Brother PJ-723

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 205793 Produkto kodas: PJ723Z1
Šiuo metu prekių nėra Užsakymai dėl šio gaminio pristatymo nepriimami. Neturime informacijos apie tai, kada šis produktas bus prieinamas. Šiuo metu mūsų tiekėjai nepateikia informacijos apie galimą gaminio pristatymo laiką ir galimą kainą, kai jis vėl bus parduodamas.

TopPC.lt svetainėje pateikiama tik informacinio pobūdžio informacija apie šį gaminį, kad klientai galėtų jį pamatyti ir palyginti su dabar parduodamais gaminiais.

Garantija: 2 metų (Garantija verslo subjektams 1 metai)
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Max. aprašymo dydis: A4
  • Spausdinimo būdas: Juodai baltas lazerinis
  • Spausdinimo greitis (mono): 8 ppm
  • Spausdinimo skiriamoji geba: 200 x 203 dpi
  • Kasečių skaičius: 1
Panašūs produktai
Šis produktas Brother PJ-723
Hewlett Packard OfficeJet Pro 8022e
Hewlett Packard Envy Inspire 7920e, Refurbished
Brother PJ-763
Brother PJ722
Rodyti panašias specifikacijas. Paslėpti panašias specifikacijas.
449,81 €
205,99 €
68,99 €
587,61 €
445,79 €
Pagrindinė informacija
Max. aprašymo dydis A4 A4 A4 Nenurodyta A4
Spausdinimo būdas Juodai baltas lazerinis Rašalinis Rašalinis Juodai baltas lazerinis Juodai baltas lazerinis
Spausdinimo greitis (mono) 8 ppm 20 lap/min 22 lap/min 8 ppm 8 ppm
Spausdinimo skiriamoji geba 200 x 203 dpi 4800 x 1200 dpi 4800 x 1200 dpi 200 x 203 dpi 200 x 203 dpi
Funkcionalumas
ADF (automatinis dokumentų tiektuvas) Nėra Nėra Yra Nėra Nėra
Automatinio dvipusio spausdinimo funkcija Nėra Yra Yra Nėra Nėra
Funkcija Faksas Nėra Yra Nėra Nėra Nėra
Funkcija Kopijuotojas Nėra Yra Yra Nėra Nėra
Kasečių skaičius 1 4 2 1 1
Skeneris Nėra Yra Yra Nėra Nėra
Uostai ir įranga
Prijungimas LPT Nėra Nėra Nėra Nėra Nėra
Prijungimas LAN Nėra Yra Nėra Nėra Nėra
USB ryšys Yra Yra Yra Yra Yra
Belaidžiai ryšiai
Prijungimas WiFi Nėra Yra Yra Nėra Nėra
Prijungimas Bluetooth Nėra Nėra Nėra Yra Nėra
Aprašymas
Pagrindinė informacija
Max. aprašymo dydis A4

Kieko popieriaus lakštų galima patalpinti spausdinių talpinmo vietoje ir išspausdinti duotu spausdintuvu. Jei spausdintuvo formatas yra, pvz., A4, spausdintuvas lengvai gali atspausdinti mažesnio formato popierių, pvz., A5. Ši galimybės riba yra apibrėžta, ją galima sužinoti skaitant detalizuotą specifikaciją apie atspaudų apimtį ir popieriaus formos palikymą .

Spausdinimo būdas Juodai baltas lazerinis

Spausdinimo forma yra pagrindinis spausdintuvo pasirinkimo kriterijus, nes nurodo spausdintuvo pritaikymą.

Tintes - ši technologija patiks tiem, kurie nori spausdinti aukštos kokybės spalvotas nuotraukas. Išlaidos vienam spausdinimui palyginti didelės, rašalo kasetės ilgai nenaudojamos uždžiūva.

Juodai baltas lazerinis - ekonomiškai naudingesnis spausdinimo būdas, kuris suteikia geros kokybės juodai balto dokumento atspaudą už mažesnę kainą. Geriausias pirkinys namams ir įstaigos reikmėms. Brangesnių modelių spausdintuvai turi iš esmės talpesnę spausdintuvo kasetę, kuri, jei ilgą laiką spausdinama daugiau nei dešimt lapų per dieną, be abejo atsipirks.

Spalvotas lazerinis - ši technologija leidžia spausdinti juodai baltus atspaudus tokia pačia kaina už lapą, kaip juodai balti lazeriniai spausdintuvai, taip pat daryti spalvotus atspaudus palyginti nedidelėmis kainomis už atspaudą.

Šios technologijos spalvoto atspaudo kokybė yra daug žemesnė negu rašalo kasetės, todėl šį prietaisą verta įsigyti tik tuomet, jei kiekvieną dieną reikia atspausdinti dešimtis spalvotų grafikų, maketų, produktų pavyzdžių nuotraukų, spalvotų logotipų. Nuotraukų spausdinimui ši technologija šiuo metu nera pritaikyta.

Kieko popieriaus lakštų galima patalpinti spausdinių talpinmo vietoje ir išspausdinti duotu spausdintuvu. Jei spausdintuvo formatas yra, pvz., A4, spausdintuvas lengvai gali atspausdinti mažesnio formato popierių, pvz., A5. Ši galimybės riba yra apibrėžta, ją galima sužinoti skaitant detalizuotą specifikaciją apie atspaudų apimtį ir popieriaus formos palikymą .

Spausdinimo greitis (mono) 8 ppm

Vidutinis kokybės rodiklis yra kiek juodai baltų puslapių 5% vidutiniu padengimu šis spausdintuvas sugeba išspausinti per minutę.

Spausdinimo skiriamoji geba 200 x 203 dpi

Spausdintuvo skiriamoji geba nusako, kiek taškų (pikselių) horizontalėje ir vertikalėje gali atspausdinti spausdintuvo galvutė. Naudojantis įvairiais pagalbiniais metodais spausdintuvas gali spausdinti su aukšta skiriamąja geba. Šis parametras nurodo natūralią spausdintuvo skiriamąją gebą be kompresijos naudojimo. Aukštesnė skiriamoji geba reiškia aukštesnę atvaizdo kokybę ir detalizavimą.

Funkcionalumas
ADF (automatinis dokumentų tiektuvas) Nėra

ADF nurodo automatinį dokumento perdavimą. Tai vykdoma specialaus skenerio dangčio pagalba, kuriame galima sutalpinti keletą lapų vienu metu, tam, kad, pavyzdžiui, nukopijuotų ar nuskenuotų dokumentų paketą.

Automatinio dvipusio spausdinimo funkcija Nėra

Abipusio marginimo galimybė, kuri dažnai tiktai galima pausiau automatiniu būdu, reiškia, kad spausdintuvas spausdina lapus iš vienos puses, o po to naudotojas turi atspausdintą paketą iš naujo rankiniu būdu įdėti stumdamas.

paprastai būna Duplex spausdintuvai, kurie patys apverčia lapus spaudinant. Prieš įsigydami spausdintuvą, perskaitykite detalizuotą specifikaciją, kuri vykdoma Duplex funkcija.

Funkcija Faksas Nėra

Galimybė prietaisą sujungti su telefono linija ir laidiniu telefonu, kad galėtų siųsti fakso siuntinius.

Funkcija Kopijuotojas Nėra

Galimybė patalpinti atspausdintą dokumentą paduoti ir nukopojuoti.

Kasečių skaičius 1

Kiek kasečių arba rašalo kasečių yra spausdintuve. Rašalinių atspaudų atveju, didesis kasetės skaičius reiškia geresnę atspaudo kokybę ir ekonomiškesnį kasečių keitimą.

Skeneris Nėra

Galimybė patalpinti atspausdintą dokumentą paduoti ir gauti nuskenuotą dokumento variantą kompiuteryje, skaitmenine forma.

Uostai ir įranga
Prijungimas LPT Nėra

Tai jau pasnenęs standartas, būtinas tiktai atskirais atvejais, kai įmonė naudoja DOS programinę įrangą, kuri nesugeba spausdinti kitais portais tik LPT. Šis sujungimo būdas labai lėtas, todėl daužniausia skenerių LPT palaikoma ir daug greitesnė USB arba LAN jungtis.

Prijungimas LAN Nėra

Labai naudinga funkcija, jei spausdintuvas bus naudojamas keleto tinklu sujungtų kompiuterų. Jei turi LAN jungtį, spausdintuvas gali būti perkeliamas į bet kurią vietą, kur prieinamas tinklas ir elektros energija ir daryti atspaudus iš bet kurio kompiuterio be būtinybės prijungti spausdintuvą prie kurio nors kompiuterio bei laikyti šį visada įjungtą.

USB ryšys Yra

Stabiliausias, patogiausias ir greičiausias spausdintuvo prijungimo būdas, kai spausdintuvas yra šalia kompiuterio ir juo naudojamasi iš vieno kompiuterio. USB jungtis yra prieinama praktiškai visiuose portatyviniuose kompiuteriuose ir staliniuose kompiuteriuose.

Belaidžiai ryšiai
Prijungimas WiFi Nėra

Puikus būdas prijungti spausdintuvą prie bevielio tinklo, jei namuose ar įstaigoje naudojate tiktai bevielį tinklų jungimą, arba ir spausdintuvas bus laikomas vietoje, kurioje nebus galimybės pasiekti LAN kabelį.

Prijungimas Bluetooth Nėra

Galimybė sujungti šį spausdintuvą su kmžompiuteriu naudojant Bluetoth bevielį sujungimą. Paprastai ši jungtis yra prieinama vidutinės ir brangios klasės partatyviniuose kompiuteriuose. Staliniuose kompiuteriuose Bluetooth būna retai, todėl, kad būtų galima panaudoti šią funkciją, už nedinelę papildom kainą teks įsigyti USB Bluetooth siųstuvą.

Išsamesnė specifikacija
"Wi-Fi" - Ne
Aprašymas - BROLIS PJ723 8PPM 300DPI USB
ARTIKEL1 - PJ723 A4 MOBILUSIS SPAUSDINTUVAS
ARTIKEL2 - 300 DPI USB
Aukštis - 72.000000
Darbinės temperatūros diapazonas (T-T), °C - 0- +40°C
Didžiausia skiriamoji geba, DPI - 203 x 200
Dizainas - Produkto spalva - Juoda
EANCode - 4977766752480
Emuliacijos - ESC/P
Funkcijos - "Flash" atmintis - 6 MB
Funkcijos - ISO A serijos dydžiai (A0...A9) - A4
Funkcijos - palaikomi linijiniai (1D) brūkšniniai kodai - Kodai 128, 39, 93, EAN-13, GS1-128 (UCC/EAN-128), ITF-14, PostBar, U.P.C.
Funkcijos - Puslapio aprašymo kalbos - ESC P, ESC/P-P, ESC/P_B
Funkcijos - RAM talpa - 32 GB
Funkcijos - Saugojimo laikmenos - Flash
Gamintojas - BROTHER
Gamintojo dalies numeris - PJ723Z1
GarantijaInformacija - 1 metų grįžimas į bazę
Garantijos laikotarpis - 12 M
GRUPPE1 - POS
GRUPPE2 - Etikečių spausdintuvai
GTIN - 0012502641469
GTIN - 012502641469
GTIN - 4977766752480
Hoehe - 0.08
HSTNUMBER - PJ723Z1
Ilgis - 164.000000
Kategorija - POS spausdintuvai
Kitos funkcijos - Saugojimo laikmenos tipas - Flash
Laikymo temperatūros diapazonas (T-T), °C - -15 - +50°C
Logistikos duomenys - Suderintos sistemos (HS) kodas - 84433210
LongDesc - Šis tvirtas ir patvarus spausdintuvas yra idealus spausdinimo sprendimas pardavimo ir (arba) aptarnavimo, logistikos ir (arba) pristatymo bei viešosios saugos ir avarinių tarnybų pareigūnams. USB jungtis patogiai prijungiama prie kompiuterių ir nešiojamųjų kompiuterių.Tai visiškai nešiojamas ir lengvas spausdinimo sprendimas, kurio plotis nedaug didesnis už A4 formato popieriaus lapą, todėl jis idealiai tinka nešiotis krepšyje arba montuoti automobilyje ar specializuotame dėkle kaip kompleksinio mobiliojo sprendimo dalis.PJ-723 gali spausdinti iki 8 puslapių per minutę greičiu, 300 dpi skiriamąja geba ant supjaustytų lapų arba ištisinių ritinių, kuriuos galima lengvai atplėšti. Palaikomas iki A4 formato popierius, todėl idealiai tinka sąskaitoms faktūroms, paslaugų ataskaitoms ir pristatymo ataskaitoms.Galima įsigyti įvairių priedų, kad galėtumėte pritaikyti savo mobilųjį spausdinimo sprendimą pagal savo poreikius.Kokybiškas A4 formato spausdinimas kelyje"Brother" PJ mobiliųjų spausdintuvų asortimentas pagaliau siūlo įmonėms patikimą būdą spausdinti aukštos kokybės A4 formato spaudinius bet kur ir bet kada, kai jų reikia. Ši technologija, pasižyminti tiesioginiu terminiu spausdinimu, daugelio laikoma vieninteliu patikimu mobiliojo spausdinimo sprendimu. Kadangi nenaudojamas rašalas, toneris ar juostelės, darbuotojams nereikia ieškoti brangių pakaitalų, kai jie baigiasi - vienintelė naudojama eksploatacinė medžiaga yra pats popierius.Kompaktiškas ir lengvasNepaisant neįtikėtinai mažo dydžio ir lengvos konstrukcijos, kuriant ir gaminant spausdintuvą daugiausia dėmesio buvo skiriama patvariam, profesionaliam spausdintuvui, kurį galima nešiotis lagaminėlyje ar kompiuterio krepšyje arba nuolat pritvirtinti transporto priemonėje.Diegimo integravimas į esamas mobiliąsias programas ir programinę įrangąDiegimo integravimas į esamas programas ar programinę įrangą anksčiau buvo sudėtinga užduotis.Taigi, be standartinių spausdintuvų tvarkyklių "Windows®", "Mac" ir "Linux" sistemoms, "Brother" turi įvairių SDK (programinės įrangos kūrimo rinkinių), kurie leidžia kūrėjams lengvai įtraukti spausdinimo galimybes į esamus sprendimus arba leidžia greitai ir efektyviai kurti naujas spausdinimo programas.SDK yra skirti "iOS", "Android" ir "Windows®" operacinėms sistemoms.USB jungtisSuteikdami laidinio ryšio patikimumą, galite prisijungti prie "Windows®", "Mac" ar "Linux" pagrindu veikiančių stalinių ir nešiojamųjų kompiuterių arba prie "Android" įrenginių, turinčių USB prievado palaikymą (reikia "Android OS" versijos 3.1 ar vėlesnės).
LongProductName - PJ-723 - A4, 300x300 dpi, 8 psl. per minutę, USB 2.0, 480 g
LongSummaryDescription - Brother PJ-723. Spausdinimo technologija: Spausdinimo technologija: terminė, tipas: Didžiausia raiška: 300 x 300 DPI. Ryšio technologija: Laidinė, USB jungtis: Standartinės sąsajos: USB 2.0. Puslapio aprašymo kalbos: ESC P, ESC/P-P, ESC/P_B, laikmenos: ESC/P, ESC/P-P, ESC/P_B: Flash, Flash atmintis: 6 MB. Produkto spalva: juoda. Palaikomos "Windows" operacinės sistemos: Palaikomos "Windows 10 Education", "Windows 10 Education x64", "Windows 10 Enterprise", "Windows 10 Enterprise x64",..., "Mac" operacinės sistemos: Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks, Suderinamos operacinės sistemos: Windows - Vista/7/8/8.1/10/Server 2008/Server 2008 R2/Server 2012/Server 2012/Server 2012 R2, Mac OSX -...
MANUFACTURER - BROTHER
Matmenys Š x D x V, mm - 255 x 55 x 30
Pakuotės duomenys - Pakuotės svoris - 980 g
Pakuotės duomenys - Įtraukti kabeliai - USB
Pakuotės turinys - įtraukti vairuotojai - Taip
Pavadinimas - Brother PJ-723 POS spausdintuvas 300 x 300 DPI laidinis terminis mobilusis spausdintuvas
Platus - 0.17
Plotis - 306.000000
Prekės ženklas - Brother
Prekės ženklo dalies kodas - PJ-723
Prievadai ir sąsajos - Ryšių technologija - Laidinis
Prievadai ir sąsajos - Standartinės sąsajos - USB 2.0
Prievadai ir sąsajos - USB 2.0 prievadų kiekis - 1
Prievadai ir sąsajos - USB jungtis - Mini-USB B tipo jungtis
Prievadai ir sąsajos - USB prievadas - Taip
Produkto pavadinimas - PJ-723
ShortSummaryDescription - Brother PJ-723, terminis, mobilusis spausdintuvas, 300 x 300 DPI, 8 psl. per minutę, laidinis, Mini-USB Type-B
Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Linux" operacinės sistemos - Debian 5.0, Debian 5.0.1, Debian 5.0.2, Debian 5.0.3, Debian 6.0, Debian 7.0, Debian 8.0, RedHat EL Linux 3 U9, RedHat EL Linux 4.0 U5, RedHat EL Linux 4.0 U5, RedHat EL Linux 4.0 U6, RedHat EL Linux 4.0 U7, RedHat EL Linux 5.0, RedHat EL Linux 5.1, RedHat EL Linux 5.2, RedHat EL Linux 5.2, RedHat EL Linux 5.3, RedHat EL Linux 6.0, RedHat EL Linux 7.0
Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Mac" operacinės sistemos - "Mac OS X 10.8 Mountain Lion", "Mac OS X 10.9 Mavericks
Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 10 Education", "Windows 10 Education x64", "Windows 10 Enterprise", "Windows 10 Enterprise x64", "Windows 10 Home", "Windows 10 Home x64", "Windows 10 Pro", "Windows 10 Pro x64", "Windows 7 Enterprise", "Windows 7 Enterprise x64", "Windows 7 Home Basic", "Windows 7 Home Basic x64", "Windows 7 Home Premium", Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows 8, Windows 8 Enterprise, Windows 8 Enterprise x64, Windows 8 Pro x64, Windows 8 x64, Windows 8 x64, Windows 8.1, Windows 8.1 Enterprise, Windows 8.1 Enterprise x64, Windows 8.1 Pro, Windows 8.1 Pro x64, Windows 8.1 x64, Windows 8.1 x64, Windows Vista Business, Windows Vista Business x64, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate x64
Sistemos reikalavimai - Palaikomos mobiliosios operacinės sistemos - "Android 3.1", "Android 3.2", "Android 4.0", "Android 4.1", "Android 4.2", "Android 4.3", "Android 4.4", "Android 5.0", "Android 5.1
Sistemos reikalavimai - Suderinamos operacinės sistemos - "Windows" - "Vista/7/8/8.1/10/Server 2008/Server 2008 R2/Server 2012/Server 2012/Server 2012 R2, "Mac OSX" - v10.8/10.9/10.10, "Linux" - "Redhat", "Debian
Skolinimas - 0.31
Spalvotas spausdinimas - Ne
Spausdinimas - didžiausia raiška - 300 x 300 DPI
Spausdinimas - spalvotas - Ne
Spausdinimas - Spausdinimo greitis - 8 ppm
Spausdinimas - Spausdinimo technologija - Terminis
Spausdinimas - Tipas - Mobilusis spausdintuvas
Spausdinimo greitis (juoda, normali kokybė, A4), ppm - 8
Spausdinimo plotis, mm - 208.8
Spausdinimo technologija - Lazerinis bw
Standartinės sąsajos - A tipo - mini B tipo (spausdintuvas)
Standartinės sąsajos - USB 2.0
Starling - N
Stck_Kart - 5
Stck_Pal - 0
Suderinamos operacinės sistemos - "Mac OS x 10.8/10.9/10.10/10.10/10.11
Suderinamos operacinės sistemos - Windows Vista/7/8/10/Server2008/2008R2/Server2012/2012R2
Svoris - 0.990000
Svoris, g - 480
Svoris ir matmenys - Aukštis - 30 mm
Svoris ir matmenys - Gylis - 55 mm
Svoris ir matmenys - Plotis - 255 mm
Svoris ir matmenys - Svoris - 480 g
Tinklas - "Wi-Fi - Ne
Tinklas - Ethernet LAN - Ne
Tinklas paruoštas - Ne
URL - https://www.brother.co.uk/portable-printers/pocket-jet/pj723
Vidinė atmintis, MB - 32
Šriftai - Bitmap šriftai:Helsinki, Brussel, Letter Gothic Bold, Kontūro šriftai:Helsinki, Brussel, Letter Gothic
Wi-Fi - No
Description - BROTHER PJ723 8PPM 300DPI USB
ARTIKEL1 - PJ723 A4 MOBILE PRINTER
ARTIKEL2 - 300 DPI USB
Height - 72.000000
Operating temperature range (T-T), °C - 0- +40°C
Maximum resolution, DPI - 203 x 200
Design - Product colour - Black
EANCode - 4977766752480
Emulations - ESC/P
Features - Flash memory - 6 MB
Features - ISO A-series sizes (A0...A9) - A4
Features - Linear (1D) barcodes supported - Code 128, Code 39, Code 93, EAN-13, GS1-128 (UCC/EAN-128), ITF-14, PostBar, U.P.C.
Features - Page description languages - ESC P, ESC/P-P, ESC/P_B
Features - RAM capacity - 32 GB
Features - Storage media - Flash
Manufacturer - BROTHER
ManufacturerPartNumber - PJ723Z1
WarrantyInfo - 1 year return to base
PeriodofWarranty - 12 M
GRUPPE1 - POS
GRUPPE2 - Label Printers
GTIN - 0012502641469
GTIN - 012502641469
GTIN - 4977766752480
Hoehe - 0.08
HSTNUMMER - PJ723Z1
Length - 164.000000
Category - POS Printers
Other features - Storage media type - Flash
Storage temperature range (T-T), °C - -15 - +50°C
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84433210
LongDesc - This rugged and durable "in the field" printer is an ideal printing solution for sales/service, logistics/delivery and public safety/emergency officials. The USB connection conveniently links to your PC's and laptops.It offers a fully portable and lightweight printing solution that's not much wider than an A4 sheet of paper, making it ideal for carrying in a bag or being mounted in a vehicle or a specialist case, as part of a complete mobile solution.The PJ-723 can print at up to 8 pages per minute, at a resolution of 300dpi on either cut-sheets, or continuous rolls that can be easily torn off. Support for up to A4 sized paper makes it ideal for invoices, service reports and delivery reports.A wide range of accessories are available to customise your mobile print solution to your requirements.High quality A4 printing on the moveThe Brother PJ range of mobile printers finally offer businesses a reliable way of producing high quality A4 sized prints wherever and whenever they are required. Featuring direct thermal printing, this technology is considered by many to be the only reliable solution for mobile print applications. And as no ink, toner or ribbons are used, this ensures workers don't have to source expensive replacements when they run out - the only consumable used is the paper itself.Compact and lightweightDespite its incredibly small size and lightweight design, the development and manufacturing process has been focussed on producing a durable, professional printer that can be carried in a briefcase or computer bag, or permanently mounted in a vehicle.Integrate printing within your existing mobile apps and softwareEnabling printing within existing apps or software used to be a difficult task.However, as well as standard printer drivers for Windows®, Mac and Linux, Brother has a range of SDK (Software Development Kits) that allow developers to easily add printing capabilities into existing solutions, or allow new printing apps to be developed quickly and efficiently.SDK's are available for iOS, Android and Windows® operating systems.USB connectivityOffering the reliability of a wired connection, you can connect to Windows®, Mac or Linux based desktops and laptops, or to Android devices that have USB Host support (requires Android OS ver 3.1 or later).
LongProductName - PJ-723 - A4, 300x300 dpi, 8ppm, USB 2.0, 480g
LongSummaryDescription - Brother PJ-723. Print technology: Thermal, Type: Mobile printer, Maximum resolution: 300 x 300 DPI. Connectivity technology: Wired, USB connector: Mini-USB Type-B, Standard interfaces: USB 2.0. Page description languages: ESC P, ESC/P-P, ESC/P_B, Storage media: Flash, Flash memory: 6 MB. Product colour: Black. Windows operating systems supported: Windows 10 Education, Windows 10 Education x64, Windows 10 Enterprise, Windows 10 Enterprise x64,..., Mac operating systems supported: Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks, Compatible operating systems: Windows - Vista/7/8/8.1/10/Server 2008/Server 2008 R2/Server 2012/Server 2012 R2, Mac OSX -...
HERSTELLER - BROTHER
Dimensions W x D x H, mm - 255 x 55 x 30
Packaging data - Package weight - 980 g
Packaging data - Cables included - USB
Packaging content - Drivers included - Yes
Title - Brother PJ-723 POS printer 300 x 300 DPI Wired Thermal Mobile printer
Breite - 0.17
Width - 306.000000
Brand - Brother
BrandPartCode - PJ-723
Ports & interfaces - Connectivity technology - Wired
Ports & interfaces - Standard interfaces - USB 2.0
Ports & interfaces - USB 2.0 ports quantity - 1
Ports & interfaces - USB connector - Mini-USB Type-B
Ports & interfaces - USB port - Yes
ProductName - PJ-723
ShortSummaryDescription - Brother PJ-723, Thermal, Mobile printer, 300 x 300 DPI, 8 ppm, Wired, Mini-USB Type-B
System requirements - Linux operating systems supported - Debian 5.0, Debian 5.0.1, Debian 5.0.2, Debian 5.0.3, Debian 6.0, Debian 7.0, Debian 8.0, RedHat EL Linux 3 U9, RedHat EL Linux 4.0 U5, RedHat EL Linux 4.0 U6, RedHat EL Linux 4.0 U7, RedHat EL Linux 5.0, RedHat EL Linux 5.1, RedHat EL Linux 5.2, RedHat EL Linux 5.3, RedHat EL Linux 6.0, RedHat EL Linux 7.0
System requirements - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks
System requirements - Windows operating systems supported - Windows 10 Education, Windows 10 Education x64, Windows 10 Enterprise, Windows 10 Enterprise x64, Windows 10 Home, Windows 10 Home x64, Windows 10 Pro, Windows 10 Pro x64, Windows 7 Enterprise, Windows 7 Enterprise x64, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows 8, Windows 8 Enterprise, Windows 8 Enterprise x64, Windows 8 Pro x64, Windows 8 x64, Windows 8.1, Windows 8.1 Enterprise, Windows 8.1 Enterprise x64, Windows 8.1 Pro, Windows 8.1 Pro x64, Windows 8.1 x64, Windows Vista Business, Windows Vista Business x64, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate x64
System requirements - Mobile operating systems supported - Android 3.1, Android 3.2, Android 4.0, Android 4.1, Android 4.2, Android 4.3, Android 4.4, Android 5.0, Android 5.1
System requirements - Compatible operating systems - Windows - Vista/7/8/8.1/10/Server 2008/Server 2008 R2/Server 2012/Server 2012 R2, Mac OSX - v10.8/10.9/10.10, Linux - Redhat, Debian
Laenge - 0.31
Colour printing - No
Printing - Maximum resolution - 300 x 300 DPI
Printing - Colour - No
Printing - Print speed - 8 ppm
Printing - Print technology - Thermal
Printing - Type - Mobile printer
Print speed (black, normal quality, A4), ppm - 8
Print width, mm - 208.8
Print technology - Laser bw
Standard interfaces - Type A to mini type B (printer)
Standard interfaces - USB 2.0
Storno - N
Stck_Kart - 5
Stck_Pal - 0
Compatible operating systems - Mac OS x 10.8/10.9/10.10/10.11
Compatible operating systems - Windows Vista/7/8/10/Server2008/2008R2/Server2012/2012R2
Weight - 0.990000
Weight, g - 480
Weight & dimensions - Height - 30 mm
Weight & dimensions - Depth - 55 mm
Weight & dimensions - Width - 255 mm
Weight & dimensions - Weight - 480 g
Network - Wi-Fi - No
Network - Ethernet LAN - No
Network ready - No
URL - https://www.brother.co.uk/portable-printers/pocket-jet/pj723
Internal memory, MB - 32
Fonts - Bittikarttafontit: Helsinki, Brussel, Letter Gothic Bold, Ääriviivafontit: Helsinki, Brussel, Letter Gothic
449,81 €
Brother PJ-723
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos