Epson SureColor SC-T3100

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 187153 Produkto kodas: C11CF11302A0
Šiuo metu prekių nėra Užsakymai dėl šio gaminio pristatymo nepriimami. Neturime informacijos apie tai, kada šis produktas bus prieinamas. Šiuo metu mūsų tiekėjai nepateikia informacijos apie galimą gaminio pristatymo laiką ir galimą kainą, kai jis vėl bus parduodamas.

TopPC.lt svetainėje pateikiama tik informacinio pobūdžio informacija apie šį gaminį, kad klientai galėtų jį pamatyti ir palyginti su dabar parduodamais gaminiais.

Garantija: 2 metų (Garantija verslo subjektams 1 metai)
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Max. aprašymo dydis: A1
  • Spausdinimo būdas: Rašalinis
  • Spausdinimo greitis (mono): Nenurodyta
  • Spausdinimo skiriamoji geba: N/A
  • Kasečių skaičius: 4
Panašūs produktai
Šis produktas Epson SureColor SC-T3100
Epson EcoTank ET-16600
Hewlett Packard OfficeJet Pro 8022e
Hewlett Packard Envy Inspire 7920e, Refurbished
Epson SureColor SC-T3100x
Rodyti panašias specifikacijas. Paslėpti panašias specifikacijas.
1 403,34 €
981,03 €
205,99 €
68,99 €
2 462,92 €
Pagrindinė informacija
Max. aprašymo dydis A1 A3 A4 A4 A1
Spausdinimo būdas Rašalinis Rašalinis Rašalinis Rašalinis Rašalinis
Spausdinimo greitis (mono) Nenurodyta 32 lap/min 20 lap/min 22 lap/min Nenurodyta
Spausdinimo skiriamoji geba N/A 4800 x 2400 dpi 4800 x 1200 dpi 4800 x 1200 dpi 2400 x 1200 dpi
Funkcionalumas
ADF (automatinis dokumentų tiektuvas) Nėra Yra Nėra Yra Nėra
Automatinio dvipusio spausdinimo funkcija Nėra Yra Yra Yra Nėra
Funkcija Faksas Nėra Yra Yra Nėra Nėra
Funkcija Kopijuotojas Nėra Yra Yra Yra Nėra
Kasečių skaičius 4 4 4 2 4
Skeneris Nėra Yra Yra Yra Nėra
Uostai ir įranga
Prijungimas LPT Nėra Nėra Nėra Nėra Nėra
Prijungimas LAN Yra Yra Yra Nėra Yra
USB ryšys Yra Yra Yra Yra Yra
Belaidžiai ryšiai
Prijungimas WiFi Yra Yra Yra Yra Yra
Prijungimas Bluetooth Nėra Nėra Nėra Nėra Nėra
Aprašymas
Pagrindinė informacija
Max. aprašymo dydis A1

Kieko popieriaus lakštų galima patalpinti spausdinių talpinmo vietoje ir išspausdinti duotu spausdintuvu. Jei spausdintuvo formatas yra, pvz., A4, spausdintuvas lengvai gali atspausdinti mažesnio formato popierių, pvz., A5. Ši galimybės riba yra apibrėžta, ją galima sužinoti skaitant detalizuotą specifikaciją apie atspaudų apimtį ir popieriaus formos palikymą .

Spausdinimo būdas Rašalinis

Spausdinimo forma yra pagrindinis spausdintuvo pasirinkimo kriterijus, nes nurodo spausdintuvo pritaikymą.

Tintes - ši technologija patiks tiem, kurie nori spausdinti aukštos kokybės spalvotas nuotraukas. Išlaidos vienam spausdinimui palyginti didelės, rašalo kasetės ilgai nenaudojamos uždžiūva.

Juodai baltas lazerinis - ekonomiškai naudingesnis spausdinimo būdas, kuris suteikia geros kokybės juodai balto dokumento atspaudą už mažesnę kainą. Geriausias pirkinys namams ir įstaigos reikmėms. Brangesnių modelių spausdintuvai turi iš esmės talpesnę spausdintuvo kasetę, kuri, jei ilgą laiką spausdinama daugiau nei dešimt lapų per dieną, be abejo atsipirks.

Spalvotas lazerinis - ši technologija leidžia spausdinti juodai baltus atspaudus tokia pačia kaina už lapą, kaip juodai balti lazeriniai spausdintuvai, taip pat daryti spalvotus atspaudus palyginti nedidelėmis kainomis už atspaudą.

Šios technologijos spalvoto atspaudo kokybė yra daug žemesnė negu rašalo kasetės, todėl šį prietaisą verta įsigyti tik tuomet, jei kiekvieną dieną reikia atspausdinti dešimtis spalvotų grafikų, maketų, produktų pavyzdžių nuotraukų, spalvotų logotipų. Nuotraukų spausdinimui ši technologija šiuo metu nera pritaikyta.

Kieko popieriaus lakštų galima patalpinti spausdinių talpinmo vietoje ir išspausdinti duotu spausdintuvu. Jei spausdintuvo formatas yra, pvz., A4, spausdintuvas lengvai gali atspausdinti mažesnio formato popierių, pvz., A5. Ši galimybės riba yra apibrėžta, ją galima sužinoti skaitant detalizuotą specifikaciją apie atspaudų apimtį ir popieriaus formos palikymą .

Spausdinimo greitis (mono) Nenurodyta

Vidutinis kokybės rodiklis yra kiek juodai baltų puslapių 5% vidutiniu padengimu šis spausdintuvas sugeba išspausinti per minutę.

Spausdinimo skiriamoji geba N/A

Spausdintuvo skiriamoji geba nusako, kiek taškų (pikselių) horizontalėje ir vertikalėje gali atspausdinti spausdintuvo galvutė. Naudojantis įvairiais pagalbiniais metodais spausdintuvas gali spausdinti su aukšta skiriamąja geba. Šis parametras nurodo natūralią spausdintuvo skiriamąją gebą be kompresijos naudojimo. Aukštesnė skiriamoji geba reiškia aukštesnę atvaizdo kokybę ir detalizavimą.

Funkcionalumas
ADF (automatinis dokumentų tiektuvas) Nėra

ADF nurodo automatinį dokumento perdavimą. Tai vykdoma specialaus skenerio dangčio pagalba, kuriame galima sutalpinti keletą lapų vienu metu, tam, kad, pavyzdžiui, nukopijuotų ar nuskenuotų dokumentų paketą.

Automatinio dvipusio spausdinimo funkcija Nėra

Abipusio marginimo galimybė, kuri dažnai tiktai galima pausiau automatiniu būdu, reiškia, kad spausdintuvas spausdina lapus iš vienos puses, o po to naudotojas turi atspausdintą paketą iš naujo rankiniu būdu įdėti stumdamas.

paprastai būna Duplex spausdintuvai, kurie patys apverčia lapus spaudinant. Prieš įsigydami spausdintuvą, perskaitykite detalizuotą specifikaciją, kuri vykdoma Duplex funkcija.

Funkcija Faksas Nėra

Galimybė prietaisą sujungti su telefono linija ir laidiniu telefonu, kad galėtų siųsti fakso siuntinius.

Funkcija Kopijuotojas Nėra

Galimybė patalpinti atspausdintą dokumentą paduoti ir nukopojuoti.

Kasečių skaičius 4

Kiek kasečių arba rašalo kasečių yra spausdintuve. Rašalinių atspaudų atveju, didesis kasetės skaičius reiškia geresnę atspaudo kokybę ir ekonomiškesnį kasečių keitimą.

Skeneris Nėra

Galimybė patalpinti atspausdintą dokumentą paduoti ir gauti nuskenuotą dokumento variantą kompiuteryje, skaitmenine forma.

Uostai ir įranga
Prijungimas LPT Nėra

Tai jau pasnenęs standartas, būtinas tiktai atskirais atvejais, kai įmonė naudoja DOS programinę įrangą, kuri nesugeba spausdinti kitais portais tik LPT. Šis sujungimo būdas labai lėtas, todėl daužniausia skenerių LPT palaikoma ir daug greitesnė USB arba LAN jungtis.

Prijungimas LAN Yra

Labai naudinga funkcija, jei spausdintuvas bus naudojamas keleto tinklu sujungtų kompiuterų. Jei turi LAN jungtį, spausdintuvas gali būti perkeliamas į bet kurią vietą, kur prieinamas tinklas ir elektros energija ir daryti atspaudus iš bet kurio kompiuterio be būtinybės prijungti spausdintuvą prie kurio nors kompiuterio bei laikyti šį visada įjungtą.

USB ryšys Yra

Stabiliausias, patogiausias ir greičiausias spausdintuvo prijungimo būdas, kai spausdintuvas yra šalia kompiuterio ir juo naudojamasi iš vieno kompiuterio. USB jungtis yra prieinama praktiškai visiuose portatyviniuose kompiuteriuose ir staliniuose kompiuteriuose.

Belaidžiai ryšiai
Prijungimas WiFi Yra

Puikus būdas prijungti spausdintuvą prie bevielio tinklo, jei namuose ar įstaigoje naudojate tiktai bevielį tinklų jungimą, arba ir spausdintuvas bus laikomas vietoje, kurioje nebus galimybės pasiekti LAN kabelį.

Prijungimas Bluetooth Nėra

Galimybė sujungti šį spausdintuvą su kmžompiuteriu naudojant Bluetoth bevielį sujungimą. Paprastai ši jungtis yra prieinama vidutinės ir brangios klasės partatyviniuose kompiuteriuose. Staliniuose kompiuteriuose Bluetooth būna retai, todėl, kad būtų galima panaudoti šią funkciją, už nedinelę papildom kainą teks įsigyti USB Bluetooth siųstuvą.

Išsamesnė specifikacija
GarantijaInformacija - 12 mėnesių Paslaugos vietoje
GTIN - 5704174830917
GTIN - 8715946662442
Kategorija - Didelio formato spausdintuvai
Kitos funkcijos - Jutiklinis ekranas - Taip
Kitos funkcijos - Linijos tikslumas - +/- 0,1
Kitos funkcijos - Mažiausias linijos plotis - 0.02 mm
Kitos funkcijos - Rašalo lašas - 4
Kitos funkcijos - Suderinami produktai - "WorkForce DS-6500", "WorkForce DS-60000
Kopijavimas - Kopijavimas - Ne
Logistikos duomenys - Kiekis pakuotėje - 1 vnt.
Logistikos duomenys - Suderintos sistemos (HS) kodas - 84433210
LongDesc - Švarus dizainasBaltas, kompaktiškas ir tinka daugumai aplinkų.Šie rašalai nebėgaJame naudojami "UltraChrome XD2" pigmentiniai rašalai, todėl atspaudai yra atsparūs dėmėms ir vandeniui (tuo tarpu standartiniai dažikliniai rašalai gali bėgti). Be to, SC-T3100 užtikrina gilią juodą spalvą ir ryškias, tankias linijas - tai idealiai tinka techninei grafikai.Palaiko belaidį spausdinimąSuteikia galimybę vartotojams spausdinti tiesiai iš išmaniųjų telefonų ar planšetinių įrenginių.Lengvas popieriaus keitimasSklandžiai keiskite LFP ritinėlį ir lapus, nes šis spausdintuvas palaiko iki A1 formato pjaustytus lapus, taip pat ritinėlius.PuikiaiUnikali purkštukų tikrinimo technologija (NVT) padeda išvengti spausdinimo klaidų.Tikslumas ir preciziškumasLengvai ir detaliai spausdinkite techninius, architektūrinius ir inžinerinius brėžinius.
LongProductName - SureColor SC-T3100
LongSummaryDescription - Epson SureColor SC-T3100. Spausdinimo technologija: Didžiausia raiška: 2400 x 1200 DPI, puslapio aprašymo kalbos: ESK/P-R, HP-GL/2, HP-RTL. Didžiausias spausdinimo dydis: A1 (594 x 841 mm), ISO A serijos dydžiai (A0...A9): A1, A2, A3, A3+, A4, ISO B serijos dydžiai (B0...B9): B1, B2, B3, B4, B5. Ethernet sąsajos tipas: Gigabit Ethernet, USB jungtis: A tipo USB, Ethernet LAN duomenų perdavimo sparta: 10,100,1000 Mbit/s. Produkto spalva: balta, ekranas: Ekrano įstrižainė: 10,9 cm (4,3"). Energijos suvartojimas (budėjimo režimu): Energijos suvartojimas (budėjimo režimas): 8 W, Energijos suvartojimas (tipinis): 8 W: 28 W, Energijos suvartojimas (išjungta): 0.2 W
Maitinimas - Energijos suvartojimas (budėjimo režimas) - 8 W
Maitinimas - energijos suvartojimas (išjungta) - 0.2 W
Maitinimas - Energijos suvartojimas (tipinis) - 28 W
Maitinimas - kintamosios srovės įvesties dažnis - 50 - 60 Hz
Maitinimas - kintamosios srovės įėjimo įtampa - 100-240 V
Pakuotės duomenys - greitasis pradžios vadovas - Taip
Pakuotės duomenys - Pakuotės aukštis - 600 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės gylis - 1200 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės plotis - 730 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės svoris - 51.4 kg
Pakuotės duomenys - Pridedama (-os) kasetė (-ės) - Taip
Pakuotės duomenys - Vadovas - Taip
Pakuotės duomenys - įtraukti vairuotojai - Taip
Pavadinimas - "Epson SureColor SC-T3100
Popieriaus tvarkymas - Didžiausias ritinio plotis - 61 cm
Popieriaus tvarkymas - Didžiausias ritinio skersmuo - 11.9 cm
Popieriaus tvarkymas - Didžiausias spausdinimo dydis - A1 (594 x 841 mm)
Popieriaus tvarkymas - ISO A serijos formatai (A0...A9) - A1, A2, A3, A3+, A4
Popieriaus tvarkymas - ISO B serijos formatai (B0...B9) - B1, B2, B3, B4, B5
Popieriaus tvarkymas - laikmenos storis - Vieno lapo0.3
Popieriaus tvarkymas - ritininis popierius - Taip
Popieriaus tvarkymas - ritinio svoris (galinis ritinys) - 4.2 kg
Popieriaus tvarkymas - Spausdinti sumažintą lapo kraštinę - 3 x 3 x 3 x 3
Popieriaus tvarkymas - Supjaustyti lapai - Taip
Prekės ženklas - Epson
Prekės ženklo dalies kodas - C11CF11302A0
Prievadai ir sąsajos - "Wi-Fi - Taip
Prievadai ir sąsajos - "Wi-Fi Direct - Taip
Prievadai ir sąsajos - Ethernet LAN - Taip
Prievadai ir sąsajos - Ethernet LAN duomenų perdavimo sparta - 10,100,1000 Mbit/s
Prievadai ir sąsajos - Ethernet sąsajos tipas - Gigabit Ethernet
Prievadai ir sąsajos - Mobiliojo spausdinimo technologijos - "Apple AirPrint
Prievadai ir sąsajos - Palaikomi tinklo protokolai - TLS, SSL, SNMP, IPSec, IPv6, IEEE802
Prievadai ir sąsajos - RJ-45 kiekio prievadai - 1
Prievadai ir sąsajos - Saugumo algoritmai - SSL/TLS, SNMP, IPSec
Prievadai ir sąsajos - Tiesioginis spausdinimas - Taip
Prievadai ir sąsajos - USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) prievadų kiekis - 1
Prievadai ir sąsajos - USB jungtis - A tipo USB
Prievadai ir sąsajos - USB prievadas - Ne
Produkto pavadinimas - SureColor SC-T3100
ShortSummaryDescription - "Epson SureColor SC-T3100", rašalinis, 2400 x 1200 DPI, ESC/P-R, HP-GL/2, HP-RTL, juoda, žydra, geltona, purpurinė, 26 ml, 50 ml, 80 ml, "PrecisionCore
Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Mac" operacinės sistemos - "Mac OS X 10.6 Snow Leopard
Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 10", "Windows 7", "Windows 8", "Windows Vista", "Windows XP
Sistemos reikalavimai - Suderinamos operacinės sistemos - "Mac OS X 10.6.8" arba naujesnė versija, "Windows 10", "Windows 7", "Windows 8", "Windows Vista", "Windows XP
Skenavimas - Skenavimas - Ne
Spausdinimas - didžiausia raiška - 2400 x 1200 DPI
Spausdinimas - Puslapio aprašymo kalbos - ESC/P-R, HP-GL/2, HP-RTL
Spausdinimas - spalvotas - Taip
Spausdinimas - Spausdinimo galvutė - PrecisionCore
Spausdinimas - Spausdinimo galvutės purkštukai - 800 purkštukų juodai, 800 purkštukų kiekvienai spalvai
Spausdinimas - Spausdinimo kasetės tūris (metrinis) - 26 ml, 50 ml, 80 ml
Spausdinimas - Spausdinimo spalvos - Juoda, žydra, geltona, purpurinė
Spausdinimas - Spausdinimo technologija - Rašalinė
Svoris ir matmenys - Aukštis - 913 mm
Svoris ir matmenys - Gylis - 696 mm
Svoris ir matmenys - Plotis - 970 mm
Svoris ir matmenys - Svoris - 38 kg
URL - https://www.epson.com/
Veikimas - Ekranas - LCD
Veikimas - Ekrano įstrižainė - 10,9 cm (4,3")
Veikimas - Garso galios lygis (budėjimo režimas) - 32 dB
Veikimas - Garso slėgio lygis (budėjimo režimas) - 32 dB
Veikimas - garso slėgio lygis (spausdinimas) - 49 dB
Veikimas - Kilmės šalis - Indonezija
Veikimas - Produkto spalva - Balta
Veikimas - Spalvotas ekranas - Taip
Veikimas - Valdymo tipas - Palieskite
Veikimas - Vidinė atmintis - 1024 MB
Veikimas - Įmontuotas ekranas - Taip
WarrantyInfo - 12 months On-site service
GTIN - 5704174830917
GTIN - 8715946662442
Category - Large Format Printers
Other features - Touchscreen - Yes
Other features - Line accuracy - +/- 0,1
Other features - Minimum line width - 0.02 mm
Other features - Ink drop - 4
Other features - Compatible products - WorkForce DS-6500, WorkForce DS-60000
Copying - Copying - No
Logistics data - Quantity per pack - 1 pc(s)
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84433210
LongDesc - Clean designWhite, compact and fits most environments.These inks don’t runIt uses UltraChrome XD2 pigment inks which means your prints are smudge and water resistant (whereas standard dye inks may run). Also, the SC-T3100 delivers deep blacks and crisp, dense lines — ideal for technical graphics.Supports wireless printingEnables users to print directly from smartphones or tablet devices.Seamless paper changesChange seamlessly between LFP roll and sheetfeed as this printer supports up to A1 cutsheets as well as rolls.Peace of mindUnique Nozzle Verification Technology (NVT) helps prevent misprints.Accuracy and precisionPrint technical, architectural and engineering drawings in great detail, with ease.
LongProductName - SureColor SC-T3100
LongSummaryDescription - Epson SureColor SC-T3100. Print technology: Inkjet, Maximum resolution: 2400 x 1200 DPI, Page description languages: ESC/P-R, HP-GL/2, HP-RTL. Maximum print size: A1 (594 x 841 mm), ISO A-series sizes (A0...A9): A1, A2, A3, A3+, A4, ISO B-series sizes (B0...B9): B1, B2, B3, B4, B5. Ethernet interface type: Gigabit Ethernet, USB connector: USB Type-A, Ethernet LAN data rates: 10,100,1000 Mbit/s. Product colour: White, Display: LCD, Display diagonal: 10.9 cm (4.3"). Power consumption (standby): 8 W, Power consumption (typical): 28 W, Power consumption (off): 0.2 W
Power - Power consumption (standby) - 8 W
Power - Power consumption (off) - 0.2 W
Power - Power consumption (typical) - 28 W
Power - AC input frequency - 50 - 60 Hz
Power - AC input voltage - 100-240 V
Packaging data - Quick start guide - Yes
Packaging data - Package height - 600 mm
Packaging data - Package depth - 1200 mm
Packaging data - Package width - 730 mm
Packaging data - Package weight - 51.4 kg
Packaging data - Cartridge(s) included - Yes
Packaging data - Manual - Yes
Packaging data - Drivers included - Yes
Title - Epson SureColor SC-T3100
Paper handling - Maximum roll width - 61 cm
Paper handling - Maximum roll diameter - 11.9 cm
Paper handling - Maximum print size - A1 (594 x 841 mm)
Paper handling - ISO A-series sizes (A0...A9) - A1, A2, A3, A3+, A4
Paper handling - ISO B-series sizes (B0...B9) - B1, B2, B3, B4, B5
Paper handling - Media thickness - SingleSheet0.3
Paper handling - Roll paper - Yes
Paper handling - Roll weight (rear roll) - 4.2 kg
Paper handling - Print margin cut-sheet - 3 x 3 x 3 x 3
Paper handling - Cut sheets - Yes
Brand - Epson
BrandPartCode - C11CF11302A0
Ports & interfaces - Wi-Fi - Yes
Ports & interfaces - Wi-Fi Direct - Yes
Ports & interfaces - Ethernet LAN - Yes
Ports & interfaces - Ethernet LAN data rates - 10,100,1000 Mbit/s
Ports & interfaces - Ethernet interface type - Gigabit Ethernet
Ports & interfaces - Mobile printing technologies - Apple AirPrint
Ports & interfaces - Supported network protocols - TLS, SSL, SNMP, IPSec, IPv6, IEEE802
Ports & interfaces - RJ-45 ports quantity - 1
Ports & interfaces - Security algorithms - SSL/TLS, SNMP, IPSec
Ports & interfaces - Direct printing - Yes
Ports & interfaces - USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) ports quantity - 1
Ports & interfaces - USB connector - USB Type-A
Ports & interfaces - USB port - No
ProductName - SureColor SC-T3100
ShortSummaryDescription - Epson SureColor SC-T3100, Inkjet, 2400 x 1200 DPI, ESC/P-R, HP-GL/2, HP-RTL, Black, Cyan, Yellow, Magenta, 26 ml, 50 ml, 80 ml, PrecisionCore
System requirements - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.6 Snow Leopard
System requirements - Windows operating systems supported - Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows Vista, Windows XP
System requirements - Compatible operating systems - Mac OS X 10.6.8 or later, Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows Vista, Windows XP
Scanning - Scanning - No
Printing - Maximum resolution - 2400 x 1200 DPI
Printing - Page description languages - ESC/P-R, HP-GL/2, HP-RTL
Printing - Colour - Yes
Printing - Print head - PrecisionCore
Printing - Print head nozzles - 800 nozzles black, 800 nozzles per colour
Printing - Print cartridge volume (metric) - 26 ml, 50 ml, 80 ml
Printing - Printing colours - Black, Cyan, Yellow, Magenta
Printing - Print technology - Inkjet
Weight & dimensions - Height - 913 mm
Weight & dimensions - Depth - 696 mm
Weight & dimensions - Width - 970 mm
Weight & dimensions - Weight - 38 kg
URL - https://www.epson.com/
Performance - Display - LCD
Performance - Display diagonal - 10.9 cm (4.3")
Performance - Sound power level (standby) - 32 dB
Performance - Sound pressure level (standby) - 32 dB
Performance - Sound pressure level (printing) - 49 dB
Performance - Country of origin - Indonesia
Performance - Product colour - White
Performance - Colour display - Yes
Performance - Control type - Touch
Performance - Internal memory - 1024 MB
Performance - Built-in display - Yes
1 403,34 €
Epson SureColor SC-T3100
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos