Lexmark MX521ade

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 259587 Produkto kodas: 36S0830
Galima užsisakyti 4 vnt. Prieinamumas: 14 dienų po užsakymo patvirtinimo
Garantija: 2 metų (Garantija verslo subjektams 1 metai)
958,83 €
Pristatymo parinktys Daugiau apie pristatymą
  • Pristatymas Lietuvoje (DPD kurjerių paštas) 3,99 €: 17.04.2024
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Max. aprašymo dydis: A4
  • Spausdinimo būdas: Juodai baltas lazerinis
  • Spausdinimo greitis (mono): 44 lpp/min
  • Spausdinimo skiriamoji geba: 1200 x 1200 dpi
  • Kasečių skaičius: 1
Aprašymas
Pagrindinė informacija
Max. aprašymo dydis A4

Kieko popieriaus lakštų galima patalpinti spausdinių talpinmo vietoje ir išspausdinti duotu spausdintuvu. Jei spausdintuvo formatas yra, pvz., A4, spausdintuvas lengvai gali atspausdinti mažesnio formato popierių, pvz., A5. Ši galimybės riba yra apibrėžta, ją galima sužinoti skaitant detalizuotą specifikaciją apie atspaudų apimtį ir popieriaus formos palikymą .

Spausdinimo būdas Juodai baltas lazerinis

Spausdinimo forma yra pagrindinis spausdintuvo pasirinkimo kriterijus, nes nurodo spausdintuvo pritaikymą.

Tintes - ši technologija patiks tiem, kurie nori spausdinti aukštos kokybės spalvotas nuotraukas. Išlaidos vienam spausdinimui palyginti didelės, rašalo kasetės ilgai nenaudojamos uždžiūva.

Juodai baltas lazerinis - ekonomiškai naudingesnis spausdinimo būdas, kuris suteikia geros kokybės juodai balto dokumento atspaudą už mažesnę kainą. Geriausias pirkinys namams ir įstaigos reikmėms. Brangesnių modelių spausdintuvai turi iš esmės talpesnę spausdintuvo kasetę, kuri, jei ilgą laiką spausdinama daugiau nei dešimt lapų per dieną, be abejo atsipirks.

Spalvotas lazerinis - ši technologija leidžia spausdinti juodai baltus atspaudus tokia pačia kaina už lapą, kaip juodai balti lazeriniai spausdintuvai, taip pat daryti spalvotus atspaudus palyginti nedidelėmis kainomis už atspaudą.

Šios technologijos spalvoto atspaudo kokybė yra daug žemesnė negu rašalo kasetės, todėl šį prietaisą verta įsigyti tik tuomet, jei kiekvieną dieną reikia atspausdinti dešimtis spalvotų grafikų, maketų, produktų pavyzdžių nuotraukų, spalvotų logotipų. Nuotraukų spausdinimui ši technologija šiuo metu nera pritaikyta.

Kieko popieriaus lakštų galima patalpinti spausdinių talpinmo vietoje ir išspausdinti duotu spausdintuvu. Jei spausdintuvo formatas yra, pvz., A4, spausdintuvas lengvai gali atspausdinti mažesnio formato popierių, pvz., A5. Ši galimybės riba yra apibrėžta, ją galima sužinoti skaitant detalizuotą specifikaciją apie atspaudų apimtį ir popieriaus formos palikymą .

Spausdinimo greitis (mono) 44 lpp/min

Vidutinis kokybės rodiklis yra kiek juodai baltų puslapių 5% vidutiniu padengimu šis spausdintuvas sugeba išspausinti per minutę.

Spausdinimo skiriamoji geba 1200 x 1200 dpi

Spausdintuvo skiriamoji geba nusako, kiek taškų (pikselių) horizontalėje ir vertikalėje gali atspausdinti spausdintuvo galvutė. Naudojantis įvairiais pagalbiniais metodais spausdintuvas gali spausdinti su aukšta skiriamąja geba. Šis parametras nurodo natūralią spausdintuvo skiriamąją gebą be kompresijos naudojimo. Aukštesnė skiriamoji geba reiškia aukštesnę atvaizdo kokybę ir detalizavimą.

Funkcionalumas
ADF (automatinis dokumentų tiektuvas) Nėra

ADF nurodo automatinį dokumento perdavimą. Tai vykdoma specialaus skenerio dangčio pagalba, kuriame galima sutalpinti keletą lapų vienu metu, tam, kad, pavyzdžiui, nukopijuotų ar nuskenuotų dokumentų paketą.

Automatinio dvipusio spausdinimo funkcija Yra

Abipusio marginimo galimybė, kuri dažnai tiktai galima pausiau automatiniu būdu, reiškia, kad spausdintuvas spausdina lapus iš vienos puses, o po to naudotojas turi atspausdintą paketą iš naujo rankiniu būdu įdėti stumdamas.

paprastai būna Duplex spausdintuvai, kurie patys apverčia lapus spaudinant. Prieš įsigydami spausdintuvą, perskaitykite detalizuotą specifikaciją, kuri vykdoma Duplex funkcija.

Funkcija Faksas Yra

Galimybė prietaisą sujungti su telefono linija ir laidiniu telefonu, kad galėtų siųsti fakso siuntinius.

Funkcija Kopijuotojas Yra

Galimybė patalpinti atspausdintą dokumentą paduoti ir nukopojuoti.

Kasečių skaičius 1

Kiek kasečių arba rašalo kasečių yra spausdintuve. Rašalinių atspaudų atveju, didesis kasetės skaičius reiškia geresnę atspaudo kokybę ir ekonomiškesnį kasečių keitimą.

Skeneris Yra

Galimybė patalpinti atspausdintą dokumentą paduoti ir gauti nuskenuotą dokumento variantą kompiuteryje, skaitmenine forma.

Uostai ir įranga
Prijungimas LPT Nėra

Tai jau pasnenęs standartas, būtinas tiktai atskirais atvejais, kai įmonė naudoja DOS programinę įrangą, kuri nesugeba spausdinti kitais portais tik LPT. Šis sujungimo būdas labai lėtas, todėl daužniausia skenerių LPT palaikoma ir daug greitesnė USB arba LAN jungtis.

Prijungimas LAN Yra

Labai naudinga funkcija, jei spausdintuvas bus naudojamas keleto tinklu sujungtų kompiuterų. Jei turi LAN jungtį, spausdintuvas gali būti perkeliamas į bet kurią vietą, kur prieinamas tinklas ir elektros energija ir daryti atspaudus iš bet kurio kompiuterio be būtinybės prijungti spausdintuvą prie kurio nors kompiuterio bei laikyti šį visada įjungtą.

USB ryšys Yra

Stabiliausias, patogiausias ir greičiausias spausdintuvo prijungimo būdas, kai spausdintuvas yra šalia kompiuterio ir juo naudojamasi iš vieno kompiuterio. USB jungtis yra prieinama praktiškai visiuose portatyviniuose kompiuteriuose ir staliniuose kompiuteriuose.

Belaidžiai ryšiai
Prijungimas WiFi Nėra

Puikus būdas prijungti spausdintuvą prie bevielio tinklo, jei namuose ar įstaigoje naudojate tiktai bevielį tinklų jungimą, arba ir spausdintuvas bus laikomas vietoje, kurioje nebus galimybės pasiekti LAN kabelį.

Prijungimas Bluetooth Nėra

Galimybė sujungti šį spausdintuvą su kmžompiuteriu naudojant Bluetoth bevielį sujungimą. Paprastai ši jungtis yra prieinama vidutinės ir brangios klasės partatyviniuose kompiuteriuose. Staliniuose kompiuteriuose Bluetooth būna retai, todėl, kad būtų galima panaudoti šią funkciją, už nedinelę papildom kainą teks įsigyti USB Bluetooth siųstuvą.

USB kabelis
Išsamesnė specifikacija
Aprašymas - Energijos vartojimo efektyvumas Nešvaistykite nė vieno vato Energijos valdymo funkcijos sumažina spausdintuvo energijos suvartojimą tiek veikimo, tiek miego režimu. Žemesnė lydymo temperatūra ir automatinis procesoriaus branduolių valdymas pagal darbo dydį leidžia laikytis griežtų ENERGY STAR 2.0 reikalavimų. Tai reiškia pelną planetai ir jūsų biudžetui. Dviejų branduolių galia Dviejų branduolių 1 GHz procesorius ir 1 GB standartinės atminties leidžia faksimiliuoti, spausdinti, kopijuoti ir skenuoti maksimaliai efektyviai. Visada būsite tikri, kad sudėtingi vaizdų failai, diagramos ir smulkusis šriftas atrodys taip, kaip turi atrodyti. Įskaitomo teksto apibrėžtis Kai kurie lazeriniai spausdintuvai sunkiai spausdina įskaitomą pilkos spalvos tekstą. MX520 serija nėra viena iš jų. Dėl naujoviškos šrifto aprėminimo technologijos net mažiausias pilkas tekstas yra aiškus ir įskaitomas.
ARTIKEL1 - MX521ADE MONOFONINIS MFG A4
ARTIKEL2 - 44 PSL. PER MINUTĘ 1GB 4,3 COLIŲ DVIPUSIS USB/ETH
Aukštis - 477 mm
Belaidis ryšys - Pasirinktinai
Bendrasis svoris - 23.86 kg
Darbo ciklas (kas mėnesį) - 120000 lapų per mėnesį
Dizainas - Ekrano įstrižainė - 10,9 cm (4,3")
Dizainas - jutiklinis ekranas - Taip
Dizainas - Produkto spalva - Juoda, balta
Dizainas - Rinkos pozicionavimas - Verslas
Dizainas - Spalvotas ekranas - Taip
Dizainas - Valdymo tipas - Palieskite
Dizainas - Įmontuotas ekranas - Ne
Dizainas > Gaminio spalva - Pilka/juoda
Dvipusis spausdinimas - Automatinis
EAN - 734646637725
ean - 734646637725
EANCode - 0734646637725
Eksploatavimo sąlygos - Darbinė santykinė drėgmė (H-H) - 8 - 80%
Eksploatavimo sąlygos - Darbinė temperatūra (T-T) - 10 - 32 °C
Eksploatavimo sąlygos - Darbo aukštis - 0 - 5000 m
Ethernet - 10/100/1000 Mb/s
Faksas - faksimilinis ryšys - Viengubas faksogramų siuntimas
Faksas - fakso perdavimo greitis - 3 sek. per puslapį
Faksas - Modemo greitis - 33.6 Kbit/s
Fakso specifikacijos - Fakso perdavimo greitis:
Formatas - A4
Formatas - A5
Formatas - A6
Formatas - DL 110 x 220 mm
Funkcijos - Faksas
Funkcijos - Kopijavimo aparatas
Funkcijos - Skeneris
Funkcijos - Spausdintuvas
Funkcijos - Didžiausias darbo ciklas - 120000 puslapių per mėnesį
Funkcijos - Puslapio aprašymo kalbos - "Microsoft XPS", PCL 5e, PCL 6, PDF 1.7, PPDS, PostScript 3
Funkcijos - Rekomenduojamas darbo ciklas - 2000-15000 puslapių per mėnesį
Funkcijos - Spausdinimo spalvos - Juoda
Funkcijos > Medijos tipas - Popieriaus etiketės, kortelių popierius, paprastas popierius, skaidrūs lapai, vokai, žr. kortelių ir etikečių vadovą.
gamintojas - Lexmark
Gamintojo produkto pavadinimas - MX521ade
Garantija -
Garantija - 12
garantija - 12
Garantija - 12 mėnesių
GarantijaInformacija - 1 metai
garantijos_tipas - išorinis
GRUPPE1 - Spausdintuvas / kopijavimo aparatas / faksas
GRUPPE2 - Lazerinis Aio/Mfp
GTIN - 734646637725
GTIN - 0734646637725
Gylis - 429.5 mm
HSTNUMBER - 36S0830
Išplėtimo parinktys -
Jungtys - 1 x USB (B tipo)
Jungtys - 1 x USB 2.0
Jungtys - RJ-45
Kategorija - Daugiafunkciniai spausdintuvai
Kitos funkcijos -
Kitos funkcijos - Apdailos galimybė - Ne
Kitos funkcijos - Dokumentacijos kompaktinis diskas - Taip
Kitos funkcijos - Kompaktinis diskas su programine įranga - Taip
Kitos funkcijos - Saugos lapas - Taip
Kitos funkcijos - Įtraukti šriftai - 2 PCL bitų žemėlapių šriftai, OCR-A, OCR-B keičiamo dydžio PCL 5e šriftai, Daugiau informacijos rasite Techninėje nuorodoje, 84 keičiamo dydžio PCL šriftai, 91 keičiamo dydžio PostScript šriftai, 3 iš 9 keičiamo dydžio PCL 5e šriftai Narrow, Regular ir Wide, 5 PPDS bitų žemėlapių šriftai, 39 keičiamo dydžio PPDS šriftai
Kodas - 36S0830
Kopijavimas - dvipusio kopijavimo greitis (juoda, US Letter) - 23 ppm
Kopijavimas - dvipusis kopijavimas - Taip
Kopijavimas - Kopijavimas - Mono kopijavimas
Kopijavimas - Kopijavimo aparato dydžio keitimas - 25 - 400%
Kopijavimas - kopijavimo greitis (juoda, normali kokybė, A4) - 44 cpm
Kopijavimas - laikas iki pirmosios kopijos (juoda, įprasta) - 6 s
Kopijavimas > Kopijavimo greitis (normali kokybė, juoda, A4) - 46 cpm
Kopijavimo aparato specifikacijos - Kopijavimo greitis 44 kopijos per minutę (A4 formato juodas spausdinimas)
Logistikos duomenys - Suderintos sistemos (HS) kodas - 84433100
LongDesc - Dirbkite greitai ir taupiai su MX521ade - faksu aprūpintu, iki 44 puslapių per minutę našumo daugiafunkciniu gaminiu su ilgaamžiais komponentais.Parengtas, kai esateTvirti ir patikimi "Lexmark" daugiafunkciniai gaminiai sukurti taip, kad galėtų dirbti bet kur - nuo salono iki sandėlio - ir nereikėtų jokių intervencijų. Nepertraukiamai dirbkite su ilgaamžiais komponentais, keičiamų kasečių išeiga iki 25 000 puslapių ir didžiausia įvesties talpa - 2 000 puslapių.Visapusiškas saugumas"Lexmark" visapusiškas požiūris į gaminių saugumą yra viso mūsų gaminių portfelio projektavimo ir inžinerijos užduotis. Mūsų saugumo funkcijos padeda užtikrinti informacijos saugumą - dokumente, įrenginyje, tinkle ir visuose tarpiniuose taškuose. Štai kodėl "Keypoint Intelligence - Buyers Lab" apdovanojo "Lexmark" prestižiniu BLI PaceSetter apdovanojimu už dokumentų atvaizdavimo saugumą. O šis "Lexmark" gaminys leidžia pasirengti GDPR.Darykite daugiauKai našumas dera su paprastumu, nuveiksite daugiau. Intuityvus 10 cm ilgio spalvotas jutiklinis ekranas, primenantis planšetinį kompiuterį, palengvina užduočių atlikimą ir yra vartai į integruotas produktyvumo programas, taupančias laiką ir didinančias efektyvumą. Spausdindami 44 puslapius per minutę ir naudodami kvalifikuotą skenerį, kuris gali tiksliai užfiksuoti iki 42 vaizdų per minutę, net ir su mišriais originalais, greitai gausite tai, ko jums reikia.Aiškaus teksto apibrėžimasKai kurie lazeriniai spausdintuvai sunkiai spausdina pilką tekstą, kurį lengva įskaityti - tik ne MX520 serijos spausdintuvai. Dėl naujoviškos šrifto kontūrų technologijos net ir mažiausias pilkas tekstas tampa ryškus ir aiškus.Dviejų branduolių galiaDviejų branduolių 1 GHz procesorius su 1 GB standartinės atminties suteikia jums galios derinti faksogramų siuntimą, spausdinimą, kopijavimą ir nuskaitymą, kad galėtumėte dirbti maksimaliai produktyviai. Ir galite būti tikri, kad sudėtingas failas su paveikslėliais, diagramomis ir smulkiu šriftu atrodys taip, kaip jį suprojektavote.Energetinis efektyvumasPažymėkite kiekvieną vatą, naudodami energijos valdymo funkcijas, kurios sumažina energijos suvartojimą, nesvarbu, ar spausdintuvas veikia, ar veikia miego režimu. Mažesnė užlydymo temperatūra ir automatinis procesoriaus branduolių valdymas pagal darbo krūvį padeda atitikti griežtus ENERGY STAR 2.0 reikalavimus. Tai naudinga ir planetai, ir jūsų biudžetui.
LongProductName - Vienspalvis lazerinis, dvipusis, 44 psl. per minutę, Ethernet, USB, "e-Task" 4,3" jutiklinis ekranas
LongSummaryDescription - Lexmark MX521ade. Spausdinimo technologija: Spausdinimo technologija: lazerinė, spausdinimas: Maksimali raiška: vienspalvis spausdinimas, Didžiausia raiška: Didžiausias raiškos koeficientas: 1200 x 1200 DPI. Kopijavimas: Kopijavimas: vienspalvis kopijavimas. Skenavimas: Spalvotas nuskaitymas, optinė nuskaitymo skiriamoji geba: 1200 x 600 DPI. Faksas: Vienspalvis faksogramų siuntimas. Didžiausias ISO A serijos popieriaus dydis: A4. Tiesioginis spausdinimas. Produkto spalva: juoda, balta
Maitinimas - "Energy Star" tipinės elektros energijos sąnaudos (TEC) - 1,9 kWh per savaitę
Maitinimas - Energijos suvartojimas (kopijavimas) - 620 W
Maitinimas - Energijos suvartojimas (miego režimas) - 2.6 W
Maitinimas - energijos suvartojimas (nuskaitymas) - 20 W
Maitinimas - energijos suvartojimas (paruoštas) - 14.5 W
Maitinimas - energijos suvartojimas (spausdinimas) - 630 W
Maksimali atminties talpa - 1024 MB
Maksimalus spausdinimo greitis (spalvotas) - 22 p/min
Maksimalus spausdinimo greitis (vienspalvis) - 45 p/min
MANUFACTURER - LEXMARK
matmenų aukštis - 575 mm
matmenų gylis - 500 mm
matmenų plotis - 610 mm
matmuo svoris - 24000 g
Modelis - MX521ade (36S0830)
Našumas - Didžiausia vidinė atmintis - 1024 MB
Našumas - procesoriaus dažnis - 1000 MHz
Našumas - Įmontuotas procesorius - Taip
Našumas > Spausdinimo technologija - Lazeris
Nuoroda - https://www.lexmark.com/en_xc/printer/11846/Lexmark-MX521ade
Nuotraukų spausdinimas - Ne
Nuskaitymas - Didžiausia nuskaitymo sritis - 215.9 x 355.6 mm
Nuskaitymas - nuskaitymas į - El. paštas, FTP, vaizdas, USB
Nuskaitymas - nuskaitymo greitis (juodas) - 45 ppm
Nuskaitymas - nuskaitymo greitis (spalvotas) - 22 ppm
Nuskaitymas - nuskaitymo technologija - CIS
Nuskaitymas - optinio nuskaitymo raiška (juoda) - 1200 x 600 ppi
Nuskaitymas - optinio nuskaitymo raiška (spalvotas) - 600 x 600 ppi
Nuskaitymas - optinio nuskaitymo skiriamoji geba - 1200 x 600 DPI
Nuskaitymas - Skaitytuvo tipas - Plokščias ir ADF skaitytuvas
Nuskaitymas > Didžiausia nuskaitymo raiška - 1200 x 600 DPI
Originalios eksploatacinės medžiagos -
Pakuotės duomenys - Pakuotės aukštis - 614 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės gylis - 576 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės plotis - 511 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės svoris - 23.7 kg
Pakuotės funkcijos > Paletės kiekis - 8 vnt.
Pakuotės funkcijos > WEE klasifikacija - CL109:4:2017-04-01
Pakuotės turinys - Garantijos kortelė - Taip
Pakuotės turinys - Greitasis diegimo vadovas - Taip
Pakuotės turinys - vaizdavimo įrenginys įtrauktas - Taip
Pakuotės turinys - Į komplektą įeina kasetė (-ės) - Taip
Pakuotės turinys - Įtrauktas maitinimo laidas - Taip
Pakuotės ypatybės > Bendrasis aukštis (mm) - 610.00 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis gylis (mm) - 575.00 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis plotis (mm) - 525.00 mm
Pakuotės ypatybės > EEĮ atliekų mokestis - Taip
Pakuotės ypatybės > Pakuotės kiekis - 1,00 vnt.
Pakuotės ypatybės > Plastikas (ne PET) - 579 g
Pakuotės ypatybės > Popierius ir kartonas - 3281 g
Pakuotės ypatybės > Taros svoris (kg) - 3.86 kg
Pakuotės ypatybės > Tūrio (m3) - 0.18 m³
Pakuotės ypatybės > Įdėtas akumuliatorius - Ne
Palaikomos operacinės sistemos - "Mac OS
Palaikomos operacinės sistemos - "Novell NetWare
Palaikomos operacinės sistemos - "Unix"
Palaikomos operacinės sistemos - "Windows 7
Palaikomos operacinės sistemos - "Windows 8
Palaikomos operacinės sistemos - "Windows 8.1
Palaikomos operacinės sistemos - "Windows 10
Palaikomos operacinės sistemos - Linux
Paraiška - Biuras
Paraiška - Darbo grupės
Pavadinimas - "Lexmark" vienspalvis lazerinis daugiafunkcinis spausdintuvas A4 pilkos/juodos spalvos
Pavadinimas - "Lexmark MX521ade" lazerinis A4 1200 x 1200 DPI 44 psl.
pavadinimas - MX521ade 36S0830
PictBridge - Ne
Plotis - 489 mm
Popieriaus išvesties dėklas - 150 lapų imtuvas
Popieriaus svoris (maks.) - 120 g/m²
Popieriaus svoris (min) - 60 g/m²
Popieriaus tvarkymas - Didžiausias ISO A serijos popieriaus dydis - A4
Popieriaus tvarkymas - ISO A serijos formatai (A0...A9) - A4, A5, A6, A6
Popieriaus tvarkymas - ne ISO spausdinimo laikmenų dydžiai - Vykdomasis, Folio, teisinis, laiškas, Oficio, pareiškimas, Universalus
Popieriaus tvarkymas - Popieriaus dėklo laikmenos svoris - 60 - 120 g/m²
Popieriaus tvarkymas - Popieriaus dėklo laikmenos tipai - Paprastas popierius, Etiketės, Etiketės, Kortelių popierius, Vokai, Skaidrus popierius
Popieriaus tvarkymas - vokų dydžiai - 7 3/4, 9, 10, DL
Popieriaus tvarkymas > Didžiausias spausdinimo dydis - A4
Popieriaus įvesties dėklas - 100 lapų daugiafunkcinis tiektuvas
Pratęsta garantija -
Prekės ženklas - Lexmark
Prekės ženklo dalies kodas - 36S0830
Pridedami priedai -
Prievadai ir sąsajos - Papildomos jungtys - Belaidis LAN
Prievadai ir sąsajos - Standartinės sąsajos - Ethernet, USB 2.0
Prievadai ir sąsajos - Tiesioginis spausdinimas - Taip
Prievadai ir sąsajos - USB 2.0 prievadų kiekis - 3
Prievadai ir sąsajos - USB jungtis - A tipo USB / B tipo USB
Prievadai ir sąsajos - USB prievadas - Taip
Prievadai ir sąsajos > Sąsaja - Ethernet tinklas
Produkto pavadinimas - MX521ade
Savybės > Produkto tipas - Daugiafunkcinis spausdintuvas
Sertifikatai - Sertifikavimas - ICES-003 B klasė, BSMI B klasė, VCCI B klasė, JAV FDA, UL 60950-1, FCC B klasė, cUL CAN/CSA-C22.2 60950-1, NOM, CB EN/IEC 60950-1, CB EN/IEC 60825-1, CE DoC (EN 62301 B klasė, EN 62311, CE EN/IEC 60950-1, CE EN/IEC 60825-1, EN 61000-3, EN 55022 B klasė, EuP, EN 55024, UL), ELPA (CE), KCC, CCC, CECP, CEL, C-tick DoC, UL-AR, KC ženklas, UL GS ženklas, EC 1275, MET-I, ISO 532B, ECMA-370, TED, GOST-R, SII, TER
ShortSummaryDescription - Lexmark MX521ade, lazerinis, vienspalvis spausdinimas, 1200 x 1200 DPI, A4, tiesioginis spausdinimas, juodas, baltas
Sistemos reikalavimai -
Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Linux" operacinės sistemos - Taip
Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Mac" operacinės sistemos - Taip
Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Windows" operacinės sistemos - Taip
Skenavimas - dvipusio skenavimo greitis (juoda spalva) - 20 ppm
Skenavimas - dvipusio skenavimo greitis (spalvotas) - 10,5 ppm
Skenavimas - dvipusis skenavimas - Taip
Skenavimas - palaikomi dokumentų formatai - PDF, XPS
Skenavimas - palaikomi vaizdų formatai - JPEG, JPG, TIFF
Skenavimas - Skenavimas - Spalvotas nuskaitymas
Skenerio specifikacijos - Skenavimo sritis: 215,9 × 355,6 mm (didžiausi)
Spalva - Balta
Spalva - Pilka
Spalvotas spausdinimas - Ne
Spausdinimas - didžiausia raiška - 1200 x 1200 DPI
Spausdinimas - dvipusio spausdinimo greitis (juoda, normali kokybė, A4/US Letter) - 22 ppm
Spausdinimas - dvipusis spausdinimas - Taip
Spausdinimas - laikas iki pirmojo puslapio (juodas, įprastas) - 6 s
Spausdinimas - Spausdinimas - Mono printing
Spausdinimas - Spausdinimo greitis (juoda spalva, normali kokybė, A4/US Letter) - 44 ppm
Spausdinimas - Spausdinimo paraštės (viršuje, apačioje, dešinėje, kairėje) - 4 mm
Spausdinimas - Spausdinimo technologija - Lazeris
Spausdinimas > Spausdinimo greitis (ISO/IEC 24734) mono - 44 ipm
Spausdinimo raiška - 2400 x 600 dpi
Spausdinimo reikmenų našumas -
Spausdinimo tipas - Lazeris
Spausdintuvo kalba - PCL 5e/5c/6
Spausdintuvo kalba - PCL 6 (XL)
Spausdintuvo kalba - PostScript 3
Spausdintuvo procesorius - Dviejų branduolių, 1,0 GHz
Starling - Y
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 2
Svoris - 20.6 kg
Svoris ir matmenys - Aukštis - 477 mm
Svoris ir matmenys - Gylis - 429.5 mm
Svoris ir matmenys - Plotis - 489 mm
Svoris ir matmenys - Svoris - 20.6 kg
Techninė informacija > Grynasis svoris - 20.00 kg
Tinklai > "Wi-Fi - Ne
Tinklas - "Wi-Fi - Ne
Tinklas - autentiškumo patvirtinimo metodas - 802.1x
Tinklas - Ethernet LAN - Taip
Tinklas - Ethernet LAN duomenų perdavimo sparta - 10,100,1000 Mbit/s
Tinklas - kabelių tiesimo technologija - 10/100/1000Base-T(X)
Tinklas - Mobiliosios spausdinimo technologijos - "Apple AirPrint
Tinklas - Palaikomi tinklo protokolai (IPv4) - TCP/IP IPv4, "AppleTalk", TCP, UDP
Tinklas - Palaikomi tinklo protokolai (IPv6) - TCP/IP IPv6, "AppleTalk", TCP, UDP
Tinklas - Saugumo algoritmai - 802.1x RADIUS, LEAP, MD5, MSCHAPv2, PEAP, SSL/TLS, TTLS
Tinklas - Tinklo spausdinimo metodai - LPR/LPD, tiesioginis IP (9100 prievadas), spausdinimas ištraukus, "Microsoft Web Services WSD", saugus IP (96xx prievadas), FTP, TFTP, patobulintas IP (9400 prievadas), "ThinPrint .print" integracija, IPP 1.0, 1.1, 2.0
Tinklas - Valdymo protokolai - , APIPA (AutoIP), BOOTP, RARP, mDNS, IGMP, WINS, DDNS, SNMPv3, SNMPv1, SNMPv2c, "Telnet", NTP, ICMP, HTTP, DNS, ARP, HTTP (SSL / TLS), Finger
Tinklo tinklas > Ethernet LAN - Ne
Tvarumas - Tvarumo sertifikatai - ENERGY STAR
URL - https://www.lexmark.com/en_be/printer/11846/Lexmark-MX521ade
Veikimas - garso slėgio lygis (dvipusis spausdinimas) - 55 dB
Veikimas - garso slėgio lygis (kopijavimas) - 56 dB
Veikimas - garso slėgio lygis (skenavimas) - 55 dB
Veikimas - garso slėgio lygis (spausdinimas) - 56 dB
Veikimas - Integruotas kortelių skaitytuvas - Ne
Veikimas - procesoriaus spalvos - 2
Veikimas - Vidinė atmintis - 1024 MB
Veikimas > Dvipusio ryšio funkcijos - Taip
Veikimas > Faksogramų siuntimas - Mono
Veikimas > Kopijavimas - Mono
Veikimas > Skenavimas - Spalva
Veikimas > Spausdinimas - Mono
vendpn - 36S0830
Įvesties ir išvesties pajėgumas - Bendrasis įvesties pajėgumas - 350 lapų
Įvesties ir išvesties pajėgumas - Bendras išvesties pajėgumas - 150 lapų
Įvesties ir išvesties pajėgumas - Didžiausias išvesties pajėgumas - 150 lapų
Įvesties ir išvesties pajėgumas - Didžiausias įvesties pajėgumas - 2000 lapų
Įvesties ir išvesties talpa - Automatinio dokumentų tiektuvo (ADF) išvesties talpa - 50 lapų
Įvesties ir išvesties talpa - Automatinio dokumentų tiektuvo (ADF) įvesties talpa - 50 lapų
Įvesties ir išvesties talpa - Automatinis dokumentų tiektuvas (ADF) - Taip
Įvesties ir išvesties talpa - Bendras įvesties padėklų skaičius - 2
Įvesties ir išvesties talpa - Daugiatikslio dėklo įvesties talpa - 100 lapų
Įvesties ir išvesties talpa - Daugiatikslis dėklas - Taip
Įvesties ir išvesties talpa - Didžiausias įvesties dėklų skaičius - 5
Įvesties ir išvesties talpa - Popieriaus įvesties tipas - Popieriaus dėklas
Žiniasklaidos rūšis - Etiketės
Žiniasklaidos rūšis - Folija
Žiniasklaidos rūšis - Kortelės
Žiniasklaidos rūšis - Popierius
Žiniasklaidos rūšis - Vokai
Description - Energooszczędność
Nie zmarnuj ani jednego wata funkcje zarządzania zasilaniem zmniejszają zużycie energii przez drukarkę zarówno podczas działania, jak i w trybie snu. Niższa temperatura utrwalania i automatyczne zarządzanie rdzeniami procesora w zależności od wielkości zadania umożliwiają spełnienie rygorystycznych wymogów standardu ENERGY STAR 2.0. To oznacza zysk dla naszej planety i dla Twojego budżetu. Moc dwóch rdzeni
Dwurdzeniowy procesor 1 GHz z 1 GB standardowej pamięci umożliwiają faksowanie, drukowanie, kopiowanie i skanowanie z maksymalną wydajnością. Już zawsze będziesz mieć pewność, że skomplikowane pliki z obrazami, wykresami i drobnym drukiem będą wyglądać tak, jak powinny. Definicja czytelnego tekstu
Niektóre drukarki laserowe mają problemy z drukowaniem czytelnego tekstu w kolorze szarym. Urządzenia serii MX520 do nich nie należą. Innowacyjna technologia obramowywania czcionek sprawia, że nawet najmniejszy szary tekst jest wyraźny i czytelny.
ARTIKEL1 - MX521ADE MONO MFG A4
ARTIKEL2 - 44PPM 1GB 4.3IN DUPLEX USB/ETH
Height - 477 mm
Wireless communication - Optional
Gross weight - 23.86 kg
Duty cycle (monthly) - 120000 sheets/month
Design - Display diagonal - 10.9 cm (4.3")
Design - Touchscreen - Yes
Design - Product colour - Black, White
Design - Market positioning - Business
Design - Colour display - Yes
Design - Control type - Touch
Design - Built-in display - No
Design > Colour of product - Grey/ black
Duplex printing - Automatic
EAN - 734646637725
ean - 734646637725
EANCode - 0734646637725
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 8 - 80%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 10 - 32 °C
Operational conditions - Operating altitude - 0 - 5000 m
Ethernet - 10/100/1000 Mb/s
Fax - Faxing - Mono faxing
Fax - Fax transmission speed - 3 sec/page
Fax - Modem speed - 33.6 Kbit/s
Fax specifications - Szybkość transmisji faksu:
Format - A4
Format - A5
Format - A6
Format - DL 110 x 220 mm
Functions - Fax
Functions - Copier
Functions - Scanner
Functions - Printer
Features - Maximum duty cycle - 120000 pages per month
Features - Page description languages - Microsoft XPS, PCL 5e, PCL 6, PDF 1.7, PPDS, PostScript 3
Features - Recommended duty cycle - 2000 - 15000 pages per month
Features - Printing colours - Black
Features > Media type - Paper Labels, Card Stock, Plain Paper, Transparencies, Envelopes, Refer to the Card Stock & Label Guide.
producer - Lexmark
Producer product name - MX521ade
Warranty -
Warranty - 12
guarantee - 12
Warranty - 12 month(s)
WarrantyInfo - 1 year
guarantee_type - external
GRUPPE1 - Printer/Copier/Fax
GRUPPE2 - Laser Aio/Mfp
GTIN - 734646637725
GTIN - 0734646637725
Depth - 429.5 mm
HSTNUMMER - 36S0830
Extension options -
Connectors - 1 x USB (Type B)
Connectors - 1 x USB 2.0
Connectors - RJ-45
Category - Multifunction Printers
Other features -
Other features - Finishing option - No
Other features - Documentation CD - Yes
Other features - Software CD - Yes
Other features - Safety sheet - Yes
Other features - Fonts included - 2 PCL bitmap fonts, OCR-A, OCR-B scalable PCL 5e fonts, For more information, refer to the Technical Reference., 84 scalable PCL fonts, 91 scalable PostScript fonts, 3 of 9 scalable PCL 5e fonts in Narrow, Regular and Wide, 5 PPDS bitmap fonts, 39 scalable PPDS fonts
Code - 36S0830
Copying - Duplex copy speed (black, US Letter) - 23 ppm
Copying - Duplex copying - Yes
Copying - Copying - Mono copying
Copying - Copier resize - 25 - 400%
Copying - Copy speed (black, normal quality, A4) - 44 cpm
Copying - Time to first copy (black, normal) - 6 s
Copying > Copy speed (normal quality, black, A4) - 46 cpm
Copier specifications - Szybkość kopiowania: 44 kopii/min (A4 czarny druk)
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84433100
LongDesc - Work fast and run economically with the MX521ade, the fax-equipped, up to 44 pages-per-minute multifunction product with long-life components.Ready when you areRobust and reliable, Lexmark multifunction products are built to work anywhere, from showroom to warehouse, with few interventions. Keep going with long-life components, replacement cartridge yields of up to 25,000 pages and a maximum input capacity of 2,000 pages.Full-spectrum securityLexmark's comprehensive approach to product security is a design and engineering mandate across our entire product portfolio. Our security features help to keep your information safe - in the document, on the device, over the network and at all points in between. That’s why Keypoint Intelligence - Buyers Lab honoured Lexmark with a prestigious BLI PaceSetter award for Document Imaging Security. And this Lexmark product enables you to be GDPR ready.Get more doneWhen performance meets simplicity, you get more done. The intuitive 10-cm tablet-like colour touch screen makes your tasks easy, and it’s the gateway to built-in productivity apps that save time and improve efficiency. With 44-pages-per-minute printing, and a skilled scanner that can accurately capture up to 42 images per minute, even with mixed originals, you’ll get what you need in a flash.The definition of clear textSome laser printers struggle to print grey text that’s easy to read - not the MX520 series. Its innovative font outlining technology makes even the smallest grey text crisp and clear.Dual-core powerA 1 GHz dual-core processor with 1 GB of standard memory gives you the power to do a combination of faxing, printing, copying and scanning for maximum productivity. And you can be confident that your complex file with images, charts and small print will look just as the way that you designed it.Energy efficiencyMake every watt count with energy management features that reduce power consumption, whether the printer is active or in sleep mode. Lower fusing temperature and automatic management of processor cores based on workload help to meet rigorous ENERGY STAR 2.0 requirements. That benefits the planet and your budget.
LongProductName - Monochrome Laser, Duplex, 44 ppm, Ethernet, USB, e-Task 4.3" Touchscreen
LongSummaryDescription - Lexmark MX521ade. Print technology: Laser, Printing: Mono printing, Maximum resolution: 1200 x 1200 DPI. Copying: Mono copying. Scanning: Colour scanning, Optical scanning resolution: 1200 x 600 DPI. Faxing: Mono faxing. Maximum ISO A-series paper size: A4. Direct printing. Product colour: Black, White
Power - Energy Star Typical Electricity Consumption (TEC) - 1.9 kWh/week
Power - Power consumption (copying) - 620 W
Power - Power consumption (sleep) - 2.6 W
Power - Power consumption (scanning) - 20 W
Power - Power consumption (ready) - 14.5 W
Power - Power consumption (printing) - 630 W
Max. memory capacity - 1024 MB
Max. printing speed (color) - 22 p/min
Max. printing speed (mono) - 45 p/min
HERSTELLER - LEXMARK
dimension height - 575 mm
dimension depth - 500 mm
dimension width - 610 mm
dimension weight - 24000 g
Model - MX521ade (36S0830)
Performance - Maximum internal memory - 1024 MB
Performance - Processor frequency - 1000 MHz
Performance - Built-in processor - Yes
Performance > Print technology - Laser
Link - https://www.lexmark.com/en_xc/printer/11846/Lexmark-MX521ade
Photo printing - No
Scanning - Maximum scan area - 215.9 x 355.6 mm
Scanning - Scan to - E-mail, FTP, Image, USB
Scanning - Scan speed (black) - 45 ppm
Scanning - Scan speed (colour) - 22 ppm
Scanning - Scan technology - CIS
Scanning - Optical scanning resolution (black) - 1200 x 600 ppi
Scanning - Optical scanning resolution (colour) - 600 x 600 ppi
Scanning - Optical scanning resolution - 1200 x 600 DPI
Scanning - Scanner type - Flatbed & ADF scanner
Scanning > Maximum scan resolution - 1200 x 600 DPI
Original consumables -
Packaging data - Package height - 614 mm
Packaging data - Package depth - 576 mm
Packaging data - Package width - 511 mm
Packaging data - Package weight - 23.7 kg
Package features > Palette Qty - 8 pc(s)
Package features > WEE classification - CL109:4:2017-04-01
Packaging content - Warranty card - Yes
Packaging content - Quick installation guide - Yes
Packaging content - Imaging unit included - Yes
Packaging content - Cartridge(s) included - Yes
Packaging content - Power cord included - Yes
Package features > Gross height (mm) - 610.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 575.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 525.00 mm
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > Plastic (No PET) - 579 g
Package features > Paper/Pasteboard - 3281 g
Package features > Tare weight (kg) - 3.86 kg
Package features > Volume (m3) - 0.18 m³
Package features > Embeeded battery - No
Supported operating systems - Mac OS
Supported operating systems - Novell NetWare
Supported operating systems - Unix
Supported operating systems - Windows 7
Supported operating systems - Windows 8
Supported operating systems - Windows 8.1
Supported operating systems - Windows 10
Supported operating systems - Linux
Application - Office
Application - Working groups
Name - Lexmark Mono Laser Multifunctional Printer A4 Grey/ black
Title - Lexmark MX521ade Laser A4 1200 x 1200 DPI 44 ppm
name - MX521ade 36S0830
PictBridge - No
Width - 489 mm
Paper output tray - Odbiornik na 150 arkuszy
Paper weight (max) - 120 g/m²
Paper weight (min) - 60 g/m²
Paper handling - Maximum ISO A-series paper size - A4
Paper handling - ISO A-series sizes (A0...A9) - A4, A5, A6
Paper handling - Non-ISO print media sizes - Executive, Folio, Legal, Letter, Oficio, Statement, Universal
Paper handling - Paper tray media weight - 60 - 120 g/m²
Paper handling - Paper tray media types - Card stock, Envelopes, Labels, Plain paper, Transparencies
Paper handling - Envelopes sizes - 7 3/4, 9, 10, DL
Paper handling > Maximum print size - A4
Paper input tray - Podajnik uniwersalny na 100 arkuszy
Extended warranty -
Brand - Lexmark
BrandPartCode - 36S0830
Accessories included -
Ports & interfaces - Optional connectivity - Wireless LAN
Ports & interfaces - Standard interfaces - Ethernet, USB 2.0
Ports & interfaces - Direct printing - Yes
Ports & interfaces - USB 2.0 ports quantity - 3
Ports & interfaces - USB connector - USB Type-A / USB Type-B
Ports & interfaces - USB port - Yes
Ports & interfaces > Interface - Ethernet Network
ProductName - MX521ade
Features > Product type - Multifunctional Printer
Certificates - Certification - ICES-003 Class B, BSMI Class B, VCCI Class B, US FDA, UL 60950-1, FCC Class B, cUL CAN/CSA-C22.2 60950-1, NOM, CB EN/IEC 60950-1, CB EN/IEC 60825-1, CE DoC (EN 62301 Class B, EN 62311, CE EN/IEC 60950-1, CE EN/IEC 60825-1, EN 61000-3, EN 55022 Class B, EuP, EN 55024, UL), EFTA (CE), KCC, CCC, CECP, CEL, C-tick DoC, UL-AR, KC mark, UL GS mark, EC 1275, MET-I, ISO 532B, ECMA-370, TED, GOST-R, SII, TER
ShortSummaryDescription - Lexmark MX521ade, Laser, Mono printing, 1200 x 1200 DPI, A4, Direct printing, Black, White
System Requirements -
System requirements - Linux operating systems supported - Yes
System requirements - Mac operating systems supported - Yes
System requirements - Windows operating systems supported - Yes
Scanning - Duplex scan speed (black) - 20 ppm
Scanning - Duplex scan speed (colour) - 10.5 ppm
Scanning - Duplex scanning - Yes
Scanning - Document formats supported - PDF, XPS
Scanning - Image formats supported - JPEG, JPG, TIFF
Scanning - Scanning - Colour scanning
Scanner specifications - Obszar skanowania: 215,9 × 355,6 mm (maksymalnie)
Color - White
Color - Gray
Color printing - No
Printing - Maximum resolution - 1200 x 1200 DPI
Printing - Duplex print speed (black, normal quality, A4/US Letter) - 22 ppm
Printing - Duplex printing - Yes
Printing - Time to first page (black, normal) - 6 s
Printing - Printing - Mono printing
Printing - Print speed (black, normal quality, A4/US Letter) - 44 ppm
Printing - Print margins (top, bottom, right, left) - 4 mm
Printing - Print technology - Laser
Printing > Print speed (ISO/IEC 24734) mono - 44 ipm
Print resolution - 2400 x 600 dpi
Printing supplies performance -
Printing type - Laser
Printer language - PCL 5e/5c/6
Printer language - PCL 6 (XL)
Printer language - PostScript 3
Printer processor - Dwurdzeniowy, 1.0 GHz
Storno - Y
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 2
Weight - 20.6 kg
Weight & dimensions - Height - 477 mm
Weight & dimensions - Depth - 429.5 mm
Weight & dimensions - Width - 489 mm
Weight & dimensions - Weight - 20.6 kg
Technical details > Net weight - 20.00 kg
Networking > Wi-Fi - No
Network - Wi-Fi - No
Network - Authentication method - 802.1x
Network - Ethernet LAN - Yes
Network - Ethernet LAN data rates - 10,100,1000 Mbit/s
Network - Cabling technology - 10/100/1000Base-T(X)
Network - Mobile printing technologies - Apple AirPrint
Network - Supported network protocols (IPv4) - TCP/IP IPv4, AppleTalk, TCP, UDP
Network - Supported network protocols (IPv6) - TCP/IP IPv6, AppleTalk, TCP, UDP
Network - Security algorithms - 802.1x RADIUS, LEAP, MD5, MSCHAPv2, PEAP, SSL/TLS, TTLS
Network - Network printing methods - LPR/LPD, Direct IP (Port 9100), Pull Printing, Microsoft Web Services WSD, Secure IP (Port 96xx), FTP, TFTP, Enhanced IP (Port 9400), ThinPrint .print integration, IPP 1.0, 1.1, 2.0
Network - Management protocols - , APIPA (AutoIP), BOOTP, RARP, mDNS, IGMP, WINS, DDNS, SNMPv3, SNMPv1, SNMPv2c, Telnet, NTP, ICMP, HTTP, DNS, ARP, HTTPs (SSL /TLS), Finger
Networking > Ethernet LAN - No
Sustainability - Sustainability certificates - ENERGY STAR
URL - https://www.lexmark.com/en_be/printer/11846/Lexmark-MX521ade
Performance - Sound pressure level (duplex printing) - 55 dB
Performance - Sound pressure level (copying) - 56 dB
Performance - Sound pressure level (scanning) - 55 dB
Performance - Sound pressure level (printing) - 56 dB
Performance - Card reader integrated - No
Performance - Processor cores - 2
Performance - Internal memory - 1024 MB
Performance > Duplex functions - Yes
Performance > Faxing - Mono
Performance > Copying - Mono
Performance > Scanning - Colour
Performance > Printing - Mono
vendpn - 36S0830
Input & output capacity - Total input capacity - 350 sheets
Input & output capacity - Total output capacity - 150 sheets
Input & output capacity - Maximum output capacity - 150 sheets
Input & output capacity - Maximum input capacity - 2000 sheets
Input & output capacity - Auto document feeder (ADF) output capacity - 50 sheets
Input & output capacity - Auto document feeder (ADF) input capacity - 50 sheets
Input & output capacity - Auto document feeder (ADF) - Yes
Input & output capacity - Total number of input trays - 2
Input & output capacity - Multi-Purpose tray input capacity - 100 sheets
Input & output capacity - Multi-Purpose tray - Yes
Input & output capacity - Maximum number of input trays - 5
Input & output capacity - Paper input type - Paper tray
Media kind - Labels
Media kind - Foil
Media kind - Cards
Media kind - Paper
Media kind - Envelopes
958,83 €
Lexmark MX521ade
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos