemos - "Mac OS 10.12" arba naujesnė versija
Programinė įranga - tinkamos operacinės sistemos - "Mac OS 10.12" arba naujesnė versija
Programinė įranga - tinkamos operacinės sistemos - "Mac OS 10.12" arba vėlesnė versija
Programinė įranga - tinkamos operacinės sistemos - "Windows 10" / "8" / "7" / "Vista" / "XP
Programinė įranga - tinkamos operacinės sistemos - "Windows 10" / "8" / "7" / "Vista" / "XP
Programinė įranga - tinkamos operacinės sistemos - "Windows 10" / "8" / "7" / "Vista" / "XP
Programinė įranga - tinkamos operacinės sistemos - "Windows RT
Programinė įranga - tinkamos operacinės sistemos - "Windows RT
Programinė įranga - tinkamos operacinės sistemos - "Windows RT
Programinė įranga - Įdiegtos programos - "Easy-WebPrint EX
Programinė įranga - Įdiegtos programos - Mano įvaizdžio sodas
Programinė įranga - Įdiegtos programos - MP skenavimo tvarkyklė
Ryšiai - belaidis ryšys - "WiFi" IEEE 802.11 b/g/n
Ryšiai - belaidis ryšys - "WiFi" IEEE 802.11 b/g/n
Ryšiai - Belaidis tinklas - "WiFi" IEEE 802.11 b/g/n
Ryšiai - Programėlių palaikymas - "Apple AirPrint
Ryšiai - Programėlių palaikymas - "Canon" spausdinimo paslauga
Ryšiai - Programėlių palaikymas - "Canon PRINT Inkjet/SELPHY" rašalinis spausdintuvas
Ryšiai - Programėlių palaikymas - "Google" spausdinimas iš debesies
Ryšiai - Programėlių palaikymas - "Mopria"
Ryšiai - Programėlių palaikymas - Belaidis "PictBridge
Ryšiai - Programėlių palaikymas - Nuoroda į debesį
Ryšiai - USB 2.0 - Jah
Ryšiai - USB 2.0 - Jā
Ryšiai - USB 2.0 - Taip
Ryšio palaikymas - Paraiškų palaikymas - "Apple AirPrint
Ryšio palaikymas - Paraiškų palaikymas - "Canon" spausdinimo paslauga
Ryšio palaikymas - Paraiškų palaikymas - "Canon PRINT Inkjet/SELPHY" rašalinis spausdintuvas
Ryšio palaikymas - Paraiškų palaikymas - "Google" spausdinimas iš debesies
Ryšio palaikymas - Paraiškų palaikymas - "Mopria"
Ryšio palaikymas - Paraiškų palaikymas - Belaidis "PictBridge
Ryšio palaikymas - Paraiškų palaikymas - Nuoroda į debesį
Ryšio palaikymas - Programų palaikymas - "Apple AirPrint
Ryšio palaikymas - Programų palaikymas - "Canon" spausdinimo paslauga
Ryšio palaikymas - Programų palaikymas - "Canon PRINT Inkjet/SELPHY" rašalinis spausdintuvas
Ryšio palaikymas - Programų palaikymas - "Google" spausdinimas iš debesies
Ryšio palaikymas - Programų palaikymas - "Mopria"
Ryšio palaikymas - Programų palaikymas - Belaidis "PictBridge
Ryšio palaikymas - Programų palaikymas - Nuoroda į debesį
Ryšys - Belaidis tinklas - "WiFi" IEEE 802.11 b/g/n
Ryšys - Parama programoms - "Apple AirPrint
Ryšys - Parama programoms - "Canon" spausdinimo paslauga
Ryšys - Parama programoms - "Canon PRINT Inkjet/SELPHY" rašalinis spausdintuvas
Ryšys - Parama programoms - "Google" spausdinimas iš debesies
Ryšys - Parama programoms - "Mopria"
Ryšys - Parama programoms - Belaidis "PictBridge
Ryšys - Parama programoms - Nuoroda į debesį
Savybės > Produkto tipas - "Viskas viename"
ShortSummaryDescription - "Canon PIXMA MG3650S", rašalinis, spalvotas spausdinimas, 4800 x 1200 DPI, A4, tiesioginis spausdinimas, juodas
Sistemos reikalavimai - "Windows": 3,1 GB vietos kietajame diske, "Internet Explorer 8" "Mac": 3,1 GB vietos kietajame diske, "Internet Explorer 8": "Mac": interneto ryšys, 1,5 GB vietos kietajame diske, "Safari 5" Ekranas: XGA, 1024 × 768 taškų
Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Mac" operacinės sistemos - Taip
Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Windows" operacinės sistemos - Taip
Sistemos reikalavimai - Palaikomos mobiliosios operacinės sistemos - "Android", "iOS
sizeY - 230
sizeZ - 385
Skaitytuvo specifikacijos - Skaitytuvo greitis - 14 s
Skaitytuvo specifikacijos - Skaitytuvo optinė skiriamoji geba - 1200 × 2400 dpi
Skaitytuvo specifikacijos - Skaitytuvo spalvų gylis - Salės skalė: 16 bitų/8 bitų
Skaitytuvo specifikacijos - Skaitytuvo spalvų gylis - Spalvos: 48 bitų/24 bitų
Skaitytuvo specifikacijos - Skaitytuvo technologija - NVS šeimininkai
Skaitytuvo specifikacijos - Skaitytuvo technologija - Spalvotas CIS
Skaitytuvo specifikacijos - Skaitytuvo technologija - Spalvų CIS
Skaitytuvo specifikacijos - Skaitytuvo tipas - Fotografai
Skaitytuvo specifikacijos - Skaitytuvo tipas - Foto skeneris
Skaitytuvo specifikacijos - Skaitytuvo tipas - Geležtės
Skaitytuvo specifikacijos - Skaitytuvo tipas - Nuotraukų skaitytuvas
Skaitytuvo specifikacijos - Skaitytuvo tipas - Plokštieji skeneriai
Skaitytuvo specifikacijos - Skaitytuvo tipas - Plokščia platforma
Skaitytuvo techniniai duomenys - Skaitytuvo spalvų gylis - Pilka skalė: 16 bitų/8 bitų
Skaitytuvo techniniai duomenys - Skaitytuvo spalvų gylis - Spalvos: 48 bitų/24 bitų
Skaitytuvo techniniai duomenys - Skaitytuvo tipas - Nuotraukų skaitytuvas
Skaitytuvo techniniai duomenys - Skaitytuvo tipas - Plokščias skeneris
Skenavimas - Skenavimas - Spalvotas nuskaitymas
Skenerio specifikacijos - Skenerio tipas: Skenerio skiriamoji geba (optinė): 1200 × 2400 dpi A4 lapo nuskaitymo greitis: Spalvų gylis nuskaitymui (įvestis / išvestis): Didžiausias dokumento dydis: 216 × 297 mm.
Skenerio specifikacijos - Didžiausias dokumento dydis - 216 × 297 mm
Skenerio specifikacijos - Didžiausias dokumento dydis - 216 × 297 mm
Skenerio specifikacijos - Didžiausias dokumento dydis - 216 × 297 mm
Skenerio specifikacijos - nuskaitymo greitis - 14 s
Skenerio specifikacijos - nuskaitymo greitis - 14 sek.
Skenerio specifikacijos - nuskaitymo gylis - Pilka skalė: 16 bitų/8 bitų
Skenerio specifikacijos - nuskaitymo gylis - Pilkumo skalė: 16 bitų/8 bitų
Skenerio specifikacijos - nuskaitymo gylis - Spalvos: 48 bitų/24 bitų
Skenerio specifikacijos - nuskaitymo gylis - Spalvos: 48 bitų/24 bitų
Skenerio specifikacijos - Skenerio skiriamoji geba (optinė) - 1200 × 2400 dpi
Skenerio specifikacijos - Skenerio skiriamoji geba (optinė) - 1200 × 2400 dpi
Skenerio techniniai duomenys - Maksimalus dokumento dydis - 216 × 297 mm
Skenerio techniniai duomenys - nuskaitymo greitis - 14 sek.
Skenerio techniniai duomenys - Optinio skenerio skiriamoji geba - 1200 × 2400 dpi
Skenerio techniniai duomenys - Skenerio technologija - Spalvų CIS
Spalva - Juoda
Spalvotas spausdinimas - Taip
Spausdinimas - didžiausia raiška - 4800 x 1200 DPI
Spausdinimas - dvipusio spausdinimo režimas - Automobilis
Spausdinimas - dvipusis spausdinimas - Taip
Spausdinimas - Spausdinimas - Spalvotas spausdinimas
Spausdinimas - Spausdinimo greitis (ISO/IEC 24734), spalva - 5,7 ipm
Spausdinimas - Spausdinimo greitis (ISO/IEC 24734) mono - 9,9 ipm
Spausdinimas - Spausdinimo technologija - Rašalinė
Spausdinimas > Spausdinimo greitis (ISO/IEC 24734) mono - 12,6 ipm
Spausdinimas > Spausdinimo greitis (ISO/IEC 24734) spalva - 9 ipm
Spausdinimo raiška - 4800 x 1200 dpi
Spausdinimo reikmenų našumas - Kasetės talpa (paprastas popierius): A4 spalvotų dokumentų spausdinimas: Juoda: 180 puslapių Juoda XL: 600 puslapių Spalvotas: 180 puslapių Spalvotas XL: 400 puslapių Kasetės talpa (nuotraukų) Spausdina 10x15 cm spalvotas nuotraukas: Juodos spalvos: 2465* nuotraukos Juoda XL: 7560* nuotraukų Spalvota: 69 nuotraukos Spalvota XL: 150 nuotraukų * Numatoma papildoma talpa
Spausdinimo technologija > Didžiausia skiriamoji geba - 1200 x 4800 DPI
Spausdinimo tipas - Rašalinė
Spausdintuvo procesorius -
Spausdintuvo specifikacijos - Dvipusis spausdinimas - Automatinis
Spausdintuvo specifikacijos - Dvipusis spausdinimas - Automatinis
Spausdintuvo specifikacijos - Dvipusis spausdinimas - Automatinis
Spausdintuvo specifikacijos - Spausdinimo galvutė - FINE
Spausdintuvo specifikacijos - Spausdinimo galvutė - FINE
Spausdintuvo specifikacijos - Spausdinimo greitis - Juodai balta: 9,9 vaizdų per minutę
Spausdintuvo specifikacijos - Spausdinimo greitis - Nespalvotai: 9,9 ipm
Spausdintuvo specifikacijos - Spausdinimo greitis - Nespalvotai: 9,9 vaizdų per minutę
Spausdintuvo specifikacijos - Spausdinimo greitis - Nuotrauka: 44 s
Spausdintuvo specifikacijos - Spausdinimo greitis - Nuotrauka: 44 s
Spausdintuvo specifikacijos - Spausdinimo greitis - Nuotrauka: 44 sek.
Spausdintuvo specifikacijos - Spausdinimo greitis - Spalva: 5,7 ipm
Spausdintuvo specifikacijos - Spausdinimo greitis - Spalva: 5,7 vaizdų per minutę
Spausdintuvo specifikacijos - Spausdinimo greitis - Spalvotas: 5,7 vaizdų per minutę
Spausdintuvo specifikacijos - Spausdinimo raiška - 4800 × 1200 dpi
Spausdintuvo specifikacijos - Spausdinimo raiška - 4800 × 1200 dpi
Spausdintuvo specifikacijos - Spausdinimo raiška - 4800 × 1200 dpi
Spausdintuvo specifikacijos - Spausdinimo technologija - Rašalas
Spausdintuvo specifikacijos - Spausdinimo technologija - Rašalinė srovė
Spausdintuvo specifikacijos - Spausdinimo technologija - Tindiprits
Spausdintuvo techniniai duomenys - Dvipusis spausdinimas - Automatinis
Spausdintuvo techniniai duomenys - Spausdinimo galvutė - FINE
Spausdintuvo techniniai duomenys - Spausdinimo greitis - Juodai balta: 9,9 vaizdų per minutę
Spausdintuvo techniniai duomenys - Spausdinimo greitis - Nuotrauka: 44 c
Spausdintuvo techniniai duomenys - Spausdinimo greitis - Spalvotas: 5,7 vaizdų per minutę
Spausdintuvo techniniai duomenys - Spausdinimo technologija - Rašalinis spausdintuvas
Spausdintuvo techniniai duomenys - Spausdintuvo skiriamoji geba - 4800 × 1200 dpi
Spausdintuvo techninės specifikacijos - Spausdinimo galvutė - FINE
Starling - Y
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 1
Svoris - 5.4 kg
Svoris - 6,80
Svoris - 6.8
svoris - 6800
Svoris ir matmenys - Aukštis - 152 mm
Svoris ir matmenys - Gylis - 304 mm
Svoris ir matmenys - Plotis - 449 mm
Svoris ir matmenys - Svoris - 5.4 kg
Techninė informacija > Funkcijos - Spausdinimas, kopijavimas, nuskaitymas
Techninė informacija > Gamintojas - "Canon"
Techninė informacija > Garantija - 24 mėnesiai
Techninė informacija > Grynasis svoris - 4.327 kg
Tinklai > "Wi-Fi - Taip
Tinklas - "Wi-Fi - Taip
Tinklas - "Wi-Fi" standartai - 802.11b, 802.11g, "Wi-Fi 4" (802.11n)
Tinklas - Ethernet LAN - Ne
Tinklas - Mobiliosios spausdinimo technologijos - "Apple AirPrint", "Google" spausdinimas iš debesies, "Mopria Print Service", PIXMA Cloud Link
Tinklas - Saugumo algoritmai - WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK
Tinklo tinklas > Ethernet LAN - Ne
Trumpas aprašymas - atraktas | spalva | A4 | druk | kopija | skan | dvipusis spausdinimas | USB | WiFi
URL - https://www.canon.co.uk/printers/pixma-mg3650s/
vardas_lv - "Canon" spalvotas spausdintuvas PIXMA MG3650S, melsvas
Veikimas - Garso galios lygis (budėjimo režimas) - 43.5 dB
Veikimas > Dvipusio ryšio funkcijos - Taip
Veikimas > Faksogramų siuntimas - Ne
Veikimas > Kopijavimas - Spalva
Veikimas > Skenavimas - Spalva
Veikimas > Spausdinimas - Spalva
Veikimas > Spausdinimo spalvos - Juoda, žydra, purpurinė, geltona
vendpn - 0515C106AA
warrantyLength - 24
Įvesties ir išvesties pajėgumas - Didžiausias įvesties pajėgumas - 100 lapų
Įvesties ir išvesties talpa - Popieriaus įvesties tipas - Popieriaus dėklas
Įvesties pajėgumas > Standartinis įvesties pajėgumas - 100 lapų
Žiniasklaidos rūšis - Fotopopierius
Žiniasklaidos rūšis - Popierius
Žiniasklaidos rūšis - Vokai
Category 1 - Drucker & Scanner
Category 2 - Multifunktionsdrucker
Description - PIXMA MG 3650S
Using this compact Wi-Fi multifunction device, you can connect easily to smart devices. Enjoy fast printing, copying and scanning in high quality thanks to the two-sided printing function and optional XL ink cartridges. Create and print attractive photos without borders Printing from and scanning to a smartphone or tablet Easily connect to cloud storage thanks to the PIXMA Cloud Link service More prints are the same with XL ink cartridges Fun in creating your own greeting cards Connect, print, copy and scan in any way with the Wi-Fi multifunctional device, which provides fast, high quality borderless prints
With Canon's FINE Cartridge System and up to 4800 dpi print resolution, you can print amazing borderless photos with lots of detail and professional documents with crisp text. Thanks to the print speed of 9.9 image / min (mono) and 5.7 image / min (color) according to the ESAT ISO standard, printing a 10 × 15 cm photo without a border takes about 44 seconds.
Smooth printing and scanning with smart devices and the Canon PRINT application thanks to the access point mode you do not need an internet connection
User and printer in cooperation with a smartphone. Simply download the Canon PRINT application to start printing and scanning using a smartphone or tablet and have direct access to services in the cloud. Access point mode allows you to create a wireless network in ad hoc mode, so you can print and scan without having to connect to a Wi-Fi network or use the Internet.
Discover the creative freedom of printing and scanning in the cloud thanks to the PIXMA Cloud Link service
Improved PIXMA Cloud Link service allows you to print photos from Facebook, Instagram and online photo albums in a few seconds, print and scan documents in cloud services, such as GoogleDrive, OneDrive and Dropbox, and even attach and send scanned files and images via e-mail mail everything without a computer *.
More printouts for as much as possible with optional XL ink cartridges and automatic double-sided document printing
Minimal amount of waste and maximum saving. Using optional XL ink cartridges allows you to print more pages, and automatic two-sided printing saves paper, resulting in a cost reduction of up to 50%.
Fun in creating personalized greeting cards, calendars and other materials thanks to the Easy-Photo Print + service
The Easy-Photo Print + service enables attractive, creative experiments. With this web service, you can easily design and print greeting cards, photo collages and many other items using your own photos from your tablet, computer or cloud service.
* Scan to cloud and e-mail features are only available when using Canon genuine inks.
Desc - Krāsu tips: Krāsains, 1 mēneša noslodze: Nav informācijas, Drukāšanas tehnoloģija: Tintes, Izšķirtspēja: 4800 x 1200 dpi, Ātrums (melnbalts): 9.9 lpp/min, Ātrums (krāsains): 5.7 lpp/min, Operatīvā atmiņa: Nav zinams, Max papīra formāts: A4, Duplex režīms: Ir, Pieslēguma tips: USB 2.0, Wifi: Ir, Faksa funkcionalitāte: Nav, Atmiņa faksam: Nav, Kopēšanas funkcionalitāte: Ir, Kopēšanas ātrums (melnbalts): 2.7 kopijas/min, Kopēšanas ātrums (krāsains): 2.7 kopijas/min, Skenēšanas funkcionalitāte: Ir, Skenēšanas izšķirtspēja: 1200 x 2400 dpi, Garantija: 2 gadi
ARTIKEL1 - PIXMA MG3650S - BLACK
ARTIKEL2 - .
Height - 152 mm
Wireless communication - WiFi
Vispārīgi - Funkcijas - Kopēšana
Vispārīgi - Funkcijas - Foto druka
Vispārīgi - Funkcijas - Skenēšana
Vispārīgi - Funkcijas - Drukāšana
Vispārīgi - Funkcijas - Bezapmales drukāšana
General - Power (W) - 16
Üldine - Võimsus (W) - 16
Общее - Мощность (W) - 16
Vispārīgi - Jauda (W) - 16
General - Audible noise - 43.5 dB
Üldine - Toide - 100 – 240 V AC, 50/60 Hz
Vispārīgi - Barošanas avots - 100 – 240 V AC, 50/60 Hz
General - Power source - 100 – 240 V AC, 50/60 Hz
Общее - Питание - 100 – 240 В AC, 50/60 Гц
Üldine - Tüüp - Kõik-ühes printer
Vispārīgi - Tips - Viss vienā printeris
General - Type - Inkjet printer
Üldine - Tüüp - Tindiprinter
Vispārīgi - Tips - Tintes printeris
General - Type - All in one printer
Üldine - Müratase - 43,5 dB
Vispārīgi - Trokšņa līmenis - 43,5 dB
Общее - Уровень шума - 43.5 dB
Общее - Тип холодильника - Принтер все-в-одном
Общее - Тип холодильника - Струйный принтер
Gross weight - 6.85 kg
Üldine - Ekraan - Ei
General - Display - No
Общее - Display - No
Vispārīgi - Display - Nē
Üldine - Funktsioonid - Fotoprint
General - Functions - Copying
Общее - Функции - Копирование
Üldine - Funktsioonid - Kopeerimine
General - Functions - Photo printing
Общее - Функции - Фото-печать
Üldine - Funktsioonid - Skännimine
General - Functions - Scanning
Общее - Функции - Сканирование
General - Functions - Printing
Üldine - Funktsioonid - Printimine
General - Functions - Borderless printing
Общее - Функции - Печать без границ
Üldine - Funktsioonid - Ääristeta printimine
Общее - Функции - Печать
barcode - 4549292126815
category_en - Printers & accessories
category_et - Printerid ja tarvikud
category_lv - Printeri un piederumi
category_ru - Принтеры и принадлежности
description_en - Connect with smart devices and the cloud using this affordable, compact WiFi All-In-One. Enjoy fast, high-quality printing, copying and scanning with optional XL ink cartridges. Affordable WiFi All-In-One printer for fast, quality prints
Compact and affordable, this All-In-One delivers superb borderless photos and crisp, sharp documents. Seamless links to the cloud and smart devices ensure easy connectivity while optional XL ink cartridges and auto 2-sided printing save money and time. Pristine borderless prints
Effortlessly print stunning borderless photos from 4 × 6 inch to A4, filled with fine detail and documents with sharp text for high-quality results. Instant access
Enjoy straightforward printing, copying and scanning using your smartphone or tablet or directly access cloud storage via PIXMA Cloud Link – all thanks to the Canon PRINT app. Freedom of the cloud
Print and scan documents to cloud services such as GoogleDrive, OneDrive and Dropbox. You can also attach and send scanned files directly via email – all without a PC. Maximise your money
Cut waste and boost your cost savings by up to 50% compared to our standard cartridges with optional XL ink cartridges and auto 2-sided printing. Get creative
Unleash your inner artist with Creative Park and the Easy-PhotoPrint Editor. Use the app to design cards, calendars and more using photos from your tablet, PC or cloud.
description_et - Ühendage nutiseadmete ja pilveteenustega, kasutades seda kompaktset ja taskukohast WiFi ühendusega kõik-ühes seadet. Nautige kiiret ja kvaliteetset printimist, kopeerimist ja skännimist tänu valikulistele XL-tindikassettidele. Taskukohane WiFi ühenduvusega kõik-ühes printer, mis pakub kiireid ja kvaliteetseid väljatrükke
Kompaktne ja taskukohane kõik-ühes seade prindib suurepäraseid ääristeta fotosid ja terava tekstiga dokumente. Samal ajal kui sujuvad ühendusliinid pilveteenuste ja nutiseadmetega tagavad lihtsa ühenduvuse, aitab valikuliste XL-tindikassettide ja automaatse kahepoolse printimise kasutamine säästa nii aega kui raha. Laitmatu ääristeta printimine
Printige hõlpsasti suurepäraseid ja detailseid ääristeta fotosid formaatides 4 × 6 tolli kuni A4 ning looge parima tulemuse saamiseks terava tekstiga dokumente. Kiire juurdepääs
Printige, kopeerige ja skännige otse oma nutitelefonist või tahvelarvutist või nautige tänu PIXMA Cloud Linkile kiiret juurdepääsu pilveteenustele – kõik see on võimalik tänu rakendusele Canon PRINT. Vabadus tänu pilveteenusele
Printige ja skännige dokumente sellistesse pilveteenustesse nagu GoogleDrive, OneDrive ja Dropbox. Samuti võite lisada ja saata skännitud faile otse e-kirjaga – kõik see ilma personaalarvutita. Maksimaalne tulu
Kui asendate meie standardsed tindikassetid valikuliste XL-tindikassettidega ning kasutate automaatset kahepoolset printimist, siis vähendate jäätmete teket ja säästate kuludelt kuni 50%. Olge loominguline
Vabastage oma sisemine kunstnik rakendustega Creative Park ja Easy-PhotoPrint Editor. Kasutage rakendust oma tahvelarvutis, personaalarvutis või pilves ning looge kaarte, kalendreid ja palju muud.
description_lv -
description_ru -
description_short_en - All-in-one inkjet printer Ideal for home users Practical WiFi connectivity Mobile printing Connects to your smartphone or tablet
description_short_et - Kõik-ühes tindiprinter Ideaalne kodukasutajale Praktiline WiFi ühendus Mugav mobiilne printimine Ühildub nutiseadmetega
description_short_lv - Viss vienā tintes printerisIdeāli piemērots mājas lietotājiemPraktisks WiFi savienojumsMobilā drukaIzveido savienojumu ar viedtālruni vai planšetdatoru
description_short_ru -
dimensionalWeight - 8766
Design - Height (mm) - 152
Disain - Kõrgus (mm) - 152
Дизайн - Высота (мм) - 152
Dizains - Augstums (mm) - 152
Design - Depth (mm) - 304
Disain - Sügavus (mm) - 304
Дизайн - Глубина (мм) - 304
Dizains - Dziļums (mm) - 304
Design - Width (mm) - 449
Disain - Laius (mm) - 449
Дизайн - Ширина (мм) - 449
Dizains - Platums (mm) - 449
Design - Product colour - Black
Design - Market positioning - Home & office
Design - Color - Black
Дизайн - Цвет - Черный
Dizains - Krāsa - Melna / sudrabota
Disain - Värvus - Must
Design - Weight (g) - 5400
Disain - Kaal (g) - 5400
Дизайн - Вес (г) - 5400
Dizains - Svars (g) - 5400
Design - Built-in display - No
Design > Colour of product - Black
Duplex printing - Automatic
sizeX - 495
EAN - 4549292126815
ean - 4549292126815
EANCode - 4549292126815
Eans - 4549292126815
EAN_code - 4549292126815
Kulumaterjalid - Suure mahutavusega kassetid - CL-541XL
Kulumaterjalid - Suure mahutavusega kassetid - PG-540XL
Kulumaterjalid - Tindikassettide arv - 2
Kulumaterjalid - Tindi tüüp - CL-541
Kulumaterjalid - Tindi tüüp - PG-540
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 10 - 90%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 5 - 35 °C
Ethernet - No
Fax - Faxing - No
Fax specifications -
feature_group_en - Printers
feature_group_et - Printerid
feature_group_lv - Printeri
feature_group_ru - Принтеры
Format - 100 x 150 mm
Format - 130 x 180 mm
Format - 200 x 250 mm
Format - A4
Format - A5
Format - B5
Functions - Copier
Functions - Scanner
Functions - Printer
Features - Number of print cartridges - 2
Features > Media type - A4, A5, B5, 10x15cm, 13x18cm, 20x25cm, Envelopes (DL, COM10), Letter, Legal
Power - Power consumption (average operating) - 16 W
producer - Canon
Producer - Canon
Manufacturer - Canon
ProducerCode - 0515C106AA
Manufacturer_code - 0515C106AA
Producer product name - PIXMA MG3650S
Producer product family - Multifunctional printer
manufacturer_code - 0515C106
Warranty -
guarantee - 12
Warranty - 24
WarrantyInfo - 2 years
warrantyType - F
guarantee_type - external
GRUPPE1 - Printer/Copier/Fax
GRUPPE2 - Inkjet All In One
GTIN - 4549292126815
Depth - 304 mm
HSTNUMMER - 0515C106
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_47654_1.jpg
Extension options -
Соединение - USB 2.0 - Да
Connectors - 1 x USB (Type B)
Category - Biroja tehnika :: Multifunkcionālie (Daudzfunkciju) printeri
Category - Multifunction Printers
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Printers, 3D printers and plotters/Inkjet printer
Category_1 - Printing
Category_2 - Ink-Jet Printers - Multifuncional
Other features -
Other features - PictBridge - Yes
Code - 0515C106
Copying - Maximum number of copies - 21 copies
Copying - Copying - Colour copying
Copier specifications - Copy speed: sFCOT: approx. 22 s, sESAT: approx. 2.7 images / min, Multiple copies, 21 copies (max.) Copy functions: Copying documents (plain paper), borderless copying, Copying with resizing, Page matching
Kopētāja specifikācijas - Kopētāja funkcijas - Bezmalu kopija
Kopētāja specifikācijas - Kopētāja funkcijas - Dokumentu kopēšana
Copier specifications - Copy functions - Document copying
Copier specifications - Copy functions - Borderless copy
Copier specifications - Copy speed - 2.7 ipm
Kopētāja specifikācijas - Kopēšanas ātrums - 2,7 attēli minūtē
Copier specifications - Number of copies - 21
Koopiamasina tehnilised andmed - Koopiate arv - 21
Kopētāja specifikācijas - Kopiju skaits - 21
Технические данные копира - Функции копира - Копирование документов
Технические данные копира - Функции копира - Копия без краев
Технические данные копира - Скорость копира - 2.7 ipm
Технические данные копира - Кол-во копий - 21
Koopiamasina tehnilised andmed - Kopeerimisfunktsioonid - Dokumendi kopeerimine
Koopiamasina tehnilised andmed - Kopeerimisfunktsioonid - Ääristeta kopeerimine
Koopiamasina tehnilised andmed - Kopeerimiskiirus - 2,7 kujutist/min
LargeDescHTML - Canon PIXMA MG3650SIzveidojiet savienojumu ar viediercm un mkopakalpojumu, izmantojot šo pieejamo un kompakto universlo ierci ar Wi-Fi funkciju. Izbaudiet tru, augstas kvalittes drukšanu, kopšanu un skenšanu ar pc izvles pieejamm XL tintes kasetnm.Pieejams universlais printeris ar Wi-Fi savienojumu trm un kvalitatvm izdrukmKompakts un pieejams — šis universlais printeris nodrošina izcilas fotogrfijas bez apmalm un skaidrus, asus dokumentus. Nevainojams savienojums ar mkopakalpojumiem un viediercm nodrošina rtu savienošanu, bet pc izvles pieejams XL tintes kasetnes un automtisk divpusj drukšana ietaupa laiku un naudu.Skotnjs izdrukas bez apmalmBez pieples drukjiet 4 x 6 collu fotogrfijas bez apmalm A4 formt, iegstos augstas kvalittes rezulttus — fotogrfijas ar smalkm detam un dokumentus ar asu tekstu.Tltja piekuveIzbaudiet vienkršu drukšanu, kopšanu un skenšanu, izmantojot viedtlruni vai planšetdatoru, vai piekstiet tieši mkoa krtuvei ar PIXMA Cloud Link — tas viss, pateicoties Canon PRINT lietojumprogrammai.Mkoa brvbaDrukjiet un skenjiet* dokumentus uz mkopakalpojumiem, piemram, GoogleDrive, OneDrive un Dropbox. Varat ar ieskentos failus pievienot tieši e-pastam un nostt — dators nav nepieciešams.Tehniskie datiLietošana un kopgošana bezvadu remPc izvles pieejamas augstas rabas XL tintes kasetnesAugstas kvalittes bezapmau fotogrfiju drukšanaCanon PRINT lietojumprogrammaPIXMA Cloud Link*FINE kasetneAutomtiska divpusja drukšanaPapra padeve no priekšpusesKomplektcijaUniverslais printeris PIXMA MG3650S2 FINE kasetnesStrvas vadsUzstdšanas kompaktdisksRokasgrmatas un citi dokumenti*Skenšana uz mkopakalpojumu un e-pastu pieejama tikai oriinls Canon tintes lietotjiem.   
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84433100
LongDesc - Canon PIXMA MG3650SConnect with smart devices and the cloud using this affordable, compact Wi-Fi All-In-One. Enjoy fast, high-quality printing, copying and scanning with optional XL ink cartridges.Affordable Wi-Fi All-In-One printer for fast, quality printsCompact and affordable, this All-In-One delivers superb borderless photos and crisp, sharp documents. Seamless links to the cloud and smart devices ensure easy connectivity while optional XL ink cartridges and auto 2-sided printing save money and time.Pristine borderless printsEffortlessly print stunning borderless photos from 4x6 inch to A4, filled with fine detail and documents with sharp text for high-quality results.Instant accessEnjoy straightforward printing, copying and scanning using your smartphone or tablet or directly access cloud storage via PIXMA Cloud Link - all thanks to the Canon PRINT app.Freedom of the cloudPrint and scan* documents to cloud services such as GoogleDrive, OneDrive and Dropbox. You can also attach and send scanned files directly via email - all without a PC.*Scan to cloud and scan to email only available for users of genuine Canon inkMaximise your moneyCut waste and boost your cost savings by up to 50% compared to our standard cartridges with optional XL ink cartridges and auto 2-sided printing.Get creativeUnleash your inner artist with Creative Park and the Easy-PhotoPrint Editor. Use the app to design cards, calendars and more using photos from your tablet, PC or cloud.
LongProductName - 4800 x 1200 dpi, Colour, CIS, IEEE802.11 b/g/n, 5.4 kg, black
LongSummaryDescription - Canon PIXMA MG3650S. Print technology: Inkjet, Printing: Colour printing, Maximum resolution: 4800 x 1200 DPI. Copying: Colour copying. Scanning: Colour scanning, Optical scanning resolution: 1200 x 2400 DPI. Maximum ISO A-series paper size: A4. Wi-Fi. Direct printing. Product colour: Black
Power - Power consumption (standby) - 1.4 W
Power - Power consumption (off) - 0.1 W
Power - Power consumption (copying) - 16 W
Power - AC input frequency - 50 - 60 Hz
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Max. printing speed (color) - 5.7 p/min
Max. printing speed (mono) - 9.9 p/min
HERSTELLER - CANON
dimension height - 380 mm
dimension depth - 225 mm
dimension width - 500 mm
dimension weight - 8000 g
Материалы - Картриджи большой емкости - CL-541XL
Материалы - Картриджи большой емкости - PG-540XL
Материалы - Кол-во чернильных картриджей - 2
Materiāli - Tintes kasetņu skaits - 2
Материалы - Подходящие чернила - CL-541
Материалы - Подходящие чернила - PG-540
Materiāli - Piemērotas tintes - CL-541
Materiāli - Piemērotas tintes - PG-540
Materiāli - XL tintes kasetnes - CL-541XL
Materiāli - XL tintes kasetnes - PG-540XL
Model - PIXMA MG 3650S
MPN - 0515C106
name_et - Canon tindiprinter PIXMA MG3650S, must
Performance > Print technology - Inkjet
Link - https://www.canon-europe.com/printers/pixma-mg3650s/
Photo printing - Yes
Scanning - Maximum scan area - 216 x 297 mm
Scanning - Output colour depth - 24 bit
Scanning - Scan technology - CIS
Scanning - Optical scanning resolution - 1200 x 2400 DPI
Scanning - Scanner type - Flatbed scanner
Scanning - Input colour depth - 48 bit
Scanning > Maximum scan resolution - 1200 x 2400 DPI
Original consumables - Standard ink cartridges: PG-540 (black) CL-541 (colored) Optional XL ink cartridges: PG-540XL (black) CL-541XL (colored)
Package features > Palette Qty - 20 pc(s)
Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
Packaging content - Bundled software - MP Driver including Scanning Utility
My Image Garden with Full HD Movie Print 9
Quick Menu
Easy-WebPrint EX (download)
Package features > Gross height (mm) - 385 mm
Package features > Gross depth (mm) - 225 mm
Package features > Gross width (mm) - 495 mm
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > Paper/Pasteboard - 2523.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 2.523 kg
Package features > Volume (m3) - 0.042879375 m³
Package features > Embeeded battery - No
Поддерживаемая бумага - Максимальный ввод бумаги - 100
Atbalstītais papīrs - Maksimālā papīra ievade - 100
Поддерживаемая бумага - Размеры бумаги - 10 × 15 см
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - 10 × 15 cm
Поддерживаемая бумага - Размеры бумаги - 13 × 18 см
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - 13 × 18 cm
Поддерживаемая бумага - Размеры бумаги - 20 × 25 см
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - 20 × 25 cm
Поддерживаемая бумага - Размеры бумаги - A4
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - A4
Поддерживаемая бумага - Размеры бумаги - A5
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - A5
Поддерживаемая бумага - Размеры бумаги - B5
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - B5
Поддерживаемая бумага - Размеры бумаги - Letter
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - Vēstuļu formāts
Поддерживаемая бумага - Размеры бумаги - Legal
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - Juridiskais formāts
Atbalstītais papīrs - Papīra paplāšu skaits - 1
Поддерживаемая бумага - Кол-во бумажных кассет - 1
Поддерживаемая бумага - Вес бумаги - 64 – 105 g/m²
Atbalstītais papīrs - Papīra svars - 64 – 105 g/m²
Поддерживаемая бумага - Вес бумаги - 300 г/м²
Atbalstītais papīrs - Papīra svars - 300 g/m²
Atbalstītais papīrs - Papīra tipi - Aploksnes (DL, COM10)
Atbalstītais papīrs - Papīra tipi - Fotopapīrs
Поддерживаемая бумага - Типы бумаги - Фотобумага
Поддерживаемая бумага - Типы бумаги - Обычная бумага
Atbalstītais papīrs - Papīra tipi - Parastais papīrs
Поддерживаемая бумага - Типы бумаги - Transfer paper
Atbalstītais papīrs - Papīra tipi - Pārneses papīrs
Поддерживаемая бумага - Типы бумаги - Envelopes (DL, COM109
Toetatud paberitüübid - Maksimaalne paberisisestus - 100
Toetatud paberitüübid - Paberiformaadid - 10 × 15 cm
Toetatud paberitüübid - Paberiformaadid - 13 × 18 cm
Toetatud paberitüübid - Paberiformaadid - 20 × 25 cm
Toetatud paberitüübid - Paberiformaadid - A4
Toetatud paberitüübid - Paberiformaadid - A5
Toetatud paberitüübid - Paberiformaadid - B5
Toetatud paberitüübid - Paberiformaadid - Letter
Toetatud paberitüübid - Paberiformaadid - Legal
Toetatud paberitüübid - Paberikassettide arv - 1
Toetatud paberitüübid - Paberi kaal - 64 – 105 g/m²
Toetatud paberitüübid - Paberi kaal - 300 g/m²
Toetatud paberitüübid - Paberitüübid - Tavapaber
Toetatud paberitüübid - Paberitüübid - Fotopaber
Toetatud paberitüübid - Paberitüübid - Siirdepaber
Toetatud paberitüübid - Paberitüübid - Ümbrikud (DL, COM10)
Supported operating systems - Android
Supported operating systems - iOS
Supported operating systems - Mac OS
Supported operating systems - Windows 7
Supported operating systems - Windows 8
Supported operating systems - Windows 8.1
Supported operating systems - Windows 10
Supported operating systems - Windows Vista
Supported operating systems - Windows XP
Application - Home
Paper support - Paper types - Photo paper
Paper support - Paper types - Plain paper
Paper support - Paper types - Transfer paper
Paper support - Paper types - Envelopes (DL, COM109
Name - Canon PIXMA MG3650s, multifunction printer (black, USB, WLAN, scan, copy)
Title - Canon PIXMA MG3650S Inkjet A4 4800 x 1200 DPI Wi-Fi
Name - Canon PIXMA MG3650S [czarna]
Name - Multifunctional printer | PIXMA MG3650S | Inkjet | Colour | All-in-One | A4 | Wi-Fi | Black
Name - Daudzfunkciju printeris Canon Pixma MG3650S Black
name - Printer PIXMA MG 3650S 0515C106AA black
Name - T Canon PIXMA MG3650S Tintenstrahldrucker 3in1/A4/WLAN/WiFi/Duplex Schwarz
name_en - Canon inkjet printer PIXMA MG3650S, black
name_ru - Canon струйный принтер PIXMA MG3650S, черный
Width - 449 mm
Paper output tray -
Paper support - Number of paper trays - 1
Paper support - Maximum paper input - 100
Paper support - Paper sizes - 10 × 15 cm
Paper support - Paper sizes - 13 × 18 cm
Paper support - Paper sizes - 20 × 25 cm
Paper support - Paper sizes - A4
Paper support - Paper sizes - A5
Paper support - Paper sizes - B5
Paper support - Paper sizes - Letter
Paper support - Paper sizes - Legal
Paper support - Paper weight - 64 – 105 g/m²
Paper support - Paper weight - 300 g/m²
Paper weight (max) - 300 g/m²
Paper weight (min) - 64 g/m²
Paper handling - Maximum ISO A-series paper size - A4
Paper handling - ISO A-series sizes (A0...A9) - A4, A5
Paper handling - ISO B-series sizes (B0...B9) - B5
Paper handling - Non-ISO print media sizes - Legal, Letter
Paper handling - Photo paper sizes (imperial) - 10x15,13x18,20x25
Paper handling - Paper tray media types - Envelopes, Glossy paper, High resolution paper, Matte paper, Photo paper, Plain paper, Semi-glossy paper, T-shirt Transfer
Paper handling - Envelopes sizes - 10, DL
Paper handling > Maximum print size - A4
Paper input tray - Front tray: max. 100 sheets (plain paper)
Extended warranty -
Brand - Canon
brand - Canon
BrandPartCode - 0515C106
Accessories included - PIXMA MG3650 multifunction printer FINE cartridges Power cord Installation CD-ROM Manuals and other documents
Supplies - XL ink cartridges - CL-541XL
Supplies - XL ink cartridges - PG-540XL
Supplies - Number of ink cartridges - 2
Supplies - Compatible ink types - CL-541
Supplies - Compatible ink types - PG-540
Ports & interfaces - Standard interfaces - USB, Wireless LAN
Ports & interfaces - Direct printing - Yes
Ports & interfaces - USB port - Yes
Ports & interfaces > Interface - USB
producerCode - 0515C106
productName - Canon PIXMA MG3650S Inkjet A4 4800 x 1200 DPI Wi-Fi
productSize - Normal
ProductName - MG3650S
Software - Preinstalled software - Easy-WebPrint EX
Tarkvara - Eelpaigaldatud tarkvara - Easy-WebPrint EX
Programmatūra - Iepriekš instalēta programmatūra - Easy-WebPrint EX
Software - Preinstalled software - My Image Garden
Tarkvara - Eelpaigaldatud tarkvara - My Image Garden
Programmatūra - Iepriekš instalēta programmatūra - My Image Garden
Software - Preinstalled software - MP Driver includind Scanning utility
Tarkvara - Eelpaigaldatud tarkvara - MP-draiver koos skännimisega
Programmatūra - Iepriekš instalēta programmatūra - MP draiveris ar skenēšanu
Tarkvara - Nõuded arvutile - Internet Explorer 8
Tarkvara - Nõuded arvutile - 3,1 GB vaba kettaruumi
Software - System requirements - Internet Explorer 8
Программное обеспечение - Системные требования - Internet Explorer 8
Programmatūra - Sistēmas prasības - Internet Explorer 8
Software - System requirements - 3.1 GB free disk space
Программное обеспечение - Системные требования - 3,1 GB свободного дискового пространства
Programmatūra - Sistēmas prasības - 3,1 GB brīva vieta diskā
Программное обеспечение - Совместимые оп-системы - Android
Программное обеспечение - Совместимые оп-системы - Apple iOS
Программное обеспечение - Совместимые оп-системы - Mac OS 10.12 или новее
Программное обеспечение - Совместимые оп-системы - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP
Программное обеспечение - Совместимые оп-системы - Windows RT
Software - Suitable operating systems - Android
Tarkvara - Sobivad operatsioonisüsteemid - Android
Programmatūra - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Software - Suitable operating systems - Apple iOS
Tarkvara - Sobivad operatsioonisüsteemid - Apple iOS
Programmatūra - Piemērotas operētājsistēmas - Apple iOS
Software - Suitable operating systems - Mac OS 10.12 or newer
Tarkvara - Sobivad operatsioonisüsteemid - Mac OS 10.12 või uuem
Programmatūra - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS 10.12 vai jaunāka
Software - Suitable operating systems - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP
Tarkvara - Sobivad operatsioonisüsteemid - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP
Programmatūra - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP
Software - Suitable operating systems - Windows RT
Tarkvara - Sobivad operatsioonisüsteemid - Windows RT
Programmatūra - Piemērotas operētājsistēmas - Windows RT
Программное обеспечение - Установленные программы - Easy-WebPrint EX
Программное обеспечение - Установленные программы - My Image Garden
Программное обеспечение - Установленные программы - MP-драйвер со сканироанием
Connectivity - Wireless - WiFi IEEE 802.11 b/g/n
Savienojamība - Bezvadu - WiFi IEEE 802.11 b/g/n
Ühenduvus - Juhtmevaba võrk - WiFi IEEE 802.11 b/g/n
Savienojamība - Lietotņu atbalsts - Apple AirPrint
Savienojamība - Lietotņu atbalsts - Canon Print Service
Savienojamība - Lietotņu atbalsts - Canon PRINT Inkjet/SELPHY
Savienojamība - Lietotņu atbalsts - Google Cloud Print
Savienojamība - Lietotņu atbalsts - Mopria
Savienojamība - Lietotņu atbalsts - Wireless PictBridge
Savienojamība - Lietotņu atbalsts - Cloud Link
Ühenduvus - USB 2.0 - Jah
Savienojamība - USB 2.0 - Jā
Connectivity - USB 2.0 - Yes
Ühenduvus - Rakenduste tugi - Apple AirPrint
Ühenduvus - Rakenduste tugi - Canon Print Service
Ühenduvus - Rakenduste tugi - Canon PRINT Inkjet/SELPHY
Ühenduvus - Rakenduste tugi - Google Cloud Print
Ühenduvus - Rakenduste tugi - Mopria
Ühenduvus - Rakenduste tugi - Wireless PictBridge
Ühenduvus - Rakenduste tugi - Cloud Link
Connectivity - Applications support - Apple AirPrint
Connectivity - Applications support - Canon Print Service
Connectivity - Applications support - Canon PRINT Inkjet/SELPHY
Connectivity - Applications support - Google Cloud Print
Connectivity - Applications support - Mopria
Connectivity - Applications support - Wireless PictBridge
Connectivity - Applications support - Cloud Link
Соединение - Беспроводная сеть - WiFi IEEE 802.11 b/g/n
Соединение - Поддержка приложений - Apple AirPrint
Соединение - Поддержка приложений - Canon Print Service
Соединение - Поддержка приложений - Canon PRINT Inkjet/SELPHY
Соединение - Поддержка приложений - Google Cloud Print
Соединение - Поддержка приложений - Mopria
Соединение - Поддержка приложений - Wireless PictBridge
Соединение - Поддержка приложений - Cloud Link
Features > Product type - All-in-One
ShortSummaryDescription - Canon PIXMA MG3650S, Inkjet, Colour printing, 4800 x 1200 DPI, A4, Direct printing, Black
System Requirements - Windows: 3.1 GB of hard disk space, Internet Explorer 8 Mac: Internet connection, 1.5 GB of hard disk space, Safari 5 Screen: XGA, 1024 × 768 pixels
System requirements - Mac operating systems supported - Yes
System requirements - Windows operating systems supported - Yes
System requirements - Mobile operating systems supported - Android, iOS
sizeY - 230
sizeZ - 385
Skänneri tehnilised andmed - Skänneri kiirus - 14 s
Skänneri tehnilised andmed - Skänneri optiline lahutusvõime - 1200 × 2400 dpi
Skänneri tehnilised andmed - Skänneri värvussügavus - Hallskaala: 16-bit/8-bit
Skänneri tehnilised andmed - Skänneri värvussügavus - Värviline: 48-bit/24-bit
Skänneri tehnilised andmed - Skänneri tehnoloogia - CIS-värviskänner
Skenera specifikācijas - Skenera tehnoloģija - Krāsu CIS
Scanner specifications - Scanner technology - Color CIS
Skänneri tehnilised andmed - Skänneri tüüp - Fotoskänner
Skenera specifikācijas - Skenera tips - Foto skeneris
Skänneri tehnilised andmed - Skänneri tüüp - Lameskänner
Scanner specifications - Scanner type - Photo scanner
Skenera specifikācijas - Skenera tips - Plakanās virsmas skeneri
Scanner specifications - Scanner type - Flatbed
Технические данные сканера - Глубина цвета сканера - Шкала серого: 16-bit/8-bit
Технические данные сканера - Глубина цвета сканера - Цвет: 48-bit/24-bit
Технические данные сканера - Тип сканера - Фотосканер
Технические данные сканера - Тип сканера - Плоский сканер
Scanning - Scanning - Colour scanning
Scanner specifications - Scanner type: CIS flatbed for photos and documents Scanner resolution (optical): 1200 × 2400 dpi A4 sheet scanning speed: Approximately 14 sec Color depth for scanning (input / output): 48 bits / 24 bits' 16 bits / 8 bits The maximum document size: 216 × 297 mm
Scanner specifications - Maximum document size - 216 × 297 mm
Skänneri tehnilised andmed - Maksimaalne dokumendi suurus - 216 × 297 mm
Skenera specifikācijas - Maksimālais dokumenta izmērs - 216 × 297 mm
Scanner specifications - Scanning speed - 14 s
Skenera specifikācijas - Skenēšanas ātrums - 14 sek.
Scanner specifications - Scanning depth - Greyscale: 16-bit/8-bit
Skenera specifikācijas - Skenēšanas dziļums - Pelēko toņu skala: 16 bitu/8 bitu
Scanner specifications - Scanning depth - Color: 48-bit/24-bit
Skenera specifikācijas - Skenēšanas dziļums - Krāsa: 48 bitu/24 bitu
Scanner specifications - Scanner resolution (optical) - 1200 × 2400 dpi
Skenera specifikācijas - Skenera izšķirtspēja (optiskā) - 1200 × 2400 dpi
Технические данные сканера - Макисмальный размер документа - 216 × 297 мм
Технические данные сканера - Скорость сканирования - 14 сек
Технические данные сканера - Оптическое разрешение сканера - 1200 × 2400 dpi
Технические данные сканера - Технология сканера - Color CIS
Color - Black
Color printing - Yes
Printing - Maximum resolution - 4800 x 1200 DPI
Printing - Duplex printing mode - Auto
Printing - Duplex printing - Yes
Printing - Printing - Colour printing
Printing - Print speed (ISO/IEC 24734) colour - 5.7 ipm
Printing - Print speed (ISO/IEC 24734) mono - 9.9 ipm
Printing - Print technology - Inkjet
Printing > Print speed (ISO/IEC 24734) mono - 12.6 ipm
Printing > Print speed (ISO/IEC 24734) colour - 9 ipm
Print resolution - 4800 x 1200 dpi
Printing supplies performance - Wydajność kaset (zwykły papier):
Drukowanie dokumentów A4 w kolorze: Czarny: 180 stron Czarny XL: 600 stron Kolorowy: 180 stron Kolorowy XL: 400 stron Wydajność kaset (zdjęcia)
Drukowanie kolorowych zdjęć 10x15 cm: Czarny: 2465* zdjęć Czarny XL: 7560* zdjęć Kolorowy: 69 zdjęć Kolorowy XL: 150 zdjęć * Szacowana dodatkowa wydajność
Print technology > Maximum resolution - 1200 x 4800 DPI
Printing type - Inkjet
Printer processor -
Printer specifications - Two sided printing - Automatic
Printeri tehnilised andmed - Kahepoolne printimine - Automaatne
Printera specifikācijas - Divpusējā druka - Automātiska
Printer specifications - Print head - FINE
Printera specifikācijas - Drukas galviņa - FINE
Printeri tehnilised andmed - Printimiskiirus - Mustvalge: 9,9 kujutist/min
Printer specifications - Print speed - Monochrome: 9.9 ipm
Printera specifikācijas - Drukas ātrums - Monohromā: 9,9 attēli minūtē
Printer specifications - Print speed - Photo: 44 s
Printeri tehnilised andmed - Printimiskiirus - Foto: 44 s
Printera specifikācijas - Drukas ātrums - Foto: 44 sek.
Printer specifications - Print speed - Color: 5.7 ipm
Printeri tehnilised andmed - Printimiskiirus - Värviline: 5,7 kujutist/min
Printera specifikācijas - Drukas ātrums - Krāsu: 5,7 attēli minūtē
Printer specifications - Print resolution - 4800 × 1200 dpi
Printeri tehnilised andmed - Prindi lahutusvõime - 4800 × 1200 dpi
Printera specifikācijas - Drukas izšķirtspēja - 4800 × 1200 dpi
Printer specifications - Print technology - Ink
Printera specifikācijas - Drukas tehnoloģija - Tintes strūkla
Printeri tehnilised andmed - Printimistehnoloogia - Tindiprits
Технические данные принтера - Двусторонняя печать - Automatic
Технические данные принтера - Печатная головка - FINE
Технические данные принтера - Скорость печати - Черно-белый: 9.9 изображений в минуту
Технические данные принтера - Скорость печати - Фото: 44 с
Технические данные принтера - Скорость печати - Цветной: 5.7 изображений в минуту
Технические данные принтера - Технология печати - Струйный принтер
Технические данные принтера - Разрешение принтера - 4800 × 1200 dpi
Printeri tehnilised andmed - Trükipea - FINE
Storno - Y
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 1
Weight - 5.4 kg
Weight - 6,80
Weight - 6.8
weight - 6800
Weight & dimensions - Height - 152 mm
Weight & dimensions - Depth - 304 mm
Weight & dimensions - Width - 449 mm
Weight & dimensions - Weight - 5.4 kg
Technical details > Functions - Print, Copy, Scan
Technical details > Producer - Canon
Technical details > Warranty - 24 month(s)
Technical details > Net weight - 4.327 kg
Networking > Wi-Fi - Yes
Network - Wi-Fi - Yes
Network - Wi-Fi standards - 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n)
Network - Ethernet LAN - No
Network - Mobile printing technologies - Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria Print Service, PIXMA Cloud Link
Network - Security algorithms - WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK
Networking > Ethernet LAN - No
ShortDescription - atrament | kolor | A4 | druk | kopia | skan | dupleks | USB | WiFi
URL - https://www.canon.co.uk/printers/pixma-mg3650s/
name_lv - Canon tintes printeris PIXMA MG3650S, melns
Performance - Sound power level (standby) - 43.5 dB
Performance > Duplex functions - Yes
Performance > Faxing - No
Performance > Copying - Colour
Performance > Scanning - Colour
Performance > Printing - Colour
Performance > Printing colours - Black, cyan, magenta, yellow
vendpn - 0515C106AA
warrantyLength - 24
Input & output capacity - Maximum input capacity - 100 sheets
Input & output capacity - Paper input type - Paper tray
Input capacity > Standard input capacity - 100 sheets
Media kind - Photo paper
Media kind - Paper
Media kind - Envelopes
67,03 €
Canon Pixma MG3650S, Black
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos