Canon Pixma TS6350, Black

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 355643 Produkto kodas: 3774C006
Šiuo metu prekių nėra Užsakymai dėl šio gaminio pristatymo nepriimami. Neturime informacijos apie tai, kada šis produktas bus prieinamas. Šiuo metu mūsų tiekėjai nepateikia informacijos apie galimą gaminio pristatymo laiką ir galimą kainą, kai jis vėl bus parduodamas.

TopPC.lt svetainėje pateikiama tik informacinio pobūdžio informacija apie šį gaminį, kad klientai galėtų jį pamatyti ir palyginti su dabar parduodamais gaminiais.

Garantija: 2 metų
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Max. aprašymo dydis: A4
  • Spausdinimo būdas: Rašalinis
  • Spausdinimo greitis (mono): Nenurodyta
  • Spausdinimo skiriamoji geba: 4800 x 1200 dpi
  • Kasečių skaičius: 5
Panašūs produktai
Šis produktas Canon Pixma TS6350, Black
Hewlett Packard OfficeJet Pro 8022e
Hewlett Packard Envy Inspire 7920e, Refurbished
Canon Pixma TS9550, Black
Canon Pixma MG2550S, Black
Rodyti panašias specifikacijas. Paslėpti panašias specifikacijas.
140,89 €
205,99 €
68,99 €
264,54 €
61,76 €
Pagrindinė informacija
Max. aprašymo dydis A4 A4 A4 A3 A4
Spausdinimo būdas Rašalinis Rašalinis Rašalinis Rašalinis Rašalinis
Spausdinimo greitis (mono) Nenurodyta 20 lap/min 22 lap/min Nenurodyta Nenurodyta
Spausdinimo skiriamoji geba 4800 x 1200 dpi 4800 x 1200 dpi 4800 x 1200 dpi 4800 x 1200 dpi 4800 x 600 dpi
Funkcionalumas
ADF (automatinis dokumentų tiektuvas) Nėra Nėra Yra Yra Nėra
Automatinio dvipusio spausdinimo funkcija Yra Yra Yra Yra Nėra
Funkcija Faksas Nėra Yra Nėra Nėra Nėra
Funkcija Kopijuotojas Yra Yra Yra Yra Yra
Kasečių skaičius 5 4 2 5 2
Skeneris Yra Yra Yra Yra Yra
Uostai ir įranga
Prijungimas LPT Nėra Nėra Nėra Nėra Nėra
Prijungimas LAN Yra Yra Nėra Yra Nėra
USB ryšys Yra Yra Yra Yra Yra
Belaidžiai ryšiai
Prijungimas WiFi Yra Yra Yra Yra Nėra
Prijungimas Bluetooth Nėra Nėra Nėra Yra Nėra
Aprašymas
Pagrindinė informacija
Max. aprašymo dydis A4

Kieko popieriaus lakštų galima patalpinti spausdinių talpinmo vietoje ir išspausdinti duotu spausdintuvu. Jei spausdintuvo formatas yra, pvz., A4, spausdintuvas lengvai gali atspausdinti mažesnio formato popierių, pvz., A5. Ši galimybės riba yra apibrėžta, ją galima sužinoti skaitant detalizuotą specifikaciją apie atspaudų apimtį ir popieriaus formos palikymą .

Spausdinimo būdas Rašalinis

Spausdinimo forma yra pagrindinis spausdintuvo pasirinkimo kriterijus, nes nurodo spausdintuvo pritaikymą.

Tintes - ši technologija patiks tiem, kurie nori spausdinti aukštos kokybės spalvotas nuotraukas. Išlaidos vienam spausdinimui palyginti didelės, rašalo kasetės ilgai nenaudojamos uždžiūva.

Juodai baltas lazerinis - ekonomiškai naudingesnis spausdinimo būdas, kuris suteikia geros kokybės juodai balto dokumento atspaudą už mažesnę kainą. Geriausias pirkinys namams ir įstaigos reikmėms. Brangesnių modelių spausdintuvai turi iš esmės talpesnę spausdintuvo kasetę, kuri, jei ilgą laiką spausdinama daugiau nei dešimt lapų per dieną, be abejo atsipirks.

Spalvotas lazerinis - ši technologija leidžia spausdinti juodai baltus atspaudus tokia pačia kaina už lapą, kaip juodai balti lazeriniai spausdintuvai, taip pat daryti spalvotus atspaudus palyginti nedidelėmis kainomis už atspaudą.

Šios technologijos spalvoto atspaudo kokybė yra daug žemesnė negu rašalo kasetės, todėl šį prietaisą verta įsigyti tik tuomet, jei kiekvieną dieną reikia atspausdinti dešimtis spalvotų grafikų, maketų, produktų pavyzdžių nuotraukų, spalvotų logotipų. Nuotraukų spausdinimui ši technologija šiuo metu nera pritaikyta.

Kieko popieriaus lakštų galima patalpinti spausdinių talpinmo vietoje ir išspausdinti duotu spausdintuvu. Jei spausdintuvo formatas yra, pvz., A4, spausdintuvas lengvai gali atspausdinti mažesnio formato popierių, pvz., A5. Ši galimybės riba yra apibrėžta, ją galima sužinoti skaitant detalizuotą specifikaciją apie atspaudų apimtį ir popieriaus formos palikymą .

Spausdinimo greitis (mono) Nenurodyta

Vidutinis kokybės rodiklis yra kiek juodai baltų puslapių 5% vidutiniu padengimu šis spausdintuvas sugeba išspausinti per minutę.

Spausdinimo skiriamoji geba 4800 x 1200 dpi

Spausdintuvo skiriamoji geba nusako, kiek taškų (pikselių) horizontalėje ir vertikalėje gali atspausdinti spausdintuvo galvutė. Naudojantis įvairiais pagalbiniais metodais spausdintuvas gali spausdinti su aukšta skiriamąja geba. Šis parametras nurodo natūralią spausdintuvo skiriamąją gebą be kompresijos naudojimo. Aukštesnė skiriamoji geba reiškia aukštesnę atvaizdo kokybę ir detalizavimą.

Funkcionalumas
ADF (automatinis dokumentų tiektuvas) Nėra

ADF nurodo automatinį dokumento perdavimą. Tai vykdoma specialaus skenerio dangčio pagalba, kuriame galima sutalpinti keletą lapų vienu metu, tam, kad, pavyzdžiui, nukopijuotų ar nuskenuotų dokumentų paketą.

Automatinio dvipusio spausdinimo funkcija Yra

Abipusio marginimo galimybė, kuri dažnai tiktai galima pausiau automatiniu būdu, reiškia, kad spausdintuvas spausdina lapus iš vienos puses, o po to naudotojas turi atspausdintą paketą iš naujo rankiniu būdu įdėti stumdamas.

paprastai būna Duplex spausdintuvai, kurie patys apverčia lapus spaudinant. Prieš įsigydami spausdintuvą, perskaitykite detalizuotą specifikaciją, kuri vykdoma Duplex funkcija.

Funkcija Faksas Nėra

Galimybė prietaisą sujungti su telefono linija ir laidiniu telefonu, kad galėtų siųsti fakso siuntinius.

Funkcija Kopijuotojas Yra

Galimybė patalpinti atspausdintą dokumentą paduoti ir nukopojuoti.

Kasečių skaičius 5

Kiek kasečių arba rašalo kasečių yra spausdintuve. Rašalinių atspaudų atveju, didesis kasetės skaičius reiškia geresnę atspaudo kokybę ir ekonomiškesnį kasečių keitimą.

Skeneris Yra

Galimybė patalpinti atspausdintą dokumentą paduoti ir gauti nuskenuotą dokumento variantą kompiuteryje, skaitmenine forma.

Uostai ir įranga
Prijungimas LPT Nėra

Tai jau pasnenęs standartas, būtinas tiktai atskirais atvejais, kai įmonė naudoja DOS programinę įrangą, kuri nesugeba spausdinti kitais portais tik LPT. Šis sujungimo būdas labai lėtas, todėl daužniausia skenerių LPT palaikoma ir daug greitesnė USB arba LAN jungtis.

Prijungimas LAN Yra

Labai naudinga funkcija, jei spausdintuvas bus naudojamas keleto tinklu sujungtų kompiuterų. Jei turi LAN jungtį, spausdintuvas gali būti perkeliamas į bet kurią vietą, kur prieinamas tinklas ir elektros energija ir daryti atspaudus iš bet kurio kompiuterio be būtinybės prijungti spausdintuvą prie kurio nors kompiuterio bei laikyti šį visada įjungtą.

USB ryšys Yra

Stabiliausias, patogiausias ir greičiausias spausdintuvo prijungimo būdas, kai spausdintuvas yra šalia kompiuterio ir juo naudojamasi iš vieno kompiuterio. USB jungtis yra prieinama praktiškai visiuose portatyviniuose kompiuteriuose ir staliniuose kompiuteriuose.

Belaidžiai ryšiai
Prijungimas WiFi Yra

Puikus būdas prijungti spausdintuvą prie bevielio tinklo, jei namuose ar įstaigoje naudojate tiktai bevielį tinklų jungimą, arba ir spausdintuvas bus laikomas vietoje, kurioje nebus galimybės pasiekti LAN kabelį.

Prijungimas Bluetooth Nėra

Galimybė sujungti šį spausdintuvą su kmžompiuteriu naudojant Bluetoth bevielį sujungimą. Paprastai ši jungtis yra prieinama vidutinės ir brangios klasės partatyviniuose kompiuteriuose. Staliniuose kompiuteriuose Bluetooth būna retai, todėl, kad būtų galima panaudoti šią funkciją, už nedinelę papildom kainą teks įsigyti USB Bluetooth siųstuvą.

Išsamesnė specifikacija
1 kategorija - Spausdintuvas ir skeneris
2 kategorija - Daugiafunkcinis spausdintuvas
Aprašymas - PIXMA TS6350A Šis pažangus "3-in-1" įrenginys su sklandžiu belaidžiu ryšiu, kūrybinėmis funkcijomis ir 5 atskirais rašalais idealiai tinka naudoti namuose, spausdinti verslo dokumentus ir kurti šeimos projektus Pažangus daugiafunkcis spausdintuvas Stilingas asimetrinis dizainas, 5 atskiri rašalai ir intuityvi būsenos LED juosta paverčia PIXMA TS6350a serijos spausdintuvus galingu įrankiu. FINE technologija ir "ChromaLife100" rašalas sukuria puikias nuotraukas, o specialus juodas pigmentinis rašalas leidžia spausdinti ryškius dokumentus. Sukurtas taip, kad būtų lengviau gyventi Išmanus dizainas leidžia lanksčiai dirbti su intuityvia būsenos šviesos diodų juosta, 5 atskirais rašalais, dvipusiu popieriaus dėklu ir automatiškai išplečiamu išvesties dėklu.
Pažangios jungtys Įrenginys leidžia spausdinti, skenuoti, kopijuoti ir naudotis debesijos paslaugomis belaidžiu ryšiu naudojant "Canon PRINT" programėlę arba spausdinti naudojant "AirPrint" ("iOS") ir "Mopria" ("Android"). Skenavimo į debesį ir skenavimo į el. paštą funkcijos galimos tik naudojant originalius "Canon" rašalus. Aukštos kokybės dokumentai ir nuotraukos Dėl "ChromaLife100" rašalų su PIXMA TS6350a serijos spausdintuvu atspausdintos aukštos kokybės nuotraukos yra ilgaamžės, o specialus juodas pigmentinis rašalas užtikrina aiškų tekstą.
Kūrybinės galimybės Išlaisvinkite savo kūrybiškumą naudodami "Easy-PhotoPrint Editor" programinę įrangą ir "Creative Park" projektus, taip pat dvipuses matines, lipnias, kvadratines ir magnetines laikmenas bei lyginamąjį popierių. Visiškas valdymas Intuityvūs valdikliai ir 1,44 colio OLED ekranas leidžia greitai atlikti nustatymus, o belaidžio ryšio funkcija leidžia prisijungti vienu prisilietimu.
ARTIKEL1 - PIXMA TS6350A JUODAS RAŠALAS A4 MFP
ARTIKEL2 - 3IN1 / 3,7 CM OLED / 15 PPM SW
Aukštis - 141 mm
Belaidis ryšys - "WiFi"
Bendrasis svoris - 7.80 kg
Dizainas - Ekranas - OLED
Dizainas - Ekrano įstrižainė - 3,66 cm (1,44")
Dizainas - Produkto spalva - Juoda
Dizainas - Rinkos pozicionavimas - Namai ir biuras
Dizainas - Įmontuotas ekranas - Taip
Dizainas > Gaminio spalva - Juoda
Dvipusis spausdinimas - Automatinis
EAN - 4549292198669
ean - 4549292198669
EANCode - 4549292198669
Eans - 4549292150582
EAN_kodas - 4549292198669
Eksploatavimo sąlygos - Darbinė santykinė drėgmė (H-H) - 10 - 80%
Eksploatavimo sąlygos - Darbinė temperatūra (T-T) - 15 - 30 °C
Eksploatavimo sąlygos - Laikymo temperatūra (T-T) - 15 - 30 °C
Ethernet - Ne
Faksas - faksimilinis ryšys - Ne
Fakso specifikacijos -
Formatas - 89 x 89 mm
Formatas - 100 x 150 mm
Formatas - 130 x 130 mm
Formatas - 130 x 180 mm
Formatas - 200 x 250 mm
Formatas - A4
Formatas - A5
Formatas - B5
Formatas - DL 110 x 220 mm
Funkcijos - Kopijavimo aparatas
Funkcijos - Skeneris
Funkcijos - Spausdintuvas
Funkcijos - atsarginės kasetės - PGI-580PGBK, PGI-580PGBK XL, PGI-580PGBK XXL; CLI-581BK, CLI-581BK XL, CLI-581BK XXL; CLI-581C, CLI-581C XL, CLI-581C XXL; CLI-581M, CLI-581M XL, CLI-581M XXL; CLI-581Y, CLI-581Y XL, CLI-581Y XXL; CLI-581PB, CLI-581PB XL, CLI-581PB XXL
Funkcijos - Dvipusio ryšio funkcijos - Spausdinti
Funkcijos - Spausdinimo kasečių skaičius - 5
Funkcijos - Spausdinimo spalvos - Juoda, žydra, purpurinė, geltona
Funkcijos - Spausdinimo spalvos - Juoda, žydra, purpurinė, pigmentinė juoda, geltona
gamintojas - "Canon"
Gamintojas - "Canon"
Gamintojas - "Canon"
Gamintojo kodas - 3774C066
Gamintojo kodas - 3774C066
Gamintojo produkto pavadinimas - PIXMA TS6350A
Gamintojo produktų grupė - Rašalinis spausdintuvas
Garantija - 2 metai
Garantija - 24
garantija - 24
GarantijaInformacija - 2 metai
garantijos_tipas - išorinis
GRUPPE1 - Spausdintuvas / kopijavimo aparatas / faksas
GRUPPE2 - Rašalinis spausdintuvas "viskas viename
GTIN - 4549292144291
GTIN - 4549292150582
GTIN - 4549292198669
Gylis - 359 mm
Hoehe - 0.22
HSTNUMBER - 3774C066
Išplėtimo parinktys -
Jungtys - 1 x USB (B tipo)
Kategorija - Daugiafunkciniai spausdintuvai
Kategorija - Root/Elektronika/PC periferiniai įrenginiai/Spausdintuvai, 3D spausdintuvai ir braižytuvai/Taškinis spausdintuvas
Kategorija_1 - Spausdinimas
Kategorija_2 - Rašaliniai spausdintuvai - Multifuncional
Kitos funkcijos -
Kitos funkcijos - Atsisiunčiama programinė įranga - "Easy-PhotoPrint" redaktorius
Kitos funkcijos - Kompaktinis diskas su programine įranga - Taip
Kodas - 3774C066
Kopijavimas - Didžiausias kopijų skaičius - 99 egzemplioriai
Kopijavimas - dvipusis kopijavimas - Ne
Kopijavimas - Kopijavimas - Spalvotas kopijavimas
Kopijavimas - Kopijavimo aparato dydžio keitimas - 25 - 400%
Kopijavimas - kopijavimo funkcija N-in-1 (N=) - 2
Kopijavimas - N-in-1 kopijavimo funkcija - Taip
Kopijavimo aparato specifikacijos - Kopijavimo greitis: sFCOT apie 19 s; sESAT apie 6,5 fpm Daugkartinis kopijavimas: iki 99 puslapių Kopijavimo funkcijos: Dokumentų kopijavimas, nuotraukų kopijavimas, dvipusis kopijavimas, 2 puslapiai viename lape Kopijavimas su dydžio keitimu: 25-400 % (1 % žingsniu), priderinimas prie puslapio
Logistikos duomenys - Suderintos sistemos (HS) kodas - 84433100
LongDesc - Sudėtingas "3-in-1" įrenginys su sklandžiu belaidžiu ryšiu ir kūrybinėmis galimybėmis reiškia, kad šis 5 atskirų rašalinių daugiafunkcis įrenginys vienodai gerai tinka ir darbo dokumentams, ir šeimos projektams.Sudėtingas daugiafunkcis įrenginysDėl stilingo asimetrinio dizaino, 5 atskirų rašalinių ir intuityvios LED būsenos juostos PIXMA TS6350 serijos fotoaparatas yra darbui imlus įrankis. Pasiekite nepriekaištingas nuotraukas naudodami FINE technologiją ir "ChromaLife100" rašalą arba spausdinkite ryškų dokumento tekstą naudodami specialų pigmentinį juodą rašalą.Sukurtas palengvinti gyvenimąSumanus dizainas išryškina lankstumą dėl intuityvios LED būsenos juostos, 5 atskirų rašalų, dvipusio popieriaus padavimo ir automatiškai išplečiamo išvesties dėklo.Išmanusis ryšysBelaidžiai spausdinkite, kopijuokite, nuskaitykite ir pasiekite debesį* naudodami "Canon PRINT" programėlę arba spausdinkite per "AirPrint" (iOS) ir "Mopria" ("Android").*Skaitymas į debesį ir el. paštas prieinamas tik originalių "Canon" rašalų naudotojams.Kokybiški dokumentai ir nuotraukosDėl "ChromaLife100" rašalo PIXMA TS6350 serijos spausdintuve aukštos kokybės nuotraukos išliks ilgai ir kokybiškai, o dėl specialaus pigmentinio juodo rašalo dokumentai su ryškiu tekstu bus ryškūs.Kūrybinės galimybėsIškelkite savo kūrybiškumą su "Easy-PhotoPrint Editor" ir meistriškumo projektais "Creative Park", sujungtais su dvipusėmis matinėmis, lyginamosiomis perlaidomis, pakartotinai priklijuojamomis, kvadratinėmis ir magnetinėmis laikmenomis.Jūs valdoteMėgaukitės greita sąranka su intuityviu valdymu per 1,44 colio OLED ekraną ir prisijunkite vienu mygtuko paspaudimu su "Wireless Connect".
LongProductName - TS6350, 4800x1200 DPI, A4, "Wi-Fi", spausdinimas, kopijavimas, nuskaitymas, debesis, CIS, USB B, "Wi-Fi", 376x359x141 mm
LongSummaryDescription - "Canon PIXMA TS6350". Spausdinimo technologija: Spausdinimo technologija: rašalinė, spausdinimas: Maksimali raiška: spalvotas spausdinimas, Didžiausia raiška: Didžiausias raiškos koeficientas: 4800 x 1200 DPI. Kopijavimas: Spalvotas kopijavimas. Skenavimas: Spalvotas nuskaitymas, optinė nuskaitymo skiriamoji geba: 1200 x 2400 DPI. Didžiausias ISO A serijos popieriaus dydis: A4. Belaidis internetas. Produkto spalva: juoda
LongSummaryDescription - "Canon PIXMA TS6350a". Spausdinimo technologija: Spausdinimo technologija: rašalinė, spausdinimas: Maksimali raiška: spalvotas spausdinimas, Didžiausia raiška: Didžiausias raiškos koeficientas: 4800 x 1200 DPI. Kopijavimas: Spalvotas kopijavimas. Skenavimas: Spalvotas nuskaitymas, optinė nuskaitymo skiriamoji geba: 1200 x 2400 DPI. Dvipusio skenavimo funkcijos: Spausdinimas. Didžiausias ISO A serijos popieriaus dydis: A4. Belaidis internetas. Tiesioginis spausdinimas. Produkto spalva: juoda
Maitinimas - Energijos suvartojimas (budėjimo režimas) - 0.9 W
Maitinimas - energijos suvartojimas (išjungta) - 0.3 W
Maitinimas - Energijos suvartojimas (kopijavimas) - 14 W
Maitinimas - kintamosios srovės įvesties dažnis - 50 - 60 Hz
Maitinimas - kintamosios srovės įėjimo įtampa - 100 - 240 V
Maksimalus spausdinimo greitis (spalvotas) - 10 ipm
Maksimalus spausdinimo greitis (vienspalvis) - 15 ipm
MANUFACTURER - CANON
matmenų aukštis - 480 mm
matmenų gylis - 450 mm
matmenų plotis - 210 mm
matmuo svoris - 8000 g
Modelis - PIXMA TS6350A
MPN - 3774C066
Našumas > Spausdinimo technologija - Rašalinė
Nuoroda - https://www.canon-europe.com/printers/pixma-ts6350a-series/
Nuotraukų spausdinimas - Taip
Nuskaitymas - Didžiausia nuskaitymo sritis - 216 x 297 mm
Nuskaitymas - išvesties pilkumo gylis - 8 bit
Nuskaitymas - išvesties spalvų gylis - 8 bit
Nuskaitymas - nuskaitymo technologija - CIS
Nuskaitymas - optinio nuskaitymo skiriamoji geba - 1200 x 2400 DPI
Nuskaitymas - Skaitytuvo tipas - Plokščias skeneris
Nuskaitymas - įvesties pilkosios skalės gylis - 16 bit
Nuskaitymas - įvesties spalvų gylis - 16 bit
Nuskaitymas > Didžiausia nuskaitymo raiška - 1200 x 2400 DPI
Originalios eksploatacinės medžiagos - PGI-580PGBK (pigmentinė juoda) CLI-581BK (juoda) CLI-581C (mėlyna) CLI-581M (violetinė) CLI-581Y (geltona) PGI-580PGBK XL (pigmentinė juoda) CLI-581BK XL (juoda) CLI-581C XL (mėlyna) CLI-581M XL (violetinė) CLI-581Y XL (geltona) PGI-580PGBK XXL (pigmentinė juoda) CLI-581BK XXL (juoda) CLI-581C XXL (mėlyna) CLI-581M XXL (violetinė) CLI-581Y XXL (geltona)
Pakuotės funkcijos > Paletės kiekis - 69 vnt.
Pakuotės funkcijos > WEE klasifikacija - CL109:5:2017-04-01
Pakuotės turinys - Vadovas - Taip
Pakuotės turinys - Į komplektą įeina kasetė (-ės) - Taip
Pakuotės turinys - Įtraukta kasetės talpa (juoda) - 1505 puslapiai
Pakuotės turinys - Įtrauktas maitinimo laidas - Taip
Pakuotės turinys - Įtraukti kabeliai - AC
Pakuotės turinys - įtraukti vairuotojai - Taip
Pakuotės ypatybės > Bendrasis aukštis (mm) - 179.00 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis gylis (mm) - 345.00 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis plotis (mm) - 406.00 mm
Pakuotės ypatybės > EEĮ atliekų mokestis - Taip
Pakuotės ypatybės > Medinis - 2.00 g
Pakuotės ypatybės > Pakuotės kiekis - 1,00 vnt.
Pakuotės ypatybės > PET - 114.00 g
Pakuotės ypatybės > Plastikas (ne PET) - 450.00 g
Pakuotės ypatybės > Popierius ir kartonas - 1050.00 g
Pakuotės ypatybės > Taros svoris (kg) - 1.50 kg
Pakuotės ypatybės > Tūrio (m3) - 0.03 m³
Pakuotės ypatybės > Įdėtas akumuliatorius - Ne
Palaikomos operacinės sistemos - "Android"
Palaikomos operacinės sistemos - "Chrome OS
Palaikomos operacinės sistemos - "iOS"
Palaikomos operacinės sistemos - "Mac OS
Palaikomos operacinės sistemos - "Windows 7
Palaikomos operacinės sistemos - "Windows 8.1
Palaikomos operacinės sistemos - "Windows 10
Palaikomos operacinės sistemos - "Windows 10 Mobile
Paraiška - Pagrindinis
Pavadinimas - "Canon" spalvotas rašalinis daugiafunkcinis spausdintuvas A4 "Wi-Fi" juodas
Pavadinimas - "Canon PIXMA TS6350" A4 formato rašalinis spausdintuvas 4800 x 1200 DPI "Wi-Fi
Pavadinimas - "Canon PIXMA TS6350a", daugiafunkcinis spausdintuvas (juodas, USB, WLAN, skenavimas, kopijavimas)
Pavadinimas - "Canon PIXMA TS6350a" A4 formato rašalinis spausdintuvas 4800 x 1200 DPI "Wi-Fi
Pavadinimas - "Canon PIXMA TS6350A" juodas
pavadinimas - Spausdintuvas PIXMA TS6350A EUR 3774C066 juodas
Pavadinimas - T "Canon PIXMA TS6350a" rašalinis spausdintuvas 3in1 A4 WLAN dvipusis juodas
Platus - 0.45
Plotis - 376 mm
Popieriaus išvesties dėklas -
Popieriaus svoris (maks.) - 300 g/m²
Popieriaus svoris (min) - 64 g/m²
Popieriaus tvarkymas - Daugiatikslio dėklo laikmenos tipai - Legal, Letter
Popieriaus tvarkymas - Didžiausias ISO A serijos popieriaus dydis - A4
Popieriaus tvarkymas - ISO A serijos formatai (A0...A9) - A4, A5 FORMATAS
Popieriaus tvarkymas - ISO B serijos formatai (B0...B9) - B5
Popieriaus tvarkymas - ne ISO spausdinimo laikmenų dydžiai - Laiškas
Popieriaus tvarkymas - Nuotraukų popieriaus dydžiai - 10x15 cm
Popieriaus tvarkymas - Nuotraukų popieriaus dydžiai - 10x15,13x18,13x13,20x25
Popieriaus tvarkymas - Pasirinktinis laikmenos ilgis - 89 - 676 mm
Popieriaus tvarkymas - pasirinktinis laikmenos plotis - 55 - 215.9 mm
Popieriaus tvarkymas - Popieriaus dėklo laikmenos svoris - 64 - 105 g/m²
Popieriaus tvarkymas - Popieriaus dėklo laikmenos tipai - Didelės raiškos popierius, Matinis popierius, Fotopopierius, Pusiau blizgus popierius, Blizgus popierius, Blizgus popierius, Pusiau blizgus popierius, Vokai
Popieriaus tvarkymas - Popieriaus dėklo laikmenos tipai - Foto popierius, paprastas popierius
Popieriaus tvarkymas - spausdinimo laikmenų dydžiai be ribų - 8,9x8,9, 10x15, 13x18, 13x13, 20x25, A4, laiškas
Popieriaus tvarkymas - spausdinimo laikmenų dydžiai be ribų - 10x15, 13x18, 13x13, 20x25, A4, laiškas, raidė
Popieriaus tvarkymas - vokų dydžiai - Com-10, DL
Popieriaus tvarkymas > Didžiausias spausdinimo dydis - A4
Popieriaus įvesties dėklas - Galinis dėklas: ne daugiau kaip 20 lapų (fotopopierius) arba ne daugiau kaip 100 lapų (paprastas popierius) Priekinis dėklas: ne daugiau kaip 100 lapų (paprastas popierius)
Pratęsta garantija -
Prekės ženklas - "Canon"
Prekės ženklo dalies kodas - 3774C006
Prekės ženklo dalies kodas - 3774C066
Pridedami priedai - PIXMA TS6351a baltas rašalinis spausdintuvas Montavimo rašalo kasetės (pradiniam spausdintuvo nustatymui) Maitinimo laidas Montavimo kompaktinis diskas Vartotojo vadovai ir kiti dokumentai
Prievadai ir sąsajos - Tiesioginis spausdinimas - Taip
Prievadai ir sąsajos - USB jungtis - B tipo USB
Prievadai ir sąsajos - USB prievadas - Taip
Prievadai ir sąsajos > Sąsaja - Hi-Speed USB (B prievadas); "Wi-Fi": IEEE802.11 b/g/n; "Wi-Fi" saugumas: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, administravimo slaptažodis; belaidžio LAN dažnių juosta: 2,4 GHz
Produkto pavadinimas - TS6350
Produkto pavadinimas - TS6350a
Savybės > Produkto tipas - Rašalinis daugiafunkcinis spausdintuvas
ShortSummaryDescription - "Canon PIXMA TS6350", rašalinis, spalvotas spausdinimas, 4800 x 1200 DPI, spalvotas kopijavimas, A4, juodas
ShortSummaryDescription - "Canon PIXMA TS6350a", rašalinis, spalvotas spausdinimas, 4800 x 1200 DPI, A4, tiesioginis spausdinimas, juodas
Sistemos reikalavimai - "Windows": 2,0 GB arba daugiau Mac: 1,0 GB arba daugiau Pastaba: jei diegiama programinė įranga. Reikia laisvos vietos kietajame diske. Ekranas: XGA, 1024 x 768 taškų
Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Mac" operacinės sistemos - "Mac OS X 10.11 El Capitan", "Mac OS X 10.12 Sierra", "Mac OS X 10.13 High Sierra", "Mac OS X 10.14 Mojave
Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Mac" operacinės sistemos - "Mac OS X 10.12 Sierra", "Mac OS X 10.13 High Sierra", "Mac OS X 10.14 Mojave", "Mac OS X 10.15 Catalina", "Mac OS X 10.15.3 Catalina", "Mac OS X 10.2 Jaguar", "Mac OS X 10.3 Panther", "Mac OS X 10.4 Tiger", "Mac OS X 10.5 Leopard", "Mac OS X 10.6 Snow Leopard", "Mac OS X 10.7 Lion", "Mac OS X 10.8 Mountain Lion", "Mac OS X 10.9 Mavericks", "Mac OS X 11.0 Big Sur
Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Windows" operacinės sistemos - "Windows 10", "Windows 7", "Windows 8.1
Sistemos reikalavimai - Palaikomos mobiliosios operacinės sistemos - "Android", "Windows 10 Mobile", "iOS
Skenavimas - Skenavimas - Spalvotas nuskaitymas
Skenerio specifikacijos - Skenerio tipas: Skenerio skiriamoji geba (optinė): CIS plokščiasis skeneris nuotraukoms ir dokumentams Skenerio skiriamoji geba (optinė): 1200 × 2400 dpi Spalvoto nuskaitymo gylis (įvestis / išvestis): 1200 × 2400 dpi: RGB spalvos, kiekviena 16 bitų / 8 bitai; pilki atspalviai 16 bitų / 8 bitai Didžiausias dokumento dydis: 216 × 297 mm
Skolinimas - 0.48
Spalva - Juoda
Spalvotas spausdinimas - Taip
Spausdinimas - didžiausia raiška - 4800 x 1200 DPI
Spausdinimas - dvipusio spausdinimo režimas - Automobilis
Spausdinimas - dvipusis spausdinimas - Taip
Spausdinimas - Spausdinimas - Spalvotas spausdinimas
Spausdinimas - spausdinimas be ribų - Taip
Spausdinimas - Spausdinimo greitis (ISO/IEC 24734), spalva - 10 ipm
Spausdinimas - Spausdinimo greitis (ISO/IEC 24734) mono - 15 ipm
Spausdinimas - Spausdinimo technologija - Rašalinė
Spausdinimas > Spausdinimo greitis (ISO/IEC 24734) mono - 15,0 ipm
Spausdinimas > Spausdinimo greitis (ISO/IEC 24734) spalva - 10,0 ipm
Spausdinimo raiška - 4800 x 1200 dpi
Spausdinimo reikmenų našumas - Pigmentinė juoda: 200 puslapių Pigmentinė juoda XL: Juodos spalvos: 1505 puslapių Juodos spalvos XL: 400 puslapių Pigmentinė juoda XXL: 600 puslapių Juodos spalvos: 1505 puslapių Juodos spalvos XL: Mėlyna: 256 puslapiai Mėlyna XL: 256 puslapiai Mėlyna XL: Violetinė: 237 puslapiai Violetinė XL: 474 puslapiai Violetinė XXL: 760 puslapių Geltona: 257 puslapiai Geltona XL: Geltonos spalvos XXL: 824 puslapiai
Spausdinimo technologija > Didžiausia skiriamoji geba - 4800 x 1200 DPI
Spausdinimo tipas - Rašalinė
Spausdintuvo procesorius -
Starling - Y
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 50
Svoris - 6.3 kg
Svoris - 7,90
Svoris - 7.92
Svoris - 9
Svoris ir matmenys - Aukštis - 141 mm
Svoris ir matmenys - Gylis - 359 mm
Svoris ir matmenys - Plotis - 376 mm
Svoris ir matmenys - Svoris - 6.3 kg
Techninė informacija > Funkcijos - Belaidis ryšys, spausdinimas, kopijavimas, nuskaitymas, "Cloud Link
Techninė informacija > Garantija - 24 mėnesiai
Techninė informacija > Grynasis svoris - 6.30 kg
Techninė_duomenys - PIXMA TS6350a, daugiafunkcinis spausdintuvas PIXMA TS6350a yra stilinga ir kompaktiška daugiafunkcinė sistema, skirta išmaniųjų telefonų naudotojams, mėgstantiems kūrybiškumą. Juo galima spausdinti ant specialių laikmenų, pavyzdžiui, fotopopieriaus, ant kurio galima spausdinti iš abiejų pusių, lipdukų ar marškinėlių perkėlimo plėvelės - tai taip pat galima daryti tiesiogiai iš išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio naudojant programėlę. FINE spausdinimo galvutės kartu su "ChromaLife 100" rašalu ir penkiais rašalo rezervuarais sukuria puikius nuotraukų atspaudus įvairiais formatais. Viską visada galite valdyti naudodami priekyje esantį OLED ekraną, o prijungimo mygtukas leidžia lengvai prisijungti prie išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio. Be spausdinimo funkcijos, taip pat galima naudoti plokščiąjį skenerį ir kopijavimo aparatą. TS6350a galima valdyti per WLAN ir "Wi-Fi" tiesioginį spausdinimą. Jis palaiko spausdinimą su pasirinktinai tiekiamais XL arba XXL rašalo bakeliais, kurių diapazonas yra gerokai didesnis. Tipas: daugiafunkcinis spausdintuvas Spalva: Juoda EAN: 4549292198669 Gamintojo Nr: PIXMA TS Jungtys: Ryšiai: 1x USB-B 2.0 Wi-Fi tiesioginis spausdinimas, WLAN Formatai: A4, A5, B5, DL (ilgas DIN), Legal, Letter, 10x15 cm, 13x18 cm, 20x25 cm Laikmenos: blizgus popierius, paprastas popierius Valdymas: funkciniai klavišai, prijungimo klavišas išoriniams įrenginiams prijungti Ekranas: 3,7 cm (1,44") OLED ekranas Eksploatacinės medžiagos: 3,7 cm (1,44") OLED ekranas: Įranga: rašalas: rašalas (OLEX): CLI-581BK (juodas, iki 1505 puslapių/ISO), CLI-580PGBK (pigmentinis juodas, iki 200 puslapių/ISO), CLI-581C (žydras, iki 256 puslapių/ISO), CLI- 581M (purpurinis, iki 237 puslapių/ISO), CLI-581Y (geltona, iki 257 puslapių/ISO), CLI-581BK XL (juoda, iki 3120 puslapių/ISO), CLI-580 PGBK XL (pigmentinė juoda , iki 400 puslapių/ISO), CLI-581C XL (iki 515 puslapių/ISO), CLI-581M XL (iki 474 puslapių/ISO), CLI-581Y XL (iki 514 puslapių/ISO), CLI- 581BK XXL (iki 6360 puslapių/ISO), CLI-580PGBK XXL (pigmentinė juoda, iki 600 puslapių/ISO), CLI-581C XXL (žydras, iki 820 puslapių/ISO), CLI-581M XXL (purpurinis, iki 474 puslapių/ISO), CLI-581Y XXL (geltonas, iki 824 puslapių/ISO) Suderinama: "MacOS", "MacOS X", "Windows 7", "Windows 8", "Windows 10": Popierius | 1 dėklas: 100 lapų Subjektai: Garsumas: veikimas | 44,5 dB Spausdintuvas: Spausdinimo plotas | 210x297 mm Spausdintuvas: Spausdintuvas: skiriamoji geba | spalva | 4800x1200dpi Spausdintuvas: Spausdintuvas: raiška | juoda | 4800x1200dpi Spausdintuvas: rašalai/galvutės | 5 Spausdintuvas: Spausdinimo technologija | rūšis | spalvotas rašalinis spausdinimas Spausdintuvas: Sparta | Juoda | Juoda (ISO A4): Spausdintuvas: 15 psl: Greitis | spalvotas | spalvotas (ISO A4): Spausdintuvas: 10 psl: Greitis | 15x10 cm | 21 s Kopijavimo aparatas: daugiausia kopijų | 99 Kopijavimo aparatas: Padidinimas | 25 % - 400 % Kopijavimo aparatas: Atvaizdas | 2 puslapiai viename lape Skeneris: Spalvotas | 1200x2400dpi Skeneris: Juodos spalvos | 1200x2400dpi Skeneris: Maitinimo šaltinis: tinklo įtampa | AC 100-240V (50Hz/60Hz) Maitinimo šaltinis: energijos sąnaudos | Darbas | 14 W Maitinimo šaltinis: energijos sąnaudos | Budėjimo režimas | 1,6 W Funkcija: Dvipusis spausdinimas (spausdinimas), PictBridge, Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria sertifikatas, spausdinimas be ribų, A4, Letter, 20x25 cm, 13x18 cm, 10x15 cm, 13x13 cm ir 8,9 x 8,9 cm. Palaikomas automatinis dvipusis spausdinimas A4, A5, B5, Letter formatais iš paprasto popieriaus. Reguliuojami popieriaus dydžiai: 55-215,9 mm pločio, 89-676 mm ilgio. Palaikomas popieriaus svoris: 64-300 gsm. Kopijavimo funkcijos: dokumentų kopijavimas, dvipusis kopijavimas, kopijavimas "2 in 1". Prietaisas palaiko "PIXMA Cloud Link", "Canon PRINT Inkjet/SELPHY App", "Easy-PhotoPrint Editor". Įrenginys palaiko spausdinimą šiomis "Canon" spausdinimo laikmenomis: (RP-101), magnetinį fotopopierių (MG-101), dvipusį matinį popierių (MP-101D), šviesaus audinio lygintuvus (LF-101) , tamsaus audinio lygintuvus (DF-101). Priedai: yra | Standartinės rašalo talpyklos, maitinimo laidai, sąrankos CD-ROM, greitosios pradžios vadovai ir kiti dokumentai Matmenys: įrenginys | Plotis: 376 mm x aukštis: 141 mm x gylis / ilgis: 359 mm Svoris: 6,3 kg
Tinklai > "Wi-Fi - Taip
Tinklas - "Bluetooth - Taip
Tinklas - "Wi-Fi - Taip
Tinklas - "Wi-Fi" standartai - 802.11b, 802.11g, "Wi-Fi 4" (802.11n)
Tinklas - Ethernet LAN - Ne
Tinklas - Mobiliosios spausdinimo technologijos - "Apple AirPrint", "Google" spausdinimas iš debesies, "Mopria Print Service", PIXMA Cloud Link
Tinklas - Mobiliosios spausdinimo technologijos - "Apple AirPrint", "Google" spausdinimas iš debesies, "PIXMA Cloud Link
Tinklas - Saugumo algoritmai - WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK
Tinklo tinklas > Ethernet LAN - Ne
Trumpas aprašymas -
URL - https://www.canon-europe.com/printers/pixma-ts6350-series/
Veikimas - garso slėgio lygis (spausdinimas) - 44.5 dB
Veikimas > Dvipusio ryšio funkcijos - Taip
Veikimas > Faksogramų siuntimas - Ne
Veikimas > Kopijavimas - Taip
Veikimas > Skenavimas - Spalva
Veikimas > Spausdinimas - Spalva
vendpn - 3774C066
Įvesties ir išvesties pajėgumas - Bendrasis įvesties pajėgumas - 100 lapų
Įvesties ir išvesties pajėgumas - Bendrasis įvesties pajėgumas - 200 lapų
Įvesties ir išvesties pajėgumas - Didžiausias įvesties pajėgumas - 200 lapų
Įvesties ir išvesties talpa - Bendras įvesties padėklų skaičius - 1
Įvesties ir išvesties talpa - Popieriaus įvesties tipas - Kasetės, popieriaus dėklai
Įvesties pajėgumas > Standartinis įvesties pajėgumas - 100 lapų
Žiniasklaidos rūšis - Blizgus popierius
Žiniasklaidos rūšis - Fotopopierius
Žiniasklaidos rūšis - Matinis popierius
Žiniasklaidos rūšis - Popierius
Žiniasklaidos rūšis - Vokai
Category 1 - Drucker & Scanner
Category 2 - Multifunktionsdrucker
Description - PIXMA TS6350A
To zaawansowane urządzenie 3 w 1 z bezproblemową łącznością bezprzewodową, kreatywnymi funkcjami i 5 oddzielnymi atramentami jest idealne do użytku domowego, drukowania dokumentów służbowych i tworzenia rodzinnych projektów.
Zaawansowane urządzenie wielofunkcyjne
Stylowa, asymetryczna konstrukcja, 5 oddzielnych atramentów i intuicyjny pasek diod stanu sprawiają, że drukarki PIXMA serii TS6350a to wydajne narzędzie. Technologia FINE i atrament ChromaLife100 pozwalają uzyskać doskonałe zdjęcia, a specjalny czarny atrament pigmentowy umożliwia drukowanie wyraźnych dokumentów.
Urządzenie opracowane z myślą o ułatwieniu życia
Przemyślana konstrukcja umożliwia elastyczną pracę dzięki intuicyjnemu paskowi diod stanu, 5 oddzielnym atramentom, 2-kierunkowemu podajnikowi papieru i automatycznie rozszerzanej tacy wyjściowej.
Zaawansowana łączność
Urządzenie umożliwia bezprzewodowe drukowanie, skanowanie, kopiowanie i korzystanie z usług w chmurze za pomocą aplikacji Canon PRINT lub drukowanie dzięki usługom AirPrint (iOS) i Mopria (Android). Funkcje skanowania do usług w chmurze i do wiadomości e-mail są dostępne tylko w przypadku używania oryginalnych atramentów firmy Canon.
    
Wysokiej jakości dokumenty i zdjęcia
Dzięki atramentom ChromaLife100 wysokiej jakości zdjęcia drukowane za pomocą urządzenia PIXMA z serii TS6350a są trwałe, a specjalny czarny atrament pigmentowy zapewnia wyraźny tekst.
Kreatywne możliwości
Uwolnij swoją kreatywność dzięki oprogramowaniu Easy-PhotoPrint Editor i projektom Creative Park, a także dwustronnym matowym, samoprzylepnym, kwadratowym i magnetycznym nośnikom oraz naprasowankom.
Pełna kontrola
Intuicyjne elementy sterujące i wyświetlacz OLED o przekątnej 1,44 cala umożliwiają szybką konfigurację, a funkcja połączenia bezprzewodowego - nawiązanie połączenia za pomocą jednego naciśnięcia.
ARTIKEL1 - PIXMA TS6350A BLACK INK A4 MFP
ARTIKEL2 - 3IN1 / 3.7 CM OLED / 15 PPM SW
Height - 141 mm
Wireless communication - WiFi
Gross weight - 7.80 kg
Design - Display - OLED
Design - Display diagonal - 3.66 cm (1.44")
Design - Product colour - Black
Design - Market positioning - Home & office
Design - Built-in display - Yes
Design > Colour of product - Black
Duplex printing - Automatic
EAN - 4549292198669
ean - 4549292198669
EANCode - 4549292198669
Eans - 4549292150582
EAN_code - 4549292198669
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 10 - 80%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 15 - 30 °C
Operational conditions - Storage temperature (T-T) - 15 - 30 °C
Ethernet - No
Fax - Faxing - No
Fax specifications -
Format - 89 x 89 mm
Format - 100 x 150 mm
Format - 130 x 130 mm
Format - 130 x 180 mm
Format - 200 x 250 mm
Format - A4
Format - A5
Format - B5
Format - DL 110 x 220 mm
Functions - Copier
Functions - Scanner
Functions - Printer
Features - Replacement cartridges - PGI-580PGBK, PGI-580PGBK XL, PGI-580PGBK XXL; CLI-581BK, CLI-581BK XL, CLI-581BK XXL; CLI-581C, CLI-581C XL, CLI-581C XXL; CLI-581M, CLI-581M XL, CLI-581M XXL; CLI-581Y, CLI-581Y XL, CLI-581Y XXL; CLI-581PB, CLI-581PB XL, CLI-581PB XXL
Features - Duplex functions - Print
Features - Number of print cartridges - 5
Features - Printing colours - Black, Cyan, Magenta, Yellow
Features - Printing colours - Black, Cyan, Magenta, Pigment black, Yellow
producer - Canon
Producer - Canon
Manufacturer - Canon
ProducerCode - 3774C066
Manufacturer_code - 3774C066
Producer product name - PIXMA TS6350A
Producer product family - Inkjet Printer
Warranty - 2 lata
Warranty - 24
guarantee - 24
WarrantyInfo - 2 years
guarantee_type - external
GRUPPE1 - Printer/Copier/Fax
GRUPPE2 - Inkjet All In One
GTIN - 4549292144291
GTIN - 4549292150582
GTIN - 4549292198669
Depth - 359 mm
Hoehe - 0.22
HSTNUMMER - 3774C066
Extension options -
Connectors - 1 x USB (Type B)
Category - Multifunction Printers
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Printers, 3D printers and plotters/Inkjet printer
Category_1 - Printing
Category_2 - Ink-Jet Printers - Multifuncional
Other features -
Other features - Downloadable software - Easy-PhotoPrint Editor
Other features - Software CD - Yes
Code - 3774C066
Copying - Maximum number of copies - 99 copies
Copying - Duplex copying - No
Copying - Copying - Colour copying
Copying - Copier resize - 25 - 400%
Copying - N-in-1 copy function (N=) - 2
Copying - N-in-1 copy function - Yes
Copier specifications - Szybkość kopiowania: sFCOT około 19 s; sESAT około 6,5 obr./min Kopiowanie wielokrotne: maks. 99 stron Funkcje kopiowania: Kopiowanie dokumentów, kopiowanie zdjęć, kopiowanie dwustronne, 2 strony na arkuszu Kopiowanie ze zmianą rozmiaru: 25-400% (co 1%), Dopasowanie do strony
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84433100
LongDesc - A sophisticated 3-in-1 device with smooth wireless connectivity and creative capabilities mean this 5-individual-ink multitasker is equally at home with work documents or family projects.A sophisticated multitaskerA stylish asymmetric design, 5 single inks and intuitive LED status bar make PIXMA TS6350 Series a hard-working tool. Achieve flawless photos with FINE technology and ChromaLife100 ink, or print sharp document text with a dedicated pigment black ink.Designed to make life easySmart design foregrounds flexibility thanks to an intuitive LED status bar, 5 individual inks, 2-way paper feed and auto expandable output tray.Smart connectivityWirelessly print, copy, scan and access the cloud* with the Canon PRINT app or print via AirPrint (iOS) and Mopria (Android).*Scan to cloud and email only available for genuine Canon ink users.Quality documents and photosThe PIXMA TS6350 Series’s high-quality photos will last and last thanks to ChromaLife100 inks, while the dedicated pigment black ink delivers crisp documents with sharp text.Creative optionsUnleash your creativity with the Easy-PhotoPrint Editor and the craft projects of Creative Park, teamed up with double-sided matte, iron-on transfers, restickable, square and magnetic media.You’re in controlEnjoy fast set-up in with intuitive controls via a 1.44” OLED display and get connected at the push of a button with Wireless Connect.
LongProductName - TS6350, 4800x1200 DPI, A4, Wi-Fi, Print, Copy, Scan, Cloud, CIS, USB B, Wi-Fi, 376x359x141 mm
LongSummaryDescription - Canon PIXMA TS6350. Print technology: Inkjet, Printing: Colour printing, Maximum resolution: 4800 x 1200 DPI. Copying: Colour copying. Scanning: Colour scanning, Optical scanning resolution: 1200 x 2400 DPI. Maximum ISO A-series paper size: A4. Wi-Fi. Product colour: Black
LongSummaryDescription - Canon PIXMA TS6350a. Print technology: Inkjet, Printing: Colour printing, Maximum resolution: 4800 x 1200 DPI. Copying: Colour copying. Scanning: Colour scanning, Optical scanning resolution: 1200 x 2400 DPI. Duplex functions: Print. Maximum ISO A-series paper size: A4. Wi-Fi. Direct printing. Product colour: Black
Power - Power consumption (standby) - 0.9 W
Power - Power consumption (off) - 0.3 W
Power - Power consumption (copying) - 14 W
Power - AC input frequency - 50 - 60 Hz
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Max. printing speed (color) - 10 ipm
Max. printing speed (mono) - 15 ipm
HERSTELLER - CANON
dimension height - 480 mm
dimension depth - 450 mm
dimension width - 210 mm
dimension weight - 8000 g
Model - PIXMA TS6350A
MPN - 3774C066
Performance > Print technology - Inkjet
Link - https://www.canon-europe.com/printers/pixma-ts6350a-series/
Photo printing - Yes
Scanning - Maximum scan area - 216 x 297 mm
Scanning - Output greyscale depth - 8 bit
Scanning - Output colour depth - 8 bit
Scanning - Scan technology - CIS
Scanning - Optical scanning resolution - 1200 x 2400 DPI
Scanning - Scanner type - Flatbed scanner
Scanning - Input greyscale depth - 16 bit
Scanning - Input colour depth - 16 bit
Scanning > Maximum scan resolution - 1200 x 2400 DPI
Original consumables - PGI-580PGBK (czarny pigmentowy) CLI-581BK (czarny) CLI-581C (błękitny) CLI-581M (purpurowy) CLI-581Y (żółty) PGI-580PGBK XL (czarny pigmentowy) CLI-581BK XL (czarny) CLI-581C XL (błękitny) CLI-581M XL (purpurowy) CLI-581Y XL (żółty) PGI-580PGBK XXL (czarny pigmentowy) CLI-581BK XXL (czarny) CLI-581C XXL (błękitny) CLI-581M XXL (purpurowy) CLI-581Y XXL (żółty)
Package features > Palette Qty - 69 pc(s)
Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
Packaging content - Manual - Yes
Packaging content - Cartridge(s) included - Yes
Packaging content - Included cartridge capacity (black) - 1505 pages
Packaging content - Power cord included - Yes
Packaging content - Cables included - AC
Packaging content - Drivers included - Yes
Package features > Gross height (mm) - 179.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 345.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 406.00 mm
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Wooden - 2.00 g
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > PET - 114.00 g
Package features > Plastic (No PET) - 450.00 g
Package features > Paper/Pasteboard - 1050.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 1.50 kg
Package features > Volume (m3) - 0.03 m³
Package features > Embeeded battery - No
Supported operating systems - Android
Supported operating systems - Chrome OS
Supported operating systems - iOS
Supported operating systems - Mac OS
Supported operating systems - Windows 7
Supported operating systems - Windows 8.1
Supported operating systems - Windows 10
Supported operating systems - Windows 10 Mobile
Application - Home
Name - Canon Colour Inkjet Inkjet Multifunctional Printer A4 Wi-Fi Black
Title - Canon PIXMA TS6350 Inkjet A4 4800 x 1200 DPI Wi-Fi
Name - Canon PIXMA TS6350a, multifunction printer (black, USB, WLAN, scan, copy)
Title - Canon PIXMA TS6350a Inkjet A4 4800 x 1200 DPI Wi-Fi
Name - Canon PIXMA TS6350A czarny
name - Printer PIXMA TS6350A EUR 3774C066 black
Name - T Canon PIXMA TS6350a Tintenstrahldrucker 3in1 A4 WLAN Duplex Schwarz
Breite - 0.45
Width - 376 mm
Paper output tray -
Paper weight (max) - 300 g/m²
Paper weight (min) - 64 g/m²
Paper handling - Multi-purpose tray media types - Legal, Letter
Paper handling - Maximum ISO A-series paper size - A4
Paper handling - ISO A-series sizes (A0...A9) - A4, A5
Paper handling - ISO B-series sizes (B0...B9) - B5
Paper handling - Non-ISO print media sizes - Letter
Paper handling - Photo paper sizes - 10x15 cm
Paper handling - Photo paper sizes - 10x15,13x18,13x13,20x25
Paper handling - Custom media length - 89 - 676 mm
Paper handling - Custom media width - 55 - 215.9 mm
Paper handling - Paper tray media weight - 64 - 105 g/m²
Paper handling - Paper tray media types - Envelopes, Glossy paper, High resolution paper, Iron-On Transfers, Matte paper, Photo paper, Plain paper, Semi-glossy paper
Paper handling - Paper tray media types - Photo paper, Plain paper
Paper handling - Borderless printing media sizes - 8.9x8.9, 10x15, 13x18, 13x13, 20x25, A4, Letter
Paper handling - Borderless printing media sizes - 10x15, 13x18, 13x13, 20x25, A4, Letter
Paper handling - Envelopes sizes - Com-10, DL
Paper handling > Maximum print size - A4
Paper input tray - Tylna taca: maks. 20 arkuszy (papier fotograficzny) lub maks. 100 arkuszy (zwykły papier) Przednia taca: maks. 100 arkuszy (zwykły papier)
Extended warranty -
Brand - Canon
BrandPartCode - 3774C006
BrandPartCode - 3774C066
Accessories included - Drukarka atramentowa PIXMA TS6351a biała Instalacyjne kasety z atramentem (do wstępnej konfiguracji drukarki) Przewód zasilający Instalacyjna płyta CD-ROM Instrukcje obsługi i inne dokumenty
Ports & interfaces - Direct printing - Yes
Ports & interfaces - USB connector - USB Type-B
Ports & interfaces - USB port - Yes
Ports & interfaces > Interface - Hi-Speed USB (B Port); Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n; Wi-Fi Security: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Administration password; Wireless LAN Frequency Band: 2.4GHz
ProductName - TS6350
ProductName - TS6350a
Features > Product type - Inkjet Multifunctional Printer
ShortSummaryDescription - Canon PIXMA TS6350, Inkjet, Colour printing, 4800 x 1200 DPI, Colour copying, A4, Black
ShortSummaryDescription - Canon PIXMA TS6350a, Inkjet, Colour printing, 4800 x 1200 DPI, A4, Direct printing, Black
System Requirements - Windows: 2,0 GB lub więcej Mac: 1,0 GB lub więcej Uwaga: do pakietowej instalacji oprogramowania. Wymagana ilość wolnego miejsca na dysku twardym. Ekran: XGA, 1024 x 768 pikseli
System requirements - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.13 High Sierra, Mac OS X 10.14 Mojave
System requirements - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.13 High Sierra, Mac OS X 10.14 Mojave, Mac OS X 10.15 Catalina, Mac OS X 10.15.3 Catalina, Mac OS X 10.2 Jaguar, Mac OS X 10.3 Panther, Mac OS X 10.4 Tiger, Mac OS X 10.5 Leopard, Mac OS X 10.6 Snow Leopard, Mac OS X 10.7 Lion, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks, Mac OS X 11.0 Big Sur
System requirements - Windows operating systems supported - Windows 10, Windows 7, Windows 8.1
System requirements - Mobile operating systems supported - Android, Windows 10 Mobile, iOS
Scanning - Scanning - Colour scanning
Scanner specifications - Typ skanera: Skaner płaski CIS do zdjęć i dokumentów Rozdzielczość skanera (optyczna): 1200 × 2400 dpi Głębia skanowania kolorów (wejście/wyjście): Kolory RGB, każdy 16 bitów / 8 bitów; Odcienie szarości 16 bitów / 8 bitów Maksymalny rozmiar dokumentu: 216 x 297 mm
Laenge - 0.48
Color - Black
Color printing - Yes
Printing - Maximum resolution - 4800 x 1200 DPI
Printing - Duplex printing mode - Auto
Printing - Duplex printing - Yes
Printing - Printing - Colour printing
Printing - Borderless printing - Yes
Printing - Print speed (ISO/IEC 24734) colour - 10 ipm
Printing - Print speed (ISO/IEC 24734) mono - 15 ipm
Printing - Print technology - Inkjet
Printing > Print speed (ISO/IEC 24734) mono - 15.0 ipm
Printing > Print speed (ISO/IEC 24734) colour - 10.0 ipm
Print resolution - 4800 x 1200 dpi
Printing supplies performance - Czarny pigmentowy: 200 stron Czarny pigmentowy XL: 400 stron Czarny pigmentowy XXL: 600 stron Czarny: 1505 stron Czarny XL: 3120 stron Czarny XXL: 6360 stron Błękitny: 256 stron Błękitny XL: 515 stron Błękitny XXL: 820 stron Purpurowy: 237 stron Purpurowy XL: 474 strony Purpurowy XXL: 760 stron Żółty: 257 stron Żółty XL: 514 stron Żółty XXL: 824 strony
Print technology > Maximum resolution - 4800 x 1200 DPI
Printing type - Inkjet
Printer processor -
Storno - Y
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 50
Weight - 6.3 kg
Weight - 7,90
Gewicht - 7.92
Weight - 9
Weight & dimensions - Height - 141 mm
Weight & dimensions - Depth - 359 mm
Weight & dimensions - Width - 376 mm
Weight & dimensions - Weight - 6.3 kg
Technical details > Functions - Wireless, Print, Copy, Scan, Cloud Link
Technical details > Warranty - 24 month(s)
Technical details > Net weight - 6.30 kg
Technical_details - PIXMA TS6350a, multifunction printer The PIXMA TS6350a is a stylish and compact multifunction system for smartphone users who like to get creative. It allows printing on special media such as photo paper that can be printed on both sides, stickers or T-shirt transfer film - and this can also be done directly from your smartphone or tablet via an app. The FINE print heads in connection with the ChromaLife 100 inks and five ink tanks create great photo prints on a wide variety of formats. Everything is always under control via the OLED display on the front, and the connect button makes it easy to connect to a smartphone or tablet. In addition to the printing function, a flatbed scanner and a copier are also available. The TS6350a can be controlled via WLAN and Wi-Fi direct printing. It supports printing with optionally available XL or XXL ink tanks with a significantly higher range. Type: multifunction printer Color: Black EAN: 4549292198669 Manufacturer No.: 3774C066 Series: PIXMA TS Connections: 1x USB-B 2.0 Communication: WiFi direct printing, WLAN Formats: A4, A5, B5, DL (DIN long), Legal, Letter, 10x15 cm, 13x18 cm, 20x25 cm Media: glossy paper, plain paper Operation: function keys, connect key to connect to external devices Display: 3.7 cm (1.44") OLED display Consumables: Inks: CLI-581BK (black, up to 1505 pages/ISO), CLI-580PGBK (pigment black, up to 200 pages/ISO), CLI-581C (cyan, up to 256 pages/ISO), CLI- 581M (magenta, up to 237 pages/ISO), CLI-581Y (yellow, up to 257 pages/ISO), CLI-581BK XL (black, up to 3120 pages/ISO), CLI-580 PGBK XL (pigment black , up to 400 pages/ISO), CLI-581C XL (up to 515 pages/ISO), CLI-581M XL (up to 474 pages/ISO), CLI-581Y XL (up to 514 pages/ISO), CLI- 581BK XXL (up to 6360 pages/ISO), CLI-580PGBK XXL (pigment black, up to 600 pages/ISO), CLI-581C XXL (cyan, up to 820 pages/ISO), CLI-581M XXL (magenta, up to 474 pages/ISO), CLI-581Y XXL (yellow, up to 824 pages/ISO) Compatible: MacOS, MacOS X, Windows 7, Windows 8, Windows 10 Subjects: Paper | Tray 1: 100 sheets Subjects: Manual | Tray 1: 100 sheets Volume: operation | 44.5dB Printer: Print Area | 210x297mm Printer: Resolution | color | 4800x1200dpi Printer: Resolution | Black | 4800x1200dpi Printer: inks/heads | 5 Printer: Printing Technology | Kind | Color inkjet printing Printer: Speed | Black | Black (ISO A4): 15 ppm Printer: Speed | color | Color (ISO A4): 10 ppm Printer: Speed | 15x10 cm | 21s Copier: maximum copies | 99 Copier: Zoom | 25% - 400% Copier: Appearance | 2 pages per sheet Scanner: Color | 1200x2400dpi Scanner: Black | 1200x2400dpi Scanner: Scan Feeder | flatbed Power supply: mains voltage | AC 100 - 240V (50Hz/60Hz) Power supply: energy consumption | Operation | 14 watts Power supply: energy consumption | Standby | 1.6 watts Feature: Duplex Unit (Print), PictBridge, Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria certified, Borderless printing support for A4, Letter, 20x25cm,13x18cm, 10x15cm, 13x13cm and 8 .9 x 8.9 cm. Automatic duplex printing is supported for A4, A5, B5, Letter with plain paper. Adjustable paper sizes: 55-215.9 mm wide, 89-676 mm long. Paper weights supported: 64 to 300 gsm. Copy functions: document copy, two-sided copy, 2-in-1 copy. The device supports PIXMA Cloud Link, Canon PRINT Inkjet/SELPHY App, Easy-PhotoPrint Editor. The device supports printing on the following Canon print media: Photo-Stickers (RP-101), Magnetic Photo-Paper (MG-101), Double Sided Matte (MP-101D, Light Fabric Iron-on-Transfers (LF-101) , Dark Fabric Iron-On Transfers (DF-101). Accessories: available | Standard ink tanks, power cords, setup CD-ROM, quick start guides and other documentation Dimensions: device | Width: 376mm x Height: 141mm x Depth/Length: 359mm Weight: 6.3kg
Networking > Wi-Fi - Yes
Network - Bluetooth - Yes
Network - Wi-Fi - Yes
Network - Wi-Fi standards - 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n)
Network - Ethernet LAN - No
Network - Mobile printing technologies - Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria Print Service, PIXMA Cloud Link
Network - Mobile printing technologies - Apple AirPrint, Google Cloud Print, PIXMA Cloud Link
Network - Security algorithms - WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK
Networking > Ethernet LAN - No
ShortDescription -
URL - https://www.canon-europe.com/printers/pixma-ts6350-series/
Performance - Sound pressure level (printing) - 44.5 dB
Performance > Duplex functions - Yes
Performance > Faxing - No
Performance > Copying - Yes
Performance > Scanning - Colour
Performance > Printing - Colour
vendpn - 3774C066
Input & output capacity - Total input capacity - 100 sheets
Input & output capacity - Total input capacity - 200 sheets
Input & output capacity - Maximum input capacity - 200 sheets
Input & output capacity - Total number of input trays - 1
Input & output capacity - Paper input type - Cassette, Paper tray
Input capacity > Standard input capacity - 100 sheets
Media kind - Glossy paper
Media kind - Photo paper
Media kind - Matt paper
Media kind - Paper
Media kind - Envelopes
140,89 €
Canon Pixma TS6350, Black
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos