Hewlett Packard Laser MFP 178nw Color

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 337009 Produkto kodas: 4ZB96A
Galima užsisakyti 15 vnt. Prieinamumas: 14 dienų po užsakymo patvirtinimo
Garantija: 2 metų (Garantija verslo subjektams 1 metai)
303,81 €
Pristatymo parinktys Daugiau apie pristatymą
  • Pristatymas Lietuvoje (DPD kurjerių paštas) 3,99 €: 16.04.2024
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Max. aprašymo dydis: A4
  • Spausdinimo būdas: Spalvų lazerio
  • Spausdinimo greitis (mono): 18 lap/min
  • Spausdinimo skiriamoji geba: 600 x 600 dpi
  • Kasečių skaičius: 4
Aprašymas
Pagrindinė informacija
Max. aprašymo dydis A4

Kieko popieriaus lakštų galima patalpinti spausdinių talpinmo vietoje ir išspausdinti duotu spausdintuvu. Jei spausdintuvo formatas yra, pvz., A4, spausdintuvas lengvai gali atspausdinti mažesnio formato popierių, pvz., A5. Ši galimybės riba yra apibrėžta, ją galima sužinoti skaitant detalizuotą specifikaciją apie atspaudų apimtį ir popieriaus formos palikymą .

Spausdinimo būdas Spalvų lazerio

Spausdinimo forma yra pagrindinis spausdintuvo pasirinkimo kriterijus, nes nurodo spausdintuvo pritaikymą.

Tintes - ši technologija patiks tiem, kurie nori spausdinti aukštos kokybės spalvotas nuotraukas. Išlaidos vienam spausdinimui palyginti didelės, rašalo kasetės ilgai nenaudojamos uždžiūva.

Juodai baltas lazerinis - ekonomiškai naudingesnis spausdinimo būdas, kuris suteikia geros kokybės juodai balto dokumento atspaudą už mažesnę kainą. Geriausias pirkinys namams ir įstaigos reikmėms. Brangesnių modelių spausdintuvai turi iš esmės talpesnę spausdintuvo kasetę, kuri, jei ilgą laiką spausdinama daugiau nei dešimt lapų per dieną, be abejo atsipirks.

Spalvotas lazerinis - ši technologija leidžia spausdinti juodai baltus atspaudus tokia pačia kaina už lapą, kaip juodai balti lazeriniai spausdintuvai, taip pat daryti spalvotus atspaudus palyginti nedidelėmis kainomis už atspaudą.

Šios technologijos spalvoto atspaudo kokybė yra daug žemesnė negu rašalo kasetės, todėl šį prietaisą verta įsigyti tik tuomet, jei kiekvieną dieną reikia atspausdinti dešimtis spalvotų grafikų, maketų, produktų pavyzdžių nuotraukų, spalvotų logotipų. Nuotraukų spausdinimui ši technologija šiuo metu nera pritaikyta.

Kieko popieriaus lakštų galima patalpinti spausdinių talpinmo vietoje ir išspausdinti duotu spausdintuvu. Jei spausdintuvo formatas yra, pvz., A4, spausdintuvas lengvai gali atspausdinti mažesnio formato popierių, pvz., A5. Ši galimybės riba yra apibrėžta, ją galima sužinoti skaitant detalizuotą specifikaciją apie atspaudų apimtį ir popieriaus formos palikymą .

Spausdinimo greitis (mono) 18 lap/min

Vidutinis kokybės rodiklis yra kiek juodai baltų puslapių 5% vidutiniu padengimu šis spausdintuvas sugeba išspausinti per minutę.

Spausdinimo skiriamoji geba 600 x 600 dpi

Spausdintuvo skiriamoji geba nusako, kiek taškų (pikselių) horizontalėje ir vertikalėje gali atspausdinti spausdintuvo galvutė. Naudojantis įvairiais pagalbiniais metodais spausdintuvas gali spausdinti su aukšta skiriamąja geba. Šis parametras nurodo natūralią spausdintuvo skiriamąją gebą be kompresijos naudojimo. Aukštesnė skiriamoji geba reiškia aukštesnę atvaizdo kokybę ir detalizavimą.

Funkcionalumas
ADF (automatinis dokumentų tiektuvas) Nėra

ADF nurodo automatinį dokumento perdavimą. Tai vykdoma specialaus skenerio dangčio pagalba, kuriame galima sutalpinti keletą lapų vienu metu, tam, kad, pavyzdžiui, nukopijuotų ar nuskenuotų dokumentų paketą.

Automatinio dvipusio spausdinimo funkcija Nėra

Abipusio marginimo galimybė, kuri dažnai tiktai galima pausiau automatiniu būdu, reiškia, kad spausdintuvas spausdina lapus iš vienos puses, o po to naudotojas turi atspausdintą paketą iš naujo rankiniu būdu įdėti stumdamas.

paprastai būna Duplex spausdintuvai, kurie patys apverčia lapus spaudinant. Prieš įsigydami spausdintuvą, perskaitykite detalizuotą specifikaciją, kuri vykdoma Duplex funkcija.

Funkcija Faksas Nėra

Galimybė prietaisą sujungti su telefono linija ir laidiniu telefonu, kad galėtų siųsti fakso siuntinius.

Funkcija Kopijuotojas Yra

Galimybė patalpinti atspausdintą dokumentą paduoti ir nukopojuoti.

Kasečių skaičius 4

Kiek kasečių arba rašalo kasečių yra spausdintuve. Rašalinių atspaudų atveju, didesis kasetės skaičius reiškia geresnę atspaudo kokybę ir ekonomiškesnį kasečių keitimą.

Skeneris Yra

Galimybė patalpinti atspausdintą dokumentą paduoti ir gauti nuskenuotą dokumento variantą kompiuteryje, skaitmenine forma.

Uostai ir įranga
Prijungimas LPT Nėra

Tai jau pasnenęs standartas, būtinas tiktai atskirais atvejais, kai įmonė naudoja DOS programinę įrangą, kuri nesugeba spausdinti kitais portais tik LPT. Šis sujungimo būdas labai lėtas, todėl daužniausia skenerių LPT palaikoma ir daug greitesnė USB arba LAN jungtis.

Prijungimas LAN Yra

Labai naudinga funkcija, jei spausdintuvas bus naudojamas keleto tinklu sujungtų kompiuterų. Jei turi LAN jungtį, spausdintuvas gali būti perkeliamas į bet kurią vietą, kur prieinamas tinklas ir elektros energija ir daryti atspaudus iš bet kurio kompiuterio be būtinybės prijungti spausdintuvą prie kurio nors kompiuterio bei laikyti šį visada įjungtą.

USB ryšys Yra

Stabiliausias, patogiausias ir greičiausias spausdintuvo prijungimo būdas, kai spausdintuvas yra šalia kompiuterio ir juo naudojamasi iš vieno kompiuterio. USB jungtis yra prieinama praktiškai visiuose portatyviniuose kompiuteriuose ir staliniuose kompiuteriuose.

Belaidžiai ryšiai
Prijungimas WiFi Yra

Puikus būdas prijungti spausdintuvą prie bevielio tinklo, jei namuose ar įstaigoje naudojate tiktai bevielį tinklų jungimą, arba ir spausdintuvas bus laikomas vietoje, kurioje nebus galimybės pasiekti LAN kabelį.

Prijungimas Bluetooth Nėra

Galimybė sujungti šį spausdintuvą su kmžompiuteriu naudojant Bluetoth bevielį sujungimą. Paprastai ši jungtis yra prieinama vidutinės ir brangios klasės partatyviniuose kompiuteriuose. Staliniuose kompiuteriuose Bluetooth būna retai, todėl, kad būtų galima panaudoti šią funkciją, už nedinelę papildom kainą teks įsigyti USB Bluetooth siųstuvą.

USB kabelis
Išsamesnė specifikacija
"FaxQuality" - -
"FaxSpeed" - -
"MacOS OS" suderinamumas - Taip
"MemoryMax" - 128 MB
"PapperTraysMax" - -
"ScanQuality" - 600 dpi
"WiFi" sąsaja - Taip
"Windows 7" OS suderinamumas - Taip
"Windows 8" OS suderinamumas - Taip
"Windows 10" OS suderinamumas - Taip
ADF - -
ADF talpa - -
Aprašymas - Gaukite produktyvų daugiafunkcinio spausdintuvo našumą - mažiausias pasaulyje. Spausdinkite, nuskaitykite ir kopijuokite, gaukite aukštos kokybės spalvotus rezultatus, spausdinkite ir nuskaitykite iš telefono.
Aprašymas - HP daugiafunkcinis spausdintuvas Spalvotas lazerinis daugiafunkcinis įrenginys 178nw 4ZB96A Efektyvus, spalvotas lazerinis daugiafunkcinis įrenginys už prieinamą kainą Spausdintuvas, palaikantis dinaminę apsaugą. Skirtas naudoti tik su kasetėmis su originalia HP integruota grandine. Kasetės su kitų gamintojų integruotomis grandinėmis gali neveikti, o tos, kurios veikia šiandien, gali neveikti ateityje. Efektyviausias, spalvingiausias lazerinis daugiafunkcis įrenginys pasaulyje savo klasėje. Spausdinkite, nuskaitykite ir kopijuokite, aukštos kokybės spalvos ir spausdinimas bei nuskaitymas iš telefono. Idealus sprendimas 1-5 naudotojams, spausdinantiems mažiau nei 1 500 puslapių per mėnesį. Gaukite kokybę, kuria galite pasikliauti, išraiškingą juodą tekstą ir ryškią spalvotą grafiką su daugiafunkciniu įrenginiu "viskas viename" už prieinamą kainą. Greitas ir paprastas spausdinimas su daugiafunkciniu įrenginiu, kuris sukurtas taip, kad tiktų bet kokiai erdvei. Spausdinimas, nuskaitymas ir kopijavimas praktiškai iš bet kurios vietos ir paprasta konfigūracija telefone. Nekompromisinė lazerinio spausdinimo kokybė - šis neįprastai mažas lazerinis spausdintuvas užtikrina išskirtinę kiekvieno spaudinio kokybę. Išraiškingas juodas tekstas, aukštos kokybės spalvos - Aiškus tekstas, gili juoda spalva ir ryški, spalvinga grafika. Palanki kaina - Patikimas, didelio našumo lazerinis spausdintuvas už prieinamą kainą. Spausdintuvo galia delne - Paprasta konfigūracija, spausdinimas ir nuskaitymas iš telefono naudojant "HP Smart" programėlę. Jūsų įrenginys, jūsų pasirinkimas - Lengvas spausdinimas iš išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių. Didesnis spausdinimo funkcijų spektras - Lengvai bendrinkite išteklius, pasiekite savo įrenginį ir spausdinkite per belaidį ir eternetinį ryšį.
Aprašymas - Spalvų tipas: spalvotas, 1 mėn. apkrova: 20 000 ppm, spausdinimo technologija: LED, skiriamoji geba: 600 x 600 dpi, greitis (nespalvotas): 18 ppm, greitis (spalvotas): 4 ppm, 128Mb, Didžiausias popieriaus formatas: A4, Abipusio spausdinimo režimas: Nėra, Ryšio tipas: USB 2.0, Wifi: Taip, Fakso funkcija: Nėra, Fakso atmintis: Nėra, Kopijavimo funkcija: Taip, Kopijavimo greitis (nespalvotai): 18 ppm, Kopijavimo greitis (spalvotai): 4 ppm, Skenavimo funkcija: Taip, Skenavimo skiriamoji geba: 600 x 600 dpi, Garantija: 2 metai
Apsauga - -
Atmintis - 128 MB
Atmintis (RAM) - 128MB
Aukštis - 288.7 mm
Belaidis - Taip
Belaidis ryšys - "WiFi"
Bendrasis svoris - 16.000 kg
CardReader - -
ColorMono - Spalva
ControlPanel - 2 eilučių LCD ekranas
CopySpeed - Taip
CPU - 800 MHz
Darbo ciklas - 20 000 puslapių
Darbo ciklas (kas mėnesį) - 20000 lapų per mėnesį
dimensionalWeight - 15405
Dizainas - Ekranas - LCD
Dizainas - Produkto spalva - Pilka, balta
Dizainas - Rinkos pozicionavimas - Namai ir biuras
Dizainas - Rodyti eilučių skaičių - 2 eilutės
Dizainas - Valdymo tipas - Mygtukai
Dizainas - Įmontuotas ekranas - Taip
Dvipusis spausdinimas - Rankinis
Dvipusis spausdinimas - Taip
dydisX - 500
EAN - 193015507258
ean - 193015507258
Eans - 0193015507258
Eksploatavimo sąlygos - Darbinė santykinė drėgmė (H-H) - 10 - 80%
Eksploatavimo sąlygos - Darbinė temperatūra (T-T) - 10 - 30 °C
Eksploatavimo sąlygos - Laikymo temperatūra (T-T) - -20 - 40 °C
Ethernet - 10/100 Mb/s
ETH sąsaja - Taip
Faksas - Ne
Faksas - faksimilinis ryšys - Ne
Fakso specifikacijos -
FirstPageOut - 12.4 s
Formatas - A4
Formatas - A5
Formatas - A6
Formatas - B5
Formatas - Oficio 216 x 340
Funkcijos - Kopijavimo aparatas
Funkcijos - Skeneris
Funkcijos - Spausdintuvas
Funkcijos - "viskas viename" ir daugiafunkcinė veikla - Taip
Funkcijos - Didžiausias darbo ciklas - 20000 puslapių per mėnesį
Funkcijos - Dvipusio ryšio funkcijos - Skenuoti
Funkcijos - HP segmentas - Mažos ir vidutinės įmonės
Funkcijos - Puslapio aprašymo kalbos - SPL
Funkcijos - Rekomenduojamas darbo ciklas - 100-500 puslapių per mėnesį
Funkcijos - Skaitmeninis siuntėjas - Taip
Funkcijos - Spausdinimo kasečių skaičius - 4
Funkcijos - Spausdinimo spalvos - Juoda, žydra, purpurinė, geltona
gamintojas - "HP Inc.
Gamintojas - HP
GAMINTOJO DUOMENŲ LAPAS - http://h20195.www2.hp.com/v2/getpdf.aspx/4AA7-4978EEP.pdf
Gamintojo kodas - 4ZB96A
Garantija - 1 metai
garantija - 12
Garantija - 12/24 mėn.
Garantija - Vienerių metų ribota techninės įrangos garantija
GarantijaInformacija - Vienerių metų ribota techninės įrangos garantija; Daugiau informacijos rasite adresu https://www.support.hp.com
garantijaType - F
garantijos_tipas - išorinis
GTIN - 193015507258
GTIN - 0193015507258
Gylis - 363 mm
HDD - -
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_50684_1.jpg
Integruotas tinklas - W-LAN 802.11b/g/n
Išplėtimo parinktys -
Jungtys - 1 x USB (B tipo)
Jungtys - RJ-45
KalbosŠriftai -
  • PDF
  • JPG
  • TIFF

  • Kategorija - Biuro įranga :: Daugiafunkciniai (MFP) spausdintuvai
    Kategorija - Daugiafunkciniai spausdintuvai
    Kategorija - Šaknis/Kanceliarinė įranga | Įmonė/Kanceliarinė įranga/Taškinis spausdintuvas
    Kategorijos kodas - AIO
    Kitos funkcijos -
    Kitos funkcijos - Naudotojų skaičius - 5 naudotojas (-ai)
    Kitos funkcijos - Rekomenduojami sistemos reikalavimai - "Windows 7" arba naujesnė, "Intel® Pentium® IV" 1 GHz 32 bitų arba 64 bitų arba naujesnis procesorius, 1 GB RAM, 16 GB HDD
    Kitos savybės - Padėklų matmenys (plotis x gylis x aukštis) - 1014 x 944 x 2390 mm
    Kodas - 4ZB96A#B19
    Konkrečiam prekės ženklui būdingos funkcijos - HP automatinis įjungimas / automatinis išjungimas - Taip
    Konkrečiam prekės ženklui būdingos funkcijos - HP dinaminis saugumas - Taip
    Kopijavimas - Automatinio pritaikymo funkcija - Taip
    Kopijavimas - Didžiausia kopijavimo skiriamoji geba - 600 x 600 DPI
    Kopijavimas - Didžiausias kopijų skaičius - 999 egzemplioriai
    Kopijavimas - dvipusis kopijavimas - Taip
    Kopijavimas - Fono koregavimo funkcija - Taip
    Kopijavimas - ID kortelės kopijavimo funkcija - Taip
    Kopijavimas - Kopijavimas - Spalvotas kopijavimas
    Kopijavimas - Kopijavimo aparato dydžio keitimas - 25 - 400%
    Kopijavimas - kopijavimo funkcija N-in-1 (N=) - 4, 2
    Kopijavimas - kopijavimo greitis (juoda, normali kokybė, A4) - 14 cpm
    Kopijavimas - kopijavimo greitis (spalvotas, normalios kokybės, A4) - 4 vnt. per minutę
    Kopijavimas - laikas iki pirmosios kopijos (juoda, įprasta) - 12.6 s
    Kopijavimas - laikas iki pirmosios kopijos (spalvota, įprasta) - 32.1 s
    Kopijavimas - N-in-1 kopijavimo funkcija - Taip
    Kopijavimo aparato specifikacijos - Kopijavimo greitis (juoda, įprastas režimas, A4 formatas): juoda: Iki 18 kopijų / min Spalvota: iki 4 kopijų / min Kopijavimo skiriamoji geba (juodas tekstas): Iki 600 × 600 dpi (plokščia lenta); iki 600 × 600 dpi Kopijavimo skiriamoji geba (spalvotas tekstas ir grafika): Iki 600 × 600 dpi (plokščioji lenta); Iki 600 × 600 dpi Kopijų skaičiaus ribojimas / nustatymų išplėtimas: nuo 25 iki 400 % kopijų, iki 999 kopijų
    Kopijavimo funkcija - Taip
    LargeDescHTML -
    Logistikos duomenys - Bendrasis padėklų svoris - 395 g
    Logistikos duomenys - Pagrindinės (išorinės) dėžės ant padėklo - 24 vnt.
    Logistikos duomenys - Produktai ant padėklo - 24 vnt.
    Logistikos duomenys - Sluoksniai ant padėklo - 6 vnt.
    Logistikos duomenys - Suderintos sistemos (HS) kodas - 84433100
    LongDesc -
    LongDesc - Gaukite produktyvų daugiafunkcinio spausdintuvo našumą - mažiausias pasaulyje spalvotas lazeris savo klasėje.[1] Spausdinkite, nuskaitykite ir kopijuokite, sukurkite aukštos kokybės spalvotus rezultatus, spausdinkite ir nuskaitykite iš telefono.[2]Dinaminio saugumo funkciją palaikantis spausdintuvas Kai kurie HP spausdintuvai skirti naudoti tik su kasetėmis, kuriose yra naujas arba pakartotinai panaudotas HP lustas arba elektroninė grandinė. Šie spausdintuvai naudoja dinaminio saugumo priemones, kad užblokuotų kasetes, kuriose naudojama ne HP mikroschema arba elektroninė grandinė. Periodiškai atnaujinant programinę įrangą bus palaikomas šių priemonių veiksmingumas ir blokuojamos anksčiau veikusios kasetės. Pakartotinai panaudotos HP mikroschemos ir elektroninės grandinės leidžia naudoti pakartotinai panaudotas, regeneruotas ir užpildytas kasetes.
    LongProductName - Spalvoto lazerio MFP 178nw
    LongSummaryDescription - HP spalvotas lazerinis MFP 178nw, spalvotas, spausdinimo, kopijavimo, nuskaitymo, skenavimo į PDF spausdintuvas. Spausdinimo technologija: Spausdinimo technologija: lazerinė, spausdinimas: Spalvotas spausdinimas, Didžiausia skiriamoji geba: 600 x 600 DPI, Spausdinimo greitis (spalvotas, normali kokybė, A4/US Letter): 4 psl. per min. Kopijavimas: Didžiausia kopijavimo raiška: spalvotas kopijavimas: 600 x 600 DPI. Skenavimas: Spalvotas nuskaitymas, optinė nuskaitymo skiriamoji geba: 600 x 600 DPI. Dvipusio skenavimo funkcijos: Skenavimas. Didžiausias ISO A serijos popieriaus dydis: A4. Belaidis internetas. Tiesioginis spausdinimas. Produkto spalva: Spalva: pilka, balta
    Maitinimas - "Energy Star" tipinės elektros energijos sąnaudos (TEC) - 1 093 kWh per savaitę
    Maitinimas - energijos suvartojimas (išjungta) - 0.2 W
    Maitinimas - Energijos suvartojimas (miego režimas) - 1.9 W
    Maitinimas - energijos suvartojimas (paruoštas) - 38 W
    Maitinimas - Energijos suvartojimas (PowerSave) - 0.2 W
    Maitinimas - energijos suvartojimas (spausdinimas) - 300 W
    Maitinimas - kintamosios srovės įvesties dažnis - 50/60 Hz
    Maitinimas - kintamosios srovės įėjimo įtampa - 110 - 240 V
    Maksimali atminties talpa - 128 MB
    Maksimalus darbo ciklas - 20000 puslapių per mėnesį
    Maksimalus spausdinimo greitis (spalvotas) - 4 p/min
    Maksimalus spausdinimo greitis (vienspalvis) - 18 p/min
    Matmenys - Min. 406 x 363 x 288.7 mm; Max. 406 x 422.9 x 288.7 mm
    matmenų aukštis - 410 mm
    matmenų gylis - 290 mm
    matmenų plotis - 430 mm
    matmuo svoris - 13000 g
    MaxPrintArea - 216 x 356 mm
    MediaWeightMax - 220 g/m²
    Modelio pavadinimas - MFP 178nw
    Modelis - 178nw
    MultipleCopies - 999
    Našumas - Didžiausia vidinė atmintis - 128 MB
    Našumas - procesoriaus dažnis - 800 MHz
    Našumas - Įmontuotas procesorius - Taip
    Nuotraukų spausdinimas - Ne
    Nuskaitymas - Didžiausia nuskaitymo sritis - 216 x 297 mm
    Nuskaitymas - Maksimali nuskaitymo skiriamoji geba - 19200 x 19200 DPI
    Nuskaitymas - nuskaitymas į - Programinė įranga, TWAIN, WIA
    Nuskaitymas - nuskaitymo technologija - CIS
    Nuskaitymas - optinio nuskaitymo skiriamoji geba - 600 x 600 DPI
    Nuskaitymas - pilkosios skalės lygiai - 256
    Nuskaitymas - Skaitytuvo tipas - Plokščias skeneris
    Nuskaitymas - TWAIN versija - 1.9
    Nuskaitymas - įvesties spalvų gylis - 24 bit
    Operacinės sistemos - -
    Originalios eksploatacinės medžiagos - HP 117A originalus juodas toneris W2070A HP 117A originalus W2071A mėlynas toneris HP 117A originalus geltonas toneris W2072A HP 117A originalus violetinis toneris W2073A
    Paketo turinys -
  • HP Color Laser MFP 178nw
  • Įdiegtos įvadinės HP lazerinio spausdintuvo 0,7 K puslapių juodos , 0,5 K puslapių žydros, geltonos, purpurinės spalvų spausdinimo kasetės
  • Vaizdavimo būgnas, tonerio surinkimo įrenginys
  • Įdiegimo vadovas, Pradžios vadovas, Naudotojo vadovas, Paramos brošiūra, Garantijos vadovas
  • Galutinis maitinimo laidas
  • .
    Pakuotės duomenys - Pakuotės aukštis - 398 mm
    Pakuotės duomenys - Pakuotės gylis - 466 mm
    Pakuotės duomenys - Pakuotės plotis - 501 mm
    Pakuotės duomenys - Pakuotės svoris - 16.1 kg
    Pakuotės turinys - Garantijos kortelė - Taip
    Pakuotės turinys - Greitasis diegimo vadovas - Taip
    Pakuotės turinys - Komplektuojama programinė įranga - Bendra diegimo programa, V3 spausdinimo tvarkyklė su "Lite SM", TWAIN/WIA tvarkyklė, HP MFP Scan, OCR programa
    Pakuotės turinys - Vadovas - Taip
    Pakuotės turinys - Į komplektą įeina kasetė (-ės) - Taip
    Pakuotės turinys - Įtraukta kasetės talpa (CMY) - 500 puslapių
    Pakuotės turinys - Įtraukta kasetės talpa (juoda) - 700 puslapių
    Pakuotės turinys - Įtrauktas maitinimo laidas - Taip
    Pakuotės turinys - Įtraukti kabeliai - AC
    Palaikomos operacinės sistemos - "Windows 7
    Palaikomos operacinės sistemos - "Windows 8
    Palaikomos operacinės sistemos - "Windows 8.1
    Palaikomos operacinės sistemos - "Windows 10
    Palaikomos operacinės sistemos - "Windows Server 2008
    Palaikomos operacinės sistemos - "Windows Server 2012
    Palaikomos operacinės sistemos - "Windows Server 2016
    PaperHandlingOutput - 50
    Paraiška - Biuras
    Pardavėjo interneto svetainė - ssl.www8.hp.com/pk/en/products/printers/product-detail.html?oid=24494375
    pavadinimas - Daugiafunkcinis spausdintuvas Spalvotas lazerinis MFP 178nw 4ZB96A
    Pavadinimas - HP spalvotas lazerinis MFP 178nw, spalvotas, spausdinimo, kopijavimo, nuskaitymo, skenavimo į PDF spausdintuvas
    Pavadinimas - HP spalvoto lazerio daugiafunkcinis įrenginys 178nw USB "WiFi WiFi" "AirPrint
    Pavadinimas - HP spalvoto lazerio MFP 178nw daugiafunkcinis spausdintuvas
    PictBridge - Ne
    Pilnas aprašymas Linija - Lazerinis|MFP 178nw|USB 2.0|WiFi|ETH|Windows 10|Windows 8|Windows 7|MacOS|Popieriaus dydis A4/210 C- 297|Popieriaus įvestis 150 lapų|Popieriaus išvestis 50 lapų|Pirmas spausdinimas 12,4 sek|Pirmo spausdinimo greitis PPM 18|Pamatai (RAM) 128MB|Darbo ciklas 20000 puslapių per mėnesį|Kopijavimas|Skenuoti|Spalvotas spausdinimas|Tinklo W-LAN 802.11b/g/n|Matmenys Min. 406 x 363 x 288,7 mm; maks. 406 x 422,9 x 288,7 mm
    Pirmasis spausdinimas - 12,4 sek.
    Plotis - 406 mm
    Popieriaus formatas ir dydis (mm) - A4/210 C- 297
    Popieriaus išvesties dėklas - 50 lapų
    Popieriaus svoris (maks.) - 220 g/m²
    Popieriaus svoris (min) - 60 g/m²
    Popieriaus tvarkymas - 150
    Popieriaus tvarkymas - Didžiausias ISO A serijos popieriaus dydis - A4
    Popieriaus tvarkymas - Didžiausias spausdinimo dydis - 216 x 356 mm
    Popieriaus tvarkymas - ISO A serijos formatai (A0...A9) - A4, A5, A6, A6
    Popieriaus tvarkymas - JIS B serijos formatai (B0...B9) - B5
    Popieriaus tvarkymas - ne ISO spausdinimo laikmenų dydžiai - Biuras
    Popieriaus tvarkymas - Pasirinktinis laikmenos ilgis - 148.5 - 356 mm
    Popieriaus tvarkymas - pasirinktinis laikmenos plotis - 76 - 216 mm
    Popieriaus tvarkymas - Popieriaus dėklo laikmenos svoris - 60 - 220 g/m²
    Popieriaus tvarkymas - Popieriaus dėklo laikmenos tipai - Storas popierius, Storas popierius, Popierius, Paprastas popierius, Etiketės, Perdirbtas popierius, Blizgus popierius
    Popieriaus tvarkymasIš viso - 150
    Popieriaus tvarkymo išvestis - 50 lapų
    Popieriaus tvarkymo įvestis - 150 lapų
    Popieriaus įvesties dėklas - 150 lapų
    Pratęsta garantija -
    Prekės ženklas - HP
    Prekės ženklo dalies kodas - 4ZB96A#B19
    Pridedami priedai - HP Color Laser 178nw daugiafunkcinis įrenginys Gamykloje įdiegta HP LaserJet spausdinimo kasetė su juodu toneriu (700 puslapių) HP mėlyna spausdinimo kasetė (500 puslapių) HP geltona spausdinimo kasetė (500 puslapių) HP spausdinimo kasetė su violetiniu toneriu (500 puslapių) Vaizdų blokas; Tonerio surinkimo rinkinys Įrengimo lapas Vartotojo vadovas Techninės pagalbos lapelis Garantijos kortelė Nėra CD-ROM įrenginio Maitinimo laidas USB kabelis
    Prievadai ir sąsajos - Standartinės sąsajos - USB 2.0
    Prievadai ir sąsajos - Tiesioginis spausdinimas - Taip
    Prievadai ir sąsajos - USB prievadas - Taip
    PrintFeatures - -
    PrintFormat - A4
    PrintSpeed - 4 ppm
    PrintSpeedFeatures - -
    PrintSpeedMono - 18 ppm
    Pristatymo dėžės kiekis - 1
    Procesorius - 800 MHz
    ProdDesc - "HP Color LaserJet 178nw AIO All-in-One" spausdintuvas - A4 formato spalvotas lazerinis spausdintuvas, spausdinimas/kopijavimas/skenavimas, rankinis dvipusis spausdinimas, LAN, "WiFi", 18 psl. per minutę, 100-500 puslapių per mėn.
    producerCode - 4ZB96A
    productName - HP spalvotas lazerinis MFP 178nw, spalvotas, spausdinimo, kopijavimo, nuskaitymo, skenavimo į PDF spausdintuvas
    productSize - Normalus
    ProduktasPaveikslas - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/4ZB96A-01.jpg
    Produkto nuotrauka4 -
    Produkto pavadinimas - HP spalvotas lazerinis MFP 178nw, spalvotas, spausdinimo, kopijavimo, nuskaitymo, skenavimo į PDF spausdintuvas
    Produkto paveikslėlis2 -
    Produkto paveikslėlis3 -
    Savybės - Kilmės šalis - Kinija
    ScanQualityEH -
  • Aparatinė: 4800 dpi
  • Išplėstinė: 19 200 dpi

  • ScanSize - 216 x 356 mm
    Sertifikatai - Sertifikavimas - EN 61000-3-2: 2014, EN 61000-3-3: 2013, EN55024: 2010, EN 55032: 2012/AC: 2013, 47 CFR 15 dalies B poskyris I ANSI C63.4-2009, ICES-003 Issue 5, KN32, KN35, GB/T 9254-2008, GB17625.1-2012, CISPR22: 2008, CISPR32: 2012, CNS 13438 (kiti EMC patvirtinimai pagal atskirų šalių reikalavimus).
    ShortSummaryDescription - HP spalvotas lazerinis MFP 178nw, Spalvotas, Spausdinimo, kopijavimo, nuskaitymo, nuskaitymo į PDF, Lazerinis, Spalvotas spausdinimas, 600 x 600 DPI, A4, Tiesioginis spausdinimas, Pilka, Balta
    Sistemos reikalavimai - "Intel Pentium IV" 1 GHz 32/64 bitų arba naujesnis procesorius 1 GB RAM 16 GB laisvos vietos kietajame diske
    Sistemos reikalavimai - -
    Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Mac" operacinės sistemos - "Mac OS X 10.11 El Capitan", "Mac OS X 10.14 Mojave", "Mac OS X 10.13 High Sierra", "Mac OS X 10.12 Sierra
    Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 7", "Windows 8", "Windows 11
    Sistemos reikalavimai - Palaikomos serverio operacinės sistemos - "Windows Server 2008 R2", "Windows Server 2012", "Windows Server 2016
    Siuntimo dėžės aukštis Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 46.5 cm
    Siuntimo dėžės gylis Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 50 cm
    Siuntimo dėžės plotis Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 39 cm
    Siuntimo dėžės svoris Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 16.25 kg
    sizeY - 390
    sizeZ - 395
    Skaitmeninis siuntimas - -
    Skenavimas - Taip
    Skenavimas - palaikomi dokumentų formatai - PDF
    Skenavimas - palaikomi vaizdų formatai - TIFF, JPG
    Skenavimas - Skenavimas - Spalvotas nuskaitymas
    Skenavimas - Skenuoti tvarkykles - WIA, TWAIN
    Skenavimo funkcija - Taip
    Skenavimo tipas. - Plokščia platforma
    Skenerio specifikacijos - Skenerio tipas: Failo, kuriame yra nuskaitytas vaizdas, formatas: Skenavimo raiška, optinė: iki 600 × 600 dpi Standartinės skaitmeninių dokumentų platinimo funkcijos: Skenavimas į WSD platformą; skenavimas į kompiuterį Skenavimo inicijavimo režimai: Skenavimas ir kopijavimas iš priekinio skydelio, HP "viskas viename" įrenginių skenavimo programinė įranga, naudotojo programa per TWAIN arba WIA
    Spalva - Balta
    Spalva - Juoda
    Spalvotas faksimilinis spausdinimas - -
    Spalvotas spausdinimas - Taip
    Spalvotas spausdinimas - Taip
    Spausdinimas - bukletų spausdinimo funkcija - Taip
    Spausdinimas - didžiausia raiška - 600 x 600 DPI
    Spausdinimas - dvipusio spausdinimo režimas - Rankinis
    Spausdinimas - dvipusis spausdinimas - Taip
    Spausdinimas - laikas iki pirmojo puslapio (juodas, įprastas) - 12.4 s
    Spausdinimas - laikas iki pirmojo puslapio (spalvotas, įprastas) - 25.3 s
    Spausdinimas - N-in-1 spausdinimo funkcija - Taip
    Spausdinimas - Plakatų spausdinimo funkcija - Taip
    Spausdinimas - saugus spausdinimas - Taip
    Spausdinimas - Spausdinimas - Spalvotas spausdinimas
    Spausdinimas - Spausdinimo greitis (juoda spalva, normali kokybė, A4/US Letter) - 18 ppm
    Spausdinimas - Spausdinimo greitis (spalvotas, normalios kokybės, A4/US Letter) - 4 ppm
    Spausdinimas - Spausdinimo paraštės (viršuje, apačioje, dešinėje, kairėje) - 5 mm
    Spausdinimas - Spausdinimo raiška juoda - 600 x 600 DPI
    Spausdinimas - Spausdinimo technologija - Lazeris
    Spausdinimas - Spausdinti spalvotai - 600 x 600 DPI
    Spausdinimas - vandens ženklų spausdinimas - Taip
    Spausdinimas - įšilimo laikas - 38 s
    Spausdinimo greitis PPM - 18
    Spausdinimo kokybė - 600 x 600 dpi
    Spausdinimo kokybė, juoda - 600x600 dpi
    Spausdinimo kokybė, spalva - 600x600 dpi
    Spausdinimo raiška - 600 x 600 dpi
    Spausdinimo reikmenų našumas - HP 117A originalus juodas toneris W2070A - 1000 puslapių HP 117A originalus mėlynas toneris W2071A - 700 puslapių HP 117A originalus geltonas toneris W2072A - 700 puslapių HP 117A originalus violetinis toneris W2073A - 700 puslapių
    Spausdinimo technologijos - Lazeris
    Spausdinimo tipas - Lazeris
    Spausdintuvo kalba - SPL
    Spausdintuvo procesorius - 800 MHz
    Spausdintuvų technologija - Lazeris
    Standartiniai dėklai - 1
    Svoris - 12.940 Kg
    svoris - 16100
    Svoris ir matmenys - Aukštis - 288.7 mm
    Svoris ir matmenys - Gylis - 363 mm
    Svoris ir matmenys - Plotis - 406 mm
    Svoris ir matmenys - Svoris - 12.9 kg
    Sąsaja ir veikla -
  • Spartusis USB 2.0 prievadas
  • Spartusis "Ethernet" 10/100Base-Tx tinklo prievadas
  • Bezlaidis 802.11 b/g/n

  • Techniniai duomenys - EAN/UPC/GTIN ir vietinis (-iai) identifikatorius (-iai) - (ABT) 193015507203; (ABY) 193015507210; (ACQ) 193015507241; (B13) 193905621613; (B19) 193015507258; (BAZ) 193015507265
    Techninė informacija - EAN/UPC/GTIN identifikatorius (-iai) - 193015507203, 193015507210, 193015507241, 193905621613, 193015507258, 193015507265
    Techninė informacija - Pagrindinės (išorinės) dėžės viename padėklų sluoksnyje - 4 vnt.
    Tinklas - "Wi-Fi - Taip
    Tinklas - "Wi-Fi" standartai - 802.11b, 802.11g, "Wi-Fi 4" (802.11n)
    Tinklas - "Wi-Fi Direct - Taip
    Tinklas - Ethernet LAN - Taip
    Tinklas - Ethernet LAN duomenų perdavimo sparta - 10,100 Mbit/s
    Tinklas - kabelių tiesimo technologija - 10/100Base-T(X)
    Tinklas - Mobiliosios spausdinimo technologijos - "Google" spausdinimas iš debesies, "Apple AirPrint", "Mopria Print Service
    Tinklas - Saugumo algoritmai - SNMPv2, IPSec
    Trumpas aprašymas -
    Tvarumas - nėra - Gyvsidabris
    Tvarumas - tvarios technologijos ir medžiagos - Be gyvsidabrio
    URL - https://www8.hp.com
    USB 2.0 sąsaja - Taip
    Veikimas - garso galios lygis (spausdinimas) - 6.5 dB
    Veikimas - Vidinė atmintis - 128 MB
    vendpn - 4ZB96A
    Vieneto bendrasis svoris - 16.3 kg
    Vieneto blogas tūris - 0,09068 kubinio metro
    Vieneto dėžės aukštis - 0.465
    Vieneto dėžės ilgis - 0.5
    Vieneto dėžės plotis - 0.39
    Vieneto grynasis svoris - 12.94 kg
    warrantyLength - 12
    Įdiegta atmintis - 128 MB
    Įtraukta programinė įranga - SPL
    Įvesties ir išvesties pajėgumas - Bendrasis įvesties pajėgumas - 150 lapų
    Įvesties ir išvesties pajėgumas - Bendras išvesties pajėgumas - 50 lapų
    Įvesties ir išvesties pajėgumas - Didžiausias išvesties pajėgumas - 50 lapų
    Įvesties ir išvesties pajėgumas - Didžiausias įvesties pajėgumas - 150 lapų
    Įvesties ir išvesties talpa - 1 popieriaus dėklo įvesties talpa - 150 lapų
    Įvesties ir išvesties talpa - Bendras įvesties padėklų skaičius - 1
    Įvesties ir išvesties talpa - Didžiausias įvesties dėklų skaičius - 1
    Įvesties ir išvesties talpa - Popieriaus įvesties tipas - Popieriaus dėklas
    Žiniasklaidos dydžiai - A4; A5; A6; B5 (JIS); Oficio
    Žiniasklaidos rūšis - Blizgus popierius
    Žiniasklaidos rūšis - Etiketės
    Žiniasklaidos rūšis - Iš anksto atspausdintas popierius
    Žiniasklaidos rūšis - Klijuotas popierius
    Žiniasklaidos rūšis - Perdirbtas popierius
    Žiniasklaidos rūšis - Plonas popierius
    Žiniasklaidos rūšis - Popierius
    Žiniasklaidos rūšis - Spalvotas popierius
    Žiniasklaidos rūšis - Storas popierius
    Žiniasklaidos svoriai - 60 to 220 g/m²
    Žiniasklaidos tipai -
  • Plainas
  • Lengvas
  • Sunkus
  • Itin sunkus
  • Paprastai sunkus
  • Spalvotas
  • Spausdintas
  • Recyccle
  • Etiketės
  • Bendras
  • Blizgus
  • Blizgus

  • FaxQuality - -
    FaxSpeed - -
    MacOS OS compatibility - Yes
    MemoryMax - 128 MB
    PapperTraysMax - -
    ScanQuality - 600 dpi
    WiFi Interface - Yes
    Windows 7 OS compatibility - Yes
    Windows 8 OS compatibility - Yes
    Windows 10 OS compatibility - Yes
    ADF - -
    ADFCapacity - -
    Description - Get productive MFP performance – world's smallest in-class. Print, scan, and copy, produce high-quality color results, and print and scan from your phone.
    Description - HP Multifunctional printer Color Laser MFP 178nw 4ZB96A An efficient, colorful laser multifunction device at an affordable price
    Printer that supports dynamic security. Intended for use only with cartridges with original HP integrated circuit. Cartridges from other manufacturers' integrated circuits may not work, and those that work today may not work in the future. The most efficient, colorful, laser multifunction device in the world in its class. Print, scan and copy, high-quality colors and printing and scanning from your phone. The ideal solution for 1-5 users printing less than 1,500 pages per month. Get quality you can count on and expressive, black text and crisp, colorful graphics with the all-in-one multitool at an affordable price. Fast and easy printing with a multifunctional device that has been designed to fit any space. Printing, scanning and copying from virtually anywhere, and simple configuration in the phone. Uncompromising laser print quality - This unusually small laser printer ensures exceptional quality of every printout. Expressive black text, high-quality color - Clear text, deep blacks and sharp, colorful graphics. Favorable price - Reliable, high-performance laser printer at an affordable price. Printer power in the palm of your hand - Simple configuration, printing and scanning from your phone using the HP Smart app. Your device, your choice - Easy printing from smartphones and tablets. Larger range of printing features - Easily share resources, access your device, and print over wireless and Ethernet.
    Desc - Krāsu tips: Krāsains, 1 mēneša noslodze: 20 000 lpp, Drukāšanas tehnoloģija: LED, Izšķirtspēja: 600 x 600 dpi, Ātrums (melnbalts): 18 lpp/min., Ātrums (krāsains): 4 lpp/min., Operatīvā atmiņa: 128Mb, Max papīra formāts: A4, Duplex režīms: Nav, Pieslēguma tips: USB 2.0, Wifi: Ir, Faksa funkcionalitāte: Nav, Atmiņa faksam: Nav, Kopēšanas funkcionalitāte: Ir, Kopēšanas ātrums (melnbalts): 18 kopijas/min., Kopēšanas ātrums (krāsains): 4 kopijas/min., Skenēšanas funkcionalitāte: Ir, Skenēšanas izšķirtspēja: 600 x 600 dpi, Garantija: 2 gadi
    Security - -
    Memory - 128 MB
    Memory (RAM) - 128MB
    Height - 288.7 mm
    Wireless - Yes
    Wireless communication - WiFi
    GrossWeight - 16.000 kg
    CardReader - -
    ColorMono - Color
    ControlPanel - 2-line LCD
    CopySpeed - Yes
    CPU - 800 MHz
    DutyCycle - 20000 pages
    Duty cycle (monthly) - 20000 sheets/month
    dimensionalWeight - 15405
    Design - Display - LCD
    Design - Product colour - Grey, White
    Design - Market positioning - Home & office
    Design - Display number of lines - 2 lines
    Design - Control type - Buttons
    Design - Built-in display - Yes
    Duplex printing - Manual
    DuplexPrinting - Yes
    sizeX - 500
    EAN - 193015507258
    ean - 193015507258
    Eans - 0193015507258
    Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 10 - 80%
    Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 10 - 30 °C
    Operational conditions - Storage temperature (T-T) - -20 - 40 °C
    Ethernet - 10/100 Mb/s
    ETH Interface - Yes
    Faxing - No
    Fax - Faxing - No
    Fax specifications -
    FirstPageOut - 12.4 s
    Format - A4
    Format - A5
    Format - A6
    Format - B5
    Format - Oficio 216 x 340
    Functions - Copier
    Functions - Scanner
    Functions - Printer
    Features - All-In-One-multitasking - Yes
    Features - Maximum duty cycle - 20000 pages per month
    Features - Duplex functions - Scan
    Features - HP segment - Small medium business
    Features - Page description languages - SPL
    Features - Recommended duty cycle - 100 - 500 pages per month
    Features - Digital sender - Yes
    Features - Number of print cartridges - 4
    Features - Printing colours - Black, Cyan, Magenta, Yellow
    producer - HP Inc.
    Producer - HP
    MANUFDATASHEET - http://h20195.www2.hp.com/v2/getpdf.aspx/4AA7-4978EEP.pdf
    ProducerCode - 4ZB96A
    Warranty - 1 year
    guarantee - 12
    Warranty - 12/24 months
    Warranty - One-year limited hardware warranty
    WarrantyInfo - One-year limited hardware warranty; For more info please visit us at https://www.support.hp.com
    warrantyType - F
    guarantee_type - external
    GTIN - 193015507258
    GTIN - 0193015507258
    Depth - 363 mm
    HDD - -
    ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_50684_1.jpg
    Built-in Network - W-LAN 802.11b/g/n
    Extension options -
    Connectors - 1 x USB (Type B)
    Connectors - RJ-45
    LanguagesFonts -
  • PDF
  • JPG
  • TIFF

  • Category - Biroja tehnika :: Multifunkcionālie (Daudzfunkciju) printeri
    Category - Multifunction Printers
    Category - Root/Office | Company/Sprzęt biurowy/Inkjet printer
    Category Code - AIO
    Other features -
    Other features - Number of users - 5 user(s)
    Other features - Recommended system requirements - Windows 7 or newer, Intel® Pentium® IV 1 GHz 32-bit or 64-bit processor or higher, 1 GB RAM, 16 GB HDD
    Other features - Pallet dimensions (W x D x H) - 1014 x 944 x 2390 mm
    Code - 4ZB96A#B19
    Brand-specific features - HP Auto-On/Auto-Off - Yes
    Brand-specific features - HP dynamic security - Yes
    Copying - Auto fit function - Yes
    Copying - Maximum copy resolution - 600 x 600 DPI
    Copying - Maximum number of copies - 999 copies
    Copying - Duplex copying - Yes
    Copying - Background adjustment function - Yes
    Copying - ID-card copy function - Yes
    Copying - Copying - Colour copying
    Copying - Copier resize - 25 - 400%
    Copying - N-in-1 copy function (N=) - 4, 2
    Copying - Copy speed (black, normal quality, A4) - 14 cpm
    Copying - Copy speed (colour, normal quality, A4) - 4 cpm
    Copying - Time to first copy (black, normal) - 12.6 s
    Copying - Time to first copy (colour, normal) - 32.1 s
    Copying - N-in-1 copy function - Yes
    Copier specifications - Copy speed (black, normal mode, A4 size): black: Up to 18 copies / min Color: Up to 4 copies / min Copy resolution (black text): Up to 600 × 600 dpi (flatbed); Up to 600 × 600 dpi Copy resolution (text and graphics in color): Up to 600 × 600 dpi (flatbed); Up to 600 × 600 dpi Limiting the number of copies / extending the settings: 25 to 400% Copies, up to 999 copies
    Copy function - Yes
    LargeDescHTML -
    Logistics data - Pallet gross weight - 395 g
    Logistics data - Master (outer) cases per pallet - 24 pc(s)
    Logistics data - Products per pallet - 24 pc(s)
    Logistics data - Layers per pallet - 6 pc(s)
    Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84433100
    LongDesc -
    LongDesc - Get productive MFP performance – world's smallest colour laser in it's class.[1] Print, scan, and copy, produce high-quality colour results, and print and scan from your phone.[2]Dynamic security enabled printer Certain HP printers are intended to work only with cartridges that have a new or reused HP chip or electronic circuitry. These printers use dynamic security measures to block cartridges using a non-HP chip or electronic circuitry. Periodic firmware updates will maintain the effectiveness of these measures and block cartridges that previously worked. Reused HP chips and electronic circuitry enable the use of reused, remanufactured, and refilled cartridges.
    LongProductName - Color Laser MFP 178nw
    LongSummaryDescription - HP Color Laser MFP 178nw, Color, Printer for Print, copy, scan, Scan to PDF. Print technology: Laser, Printing: Colour printing, Maximum resolution: 600 x 600 DPI, Print speed (colour, normal quality, A4/US Letter): 4 ppm. Copying: Colour copying, Maximum copy resolution: 600 x 600 DPI. Scanning: Colour scanning, Optical scanning resolution: 600 x 600 DPI. Duplex functions: Scan. Maximum ISO A-series paper size: A4. Wi-Fi. Direct printing. Product colour: Grey, White
    Power - Energy Star Typical Electricity Consumption (TEC) - 1.093 kWh/week
    Power - Power consumption (off) - 0.2 W
    Power - Power consumption (sleep) - 1.9 W
    Power - Power consumption (ready) - 38 W
    Power - Power consumption (PowerSave) - 0.2 W
    Power - Power consumption (printing) - 300 W
    Power - AC input frequency - 50/60 Hz
    Power - AC input voltage - 110 - 240 V
    Max. memory capacity - 128 MB
    Duty Cycle, Maximum - 20000 Pages/month
    Max. printing speed (color) - 4 p/min
    Max. printing speed (mono) - 18 p/min
    Dimensions - Min. 406 x 363 x 288.7 mm; Max. 406 x 422.9 x 288.7 mm
    dimension height - 410 mm
    dimension depth - 290 mm
    dimension width - 430 mm
    dimension weight - 13000 g
    MaxPrintArea - 216 x 356 mm
    MediaWeightMax - 220 g/m²
    Model name - MFP 178nw
    Model - 178nw
    MultipleCopies - 999
    Performance - Maximum internal memory - 128 MB
    Performance - Processor frequency - 800 MHz
    Performance - Built-in processor - Yes
    Photo printing - No
    Scanning - Maximum scan area - 216 x 297 mm
    Scanning - Maximum scan resolution - 19200 x 19200 DPI
    Scanning - Scan to - Software, TWAIN, WIA
    Scanning - Scan technology - CIS
    Scanning - Optical scanning resolution - 600 x 600 DPI
    Scanning - Greyscale levels - 256
    Scanning - Scanner type - Flatbed scanner
    Scanning - TWAIN version - 1.9
    Scanning - Input colour depth - 24 bit
    OperatingSystems - -
    Original consumables - HP 117A original black toner W2070A HP 117A original W2071A blue toner HP 117A original yellow toner W2072A HP 117A original purple toner W2073A
    PackageContents -
  • HP Color Laser MFP 178nw
  • Preinstalled introductory HP Laser Printer 0.7 K pages Black , 0.5 K pages Cyan, Yellow, Magenta print cartridges
  • Imaging drum, Toner collection unit
  • Installation guide, Getting Started guide, User's Guide, Support flyer, Warranty guide
  • Power cord

  • Packaging data - Package height - 398 mm
    Packaging data - Package depth - 466 mm
    Packaging data - Package width - 501 mm
    Packaging data - Package weight - 16.1 kg
    Packaging content - Warranty card - Yes
    Packaging content - Quick installation guide - Yes
    Packaging content - Bundled software - Common Installer, V3 Print Driver with Lite SM, TWAIN/WIA Driver, HP MFP Scan, OCR program
    Packaging content - Manual - Yes
    Packaging content - Cartridge(s) included - Yes
    Packaging content - Included cartridge capacity (CMY) - 500 pages
    Packaging content - Included cartridge capacity (black) - 700 pages
    Packaging content - Power cord included - Yes
    Packaging content - Cables included - AC
    Supported operating systems - Windows 7
    Supported operating systems - Windows 8
    Supported operating systems - Windows 8.1
    Supported operating systems - Windows 10
    Supported operating systems - Windows Server 2008
    Supported operating systems - Windows Server 2012
    Supported operating systems - Windows Server 2016
    PaperHandlingOutput - 50
    Application - Office
    Vendor Homepage - ssl.www8.hp.com/pk/en/products/printers/product-detail.html?oid=24494375
    name - Multifunctional printer Color Laser MFP 178nw 4ZB96A
    Title - HP Color Laser MFP 178nw, Color, Printer for Print, copy, scan, Scan to PDF
    Name - HP Color Laser MFP 178nw USB WiFi AirPrint
    Name - Daudzfunkciju printeris HP Color Laser MFP 178nw
    PictBridge - No
    Full Description Line - Laser|MFP 178nw|USB 2.0|WiFi|ETH|Windows 10|Windows 8|Windows 7|MacOS|Paper size A4/210 C- 297|Paper input 150 sheets|Paper output 50 sheets|First print 12.4 sec|Print speed PPM 18|Memory (RAM) 128MB|Duty Cycle 20000 Pages/month|Copy|Scan|Colour printing|Network W-LAN 802.11b/g/n|Dimensions Min. 406 x 363 x 288.7 mm; Max. 406 x 422.9 x 288.7 mm
    First print - 12.4 sec
    Width - 406 mm
    Paper format and size(mm) - A4/210 C- 297
    Paper output tray - 50 sheets
    Paper weight (max) - 220 g/m²
    Paper weight (min) - 60 g/m²
    PaperHandling - 150
    Paper handling - Maximum ISO A-series paper size - A4
    Paper handling - Maximum print size - 216 x 356 mm
    Paper handling - ISO A-series sizes (A0...A9) - A4, A5, A6
    Paper handling - JIS B-series sizes (B0...B9) - B5
    Paper handling - Non-ISO print media sizes - Oficio
    Paper handling - Custom media length - 148.5 - 356 mm
    Paper handling - Custom media width - 76 - 216 mm
    Paper handling - Paper tray media weight - 60 - 220 g/m²
    Paper handling - Paper tray media types - Thick paper, Heavy paper, Bond paper, Plain paper, Labels, Recycled paper, Glossy paper
    PaperHandlingTotal - 150
    Paper Handling output - 50 sheets
    Paper Handling input - 150 sheets
    Paper input tray - 150 sheets
    Extended warranty -
    Brand - HP
    BrandPartCode - 4ZB96A#B19
    Accessories included - HP Color Laser 178nw multifunction device Factory installed HP LaserJet print cartridge with black toner (700 pages) HP blue print cartridge (500 pages) HP yellow print cartridge (500 pages) HP print cartridge with purple toner (500 pages) Picture unit; Toner collection kit Installation sheet User's Guide Technical support leaflet Warranty Card No CD-ROM drive Power cord USB cable
    Ports & interfaces - Standard interfaces - USB 2.0
    Ports & interfaces - Direct printing - Yes
    Ports & interfaces - USB port - Yes
    PrintFeatures - -
    PrintFormat - A4
    PrintSpeed - 4 ppm
    PrintSpeedFeatures - -
    PrintSpeedMono - 18 ppm
    Shipping box quantity - 1
    Processor - 800 MHz
    ProdDesc - HP Color LaserJet 178nw AIO All-in-One Printer - A4 Color Laser, Print/Copy/Scan, Manual Duplex, LAN, WiFi, 18ppm, 100-500 pages per month
    producerCode - 4ZB96A
    productName - HP Color Laser MFP 178nw, Color, Printer for Print, copy, scan, Scan to PDF
    productSize - Normal
    ProductPicture - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/4ZB96A-01.jpg
    ProductPicture4 -
    ProductName - HP Color Laser MFP 178nw, Color, Printer for Print, copy, scan, Scan to PDF
    ProductPicture2 -
    ProductPicture3 -
    Features - Country of origin - China
    ScanQualityEH -
  • Hardware: 4800 dpi
  • Enhanced: 19,200 dpi

  • ScanSize - 216 x 356 mm
    Certificates - Certification - EN 61000-3-2: 2014, EN 61000-3-3: 2013, EN55024: 2010, EN 55032: 2012/AC: 2013, 47 CFR Part 15, Subpart B I ANSI C63.4-2009, ICES-003 Issue 5, KN32, KN35, GB/T 9254-2008, GB17625.1-2012, CISPR22: 2008, CISPR32: 2012, CNS 13438 (Other EMC approvals as required by individual countries.)
    ShortSummaryDescription - HP Color Laser MFP 178nw, Color, Printer for Print, copy, scan, Scan to PDF, Laser, Colour printing, 600 x 600 DPI, A4, Direct printing, Grey, White
    System Requirements - Intel Pentium IV 1 GHz processor 32/64-bit or newer 1 GB of RAM 16 GB of free hard disk space
    SystemRequirements - -
    System requirements - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.14 Mojave, Mac OS X 10.13 High Sierra, Mac OS X 10.12 Sierra
    System requirements - Windows operating systems supported - Windows 7, Windows 8, Windows 11
    System requirements - Server operating systems supported - Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2016
    Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 46.5 cm
    Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 50 cm
    Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 39 cm
    Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 16.25 kg
    sizeY - 390
    sizeZ - 395
    DigitalSending - -
    Scanning - Yes
    Scanning - Document formats supported - PDF
    Scanning - Image formats supported - TIFF, JPG
    Scanning - Scanning - Colour scanning
    Scanning - Scan drivers - WIA, TWAIN
    Scan function - Yes
    ScanType - Flatbed
    Scanner specifications - Scanner type: Flat File format containing the scanned image: PDF, JPG, TIFF Scanning resolution, optical: Up to 600 × 600 dpi Standard features of digital document distribution: Scanning to the WSD platform; Scan to PC Scanning initiation modes: Scanning and copying from the front panel, scanning software for HP all-in-one devices, user application via TWAIN or WIA
    Color - White
    Color - Black
    ColourFaxing - -
    Colour printing - Yes
    Color printing - Yes
    Printing - Booklet printing function - Yes
    Printing - Maximum resolution - 600 x 600 DPI
    Printing - Duplex printing mode - Manual
    Printing - Duplex printing - Yes
    Printing - Time to first page (black, normal) - 12.4 s
    Printing - Time to first page (colour, normal) - 25.3 s
    Printing - N-in-1 print function - Yes
    Printing - Poster printing function - Yes
    Printing - Secure printing - Yes
    Printing - Printing - Colour printing
    Printing - Print speed (black, normal quality, A4/US Letter) - 18 ppm
    Printing - Print speed (colour, normal quality, A4/US Letter) - 4 ppm
    Printing - Print margins (top, bottom, right, left) - 5 mm
    Printing - Print resolution black - 600 x 600 DPI
    Printing - Print technology - Laser
    Printing - Print resolution colour - 600 x 600 DPI
    Printing - Watermark printing - Yes
    Printing - Warm-up time - 38 s
    Print speed PPM - 18
    PrintQuality - 600 x 600 dpi
    Print Quality, black - 600x600 dpi
    Print Quality, colour - 600x600 dpi
    Print resolution - 600 x 600 dpi
    Printing supplies performance - HP 117A oryginalny czarny toner W2070A - 1000 stron HP 117A oryginalny błękitny toner W2071A - 700 stron HP 117A oryginalny żółty toner W2072A - 700 stron HP 117A oryginalny purpurowy toner W2073A - 700 stron
    PrintTechnology - Laser
    Printing type - Laser
    Printer language - SPL
    Printer processor - 800 MHz
    Printer Technology - Laser
    PapperTraysStandard - 1
    Weight - 12.940 Kg
    weight - 16100
    Weight & dimensions - Height - 288.7 mm
    Weight & dimensions - Depth - 363 mm
    Weight & dimensions - Width - 406 mm
    Weight & dimensions - Weight - 12.9 kg
    InterfaceandConectivity -
  • Hi-speed USB 2.0 port
  • Fast Ethernet 10/100Base-Tx network port
  • Wireless 802.11 b/g/n

  • Technical details - EAN/UPC/GTIN and local identifier(s) - (ABT) 193015507203; (ABY) 193015507210; (ACQ) 193015507241; (B13) 193905621613; (B19) 193015507258; (BAZ) 193015507265
    Technical details - EAN/UPC/GTIN identifier(s) - 193015507203, 193015507210, 193015507241, 193905621613, 193015507258, 193015507265
    Technical details - Master (outer) cases per pallet layer - 4 pc(s)
    Network - Wi-Fi - Yes
    Network - Wi-Fi standards - 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n)
    Network - Wi-Fi Direct - Yes
    Network - Ethernet LAN - Yes
    Network - Ethernet LAN data rates - 10,100 Mbit/s
    Network - Cabling technology - 10/100Base-T(X)
    Network - Mobile printing technologies - Google Cloud Print, Apple AirPrint, Mopria Print Service
    Network - Security algorithms - SNMPv2, IPSec
    ShortDescription -
    Sustainability - Doesn't contain - Mercury
    Sustainability - Sustainable technologies and materials - Mercury free
    URL - https://www8.hp.com
    USB 2.0 Interface - Yes
    Performance - Sound power level (printing) - 6.5 dB
    Performance - Internal memory - 128 MB
    vendpn - 4ZB96A
    Unit Gross Weight - 16.3 kg
    Unit Brutto Volume - 0.09068 cubm
    Unit Box Height - 0.465
    Unit Box Length - 0.5
    Unit Box Width - 0.39
    Unit Net Weight - 12.94 kg
    warrantyLength - 12
    Installed memory - 128 MB
    SoftwareIncluded - SPL
    Input & output capacity - Total input capacity - 150 sheets
    Input & output capacity - Total output capacity - 50 sheets
    Input & output capacity - Maximum output capacity - 50 sheets
    Input & output capacity - Maximum input capacity - 150 sheets
    Input & output capacity - Paper tray 1 input capacity - 150 sheets
    Input & output capacity - Total number of input trays - 1
    Input & output capacity - Maximum number of input trays - 1
    Input & output capacity - Paper input type - Paper tray
    MediaSizes - A4; A5; A6; B5 (JIS); Oficio
    Media kind - Glossy paper
    Media kind - Labels
    Media kind - Preprinted paper
    Media kind - Bond paper
    Media kind - Recycled paper
    Media kind - Thin paper
    Media kind - Paper
    Media kind - Colored paper
    Media kind - Thick paper
    MediaWeights - 60 to 220 g/m²
    MediaTypes -
  • Plain
  • Light
  • Heavy
  • Extra Heavy
  • Coloured
  • Preprinted
  • Recycle
  • Labels
  • Bond
  • Glossy

  • 303,81 €
    Hewlett Packard Laser MFP 178nw Color
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visos kategorijos