Canon Maxify iB4150

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 306003 Produkto kodas: 0972C006AA
Galima užsisakyti 14 vnt. Prieinamumas: 14 dienų po užsakymo patvirtinimo
Garantija: 2 metų
172,33 €
Pristatymo parinktys Daugiau apie pristatymą
  • Pristatymas Lietuvoje (DPD kurjerių paštas) 3,99 €: 16.04.2024
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Max. aprašymo dydis: A4
  • Spausdinimo būdas: Rašalinis
  • Spausdinimo greitis (mono): 24 lap/min
  • Spausdinimo skiriamoji geba: 1200 x 600 dpi
  • Kasečių skaičius: 4
Aprašymas
Pagrindinė informacija
Max. aprašymo dydis A4

Kieko popieriaus lakštų galima patalpinti spausdinių talpinmo vietoje ir išspausdinti duotu spausdintuvu. Jei spausdintuvo formatas yra, pvz., A4, spausdintuvas lengvai gali atspausdinti mažesnio formato popierių, pvz., A5. Ši galimybės riba yra apibrėžta, ją galima sužinoti skaitant detalizuotą specifikaciją apie atspaudų apimtį ir popieriaus formos palikymą .

Spausdinimo būdas Rašalinis

Spausdinimo forma yra pagrindinis spausdintuvo pasirinkimo kriterijus, nes nurodo spausdintuvo pritaikymą.

Tintes - ši technologija patiks tiem, kurie nori spausdinti aukštos kokybės spalvotas nuotraukas. Išlaidos vienam spausdinimui palyginti didelės, rašalo kasetės ilgai nenaudojamos uždžiūva.

Juodai baltas lazerinis - ekonomiškai naudingesnis spausdinimo būdas, kuris suteikia geros kokybės juodai balto dokumento atspaudą už mažesnę kainą. Geriausias pirkinys namams ir įstaigos reikmėms. Brangesnių modelių spausdintuvai turi iš esmės talpesnę spausdintuvo kasetę, kuri, jei ilgą laiką spausdinama daugiau nei dešimt lapų per dieną, be abejo atsipirks.

Spalvotas lazerinis - ši technologija leidžia spausdinti juodai baltus atspaudus tokia pačia kaina už lapą, kaip juodai balti lazeriniai spausdintuvai, taip pat daryti spalvotus atspaudus palyginti nedidelėmis kainomis už atspaudą.

Šios technologijos spalvoto atspaudo kokybė yra daug žemesnė negu rašalo kasetės, todėl šį prietaisą verta įsigyti tik tuomet, jei kiekvieną dieną reikia atspausdinti dešimtis spalvotų grafikų, maketų, produktų pavyzdžių nuotraukų, spalvotų logotipų. Nuotraukų spausdinimui ši technologija šiuo metu nera pritaikyta.

Kieko popieriaus lakštų galima patalpinti spausdinių talpinmo vietoje ir išspausdinti duotu spausdintuvu. Jei spausdintuvo formatas yra, pvz., A4, spausdintuvas lengvai gali atspausdinti mažesnio formato popierių, pvz., A5. Ši galimybės riba yra apibrėžta, ją galima sužinoti skaitant detalizuotą specifikaciją apie atspaudų apimtį ir popieriaus formos palikymą .

Spausdinimo greitis (mono) 24 lap/min

Vidutinis kokybės rodiklis yra kiek juodai baltų puslapių 5% vidutiniu padengimu šis spausdintuvas sugeba išspausinti per minutę.

Spausdinimo skiriamoji geba 1200 x 600 dpi

Spausdintuvo skiriamoji geba nusako, kiek taškų (pikselių) horizontalėje ir vertikalėje gali atspausdinti spausdintuvo galvutė. Naudojantis įvairiais pagalbiniais metodais spausdintuvas gali spausdinti su aukšta skiriamąja geba. Šis parametras nurodo natūralią spausdintuvo skiriamąją gebą be kompresijos naudojimo. Aukštesnė skiriamoji geba reiškia aukštesnę atvaizdo kokybę ir detalizavimą.

Funkcionalumas
ADF (automatinis dokumentų tiektuvas) Yra

ADF nurodo automatinį dokumento perdavimą. Tai vykdoma specialaus skenerio dangčio pagalba, kuriame galima sutalpinti keletą lapų vienu metu, tam, kad, pavyzdžiui, nukopijuotų ar nuskenuotų dokumentų paketą.

Automatinio dvipusio spausdinimo funkcija Yra

Abipusio marginimo galimybė, kuri dažnai tiktai galima pausiau automatiniu būdu, reiškia, kad spausdintuvas spausdina lapus iš vienos puses, o po to naudotojas turi atspausdintą paketą iš naujo rankiniu būdu įdėti stumdamas.

paprastai būna Duplex spausdintuvai, kurie patys apverčia lapus spaudinant. Prieš įsigydami spausdintuvą, perskaitykite detalizuotą specifikaciją, kuri vykdoma Duplex funkcija.

Funkcija Faksas Nėra

Galimybė prietaisą sujungti su telefono linija ir laidiniu telefonu, kad galėtų siųsti fakso siuntinius.

Funkcija Kopijuotojas Nėra

Galimybė patalpinti atspausdintą dokumentą paduoti ir nukopojuoti.

Kasečių skaičius 4

Kiek kasečių arba rašalo kasečių yra spausdintuve. Rašalinių atspaudų atveju, didesis kasetės skaičius reiškia geresnę atspaudo kokybę ir ekonomiškesnį kasečių keitimą.

Skeneris Nėra

Galimybė patalpinti atspausdintą dokumentą paduoti ir gauti nuskenuotą dokumento variantą kompiuteryje, skaitmenine forma.

Uostai ir įranga
Prijungimas LPT Nėra

Tai jau pasnenęs standartas, būtinas tiktai atskirais atvejais, kai įmonė naudoja DOS programinę įrangą, kuri nesugeba spausdinti kitais portais tik LPT. Šis sujungimo būdas labai lėtas, todėl daužniausia skenerių LPT palaikoma ir daug greitesnė USB arba LAN jungtis.

Prijungimas LAN Yra

Labai naudinga funkcija, jei spausdintuvas bus naudojamas keleto tinklu sujungtų kompiuterų. Jei turi LAN jungtį, spausdintuvas gali būti perkeliamas į bet kurią vietą, kur prieinamas tinklas ir elektros energija ir daryti atspaudus iš bet kurio kompiuterio be būtinybės prijungti spausdintuvą prie kurio nors kompiuterio bei laikyti šį visada įjungtą.

USB ryšys Yra

Stabiliausias, patogiausias ir greičiausias spausdintuvo prijungimo būdas, kai spausdintuvas yra šalia kompiuterio ir juo naudojamasi iš vieno kompiuterio. USB jungtis yra prieinama praktiškai visiuose portatyviniuose kompiuteriuose ir staliniuose kompiuteriuose.

Belaidžiai ryšiai
Prijungimas WiFi Yra

Puikus būdas prijungti spausdintuvą prie bevielio tinklo, jei namuose ar įstaigoje naudojate tiktai bevielį tinklų jungimą, arba ir spausdintuvas bus laikomas vietoje, kurioje nebus galimybės pasiekti LAN kabelį.

Prijungimas Bluetooth Nėra

Galimybė sujungti šį spausdintuvą su kmžompiuteriu naudojant Bluetoth bevielį sujungimą. Paprastai ši jungtis yra prieinama vidutinės ir brangios klasės partatyviniuose kompiuteriuose. Staliniuose kompiuteriuose Bluetooth būna retai, todėl, kad būtų galima panaudoti šią funkciją, už nedinelę papildom kainą teks įsigyti USB Bluetooth siųstuvą.

USB kabelis
Išsamesnė specifikacija
ARTIKEL1 - "MAXIFY IB4150" SPALVOTAS SPAUSDINTUVAS SFP
ARTIKEL2 - "WLAN" DEBESIES RYŠYS
Dizainas - Ekranas - LCD
Dizainas - Produkto spalva - Juoda
Dizainas - Rinkos pozicionavimas - Namai ir biuras
Dizainas - Įmontuotas ekranas - Taip
EANCode - 4549292052466
Eksploatavimo sąlygos - Darbinė santykinė drėgmė (H-H) - 10 - 80%
Eksploatavimo sąlygos - Darbinė temperatūra (T-T) - 15 - 30 °C
Funkcijos - Didžiausias darbo ciklas - 30000 puslapių per mėnesį
Funkcijos - dvipusis spausdinimas - Taip
Funkcijos - Spalva - Taip
Funkcijos - Spausdinimo kasečių skaičius - 4
Funkcijos - Spausdinimo spalvos - Juoda, žydra, purpurinė, geltona
GarantijaInformacija - 2 metai
GRUPPE1 - Spausdintuvas / kopijavimo aparatas / faksas
GRUPPE2 - Rašalinis spausdintuvas "viskas viename
GTIN - 4549292052466
HSTNUMBER - 0972C006
Kategorija - Rašaliniai spausdintuvai
Logistikos duomenys - Suderintos sistemos (HS) kodas - 84433210
LongDesc - Sukurtas siekiant našumo, našumo ir patikimumo. Greitas 24 ipm mono ir 15,5 ipm spalvotas spausdinimas, iki 2 500 puslapių išeiga, mažos eksploatavimo išlaidos, be to, "Wi-Fi" - puikiai tinka mažiems biurams.- Greitas spausdinimas: 24 ipm mono, 15.5 ipm spalvotai- "Wi-Fi" ir LAN ryšys- Spausdinimas iš populiarių debesijos paslaugų- Didelė rašalo išeiga: 2 500 vienspalvių / 1 500 spalvotų puslapių- Produktyvi 500 lapų talpaSunkiasvoris spausdintuvas sunkiai dirbantiems biuramsSpalvotas rašalinis spausdintuvas, pasižymintis greičiu, talpa ir ekonomiškumu, kad taptų neatsiejama bet kurio mažo biuro dalimi. Didelės talpos 500 lapų popieriaus kasetėje "Canon MAXIFY iB4150", naudodamas žymekliams ir trinčiai atsparius DRHD rašalus, spausdina puikius spaudinius, pasižyminčius ryškiomis spalvomis ir aiškiu tekstu. Canon MAXIFY iB4150 spausdina A4 formato dokumentus itin sparčiai - 24 ipm nespalvotai ir 15,5 ipm spalvotai, o pirmojo puslapio išėjimo laikas (FPOT) - vos 6 sekundės.Išskirtinis ekonomiškumasNaudotuvas Canon MAXIFY iB4150 sukurtas taip, kad sumažintų eksploatacines išlaidas: mažos energijos sąnaudos, didelio našumo rašalo kasetės ir atskirai keičiamos spalvotos kasetės. Juodos spalvos kasetės užtikrina 2 500 puslapių, o spalvotų - 1 500 puslapių ISO našumą, todėl jūsų biuras gali tęsti darbą be nuolatinio kasečių keitimo. Be to, galima pasirinkti 4 spalvų daugiapaketę pakuotę, kad spausdinimas būtų dar ekonomiškesnis.Įvairiapusiškas spausdinimas biure"Canon MAXIFY iB4150" leidžia būti produktyviam ir lengvai atlikti darbus. Dvipusis spausdinimas ir įvairių dydžių bei tipų popieriaus - nuo A4 formato paprasto popieriaus iki etikečių, vokų, fotopopieriaus - palaikymas palengvina įprastus biuro spausdinimo darbus. Įrenginys "Canon MAXIFY iB4150", kuriame gausu lengvai naudojamų funkcijų, sukurtas taip, kad galėtumėte naudotis visomis spausdinimo galimybėmis, reikalingomis įprastam biuro darbui.Dabar debesyje arba mobiliajame telefone"Google Cloud Print", "Apple AirPrint" (iOS), "Mopria" ir "Canon PRINT" programėlės palaikymas užtikrina greitą ir paprastą spausdinimą iš mobiliųjų įrenginių. Galite spausdinti net iš populiarių debesijos paslaugų, įskaitant "Google Drive", "Dropbox", "Evernote", "OneNote" ir "OneDrive". Integruotas prieigos taško režimas reiškia, kad išmaniųjų įrenginių naudotojai gali prisijungti prie spausdintuvo neturėdami "Wi-Fi" tinklo.Paprastas valdymas ir stebėjimas"Canon MAXIFY iB4150" užtikrina neįtikėtiną spausdinimo kokybę ir didesnį produktyvumą mažų biurų aplinkoje, tačiau jame taip pat įdiegtos pažangios administratoriaus funkcijos, kad jį būtų paprasta valdyti, prižiūrėti ir kontroliuoti. Įvairios papildomos parinktys leidžia sistemos administratoriams greitai ir lengvai konfigūruoti spausdintuvą ir apriboti operacijas.SNMP tinklo integracija"Canon MAXIFY iB4150" suderinamumas su paprasto tinklo valdymo protokolu (SNMP) reiškia, kad spausdintuvą lengva integruoti į esamą biuro tinklą. SNMP leidžia atlikti įvairias techninės priežiūros ir stebėjimo funkcijas, įskaitant rašalo lygį, klaidų būseną ir puslapių skaičių.
LongProductName - Rašalinis, 600 x 1200 dpi, 24/15,5 psl. per minutę, USB 2.0, LAN, WLAN
LongSummaryDescription - Canon MAXIFY iB4150. Spalvotas, Spausdinimo kasečių skaičius: Maksimalus darbo ciklas: 4, Maksimalus darbo ciklas: 30000 puslapių per mėnesį. Didžiausia skiriamoji geba: Didžiausia maksimali riba: 600 x 1200 DPI. Didžiausias ISO A serijos popieriaus dydis: A4. Spausdinimo greitis (juoda, normali kokybė, A4/US Letter): 24 psl. Dvipusis spausdinimas. Ekranas: LCD EKRANAS. Wi-Fi. Produkto spalva: juoda
Maitinimas - energijos suvartojimas (spausdinimas) - 27 W
Maitinimas - kintamosios srovės įvesties dažnis - 50 - 60 Hz
Maitinimas - kintamosios srovės įėjimo įtampa - 100 - 240 V
MANUFACTURER - CANON
Pakuotės duomenys - Komplektuojamoji programinė įranga - Greitųjų įrankių rinkinys IJ Tinklo įrenginio sąrankos programa Easy-WebPrint EX
Pavadinimas - "Canon MAXIFY iB4150" rašalinis spausdintuvas Spalvotas 600 x 1200 DPI A4 A4 "Wi-Fi
Popieriaus tvarkymas - Didžiausias ISO A serijos popieriaus dydis - A4
Popieriaus tvarkymas - ISO A serijos formatai (A0...A9) - A4, A5 FORMATAS
Popieriaus tvarkymas - ISO B serijos formatai (B0...B9) - B5
Popieriaus tvarkymas - ne ISO spausdinimo laikmenų dydžiai - Teisinis
Popieriaus tvarkymas - Popieriaus dėklo laikmenos tipai - Blizgus popierius, Didelės raiškos popierius, Foto popierius, Paprastas popierius, Vokai
Popieriaus tvarkymas - vokų dydžiai - 10, C5, DL, Monarch
Prekės ženklas - "Canon"
Prekės ženklo dalies kodas - 0972C006
Prievadai ir sąsajos - Standartinės sąsajos - Ethernet, USB 2.0, belaidis LAN
Prievadai ir sąsajos - USB 2.0 prievadų kiekis - 1
Prievadai ir sąsajos - USB prievadas - Taip
Produkto pavadinimas - iB4150
ShortSummaryDescription - "Canon MAXIFY iB4150", spalvotas, 600 x 1200 DPI, 4, A4, 30000 puslapių per mėn., 24 psl. per min.
Sistemos reikalavimai - Kitos palaikomos operacinės sistemos - "Android", "iOS
Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Mac" operacinės sistemos - "Mac OS X 10.8 Mountain Lion", "Mac OS X 10.9 Mavericks
Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 10 Education", "Windows 10 Education x64", "Windows 10 Enterprise", "Windows 10 Enterprise x64", "Windows 10 Home", "Windows 10 Home x64", "Windows 10 IOT Core", "Windows 10 Pro", "Windows 10 Pro x64", "Windows 7 Enterprise", "Windows 7 Enterprise x64", "Windows 7 Home Basic", "Windows 7 Home Basic x64", Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows 8, Windows 8 Enterprise, Windows 8 Enterprise x64, Windows 8 Enterprise x64, Windows 8 Pro, Windows 8 Pro x64, Windows 8 x64, Windows 8 x64, Windows 8.1, Windows 8.1 Enterprise, Windows 8.1 Enterprise x64, Windows 8.1 Pro, Windows 8.1 Pro x64, Windows 8.1 x64, Windows 8.1 x64, Windows RT, Windows Vista Business, Windows Vista Business x64, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Enterprise x64, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate x64
Spausdinimas - didžiausia raiška - 600 x 1200 DPI
Spausdinimas - laikas iki pirmojo puslapio (juodas, įprastas) - 6 s
Spausdinimas - laikas iki pirmojo puslapio (spalvotas, įprastas) - 7 s
Spausdinimas - Spausdinimo greitis (juoda spalva, normali kokybė, A4/US Letter) - 24 ppm
Spausdinimas - Spausdinimo greitis (spalvotas, juodraščio kokybė, A4/US Letter) - 15,5 ppm
Starling - Y
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 13
Svoris ir matmenys - Aukštis - 459 mm
Svoris ir matmenys - Gylis - 290 mm
Svoris ir matmenys - Plotis - 463 mm
Svoris ir matmenys - Svoris - 9.6 kg
Tinklas - "Bluetooth - Ne
Tinklas - "Wi-Fi - Taip
Tinklas - "Wi-Fi" standartai - 802.11b, 802.11g, "Wi-Fi 4" (802.11n)
Tinklas - Ethernet LAN - Taip
Tinklas - Mobiliosios spausdinimo technologijos - "Apple AirPrint", "Canon PRINT Business", "Google" spausdinimas iš debesies, "Mopria Print Service
URL - https://www.canon.co.uk/printers/inkjet/maxify/maxify_ib4150/
Veikimas - garso slėgio lygis (spausdinimas) - 53 dB
Įvesties ir išvesties pajėgumas - Bendrasis įvesties pajėgumas - 500 lapų
Įvesties ir išvesties talpa - Bendras įvesties padėklų skaičius - 2
ARTIKEL1 - MAXIFY IB4150 COLOR PRINTER SFP
ARTIKEL2 - WLAN CLOUD LINK
Design - Display - LCD
Design - Product colour - Black
Design - Market positioning - Home & office
Design - Built-in display - Yes
EANCode - 4549292052466
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 10 - 80%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 15 - 30 °C
Features - Maximum duty cycle - 30000 pages per month
Features - Duplex printing - Yes
Features - Colour - Yes
Features - Number of print cartridges - 4
Features - Printing colours - Black, Cyan, Magenta, Yellow
WarrantyInfo - 2 years
GRUPPE1 - Printer/Copier/Fax
GRUPPE2 - Inkjet All In One
GTIN - 4549292052466
HSTNUMMER - 0972C006
Category - Inkjet Printers
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84433210
LongDesc - Built for productivity, performance, and reliability. Fast 24 ipm mono and 15.5 ipm colour printing with a yield of up to 2,500 pages, low running costs, plus Wi-Fi – perfect for small offices.- Fast printing at 24 ipm mono, 15.5 ipm colour- Wi-Fi and LAN connectivity- Print from popular cloud services- High ink yields: 2,500 mono/1,500 colour pages- Productive 500-sheet capacityA heavy-duty printer for hardworking officesColour inkjet printer with the speed, capacity and economy to be an essential part of any small office. With a high-capacity 500-sheet paper cassette, the Canon MAXIFY iB4150 produces outstanding prints with vivid colours and crisp text using its marker- and friction-resistant DRHD inks. The Canon MAXIFY iB4150 prints A4 at an ultra-fast 24 ipm in mono and 15.5 ipm in colour, while its first page out time (FPOT) is just 6 seconds.Outstanding economyFrom low power consumption to high yield ink cartridges and individually replaceable colour cartridges, the Canon MAXIFY iB4150 is designed to reduce running costs. Black cartridges provide an ISO yield of 2,500 pages and colour cartridges 1,500 pages, leaving your office to get on with its work without constantly changing cartridges. Furthermore, a 4-colour multipack option is available for even more cost-effective printing.Versatile office printingThe Canon MAXIFY iB4150 makes it simple to be productive and get jobs done. Double-sided printing and support for a variety of paper sizes and types, from A4 plain paper, to labels, envelopes, photo paper, make light work of common office print jobs. Packed with easy-to-use features, the Canon MAXIFY iB4150 is built to give you all the printing options you need for typical office use.In the cloud or on mobileSupport for Google Cloud Print, Apple AirPrint (iOS), Mopria and the Canon PRINT app provide quick and simple printing from mobile devices. You can even print from popular cloud services, including Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote and OneDrive. Built-in Access Point mode means that smart device users can connect to the printer without a Wi-Fi network.Management and monitoring made easyThe Canon MAXIFY iB4150 delivers incredible print quality and greater productivity for small office environments, but it also provides advanced administrator features to make it simple to manage, maintain and control. A range of further options allow system administrators to quickly and easily configure the printer and restrict operations.SNMP network integrationThe Canon MAXIFY iB4150 Simple Network Management Protocol (SNMP) compatibility means it’s easy to integrate the printer into an existing office network. SNMP enables a range of maintenance and monitoring functions, including ink levels, error status, and page counts.
LongProductName - Inkjet, 600 x 1200 dpi, 24/15.5 ppm, USB 2.0, LAN, WLAN
LongSummaryDescription - Canon MAXIFY iB4150. Colour, Number of print cartridges: 4, Maximum duty cycle: 30000 pages per month. Maximum resolution: 600 x 1200 DPI. Maximum ISO A-series paper size: A4. Print speed (black, normal quality, A4/US Letter): 24 ppm. Duplex printing. Display: LCD. Wi-Fi. Product colour: Black
Power - Power consumption (printing) - 27 W
Power - AC input frequency - 50 - 60 Hz
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
HERSTELLER - CANON
Packaging data - Bundled software - Quick Utility Toolbox
IJ Network Device Setup Utility
Easy-WebPrint EX
Title - Canon MAXIFY iB4150 inkjet printer Colour 600 x 1200 DPI A4 Wi-Fi
Paper handling - Maximum ISO A-series paper size - A4
Paper handling - ISO A-series sizes (A0...A9) - A4, A5
Paper handling - ISO B-series sizes (B0...B9) - B5
Paper handling - Non-ISO print media sizes - Legal
Paper handling - Paper tray media types - Envelopes, Glossy paper, High resolution paper, Photo paper, Plain paper
Paper handling - Envelopes sizes - 10, C5, DL, Monarch
Brand - Canon
BrandPartCode - 0972C006
Ports & interfaces - Standard interfaces - Ethernet, USB 2.0, Wireless LAN
Ports & interfaces - USB 2.0 ports quantity - 1
Ports & interfaces - USB port - Yes
ProductName - iB4150
ShortSummaryDescription - Canon MAXIFY iB4150, Colour, 600 x 1200 DPI, 4, A4, 30000 pages per month, 24 ppm
System requirements - Other operating systems supported - Android, iOS
System requirements - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks
System requirements - Windows operating systems supported - Windows 10 Education, Windows 10 Education x64, Windows 10 Enterprise, Windows 10 Enterprise x64, Windows 10 Home, Windows 10 Home x64, Windows 10 IOT Core, Windows 10 Pro, Windows 10 Pro x64, Windows 7 Enterprise, Windows 7 Enterprise x64, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows 8, Windows 8 Enterprise, Windows 8 Enterprise x64, Windows 8 Pro, Windows 8 Pro x64, Windows 8 x64, Windows 8.1, Windows 8.1 Enterprise, Windows 8.1 Enterprise x64, Windows 8.1 Pro, Windows 8.1 Pro x64, Windows 8.1 x64, Windows RT, Windows Vista Business, Windows Vista Business x64, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Enterprise x64, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate x64
Printing - Maximum resolution - 600 x 1200 DPI
Printing - Time to first page (black, normal) - 6 s
Printing - Time to first page (colour, normal) - 7 s
Printing - Print speed (black, normal quality, A4/US Letter) - 24 ppm
Printing - Print speed (colour, draft quality, A4/US Letter) - 15.5 ppm
Storno - Y
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 13
Weight & dimensions - Height - 459 mm
Weight & dimensions - Depth - 290 mm
Weight & dimensions - Width - 463 mm
Weight & dimensions - Weight - 9.6 kg
Network - Bluetooth - No
Network - Wi-Fi - Yes
Network - Wi-Fi standards - 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n)
Network - Ethernet LAN - Yes
Network - Mobile printing technologies - Apple AirPrint, Canon PRINT Business, Google Cloud Print, Mopria Print Service
URL - https://www.canon.co.uk/printers/inkjet/maxify/maxify_ib4150/
Performance - Sound pressure level (printing) - 53 dB
Input & output capacity - Total input capacity - 500 sheets
Input & output capacity - Total number of input trays - 2
172,33 €
Canon Maxify iB4150
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos