Hewlett Packard Laser 107w

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 333112 Produkto kodas: 4ZB78A#B19
Šiuo metu prekių nėra Užsakymai dėl šio gaminio pristatymo nepriimami. Neturime informacijos apie tai, kada šis produktas bus prieinamas. Šiuo metu mūsų tiekėjai nepateikia informacijos apie galimą gaminio pristatymo laiką ir galimą kainą, kai jis vėl bus parduodamas.

TopPC.lt svetainėje pateikiama tik informacinio pobūdžio informacija apie šį gaminį, kad klientai galėtų jį pamatyti ir palyginti su dabar parduodamais gaminiais.

Garantija: 2 metų (Garantija verslo subjektams 1 metai)
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Max. aprašymo dydis: A4
  • Spausdinimo būdas: Juodai baltas lazerinis
  • Spausdinimo greitis (mono): 20 lap/min
  • Spausdinimo skiriamoji geba: 1200 x 1200 dpi
  • Kasečių skaičius: 1
Panašūs produktai
Šis produktas Hewlett Packard Laser 107w
Hewlett Packard OfficeJet Pro 8022e
Hewlett Packard Envy Inspire 7920e, Refurbished
Hewlett Packard Laser 150nw Color
Hewlett Packard Laser MFP 179fnw Color
Rodyti panašias specifikacijas. Paslėpti panašias specifikacijas.
169,28 €
205,99 €
68,99 €
270,14 €
321,34 €
Pagrindinė informacija
Max. aprašymo dydis A4 A4 A4 A4 A4
Spausdinimo būdas Juodai baltas lazerinis Rašalinis Rašalinis Spalvų lazerio Spalvų lazerio
Spausdinimo greitis (mono) 20 lap/min 20 lap/min 22 lap/min 18 lap/min 18 lap/min
Spausdinimo skiriamoji geba 1200 x 1200 dpi 4800 x 1200 dpi 4800 x 1200 dpi 600 x 600 dpi 600 x 600 dpi
Funkcionalumas
ADF (automatinis dokumentų tiektuvas) Yra Nėra Yra Yra Yra
Automatinio dvipusio spausdinimo funkcija Nėra Yra Yra Nėra Nėra
Funkcija Faksas Nėra Yra Nėra Nėra Yra
Funkcija Kopijuotojas Nėra Yra Yra Nėra Yra
Kasečių skaičius 1 4 2 4 4
Skeneris Nėra Yra Yra Nėra Yra
Uostai ir įranga
Prijungimas LPT Nėra Nėra Nėra Nėra Nėra
Prijungimas LAN Nėra Yra Nėra Yra Yra
USB ryšys Yra Yra Yra Yra Yra
Belaidžiai ryšiai
Prijungimas WiFi Yra Yra Yra Yra Yra
Prijungimas Bluetooth Nėra Nėra Nėra Nėra Nėra
Aprašymas
Pagrindinė informacija
Max. aprašymo dydis A4

Kieko popieriaus lakštų galima patalpinti spausdinių talpinmo vietoje ir išspausdinti duotu spausdintuvu. Jei spausdintuvo formatas yra, pvz., A4, spausdintuvas lengvai gali atspausdinti mažesnio formato popierių, pvz., A5. Ši galimybės riba yra apibrėžta, ją galima sužinoti skaitant detalizuotą specifikaciją apie atspaudų apimtį ir popieriaus formos palikymą .

Spausdinimo būdas Juodai baltas lazerinis

Spausdinimo forma yra pagrindinis spausdintuvo pasirinkimo kriterijus, nes nurodo spausdintuvo pritaikymą.

Tintes - ši technologija patiks tiem, kurie nori spausdinti aukštos kokybės spalvotas nuotraukas. Išlaidos vienam spausdinimui palyginti didelės, rašalo kasetės ilgai nenaudojamos uždžiūva.

Juodai baltas lazerinis - ekonomiškai naudingesnis spausdinimo būdas, kuris suteikia geros kokybės juodai balto dokumento atspaudą už mažesnę kainą. Geriausias pirkinys namams ir įstaigos reikmėms. Brangesnių modelių spausdintuvai turi iš esmės talpesnę spausdintuvo kasetę, kuri, jei ilgą laiką spausdinama daugiau nei dešimt lapų per dieną, be abejo atsipirks.

Spalvotas lazerinis - ši technologija leidžia spausdinti juodai baltus atspaudus tokia pačia kaina už lapą, kaip juodai balti lazeriniai spausdintuvai, taip pat daryti spalvotus atspaudus palyginti nedidelėmis kainomis už atspaudą.

Šios technologijos spalvoto atspaudo kokybė yra daug žemesnė negu rašalo kasetės, todėl šį prietaisą verta įsigyti tik tuomet, jei kiekvieną dieną reikia atspausdinti dešimtis spalvotų grafikų, maketų, produktų pavyzdžių nuotraukų, spalvotų logotipų. Nuotraukų spausdinimui ši technologija šiuo metu nera pritaikyta.

Kieko popieriaus lakštų galima patalpinti spausdinių talpinmo vietoje ir išspausdinti duotu spausdintuvu. Jei spausdintuvo formatas yra, pvz., A4, spausdintuvas lengvai gali atspausdinti mažesnio formato popierių, pvz., A5. Ši galimybės riba yra apibrėžta, ją galima sužinoti skaitant detalizuotą specifikaciją apie atspaudų apimtį ir popieriaus formos palikymą .

Spausdinimo greitis (mono) 20 lap/min

Vidutinis kokybės rodiklis yra kiek juodai baltų puslapių 5% vidutiniu padengimu šis spausdintuvas sugeba išspausinti per minutę.

Spausdinimo skiriamoji geba 1200 x 1200 dpi

Spausdintuvo skiriamoji geba nusako, kiek taškų (pikselių) horizontalėje ir vertikalėje gali atspausdinti spausdintuvo galvutė. Naudojantis įvairiais pagalbiniais metodais spausdintuvas gali spausdinti su aukšta skiriamąja geba. Šis parametras nurodo natūralią spausdintuvo skiriamąją gebą be kompresijos naudojimo. Aukštesnė skiriamoji geba reiškia aukštesnę atvaizdo kokybę ir detalizavimą.

Funkcionalumas
ADF (automatinis dokumentų tiektuvas) Yra

ADF nurodo automatinį dokumento perdavimą. Tai vykdoma specialaus skenerio dangčio pagalba, kuriame galima sutalpinti keletą lapų vienu metu, tam, kad, pavyzdžiui, nukopijuotų ar nuskenuotų dokumentų paketą.

Automatinio dvipusio spausdinimo funkcija Nėra

Abipusio marginimo galimybė, kuri dažnai tiktai galima pausiau automatiniu būdu, reiškia, kad spausdintuvas spausdina lapus iš vienos puses, o po to naudotojas turi atspausdintą paketą iš naujo rankiniu būdu įdėti stumdamas.

paprastai būna Duplex spausdintuvai, kurie patys apverčia lapus spaudinant. Prieš įsigydami spausdintuvą, perskaitykite detalizuotą specifikaciją, kuri vykdoma Duplex funkcija.

Funkcija Faksas Nėra

Galimybė prietaisą sujungti su telefono linija ir laidiniu telefonu, kad galėtų siųsti fakso siuntinius.

Funkcija Kopijuotojas Nėra

Galimybė patalpinti atspausdintą dokumentą paduoti ir nukopojuoti.

Kasečių skaičius 1

Kiek kasečių arba rašalo kasečių yra spausdintuve. Rašalinių atspaudų atveju, didesis kasetės skaičius reiškia geresnę atspaudo kokybę ir ekonomiškesnį kasečių keitimą.

Skeneris Nėra

Galimybė patalpinti atspausdintą dokumentą paduoti ir gauti nuskenuotą dokumento variantą kompiuteryje, skaitmenine forma.

Uostai ir įranga
Prijungimas LPT Nėra

Tai jau pasnenęs standartas, būtinas tiktai atskirais atvejais, kai įmonė naudoja DOS programinę įrangą, kuri nesugeba spausdinti kitais portais tik LPT. Šis sujungimo būdas labai lėtas, todėl daužniausia skenerių LPT palaikoma ir daug greitesnė USB arba LAN jungtis.

Prijungimas LAN Nėra

Labai naudinga funkcija, jei spausdintuvas bus naudojamas keleto tinklu sujungtų kompiuterų. Jei turi LAN jungtį, spausdintuvas gali būti perkeliamas į bet kurią vietą, kur prieinamas tinklas ir elektros energija ir daryti atspaudus iš bet kurio kompiuterio be būtinybės prijungti spausdintuvą prie kurio nors kompiuterio bei laikyti šį visada įjungtą.

USB ryšys Yra

Stabiliausias, patogiausias ir greičiausias spausdintuvo prijungimo būdas, kai spausdintuvas yra šalia kompiuterio ir juo naudojamasi iš vieno kompiuterio. USB jungtis yra prieinama praktiškai visiuose portatyviniuose kompiuteriuose ir staliniuose kompiuteriuose.

Belaidžiai ryšiai
Prijungimas WiFi Yra

Puikus būdas prijungti spausdintuvą prie bevielio tinklo, jei namuose ar įstaigoje naudojate tiktai bevielį tinklų jungimą, arba ir spausdintuvas bus laikomas vietoje, kurioje nebus galimybės pasiekti LAN kabelį.

Prijungimas Bluetooth Nėra

Galimybė sujungti šį spausdintuvą su kmžompiuteriu naudojant Bluetoth bevielį sujungimą. Paprastai ši jungtis yra prieinama vidutinės ir brangios klasės partatyviniuose kompiuteriuose. Staliniuose kompiuteriuose Bluetooth būna retai, todėl, kad būtų galima panaudoti šią funkciją, už nedinelę papildom kainą teks įsigyti USB Bluetooth siųstuvą.

Išsamesnė specifikacija
category_en - Kompiuteriai ir komponentai > Spausdintuvai ir priedai > Lazeriniai spausdintuvai
category_lv - Kompiuterinė technika > Spausdintuvai ir priedai > Lazeriniai spausdintuvai
category_ru - Kompiuterinė technika > Spausdintuvai ir priedai > Lazeriniai spausdintuvai
description_en - Didžiausias ISO A dydžio popieriaus dydis: A4 Svoris: 4,16 kg Spausdinimo greitis (nespalvotai, normalus, A4/US Letter): 4,16 kg: Spausdinimo technologija: 21 psl: Dvipusis spausdinimas: lazerinis: Maksimalus darbo ciklas: 10 000 ppm Spausdinimo spalvos: Juoda
description_lv - Didžiausias ISO A formatas: A4 Svoris: 4,16 kg Spausdinimo greitis (nespalvotai, įprastai, A4/US Letter): 21 psl./min Spausdinimo technologija: lazerinė Abipusis spausdinimas: taip Didžiausias darbo ciklas: 10 000 psl./min Spausdinimo spalvos: juoda
description_ru - Didžiausias ISO A formato popieriaus dydis: A4 Svoris: 4,16 kg Spausdinimo greitis (nespalvotai, normalus fec., A4/US Letter): Spausdinimo technologija: lazerinė Dvipusis spausdinimas: Taip Maksimalus darbo ciklas: 10000 psl.
Dizainas - Rinkos pozicionavimas - Namai ir biuras
Dizainas - sertifikavimas - EN 61000-3-2:2014, EN 61000-3-3:2013, EN55024:2010, EN 55032:2012/AC:2013, 47 CFR 15 dalies B poskyris I ANSI C63.4-2009, ICES-003 Issue 5, KN32, KN35, GB/T 9254-2008, GB17625.1-2012, CISPR22:2008, CISPR32:2012, CNS 13438, kiti EMC patvirtinimai pagal atskirų šalių reikalavimus.
Dizainas - Valdymo tipas - Mygtukai
Dizainas - Įmontuotas ekranas - Ne
EAN - 0193015506459
Eans - 0193015506459
Eksploatavimo sąlygos - Darbinė santykinė drėgmė (H-H) - 10 - 80%
Eksploatavimo sąlygos - Darbinė temperatūra (T-T) - 10 - 30 °C
Funkcijos - atsarginės kasetės - W1106A HP 106A juodos spalvos originali lazerinio tonerio kasetė (1 000 puslapių)
Funkcijos - Didžiausias darbo ciklas - 10000 puslapių per mėnesį
Funkcijos - HP segmentas - Mažos ir vidutinės įmonės
Funkcijos - Puslapio aprašymo kalbos - SPL
Funkcijos - Rekomenduojamas darbo ciklas - 100-1500 puslapių per mėnesį
Funkcijos - Spausdinimo kasečių skaičius - 1
Funkcijos - Spausdinimo spalvos - Juoda
Gamintojas - HP
Gamintojo kodas - 4ZB78A
GarantijaInformacija - Vienerių metų ribota techninės įrangos garantija; Daugiau informacijos rasite adresu https://www.support.hp.com
gross_weight - 4.3 kg
GTIN - 0193015506404
GTIN - 193015506404
GTIN - 0193015506411
GTIN - 193015506411
GTIN - 0193015506428
GTIN - 193015506428
GTIN - 0193015506435
GTIN - 193015506435
GTIN - 0193015506442
GTIN - 193015506442
GTIN - 193015506459
GTIN - 0193015506459
GTIN - 0193015506466
GTIN - 193015506466
GTIN - 0193015506473
GTIN - 193015506473
GTIN - 0193808342202
GTIN - 193808342202
GTIN - 0193808342219
GTIN - 193808342219
GTIN - 0193905621552
GTIN - 193905621552
GTIN - 0197029948885
GTIN - 197029948885
Kategorija - Lazeriniai spausdintuvai
Kategorija - Root/Elektronika/PC periferiniai įrenginiai/Spausdintuvai, 3D spausdintuvai ir braižytuvai/Taškinis spausdintuvas
Kitos funkcijos - Rekomenduojami sistemos reikalavimai - Windows® 10, 8.1, 8, 7: 32/64 bitų, 2 GB laisvos vietos standžiajame diske, CD-ROM/DVD įrenginys arba interneto ryšys, USB jungtis, "Internet Explorer
Konkrečiam prekės ženklui būdingos funkcijos - HP automatinis įjungimas / automatinis išjungimas - Taip
Konkrečiam prekės ženklui būdingos funkcijos - HP dinaminis saugumas - Taip
Konkrečiam prekės ženklui būdingos funkcijos - HP GTIN (EAN/UPC) - 193808342202, 193905621552, 193015506459, 193808342219
Konkrečiam prekės ženklui būdingos funkcijos - HP GTIN (EAN/UPC) su parinktimis - (ABY) 193808342202; (B13) 193905621552; (B19) 193015506459; (BAZ) 193808342219
Logistikos duomenys - Bendrasis padėklų svoris - 523 g
Logistikos duomenys - Pagrindinės (išorinės) dėžės ant padėklo - 10 vnt.
Logistikos duomenys - Produktai ant padėklo - 90 vnt.
Logistikos duomenys - Sluoksniai ant padėklo - 9 vnt.
Logistikos duomenys - Suderintos sistemos (HS) kodas - 8443321020
LongDesc - Gaukite produktyvų spausdinimo našumą už prieinamą kainą. Gaukite aukštos kokybės rezultatus, spausdinkite ir skenuokite iš telefono.[1]
LongProductName - Lazeris 107w
LongSummaryDescription - HP lazerinis 107w, juodai baltas, Spausdintuvas smulkiam ir vidutiniam verslui, Spausdinti. Spausdinimo technologija: Spausdinimo technologija: lazerinė. Spausdinimo kasečių skaičius: Maksimalus darbo ciklas: 10000 puslapių per mėnesį. Didžiausia skiriamoji geba: Maksimalus spausdinimo našumas: 1200 x 1200 DPI. Didžiausias ISO A serijos popieriaus dydis: A4. Spausdinimo greitis (juoda, normali kokybė, A4/US Letter): 20 ppm, dvipusis spausdinimas. Paruošta darbui tinkle, Wi-Fi
Maitinimas - "Energy Star" tipinės elektros energijos sąnaudos (TEC) - 0,775 kWh per savaitę
Maitinimas - energijos suvartojimas (išjungta) - 0.2 W
Maitinimas - energijos suvartojimas (paruoštas) - 33 W
Maitinimas - Energijos suvartojimas (PowerSave) - 0.2 W
Maitinimas - energijos suvartojimas (spausdinimas) - 320 W
Maitinimas - kintamosios srovės įvesties dažnis - 50/60 Hz
Maitinimas - kintamosios srovės įėjimo įtampa - 220 - 240 V
Modelis - Lazeris 107w
Našumas - Didžiausia vidinė atmintis - 64 MB
Našumas - procesoriaus dažnis - 400 MHz
Našumas - Įmontuotas procesorius - Taip
Pakuotės duomenys - Pakuotės aukštis - 261 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės gylis - 280 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės plotis - 384 mm
Pakuotės duomenys - Pakuotės svoris - 5.7 kg
Pakuotės turinys - Komplektuojama programinė įranga - Bendra diegimo programa, V3 spausdinimo tvarkyklė su "Lite SM", spausdintuvo tvarkyklė (tik USB modeliui)
Pakuotės turinys - Į komplektą įeina kasetė (-ės) - Taip
Pakuotės turinys - Įtraukti kabeliai - AC
Pavadinimas - HP Laser 107w, juodai baltas, Spausdintuvas smulkiam ir vidutiniam verslui, Spausdinti
Pavadinimas - HP lazerinis 107w monofoninis "WiFi" toneris A4
Popieriaus tvarkymas - Didžiausias ISO A serijos popieriaus dydis - A4
Popieriaus tvarkymas - Didžiausias spausdinimo dydis - 216 x 356 mm
Popieriaus tvarkymas - ISO A serijos formatai (A0...A9) - A4, A5 FORMATAS
Popieriaus tvarkymas - ISO B serijos formatai (B0...B9) - B5
Popieriaus tvarkymas - ISO C serijos formatai (C0...C9) - C5
Popieriaus tvarkymas - JIS B serijos formatai (B0...B9) - B5
Popieriaus tvarkymas - ne ISO spausdinimo laikmenų dydžiai - Biuras
Popieriaus tvarkymas - Pasirinktinis laikmenos ilgis - 127 - 356 mm
Popieriaus tvarkymas - pasirinktinis laikmenos plotis - 76 - 216 mm
Popieriaus tvarkymas - Popieriaus dėklo laikmenos svoris - 60 - 163 g/m²
Popieriaus tvarkymas - Popieriaus dėklo laikmenos tipai - Paprastas popierius, Kartonas, Etiketės, Etiketės, Plonas popierius, Kartonas, Plonas popierius, Plonas popierius, Vokas
Popieriaus tvarkymas - vokų dydžiai - C5, DL
Prekės ženklas - HP
Prekės ženklo dalies kodas - 4ZB78A
Prievadai ir sąsajos - Standartinės sąsajos - USB 2.0, belaidis LAN
Prievadai ir sąsajos - USB prievadas - Taip
Produkto pavadinimas - HP Laser 107w, juodai baltas, Spausdintuvas smulkiam ir vidutiniam verslui, Spausdinti
Savybės - Kilmės šalis - Kinija
ShortSummaryDescription - HP Laser 107w, juodai baltas, Spausdintuvas smulkiam ir vidutiniam verslui, Spausdinimas, lazerinis, 1200 x 1200 DPI, A4, 20 psl. per minutę, dvipusis spausdinimas, tinkle
Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Mac" operacinės sistemos - "Mac OS X 10.14 Mojave", "Mac OS X 10.11 El Capitan", "Mac OS X 10.12 Sierra", "Mac OS X 10.13 High Sierra
Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Windows" operacinės sistemos - Taip
Spausdinimas - didžiausia raiška - 1200 x 1200 DPI
Spausdinimas - dvipusio spausdinimo režimas - Rankinis
Spausdinimas - dvipusis spausdinimas - Taip
Spausdinimas - laikas iki pirmojo puslapio (juodas, įprastas) - 8.3 s
Spausdinimas - saugus spausdinimas - Taip
Spausdinimas - spalvotas - Ne
Spausdinimas - Spausdinimo greitis (juoda spalva, normali kokybė, A4/US Letter) - 20 ppm
Spausdinimas - Spausdinimo raiška juoda - 1200 x 1200 DPI
Spausdinimas - Spausdinimo technologija - Lazeris
Spausdinimas - vandens ženklų spausdinimas - Taip
Spausdinimas - įšilimo laikas - 32 s
svoris - 4.16 kg
Svoris ir matmenys - Aukštis - 178 mm
Svoris ir matmenys - Gylis - 215 mm
Svoris ir matmenys - Padėklų matmenys (plotis x gylis x aukštis) - 1200 x 1000 x 2350 mm
Svoris ir matmenys - Plotis - 331 mm
Svoris ir matmenys - Svoris - 4.16 kg
Techninė informacija - Pagrindinės (išorinės) dėžės viename padėklų sluoksnyje - 10 vnt.
Tinklas - "Wi-Fi - Taip
Tinklas - "Wi-Fi" standartai - 802.11b, 802.11g, "Wi-Fi 4" (802.11n)
Tinklas - "Wi-Fi Direct - Taip
Tinklas - Ethernet LAN - Ne
Tinklas - Mobiliosios spausdinimo technologijos - "Apple AirPrint", "Mopria Print Service
Tinklas - Saugumo algoritmai - IPSec, SNMPv2
Tinklas - Tinklas paruoštas - Taip
title_en - HP lazerinis 107w spausdintuvas "WiFi
title_lv - HP lazerinis 107w spausdintuvas yra "WiFi
title_ru - HP lazerinis 107w spausdintuvas "WiFi
Trumpas aprašymas -
Tvarumas - nėra - Gyvsidabris
Tvarumas - tvarios technologijos ir medžiagos - Be gyvsidabrio
Tvarumas - Tvarumo sertifikatai - Mėlynasis angelas
URL - https://www8.hp.com
Veikimas - garso galios lygis (spausdinimas) - 6.5 dB
Veikimas - Vidinė atmintis - 64 MB
Įvesties ir išvesties pajėgumas - Bendrasis įvesties pajėgumas - 150 lapų
Įvesties ir išvesties pajėgumas - Bendras išvesties pajėgumas - 100 lapų
Įvesties ir išvesties pajėgumas - Didžiausias išvesties pajėgumas - 100 lapų
Įvesties ir išvesties pajėgumas - Didžiausias įvesties pajėgumas - 150 lapų
Įvesties ir išvesties talpa - 1 popieriaus dėklo įvesties talpa - 150 lapų
Įvesties ir išvesties talpa - Bendras įvesties padėklų skaičius - 1
Įvesties ir išvesties talpa - Didžiausias įvesties dėklų skaičius - 1
category_en - Computers & Components > Printers and accessories > Laser printers
category_lv - Datortehnika > Printeri un piederumi > Lāzerprinteri
category_ru - Datortehnika > Printeri un piederumi > Lāzerprinteri
description_en - Maximum ISO A-size paper size: A4
Weight: 4.16 kg
Print speed (B/W, normal, A4/US Letter): 21 ppm
Printing technology: Laser
Duplex printing: Yes
Maximum duty cycle: 10,000 ppm
Print Colors: Black
description_lv - Maksimālais ISO A izmēra papīra izmērs: A4
Svars: 4,16 kg
Drukas ātrums (melnbalts, normāls, A4/US Letter): 21 lpp./min
Drukas tehnoloģija: Lāzers
Divpusējā drukāšana: Jā
Maksimālais darba cikls: 10 000 ppm
Drukas krāsas: melna
description_ru - Максимальный размер бумаги ISO A-формата: A4
Вес: 4.16 kg
Скорость печати (ч/б, обычное кач., A4/US Letter): 21 ppm
Технология печати: Лазерная
Двусторонняя печать: Да
Максимальный рабочий цикл: 10000 стр/мес
Цвета печати: Черный
Design - Market positioning - Home & office
Design - Certification - EN 61000-3-2:2014, EN 61000-3-3:2013, EN55024:2010, EN 55032:2012/AC:2013, 47 CFR Part 15, Subpart B I ANSI C63.4-2009, ICES-003 Issue 5, KN32, KN35, GB/T 9254-2008, GB17625.1-2012, CISPR22: 2008, CISPR32:2012, CNS 13438, other EMC approvals as required by individual countries
Design - Control type - Buttons
Design - Built-in display - No
EAN - 0193015506459
Eans - 0193015506459
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 10 - 80%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 10 - 30 °C
Features - Replacement cartridges - W1106A HP 106A Black Original Laser Toner Cartridge (1,000 pages)
Features - Maximum duty cycle - 10000 pages per month
Features - HP segment - Small medium business
Features - Page description languages - SPL
Features - Recommended duty cycle - 100 - 1500 pages per month
Features - Number of print cartridges - 1
Features - Printing colours - Black
Producer - HP
ProducerCode - 4ZB78A
WarrantyInfo - One-year limited hardware warranty; For more info please visit us at https://www.support.hp.com
gross_weight - 4.3 kg
GTIN - 0193015506404
GTIN - 193015506404
GTIN - 0193015506411
GTIN - 193015506411
GTIN - 0193015506428
GTIN - 193015506428
GTIN - 0193015506435
GTIN - 193015506435
GTIN - 0193015506442
GTIN - 193015506442
GTIN - 193015506459
GTIN - 0193015506459
GTIN - 0193015506466
GTIN - 193015506466
GTIN - 0193015506473
GTIN - 193015506473
GTIN - 0193808342202
GTIN - 193808342202
GTIN - 0193808342219
GTIN - 193808342219
GTIN - 0193905621552
GTIN - 193905621552
GTIN - 0197029948885
GTIN - 197029948885
Category - Laser Printers
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Printers, 3D printers and plotters/Inkjet printer
Other features - Recommended system requirements - Windows® 10, 8.1, 8, 7: 32/64-bit, 2 GB available hard disk space, CD-ROM/DVD drive or Internet connection, USB port, Internet Explorer
Brand-specific features - HP Auto-On/Auto-Off - Yes
Brand-specific features - HP dynamic security - Yes
Brand-specific features - HP GTIN (EAN/UPC) - 193808342202, 193905621552, 193015506459, 193808342219
Brand-specific features - HP GTIN (EAN/UPC) with options - (ABY) 193808342202; (B13) 193905621552; (B19) 193015506459; (BAZ) 193808342219
Logistics data - Pallet gross weight - 523 g
Logistics data - Master (outer) cases per pallet - 10 pc(s)
Logistics data - Products per pallet - 90 pc(s)
Logistics data - Layers per pallet - 9 pc(s)
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 8443321020
LongDesc - Get productive print performance at an affordable price. Produce high-quality results, and print and scan from your phone.[1]
LongProductName - Laser 107w
LongSummaryDescription - HP Laser 107w, Black and white, Printer for Small medium business, Print. Print technology: Laser. Number of print cartridges: 1, Maximum duty cycle: 10000 pages per month. Maximum resolution: 1200 x 1200 DPI. Maximum ISO A-series paper size: A4. Print speed (black, normal quality, A4/US Letter): 20 ppm, Duplex printing. Network ready, Wi-Fi
Power - Energy Star Typical Electricity Consumption (TEC) - 0.775 kWh/week
Power - Power consumption (off) - 0.2 W
Power - Power consumption (ready) - 33 W
Power - Power consumption (PowerSave) - 0.2 W
Power - Power consumption (printing) - 320 W
Power - AC input frequency - 50/60 Hz
Power - AC input voltage - 220 - 240 V
Model - Laser 107w
Performance - Maximum internal memory - 64 MB
Performance - Processor frequency - 400 MHz
Performance - Built-in processor - Yes
Packaging data - Package height - 261 mm
Packaging data - Package depth - 280 mm
Packaging data - Package width - 384 mm
Packaging data - Package weight - 5.7 kg
Packaging content - Bundled software - Common Installer, V3 Print Driver with Lite SM, Printer Manager (for USB only model)
Packaging content - Cartridge(s) included - Yes
Packaging content - Cables included - AC
Title - HP Laser 107w, Black and white, Printer for Small medium business, Print
Name - HP Laser 107w Mono WiFi Toner A4
Paper handling - Maximum ISO A-series paper size - A4
Paper handling - Maximum print size - 216 x 356 mm
Paper handling - ISO A-series sizes (A0...A9) - A4, A5
Paper handling - ISO B-series sizes (B0...B9) - B5
Paper handling - ISO C-series sizes (C0...C9) - C5
Paper handling - JIS B-series sizes (B0...B9) - B5
Paper handling - Non-ISO print media sizes - Oficio
Paper handling - Custom media length - 127 - 356 mm
Paper handling - Custom media width - 76 - 216 mm
Paper handling - Paper tray media weight - 60 - 163 g/m²
Paper handling - Paper tray media types - Bond paper, Card stock, Envelopes, Labels, Plain paper, Recycled paper, Thick paper, Thin paper
Paper handling - Envelopes sizes - C5, DL
Brand - HP
BrandPartCode - 4ZB78A
Ports & interfaces - Standard interfaces - USB 2.0, Wireless LAN
Ports & interfaces - USB port - Yes
ProductName - HP Laser 107w, Black and white, Printer for Small medium business, Print
Features - Country of origin - China
ShortSummaryDescription - HP Laser 107w, Black and white, Printer for Small medium business, Print, Laser, 1200 x 1200 DPI, A4, 20 ppm, Duplex printing, Network ready
System requirements - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.14 Mojave, Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.13 High Sierra
System requirements - Windows operating systems supported - Yes
Printing - Maximum resolution - 1200 x 1200 DPI
Printing - Duplex printing mode - Manual
Printing - Duplex printing - Yes
Printing - Time to first page (black, normal) - 8.3 s
Printing - Secure printing - Yes
Printing - Colour - No
Printing - Print speed (black, normal quality, A4/US Letter) - 20 ppm
Printing - Print resolution black - 1200 x 1200 DPI
Printing - Print technology - Laser
Printing - Watermark printing - Yes
Printing - Warm-up time - 32 s
weight - 4.16 kg
Weight & dimensions - Height - 178 mm
Weight & dimensions - Depth - 215 mm
Weight & dimensions - Pallet dimensions (W x D x H) - 1200 x 1000 x 2350 mm
Weight & dimensions - Width - 331 mm
Weight & dimensions - Weight - 4.16 kg
Technical details - Master (outer) cases per pallet layer - 10 pc(s)
Network - Wi-Fi - Yes
Network - Wi-Fi standards - 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n)
Network - Wi-Fi Direct - Yes
Network - Ethernet LAN - No
Network - Mobile printing technologies - Apple AirPrint, Mopria Print Service
Network - Security algorithms - IPSec, SNMPv2
Network - Network ready - Yes
title_en - HP Laser 107w Printer WiFi
title_lv - HP Laser 107w Printeris WiFi
title_ru - HP Laser 107w Принтер WiFi
ShortDescription -
Sustainability - Doesn't contain - Mercury
Sustainability - Sustainable technologies and materials - Mercury free
Sustainability - Sustainability certificates - Blue Angel
URL - https://www8.hp.com
Performance - Sound power level (printing) - 6.5 dB
Performance - Internal memory - 64 MB
Input & output capacity - Total input capacity - 150 sheets
Input & output capacity - Total output capacity - 100 sheets
Input & output capacity - Maximum output capacity - 100 sheets
Input & output capacity - Maximum input capacity - 150 sheets
Input & output capacity - Paper tray 1 input capacity - 150 sheets
Input & output capacity - Total number of input trays - 1
Input & output capacity - Maximum number of input trays - 1
169,28 €
Hewlett Packard Laser 107w
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos