Canon PIXMA TS3450

Nuotrauka gali skirtis nuo tikrojo gaminio, gali būti priedų ir dalių, kurios nepateikiamos kartu su tikruoju gaminiu.
ID: 661527 Produkto kodas: 4463C006
Šiuo metu prekių nėra Užsakymai dėl šio gaminio pristatymo nepriimami. Neturime informacijos apie tai, kada šis produktas bus prieinamas. Šiuo metu mūsų tiekėjai nepateikia informacijos apie galimą gaminio pristatymo laiką ir galimą kainą, kai jis vėl bus parduodamas.

TopPC.lt svetainėje pateikiama tik informacinio pobūdžio informacija apie šį gaminį, kad klientai galėtų jį pamatyti ir palyginti su dabar parduodamais gaminiais.

Garantija: 2 metų (Garantija verslo subjektams 1 metai)
Pagrindiniai produkto parametrai Visi parametrai
  • Max. aprašymo dydis: A4
  • Spausdinimo būdas: Rašalinis
  • Spausdinimo greitis (mono): 8 ppm
  • Spausdinimo skiriamoji geba: 4800 x 1200 dpi
  • Kasečių skaičius: 2
Panašūs produktai
Šis produktas Canon PIXMA TS3450
Hewlett Packard OfficeJet Pro 8022e
Hewlett Packard Envy Inspire 7920e, Refurbished
Canon Pixma TS5150
Canon Pixma G4511
Rodyti panašias specifikacijas. Paslėpti panašias specifikacijas.
59,07 €
205,99 €
68,99 €
98,55 €
284,65 €
Pagrindinė informacija
Max. aprašymo dydis A4 A4 A4 A4 A4
Spausdinimo būdas Rašalinis Rašalinis Rašalinis Rašalinis Rašalinis
Spausdinimo greitis (mono) 8 ppm 20 lap/min 22 lap/min 13 psl./min 8 ppm
Spausdinimo skiriamoji geba 4800 x 1200 dpi 4800 x 1200 dpi 4800 x 1200 dpi 4800 x 1200 dpi 4800 x 1200 dpi
Funkcionalumas
ADF (automatinis dokumentų tiektuvas) Nėra Nėra Yra Yra Nėra
Automatinio dvipusio spausdinimo funkcija Yra Yra Yra Yra Nėra
Funkcija Faksas Nėra Yra Nėra Nėra Yra
Funkcija Kopijuotojas Yra Yra Yra Yra Yra
Kasečių skaičius 2 4 2 2 2
Skeneris Yra Yra Yra Yra Yra
Uostai ir įranga
Prijungimas LPT Nėra Nėra Nėra Nėra Nėra
Prijungimas LAN Nėra Yra Nėra Nėra Nėra
USB ryšys Yra Yra Yra Yra Yra
Belaidžiai ryšiai
Prijungimas WiFi Yra Yra Yra Yra Yra
Prijungimas Bluetooth Nėra Nėra Nėra Yra Nėra
Aprašymas
Pagrindinė informacija
Max. aprašymo dydis A4

Kieko popieriaus lakštų galima patalpinti spausdinių talpinmo vietoje ir išspausdinti duotu spausdintuvu. Jei spausdintuvo formatas yra, pvz., A4, spausdintuvas lengvai gali atspausdinti mažesnio formato popierių, pvz., A5. Ši galimybės riba yra apibrėžta, ją galima sužinoti skaitant detalizuotą specifikaciją apie atspaudų apimtį ir popieriaus formos palikymą .

Spausdinimo būdas Rašalinis

Spausdinimo forma yra pagrindinis spausdintuvo pasirinkimo kriterijus, nes nurodo spausdintuvo pritaikymą.

Tintes - ši technologija patiks tiem, kurie nori spausdinti aukštos kokybės spalvotas nuotraukas. Išlaidos vienam spausdinimui palyginti didelės, rašalo kasetės ilgai nenaudojamos uždžiūva.

Juodai baltas lazerinis - ekonomiškai naudingesnis spausdinimo būdas, kuris suteikia geros kokybės juodai balto dokumento atspaudą už mažesnę kainą. Geriausias pirkinys namams ir įstaigos reikmėms. Brangesnių modelių spausdintuvai turi iš esmės talpesnę spausdintuvo kasetę, kuri, jei ilgą laiką spausdinama daugiau nei dešimt lapų per dieną, be abejo atsipirks.

Spalvotas lazerinis - ši technologija leidžia spausdinti juodai baltus atspaudus tokia pačia kaina už lapą, kaip juodai balti lazeriniai spausdintuvai, taip pat daryti spalvotus atspaudus palyginti nedidelėmis kainomis už atspaudą.

Šios technologijos spalvoto atspaudo kokybė yra daug žemesnė negu rašalo kasetės, todėl šį prietaisą verta įsigyti tik tuomet, jei kiekvieną dieną reikia atspausdinti dešimtis spalvotų grafikų, maketų, produktų pavyzdžių nuotraukų, spalvotų logotipų. Nuotraukų spausdinimui ši technologija šiuo metu nera pritaikyta.

Kieko popieriaus lakštų galima patalpinti spausdinių talpinmo vietoje ir išspausdinti duotu spausdintuvu. Jei spausdintuvo formatas yra, pvz., A4, spausdintuvas lengvai gali atspausdinti mažesnio formato popierių, pvz., A5. Ši galimybės riba yra apibrėžta, ją galima sužinoti skaitant detalizuotą specifikaciją apie atspaudų apimtį ir popieriaus formos palikymą .

Spausdinimo greitis (mono) 8 ppm

Vidutinis kokybės rodiklis yra kiek juodai baltų puslapių 5% vidutiniu padengimu šis spausdintuvas sugeba išspausinti per minutę.

Spausdinimo skiriamoji geba 4800 x 1200 dpi

Spausdintuvo skiriamoji geba nusako, kiek taškų (pikselių) horizontalėje ir vertikalėje gali atspausdinti spausdintuvo galvutė. Naudojantis įvairiais pagalbiniais metodais spausdintuvas gali spausdinti su aukšta skiriamąja geba. Šis parametras nurodo natūralią spausdintuvo skiriamąją gebą be kompresijos naudojimo. Aukštesnė skiriamoji geba reiškia aukštesnę atvaizdo kokybę ir detalizavimą.

Funkcionalumas
ADF (automatinis dokumentų tiektuvas) Nėra

ADF nurodo automatinį dokumento perdavimą. Tai vykdoma specialaus skenerio dangčio pagalba, kuriame galima sutalpinti keletą lapų vienu metu, tam, kad, pavyzdžiui, nukopijuotų ar nuskenuotų dokumentų paketą.

Automatinio dvipusio spausdinimo funkcija Yra

Abipusio marginimo galimybė, kuri dažnai tiktai galima pausiau automatiniu būdu, reiškia, kad spausdintuvas spausdina lapus iš vienos puses, o po to naudotojas turi atspausdintą paketą iš naujo rankiniu būdu įdėti stumdamas.

paprastai būna Duplex spausdintuvai, kurie patys apverčia lapus spaudinant. Prieš įsigydami spausdintuvą, perskaitykite detalizuotą specifikaciją, kuri vykdoma Duplex funkcija.

Funkcija Faksas Nėra

Galimybė prietaisą sujungti su telefono linija ir laidiniu telefonu, kad galėtų siųsti fakso siuntinius.

Funkcija Kopijuotojas Yra

Galimybė patalpinti atspausdintą dokumentą paduoti ir nukopojuoti.

Kasečių skaičius 2

Kiek kasečių arba rašalo kasečių yra spausdintuve. Rašalinių atspaudų atveju, didesis kasetės skaičius reiškia geresnę atspaudo kokybę ir ekonomiškesnį kasečių keitimą.

Skeneris Yra

Galimybė patalpinti atspausdintą dokumentą paduoti ir gauti nuskenuotą dokumento variantą kompiuteryje, skaitmenine forma.

Uostai ir įranga
Prijungimas LPT Nėra

Tai jau pasnenęs standartas, būtinas tiktai atskirais atvejais, kai įmonė naudoja DOS programinę įrangą, kuri nesugeba spausdinti kitais portais tik LPT. Šis sujungimo būdas labai lėtas, todėl daužniausia skenerių LPT palaikoma ir daug greitesnė USB arba LAN jungtis.

Prijungimas LAN Nėra

Labai naudinga funkcija, jei spausdintuvas bus naudojamas keleto tinklu sujungtų kompiuterų. Jei turi LAN jungtį, spausdintuvas gali būti perkeliamas į bet kurią vietą, kur prieinamas tinklas ir elektros energija ir daryti atspaudus iš bet kurio kompiuterio be būtinybės prijungti spausdintuvą prie kurio nors kompiuterio bei laikyti šį visada įjungtą.

USB ryšys Yra

Stabiliausias, patogiausias ir greičiausias spausdintuvo prijungimo būdas, kai spausdintuvas yra šalia kompiuterio ir juo naudojamasi iš vieno kompiuterio. USB jungtis yra prieinama praktiškai visiuose portatyviniuose kompiuteriuose ir staliniuose kompiuteriuose.

Belaidžiai ryšiai
Prijungimas WiFi Yra

Puikus būdas prijungti spausdintuvą prie bevielio tinklo, jei namuose ar įstaigoje naudojate tiktai bevielį tinklų jungimą, arba ir spausdintuvas bus laikomas vietoje, kurioje nebus galimybės pasiekti LAN kabelį.

Prijungimas Bluetooth Nėra

Galimybė sujungti šį spausdintuvą su kmžompiuteriu naudojant Bluetoth bevielį sujungimą. Paprastai ši jungtis yra prieinama vidutinės ir brangios klasės partatyviniuose kompiuteriuose. Staliniuose kompiuteriuose Bluetooth būna retai, todėl, kad būtų galima panaudoti šią funkciją, už nedinelę papildom kainą teks įsigyti USB Bluetooth siųstuvą.

Išsamesnė specifikacija
"MacOS OS" suderinamumas - Taip
"WiFi" sąsaja - Taip
"Windows 7" OS suderinamumas - Taip
"Windows 8" OS suderinamumas - Taip
"Windows 10" OS suderinamumas - Taip
Aprašymas - "Canon PIXMA TS3450" belaidis spalvotas daugiafunkcinis rašalinis nuotraukų spausdintuvas Kompaktiškas ir paprastas naudoti spausdintuvas, skeneris ir kopijavimo aparatas. Jį paprasta nustatyti, o belaidis ryšys užtikrinamas vienu mygtuko paspaudimu. Valdykite jį nuotoliniu būdu naudodami naujausias technologijas: galite kopijuoti, nuskaityti ar spausdinti iš išmaniojo telefono ir planšetinio kompiuterio naudodami "Canon PRINT" programą arba spausdinti be programos naudodami "AirPrint" (iOS) ir "Mopria" (Android). Prieigos taško režimas leidžia prijungti įrenginį tiesiogiai prie spausdintuvo, nenaudojant interneto ryšio ar maršrutizatoriaus. Išlaikykite dokumentus ryškius ir vaizdus ryškius su FINE kasetėmis, o kūrybiškumą kurkite naudodamiesi programėle "Easy-PhotoPrint Editor" ir "Canon Creative Park". Šis "viskas viename" rašalinis spausdintuvas yra idealus pirmasis spausdintuvas, turintis svarbiausias funkcijas už prieinamą kainą.
Aprašymas - "Canon TS3450 All-In-One" 4463C006 Spausdinkite, kopijuokite ir nuskaitykite: taip paprasta! Jums patiks "Canon PIXMA TS3450" serijos spausdintuvų paprastumas. Tai kompaktiškas, nebrangus ir lengvai naudojamas gaminys, pasižymintis įvairiapusiškumu. Jis suderinamas su išmaniaisiais telefonais ir turi lengvai įskaitomą 1,5 colio nespalvotą LCD ekraną. Juo galima spausdinti aiškų tekstą ir ryškias nuotraukas. Jo sąranka ir valdymas yra labai paprasti. Išmaniųjų telefonų palaikymas dar labiau padidina sprendimo universalumą. Išmanus paprastumas Dėl kompaktiško, modernaus dizaino ir puikių eksploatacinių savybių juo galima be vargo spausdinti, skenuoti ir kopijuoti. Tai taip paprasta! Suderinamas su jūsų technine įranga Galite spausdinti, kopijuoti ir skenuoti iš planšetinio kompiuterio ar išmaniojo telefono naudodami belaidį ryšį ir paprastą sąsają. Itin paprasta sąranka Naudodami belaidį ryšį vienu prisilietimu ir paprastesnę sąrankos procedūrą, pradėsite dirbti dar greičiau. Matyti - tai tikėti Būklės atnaujinimai rodomi lengvai įskaitomame 1,5 colio nespalvotame skystųjų kristalų ekrane. Spausdinimas be kraštų Galite spausdinti iki 13 × 18 cm dydžio nuotraukas be kraštų. Spausdinti 10 × 15 cm dydžio nuotrauką užtrunka vos 65 sekundes1. PictBridge Wi-Fi technologija leidžia prisijungti tiesiai prie fotoaparato. MODELIŲ NUMERIAI PIXMA TS3450 (juodas), PIXMA TS3451 (baltas), PIXMA TS3452 (juodai baltas) GALIMYBĖS "Wi-Fi", spausdinimas, kopijavimas, nuskaitymas, debesijos palaikymas
Aprašymas - Spalvų tipas: spalvotas, 1 mėnesio apkrova: nėra informacijos, Spausdinimo technologija: rašalinis, Skiriamoji geba: 4800 x 1200 dpi, Greitis (nespalvotas): 7,7 ppm, Greitis (spalvotas): 4 ppm, Didžiausias popieriaus formatas: A4, Dvipusis režimas: Nėra, Jungties tipas: USB 2.0, "Wifi": Taip, Fakso funkcija: Nėra, Fakso atmintis: Nėra, Kopijavimo funkcija: Taip, Kopijavimo greitis (nespalvotai): 20 kopijų/min, Kopijavimo greitis (spalvotai): 20 kopijų/min, Skenavimo funkcija: Taip, Skenavimo skiriamoji geba: 600 x 1200 dpi, Garantija: 2 metai
ARTIKEL1 - PIXMA TS3450 EUR JUODA
ARTIKEL2 -
aukštis - 39
Aukštis - 145 mm
Belaidis ryšys - "WiFi"
Bendra - Funkcijos - "WiFi"
Bendra - Funkcijos - Kopijuoti
Bendra - Funkcijos - Nuotraukų spausdinimas
Bendra - Funkcijos - Skenuoti
Bendra - Funkcijos - Spausdinimas
Bendra - Funkcijos - Spausdinimas be ribų
Bendra - Garsinis triukšmas - 48 dB
Bendra - Maitinimas - 100 – 240 V AC, 50/60 Hz
Bendra - Maitinimas - 100 – 240 V AC, 50/60 Hz
Bendra - Maitinimo šaltinis - 100 – 240 V AC, 50/60 Hz
Bendra - Mityba - 100-240 V kintamosios srovės, 50/60 Hz
Bendra - Tipas - "viskas viename" spausdintuvas
Bendra - Tipas - "viskas viename" spausdintuvas
Bendra - Tipas - Rašalinis spausdintuvas
Bendra - Tipas - Tindiprinter
Bendra - Tipas - Tintes printeris
Bendra - Tipas - Viskas viename spausdintuve
Bendra - Triukšmo lygis - 48 dB
Bendra - Triukšmo lygis - 48 dB
Bendra - Triukšmo lygis - 48 dB
Bendra - Šaldytuvo tipas - "viskas viename" spausdintuvas
Bendra - Šaldytuvo tipas - Rašalinis spausdintuvas
Bendrasis svoris - 5.1 kg
Bendrosios nuostatos - Ekranas - 1,5"
Bendrosios nuostatos - Ekranas - 1,5"
Bendrosios nuostatos - Ekranas - 1.5"
Bendrosios nuostatos - Ekranas - 1.5"
Bendrosios nuostatos - Ekranas - LCD
Bendrosios nuostatos - Ekranas - LCD
Bendrosios nuostatos - Ekranas - LCD
Bendrosios nuostatos - Ekranas - LCD
Bendrosios nuostatos - Funkcijos - "WiFi"
Bendrosios nuostatos - Funkcijos - "WiFi"
Bendrosios nuostatos - Funkcijos - "WiFi"
Bendrosios nuostatos - Funkcijos - Fotoprint
Bendrosios nuostatos - Funkcijos - Kopijavimas
Bendrosios nuostatos - Funkcijos - Kopijavimas
Bendrosios nuostatos - Funkcijos - Kopijavimas iš
Bendrosios nuostatos - Funkcijos - Nuotraukų spausdinimas
Bendrosios nuostatos - Funkcijos - Nuotraukų spausdinimas
Bendrosios nuostatos - Funkcijos - Nuskaityti į
Bendrosios nuostatos - Funkcijos - Skenavimas
Bendrosios nuostatos - Funkcijos - Skenuoti
Bendrosios nuostatos - Funkcijos - Spausdinimas
Bendrosios nuostatos - Funkcijos - Spausdinimas
Bendrosios nuostatos - Funkcijos - Spausdinimas be ribų
Bendrosios nuostatos - Funkcijos - Spausdinimas be sienų
Bendrosios nuostatos - Funkcijos - Spausdinimas be verslo
Bendrosios nuostatos - Funkcijos - Spausdinti
brūkšninis kodas - 4549292165678
category_en - Spausdintuvai ir priedai
category_et - Spausdintuvai ir priedai
category_lv - Spausdintuvai ir priedai
category_ru - Spausdintuvai ir priedai
description_en - Spausdinti, kopijuoti, nuskaityti: tai taip paprasta! Jums patiks "Canon PIXMA TS3450" serijos paprastumas. Kompaktiškas, nebrangus ir paprastas naudoti - tai puikus universalus įrenginys. Jis suderinamas su išmaniaisiais telefonais, turi aiškų 1,5 colio monochromatinį LCD ekraną ir ryškų, aštrų teksto bei nuotraukų spausdinimą. Išmanus paprastumas Dėl kompaktiško, modernaus dizaino ir puikios vertės galite be vargo spausdinti, skenuoti ir kopijuoti. Tai taip paprasta! Suderinamumas su techninėmis priemonėmis Galite spausdinti, kopijuoti ir nuskaityti iš planšetinio kompiuterio ar išmaniojo telefono, nes yra suderinamas su belaidžiu ryšiu ir švari, paprasta sąsaja Labai paprasta sąranka Pradėsite veikti per trumpesnį laiką nei bet kada anksčiau, nes vienu prisilietimu prijungiamas belaidis ryšys ir paprastesnė sąrankos procedūra Matoma - tikima Būsenos naujiniai rodomi aiškiai matomame 1,5 colio mono segmento LCD ekrane Gyvai be kraštų Galite spausdinti iki 5 × 7 colių dydžio nuotraukas be kraštų; 4 × 6 colių nuotrauka atspausdinama vos per 65 sekundes. Prisijunkite tiesiai prie fotoaparato naudodami "Wi-Fi PictBridge" technologiją.
description_et - Spausdinkite, kopijuokite, nuskaitykite Jums patiks "Canon PIXMA TS3450" serijos paprastumas. Kompaktiškas, nebrangus ir paprastas naudoti spausdintuvas yra puikus "viskas viename" spausdintuvas. Jis suderinamas su išmaniaisiais telefonais, turi aiškų 1,5 colio juodai baltą LCD ekraną ir ryškų bei aiškų dokumentų ir nuotraukų spausdinimą. Išmanusis suderinamumas Kompaktiškas, modernus dizainas ir puikus patogumas - galite spausdinti, kopijuoti ir skenuoti iš planšetinio kompiuterio ar išmaniojo telefono, naudodami belaidį ryšį ir paprastą sąsają. Lengva sąranka Naudojant belaidį ryšį vienu prisilietimu, intuityvų 1,5 colio juodai baltą LCD ekraną ir dar lengvesnę sąranką, pradėti darbą yra lengviau nei bet kada anksčiau. Nesudėtingas nuotraukų spausdinimas Spausdinkite iki 5 × 7 colių nuotraukas be kraštų ir 4 × 6 colių nuotraukas vos per 65 sekundes. Prisijunkite tiesiogiai prie fotoaparato naudodami "Wi-Fi PictBridge" technologiją.
description_lv -
description_ru -
description_short_en - Daugiafunkcinis daugiafunkcinis spausdintuvas Spausdinti, skenuoti ir kopijuoti per išmanųjį įrenginį Idealiai tinka namų vartotojams Patogus 1,5" LCD ekranas "Canon Print", "AirPrint" ir "Mopria" palaikymas
description_short_et - Kompaktiškas rašalinis spausdintuvas "viskas viename" Spausdinkite, nuskaitykite ir kopijuokite iš savo išmaniojo įrenginio Idealiai tinka namų vartotojams Patogus 1,5 colio LCD ekranas "Canon Print", "AirPrint" ir "Mopria" palaikymas
description_short_lv -
description_short_ru - Kompaktiškas daugiafunkcinis rašalinis spausdintuvas Spausdinkite, nuskaitykite ir kopijuokite išmaniuoju įrenginiu Idealiai tinka namų vartotojui Patogus 1,5 colio LCD ekranas Palaiko "Canon Print", "AirPrint" ir "Mopria
Dizainas - aukštis (mm) - 145
Dizainas - aukštis (mm) - 145
Dizainas - aukštis (mm) - 145
Dizainas - aukštis (mm) - 145
Dizainas - Ekranas - LCD
Dizainas - gylis (mm) - 327
Dizainas - gylis (mm) - 327
Dizainas - gylis (mm) - 327
Dizainas - gylis (mm) - 327
Dizainas - plotis (mm) - 435
Dizainas - plotis (mm) - 435
Dizainas - plotis (mm) - 435
Dizainas - plotis (mm) - 435
Dizainas - Produkto spalva - Juoda
Dizainas - Rinkos pozicionavimas - Verslas
Dizainas - Spalva - Juoda
Dizainas - Spalva - Juoda
Dizainas - Spalva - Juoda / sidabrinė
Dizainas - Spalva - Turi
Dizainas - Spalvotas ekranas - Taip
Dizainas - Svoris (g) - 4000
Dizainas - Svoris (g) - 4000
Dizainas - Svoris (g) - 4000
Dizainas - Svoris (g) - 4000
Dizainas - Valdymo tipas - Mygtukai
Dizainas - Įmontuotas ekranas - Taip
Dizainas > Gaminio spalva - Juoda
Dvipusis spausdinimas - Rankinis
EAN - 4549292165678
ean - 4549292165678
EANCode - 4549292165678
Eans - 4549292165678
EAN_kodas - 4549292165678
Eksploatacinės medžiagos - Didelės talpos kasetės - CL-546XL
Eksploatacinės medžiagos - Didelės talpos kasetės - PG-545XL
Eksploatacinės medžiagos - Rašalo tipas - CL-546
Eksploatacinės medžiagos - Rašalo tipas - PG-545
Eksploatavimo sąlygos - Darbinė santykinė drėgmė (H-H) - 10 - 80%
Eksploatavimo sąlygos - Darbinė temperatūra (T-T) - 15 - 30 °C
Ethernet - Ne
feature_group_en - Spausdintuvai
feature_group_et - Printerid
feature_group_lv - Printeri
feature_group_ru - Spausdintuvai
Formatas - 102 x 152 mm (10" x 15")
Formatas - 130 x 130 mm
Formatas - 130 x 180 mm
Formatas - A4
Formatas - A5
Formatas - B5
Funkcijos - Kopijavimo aparatas
Funkcijos - Skeneris
Funkcijos - Spausdintuvas
Funkcijos - Spausdinimo kasečių skaičius - 2
Funkcijos > Medijos tipas - Paprastas popierius, "Photo Paper Plus Glossy II" (PP-201), "Photo Paper Glossy Everyday Use" (GP-501), magnetinis fotopopierius (MG-101), pakartotinai klijuojamas fotopopierius (RP-101), "Canon Red Label Superior" (WOP111), "Canon Oce Office Colour Paper" (SAT213)
gamintojas - "Canon"
Gamintojas - "Canon"
Gamintojas - "Canon"
Gamintojo kodas - 4463C006AA
Gamintojo kodas - 4463C006AA
Gamintojo produkto pavadinimas - PIXMA TS3450
Gamintojo produktų grupė - Rašalinis spausdintuvas
gamintojo_kodas - 4463C006
Garantija -
Garantija - 12
Garantija - 12/24 mėn.
garantija - 24
GarantijaInformacija - 2 metai
garantijos_tipas - išorinis
gross_weight - 5.45
GRUPPE1 - Spausdintuvas / kopijavimo aparatas / faksas
GRUPPE2 - Rašalinis spausdintuvas "viskas viename
GTIN - 4549292165678
gylis - 19.5
Gylis - 327 mm
HSTNUMBER - 4463C006
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_70249_1.png
Išplėtimo parinktys -
Jungtis - USB 2.0 - Taip
Jungtys - 1 x USB
Kategorija - Biuro įranga :: Daugiafunkciniai (MFP) spausdintuvai
Kategorija - Daugiafunkciniai spausdintuvai
Kategorija - Root/Elektronika/PC periferiniai įrenginiai/Spausdintuvai, 3D spausdintuvai ir braižytuvai/Taškinis spausdintuvas
Kategorija_1 - Spausdinimas
Kategorija_2 - Lazeriniai spausdintuvai - daugiafunkciniai
Kategorijos kodas - AIO
Kitos funkcijos -
Kodas - 4463C006
Kopijavimas - Didžiausias kopijų skaičius - 20 egzempliorių
Kopijavimas - Kopijavimas - Spalvotas kopijavimas
Kopijavimas - Kopijavimo aparato dydžio keitimas - 25 - 400%
Kopijavimas - kopijavimo funkcija N-in-1 (N=) - 2
Kopijavimas - N-in-1 kopijavimo funkcija - Taip
Kopijavimo aparato specifikacijos - Kopijavimo greitis sFCOT: maždaug 27 sESAT: maždaug 3 fpm Daugkartinis kopijavimas 20 kopijų (maks.) Kopijavimo funkcijos Dokumentų kopijavimas, kopijavimas be kraštų Kopijavimas be kraštų 25400% Puslapio dydžio pritaikymas Dokumento dydis 216 × 297 mm
Kopijavimo aparato specifikacijos - Kopijavimo greitis - sESAT: 3 ipm
Kopijavimo aparato specifikacijos - Kopijavimo greitis - sESAT: 3 ipm
Kopijavimo aparato specifikacijos - Kopijavimo greitis - sFCOT: 27 s
Kopijavimo aparato specifikacijos - Kopijavimo greitis - sFCOT: 27 sek.
Kopijavimo aparato specifikacijos - Kopijavimo priartinimas - 25 – 400 %
Kopijavimo aparato specifikacijos - Kopijų skaičius - 20
Kopijavimo aparato specifikacijos - Kopijų skaičius - 20
Kopijavimo aparato specifikacijos - Kopijų skaičius - 20
Kopijavimo aparato techniniai duomenys - Kopijavimo aparato greitis - sESAT: 3 ipm
Kopijavimo aparato techniniai duomenys - Kopijavimo aparato greitis - sFCOT: 27 s
Kopijavimo aparato techniniai duomenys - Kopijų skaičius - 20
Kopijavimo aparato techninės specifikacijos - Kopijavimo greitis - sESAT: 3 vaizdai per minutę
Kopijavimo aparato techninės specifikacijos - Kopijavimo greitis - sFCOT: 27 s
Kopijavimo aparato techninės specifikacijos - Sumažinimas ir (arba) atnaujinimas - 25 – 400 %
Kopijavimo aparatų specifikacijos - padidinimas / sumažinimas - 25 – 400 %
Kopijavimo funkcija - Taip
LargeDescHTML - Vienkartinis rašalo keitimasKASETĖS TIKRAIŠKASETĖSNepraraskite ryšioCanon PRINT App, AirPrint (iOS) ir Mopria (Android)Naudokite mkoniPIXMA Cloud Link per Canon PRINT AppSpausdinkite su malonumuPopieriaus padavimas iš galinės daliesAiškus ekranas1,5 colių nespalvotas LCD ekranasEnergijos taupymasAutomatinė įjungimo ir išjungimo funkcijaRyškus ir aštrusTekstas dokumentuoseSpausdinimas ldz malmFotografijos be kraštų ldz 5 x 7 col.
Logistikos duomenys - Suderintos sistemos (HS) kodas - 84433100
LongDesc - PIXMA TS3450 yra kompaktiškas ir paprastas naudoti spausdintuvas, skeneris ir kopijavimo aparatas. Jį paprasta sukonfigūruoti, o belaidis ryšys užtikrinamas vienu mygtuko paspaudimu. Valdykite jį nuotoliniu būdu naudodami naujausias technologijas: galite kopijuoti, nuskaityti ar spausdinti iš išmaniojo telefono ir planšetinio kompiuterio naudodami "Canon PRINT" programėlę arba spausdinti be programėlės naudodami "AirPrint" ("iOS") ir "Mopria" ("Android"). Prieigos taško režimas leidžia prijungti įrenginį tiesiogiai prie spausdintuvo, nenaudojant interneto ryšio ar maršrutizatoriaus. Išlaikykite dokumentus ryškius ir vaizdus ryškius su FINE kasetėmis, o kūrybiškumą kurkite naudodamiesi programėle "Easy-PhotoPrint Editor" ir "Canon Creative Park". Šis "viskas viename" rašalinis spausdintuvas yra idealus pirmasis spausdintuvas, turintis svarbiausias funkcijas už prieinamą kainą.Kompaktiškas, modernus dizainas ir puiki vertė leidžia be vargo spausdinti, skenuoti ir kopijuotiSpausdinkite, kopijuokite ar nuskaitykite iš planšetinio kompiuterio ar išmaniojo telefono naudodami "Canon PRINT" programėlę, suderinamą su belaidžiu ryšiu ir turinčią švarią, paprastą sąsają, arba spausdinkite nenaudodami programėlės naudodami "AirPrint" (iOS) arba "Mopria" (Android)Pradėkite veikti per trumpesnį laiką nei bet kada anksčiau, nes "Wireless Connect" mygtukas leidžia susieti su išoriniais įrenginiais, o sąrankos procedūra yra paprastesnėStatymo atnaujinimai aiškiai rodomi 3.8 cm mono segmento LCD ekraneĮ universalų galinį dėklą galima įdėti priklijuojamo fotopopieriaus, magnetinio fotopopieriaus, kvadratinės laikmenos ir įvairių rūšių fotopopieriaus kūrybiniams projektamsPrie fotoaparato tiesiogiai prisijunkite naudodami "Wi-Fi PictBridge¹" technologijąSpausdinkite iki 5x7" dydžio nuotraukas be kraštų; 4x6" nuotrauka atspausdinama vos per 65 sekundes²
LongProductName - PIXMA TS3450 belaidis spalvotas daugiafunkcinis rašalinis nuotraukų spausdintuvas, juodas
LongSummaryDescription - "Canon PIXMA TS3450". Spausdinimo technologija: Spausdinimo technologija: rašalinė, spausdinimas: Maksimali raiška: spalvotas spausdinimas, Didžiausia raiška: Didžiausias raiškos koeficientas: 4800 x 1200 DPI. Kopijavimas: Spalvotas kopijavimas. Skenavimas: Spalvotas nuskaitymas, optinė nuskaitymo skiriamoji geba: 600 x 1200 DPI. Didžiausias ISO A serijos popieriaus dydis: A4. Belaidis internetas. Produkto spalva: juoda
Maitinimas - kintamosios srovės įvesties dažnis - 50 - 60 Hz
Maitinimas - kintamosios srovės įėjimo įtampa - 100 - 240 V
Maksimalus spausdinimo greitis (spalvotas) - 4 ipm
Maksimalus spausdinimo greitis (vienspalvis) - 7,7 ipm
MANUFACTURER - CANON
Matmenys - 43.5x32.7x14.5cm
matmenų aukštis - 390 mm
matmenų gylis - 485 mm
matmenų plotis - 190 mm
matmuo svoris - 6000 g
Medžiagos - didelės talpos kasetės - CL-546XL
Medžiagos - didelės talpos kasetės - PG-545XL
Medžiagos - tinkamas rašalas - CL-546
Medžiagos - tinkamas rašalas - PG-545
Medžiagos - tinkami dažai - CL-546
Medžiagos - tinkami dažai - PG-545
Medžiagos - XL rašalo kasetės - CL-546XL
Medžiagos - XL rašalo kasetės - PG-545XL
Modelio pavadinimas - TS3450
Modelis -  TS3450
name_et - "Canon" daugiafunkcinis spausdintuvas PIXMA TS3450, juodas
Našumas > Spausdinimo technologija - Rašalinė
Nuoroda - https://www.canon-europe.com/printers/pixma-ts3450-series/specifications/
Nuotraukų spausdinimas - Taip
Nuskaitymas - išvesties spalvų gylis - 16 bit
Nuskaitymas - optinio nuskaitymo skiriamoji geba - 600 x 1200 DPI
Nuskaitymas - įvesties pilkosios skalės gylis - 16 bit
Nuskaitymas - įvesties spalvų gylis - 16 bit
Nuskaitymas > Didžiausia nuskaitymo raiška - 600 x 1200 DPI
Originalios eksploatacinės medžiagos -
Pakuotės funkcijos > Paletės kiekis - 50 vnt.
Pakuotės funkcijos > WEE klasifikacija - CL109:6:2017-04-01
Pakuotės turinys - Į komplektą įeina kasetė (-ės) - Taip
Pakuotės ypatybės > Bendrasis aukštis (mm) - 390 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis gylis (mm) - 195 mm
Pakuotės ypatybės > Bendrasis plotis (mm) - 485 mm
Pakuotės ypatybės > EEĮ atliekų mokestis - Taip
Pakuotės ypatybės > Medinis - 2.00 g
Pakuotės ypatybės > Pakuotės kiekis - 1,00 vnt.
Pakuotės ypatybės > PET - 114.00 g
Pakuotės ypatybės > Plastikas (ne PET) - 150 g
Pakuotės ypatybės > Popierius ir kartonas - 950 g
Pakuotės ypatybės > Taros svoris (kg) - 1.1 kg
Pakuotės ypatybės > Tūrio (m3) - 0.03688425 m³
Pakuotės ypatybės > Įdėtas akumuliatorius - Ne
Palaikomas popierius - Didžiausia popieriaus įvestis - 60
Palaikomas popierius - Didžiausia popieriaus įvestis - 60
Palaikomas popierius - Popieriaus dydžiai - 10 × 15 cm
Palaikomas popierius - Popieriaus dydžiai - 10 × 15 cm
Palaikomas popierius - Popieriaus dydžiai - 13 × 13 cm
Palaikomas popierius - Popieriaus dydžiai - 13 × 13 cm
Palaikomas popierius - Popieriaus dydžiai - 13 × 18 cm
Palaikomas popierius - Popieriaus dydžiai - 13 × 18 cm
Palaikomas popierius - Popieriaus dydžiai - A4
Palaikomas popierius - Popieriaus dydžiai - A4
Palaikomas popierius - Popieriaus dydžiai - A5
Palaikomas popierius - Popieriaus dydžiai - A5
Palaikomas popierius - Popieriaus dydžiai - B5
Palaikomas popierius - Popieriaus dydžiai - B5
Palaikomas popierius - Popieriaus dydžiai - Laiškas
Palaikomas popierius - Popieriaus dydžiai - Laiško formatas
Palaikomas popierius - Popieriaus dydžiai - Teisinis
Palaikomas popierius - Popieriaus dydžiai - Teisinis formatas
Palaikomas popierius - popieriaus svoris - 64 – 105 g/m²
Palaikomas popierius - Popieriaus svoris - 64 – 105 g/m²
Palaikomas popierius - Popieriaus tipai - Dokumentų popierius
Palaikomas popierius - Popieriaus tipai - Dokumentų popierius
Palaikomas popierius - Popieriaus tipai - Fotografinis popierius
Palaikomas popierius - Popieriaus tipai - Fotopopierius
Palaikomi popieriaus tipai - Didžiausia popieriaus įvestis - 60
Palaikomi popieriaus tipai - Popieriaus dydžiai - 10 × 15 cm
Palaikomi popieriaus tipai - Popieriaus dydžiai - 13 × 13 cm
Palaikomi popieriaus tipai - Popieriaus dydžiai - 13 × 18 cm
Palaikomi popieriaus tipai - Popieriaus dydžiai - A4
Palaikomi popieriaus tipai - Popieriaus dydžiai - A5
Palaikomi popieriaus tipai - Popieriaus dydžiai - B5
Palaikomi popieriaus tipai - Popieriaus dydžiai - Laiškas
Palaikomi popieriaus tipai - Popieriaus dydžiai - Teisinis
Palaikomi popieriaus tipai - Popieriaus svoris - 64 – 105 g/m²
Palaikomi popieriaus tipai - Popieriaus tipai - Dokumentų popierius
Palaikomi popieriaus tipai - Popieriaus tipai - Photopaber
Palaikomos operacinės sistemos - "Android"
Palaikomos operacinės sistemos - "Chrome OS
Palaikomos operacinės sistemos - "iOS"
Palaikomos operacinės sistemos - "Mac OS
Palaikomos operacinės sistemos - "Windows 7
Palaikomos operacinės sistemos - "Windows 8.1
Palaikomos operacinės sistemos - "Windows 10
Paraiška - Pagrindinis
Parama popieriui - Popieriaus tipai - Fotopopierius
Parama popieriui - Popieriaus tipai - Klijuotas popierius
Pardavėjo interneto svetainė - www.canon-europe.com/printers/pixma-ts3450-series/specifications/
Pavadinimas - "Canon" spalvotas rašalinis daugiafunkcinis spausdintuvas A4 "Wi-Fi" juodas
Pavadinimas - "Canon PIXMA TS3450", daugiafunkcinis spausdintuvas (juodas, USB, WLAN, kopijavimas, skenavimas)
Pavadinimas - "Canon PIXMA TS3450" A4 formato rašalinis spausdintuvas 4800 x 1200 DPI "Wi-Fi
Pavadinimas - "Canon PIXMA TS3450" juodas
Pavadinimas - "Canon Pixma TS3450" juodas daugiafunkcinis spausdintuvas
pavadinimas - Canon TS3450 4463C006
pavadinimas_pl - "Canon" daugiafunkcinis įrenginys PIXMA TS3450, juodas
pavadinimas_ru - "Canon PIXMA TS3450" spausdintuvas "viskas viename", juodas
PictBridge - Ne
Pilnas aprašymas Linija - Terminis rašalinis spausdintuvas|TS3450|USB 2.0|WiFi|Windows 10|Windows 8|Windows 7|MacOS|Popieriaus dydis A4/210 C- 297|Ryškumas 4800x1200 dpi|Spausdinimo greitis PPM 7|Kopijavimas|Skenuoti|Spalvotas spausdinimas|Įrenginio spalva juoda|Matmenys 43,5x32,7x14,5 cm
plotis - 48.5
Plotis - 435 mm
Popieriaus formatas ir dydis (mm) - A4/210 C- 297
Popieriaus išvesties dėklas -
Popieriaus palaikymas - Didžiausia popieriaus įvestis - 60
Popieriaus palaikymas - Popieriaus dydžiai - 10 × 15 cm
Popieriaus palaikymas - Popieriaus dydžiai - 13 × 13 cm
Popieriaus palaikymas - Popieriaus dydžiai - 13 × 18 cm
Popieriaus palaikymas - Popieriaus dydžiai - A4
Popieriaus palaikymas - Popieriaus dydžiai - A5
Popieriaus palaikymas - Popieriaus dydžiai - B5
Popieriaus palaikymas - Popieriaus dydžiai - Laiškas
Popieriaus palaikymas - Popieriaus dydžiai - Teisinis
Popieriaus palaikymas - Popieriaus svoris - 64 – 105 g/m²
Popieriaus svoris (maks.) - 105 g/m²
Popieriaus svoris (min) - 64 g/m²
Popieriaus tvarkymas - Didžiausias ISO A serijos popieriaus dydis - A4
Popieriaus tvarkymas - ISO A serijos formatai (A0...A9) - A4, A5 FORMATAS
Popieriaus tvarkymas - Nuotraukų popieriaus dydžiai - 10x15 cm
Popieriaus tvarkymas - Popieriaus dėklo laikmenos tipai - Blizgus popierius, didelės skiriamosios gebos popierius
Popieriaus tvarkymas - spausdinimo laikmenų dydžiai be ribų - 8,9x8,9, 10x15
Popieriaus tvarkymas > Didžiausias spausdinimo dydis - A4
Popieriaus įvesties dėklas - Galinis dėklas: ne daugiau kaip 60 lapų (paprasto popieriaus)
Pratęsta garantija -
Prekės ženklas - "Canon"
prekės ženklas - "Canon"
Prekės ženklo dalies kodas - 4463C006
Pridedami priedai -
Priedai - XL rašalo kasetės - CL-546XL
Priedai - XL rašalo kasetės - PG-545XL
Prietaisai - Suderinami rašalo tipai - CL-546
Prietaisai - Suderinami rašalo tipai - PG-545
Prievadai ir sąsajos - USB jungtis - B tipo USB
Prievadai ir sąsajos - USB prievadas - Taip
Prievadai ir sąsajos > Sąsaja - USB-B, "Wi-Fi
Pristatymo dėžės kiekis - 1
Produkto pavadinimas - TS3450
Programinė įranga - suderinamos operacinės sistemos - "Apple iOS
Programinė įranga - suderinamos operacinės sistemos - "Chrome OS
Programinė įranga - suderinamos operacinės sistemos - "Mac OS 10.12" arba naujesnė versija
Programinė įranga - suderinamos operacinės sistemos - "Windows 7
Programinė įranga - suderinamos operacinės sistemos - "Windows 8
Programinė įranga - suderinamos operacinės sistemos - "Windows 10
Programinė įranga - tinkamos operacinės sistemos - "Apple iOS
Programinė įranga - tinkamos operacinės sistemos - "Apple iOS
Programinė įranga - tinkamos operacinės sistemos - "Apple iOS
Programinė įranga - tinkamos operacinės sistemos - "Chrome OS
Programinė įranga - tinkamos operacinės sistemos - "Chrome OS
Programinė įranga - tinkamos operacinės sistemos - "Chrome OS
Programinė įranga - tinkamos operacinės sistemos - "Mac OS 10.12" arba naujesnė versija
Programinė įranga - tinkamos operacinės sistemos - "Mac OS 10.12" arba naujesnė versija
Programinė įranga - tinkamos operacinės sistemos - "Mac OS 10.12" arba vėlesnė versija
Programinė įranga - tinkamos operacinės sistemos - "Windows 7
Programinė įranga - tinkamos operacinės sistemos - "Windows 7
Programinė įranga - tinkamos operacinės sistemos - "Windows 7
Programinė įranga - tinkamos operacinės sistemos - "Windows 8
Programinė įranga - tinkamos operacinės sistemos - "Windows 8
Programinė įranga - tinkamos operacinės sistemos - "Windows 8
Programinė įranga - tinkamos operacinės sistemos - "Windows 10
Programinė įranga - tinkamos operacinės sistemos - "Windows 10
Programinė įranga - tinkamos operacinės sistemos - "Windows 10
Ryšiai - belaidis ryšys - "Wi-Fi"
Ryšiai - belaidis ryšys - "WiFi"
Ryšiai - belaidis ryšys - Jā
Ryšiai - belaidis ryšys - Taip
Ryšiai - Belaidis tinklas - "WiFi"
Ryšiai - Belaidis tinklas - Jah
Ryšiai - Programėlių palaikymas - "Apple AirPrint
Ryšiai - Programėlių palaikymas - "Canon PRINT Inkjet/SELPHY" rašalinis spausdintuvas
Ryšiai - Programėlių palaikymas - "Easy-PhotoPrint" redaktorius
Ryšiai - Programėlių palaikymas - "Mopria"
Ryšiai - Programėlių palaikymas - Nuoroda į debesį
Ryšiai - USB 2.0 - Jah
Ryšiai - USB 2.0 - Jā
Ryšiai - USB 2.0 - Taip
Ryšio palaikymas - Paraiškų palaikymas - "Apple AirPrint
Ryšio palaikymas - Paraiškų palaikymas - "Canon PRINT Inkjet/SELPHY" rašalinis spausdintuvas
Ryšio palaikymas - Paraiškų palaikymas - "Easy-PhotoPrint" redaktorius
Ryšio palaikymas - Paraiškų palaikymas - "Mopria"
Ryšio palaikymas - Paraiškų palaikymas - Nuoroda į debesį
Ryšio palaikymas - Programų palaikymas - "Apple AirPrint
Ryšio palaikymas - Programų palaikymas - "Canon PRINT Inkjet/SELPHY" rašalinis spausdintuvas
Ryšio palaikymas - Programų palaikymas - "Easy-PhotoPrint" redaktorius
Ryšio palaikymas - Programų palaikymas - "Mopria"
Ryšio palaikymas - Programų palaikymas - Nuoroda į debesį
Ryšys - Belaidis tinklas - "WiFi"
Ryšys - Belaidis tinklas - Taip
Ryšys - Parama programoms - "Apple AirPrint
Ryšys - Parama programoms - "Canon PRINT Inkjet/SELPHY" rašalinis spausdintuvas
Ryšys - Parama programoms - "Easy-PhotoPrint" redaktorius
Ryšys - Parama programoms - "Mopria"
Ryšys - Parama programoms - Nuoroda į debesį
Savybės > Produkto tipas - Rašalinis daugiafunkcinis spausdintuvas
ShortSummaryDescription - "Canon PIXMA TS3450", rašalinis, spalvotas spausdinimas, 4800 x 1200 DPI, spalvotas kopijavimas, A4, juodas
Sistemos reikalavimai - Hi-Speed USB sąsaja (B prievadas) Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n Wi-Fi ryšio apsauga: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP Belaidžio LAN dažnių juosta: 2,4 GHz dažnių diapazonas
Sistemos reikalavimai - Palaikomos "Windows" operacinės sistemos - Taip
Siuntimo dėžės aukštis Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 39.5 cm
Siuntimo dėžės gylis Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 48.5 cm
Siuntimo dėžės plotis Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 19.5 cm
Siuntimo dėžės svoris Siuntimo/pakavimo dėžės matmenys - 5.35 kg
Skaitytuvo specifikacijos - Skaitytuvo optinė skiriamoji geba - 600 × 1200 dpi
Skaitytuvo specifikacijos - Skaitytuvo spalvų gylis - Salės skalė: 16 bitų/8 bitų
Skaitytuvo specifikacijos - Skaitytuvo spalvų gylis - Spalva: RGB 16 bitų/8 bitų
Skaitytuvo specifikacijos - Skaitytuvo technologija - CIS
Skaitytuvo specifikacijos - Skaitytuvo technologija - CIS
Skaitytuvo specifikacijos - Skaitytuvo technologija - CIS
Skaitytuvo techniniai duomenys - Skaitytuvo spalvų gylis - Pilka skalė: 16 bitų/8 bitų
Skaitytuvo techniniai duomenys - Skaitytuvo spalvų gylis - Spalva: RGB 16 bitų/8 bitų
Skenavimas - Skenavimas - Spalvotas nuskaitymas
Skenavimo funkcija - Taip
Skenerio specifikacijos - Skenerio tipas CIS plokščias skeneris nuotraukoms ir dokumentams Skenerio skiriamoji geba (optinė) 600 × 1200 dpi8 Spalvų gylis skenuojant (įvestis / išvestis) Spalvos: RGB, kiekviena 16 bitų / 8 bitai Pilkos spalvos skalė: 16 bitų / 8 bitų Didžiausias dokumento dydis 216 × 297 mm
Skenerio specifikacijos - Didžiausias dokumento dydis - 216 × 297 mm
Skenerio specifikacijos - Didžiausias dokumento dydis - 216 × 297 mm
Skenerio specifikacijos - Didžiausias dokumento dydis - 216 × 297 mm
Skenerio specifikacijos - nuskaitymo gylis - Krāsa: RGB 16 bitų/8 bitų
Skenerio specifikacijos - nuskaitymo gylis - Pilka skalė: 16 bitų/8 bitų
Skenerio specifikacijos - nuskaitymo gylis - Pilkumo skalė: 16 bitų/8 bitų
Skenerio specifikacijos - nuskaitymo gylis - Spalva: RGB 16 bitų/8 bitų
Skenerio specifikacijos - Skenerio skiriamoji geba (optinė) - 600 × 1200 dpi
Skenerio specifikacijos - Skenerio skiriamoji geba (optinė) - 600 × 1200 dpi
Skenerio techniniai duomenys - Maksimalus dokumento dydis - 216 × 297 mm
Skenerio techniniai duomenys - Optinio skenerio skiriamoji geba - 600 × 1200 dpi
Skenerio techniniai duomenys - Skenerio technologija - CIS
Skiriamoji geba iki - 4800x1200 dpi
Spalva - Juoda
Spalva - Juoda
Spalvotas spausdinimas - Taip
Spalvotas spausdinimas - Taip
Spausdinimas - didžiausia raiška - 4800 x 1200 DPI
Spausdinimas - dvipusio spausdinimo režimas - Rankinis
Spausdinimas - dvipusis spausdinimas - Taip
Spausdinimas - Ekonomiškas spausdinimas - Taip
Spausdinimas - Spausdinimas - Spalvotas spausdinimas
Spausdinimas - Spausdinimo greitis (ISO/IEC 24734), spalva - 4 ipm
Spausdinimas - Spausdinimo greitis (ISO/IEC 24734) mono - 7,7 ipm
Spausdinimas - Spausdinimo technologija - Rašalinė
Spausdinimo greitis PPM - 7
Spausdinimo raiška - 4800 x 1200 dpi
Spausdinimo reikmenų našumas - Kasetės talpa (paprastas popierius) A4 spalvotų dokumentų spausdinimas Juodas: 180 puslapių Juodas XL: Spalvotas: 180 puslapių Spalvotas XL: 10 × 15 cm7 Juoda: 1445* nuotraukų Juoda: 1445* nuotraukų Juoda XL: Spalvota: 55 nuotraukos Spalvota XL: 90 nuotraukų
Spausdinimo technologija > Didžiausia skiriamoji geba - 4800 x 1200 DPI
Spausdinimo tipas - Rašalinė
Spausdintuvo kalba - "Canon BJL
Spausdintuvo kalba - "Canon UFR
Spausdintuvo procesorius -
Spausdintuvo specifikacijos - Dvipusis spausdinimas - Rankinis
Spausdintuvo specifikacijos - Dvipusis spausdinimas - Rankinis
Spausdintuvo specifikacijos - Dvipusis spausdinimas - Rankinis
Spausdintuvo specifikacijos - Spausdinimo galvutė - FINE
Spausdintuvo specifikacijos - Spausdinimo galvutė - FINE
Spausdintuvo specifikacijos - Spausdinimo greitis - Juodai balta: 7,7 vaizdų per minutę
Spausdintuvo specifikacijos - Spausdinimo greitis - Nespalvotai: 7,7 ipm
Spausdintuvo specifikacijos - Spausdinimo greitis - Spalva: 4 ipm
Spausdintuvo specifikacijos - Spausdinimo greitis - Spalva: 4 vaizdai per minutę
Spausdintuvo specifikacijos - Spausdinimo greitis - Spalva: 4 vaizdai per minutę
Spausdintuvo specifikacijos - Spausdinimo greitis - Vienspalvis: 7,7 colio/min.
Spausdintuvo specifikacijos - Spausdinimo raiška - 4800 × 1200 dpi
Spausdintuvo specifikacijos - Spausdinimo raiška - 4800 × 1200 dpi
Spausdintuvo specifikacijos - Spausdinimo raiška - 4800 × 1200 dpi
Spausdintuvo specifikacijos - Spausdinimo technologija - 2 FINE kasetės (juoda ir spalvota)
Spausdintuvo specifikacijos - Spausdinimo technologija - 2 FINE kasetės (juoda ir spalvota)
Spausdintuvo specifikacijos - Spausdinimo technologija - 2 FINE kasetės (juoda ir spalvota)
Spausdintuvo techniniai duomenys - Dvipusis spausdinimas - Rankinis
Spausdintuvo techniniai duomenys - Spausdinimo galvutė - FINE
Spausdintuvo techniniai duomenys - Spausdinimo greitis - Juodai balta: 7,7 ipm
Spausdintuvo techniniai duomenys - Spausdinimo greitis - Spalva: 4 vaizdai per minutę
Spausdintuvo techniniai duomenys - Spausdinimo technologija - 2 FINE kasetės (juoda ir spalvota)
Spausdintuvo techniniai duomenys - Spausdintuvo skiriamoji geba - 4800 × 1200 dpi
Spausdintuvo techninės specifikacijos - Spausdinimo galvutė - FINE
Spausdintuvų technologija - Terminis rašalinis spausdintuvas
Starling - Y
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 72
Svoris - 4 kg
Svoris - 5,40
Svoris ir matmenys - Aukštis - 145 mm
Svoris ir matmenys - Gylis - 327 mm
Svoris ir matmenys - Plotis - 435 mm
Svoris ir matmenys - Svoris - 4 kg
Techniniai kopijavimo aparato duomenys - Priartinimas / atitolinimas - 25 – 400 %
Techninė informacija > Funkcijos - "Wi-Fi", spausdinimas, kopijavimas, nuskaitymas, debesis
Techninė informacija > Garantija - 12 mėnesių
Techninė informacija > Grynasis svoris - 4 kg
Tinklai > "Wi-Fi - Taip
Tinklas - "Wi-Fi - Taip
Tinklas - "Wi-Fi" standartai - 802.11a, 802.11b, 802.11g, "Wi-Fi 4" (802.11n)
Tinklas - Mobiliosios spausdinimo technologijos - "Apple AirPrint", "Mopria Print Service
Tinklas - Saugumo algoritmai - WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK
Tinklo tinklas > Ethernet LAN - Ne
Trumpas aprašymas - rašalas | spalva | A4 | spausdinimas | kopijavimas | skenavimas | USB | WiFi
Tvarumas - Tvarumo laikymasis - Taip
URL - https://www.canon.co.uk/
USB 2.0 sąsaja - Taip
vardas_lv - "Canon" daugiafunkcinis įrenginys PIXMA TS3450, juodas
Veikimas > Dvipusio ryšio funkcijos - Taip
Veikimas > Faksogramų siuntimas - Ne
Veikimas > Kopijavimas - Taip
Veikimas > Skenavimas - Spalva
Veikimas > Spausdinimas - Spalva
Veikimas > Spausdinimo kasečių skaičius - 2
vendpn - 4463C006
Vieneto bendrasis svoris - 5.35 kg
Vieneto blogas tūris - 0,0373571 kubinio metro
Vieneto dėžės aukštis - 0.395
Vieneto dėžės ilgis - 0.485
Vieneto dėžės plotis - 0.195
Vieneto grynasis svoris - 4 kg
Įvesties ir išvesties pajėgumas - Bendrasis įvesties pajėgumas - 60 lapų
Įvesties ir išvesties talpa - Bendras įvesties padėklų skaičius - 1
Įvesties pajėgumas > Standartinis įvesties pajėgumas - 60 lapų
Žiniasklaidos rūšis - Fotopopierius
Žiniasklaidos rūšis - Magnetinis popierius
Žiniasklaidos rūšis - Popierius
MacOS OS compatibility - Yes
WiFi Interface - Yes
Windows 7 OS compatibility - Yes
Windows 8 OS compatibility - Yes
Windows 10 OS compatibility - Yes
Description - Canon PIXMA TS3450 Wireless Colour All-in-One Inkjet Photo Printer Compact and easy-to-use printer, scanner and copier. It’s simple to set up, with wireless connection at the touch of a button. Control it remotely with the latest technology: you can copy, scan or print from smartphone and tablet using the Canon PRINT app, or print app-free with AirPrint (iOS) and Mopria (Android). Access Point Mode allows you to connect your device directly to the printer without the need for an internet connection or router. Keep your documents crisp and images bright with FINE cartridges, and get creative with the Easy-PhotoPrint Editor app and Canon Creative Park. This all-in-one inkjet printer is an ideal first printer, with essential features at an affordable price.
Description - Urządzenie wielofunkcyjne Canon TS3450 4463C006 Drukuj, kopiuj i skanuj: to takie proste! Pokochasz prostotę serii Canon PIXMA TS3450. To kompaktowy, przystępny cenowo i łatwy w użyciu produkt o uniwersalnym zakresie zastosowania. Urządzenie jest zgodne ze smartfonami i ma czytelny, monochromatyczny wyświetlacz LCD o przekątnej 1,5 cala. Umożliwia drukowanie wyraźnego tekstu i ostrych zdjęć. Jej konfiguracja i eksploatacja jest bardzo prosta. Obsługa smartfonów dodatkowo zwiększa uniwersalność rozwiązania. Inteligentna prostota Dzięki kompaktowej, nowoczesnej konstrukcji i doskonałym parametrom pracy pozwala bez wysiłku drukować, skanować i kopiować. To takie proste! Zgodność z Twoim sprzętem Możesz drukować, kopiować i skanować z tabletu lub smartfonu, korzystając z łączności bezprzewodowej i prostego interfejsu. Bardzo prosta konfiguracja Dzięki włączanej jednym przyciskiem bezprzewodowej łączności oraz łatwiejszej procedurze konfiguracji rozpoczniesz pracę jeszcze szybciej. Zobaczyć znaczy uwierzyć Aktualizacje stanu są wyświetlane na czytelnym, monochromatycznym wyświetlaczu LCD o przekątnej 1,5 cala. Wydruki bez obramowania Możesz drukować zdjęcia bez obramowania w formacie do 13 × 18 cm. Wydruk zdjęcia w formacie 10 × 15 cm trwa zaledwie 65 sekund1. Technologia Wi-Fi PictBridge umożliwia bezpośrednie łączenie się z aparatem. NUMERY MODELI PIXMA TS3450 (czarna), PIXMA TS3451 (biała), PIXMA TS3452 (czarno-biała) FUNKCJE Wi-Fi, drukowanie, kopiowanie, skanowanie, obsługa chmury
Desc - Krāsu tips: Krāsains, 1 mēneša noslodze: Nav informācijas, Drukāšanas tehnoloģija: Tintes, Izšķirtspēja: 4800 x 1200 dpi, Ātrums (melnbalts): 7.7 lpp/min., Ātrums (krāsains): 4 lpp/min., Operatīvā atmiņa: Nav zināms, Max papīra formāts: A4, Duplex režīms: Nav, Pieslēguma tips: USB 2.0, Wifi: Ir, Faksa funkcionalitāte: Nav, Atmiņa faksam: Nav, Kopēšanas funkcionalitāte: Ir, Kopēšanas ātrums (melnbalts): 20 kopijas min., Kopēšanas ātrums (krāsains): 20 kopijas/min, Skenēšanas funkcionalitāte: Ir, Skenēšanas izšķirtspēja: 600 x 1200 dpi, Garantija: 2 gadi
ARTIKEL1 - PIXMA TS3450 EUR BLACK
ARTIKEL2 -
height - 39
Height - 145 mm
Wireless communication - WiFi
Vispārīgi - Funkcijas - WiFi
Vispārīgi - Funkcijas - Kopēšana
Vispārīgi - Funkcijas - Foto druka
Vispārīgi - Funkcijas - Skenēšana
Vispārīgi - Funkcijas - Drukāšana
Vispārīgi - Funkcijas - Bezapmales drukāšana
General - Audible noise - 48 dB
Üldine - Toide - 100 – 240 V AC, 50/60 Hz
Vispārīgi - Barošanas avots - 100 – 240 V AC, 50/60 Hz
General - Power source - 100 – 240 V AC, 50/60 Hz
Общее - Питание - 100 – 240 В AC, 50/60 Гц
Üldine - Tüüp - Kõik-ühes printer
Vispārīgi - Tips - Viss vienā printeris
General - Type - Inkjet printer
Üldine - Tüüp - Tindiprinter
Vispārīgi - Tips - Tintes printeris
General - Type - All in one printer
Üldine - Müratase - 48 dB
Общее - Уровень шума - 48 dB
Vispārīgi - Trokšņa līmenis - 48 dB
Общее - Тип холодильника - Принтер все-в-одном
Общее - Тип холодильника - Струйный принтер
Gross weight - 5.1 kg
Üldine - Ekraan - 1,5"
Vispārīgi - Display - 1,5"
General - Display - 1.5"
Общее - Display - 1.5"
General - Display - LCD
Üldine - Ekraan - LCD
Общее - Display - LCD
Vispārīgi - Display - LCD
General - Functions - WiFi
Üldine - Funktsioonid - WiFi
Общее - Функции - WiFi
Üldine - Funktsioonid - Fotoprint
General - Functions - Copying
Общее - Функции - Копирование
Üldine - Funktsioonid - Kopeerimine
General - Functions - Photo printing
Общее - Функции - Фото-печать
Üldine - Funktsioonid - Skännimine
General - Functions - Scanning
Общее - Функции - Сканирование
General - Functions - Printing
Üldine - Funktsioonid - Printimine
General - Functions - Borderless printing
Общее - Функции - Печать без границ
Üldine - Funktsioonid - Ääristeta printimine
Общее - Функции - Печать
barcode - 4549292165678
category_en - Printers & accessories
category_et - Printerid ja tarvikud
category_lv - Printeri un piederumi
category_ru - Принтеры и принадлежности
description_en - Print, copy, scan: it’s so easy!
You’ll love the simplicity of the Canon PIXMA TS3450 Series. Compact, affordable and easy to use, it’s the perfect all-rounder. It offers smartphone compatibility, a clear 1.5" mono LCD and crisp, sharp printing for text and photos. Smart simplicity
With a compact, modern design and excellent value, you can print, scan and copy effortlessly. It’s so easy! Compatible with your tech
You can print, copy and scan from your tablet or smartphone, with wireless compatibility and clean, simple interface Super-simple setup
You’ll be up and running in less time than ever with one-touch wireless connectivity and an easier setup procedure Seeing is believing
Status updates are shown in plain sight on the crystal-clear 1.5" mono segment LCD screen Live without borders
You can print borderless photos up to 5 × 7" in size; a 4 × 6" photo prints in just 65 seconds. Connect directly to your camera with Wi-Fi PictBridge technology.
description_et - Printige, kopeerige, skannige
Teile hakkab Canon PIXMA TS3450 seeria lihtsus kindlasti meeldima. Kompaktne, taskukohane ja kerge kasutada – ideaalne kõik-ühes printer. See pakub nutitelefoniga ühilduvust, selget 1,5-tollist mustvalget LCD-ekraani ning teravat ja selget printimist nii dokumentide kui ka fotode jaoks. Nutikas ühilduvus
Kompaktne ja modernne disain ning suurepärased kasutusvõimalused – saate printida, kopeerida ja skannida ka enda tahvelarvutist või nutitelefonist, kasutades juhtmevaba ühenduvust ning lihtsat kasutajaliidest. Lihtne seadistamine
Tänu ühe nupuvajutusega aktiveeritavale juhtmevabale ühenduvusele, intuitiivsele 1,5-tollisele mustvalgele LCD-ekraanile ja veelgi lihtsamale seadistamisele on alustamine kergem kui kunagi varem. Ääristeta fotode printimine
Saate printida kuni 5 × 7 tolliseid ääriseta fotosid ja 4 × 6 tolliseid väljatrükke kõigest 65 sekundiga. Ühendage otse oma kaameraga, kasutades Wi-Fi PictBridge’i tehnoloogiat.
description_lv -
description_ru -
description_short_en - Multifunctional all-in-one printer Print, scan and copy via smart device Ideal for home users Handy 1.5" LCD screen Canon Print, AirPrint and Mopria support
description_short_et - Kompaktne kõik-ühes tindiprinter Prindi, skanni ja kopeeri nutiseadmega Ideaalne kodukasutajale Mugav 1,5-tolline LCD-ekraan Canon Print, AirPrint ja Mopria tugi
description_short_lv -
description_short_ru - Компактный струйный принтер "все в одном" Распечатывыайте, сканируйте и копируйте при помощи смарт-устройства Идеально подходит для домашнего пользователя Удобный 1,5-дюймовый ЖК-экран Поддержка Canon Print, AirPrint и Mopria
Design - Height (mm) - 145
Disain - Kõrgus (mm) - 145
Дизайн - Высота (мм) - 145
Dizains - Augstums (mm) - 145
Design - Display - LCD
Design - Depth (mm) - 327
Disain - Sügavus (mm) - 327
Дизайн - Глубина (мм) - 327
Dizains - Dziļums (mm) - 327
Design - Width (mm) - 435
Disain - Laius (mm) - 435
Дизайн - Ширина (мм) - 435
Dizains - Platums (mm) - 435
Design - Product colour - Black
Design - Market positioning - Business
Design - Color - Black
Дизайн - Цвет - Черный
Dizains - Krāsa - Melna / sudrabota
Disain - Värvus - Must
Design - Colour display - Yes
Design - Weight (g) - 4000
Disain - Kaal (g) - 4000
Дизайн - Вес (г) - 4000
Dizains - Svars (g) - 4000
Design - Control type - Buttons
Design - Built-in display - Yes
Design > Colour of product - Black
Duplex printing - Manual
EAN - 4549292165678
ean - 4549292165678
EANCode - 4549292165678
Eans - 4549292165678
EAN_code - 4549292165678
Kulumaterjalid - Suure mahutavusega kassetid - CL-546XL
Kulumaterjalid - Suure mahutavusega kassetid - PG-545XL
Kulumaterjalid - Tindi tüüp - CL-546
Kulumaterjalid - Tindi tüüp - PG-545
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 10 - 80%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 15 - 30 °C
Ethernet - No
feature_group_en - Printers
feature_group_et - Printerid
feature_group_lv - Printeri
feature_group_ru - Принтеры
Format - 102 x 152 mm (10" x 15")
Format - 130 x 130 mm
Format - 130 x 180 mm
Format - A4
Format - A5
Format - B5
Functions - Copier
Functions - Scanner
Functions - Printer
Features - Number of print cartridges - 2
Features > Media type - Plain Paper, Photo Paper Plus Glossy II (PP-201), Photo Paper Glossy "Everyday Use" (GP-501), Magnetic Photo Paper (MG-101), Restickable Photo Paper (RP-101), Canon Red Label Superior (WOP111), Canon Oce Office Colour Paper (SAT213)
producer - Canon
Producer - Canon
Manufacturer - Canon
ProducerCode - 4463C006AA
Manufacturer_code - 4463C006AA
Producer product name - PIXMA TS3450
Producer product family - Inkjet Printer
manufacturer_code - 4463C006
Warranty -
Warranty - 12
Warranty - 12/24 months
guarantee - 24
WarrantyInfo - 2 years
guarantee_type - external
gross_weight - 5.45
GRUPPE1 - Printer/Copier/Fax
GRUPPE2 - Inkjet All In One
GTIN - 4549292165678
depth - 19.5
Depth - 327 mm
HSTNUMMER - 4463C006
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_70249_1.png
Extension options -
Соединение - USB 2.0 - Да
Connectors - 1 x USB
Category - Biroja tehnika :: Multifunkcionālie (Daudzfunkciju) printeri
Category - Multifunction Printers
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Printers, 3D printers and plotters/Inkjet printer
Category_1 - Printing
Category_2 - Laser Printers - Multifunctional
Category Code - AIO
Other features -
Code - 4463C006
Copying - Maximum number of copies - 20 copies
Copying - Copying - Colour copying
Copying - Copier resize - 25 - 400%
Copying - N-in-1 copy function (N=) - 2
Copying - N-in-1 copy function - Yes
Copier specifications - Szybkość kopiowania sFCOT: około 27 s sESAT: około 3 obr./min Kopiowanie wielokrotne 20 kopii (maks.) Funkcje kopiowania Kopiowanie dokumentów, kopiowanie bez obramowania Kopiowanie ze zmianą rozmiaru 25400% Dopasowanie do strony Rozmiar dokumentu 216 × 297 mm
Copier specifications - Copy speed - sESAT: 3 ipm
Kopētāja specifikācijas - Kopēšanas ātrums - sESAT: 3 ipm
Copier specifications - Copy speed - sFCOT: 27 s
Kopētāja specifikācijas - Kopēšanas ātrums - sFCOT: 27 sek.
Copier specifications - Copy zoom - 25 – 400 %
Copier specifications - Number of copies - 20
Koopiamasina tehnilised andmed - Koopiate arv - 20
Kopētāja specifikācijas - Kopiju skaits - 20
Технические данные копира - Скорость копира - sESAT: 3 ipm
Технические данные копира - Скорость копира - sFCOT: 27 s
Технические данные копира - Кол-во копий - 20
Koopiamasina tehnilised andmed - Kopeerimiskiirus - sESAT: 3 kujutist/min
Koopiamasina tehnilised andmed - Kopeerimiskiirus - sFCOT: 27 s
Koopiamasina tehnilised andmed - Vähendus/suurendus - 25 – 400 %
Kopētāja specifikācijas - Palielinājums/samazinājums - 25 – 400 %
Copy function - Yes
LargeDescHTML -  Vienkrša tintes nomaiaFINE kasetnesNezaudjiet savienojumuCanon PRINT lietojumprogramma, AirPrint (iOS) un Mopria (Android)Izmantojiet mkoniPIXMA Cloud Link, izmantojot Canon PRINT lietojumprogrammuIeldjiet ar prliecbuPapra padeve no aizmuguresSkaidrs ekrns1,5 collu melnbaltais LCD ekrnsEnerijas taupšanaAutomtiska ieslgšanas un izslgšanas funkcijaSkaidrs un assAss teksts dokumentosDruka ldz malmFotoattli bez apmalm ldz 5 x 7 collm
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84433100
LongDesc - The PIXMA TS3450 is a compact and easy-to-use printer, scanner and copier. It’s simple to set up, with wireless connection at the touch of a button. Control it remotely with the latest technology: you can copy, scan or print from smartphone and tablet using the Canon PRINT app, or print app-free with AirPrint (iOS) and Mopria (Android). Access Point Mode allows you to connect your device directly to the printer without the need for an internet connection or router. Keep your documents crisp and images bright with FINE cartridges, and get creative with the Easy-PhotoPrint Editor app and Canon Creative Park. This all-in-one inkjet printer is an ideal first printer, with essential features at an affordable price.With a compact, modern design and excellent value, you can print, scan and copy effortlesslyPrint, copy or scan from your tablet or smartphone using the Canon PRINT app, with wireless compatibility and a clean, simple interface, or print without needing an app using AirPrint (iOS) or Mopria (Android)Get up and running in less time than ever with a Wireless Connect button to link to external devices, and an easier setup procedureStatus updates are clearly shown on the 3.8 cm mono segment LCD screenVersatile rear tray can be loaded with restickable photo paper, magnetic photo paper, square media and various kinds of photo paper for creative projectsConnect directly to your camera with Wi-Fi PictBridge¹ technologyPrint borderless photos up to 5x7” in size; a 4x6” photo prints in just 65 seconds²
LongProductName - PIXMA TS3450 Wireless Colour All-in-One Inkjet Photo Printer, Black
LongSummaryDescription - Canon PIXMA TS3450. Print technology: Inkjet, Printing: Colour printing, Maximum resolution: 4800 x 1200 DPI. Copying: Colour copying. Scanning: Colour scanning, Optical scanning resolution: 600 x 1200 DPI. Maximum ISO A-series paper size: A4. Wi-Fi. Product colour: Black
Power - AC input frequency - 50 - 60 Hz
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Max. printing speed (color) - 4 ipm
Max. printing speed (mono) - 7.7 ipm
HERSTELLER - CANON
Dimensions - 43.5x32.7x14.5cm
dimension height - 390 mm
dimension depth - 485 mm
dimension width - 190 mm
dimension weight - 6000 g
Материалы - Картриджи большой емкости - CL-546XL
Материалы - Картриджи большой емкости - PG-545XL
Материалы - Подходящие чернила - CL-546
Материалы - Подходящие чернила - PG-545
Materiāli - Piemērotas tintes - CL-546
Materiāli - Piemērotas tintes - PG-545
Materiāli - XL tintes kasetnes - CL-546XL
Materiāli - XL tintes kasetnes - PG-545XL
Model name - TS3450
Model -  TS3450
name_et - Canon kõik-ühes printer PIXMA TS3450, must
Performance > Print technology - Inkjet
Link - https://www.canon-europe.com/printers/pixma-ts3450-series/specifications/
Photo printing - Yes
Scanning - Output colour depth - 16 bit
Scanning - Optical scanning resolution - 600 x 1200 DPI
Scanning - Input greyscale depth - 16 bit
Scanning - Input colour depth - 16 bit
Scanning > Maximum scan resolution - 600 x 1200 DPI
Original consumables -
Package features > Palette Qty - 50 pc(s)
Package features > WEE classification - CL109:6:2017-04-01
Packaging content - Cartridge(s) included - Yes
Package features > Gross height (mm) - 390 mm
Package features > Gross depth (mm) - 195 mm
Package features > Gross width (mm) - 485 mm
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Wooden - 2.00 g
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > PET - 114.00 g
Package features > Plastic (No PET) - 150 g
Package features > Paper/Pasteboard - 950 g
Package features > Tare weight (kg) - 1.1 kg
Package features > Volume (m3) - 0.03688425 m³
Package features > Embeeded battery - No
Поддерживаемая бумага - Максимальный ввод бумаги - 60
Atbalstītais papīrs - Maksimālā papīra ievade - 60
Поддерживаемая бумага - Размеры бумаги - 10 × 15 см
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - 10 × 15 cm
Поддерживаемая бумага - Размеры бумаги - 13 × 13 см
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - 13 × 13 cm
Поддерживаемая бумага - Размеры бумаги - 13 × 18 см
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - 13 × 18 cm
Поддерживаемая бумага - Размеры бумаги - A4
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - A4
Поддерживаемая бумага - Размеры бумаги - A5
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - A5
Поддерживаемая бумага - Размеры бумаги - B5
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - B5
Поддерживаемая бумага - Размеры бумаги - Letter
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - Vēstuļu formāts
Поддерживаемая бумага - Размеры бумаги - Legal
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - Juridiskais formāts
Поддерживаемая бумага - Вес бумаги - 64 – 105 g/m²
Atbalstītais papīrs - Papīra svars - 64 – 105 g/m²
Поддерживаемая бумага - Типы бумаги - Бумага для документов
Atbalstītais papīrs - Papīra tipi - Dokumentu papīrs
Atbalstītais papīrs - Papīra tipi - Fotopapīrs
Поддерживаемая бумага - Типы бумаги - Фотобумага
Toetatud paberitüübid - Maksimaalne paberisisestus - 60
Toetatud paberitüübid - Paberiformaadid - 10 × 15 cm
Toetatud paberitüübid - Paberiformaadid - 13 × 13 cm
Toetatud paberitüübid - Paberiformaadid - 13 × 18 cm
Toetatud paberitüübid - Paberiformaadid - A4
Toetatud paberitüübid - Paberiformaadid - A5
Toetatud paberitüübid - Paberiformaadid - B5
Toetatud paberitüübid - Paberiformaadid - Letter
Toetatud paberitüübid - Paberiformaadid - Legal
Toetatud paberitüübid - Paberi kaal - 64 – 105 g/m²
Toetatud paberitüübid - Paberitüübid - Dokumendipaber
Toetatud paberitüübid - Paberitüübid - Fotopaber
Supported operating systems - Android
Supported operating systems - Chrome OS
Supported operating systems - iOS
Supported operating systems - Mac OS
Supported operating systems - Windows 7
Supported operating systems - Windows 8.1
Supported operating systems - Windows 10
Application - Home
Paper support - Paper types - Photo paper
Paper support - Paper types - Bond paper
Vendor Homepage - www.canon-europe.com/printers/pixma-ts3450-series/specifications/
Name - Canon Colour Inkjet Inkjet Multifunctional Printer A4 Wi-Fi Black
Name - Canon PIXMA TS3450, multifunction printer (black, USB, WLAN, copy, scan)
Title - Canon PIXMA TS3450 Inkjet A4 4800 x 1200 DPI Wi-Fi
Name - Canon PIXMA TS3450 czarna
Name - Daudzfunkciju printeris Canon Pixma TS3450 Black
name - Canon TS3450 4463C006
name_en - Canon all-in-one PIXMA TS3450, black
name_ru - Canon принтер "все в одном" PIXMA TS3450, черный
PictBridge - No
Full Description Line - Thermal Inkjet|TS3450|USB 2.0|WiFi|Windows 10|Windows 8|Windows 7|MacOS|Paper size A4/210 C- 297|Resolution 4800x1200 dpi|Print speed PPM 7|Copy|Scan|Colour printing|Device colour Black|Dimensions 43.5x32.7x14.5cm
width - 48.5
Width - 435 mm
Paper format and size(mm) - A4/210 C- 297
Paper output tray -
Paper support - Maximum paper input - 60
Paper support - Paper sizes - 10 × 15 cm
Paper support - Paper sizes - 13 × 13 cm
Paper support - Paper sizes - 13 × 18 cm
Paper support - Paper sizes - A4
Paper support - Paper sizes - A5
Paper support - Paper sizes - B5
Paper support - Paper sizes - Letter
Paper support - Paper sizes - Legal
Paper support - Paper weight - 64 – 105 g/m²
Paper weight (max) - 105 g/m²
Paper weight (min) - 64 g/m²
Paper handling - Maximum ISO A-series paper size - A4
Paper handling - ISO A-series sizes (A0...A9) - A4, A5
Paper handling - Photo paper sizes - 10x15 cm
Paper handling - Paper tray media types - Glossy paper, High resolution paper
Paper handling - Borderless printing media sizes - 8.9x8.9, 10x15
Paper handling > Maximum print size - A4
Paper input tray - Tylna taca: maks. 60 arkuszy (zwykły papier)
Extended warranty -
Brand - Canon
brand - Canon
BrandPartCode - 4463C006
Accessories included -
Supplies - XL ink cartridges - CL-546XL
Supplies - XL ink cartridges - PG-545XL
Supplies - Compatible ink types - CL-546
Supplies - Compatible ink types - PG-545
Ports & interfaces - USB connector - USB Type-B
Ports & interfaces - USB port - Yes
Ports & interfaces > Interface - USB-B, Wi-Fi
Shipping box quantity - 1
ProductName - TS3450
Программное обеспечение - Совместимые оп-системы - Apple iOS
Программное обеспечение - Совместимые оп-системы - Chrome OS
Программное обеспечение - Совместимые оп-системы - Mac OS 10.12 или новее
Программное обеспечение - Совместимые оп-системы - Windows 7
Программное обеспечение - Совместимые оп-системы - Windows 8
Программное обеспечение - Совместимые оп-системы - Windows 10
Software - Suitable operating systems - Apple iOS
Tarkvara - Sobivad operatsioonisüsteemid - Apple iOS
Programmatūra - Piemērotas operētājsistēmas - Apple iOS
Software - Suitable operating systems - Chrome OS
Tarkvara - Sobivad operatsioonisüsteemid - Chrome OS
Programmatūra - Piemērotas operētājsistēmas - Chrome OS
Software - Suitable operating systems - Mac OS 10.12 or newer
Tarkvara - Sobivad operatsioonisüsteemid - Mac OS 10.12 või uuem
Programmatūra - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS 10.12 vai jaunāka
Software - Suitable operating systems - Windows 7
Tarkvara - Sobivad operatsioonisüsteemid - Windows 7
Programmatūra - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 7
Software - Suitable operating systems - Windows 8
Tarkvara - Sobivad operatsioonisüsteemid - Windows 8
Programmatūra - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 8
Software - Suitable operating systems - Windows 10
Tarkvara - Sobivad operatsioonisüsteemid - Windows 10
Programmatūra - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10
Savienojamība - Bezvadu - Wi-Fi
Connectivity - Wireless - WiFi
Savienojamība - Bezvadu - Jā
Connectivity - Wireless - Yes
Ühenduvus - Juhtmevaba võrk - WiFi
Ühenduvus - Juhtmevaba võrk - Jah
Savienojamība - Lietotņu atbalsts - Apple AirPrint
Savienojamība - Lietotņu atbalsts - Canon PRINT Inkjet/SELPHY
Savienojamība - Lietotņu atbalsts - Easy-PhotoPrint Editor
Savienojamība - Lietotņu atbalsts - Mopria
Savienojamība - Lietotņu atbalsts - Cloud Link
Ühenduvus - USB 2.0 - Jah
Savienojamība - USB 2.0 - Jā
Connectivity - USB 2.0 - Yes
Ühenduvus - Rakenduste tugi - Apple AirPrint
Ühenduvus - Rakenduste tugi - Canon PRINT Inkjet/SELPHY
Ühenduvus - Rakenduste tugi - Easy-PhotoPrint Editor
Ühenduvus - Rakenduste tugi - Mopria
Ühenduvus - Rakenduste tugi - Cloud Link
Connectivity - Applications support - Apple AirPrint
Connectivity - Applications support - Canon PRINT Inkjet/SELPHY
Connectivity - Applications support - Easy-PhotoPrint Editor
Connectivity - Applications support - Mopria
Connectivity - Applications support - Cloud Link
Соединение - Беспроводная сеть - WiFi
Соединение - Беспроводная сеть - Да
Соединение - Поддержка приложений - Apple AirPrint
Соединение - Поддержка приложений - Canon PRINT Inkjet/SELPHY
Соединение - Поддержка приложений - Easy-PhotoPrint Editor
Соединение - Поддержка приложений - Mopria
Соединение - Поддержка приложений - Cloud Link
Features > Product type - Inkjet Multifunctional Printer
ShortSummaryDescription - Canon PIXMA TS3450, Inkjet, Colour printing, 4800 x 1200 DPI, Colour copying, A4, Black
System Requirements - Interfejs USB Hi-Speed (port B) Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n Zabezpieczenie komunikacji Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP Pasmo częstotliwości bezprzewodowej sieci LAN: 2,4 GHz
System requirements - Windows operating systems supported - Yes
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 39.5 cm
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 48.5 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 19.5 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 5.35 kg
Skänneri tehnilised andmed - Skänneri optiline lahutusvõime - 600 × 1200 dpi
Skänneri tehnilised andmed - Skänneri värvussügavus - Hallskaala: 16-bit/8-bit
Skänneri tehnilised andmed - Skänneri värvussügavus - Värviline: RGB 16-bit/8-bit
Scanner specifications - Scanner technology - CIS
Skänneri tehnilised andmed - Skänneri tehnoloogia - CIS
Skenera specifikācijas - Skenera tehnoloģija - CIS
Технические данные сканера - Глубина цвета сканера - Шкала серого: 16-bit/8-bit
Технические данные сканера - Глубина цвета сканера - Colour: RGB 16-bit/8-bit
Scanning - Scanning - Colour scanning
Scan function - Yes
Scanner specifications - Typ skanera Skaner płaski CIS do zdjęć i dokumentów Rozdzielczość skanera (optyczna) 600 × 1200 dpi8 Głębia kolorów przy skanowaniu (wejście/wyjście) Kolory: RGB, każdy 16-bitowy / 8-bitowy Odcienie szarości: 16 bitów / 8 bitów Maksymalny rozmiar dokumentu 216 × 297 mm
Scanner specifications - Maximum document size - 216 × 297 mm
Skänneri tehnilised andmed - Maksimaalne dokumendi suurus - 216 × 297 mm
Skenera specifikācijas - Maksimālais dokumenta izmērs - 216 × 297 mm
Skenera specifikācijas - Skenēšanas dziļums - Krāsa: RGB 16-bit/8-bit
Scanner specifications - Scanning depth - Greyscale: 16-bit/8-bit
Skenera specifikācijas - Skenēšanas dziļums - Pelēko toņu skala: 16 bitu/8 bitu
Scanner specifications - Scanning depth - Colour: RGB 16-bit/8-bit
Scanner specifications - Scanner resolution (optical) - 600 × 1200 dpi
Skenera specifikācijas - Skenera izšķirtspēja (optiskā) - 600 × 1200 dpi
Технические данные сканера - Макисмальный размер документа - 216 × 297 мм
Технические данные сканера - Оптическое разрешение сканера - 600 × 1200 dpi
Технические данные сканера - Технология сканера - CIS
Resolution up to - 4800x1200 dpi
Colour - Black
Color - Black
Colour printing - Yes
Color printing - Yes
Printing - Maximum resolution - 4800 x 1200 DPI
Printing - Duplex printing mode - Manual
Printing - Duplex printing - Yes
Printing - Economical printing - Yes
Printing - Printing - Colour printing
Printing - Print speed (ISO/IEC 24734) colour - 4 ipm
Printing - Print speed (ISO/IEC 24734) mono - 7.7 ipm
Printing - Print technology - Inkjet
Print speed PPM - 7
Print resolution - 4800 x 1200 dpi
Printing supplies performance - Wydajność kaset (zwykły papier) Drukowanie kolorowych dokumentów A4 Czarny: 180 stron Czarny XL: 400 stron Kolorowy: 180 stron Kolorowy XL: 300 stron Wydajność kaset (zdjęcia) Zdjęcie 10 × 15 cm7 Czarny: 1445* zdjęć Czarny XL: 3520* zdjęć Kolorowy: 55 zdjęć Kolorowy XL: 90 zdjęć
Print technology > Maximum resolution - 4800 x 1200 DPI
Printing type - Inkjet
Printer language - Canon BJL
Printer language - Canon UFR
Printer processor -
Printer specifications - Two sided printing - Manual
Printeri tehnilised andmed - Kahepoolne printimine - Manuaalne
Printera specifikācijas - Divpusējā druka - Manuāla
Printer specifications - Print head - FINE
Printera specifikācijas - Drukas galviņa - FINE
Printeri tehnilised andmed - Printimiskiirus - Mustvalge: 7,7 kujutist/min
Printer specifications - Print speed - Monochrome: 7.7 ipm
Printer specifications - Print speed - Color: 4 ipm
Printeri tehnilised andmed - Printimiskiirus - Värviline: 4 kujutist/min
Printera specifikācijas - Drukas ātrums - Krāsaina: 4 attēli minūtē
Printera specifikācijas - Drukas ātrums - Monohromā: 7,7 collas/min.
Printer specifications - Print resolution - 4800 × 1200 dpi
Printeri tehnilised andmed - Prindi lahutusvõime - 4800 × 1200 dpi
Printera specifikācijas - Drukas izšķirtspēja - 4800 × 1200 dpi
Printer specifications - Print technology - 2 FINE cartridges (black and color)
Printeri tehnilised andmed - Printimistehnoloogia - 2 FINE kassetti (must ja värviline)
Printera specifikācijas - Drukas tehnoloģija - 2 FINE kasetnes (melna un krāsu)
Технические данные принтера - Двусторонняя печать - Мануальная
Технические данные принтера - Печатная головка - FINE
Технические данные принтера - Скорость печати - Черно-белый: 7.7 ipm
Технические данные принтера - Скорость печати - Цветная: 4 изображения/мин
Технические данные принтера - Технология печати - 2 FINE кассеты (черная и цветная)
Технические данные принтера - Разрешение принтера - 4800 × 1200 dpi
Printeri tehnilised andmed - Trükipea - FINE
Printer Technology - Thermal Inkjet
Storno - Y
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 72
Weight - 4 kg
Weight - 5,40
Weight & dimensions - Height - 145 mm
Weight & dimensions - Depth - 327 mm
Weight & dimensions - Width - 435 mm
Weight & dimensions - Weight - 4 kg
Технические данные копира - Увеличение/уменьшение - 25 – 400 %
Technical details > Functions - Wi-Fi, Print, Copy, Scan, Cloud
Technical details > Warranty - 12 month(s)
Technical details > Net weight - 4 kg
Networking > Wi-Fi - Yes
Network - Wi-Fi - Yes
Network - Wi-Fi standards - 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n)
Network - Mobile printing technologies - Apple AirPrint, Mopria Print Service
Network - Security algorithms - WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK
Networking > Ethernet LAN - No
ShortDescription - atrament | kolor | A4 | druk | kopia | skan| USB | WiFi
Sustainability - Sustainability compliance - Yes
URL - https://www.canon.co.uk/
USB 2.0 Interface - Yes
name_lv - Canon all-in-one PIXMA TS3450, black
Performance > Duplex functions - Yes
Performance > Faxing - No
Performance > Copying - Yes
Performance > Scanning - Colour
Performance > Printing - Colour
Performance > Number of print cartridges - 2
vendpn - 4463C006
Unit Gross Weight - 5.35 kg
Unit Brutto Volume - 0.0373571 cubm
Unit Box Height - 0.395
Unit Box Length - 0.485
Unit Box Width - 0.195
Unit Net Weight - 4 kg
Input & output capacity - Total input capacity - 60 sheets
Input & output capacity - Total number of input trays - 1
Input capacity > Standard input capacity - 60 sheets
Media kind - Photo paper
Media kind - Magnetic paper
Media kind - Paper
59,07 €
Canon PIXMA TS3450
Intel technology provider Platinum 2020
Visos kategorijos